karate.gr: 14 - Περιεχόμενα ΕΛΟΚ / WKF - ChickenClub   

Πρώτη δημοσίευση 28/6/2016.

  Αρχική      Επικαιρότητα      Περιεχόμενα ΕΛΟΚ / WKF .

Καταχωρήσεις στο karate.gr

Διοργανώσεις

Στηρίξτε το karate.gr με 20 €/έτος! Donations 20 €/y!

Σε πρώτη δημοσίευση από 16/12/2021 και αναδρομικά σε παλαιότερα άρθρα του www.karate.gr!

 Πρόλογος του άρθρου από τον Θύμιο Περσίδη .

Οι Αποφάσεις της 16/12/2021 του ΕΔΔΑ στις "Δύο" και της 1/12/2022 στη "Μία" Προσφυγές "PERSIDIS vs GREECE"!

Το www.karate.gr, σαν συνέχεια του από το ΝΟΕ-1977 μέχρι το ΔΕΚ-1994 με εκδότη τον Θύμιο Περσίδη κυκλοφορούντος μηνιαίου αθλητικού περιοδικού "ΔΥΝΑΜΙΚΟ ΤΖΟΥΝΤΟ-ΚΑΡΑΤΕ" αρχικά και απλά "ΔΥΝΑΜΙΚΟ" αργότερα, είναι ένας "δημοσιογραφικός ιστότοπος", που γράφεται από έναν κορυφαίο γνώστη στον ειδικό χώρο του καράτε. Όσα πρόσωπα κρίνονται εδώ είναι αποδεδειγμένα δημόσια πρόσωπα και κρίνονται για πράξεις και παραλήψεις τους στους τομείς των δημόσιων αρμοδιοτήτων τους υπό τα ευρύτερα όρια κριτικής αξιολόγησης, όπως απαιτεί η διαφύλαξη του δημοσίου συμφέροντος για τον αθλητισμό, τον οποίο χρυσοπληρώνει ο Έλληνας φορολογούμενος!!!

Ως επί 17 χρόνια εκδότης του ανωτέρω περιοδικού και από τον Αύγουστο του 2004 ιδιοκτήτης-διαχειριστής του www.karate.gr, αλλά και ως υπέρ των σαράντα ετών διοικητικός αθλητικών ομοσπονδιών καράτε, έχω δικαστεί σε περισσότερες από 80 δίκες (Πρωτοδικείου, Εφετείου, Αρείου Πάγου κτλ.) σε αστικές, ποινικές και διοικητικές υποθέσεις με νίκες ή παραγραφές για τις περισσότερες από αυτές. Για δύο αστικές (με ασφαλιστικά) και μία ποινική (με μία αναίρεση δεκτή!) υποθέσεις, σύνολο 4+4+5=13 δίκες που έχασα, με αντικείμενο κυρίως τη συκοφαντική δυσφήμιση, είχα υποβάλει αντίστοιχα τρεις Προσφυγές (δύο το 2014 και μία το 2015, με κλικ εδώ) στο Ευρωπαϊκό Δικαστήριο Δικαιωμάτων του Ανθρώπου (ΕΔΔΑ) με ΠΑΡΑΠΟΝΑ για λανθασμένη εφαρμογή από τους Δικαστές υπέρμετρου περιορισμού στην ελευθερία της έκφρασης στα κείμενά μου, τα οποία αφορούσαν σε κριτικές αξιολογήσεις πράξεων δημοσίων προσώπων, παρ' όλο που υπέβαλα πάντα και σχετικές αποφάσεις του ΕΔΔΑ! Τις Προσφυγές αυτές τις είχα συντάξει μόνος μου χωρίς τη βοήθεια νομικού! Τέτοιες Προσφυγές υποβάλλονται στο ΕΔΔΑ περί τις 30.000 κάθε χρόνο από όλη την Ευρώπη και απορρίπτεται το 95% αυτών από το γραμματειακό πρωτόκολλο και την αρχική εκτίμηση του παραδεκτού της προσφυγής! Οι δικές μου πέρασαν και οι τρεις τα δύο αυτά στάδια μέσα στο ελάχιστο 5% για να δικαστούν!!!

Πριν όμως δικαστούν, το Νομικό Συμβούλιο του Κράτους (ΝΣΚ), που παρίσταται νομικά στο ΕΔΔΑ για την Ελληνική Κυβέρνηση, μού πρότεινε Συμβιβασμό με Αποζημίωση για παράβαση από τα δικαστήρια του άρθρου 6 περί μη δίκαιης δίκης και του άρθρου 10 περί ελευθερίας της έκφρασης της Ευρωπαϊκής Σύμβασης Δικαιωμάτων του Ανθρώπου (ΕΣΔΑ) αρχικά για τις δύο αστικές και μετέπειτα και για την ποινική! Αποδέχθηκα το Συμβιβασμό με την Αποζημίωση, διότι οι υποθέσεις είχαν αργήσει απαράδεκτα πάρα πολύ (εξίμισι χρόνια!), ενώ ήταν και οικονομικά συμφερότερος από το να εκδικαστούν! Η επιτυχία αυτή με κατέστησε το μόνο γνωστό Έλληνα Πολίτη, που χωρίς να είναι νομικός κατάφερε να δικαιωθεί σε τρεις ιδιόγραφες Προσφυγές του στο ΕΔΔΑ!!! Δεν υπάρχει δε καμιά αμφιβολία ότι η ανωτέρω πρόταση Συμβιβασμού αποτελεί παραδοχή ήττας, αφού το Δημόσιο δεν χαρίζει ούτε δεκάρα στον Πολίτη!

Το κυριότερο, όμως, είναι ότι το www.karate.gr αναγνωρίστηκε από το ΕΔΔΑ ως δημοσιογραφικό site υπό την ευρεία έννοια και μπορεί πλέον ελεύθερα να κρίνει αξιολογικά πράξεις και παραλήψεις δημοσίων προσώπων στους τομείς των δημοσίων καθηκόντων τους με ευρύτερα πλαίσια εκφράσεων από ότι των απλών ιδιωτών!!! Με βάση αυτό το ακλόνητο συμπέρασμα, οι αρμόδιες δημόσιες υπηρεσίες καλά θα κάνουν να μελετούν σε βάθος τις καταγγελίες, που κατά καιρούς υποβάλλω, και να διορθώνουν τις στρεβλώσεις, τις οποίες καταγγέλλω και τις οποίες "ανέχονται έως υποθάλπουν" χωρίς να ιδρώνει το αυτί τους!!!

"Η Δημοσίευση είναι η Ψυχή της Δικαιοσύνης" = "Όλα στο Φως!"

 Το παρόν δημοσίευμα αποτελεί αναπόσπαστο μέρος του οικείου κεφαλαίου αλληλένδετων άρθρων και σχετικών 3000 περίπου σελίδων!  Μόλις στέλνετε στους φίλους σας με SMS: "karate.gr", αμέσως ανοίγουν το karate.gr και διαβάζουν το τελευταίο άρθρο του!!!

 


 Αδιαφορία - Ασυδοσία - Ασχετοσύνη - Ανικανότητα!

 

 Τρεις μήνες πέρασαν χωρίς καμιά αλλαγή! Κράτος-μπουρδέλο! Πολίτες-ζώα!

 

 Πώς να καθαρίσει ο Αθλητισμός, όταν η ΓΓΑ δεν εφαρμόζει τους νόμους?


 Copyright © 1945-2045: Θύμιος Περσίδης, Κυνηγός της Απάτης από Χόμπι!

Εκ των Ιδρυτών της ΕΛΟΚ, τέως Γεν. Γραμματέας, Πρόεδρος και Επίτ. Πρόεδρος!

Εγκληματολόγος πάσης φύσεως αθλητικών εγκλημάτων των ΕΛΟΚ και ΓΓΑ!!!

Φόβος και τρόμος των παντός επιπέδου και ιδιότητας αθλητικών λαμόγιων!!!

Εντοπιστής μίζας, λαμογιάς και παρανομιών των διοικούντων την ΕΛΟΚ και την ΓΓΑ!!!

Το karate.gr λειτουργεί ανεξάρτητα και αυτόνομα με βάση και στόχο την αλήθεια και το δίκαιο χωρίς επιρροές, υπαγορεύσεις και μεσάζοντες. Ειδικεύεται στην Έρευνα με Φαντασία, Ανίχνευση των Πληροφοριών, Ενδελεχή Aνάλυση των Πληροφοριών, Επιβεβαίωση των Πληροφοριών με Αποδεικτικά Στοιχεία και, τέλος, με Ορθή Απόδοση της Βαρύτητας σε κάθε Αποδεικτικό Στοιχείο.

Όταν το karate.gr αναδημοσιεύει κάποια ξένη είδηση ή πληροφορία, τότε μνημονεύει και την πηγή της. Αν δεν μνημονεύεται η πηγή κάποιας είδησης ή πληροφορίας, τότε αυτή αποτελεί αποτέλεσμα αποκλειστικής έρευνας και επεξεργασίας του karate.gr.


 Τρεις μήνες πέρασαν!

Τρεις μήνες πέρασαν από το τέλος Μαρτίου, που έγραψα τα τελευταία μου καταγγελτικά άρθρα

21/3/16-ΜΕΡΟΣ ΠΡΩΤΟ - "Γερόλυμπος Ε.Ο.Δ.Ι.-Α.Ε." - Συμμορία με Δομή και Ιεραρχία! ΤΙΠΟΤΑ ΛΙΓΟΤΕΡΟ!

