karate.gr: 14 - Περιεχόμενα ΕΛΟΚ / WKF - ChickenClub   

Πρώτη δημοσίευση 15/11/2014.  Ενημέρωση 19/11/2014!

  Αρχική      Επικαιρότητα      Περιεχόμενα ΕΛΟΚ / WKF .

Καταχωρήσεις στο karate.gr

Διοργανώσεις

Στηρίξτε το karate.gr με 20 €/έτος! Donations 20 €/y!

Αν συμφωνείτε με τις αλήθειες αυτής της ιστοσελίδας, διαδώστε την με Link μέσω δικών σας στο Facebook, Twitter, κτλ.!

"Η Δημοσίευση είναι η Ψυχή της Δικαιοσύνης"

Κάθε Δίκη γίνεται ΕΝΩΠΙΟΝ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΛΑΟΥ και κάθε Απόφαση εκτελείται ΕΝ ΟΝΟΜΑΤΙ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΛΑΟΥ!

Το www.karate.gr , σαν συνέχεια του επί 17 χρόνια εκδιδόμενου μηνιαίου αθλητικού περιοδικού "ΔΥΝΑΜΙΚΟ ΤΖΟΥΝΤΟ-ΚΑΡΑΤΕ" (1977-1994), είναι ένας "προσωπικός δημοσιογραφικός ιστότοπος", που γράφεται από τον κορυφαίο γνώστη στον ειδικό χώρο του καράτε, αλλά όχι και επιχειρησιακό Μέσο Μαζικής Ενημέρωσης κατά την έννοια του νόμου 3310/2005. Όσα πρόσωπα κρίνονται εδώ είναι αποδεδειγμένα δημόσια πρόσωπα και κρίνονται για πράξεις και παραλήψεις τους στους τομείς των δημόσιων αρμοδιοτήτων τους υπό τα ευρύτερα όρια κριτικής αξιολόγησης, όπως απαιτεί η διαφύλαξη του δημοσίου συμφέροντος για τον αθλητισμό, τον οποίο χρυσοπληρώνει ο Έλληνας φορολογούμενος!!!

 

 Καρατόμηση του διεθνή παράγοντα του Καράτε Γιώργου Γερόλυμπου

 από την Παγκόσμια Ομοσπονδία του Καράτε!!!

English

Version

 

15/11/14-Δεν πιστεύω να εμφανιστείς στους αγώνες του Σαββατοκύριακου!!!

19/11/14-Και όμως εμφανίστηκε, ο ξεδιάντροπος!

 (Το παρόν δημοσίευμα αποτελεί αναπόσπαστο μέρος του οικείου κεφαλαίου αλληλένδετων άρθρων και σχετικών 2000 περίπου σελίδων!)

 Copyright © 1945-2045: Θύμιος Περσίδης, Κυνηγός της Απάτης από Χόμπι!

Εκ των Ιδρυτών της ΕΛΟΚ, τέως Γεν. Γραμματέας, Πρόεδρος και Επίτ. Πρόεδρος!

Εγκληματολόγος πάσης φύσεως αθλητικών εγκλημάτων!

Φόβος και τρόμος των παντός επιπέδου και ιδιότητας αθλητικών λαμόγιων!!!

Εντοπιστής μίζας, λαμογιάς και παρανομιών των διοικούντων την ΕΛΟΚ!!!

 Και ... αιματάκι πίνουμε άμα λάχει να ... ούμε!!!

(Θέλετε να τυπώσετε αυτό το άρθρο σε pdf? Πολύ ευχαρίστως, με κλικ εδώ)


 Το δημοσίευμα της 15/11/2014.


 15/11/14-Δεν πιστεύω να εμφανιστείς στους αγώνες του Σαββατοκύριακου!!!

 

 Καρατόμηση του διεθνή παράγοντα του Καράτε

Γιώργου Γερόλυμπου

 από την Παγκόσμια Ομοσπονδία Καράτε!!!

 "Persona non Grata"

δηλαδή "Ανεπιθύμητο Πρόσωπο" παγκοσμίως για το καράτε

κηρύχθηκε ο Γιώργος Γερόλυμπος

από την Παγκόσμια Ομοσπονδία Καράτε!!!

 

 (Είκοσι χρόνια τα έλεγα και τώρα δικαιώνομαι!!!)

 

Αλλά τι σημαίνει αυτός ο χαρακτηρισμός για τον ίδιο, για την ΕΛΟΚ και για την Ελλάδα?

 

Δεν υπάρχει καμιά αμφιβολία ότι ο ανωτέρω χαρακτηρισμός με απόφαση της Γενικής Συνέλευσης (107 χώρες) της Παγκόσμιας μετά από είκοσι χρόνια συμμετοχής του Γερόλυμπου ως Γενικού Γραμματέα στη διοίκηση της Παγκόσμιας και της Ευρωπαϊκής και ως προέδρου της Βαλκανικής του καράτε, που σημαίνει ότι οι ομοσπονδίες 107 χωρών από όλο τον κόσμο δεν θέλουν ούτε να τον ξαναδούν ούτε να τον ξανακούσουν σε οποιαδήποτε εκδήλωση του καράτε, ταυτίζεται με τον χαρακτηρισμό ως  "παγκοσμίως βδελυρό σκουπίδι"  στο χώρο του καράτε.

