karate.gr:  karate.gr: 14 - ΕΛΟΚ / WKF - ChickenClub,  

Πρώτη δημοσίευση 31/7/2022.

  Αρχική  Επικαιρότητα  Περιεχόμενα ΕΛΟΚ / WKF .

Καταχωρήσεις στο karate.gr

Διοργανώσεις

Στηρίξτε το karate.gr με 20 €/έτος! Donations 20 €/y!

Σε πρώτη δημοσίευση από 16/12/2021 και αναδρομικά σε παλαιότερα άρθρα του www.karate.gr!

 Πρόλογος του άρθρου από τον Θύμιο Περσίδη .

Οι Αποφάσεις της 16/12/2021 του ΕΔΔΑ στις "Δύο" και της 1/12/2022 στη "Μία" Προσφυγές "PERSIDIS vs GREECE"!

Το www.karate.gr, σαν συνέχεια του από το ΝΟΕ-1977 μέχρι το ΔΕΚ-1994 με εκδότη τον Θύμιο Περσίδη κυκλοφορούντος μηνιαίου αθλητικού περιοδικού "ΔΥΝΑΜΙΚΟ ΤΖΟΥΝΤΟ-ΚΑΡΑΤΕ" αρχικά και απλά "ΔΥΝΑΜΙΚΟ" αργότερα, είναι ένας "δημοσιογραφικός ιστότοπος", που γράφεται από έναν κορυφαίο γνώστη στον ειδικό χώρο του καράτε. Όσα πρόσωπα κρίνονται εδώ είναι αποδεδειγμένα δημόσια πρόσωπα και κρίνονται για πράξεις και παραλήψεις τους στους τομείς των δημόσιων αρμοδιοτήτων τους υπό τα ευρύτερα όρια κριτικής αξιολόγησης, όπως απαιτεί η διαφύλαξη του δημοσίου συμφέροντος για τον αθλητισμό, τον οποίο χρυσοπληρώνει ο Έλληνας φορολογούμενος!!!

Ως επί 17 χρόνια εκδότης του ανωτέρω περιοδικού και από τον Αύγουστο του 2004 ιδιοκτήτης-διαχειριστής του www.karate.gr, αλλά και ως υπέρ των σαράντα ετών διοικητικός αθλητικών ομοσπονδιών καράτε, έχω δικαστεί σε περισσότερες από 80 δίκες (Πρωτοδικείου, Εφετείου, Αρείου Πάγου κτλ.) σε αστικές, ποινικές και διοικητικές υποθέσεις με νίκες ή παραγραφές για τις περισσότερες από αυτές. Για δύο αστικές (με ασφαλιστικά) και μία ποινική (με μία αναίρεση δεκτή!) υποθέσεις, σύνολο 4+4+5=13 δίκες που έχασα, με αντικείμενο κυρίως τη συκοφαντική δυσφήμιση, είχα υποβάλει αντίστοιχα τρεις Προσφυγές (δύο το 2014 και μία το 2015, με κλικ εδώ) στο Ευρωπαϊκό Δικαστήριο Δικαιωμάτων του Ανθρώπου (ΕΔΔΑ) με ΠΑΡΑΠΟΝΑ για λανθασμένη εφαρμογή από τους Δικαστές υπέρμετρου περιορισμού στην ελευθερία της έκφρασης στα κείμενά μου, τα οποία αφορούσαν σε κριτικές αξιολογήσεις πράξεων δημοσίων προσώπων, παρ' όλο που υπέβαλα πάντα και σχετικές αποφάσεις του ΕΔΔΑ! Τις Προσφυγές αυτές τις είχα συντάξει μόνος μου χωρίς τη βοήθεια νομικού! Τέτοιες Προσφυγές υποβάλλονται στο ΕΔΔΑ περί τις 30.000 κάθε χρόνο από όλη την Ευρώπη και απορρίπτεται το 95% αυτών από το γραμματειακό πρωτόκολλο και την αρχική εκτίμηση του παραδεκτού της προσφυγής! Οι δικές μου πέρασαν και οι τρεις τα δύο αυτά στάδια μέσα στο ελάχιστο 5% για να δικαστούν!!!

Πριν όμως δικαστούν, το Νομικό Συμβούλιο του Κράτους (ΝΣΚ), που παρίσταται νομικά στο ΕΔΔΑ για την Ελληνική Κυβέρνηση, μού πρότεινε Συμβιβασμό με Αποζημίωση για παράβαση από τα δικαστήρια του άρθρου 6 περί μη δίκαιης δίκης και του άρθρου 10 περί ελευθερίας της έκφρασης της Ευρωπαϊκής Σύμβασης Δικαιωμάτων του Ανθρώπου (ΕΣΔΑ) αρχικά για τις δύο αστικές και μετέπειτα και για την ποινική! Αποδέχθηκα το Συμβιβασμό με την Αποζημίωση, διότι οι υποθέσεις είχαν αργήσει απαράδεκτα πάρα πολύ (εξίμισι χρόνια!), ενώ ήταν και οικονομικά συμφερότερος από το να εκδικαστούν! Η επιτυχία αυτή με κατέστησε το μόνο γνωστό Έλληνα Πολίτη, που χωρίς να είναι νομικός κατάφερε να δικαιωθεί σε τρεις ιδιόγραφες Προσφυγές του στο ΕΔΔΑ!!! Δεν υπάρχει δε καμιά αμφιβολία ότι η ανωτέρω πρόταση Συμβιβασμού αποτελεί παραδοχή ήττας, αφού το Δημόσιο δεν χαρίζει ούτε δεκάρα στον Πολίτη!

Το κυριότερο, όμως, είναι ότι το www.karate.gr αναγνωρίστηκε από το ΕΔΔΑ ως δημοσιογραφικό site υπό την ευρεία έννοια και μπορεί πλέον ελεύθερα να κρίνει αξιολογικά πράξεις και παραλήψεις δημοσίων προσώπων στους τομείς των δημοσίων καθηκόντων τους με ευρύτερα πλαίσια εκφράσεων από ότι των απλών ιδιωτών!!! Με βάση αυτό το ακλόνητο συμπέρασμα, οι αρμόδιες δημόσιες υπηρεσίες καλά θα κάνουν να μελετούν σε βάθος τις καταγγελίες, που κατά καιρούς υποβάλλω, και να διορθώνουν τις στρεβλώσεις, τις οποίες καταγγέλλω και τις οποίες "ανέχονται έως υποθάλπουν" χωρίς να ιδρώνει το αυτί τους!!!

"Η Δημοσίευση είναι η Ψυχή της Δικαιοσύνης" = "Όλα στο Φως!"

 Το παρόν δημοσίευμα αποτελεί αναπόσπαστο μέρος του οικείου κεφαλαίου αλληλένδετων άρθρων και σχετικών 3000 περίπου σελίδων!  Μόλις στέλνετε στους φίλους σας με SMS: "karate.gr", αμέσως ανοίγουν το karate.gr και διαβάζουν το τελευταίο άρθρο του!!!


 Συνεχίζεται η Διοίκηση της ΕΛΟΚ χειρότερα από το "Αμαρτωλό ... "Μοντέλο" Απόλυτης Αδιαφάνειας Γερόλυμπου"! 1) Διοικούν την ΕΛΟΚ μόνο ΤΡΙΑ άτομα της Εκτελεστικής Επιτροπής, 2) Επικρατεί απόλυτος σκοταδισμός στις αποφάσεις του ΔΣ! 3) Δεν γράφεται στα Πρακτικά κάθε συζήτηση στις συνεδριάσεις του ΔΣ, και 4) Είναι παράνομες οι συνεδριάσεις με την πλατφόρμα ΖΟΟΜ, 5) Γίνεται χειραγώγηση των λειτουργιών της ΕΛΟΚ από συγκεκριμένες Συμμορίες!

 Πυραμίδες Νταν/ΕΛΟΚ με ... Τούβλα! Η Αντιπολίτευση "δουλεύει"! Τρύπες στα Οικονομικά των Πρακτικών! Σιετής: η σκοτεινή πλευρά της Σελήνης! Οι διαχρονικές παρανομίες της ΕΛΟΚ!

 Στο κάθε Πρακτικό του ΔΣ ούτε Προ-εγκρίσεις Δαπανών υπάρχουν, ούτε Εγκρίσεις Εσόδων-Εξόδων υπάρχουν, ούτε γνώμες, απόψεις και ιδέες των συμβούλων υπάρχουν, όπως βέβαια όφειλαν πάντα να υπάρχουν! Αντίθετα, όλα καλύπτονται με τις παραπλανητικές εκφράσεις "μετά από διαλογική συζήτηση" και "εγκρίνονται οι αποφάσεις της ημερομηνίας τάδε της Εκτελεστικής Επιτροπής" χωρίς ποτέ αυτές να καταγράφονται και να αναφέρονται. Επομένως το κάθε Πρακτικό ΔΣ είναι παράνομο και το ΔΣ είναι έκπτωτο. Απάτη είναι η Παραπλάνηση προς ίδιον όφελος!

 

27 Νταν ΕΛΟΚ

 Copyright © 1945-2045: Θύμιος Περσίδης, Κυνηγός Απατεώνων από Χόμπι!

Εκ των Ιδρυτών της ΕΛΟΚ, τέως Γεν. Γραμματέας, Πρόεδρος και Επίτ. Πρόεδρος!

Πρόεδρος της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Παραδοσιακού Καράτε!!!

Εγκληματολόγος πάσης φύσεως αθλητικών εγκλημάτων των ΕΛΟΚ και ΓΓΑ!!!

Φόβος και τρόμος των παντός επιπέδου και ιδιότητας αθλητικών λαμόγιων!!!

Εντοπιστής μίζας, λαμογιάς και παρανομιών των διοικούντων την ΕΛΟΚ και την ΓΓΑ!!!


Ε ν ό τ η τ ε ς (με κλικ)

Α – Σχετικά με την Απάτη των ΝΤΑΝ της ΕΛΟΚ!

Β – Ελληνική Ομοσπονδία Κομπιναδόρων (ΕΛΟΚ) Αναγνωρισμένη από τη Γενική Γραμματεία Αθλητισμού!

Μια συνέντευξη του Γερολυμπικού Μάριου Σιταρά στον Γερολυμπικό Γιάννη Κουλουρίδη (karatekanews)!

Γ - Α-Σιετής: το "καθαρό πρόσωπο" και η σκοτεινή πλευρά της Σελήνης!

Δ – "Χωριάτικη Σαλάτα" τα Οικονομικά της ΕΛΟΚ στα Πρακτικά ΔΣ από τον Ταμία Θανάση Φυλακτό!

 Ε - Οι 25ετείς παρανομίες της ΕΛΟΚ από τις Εκθέσεις των Ορκωτών Λογιστών μέχρι τις παρανομίες της σημερινής Διοίκησης Σιετή!

 M A K I W A R A .


 Α – Σχετικά με την Απάτη των ΝΤΑΝ της ΕΛΟΚ!  (Ενότητες)

 

Για όσους σκέπτονται να μου κάνουν μήνυση ή αγωγή, επειδή τους λέω ΑΠΑΤΕΩΝΕΣ για τα Νταν-Μαϊμού που δίνουν, τους εξηγώ ότι ήδη έχουν χάσει τις προθεσμίες, διότι τους αποκαλώ ΑΠΑΤΕΩΝΕΣ από το 2004 από αυτό το site! Και μάλιστα, το ότι δεν μου έχουν κάνει καμιά μήνυση ή αγωγή επί 18 ολόκληρα χρόνια αποδεικνύει ότι ομολογούν και παραδέχονται ότι πραγματικά είναι ΑΠΑΤΕΩΝΕΣ!!!

Για τους Φαραώ του Καράτε και τις Πυραμίδες των Ψευτο-Νταν διαβάστε και το προηγούμενο άρθρο μας !

10/7/2022-Πυραμίδες Νταν με ... Τούβλα! Οι Shihan του Shitoryu! Ανασυντάσσεται το Shotokan! Οι Συμμορίες χειραγώγησης της ΕΛΟΚ! Επιτροπές και Πειθαρχικό. Σχολή Προπονητών και Παρανομίες ΕΛΟΚ!

 Από 30/1/1995 - Η ΠΟΠΚ είναι η αποκλειστικά αρμόδια και υπεύθυνη για τα παραδοσιακά στιλ καράτε στην Ελλάδα με τελεσίδικες και αμετάκλητες αποφάσεις Δικαστηρίων:

1996 - Απόφαση Πρωτοδικείου ΠΟΠΚ - ΕΛΟΚ!

2000 - Απόφαση Εφετείου ΠΟΠΚ - ΕΛΟΚ!

2003 - Απόφαση Αρείου Πάγου ΠΟΠΚ - ΕΛΟΚ!

Όλα τα διπλώματα Νταν στα παραδοσιακά στιλ στην Ελλάδα είναι άκυρα αν δεν έχουν πιστοποιηθεί ή απονεμηθεί από την ΠΟΠΚ! Διαβάστε τα επόμενα τέσσερα άρθρα!

18/3/20-Η ΠΟΠΚ είναι η μόνη αρμόδια και υπεύθυνη για την πιστοποίηση, απονομή και κατάταξη Νταν Σότοκαν-ριου, Γουάντο-ριου, Σίτο-ριου, Γκότζου-ριου.

28/3/20-Η κατάσταση στο καράτε σήμερα! Πώς γίνονται οι νόμιμες πιστοποιήσεις Νταν από την ΠΟΠΚ!

1/2/22-Αναγνώριση Διπλωμάτων Νταν Παραδοσιακού Καράτε από την ΠΟΠΚ!

12/6/22-Οι Απατεώνες … Φαραώ του Καράτε και οι Πυραμίδες των Ψευτο-Ντάν!


 Β – Ελληνική Ομοσπονδία Κομπιναδόρων (ΕΛΟΚ) Αναγνωρισμένη από τη Γενική Γραμματεία Αθλητισμού!  (Ενότητες)

 Μια συνέντευξη του Γερολυμπικού Μάριου Σιταρά στον Γερολυμπικό Γιάννη Κουλουρίδη (karatekanews)!

 

 

Από τη δικτυακή διεύθυνση:  https://www.facebook.com/KaratekaNews/posts/471819518279843  του Γιάννη Κουλουρίδη!

Karatekanews,  Παρασκευή 29 Ιουλίου 2022,  Αναρτήθηκε από Karateka στις 6:22 μ.μ.

 

Συνέντευξη του Μάριου Σιταρά στον Γιάννη Κουλουρίδη! Εικονογράφηση Θύμιος Περσίδης!!!

 

Ο Μάριος Σιταράς απαντά και μας ενημερώνει ...

Το πρώην μέλος του ΔΣ της ΕΛΟΚ κος Μάριος Σιταράς, μας παραθέτει τις απόψεις του σχετικά με το Καράτε. Πιο αναλυτικά: 

 

Ένας χρόνος πέρασε από την παραίτηση σας κε Σιταρά από το Δ.Σ της ΕΛ.Ο.Κ, θεωρείται ότι οι λόγοι της παραίτησης σας τότε παραμένουν επίκαιροι σήμερα;

Απ. Καταρχήν ευχαριστώ για την φιλοξενία και την δυνατότητα να παραθέσω τις απόψεις μου σχετικά με τα τεκταινόμενα στην Ομοσπονδία.

 

Απ. Σαφώς και ισχύουν και πλέον απροκάλυπτα.

 

Τι εννοείται απροκάλυπτα;

Απ. Τους πρώτους μήνες της Διοίκησης Σιετή και όσο προσπαθούσαν να βρουν τους βηματισμούς τους προσπαθούσαν να κρατάνε και τα προσχήματα, τώρα πλέον ούτε αυτό υπάρχει.

 

Ποια προσχήματα;

Απ. Αυτή η Ομοσπονδία ταλανίζεται όχι τώρα αλλά και κατά το παρελθόν από μια άσχημη νοοτροπία σχετικά με τον τρόπο διοίκησης της.

 

Υπάρχει άσχημη νοοτροπία;

Απ. Ανάλογα με το ποιος διοικεί την ΕΛ.Ο.Κ πιστεύω, οτι εξυπηρετούνται τα συμφέροντα της ομάδας που τον έχει στηρίξει. Αυτό έχει ως αποτέλεσμα ένα δημόσιο αγαθό να γίνεται αντικείμενο συνδιαλλαγής μεταξύ των διοικούντων, αυτών που τους έχουν στηρίξει λειτουργώντας εις βάρος των πολλών. Πράγμα που έχω καταδείξει πολλές φορές καταδικάζοντας το.

 

Μπορείτε να γίνετε ποιο συγκεκριμένος;

Απ. Κοιτάξτε η ΕΛ.Ο.Κ στην παρούσα φάση διοικείται από ένα στενό κύκλο 4-5 συλλόγων οι οποίοι ήταν ο στενός πυρήνας αντιπολίτευσης κατά των προηγούμενων διοικήσεων εκφραζόμενος από τον κο Κραβαρίτη. Στον πυρήνα αυτόν ανήκουν πέραν του συλλόγου του Κου Κραβαρίτη (πρόεδρος της Κ.Ε.Δ) οι σύλλογοι του κου Παπαδόπουλου (Διευθυντής Αθλήματος), του κου Τριανταφύλλη (εθνικού προπονητή), του κου Μαργαριτόπουλου (ομοσπονδιακού προπονητή), του κου Μητρόπουλου (Γ.Γ της ΕΛ.Ο.Κ) και αντιπροσωπεύονται εντός του Δ.Σ της ΕΛ.Ο.Κ από τον Πρόεδρο Σιετή, τα μέλη Κελάλη, Φασέα, Ζάχο τα οποία είναι μέλη του συλλόγου του Κου Τριανταφύλλη , τον κο Φυλακτό (ταμία της ΕΛ.Ο.Κ) και τον κο Γιαννέλη (πρόεδρο της Ο.Ε) οι οποίοι είναι και οι δυο μέλη του συλλόγου του κου Κραβαρίτη, τον κο Σταυριανίδη ( πρόεδρο της Τ.Ε).

 Αν παρατηρήσετε οι ως άνω κύριοι κατέχουν τις πλέον καίριες θέσεις στην λειτουργία και τον έλεγχο της ΕΛ.Ο.Κ.

 

Πως εσείς θεωρείται ότι οι εν λόγω κύριοι, εκλεγμένα μέλη του  ΔΣ, λειτουργούν με συγκεκριμένο σκοπό εξυπηρετώντας συγκεκριμένα συμφέροντα και όχι επ' ωφελεία όλων όπως λέτε;

Απ. Υπάρχει ένας συσχετισμός μεταξύ πράξεων τους (ψηφισμένες αποφάσεις του Δ.Σ), ποιοι τις εισηγούνται; (η Εκτελεστική Επιτροπή της ΕΛ.Ο.Κ η οποία στελεχώνεται από τους ίδιους) και ποιοι επωφελούνται από αυτές!

Επωφελούνται oι σύλλογοι των ως άνω κύριων, λαμβάνουν ωφελήματα που κάτω από άλλες συνθήκες δεν θα λάμβαναν. Ωφελήματα προσέλευσης νέων μελών στους συλλόγους τους, ελέγχου καίριων θέσεων ώστε να μπορούν να επηρεάζουν πρόσωπα και καταστάσεις υπέρ των συλλόγων τους, έκτακτες επιχορηγήσεις που κάτω από άλλες συνθήκες δεν θα δικαιούνταν ( τρόπος καταβολής επιχορήγησης σε τρίτους διότι δεν μπορούν να λάβουν οι ίδιοι ή λήψη επιχορήγησης που ενέχει αμιγώς εύνοια).

 

Πως το επιτυγχάνουν αυτό από ότι μας περιγράψατε μιλάτε για 8 εκλεγμένα μέλη του Δ.Σ της ΕΛ.Ο.Κ υπάρχουν αλλά 7 εκλεγμένα μέλη. Δεν υπάρχει κάποια αντίδραση από αυτά τα μέλη;

Απ. Κοιτάξτε η διοίκηση Σιετή έχοντας την πλειοψηφία του Δ.Σ της ΕΛ.Ο.Κ με 8 κύριους ψήφους και επιτυγχάνοντας ευρεία πλειοψηφία ειδικά στις αρχές με 11 ψήφους ή και τον δικό μου ψήφο ( σε κάποιες περιπτώσεις) τότε έπαιρνε αποφάσεις που δεν ήταν μόνο της πλειοψηφίας ( του στενού πυρήνα ) αλλά είχαν και μια συναίνεση από αλλά μέλη του Δ.Σ. Από τότε έως και σήμερα έχουν αλλάξει πολλά τα οποία ίσχυαν τότε, ισχύουν και σήμερα και τα οποία είχα καταγγείλει ως μέλος του Δ.Σ και συνεχίζω να τα καταγγέλλω έως και σήμερα.

 Το πρώτο και κύριο που συμβαίνει είναι ο αδιαφανής τρόπος λειτουργίας του Δ.Σ της ΕΛ.Ο.Κ συνοψίζοντας στα κάτωθι:

 1ον Μέσω τηλεδιασκέψεων zoom ενώ πλέον δεν υφίσταται-συντρέχει κύριος λόγος να πραγματοποιείται μέσω τηλεδιασκέψεων και όχι φυσικής παρουσίας ( υπάρχει μέλος του Δ.Σ που δεν γνωρίζουμε ποιο είναι γιατί δεν έχει εμφανιστεί ποτέ η εικόνα του σε Δ.Σ παρά παρευρίσκεται με κλειστή κάμερα ώστε να μην υπάρχει η δυνατότητα ταυτοπροσωπίας του).

 2ον Πρόσφατα υπήρξε περιστατικό που εθεάθη άτομο εκτός Δ.Σ να ακούει κρυφίως την συζήτηση που ελάμβανε χώρα εντός του Δ.Σ.

 3ον Όλες οι αποφάσεις που λαμβάνονται είναι κατόπιν εισήγησης της Εκτελεστικής Επιτροπής, οι οποίες τίθενται σε γνώση των μελών του Δ.Σ λίγο πριν την έναρξη του Δ.Σ. Αυτό ενέχει σκοπιμότητα και γίνεται επί τούτου ενώ ως πρακτική δεν συμβαίνει πουθενά (σε άλλους φορείς)!!! Γιατί;

 α) Ουδείς από τα μέλη του Δ.Σ δεν έχει την δυνατότητα (μικρό χρονικό διάστημα) πλην αυτών που τα εισηγούνται (της Ε.Ε) να μπορεί να εκφέρει γνώμη για αυτό που καλείται να ψηφίσει πόσο μάλλον εκφρασμένη άποψη μέσω της ψήφου του.

 β) Όταν σε ένα μέλος του Δ.Σ της ΕΛ.Ο.Κ δεν του δίνεται ο χρόνος να αναγνώσει και να μελετήσει τις εισηγήσεις, να εκφέρει ολοκληρωμένη γνώμη βάση αυτού που έχει μελετήσει και στο τέλος να ψηφίσει πως εξασφαλίζουμε την διαφάνεια του αποτελέσματος μιας ψηφοφορίας; Προφανώς και δεν το εξασφαλίζουμε γιατί η όλη διαδικασία πάσχει.

 γ) Ακόμη έως και σήμερα δεν γνωρίζουμε ποιες είναι οι απόψεις των μελών του Δ.Σ τα οποία μειοψηφούν σε αποφάσεις της πλειοψηφίας. Ουδείς γνωρίζει!!! Δεν αναρτώνται στα πρακτικά. Γιατί;  Το μοναδικό που διαβάζουμε κάτω από την λήψη μιας απόφασης, είναι ποιοι ψήφισαν κατόπιν διαλογικής συζήτησης. Τι ακριβώς σημαίνει αυτό;

 δ) Πολλά μέλη του Δ.Σ έως και σήμερα δεν υπογράφουν ούτε τα πρόχειρα ούτε τα επίσημα πρακτικά των Δ.Σ. Πως γίνεται αυτό και με ποιου εντολή ή πράξη λειτουργεί κατα αυτόν τον τρόπο ο Γ.Γ της ΕΛ.Ο.Κ!!! Το κυριότερο πως αναρτιούνται στην Διαύγεια ανυπόγραφα ( από τα μέλη του Δ.Σ) και μη ολοκληρωμένα πρακτικά χωρίς τις απόψεις των μελών του Δ.Σ της ΕΛ.Ο.Κ.

            Διαβάζοντας τα παραπάνω δεν χρειάζεται να καταλάβεις τι συμβαίνει ή να είσαι ερευνητής με ειδικές γνώσεις για να καταλάβεις ότι υπάρχει αδιαφάνεια και σκοπιμότητα στον τρόπο που λειτουργεί ο στενός πυρήνας της πλειοψηφίας εντός του Δ.Σ της ΕΛ.Ο.Κ.

 

Σύμφωνα με τη περιγραφή σας για το τρόπο λειτουργίας του Δ.Σ, με ποιες πράξεις τεκμηριώνετε την άποψη σας για τα ωφελήματα που τυχόν λαμβάνουν αυτοί οι 4-5 σύλλογοι που αναφέρεστε;

Απ. Από που να ξεκινήσω και τι να πρωτοθυμηθώ….

Ο στενός αυτός πυρήνας της πλειοψηφίας προσπαθεί με πράξεις του ή την ανοχή του να δημιουργήσει συνθήκες αθέμιτου ανταγωνισμού εντός των συλλόγων της ΕΛ.Ο.Κ και κατά επέκταση «Σύγκρουση Συμφερόντων» μεταξύ των λήψεων αποφάσεων τους από θέση εξουσίας και των ιδιωτικών τους συμφερόντων!!!

