karate.gr: 14 - Περιεχόμενα ΕΛΟΚ / WKF - ChickenClub   

Πρώτη δημοσίευση 10/6/2021.

  Αρχική      Επικαιρότητα      Περιεχόμενα ΕΛΟΚ / WKF .

Καταχωρήσεις στο karate.gr

Διοργανώσεις

Στηρίξτε το karate.gr με 20 €/έτος! Donations 20 €/y!

Σε πρώτη δημοσίευση από 16/12/2021 και αναδρομικά σε παλαιότερα άρθρα του www.karate.gr!

 Πρόλογος του άρθρου από τον Θύμιο Περσίδη .

Οι Αποφάσεις της 16/12/2021 του ΕΔΔΑ στις "Δύο" και της 1/12/2022 στη "Μία" Προσφυγές "PERSIDIS vs GREECE"!

Το www.karate.gr, σαν συνέχεια του από το ΝΟΕ-1977 μέχρι το ΔΕΚ-1994 με εκδότη τον Θύμιο Περσίδη κυκλοφορούντος μηνιαίου αθλητικού περιοδικού "ΔΥΝΑΜΙΚΟ ΤΖΟΥΝΤΟ-ΚΑΡΑΤΕ" αρχικά και απλά "ΔΥΝΑΜΙΚΟ" αργότερα, είναι ένας "δημοσιογραφικός ιστότοπος", που γράφεται από έναν κορυφαίο γνώστη στον ειδικό χώρο του καράτε. Όσα πρόσωπα κρίνονται εδώ είναι αποδεδειγμένα δημόσια πρόσωπα και κρίνονται για πράξεις και παραλήψεις τους στους τομείς των δημόσιων αρμοδιοτήτων τους υπό τα ευρύτερα όρια κριτικής αξιολόγησης, όπως απαιτεί η διαφύλαξη του δημοσίου συμφέροντος για τον αθλητισμό, τον οποίο χρυσοπληρώνει ο Έλληνας φορολογούμενος!!!

Ως επί 17 χρόνια εκδότης του ανωτέρω περιοδικού και από τον Αύγουστο του 2004 ιδιοκτήτης-διαχειριστής του www.karate.gr, αλλά και ως υπέρ των σαράντα ετών διοικητικός αθλητικών ομοσπονδιών καράτε, έχω δικαστεί σε περισσότερες από 80 δίκες (Πρωτοδικείου, Εφετείου, Αρείου Πάγου κτλ.) σε αστικές, ποινικές και διοικητικές υποθέσεις με νίκες ή παραγραφές για τις περισσότερες από αυτές. Για δύο αστικές (με ασφαλιστικά) και μία ποινική (με μία αναίρεση δεκτή!) υποθέσεις, σύνολο 4+4+5=13 δίκες που έχασα, με αντικείμενο κυρίως τη συκοφαντική δυσφήμιση, είχα υποβάλει αντίστοιχα τρεις Προσφυγές (δύο το 2014 και μία το 2015, με κλικ εδώ) στο Ευρωπαϊκό Δικαστήριο Δικαιωμάτων του Ανθρώπου (ΕΔΔΑ) με ΠΑΡΑΠΟΝΑ για λανθασμένη εφαρμογή από τους Δικαστές υπέρμετρου περιορισμού στην ελευθερία της έκφρασης στα κείμενά μου, τα οποία αφορούσαν σε κριτικές αξιολογήσεις πράξεων δημοσίων προσώπων, παρ' όλο που υπέβαλα πάντα και σχετικές αποφάσεις του ΕΔΔΑ! Τις Προσφυγές αυτές τις είχα συντάξει μόνος μου χωρίς τη βοήθεια νομικού! Τέτοιες Προσφυγές υποβάλλονται στο ΕΔΔΑ περί τις 30.000 κάθε χρόνο από όλη την Ευρώπη και απορρίπτεται το 95% αυτών από το γραμματειακό πρωτόκολλο και την αρχική εκτίμηση του παραδεκτού της προσφυγής! Οι δικές μου πέρασαν και οι τρεις τα δύο αυτά στάδια μέσα στο ελάχιστο 5% για να δικαστούν!!!