Το "Persona non Grata" δεν είναι απόφαση ούτε αστικού δικαστηρίου ούτε ποινικού! Είναι καθαρά εσωτερική "απόφαση ηθικής τάξης" της WKF, που δεν επιδέχεται έφεση, και ταυτόχρονα ο πιο εντυπωσιακός  "τίτλος ντροπής" (σαν να σου κολλάνε ένα ... σκατό στο μέτωπο)  για έναν διεθνή αθλητικό παράγοντα, που τον εξαφανίζει αυτόματα από προσώπου γης!!! (Οι λέξεις δεν είναι ταμπού, όταν κρίνονται απαραίτητες για να αποδοθεί  η πραγματικότητα!)

 

Δεν πιστεύω να εμφανιστείς στους αγώνες του Σαββατοκύριακου

με το ... σκατό στο μέτωπο!!! Και αν, σαν γαϊδούρι που είσαι, εσύ εμφανιστείς,

δεν πιστεύω να σε αφήσουν να κυκλοφορήσεις μέσα στο στάδιο

ως "Επίτιμος Πρόεδρος" της ΕΛΟΚ και να σε βλέπουν όλοι με το ... σκατό στο μέτωπο!!!

 

Η απόλυτη αυτή απαξίωση του Γερόλυμπου από τη Γενική Συνέλευση της Παγκόσμιας Ομοσπονδίας Καράτε έχει μοιραία και άμεση επίπτωση:

Η Γενική Γραμματεία Αθλητισμού με την ανοχή, ανικανότητα και αδιαφορία που επιδεικνύει είναι υπεύθυνη για την εγκληματικότητα, που αναπτύσσεται μέσα στις αθλητικές ομοσπονδίες!!!

α) στη θέση του ως "επίτιμου προέδρου" της ΕΛΟΚ, για την οποία ο πλέον τιμητικός της τίτλος του "επίτιμου προέδρου" ταυτίζεται με τον πλέον ντροπιαστικό τίτλο της Παγκόσμιας, αυτόν του "ΑΝΕΠΙΘΥΜΗΤΟΥ ΠΑΓΚΟΣΜΙΩΣ" με αποτέλεσμα η απόφαση της WKF να επιβάλλει άμεσα στην ΕΛΟΚ την επιταγή: "Καθαιρέστε τον"!

β) άμεσα στην ίδια την ΕΛΟΚ ως μέλους της Παγκόσμιας και της Πανευρωπαϊκής, αφού από τη Βαλκανική έχει εκδιωχθεί, καθώς και σε ένα-ένα τα μέλη του διοικητικού της συμβουλίου (καλά αυτοί είναι γαϊδούρια), τους συλλόγους, τους προπονητές και τους αθλητές!

γ) άμεσα στην Ελληνική Ολυμπιακή Επιτροπή, η οποία διατηρεί έναν τέτοιας "σιχαμερής ποιότητας" διεθνή αθλητικό παράγοντα στους κόλπους της, αφού είναι ταυτόχρονα μέλος της ως πρόεδρος της ομοσπονδίας του ΤΡΙΑΘΛΟΥ (να χαίρεστε το διαμάντι τον πρόεδρό σας!), διότι θα πρέπει αυτεπάγγελτα να του αφαιρέσει την Αθλητική Ιδιότητα και να τον διώξει με τις κλωτσιές! Αν δεν τον εκδιώξει, τότε αμφισβητείται η "αθλητική ποιότητα" των μελών της!!!

δ) άμεσα στη Γενική Γραμματεία Αθλητισμού, που εποπτεύει τις αθλητικές ομοσπονδίες της χώρας, διότι για όλα τα χρόνια της αθλητικής ιστορίας της Ελλάδας κανένας άλλος αθλητικός παράγοντας δεν έχει χαρακτηριστεί "Persona non Grata" από τη Γενική Συνέλευση Παγκόσμιας Αθλητικής Ομοσπονδίας οποιουδήποτε αθλήματος (!!!), και τέλος

ε) στην ίδια την πατρίδα μας που την εμφανίζει διεθνώς σαν μια αναξιόπιστη και διαλυμένη χώρα, ταυτόσημη με "Παράδεισο Απατεώνων"!!!


 Δεν πιστεύω να εμφανιστείς στους αγώνες του Σαββατοκύριακου!!!

 Διότι, αν τελικά εμφανιστείς, όλοι θα κοιτάζουν το ... σκατό

 και κανένας δεν θα προσέξει εσένα!!!

 (9/12/2014 - Παγκόσμια Ημέρα κατά της Διαφθοράς!)


 Και η προσθήκη της 19/11/2014.


 Και όμως, εμφανίστηκε!!!

Σκληροπυρηνικά φασιστόμουτρα αποδεικνύονται

ο Γερόλυμπος και τα μέλη του ΔΣ/ΕΛΟΚ!!!