 

Θα μπορούσατε να γίνετε ποιο συγκεκριμένος;

Απ. Πιο συγκεκριμένα λοιπόν:

1. Προπονητές-Διαιτητές: Άτομα τα οποία έχουν διττό ρόλο εντός της ΕΛ.Ο.Κ δηλ. Προπονητές εν ενεργεία με σύμβαση σε σύλλογο τους επέτρεψε η ΕΛ.Ο.Κ να συμμετάσχουν ως Διαιτητές στα Πανελλήνια Πρωταθλήματα.

2. Συνοδοί - Προπονητές: Άτομα τα οποία δεν κατείχαν πτυχίο προπονητή Γ τους επέτρεψε η ΕΛ.Ο.Κ έναντι αντιτίμου να κοουτσάρουν αθλητές στα Πανελλήνια Πρωταθλήματα. Ακόμη και σε εν ενεργεία αθλητές.

3. Επέτρεψε η ΕΛ.Ο.Κ στους εθνικούς προπονητές και στον Διευθυντή Αθλήματος να εκτελούν χρέη προπονητή και να κοουτσάρουν αθλητές των συλλόγων τους στα πανελλήνια πρωταθλήματα.

4. Η ΕΛ.Ο.Κ επιτρέπει οι προπονήσεις των εθνικών ομάδων να πραγματοποιούνται στους συλλόγους των Εθνικών Προπονητών.

5. Η ΕΛ.Ο.Κ επιτρέπει προκρίσεις μεταξύ κατόχων ή διακριθέντων πανελληνίων πρωταθλημάτων και ατόμων από άλλες κατηγορίες κιλών ή μεταξύ του 1ου και των υπολοίπων διακριθέντων αθλητών της ίδιας κατηγορίας ή μεταξύ του 1ου και των διακριθέντων μιας κατηγορίας και αθλητή που έχει αλλάξει ηλικιακά κατηγορία χωρίς να συντρέχει ουσιαστικά λόγος παρακάμπτοντας την αγωνιστική αξία - κατάταξη των πανελληνίων πρωταθλημάτων. Το αξιοπερίεργο είναι ότι η πλειονότητα των αθλητών που ζητούνται να γίνουν οι προκρίσεις ανήκουν στους συλλόγους των εθνικών προπονητών και άλλων υμέτερων, το ακόμη πιο αξιοπερίεργο είναι ότι τον τελευταίο καιρό έχουν ζητηθεί και γίνει τόσες προκρίσεις για την στελέχωση των Εθνικών Ομάδων όσες δεν έχουν γίνει τα τελευταία 10 χρόνια και εκ του αποτελέσματος της επιλογής άλλων αθλητών πέραν αυτών που δικαιωματικά έπρεπε να πάνε είναι μηδέν, μην δίνοντας την ευκαιρία σε αυτούς που έπρεπε να πάνε βάση των αποτελεσμάτων των πανελληνίων πρωταθλημάτων.

6. Διορισμός του κου Βόκα (φίλου και πρώην συνέταιρου του κου Σιετή) χωρίς να πληροί τις προϋποθέσεις ως Διευθυντή στην σχολή προπονητών Β, του κου Μητρόπουλου ως μέλος της διοικούσας επιτροπής από το Δ.Σ της ΕΛ.Ο.Κ χωρίς να έχει καμία σχέση με την τέχνη του Καράτε και του υιού Κραβαρίτη ως τεχνικού συμβούλου στην διοικούσα επιτροπή ( αυτός τουλάχιστον είναι πτυχιούχος και πληροί τις προϋποθέσεις αλλά φέρει και βαρύ όνομα). Εν συνέχεια υπήρξε αλλαγή των ως άνω διορισμών πλην του κου Κραβαρίτη. Η οποία επ ήρθε μετά από 48 ημέρες και έντονης κατακραυγής!!! Κάλιο αργά παρά ποτέ.

7. Διορισμός 2 νέων μελών στην Κ.Ε.Δ, Μπίκας, Ραφτάκης στην οποία προεδρεύει ο κος Κραβαρίτης. Και τα 2 αυτά μέλη είναι κύριοι υποστηρικτές του κου Κραβαρίτη, μεγάλοι σε ηλικία, ανενεργοί ως διαιτητές τόσο πρόσφατα όσο και κατά το παρελθόν καθώς και άνευ γνώσεων λόγω μεγάλης αποχής τους από το διαιτητικό έργο όπως και με ελάχιστες περγαμηνές ως ενεργοί διαιτητές όταν διαιτήτευαν, συνεπώς ανεπαρκείς.

8. Λήψη οικονομικής ενίσχυσης με απόφαση του Δ.Σ της ΕΛ.Ο.Κ του συλλόγου του Διευθυντή Αθλήματος κου Παπαδόπουλου με 500 ευρώ για έξοδα μετακίνησης των αθλητών του από την επαρχία που διαμένουν προκειμένου να στελεχώσουν την εθνική ομάδα. Ο Διευθυντής Αθλήματος ο οποίος συμμετείχε ως αρχηγός αποστολής στο εν λόγω γεγονός δεν γνώριζε ότι υπήρχαν και άλλοι αθλητές από επαρχία στην εν λόγω αποστολή; Το Δ.Σ; Οι σύλλογοι τους γιατί δεν έλαβαν οικονομική ενίσχυση;

Σύμφωνα με τις ανωτέρω επισημάνσεις μου οι οποίες είναι πραγματικά γεγονότα και έχουν λάβει χώρα επί Διοίκησης Σιετή καθώς και άλλες πράξεις της εσείς θεωρείτε ότι όλα βαίνουν καλώς και δεν υπάρχει ευνοϊκή μεταχείριση σε 3-4 συλλόγους έναντι των υπολοίπων. Δεν έχουν δημιουργηθεί συνθήκες αθέμιτου ανταγωνισμού μεταξύ των συλλόγων; Δεν υπάρχει σύγκρουση συμφερόντων; Και όλα αυτά με ποιου υπαιτιότητα και ποιου την ανοχή πραγματοποιούνται; Ηλίου φαεινότερο, του στενού πυρήνα του Δ.Σ της ΕΛ.Ο.Κ που με τις αποφάσεις του καλλιεργεί αυτές τις πρακτικές και αφήνει απροκάλυπτα να λειτουργεί υπέρ των 3-4 συλλόγων. Των δικών τους συλλόγων!!!

Η επιβεβαίωση των παραπάνω και ένα ακόμη προστιθέμενο λιθαράκι σε αυτές τις πρακτικές που χρησιμοποιεί ο στενός πυρήνας Διοίκησης της ΕΛ.Ο.Κ θα είναι η επισφράγιση των πράξεων τους με την περίοδο των μεταγραφών!!!

Εκεί θα τρίβουμε τα μάτια μας σύμφωνα με αυτά που διακινούνται κατόπιν διασταυρωμένων πληροφοριών.

 

Τι θα δούμε σχετικά με την περίοδο των μεταγραφών;

Απ. Δεν θα προσθέσω κάτι επ αυτού απλώς θα επιβεβαιωθούν τα λεγόμενα μου με την λήξη της περιόδου των μεταγραφών.

 

Τι προτείνετε; ποια είναι η λύση σύμφωνα με τα καταγγελλόμενα σας και τη γνωστοποίηση τους; 

Απ. Πλέον αν θέλουμε να σώσουμε οτιδήποτε αν σώζετε να απευθυνθούμε αρμοδίως στις αρχές ώστε να επιληφθούν των ως άνω θεμάτων, γιατί η ΕΛ.Ο.Κ των 270 συλλόγων θα καταλήξει να είναι μια Ομοσπονδία των 3-4 συλλόγων η οποία θα χρησιμοποιεί και θα λειτουργεί εις βάρος των υπολοίπων.

 

Εσείς το έχετε πράξει αυτό; Έχετε απευθυνθεί στις αρμόδιες αρχές;

Απ. Ναι σε θέματα που είναι ήδη σε γνώση του Δ.Σ της ΕΛ.Ο.Κ από πριν γιατί θεωρώ ότι πάντα πρέπει να ενημερώνω δίνοντας τον απαραίτητο χρόνο συμμόρφωσης στον άλλον, αν δεν συμμορφωθεί είμαι υποχρεωμένος να απευθυνθώ στους αρμόδιους ώστε να επιληφθούν των θεμάτων τα οποία αναφέρω.

 

Σύμφωνα με τα λεγόμενα σας η Διοίκηση Σιετή στον έναν χρόνο Διοίκησης της δεν έχει επιτύχει τίποτα; 

Απ. Όχι. Μια Διοίκηση που λειτουργεί αδιαφανώς ουδεμία επιτυχία μπορεί να έχει.

 

Οι επιτυχίες των Εθνικών μας Ομάδων; 

Απ. Συγνώμη αυτό είναι επιτυχία ή η κύρια επιδίωξη μιας Διοίκησης που σκοπό της έχει να αναπτύσσει και να καλλιεργεί το άθλημα το οποίο καλείται να υπηρετήσει.

Αυτό που θα πω μετά λόγου γνώσης το οποίο θυμίζει τριτοκοσμικές συμπεριφορές και έχω γίνει μάρτυρας κάποιων από αυτών είναι να σταματήσει η Διοίκηση να εργαλειοποιεί της Επιτυχίες τις Εθνικής μας Ομάδας προκειμένου να αποκομίσει οφέλη!!! Ούτε σε χώρες της υποσαχάριας Αφρικής δεν συμβαίνουν αυτά.

 

Ποια είναι η γνώμη σας για το Κ1 που θα διοργανώσουμε; 

Απ. Έχω εκφέρει τις απόψεις μου δημοσίως για το εν λόγω γεγονός. Αναμένω τις ενέργειες του Δ.Σ πλέον αν και θεωρώ ότι έχουν πολύ στενά χρονικά περιθώρια και προθεσμίες και θα δημιουργηθούν προβλήματα. Εκ του αποτελέσματος θα κριθούν αλλά και εκ των αποφάσεων που θα λάβουν πριν από αυτό και το ποσό θέλουν να λειτουργήσουν με διαφάνεια και τις προβλεπόμενες διαδικασίες ( διαγωνισμοί κλπ ), στο χέρι τους είναι. Θεωρώ ότι ως σκέψη είναι καλή αλλά διατηρώ τις επιφυλάξεις μου βάση αυτών που έχω παρατηρήσει γνωρίζοντας τον τρόπο σκέψης του στενού πυρήνα του Δ.Σ της ΕΛ.Ο.Κ.

  

Eυχαριστούμε για την ενημέρωση την οποία μας προσφέρατε σχετικά με αυτά που συμβαίνουν  κατά την άποψη σας, στην ΕΛ.Ο.Κ . Ελπίζουμε σύντομα να καταλάβουν ολοι το θεσμικό τους ρόλο και να ανταποκριθούν άμεσα προκειμένου να πάμε μπροστά και να είμαστε στη σωστή κατεύθυνση, μακριά  από παθογένειες.  

Απ. Εγώ σας ευχαριστώ για τη φιλοξενία και τη δυνατότητα να σας παραθέσω τις απόψεις μου σχετικώς,  ενημερώνοντας το κοινό του Καράτε. Εις το επανιδείν, ελπίζω και εύχομαι κάτω από καλύτερες συνθήκες για την ΕΛ.Ο.Κ, τους Αθλητές, τους Συλλόγους, τους Γονείς των Αθλητών, τους προπονητές. 

 Καλό Καλοκαίρι 

 

Εδώ ακριβώς κρίνεται απαραίτητη και η καταχώρηση ανάρτησης του Μάριου Σιταρά από το λογαριασμό του στο Facebook όσον αφορά στην διεθνή αναγνώριση των ικανοτήτων του ινδάλματός του Γιώργου Γερόλυμπου! Για όλους εμάς αποτελεί την τέλεια ευκαιρία εξαφάνισης του Γερόλυμπου από το καράτε! Είμαι περίεργος ο ... Εσπίνος τι θα κάνει!:

 

Marios Sitaras,  31/7/22

Άντε και περαστικά σας….. Τώρα η κραβαριτοπαρέα βάζει πλώρη για νέες περιπέτειες…..Ο Άρης δεν ήταν Πυγμάχος?

Ευκαιρία τώρα που ο Γερολυμπος είναι Γ.Γ. της I.Β.A (για όσους δεν ξέρουν τι σημαίνει I.B.A «Παγκόσμια Ομοσπονδία Πυγμαχίας» με 200 χώρες μέλη) οι σύλλογοι της ΕΛ.Ο.Κ να ασχοληθούν με την Πυγμαχία ως γνωστοί του Γερόλυμπου και λάτρεις αυτού. Παλαιοί και νέοι. Ξέρουν αυτοί και τους τρόπους και τα κατατόπια ως γνήσιοι οσφυοκάμπτες!!!!

Συγχαρητήρια στον κο Γερόλυμπο. Ότι δεν σε σκοτώνει σε κάνει πιο δυνατό!!! Και ο Γερόλυμπος είναι απόδειξη αυτού!!! Εσείς οι υπόλοιποι φτωχοί νου και πνεύματος μείνετε με την ψωροκώσταινα…!

Ά, ρε persona no grata του ελληνικού αθλητισμού πλάκες που τους κάνεις!  Κάποιοι ήδη έχουν αρχίσει και σε μνημονεύουν…. Όταν είχες πει την προφητική σου πρόταση «όποιος θέλει να πάρει το καρατε αλλά προς θεού όχι η Κραβαριτοπαρέα» η κλειστό δια τεχνικούς λόγους!!!

Έχει μεγάλη πλάκα η ζωή…..

Να είσαι καλά Γιώργο όπου και αν είσαι γιατί με το σημερινό μού έφτιαξες όλο το καλοκαίρι ασχέτως αν η Κραβαριτοπαρεα προσπαθεί να μου το χαλάσει εναγωνίως…

 


 Γ - Α-Σιετής: το "καθαρό πρόσωπο" και η σκοτεινή πλευρά της Σελήνης!  (Ενότητες)

 

Αρχικά, τον Α-Σιετή τον έφεραν στην ΕΛΟΚ οι παρανομίες του Γερόλυμπου!

Στη συνέχεια, η όλη αυτή υπόθεση του Νίκου Ζάχου μάς ανατρέχει στο ποιόν του προέδρου της ΕΛΟΚ Θεόδωρου-Μαργαρίτη Α-Σιετή με το "καθαρό πρόσωπο" και την παντιοτρόπως και ποικιλοτρόπως προβαλλόμενη σφοδρή επιθυμία του να απαλλάξει την ΕΛΟΚ από την "παθογένεια" του Γερόλυμπου και της Συμμορίας του και να την οδηγήσει στην ... ευτυχία υπό την προεδρία του!

Πώς αρκούνταν σε ένα όνομα στην οθόνη "Νίκος Ζάχος" χωρίς την εικόνα του συμμετέχοντα, ώστε να τον θεωρεί παρόντα? Φυσικά και γνώριζε τις διαφορές και έκανε το παγώνι!

Μας θυμίζει άμεσα, λοιπόν, ο κ. Πρόεδρος ότι:

1 - Όντας άσχετος με το καράτε και την ομοσπονδία του, ήρθε από το πουθενά, "αγόρασε" την προεδρία της πληρώνοντας τα δικαστήρια του ΚΙΜΕ με τον Γερόλυμπο!

2 - Όντας ακόμα προσωρινή διοίκηση παράγγειλε οικονομικούς ελέγχους σε ορκωτούς λογιστές της αρεσκείας του για να χτυπήσει στα οικονομικά τις παλιές διοικήσεις χωρίς να έχει τέτοιες εντολές από τις δικαστικές αποφάσεις!

3 - Έκανε επαφές με τον Υφυπουργό Αυγενάκη και τον Πρόεδρο της Παγκόσμιας Αντόνιο Εσπίνος για να πάρει την υποστήριξή τους στις εκλογές της ΕΛΟΚ!

4 - Μπήκε σαν υποψήφιος στις εκλογές φέρνοντας μαζί του και άλλους τρεις από το πουθενά (Γιώργος Κελάλης, Γιώργος Σαλιάρης και Νίκος Ζάχος!) τελείως άσχετους με το καράτε και την διοίκησή του από τον σύλλογο του Τριανταφύλλη, μαθητή του Κραββαρίτη, ώστε να έχει τέσσερις δικές του ψήφους μέσα στο ΔΣ! Πονηρός ο μάγκας! Θέλει να ελέγχει τα πάντα!

5 - Συσπείρωσε γύρω του τεχνικούς, που είχαν πολλούς οπαδούς μεταξύ των προπονητών των συλλόγων (Μπίκας, Κραββαρίτης, Γκουβούσης, Παπαδόπουλος, Τριανταφύλλης και άλλους)!

6 - "Συγχώρεσε" όλους τους επί 20 χρόνια κολλητούς συνεργάτες του αθλητικού εγκληματία Γιώργου Γερόλυμπου για ψηφοθηρία!

7 - Έδωσε, ως ... Άγιος Πανελεήμονας (!), Νταν/ΕΛΟΚ σε ... κουτσούς, κουφούς, τυφλούς και όλους τους περαστικούς έξω από την ΕΛΟΚ όσους ζήτησαν και πλήρωσαν αυτή την απάτη των Νταν/ΕΛΟΚ, πάλι για ψηφοθηρία, χωρίς εξετάσεις, χωρίς Μητρώο Νταν/ΕΛΟΚ, χωρίς να γνωρίζει ο ίδιος καράτε και κυρίως χωρίς να γνωρίζει ο ίδιος τι είναι αυτά τα Νταν επιτέλους!

8 - Αλλά εκ των πραγμάτων τελευταία αποδεικνύεται και πανίβλαξ, διότι με πρόταση της ΕΛΟΚ (δηλαδή δική του!) και για την επερχόμενη Σχολή Προπονητών Β δίνει δύο άτομα για την Επιτροπή Διοίκησης της Σχολής, τον γιο του Κραββαρίτη και τον άσχετο Γραμματέα Μητρόπουλο, και έναν πιο άσχετο και από τον ίδιο, τον κολλητό του καθηγητή ηλεκτρονικής στα ΤΕΙ Πειραιά Γιώργο Βόκα, ως Διεθυντή της Σχολής! Από την τελευταία του επιλογή και προώθηση αυτής μέχρι να δημοσιευτεί (και με κομπασμούς από την Εκτελεστική Επιτροπή!) η απόφαση ίδρυσης της Σχολής στο ΦΕΚ αποδεικνύεται αναμφίβολα η συνομωσιακή πρακτική και λειτουργία του μυαλού του Α-Σιετή!

9 - Απόδειξη της βλακείας του είναι ότι καμιά από τις προτάσεις του δεν στέριωσε και όλες απορρίφθηκαν, διότι κατά τις εξελίξεις των γεγονότων ο Γιώργος Βόκας παραιτήθηκε ως ακατάλληλος πριν ακόμα αναλάβει και θα αντικατασταθεί μάλλον από τον Γιώργο Ζαγγελίδη (αριστερά), καθηγητή Φυσικής Αγωγής στο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης (εδώ και χρόνια έχει εισάγει το καράτε ως ειδικότητα στο Πανεπιστήμιο Θράκης και έχει αναλάβει Διευθυντής σε πολλές σχολές προπονητών μαχητικών αθλημάτων!), ο IQ-RadiQ Μητρόπουλος παραιτήθηκε και αντικαταστάθηκε από το μέλος του ΔΣ Παρασκευά Ανδρεανίδη, καθηγητή Φυσικής Αγωγής, ενώ ο Αργύρης Κραββαρίτης θα εκκρεμεί για ... λίγο ακόμα!

10 - Επί πλέον των ανωτέρω, ο Θεόδωρος Σιετής είναι απευθείας υπέυθυνος για  όλες τις παρανομίες της ΕΛΟΚ, που απαριθμίζονται πλέον στο τέλος του κάθε άρθρου μας!

11 - Εκτός από όλες τις άλλες καραμπινάτες παρανομίες στα Πρακτικά του ΔΣ/ΕΛΟΚ, που παρατίθενται και στο τέλος αυτού του άρθρου μας προστίθεται και η αμφισβήτηση της νομιμότητας όλων των Πρακτικών του ΔΣ/ΕΛΟΚ εκτός από τους άλλους λόγους (παράνομη δομή των Πρακτικών, ελλείψεις απαραίτητων εγγραφών, απόκρυψη αποφάσεων με την απάτη της Εκτελεστικής Επιτροπής, παράλειψη ανάρτησης στη ΔΙΑΥΓΕΙΑ και άλλα) κατ' ελάχιστον και λόγω της απουσίας της εικόνας του Νίκου Ζάχου από τις συνεδριάσεις του ΔΣ ως απαραίτητης απόδειξης της πραγματικής συμμετοχής του σε αυτά! Όλα τα Πρακτικά, λοιπόν, καταπίπτουν εκτός και εάν υπάρχουν και επιδειχθούν σε δικαστήριο τα στιγμιότυπα των οθονών των συνεδριάσεων του ΔΣ/ΕΛΟΚ, στα οποία να φαίνονται οι εικόνες των συμμετεχόντων!

 

Όλα όσα συμβαίνουν στην ΕΛΟΚ από την ανάληψη των καθηκόντων του από 30/5/2021 υπάρχοντος ΔΣ οδηγούν στο αντίθετο συμπέρασμα από αυτό με το οποίο αυτοδιαφημίζονται τα μέλη του ως "απελευθερωτές" της ΕΛΟΚ από την "παθογένεια" του Γερόλυμπου και της Συμμορίας του: η διοίκηση Σιετή αποτελεί μια "παθογένεια" συνέχεια της προηγούμενης, διότι άλλαξε μόνον η κεφαλή στον ίδιο γνωστό πυρήνα!!!

Οι επί 20 χρόνια υποστηρικτές του Γερόλυμπου απλά άλλαξαν ... "σημαία" και έγιναν υποστηρικτές του Σιετή, αλλά πάντα με τους ίδους στόχους, τους ίδιους σκοπούς και τις ίδιες επιδιώξεις: την με κάθε τρόπο χειραγώγηση όλων των λειτουργιών της ΕΛΟΚ σε διοικητικά, οικονομικά και τεχνικά θέματα προς το δικό τους προσωπικό συμφέρον!

Να μην μας κάνει, λοιπόν, εντύπωση το ότι τους τα ψέλνουν στο κατινίστικο Facebook, διότι πολλά από τα παρατράγουδα, που εντοπίζονται εκεί, αποτελούν πραγματικές αλήθειες, που θέλουν όμως νομικές καλύψεις για να αποδώσουν μια έκπτωση του σημερινού ΔΣ της ΕΛΟΚ!

Συνεπώς, οι Συμμορίες, που λειτουργούσαν εντός της ΕΛΟΚ ζουν και βασιλεύουν, πράγμα, που αποδεικνύεται με τον απλούστατο συλλογισμό ότι ΚΑΝΕΝΑ ΑΛΛΟ ΑΤΟΜΟ δεν εγκατέλειψε την ΕΛΟΚ εκτός από τον Γερόλυμπο και τη γυναίκα του Ποντίδα-Γερολύμπου! Απλά μερικές συμμαχίες των Συμμοριτών άλλαξαν!

Το Σότοκαν, που στήριξε τον Γερόλυμπο, παραμένει μέσα στην ΕΛΟΚ με 3-4 διαφορετικές ομάδες, ενώ το στιλ είναι ανύπαρκτο στην ΕΛΟΚ!

Το Οκινάουα-Τε, που στήριξε τον Γερόλυμπο, παραμένει μέσα στην ΕΛΟΚ με 2-3 διαφορετικές ομάδες (ακόμα και σε ονομασίες συλλόγων!), ενώ το στιλ είναι ανύπαρκτο στον κόσμο!

Το Σίτο-ρίου, που στήριξε τον Γερόλυμπο, παραμένει μέσα στην ΕΛΟΚ με 4-5 διαφορετικές ομάδες, ενώ το στιλ είναι ανύπαρκτο στην ΕΛΟΚ!

Το Γουάντο-ρίου, που στήριξε τον Γερόλυμπο, παραμένει μέσα στην ΕΛΟΚ με 3-4 διαφορετικές ομάδες, ενώ το στιλ είναι ανύπαρκτο στην ΕΛΟΚ!

Το Γκότζου-ρίου, που στήριξε τον Γερόλυμπο, παραμένει μέσα στην ΕΛΟΚ με 2-3 διαφορετικές ομάδες, ενώ το στιλ είναι ανύπαρκτο στην ΕΛΟΚ!

Και η Παθογένεια έχει πλέον ονοματεπώνυμο και λέγεται: Θεόδωρος-Μαργαρίτης Σιετής!!!

 

Τέλος, από τώρα σας λέω ότι η Σχολή Προπονμητών Β θα είναι μια οικτρή αποτυχία και μόνο αν σκεφθείτε ποιοί θα είναι οι Διδάσκοντες την Πρακτική του Καράτε! Θα είναι τα ίδια καθάρματα, που κατ' εντολή Γερόλυμπου έκοψαν 32 υποψήφιους προπονητές, ενώ είχαν παρακολουθήσει όλα τα μαθήματα της Σχολής του 2014??? Εάν ΝΑΙ, τότε θα θαυμάσουμε όλων αυτών τα βιογραφικά και τα κατορθώματα από τότε που έκαναν την πρώτη υπόκλιση στο ντότζο μέχρι σήμερα!!! Έρε γλέντια!!!


