karate.gr: 16 - Γενικά Πολιτικά Θέματα

Πρώτη δημοσίευση 8/11/04

                             Αρχική     Επικαιρότητα    Περιεχόμενα Κεφαλαίου

Καταχωρήσεις στο karate.gr

Διοργανώσεις

Χορηγίες-Δωρεές-Υποστήριξη

Άδειες Λειτουργίας Γυμναστηρίων

 

 

Ένοχοι Βλακείας ή Ένοχοι Απάτης???

Κατά του Ελληνικού Λαού φυσικά!!!

 

Copyright © 1945-2045 Θύμιος Περσίδης,

Κυνηγός της Απάτης από Χόμπι!

 

Μέρος Α, Μέρος Β, Μέρος Γ.

 

Τραντάχτηκε ο τόπος με την αναγνώριση των Σκοπίων από τις ΗΠΑ ως Δημοκρατία της Μακεδονίας!

Αλλά η ονομασία αυτή δεν είναι τωρινή. Ισχύει εδώ και δώδεκα χρόνια! Τα Σκόπια είχαν καθιερώσει αυτή την ονομασία στις σχέσεις τους με κάθε άλλη χώρα του κόσμου και μόνο με την Ελλάδα κρύβονταν πίσω από την ονομασία FYROM, που υποτίθεται πως τους επέβαλε η φοβερή εξωτερική μας  πολιτική!

Ταυτόχρονα όμως τα Σκόπια είχαν αναπτύξει όλων των ειδών τις διακρατικές σχέσεις, εμπορικές, οικονομικές, πολιτιστικές και αθλητικές, με όλα τα κράτη του κόσμου με το όνομα που σιγά-σιγά επιβλήθηκε και μας φέρνει σήμερα προ τετελεσμένου γεγονότος.

Εκ των πραγμάτων αποδεικνύεται ότι η εξωτερική μας πολιτική κοιμόταν με τα τσαρούχια! Εκ των πραγμάτων αποδεικνύεται ότι επί δώδεκα χρόνια οι πολιτικοί της χώρας μας ή δεν το καταλάβαιναν ή το ήξεραν, το είχαν αποδεχθεί κρυφά και σιωπηρά για να μην φανεί η ανικανότητά τους και μας εξαπατούσαν αποκρύπτοντας την αλήθεια!

Βεβαίως οι ασχολούμενοι με τα αθλητικά, όπως εγώ, δεν έχουμε ούτε την αρμοδιότητα ούτε την απαίτηση να κάνουμε εξωτερική πολιτική. Ζούσαμε όμως από πολύ κοντά την ανικανότητα των αρμοδίων, διότι κάθε φορά που πηγαίναμε (ως ομοσπονδία τζούντο ή ομοσπονδία καράτε, από όσα γνωρίζω εγώ) σε πανευρωπαϊκούς ή παγκόσμιους αγώνες βρίσκαμε μπροστά μας τα Σκόπια με την ταμπέλα ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ, όπως την βλέπετε στην προηγούμενη δημοσίευση! Γνωρίζοντας από πριν το πρόβλημα ζητούσαμε οδηγίες από τη Γενική Γραμματεία Αθλητισμού  για το τι να κάνουμε! Η ΓΓΑ μας έστελνε στο υπουργείο εξωτερικών και εκείνοι μας απαντούσαν "Τίποτα, δεν είναι δικό σας θέμα!"

Αυτά γίνονταν πριν αναλάβουν τα καθήκοντά τους στη ΓΓΑ οι εικονιζόμενοι Γενικοί Γραμματείς, Υφυπουργοί και Υπουργοί! Όταν ανέλαβαν οι εικονιζόμενοι και μετά, η ΓΓΑ έγινε ... ΓΓΑΨ, δηλαδή "Γενική Γραμματεία Αποκατάστασης Ψηφοφόρων μας" και το τελευταίο που τους ενδιέφερε ήταν τα Σκόπια, αφού οι επιχορηγήσεις και ο έλεγχος των ομοσπονδιών, η ντόπα και το ρουσφέτι, η "τόνωση του δικού μας" και το θάψιμο του μη δικού μας είχαν γινει (δια νόμου 2725/99!) πινγκ-πόνγκ εκεί μέσα!

Και όταν οι ΓΓΑ και οι Υπουργοί παίζουν πινγκ-πόνγκ, και μάλιστα με πολλά μπαλάκια συγχρόνως, δεν προλαβαίνουν να δουν τίποτα άλλο γύρω τους εκτός από τα ... μπαλάκια τους! Και έτσι δεν μπόρεσαν να δουν ότι το Παραδοσιακό Καράτε έχει αναγνωριστεί στη "ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ" από το 1993 (όπως και στην Κύπρο και σε άλλες χώρες!), ότι χρηματοδοτείται από την κυβέρνησή του, ότι στέλνει ομάδες σε όλους τους αγώνες του εξωτερικού ως ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ, ότι διοργανώνει πανευρωπαϊκούς παραδοσιακού καράτε ως ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ, ότι μας προσκαλεί εμάς την ελληνική ομάδα, όπως και όλες τις ευρωπαϊκές ομάδες παραδοσιακού καράτε, ως ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ!!!