31/3/16-ΜΕΡΟΣ ΔΕΥΤΕΡΟ-"Γερόλυμπος Ε.Ο.Δ.Ι.-Α.Ε." - Συμμορία με Δομή και Ιεραρχία! ΤΙΠΟΤΑ ΛΙΓΟΤΕΡΟ!

με τεκμηριωμένα αποδεικτικά στοιχεία για τις πολύχρονες παρανομίες του Αρχι-απατεώνα και της Συμμορίας του στην ΕΛΟΚ και τίποτα δεν έγινε ακόμα! Καμιά επέμβαση της Γενικής Γραμματείας Αθλητισμού, η οποία υποτίθεται ότι "εποπτεύει" τη λειτουργία των αθλητικών ομοσπονδιών, και καμιά ουσιαστική αντίδραση των λεγόμενων "Αντιπολίτευση" στην ΕΛΟΚ! Κάτι ψιλολόγια του τύπου "Α, ΕΓΩ του είπα αυτό στο δικαστήριο!", "Α, ΕΓΩ του έγραψα αυτό στο Facebook και πήρα και 50 Like!" και άλλες ... κατινιές της πλάκας! Καμιά ουσιαστική αγωγή από συλλόγους ή άτομα κατά των Συμμοριτών του καράτε και καμιά μήνυση εναντίον τους και μη μας πουν ότι είχαν απεργία οι δικηγόροι, διότι ούτε πριν έκαναν, ούτε μετά την απεργία θα κάνουν! Όλα κατά τη φιλοσοφία του ... Προφήτη Τζιμάκου, ο οποίος και αυτός λέει μεν "μέχρι το καλοκαίρι", αλλά δεν λέει ποιό καλοκαίρι!!! Και τα καλοκαίρια περνούν το ένα μετά το άλλο!

Σας άφησα τρεις μήνες να δω τι θα κάνετε!

Πολλοί αναρωτιούνται γιατί σταμάτησα ένα τόσο μεγάλο διάστημα να γράφω κατά των απατεώνων του καράτε! Διότι απλούστατα δεν ευαισθητοποιείται και δεν αντιδρά κανένας! Πλήρης απογοήτευση μαζί με αγανάκτηση! Τα αποδεικτικά στοιχεία κατά των Απατεώνων της ΕΛΟΚ είναι χιλιάδες και όλα αποδεικνύονται! Γιατί δεν ευαισθητοποιείται η "εποπτεύουσα τον Αθλητισμό" ΓΓΑ, που το παίζει και "αριστερή"? (Παπάρια αριστερή!) Δεν αποτελούν καταγγελίες και προς την ΓΓΑ οι δημοσιευμένες καταγγελίες μπροστά στα μάτια όλου του κόσμου του καράτε για τις μακροχρόνιες παρανομίες μέσα στην ΕΛΟΚ? Ή μήπως οι Συριζαίοι διαβάζουν μόνο ... Ντοστογιέφσκι!!! Τι περιμένουν οι σύλλογοι, τι περιμένουν όλοι όσοι έχουν αδικηθεί και βρίσκονται "απέναντι" στη σημερινή διοίκηση των απατεώνων της ΕΛΟΚ? Μήπως έχουν όλοι συνηθίσει (και η συνήθεια είναι μια μορφή ... μαστούρας!) σαν τον αέρα που αναπνέουν την καθημερινή διαφθορά, διαπλοκή και απάτη στην κοινωνία μας και προτιμούν να γίνουν μέρος τους παρά να αποκόψουν αυτά τα καρκινώματα? Μήπως ήδη έχουν γίνει μέρος τους ή βρίσκονται σε μια ... ελπιδοφόρα προσπάθεια συζητήσεων, ώστε να γίνουν μέρος τους?

Σήμερα βρισκόμαστε στη φάση οι "παλιοί συνεργάτες εντός της ΕΛΟΚ" να έχουν χωριστεί σε "σκληροπυρηνικούς", που την διαφεντεύουν, και ... "μαλακοπυρηνικούς", που την διεκδικούν, παζαρεύοντας πόσα μέλη να βάλει η κάθε πλευρά στο ΔΣ στις επόμενες εκλογές!

 

Διαφθορά-Διαπλοκή-Απάτη:

Η ερωτική φαντασίωση του Έλληνα!

Προσωπικά, έκανα μια ψιλο-εγχείρηση και ένα ψιλο-ταξιδάκι στο εξωτερικό, αλλά αυτά μου έφαγαν μόνο 20-25 ημέρες. Το υπόλοιπο διάστημα δεν είχα καμιά όρεξη να γράψω, διότι με είχε κυριεύσει απογοήτευση! Αναρωτιόμουνα για ποιούς τα γράφω, όσα γράφω, και για ποιούς εκτίθεμαι σε μηνύσεις και αγωγές από τους απατεώνες! Και δυστυχώς έχω καταλήξει στο συμπέρασμα ότι ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΟΙΝΟ, που να ενδιαφέρεται αρκετά για την κάθαρση της κοινωνίας μας! Όλοι πάνε να την σκαπουλάρουνε συμπλέοντας με τους ... βρωμιάρηδες ή σε συμβιβασμό με τους ... μισούς λιγότερο βρωμιάρηδες, λες και αυτοί ... δεν βρωμάνε! Μόνο γκρίνια και μιζέρια! Καμιά αντίδραση ουσίας!

Δεν υπάρχει αμφιβολία ότι όσα έχω ήδη γράψει προηγούνται της εποχής μας, διότι φθάνουν μέχρι την εποχή των καταδικαστικών αποφάσεων δικαστηρίων, στα οποία ήδη θα έπρεπε να είχαν προσαχθεί οι αθλητικοί εγκληματίες της ΕΛΟΚ μετά από διαχειριστικούς και λογιστικούς ελέγχους, δηλαδή φθάνουν μέχρι και πέντε χρόνια μπροστά! Τι άλλο να γράψω?

Με πορδές δεν βάφουν αυγά!

Πλήρης απογοήτευση: η Γραμματεία Αθλητισμού δεν λειτουργεί, οι Ελεγκτές δεν λειτουργούν, η Αντιπολίτευση δεν λειτουργεί, οι σύλλογοι δεν λειτουργούν, οι θιγόμενοι δεν λειτουργούν! Τίποτα δεν λειτουργεί σε αυτή την καταραμένη χώρα! Γι' αυτό πάει κατά διαβόλου! Οι Ελεγκτές ορίζονται δια νόμου και ο διορισμός τους έχει ημερομηνία λήξεως, κάποιοι από αυτούς απαιτούν μικρή αμοιβή, το κράτος δεν την δίνει, χωρίς αυτήν αυτοί ΔΕΝ δουλεύουν και η ... Κυρία δεξιά σπέρνει, θερίζει και αλωνίζει σε όλους τους τομείς της δημόσιας και ιδιωτικής παραγωγής προϊόντων και υπηρεσιών!!! Μόνο ξόρκια κατά της Διαφθοράς ακούμε στη Βουλή, στη ΓΓΑ, στις παρέες, στα καφενεία!

Με τις αποδεδειγμένες παρανομίες, που έχουν γίνει στην ΕΛΟΚ, αν ήμουν υφυπουργός αθλητισμού, θα έπαιρνα έναν Εισαγγελέα, την Αστυνομία και τους Ελεγκτές, θα πήγαινα εγώ ο ίδιος στην ΕΛΟΚ, θα τους έπαιρνα τα κλειδιά, θα ζητούσα το Ταμείο, που αποτελεί αυταπόδεικτη καραμπινάτη μόνιμη και διαχρονική παρανομία, γιατί εδώ και χρόνια ληστεύεται από τους αλητήριους και ταυτόχρονα εδώ και μήνες είναι στην τσέπη του Γερόλυμπου και όχι στην Τράπεζα, θα παρέδιδα στον Εισαγγελέα άμεσα τον Γερόλυμπο, την Γερολύμπου και τον Μπουλούμπαση, θα εγκαθιστούσα τους Ελεγκτές στα γραφεία της ΕΛΟΚ να την ξετινάξουν και με όσες ... εκατοντάδες αποδεικτικά στοιχεία παρανομιών προέκυπταν θα είχα ανακαλέσει την αθλητική της αναγνώριση! Αλλά τέτοιες δουλειές δεν φτάνει να είσαι έντιμος ή φιλόδοξος ή ... Συριζαίος για να τις κάνεις, αλλά πρέπει να έχεις και ... αρχίδια, είδος υπό εξαφάνιση στην εποχή μας!!!

 

Για όσους φίλους ενδιαφέρθηκαν για την υγεία μου λόγω των τριών μηνών αποχής του karate.gr από τα δρώμενα στο χώρο του καράτε, τους ευχαριστώ για το ενδιαφέρον τους. Είμαι πολύ καλά!

Για όσους από τους αντιπάλους επίσης ενδιαφέρθηκαν για την υγεία μου, και αυτούς τους ευχαριστώ, γιατί και αυτό αποτελεί μια ευχαρίστηση για μένα, αλλά όταν πάθω κάτι "σοβαρό" θα είναι οι πρώτοι που θα το καταλάβουν, διότι ακριβώς τότε θα τους διδάξω την τελευταία στάση του ... Kama Sutra: την περίφημη ... "Με το ένα πόδι στον Τάφο!" Χάχαχα!

Ας κάνουμε, όμως, μια σούμα για το πού βρισκόμαστε σήμερα!


 Οι ίδιοι αθλητικοί εγκληματίες ακόμα στο ΔΣ/ΕΛΟΚ:

 

Γερόλυμπος

Επίτιμος πρόεδρος και "μαγαζάτορας" της ΕΛΟΚ!!!

Μπουλούμπασης

Παράνομος Πρόεδρος διότι προπονητής!