 Δ – "Χωριάτικη Σαλάτα" τα Οικονομικά της ΕΛΟΚ στα Πρακτικά ΔΣ από τον Ταμία Θανάση Φυλακτό!  (Ενότητες)

 

Στην παρούσα Ένότητα θα δούμε πιο προσεκτικά τα Τρέχοντα Οικονομικά ΟΛΩΝ των Πρακτικών του ΔΣ/ΕΛΟΚ, όπως μας τα σερβίρει ο Μάγος Ταμίας της ΕΛΟΚ Θανάσης Φυλακτός και τα επιβάλει η φασιστίζουσα Εκτελεστική Επιτροπή της ΕΛΟΚ στις υπόλοιπες αμέτοχες "γλάστρες" του ΔΣ/ΕΛΟΚ γράφοντας στα παλιά τους τα παπούτσια όλους τους σχετικούς νόμους της χώρας μας!

Σεβόμενοι τους σχετικούς νόμους περί διαφάνειας για την αποτύπωση των οικονομικών κινήσεων στο Ταμείο της αθλητικής ομοσπονδίας, ο Ταμίας θα έπρεπε να κατήρτιζε ένα πίνακα (χωρίς ακριβείς ημερομηνίες) με τις μελλοντικές δαπάνες για κάθε εύλογο χρονικό διάστημα (15, 20, 30 ημερών!) και να έπαιρνε μια προέγκριση για αυτές σε ΚΑΘΕ συνεδρίαση του ΔΣ! Στη συνέχεια να εκτελούσε τις δαπάνες και να έφτιαχνε έναν, ή περισότερους, πίνακα των εκπληρωμένων δαπανών, που ήδη είχαν προεγκριθεί, (με ακριβείς πλέον ημερομηνίες), για τις οποίες δαπάνες να έπαιρνε την έγκριση των πληρωμών τους! Φυσικά οι πίνακες αυτοί θα περιέχονταν σε όλα τα Πρακτικά του ΔΣ/ΕΛΟΚ, όπως επίσης οι προ-εγκρίσεις και εγκρίσεις θα έπρεπε να γίνονταν μόνο από το ΔΣ και ποτέ από την Εκτελεστική Επιτροπή!

 

Θυμίζουμε ότι τα Οικονομικά των Πρακτικών τα είχαμε δει χονδρικά και ατα άρθρα μας:

26/5/22-Αυθαιρεσίες Αυγενάκη, Μαϊμούδες οι σύλλογοι της ΕΛΟΚ, Εκτελεστική Επιτροπή Δικτάτορας και Αγώνες Παίδων-Κορασίδων-Εφήβων-Νέων-U21!

20/7/22-Νταν/ΕΛΟΚ με ... Τούβλα! Άκυρες συνεδριάσεις του ΔΣ! Η σκοτεινή πλευρά της Σελήνης! Οι Συμμορίες χειραγώγησης της ΕΛΟΚ! Παρανομίες της ΕΛΟΚ!

 

Εν αρχή, λοιπόν, ο Πίνακας όλων των Πρακτικών του ΔΣ/ΕΛΟΚ ως κατωτέρω, στον οποίο βλέπετε όλα τα Πρακτικά Συνεδριάσεων του ΔΣ/ΕΛΟΚ και σε ποιά περιέχονται "Προεγκρίσεις Δαπανών" και "Εγκρίσεις Πληρωμών" και αποδεικνύει ότι το ΔΣ/ΕΛΟΚ κολυμπάει στην παρανομία με τον πέλεκυ του καταλογισμού να επικρέμαται άνωθεν των κεφαλών τους!!!

 

Α - Για το χρονικό διάστημα από 30/5/21 μέχρι 30/11/21 βλέπουμε ότι στα Πρακτικά ΔΕΝ περιέχονται ούτε Προεγκρίσεις ούτε Εγκρίσεις! Ο Θανάσης Φυλακτός και η Εκτελεστιή Επιτροπή της ΕΛΟΚ γράφουν στα παλιά τους τα παπούτσια τους πάντες!

Δεν ξεχνώ τους Φασίστες της Εκτελεστικής Επιτροπής της ΕΛΟΚ!!!

Είναι παράνομο 1) να μην λαμβάνεται προέγκριση για τις επερχόμενες δαπάνες, και 2) να μην τίθεται άμεσα σε γνώση των μελών του ΔΣ και εγκρίνεται κάθε οικονομική πληρωμή ή συναλλαγή της ομοσπονδίας!

Β1 - Στο χρονικό διάστημα από 1/12/21 μέχρι 2/2/22 εμφανίζονται μόνο Εγκρίσεις Πληρωμών χωρίς να έχουν προηγηθεί οι Προεγκρίσεις τους: Αυτό σημαίνει ότι ο Ταμίας Θανάσης Φυλακτός αποφάσισε μόνος του και πλήρωσε τις δαπάνες χωρίς να λογαριάζει κανέναν!

Β2 - Στο χρονικό διάστημα από 3/2/22 μέχρι 30/3/22 και πάλι δεν υπάρχουν ούτε Προεγκρίσεις ούτε Εγκρίσεις!

Γ - Στα Πρακτικά των 13/5/22, 28/5/22 και 15/6/22 παρατίθενται Προεγκρίσεις Δαπανών της κακιάς συμφοράς, όπως θα δούμε, και μόνο στο τελευταίο Εγκρίσεις Δαπανών και μόνο για το διάστημα 30/5/22 έως 10/6/22 και αυτές πάλι της κακιάς συμφοράς!

Δ - Τέλος, στο Πρακτικό της 30/4/22 διατυπώνεται ότι τις Εγκρίσεις Δαπανών τις είχε εγκρίνει, ... ώ Θεοί του Ολύμπου (!), ... η Εκτελεστική Επιτροπή!!!

 

Τα αναφερόμενα τελευταία Πρακτικά του ΔΣ/ΕΛΟΚ με κλικ στις ημερομηνίες!

31/12/21 10/1/22 2/2/22 20/2/22 30/3/22
30/4/22 13/5/22 28/5/22 15/6/22  


Ας δούμε, λοιπόν, τι μας λένε έστω και αυτά τα λίγα Πρακτικά για τα Οικονομικά της ΕΛΟΚ!

 

Στο Πρακτικό της 31/12/2021 ο Πίνακας των Εγκρίσεων Πληρωμών, χωρίς αυτές να έχουν προεγκριθεί από προηγούμενο ΔΣ, είναι τρεις γεμάτες σελίδες και τον μίκρυνα μόνο στις ενδιαφέρουσες εγγραφές του στην περίληψη της επόμενης εικόνας, όπου κάθε εγγραφή δημιουργεί και ένα ερωτηματικό. Όπως γράφεται στα Πρακτικά:

"1. Οικονομικά θέματα – Έγκριση πληρωμών.

Ο Πρόεδρος έδωσε τον λόγο στον Ταμία, ο οποίος ενημέρωσε τα μέλη του Δ.Σ., σχετικά με τα οικονομικά θέματα και με τις πληρωμές που πραγματοποιήθηκαν τον μήνα Δεκέμβριο. Κατόπιν έλαβε χώρα διαλογική συζήτηση και το  Δ.Σ. αποφάσισε κατά πλειοψηφία με έντεκα ψήφους υπέρ και πέντε κατά από τους κ.κ. Παπαδημητρίου, Μακρή, Κασίμη, Αρβανίτη & Σιαψάλη την έγκριση των παρακάτω πληρωμών.

 Επισημαίνεται ότι καθώς κατά πάγια πρακτική της Οικονομικής Διεύθυνσης της ΕΛΟΚ, το σύνολο σχεδόν των ταμειακών συναλλαγών της Ομοσπονδίας, πραγματοποιούνται αποκλειστικά μέσω Τραπέζης, για την περίοδο του Δεκεμβρίου η χρέωση για την χρήση του τραπεζικού μέσου ανήλθε στο ποσό των εβδομήντα δύο Ευρώ και δέκα λεπτών (72,10)."

 

ΕΔΩ, ΟΙ ΠΛΗΡΩΜΕΣ ΠΡΩΤΑ ΠΛΗΡΩΝΟΝΤΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΡΑΠΕΖΑ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟ ΔΣ/ΕΛΟΚ! = ΤΡΕΛΟΚΟΜΕΙΟ!

Ερωτήματα:

1 - Ποιός είναι ο Μίτλετον Φίλιππος, τι είναι οι νομικές υπηρεσίες DPO και αν έχει σχέση με το νομικό γραφείο "Κλαδάς και Συνεργάτες"?

2 - Με ποιά κριτήρια ενισχύονται οι σύλλογοι της ΕΛΟΚ με αυτά τα ποσά και αν αυτό αποτελεί Δαπάνες Αγώνων ή Ενίσχυση Συλλόγων? Μήπως παίζουν ανεξέλεγκτα με τους κωδικούς της ΓΓΑ? Σημειώνω ότι ο σύλλογος SHOKUKAN είναι του Κραββαρίτη (570 €), το Σότοκαν Αμπελοκήπων του Γκάζι (300 €), οι Λέοντες του Μητρόπουλου (280 €), της Άνω Νέας Σμύρνης του Μπίκα (800 €!!!), η "Δόξα" του Τριανταφύλλη (340 €), η Πτολεμαΐδα του Λαζαρίδη (300 €), οι Πρωτοπόροι του Μοσχόβα (480 + 120 €)!

3 - Σημειώνω ότι ο Γαβριήλ Σκοπελίτης (SPORTDATA) πήρε 4.656 € για εργασία δύο ημερών!

4 - Το τουριστικό γραφείο Cosmorama είναι πλέον μόνιμος συνεργάτης της ΕΛΟΚ???

5 - Καλά ρε παιδιά, ακόμα και την ΚΛΕΙΔΟΤΕΧΝΙΚΗ για το κλειδί του 1,5 € περνάτε στα έξοδα?

 

Στο Πρακτικό της 10/1/22 ο Πίνακας των Εγκρίσεων Πληρωμών, χωρίς να έχουν προηγηθεί προεγκρίσεις (!), κατωτέρω δεν έχει κανένα ενδιαφέρον παρά μόνο για το επίδομα του Μαργαριτόπουλου, τον οποίο εδώ τον ονομάζουν Εθνικό Προπονητή! Τι σημαίνει "εθνικός προπονητής" και τι διαφορά έχει από τον "ομοσπονδιακό προπονητή"? Έχουν διευκρινιστεί οι δύο αυτές έννοιες? Μήπως "εθνικός προπονητής" σημαίνει ότι προπονεί ευκαιριακά τις εθνικές ομάδες και "ομοσπονδιακός προπονητής" σημαίνει ότι είναι υπάλληλος μόνο της ομοσπονδίας με καθήκοντα να προπονεί τις εθνικές ομάδες? Σε κάθε περίπτωση, ποιοί είναι "εθνικοί" και ποιοί είναι "ομοσπονδιακοί" προπονητές, γιατί κάθε τόσο σε αυτές τις θέσεις φιγουράρουν διάφορα ονόματα! Και πάλι σε κάθε περίπτωση και οι δύο αυτές θέσεις είναι τόσο σοβαρές, ώστε τα άτομα που τις κατέχουν πρέπει να είναι αποκλειστικής απασχόλησης και όχι υπάλληλοι άλλων φορέων ή να έχουν δικά τους γυμναστήρια!!!  Όπως γράφεται στα Πρακτικά:

"1. Οικονομικά θέματα – Έγκριση πληρωμών.

Ο Πρόεδρος έδωσε τον λόγο στον Ταμία, ο οποίος ενημέρωσε τα μέλη του Δ.Σ., σχετικά με τις πληρωμές που πραγματοποιήθηκαν στις 29 & 30 Δεκεμβρίου. Κατόπιν έλαβε χώρα διαλογική συζήτηση και το  Δ.Σ. αποφάσισε ομόφωνα με δέκα ψήφους επί δέκα παρόντων την έγκριση των παρακάτω πληρωμών."

 

Στο Πρακτικό της 2/2/22 ο Πίνακας των Εγκρίσεων Πληρωμών χωρίς να έχουν προηγηθεί προεγκρίσεις (!) δίνεται κατωτέρω.  Όπως γράφεται στα Πρακτικά:

"2. Οικονομικά θέματα – Έγκριση πληρωμών. 

Ο Πρόεδρος έδωσε τον λόγο στον Ταμία, ο οποίος ενημέρωσε τα μέλη του Δ.Σ., σχετικά με τη σκοπιμότητα, την διαδικασία και τα ποσά των πληρωμών που πραγματοποιήθηκαν από 1η έως 31η Ιανουαρίου 2022. 

Επισημαίνεται ότι κατά πάγια πρακτική της Οικονομικής Διεύθυνσης της ΕΛ.Ο.Κ. το σύνολο σχεδόν των ταμειακών συναλλαγών πραγματοποιούνται αποκλειστικά μέσω τραπέζης, για την περίοδο Δεκεμβρίου 2021, η χρέωση για την χρήση του τραπεζικού μέσου ανήλθε στο ποσό των δεκατριών ευρώ & είκοσι λεπτών (13,20€). Το υπόλοιπο του τραπεζικού μας λογαριασμού κατά την 31η Ιανουαρίου 2022 ανέρχεται στο ποσό των 137.193€. Δεν υφίστανται εκκρεμείς υποχρεώσεις προς ΕΦΚΑ, δεδομένης της πληρωμής τους μέσω Ε.Α.Π. (Ενιαία Αρχή Πληρωμών)  κατά το χρόνο γένεσης. Δεν υφίστανται ληξιπρόθεσμες προς το Δημόσιο υποχρεώσεις από παρακρατούμενους φόρους πλην αυτών της περιόδου Νοεμβρίου-Δεκεμβρίου 2021. Η μισθοδοσία και οι παρεπόμενες προς το Δημόσιο υποχρεώσεις εξοφλήθηκαν μέσω Ε.Α.Π. σε συμμόρφωση με τους Δημοσιονομικούς κανόνες.

Πριν την έναρξη της συζήτησης αποχώρησε ο κ. Σιαψάλης. Κατόπιν έλαβε χώρα διαλογική συζήτηση και το  Δ.Σ. αποφάσισε κατά πλειοψηφία με δέκα ψήφους υπέρ και μία κατά από τον κ. Μακρή, επί έντεκα παρόντων, την έγκριση των παρακάτω πληρωμών:

 

ΚΑΙ ΕΔΩ, ΟΙ ΠΛΗΡΩΜΕΣ ΠΡΩΤΑ ΠΛΗΡΩΝΟΝΤΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΡΑΠΕΖΑ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟ ΔΣ/ΕΛΟΚ! = ΤΡΕΛΟΚΟΜΕΙΟ!

 

Στο Πρακτικό της 30/4/22 ο Πίνακας των Εγκρίσεων Πληρωμών χωρίς να έχουν προηγηθεί προεγκρίσεις (!) δίνεται κατωτέρω.  Όπως γράφεται στα Πρακτικά:

 

"3. Οικονομικά θέματα- έγκριση πληρωμών Απριλίου.

Ο Πρόεδρος έδωσε τον λόγο στον Ταμία, ο οποίος ενημέρωσε τα μέλη του Δ.Σ., σχετικά με τις πληρωμές που πραγματοποιήθηκαν στο διάστημα από 1 έως την 28η Απριλίου 2022 τον μήνα Απρίλιο:

Επισημαίνεται ότι καθώς κατά πάγια πρακτική της Οικονομικής Διεύθυνσης της ΕΛ.Ο.Κ., το σύνολο των ταμειακών συναλλαγών της Ομοσπονδίας, πραγματοποιούνται αποκλειστικά μέσω Τραπέζης, για την περίοδο αναφοράς η χρέωση για την χρήση του τραπεζικού μέσου ανήλθε στο ποσό των εκατόν εβδομήντα Ευρώ και εξήντα λεπτών (170,60€).

 Κατόπιν έλαβε χώρα διαλογική συζήτηση και το  Δ.Σ. αποφάσισε κατά πλειοψηφία με δεκατέσσερις ψήφους υπέρ επί δεκαπέντε παρόντων και μία κατά, του κ. Μακρή την έγκριση των παραπάνω πληρωμών."  

 

Στο εν λόγω Πρακτικό ο Πίνακας πληρωμών δημοσιεύεται με ένα χείριστο τρόπο σε κομμάτια ανά σελίδα του Πρακτικού, ώστε νε μην είναι δυνατή η επεξεργασία του! Τον μετατρέψαμε από pdf σε word και σας τον δίνουμε ολόκληρο, διότι εκτός από την αυτοτελή του σημασία για κάθε εγγραφή συνδέεται άμεσα και με τα επόμενα πρακτικά!

Τις μπλε εγγραφές τις θεωρούμε φυσιολογικές, αλλά στις κίτρινες θα βρείτε περίεργα ποσά με ερωτήματα σε περίεργους αποδέκτες: Π.χ., 1) το μόνιμο ερώτημα γιατί δεν αναφέρεται σε κάθε μηνιαία πληρωμή των 1.240 € του νομικού γραφείου "Κλαδάς και Συνεργάτες" η ακριβής δουλειά για την οποία πληρώνεται κάθε μήνα, 2) Οι οικονομικές ενισχύσεις συλλόγων αφορούν σε μεταφορές αθλητών τους στους εκάστοτε αγώνες ή σε μισθοδοσία των δαιτητών, που είναι ταυτόχρονα και προπονητές στους συλλόγους ή και στα δύο? Αν ισχύει το δεύτερο, τότε η ΕΛΟΚ πάει για υπέρογκα πρόστιμα από το Υπουργείο Εργασίας, αφού αποκρύπτει τις ασφαλιστικές εισφορές, που πρέπει να επιβαρύνουν τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου και όχι την ΕΛΟΚ! 3) Διακρίνονται οι σύλλογοι μελών του ΔΣ και τεχνικών ευνοούμενων από το ΔΣ, ..........(συνέχεια μετά τον πίνακα!)

 

ΚΑΙ ΕΔΩ, ΟΙ ΠΛΗΡΩΜΕΣ ΠΡΩΤΑ ΠΛΗΡΩΝΟΝΤΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΡΑΠΕΖΑ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟ ΔΣ/ΕΛΟΚ! ΤΡΕΛΟΚΟΜΕΙΟ!

α/α

Ημερ.

Πληρωμή

Αφορά

 

ΑΙΤΙΟΛΟΓΙΑ - ΣΚΟΠΙΜΟΤΗΤΑ

 

 

Από

Σε

ΔΑΠΑΝΗ

της ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΗΣ

Ποσό

 

15770

1/4/2022

ΚΤ

ΠΛΑΙΣΙΟ COMPUTERS Α.Ε.Β.Ε.

ΔΙΑΦΟΡΕΣ ΔΑΠΑΝΕΣ

 

244,62

Εξόφληση ΤΔΑ 838836-1/4/2022 προμήθεια γραφικής ύλης για τις ανάγκες της γραμματείας της ΕΛΟΚ.

15778

3/4/2022

ΚΤ

ΜΗΤΡΟΠΟΥΛΟΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ (Μέλος ΔΣ ΕΛΟΚ)

ΔΑΠΑΝΕΣ ΑΓΩΝΩΝ

ΣΥΝΕΔΡΙΟ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ

500,00

Έναντι οδοιπορικών μετάβασης σε ΠΑΤΡΑ για την συμμετοχή της ΕΛΟΚ στο συνέδριο Αθλητισμού προς απόδοση λογαριασμού

15780

4/4/2022

ΚΤ

ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΟΣ Μ

ΔΑΠΑΝΕΣ ΑΓΩΝΩΝ

ΠΑΝΠΑΙΔ

360,00

Για την εξόφληση των υπηρεσιών ηλεκτρολογικής κάλυψης κατά την διάρκεια του Παν.Πρωτ.Παίδων 2022 στο Περιστέρι

16011

4/4/2022

ΚΤ

RETAIL WORLD MON.AE

ΔΙΑΦΟΡΕΣ ΔΑΠΑΝΕΣ

 

158,93

Αγορά αναλωσίμων εκτυπωτών για τις ανάγκες της γραμματείας της ΕΛΟΚ

15116

5/4/2022

ΕΤΕ

ΠΑΠΑΟΙΚΟΝΟΜΟΥ & ΣΙΑ ΕΕ

ΑΝΑΠΤΥΞΙΑΚΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ

REFEREE SEMINAR

272,00

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΟΜ.ΚΑΡΑΤΕ ΔΙΑΜ ΜΕΛΩΝ ΚΕΔ 2-3/4/2022  σεμινάριο Διαιτησίας στην Βέροια 

15115

5/4/2022

ΕΤΕ

ΚΛΑΔΑΣ & ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ ΔΙΚΗΓΟΡΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ

ΝΟΜΙΚΑ

 

1.240,00

ΝΟΜΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΜΑΡΤΙΟΥ 22 ΒΑΣΕΙ ΣΥΜΒΑΣΗΣ ΕΞΟΦΛΗΣΗ ΤΠΥ 17/5.4.22

15060

7/4/2022

ΕΤΕ

HEALTH ASSISTANCE AMBULANCE ΜΙΚΕ

ΔΑΠΑΝΕΣ ΑΓΩΝΩΝ

ΠΑΝΠΑΙΔ

560,00

Εξόφληση ΤΠΥ 44/Β για την ενοικίαση ασθενοφόρου προς κάλυψη Π.Π. Παίδων 2022 Περιστέρι

15061

7/4/2022

ΕΤΕ

ΠΑΡΑΣΚΕΥΟΠΟΥΛΟΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ

ΑΝΑΠΤΥΞΙΑΚΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ

ΣΥΝΕΔΡΙΟ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ

496,00

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΟΜ.ΚΑΡΑΤΕ ΕΞΟΠΛ ΠΕΡΙΠΤΕΡΟΥ ΠΑΤΡΑ 2022 εξόφληση ΤΔΑ44 αφορά αγορά 4 Roll UP Banner για την προβολή του αθλήματος.

15062

7/4/2022

ΕΤΕ

ΘΕΟΔΩΡΟΣ ΚΑΙΤΗΣ & ΣΙΕ ΕΕ

ΑΝΑΠΤΥΞΙΑΚΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ

ΣΥΝΕΔΡΙΟ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ

148,80

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΟΜ.ΚΑΡΑΤΕ ΕΞΟΠΛ ΠΕΡΙΠΤΕΡΟΥ ΠΑΤΡΑ 2022 για τις εργασίες του 1ου Συνεδρίου για τον Αθλητισμό.

15846

7/4/2022

ΚΤ

Α.Σ. ΚΑΡΑΤΕ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ

ΔΑΠΑΝΕΣ ΑΓΩΝΩΝ

Κύπελλο Βορείου Ελλάδος ΚΟΛΙΝΔΡΟΣ 2036

100,00

ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΕΝΙΣΧΥΣΗ Σ.553 ΓΙΑ ΚΥΠ.ΒΟΡ.ΕΛ.2022

15773

10/4/2022

ΚΤ

ΑΦΟΙ ΚΥΖΑ ΟΕ

ΑΝΑΠΤΥΞΙΑΚΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ

ΣΥΝΕΔΡΙΟ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ

286,00

Εξόφληση ΤΠΥ17306-17307 αφορά την διαμονή μελών ΔΣ για την συμμετοχή της ΕΛΟΚ  στις εργασίες του Αθλητικού Συνεδρίου και Εκθέσεις Αθλητισμού στην Πάτρα 7-10 Απριλίου 2022

15771

10/4/2022

ΚΤ

ΜΗΤΡΟΠΟΥΛΟΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ (Μέλος ΔΣ ΕΛΟΚ)

ΑΝΑΠΤΥΞΙΑΚΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ

ΣΥΝΕΔΡΙΟ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ

-206,50

Εκκαθάριση και επιστροφή προκαταβολής για τις Δαπάνες μετάβασης και σίτισης κατά την διάρκεια του Αθλητικού Συνεδρίου και Έκθεσης Αθλητισμού στην Πάτρα 7-10 Απριλίου 2022

15772

10/4/2022

ΚΤ

ΦΥΛΑΚΤΟΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ (μέλος ΔΣ)

ΑΝΑΠΤΥΞΙΑΚΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ

ΣΥΝΕΔΡΙΟ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ

243,50

Δαπάνες μετάβασης και σίτισης κατά την διάρκεια του Αθλητικού Συνεδρίου και Έκθεσης Αθλητισμού στην Πάτρα 7-10 Απριλίου 2022

15850

11/4/2022

ΚΤ

ΕΚΔΟΣΕΙΣ ΛΕΙΨΙΑ ΕΠΕ

ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ-ΕΚΔΟΣΕΙΣ

 

120,01

Εξόφληση ΤΠΥ 55 προς ΕΛ.Ο.ΚΑΡΑΤΕ αφορά την ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΟΙΚΟΝ.ΚΑΤΑΣΤΑΣΕΩΝ 2021 σε Αθλητική Εφημερίδα σύμφωνα με το Ν2725/1999

15776

12/4/2022

ΚΤ

ΣΤΥΛΙΑΝΟΠΟΥΛΟΣ Ι.