Πριν όμως δικαστούν, το Νομικό Συμβούλιο του Κράτους (ΝΣΚ), που παρίσταται νομικά στο ΕΔΔΑ για την Ελληνική Κυβέρνηση, μού πρότεινε Συμβιβασμό με Αποζημίωση για παράβαση από τα δικαστήρια του άρθρου 6 περί μη δίκαιης δίκης και του άρθρου 10 περί ελευθερίας της έκφρασης της Ευρωπαϊκής Σύμβασης Δικαιωμάτων του Ανθρώπου (ΕΣΔΑ) αρχικά για τις δύο αστικές και μετέπειτα και για την ποινική! Αποδέχθηκα το Συμβιβασμό με την Αποζημίωση, διότι οι υποθέσεις είχαν αργήσει απαράδεκτα πάρα πολύ (εξίμισι χρόνια!), ενώ ήταν και οικονομικά συμφερότερος από το να εκδικαστούν! Η επιτυχία αυτή με κατέστησε το μόνο γνωστό Έλληνα Πολίτη, που χωρίς να είναι νομικός κατάφερε να δικαιωθεί σε τρεις ιδιόγραφες Προσφυγές του στο ΕΔΔΑ!!! Δεν υπάρχει δε καμιά αμφιβολία ότι η ανωτέρω πρόταση Συμβιβασμού αποτελεί παραδοχή ήττας, αφού το Δημόσιο δεν χαρίζει ούτε δεκάρα στον Πολίτη!

Το κυριότερο, όμως, είναι ότι το www.karate.gr αναγνωρίστηκε από το ΕΔΔΑ ως δημοσιογραφικό site υπό την ευρεία έννοια και μπορεί πλέον ελεύθερα να κρίνει αξιολογικά πράξεις και παραλήψεις δημοσίων προσώπων στους τομείς των δημοσίων καθηκόντων τους με ευρύτερα πλαίσια εκφράσεων από ότι των απλών ιδιωτών!!! Με βάση αυτό το ακλόνητο συμπέρασμα, οι αρμόδιες δημόσιες υπηρεσίες καλά θα κάνουν να μελετούν σε βάθος τις καταγγελίες, που κατά καιρούς υποβάλλω, και να διορθώνουν τις στρεβλώσεις, τις οποίες καταγγέλλω και τις οποίες "ανέχονται έως υποθάλπουν" χωρίς να ιδρώνει το αυτί τους!!!

"Η Δημοσίευση είναι η Ψυχή της Δικαιοσύνης" = "Όλα στο Φως!"

 Το παρόν δημοσίευμα αποτελεί αναπόσπαστο μέρος του οικείου κεφαλαίου αλληλένδετων άρθρων και σχετικών 3000 περίπου σελίδων!  Μόλις στέλνετε στους φίλους σας με SMS: "karate.gr", αμέσως ανοίγουν το karate.gr και διαβάζουν το τελευταίο άρθρο του!!!


 Ήθελα να ήξερα ποιανού βλάκα ήταν η ιδέα να βάλει τα στιλ στους ευκαιριατζήδες της Τεχνικής Επιτροπής!!!

Βρε βλήματα, δεν καταλαβαίνετε επί τέλους ότι η εισαγωγή των στιλ στις αρμοδιότητες της ΕΛΟΚ αποτελεί ΕΚΤΡΟΠΗ εκ του Σκοπού της???

 

Μετωπική Σύγκρουση με την ΠΟΠΚ επιλέγει το νέο ΔΣ της ΕΛΟΚ συνεχίζοντας πανομοιότυπα τις πολυετείς απάτες του Γερόλυμπου!

 

 Αν, λοιπόν, υπό προϋποθέσεις, έπεφτε η ΠΟΠΚ στα χέρια του Γερόλυμπου, τότε θα σας έκλεινε την επόμενη μέρα!!!

