karate.gr: 14 - Περιεχόμενα ΕΛΟΚ / WKF - ChickenClub   

Πρώτη δημοσίευση 30/6/2021.

  Αρχική      Επικαιρότητα      Περιεχόμενα ΕΛΟΚ / WKF .

Καταχωρήσεις στο karate.gr

Διοργανώσεις

Στηρίξτε το karate.gr με 20 €/έτος! Donations 20 €/y!

Σε πρώτη δημοσίευση από 16/12/2021 και αναδρομικά σε παλαιότερα άρθρα του www.karate.gr!

 Πρόλογος του άρθρου από τον Θύμιο Περσίδη .

Οι Αποφάσεις της 16/12/2021 του ΕΔΔΑ στις "Δύο" και της 1/12/2022 στη "Μία" Προσφυγές "PERSIDIS vs GREECE"!

Το www.karate.gr, σαν συνέχεια του από το ΝΟΕ-1977 μέχρι το ΔΕΚ-1994 με εκδότη τον Θύμιο Περσίδη κυκλοφορούντος μηνιαίου αθλητικού περιοδικού "ΔΥΝΑΜΙΚΟ ΤΖΟΥΝΤΟ-ΚΑΡΑΤΕ" αρχικά και απλά "ΔΥΝΑΜΙΚΟ" αργότερα, είναι ένας "δημοσιογραφικός ιστότοπος", που γράφεται από έναν κορυφαίο γνώστη στον ειδικό χώρο του καράτε. Όσα πρόσωπα κρίνονται εδώ είναι αποδεδειγμένα δημόσια πρόσωπα και κρίνονται για πράξεις και παραλήψεις τους στους τομείς των δημόσιων αρμοδιοτήτων τους υπό τα ευρύτερα όρια κριτικής αξιολόγησης, όπως απαιτεί η διαφύλαξη του δημοσίου συμφέροντος για τον αθλητισμό, τον οποίο χρυσοπληρώνει ο Έλληνας φορολογούμενος!!!

Ως επί 17 χρόνια εκδότης του ανωτέρω περιοδικού και από τον Αύγουστο του 2004 ιδιοκτήτης-διαχειριστής του www.karate.gr, αλλά και ως υπέρ των σαράντα ετών διοικητικός αθλητικών ομοσπονδιών καράτε, έχω δικαστεί σε περισσότερες από 80 δίκες (Πρωτοδικείου, Εφετείου, Αρείου Πάγου κτλ.) σε αστικές, ποινικές και διοικητικές υποθέσεις με νίκες ή παραγραφές για τις περισσότερες από αυτές. Για δύο αστικές (με ασφαλιστικά) και μία ποινική (με μία αναίρεση δεκτή!) υποθέσεις, σύνολο 4+4+5=13 δίκες που έχασα, με αντικείμενο κυρίως τη συκοφαντική δυσφήμιση, είχα υποβάλει αντίστοιχα τρεις Προσφυγές (δύο το 2014 και μία το 2015, με κλικ εδώ) στο Ευρωπαϊκό Δικαστήριο Δικαιωμάτων του Ανθρώπου (ΕΔΔΑ) με ΠΑΡΑΠΟΝΑ για λανθασμένη εφαρμογή από τους Δικαστές υπέρμετρου περιορισμού στην ελευθερία της έκφρασης στα κείμενά μου, τα οποία αφορούσαν σε κριτικές αξιολογήσεις πράξεων δημοσίων προσώπων, παρ' όλο που υπέβαλα πάντα και σχετικές αποφάσεις του ΕΔΔΑ! Τις Προσφυγές αυτές τις είχα συντάξει μόνος μου χωρίς τη βοήθεια νομικού! Τέτοιες Προσφυγές υποβάλλονται στο ΕΔΔΑ περί τις 30.000 κάθε χρόνο από όλη την Ευρώπη και απορρίπτεται το 95% αυτών από το γραμματειακό πρωτόκολλο και την αρχική εκτίμηση του παραδεκτού της προσφυγής! Οι δικές μου πέρασαν και οι τρεις τα δύο αυτά στάδια μέσα στο ελάχιστο 5% για να δικαστούν!!!

Πριν όμως δικαστούν, το Νομικό Συμβούλιο του Κράτους (ΝΣΚ), που παρίσταται νομικά στο ΕΔΔΑ για την Ελληνική Κυβέρνηση, μού πρότεινε Συμβιβασμό με Αποζημίωση για παράβαση από τα δικαστήρια του άρθρου 6 περί μη δίκαιης δίκης και του άρθρου 10 περί ελευθερίας της έκφρασης της Ευρωπαϊκής Σύμβασης Δικαιωμάτων του Ανθρώπου (ΕΣΔΑ) αρχικά για τις δύο αστικές και μετέπειτα και για την ποινική! Αποδέχθηκα το Συμβιβασμό με την Αποζημίωση, διότι οι υποθέσεις είχαν αργήσει απαράδεκτα πάρα πολύ (εξίμισι χρόνια!), ενώ ήταν και οικονομικά συμφερότερος από το να εκδικαστούν! Η επιτυχία αυτή με κατέστησε το μόνο γνωστό Έλληνα Πολίτη, που χωρίς να είναι νομικός κατάφερε να δικαιωθεί σε τρεις ιδιόγραφες Προσφυγές του στο ΕΔΔΑ!!! Δεν υπάρχει δε καμιά αμφιβολία ότι η ανωτέρω πρόταση Συμβιβασμού αποτελεί παραδοχή ήττας, αφού το Δημόσιο δεν χαρίζει ούτε δεκάρα στον Πολίτη!

Το κυριότερο, όμως, είναι ότι το www.karate.gr αναγνωρίστηκε από το ΕΔΔΑ ως δημοσιογραφικό site υπό την ευρεία έννοια και μπορεί πλέον ελεύθερα να κρίνει αξιολογικά πράξεις και παραλήψεις δημοσίων προσώπων στους τομείς των δημοσίων καθηκόντων τους με ευρύτερα πλαίσια εκφράσεων από ότι των απλών ιδιωτών!!! Με βάση αυτό το ακλόνητο συμπέρασμα, οι αρμόδιες δημόσιες υπηρεσίες καλά θα κάνουν να μελετούν σε βάθος τις καταγγελίες, που κατά καιρούς υποβάλλω, και να διορθώνουν τις στρεβλώσεις, τις οποίες καταγγέλλω και τις οποίες "ανέχονται έως υποθάλπουν" χωρίς να ιδρώνει το αυτί τους!!!

"Η Δημοσίευση είναι η Ψυχή της Δικαιοσύνης" = "Όλα στο Φως!"

 Το παρόν δημοσίευμα αποτελεί αναπόσπαστο μέρος του οικείου κεφαλαίου αλληλένδετων άρθρων και σχετικών 3000 περίπου σελίδων!  Μόλις στέλνετε στους φίλους σας με SMS: "karate.gr", αμέσως ανοίγουν το karate.gr και διαβάζουν το τελευταίο άρθρο του!!!


 Εντοπισμός των πρώτων ατασθαλιών της Νέας Διοίκησης της ΕΛΟΚ! Πρώιμη Ανικανότητα, Επιδεικτική Αδιαφορία και Αναμενόμενη Χοντροπετσιά στα καθήκοντά τους παρά την εγκληματική και παράνομη συγκέντρωση των αρμοδιοτήτων στα χέρια 3-4 ατόμων!

 

ΕΛΟΚ, Ελληνική Ομοσπονδία Καρα-Λαμογιο-Ηλιθίων! Νταν Α-Σιετή και Νταν Α-Χρήστου στις "Δασκάλες του Μπαλέτου"!

 

 "Νέα φυντάνια Ειδικού Σκοπού" στην απονομή Νταν-Μαϊμού κατά παράβαση ακόμα και του στρεβλού (και χωρίς έγκριση από τη ΓΓΑ) Εσωτερικού Κανονισμού και πάντα κατά παράβαση των Δικαστικών Αποφάσεων των Δικαστηρίων!

Η ΕΛΟΚ έχει ήδη ΕΚΤΡΑΠΕΙ εκ του Σκοπού της και θα πρέπει να κλείσει, διότι η γάγγραινα, που την κατατρώγει, οδηγεί σε ακρωτηριασμό της ειδικής αθλητικής αναγνώρισης!

 

Αφήστε τα μίση,

η ΠΟΠΚ είναι η λύση!

 Copyright © 1945-2045: Θύμιος Περσίδης, Κυνηγός Απατεώνων από Χόμπι!

Εκ των Ιδρυτών της ΕΛΟΚ, τέως Γεν. Γραμματέας, Πρόεδρος και Επίτ. Πρόεδρος!

Πρόεδρος της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Παραδοσιακού Καράτε!!!

Εγκληματολόγος πάσης φύσεως αθλητικών εγκλημάτων των ΕΛΟΚ και ΓΓΑ!!!

Φόβος και τρόμος των παντός επιπέδου και ιδιότητας αθλητικών λαμόγιων!!!

Εντοπιστής μίζας, λαμογιάς και παρανομιών των διοικούντων την ΕΛΟΚ και την ΓΓΑ!!!


1996 - Απόφαση Πρωτοδικείου ΠΟΠΚ - ΕΛΟΚ!

2000 - Απόφαση Εφετείου ΠΟΠΚ - ΕΛΟΚ!

2003 - Απόφαση Αρείου Πάγου ΠΟΠΚ - ΕΛΟΚ!

 Το Παραδοσιακό Καράτε της ΠΟΠΚ είναι διαφορετικό άθλημα από το Μοντέρνο Καράτε της ΕΛΟΚ και ανήκει στην ΠΟΠΚ!

 

Συνεχίζονται οι παράνομες αποφάσεις του ΔΣ/ΕΛΟΚ εις βάρος της νομιμότητας και των δικαιωμάτων της ΠΟΠΚ!

Όπως θα δούμε κατωτέρω και παρά τις ελπίδες της ΠΟΠΚ για μια συνεργασία με ίσους όρους στο καράτε, η "προσωρινά εκλεγμένη" διοίκηση της ΕΛΟΚ προχωράει σε ενέργειες, που θίγουν τα συμφέροντα της ΠΟΠΚ με πλήρη γνώση της καταπάτησης αυτών των δικαιωμάτων!

Είναι λυπηρό να βλέπει κανείς ανθρώπους, που παρουσιάζονταν σαν "φίλοι" και τους οποίους θεωρούσε φίλους να εργάζονται εντατικά για να υποσκάψουν τα συμφέροντά του, τα οποία παρίσταναν έμπρακτα ότι συμμερίζονταν!

Αλλά είναι συνηθισμένα τα βουνά από τα χιόνια και με τους αχάριστους είμαστε πανέτοιμο να πράξουμε ανάλογα!