ΔΑΠΑΝΕΣ ΑΓΩΝΩΝ

Κύπελλο Βορείου Ελλάδος ΚΟΛΙΝΔΡΟΣ 2022

79,00

Εξόφληση οδοιπορικών μετάβασης σε ΚΟΛΙΝΔΡΟ σύμφωνα με το Έντυπο Εκκαθάρισης Δαπάνης 3/2022

15880

12/4/2022

ΚΤ

ΕΛΛΗΝΟ-ΙΑΠΩΝΙΚΗ ΑΚΑΔΗΜΙΑ ΚΑΡΑΤΕ 

ΔΑΠΑΝΕΣ ΑΓΩΝΩΝ

ΠΑΝΠΑΙΔ

100,00

ΕΛΟΚ-ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΕΝΙΣΧΥΣΗ Σ.473 ΓΙΑ ΠΑΝ.ΠΑΙΔ.ΚΟΡ.2022

15881

12/4/2022

ΚΤ

ΑΚ.ΠΟ.ΤΕ Α.Σ. ΠΕΡΙΣΤΕΡΙΟΥ ΑΛΚΙΜΑΧΟΣ

ΔΑΠΑΝΕΣ ΑΓΩΝΩΝ

ΠΑΝΠΑΙΔ

100,00

ΕΛΟΚ-ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΕΝΙΣΧΥΣΗ Σ.485 ΓΙΑ ΠΑΝ.ΠΑΙΔ.ΚΟΡ.2022

15898

12/4/2022

ΚΤ

Γ.Α.Σ ΟΛΥΜΠΙΟΣ ΜΑΧΗΤΗΣ

ΔΑΠΑΝΕΣ ΑΓΩΝΩΝ

ΠΑΝΠΑΙΔ

100,00

ΕΛΟΚ-ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΕΝΙΣΧΥΣΗ Σ.396 ΓΙΑ ΠΑΝ.ΠΑΙΔ.ΚΟΡ.2022

15891

12/4/2022

ΚΤ

ΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΠΟΛ. ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΠΡΩΤΟΠΟΡΟΙ

ΔΑΠΑΝΕΣ ΑΓΩΝΩΝ

ΠΑΝΠΑΙΔ

100,00

ΕΛΟΚ-ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΕΝΙΣΧΥΣΗ Σ.448 ΓΙΑ ΠΑΝ.ΠΑΙΔ.ΚΟΡ.2022

15888

12/4/2022

ΚΤ

ΚΡΟΝΟΣ ΝΙΚΑΙΑΣ

ΔΑΠΑΝΕΣ ΑΓΩΝΩΝ

ΠΑΝΠΑΙΔ

100,00

ΕΛΟΚ-ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΕΝΙΣΧΥΣΗ Σ.307 ΓΙΑ ΠΑΝ.ΠΑΙΔ.ΚΟΡ.2022

15885

12/4/2022

ΚΤ

Α.Γ.Σ. ΔΙΑΓΟΡΑΣ ΕΥΒΟΙΑΣ

ΔΑΠΑΝΕΣ ΑΓΩΝΩΝ

ΠΑΝΠΑΙΔ

350,00

ΕΛΟΚ-ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΕΝΙΣΧΥΣΗ Σ.470 ΓΙΑ ΠΑΝ.ΠΑΙΔ.ΚΟΡ.2022

15884

12/4/2022

ΚΤ

ΑΣ ΣΟΤΟΚΑΝ ΚΑΡΑΤΕ ΞΥΛΟΚΑΣΤ. ΟΛΥΜΠΙΟ

ΔΑΠΑΝΕΣ ΑΓΩΝΩΝ

ΠΑΝΠΑΙΔ

200,00

ΕΛΟΚ-ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΕΝΙΣΧΥΣΗ Σ.366 ΓΙΑ ΠΑΝ.ΠΑΙΔ.ΚΟΡ.2022

15892

12/4/2022

ΚΤ

Α. Σ. ΚΑΡΑΤΕ ΜΕΣΣΑΠΙΩΝ

ΔΑΠΑΝΕΣ ΑΓΩΝΩΝ

ΠΑΝΠΑΙΔ

130,00

ΕΛΟΚ-ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΕΝΙΣΧΥΣΗ Σ.560 ΓΙΑ ΠΑΝ.ΠΑΙΔ.ΚΟΡ.2022

15861

12/4/2022

ΚΤ

Α.Σ. ΣΟΤΟΚΑΝ ΚΑΡΑΤΕ ΠΤΟΛΕΜΑΪΔΑΣ

ΔΑΠΑΝΕΣ ΑΓΩΝΩΝ

ΠΑΝΠΑΙΔ

526,00

ΕΛΟΚ-ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΕΝΙΣΧΥΣΗ Σ.23 ΓΙΑ ΠΑΝ.ΠΑΙΔ.ΚΟΡ.2022

15904

12/4/2022

ΚΤ

Α.Σ. ΓΟΥΑΝΤΟ ΚΑΡ. ΓΛΥΦΑΔΑΣ

ΔΑΠΑΝΕΣ ΑΓΩΝΩΝ

ΠΑΝΠΑΙΔ

200,00

ΕΛΟΚ-ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΕΝΙΣΧΥΣΗ Σ.555 ΓΙΑ ΠΑΝ.ΠΑΙΔ.ΚΟΡ.2022

15901

12/4/2022

ΚΤ

Γ.Α.Σ ΑΓΙΟΥ ΣΠΥΡΙΔΩ

ΝΑ ΠΙΕΡΙΑΣ ΑΕΤΟΣ

ΔΑΠΑΝΕΣ ΑΓΩΝΩΝ

ΠΑΝΠΑΙΔ

100,00

ΕΛΟΚ-ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΕΝΙΣΧΥΣΗ Σ.481 ΓΙΑ ΠΑΝ.ΠΑΙΔ.ΚΟΡ.2022

15860

12/4/2022

ΚΤ

ΦΙΛΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΣΚΑΛΑΣ

ΔΑΠΑΝΕΣ ΑΓΩΝΩΝ

ΠΑΝΠΑΙΔ

375,00

ΕΛΟΚ-ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΕΝΙΣΧΥΣΗ Σ.10 ΓΙΑ ΠΑΝ.ΠΑΙΔ.ΚΟΡ.2022

15864

12/4/2022

ΚΤ

Α.Σ. ΣΟΤΟΚΑΝ ΚΑΡΑΤΕ ΓΛΥΦΑΔΑΣ

ΔΑΠΑΝΕΣ ΑΓΩΝΩΝ

ΠΑΝΠΑΙΔ

290,00

ΕΛΟΚ-ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΕΝΙΣΧΥΣΗ Σ.21 ΓΙΑ ΠΑΝ.ΠΑΙΔ.ΚΟΡ.2022

15877

12/4/2022

ΚΤ

ΚΟΡΙΝΘΙΑΚΟΣ Α.Σ. ΠΑΛΑΙΣΤΡΑ

ΔΑΠΑΝΕΣ ΑΓΩΝΩΝ

ΠΑΝΠΑΙΔ

100,00

ΕΛΟΚ-ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΕΝΙΣΧΥΣΗ Σ.531 ΓΙΑ ΠΑΝ.ΠΑΙΔ.ΚΟΡ.2022

15859

12/4/2022

ΚΤ

ΛΕΟΝΤΕΣ ΝΕΑΣ ΣΜΥΡΝΗΣ

ΔΑΠΑΝΕΣ ΑΓΩΝΩΝ

ΠΑΝΠΑΙΔ

50,00

ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΕΝΙΣΧΥΣΗ Σ.36 ΓΙΑ ΠΑΝ.ΠΑΙΔ.ΚΟΡ.2022

15874

12/4/2022

ΚΤ

Α.Σ. ΚΑΡΑΤΕ ΑΝΩ ΝΕΑΣ ΣΜΥΡΝΗΣ

ΔΑΠΑΝΕΣ ΑΓΩΝΩΝ

ΠΑΝΠΑΙΔ

100,00

ΕΛΟΚ-ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΕΝΙΣΧΥΣΗ Σ.236 ΓΙΑ ΠΑΝ.ΠΑΙΔ.ΚΟΡ.2022

15873

12/4/2022

ΚΤ

Α.Σ. ΚΟΡΙΝΘΟΥ ΣΟΤΟΚΑΝ ΚΑΡΑΤΕ

ΔΑΠΑΝΕΣ ΑΓΩΝΩΝ

ΠΑΝΠΑΙΔ

100,00

ΕΛΟΚ-ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΕΝΙΣΧΥΣΗ Σ.395 ΓΙΑ ΠΑΝ.ΠΑΙΔ.ΚΟΡ.2022

15870

12/4/2022

ΚΤ

Α.Σ. "O ΠΟΛΥΔΕΥΚΗΣ"

ΔΑΠΑΝΕΣ ΑΓΩΝΩΝ

ΔΙΑΙΤΗΣΙΑ

260,00

ELOK-OIKONOMIKI ENISXYSI SYL.172 GIA PAN.PAID.KOR.2022

15893

12/4/2022

ΚΤ

Α.Γ.Σ. ΑΤΤΙΚΗΣ ¨ΛΑΚΕΔΑΙΜΟΝΙΟΙ"

ΔΑΠΑΝΕΣ ΑΓΩΝΩΝ

ΠΑΝΠΑΙΔ

100,00

ΕΛΟΚ-ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΕΝΙΣΧΥΣΗ Σ.559 ΓΙΑ ΠΑΝ.ΠΑΙΔ.ΚΟΡ.2022

15867

12/4/2022

ΚΤ

ΚΕΝΤΡΟ ΚΑΡΑΤΕ ΣΟΤΟΚΑΝ ΑΜΠΕΛΟΚΗΠΩΝ

ΔΑΠΑΝΕΣ ΑΓΩΝΩΝ

ΠΑΝΠΑΙΔ

300,00

ΕΛΟΚ-ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΕΝΙΣΧΥΣΗ Σ.28 ΓΙΑ ΠΑΝ.ΠΑΙΔ.ΚΟΡ.2022

15711

13/4/2022

ΕΤΕ

ODETA LLANAJ

ΔΑΠΑΝΕΣ ΑΓΩΝΩΝ

ΠΑΝΠΑΙΔ

1.704,00

ΕΞΟΦΛ ΤΙΜ 12-13 ΚΑΛΥΨΗ LIVE STREAMING ΑΓΩΝΩΝ Π.Π ΠΑΙΔΩΝ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙ 03/2022  

15774

13/4/2022

ΕΤΕ

ΚΑΡΑΘΑΝΟΣ ΘΕΟΔΟΣΙΟΣ

ΔΑΠΑΝΕΣ ΑΓΩΝΩΝ

ΠΑΝΠΑΙΔ

558,00

Αχρεωστήτως καταβολή ποσού σε προμηθευτή από την τραπεζική υπηρεσία εκ παραδρομής. Θα γίνει συμψηφισμός.

15713

13/4/2022

ΕΤΕ

SAMOTHRAKI TASTE & COFFE ΙΚΕ

ΔΑΠΑΝΕΣ ΑΓΩΝΩΝ

ΠΑΝΠΑΙΔ

508,50

Εξόφληση ΤΔΑ 20/7.4.2022 για παροχή γεύματος διαιτητών στο ΠΠ Παίδων στο γήπεδο Περιστερίου.

15708

13/4/2022

ΕΤΕ

ΣΙΑΜΟΣ ΕΥΘΥΜΙΟΣ

ΔΑΠΑΝΕΣ ΑΓΩΝΩΝ

ΠΑΝΠΑΙΔ

446,40

Απολύμανση κατά COVID των χώρων αγώνων ΠΠ Παίδων Περιστέρι 03/2022 ΕΛΟΚ. ως ΤΠΥ 24/11.4.2022

15704

13/4/2022

ΕΤΕ

ΚΑΡΑΘΑΝΟΣ Θ. (ΜΕΤΑΦΟΡΕΣ ΜΕΤΑΚΟΜΙΣΕΙΣ)

ΔΑΠΑΝΕΣ ΑΓΩΝΩΝ

ΠΑΝΠΑΙΔ

558,00

Εξόφληση ΤΠΥ 514/10-4-22 αφορά την μεταφορά υλικών ΕΛΟΚ των αγώνων ΠΠ Παίδων στο Περιστέρι 03/2022 

15702

13/4/2022

ΕΤΕ

ΜετΜΠΑ ΑΕ

ΔΑΠΑΝΕΣ ΑΓΩΝΩΝ

ΠΑΝΕΦΝΕU14U21

99,20

Εξόφληση ΤΠΥ 24046 μεταφορά υλικών ΕΛΟΚ στο Παν.Πρωτ.Εφήβων Νέων στην Κατερίνη

15712

13/4/2022

ΕΤΕ

ΕΥΑΓ.ΜΟΥΡΓΕΛΑΣ ΣΙΑ ΕΕ

ΑΓΟΡΑ ΥΛΙΚΟΥ

 

1.029,00

Εξόφληση ΤΔΑ 787 αφορά την ΑΓΟΡΑ Υ/Η ΓΙΑ ΤΗΝ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ ΤΗΣ ΕΛΟΚ  

15913

13/4/2022

ΚΤ

Α.Γ.Σ.SHOKUKAN

ΔΑΠΑΝΕΣ ΑΓΩΝΩΝ

ΠΑΝΠΑΙΔ

170,00

ΕΛΟΚ-ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΕΝΙΣΧΥΣΗ ΣΩΜ.030 ΓΙΑ ΤΟ ΠΠ ΠΑΙΔΩΝ 2022

15916

13/4/2022

ΚΤ

Α.Π.Σ. ΑΙΧΜΗ ΙΛΙΟΥ

ΔΑΠΑΝΕΣ ΑΓΩΝΩΝ

ΠΑΝΠΑΙΔ

220,00

ΕΛΟΚ-ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΕΝΙΣΧΥΣΗ Σ.218 ΓΙΑ ΠΑΝ.ΠΑΙΔ.ΚΟΡ.2022

15919

13/4/2022

ΚΤ

Γ.Α.Σ. ΑΘΛΟΚΙΝΗΣΗ

ΔΑΠΑΝΕΣ ΑΓΩΝΩΝ

ΠΑΝΠΑΙΔ

100,00

ΕΛΟΚ-ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΕΝΙΣΧΥΣΗ Σ.394 ΓΙΑ ΠΑΝ.ΠΑΙΔ.ΚΟΡ.2022

15925

13/4/2022

ΚΤ

Α.Σ. ΑΘΛΟΣ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙΟΥ

ΔΑΠΑΝΕΣ ΑΓΩΝΩΝ

ΠΑΝΠΑΙΔ

100,00

ΕΛΟΚ-ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΕΝΙΣΧΥΣΗ Σ.488 ΓΙΑ ΠΑΝ.ΠΑΙΔ.ΚΟΡ.2022

15926

13/4/2022

ΚΤ

Α.Σ.ΣΟΤΟΚΑΝ ΚΑΡΑΤΕ ΣΑΛΑΜΙΝΑΣ

ΔΑΠΑΝΕΣ ΑΓΩΝΩΝ

ΠΑΝΠΑΙΔ

100,00

ΕΛΟΚ-ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΕΝΙΣΧΥΣΗ Σ.468 ΓΙΑ ΠΑΝ.ΠΑΙΔ.ΚΟΡ.2022

15929

13/4/2022

ΚΤ

ΟΙ ΑΤΡΟΜΗΤΟΙ ΑΓΙΟΥ ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ

ΔΑΠΑΝΕΣ ΑΓΩΝΩΝ

ΠΑΝΠΑΙΔ

100,00

ΕΛΟΚ-ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΕΝΙΣΧΥΣΗ Σ.543 ΓΙΑ ΠΑΝ.ΠΑΙΔ.ΚΟΡ.2022

15922

13/4/2022

ΚΤ

Α.Γ.Σ. "Ο ΠΕΡΙΚΛΗΣ"

ΔΑΠΑΝΕΣ ΑΓΩΝΩΝ

ΠΑΝΠΑΙΔ

100,00

ΕΛΟΚ-ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΕΝΙΣΧΥΣΗ Σ.478 ΓΙΑ ΠΑΝ.ΠΑΙΔ.ΚΟΡ.2022

15905

13/4/2022

ΚΤ

ΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΠΟΛ. ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΠΡΩΤΟΠΟΡΟΙ

ΔΑΠΑΝΕΣ ΑΓΩΝΩΝ

ΠΑΝΠΑΙΔ

420,00

ΕΛΟΚ-ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΕΝΙΣΧΥΣΗ Σ.448 ΓΙΑ ΠΑΝ.ΠΑΙΔ.ΚΟΡ.2022

15910

13/4/2022

ΚΤ

ΑΘΛ. ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΠΑΓΚΡΑΤΙΟΝ ΦΛΩΡΙΝΑΣ

ΔΑΠΑΝΕΣ ΑΓΩΝΩΝ

ΠΑΝΠΑΙΔ

100,00

ΕΛΟΚ-ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΕΝΙΣΧΥΣΗ Σ.231 ΓΙΑ ΠΑΝ.ΠΑΙΔ.ΚΟΡ.2022

15777

14/4/2022

ΚΤ

ΦΥΛΑΚΤΟΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ (μέλος ΔΣ)

ΔΑΠΑΝΕΣ ΑΓΩΝΩΝ

Κύπελλο Βορείου Ελλάδος ΚΟΛΙΝΔΡΟΣ 2022

329,00

Εξόφληση οδοιπορικών μετάβασης σε ΚΟΛΙΝΔΡΟ σύμφωνα με το Εντυπο Εκκαθάρισης Δαπάνης 4/2022

15779

14/4/2022

ΚΤ

ΓΙΑΝΝΕΛΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ (Προεδρος Οργαν.Επιτροπης)

ΔΑΠΑΝΕΣ ΑΓΩΝΩΝ

ΠΑΝΠΑΙΔ

480,00

Για την εξόφληση των εξόδων σίτισης των Διαιτητών από την επαρχία κατά την διάρκεια του Παν.Πρω.Παίδων 2022 στο Περιστέρι

15937

14/4/2022

ΚΤ

Α.Σ. ΣΟΤΟΚΑΝ ΚΑΡΑΤΕ ΓΛΥΦΑΔΑΣ

ΑΝΑΠΤΥΞΙΑΚΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ

REFEREE SEMINAR

170,00

ΕΛΟΚ - ΟΙΚΟΝ.ΕΝΙΣΧΥΣΗ ΣΩΜ.021 ΓΙΑ ΣΕΜΙΝΑΡΙΟ ΚΕΔ ΒΕΡΟΙΑ 2022

15932

14/4/2022

ΚΤ

Α.Σ. ΚΑΡΑΤΕ ΑΝΩ ΝΕΑΣ ΣΜΥΡΝΗΣ

ΔΑΠΑΝΕΣ ΑΓΩΝΩΝ

ΠΑΝΠΑΙΔ

350,00

ΕΛΟΚ-ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΕΝΙΣΧΥΣΗ Σ.236 ΓΙΑ ΠΑΝ.ΠΑΙΔ.ΚΟΡ.2022

15934

14/4/2022

ΚΤ

Α.Σ. ΚΑΡΑΤΕ- Η ΚΑΡΔΙΑ ΤΟΥ ΠΟΛΕΜΙΣΤΗ

ΔΑΠΑΝΕΣ ΑΓΩΝΩΝ

ΠΑΝΠΑΙΔ

170,00

ΕΛΟΚ-ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΕΝΙΣΧΥΣΗ Σ.239 ΓΙΑ ΠΑΝ.ΠΑΙΔ.ΚΟΡ.2022

15933

14/4/2022

ΚΤ

Α.Σ. ΚΑΡΑΤΕ ΑΝΩ ΝΕΑΣ ΣΜΥΡΝΗΣ

ΔΑΠΑΝΕΣ ΑΓΩΝΩΝ

ΠΑΝΠΑΙΔ

200,00

ΕΛΟΚ-ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΕΝΙΣΧΥΣΗ Σ.236 ΓΙΑ ΠΑΝ.ΠΑΙΔ.ΚΟΡ.2022

15940

14/4/2022

ΚΤ

Α.Γ.Σ.SHOKUKAN

ΑΝΑΠΤΥΞΙΑΚΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ

ΔΙΑΙΤΗΣΙΑ

170,00

ELOK- OIKON.ENISXYSI SYL.030 SEMINARIO KED VEROIA 2022

15941

14/4/2022

ΚΤ

Α.Σ. "O ΠΟΛΥΔΕΥΚΗΣ"

ΑΝΑΠΤΥΞΙΑΚΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ

ΔΙΑΙΤΗΣΙΑ

170,00

ELOK - OIKON.ENISXYSI SYL.172 SEMINARIO KED VEROIA 2022

15781

14/4/2022

ΚΤ

RETAIL WORLD MIKE

ΑΝΑΛΩΣΙΜΑ ΥΛΙΚΑ

 

79,91

Αγορά καφετιέρας για τις ανάγκες της γραμματείας της ΕΛΟΚ.

15678

18/4/2022

ΕΤΕ

ΞΕΝΟΦΩΝ Α.Ε

ΔΑΠΑΝΕΣ ΑΓΩΝΩΝ

ΠΑΝΠΑΙΔ

436,00

ΕΞ ΔΙΑΜ ΔΙΑΙΤΗΤΩΝ ΠΑΝ ΠΡΩΤ ΠΑΙΔΩΝ ΑΘΗΝΑ 2022  

15683

18/4/2022

ΕΤΕ

ΣΚΟΠΕΛΙΤΗΣ ΓΑΒΡΙΗΛ του ΠΕΤΡΟΥ

ΔΑΠΑΝΕΣ ΑΓΩΝΩΝ

ΠΑΝΠΑΙΔ

1.931,42

ΕΛΛ ΟΜ ΚΑΡΑΤΕ ΤΙΜ 64/63/359 ΠΑΝ ΠΡΩΤ ΠΑΙΔΩΝ Περιστέρι 

15681

18/4/2022

ΕΤΕ

COSMORAMA ΕΠΕ

ΔΑΠΑΝΕΣ ΑΓΩΝΩΝ

ΠΑΝΕΦΝΕU14U21

2.100,00

ΕΛΛ ΟΜ ΚΑΡΑΤΕ ΤΠΥ 18401 ΠΑΝ ΠΡΩΤ ΕΦΗΒΩΝ ΚΑΤΕΡ 2022  Μεταφορά Διαιτητών και στελεχών για το Π.Πρωτάθλημα Εφήβων Νέων στην Κατερίνη

15680

18/4/2022

ΕΤΕ

ΣΚΟΠΕΛΙΤΗΣ ΓΑΒΡΙΗΛ του ΠΕΤΡΟΥ

ΔΑΠΑΝΕΣ ΑΓΩΝΩΝ

Κύπελλο Βορείου Ελλάδος ΚΟΛΙΝΔΡΟΣ 2022

1.975,32

ΕΛΛ ΟΜ ΚΑΡΑΤΕ ΤΙΜ 355/356/357/358 ΚΟΛΙΝΔΡΟΣ 2022  

15679

18/4/2022

ΕΤΕ

ΑΠΟΣΤΟΛΟΠΟΥΛΟΣ Γ.ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΕΠΕ

ΔΑΠΑΝΕΣ ΑΓΩΝΩΝ

ΠΑΝΠΑΙΔ

595,20

ΕΛΛ ΟΜ ΚΑΡΑΤΕ ΤΙΜ 197 ΥΠ ΦΥΛ ΠΡΩΤ ΠΑΙΔΩΝ 2022  στο γήπεδο Περιστερίου. 

15674

18/4/2022

ΕΤΕ

XHAFAZ EDIONID ZAIT

ΔΑΠΑΝΕΣ ΑΓΩΝΩΝ

ΠΑΝΠΑΙΔ

644,80

TIM 26 ΠΠ Παιδων 2022 καθαρισμός χώρου αγώνων στο γήπεδο Περιστερίου "Γ.ΣΤΕΦΑΝΟΠΟΥΛΟΣ"

15676

18/4/2022

ΕΤΕ

XHAFAJ EDIONID ZAIT 

ΚΑΘΑΡΙΟΤΗΤΑ ΓΡΑΦΕΙΩΝ

 

186,00

TIM 27 Καθαρισμός γραφείων ΕΛΟΚ.