Μα επιτέλους, τόσο βλήματα είσαστε ή σας άνοιξε η όρεξη με αρχηγό τον Α-Σιετή να τα αρπάξετε όλα???

 

Αφήστε τα μίση,

η ΠΟΠΚ είναι η λύση!

 Copyright © 1945-2045: Θύμιος Περσίδης, Κυνηγός Απατεώνων από Χόμπι!

Εκ των Ιδρυτών της ΕΛΟΚ, τέως Γεν. Γραμματέας, Πρόεδρος και Επίτ. Πρόεδρος!

Πρόεδρος της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Παραδοσιακού Καράτε!!!

Εγκληματολόγος πάσης φύσεως αθλητικών εγκλημάτων των ΕΛΟΚ και ΓΓΑ!!!

Φόβος και τρόμος των παντός επιπέδου και ιδιότητας αθλητικών λαμόγιων!!!

Εντοπιστής μίζας, λαμογιάς και παρανομιών των διοικούντων την ΕΛΟΚ και την ΓΓΑ!!!


1996 - Απόφαση Πρωτοδικείου ΠΟΠΚ - ΕΛΟΚ!

2000 - Απόφαση Εφετείου ΠΟΠΚ - ΕΛΟΚ!

2003 - Απόφαση Αρείου Πάγου ΠΟΠΚ - ΕΛΟΚ!

 Το Παραδοσιακό Καράτε της ΠΟΠΚ είναι διαφορετικό άθλημα από το Μοντέρνο Καράτε της ΕΛΟΚ και ανήκει στην ΠΟΠΚ!

 

Με αφορμή τις αποφάσεις του ΔΣ/ΕΛΟΚ της 7/6/2021, που θα σχολιαστούν στη συνέχεια, θεωρώ σκόπιμο να τονίσω τις θέσεις της ΠΟΠΚ σχετικά με το Παραδοσιακό Καράτε, τα Στιλ και τα Νταν. Τα δικαιώματα της ΠΟΠΚ σχετικά με αυτά τα θέματα είναι κατωχυρωμένα από τον αθλητικό νόμο και τις αποφάσεις των ανωτάτων δικαστηρίων στη διαμάχη μεταξύ ΠΟΠΚ και ΕΛΟΚ από το 1995 μέχρι το 2003, δεν παραχωρούνται και δεν θα αφεθούν στα χέρια οποιουδήποτε επιτήδειου απατεώνα! Τα δικαιώματα της ΠΟΠΚ τα έχουμε διατυπώσει πολλές φορές και σε μεγάλη έκταση, έχουν γίνει απόλυτα κατανοητά και είχαν παγώσει κατά το ήμισυ τις αρπακτικές διαθέσεις των προηγούμενων διεφθαρμένων διοικήσεων της ΕΛΟΚ! Δυστυχώς, οι νέα διοίκηση από το χρόνο ακόμα της προσωρινής προκατόχου της, αλλά και σήμερα μετά την εκλογή της, δείχνει στοιχεία οικειοποίησης των δικαιωμάτων της ΠΟΠΚ και αποδεικνύει τάσεις εξαπάτησης των αθλητών της και των γονέων τους. Θεωρούμε υποχρέωσή μας να καταγγείλουμε τη νέα αυτή διαφθορά-διαπλοκή επαναλαμβάνοντας το πολυ-προβαλλόμενο σχετικό μας αληθινό κείμενο, όπως αυτό φαίνεται στις επόμενες φωτό, αλλά και με κλικ εδώ σε pdf: "Αναγνώριση Διπλωμάτων Νταν από την ΠΟΠΚ" (σε 14 σελίδες, με τις δύο πρώτες κατωτέρω.). Κατεβάστε το προηγούμενο PDF και με σύνδεση στο δίκτυο ανοίγετε και τα Links, που περιέχονται σε αυτό!

Αφού μελετήσετε τις θέσεις της ΠΟΠΚ για το Παραδοσιακό Καράτε, τα Στιλ και τα Νταν στο προηγούμενο PDF, θα ακολουθήσει Σχολιασμός των αποφάσεων του ΔΣ της ΕΛΟΚ της 7/6/2021!