Επαναλαμβάνω σε πρώτη φάση την Αναγνώριση των Διπλωμάτων Καράτε από την ΠΟΠΚ (κατεβάζετε το PDF και σε σύνδεση με το δίκτυο ανοίγετε τα Links) και τονίζω με την ευκαιρία ότι αποκλείονται από κάθε δίπλωμα παραδοσιακού καράτε όλοι όσοι επιδιώκουν αποδεδειγμένα την εξόντωση της ΠΟΠΚ, την καταπάτηση των δικαιωμάτων της και την οικειοποίηση των κεκτημένων της με τις αποφάσεις των δικαστηρίων! Επειδή, μάλιστα, αυτοί είναι και προπονητές καράτε ταυτόχρονα χωρίς κανένα σεβασμό στις αρχές του καράτε, στην ίδια κατηγορία εντάσσονται και όλοι οι μαθητές τους! Όλοι σας κάνετε το καράτε που κάνετε και τίποτα παραπάνω απο αυτό! Αρχίζει η "Επιχείρηση Σε Θυμάμαι!"


 14/6/2021 -  Από το FB/Ελοκ karate: ΥΠΟΜΝΗΜΑ ΓΙΑ ΤΟ ΝΕΟ ΑΘΛΗΤΙΚΟ ΝΟΜΟΣΧΕΔΙΟ

 Memo: Εκλογές ΕΛΟΚ 29/5/21 ==> Προθεσμία να τις ακυρώσω = 29/11/21!

 

Πριν αναφερθούμε στο ανωτέρω Υπόμνημα της ΕΛΟΚ (Ελληνικής Ομοσπονδίας Καρα-Ηλιθίων) ας γνωριστούμε λίγο καλύτερα με τα μέλη του Νέου ΔΣ αυτής!

Θεόδωρος Σιετής ή καλύτερα Α-Σιετής, επιχειρηματίας, Πρόεδρος: προερχόμενος από το σύλλογο του Δημήτρη Τριανταφύλλη, είναι ο λεφτάς, που πλήρωνε τα δικαστήρια των τελευταίων ετών εναντίον του Γερόλυμπου! Με ευγενές φίλαθλο πνεύμα, και όχι "αγόρασε", του έδωσαν και πήρε την προεδρία της ΕΛΟΚ καθώς και την αντιπροσώπευσή της στην Ελληνική Ολυμπιακή Επιτροπή, όσό το καράτε είναι Ολυμπιακό Άθλημα, δηλαδή για ένα μήνα!

Η ΕΛΟΚ ευελπιστούσε να στείλει ομάδα στους Ολυμπιακούς, αλλά η ομάδα ... πάπαλα, που σημαίνει ότι δεν προκρίθηκε κανένας! Και αυτό ήταν πολύ φυσικό, διότι όταν όλες οι άλλες εθνικές ομοσπονδίες ετοίμαζαν τους αθλητές τους ακόμα και στην εποχή του Κορωνοϊού, οι δύο παρατάξεις της ΕΛΟΚ είχαν κάνει το ... "πουλί βιολί που το παίζανε πολλοί"! Έτσι μονο μπορεί να χαρακτηριστεί η πενταετής φαγωμάρα στα δικαστήρια των δύο παρατάξεων και να μην πει η μιά ότι φταίει η άλλη, διότι και οι δύο είναι εξίσου υπεύθυνες! Όταν είχα πει εγώ ότι το ΚΙΜΕ θα είχε καθαρίσει σε δυό μήνες απ΄τις εκλογές του Σεπτεμβρίου του 2016, η παράταξη των ηλιθίων του ΚΙΜΕ επέλεξε να ακολουθήσει τις οδηγίες του δικολάβου Σπύρου Δρακόπουλου! Αλλά αυτός σας το έχω ήδη πει ότι είναι "Γερολυμπίσκος" ακόμα και στο ότι η υπογραφή του δεν υπάρχει πουθενά!!!

Ο Α-Σιετής έχει μαύρα μεσάνυχτα από το καράτε, την ιστορία του, τους ανθρώπους του και τις ιδιαιτερότητές του, αλλά επιμένει να παριστάνει τον αρχηγό! Στην πραγματικότητα και χωρίς να το καταλαβαίνει είναι έρμαιο των κορυφαίων προπονητών, που τον πείθουν ότι το καράτε κρέμεται από τα ... αυτιά τους και υπακούει στις απόψεις τους χωρίς να καταλαβαίνει τίποτα! Συνεπώς διοικούν αυτοί, που διοικούσαν στα πρώτα βήματα της εποχής Γερόλυμπου, δηλαδή το 1995!

Ηλίας Χρήστου, προπονητής καράτε, δημόσιος υπάλληλος, Αναπληρωτής Πρόεδρος (ό,τι πιο κοντά στο πρόεδρος!): παλιός διοικητικός, παλιός και έμπειρος διεθνής διαιτητής και όπως ο ίδιος έλεγε το 2012 - 2013 ευνοϊκά προωθούμενος τότε από τον πρόεδρο της Παγκόμιας Αντόνιο Εσπίνος στο όραμα (και για τους δύο!) της αντικαταστάτης του Γερόλυμπου (κάτι παρόμοιο με εκείνο του Γιώργου Μπίκα, που όμως σήμερα έχει ανατραπεί απόλυτα!). Αλλά η ... μαρέγκα δεν έδεσε παρά τις φωτογραφίες του Χρήστου με τον Πρόεδρο και έτσι έμεινε στο ράφι! Με τα χρόνια και τους διωγμούς από τον Γερόλυμπο κατέληξε να επιλέξει να μείνει προπονητής μέχρι την έλευση του ... Μεσία του Καράτε κυρίου Α-Σιετή, οπότε και οι γνώσεις του μαζί με τις διασυνδέσεις του επανεκτιμήθηκαν με το γνωστό αποτέλεσμα της καρέκλας του Αναπληρωτή Προέδρου!

 

Άδεια κουστούμια οι:

Γιώργος Κελάλης, Α' Αντιπρόεδρος,

Γιώργος Σαλιάρης, Β'  Αντιπρόεδρος, και

Νίκος Ζάχος, μέλος

αποτελούν ... γλάστρες μαϊντανού για γέμισμα του ΔΣ από το σύλλογο του Δημήτρη Τριανταφύλλη λόγω μη ύπαρξης ενδιαφερομένων να προσφέρουν αφιλοκερδώς στην ΕΛΟΚ! Άνθρωποι του Προέδρου κατά παράβαση κάθε λογικής και δεονταλογίας! Αυτοί είναι σαν τον Γρηγόρη Χανικιάν του Γερόλυμπου με τα τρία εγκεφαλικά, που τον τράβαγε δέκα χρόνια σαν μέλος του ΔΣ!

 

 Κώστας Μητρόπουλος, γενικός γραμματέας: διοικητικός στο σύλλογό του "Λέοντες Νέας Σμύρνης" με νέες ορατές πλέον φιλοδοξίες και νέα εικόνα αρπακτικού πλέον κάτω από την προβιά της ... ήρεμης δύναμης!

Θανάσης Φυλακτός, ταμίας: πρόεδρος του συλλόγου του Άρη Κραββαρίτη, ο οποίος (Κραββαρίτης) μαζί με τον πρόεδρο και τις τρεις γλάστρες από τον σύλλογο του μαθητή του Δημήτρη Τριανταφύλλη αποκτά πλέον μεγάλη επιρροή στις αποφάσεις του ΔΣ/ΕΛΟΚ εις βάρος πάντα όλων των συλλόγων της ΕΛΟΚ!!!

 

Η "προσωρινά εκλεγμένη" διοίκηση της ΕΛΟΚ!!!

Την ΕΛΟΚ την διοικούν μόνο τρεις σύλλογοι μέσω της Εκτελεστικής Επιτροπής: ο σύλλογος του Αρη Κραββαρίτη (ένας) με τους Φυλακτό-Γιανέλλη και τους Σιετή-Κελάλη-Σαλιάρη-Ζάχο του μαθητή του Τριανταφύλλη (δύο) καθώς και οι σύλλογοι των Χρήστου-Ανδρεανίδη (τρεις) και κολλητού τους Μητρόπουλου (τέσσερεις)! Αυτό θέλατε ηλίθιοι??? Δηλαδή, να σας διοικούν ο Κραββαρίτης (με σκιώδη Μπίκα), ο Φυλακτός, ο Χρήστου και ο Μητρόπουλος πάντα για τα δικά τους προσωπικά συμφέροντα? Στη διοίκηση της ομοσπονδίας ποτέ δεν πρέπει να υπάρχει κανένας απολύτως τεχνικός, αλλά μόνον ουδέτεροι διοικητικοί!!!

 

"Νέα πορεία, μακριά από διχαστικές πρακτικές, αποκλεισμούς, ευνοιοκρατία και αυταρχισμό"!

Θεόδωρος Σιετής

Πρόεδρος

Ηλίας Χρήστου

Αναπλ. Πρόεδρος

Γιώργος Κελάλης

Α΄ Αντιπρόεδρος

Γιώργος Σαλιάρης-Φασσέας

Β΄ Αντιπρόεδρος

Κώστας Μητρόπουλος

Γενικός Γραμματέας

Θανάσης Φυλακτός

Ταμίας

Σταύρος Σταυριανίδης

Πρόεδρος Τεχνικής Επιτροπής

Γιάννης Γιαννέλης

Ειδικός Γραμματέας

 

Περικλής Κανέλλης

Έφορος Υλικού

Παρασκευάς Ανδρεανίδης

Μέλος

Νίκος Ζάχος

Μέλος

Μάνος Αρβανίτης

Μέλος

Μάριος Σιταράς

Μέλος

Δημήτρης Μακρής

Μέλος

Μίλτος Παπαδημητρίου

Μέλος

 

Παρεμπιπτόντως, οι Ηλίας Χρήστου, Σταύρος Σταυριανίδης και Περικλής Κανέλλης έχουν άδεια ασκήσεως επαγγέλματος προπονητή, όπως αποδεικνύεται και από τον Πίνακα Προπονητών Καράτε της ΓΓΑ (με κλικ εδώ), και άρα δεν μπορούν να βρίσκονται σε θέσεις μελών ΔΣ! Έχουν καταθέσει με βεβαία ημερομηνία τις άδειες τους στην εκδούσα αρχή, δηλαδή την ΓΓΑ? Και αν μου πείτε ότι τις έχουν καταθέσει στη Ομοσπονδία, αυτό είναι κοροϊδία, διότι έτσι κρύβεται η αλήθεια από την δεδομένα διεφθαρμένη ΕΛΟΚ! Πού είναι η διαφάνεια?