Γερολύμπου

Παράνομη

Γεν. Γραμ. στην "οικογενειακή επιχείρηση"!


Χονδροματίδης

Παράνομος Πρόεδρος Τεχν. Επιτροπής,  διότι προπονητής!

Βόβλας

Παράνομος Ταμίας διότι προπονητής!

Πρόσφατο εγκεφαλικό!

 

Ράλλης

Ειδικός Γραμματέας

Δημητριάδης

Παράνομο

μέλος, διότι προπονητής!

Πάσης

 Παράνομος, διότι προπονητής!


Χανικιάν

 Αντιπρόεδρος = Εκτός ΔΣ, διότι εγκεφαλικό!

Καραπλιάγκος

Αθανάσιος

Νέο Μέλος

Τσαρτσιταλίδης

Κίμων

Νέο Μέλος

Χαρίσης Ιωάννης

Νέο Μέλος

(από το σύλλογο του Καρβούνη!?!?)

Καρβούνης

Παράνομος Εφ. Εθν. Ομάδων, προπονητής, αστυνομικός!

Εξέπεσε!

Γκουβούσης

Παράνομος Έφορος Υλικού, διότι προπονητής!

Παραιτήθηκε? 

Όσοι παρανόμησαν παραμένουν για να πληρώσουν!

Ο Πουπουλιάρης!


 Οι ίδιοι παράνομοι οπαδοί του Γερόλυμπου

 και τα ίδια άβουλα πιόνια στις Επιτροπές και στους συλλόγους!

Στις επόμενες εκλογές θα ψάχνει για λευκές βεβαιώσεις στα πιο απίθανα μέρη!

Από τους επόμενους γνωστούς φανατικούς οπαδούς του Γερόλυμπου, εκτός από τη μόνιμη διαχρονική πολυετή στήριξη στον Γερόλυμπο, πολλοί έδιναν ενσυνείδητα λευκές βεβαιώσεις αντιπροσώπου για τη συστηματική νόθευση των αποφάσεων των Γενικών Συνελεύσεων, πολλοί έδιναν ενσυνείδητα λευκές εντολές για παρεμβάσεις στα δικαστήρια υπέρ των διαγραφών συλλόγων από την ΕΛΟΚ [σε πρόσφατη δίκη: Παρέμβαση Α(κλικ) και Παρέμβαση Β(κλικ)], άλλοι έδιναν ασυνείδητα σαν ηλίθιοι τα ανωτέρω λευκά χαρτιά χωρίς να καταλαβαίνουν τι κάνουν και, τέλος, υπάρχουν και οι "τσάμπα μάγκες" που έδιναν ενσυνείδητα ότι χαρτί τους ζητούσε ο Σχιζοφρενής Αθλητικός Εγκληματίας και τώρα που αυτός καταρρέει το παίζουν "ηλίθιοι"!

Ανάμεσα σε όλους αυτούς υπάρχουν και οι καρα-παν-ηλίθιοι, οι οποίοι έδιναν χαρτιά αντιπροσώπευσης χωρίς καν ο σύλλογός τους να έχει δικαίωμα συμμετοχής στην ΕΛΟΚ λόγω μη ύπαρξης του βασικά απαιτούμενου στοιχείου της "αθλητικής αναγνώρισης" για το σύλλογό τους! Και ο αρχι-βλάκας, ο "μαγαζάτορας τριών αθλητικών ομοσπονδιών", του οποίου χάβετε ό,τι μαλακίες σας λέει επί είκοσι χρόνια τώρα, χρησιμοποιούσε ακόμα και αυτούς κυριευμένος από την αλαζονεία του ότι ποτέ δεν θα ελεγχθούν οι πράξεις του μια και η ΓΓΑ αποτελεί μια διεφθαρμένη και ανίκανη δημόσια υπηρεσία, η οποία ποτέ δεν ελέγχει καμιά ομοσπονδία!!! 

Οι ψευδείς βεβαιώσεις αντιπροσώπων με σκοπό την χειραγώγηση των ΓΣ είναι ποινικό αδίκημα και κάτι μου λέει ότι για τις επόμενες εκλογές ο Γερόλυμπος δεν θα βρει πρόθυμους για παράνομα χαρτιά όσο και αν ψάχνει ακόμα και στα πιο απίθανα μέρη! Αν το καλοδείτε το πράγμα, τέτοιον βλάκα δεν έχει ξαναβγάλει η κοινωνία! Αντί να κάνει μια λογική χρήση της δύναμής του σε συλλόγους, αυτός πήγε και ξεσκίστηκε στα πλαστά χαρτιά και στις συνελεύσεις και στα δικαστήρια με αποτέλεσμα να τους έχει όλους πλέον υπόλογους. Όταν αλλάξει το ΔΣ, τότε όλοι αυτοί είναι υποψήφιοι για διαγραφή με καραμπινάτα αποδεικτικά στοιχεία! Και δεν χρειάζεται να αλλάξει όλο το ΔΣ! Έστω και ένας-δύο νέοι και έντιμοι να μπουν, τότε όλες οι παρανομίες κολλήσανε, διότι αυτοί οι δύο με την έξωθεν βοήθεια θα τους πηγαίνουν αυτόφωρο κατευθείαν. Κανένας δεν θα του δώσει πλέον λευκή βεβαίωση, αλλά και κανένας δεν θα παίξει το ρόλο του "εικονικού αντιπροσώπου", διότι θα καταγγελθεί επί τόπου στον δικαστικό αντιπρόσωπο και θα τιμωρηθεί και ο ίδιος και ο σύλλογός του και ο σύλλογος για τον οποίο εμφανίστηκε αντιπρόσωπος! Τα πράγματα άλλαξαν παιδάκια!!!

Όπως αναρτήθηκε στο διαδίκτυο και υπάρχουν αποδεικτικά στοιχεία για αυτό:

Karate News Greece 15 Απριλίου  ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΒΟΜΒΑ !!!

Τεράστιο έλλειμμα νομιμότητας στην λειτουργία της ΕΛΟΚ διαπιστώθηκε ύστερα από αναφορές που υπέβαλαν στην ΓΓΑ ο Α. Σ. Εκπαιδευτηρίων Δούκα και ο Α.Ο. Παραδοσιακού Καράτε Σότοκαν (Γαλάτσι).

Σύμφωνα πληροφορίες που μας έδωσαν εκπρόσωποι των παραπάνω Συλλόγων, ΙΚΑΝΟΣ ΑΡΙΘΜΟΣ ΣΥΛΛΟΓΩΝ που ανήκουν στην δύναμη της ΕΛΟΚ, παρότι ΣΤΕΡΟΥΝΤΑΙ ΕΙΔΙΚΗΣ ΦΙΛΑΘΛΟΥ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΗΣ στο ΑΘΛΗΜΑ ΤΟΥ ΚΑΡΑΤΕ, κατά παράβαση του αθλητικού νόμου (άρθρο 8 παρ. 4, 5 και άρθρο 20 παρ. 2) και του καταστατικού της ΕΛΟΚ (άρθρο 10 παρ. 5):

1 - ΠΑΡΑΝΟΜΩΣ ψήφισαν σε Γενικές Συνελεύσεις (Τακτικές και έκτακτες) διαγραφές Συλλόγων,

2 - ΠΑΡΑΝΟΜΩΣ προσθέτως παρενέβησαν σε ένδικη διαδικασία υπέρ της ΕΛΟΚ και κατά των παρανόμως διαγραφέντων Συλλόγων, όπως συνομολόγησαν στις 18/12/2015 ενώπιον του Μον. Πρωτοδικείου Αθηνών δια των πληρεξουσίων δικηγόρων τους,

3 - ΠΑΡΑΝΟΜΩΣ ψήφισαν σε Γενικές Συνελεύσεις (Τακτικές και Έκτακτες) εγκρίνοντας πεπραγμένα, προϋπολογισμούς και οικονομικούς ή διοικητικούς απολογισμούς,

4 - ΠΑΡΑΝΟΜΩΣ ψήφισαν σε Γενικές Συνελεύσεις (Τακτικές και Έκτακτες) και απήλλαξαν Διοικητικά Συμβούλια από κάθε ευθύνη

5 - ΠΑΡΑΝΟΜΩΣ καρπώθηκαν υπό του νόμου παρεχόμενα ευεργετήματα (μοριοδοτήσεις, επιδοτήσεις κλπ)

6 - ΠΑΡΑΝΟΜΩΣ συμμετείχαν σε Εθνικά πρωταθλήματα.

 

Τελευταίες πληροφορίες αναφέρουν ότι κάποια "πρόβατα" άρχισαν να λακίζουν από το "μαντρί" του Γερόλυμπου! Στον επόμενο πίνακα τους διαγράφω ενδεικτικά με μια διαγώνια και αν είναι και άλλοι, ας είναι καλά οι άνθρωποι! Κάλλιο αργά παρά ποτέ!!!