Σαν να μην τρέχει τίποτα εξελίχθηκε η Γενική Συνέλευση της ΕΛΟΚ!

Ανύπαρκτη νομιμότητα, ανύπαρκτη αντιπολίτευση, ανύπαρκτοι σύλλογοι, ανύπαρκτη Γενική Γραμματεία Αθλητισμού!!!

Υπαρκτή μόνο μια συνέλευση "παρωδία" οργανωμένη από την ... "επιχείρηση La Moyia Α.Ε."!!!

 

Εδώ θεωρώ σκόπιμο να υπενθυμίσω ότι "φασισμός" είναι η πάσης φύσεως στέρηση των δικαιωμάτων του ανθρώπου!

 

Μιλάμε για την Επαναληπτική Γενική Συνέλευση (η πρώτη ήταν να γίνει πριν 15 ημέρες) με μόνο θέμα την έγκριση του προϋπολογισμού του 2015 της οποίας:

α) Ο πίνακας των νόμιμων αντιπροσώπων των συλλόγων αποκρύφτηκε παράνομα και εσκεμμένα από τον έλεγχο του συνόλου των συλλόγων πίσω από την πόρτα των γραφείων της ΕΛΟΚ, ώστε κανείς να μη γνωρίζει τις νοθείες του ΔΣ κατά την αντιπροσώπευση των συλλόγων! Αποκαλύπτεται έτσι το φασιστικό πρόσωπο των διοικούντων την ΕΛΟΚ! Τι "Χρυσή Αυγή και αρλούμπες μου λέτε? Τι "γιορτές του Πολυτεχνείου κατά του φασισμού" και παραμύθια μου λέτε? ΟΙ ΦΑΣΙΣΤΕΣ ΕΙΝΑΙ ΕΔΩ ΚΑΙ ΚΥΒΕΡΝΑΝΕ!!!

β) Ο Προϋπολογισμός του 2015, η έγκριση του οποίου ήταν το κύριο θέμα της συνέλευσης, αποκρύφτηκε από τους συλλόγους και από τους συνέδρους μέχρι το βράδυ της προηγουμένης μέρας!!! Εδώ τονίζω ότι ο Προϋπολογισμός αυτός έπρεπε να διανεμηθεί μαζί με την πρόσκληση για ΓΣ 15 ημέρες πριν από την κατά πρώτον ορισθείσα συνεδρίαση, ώστε να πάει στους συλλόγους, να τον συζητήσουν στα διοικητικά τους συμβούλια και να δώσουν τις ανάλογες εντολές στους αντιπροσώπους τους για να συζητήσουν στη ΓΣ και να ψηφίσουν ανάλογα, πράγμα που δεν έγινε!!! Αποκαλύπτεται έτσι και πάλι το φασιστικό πρόσωπο των διοικούντων την ΕΛΟΚ! Τι "Χρυσή Αυγή και αρλούμπες μου λέτε? Τι "γιορτές του Πολυτεχνείου" και παραμύθια μου λέτε? ΟΙ ΦΑΣΙΣΤΕΣ ΕΙΝΑΙ ΕΔΩ ΚΑΙ ΚΥΒΕΡΝΑΝΕ!!!

γ) Ο υποτιθέμενος Προϋπολογισμός του 2015, έστω και όπως δημοσιεύτηκε στον ιστότοπο της ΕΛΟΚ μια μέρα πριν από την επαναληπτική ΓΣ, είναι ένα απρόσωπο έγγραφο γραμμένο χωρίς να φέρει το λογότυπο της ΕΛΟΚ, χωρίς να αναφέρεται η συνεδρίαση του ΔΣ κατά την οποία εγκρίθηκε να δοθεί με αυτή τη μορφή στους συλλόγους και χωρίς καμιά υπογραφή κανενός υπεύθυνου! Κάλλιστα μπορεί στο μέλλον το ΔΣ να αποποιηθεί κάθε ευθύνης για την σύνταξή του!!! Αποκαλύπτεται έτσι και πάλι το φασιστικό πρόσωπο των διοικούντων την ΕΛΟΚ! Τι "Χρυσή Αυγή και αρλούμπες μου λέτε? Τι "γιορτές του Πολυτεχνείου" και παραμύθια μου λέτε? ΟΙ ΦΑΣΙΣΤΕΣ ΕΙΝΑΙ ΕΔΩ ΚΑΙ ΚΥΒΕΡΝΑΝΕ!!!

 

Και όλα αυτά με ευθύνη των επομένων Καρα-Λαμόγιων

της διοίκησης της ΕΛΟΚ και συνεργατών!!!

 

Βρέμη 4-11-2014: ... Πίσσα και πούπουλα επιφύλαξαν 102 εθνικές ομοσπονδίες καράτε 102 χωρών στην Ελληνική υποψηφιότητα του Γιώργου Γερόλυμπου για μια θέση στο ΔΣ της Παγκόσμιας του Καράτε! Τον χαρακτήρισαν "Persona non Grata"!!!

