karate.gr: 14 - Περιεχόμενα ΕΛΟΚ / WKF - ChickenClub   

Πρώτη δημοσίευση  24/11/2004

  Αρχική      Επικαιρότητα      Περιεχόμενα ΕΛΟΚ / WKF .

Καταχωρήσεις στο karate.gr

Διοργανώσεις

Στηρίξτε το karate.gr με 20 €/έτος!

ΓΙΩΡΓΟΣ ΟΡΦΑΝΟΣ:  ΔΙΑΠΛΟΚάαααααΡΑ ΣΤΗ ΓΓΑ


ΛΟΓΙΣΤΙΚΟΣ  ΚΑΙ  ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΙΚΟΣ  ΤΗΣ ... ΠΛΑΚΑΣ !!!

 

 Οι Έλεγχοι της ΓΓΑ στην ΕΛΟΚ! - Μέρος 1.

 

Θέτουμε τις παρατηρήσεις μας υπόψη των Γιώργου Ορφανού και Κώστα Κουκοδήμου για να αποδείξουμε την ανικανότητα της ΓΓΑ: Ούτε τώρα δεν θα γίνει τίποτα! Η ΓΓΑ πετάει το δημόσιο χρήμα στα σκουπίδια!
 

 

Copyright © 1945-2045: Θύμιος Περσίδης,

Κυνηγός της Απάτης από Χόμπι!

 

 

ΜΕΡΟΣ - 1/8

 

Από τον Ιούλιο του 2001, και με την ευκαιρία της συνεχιζόμενης κοροϊδίας της ΓΓΑ προς την ΠΟΠΚ σχετικά με την ειδική αθλητική αναγνώριση της δεύτερης, είχαμε αποδείξει στον Κώστα Βαλεργάκη, προϊστάμενο στο Τμήμα Σωματείων και Γυμναστηρίων της ΓΓΑ, ότι η ΕΛΟΚ (Ελληνική Ομοσπονδία Καράτε) λειτουργούσε με παράνομο καταστατικό. Εκείνος δεν έκανε τίποτα απολύτως, από αυτά που έπρεπε να κάνει, καλύπτοντας τον ... Δόκτορα Γερόλυμπο και τις παρανομίες του. Την ίδια εκείνη ημέρα ο Κώστας Βαλεργάκης μας είπε ότι ήταν πρόεδρος επιτροπής της ΓΓΑ, η οποία έκανε έλεγχο οικονομικών στην ΕΛΟΚ. Γέλασα και του είπα:

"Κάτι μας είπες τώρα! Βάλανε τον ... Γερόλυμπο να ελέγξει τον ... Γερόλυμπο!"

Παράλληλα καταγγείλαμε και στον ΓΓΑ Νίκο Έξαρχο τις παρανομίες του Γερόλυμπου και της ΕΛΟΚ και εκείνος μας απάντησε ... μετά από δύο μήνες: "πείτε τα στον αποκάτω όροφο", εννοώντας τον Βαλεργάκη! Ο ίδιος δεν μπορούσε να τα πει!

Μετά από κάποια χρόνια έπεσε στα χέρια μου τώρα η έκθεση αυτού του ελέγχου της ΕΛΟΚ από το Ελεγκτικό Συμβούλιο της ΓΓΑ! Ελάτε να δούμε μαζί αν μερικοί ... εξατμίζουν το δημόσιο χρήμα, πώς το ... εξατμίζουν και πώς οι "αρμόδιοι να τους ελέγχουν" τους καλύπτουν για να το ... εξατμίζουν! Στο "γιατί τους καλύπτουν" απαντήστε εσείς!


 

Έκθεση λογιστικού και διαχειριστικού ελέγχου της ΕΛΟΚ

για το διάστημα 1/1/97 έως 28/2/2001

από τους ελεγκτές της ΓΓΑ

Νίκο Γιώτη και Ειρήνη Πενταράκη

μετά από εντολή του Υφυπουργού (?) και του προέδρου του Ελεγκτικού Συμβουλίου (?)