15682

18/4/2022

ΕΤΕ

ΜΙΤΛΕΤΤΟΝ ΦΙΛΙΠΠΟΣ

ΝΟΜΙΚΑ

 

744,00

ΕΛΛ ΟΜ ΚΑΡΑΤΕ ΤΙΜ 11 ΜΙΤΛΕΤΤΟΝ Φ. εξόφληση υπηρεσιών  DPO 3/2022  

16012

19/4/2022

ΕΤΕ

ΕΦΚΑ (ΙΚΑ)

ΜΙΣΘΟΔΟΣΙΑ

 

1.437,04

Πληρωμή ασφαλιστικών εισφορών μέσω ΕΑΠ μηνός Απριλίου 2022

16015

19/4/2022

ΕΤΕ

ΝΑΝΟΣ Ε. (Υπάλληλος ΕΛΟΚ)

ΜΙΣΘΟΔΟΣΙΑ

 

1.449,59

Εξόφληση μισθοδοσίας Απριλίου 2022 μέσω ΕΑΠ

16013

19/4/2022

ΕΤΕ

ΒΑΣΙΛΑΚΗ ΑΙΚΑΤΕΡΙΝΗ

ΜΙΣΘΟΔΟΣΙΑ

 

892,60

Εξόφληση μισθοδοσίας Απριλίου 2022 μέσω ΕΑΠ

16014

19/4/2022

ΕΤΕ

ΜΑΡΓΑΡΙΤΟΠΟΥΛΟΣ ΣΠΥΡΟΣ (Εθνικος Προπονητης)

ΜΙΣΘΟΔΟΣΙΑ

 

284,11

Εξόφληση μισθοδοσίας Απριλίου 2022 μέσω ΕΑΠ

16016

19/4/2022

ΕΤΕ

ΜΑΣΤΡΑΝΤΩΝΑΚΗ ΕΙΡΗΝΗ

ΜΙΣΘΟΔΟΣΙΑ

 

899,03

Εξόφληση μισθοδοσίας Απριλίου 2022 μέσω ΕΑΠ

15663

19/4/2022

ΕΤΕ

ODETA LLANAJ

ΔΑΠΑΝΕΣ ΑΓΩΝΩΝ

ΠΑΝΕΦΝΕU14U21

1.456,00

ΕΛΛ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΚΑΡΑΤΕ ΥΠ LIVE STREAMING ΠΑΝ ΠΡΩΤ ΕΦΗΒΩΝ  

15666

19/4/2022

ΕΤΕ

Δ.Ο.Υ. ΑΜΑΡΟΥΣΙΟΥ

ΜΙΣΘΟΔΟΣΙΑ

 

377,95

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΚΑΡΑΤΕ ΤΑΚΤΙΚΗ ΜΙΣΘΟΔΟΣΙΑ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ μηνός Απριλίου, μέσω Ενιαίας Αρχής Πληρωμών

15665

19/4/2022

ΕΤΕ

ΒΑΣΙΛΑΚΗ ΑΙΚΑΤΕΡΙΝΗ

ΜΙΣΘΟΔΟΣΙΑ

 

430,41

Δώρο Πάσχα 2022 εξόφληση μισθοδοσίας

15664

19/4/2022

ΕΤΕ

ΜΑΣΤΡΑΝΤΩΝΑΚΗ ΕΙΡΗΝΗ

ΜΙΣΘΟΔΟΣΙΑ

 

398,96

Δώρο Πάσχα 2022 εξόφληση μισθοδοσίας

15661

19/4/2022

ΕΤΕ

ΝΑΝΟΣ Ε. (Υπάλληλος ΕΛΟΚ)

ΜΙΣΘΟΔΟΣΙΑ

 

771,37

Δώρο Πάσχα 2022 εξόφληση μισθοδοσίας

15659

19/4/2022

ΕΤΕ

ΜΑΡΓΑΡΙΤΟΠΟΥΛΟΣ ΣΠΥΡΟΣ (Εθνικος Προπονητης)

ΜΙΣΘΟΔΟΣΙΑ

 

170,23

Δώρο Πάσχα 2022 Εξόφληση

15662

19/4/2022

ΕΤΕ

COSMORAMA ΕΠΕ

ΕΘΝΙΚΗ ΟΜΑΔΑ

Πανευρωπαϊκό Πρωτάθλημα GAZIANTEP

12.275,00

ΕΛΛ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΚΑΡΑΤΕ ΠΡΟΚ ΔΙΑΜΟΝΗΣ ΕΘΝ ΟΜΑΔΑΣ στο Πανευρωπαϊκό Πρωτ/μα Ανδρών στο GAZIATEP Τουρκία.

15977

19/4/2022

ΚΤ

Α.Γ.Σ. ΔΙΑΓΟΡΑΣ ΕΥΒΟΙΑΣ

ΔΑΠΑΝΕΣ ΑΓΩΝΩΝ

ΠΑΝΕΦΝΕU14U4

200,00

ΕΛΟΚ-ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΕΝΙΣΧΥΣΗ Σ.470 ΓΙΑ ΠΑΝ.ΕΦ.ΝΕ./2022

15976

19/4/2022

ΚΤ

Α.Σ.ΣΟΤΟΚΑΝ ΚΑΡΑΤΕ ΣΑΛΑΜΙΝΑΣ

ΔΑΠΑΝΕΣ ΑΓΩΝΩΝ

ΠΑΝΕΦΝΕU14U9

100,00

ΕΛΟΚ-ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΕΝΙΣΧΥΣΗ Σ.468 ΓΙΑ ΠΑΝ.ΕΦ.ΝΕ./2022

15975

19/4/2022

ΚΤ

ΑΘΛ.ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΚΑΡΑΤΕ ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ

ΔΑΠΑΝΕΣ ΑΓΩΝΩΝ

ΠΑΝΕΦΝΕU14U15

100,00

ΕΛΟΚ-ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΕΝΙΣΧΥΣΗ Σ.417 ΓΙΑ ΠΑΝ.ΕΦ.ΝΕ./2022

15974

19/4/2022

ΚΤ

Γ.Α.Σ ΟΛΥΜΠΙΟΣ ΜΑΧΗΤΗΣ

ΔΑΠΑΝΕΣ ΑΓΩΝΩΝ

ΠΑΝΕΦΝΕU14U14

200,00

ΕΛΟΚ-ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΕΝΙΣΧΥΣΗ Σ.396 ΓΙΑ ΠΑΝ.ΕΦ.ΝΕ./2022

15971

19/4/2022

ΚΤ

Α.Σ. ΚΟΡΙΝΘΟΥ ΣΟΤΟΚΑΝ ΚΑΡΑΤΕ

ΔΑΠΑΝΕΣ ΑΓΩΝΩΝ

ΠΑΝΕΦΝΕU14U13

100,00

ΕΛΟΚ-ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΕΝΙΣΧΥΣΗ Σ.395 ΓΙΑ ΠΑΝ.ΕΦ.ΝΕ./2022

15980

19/4/2022

ΚΤ

ΕΛΛΗΝΟ-ΙΑΠΩΝΙΚΗ ΑΚΑΔΗΜΙΑ ΚΑΡΑΤΕ 

ΔΑΠΑΝΕΣ ΑΓΩΝΩΝ

ΠΑΝΕΦΝΕU14U3

100,00

ΕΛΟΚ-ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΕΝΙΣΧΥΣΗ Σ.473 ΓΙΑ ΠΑΝ.ΕΦ.ΝΕ./2022

15968

19/4/2022

ΚΤ

Α.Σ. ΚΑΡΑΤΕ ΑΓΚΑΘΙΑΣ

ΔΑΠΑΝΕΣ ΑΓΩΝΩΝ

ΠΑΝΕΦΝΕU14U12

100,00

ΕΛΟΚ-ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΕΝΙΣΧΥΣΗ Σ.269 ΓΙΑ ΠΑΝ.ΕΦ.ΝΕ./2022

15995

19/4/2022

ΚΤ

Α.Σ. ΓΟΥΑΝΤΟ ΚΑΡ. ΓΛΥΦΑΔΑΣ

ΔΑΠΑΝΕΣ ΑΓΩΝΩΝ

ΠΑΝΕΦΝΕU14U5

200,00

ΕΛΟΚ-ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΕΝΙΣΧΥΣΗ Σ.555 ΓΙΑ ΠΑΝ.ΕΦ.ΝΕ./2022

15990

19/4/2022

ΚΤ

ΚΟΡΙΝΘΙΑΚΟΣ Α.Σ. ΠΑΛΑΙΣΤΡΑ

ΔΑΠΑΝΕΣ ΑΓΩΝΩΝ

ΠΑΝΕΦΝΕU14U1

100,00

ΕΛΟΚ-ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΕΝΙΣΧΥΣΗ Σ.531 ΓΙΑ ΠΑΝ.ΕΦ.ΝΕ./2022

15987

19/4/2022

ΚΤ

Α.Σ. ΑΘΛΟΣ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙΟΥ

ΔΑΠΑΝΕΣ ΑΓΩΝΩΝ

ΠΑΝΕΦΝΕU14U0

100,00

ΕΛΟΚ-ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΕΝΙΣΧΥΣΗ Σ.488 ΓΙΑ ΠΑΝ.ΕΦ.ΝΕ./2022

15993

19/4/2022

ΚΤ

ΟΙ ΑΤΡΟΜΗΤΟΙ ΑΓΙΟΥ ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ

ΔΑΠΑΝΕΣ ΑΓΩΝΩΝ

ΠΑΝΕΦΝΕU14U2

100,00

ΕΛΟΚ-ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΕΝΙΣΧΥΣΗ Σ.543 ΓΙΑ ΠΑΝ.ΕΦ.ΝΕ./2022

15997

19/4/2022

ΚΤ

Α. Σ. ΚΑΡΑΤΕ ΜΕΣΣΑΠΙΩΝ

ΔΑΠΑΝΕΣ ΑΓΩΝΩΝ

ΠΑΝΕΦΝΕU14U3

100,00

ΕΛΟΚ-ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΕΝΙΣΧΥΣΗ Σ.560 ΓΙΑ ΠΑΝ.ΕΦ.ΝΕ./2022

15984

19/4/2022

ΚΤ

ΑΚ.ΠΟ.ΤΕ Α.Σ. ΠΕΡΙΣΤΕΡΙΟΥ ΑΛΚΙΜΑΧΟΣ

ΔΑΠΑΝΕΣ ΑΓΩΝΩΝ

ΠΑΝΕΦΝΕU14U1

100,00

ΕΛΟΚ-ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΕΝΙΣΧΥΣΗ Σ.485 ΓΙΑ ΠΑΝ.ΕΦ.ΝΕ./2022

15983

19/4/2022

ΚΤ

Α.Γ.Σ. "Ο ΠΕΡΙΚΛΗΣ"

ΔΑΠΑΝΕΣ ΑΓΩΝΩΝ

ΠΑΝΕΦΝΕU14U2

240,00

ΕΛΟΚ-ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΕΝΙΣΧΥΣΗ Σ.478 ΓΙΑ ΠΑΝ.ΕΦ.ΝΕ./2022

15952

19/4/2022

ΚΤ

Α.Γ.Σ.SHOKUKAN

ΔΑΠΑΝΕΣ ΑΓΩΝΩΝ

ΠΑΝΕΦΝΕU14U8

340,00

ELOK-OIKONOMIKI ENISXYSI SYL.30 GIA PAN.EF.NE./2022

15964

19/4/2022

ΚΤ

ΠΑΝΗΜ Α.Σ.OKINAWA TE TAI KAR.NTO

ΔΑΠΑΝΕΣ ΑΓΩΝΩΝ

ΠΑΝΕΦΝΕU14U12

308,00

ELOK-OIKONOMIKI ENISXYSI SYL.212 GIA PAN.EF.NE./2022

15965

19/4/2022

ΚΤ

Α.Σ. ΚΑΡΑΤΕ- Η ΚΑΡΔΙΑ ΤΟΥ ΠΟΛΕΜΙΣΤΗ

ΔΑΠΑΝΕΣ ΑΓΩΝΩΝ

ΠΑΝΕΦΝΕU14U11

170,00

ΕΛΟΚ-ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΕΝΙΣΧΥΣΗ Σ.239 ΓΙΑ ΠΑΝ.ΕΦ.ΝΕ./2022

15946

19/4/2022

ΚΤ

Α.Σ. ΣΟΤΟΚΑΝ ΚΑΡΑΤΕ ΓΛΥΦΑΔΑΣ

ΔΑΠΑΝΕΣ ΑΓΩΝΩΝ

ΠΑΝΕΦΝΕU14U8

270,00

ΕΛΟΚ-ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΕΝΙΣΧΥΣΗ Σ.21 ΓΙΑ ΠΑΝ.ΕΦ.ΝΕ./2022

15949

19/4/2022

ΚΤ

ΚΕΝΤΡΟ ΚΑΡΑΤΕ ΣΟΤΟΚΑΝ ΑΜΠΕΛΟΚΗΠΩΝ

ΔΑΠΑΝΕΣ ΑΓΩΝΩΝ

ΠΑΝΕΦΝΕU14U7

100,00

ΕΛΟΚ-ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΕΝΙΣΧΥΣΗ Σ.28 ΓΙΑ ΠΑΝ.ΕΦ.ΝΕ./2022

15955

19/4/2022

ΚΤ

ΛΕΟΝΤΕΣ ΝΕΑΣ ΣΜΥΡΝΗΣ

ΔΑΠΑΝΕΣ ΑΓΩΝΩΝ

ΠΑΝΕΦΝΕU14U9

100,00

ΕΛΟΚ-ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΕΝΙΣΧΥΣΗ Σ.36 ΓΙΑ ΠΑΝ.ΕΦ.ΝΕ./2022

15958

19/4/2022

ΚΤ

ΛΕΟΝΤΕΣ ΝΕΑΣ ΣΜΥΡΝΗΣ

ΔΑΠΑΝΕΣ ΑΓΩΝΩΝ

ΠΑΝΕΦΝΕU14U10

170,00

ELOK-OIKONOMIKI ENISXYSI SYL.36 GIA PAN.EF.NE./2022

15961

19/4/2022

ΚΤ

Α.Π.Σ. ΑΙΧΜΗ ΙΛΙΟΥ

ΔΑΠΑΝΕΣ ΑΓΩΝΩΝ

ΠΑΝΕΦΝΕU14U11

200,00

ΕΛΟΚ-ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΕΝΙΣΧΥΣΗ Σ.218 ΓΙΑ ΠΑΝ.ΕΦ.ΝΕ./2022

15642

20/4/2022

ΕΤΕ

Α.Σ. ΣΟΤΟΚΑΝ ΚΑΡΑΤΕ ΛΑΚΚΩΜΑΤΟΣ

ΕΘΝΙΚΗ ΟΜΑΔΑ

EKF U21 TAMPERE

700,00

Οικονομική Ενίσχυση για τις δαπάνες της αθλήτριας Τζίλια Στ. ως επιβράβευση της διάκρισης στην διοργάνωση σύμφωνα με την από 15.10.2021 απόφαση ΔΣ

15641

20/4/2022

ΕΤΕ

ΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΟΔΥΣΣΕΑΣ

ΕΘΝΙΚΗ ΟΜΑΔΑ

EKF U21 TAMPERE

700,00

Οικονομική Ενίσχυση για τις δαπάνες της αθλήτριας Ξένου Λυδίας. ως επιβράβευση της διάκρισης στην διοργάνωση σύμφωνα με την από 15.10.2021 απόφαση ΔΣ

15998

20/4/2022

ΚΤ

Α.Γ.Σ. ΔΙΑΓΟΡΑΣ ΕΥΒΟΙΑΣ

ΔΑΠΑΝΕΣ ΑΓΩΝΩΝ

ΠΑΝΕΦΝΕU14U16

202,00

ΕΛΟΚ-ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΕΝΙΣΧΥΣΗ Σ.470 ΓΙΑ ΠΑΝ.ΕΦ.ΝΕ.2022 ΜΕΤΑΚΙΝΗΣΕΙΣ

15999

28/4/2022

ΚΤ

Α.Σ. ΣΟΤΟΚΑΝ ΚΑΡΑΤΕ ΠΤΟΛΕΜΑΪΔΑΣ

ΔΑΠΑΝΕΣ ΑΓΩΝΩΝ

ΠΑΝΕΦΝΕU14U17

303,00

ΕΛΟΚ-ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΕΝΙΣΧΥΣΗ Σ.23 ΓΙΑ ΠΑΝ.ΕΦ.ΝΕ.2022

16006

28/4/2022

ΚΤ

Α.Σ.ΚΑΡΑΤΕ "Η ΔΟΞΑ"

ΔΑΠΑΝΕΣ ΑΓΩΝΩΝ

ΠΑΝΠΑΙΔ

100,00

ΕΛΟΚ-ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΕΝΙΣΧΥΣΗ Σ.135 ΓΙΑ ΠΑΝ.ΠΑΙΔ.ΚΟΡ.2022

16003

28/4/2022

ΚΤ

ΓΥΜΝΑΣΤΙΚΟΣ Α.Σ.ΚΑΡΑΤΕ ΕΡΜΗΣ

ΔΑΠΑΝΕΣ ΑΓΩΝΩΝ

ΠΑΝΕΦΝΕU14U19

500,00

ΕΛΟΚ-ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΕΝΙΣΧΥΣΗ Σ.345 ΓΙΑ ΠΑΝ.ΕΦ.ΝΕ.2022

16009

28/4/2022

ΚΤ

Γ.Α.Σ ΟΛΥΜΠΙΟΣ ΜΑΧΗΤΗΣ

ΔΑΠΑΝΕΣ ΑΓΩΝΩΝ

ΠΑΝΕΦΝΕU14U21

200,00

ΕΛΟΚ-ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΕΝΙΣΧΥΣΗ Σ.396 ΓΙΑ ΠΑΝ.ΕΦ.ΝΕ.2022 ΣΥΜΠΛΗΡ/ΚΗ

16000

28/4/2022

ΚΤ

Α.Σ. ΚΑΡΑΤΕ ΑΝΩ ΝΕΑΣ ΣΜΥΡΝΗΣ

ΔΑΠΑΝΕΣ ΑΓΩΝΩΝ

ΠΑΝΕΦΝΕU14U18

100,00

ΕΛΟΚ-ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΕΝΙΣΧΥΣΗ Σ.236 ΓΙΑ ΠΑΝ.ΕΦ.ΝΕ.2022

 

 

 

 

 

Σύνολο:

52.473,40

 

 

4) Αν ο Γαβριήλ Σκοπελίτης σας παίρνει 20-25 χιλιάδες ευρώ κάθε χρόνο, τότε με 10.000 € φτιάχνετε ένα πρόγραμμα σε ηλεκτρονική πλατφόρμα και το έχετε δικό σας χωρίς να πληρώνετε κάθε χρόνο!!! Σιγά την πλατφόρμα! 5) Ο Μίτλετον τι ακριβώς κάνει? 6) Πόσους εθνικούς προπονητές έχει η ΕΛΟΚ, που έχουν και δικά τους γυμναστήρια, ώστε το "εθνικός" να λειτουργεί ως προσωπική τους διαφήμιση? 7) Τέλος, το μήνα Απρίλιο ο Ταμίας Θανάσης Φυλακτός ήδη πλήρωσε 52,5 χιλιάδες ευρώ χωρίς να έχει πάρει καμιά απολύτως προέγκριση από το ΔΣ για αυτές τις πληρωμές!!! ΕΚΤΟΣ ΑΝ ΤΙΣ ΕΝΕΚΡΙΝΕ Η ΕΚΤΕΛΕΣΤΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ!  Είσαστε μπουρδέλο, δεν υπάρχει καμιά αμφιβολία!!!

 

Στο Πρακτικό της 13/5/22 δίνεται αντίθετα με τα προηγούμενα ο Πίνακας των Προ-Εγκρίσεων Πληρωμών, χωρίς φυσικά να έπονται οι εγκρίσεις (!), ως κατωτέρω.  Όπως γράφεται στα Πρακτικά:

"3. Οικονομικά θέματα.

Ο Ταμίας κ. Φυλακτός Αθανάσιος λαβών το λόγο ενημέρωσε το Διοικητικό Συμβούλιο για τις οικονομικές υποχρεώσεις της Ομοσπονδίας που αφορούν το προσεχές 15ήμερο και θα πρέπει να τύχουν έγκρισης από το Διοικητικό Συμβούλιο, προκειμένου να δοθεί εντολή στην Εθνική Τράπεζα της Ελλάδος, να τις πραγματοποιήσει από τον εκεί τηρούμενο Τραπεζικό Λογαριασμό.

Τελειώνοντας την εισήγησή του ο Ταμίας ενημέρωσε τα μέλη ότι όλες οι προς έγκριση δαπάνες εμπίπτουν στους προεγκριθέντες από την Γ.Σ. κωδικούς του Προϋπολογισμού 2022 του φορέα μας και θεωρούνται απαραίτητες για την εκπλήρωση του αθλητικού μας σκοπού. Κατόπιν διαλογικής συζήτησης το Δ.Σ. αποφάσισε ομόφωνα την έγκριση των παραπάνω πληρωμών. Οι προς έγκριση πληρωμές αναλυτικά έχουν ως εξής:"

 

ΕΔΩ, ΟΙ ΠΛΗΡΩΜΕΣ ΠΡΩΤΑ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟ ΔΣ/ΕΛΟΚ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΠΛΗΡΩΝΟΝΤΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΡΑΠΕΖΑ!

Τα αναπάντητα ερωτήματα εξακολουθούν να παραμένουν: 1) Τι υπηρεσίες συγκεκριμένα προσφέρει το δικηγορικό γραφείο "Κλαδάς και Συνεργάτες" αξίας 1.240 € μηνιαίως? Έπτεπε να γράφονται λεπτομερώς στην κάθε απόδειξη. 2) Στο Cosmorama δεν αναγράφονται οι εκδηλώσεις της ΕΛΟΚ, που μετέφερε κόσμο! Και το ερώτημα αυτό είναι εύλογο, όταν στις επόμενες εγγραφές μπερδεύονται όχι μόνο το ΗΡΑΚΛΕΙΟ με την ΗΓΟΥΜΕΝΙΤΣΑ, αλλά και όλες οι χρονολογίες, 3) Στη συνέχεια ποιός θα μας εξηγήσει αν αποτελούν ΔΑΠΑΝΕΣ ΑΓΩΝΩΝ και για ποιά διοργάνωση πληρώθηκαν οι "Οικονομικές ενισχύσεις των σωματείων"? Για το "Παγκρήτιο Κύπελλο ΗΡΑΚΛΕΙΟ 2022 έως ... 2032" (???)  ή για την "Διοργάνωση του Κυπέλλου Δυτ. Ελλάδος ΗΓΟΥΜΕΝΙΤΣΑ 2022" ??? 4) Και πώς ήξεραν από πριν τα ακριβή ποσά?

 Και όλες αυτές οι μαλακίες αναρτώνται στη ΔΙΑΥΓΕΙΑ! = ΤΡΕΛΟΚΟΜΕΙΟ!

 

Πληρωμή

Αφορά 

ΑΙΤΙΟΛΟΓΙΑ - ΣΚΟΠΙΜΟΤΗΤΑ

Από

Σε

ΔΑΠΑΝΗ

της ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΗΣ

Ποσό

 

ΕΤΕ

EUROPEAN KARATE FEDERATION

ΕΘΝΙΚΗ ΟΜΑΔΑ

EKF CHAMPIONSHIPS GAZIANTEP

1.230,00

Registration Fees 18 Ελλήνων Αθλητών

ΕΤΕ

EUROPEAN KARATE FEDERATION

ΕΘΝΙΚΗ ΟΜΑΔΑ

EKF CHAMPIONSHIPS GAZIANTEP

450,00

Registration Fees 3 Ελλήνων Διαιτητών

ΕΤΕ

 Ελληνική Ομοσπονδία Καράτε Κεντρικό Ταμείο

ΕΘΝΙΚΗ ΟΜΑΔΑ

EKF CHAMPIONSHIPS GAZIANTEP

2.000,00

Μετρητά εις χείρας αρχηγού αποστολής για έκτακτες Δαπάνες Εθν. Ομάδας

ΕΤΕ

ΓΟΡΑΝΙΤΗΣ ΠΑΥΛΟΣ

ΔΑΠΑΝΕΣ ΑΓΩΝΩΝ

 

923,80

Αγορά μεταλλίων για τις αγωνιστικές διοργανώσεις της ΕΛΟΚ

ΕΤΕ

Κλαδάς & Συνεργάτες ΔΕ

Νομικά

 

1.240,00

Αμοιβή Νομικού Συμβούλου  ΕΛΟΚ μηνός Απριλίου 2022 βάσει σύμβασης

ΕΤΕ

COSMORAMA ΕΠΕ

ΔΑΠΑΝΕΣ ΑΓΩΝΩΝ

Κύπελλο Δυτ.Ελλάδος ΗΓΟΥΜΕΝΙΤΣΑ 2022

1.650,00

Μεταφορά Διαιτητών σε διοργάνωση της ΕΛΟΚ

ΕΤΕ

Αθλητικός Σύλλογος ΑΠΟΛΛΟ ΚΕΡΚΥΡΑΣ

ΔΑΠΑΝΕΣ ΑΓΩΝΩΝ

Κύπελλο Δυτ.Ελλάδος ΗΓΟΥΜΕΝΙΤΣΑ 2022

500,00

Οικονομική ενίσχυση του Σωματείου για την διοργάνωση του Κυπέλλου Δυτ.Ελλάδος ΗΓΟΥΜΕΝΙΤΣΑ 2022

ΕΤΕ

Α.Σ."O ΠΟΛΥΔΕΥΚΗΣ"

ΔΑΠΑΝΕΣ ΑΓΩΝΩΝ

Παγκρήτιο Κύπελλο ΗΡΑΚΛΕΙΟ 2022

305,00

Οικονομική ενίσχυση του Σωματείου για την διοργάνωση του Κυπέλλου Δυτ.Ελλάδος ΗΓΟΥΜΕΝΙΤΣΑ 2022

ΕΤΕ

ΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΣΟΤΟΚΑΝ ΚΑΡΑΤΕ ΓΛΥΦΑΔΑΣ

ΔΑΠΑΝΕΣ ΑΓΩΝΩΝ

Παγκρήτιο Κύπελλο ΗΡΑΚΛΕΙΟ 2023

255,00

Οικονομική ενίσχυση του Σωματείου για την διοργάνωση του Κυπέλλου Δυτ.Ελλάδος ΗΓΟΥΜΕΝΙΤΣΑ 2022

ΕΤΕ

Α.Σ. ΚΟΡΙΝΘΟΥ ΣΟΤΟΚΑΝ ΚΑΡΑΤΕ

ΔΑΠΑΝΕΣ ΑΓΩΝΩΝ

Παγκρήτιο Κύπελλο ΗΡΑΚΛΕΙΟ 2024

130,00

Οικονομική ενίσχυση του Σωματείου για την διοργάνωση του Κυπέλλου Δυτ.Ελλάδος ΗΓΟΥΜΕΝΙΤΣΑ 2022