 

Συνεχίζουμε με τον Μάστερ Σταύρο Σταυριανίδη, τον Πρόεδρο της Τεχνικής Επιτροπής ή και "δάσκαλο" κατά τον Σπύρο Δρακόπουλο και τον ... Παλαμάκια του Μάχο Κυρλόγλου:

Ο Μάστερ της Κατερίνης Σταύρος Σταυριανίδης (αριστερά από σεμινάριο του 2020) προ ημερών είχε αναρτήσει μια φωτογραφία του στο Facebook ντυμένος με ... κόκκινο καρατέγκι και κόκκινη ζώνη! Μεγάλη ψωνάρα ο τύπος μου έφερε στη μνήμη τον αείμνηστο Μάστερ της Καβάλας Μπιλ Ζαχόπουλο, δεξιά, που φορούσε ακριβώς την ίδια αποκριάτικη στολή ... παραλλαγής! Φυσικά τα συνεταιράκια του πήραν τον Σταυριανίδη στο τηλέφωνο και μετά από το φιλικό κράξιμο την κατέβασε πριν την αντιγράψω! Αν κανένας την πρόλαβε, ας μου την στείλει να την περάσω στην ιστορία!

Ο Μάστερ Σταυριανίδης είναι επαγγελματίας προπονητής της ΓΓΑ, εκπαιδευτής, "δάσκαλος", μάστερ, Shihan και ... Σόκε, κρατηθήτε, της "Shotokan Egami Ryu Karate Union" με έδρα το γυμναστήριό του, "δάσκαλο" τον εαυτό του και "on line" διεθνή μαθήματα παρακαλώ, πράγμα που αποτελεί κώλυμμα στο να θέσει υποψηφιότητα για μέλος του ΔΣ και σήμερα να είναι παράνομο μέλος του ΔΣ/ΕΛΟΚ! Το βασικό σκεπτικό είναι ότι ένας ... Σόκε δεν μπορεί ποτέ να αποποιηθεί αυτόν τον τίτλο για διοικητικές θέσεις, διότι ο τίτλος αυτός είναι τίτλος κολλημένος πάνω του για όλη την υπόλοιπη ζωή του!!!

Αυτά αποδεικνύονται και από τα δικτυακά σεμινάρια που δίνει on line με αρλούμπες σαν την επόμενη αφίσα, ενώ ταυτόχρονα παριστάνει τον "διοικητικό του καράτε" και ενώ ταυτόχρονα ο αρχηγός του Α-Σιετής, άλλος ύπνος αυτός, τον έχει σαν πρόεδρο της Τεχνικής Επιτροπής!!!

Από την άλλη μεριά και η απλή εποπτεία στο λογαριασμό της σχολής του Σταυριανίδη στο Facebook έδωσε την κατωτέρω ανάρτησή του, από την οποία αποδεικνύεται ότι ο Shihan Σταύρος Σταυριανίδης παρ' όλο που είναι μέλος του ΔΣ/ΕΛΟΚ αποδεδειγμένα ακόμα και σήμερα συνεχίζει απτόητος το προπονητικό του έργο στο σύλλογό του, ενώ και μόνο η παρουσία του αποτελεί διαφημιστικό "κράχτη" για τους μαθητές της σχολής του, πράγμα που του απαγορεύει να είναι μέλος του ΔΣ/ΕΛΟΚ!

 

Όσο ο Σταυριανίδης μένει μέσα στο ΔΣ, τότε όλο το ΔΣ εκπίπτει!

Η ανωτέρω ανάρτηση έγινε προχθές την 26/6/2021. Ο προπονητής στις φωτό είναι ένας και μοναδικός και άρα είναι το μέλος του ΔΣ/ΕΛΟΚ Σταύρος Σταυριανίδης, τα διπλώματα Κύου τα έχει υπογράψει αυτός ο ένας προπονητής Σταύρος Σταυριανίδης, ο οποίος εκτός από βλάκας εξαπατά και τα παιδάκια, διότι τους δίνει δικά του διπλώματα λέγοντάς τους ότι παίρνουν διπλώματα παραδοσιακού καράτε! Αυτός ο βλάκας, λοιπόν, θέλει μαζί με τους άλλους βλάκες του ΔΣ/ΕΛΟΚ να αρπάξουν το παραδοσιακό καράτε!!! Επομένως, ο Μάστερ πρέπει πριν νυχτώσει να εκπέσει από μέλος του ΔΣ/ΕΛΟΚ!

 

Την έκπτωση από το ΔΣ/ΕΛΟΚ δεν υπάρχει κανένας τρόπος να την αποφύγει, διότι μένοντας θα εκθέτει κάθε μέρα ολόκληρο το ΔΣ/ΕΛΟΚ, όπως επίσης έχει απόλυτα βέβαιη και την ακύρωση όλων των διπλωμάτων, σαν το κάτω πατσαβούρι, που έχει ήδη δώσει ως διπλώματα παραδοσιακού καράτε σε όλους τους μαθητές του, αφού μόνον η ΠΟΠΚ έχει τα νομικά δικαιώματα του παραδοσιακού καράτε!!!

Η πλάκα είναι ότι στα κατασκευασμένα πατσαβούρια, που εκδίδει ως διπλώματα, όλα είναι γραμμένα με κατακόρυφα γιαπωνέζικα (προφανώς φωτοαντίγραφο από γνήσιο δίπλωμα κάποιου!) εκτός από το όνομα του μαθητή, που παίρνει το δίπλωμα, το οποίο μπαίνει τσόντα με όρθια γράμματα, αλλά το βάζουν ολόκληρο κατακόρυφα για να γίνει και αυτό ... γιαπωνέζικο!!! Αυτό ομολογώ ότι δεν το έχω ξαναδεί! Επίσης, τα διπλώματα αυτά δίνονται σε ελληνικό περιβάλλον, στην σχολή του που εδρεύει η UNION (!), και ενώ θα έπρεπε να γράφονται τουλάχιστον και στα ελληνικά, γράφονται μόνο στα γιαπωνέζικα για εφέ! Και άλλες πολλές παρατηρήσεις εξαπάτησης των μαθητών του!

Ο Σταύρος Σταυριανίδης όλα αυτά τα χρόνια εξασκούσε το καράτε που κάνει η ομοσπονδία ΕΛΟΚ, όπως την αναγνώρισε η ΓΓΑ, στην οποία ανήκει ο σύλλογός του, δηλαδή το μοντέρνο καράτε, και δεν έχει νόμιμη άδεια για τίποτα περισσότερο!!!

 

Αλλά ας δούμε επιτέλους και αυτό το περίφημο Υπόμνημα της ΕΛΟΚ προς τη ΓΓΑ:

 

Η ΕΛΟΚ έστειλε στη ΓΓΑ το επόμενο Υπόμνημα σχετικά με το νέο νομοσχέδιο για τους προπονητές!

Πρώτα-πρώτα, πιο ηλίθιο Υπόμνημα από αυτό δεν θα μπορούσε να γραφεί σε μια Κυβέρνηση που στραγγαλίζει τον Αθλητισμό! Δεν μας πληροφορήσατε, όμως, και για την απάντηση, που πήρατε ή μήπως σας έγραψαν?

Όταν οι μισοί ήσασταν αγέννητοι και οι άλλοι μισοί πιπιλάγατε το δάχτυλο του ποδιού σας, ο Θύμιος Περσίδης ως Διευθυντής της Πρώτης Σχολής Προπονητών του Καράτε έβγαζε Προπονητές Β΄ Κατηγορίας! Γιατί, όμως, μόνο το 1992? Διότι μόνο τότε και μόνο ο Περσίδης, ως Διευθυντής της Σχολής, προνόησε ώστε να μπει στην απόφαση ίδρυσης της Σχολής και η βαθμίδα των προπονητών Β΄ Κατηγορίας! Και ορίστε και τα διπλώματα που έδινε τότε!

 

14/6/2021 - Ελοκ karate

ΥΠΟΜΝΗΜΑ ΓΙΑ ΤΟ ΝΕΟ ΑΘΛΗΤΙΚΟ ΝΟΜΟΣΧΕΔΙΟ

ΠΡΟΣ : ΥΦ. ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ  κ. ΕΛ. ΑΥΓΕΝΑΚΗ

 

Με αφορμή της έναρξη της συζήτησης στην Επιτροπή Μορφωτικών Υποθέσεων της Βουλής του Νομοσχεδίου "Αναμόρφωση θεσμικού πλαισίου της Επιτροπής Επαγγελματικού Αθλητισμού, διατάξεις εναρμόνισης με την ολιστική μελέτη FIFA-UEFA για το ποδόσφαιρο και την Ελληνική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία, αναδιάρθρωση επαγγελματικών κατηγοριών ποδοσφαίρου, λειτουργική ενίσχυση Εθνικού Οργανισμού Καταπολέμησης Ντόπινγκ, αναμόρφωση θεσμικού πλαισίου προπονητών αθλημάτων και λοιπές τροποποιήσεις της αθλητικής νομοθεσίας", στο οποίο περιλαμβάνονται ρυθμίσεις θεμάτων προπονητών, μέσω της δημιουργίας νέου πλαισίου, σύμφωνα με το οποίο οι προπονητές θα διακρίνονται σε Α’, Β’ και Γ’ επιπέδου από το ανώτερο προς το κατώτερο, αναλόγως της εκπαίδευσης και των προσόντων τους.

Ειδικότερα για τους Προπονητές Γ΄ επιπέδου αναφέρει τα παρακάτω: «οι κάτοχοι άδειας άσκησης επαγγέλματος προπονητή Γ' επιπέδου απασχολούνται ως βοηθοί προπονητή στις περιπτώσεις που ως πρώτοι προπονητές μπορούν να απασχοληθούν οι προπονητές Β' επιπέδου, καθώς και ως πρώτοι προπονητές σε σωματεία ή ακαδημίες στις κατηγορίες που συμμετέχουν σε αναπτυξιακά μη μοριοδοτούμενα πρωταθλήματα όλων των αγωνισμάτων».

Η ΕΛ.Ο.Κ. σήμερα έχει εγγεγραμμένα 257 σωματεία μέλη από τα οποία περίπου 220 έχουν ειδική αθλητική αναγνώριση στο άθλημα του Καράτε και 211 έχουν εγγραφεί στο μητρώο αθλητικών σωματείων της ΓΓΑ. Στα πρωταθλήματα συμμετέχουν κάθε χρόνο περίπου 200 σωματεία με περισσότερες από 10.000 συμμετοχές.

Σήμερα, σύμφωνα με τον πίνακα Προπονητών της Γ.Γ.Α. συνολικά 341 προπονητές έχουν άδεια ασκήσεως επαγγέλματος για το άθλημα του Καράτε και από αυτούς μόλις 3 έχουν Πτυχίο προπονητή Α΄ τάξης, 39 έχουν Πτυχίο προπονητή Β΄ τάξης και 299 έχουν Πτυχίο προπονητή Γ΄ τάξης.