 

Βεβαίως από την έκθεση θα παρουσιάσουμε τα ζουμερά! Τι έγραψαν και τι κάλυψαν. Το "δεν βρήκαν" δεν το δέχομαι! Αν δεν μπορούν να μην αναλαμβάνουν!

 

Η έκθεση αρχίζει με τον έλεγχο του καταστατικού της ΕΛΟΚ. Αστειότητες για να γεμίζουν σελίδες!

 

1- Οι ελεγκτές κάλυψαν ότι από την ίδρυσή της η ΕΛΟΚ πέρασε αρκετά διαστήματα λειτουργώντας χωρίς νόμιμο καταστατικό, πράγμα που σημαίνει ότι για αυτά τα διαστήματα όλες οι πράξεις του ΔΣ ήταν παράνομες. Αυτό και μόνο καταλογίζει όλες τις αντίστοιχες δαπάνες στα μέλη των ΔΣ!

2- Από την πρώτη παρατήρηση του άρθρου Α6 της έκθεσης δεν βγαίνει νόημα!

3- Οι τρίτη και τέταρτη παρατηρήσεις στο Α6 λένε "να διαγραφεί το άρθρο που επιτρέπει σε μέλη του ΔΣ να είναι διαιτητές και προπονητές, ενώ ο νόμος το απαγορεύει"!

Αυτό και μόνο ξετινάζει την ελεγκτική επιτροπή!

Δεν ντρεπόσαστε λιγάκι να τους καλύπτετε? Αυτό είναι από τα τρανταχτά άρθρα του νόμου 2725/99 και κάνετε πως δεν καταλαβαίνετε τη σοβαρότητά του? Έχουνε ξεσκίσει το νόμο και εσείς κάνετε τα στραβά μάτια? Ο λόγος είναι απλός: τεχνικοί και διοικητικοί είναι τα ίδια άτομα και καταδυναστεύουν τους συλλόγους κλέβοντας στις εκλογές και εσείς το περνάτε στο ... ντούκου? Σαν τεχνικοί κρατάνε τους συλλόγους από το λαιμό, με τις μαύρες ζώνες και τα πτυχία προπονητών, και έτσι εκβιάζουν ψήφους τις εκλογές και παίρνουν τη διοίκηση της ομοσπονδίας και τη διαχείριση των επιχορηγήσεων για τις οποίες οι επιτήδειοι δεν δίνουν κανένα λογαριασμό ούτε στα μέλη του ΔΣ ούτε στις Γενικές Συνελεύσεις! Ο νόμος 2925/99 σαφώς θέλει να διακόψει αυτή την παντοδυναμία των αθλητοπατέρων με τη διπλή υπόσταση του τεχνικού και διοικητικού και εσείς καταργείτε το νόμο και τους καλύπτετε?

Είσαστε το ίδιο παράνομοι με αυτούς! Και το προηγούμενο ΔΣ, από τις εκλογές του 2000 (μετά τον νόμο 2725/17-6-99), ήταν γεμάτο τεχνικούς και αυτό το ΔΣ που βγήκε από τις εκλογές της 23/10/2004 και διοικεί παράνομα σήμερα είναι γεμάτο τεχνικούς! Και επι πλέον το καταστατικό τους δεν το άλλαξαν αφαιρώντας τα παράνομα άρθρα, όπως είχαν υποχρέωση από την έκθεσή σας και μετά! Εσείς τι κάνετε? Το ελέγξατε αυτό ή κοιμόσαστε με τα τσαρούχια?

Επίσης, όχι μόνο δεν έχουν διαγραφεί από το καταστατικό, αλλά εφαρμόζονται και σήμερα στην πράξη οι παρ. 4 Αρ.24 και παρ. 1 Αρ.27 !!!


 

Στη συνέχεια τα ξεφτέρια του Ελεγκτικού Συμβουλίου μας γράφουν τα ΔΣ της ΕΛΟΚ για το διάστημα του ελέγχου.