Πήγε για ... μαλλί και βγήκε όχι κουρεμένος, αλλά με κομμένο το ... σκαλπ του!!!

Αιτία η μακροχρόνια υβριστική και συκοφαντική συμπεριφορά του απέναντι στην Παγκόσμια και τους αξιωματούχους της, αλλά και η επί μακρόν άρνησή του να αποδώσει οικονομικό λογαριασμό για τη Βαλκανική Ομοσπονδία Καράτε κατά το υπέρ-δεκαπενταετές διάστημα που ήταν πρόεδρος!!! Κοινώς: άρπαξε το Ταμείο κι έφυγε!!!

Με δυο λόγια ο Γερόλυμπος και τα κάτωθι μέλη-λαμόγια του "ΔΣ/ΕΛΟΚ και Συνεργάτες" κόλλησαν στο Ελληνικό Καράτε και στον Ελληνικό Λαό και για τα μάτια του Παγκόσμιου Καράτε και του Αθλητισμού τη ρετσινιά ότι ήμαστε "κοινοί κλέφτες"!!!

Γερόλυμπος

"Ο Ακατανόμαστος"

Μπουλούμπασης

"Ο Αυτοφωράκιας"

Γερολύμπου

"Η ... Αναμάρτητη"

Δημητριάδης

"Το Αρπακτικό"


Χανικιάν

"Το Εγκεφαλικό"

Βόβλας

"Ο Ακαπίστρωτος"

Ράλλης

"Ο Άσχετος"


Γκουβούσης

"Ο Ανύπαρκτος"

Καρβούνης

"Ο Αστυνομικός"


Χονδροματίδης

"Ο Ανεγκέφαλος"

Πάσης

"Ο ... Ανέραστος"

Κοσμίδης

"Ο Απερίγραπτος"

Γκάζι

"Ο Αεριτζής"


Σκοπελίτης

Sportdata"


Χριστοδούλου

ElpidaTours!"


Η Γενική Συνέλευση

Το ΔΣ/ΕΛΟΚ στη ΓΣ!

Ο ψηλός ξέρεις ποιος είναι!

 

Πριν από τη Γενική Συνέλευση είχαν ήδη αρχίσει οι αγώνες. Πριν από την αρχή των αγώνων Ο ΓΕΡΟΛΥΜΠΟΣ (υπό ποίαν ιδιότητα?) μάζεψε μέσα στο στάδιο αρχικά τους προπονητές και μετά τους διαιτητές και τους υπέδειξε ... τον τρόπο λειτουργίας τους κατά τους αγώνες μια και ήταν ... υπάλληλοί του (που τους πληρώνουν οι αθλητές και οι γονείς τους) στην επιχείρησή του "La Moyia Α.Ε."!

Η Γενική Συνέλευση άρχισε καθυστερημένα στην αίθουσα συνεδριάσεων μια και περίμεναν τον ... Νομικό Σύμβουλο της ΕΛΟΚ, δικηγόρο Ιωάννη Μουρνιανάκη, που πληρώνεται από την ΕΛΟΚ, δηλαδή από τα λεφτά των συλλόγων και των αθλητών, για να υπερασπιστεί τον ... ευρωφονιά Γερόλυμπο εναντίον ... των συλλόγων και των αθλητών τους!!!

 

Εδώ θεωρώ σκόπιμο να υπενθυμίσω ότι "φασισμός" είναι η πάσης φύσεως στέρηση των δικαιωμάτων του ανθρώπου! Για παράδειγμα η μη έγκαιρη και νόμιμη επίδοση του εγκεκριμένου προϋπολογισμού της ΕΛΟΚ στους συλλόγους αποτελεί φασιστική πράξη! Η απαγόρευση δικηγόρων των αντιπροσώπων συλλόγων για νομική βοήθεια επί τόπου της συνέλευσης είναι φασιστική πράξη! Ο προϋπολογισμός που δόθηκε είναι ο επόμενος αριστερά:

 

Οι αντιπρόσωποι κάθισαν στις καρέκλες, μερικοί του ΔΣ στο απέναντι πάνελ και το Αρχι-Καραλαμόγιο στον πλαϊνό καναπέ!!! Τα λόγια στο περίπου, όπως μου τα μετέφερε ... το πουλάκι και με τα απαραίτητα σχόλια:

Δημητριάδης: Να εκλέξουμε προεδρείο.

Τώρα αυτό το πλάσμα τι κάνει?

(Μη δίνεις σημασία, συνέχισε!)

Γερόλυμπος: Προτείνω να μείνει όπως έχει! Τον κ. Μπουλούμπαση για πρόεδρο και τον κ. Δημητριάδη για γραμματέα! Έχει κανείς αντίρρηση?

(Περσίδης: Το ένα φασιστόμουτρο δίνει πάσα στο άλλο φασιστόμουτρο! Ποιός να έχει αντίρρηση?)

Έτσι και έγινε, στα πρακτικά το τσιράκι ο Μίλτος!