 Πριν προχωρήσω στη μελέτη και ανάλυση των αποφάσεων του ΔΣ/ΕΛΟΚ της 7/6/2021

 επιτρέψτε μου να παραθέσω την ΟΜΟΛΟΓΙΑ της απέραντης ηλιθιότητας της Διοίκησης της ΕΛΟΚ!!!

 

17/5/21 - Φωτογραφία από την αποστολή στο Πανευρωπαϊκό και το σχετικό Σχόλιο του karate.gr!

 

Σχόλιο εκείνων των ημερών του karate.gr: Όπως αρέσκεται και ο εκφραστής του ΚΙΜΕ, και του Α-Σιετή, Σπύρος Δρακόπουλος να επαναλαμβάνει: μια εικόνα αξίζει όσο χίλιες λέξεις!!! Και η ανωτέρω εικόνα αποδεικνύει ότι το ΚΙΜΕ αποτελείται από ανεγκέφαλους στο τετράγωνο, διότι στην ανωτέρω φωτό τους αθλητές και τους συνοδούς της εθνικής Ελλάδος δεν τους αναγνωρίζουν ούτε οι μανάδες τους έτσι όπως είναι με τις μάσκες!!! Σε κανέναν δεν έκοψε η γκλάβα του να αφήσουν τις αγκαλιές, να πιάσουν με τα δυό τα χέρια τις μάσκες, να τις κατεβάσουν για δέκα δευτερόλεπτα, να κρατήσουν και την αναπνοή τους να μην τους ... γράψει ο Χαρδαλιάς, να τους τραβήξει τρεις φωτό ο φωτογράφος και να ξαναφορέσουν αμέσως τις μάσκες!!! Πείτε μου εσείς ποιός από τους Έλληνες ή ξένους αναγνώστες αυτής της φωτό "βλέπει" τους αθλητές! Έχουμε, λοιπόν, μια άχρηστη φωτογραφία και ένα ΚΙΜΕ αποτελούμενο από χοντροκέφαλους να θέλει να διοικήσει μια εθνική αθλητική ομοσπονδία!!! Τώρα ο Δρακόπουλος θα τα ρίξει στον "γέρο με την άνοια"!!! Αλλά ας μην ξεχνάει ότι ήταν και αυτός παρών στη φωτογράφηση!!!

 

10/6/21 - Φωτογραφία, που με επιβεβαιώνει, από την αποστολή στο Προ-ολυμπιακό του Παρισιού χωρίς κανένα σχόλιο από το karate.gr!

Οι Πιτουρόμυαλοι έβγαλαν τις μάσκες από τους αθλητές και τους συνοδούς για τη φωτογραφία μετά από το κράξιμο του karate.gr!!!


 7/6/21Από το FB/Ελοκ karate: ΕΙΣΗΓΗΣΕΙΣ - ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ Δ.Σ. ΤΗΣ 07.06.2021.

 

1. Παράδοση παραλαβή από Προσωρινή Διοίκηση.

Η Προσωρινή Διοίκηση (εφεξής ΠΔ) ολοκλήρωσε το έργο που της ανατέθηκε από τον διορισμό της από την WKF και την επικύρωση από τα ελληνικά Δικαστήρια.

Με ημερομηνία 31/5/2021 πραγματοποιήθηκε:

Α. η παράδοση – παραλαβή των βιβλίων. Διαπιστώθηκε ότι δεν έχει τηρηθεί το μητρώο Παγίων, οπότε βρίσκεται σε εξέλιξη διαδικασία συλλογής των απαραίτητων δικαιολογητικών αγοράς την τελευταία 10ετία, ενώ παράλληλα γίνεται λεπτομερής απογραφή των υλικών στην αποθήκη του Σταδίου και σε χέρια τρίτων.