Θα πρέπει να είναι πολύ ηλίθιος όποιος νομίζει ότι οι κινήσεις αυτές του κρατιδίου των Σκοπίων είναι μόνο κινήσεις από αγάπη στον αθλητισμό και οχι πολιτικές μείζονος σημασίας!!! Ο αθλητισμός κάνει εξωτερική πολιτική και το κράτος της ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ περνούσε στις συνειδήσεις των λαών, όταν εσείς κύριοι παρανομούσατε και παρανομείτε χαρακτηριστικά μην αναγνωρίζοντας την ΠΟΠΚ για να ευνοήσετε την ΕΛΟΚ και τον Γερόλυμπο!!! Δώδεκα χρόνια τα Σκόπια, μαζί με όλες τις άλλες τους πολιτικές κινήσεις, χρησιμοποιούσαν για το σκοπό τους και το Παραδοσιακό Καράτε σαν άθλημα και σαν ομοσπονδία. Ακριβώς όσα χρόνια εσείς όλοι τρωγώσαστε μεταξύ σας και όλοι μαζί είχατε και έχετε βαλθεί να στραγγαλίσετε παράνομα την ΠΟΠΚ, αποδεικνύοντας για άλλη μια φορά στον ελληνικό λαό την απέραντη ανικανότητά σας!!!

Μην τολμήσετε να μας πείτε ότι σας συκοφαντούμε! Επί επτά μήνες δεν ακούμε τίποτα άλλο από

α) κατηγορίες του ΠΑΣΟΚ εναντίον της Νέας Δημοκρατίας για ανικανότητα στην αντιμετώπιση των προβλημάτων της χώρας, ενώ για δέκα χρόνια και για το 80% αυτών των προβλημάτων υπεύθυνο είναι το ΠΑΣΟΚ, και

β) κατηγορίες της Νέας Δημοκρατίας εναντίον του ΠΑΣΟΚ για σάπιες καταστάσεις που παρέλαβε σε όλα τα υπουργεία, χωρίς όμως να κάνει τίποτα απολύτως ουσιαστικό για να τις διορθώσει, και μάλιστα στη ΓΓΑ τις έχει κάνει σαφέστατα ... ακόμα πιο σάπιες!!!

                         

 

 

Και οι ανωτέρω "¨στραγγαλιστές" της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Παραδοσιακού Καράτε μπορούν πλέον περήφανοι για την εμπνευσμένη διοίκηση που προσφέρουν στον ελληνικό αθλητισμό να πληροφορηθούν από την ιστοσελίδα της Ομοσπονδίας Παραδοσιακού Καράτε της ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ  http://www.karate.com.mk/  ότι είναι αναγνωρισμένη από την κυβέρνησή της, ότι οργανώνει, ως ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ φυσικά, Πανευρωπαϊκά πρωταθλήματα με προσκαλεσμένη και την αντίστοιχη ελληνική ομοσπονδία που οι ίδιοι επί δέκα χρόνια στραγγαλίζουν, και ότι συμμετέχει, με έξοδα της κυβέρνησής της βέβαια, στα παγκόσμια πρωταθλήματα Παραδοσιακού Καράτε, όπως το πρόσφατο στο Νταβός της Ελβετίας τον Ιούνιο 2004, όπου την βλέπετε στην αριστερή φωτό με την ταμπέλα ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ!!!

 

 

Και οι ανωτέρω "¨στραγγαλιστές" της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Παραδοσιακού Καράτε μπορούν πλέον περήφανοι για την εμπνευσμένη διοίκηση που προσφέρουν στον ελληνικό αθλητισμό να πληροφορηθούν από την ιστοσελίδα της Ομοσπονδίας Παραδοσιακού Καράτε, ... κρατηθείτε, της ... Βραζιλίας  http://www.karatebrasil.com.br/ , ότι και εκείνη είναι αναγνωρισμένη από την κυβέρνησή της, ότι και εκείνη διοργανώνει παγκόσμια πρωταθλήματα παραδοσιακού καράτε και το κυριότερο ότι στην τελευταία της συμμετοχή στο παγκόσμιο Παραδοσιακού Καράτε στο Νταβός τον Ιούνιο 2004, αν οι ... Έλληνες κοιτάξουν προσεκτικά, κάπου εκεί στον τοίχο θα δουν και τη ... σημαία τους τυχαία πίσω από την ομάδα της Βραζιλίας, που φωτογραφίζεται στο στάδιο των αγώνων!!!

Είδατε που φτάνουν οι αθλητικές επιχορηγήσεις των εμπνευσμένων αρμοδίων του αθλητισμού; Στη Βραζιλία και παραπέρα ακόμα!!!

 

Εκεί που φτάσανε τα αυγά και οι ντομάτες, πιο φτηνό έρχεται το Internet!!!

 

Με βαθιά ιαπωνική υπόκλιση

 

Θύμιος Περσίδης

Ηλ/γος-Μηχ/γος ΕΜΠ

Πρόεδρος της ΠΟΠΚ


Μέρος Α, Μέρος Β, Μέρος Γ.


www.karate.gr      

   Αρχική     Επικαιρότητα    Περιεχόμενα Κεφαλαίου