Μπουλούμπ: (αρχίζει ανάγνωση του προϋπολογισμού) Άρθρο τάδε, ποσό τάδε! Άρθρο τάδε, ποσό τάδε!

Δημητριάδης: Να ψηφίζουμε άρθρο-άρθρο ή να το ψηφίσουμε όλο μαζί να τελειώνουμε? Έχει κανείς αντίρρηση να ψηφίσουμε επί του συνόλου?

Αντιπρόσωπος Συλλόγου: Εμείς έχουμε αντίρρηση επί της διαδικασίας. Ο προϋπολογισμός δεν μας δόθηκε μαζί με την πρόσκληση και με αυτό τον τρόπο παραβιάστηκε το δικαίωμά μας να έχουμε τον απαιτούμενο χρόνο, ώστε να τον μελετήσουμε και να έχουμε απόψεις για τα διάφορα κονδύλια του!

Δημητριάδης: Έχει αναρτηθεί εδώ και μέρες στο site της ΕΛΟΚ!

Ίδιος αντιπρόσωπος: Μόλις εχθές αναρτήθηκε!

Δημητριάδης: Εντάξει εχθές! Πέρυσι δεν είχε αναρτηθεί καθόλου, φέτος εχθές, του χρόνου θα είμαστε καλύτερα!

(Περσίδης: Και ψεύτης και φασιστόμουτρο! Μήπως σου διαφεύγει ότι ... δεν έχεις "του χρόνου"!)

Δημητριάδης: Τέλος πάντων, έχετε αντίρρηση να τον ψηφίσουμε στο σύνολο?

Άλλος αντιπρόσωπος: Να γραφεί στα πρακτικά ότι δύο σύλλογοι καταψηφίζουν τον προϋπολογισμό λόγω της παράνομης διαδικασίας να μην μας έχει δοθεί νομίμως νωρίτερα, ώστε να σχηματίσουμε γνώμη! Τα δέκα λεπτά που μας τον δώσατε σήμερα είναι απαράδεκτος χρόνος για να τον μελετήσουμε!

Δημητριάδης: Εντάξει το γράφουμε στα πρακτικά.

 

Πάνω που έκλεισε το θέμα με αυτόν τον τρόπο, έλαβε το λόγο ο Τηλέμαχος (Μάχος) Κιρλόγλου (με γιο στο γυμναστήριο του Κραββαρίτη και αντιπρόσωπος ο ίδιος του συλλόγου των αδελφών Καμπανού) λέγοντας με καταφανή συναισθηματική φόρτιση:

Κιρλόγλου: Κύριοι παίρνω μέρος για τελευταία φορά σε συνέλευση της ΕΛΟΚ και θα ήθελα να σας απευθύνω δυο λόγια. Πάντα ήθελα να προσφέρω στο καράτε, πράγμα που το έχω αποδείξει και με χορηγίες και με προσφορά υπηρεσιών (ΣΣ: έχει εταιρεία σεκιούριτι, ανέφερε συγκεκριμένες χορηγίες και δωρεάν προσφορές υπηρεσιών του), αλλά τα τελευταία γεγονότα με έχουν απογοητεύσει. Η κακή συμπεριφορά μελών του ΔΣ και η κακή λειτουργία αποστολών και εκδηλώσεων με έχουν κάνει να σιχαθώ την ΕΛΟΚ. Και για αυτό φταίτε εσείς κ. Μπουλούμπαση και κύριε ... Ακατανόμαστε, ή μήπως δεν σας λένε έτσι? (απευθυνόμενος στον ... Γερόλυμπο)! Κυκλοφορούν για εσάς και την ΕΛΟΚ πληθώρα κατηγοριών και στο διαδίκτυο και μεταξύ αθλητών, προπονητών, διαιτητών και συλλόγων και εσείς ποτέ δεν βγήκατε να τις αντικρούσετε, πράγμα που σημαίνει ότι όλα αυτά που λέγονται για εσάς και την ΕΛΟΚ είναι αλήθεια! Δεν απαντάτε, γι' αυτό έχω σιχαθεί και μετά από δέκα χρόνια προσφοράς στο άθλημα παραιτούμαι! Με συγχωρείτε κύριε ... Ακατανόμαστε, γιατί έτσι σας αποκαλούν, σας φτύνουνε στο Internet και εσείς κάνετε πως ψιχαλίζει!!! Διάβασα ότι πήγατε στο Παγκόσμιο για υποψήφιος στο ΔΣ της Παγκόσμιας και γυρίσατε με την ουρά στα σκέλια!!!

Αντιπρόσωπος: Γιατί δεν μένεις να πολεμήσεις για την επόμενη μέρα?

Κλώσα: Δηλαδή και ποια είναι η επόμενη μέρα?

(Περσίδης: Κάτσε στ' αυγά σουουου!!!)

Γερόλυμπος (έξαλλος): Να σας απαντήσω, να σας απαντήσω!

Κιρλόγλου από την πόρτα: Πήγατε στο Παγκόσμιο για υποψήφιος στο ΔΣ της Παγκόσμιας και γυρίσατε με την ουρά στα σκέλια!!!