(Περιλαμβάνονται οι: Γερόλυμπος, Μπουλούμπασης, Γερολύμπου, Καρβούνης, Καραπλιάγκος, Τσαρτσιταλίδης, Βόβλας, Ράλλης, Χονδροματίδης, Δημητριάδης, Πάσης, Κανέλλης, Κέυβαν Γκάζι, Χριστοδούλου, Σκοπελίτης, Ζαρουχλιώτης, Γκόλιας, Σιγάλας, Σκαρόγιαννης, Στυλιανόπουλος, Αιχμαλωτίδης, Σταθόπουλος, Ευθυμιάδης, Καραϊσκάκης, Κερασίδου, Μοσχόβας, Νικόπουλος, Τζίμα, Καραχάλιος, Γκορέζης, Τριανταφύλλης, Ωραιόπουλος, Πανετσίδης, Κατσούρας, Κατσούρα, Παπαδόπουλος, Παπαδημητρίου, Στεφάνου, Τελκής, Παραστατίδης, Τσαρούχας, Μαθιός, Γατίδης, Σιδηρόπουλος, Τσιλιγκερίδου, Αετού, Δανδής, Μπούρας, Αγάθος, Μπίμπας, Βοντετσιάνος, Δερβίσης, Γκόργκας)

 

Οι σύλλογοι (διάβαζε: όρθια γαϊδούρια!) που δήλωσαν ότι έλαβαν μέρος στη Γενική Συνέλευση των Διαγραφών και ταυτόχρονα έλαβαν μέρος και στις πρόσθετες παρεμβάσεις, ως ανωτέρω, υπέρ της διαγραφής των συναδέλφων τους συλλόγων με ιδιαίτερους δικηγόρους (τρομάρα τους και αυτών!), όπως φαίνεται από τα ανωτέρω δικόγραφα, είναι οι επόμενοι:

 

ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ  Α ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ  Β


 Προπονητές και "Εκπαιδευτές" της ΕΛΟΚ!

Ο ΓΓΑ Ιούλιος Συναδινός έδωσε μια μάχη υπέρ της νομιμότητας στον τομέα του ταεκβοντό και της ομοσπονδίας του. Η ομοσπονδία ΕΛΟΤ του ταεκβοντό και ο αμφιλεγόμενος τσαχπίνης τέως πρόεδρός της Θανάσης Πραγαλός (αριστερά), ο οποίος τώρα είναι πρόεδρος της Ευρωπαϊκής του ταεκβοντό, έκαναν διάφορες ταρζανιές, όπως η οργάνωση Σχολής Προπονητών από την Πανευρωπαϊκή με κόστος 1000-1500€ το κεφάλι (Γερόλυμπε, ούτε στο νυχάκι του δεν φτάνεις!), η προσπάθεια επιβολής αναγνώρισης των διπλωμάτων αυτής της Σχολής ως ισότιμων με αυτά των Σχολών Προπονητών της ΓΓΑ και, ... κρατηθείτε, η τιμωρία με αποβολή της ΕΛΟΤ από τις Ευρωπαϊκές διοργανώσεις, επειδή η ΓΓΑ δεν αποδέχεται αυτή την υποτιθέμενη ισοτιμία, αφού προφανώς είναι προκλητικά παράνομη!

Δηλαδή, επειδή είμαι από χωριό, αυτός ο τύπος τι κάνει? Τιμωρεί την Ελλάδα? Τιμωρεί την ΕΛΟΤ ή τους αθλητές? Πώς την έχει δει?

Δηλαδή αυτός ο τύπος χτυπάει ασυνείδητα τους αθλητές για να εκβιάσει τη ΓΓΑ, ώστε να αποδεχθεί κάτι εντελώς παράνομο! Και η ΕΛΟΤ τον ακολουθεί! Και το Υφυπουργείο Αθλητισμού κάθεται και βγάζει μαλακισμένες ανακοινώσεις!!!

Είναι προφανές ότι ο Πραγαλός έχει πιο ... Ευρωπαϊκή αντίληψη της αρπαχτής από τον δικό μας και θέλει, μεταξύ των άλλων υποθέτω, να περάσει τις Σχολές Προπονητών Ταεκβοντό στο μενού του δικού του Ευρωπαϊκού μαγαζιού!!! Γερόλυμπε είσαι ... χουριό ακόμα!!!

Για την αντικειμενική σας ενημέρωση επί του θέματος, δείτε τα επόμενα:

α) Το θέμα όπως το παρουσίασαν τα ΜΜΕ!

β) Οι θέσεις της ΓΓΑ!

γ) Οι θέσεις της ΕΛΟΤ!

Στο καράτε, όμως, και με εντολή του πανάσχετου περί καράτε Γενικού Γραμματέα Αθλητισμού Ιούλιου Συναδινού "έκλεισε" το θέμα της Σχολής Προπονητών Καράτε της ΓΓΑ, η οποία στοίχειωσε το καράτε με παράνομη λειτουργία, απατεώνες οργανωτές, απατεώνες καθηγητές, πλαστογράφους μαθητές, αδικημένους δικαιούχους τέτοιου διπλώματος και άλλες καραμπινάτες παρανομίες! Μελανή σελίδα για το βιογραφικό του Συναδινού! Και όχι μόνο αυτό, αλλά ταυτόχρονα η ΕΛΟΚ/Γερόλυμπος οργάνωσαν και σεμινάριο "Εκπαιδευτών", δηλαδή πάλι προπονητών, παρακάμπτοντας (και κουνώντας το ... δάχτυλο) και τους νόμους και την ΓΓΑ, στην οποία Σχολή Εκπαιδευτών έδωσαν διπλώματα και σε αυτούς που έκοψε η ΓΓΑ στην επίσημη Σχολή Προπονητών! Από την ΓΓΑ καμιά αντίδραση και άρα δεύτερη μελανή σελίδα για το ίδιο βιογραφικό του ίδιου πολιτικού ανδρός!

Αυτά συνέβησαν στο αριστερό ημισφαίριο του εγκεφάλου του Ιούλιου Συναδινού!

Το δεξιό, όμως, ημισφαίριο λειτούργησε αντίθετα, διότι ο  ΓΓΑ Ιούλιος Συναδινός αφαίρεσε ως γνωστό την αθλητική αναγνώριση από τις μαϊμούδες ομοσπονδίες του Γερόλυμπου του κέρλινγκ και του τριάθλου, αφού πρώτα πείσθηκε από ατράνταχτα στοιχεία ότι ο Γερόλυμπος τις άρπαξε με συλλόγους καράτε και τις έκανε και αυτές "μαγαζί" του! Λαμπρή σελίδα για το βιογραφικό του Συναδινού!

Το Αριστερό Ημισφαίριο του εγκεφάλου του ΓΓΑ στη Σχολή Προπονητών

Το Δεξί Ημισφαίριο του εγκεφάλου του ΓΓΑ στο Τρίαθλο

(και ομοίως στο κέρλινγκ) με τους ίδιους πρωταγωνιστές!

Τέλος, ιδού (με κλικ) και η ανάκληση της αθλητικής αναγνώρισης από πλήθος συλλόγων της ομοσπονδίας-φάντασμα του τριάθλου.

 

Συνεπώς το δεξί ημισφαίριο του εγκεφάλου του Συναδινού βρίσκεται σε πλήρη αντίθεση με το αριστερό του, από όπου προκύπτουν και οι τελευταίες ... ημικρανίες που τον ταλαιπωρούν, αφού, ενώ του φώναζα "πρόσεχε, θα κάνεις μαλακίες", δεν με άκουγε και έδινε διπλώματα στους ίδιους αποδεδειγμένους απατεώνες τους οποίους τώρα φακελώνει για να στείλει στον Εισαγγελέα, επειδή είναι ... αποδεδειγμένοι απατεώνες!!! Αυτά μας κάνεις!

Τέλος, στο πρόγραμμα της ΓΓΑ για Σχολές Προπονητών τη διετία 2017-2018 δεν υπάρχει Σχολή Προπονητών για το Καράτε.


 Οι Έλεγχοι της ΓΓΑ για την ΕΛΟΚ

Όλοι πλέον γνωρίζουν ότι η ΓΓΑ έχει ήδη δρομολογήσει διαχειριστικό και οικονομικό έλεγχο για την ΕΛΟΚ. Το "εργαλείο" είναι το περίφημο Ελεγκτικό Συμβούλιο! Τι είναι αυτό το βλέπετε εδώ:

Και μόνο από την διατύπωση του ανωτέρω άρθρου του νόμου αποδεικνύεται σε τι κράτος-μπουρδέλο ζούμε! Αναρωτιέμαι ποιοί μαλάκες διατύπωσαν αυτό το άρθρο δεδομένου ότι:

α) Βάσει του ανωτέρω άρθρου το Ελεγκτικό Συμβούλιο ελέγχει "μια φορά το χρόνο τακτικά" τα σωματεία, τις ενώσεις και τις ομοσπονδίες, που επιχορηγούνται (τελευταία παράγραφος)!

β) Έχουμε περίπου 7000 (?) σωματεία, 200 (?) ενώσεις και 50 (?) ομοσπονδίες, αλλά ας περιοριστούμε μόνο στις ομοσπονδίες! 50 ομο Χ 16 χρόνια (από το 1999) = 800 έλεγχοι!

γ) Από το 1999 είναι ζήτημα αν έχουν γίνει 20-30 έλεγχοι σε ομοσπονδίες!!! Και όλοι έγιναν ή για να αθωώσουν κομματικούς φίλους ή για να εξοστρακίσουν από τις διοικήσεις κομματικούς αντιπάλους!

δ) Το τελευταίο Ελεγκτικό Συμβούλιο διορίστηκε με την απόφαση με κλικ εδώ την 10-3-2014 για δύο χρόνια, δηλαδή μέχρι την 10-3-2016, και από εκεί και μετά ... τίποτα!

 

ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑ:

Είναι δυνατόν να εφαρμοστεί ο νόμος? Και αν όχι ποιός μαλάκας φταίει?

 

Όταν πάντως λειτούργησε το Ελεγκτικό Συμβούλιο τα αποτελέσματα ήταν τα επόμενα: Τρεις έλεγχοι έγιναν και τρεις ομοσπονδίες πήγαν στον Εισαγγελέα! Σκεφθείτε τι παρανομίες γίνονται και μένουν ατιμώρητες!