ΕΤΕ

ΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΚΑΡΑΤΕ ΑΝΩ ΝΕΑΣ ΣΜΥΡΝΗΣ

ΔΑΠΑΝΕΣ ΑΓΩΝΩΝ

Παγκρήτιο Κύπελλο ΗΡΑΚΛΕΙΟ 2025

100,00

Οικονομική ενίσχυση του Σωματείου για την διοργάνωση του Κυπέλλου Δυτ.Ελλάδος ΗΓΟΥΜΕΝΙΤΣΑ 2022

ΕΤΕ

ΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΓΥΜΝΑΣΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΔΙΑΓΟΡΑΣ ΕΥΒΟΙΑΣ

ΔΑΠΑΝΕΣ ΑΓΩΝΩΝ

Παγκρήτιο Κύπελλο ΗΡΑΚΛΕΙΟ 2026

140,00

Οικονομική ενίσχυση του Σωματείου για την διοργάνωση του Κυπέλλου Δυτ.Ελλάδος ΗΓΟΥΜΕΝΙΤΣΑ 2022

ΕΤΕ

ΕΛΛΗΝΟ-ΙΑΠΩΝΙΚΗ ΑΚΑΔΗΜΙΑ ΚΑΡΑΤΕ "ΤΑΤΣΟΥΟ ΣΟΥΖΟΥΚΙ"

ΔΑΠΑΝΕΣ ΑΓΩΝΩΝ

Παγκρήτιο Κύπελλο ΗΡΑΚΛΕΙΟ 2027

100,00

Οικονομική ενίσχυση του Σωματείου για την διοργάνωση του Κυπέλλου Δυτ.Ελλάδος ΗΓΟΥΜΕΝΙΤΣΑ 2022

ΕΤΕ

ΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΓΥΜΝΑΣΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ "Ο ΠΕΡΙΚΛΗΣ"

ΔΑΠΑΝΕΣ ΑΓΩΝΩΝ

Παγκρήτιο Κύπελλο ΗΡΑΚΛΕΙΟ 2028

170,00

Οικονομική ενίσχυση του Σωματείου για την διοργάνωση του Κυπέλλου Δυτ.Ελλάδος ΗΓΟΥΜΕΝΙΤΣΑ 2022

ΕΤΕ

ΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΑΙΧΜΗ ΙΛΙΟΥ

ΔΑΠΑΝΕΣ ΑΓΩΝΩΝ

Παγκρήτιο Κύπελλο ΗΡΑΚΛΕΙΟ 2029

200,00

Οικονομική ενίσχυση του Σωματείου για την διοργάνωση του Κυπέλλου Δυτ.Ελλάδος ΗΓΟΥΜΕΝΙΤΣΑ 2022

ΕΤΕ

ΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΑΘΛΟΣ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙΟΥ

ΔΑΠΑΝΕΣ ΑΓΩΝΩΝ

Παγκρήτιο Κύπελλο ΗΡΑΚΛΕΙΟ 2030

100,00

Οικονομική ενίσχυση του Σωματείου για την διοργάνωση του Κυπέλλου Δυτ.Ελλάδος ΗΓΟΥΜΕΝΙΤΣΑ 2022

ΕΤΕ

ΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΓΥΜΝΑΣΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ SHO KU KAN 

ΔΑΠΑΝΕΣ ΑΓΩΝΩΝ

Παγκρήτιο Κύπελλο ΗΡΑΚΛΕΙΟ 2031

255,00

Οικονομική ενίσχυση του Σωματείου για την διοργάνωση του Κυπέλλου Δυτ.Ελλάδος ΗΓΟΥΜΕΝΙΤΣΑ 2022

ΕΤΕ

ΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΓΟΥΑΝΤΟ ΚΑΡΑΤΕ ΓΛΥΦΑΔΑΣ

ΔΑΠΑΝΕΣ ΑΓΩΝΩΝ

Παγκρήτιο Κύπελλο ΗΡΑΚΛΕΙΟ 2032

200,00

Οικονομική ενίσχυση του Σωματείου για την διοργάνωση του Κυπέλλου Δυτ.Ελλάδος ΗΓΟΥΜΕΝΙΤΣΑ 2022

ΕΤΕ

ΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΚΑΡΑΤΕ Η ΚΑΡΔΙΑ ΤΟΥ ΠΟΛΕΜΙΣΤΗ

ΔΑΠΑΝΕΣ ΑΓΩΝΩΝ

Παγκρήτιο Κύπελλο ΗΡΑΚΛΕΙΟ 2033

170,00

Οικονομική ενίσχυση του Σωματείου για την διοργάνωση του Κυπέλλου Δυτ.Ελλάδος ΗΓΟΥΜΕΝΙΤΣΑ 2022

 

 

 

Σύνολο:

10.118,80

 

 

Στο Πρακτικό της 28/5/22 δίνεται ο Πίνακας των Προ-Εγκρίσεων Πληρωμών, χωρίς φυσικά να έπονται εγκρίσεις (!), ως κατωτέρω.  Όπως γράφεται στα Πρακτικά:

"3. Οικονομικά θέματα-έγκριση πληρωμών από 14/05/2022 έως 28/05/2022.

Ο Πρόεδρος έδωσε τον λόγο στον Ταμία, ο οποίος ενημέρωσε εκτενώς το Διοικητικό Συμβούλιο για τις οικονομικές υποχρεώσεις της Ομοσπονδίας που θα πρέπει να εξυπηρετηθούν έως το τέλος του τρέχοντος μηνός και εισηγείται την έγκριση της εξόφλησης αυτών από τον Τραπεζικό Λογαριασμό της ΕΛ.Ο.Κ., ως απαραίτητες για την εκπλήρωση του αθλητικού μας έργου.

Τελειώνοντας την εισήγησή του ο Ταμίας ενημέρωσε τα μέλη ότι όλες οι προς έγκριση δαπάνες εμπίπτουν στους προεγκριθέντες από την Γ.Σ. κωδικούς του Προϋπολογισμού 2022 του φορέα μας και θεωρούνται απαραίτητες για την εκπλήρωση του αθλητικού μας σκοπού.

Κατόπιν διαλογικής συζήτησης το Δ.Σ. αποφάσισε ομόφωνα με δέκα  ψήφους υπέρ επί δέκα παρόντων την έγκριση των παραπάνω πληρωμών εκτός των Τ.Π.Υ. Νο 376,377,378 & 379 του κ. Σκοπελίτη συνολικού ύψους 2.507,16€, που αφορούν το πρωτάθλημα εφήβων-νεανίδων, νέων ανδρών-γυναικών και το κύπελλο U21 και για τα οποία θα ερευνηθεί εάν η πληρωμή πραγματοποιηθεί από την ΕΛ.Ο.Κ. ή τον Δήμο Κατερίνης.

Οι προς έγκριση πληρωμές αναλυτικά έχουν ως εξής: "

 

ΕΔΩ, ΟΙ ΠΛΗΡΩΜΕΣ ΠΡΩΤΑ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟ ΔΣ/ΕΛΟΚ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΠΛΗΡΩΝΟΝΤΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΡΑΠΕΖΑ!

Παρ/κο

Νο

Συναλλασσόμενος / Λογαριασμός

Κατηγορία Δαπάνης

Η Δαπάνη αφορά

ΠΟΣΟ ΠΛΗΡΩΜΗΣ

Λεπτομέρειες

PROFOR MA

 

COSMORAMA ΕΠΕ

ΕΘΝΙΚΗ ΟΜΑΔΑ

EKF U21 PRAGUE

23.655,00 €

Προκαταβολή έναντι κρατήσεων αεροπορικών εισιτηρίων και διαμονής διατροφής αποστολής 42 ατόμων σε ΠΡΑΓΑ 15-20 Ιουνίου 2022

ΑΠΥΝ

28076

COSMORAMA ΕΠΕ

ΕΘΝΙΚΗ ΟΜΑΔΑ

EKF GAZIANTEP

7.760,00 €

Εξόφληση τελικού κόστους αποστολής (20.035 Ευρώ) αφαιρούμενης της προκαταβολής (12.275) Ευρώ για την μετάβαση και διαμονή της ΕΟ στο EKF seniors GAZIANTEP TURKEY

  ΤΠΥ

  514

 ΚΑΡΑΘΑΝΟΣ ΘΕΟΔΟΣΙΟΣ

ΔΑΠΑΝΕΣ ΑΓΩΝΩΝ

 Πανελλήνιο Παίδων ΠΕΡΙΣΤΕΡΙ

558,00 €

Μεταφορά αγωνιστικού δαπέδου στο Περιστέρι για την διοργάνωση του ΠΠ Παίδων Κορασίδων8- 10/4/2022

  ΤΠΥ

  1

 ΔΑΦΝΙΩΤΙΔΗΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ

ΔΑΠΑΝΕΣ ΑΓΩΝΩΝ

 Πανελλήνιο Παίδων ΠΕΡΙΣΤΕΡΙ

260,00 €

Παροχή ιατρικών υπηρεσιών στην διοργάνωση ΠΠ Παίδων Κορασίδων στο Περιστέρι 9/4/2022

   ΤΠΥ

 

ΚΛΑΔΑΣ & ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ ΔΙΚΗΓΟΡΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ

ΝΟΜΙΚΑ

 

1.240,00 €

 Αμοιβή νομικού Συμβούλου ΕΛΟΚ μηνός Μαΐου 2022 βάσει σύμβασης παροχής υπηρεσιών

  ΤΠΥ

 

 ΜΙΤΛΕΤΤΟΝ ΦΙΛΙΠΠΟΣ

ΝΟΜΙΚΑ

 

248,00 €

Αμοιβή DPO Συμβούλου ΕΛΟΚ μηνός Απριλίου και Μαΐου 2022 βάσει σύμβασης παροχής υπηρεσιών

  ΤΠΥ

 

ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΣ ΤΗΛΕΠΙΚΟΙΝΩΝ ΙΩΝ ΕΛΛΑΔΟΣ

  ΤΗΛΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΕΣ

 

264,50 €

 Εξόφληση λογαριασμού δαπανών σταθερής τηλεφωνίας και internet της περιόδου 8/3-7/5/2022

  ΤΠΥ

  374

ΣΚΟΠΕΛΙΤΗΣ ΓΑΒΡΙΗΛ του ΠΕΤΡΟΥ

ΔΑΠΑΝΕΣ ΑΓΩΝΩΝ

 Πανελλήνιο Παίδων ΠΕΡΙΣΤΕΡΙ

595,20 €

 Εγκατάσταση- απεγκατάσταση εξοπλισμού

  ΤΠΥ

  375

ΣΚΟΠΕΛΙΤΗΣ ΓΑΒΡΙΗΛ του ΠΕΤΡΟΥ

ΔΑΠΑΝΕΣ ΑΓΩΝΩΝ

 Πανελλήνιο Παίδων ΠΕΡΙΣΤΕΡΙ

905,20 €

 Προμήθεια Ηλεκτρονικού Εξοπλισμού 5 αγων.χώρων

  ΤΠΥ

  375

ΣΚΟΠΕΛΙΤΗΣ ΓΑΒΡΙΗΛ του ΠΕΤΡΟΥ

ΔΑΠΑΝΕΣ ΑΓΩΝΩΝ

 Πανελλήνιο Παίδων ΠΕΡΙΣΤΕΡΙ

978,36 €

Διαχείριση δεδομένων (Συμμετοχές- Κληρώσεις) διοργάνωσης 789 αθλητών

  ΤΠΥ

  376

ΣΚΟΠΕΛΙΤΗΣ ΓΑΒΡΙΗΛ του ΠΕΤΡΟΥ

ΔΑΠΑΝΕΣ ΑΓΩΝΩΝ

  ΠΑΝΕΦΝΕU14U21

466,12 €

 Δαπάνες μετάβασης σε και από ΚΑΤΕΡΙΝΗ ΠΙΕΡΙΑΣ (848 χλμ)

  ΤΠΥ

  377

ΣΚΟΠΕΛΙΤΗΣ ΓΑΒΡΙΗΛ του ΠΕΤΡΟΥ

ΔΑΠΑΝΕΣ ΑΓΩΝΩΝ

  ΠΑΝΕΦΝΕU14U21

478,64 €

Διαχείριση δεδομένων(κληρώσεις- συμμετοχές) 386 αθλητών διοργάνωσης

  ΤΠΥ

  378

ΣΚΟΠΕΛΙΤΗΣ ΓΑΒΡΙΗΛ του ΠΕΤΡΟΥ

ΔΑΠΑΝΕΣ ΑΓΩΝΩΝ

  ΠΑΝΕΦΝΕU14U21

620,00 €

 Γραμματειακή -τεχνική υποστήριξη γραμματείας διοργάνωσης

  ΤΠΥ

  379

ΣΚΟΠΕΛΙΤΗΣ ΓΑΒΡΙΗΛ του ΠΕΤΡΟΥ

ΔΑΠΑΝΕΣ ΑΓΩΝΩΝ

  ΠΑΝΕΦΝΕU14U21

942,40 €

 Ενοικίαση ηλεκτρονικού εξοπλισμού 4 αγωνιστικών χώρων διοργάνωσης

  ΤΠΥ

  380

ΣΚΟΠΕΛΙΤΗΣ ΓΑΒΡΙΗΛ του ΠΕΤΡΟΥ

ΔΑΠΑΝΕΣ ΑΓΩΝΩΝ

  ΠΑΓΚΡΗΤΙΟ 2022

396,80 €

 Δαπάνες μετάβασης σε και από ΗΡΑΚΛΕΙΟ ΚΡΗΤΗΣ 4 ημέρες.

  ΤΠΥ

  381

ΣΚΟΠΕΛΙΤΗΣ ΓΑΒΡΙΗΛ του ΠΕΤΡΟΥ

ΔΑΠΑΝΕΣ ΑΓΩΝΩΝ

  ΠΑΓΚΡΗΤΙΟ 2022

569,16 €

 Διαχείριση δεδομένων (συμμετοχές - κληρώσεις)

  ΤΠΥ

  382

ΣΚΟΠΕΛΙΤΗΣ ΓΑΒΡΙΗΛ του ΠΕΤΡΟΥ

ΔΑΠΑΝΕΣ ΑΓΩΝΩΝ

  ΠΑΓΚΡΗΤΙΟ 2022

620,00 €

Τεχνική - Γραμματειακή Υποστήριξη Εγκατάσταση - Απεγκατάσταση εξοπλισμού

  ΤΠΥ

  383

ΣΚΟΠΕΛΙΤΗΣ ΓΑΒΡΙΗΛ του ΠΕΤΡΟΥ

ΔΑΠΑΝΕΣ ΑΓΩΝΩΝ

  ΠΑΓΚΡΗΤΙΟ 2022

334,80 €

 Ενοικίαση ηλεκτρονικού εξοπλισμού 3 αγωνιστικών χώρων διοργάνωσης

  ΤΠΥ

  384

 ΣΚΟΠΕΛΙΤΗΣ ΓΑΒΡΙΗΛ του ΠΕΤΡΟΥ

ΔΑΠΑΝΕΣ ΑΓΩΝΩΝ

Κύπελλο Δυτικής Ελλάδος & Ιονίων Νήσων ΗΓΟΥΜΕΝΙΤΣΑ

411,56 €

 Δαπάνες μετάβασης σε και από ΗΓΟΥΜΕΝΙΤΣΑ ΘΕΣΠΡΩΤΙΑΣ (948 χλμ)

   ΤΠΥ

   385

ΣΚΟΠΕΛΙΤΗΣ ΓΑΒΡΙΗΛ του ΠΕΤΡΟΥ

ΔΑΠΑΝΕΣ ΑΓΩΝΩΝ

Κύπελλο Δυτικής Ελλάδος & Ιονίων Νήσων ΗΓΟΥΜΕΝΙΤΣΑ

620,00 €

Γραμματειακή και τεχνική υποστήριξη διοργάνωσης εγκατάσταση απεγκατάσταση εξοπλισμού

  ΤΠΥ

  386

ΣΚΟΠΕΛΙΤΗΣ ΓΑΒΡΙΗΛ του ΠΕΤΡΟΥ

ΔΑΠΑΝΕΣ ΑΓΩΝΩΝ

Κύπελλο Δυτικής Ελλάδος & Ιονίων Νήσων ΗΓΟΥΜΕΝΙΤΣΑ

576,60 €

 Διαχείριση δεδομένων (Συμμετοχές- κληρώσεις-αποτελέσματα) 465 αθλητών διοργάνωσης.

 

 

 

 

Σύνολο:

42.500,34 €

 Το άθροισμα ελέγθηκε και είναι σωστό!

 

Και τα αναπάντητα ερωτήματα πάντα υπάρχουν τα ίδια!

1) Ποιές ακριβώς μηνιαίες δουλειές για την ΕΛΟΚ πληρώνονται τα δύο δικηγορικά γραφεία? 2) Ποιά ακριβώς είναι η σύμβαση μεταξύ ΕΛΟΚ και Γαβριήλ Σκοπελίτη (SPORTDATA), ώστε να ελέγχεται η ορθότητα των χρεώσεων? Παίρνει ποσοστά ο Γερόλυμπος από την SPORTDATA? Αυτό πάντα το ρωτώ, διότι ο Γερόλυμπος είχε αγοράσει 3-4 προγράμματα οργάνωσης και διενέργειας των αγώνων της ΕΛΟΚ, αλλά τελικά κατέληξε στο πρόγραμμα της SPORTDATA πετώντας τα άλλα στα σκουπίδια! Δεν ξεχάμε ότι η SPORTDATA παίρνει 50-60 χιλιάδες ευρώ το χρόνο από την ΕΛΟΚ! Αν δεν παρέχεται η σύμβαση, τότε οι χρεώσεις είναι απαράδεκτες! Και εδώ αναδεικνύεται η αναγκαιότητα της ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗΣ Τριμελούς Ελεγκτικής Επιτροπής, και όχι του φίλου Ορκωτού Λογιστή του Φυλακτού ούτε της ... Μονομελούς Ελεγκτικής Επιτροπής από τον φίλο του Φυλακτού Πέτρο Σταυροπιερράκο!!!

 

Στο Πρακτικό της 15/6/22 δίνονται τρεις πίνακες δαπανών τυπωμένοι και έξω από το χαρτί ως κατωτέρω. Οι πρώτος και τρίτος είναι σωστοί και ο δεύτερος μαλλιά-κουβάρια! Δίνουμε πρώτα τους πρώτο και τρίτο και αφήνουμε τον δεύτερο για το τέλος!  Όπως γράφεται στα Πρακτικά:

"2. Οικονομικά θέματα-έγκριση πληρωμών.

Ο Πρόεδρος έδωσε τον λόγο στον Ταμία, ο οποίος ενημέρωσε εκτενώς το Διοικητικό Συμβούλιο για τις οικονομικές υποχρεώσεις της Ομοσπονδίας που θα πρέπει να εξυπηρετηθούν έως το τέλος του τρέχοντος μηνός και εισηγείται την έγκριση της εξόφλησης αυτών από τον Τραπεζικό Λογαριασμό της ΕΛ.Ο.Κ., ως απαραίτητες για την εκπλήρωση του αθλητικού μας έργου.

 

A. Έγκριση πληρωμών.

Σας υποβάλλω αναλυτικά τις οικονομικές υποχρεώσεις της ΕΛΟΚ, που θα πρέπει να εξυπηρετηθούν έως τις 20 του τρέχοντος μηνός και εισηγούμαι την έγκριση της εξόφλησης αυτών από τον Τραπεζικό Λογαριασμό της ΕΛΟΚ, ως απαραίτητες για την εκπλήρωση του αθλητικού μας έργου. Επισημαίνεται ότι όλες οι παραπάνω προς έγκριση πληρωμές, αφορούν δαπάνες που εμπίπτουν στους κωδικούς του Προϋπολογισμού 2022 που έχει εγκριθεί από την Γενική Συνέλευση του φορέα μας. "

 

ΕΔΩ, ΤΗΝ 15/6/22 ΖΗΤΕΙΤΑΙ Η ΠΡΟ-ΕΓΚΡΙΣΗ ΠΛΗΡΩΜΩΝ, ΠΟΥ ΘΑ ΓΙΝΟΥΝ ΜΕΤΑΞΥ 20 ΚΑΙ 22/6/2022!!!

Ημερομηνία

Παρ/κο

Νο

Συναλλασσόμενος / Λογαριασμός

Κατηγορία

Αφορά

ΠΛΗΡΩΜΗ

Παρατηρήσεις

20/6/2022

ΤΠΥ

31

ΚΛΑΔΑΣ & ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ ΔΙΚΗΓΟΡΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ

ΝΟΜΙΚΑ

 

1.860,00 €

Εξόφληση ΤΠΥ31/7.6.2022 αφορά κατάθεση προτάσεων & παράσταση σε ΜΠΑ Τακτική διαδικασία κατά αγωγής ακύρωσης Αρχαιρεσιών.

22/6/2022

ΑΝΑΛΗΨΗ

 

ΤΑΜΕΙΟ ΕΛΟΚ

ΕΘΝΙΚΗ ΟΜΑΔΑ

MED GAMES ORAN 2022

2.000,00 €

Χρήματα εις χείρας υπόλογου αποστολής για έκτακτα έξοδα αποστολής στους Μεσογειακούς Αγώνες 2022

22/6/2022

ΑΠΕ

14410

COSMORAMA ΕΠΕ

ΕΘΝΙΚΗ ΟΜΑΔΑ

MED GAMES ORAN 2022

8.740,00 €

Αεροπορικά εισιτήρια τριών αθλητών και δύο Διαιτητών.

 

 

 

 

 

 Σύνολο

12.600,00 €

 

Ξεχωρίζει η αμοιβή του δικηγορικού γραφείου "Κλαδάς και Συνεργάτες" για συγκεκριμένη παράσταση σε συγκεκριμένη δικαστική υπόθεση της ΕΛΟΚ! Έχει ληφθεί απόφαση του ΔΣ για τη συγκεκριμένη εκπροσώπηση της ΕΛΟΚ από το συγκεκριμένο δικηγορικό γραφείο??? Έχει προ-εγκριθεί η αμοιβή του δικηγορικού γραφείου ή μήπως η Εκτελεστική δουλεύει για το Γραφείο και το Γραφείο για την Εκτελεστική εις βάρος των συλλόγων και πληρώνεται από τους συλλόγους???

Οι Μεσογειακοί έγιναν από 24 Ιουνίου μέχρι 6 Ιουλίου! Τότε πληρώθηκαν και τα χρήματα, που αναφέρονται στον Πίνακα χωρίς να έχει ληφθεί καμιά προ-έγκριση για αυτά τα έξοδα! Συνεπώς, στο παρόν Πρακτικό της 15/6/22 ζητείται ως έγκριση η μελλοντική πληρωμή στις 22/6/22 δαπανών, των οποίων η ανάληψη της πληρωμής ήδη έχει γίνει!

"Γ. Οι προς έγκριση πληρωμές αναλυτικά έχουν ως εξής: "

Επαναλαμβάνεται εδώ ακριβώς ο προηγούμενος πίνακας των προ-εγκρίσεων της 28/5/2022, πράγμα σωστό! Η πατάτες είναι στον ενδιάμεσο πίνακα Β:

"Β. Ενημέρωση για πραγματοποιηθείσες πληρωμές.

 Σας ενημερώνω ότι οι πληρωμές των δαπανών που εγκρίθηκαν με την από 13/5/2022 απόφαση του ΔΣ, πραγματοποιήθηκαν από τον Τραπεζικό μας Λογαριασμό της ΕΤΕ, στο διάστημα που μεσολάβησε ως ακολούθως: Η δαπάνη από την αποκλειστική χρήση Τραπεζικού μέσου στις συναλλαγές του φορέα, ο οποίος επιβαρύνεται με τις τραπεζικές προμήθειες και δαπάνες του συνόλου των πληρωμών του, αλλά και μεγάλου μέρους των εισπράξεων από τα σωματεία μέλη, ανέρχεται για το παραπάνω διάστημα στο ποσό των 46,40 Ευρώ." 

Εδώ πρόκειται περί μπάχαλου! Υποτίθεται ότι πρόκειται για εγκρίσεις δαπανών, που ήδη έχουν προ-εγκριθεί όχι από το Πρακτικό της 13/5/22, αλλά από της 28/5/2022!

1) Τα μπλε, όμως, περιλαμβάνονται και στον πίνακα Γ του τρέχοντος Πρακτικού και άρα γράφονται δύο φορές! 2) τα πράσινα δεν ταιριάζουν με τις ίδιες προ-εγκρίσεις του Πίνακα της 28/5/22, 3) το κίτρινο είναι η μόνιμη απορία μας και 4) το τελεταίο κάτω πράσινο είναι καινούριο φρούτο και άρα προ-έγκριση!