Γερόλυμπος: Εγώ πήγα στη Βρέμη για να προβάλω την Ελληνική υποψηφιότητα, ενώ άλλοι πήγαν για το αντίθετο, όπως ο κ. Χρήστου!!!

Άφρο (η κυρία προέδρου): Σαν τι πήγε ο κ. Χρήστου?

Γερόλυμπος: Ήταν προσκεκλημένος του προέδρου Αντόνιο Εσπίνος!

Δημητριάδης: Για τη Βρέμη το ΔΣ/ΕΛΟΚ είχε εκλέξει τον κ. Γερόλυμπο για υποψήφιο για το ΔΣ της Παγκόσμιας και εγώ πήγα για να τον υποστηρίξω!

Γερόλυμπος: Ο κ. Χρήστου πήγε τρεις μέρες πριν στη Βρέμη μόνο για προπαγάνδα και να σαμποτάρει την ελληνική υποψηφιότητα!

Χονδροματίδης: Ορίστε, κάποτε τους δίναμε θέσεις και τώρα είναι απέναντι!

(Περσίδης: Τι λες ρε μεγάλε! Ξύπνησαν και οι .... και ... μόνες τους???)

Κιρλόγλου: Γιατί δεν λες και τα άλλα?

Γερόλυμπος: Τι να πω, αφού ήρθε ο Χρήστου και σαμποτάρισε την Ελληνική υποψηφιότητα! Ορίστε, να σας τα πει ο νομικός σύμβουλος.

Νομικός Σύμβουλος δικηγόρος κ. Μουρνιανάκης: Προσφύγαμε στο CAS (Αθλητικό Δικαστήριο της ΔΟΕ) και κερδίσαμε!

Γερόλυμπος: Δικαιώθηκα!

(Περσίδης: Μην σταματάς! Όσο αντιστέκεσαι, τόσο ... τη βρίσκω!)

 

Σε αυτό το σημείο ο νομικός σύμβουλος της ΕΛΟΚ κ. Μουρνιανάκης ανέλυσε τις ... παπαριές του Γερόλυμπου, αναφέροντας ότι ο Γερόλυμπος είχε δύο τιμωρίες από την Παγκόσμια αποκλεισμού από κάθε χώρο όπου λάμβανε χώρα εκδήλωσή της! Η πρώτη ήταν εξάμηνη και η δεύτερη δωδεκάμηνη! Για την πρώτη είχε πρόσφατα αθωωθεί από το CAS και για την δεύτερη είχε κάνει ανακοπή της εφαρμογής της, ώστε να συμμετάσχει στις εκλογές της WKF, ενώ την οριστική απόφαση την περίμεναν τις επόμενες εβδομάδες!

 

Οι εξηγήσεις του νομικού συμβούλου της ΕΛΟΚ χαρακτηρίζονται επίσης ως ... παπαριές, διότι:

α) Ποτέ δεν είχαν γνωστοποιήσει ο Γερόλυμπος ή η ΕΛΟΚ στους συλλόγους τις τιμωρίες του Γερόλυμπου, ενώ το karate.gr τις είχε δημοσιεύσει από τότε που του τις ρίξανε στο κεφάλι πριν 14 μήνες! Η πρώτη κατακεφαλιά ήταν, επειδή μετά την καθαίρεσή του από τη θέση του Γενικού Γραμματέα της WKF άργησε να παραδώσει τη Γραμματεία  και η ποινή άρχισε τον Οκτώβριο (?) του 2013 με λήξη τον Απρίλιο του 2014 και η δεύτερη, διότι δεν παρέδιδε τους κωδικούς των ιστότοπων της WKF, άρχιζε το Απρίλιο του 2014 και ακόμα πάει ...! Δηλαδή, ο Γερόλυμπος και το ΔΣ/ΕΛΟΚ απέκρυπταν από το σύνολο των συλλόγων τις τιμωρίες του από την Παγκόσμια! Με ποιό δικαίωμα κύριε Νομικέ Σύμβουλε???

β) Τώρα που κέρδισε το CAS ο Γερόλυμπος φανέρωσαν τις τιμωρίες του, μαζί με τα λαμόγια της ΕΛΟΚ και ο νομικός της σύμβουλος, ο οποίος προεξόφλησε μάλιστα ότι θα δικαιωθεί και στην δεύτερη δίκη!

γ) Στις δικαιολογίες του Γερόλυμπου ότι "δεν εκλέχθηκε, επειδή ο Χρήστου σαμποτάριζε επί τρεις ημέρες την Ελληνική υποψηφιότητα", τι έχει να πει ο νομικός σύμβουλος, αφού ο Χρήστου είχε φθάσει στη Βρέμη μόνο τρεις ώρες νωρίτερα από τις εκλογές και ο ψεύτης ο Γερόλυμπος πήρε 4-5 στις 107 ψήφους! Ο μόνος τρόπος για να επηρεάσει ο Χρήστου τόσο συντριπτικά τις εκλογές μέσα σε τρεις ώρες ήταν να ψηφίσει ο ίδιος ... με 102 χέρια και για τους 102 εκλέκτορες!!!