Είναι φανερό ότι η συντριπτική πλειοψηφία των προπονητών στο Καράτε είναι κάτοχοι Διπλώματος Προπονητή Γ’ Κατηγορίας της Γενικής Γραμματείας Αθλητισμού.

Σας επισημαίνουμε δε ότι σχολή Προπονητών Β’ Κατηγορίας για το άθλημα του Καράτε μέχρι σήμερα έχει ιδρυθεί μία μόνο φορά το έτος 1992.

Είναι προφανές ότι λόγω της έλλειψης προπονητών Α΄ και Β΄ Κατηγορίας για το άθλημά μας τα νόμιμα, ενεργά και εγγεγραμμένα στο Μητρώο της ΓΓΑ αθλητικά σωματεία του καράτε, θα βρεθούν σε αδιέξοδο, διότι δεν θα μπορούν να μετέχουν σε επίσημα πρωταθλήματα πανελλαδικής εμβέλειας.

Ως εκ τούτου, θα θέλαμε να σας παρακαλέσουμε να επανεξεταστεί άμεσα σε συνεννόηση με την ΕΛ.Ο.Κ. το περιεχόμενο της διάταξης που αφορά την αναμόρφωση του θεσμικού πλαισίου προπονητών ερασιτεχνικών αθλημάτων και να δοθεί ικανό χρονικό διάστημα, τουλάχιστον (3) τριών ετών, ώστε η Ομοσπονδία μας σε συνεργασία με τη ΓΓΑ να προχωρήσουν στην ίδρυση σχολών προπονητών και των τριών Κατηγοριών και, παραλλήλως να δοθεί χρονικό περιθώριο στα ερασιτεχνικά αθλητικά σωματεία και στους προπονητές να προετοιμαστούν για την μεταρρύθμιση που σχετίζεται με το επάγγελμα του προπονητή.

ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛ.Ο.Κ.

Ο Πρόεδρος                       Ο Γεν. Γραμματέας

Θ. ΣΙΕΤΗΣ                         Κ. ΜΗΤΡΟΠΟΥΛΟΣ

 

Σχόλιο: Το ανωτέρω επιχειρούμενο Υπόμνημα δήθεν προς την σωστή κατεύθυνση έπρεπε να αναλύσει τελείως άλλα στοιχεία και να διατυπωθεί με τελείως άλλο τρόπο ειδικά για το ιδιόμορφο καράτε, αλλά είσαστε τελείως άχρηστοι! Σε τέτοιας μορφής Υπομνήματα δεν μένει κανείς μόνο στις διαπιστώσεις, αλλά προτείνει και εφικτές λύσεις, που εδώ δεν δίδονται!

Παρεμπιπτόντως: Ποιός έβαλε την κατηγορία Β΄ στη Σχολή Προπονητών του 1992? Μα φυσικά ο διορατικός Διευθυντής της Θύμιος Περσίδης για να διαχωρίσει τους δασκάλους-προπονητές από τους μαθητές τους-προπονητές!!!


Πέμπτη, 24 Ιουνίου 2021 - Ανοιχτή επιστολή  στα μέλη, έστειλε το μέλος του ΔΣ της ΕΛΟΚ κος Μάριος Σιταράς, με αφορμή το επερχόμενο ΔΣ και την πρόσκληση που έλαβε για σύγκληση χθες από το πρόεδρο για σήμερα χωρίς εισηγήσεις,  καθώς και την κατάσταση που επικρατεί στην ΕΛΟΚ.

Πιο αναλυτικά αναφέρει :

 

" Αξιότιμοι κύριοι,

Θα παρακαλούσα όπως μας ενημερώνετε τουλάχιστον 3 ημέρες πριν για την σύγκληση Δ.Σ και όχι τελευταία στιγμή στο πλαίσιο της ορθής και χρηστής διοίκησης. Σας το είχα επισημάνει ήδη από την τελευταία σύγκληση του Δ. Σ. Επίσης τα θέματα να αναγράφονται αναλυτικά καθώς και οι εισηγήσεις επί των θεμάτων προκειμένου να έχουμε όλοι την δυνατότητα να προετοιμαστούμε για οικονομία χρόνου και ξεκάθαρου ψήφου επί όλων των θεμάτων και των υποθεμάτων αυτών.

Στο 3ο θέμα τι σημαίνει «λοιπά θέματα και αποφάσεις»; Τι ακριβώς θα συζητήσουμε; Μας στέλνετε πρόσκληση για σύγκληση Δ.Σ. μία ημέρα πριν ενόσω δεν κάνετε τον κόπο να μας στείλετε  τις εισηγήσεις σας για το τι ακριβώς θα συζητήσουμε.

Κύριοι οφείλω να σας υπενθυμίσω ότι είμαστε μέλη Δ. Σ. σε Νομικό Πρόσωπο Ιδιωτικού Δικαίου με συγκεκριμένες ευθύνες και υποχρεώσεις έναντι του νόμου και των μελών της Ομοσπονδίας.

 

Υπάρχουν ήδη υφέρποντα θέματα που δεν έχουν απαντηθεί ήδη από το προηγούμενο Δ. Σ όπως:

1) Συμβάσεις εθνικών Προπονητών που συνόδεψαν την Εθνική Ομάδα στο προολυμπιακό τουρνουά

2) Ασφαλιστικές εισφορές αν και εφόσον καταβλήθηκαν των προπονητών που ακολούθησαν την Εθνική Ομάδα στο προολυμπιακό Τουρνουά

3) Αναλυτικό εξοδολόγιο για τα άτομα τα οποία συμμετείχαν στο προολυμπιακό τουρνουά

4) Ποια είναι τα πραγματικά ταμειακά διαθέσιμα εξοφλουμένων όλων των υποχρεώσεων της Ομοσπονδίας μας και όχι στο περίπου.  

5) Ασυμβίβαστο μεταξύ του εθνικού προπονητή Ιωάννη Κανέλλη που συνόδεψε την εθνική Ομάδα στο προολυμπιακό τουρνουά και του συμμετέχοντος στο Δ. Σ υιού του Περικλή Κανέλλη 

6) Αν και εφόσον ο κος Μαργαριτόπουλος, ο κος Τριανταφύλλης , ο κος Κανέλλης ταξίδεψαν ιδιωτικώς στην Γαλλία μαζί με την εθνική ομάδα πως εκτέλεσαν χρέη προπονητών για τους αθλητές μας ενόσω δεν υπήρχε σύμβαση εργασίας μεταξύ των και της Ομοσπονδίας μας. Στην περίπτωση δε για τους δυο πρώτους που δεν ταξίδεψαν ιδιωτικώς, τηρούσαν τις προϋποθέσεις σύμφωνα με τον δημοσιοϋπαλληλικό κώδικα.

7) Ποια διαδικασία ακολουθήθηκε για την ανάθεση του ταξιδιού καθώς και την κάλυψη των εξόδων της εθνικής ομάδας στο προ-ολυμπιακό τουρνουά. Με απευθείας ανάθεση ή με διαγωνισμό.

8) Αναλυτική ενημέρωση εγγράφως προς όλα τα μέλη του Δ.Σ  για τα ταμειακά διαθέσιμα τα οποία παρέλαβε η Εκλεγμένη Διοίκηση από την Προσωρινή Διοίκηση και στο αν οι δαπάνες οι οποίες πραγματοποιήθηκαν από την Προσωρινή Διοίκηση είναι σύννομες με το καταστατικό μας και την εντολή διορισμού τους από το Πρωτοδικείο Αθηνών.

 

Ερωτήματα που χρήζουν άμεσων απαντήσεων και όχι να τεθούν για άλλη μια φορά στις καλένδες.

Επίσης θα παρακαλούσα όπως μας ενημερώσετε ποιος είναι ο διαχειριστής των τηλεδιασκέψεων των Δ.Σ , ποιος κρατάει αρχείο των τηλεδιασκέψεων των Δ.Σ καθώς και ποιοι είναι οι όροι συμμετοχής μας στα Δ.Σ διότι στο τελευταίο Δ.Σ παρατηρήθηκε κλείσιμο των μικροφώνων κατά την διάρκεια συνομιλίας μεταξύ των μελών του Δ. Σ, καθώς και από ποιον μπορούμε να ζητήσουμε αντίγραφο των τηλεδιασκέψεων των Δ. Σ για κάθε νόμιμη χρήση.

 

Με εκτίμηση,

Μάριος Σιταράς

 

Σχόλια: Ποιός βλάκας γράφει στα θέματα της ημερήσιας συζήτησης το: «λοιπά θέματα και αποφάσεις», όταν τα θέματα αυτά εκ του νόμου πρέπει να είναι συγκεκριμένα και όχι αόριστα?

Θεωρώ ότι ο Μάριος Σιταράς θίγει καίρια σημεία (1-3-5-6-7) στη διαχείριση των οποίων στην προεκλογική περίοδο η σημερινή διοίκηση κόμπαζε ότι θα διέφερε από τον Γερόλυμπο, αλλά κάνει τα ίδια και χειρότερα! Αποδεικνύονται ψεύτες, λοιπόν, οι σημερινοί διοικούντες, και παρά τις φανφάρες περί δημοκρατικής διοίκησης έχουμε πέσει σε μια καινούριας μορφής αδιαφάνεια και εκμετάλλευση της ομοσπονδίας!!! Το (6) αποτελεί καραμπινάτη ευνοϊκή μεταχείριση των ημετέρων και δεν αναφέρεται καθόλου η αποτυχία στο να υπάρξει Ολυμπιακή Ομάδα για την ΕΛΟΚ! Ιδίως στο (7) θα ήθελα να δημοσιευτούν τα όνοματα των πρακτορείων, που πήραν τα ταξίδια στο εξωτερικό δεδομένου ότι:

1) ο Δρακόπουλος έπαψε να γράφει στο δίκτυο και άρα με κάτι τον ικανοποίησαν, και

2) κατά πληροφορίες, ο γιος του Παλαμάκια Κυρλόγλου άνοιξε πρακτορείο ταξιδίων! Δηλαδή άλλο "Elpida Tours" μας βρήκε?

Κύριοι Σιετή, Χρήστου, Μητρόπουλε και Φυλακτέ για δώστε μας ικανοποιητικές εξηγήσεις!

 

Αν ο δημοσιο-υπαλληλικός κώδικας απαγορεύει την ενασχόληση δημοσίων υπαλλήλων (και ξέρουμε πολύ καλά ποιοί είναι αυτοί) με τα δρώμενα στην ομοσπονδία καράτε, τότε όσοι εμπίπτουν σε αυτή την κατηγορία καλό θα είναι να πειθαρχήσουν στους κανόνες, να μείνουν στην καλή δουλειά που έχουν, να συγκρατήσουν την πλεονεξία τους, να αποσυρθούν με ελαφρά πηδηματάκια και να μην εκμεταλλεύονται την ευγενική ανοχή όλων των άλλων εναντίον των οποίων ενεργούν σήμερα ανενόχλητα, διότι κάποτε θα ενοχληθούν και οι ίδιοι! Σας θυμίζω μια ατάκα του Τζόρτζ Πάτον, αρχιστράτηγου τεθωρακισμένων των ΗΠΑ στην Ευρώπη το 1945: "Προσεύχομαι ο Θεός να ελεήσει τους εχθρούς μου, γιατί εγώ δεν θα δείξω κανένα έλεος!"