Ας σημειώσουμε εδώ ότι αντιπρόσωπος του μπάντμιντον στην Ελληνική Ολυμπιακή Επιτροπή είναι ο ... Πρόεδρός της Σπύρος Καπράλος, ενώ οι αντιπρόσωποι των άλλων αθλητικών ομοσπονδιών απολαμβάνουν θητείες στην "ευυπόληπτη" αυτή επιτροπή από 8 μέχρι 30 χρόνια!!! Ή είσαι καρεκλοκένταυρος ή δεν είσαι!!!

Από την άλλη μεριά, παρατηρώντας τις ημερομηνίες, βλέπουμε ότι οι δημόσιοι υπάλληλοι στην πλειονότητα ασχολούνται με άχρηστα ή αδύνατα πράγματα ή με τίποτα και οι πολιτικοί προϊστάμενοι το ίδιο με τη διαφορά ότι αυτοί από καιρού εις καιρόν κάνουν και κάποια βαρύγδουπη ανακοίνωση με πολιτικό υποτίθεται έρεισμα!!!

Ο δημόσιος υπάλληλος ΔΕΝ παράγει χρήσιμο έργο και αν και όταν παράγει, έρχεται ο πολιτικός προϊστάμενος και του το μηδενίζει! Παλιά δουλειά αυτή! Τώρα με την κρίση, ο δημόσιος υπάλληλος επίσης ΔΕΝ πληρώνεται! Νάτος ο φαύλος κύκλος, που οδηγεί στην καταστροφή της χώρας: ο δημόσιος υπάλληλος ΔΕΝ παράγει, διότι ΔΕΝ πληρώνεται, και ΔΕΝ πληρώνεται, διότι ΔΕΝ παράγει!!! Και αντιστρόφως.


 Μία από τα ίδια η σημερινή κατάσταση στην  ΕΛΟΚ!

Τα Κύπελλα Σίτο και Γουάντο:

Αρχικά εφέτος το Κύπελλο Σότοκαν το είχε διοργανώσει η ΕΛΟΚ και παρανόμως απέκρυψε τις εισπράξεις από το δεσμευμένο λόγω χρεων στους υπαλλήλους της Ταμείο της!

Το να διαβάζουν karate.gr το ΔΣ της ΕΛΟΚ και ο Επίτιμος είχε σαν αποτέλεσμα να ... σφίξουν οι ρόλοι!

Πρώτα έβγαλαν τους αγώνες Shito-ryu και Wado-ryu από το καλενδάρι της ΕΛΟΚ του 2016 (ενώ σε εκείνο του 2015 υπήρχαν) και στη συνέχεια διοργάνωσαν Πανελλήνιο Κύπελλο Shito-ryu και Πανελλήνιο Κύπελλο Wado-ryu με εκατοντάδες συμμετέχοντες, που πλήρωσαν 20-25 € τη συμμετοχή τους, χωρίς να αναφέρουν το περίφημο "υπό την αιγίδα της ΕΛΟΚ", ώστε να μην αναγκαστούν να καταθέσουν τις εισπράξεις στο ήδη μπλοκαρισμένο Ταμείο της ΕΛΟΚ ή/και να μην κατηγορηθούν ότι χρησιμοποιούν την ΕΛΟΚ ως όχημα προσωπικών τους συμφερόντων.

Μιλάμε για αρχι-καρα-κόπανους, διότι:

1) Και οι δύο αυτές διοργανώσεις, αν δεν έγιναν από την ΕΛΟΚ, τότε έγιναν από "ομοσπονδίες-φαντάσματα" χωρίς φορολογική οντότητα με αρχηγούς-εισπράκτορες τα ίδια άτομα και όσοι αναμίχθηκαν στις διοργανώσεις αυτές είναι επίσης υπόλογοι για διακίνηση μαύρου χρήματος!

2) Αλλά φυσικά οι διοργανώσεις αυτές έγιναν στην πραγματικότητα από την ΕΛΟΚ, όπως αποδεικνύεται α) από την όλη οργάνωση που φαίνεται στις προκηρύξεις (όπου στην σελίδα 6 φαίνεται και η απαίτηση της πληρωμής των συμμετοχών "στο Στάδιο και όχι στον τραπεζικό λογαριασμό της ΕΛΟΚ"), β) από το ότι οι συμμετοχές έγιναν στην διαδικτυακή αγωνιστική πλατφόρμα της ΕΛΟΚ, και γ) αλλά και διότι η ΕΛΟΚ ήταν αυτή που ζήτησε από την Περιφέρεια την άδεια και την κάλυψη για την χρήση στις ανωτέρω διοργανώσεις του Σταδίου των Άνω Λιοσίων και για το Σίτο-ρύου (κλικ εδώ) και για το Γουάντο-ρύου (κλικ εδώ)!

Προκηρύξεις και συμμετοχές κατωτέρω!

Δηλαδή, πρόκειται για μια ακόμα ληστεία της ΕΛΟΚ διπλά καραμπινάτη, διότι δεν έβαλαν οι θρασύτατοι τα λεφτά στο Ταμεία για να τα κλέψουν αργότερα βάζοντας εικονικές αποδείξεις, αλλά τα έκλεψαν κατ' ευθεία βάζοντάς τα στις τσέπες τους! Και για να είμαι συγκεκριμένος αναφέρομαι στους Γερόλυμπο, Γερολύμπου και Χονδροματίδη για το Κύπελλο Σίτο-ρύου και στους Γερόλυμπο, Γερολύμπου και Μπουλούμπαση για το Κύπελλο Γουάντο-ρύου!!! Και αυτά τα γνωρίζει όλος ο κόσμος του καράτε και τους δίνει τα λεφτά του για άχρηστους αγώνες: πόσο μαλάκες είσαστε??? Και ενώ η Γραμματεία ... παίζει το πουλί της!!!

Σαν την στρουθοκάμηλο κρύψατε το κεφάλι σας στην άμμο, αλλά ο ... κώλος σας φαίνεται εκτεθειμένος από χιλιόμετρα!

 

Κύπελλο Shito-ryu Κύπελλο Wado-ryu

Ο συνδυασμός και συνυπολογισμός όλων των στοιχείων αυτών των αγώνων αποδεικνύει ότι το αυτί του Γερόλυμπου δεν ιδρώνει με τίποτα!

ΚΟΝΤΟΝΗ, αν δεν τους πας στον Εισαγγελέα ως "Εγκληματική Οργάνωση με Δομή και Ιεραρχία ... με σκοπό τον προσπορισμό και το ξέπλυμα μαύρου χρήματος από παράνομες δραστηριότητες" έχεις αποτύχει οικτρά!!!

 

Η περίπτωση Κραββαρίτη-Γκουβούση:

Δεν δέχεται να αφήσει το κόκκαλο ο Πρόεδρος!!! Μουστάκι και στριγκάκι στον ... Κορυδαλλό θα είσαι μεγάλε! Όχι πρόεδρος!!!

Από την ασυλλόγιστη και επικίνδυνη εν λευκώ χρήση του συλλόγου του Γκουβούση (μαζί με άλλους βέβαια) από τον Γερόλυμπο στις ομοσπονδίες κέρλινγκ και τριάθλου, αλλά και από τη γενικότερη κατάσταση σήψης και διάλυσης, που επικρατεί στην ΕΛΟΚ, ο Γκουβούσης τελικά πήρε ανάποδες και διαχώρισε τη θέση του (μέχρι τώρα σου άρεσε!). Μαζί και ο Κραββαρίτης (μέχρι τώρα και εσένα σου άρεσε!) και τάχθηκαν με την ευρύτερη παράταξη του Σότοκαν μαζί με τον Μπίκα. Σε κάλεσμα του Γερόλυμπου για συζήτηση με θέμα τις επερχόμενες εκλογές τα προκλητικά ψέματα του Σχιζοφρενή απορρίφθηκαν και η αντίδραση του άρρωστου αρχιψεύταρου ήταν η αναμενόμενη: ως Εισαγγελέας, Δικαστής και Δήμιος τρία σε ένα ταυτόχρονα μοίρασε τιμωρίες λόγω ανυπακοής και τους καθαίρεσε από εθνικούς (τωρινούς ή/και μέλλοντες) προπονητές ταυτόχρονα με προσωπικές απειλές περί "εξαφάνισής" τους και λοιπές μαλακίες!

Προκλητική ήταν και η συμπεριφορά του Μπουλούμπαση, ο οποίος απαιτεί να είναι πρόεδρος στην επόμενη διοίκηση! Ταυτόχρονα τους έχει πάει και η κατηγορία για τη μηνυτήρια αναφορά του Κοσμίδη στην Εισαγγελία του Αρείου Πάγου, ενώ προχωρούν και οι άλλες μηνύσεις, όπως και η μήνυση των Ηλία Χρήστου και Βαγγέλη Λαχουρή κατά των δικηγόρων της Δικαστικής Επιτροπής!

Επιτέλους αρχίζουν ακόμα και αυτοί που μέχρι τώρα συμπλέανε να γνωρίζουν την πραγματική του πλευρά! Κατωτέρω δίνονται η απόφαση της υποτιθέμενης Εκτελεστικής Επιτροπής (παπάρια, ο Γερόλυμπος μόνος του αποφασίζει!) και δύο αναρτήσεις του Γκουβούση στο FB στα κορακίστικα:

 Να δούμε ποιοί ... κωλογλύφτες θα υποβάλλουν βιογραφικά! Μη φοβάστε, θα τα βρει η επόμενη διοίκηση!