δ) Ο κύριος νομικός σύμβουλος διαστρέβλωσε την απόφαση του CAS, διότι ΔΕΝ έδωσε στους συνέδρους της ΓΣ την απόφαση αυτή (την βλέπετε ολόκληρη με κλικ εδώ) και τη μετάφρασή της στην ελληνική, ως όφειλε, και επ' αυτών να δώσει νομικές διευκρινήσεις, διότι η απόφαση κατά το ήμισυ καταδικάζει τις πράξεις του Γερόλυμπου και τον δικαιώνει μόνο κατά το τεχνικό μέρος ότι δεν προβλέπεται από το καταστατικό της WKF το είδος της τιμωρίας που του επέβαλαν!

ε) Τι έχει να πει ο νομικός σύμβουλος για την επιλογή από το ΔΣ/ΕΛΟΚ του Γερόλυμπου ως πλέον κατάλληλου προτεινόμενου υποψήφιου για το ΔΣ/WKF, το οποίο ΔΣ/ΕΛΟΚ πληρώνει τον Νομικό Σύμβουλο με λεφτά των συλλόγων για να μας παραμυθιάζει και να υπερασπίζεται το "καμένο χαρτί", Αρχι-Καραλαμόγιο Γερόλυμπο???

ζ) Τι έχει να πει ο νομικός σύμβουλος κύριος Ιωάννης Μουρνιανάκης για το ... σκατό του "Persona non Grata" που ... κόλλησε η ΓΣ της WKF στο κούτελο του Πελάτη του, γεγονός για το οποίο ο κύριος Μουρνιανάκης ΔΕΝ είπε τίποτα απολύτως, ενώ το γνωρίζει απόλυτα???

 

Νέο Νομικό Σύμβουλο έβγαλε από το καπέλο ο Γερόλυμπος με αποστολή να μας πείσει ότι είναι ... παρθένα!!!

Έχω επανειλημμένα τονίσει σε εσάς τους δικηγόρους να προσέχετε σε τι σας εμπλέκει αυτό το Αρχι-Καραλαμόγιο ο Γερόλυμπος, διότι με φέρνετε στη δύσκολη θέση να σας τα ψέλνω, μια θέση από την οποία μπορώ να βγω μόνο αν ... σας τα ψάλλω!!!

 

η) Αλλά τα θέλει και ο ... πισινός του κυρίου Μουρνιανάκη, διότι κλήθηκε και αποδέχθηκε να πάρει μέρος σε μια Γενική Συνέλευση και να αναλύσει, επιλεκτικά και όχι συνολικά, τη νομική θέση του Γερόλυμπου σε σχέση με την WKF γνωρίζοντας ότι αυτό ΔΕΝ αποτελούσε θέμα ημερήσιας διάταξης, πράγμα που αποτελεί παραβίαση του καταστατικού στην οποία παραβίαση και συμμετείχε! Βέβαια, δεν ήρθε μόνο για τη δίωρη διάρκεια της ΓΣ, αλλά ήρθε για όλο το διήμερο των αγώνων για "προστασία" του Γερόλυμπου και πληρώθηκε για αυτό! Δηλαδή ο κύριος Μουρνιανάκης ενήργησε και ενεργεί ως "πλυντήριο" των λαμογιών ενός κυριολεκτικά ... χεσμένου Γερόλυμπου αμειβόμενος με λεφτά των συλλόγων και των αθλητών!!!!!!!!!!

θ) Δεν καταλαβαίνει ο κ. Νομικός Σύμβουλος ότι οι πανίσχυροι δικηγόροι της πάμπλουτης WKF γνώριζαν εκ των προτέρων ότι το καταστατικό της ΔΕΝ προβλέπει την ποινή που έριξε το ΔΣ/WKF στον Γερόλυμπο? Προφανώς και το γνώριζαν! Η ποινή, όμως, είχε σκοπό να δείξει την αποστροφή τους προς το συγκεκριμένο αυτό άτομο και να του κόψει τους δεσμούς με τις εθνικές ομοσπονδίες και το πέτυχε! Και όταν αυτό το πέτυχαν μέχρι τις εκλογές, οι αντίπαλοί του στο ΔΣ/WKF, δηλαδή ΟΛΟΙ, τότε τον άφησαν να πάρει μέρος στις εκλογές, αφού ήδη τον είχαν στήσει στα έξι μέτρα!!! Και πήρε από τα τρία το ... μακρύτερο!!! Και επί αυτού του ... μακρύτερου του πρόσθεσαν και το "Persona non Grata"!!! Με τις υγείες σου Αρχι-Καραλαμόγιο!!!