 

Η ΕΛΟΚ σήμερα διοικείται με τελείως δικτατορικό τρόπο:

1) Οι Γενικές Συνελεύσεις γίνονται ηλεκτρονικά και άρα οι μη έχοντες απόλυτη οικειότητα με την τεχνολογία βρίσκονται σε μειονεκτική θέση ... μουγκού σε αντίθεση με τις παλιές ΓΣ με φυσική παρουσία, όπου η επαφή των ψηφοφόρων  γινόταν ανθρώπινα και ελεύθερα!

2) Το ΔΣ έχει στη διάθεσή του όλα τα μέιλ των ψηφοφόρων και άρα έχει μοναδική πρόσβαση σε αυτούς, πράγμα που δεν είναι στη διάθεση κάθε μέλους, ώστε να συζητάει ιδιαίτερα όποια θέματα θέλει. Αφετέρου το μέιλ αποτελεί αποδεικτικό στοιχείο και δεν έχουν όλοι την εμπιστοσύνη του κάθε άλλου, ώστε να ανοιχτούν σε ειδική συζήτηση! Συνεπώς, η ηλεκτρονική συζήτηση έχει μεγάλο ποσοστό ελεγχόμενης φασιστικής χροιάς!

3) Η Εκτελεστική Επιτροπή των 5 μελών είναι τελείως παράνομη για ένα τόσο μικρό ΔΣ των 15 μελών με απαρτία στα 8 μέλη! Με την Εκτελεστική Επιτροπή έχουν παραγκωνιστεί 10 μέλη του ΔΣ!

4) Η Εκτελεστική Επιτροπή βρίσκεται σε απαρτία με 3 μέλη (!)! Είσαστε ... καραμπινάτοι φασίστες!!!

5) Συνεπώς, την ΕΛΟΚ σήμερα την διοικούν 5 άτομα από 4 συλλόγους, πράγμα που το σύνολο των συλλόγων θα το ανατρέψει πολύ σύντομα!

 


 25 Ιούνιος στις 12:25 μ.μ. Από το Hellenic Karate News του Ηλία Χρήστου

 

ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ Δ.Σ. ΣΤΙΣ 24.06.2021

 

Συνεδρίασε εχθές Πέμπτη 24.06.21 το Διοικητικό Συμβούλιο με παρουσία δεκατριών μελών του και κατόπιν διαλογικής συζήτησης αποφασίστηκαν τα κάτωθι:

1. Με έντεκα θετικές ψήφους και δύο λευκές αποφασίστηκε η ακύρωση της ημερομηνίας της Γενικής Συνέλευσης της Ομοσπονδίας που είχε αποφασιστεί στο προηγούμενο Δ.Σ. και η πραγματοποίησή της το Σάββατο 17/07/2021 μέσω της ψηφιακής πλατφόρμας ZOOM με τα ακόλουθα θέματα:

α) Εναρμόνιση καταστατικού με τον αθλητικό νόμο και την Παγκόσμια Ομοσπονδία

β) Έγκριση απολογισμού 2020

γ) Επικαιροποίηση και αλλαγή κανονισμών

2. Με έντεκα θετικές ψήφους και δύο κατά αποφασίστηκε να συσταθεί Ειδική επιτροπή Εξεταστών περιορισμένης θητείας και ειδικού σκοπού για κατάταξη βαθμών dan.

3. Ομόφωνα αποφασίστηκε η μεταγραφή δύο αθλητών από διαγραμμένους συλλόγους.

4. Ομόφωνα αποφασίστηκε η θεώρηση από το Δ.Σ. των στοιχείων είσπραξης και πληρωμών της Ομοσπονδίας.

5. Ομόφωνα αποφασίστηκε ο καταρτισμός καταλόγου ανενεργών σωματείων για την εκκαθάριση του μητρώου της Ομοσπονδίας.

6. Με έντεκα θετικές ψήφους και δύο κατά αποφασίστηκε η αποδοχή δωρεάς ύψους 6.060€ από τον Πρόεδρο προς την ΕΛ.Ο.Κ.

7. Με έντεκα θετικές ψήφους και δύο κατά αποφασίστηκε η αποδοχή της ταμειακής διευκόλυνσης ύψους 2.000€ από τον Πρόεδρο προς την ΕΛ.Ο.Κ.

 

Σχόλια:

1.α) - Προσοχή τι θα βάλετε μέσα γιατί η ΠΟΠΚ θα το προσβάλει!

1.γ) - Προσοχή τι θα βάλετε μέσα γιατί η ΠΟΠΚ θα το προσβάλει και αυτό!

2) - Για αυτή την "Επιτροπή" θα τα πούμε πιο κάτω!

5) - Έρχονται διαγραφές κατά το συμφέρον μας?

6) - Κομπάζετε ότι η ΕΛΟΚ έχει λεφτά! Γιατί υποχρεώνετε εικονικά τους συλλόγους στον Πρόεδρο? Μήπως για να λέτε ότι η ΕΛΟΚ δεν πλήρωσε τα έξοδα κάποιων εξωθεσμικών συνοδών ή μήπως ότι δεν πλήρωσε το δίδυμο Δρακόπουλος-Κυρλόγλου για τα ταξίδια?

7) - Κομπάζετε ότι η ΕΛΟΚ έχει 100.000 €! Γιατί ξανα-υποχρεώνετε εικονικά τους συλλόγους στον Πρόεδρο? Μήπως τα λεφτά είναι μπλοκαρισμένα στην Τράπεζα μέχρι να τους πάτε πιστοποιητικό μη προσβολής της εγκυρότητας των εκλογών τον Δεκέμβριο?


 25 Ιουνίου 2021 - Από το site της ΕΛΟΚ: Ειδική Επιτροπή Εξεταστών περιορισμένης θητείας και ειδικού σκοπού 

 Εκλογές ΕΛΟΚ 29/5/21 ==> Προθεσμία να τις ακυρώσω = 29/11/21!

 

  Έχει παρατηρηθεί ότι αρκετοί δάσκαλοι του καράτε όλων των τεχνοτροπιών του αθλήματος δεν έχουν καταταγεί με ορθό τρόπο στο μητρώο dan που τηρεί η ομοσπονδία, αναλόγως της τεχνικής τους κατάρτισης, του χρόνου ενασχόλησης με την τέχνη του καράτε, την προσφορά τους προς το άθλημα και την ΕΛΟΚ και την ηλικία τους. Αυτό οδηγεί σε στρεβλώσεις αγωνιστικές και ενίοτε οργανωτικές και λειτουργικές στην σωματειακή λειτουργία, ενώ δημιουργείται και κακό κλίμα διαχρονικά στο καράτε.

Εν όψει της αναθεώρησης του κανονισμού εξετάσεων και απονομής DAN, την οποία επεξεργάζεται η διοίκηση της ομοσπονδίας, αλλά και της έναρξης της θητείας ενός νέου Δ.Σ., στο οποίο δεν συμμετέχει κάποιο μέλος από το παλαιό, έχουμε σήμερα την ευκαιρία να κλείσουμε τις εστίες δυσαρμονίας του παρελθόντος και να θέσουμε μία νέα γραμμή για την εκκίνηση του μέλλοντος και στον πίνακα κατάταξης Dan.

Συστήνεται για τον σκοπό αυτό Ειδική Επιτροπή Εξεταστών περιορισμένης θητείας και ειδικού σκοπού, η οποία

θα αξιολογήσει αιτήσεις που θα υποβάλλουν ενδιαφερόμενοι για την απόκτηση Dan,

θα τους εξετάσει και

θα εισηγηθεί την αποδοχή ή μη του υποβληθέντος αιτήματος.

Ακολούθως και με βάση τις αποφάσεις της επιτροπής, θα καταρτισθεί πίνακας κατόχων Dan κατά του οποίου θα μπορεί να στραφεί με ένσταση, όποιος έχει έννομο συμφέρον, εντός πέντε (5) ημερών από την ανάρτησή του στην ιστοσελίδα της ομοσπονδίας. Η επιτροπή θα αποφαίνεται επί των ενστάσεων εντός τριών (3) ημερών και κατόπιν η Ε.Ε. θα καταρτίσει τον οριστικό πίνακα ο οποίος θα ενσωματωθεί στο υπάρχον μητρώο το οποίο θα αναρτηθεί στην ιστοσελίδα της ομοσπονδίας. Αμέσως με την ανάρτηση του αναθεωρημένου μητρώου λήγει η θητεία της επιτροπής.

 

Σχόλιο: Δεν υπάρχει αμφιβολία ότι σας έχω τινάξει τα στιλ, τα Νταν και τα διπλώματα στον αέρα εδώ και 5-6 χρόνια και αυτό αποδεικνύεται ατράνταχτα από το ότι στο παρελθόν είχατε αγώνες των στιλ στο Επίσημο Καλενδάρι της ΕΛΟΚ και από το 2016, μετά από τα δικά μου δημοσιέυματα, τους αποσύρατε πανικόβλητοι!

Όλα τα διπλώματα Νταν στα παραδοσιακά στιλ στην Ελλάδα είναι άκυρα αν δεν έχουν πιστοποιηθεί ή απονεμηθεί από την ΠΟΠΚ! Διαβάστε με προσοχή τα επόμενα τρία άρθρα!

18/3/20-Η ΠΟΠΚ είναι η μόνη αρμόδια και υπεύθυνη για την πιστοποίηση, απονομή και κατάταξη Νταν Σότοκαν-ριου, Γουάντο-ριου, Σίτο-ριου, Γκότζου-ριου (σε PDF)

28/3/20-Η κατάσταση στο καράτε σήμερα! Πώς γίνονται οι νόμιμες πιστοποιήσεις Νταν από την ΠΟΠΚ! (σε PDF)

1/3/21-Αναγνώριση Διπλωμάτων Νταν Παραδοσιακού Καράτε από την ΠΟΠΚ! (σε PDF)

Τελικά εσείς πάτε να με κουφάνετε τελείως στα γεράματα! Σε ποιό σημείο ο αθλητικός νόμος γράφει ότι το καράτε έχει "δασκάλους"? Και αν κάπου το γράφει και δεν το είδα, μάλλον θα εννοεί "δασκάλους" του δημοτικού για να πάτε να μάθετε γράμματα!