 

Ημερομηνία

Παρ/κο

Νο

Συναλλασσόμενος / Λογαριασμός

Κατηγορία

Αφορά

ΠΛΗΡΩΜΗ

Παρατηρήσεις

30/5/2022

ΤΠΥ

384

ΣΚΟΠΕΛΙΤΗΣ ΓΑΒΡΙΗΛ του ΠΕΤΡΟΥ

ΔΑΠΑΝΕΣ ΑΓΩΝΩΝ

Κύπελλο Δυτικής Ελλάδος & Ιονίων Νήσων ΗΓΟΥΜΕΝΙΤΣΑ

411,56 €

Δαπάνες μετάβασης σε και απο ΗΓΟΥΜΕΝΙΤΣΑ ΘΕΣΠΡΩΤΙΑΣ (948 χλμ)

30/5/2022

ΤΠΥ

385

ΣΚΟΠΕΛΙΤΗΣ ΓΑΒΡΙΗΛ του ΠΕΤΡΟΥ

ΔΑΠΑΝΕΣ ΑΓΩΝΩΝ

Κύπελλο Δυτικής Ελλάδος & Ιονίων Νήσων ΗΓΟΥΜΕΝΙΤΣΑ

620,00 €

Γραμματειακή και τεχνική υποστήριξη διοργάνωσης εγκατάσταση απεγκατάσταση εξοπλισμού  

30/5/2022

ΤΠΥ

386

ΣΚΟΠΕΛΙΤΗΣ ΓΑΒΡΙΗΛ του ΠΕΤΡΟΥ

ΔΑΠΑΝΕΣ ΑΓΩΝΩΝ

Κύπελλο Δυτικής Ελλάδος & Ιονίων Νήσων ΗΓΟΥΜΕΝΙΤΣΑ

576,60 €

Διαχείριση δεδομένων (Συμμετοχές-κληρώσεις-αποτελέσματα) 465 αθλητών διοργάνωσης.

30/5/2022

ΧΕΠ-ΕΤΕ

 

ΣΚΟΠΕΛΙΤΗΣ ΓΑΒΡΙΗΛ του ΠΕΤΡΟΥ

ΔΑΠΑΝΕΣ ΑΓΩΝΩΝ

ΠΑΓΚΡΗΤΙΟ 2022

1.920,76 €

ΕΞΟΦΛΗΣΗ ΤΙΜ 380/381/382/383 ΠΑΓΚΡΗΤΙΟ ΚΥΠΕΛΛΟ  

30/5/2022

ΧΕΠ-ΕΤΕ

 

ΣΚΟΠΕΛΙΤΗΣ PULSE (Hλεκτ. Υπηρεσίες - Διοργανώσεις)

ΔΑΠΑΝΕΣ ΑΓΩΝΩΝ

Πανελλήνιο Παίδων ΠΕΡΙΣΤΕΡΙ

1.883,56 €

ΕΞΟΦΛΗΣΗ ΤΙΜ 375/373 ΠΑΝ.ΠΡΩΤ.ΠΑΙΔΩΝ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙ ΑΘΗΝΑ  

30/5/2022

ΧΕΠ-ΕΤΕ

 

ΔΑΦΝΙΩΤΙΔΗΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ

ΔΑΠΑΝΕΣ ΑΓΩΝΩΝ

ΠΑΝΠΑΙΔ

260,00 €

ΠΑΡΟΧΗ ΙΑΤΡΙΚΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΣΤΗΝ ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΗ ΠΑΙΔΩΝ ΚΟΡΑΣΙΔΩΝ ΣΤΟ ΠΕΡΙΣΤΕ  

30/5/2022

ΧΕΠ-ΕΤΕ

 

COSMORAMA ΕΠΕ

ΕΘΝΙΚΗ ΟΜΑΔΑ

Πανευρωπαϊκό Πρωτάθλημα GAZIANTEP

7.760,00 €

ΕΞΟΦΛΗΣΗ ΑΠΟΣΤ ΜΕΤΑΒΑΣΗ ΚΑΙ ΔΙΑΜΟΝΗ ΤΗΣ ΕΟ ΣΤΟ EKF SENIORS GAZIANTEP TURKEY ΑΠΥΝ  

30/5/2022

ΧΕΠ-ΕΤΕ

 

ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΣ ΤΗΛΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΩΝ ΕΛΛΑΔΟΣ ΑΕ

ΤΗΛΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΕΣ

 

264,50 €

ΠΛΗΡΩΜΗ COSMOTE ΣΤΑΘΕΡΗ -ΟΤΕ TV-ΟΙΚIAKOI  

30/5/2022

ΧΕΠ-ΕΤΕ

 

ΚΑΡΑΘΑΝΟΣ ΘΕΟΔΟΣΙΟΣ

ΔΑΠΑΝΕΣ ΑΓΩΝΩΝ

ΠΑΝΠΑΙΔ

558,00 €

ΜΕΤΑΦΟΡΑ ΑΓΩΝΙΣΤ ΔΑΠΕΔ ΣΤΟ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙ ΔΙΟΡΓ ΠΑΙΔΩΝ ΚΟΡΑΣΙΔΩΝ 9/4/22  

30/5/2022

ΧΕΠ-ΕΤΕ

 

COSMORAMA ΕΠΕ

ΕΘΝΙΚΗ ΟΜΑΔΑ

EKF U21 PRAGUE

23.655,00 €

ΠΡΟΚΑΤΑΒΟΛΗ ΕΝΑΝΤΙ ΑΕΡΟΠ ΕΙΣΗΤ ΚΑΙ ΔΙΑΜΟΝΗΣ 42 ΑΤΟΜΩΝ ΠΡΑΓΑ 15-20 ΙΟΥΝΙΟΥ  

1/6/2022

ΧΕΠ-ΕΤΕ

 

ΚΛΑΔΑΣ & ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ ΔΙΚΗΓΟΡΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ

ΝΟΜΙΚΑ

 

1.240,00 €

ΝΟΜΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΜΑΙΟΥ 2022 ΣΥΜΒΑΣΗ ΤΠΥ 28  

10/6/2022

ΧΕΠ-ΕΤΕ

 

European Karate Federation

ΕΘΝΙΚΗ ΟΜΑΔΑ

EKF U21 PRAGUE

4.000,00 €

INVOICE NO GREEK NATIONAL TEAM AND REFEREES REGISTRATION  

 

 

 

 

 

 

43.149,98 €

 

 

Και κλείνουμε ευτυχισμένοι για να πάμε και διακοπές στο ... Λας Βέγκας με το Ταμείο του Ταμία της ΕΛΟΚ:

"Ενημέρωση για την Οικονομική θέση.

Δεν έχουν αναληφθεί οικονομικές υποχρεώσεις πέραν αυτών για τις οποίες έχουμε εισηγηθεί την πληρωμή τους στην ενότητα 1.

Δεν υφίστανται ληξιπρόθεσμες υποχρεώσεις προς Δημόσιο ή ασφαλιστικούς οργανισμούς.

Πραγματοποιήθηκε από την ΓΓΑ, η κατάθεση ποσού 25.500 Ευρώ που αφορά την χρηματοδότηση των Ομοσπονδιών για το 2022 από το στοίχημα.

Το υπόλοιπο του Τραπεζικού μας Λογαριασμού στην ΕΤΕ ανέρχεται κατά την 10η Ιουνίου 2022, στο ποσό των 182.372,60 Ευρώ.

Στις 7/6/2022 πραγματοποιήθηκε κατάθεση στο λογαριασμό της ΕΛΟΚ ποσού 1.000 Ευρώ ως δωρεά από την κα Θεοδώρου Δήμητρα. Εκκρεμεί αποδοχή της από το ΔΣ και αποστολή ευχαριστήριας επιστολής μας. "

 

Και το δικό μας ερώτημα παραμένει: "Κύριοι" Ψεύτες, γιατί με τόσο μεγάλο ταμείο πληρώνουν οι αθλητές τα έξοδα της συμμετοχής τους στις αποστολές εξωτερικού?

Μήπως δεν μπορούν να διαχειριστούν μόνοι τους ένα μπλοκαρισμένο λογαριασμό από την Αγωγή Ακύρωσης των Εκλογών, η οποία οφείλεται σε δική τους απληστία για την εξουσία και έβαλαν πολλά άτομα στο ΔΣ από τους ίδιους συλλόγους, την οποία πληρώνουν συνεχώς οι σύλλογοι και οι αθλητές?

Δεν ξεχνώ τους Φασίστες της Εκτελεστικής Επιτροπής της ΕΛΟΚ!!!


 Ε - Οι 25ετείς παρανομίες της ΕΛΟΚ από τις Εκθέσεις των Ορκωτών Λογιστών μέχρι και τις παρανομίες της σημερινής Διοίκησης Σιετή!  (Ενότητες)

 

Πρώτη και κύρια είναι η μη ΑΜΕΣΗ ανάρτηση των Πρακτικών των ΔΣ και των ΓΣ στη ΔΙΑΥΓΕΙΑ:

 

Υπενθυμίζουμε ένα κύριο άρθρο του νόμου περί ΔΙΑΥΓΕΙΑΣ:

Και στη συνέχεια δείτε τις ημερομηνίες των Πρακτικών:

 

Ο Υφυπουργός Λευτέρης Αυγενάκης υποθάλπει τις Παρανομίες και τις Απάτες της ΕΛΟΚ

και του προέδρου της Θεόδωρου Σιετή!

Όταν το 2014 και κατά την εξέλιξη της Σχολής Προπονητών Καράτε "βομβάρδιζα" τα Υπουργεία με emails (κλικ εδώ) για τις παρανομίες του Γερόλυμπου σε τρεις αθλητικές ομοσπονδίες και την αδιαφορία της ΓΓΑ για αυτές τις παρανομίες (τα emails έφθαναν και στα χέρια του σημερινού Πρωθυπουργού!), η τότε κυβέρνηση του Αντώνη Σαμαρά έδωσε εντολή στον Υφυπουργό Αθλητισμού Γιάννη Ανδριανό να "καθαρίσει" τις ομοσπονδίες-μαϊμούδες με αποτέλεσμα μετά από ενδελεχείς έρευνες να αφαιρεθεί η ειδική αθλητική αναγνώριση από εννέα ομοσπονδίες (κλικ εδώ)! Αυτό δεν είχε γίνει ποτέ πριν και δεν έγινε ποτέ μετά, αλλά έγινε μόνο μια φορά στο τέλος του 2014 και αιτία ήταν οι έρευνες και δημοσιεύσεις του www.karate.gr!

 

Οι Έλεγχοι των Ορκωτών Λογιστών, που ορίστηκαν και από τις δύο παρατάξεις, ήταν, «Φιλικές Συμβουλευτικές Εκθέσεις» ευρημάτων για διορθώσεις στον τρόπο λειτουργίας της ΕΛΟΚ και «ΟΧΙ Ελεγκτικές Εποπτείες» από Αρμόδιες Αρχές Επιτήρησης με τιμωρίες και πρόστιμα!

 

Αποδεδειγμένα Ευρήματα των Ορκωτών Λογιστών κατά Κατηγορίες κατά την 25ετή λειτουργία της αμαρτωλής ΕΛΟΚ με τις Παλιές, αλλά και τη Νέα Διοίκηση φυσικά λόγω κληρονομιάς, συνήθειας και ροπής προς την με κάθε μέσο ιερή εξουσία!

α/α

Από παραβάσεις των Παλαιών Διοικήσεων …

… σε μόνιμες και διαχρονικές Παρανομίες:

Α

Από εσκεμμένες λογιστικές Παραβάσεις …

… σε προγραμματισμένες Παρανομίες!

1 Κρατούσαν παράνομο δεύτερο "πρόχειρο βιβλίο" Η πράξη αυτή αποτελεί το απόλυτο αποδεικτικό για την απόκρυψη οικονομικών μεγεθών για την Εφορία και στις εμπορικές επιχειρήσεις τιμωρείται με το λεγόμενο «ρίξιμο των βιβλίων» και μεγάλα πρόστιμα!
2 Παρανόμως οι παλιές διοικήσεις δεν τηρούσαν Βιβλίο Περιουσιακών Στοιχείων. Δεν απεικονίζονται η αξία κτήσης και οι αποσβέσεις του πάγιου εξοπλισμού της ΕΛΟΚ! Το Βιβλίο αυτό συμπληρώθηκε ελλιπέστατα και προσεγγιστικά στο τέλος του 2021 από τη Νέα Διοίκηση της ΕΛΟΚ. Αυτό σημαίνει ότι μπορεί με λεφτά της ΕΛΟΚ οι Παλιές Διοικήσεις να αγόραζαν αντικείμενα για το σπίτι τους ή τα γυμναστήριά τους!
3 Κρατούνταν ανεπίτρεπτα μεγάλα ποσά εκτός τραπεζικού λογαριασμού και στο χρηματοκιβώτιο ποιου? Αυτά τα ποσά ήταν μετρητά από εισπράξεις χέρι με χέρι μετά από την κατάσχεση του τραπεζικού λογαριασμού, τα οποία μόνο στα χέρια του Ενός και Μοναδικού Αφεντικού της ΕΛΟΚ μπορούσαν να κρατηθούν!
4 Έκαναν συνεχείς παράνομες συναλλαγές με ποσά άνω των 500 € εκτός τραπεζικού συστήματος Αυτό αποτελεί καραμπινάτη οικονομική παράβαση!
5 Τα μπλοκ εισπράξεων και πληρωμών δεν καταχωρίζονταν ως έντυπα αξιών. Αυτό αποτελεί καραμπινάτη λογιστική παράβαση!
6 Τα παραστατικά εισπράξεων και πληρωμών ήταν αθεώρητα από την Περιφέρεια. Αυτό σημαίνει ότι έδιναν δήθεν επίσημες αποδείξεις είσπραξης χρημάτων, οι οποίες τελικά ήταν μαϊμού και δεν καταχωρίζονταν πουθενά! Μαύρο χρήμα!!!
7 Η ΕΛΟΚ έχει έδρα στο Μαρούσι, ενώ η Γραμματεία της, που αποτελεί την πραγματική της έδρα, βρίσκεται στα Άνω Λιόσια! Η έδρα της ΕΛΟΚ βρίσκεται εκεί που βρίσκεται η Γραμματεία της και τα Βιβλία της! Καραμπινάτη παράβαση, που συνεχίζει και η Νέα Διοίκηση!
8 Πληρώνονταν δαπάνες εκτός του Σκοπού βάσει του καταστατικού. Η παράβαση αυτή έχει σαν συνέπεια την αφαίρεση της ειδικής αθλητικής αναγνώρισης!
9 Εφαρμόζονταν λανθασμένες λογιστικές πρακτικές στα Έσοδα από συνδρομές, ταυτότητες, Κύου, Νταν, Σχολές Προπονητών και άλλα. Όλα αυτά τα έσοδα είναι παράνομα και νομικά και λογιστικά και ταμειακά και με βάση τον Σκοπό για τον οποίο η ΕΛΟΚ αναγνωρίστηκε από την ΓΓΑ!
10 Παρανόμως υπάρχουν προ-εκτυπωμένες οι υπογραφές των Προέδρου-Ταμία-Γραμματέα στα μπλοκ εισπράξεων Καραμπινάτη παρανομία δια της οποίας εισέπραττε μόνον το Αφεντικό δια των υπαλλήλων του, ενώ οι κατά νόμο αρμόδιοι δεν έπαιρναν είδηση τι γινόταν!
11 Δεν υπέβαλλε η ΕΛΟΚ τις τρίμηνες καταστάσεις συμφωνητικών στην Εφορία! Φορολογική παράβαση, η οποία ενοχοποιεί και κάποιους στην Εφορία Νέας Ιωνίας, οι οποίοι κάποτε είχαν λάβει λεπτομερή καταγγελία για τις παρανομίες της ΕΛΟΚ και την είχαν καλύψει με ένα πρόστιμο των 100 € λόγω μη δήλωσης της αλλαγής της έδρας, την οποία αλλαγή ακόμα μέχρι σήμερα δεν έχει γίνει!!!
12 Δεν μιλάνε οι εκθέσεις των Ορκωτών Λογιστών για τους αγώνες και τα σεμινάρια των παράνομων προπονητών και ταυτόχρονα μελών των ΔΣ μέσω της Sportdata, που είχε σύμβαση μόνο με την ΕΛΟΚ, και πού πήγαν τα έσοδα από αυτά!!! Πολυετείς καραμπινάτες μικτές παραβάσεις κατά τις οποίες προπονητές και ταυτόχρονα μέλη του ΔΣ (απαγορεύεται) έκαναν αγώνες σε στιλ και σεμινάρια «υπό την αιγίδα της ΕΛΟΚ» (απαγορεύεται) σε στάδια του Δημοσίου (απαγορεύεται) και μέσω της Sportdata (απαγορεύεται) με τα έσοδα να εξαφανίζονται!!!

13

Δεν δίνονται τα μέλη των ΔΣ από τον Λογιστή των Παλαιών Διοικήσεων στις εκθέσεις του, ενώ δίνονται τα μέλη των ΔΣ της ΕΛΟΚ από τον Λογιστή της Νέας Διοίκησης στις εκθέσεις του. Στις τέσσερις εκθέσεις του Λογιστή του Γερόλυμπου τα αρμόδια ΔΣ δεν αναφέρονται εσκεμμένα, ενώ στις τρεις εκθέσεις του Λογιστή της Νέας Διοίκησης αναφέρονται! Απόδειξη ότι και οι πρώτες και οι δεύτερες εκθέσεις συντάχθηκαν κατά παραγγελία!!!
 

Β

Νομικές Παραβάσεις

 Παλαιές και Σύγχρονες

14 Ενώ η κατάσχεση του τραπεζικού λογαριασμού ήταν μόνο για 61.752 €, με αφορμή αυτή την κατάσχεση οι Παλιές Διοικήσεις είχαν παροπλίσει εσκεμμένα τον τραπεζικό λογαριασμό και έκαναν συναλλαγές 380.000 € το χρόνο με μετρητά!!! Η προφανής λύση για τον προβληματικό τραπεζικό λογαριασμό της ΕΛΟΚ, που αποδεικνύει την καραμπινάτη παρανομία να αποκλειστεί η χρήση του, ήταν να απομονωθεί το ονομαστικό ποσό κατάσχεσης!
15 Εντοπίστηκαν πολλές φοροτεχνικές παραβάσεις και λογιστικά λάθη Παλαιών και Νέας Διοικήσεων. Κάθε ομάδα από αυτές τις φοροτεχνικές παραβάσεις αποτελεί και μια ομάδα παρανομιών!
16 Η ΕΛΟΚ έχει έδρα στο Μαρούσι, ενώ η Γραμματεία της, που αποτελεί την πραγματική της έδρα, βρίσκεται στα Άνω Λιόσια! Η έδρα της ΕΛΟΚ πρέπει να βρίσκεται εκεί που βρίσκεται η Γραμματεία της και τα Βιβλία της! Καραμπινάτη παράβαση!
17 Δεν αναφέρονται τα υπεύθυνα μέλη των ΔΣ κατά τις περιόδους των ελέγχων. Δεν αναφέρονται, ενώ πρέπει να αναφέρονται για τον καταλογισμό των ευθυνών!
18 Γίνονταν εισπράξεις και πληρώνονταν δαπάνες εκτός Σκοπού βάσει του καταστατικού. Παρανομία, που στερεί την ειδική αθλητική αναγνώριση της ΕΛΟΚ από την ΓΓΑ!
19 Εφαρμόζονταν λανθασμένες λογιστικές πρακτικές στα Έσοδα από συνδρομές, ταυτότητες, Κύου, Νταν, Σχολές Προπονητών και άλλα. Όλα αυτά τα έσοδα είναι παράνομα και νομικά και λογιστικά και ταμειακά και με βάση τον Σκοπό για τον οποίο η ΕΛΟΚ αναγνωρίστηκε από την ΓΓΑ!
20 Οι εσωτερικοί και οι εξωτερικοί δικηγόροι ήταν χωρίς συμβάσεις με την ΕΛΟΚ, που να είχαν κατατεθεί στη Εφορία. Παρανομία, που έδινε τη δυνατότητα στα μέλη του ΔΣ και τον Επίτιμο Γιώργο Γερόλυμπο να πληρώνουν τους δικηγόρους της ΕΛΟΚ μέσω της ΕΛΟΚ για προσωπικές τους υποθέσεις, όπως π.χ. τον Ι. Μουρνιανάκη για τις υποθέσεις του Γερόλυμπου εναντίον του Αντόνιο Εσπίνος στο Αθλητικό Δικαστήριο της ΔΟΕ!
21 Παρανόμως πληρώνονταν αμοιβές σε μέλη των Δικαστικών Επιτροπών Τα μέλη των Δικαστικών Επιτροπών της ΕΛΟΚ παράνομα ήταν εξωτερικοί της ΕΛΟΚ δικηγόροι και όχι μέλη των συλλόγων της! Αυτό έχει σαν συνέπεια τις «κατά παραγγελία» αποφάσεις εναντίον των αντιπάλων της Διοίκησης!
22 Τα νομικά έξοδα των παλαιών διοικήσεων ήταν εξόφθαλμα τεράστια και εκτός κάθε πραγματικότητας! Διότι οι δικαστικές υποθέσεις προς εξόντωση των αντιπάλων ήταν πολλές και ταυτόχρονα οι υποθέσεις του Γερόλυμπου στο Αθλητικό Δικαστήριο της ΔΟΕ ήταν πανάκριβες!
23 Δεν μιλάνε οι εκθέσεις των Ορκωτών Λογιστών για τα σεμινάρια των παράνομων προπονητών και ταυτόχρονα μελών των ΔΣ μέσω της Sportdata, που είχε σύμβαση μόνο με την ΕΛΟΚ, και πού πήγαν τα έσοδα από αυτά!!! Γινόταν παράνομη εκμετάλλευση της ΕΛΟΚ, της Sportdata, των αδειών από τις Περιφέρειες, των σταδίων του Κράτους και της ΓΓΑ για παράνομα σεμινάρια και αγώνες στιλ των προπονητών και ταυτόχρονα μελών του ΔΣ!
 
Γ Ταμειακές Παραβάσεις  Μιλάμε για ένα Ταμείο ... Μπάχαλο!
24 Κατά τους ετήσιους ελέγχους η μέτρηση του Ταμείου γινόταν μόνο μια φορά και εκτός του χρονικού διαστήματος του ελέγχου. Ποια αξιοπιστία έχει μία μόνο μέτρηση στο διάστημα μιας ετήσιας λειτουργίας του Ταμείου και μάλιστα εκτός αυτού του διαστήματος? Καμιά!!!
25 Πληρώνονταν παράνομα τα οδοιπορικά μελών του ΔΣ και άλλων χωρίς επαρκή δικαιολογητικά Κλασική στρατηγική υποκλοπής μικροποσών, που δεν θα αναζητιόνταν οι αποδείξεις, από λιγούρηδες! Τι να πει κανείς!!!
26 Οι επί τέσσερα χρόνια ίδιες υποδείξεις από τους Ορκωτούς Λογιστές δεν εισακούστηκαν! Ακόμα και σήμερα πολλές από αυτές δεν έχουν εισακουστεί!
27 Κατά τις Παλιές Διοικήσεις κινούσαν μεγάλα ποσά σε δαπάνες χωρίς επαρκή δικαιολογητικά. Καραμπινάτη παρανομία, συνέπεια του ότι τις αποφά-σεις τις έπαιρνε ένα άτομο και τις εφάρμοζε άμεσα!
28 Υπάρχουν εσκεμμένες αοριστίες στα έσοδα και στις δαπάνες. Εισπράττονταν τεράστια ποσά για διπλώματα Κύου και Νταν από αθλητές-προπονητές με την ψευδή αιτιολογία "έκτακτη οικονομική ενίσχυση για τους σκοπούς της ΕΛΟΚ"!

Εσκεμμένη μέθοδος δημιουργία μιας χαοτικής κατάστασης, όπου ο «λύκος στην αναμπουμπούλα χαίρεται»!

Το δίπλωμα εκδίδεται ως αντικείμενο στο όνομα ιδιώτη και άρα η πώλησή του παίρνει ΦΠΑ και φορολογείται!

29 Υπάρχουν ασάφειες στις ετήσιες οφειλές συνδρομών των συλλόγων-μελών. Δεν υπάρχει βιβλίο συνδρομών των μελών???
30 Παρανόμως υπάρχουν προ-εκτυπωμένες οι υπογραφές των Προέδρου-Ταμία-Γραμματέα στα μπλοκ εισπράξεων Καραμπινάτη παρανομία δια της οποίας εισέπραττε μόνον το Αφεντικό δια των υπαλλήλων του και οι κατά νόμο αρμόδιοι δεν έπαιρναν είδηση τι γινόταν!
31 Πληρώνονταν σχετικά μεγάλα ποσά για καφέδες και γεύματα, που δεν προβλέπονται από το καταστατικό. Είχαν βρει το μήνα που τρέφει τους έντεκα και του έδωσαν να καταλάβει!
32 Δεν μιλάνε οι εκθέσεις των Ορκωτών Λογιστών για τα σεμινάρια των παράνομων προπονητών και ταυτόχρονα μελών των ΔΣ μέσω της Sportdata, που είχε σύμβαση μόνο με την ΕΛΟΚ, και πού πήγαν τα έσοδα από αυτά!!! Γινόταν παράνομη εκμετάλλευση της ΕΛΟΚ, της Sportdata, των αδειών από τις Περιφέρειες, των σταδίων του Κράτους και της ΓΓΑ για παράνομα σεμινάρια και αγώνες στιλ των προπονητών και ταυτόχρονα μελών του ΔΣ!
 