ι) Δεν καταλαβαίνει ο κ. Νομικός Σύμβουλος της ΕΛΟΚ ότι πληρώνεται από τα λεφτά των συλλόγων για να υπερασπίζεται τα συμφέροντα των συλλόγων και όχι του Γερόλυμπου, ο οποίος είναι, έστω, Επίτιμος Πρόεδρος και άρα ιδιώτης εκτός ΕΛΟΚ??? Δηλαδή, ο κύριος Νομικός Σύμβουλος στην ουσία υπερασπίζεται το Χέρι που του δίνει την αμοιβή του ΕΝΑΝΤΙΟΝ αυτού που πραγματικά την πληρώνει κατά παράβαση της δικηγορικής δεοντολογίας!!!

 

Στα ανωτέρω θα πρέπει να προσθέσω ότι:

α) αν ο Γερόλυμπος ομολογεί ότι ο Χρήστου ήταν "προσκεκλημένος του Προέδρου Εσπίνος", ενώ ο ίδιος πήρε 4-5 ψήφους στις 107, τότε αυτόματα ομολογεί ότι ο αποδεκτός από την WKF εκπρόσωπος της Ελληνικής Ομοσπονδίας ήταν και είναι πλέον ο Χρήστου, ενώ ο Γερόλυμπος ήταν και είναι απόλυτα ανεπιθύμητος, και άρα σαν προτεινόμενος από την ΕΛΟΚ έπρεπε να πάει ο Χρήστου!, και

β) ο ίδιος ο Γερόλυμπος είναι ήδη εκ των πραγμάτων "καμένο χαρτί" και "persona non grata" = "αποβλητέο σίχαμα" και καλά θα κάνει να εξαφανιστεί από το καράτε, διότι όσο κάθεται την πληρώνει όλη η ομοσπονδία, από ότι έχετε καταλάβει, αν καταλαβαίνετε ... πρόβατα!!! (Αν είχα 50 ... πρόβατα σε μια στάνη και τους τα έλεγα αυτά κάθε μέρα επί είκοσι χρόνια, τώρα θα είχαν αναπτύξει ... ανθρώπινη νοημοσύνη!!! Εσείς παραμένετε πρόβατα!!!) Πάντα τα ανωτέρω με ευθύνη όλων των μελών του ΔΣ/ΕΛΟΚ, από τους οποίους θα ζητηθούν ευθύνες και νομικές και οικονομικές!!!

Και έτσι ολοκληρώθηκε ακόμα μια παρωδία Γενικής Συνέλευσης της ΕΛΟΚ με τους συλλόγους να ζουν ΚΑΛΑ με τα κεφάλια βυθισμένα στην άμμο (αριστερά) και τους μάγκες του ΔΣ/ΕΛΟΚ και συνεργάτες (δεξιά) να ζουν ΠΟΛΥ ΚΑΛΥΤΕΡΑ μαζεύοντας σε ένα Σαββατοκύριακο 1900 συμμετοχές αθλητών επί 20 € ανά αθλητή = περίπου 40.000 € χωρίς να δίνουν λογαριασμό σε κανέναν, όπως και για τους προηγούμενους αγώνες, όπως και για τη Σχολή Προπονητών, όπως και πέρυσι, όπως και πρόπερσι, όπως και ... πάντα!!! Μήπως τα Κορόιδα οι σύλλογοι, οι αθλητές και οι γονείς τους ζουν ... ΠΟΛΥ ΧΕΙΡΟΤΕΡΑ???


Τέλος η ΕΛΟΚ ανάρτησε στο site της την Τρίτη 18/11/2014 την επόμενη θριαμβευτική ανακοίνωση, στην οποία ομολογείται οι δύο σύλλογοι, που διαφοροποιήθηκαν, "δεν διαμαρτυρήθηκαν για την διαδικασία, ενώ ψήφισαν τον προϋπολογισμό", αλλά "ΚΑΤΑΨΗΦΙΣΑΝ τον προϋπολογισμό, επειδή εκ του πονηρού δεν τηρήθηκε η νόμιμη διαδικασία χρονικά έγκαιρης γνωστοποίησής του στους συλλόγους μαζί με την πρόσκληση για τη ΓΣ"!


Τελικά, από την όλη υπόθεση των εκλογών της WKF εγώ βγάζω το συμπέρασμα ότι αν είχε προταθεί από την ΕΛΟΚ ο Ηλίας Χρήστου για το ΔΣ/WKF τώρα η Ελλάδα θα είχε ένα μέλος της ΕΛΟΚ μέσα στο ΔΣ της Παγκόσμιας, με ό,τι αυτό σημαίνει για τη χώρα μας. Και τη συμμετοχή μας αυτή την κατέστρεψαν οι αλητήριοι "προδότες" του ΔΣ της ΕΛΟΚ, διότι βάζουν την τσέπη τους πάνω από τους συλλόγους, τους αθλητές, το γενικό συμφέρον και τη χώρα μας!!!

Εσείς τι συμπέρασμα βγάζετε???


 (9/12/2014 - Παγκόσμια Ημέρα κατά της Διαφθοράς!)


karate.gr - για όσους ξέρουν να διαβάζουν!

Στηρίξτε το karate.gr με 20 €/έτος! Donations 20 €/y!

  Αρχική      Επικαιρότητα      Περιεχόμενα ΕΛΟΚ / WKF.