Αλλά ακόμα και αν το δεχθούμε όπως το γράφετε, τα Νταν δεν έχουν καμιά σχέση με τις στρεβλώσεις στους αγώνες, οργάνωση και λειτουργία της ΕΛΟΚ. Οι αγώνες είναι κάτι τελείως ανεξάρτητο με απόδειξη για αυτό την λειτουργία της Παγκόσμιας, που δεν έχει πουθενά τα Νταν!!! Στρεβλοί είσαστε εσείς οι ίδιοι, διότι είσαστε ξερόλες και αρπακτικά!

Ποιόν Εσωτερικό Κανονισμό θα αναθεωρήσετε? Αυτόν που σας ενέκρινε η ΓΓΑ πριν από 3-4 χρόνια? Που τον στείλατε για έγκριση από το 2009 και σας τον έστειλε πίσω από τότε με βάση την πρώτη επιστολή της ΓΓΑ προς Πανουσόπουλο και την δεύτερη επιστολή προς Πανουσόπουλο του Απριλίου 2016?

Μην ξεχνάτε ότι πάντα είσαστε υπόλογοι και υπεύθυνοι για το κάθε τι που έπραξαν όλες οι προηγούμενες διοικήσεις!!! Η ΕΛΟΚ είναι μια διεφθαρμένη ομοσπονδία, διότι επί μονίμου βάσεως στο παρελθόν την διοίκησαν κλέφτες και απατεώνες με τη σημερινή διοίκηση να συμφωνεί απόλυτα σε αυτό! Αλλά οι κλέφτες και απατεώνες του παρελθόντος στηρίχτηκαν στους ίδιους, που στηρίζεται και η σημερινή διοίκηση!!!

Μην ξεχνάτε ότι στα 20 πρώτα χρόνια Γερόλυμπου εσείς είσασταν μέλη των ΔΣ/ΕΛΟΚ: Σανιώτης, Μπίκας, Κοσμίδης, Κραββαρίτης (και μετά έγινε ομοσπονδιακός προπονητής), Πάσης, Χρήστου, Γκουβούσης Ηλίας, Χονδροματίδης και οι ... δορυφόροι τους! Εσείς και οι σύλλογοί σας ψηφίζατε ΠΑΝΤΑ τυφλά ό,τι σας έδινε ο Γερόλυμπος! Αν, λοιπόν, καταλογίζονται αρπαχτές σε εκείνους, τότε θα πρέπει να καταλογιστούν και σ' εσάς!

Ξέρω πολύ καλά ότι στον Εσωτερικό Κανονισμό που ετοιμάζετε έχετε συμπεριλάβει ιδέες και τμήματα από τον Εσωτερικό Κανονισμό της ΠΟΠΚ! Σας προειδοποιώ ότι μόλις τον υποβάλετε στην ΓΓΑ, η ΠΟΠΚ θα υποβάλει αίτημα να σας αφαιρεθεί η Ειδική Αθλητική Αναγνώριση! Και μην τα βάζετε μαζί μου στα δικαστήρια, διότι από το 1995 μέχρι το 2003 νίκησα τον Γενικό Γραμματέα της Παγκόσμιας, που είχε και τη δική της βοήθεια, και από τότε έχω ακόμα 18 χρόνια εμπειρίας σε περισσότερες από 70 δικαστικές υποθέσεις! Εσείς θα είσαστε ... πασατέμπος για μένα!!!

Τα υπόλοιπα που γράφετε στο μπλε χρώμα είναι συμπυκνωμένες μαλακίες και μόνο ένας Μητρόπουλος θα μπορούσε να τις γράψει και ένας Α-Σιετής να τις υπογράψει!!! Καμιά σχέση με την πραγματικότητα!!! Και μόνο το ότι αντίκεινται στον εγκεκριμένο από την ΓΓΑ Εσωτερικό Κανονισμό της ΕΛΟΚ, που ψηφίστηκε σε Γενική Συνέλευση, αυτό αρκεί!!! Είναι φανερό ότι σκοπεύετε να διατυπώσετε τις απόψεις που βολεύουν Κραββαρίτη και Μπίκα στον Εσωτερικό Κανονισμό και να τον περάσετε από ηλεκτρονική Γενική Συνέλευση! Σε τέτοια περίπτωση θα αναβιώσετε το φάντασμα του Γερόλυμπου!

Προβλέποντας το μέλλον σας, ... δεν υπάρχει καλάμι που να μην το καβαλήσετε!

 

Πανηλίθιοι! Προσπαθώντας να βρω τρόπους να σας δώσω να καταλάβετε τι βλακείες αποφασίζετε, σας θυμίζω σαν βάση ότι με τελεσίδικη και αμετάκλητη απόφαση των ανωτάτων δικαστηρίων της χώρας μας το παραδοσιακό καράτε κρίθηκε τελείως διαφορετικό άθλημα από το μοντέρνο καράτε! Τα παραδοσιακά στιλ, όπως είναι παγκοσμίως γνωστό, ανήκουν στο παραδοσιακό καράτε και τα Νταν ανήκουν στα παραδοσιακά στιλ! Για να καταλάβετε τι αποφάσεις παίρνετε στο ΔΣ της ΕΛΟΚ, παρομοιάστε αυτά τα δύο διαφορετικά αθλήματα με την Ιππασία και την Ποδηλασία, που προφανώς είναι διαφορετικά μεταξύ τους! Ως γνωστόν το άλογο της Ιππασίας, που τρέχει στο δρόμο, χλιμιντρίζει, τρώει σανό και κάνει ... κακάκια! Έρχεστε, λοιπόν, στο ΔΣ της ΕΛΟΚ και για να ισχυριστείτε ότι η Ιππασία και η Ποδηλασία είναι το ίδιο άθλημα (!) παίρνοντας αποφάσες ότι και το ποδήλατο της Ποδηλασίας, επειδή και αυτό τρέχει στο δρόμο, ... χλιμιντρίζει, τρώει σανό και κάνει ... κακάκια! Μήπως είσαστε Πανηλίθιοι!!!

 

Αλλά ας γελάσουμε και με τα επόμενα:

 

Οι λεπτομέρειες για την συγκρότηση, την λειτουργία της επιτροπής και τα κριτήρια της απονομής είναι τα κάτωθι:

 

Α) ΜΕΛΗ ΤΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ

 

ΠΡΟΕΔΡΟΣ: ΧΡΗΣΤΟΥ ΗΛΙΑΣ, 6ο Dan ΕΛΟΚ– ΜΕΛΟΣ Δ.Σ. (πού τα βρήκε?)

ΑΝΑΠΛΗΡΩΤΗΣ ΠΡΟΕΔΡΟΣ : ΦΥΛΑΚΤΟΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ, 4Ο Dan ΕΛΟΚ – ΜΕΛΟΣ Δ.Σ. (πού τα βρήκε?)

ΜΕΛΗ: 

ΖΑΡΟΥΧΛΙΩΤΗΣ ΝΙΚΗΤΑΣ, 7ο Dan ΕΛΟΚ, (πού τα βρήκε?)

ΚΑΝΕΛΛΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ, 7ο Dan ΕΛΟΚ, (πού τα βρήκε?)

ΚΡΑΒΒΑΡΙΤΗΣ ΑΡΗΣ, 7ο Dan ΕΛΟΚ, (πού τα βρήκε?)

ΜΠΙΚΑΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ 6ο Dan ΕΛΟΚ, (πού τα βρήκε?)

ΟΟΤΑΚΕ ΤΕΤΣΟΥΟ 6ο Dan ΕΛΟΚ, (πού τα βρήκε?)

ΠΑΣΣΗΣ ΠΕΤΡΟΣ 7ο Dan ΕΛΟΚ, (πού τα βρήκε?)

ΣΑΝΙΩΤΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ 6ο Dan ΕΛΟΚ, (πού τα βρήκε?)

 

Σχόλιο: Δεν υπάρχει αμφιβολία ότι σας έχω τινάξει τα διπλώματα στον αέρα! Πού τα βρήκαν αυτοί τα Νταν???

Ποιά είναι τα διπλώματα των απατεώνων Ηλία Χρήστου, Θανάση Φυλακτού, Γιάννη Κανέλλη, Άρη Κραββαρίτη, Γιώργου Μπίκα, Τετσούο Οτάκε, Πέτρου Πάση, Γιώργου Σανιώτη? Σε ποιές εξετάσεις, με ποιές αποφάσεις του ΔΣ, από ποιόν και πότε τα πήραν? Να τα δημοσιεύσουν να τα δούμε και να τους κάνουμε μια ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗ ΚΡΙΤΙΚΗ! Ντρεπόσαστε, που τα έχετε, και δεν τα δείχνετε? Δεν ντρεπόσαστε, όμως, να κοροϊδεύετε τον κόσμο, να δίνετε Νταν κάτω από το τραπέζι και να παίρνετε λεφτά κάτω από το ... χαλί! Δεν μιλάω μόνο για εσάς, αλλά για όλες τις διοικήσεις της ΕΛΟΚ! Γιατί δεν υπήρχε ποτέ δημοσιευμένο το Αρχείο Νταν της ΕΛΟΚ εφόσον ισχυρίζεστε ότι τα Νταν, που δίνει, είναι νόμιμα? Την έκανε ο Γερόλυμπος στα μουλωχτά την απάτη με τη στήριξη όλων σας, την συνεχίζετε εσείς σήμερα πάλι με τη στήριξη όλων σας, αλλά θα την πληρώσετε εσείς και σαν διοίκηση και σαν άτομα της "Ειδικής Επιτροπής" ακριβώς επειδή την συνεχίζετε ενσυνείδητα!

Για τους Κραββαρίτη, Μπίκα, Γκουβούση και Οτάκε ήδη έχω γράψει δεκάδες φορές εδώ και χρόναι ότι έφτιαξαν μια αστική εταιρεία, έδιναν διπλώματα 4-5-6-7 Νταν στους εαυτούς τους και εξαπατούσαν με μικρότερα Νταν τους μαθητές τους με απόλυτη φοροδιαφυγή και δεν έχουν βγάλει τσιμουδιά, πράγμα που θεωρείται απόλυτη ομολογία της απάτης! Σε αυτούς θα επανέλθω και πιο κάτω!

Το ίδιο έκανε και η σουπιά ο Πάσης, ο οποίος το 1992 είχε καταθέσει στον έλεγχο των διπλωμάτων (από εμένα τότε!) δίπλωμα 5ου Νταν πλαστό!!!

Ο Κανέλλης με 7 Νταν στην ... κοιλάρα, που τρέφει, συμβιβάζομαι! Αν θέλει 8 δώστε το, το αξίζει!

Τέλος, ο Σανιώτης ήταν ο πρώτος διδάξας με την πρώτη αστική εταιρεία Σότοκαν Καράτε! Ο ίδιος λέει ότι δεν τον ενδιαφέρουν τα Νταν! Είναι έτσι όμως? Γιατί τώρα παίρνει μέρος στην τεχνική αξιολόγηση των Νταν της ομοσπονδίας? Απλούστατα για να στηρίξει και τα δικά του και όσα έχει δώσει σε μαθητές του! Σε κάθε περίπτωση θα θέλαμε να δούμε και τα δικά του διπλώματα! Όλα!