Δ Παραβάσεις έναντι της ΓΓΑ! Καλά στη ΓΓΑ κοιμούνται με τα τσαρούχια!
33 Παρανόμως δεν υπέβαλλαν προϋπολογισμούς και απολογισμούς στη ΓΓΑ και έχαναν επιχορηγήσεις Μια καραμπινάτη παρανομία, που αποδεικνύει τον βαθύ λήθαργο στον οποίο είναι βυθισμένη η ΓΓΑ! Επί δέκα χρόνια δεν είδε τις παρανομίες της ΕΛΟΚ, αφού απουσίαζε από τα γραφεία των αρμοδίων της κάθε υποχρέωσή της???
34 Δεν εφαρμόστηκαν ποτέ οι συνέπειες της μη κανονικής λειτουργίας της ΕΛΟΚ, που έχουν σαν αποτέλεσμα την απώλεια προνομίων από τη ΓΓΑ. Αυτό αποδεικνύει ότι η ΓΓΑ έβλεπε σαν «οικονομία» για το δικό της Ταμείο όλες τις παράνομες εισπράξεις της ΕΛΟΚ από τα μέλη της!
35 Δεν ενημέρωναν την ΓΓΑ για το αθλητικό δυναμικό της ΕΛΟΚ. Γνωστή καραμπινάτη παράβαση με συνέπεια την αφαίρεση της αθλητικής αναγνώρισης.
36 Δεν ενημέρωναν την ΓΓΑ για την αξιολόγηση των συλλόγων! Γνωστή καραμπινάτη παράβαση με συνέπεια την αφαίρεση της αθλητικής αναγνώρισης, που ποτέ δεν έγινε.
39 Γίνεται αναφορά στην Έκθεση της Εθνικής Αρχής Διαφάνειας, η οποία για την παράβαση της απουσίας των εγκρίσεων των Προϋπολογισμών για τα έτη 2014-2015-2016-2017-2018 πρότεινε τον καταλογισμό των δαπανών της ΕΛΟΚ στα μέλη των ΔΣ αυτών των περιόδων! Ακούγεται ότι στη ΓΓΑ δουλεύουν για να καταλογίσουν τα ποσά από τους μη εγκεκριμένους προϋπολογισμούς της ΕΛΟΚ, αλλά αυτοί εκεί μέσα κοιμούνται με τα τσαρούχια και ακόμα και αυτό να γίνει, θα γίνει το … 2058!!! Την υπόθεση της έχει αναλάβει ο Κώστας Βαλεργάκης!
40 Δεν μιλάνε οι εκθέσεις των Ορκωτών Λογιστών για τα σεμινάρια των παράνομων προπονητών και ταυτόχρονα μελών των ΔΣ μέσω της Sportdata, που είχε σύμβαση μόνο με την ΕΛΟΚ, και πού πήγαν τα έσοδα από αυτά!!! Γινόταν παράνομη εκμετάλλευση της ΕΛΟΚ, της Sportdata, των αδειών από τις Περιφέρειες, των σταδίων του Κράτους και της ΓΓΑ για παράνομα σεμινάρια και αγώνες στιλ των προπονητών και ταυτόχρονα μελών του ΔΣ, πράγμα που συνεπάγεται την αφαίρεση της ειδικής αθλητικής αναγνώρισης!
 
Ε Διοικητικές Παρανομίες Συνεχίζονται από τη Νέα Διοίκηση!
41 Οι δαπάνες παρανόμως δεν προ-εγκρίνονταν και δεν εγκρίνονταν στα Πρακτικά του ΔΣ Παρανομία που συνεχίζει και η Νέα Διοίκηση!
42 Δεν επιβεβαιώνονταν οι οφειλές της ΕΛΟΚ από τους προμηθευτές (εσκεμμένα?) Ειδοποιημένοι να μην συνεργαστούν με τον Λογιστή οι εξωτερικοί προμηθευτές της ΕΛΟΚ!
43 Υπάρχουν οφειλές της ΕΛΟΚ χωρίς δικαιολογητικά. Από τη Νέα Διοίκηση μηδενίστηκαν οφειλές της τάξεως των 48.000 €!!! Πιθανότατα για δουλειές ή προμήθειες που ποτέ δεν έγιναν!!!
44 Δεν υπάρχουν συμβάσεις με τους προμηθευτές κατατεθειμένες στην Εφορία. Καραμπινάτη παρανομία, διότι έδιναν την κάθε δουλειά σε όποιον ήθελαν από όπου θα έπαιρναν ενδεχομένως και τη δική τους προμήθεια!!!
 
Ζ Τι ΔΕΝ βρήκαν οι Ορκωτοί Λογιστές … … αλλά έχει αποδειχθεί ότι ενδεχομένως, υπάρχουν!
45 Δεν έγινε λεπτομερής έλεγχος της Sportdata του Σκοπελίτη κατά το ενδεχόμενο να αποτελεί κατά ποσοστό ή καθ’ ολοκληρία υποκρυπτόμενη ιδιοκτησία του Γερόλυμπου πράγμα, που αποδεικνύεται και από την πληρωμή οδοιπορικών στον Άλκη Σκοπελίτη, τον φερόμενο ως ιδιοκτήτη της Sportdata. Από πάντα η ύπαρξη της Sportdata του Σκοπελίτη, ο οποίος ήταν άνθρωπος των Γερόλυμπου-Μπουλούμπαση, ήταν ύποπτη να είναι κρυφή επιχείρηση του Γερόλυμπου με βάση τον συλλογισμό ότι την βρήκε ο Γερόλυμπος με τις επαφές του εξωτερικού που είχε και ποτέ δεν θα άφηνε τα σίγουρα ποσά που παίρνει κάθε χρόνο, η Sportdata να τα παίρνει άλλος από τον ίδιο!
46 Δεν έγινε λεπτομερής έλεγχος της εταιρίας «Elpida Tours”, που έπαιρνε τις αποστολές εξωτερικού και την φιλοξενία-ξενάγηση των ξένων αποστολών των διεθνών αγώνων στην Ελλάδα! Έπρεπε να ελεγχθούν όλες οι πληρωμές της από την ΕΛΟΚ για κάθε συνεργασία τους, αλλά και οι συμμετοχές της στις τρεις προσφορές για την επιλογή του εκάστοτε προμηθευτή.
47 Δεν τονίστηκε αρκετά ότι στους απολογισμούς προς τους συλλόγους στις Γενικές Συνελεύσεις τα έσοδα-έξοδα θα πρέπει να γράφονται ανά εκμετάλλευση/ δραστηριότητα και όχι συγκεντρωτικά, ώστε να γίνονται κατανοητά από ανθρώπους, που δεν έχουν γνώσεις οικονομολόγων! Το χάος των προϋπολογισμών και απολογισμών της ΕΛΟΚ προς τους συλλόγους ακολουθεί και η Νέα Διοίκηση, διότι ο σκοπός της είναι να μην τα καταλαβαίνουν όλοι όλα! Μερικά τα θέλουν να μένουν ασαφή για το μέλλον!
48 Δεν μιλάνε οι εκθέσεις για τα έσοδα από 1) Κύου-Νταν, 2) Ταυτότητες-Δελτία αθλητών, 3) Αγώνες των στιλ σε κρατικά στάδια με χρήση της Sortdata, 4) Σεμινάρια σε κρατικά στάδια με χρήση της Sportdata, όταν η ΕΛΟΚ δεν έχει τα παραδοσιακά στιλ και άρα έχει ήδη εκφύγει από τον Σκοπό για τον οποίο πήρε την αθλητική αναγνώριση από την ΓΓΑ! Γινόταν παράνομη εκμετάλλευση της ΕΛΟΚ, της Sportdata, των αδειών από τις Περιφέρειες (εξαπάτηση), των σταδίων του Κράτους (εξαπάτηση) και της ΓΓΑ (εξαπάτηση) για παράνομα σεμινάρια και αγώνες στιλ «των προπονητών και ταυτόχρονα μελών του ΔΣ»!
 
Η

Γενική Γραμματεία Αθλητισμού: Ο Μεγάλος Παράνομος!!!

49 Τέλος, αυτά τα σαΐνια οι Ορκωτοί Λογιστές, για το μπάχαλο που επικρατεί στα λογιστικά της ΕΛΟΚ επί 10 χρόνια, ΔΕΝ αναρωτιούνται σε κανένα σημείο των Εκθέσεών τους, πού στο διάβολο βρίσκεται αυτή η ανίκανη και άχρηστη Γενική Γραμματεία Αθλητισμού, που υποτίθεται ότι εποπτεύει τις αθλητικές ομοσπονδίες και προστατεύει τον κόσμο του αθλητισμού από τους αδίστακτους απατεώνες των διοικήσεων των αθλητικών ομοσπονδιών???
50 Όταν το 2014 και κατά την εξέλιξη της Σχολής Προπονητών Καράτε "βομβάρδιζα" τα Υπουργεία με emails (κλικ εδώ) για τις παρανομίες του Γερόλυμπου σε τρεις αθλητικές ομοσπονδίες και την αδιαφορία της ΓΓΑ για αυτές τις παρανομίες (τα emails έφθαναν και στα χέρια του σημερινού Πρωθυπουργού!), η τότε κυβέρνηση του Αντώνη Σαμαρά έδωσε εντολή στον Υφυπουργό Αθλητισμού Γιάννη Ανδριανό να "καθαρίσει" τις ομοσπονδίες-μαϊμούδες με αποτέλεσμα μετά από ενδελεχείς έρευνες να αφαιρεθεί η ειδική αθλητική αναγνώριση από εννέα ομοσπονδίες (κλικ εδώ)! Αυτό δεν είχε γίνει ποτέ πριν και δεν έγινε ποτέ μετά, αλλά έγινε μόνο μια φορά στο τέλος του 2014 και αιτία ήταν οι έρευνες και δημοσιεύσεις του www.karate.gr!
 

I

29/5/2021 - Οι Απάτες της παράταξης Σιετή κατά τις εκλογές της 29/5/2021

για τις οποίες έχει ασκηθεί Αγωγή Ακύρωσης των εκλογών:

62

Απάτες κατά τις εκλογές αυτές της ΕΛΟΚ, που οργανώθηκαν από την τότε προσωρινή διοίκηση (Σιετή):

1) Τέσσερις υποψήφιοι, που εκλέχθηκαν, ανήκαν στον ίδιο σύλλογο κατά παράβαση του καταστατικού της ΕΛΟΚ,

2) Δύο άλλοι υποψήφιοι, που εκλέχθηκαν,  ανήκαν στον ίδιο άλλο σύλλογο κατά παράβαση του καταστατικού της ΕΛΟΚ,

3) Δύο ακόμα άλλοι υποψήφιοι, που εκλέχθηκαν,  ανήκαν στον ίδιο τρίτο σύλλογο κατά παράβαση του καταστατικού της ΕΛΟΚ,

4) Ένας υποψήφιος, που εκλέχθηκε,  είναι επαγγελματίας προπονητής, και

5) Ένας άλλος υποψήφιος, που εκλέχθηκε,  ήταν κατά το διάστημα της υποψηφιότητάς του μέλος στο ΔΣ άλλης αθλητικής ομοσπονδίας!

Η αντίκρουση από την ΕΛΟΚ της Αγωγής Ακύρωσης των Εκλογών ανατέθηκε στο ίδιο νομικό γραφείο, που υποστήριζε την παράταξη Σιετή στο διάστημα τελευταίωνν 4-5 χρόνων πριν τις εκλογές. Επειδή η Αγωγή Ακύρωσης στρέφεται κατά της ΕΛΟΚ, τα νομικά έξοδα τα πληρώνει η ΕΛΟΚ, αλλά στην πραγματικότητα οι ανωτέρω παρανομίες, στις οποίες αφορά η Αγωγή, έχουν διαπραχθεί από την προσωρινή διοίκηση πριν τις εκλογές, η οποία και θα πρέπει να επωμιστεί τα νομικά έ3ξοδα!!! Το ίδιο ισχύει και για τα επόμενα!

63 Οι Απάτες της μέτρησης των αθλητών για το δικαίωμα ψήφου στις εκλογές για τις οποίες έχει ασκηθεί Αγωγή Ακύρωσης των εκλογών: η αντίπαλη παράταξη διεκδικεί το δικαίωμα ψήφου συλλόγων της, το οποίο στερήθηκαν από την τότε προσωρινή διοίκηση!
   

Θ

Ιούνιος 2022 – Ένα χρόνο μετά την ανάληψη της Διοίκησης της ΕΛΟΚ

ετά τις εκλογές της 29/5/2021) από το ΔΣ υπό την προεδρία του Θεόδωρου Σιετή

και επί Υφυπουργίας Λευτέρη Αυγενάκη

51 Η Απάτη της Εκτελεστικής Επιτροπής: το από 29/5/2021 νέο ΔΣ της ΕΛΟΚ με πρόεδρο τον Θεόδωρο Σιετή δημιούργησε μέσω του καταστατικού μια πενταμελή Εκτελεστική Επιτροπή στην οποία ανέθεσε … όλες σχεδόν τις αρμοδιότητες του ΔΣ με αποτέλεσμα την αχρήστευση του ΔΣ κατά ευθεία παράβαση του αθλητικού νόμου και σε τρόπο, ώστε η φωνή της μειοψηφίας να έχει χαθεί πλήρως!
52 Η Απάτη της έλλειψης αρίθμησης των Πρακτικών του ΔΣ: τα Πρακτικά του ΔΣ πρέπει πάντα να φέρουν αρίθμηση κατά αύξουσα σειρά, ώστε να αποκλείεται η εσκεμμένη εξαφάνιση ή προσθήκη κάποιου από αυτά για ευνόητους λόγους. Εν προκειμένω, τα Πρακτικά του νέου αυτού ΔΣ δεν αριθμούνται! 
53 Οι Απάτες του Ταμία της ΕΛΟΚ: Σε όλα πλην ελάχιστων τα Πρακτικά του ΔΣ/ΕΛΟΚ ποτέ δεν προ-εγκρίνονται οι δαπάνες και ποτέ δεν εγκρίνονται οι πληρωμές, όπως πάντα τυπικά θα έπρεπε, ώστε να υποβάλλονται στη γνώση όλων των μελών του ΔΣ! Με αυτό τον τρόπο ο Ταμίας κάνει ό,τι αυτός θέλει!!!
54 Η Απάτη των «διαλογικών συζητήσεων»: σε όλα στα Πρακτικά του νέου ΔΣ και για κάθε θέμα, που δήθεν συζητείται, υπάρχει η μόνιμη αιτιολογία «κατόπιν διαλογικής συζήτησης αποφασίστηκε …» χωρίς να αναφέρονται οι απόψεις των συμβούλων για το συζητούμενο θέμα! Αυτό είναι παράνομο, διότι χάνεται η φωνή της μειοψηφίας!
55 Η Απάτη της «έγκρισης των αποφάσεων της Εκτελεστικής Επιτροπής»: σε όλα τα Πρακτικά εγκρίνονται αποφάσεις τη Εκτελεστικής Επιτροπής «της τάδε ημερομηνίας» χωρίς να αναφέρεται ποιες είναι και χωρίς να φαίνονται οι συζητήσεις των μελών αυτής ή του ΔΣ επί αυτών. Δηλαδή, διοικεί η Εκτελεστική Επιτροπή και οι σύμβουλοι του ΔΣ εγκρίνουν στα τυφλά, ενώ ταυτόχρονα στη ΔΙΑΥΓΕΙΑ δεν αναρτώνται οι απόφάσεις της Εκτελεστιής Επιτροπής και άρα η ουσία των συνεδριάσεων του ΔΣ, αλλά αποκρύπτεται επιμελώς!
56 Η Απάτη των παράνομων αναρτήσεων στη ΔΙΑΥΓΕΙΑ: όλα τα Πρακτικά του νέου ΔΣ υπό τον Θεόδωρο Σιετή αναρτώνται μετά από μήνες στη ΔΙΑΥΓΕΙΑ, αλλά οι αποφάσεις τους εφαρμόζονται άμεσα μόλις ψηφίζονται από το ΔΣ και πριν νομιμοποιηθούν με την ανάρτησή τους στη ΔΙΑΥΓΕΙΑ! Ο Θεόδωρος Σιετής και οι περί αυτόν καταχωρούν συστηματικά τα Πρακτικά της ΕΛΟΚ στο site της χωρίς τους ΑΔΑ της ΔΙΑΥΓΕΙΑΣ για κρύψουν αυτή την Απάτη!!!
57 Η Απάτη των βαθμών ΝΤΑΝ: Η ΕΛΟΚ με μόνο το αγωνιστικό καράτε υπό τον Θεόδωρο Σιετή δίνει τεχνικούς βαθμούς ΝΤΑΝ χωρίς να έχει δικαίωμα, χωρίς κανόνες, χωρίς εξετάσεις, με μαύρες και παράνομες εισπράξεις και  μόνο για εισπρακτικούς και ψηφοθηρικούς λόγους, ενώ αυτό αποτελεί αποκλειστικό δικαίωμα των παραδοσιακών στιλ καράτε (δηλαδή της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Παραδοσιακού Καράτε). Υπάρχει νομολογία για αυτό το θέμα από το 1995 και άρα η ΕΛΟΚ συστηματικά παραβαίνει το ΣΚΟΠΟ για τον οποίο έχει αναγνωριστεί από την ΓΓΑ 1990 με αποτέλεσμα να πρέπει να της αφαιρεθεί η ειδική αθλητική αναγνώριση!
58 Η Απάτη των οικονομικών ενισχύσεων: το ΔΣ/ΕΛΟΚ ενισχύει οικονομικά συλλόγους χωρίς να έχει αναρτήσει κανόνες ενίσχυσης και άρα με την ευχέρεια να χρησιμοποιεί τις ενισχύσεις αυτές προς ευνοούμενους συλλόγους ή προς υποκρυπτόμενη ψηφοθηρία.
59 Η Απάτη της Δικαστικής Επιτροπής: το σημερινό ΔΣ έχει προωθήσει άρθρο στο νέο καταστατικό της ΕΛΟΚ, στο οποίο η παλιά γνωστή Δικαστική Επιτροπή, που έπρεπε να προκύπτει με εκλογές από άτομα-μέλη συλλόγων-μελών της ΕΛΟΚ, να έχει αντικατασταθεί από ένα μόνιμο Πειθαρχικό Συμβούλιο από συγκεκριμένα άτομα ελεγχόμενα από το ΔΣ. Αυτό σημαίνει ότι και οι αποφάσεις του Πειθαρχικού Συμβουλίου θα είναι ελεγχόμενες από το ΔΣ του Θεόδωρου Σιετή! Μεταξύ δε των μελών του Πειθαρχικού Συμβουλίου βρίσκονται και δύο υπάλληλοι της ΓΓΑ, πράγμα απαράδεκτο για την αυτονομία της ομοσπονδίας!
60 Οι Απάτες της εκμετάλλευσης των αθλητών: το ΔΣ/ΕΛΟΚ υπό τον Θεόδωρο Σιετή εκμεταλλεύεται την έντονη επιθυμία των αθλητών των εθνικών ομάδων και των γονέων τους να συμμετέχουν σε αγώνες του εξωτερικού και συστηματικά, ενώ η ΕΛΟΚ έχει καθ’ ομολογία της ένα Ταμείο 200.000 ευρώ, το ΔΣ του Σιετή απαιτεί ολόκληρα ή το μεγαλύτερο μέρος των εξόδων των αθλητών των εθνικών ομάδων να τα πληρώνουν οι οικογένειες των αθλητών και μάλιστα εικονικά μέσω δήθεν των συλλόγων τους σε αντίθεση με τις προεκλογικές τους υποσχέσεις ότι οι αθλητές "δεν θα πλήρωναν ποτέ έξοδα κατά τις συμμετοχές τους στις αποστολές εξωτερικού"!
61 Οι απόλυτη συνεργασία του νέου ΔΣ/ΕΛΟΚ με τους παρανόμως διοικούντες επί 20 χρόνια την ΕΛΟΚ, η απόκρυψη όλων των παρανομιών τους και οι διορισμοί τους σε σημερινές θέσεις κλειδιά για απλή ψηφοθηρία και εξασφάλιση της νέας εξουσία στις θέσεις του ΔΣ/ΕΛΟΚ! Η απαράδεκτη καθυστέρηση από την ΓΓΑ του καταλογισμού των παρανόμως δαπανηθέντων ποσών από το Ταμείο της ΕΛΟΚ από τις προηγούμενες διοικήσεις! Η ασυδοσία και αδιαφορία του Υφυπουργού, ώστε από τα 20 χρόνια παρανομιών να μην τιμωρείται τίποτα απολύτως!!!
   
Ι

Ιούλιος 2022 - Οι επόμενες παρανομίες είναι καινούριες, αποτελούν αποκλειστική ευθύνη της από 29/5/2021 και υπό τον Θεόδωρο Σιετή διοίκησης και φυσικά προστίθενται σε όλες τις προηγούμενες παρανομίες, τις οποίες ποτέ δεν διόρθωσαν!!!

62

Η Απάτη των συμμετοχών στις συνεδριάσεις ΔΣ δια της δικτυακής πλατφόρμας ΖΟΟΜ: Κατά τις συνεδριάσεις του ΔΣ μέσω της δικτυακής πλατφόρμας ΖΟΟΜ, αποδεικνύεται ότι ένα μέλος του ΔΣ, ο κ. Νίκος Ζάχος, δεν εμφανιζόταν ποτέ να συμμετέχει με την εικόνα του στις οθόνες των άλλων συνέδρων και κανένας δεν τον γνωρίζει! Αυτό είναι παράνομο, διότι χωρίς την εικόνα των συμμετεχόντων σε διαδικτυακή τηλεδιάσκεψη τίθεται υπό αμφιβολία η νομιμότητα όλων των συνεδριάσεων του ΔΣ, αφού ΔΕΝ υπάρχουν τα απαραίτητα στιγμιότυπα οθόνης, που να αποδεικνύουν τις συμμετοχές όλων των μελών του ΔΣ δια των εικόνων τους καθ' όλες τις συνεδριάσεις του ΔΣ! Και όμως ο Νίκος Ζάχος θεωρείτο παρών και υπέγραφε τα Πρακτικά εκ των υστέρων χωρίς να συμμετέχει στις συνεδιάσεις του ΔΣ! Ίσως και άλλοι να έκαναν το ίδιο κατά καιρούς μια και δεν είχε ανακαλυφθεί από την αντιπολίτευση!
63 Η Απάτη της ανάμιξης γνωστών προπονητών του καράτε στα διοικητικά της ΕΛΟΚ: με σκοπό την εύνοια των αθλητών τους και των συλλόγων τους: Ήδη υπάρχουν έντονες διαμαρτυρίες για την ανάμιξη προπονητών στη Διαιτησία των αγώνων της ΕΛΟΚ (παράνομα υπάρχουν διαιτητές που είναι ταυτόχρονα και προπόνητές!)
64 Αναρωτιέται κανείς αν η ΕΛΟΚ διοικείται από Συμμορίες?:  Υπάρχει διαπιστωμένη έντονη διαπλοκή διοικητικών και προπονητών (ενισχύουν οι μεν τους δε και αντιστρόφως), που κατευθύνει τα αποτελέσματα των αγώνων, τις συμμετοχές αθλητών στις εθνικές ομάδες, τις επιλογές των συνοδών-προπονητών στις αποστολές εξωτερικού και τις οικονομικές ενισχύσεις της ΕΛΟΚ προς ορισμένους ειδικά συλλόγους εμφανώς ευνοϊκότερα από άλλους συλλόγους!

65

Υπάρχουν έντονες ενδείξεις τυχοδιωκτισμού για τον πρόεδρο της ΕΛΟΚ Θεόδωρο-Μαργαρίτη Σιετή:

1) Ήταν απόλυτα άσχετος ("γλάστρα") με το καράτε,

2) Επί 3-4 χρόνια πληρωνε προσωπικά ο ίδιος τα δικαστήρια της Νέας Διοίκησης εναντίον της Παλιάς Διοίκησης με αποτέλεσμα να του δοθεί η θέση του προέδρου "από ευγνωμοσύνη" ή αλλιώς " την αγόρασε",

3) Στις εκλογές της 29/5/2021 έφερε σαν συνυποψήφιους ακόμα τρεις άσχετους ("γλάστρες") από τον ίδιο σύλλογο τον δικό του (όπου γυμνάζονται και τα παιδιά του), προφανώς για να έχει μια "προσωπική" πλειοψηφία στο ΔΣ,

4) αποδέχθηκε χωρίς καμιά αντίρρηση, αλλά και από άγνοια να ελέγξει, τις αμφιλεγόμενες υποψηφιότητες των άλλων υποψηφίων με συνέπεια να βρίσκεται η ΕΛΟΚ στα δικαστήρια και να διακυβεύεται η νομιμότητα των πράξεών της  για ένα και περισσότερο χρόνο!

5) Διόρισε ως Διευθυντή της επερχόμενης Σχολής Προπονητών Καράτε έναν προσωπικό του φίλο και παλιό επιχειρηματικό συνεργάτη του, τελείως άσχετο με το καράτε, ο οποίος μοιραία παραιτήθηκε όταν τον γιουχάισε άμεσα ο χώρος του καράτε!!!

66

Άλλωστε ο πρόεδρος της ΕΛΟΚ Θεόδωρος-Μαργαρίτης Σιετής είναι προσωπικά υπεύθυνος για όλες ανεξαιρέτως τις παρανομίες της ΕΛΟΚ, που απαριθμίζονται στον παρόντα κατάλογο και για όσες άλλες δεν έπεσαν στην αντίληψή μας, αλλά θα τις βρούμε και αυτές!!!

Όλα τα ανωτέρω είναι σε γνώση του Υφυπουργού αθλητισμού Λευτέρη Αυγενάκη και της Κυβέρνησης, οι οποίοι δεν ενδιαφέρονται για την ηθική και τη νομιμότητα, αλλά μόνο για το «κομματικό κέρδος»!


 Αρχική      Επικαιρότητα      Περιεχόμενα ΕΛΟΚ / WKF .