 

Ο περίφημος Εσωτερικός Κανονισμός της ΕΛΟΚ

Ο περίφημος Εσωτερικός Κανονισμός της ΕΛΟΚ, που αναφέρεται στην παραπάνω ανακοίνωσή της, πέρασε πρόσφατα από την έγκριση της ΓΣ της 6-2-2016 και βρίσκεται σε χρήση από το ΔΣ/ΕΛΟΚ και τον Επίτιμο Σχιζοφρενή από την επόμενη κιόλας ημέρα χρησιμοποιούμενος επί των κεφαλών όλων των ηλιθίων του καράτε, αλλά ακόμα και σε δικαστήρια. Είναι ο αναφερόμενος στο site της ΕΛΟΚ:

Μετά από ερωτήσεις, όμως, του Τάσου Πανουσόπουλου στη ΓΓΑ και όπως αποδεικνύεται από τις επόμενες απαντητικές επιστολές της 16-3-2016 (με κλικ) και 11-4-2016 (με κλικ) προς αυτόν, για άλλη μια φορά επιβεβαιώνομαι για όσα γράφω για το Σκουπίδι του Αθλητισμού, ο οποίος εξαπατά τους πάντες χρησιμοποιώντας ακόμα και άκυρους Εσωτερικούς Κανονισμούς από το 1994!

Ο Εσωτερικός Κανονισμός του 2016 είναι ΑΚΥΡΟΣ, διότι ποτέ δεν υπεβλήθη προς έγκριση στη ΓΓΑ, όπως απαιτεί ο νόμος, ενώ ταυτόχρονα ο Εσωτερικός Κανονισμός του 2009 κατατέθηκε στη ΓΓΑ την 16-3-2009 και απεστάλη πίσω στην ΕΛΟΚ από την ΓΓΑ την 8-4-2009 για να διαχωριστεί σε ξεχωριστούς κανονισμούς για κάθε θέμα ΧΩΡΙΣ ΠΟΤΕ να επανυποβληθεί προς έγκριση και άρα προφανώς είναι και αυτός ΑΚΥΡΟΣ!!! Σας τα έχω γράψει αυτά πολλές φορές ... γκα-γκάουουουου και εσείς κάθεστε και δικάζεστε με βάση άκυρους κανονισμούς! Ορίστε και τα κείμενα των ανωτέρω επιστολών της ΓΓΑ περιληπτικά:

Επομένως αποδεικνύεται ότι η ΕΛΟΚ λειτουργεί σε πλήρη παρανομία!!!

Εκείνος που μπορεί να υπάρχει είναι ο Εσωτερικός Κανονισμός του 1994, τον οποίο βλέπετε με κλικ εδώ και στην τελευταία παράγραφο του οποίου αναφέρεται ότι έχει εγκριθεί από τη ΓΓΑ με την 1847/9-2-1994 απόφασή της, η οποία όμως ΔΕΝ υπάρχει στο αρχείου του αρμοδίου τμήματος της ΓΓΑ! Δηλαδή, φέξε μου και γλίστρησα!

Υπάρχουν επίσης στα ... Αρχεία μου και τα Πρακτικά της ΓΣ του 1992, που ενέκρινε αυτόν τον Εσωτερικό Κανονισμό (με κλικ εδώ)!

 

Η περίπτωση του Γιώργου Τζάνου στο Karate News

Απογοητευτικοί είναι και οι αθλητές πολλές φορές! Για παράδειγμα, στο Karate News αναρτήθηκαν κατά σειρά τα εξής:

Karate News· 5 Μαΐου ·:  Έκτακτη ενημέρωση για τα μέχρι στιγμής αποτελέσματα της Εθνικής μας ομάδας Καράτε που αγωνίζεται στο Montpellier της Γαλλίας:
Με 3 αθλητές στα Ρεπασάζ ξεκίνησε η 1η μέρα.
Ο πολύ φορμαρισμένος Γιώργος ΤΖΑΝΟΣ κέρδισε στον 1ο αγώνα τον Isakan (BLR) με σκορ 8-0, στη συνέχεια κέρδισε τον Maestri (ITA) με 4-0 και έφτασε ημιτελικό κερδίζοντας τον Quets (BEL) με 5-0. Δυστυχώς δεν μπόρεσε να φτάσει τελικό γιατί ηττήθηκε από τον
Aktas (TUR). Σημασία έχει ότι ο Γιώργος θα μπορέσει να συνεχίσει να αγωνίζεται για την 3η θέση στα ρεπασάζ. Ο Μαργαριτόπουλος κέρδισε στον πρώτο αγ΄νωα 5-0 τον Zwjatkow (BUL) και έχασε στη συνέχεια από το  Horne (GER) με 1-0 . Ο Horne (GER) έφθασε στον τελικό της κατηγορίας και έτσι ο Έλληνας αθλητής θα αγωνιστεί στα ρεπασάζ. Ο Κλέβαρ έχασε στον πρώτο γύρο με 5-0 από τον Γάλλο Dack ο οποίος τράβηξε τον Έλληνα αθλητή στα ρεπασάζ όπου ηττήθηκε από τον Roman (AZE) στα ρεπασάζ και κατάληξε 9ος. Η Κολινάκη Θεοδώρα έχασε στον πρώτο γύρο με 4-1 από την Bjerring (DEN).

Giorgos Karalis Βαρια ηττα 8-0 για τον Τζανο απο τον Τουρκο αθλητη! Δεν το ειδα το παιχνιδι και αναρωτιεμαι πως ανοιξε τοσο πολυ το σκορ αφου δεν υπαρχει περιπτωση να ηταν τοσο καλυτερος του. Κριμα γιατι πηγαινε βουρ για το χρυσο,οπως και να εχει καλη επιτυχια για το Χαλκινο που σιγουρα το αξιζει κ πιστευω θα το παρει!

Jim Skrits Στις καρδιες μας πρωτοι παντα! Αν υπαρχει κανα βιντεακι ας ανεβασει καποιος......

Ευθύμιος Περσίδης Όταν γυρίσει ο Τζάνος να τον ρωτήσετε για την εντύπωση που του έδωσε ο Τουρκος αθλητής που τον κέρδισε 7-0! Θα σας πει ότι ήταν σαν ... καταιγίδα σε δωμάτιο! Εδώ και 30 χρόνια στο τζούντο μου είχαν κάνει εντύπωση οι Τουρκοι αθλητές για την αντοχή, τη δύναμη και την ταχύτητά τους. Ξέφευγαν πολύ από το φυσιολογικό! Ας μην ξεχνάμε ότι με τις παροχές της χώρας τους είναι πλέον επαγγελματίες αθλητές, πράγμα που σημαίνει ότι χρησιμοποιούν κάθε μέσο για να πάρουν τις νίκες! Όταν με το καλό το καράτε γίνει Ολυμπιακό, πιστεύω ότι θα μαζευτούν λιγάκι!

Giorgos Karalis Αναβολικα στο φουλ δηλαδη; Εδω παιρνουν αυτοι που πηγαινουν απλα στο γυμναστηριο να φτιαξουν..σωμα (!) δεν θα παρουν οι επαγγελματιες αθλητες; Δυστυχως μιλαμε για μεγαλη μαστιγα.

Nikos Pantelis Όντως θα θέλαμε όλοι να δούμε αυτόν τον αγώνα με τον Τούρκο....Ούτε ο aghayev δεν έχει κερδίσει έτσι τον τζανο.

George Tzanos  Κ. Περσίδη δεν συνηθίζω να απαντάω σε σχόλια τέτοιου είδους αλλα επειδή έτυχε να το διαβάσω, η " καταιγίδα σε δωμάτιο " μπορει να ειναι μια έκφραση που αρμόζει στα δικά σας βιώματα αλλά οχι στα δικά μου .

Ποτε δεν εχω χαρίσει την νίκη σε κανέναν εκει μέσα χωρίς πρώτα να πεθάνω .

Ρωτα λοιπόν και εσυ τον Τούρκο , πως ένιωσε όταν έχασε απο εμένα στους 1ους ΕΥΡΩΠΑΙΚΟΥΣ ΑΓΩΝΕΣ στο Baku , δεν ειδα όμως εκει να σχολιάσατε κάτι !

Ρωτα επίσης και τους άλλους Τούρκους που έχουν χάσει εκατομμύρια φορές , αλλα πάλι εκει δεν έτυχε να δώ να σχολιάζεται κάτι .

Καλο ειναι λοιπόν να κοιτάμε και τις επιτυχίες μας και οχι μονο μια τυχαία άσχημη στιγμή

Μην ξεχνάμε οτι οι Τούρκοι έχουν 100 διαιτητές ενώ εμείς μονάχα 2 και πάλι όμως χάνουν emoticon wink

Με εκτίμηση    Γ. Τζάνος

 

Και η τελική απάντησή μου προς τον Τζάνο όχι στο Karate News αλλά εδώ:

Πρώτον, αγαπητέ πρωταθλητή, δεν κατάλαβες αυτό που έγραψα και απάντησες πολύ επιπόλαια. Έχεις πρόβλημα αντίληψης!

Δεύτερον, είσαι 25 χρονών και είμαι 70 και στους μεγαλύτερούς σου κατά 5-10 χρόνια και πάνω θα πρέπει να μιλάς και να γράφεις με σεβασμό και στον πληθυντικό!

Τρίτον, γράφεις "δεν συνηθίζω να απαντάω σε σχόλια τέτοιου είδους"! Το σχόλιό μου δεν είχε τίποτα επιλήψιμο και όσοι δεν το καταλαβαίνουν είναι ανεγκέφαλοι! Για παράδειγμα, ο Καραλής το έπιασε με την πρώτη!