Το όλο θέμα, λοιπόν, εκτός από την απόλυτη ακυρότητα λόγω υπάρχοντος Εσωτερικού Κανονισμού, πάσχει και από την επιλογή των ... καταλληλοτέρων εξεταστών "ειδικού σκοπού" (διάβαζε: "απατεώνων ειδικού σκοπού")!

Τέλος, για τον Ζαρουχλιώτη σας θυμίζω τι έγραφε ο "ιδεολόγος" της παράταξής σας Σπύρος Δρακόπουλος ακριβώς όπως τα γράφει ακόμα και τώρα (δεξιά), δηλαδή ότι βάλατε για κριτή διπλωμάτων αυτόν που διασύρατε μέχρι σήμερα ως πλαστογράφο διπλωμάτων, αποδεικνύοντας με αυτό τον τρόπο ότι ... γλείφετε συστηματικά όλους του πρώην υποστηρικτές του Γερόλυμπου για να παραμείνετε στην εξουσία!

Η επιτροπή θα εξετάσει τους αιτούντες για απόκτηση από το 3ο έως και το 7ο Dan ΕΛΟΚ

 

Β) ΠΡΟΥΠΟΘΕΣΕΙΣ ΑΠΟΝΟΜΗΣ ΒΑΘΜΩΝ DAN
 

Κάθε ενδιαφερόμενος που θα καταθέσει αίτημα απόκτησης Dan θα πρέπει

1) Να είναι κάτοχος δελτίου ΕΛ.Ο.Κ.

2) Να έχει πιστοποιημένη ενασχόληση μέχρι και σήμερα με το Καράτε στην Ελλάδα.

3) Να τεκμηριώσει την Τεχνική κατάρτιση, επιτυχίες και προσφορά στο άθλημα του καράτε στην Ελλάδα

 

Για την αξιολόγηση των αιτήσεων από την Επιτροπή θα ισχύσουν οι εξής προδιαγραφές:

1) Εάν υπάρχει δίπλωμα Dan προηγούμενης βαθμίδας ισχύει η ημερομηνία κτήσης του.

2) Θα τηρηθούν τα ελάχιστα μεσοδιαστήματα και ηλικιακά όρια του παρακάτω πίνακα.

 

Α/Α

ΒΑΘΜΟΣ

ΕΛΑΧΙΣΤΟΣ ΧΡΟΝΟΣ

ΕΛΑΧΙΣΤΗ ΗΛΙΚΙΑ

1

3o DAN

5 έτη από το 2ο DAN

30 ετών

2

4o DAN

5 έτη από το 3ο DAN

40 ετών

3

5o DAN

5 έτη από το 4ο DAN

47 ετών

4

6o DAN

6 έτη από το 5ο DAN

53 ετών

5

7o DAN

7 έτη από το 6ο DAN

60 ετών

 

Γ) ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΕΙΔΙΚΟΥ ΣΚΟΠΟΥ

 

1) Η επιτροπή θα μελετήσει τις αιτήσεις και τα βιογραφικά των υποψηφίων και αφού τους εξετάσει θα λάβει τις αποφάσεις της.

2) Οι αποφάσεις της επιτροπής θα λαμβάνονται κατά πλειοψηφία.

 

Εδώ δίνεται και η Αίτηση για κάθε ... Σούζι Τσούζι και για όποιο Νταν θέλει αυτή! Χρήστου και Μητρόπουλος αποδεικνύονται οι (αν)-εγκέφαλοι του αυτο-μηδενισμού της αξίας των Νταν της ΕΛΟΚ!!!

 

Σχόλιο:

Αρνούμαι να σχολιάσω άλλο τα γραφόμενά σας γιατί θα γίνω κι εγώ ... βλάκας σαν κι εσάς!!! Ακόμα και οι σημερινές απελπισμένες ενέργειές σας να νομιμοποιήσετε τη δήθεν ύπαρξη Νταν της ΕΛΟΚ αποτελούν ατράνταχτη απόδειξη ότι η ΕΛΟΚ ΔΕΝ ΕΙΧΕ και ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΝΤΑΝ!!!

 

Επανέρχομαι στην "αστική" τετράδα της εκτεταμένης απάτης,

που είναι αποδεικτική του τι ακριβώς συμβαίνει στα Νταν της ΕΛΟΚ!

Επαναλαμβάνω εδώ για πολλοστή φορά και για όλους τους μαθητές του Γιώργου Μπίκα, που του έδωσαν λεφτά για να πάρουν Νταν από την ανωτέρω τετράδα "σεβαστών δασκάλων", ότι: Σε δικαστήριο, όπου κατέθετε ως μάρτυρας κατηγορίας του Γερόλυμπου εναντίον μου, ο Μπίκας κατέθεσε ενόρκως ότι ποτέ δεν έπαιρνε λεφτά για Νταν, που έδινε η εταιρεία των ανωτέρω τεσσάρων "σεβαστών δασκάλων"! Εσείς, που τον πληρώνατε (!), ξέρετε αν έπαιρνε ή όχι!!!

 

Η ΕΛΟΚ και τα ψευδοστίλ της έχουν δώσει χιλιάδες διπλώματα απάτης πρώτα από "απατεώνες δασκάλους" προς κορόιδα μαθητές τους και στη συνέχεια τα ίδια Νταν από την ΕΛΟΚ προς τους ίδιους αθλητές! Παιδιών και γονιών τους έχετε πάρει τα ... σώβρακα σαν στυγνοί εκμεταλλευτές! Από αυτά τα διπλώματα έχουν εισπραχθεί εκατοντάδες χιλιάδων ευρώ "μαύρα" χωρίς να πληρωθεί καμιά φορολογία! Η ΕΛΟΚ αυτό δεν μπορεί να το σώσει και γι' αυτό πρέπει να κλείσει!

Θα έβαζα και τις φωτό των απατεώνων δασκάλων, αλλά δεν έχω τόσο μεγάλο χώρο!  Απλά είναι ΟΛΟΙ!!!

Σήμερα, η "εκλεγμένη προσωρινή διοίκηση της ΕΛΟΚ" επιχειρεί να νομιμοποιήσει ακριβώς το στοιχείο που αποδεικνύει την εκτροπή από το σκοπό για τον οποίο πήρε την ειδική αθλητική αναγνωριση το 1992!

Οι αγώνες των στιλ της ΕΛΟΚ ήταν όλοι αγώνες απάτης για να εισπράττει ο Γερόλυμπος (παρελθόν) και οι "δάσκαλοι" (παρελθόν, παρόν και μέλλον!)! Η ΕΛΟΚ αυτό δεν μπορεί να το σώσει και γι' αυτό πρέπει να κλείσει!

Οι "Εξεταστές Νταν" και οι "Εξετάσεις Νταν" ήταν όλα μια απάτη τεράστια για να εισπράττει ο Γερόλυμπος (παρελθόν) και οι "δάσκαλοι" (παρελθόν, παρόν και μέλλον!)! Η ΕΛΟΚ αυτό δεν μπορεί να το σώσει και γι' αυτό πρέπει να κλείσει!

Μια ΕΛΟΚ, που αποδέχεται επί χρόνια έναν  άχρηστο Παπαδημητρόπουλο, που σέρνεται (με κλικ εδώ), σαν "αρχιεκπαιδευτή με 6ο Νταν", ο οποίος έδινε αβέρτα Νταν για να παίρνει τα εξέταστρα ο Γερόλυμπος, δεν είναι αθλητική ομοσπονδία, αλλά ... "μπουρδέλο με ειδική αθλητική αναγνώριση" από τη ΓΓΑ!!! Η ΕΛΟΚ αυτό δεν μπορεί να το σώσει και γι' αυτό πρέπει να κλείσει!

Όταν η απάτη του Γερόλυμπου με την ISSO και με αρχιεκαπιδευτή τον Χονδροματίδη έδιναν διπλώματα σε κάθε ηλίθιο, που ερχόταν στη συνέχεια και έπαιρνε δίπλωμα της ΕΛΟΚ, τότε η ΕΛΟΚ δεν είναι αθλητική ομοσπονδία, αλλά ... "αχούρι με ειδική αθλητική αναγνώριση" από τη ΓΓΑ!!! Η ΕΛΟΚ αυτό δεν μπορεί να το σώσει και γι' αυτό πρέπει να κλείσει!

Οι αγώνες "εγχρώμων ζωνών" και "μαύρων ζωνών" και "εγχρώμων και μαύρων ζωνών" ήταν αγώνες εισπρακτικής απάτης και όχι θεσμικοί αγώνες της ΕΛΟΚ! Η μέτρηση των συμμετοχών σε αυτούς τους αγώνες για το δικαίωμα ψήφου των συλλόγων-μελών της ΕΛΟΚ ήταν προφανώς παράνομη και γι' αυτό το λόγο οι εκλογές της 29/5/21 της ΕΛΟΚ είναι άκυρες! Το προσωρινό ΔΣ της ΕΛΟΚ, που την οδήγησε στις εκλογές διέπραξε αυτή την απάτη και είναι υπόλογο να δημοσιοποιήσει τους αθλητές κάθε συλλόγου, που πήραν μέρος σε θεσμικούς αγώνες της ΕΛΟΚ για τη μέτρηση του δικαιώματος ψήφου και όχι να μετρήσει όποιους αγώνες βόλευε την παράταξη του ΚΙΜΕ!

Τέλος σας προκαλώ να δημοσιεύσετε τα διπλώματα των μελών της Τεχνικής σας Επιτροπής με την κατά πρόσωπο κατηγορία ότι αν δεν τα δημοσιεύσετε, τότε είσαστε απατεώνες και εξαπατάτε τη ΓΓΑ, που κοιμάται με τα τσαρούχια, και όλους τους συλλόγους και όλους τους αθλητές του καράτε! Η ΕΛΟΚ αυτό δεν μπορεί να το σώσει και γι' αυτό πρέπει να κλείσει!

 

ΜΑΥΡΗ ΛΙΣΤΑ ΝΤΑΝ ΠΟΠΚ: Η ΠΟΠΚ, μετά από επίμονη εισήγηση δική μου, θα τιμωρήσει με αποκλεισμό όλων των αναμιγνυομένων στην προσπάθεια οικειοποίησης των δικαιωμάτων της στο παραδοσιακό καράτε καθώς και κάθε μαθητή τους από την αναγνώριση διπλωμάτων ή κατάταξη μετά από εξετάσεις στο παραδοσιακό καράτε! Ήδη όλοι οι ανωτέρω της Τεχνικής Επιτροπής καθώς και του ΔΣ της ΕΛΟΚ καθώς και οι σύλλογοί τους αποκλείονται από κάθε δραστηριότητα της ΠΟΠΚ, διότι ενεργούν δολίως και παράνομα εναντίον των συμφερόντων της και του αθλητικού πνεύματος!!! Όλοι σας κάνετε το καράτε που κάνετε και τίποτα παραπάνω απο αυτό! Αρχίζει η "Επιχείρηση Σε Θυμάμαι!"