Και ερωτώ αυτά τα δύο ξεφτέρια: Το επόμενο έγγραφο, το οποίο έχει καταγγελθεί δεκάδες φορές στη ΓΓΑ, το λάβατε υπόψη σας???

 

 

Είναι ισολογισμός της εταιρείας MEGA HELLAS του ... Δόκτορα Γερόλυμπου, η οποία πουλούσε τότε φόρμες καράτε, δημοσιευμένος στο ΦΕΚ 8058/18-11-97, και τον υπογράφουν ο διευθύνων σύμβουλος της MEGA HELLAS Γιώργος Σαμούχος, και επικεφαλής υπάλληλος της ΕΛΟΚ ταυτόχρονα, και ο Επαμεινώνδας Αλεξόπουλος, λογιστής και της MEGA HELLAS και της ΕΛΟΚ ταυτόχρονα.

Δηλαδή, ενώ ο νόμος απαγορεύει τη συμμετοχή εμπόρων αθλητικών ειδών στα ΔΣ αθλητικών ομοσπονδιών, ο ... Δόκτορας είχε στήσει την εμπορική του επιχείρηση αθλητικών ειδών μέσα στην κρατική ομοσπονδία! Πούλαγε φόρμες καράτε στην ΕΛΟΚ, σε όλα τα σωματεία της και στους εκπαιδευτές και αθλητές της δια του Γιώργου Σαμούχου, χωρίς να φαίνεται ο ίδιος, μέσα από τα γραφεία της ΕΛΟΚ, χρησιμοποιώντας για την MEGA HELLAS τον επικεφαλής υπάλληλο της ΕΛΟΚ (ο οποίος πληρώνεται από το δημόσιο χρήμα), ενώ ταυτόχρονα είχε  τον δικό του λογιστή των δικών του επιχειρήσεων και λογιστή της ΕΛΟΚ με ό,τι μπορεί να κρύβεται πίσω από μια τέτοια ... διαπλοκάρα!!!  Ο Γιώργος Σαμούχος έγραφε πάντα τις αξιολογήσεις των συλλόγων προς τη ΓΓΑ από τις οποίες εξαρτώνται οι επιχορηγήσεις της ΓΓΑ προς τους συλλόγους! Από ποιόν θα έπαιρναν φόρμες καράτε οι σύλλογοι??? Φυσικά από αυτόν που θα τους "εξυπηρετούσε" και στα θέματα ... ομοσπονδίας!

Και πρέπει να ελέγξει εισαγγελέας και το ΣΔΟΕ αν οι δύο αυτοί άνθρωποι πληρώνονταν από την ΕΛΟΚ για υπηρεσίες που πρόσφεραν στις επιχειρήσεις Γερόλυμπου!!! Και όλα αυτά με τις ευλογίες των ανθρώπων της ΓΓΑ!!! 

 

Έεεεε! είσαστε γελοίοι ή δεν είσαστε γελοίοι!!!!!!!!!


και ο έλεγχος για τα ... μπάζα συνεχίζεται στο Μέρος 2/8!


Ο έλεγχος κλείνει (στο τέλος) με την παράγραφο:

Τέλος, επιθυμούμε να εκφράσουμε τις ευχαριστίες μας στους υπαλλήλους της Ομοσπονδίας και στον λογιστή κ. Ε. Αλεξόπουλο για την βοήθεια που μας παρείχαν κατά την εκτέλεση του ελέγχου μας.

Αθήνα, 18 Οκτωβρίου 2001

Οι ελεγκτές:  Γιώτης Νικόλαος,   Πενταράκη Ειρήνη


(δώστε μου την αναγνώριση να παίζω με την ομοσπονδία μου, ειδάλλως μοιραία θα παίζω με ... εσάς!!!)

 

Με βαθιά ιαπωνική υπόκλιση


karate.gr - για όσους ξέρουν να διαβάζουν!

  Αρχική      Επικαιρότητα      Περιεχόμενα ΕΛΟΚ / WKF .