Τέταρτο, γράφεις "η καταιγίδα σε δωμάτιο μπορει να ειναι μια έκφραση που αρμόζει στα δικά σας βιώματα αλλά οχι στα δικά μου"! Δηλαδή ποιά εννοείς ότι είναι τα δικά μου βιώματα?

Πέμπτο, γράφεις "Ρώτα και εσύ τον Τούρκο"!   Ίσα και όμοια είμαστε και μου μιλάς στον ενικό?

Έκτο, γράφεις "Ρωτα επίσης και τους άλλους Τούρκους"!  Και πάλι σε ρωτάω: μήπως νομίζεις ότι είμαστε ίσα και όμοια?

Τέλος γράφεις "Με εκτίμηση" όταν ήδη έχεις ενσυνείδητα επιλέξει να απευθύνεσαι σε μένα με προσβλητικές εκφράσεις!

Συμπερασματικά, λοιπόν, ανήκεις και εσύ σε όσους με απογοητεύουν στο καράτε! Για να κάνετε όλοι εσείς οι νέοι καράτε σήμερα κάποιοι παλαιοί έδωσαν τη μισή ζωή τους στην οργάνωσή του, ένας από τους οποίους ήμουν και εγώ! Δεν μένει παρά να μας κράξουνε και τα μπέιμπι-λίνο στο φινάλε!

 

Η Επιστολή του Σοφοκλή Τσαβδάρη στο Karate news:

Αντιγράφω από το Karate News την επόμενη θαυμάσια και γενναία επιστολή του Σοφοκλή Τσαβδάρη, που καρφώνει για άλλη μια φορά τους απατεώνες της ΕΛΟΚ και τις εκτεταμένες παρανομίες τους:

 

10 Μαΐου 2016 -

Αγαπητοί φίλοι, θέλω με την παρούσα επιστολή μου να συγχαρώ ΟΛΟΥΣ τους αθλητές-τριες , του ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ Γ.Α.Σ. που συμμετείχαν και αγωνίστηκαν στους αγώνες του ΚΥΠΕΛΛΟΥ ΒΟΡΕΙΟΥ ΕΛΛΑΔΟΣ ΕΓΧΡΩΜΩΝ & ΜΑΥΡΩΝ ΖΩΝΩΝ που διεξήχθησαν την 8η Μαΐου 2016 στην Πτολεμαΐδα, ανεξάρτητα από τις όποιες επιδώσεις τους !!! Η αγωνιστικότητα, το ήθος και η άρτια τεχνική κατάρτιση που αδιαμφισβήτητα επέδειξαν όλοι οι αθλητές-τριες του Συλλόγου, κατά την διεξαγωγή των αγώνων, με κάνουν να νιώθω υπερήφανος για τους μαθητές μου. Τους εύχομαι ολόψυχα να συνεχίσουν με το ίδιο σθένος την αθλητική δραστηριότητα τους στους χώρους του ευγενούς αθλήματος που επέλεξαν. Του Καράτε !!!

Οφείλω όμως παράλληλα να επισημάνω και ορισμένα απαράδεκτα, κατά την ταπεινή μου άποψη, γεγονότα που έλαβαν χώρα ΕΚΤΟΣ αγωνιστικού χώρου και τα οποία με θλίβουν, με θίγουν, με ανησυχούν και με προβληματίζουν. Σαν δάσκαλος του Καράτε (προπονητής ΓΓΑ) θεωρώ ότι δεν δικαιούμαι να σιωπήσω και να παραβλέψω ενέργειες που αναδεικνύουν παθογένειες που σαφώς επηρεάζουν το κλίμα του χώρου που αθλούνται οι μαθητές μου. Επέλεξα να τις καταγγείλω δημόσια σε πρώτη φάση και με τον δέοντα σεβασμό, μέσω της έγκριτης και αδιαμφισβήτητα σοβαρής και αντικειμενικής ιστοσελίδας του Karate News και να ζητήσω από τους αρμόδιους όπως τύχω απαντήσεων. Συγκεκριμένα:

● Με ποιά ιδιότητα επενέβη, ενεπλάκη και μου επετέθη (φραστικά) με ανάρμοστο ύφος και αήθεις εκφράσεις ο κ. Γεώργιος Γερόλυμπος, όταν απευθυνόμενος σε αρμόδια της Ομοσπονδίας Όργανα, ζήτησα να παραλάβω τα νεοκδοθέντα δελτία των αθλητών του Συλλόγου μου και όταν απάντησα σε ερώτηση της κ. Γερολύμπου-Ποντίδας Εμμανουέλας (γ.γ. της ΕΛΟΚ) σχετικά με το γιατί κατέθεσα τα χρήματα για τα παράβολα ζύγισης, τις ανανεώσεις δελτίων και την έκδοση νέων δελτίων (συνολικά 1.755,00 Ευρώ) στον τηρούμενο στην Εθνική Τράπεζα Λογαριασμό (GR 86 0110 0800 0000 0804 8072 352) με Δικαιούχο την Ελληνική Ομοσπονδία Καράτε, και δεν τα κατέβαλα στην Ομοσπονδία χέρι με χέρι ;;;

● Ποιά άλλη θα έπρεπε να ήταν η αντίδραση μου, όταν ο κ. Γερόλυμπος (ακούγοντας με να απαντώ στην κυρία γ.γ σύζυγο του ότι “έπραξα το νόμιμο”) εκτός εαυτού με απείλησε ότι θα με μηνύσει, θα με σβήσει, θα με εξοντώσει … και άλλα, που η αξιοπρέπεια μου δεν μου επιτρέπει να διατυπώσω, πέραν από την απάντηση που του έδωσα λέγοντας του: “Mπορείτε κύριε να κάνετε ότι θέλετε, εδώ είμαι και αναμένω. Δεν συζητώ μαζί σας διότι σας θεωρώ αναρμόδιο. Όσο όμως και να προσπαθείτε, δεν θα με αναγκάσετε να μιμηθώ την συμπεριφορά σας.” Φυσικά είναι απορίας άξιο το γιατί η ως άνω απάντηση μου τον εξαγρίωσε ακόμα περισσότερο !!!

● Γιατί οι παριστάμενοι κ.κ. Μπουλούμπασης, Ποντίδα και Καραπλιάγκος (Πρόεδρος, Γεν. Γραμματέας και Μέλος του ΔΣ της ΕΛΟΚ αντίστοιχα) επέτρεψαν την αχαρακτήριστη και απαράδεχτη εναντίον μου συμπεριφορά του εν λόγω κυρίου ;;;

● Γιατί τα παριστάμενα Μέλη του ΔΣ της ΕΛΟΚ επέτρεψαν την εμπλοκή αναρμόδιων ανθρώπων (Γεώργιου Γερόλυμπου και Αφροδίτης Μπουλούμπαση) σε θέματα της ΕΛΟΚ, που δεν τους αφορούν και που ουδεμία θεσμική αρμοδιότητα έχουν ;;;

● Αγνοούν τα παριστάμενα μέλη του ΔΣ της ΕΛΟΚ την αποπομπή του κ. Γεωργίου Γερόλυμπου από την Παγκόσμια κοινότητα του Καράτε ως “ανεπιθύμητου”

● Αγνοούν τα παριστάμενα μέλη του ΔΣ της ΕΛΟΚ ότι ο κ. Γεώργιος Γερόλυμπος ουδεμία θεσμική αρμοδιότητα στην διοίκηση της ΕΛΟΚ έχει, πέρα του ότι είναι σύζυγος της κ. Γεν. Γραμματέως της ΕΛΟΚ ;;;

● Αγνοούν τα παριστάμενα μέλη του ΔΣ της ΕΛΟΚ ότι η κ. Αφροδίτη Μπουλούμπαση ουδεμία θεσμική αρμοδιότητα στην διοίκηση της ΕΛΟΚ έχει, πέραν του ότι είναι σύζυγος του Προέδρου της ΕΛΟΚ ;;;

● Με ποιο δικαίωμα η σύζυγος του Προέδρου και ο σύζυγος της Γ.Γ της ΕΛΟΚ, εμπλέκονται σε Διοικητικά θέματα της Ομοσπονδίας και γιατί το ΔΣ τους το επιτρέπει ;;;

● Είναι ΠΑΡΑΝΟΜΗ και ΚΑΤΑΚΡΙΤΕΑ η καταβολή των όποιων οικονομικών υποχρεώσεων των Συλλόγων στον Τραπεζικό Λογαριασμό της ΕΛΟΚ και ΝΟΜΙΜΗ η δια χειρός καταβολή αυτών εις τρίτους δεδομένης της απουσίας του Ταμία της ΕΛΟΚ κ. Γρηγόριου Βόβλα, λόγω αδυναμίας ενασχόλησης του με οικονομικά καθήκοντα (μακροχρόνιο πρόβλημα υγείας) ;;;

● Τι εννοούσε ο κ. Μπουλούμπασης όταν ζητώντας του να μάθω ποιός είναι ο Ταμίας της ΕΛΟΚ, αφού ο κ. Βόβλας είχε δημοσίως δηλώσει ότι λόγω προβλημάτων υγείας δεν μπορεί να ασκήσει τα καθήκοντα του, προφανώς ενοχλημένος από την ερώτηση, μου απάντησε : “Δεν ξέρω τι λέει ο Βόβλας και γιατί τα λέει. Εγώ δεν ασχολούμαι με το τι λέει ο Βόβλας” !!!