Η ήδη οικειοποίηση ονομασιών του παραδοσιακού καράτε αποτελεί παρανομία και η υλοποίηση αγώνων και εξετάσεων υπό αυτές τις ονμομασίες αποτελεί ΕΚΤΡΟΠΗ από το σκοπό της ομοσπονδίας με συνέπεια την ανάκληση της ειδικής αθλητικής αναγνώρισης!!! Η ΕΛΟΚ αυτό δεν μπορεί να το σώσει και γι' αυτό πρέπει να κλείσει!


29/6/2021 - Η "Θεία" των Δικών του Αιώνα! Πέντε του πρώην ΔΣ της ΕΛΟΚ εναντίον Έξι Καταγγέλλοντες τις παρανομίες τους!

 Και όλα αυτά στον αστερισμό της Ελληνικής Ομοσπονδίας της Κωλοτούμπας!!!

 

29/6/2021, ημέρα Τρίτη και ώρα 9:00 στην Ευελπίδων για την αν όχι ... "Μητέρα" των Δικών, οπωσδήποτε για την ... "Θεία" των Δικών!

Μηνυτές οι: Μπουλούμπασης, Ποντίδα, Γερόλυμπος, Βόβλας, Χονδροματίδης!

Κατηγορούμενοι οι Κοσμίδης, Πανουσόπουλος Γιάννης, Πανουσόπουλος Τάσος, Αθανασόπουλος, Περσίδης, Δρακόπουλος!

Κατηγορία: ψευδορκία και συκοφαντική δυσφήμιση στις ένορκες καταθέσεις τους στη μηνυτήρια αναφορά του Κοσμίδη για τη Σχολή Προπονητών τον Ιούνιο του 2015!

Προηγήθηκαν τέσσερεις αναβολές της δίκης λόγω απουσιών και δύο λόγω κορωνοϊού!

Το Πινάκιο γεμάτο και μόλις φτάσαμε στις 2:45 μ.μ. μας ανακοινώνει η κα Πρόεδρος την αναβολή λόγω ωραρίου για την 24/11/2021!

Όλο το πρωινό περιφερόμασταν έξω από την Αίθουσα ο καθένας στις σκέψεις του και στις συζητήσεις του!

Παρόντες από τους μηνυτές οι: Χονδροματίδης και μόνο!

Παρόντες από τους μάρτυρες των μηνυτών οι: Σκοπελίτης και Κανέλλης (Γιάννης)!

Παρόντες από τους κατηγορούμενους οι: Κοσμίδης δια πληρεξουσίου δικηγόρου, Αθανασόπουλος, Περσίδης, Δρακόπουλος!

Μάρτυρες υπέρ των μηνυομένων πλην του Περσίδη οι: Κραββαρίτης, Φυλακτός, Μητρόπουλος και Παπαδόπουλος!

 

Η Δίκη δεν έγινε βέβαια, αλλά τα συμπεράσματα βγαίνουν!

Ο Βόβλας στο άγνωστο με βάρκα την ... ελπίδα!

Οι Μπουλούμπασης, Ποντίδα και Γερόλυμπος παρόντες δια του γνωστού αρώματος της ... μέντας!!!

Ο Κωλοτούμπας Χονδροματίδης καταχωρημένος πλέον και επισήμως στους υπηκόους του Α-Σιετή υπό την προστασία του Σπύρου Δρακόπουλου, αφού "πούλησε" το πρώην Αφεντικό και εφόσον ... "καθάρισε" το φιλαράκι του Δρακόπουλος!!! Λόγω του ευεργετήματος των ψήφων των συλλόγων του στον Α-Σιετή φυσικά προορίζεται να συνεχίσει ως αρχηγός του ανύπαρκτου Σίτορίου στην ΕΛΟΚ μόλις λήξει η τιμωρία του στο τέλος Ιουλίου!!! Ποίου Σίτορίου? Της ISSO του Γερόλυμπου ή θα του βρούνε άλλο??? Ήρθε στο δικαστήριο για να ανασκευάσει την ένορκη μαρτυρία του και να δηλώσει ότι ενήργησε βεβιασμένα και αρνείται πλέον τις κατηγορίες, που είχε δηλώσει ενόρκως στη μήνυση κατά των κατηγορουμένων για τις ένορκες καταθέσες τους στη μηνυτήρια αναφορά του Κοσμίδη!

Ο επιχειρηματίας Κωλοτούμπας Σκοπελίτης καταχωρημένος πλέον και επισήμως στους υπηκόους του Α-Σιετή αφού "πούλησε" το πρώην Αφεντικό ήρθε στο δικαστήριο για να ανασκευάσει την ένορκη μαρτυρία του και να δηλώσει ότι ενήργησε βεβιασμένα και αρνείται πλέον τις κατηγορίες, που είχε δηλώσει ενόρκως κατά των κατηγορουμένων για τις ένορκες καταθέσες τους στη μηνυτήρια αναφορά του Κοσμίδη!

 

Ο Μεγάλος και διαχρονικός Κωλοτούμπας Γιάννης Κανέλλης καταχωρημένος πλέον και επισήμως στους υπηκόους του Α-Σιετή αφού "πούλησε" το πρώην Αφεντικό και εφόσον ... "καθάρισαν" πολλά φιλαράκια μαζί ήρθε στο δικαστήριο για να ανασκευάσει την ένορκη μαρτυρία του και να δηλώσει ότι ενήργησε βεβιασμένα και αρνείται πλέον τις κατηγορίες, που είχε δηλώσει ενόρκως κατά των κατηγορουμένων στη μηνυτήρια αναφορά!

Έχουμε όμως και δύο άλλους Κωλοτούμπες, οι οποίοι ήδη έχουν δώσει στον Γερόλυμπο γραπτές δηλώσεις ότι ενήργησαν βεβιασμένα και αρνούνται πλέον τις κατηγορίες, που είχαν δηλώσει ενόρκως κατά των κατηγορουμένων στη μηνυτήρια αναφορά! Είναι οι δύο Πανουσόπουλοι! Τι γίνεται με αυτούς?

Έχουμε, επίσης, και τους τέσσερεις μάρτυρες Κραββαρίτη, Φυλακτό, Μητρόπουλο και Παπαδόπουλο, που θα καταθέσουν υπέρ των κατηγορουμένων πλην του Περσίδη!

Τελικά το μεγάλο πρόβλημα το έχουμε με τον Περσίδη, ο οποίος μένει εκτεθειμένος! Όλοι σκοπεύουν να βολευτούνε αφήνοντας αυτόν ξεκρέμαστο! Τι θα κάνει αυτός?

 

Αγαπητοί κύριοι, επειδή όλοι αυτο-ικανοποιήστε-απενοχοποιήστε βρίσκομαι στη δύσκολη θέση να ζητήσω από το Δικαστήριο για όλους σας ανεξαιρέτως την καταδίκη σας για ψευδομαρτυρία-ψευδορκία, αφού αποδεδειγμένα όλοι σας αρνείστε με όρκο σήμερα αυτά που καταθέσατε ενόρκως εχθές! Μεγαλύτερη απόδειξη δεν χρειάζεται!

 

Αλλά οι μεγάλοι Κωλοτούμπες είναι όλο το ΚΙΜΕ και όλη η Συντροφιά Α-Σιετή, διότι εκεί που υπόσχονταν δημοκρατία, ισοτιμία, τιμωρία των παρανομούντων στα προηγούμενα χρόνια, τιμωρία όλων όσων ψευδομαρτυρούσαν κατά συλλόγων και αθλητών με αποτέλεσμα τις διαγραφές τους ή τους αποκλεισμούς από τους αγώνες και άλλα πολλά παρόμοια φαιδρά, όλοι-όλοι αυτοί .. κωλοτουμπάρισαν επανειλημμένα και επιδεικτικά προς κάθε κατεύθυνση προκειμένου να πάρουν ψήφους πριν τις εκλογές και να σταθεροποιηθούν στις θέσεις τους μετά τις εκλογές, έστω και με το ομολογουμένως εύθραυστο σχηματισμό τους!!!

 

Στις ώρες που περιμέναμε έξω από την αίθουσα για να δικαστούμε πήρε το αυτί μου τον Μητρόπουλο να εξηγεί σε κάποιους ότι οι προπονητές των συλλόγων θα δίνουν πλέον το πρώτο Νταν οι ίδιοι στους συλλόγους τους! Αυτό δεν υπάρχει στον Εσωτερικό Κανονισμό της ΕΛΟΚ και υπάρχει στον Εσωτερικό Κανονισμό της ΠΟΠΚ! Ο αντιγραφάκιας, λοιπόν, και άσχετος Μητρόπουλος μαζί με τον "σχετικό" Χρήστου και τον άσχετο στο καράτε Α-Σιετή ετοιμάζουν Εσωτερικό Κανονισμό για να πλήξουν την ΠΟΠΚ, ενώ δεν έχουν μάθει ποτέ ούτε το τι σημαίνει η υπόκλιση, που κάνουμε στο ντότζο, στους δασκάλους μας και σε κάθε αγώνα στους συναθλητές μας στο καράτε!

Για να δούμε τι θα καταφέρετε! Εγώ προβλέπω να είναι μετρημένα τα ψωμιά σας!!!

 

 Memo: Εκλογές ΕΛΟΚ 29/5/21 ==> Προθεσμία να τις ακυρώσω = 29/11/21!


Όλα τα διπλώματα Νταν στα παραδοσιακά στιλ στην Ελλάδα είναι άκυρα αν δεν έχουν πιστοποιηθεί ή απονεμηθεί από την ΠΟΠΚ! Διαβάστε με προσοχή τα επόμενα τρία άρθρα!

18/3/20-Η ΠΟΠΚ είναι η μόνη αρμόδια και υπεύθυνη για την πιστοποίηση, απονομή και κατάταξη Νταν Σότοκαν-ριου, Γουάντο-ριου, Σίτο-ριου, Γκότζου-ριου (σε PDF)

28/3/20-Η κατάσταση στο καράτε σήμερα! Πώς γίνονται οι νόμιμες πιστοποιήσεις Νταν από την ΠΟΠΚ! (σε PDF)

1/3/21-Αναγνώριση Διπλωμάτων Νταν Παραδοσιακού Καράτε από την ΠΟΠΚ! (σε PDF)


  Αρχική      Επικαιρότητα      Περιεχόμενα ΕΛΟΚ / WKF .