● Ποιό το νόημα των παραινέσεων του κ. Μπουλούμπαση “Σοφοκλή είσαι καλό παιδί. Καλλίτερα να μην μιλάς. Τι δουλειά έχεις εσύ με τους άλλους” Ποιοι είναι οι άλλοι κ. Πρόεδρε που δεν πρέπει να τους συναναστρέφομαι. Ποία η “τιμωρία μου” αν επιλέγω τις συναναστροφές μου χωρίς την άδεια σας ;;;

● Κατόπιν των ανωτέρω εύλογα προκύπτει το ερώτημα : Ποιος επιλέγει στις τελευταίες αρχαιρεσίες να διοικήσει την ΕΛΟΚ. Το εκλεγμένο θεσμικά αρμόδιο Διοικητικό Συμβούλιο ή ο μη εκλεγμένος εξωθεσμικός αναρμόδιος κ. Γεώργιος Γερόλυμπος ;;;

Αναμένω απαντήσεις !!! Ευχαριστώ για την φιλοξενία !!!

Σοφοκλής Τσαβδάρης,   Προπονητής Καράτε


 Ο Επίτιμος και η Θεωρία της ... Πορδής!

Ο Ακέφαλος Καβαλάρης:

"Αλωνίζει" χωρίς να φαίνεται ποιός είναι!

Κουίζ: Πιο VIP ζευγάρι ξεκοκαλίζει

το Καράτε?

Με το εκτεταμένο αυτό άρθρο μου πιστεύω να σας έπεισα ότι ζούμε σε μια καταστραμμένη χώρα: Η απάτη μαζί με την θρασύτητα των απατεώνων να την επιβάλουν με το έτσι θέλω έχουν γίνει δεινόσαυροι έτοιμοι να μας χάψουν ή να μας πατήσουν! Αποδεικνύεται ότι η Γενική Γραμματεία Αθλητισμού τους γέννησε, τους επιχορηγούσε χρόνια, ανάπτυξε σχέσεις ... "στοργής" με αυτούς και τώρα δεν τολμάει να τα βάλει μαζί τους ή αποδεικνύεται τελείως ανίκανη να τους αντιμετωπίσει και άρα άχρηστη για τον Ελληνικό Λαό!

Καταγγέλλω συνεχώς τις παρανομίες του Αθλητικού Εγκληματία από το 1994 από το ΔΥΝΑΜΙΚΟ (πριν από 21 χρόνια), από το 2004 από το karate.gr (πριν από 12 χρόνια) και από το 2014 με ιδιαίτερη ένταση και αποδεικτικά στοιχεία πάλι από το karate.gr δεν τον αφήνω σε χλωρό κλαρί. Στέλνω τις καταγγελίες μου σε κάθε αρμόδια δημόσια αρχή και όλες οι δημόσιες αρχές αποδεικνύονται άχρηστες, στέλνοντας τις καταγγελίες η μια στην άλλη (!!!) και αφήνοντας την απάτη να θεριεύει και να αποθρασύνεται!

Τα τελευταία, όμως, δύο χρόνια έχουν στραφεί ενεργά εναντίον του ακόμα 20-30 άτομα! Η ΓΓΑ έχει πεισθεί πλέον απόλυτα για τις εγκληματικές του πράξεις εδώ και ένα χρόνο, αλλά ακόμα δεν έχει ενεργήσει! Και βρισκόμαστε στο σημερινό σημείο!

Βαρέθηκα! Τι λέτε? Να τα παρατήσω? Να αποδεχτώ και μαζί με μένα όλοι σας ότι είμαστε καταδικασμένοι να ζούμε στα ... σκατά???

 

 

Ε, λοιπόν, ΟΧΙ! ΔΕΝ το αποδέχομαι! Μπορεί να ενεργεί ο Γερόλυμπος και να καταστρέφει απρόσωπα χωρίς να φαίνεται πουθενά ο ίδιος και η υπογραφή του, αλλά όπου περνάει αφήνει το δακτυλικό του αποτύπωμα και το DNA του μαζί! Οι μακρινοί συνεργάτες ήδη του τελείωσαν και οι κοντινοί του όπως η γυναίκα του και ο Μπουλούμπασης και όπως και οι υπόλοιποι του ΔΣ/ΕΛΟΚ και οι κολλητοί του απατεώνες των συνεργαζόμενων επιχειρήσεων ήδη είναι χωμένοι μέχρι το λαιμό στις παρανομίες! Μπορεί να είναι ικανός να τους χώσει όλους μέσα (ακόμα και τη γυναίκα του) για να γλυτώσει αυτός, αλλά την τελευταία στιγμή όλοι θα τα ξεράσουν όλα (ακόμα και η γυναίκα του) και ανεξάρτητα από αυτούς όλα αποδεικνύονται!

Είναι αδύνατον να αποδεχθούν στο δικαστήριο ότι πήραν τα λεφτά της ΕΛΟΚ όλοι αυτοί στο όνομα των οποίων παίρνει επί χρόνια ο Γερόλυμπος τα λεφτά μέχρι σήμερα και αυτοί δεν μιλάνε! Όταν δούνε τα χρονάκια να κρέμονται πάνω από τα κεφάλια τους, όταν τους πούνε οι δικηγόροι τους "Τι κάνεις βρε μαλάκα!" τότε θα "τραγουδήσουν" και μάλιστα πρώτη και καλύτερη η Α΄ Αντιπρόεδρος και μετέπειτα Γενική Γραμματέας της ΕΛΟΚ, η γυναίκα του, και μάλιστα ... "Δυνατά, Δυνατά" όπως λέει και η Αρβανιτάκη!!!

Μπορεί να γρυλίζει και να αγριεύει λυσσασμένα μπροστά στον κίνδυνο να του πάρουνε το κόκκαλο ο Επίτιμος, αλλά τον έχουμε γραμμένο! Είμαστε 10-20 ορκισμένοι να μην τον αφήσουμε να του περάσει και να τον κυνηγήσουμε μέχρι το πιο βαθύ μπουντρούμι!

"Καταδικασμένος να πετύχω" έγραφε στο SAMURAI του 1995 και πέτυχε να είναι η Μπόχα του Παγκόσμιου και Ελληνικού Καράτε!

 

Απαγορεύεται το "Πέρδεσθαι"!

Ο Γερόλυμπος ήδη έχει εξαντλήσει και τα τελευταία του ψέματα προς τους ηλιθίους και θεωρείται πλέον από όλους τους συλλόγους ότι για την ΕΛΟΚ αποτελεί μια ... Τεράστια Πορδή εγκλωβισμένη μέσα στο Σώμα της, από την οποία η ΕΛΟΚ ψάχνει να βρει τρόπο να ... ανακουφιστεί!

Και σε ένα περιβάλλον απόλυτης ανοχής και συμμετοχής στην απάτη, στο οποίο ζούμε σε αυτή τη χώρα, όπου η κάθε φύσεως ... Πορδή απαγορεύεται με νόμο και με πρόστιμο, που ψηφίστηκαν στη Βουλή των Ελλήνων, να εγκατελείπει το Σώμα στο οποίο αναπτύσσεται, η ... Πορδή της ΕΛΟΚ γεννήθηκε από πολιτικούς, επιχορηγήθηκε από πολιτικούς, συντηρήθηκε από δημοσίους υπαλλήλους και πιέζει όλα τα όργανα της ΕΛΟΚ επί είκοσι συναπτά έτη! Για αυτό το λόγο και η ΕΛΟΚ "την συνήθισε" και κάνει θυσίες να κρατήσει την ... Πορδή μέσα της!

Το αποτέλεσμα είναι η ... Πορδή να γιγαντώνεται δημιουργώντας κινδύνους ... έκρηξης, ενώ ταυτόχρονα εμποδίζει την ανάπτυξη κάποιας διάδοχης ... Πορδής με επερχόμενες εκλογές, ας πούμε!

Αλλά πού θα οδηγήσει αυτή η παρατεταμένη αναμονή? Πόσο θα αντέξει το Σώμα της ΕΛΟΚ να κρατάει εγκλωβισμένη την ... Τεράστια Πορδή μέσα του? Τι προβλήματα θα γεννήσει η ... ανακούφιση της ΕΛΟΚ στην ίδια, στο καράτε, στη ΓΓΑ! Θα έχουμε απλή ... μπόχα παρανομιών ή θα ακολουθήσουν εκρηκτικές αποκαλύψεις εμπλεκομένων προσώπων υπεράνω πάσης υποψίας! Διότι στην περίπτωσή μας και για όλους ανεξαιρέτως τους συνεργάτες της ... Πορδής δεν ισχύει το "όσα κρύψεις, τόσα γλύτωσες"! Αντίθετα εδώ ισχύει το "όσα αποκαλύψεις, τόσα γλύτωσες" γιατί αν τα κρύψεις εσύ, τα γλυτώνει ο Γερόλυμπος και τα πληρώνεις εσύ από την ... προίκα σου ... Μπουλούμπαση!

Ας ευχηθούμε να ζήσουμε μια ήπια μεταβατική κατάσταση "ανακούφισης" με τους επερχόμενους ελέγχους της ΓΓΑ να ολοκληρώνονται σε σύντομο χρονικό διάστημα και την ομοσπονδία να παίρνει την φυσιολογική και νόμιμη πορεία λειτουργίας της.

Σε κάθε περίπτωση, όμως, και ακολουθώντας τους κανόνες της Φύσης, όταν σκάσει ... η Πορδή θα εκτοξευτούν μαζί και ... όλο το ΔΣ/ΕΛΟΚ και οι Συνεργάτες!!! Και καλά θα κάνει να μην εμφανιστεί κανένας παλιός συνεργάτης της ... Πορδής ως υποψήφιος του Νέου ΔΣ!!! Όπως καλά θα κάνετε εσείς οι υπόλοιποι ... να μην είσαστε κοντά στην ... έκρηξη!!! 


  Αρχική      Επικαιρότητα      Περιεχόμενα ΕΛΟΚ / WKF .