Β. παράδοση – παραλαβή του ταμείου που αποτελείται από τα τηρούμενα στην ΕΤΕ χρηματικά διαθέσιμα ύψους 108.441,65 Ευρώ, καθώς και του μικρού Ταμείου εις χείρας Ταμία ύψους 292,43 Ευρώ, πλέον 740 Τουρκικών Λιρών

Γ. παράδοση – παραλαβή συλλεχθέντων παραστατικών εισπράξεων και πληρωμών για την προώθησή τους στο Λογιστήριο προς καταχώρηση και ενημέρωση των βιβλίων. Σημειωτέο, ότι το Λογιστήριο και η Τράπεζα είχαν διακόψει κάθε επικοινωνία με την Π.Δ. λόγω των εξωδίκων που είχαν λάβει από την έκπτωτη Διοίκηση.

Εκκρεμούν και θα πρέπει να συζητηθούν σε επόμενο Δ.Σ. οι παρακάτω αναθέσεις έργων – υπηρεσιών της Π.Δ. που δεν συμβασιοποιήθηκαν για λόγου τάξης, προς αποφυγή δέσμευσης της αιρετής Διοίκησης που θα προέκυπτε από τις εκλογές:

1. Σύμβαση με SPORTDATA

2. Σύμβαση με εξωτερικό συνεργάτη Λογιστή (372 €/μήνα)

3. Σύμβαση με εξωτερικό συνεργάτη DPO (372 €/μήνα)

4. Σύμβαση με Νομικό Σύμβουλο ΕΛ.Ο.Κ.

 

Το πρώτο θέμα υπερψηφίστηκε από 11 μέλη και 4 μέλη δήλωσαν αποχή.

 

Σχόλιο Περσίδη: Η Προσωρινή Διοίκηση παρέδωσε ... στον εαυτό της! Η Εκλεγμένη Διοίκηση προφανώς δεν ζήτησε εξηγήσεις από την Προσωρινή γιατί η τελευταία είχε αναπτύξει δράση κατά των προηγούμενων εκλεγμένων διοικήσεων και παρά την σαφή εντολή του Πρωτοδικείου για περιορισμό στη διενέργεια των εκλογών!

Α. Γιατί μόνο έλεχος για την τελευταία 10ετία? Να πάτε μέχρι το 1995, διότι τα ίδια γίνονταν από τότε και τα υπογράφατε όλα ανεξαιρέτως και εσείς της Αντιπολίτευσης, που κάνετε τώρα τις παρθένες, μέχρι και τη Σχολή Προπονητών του 2015, στην οποία περάσατε τα δικά σας παιδιά (Μπίκας, Γκουβούσης και άλλοι) και κόψατε τα παιδιά άλλων (κατ' εντολή του Γερόλυμπου), ως υπάκουοι "υπήκοοι" του Γερόλυμπου μέσα και έξω από τα επόμενα διοικητικά συμβούλια:

 

ELOK.DS-1994-0204 ELOK.DS-1995-0301 ELOK.DS-1995-1012 ELOK.DS-1996-0108
ELOK.DS-1999-0906 ELOK.DS-1999-1202 ELOK.DS-2001-0330 ELOK.DS-2003-0225
ELOK.DS-2008-1006 ELOK.DS-2012-1105 ELOK.DS-2014-0713 ELOK.DS-2018-0421

 

Β. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τα χρήματα της τράπεζας ή ζητάει πιστοποιητικό μη προσβολής των εκλογών? Υποψήφιος να προσβάλω τις εκλογές είμαι και εγώ, διότι παρανομείτε ασύστολα!!! Ένα μάλιστα από τα πολλά τρωτά σημεία είναι και το "σε ποιούς αγώνες μετρήσατε τις συμμετοχές για να βγάλετε τους δικαιούμενους ψήφου συλλόγους"! Συν άλλα 3-4!

Πριν το επόμενο ΔΣ θέλουμε να δούμε με διαφάνεια το συμβόλαιο με την SPORTDATA (υπήρχαν υποψίες ότι η εταιρεία αυτή ανήκε στον Γερόλυμπο!) και τα ονόματα των τριών άλλων συνεργατών της ΕΛΟΚ, ώστε να γνωρίζουμε ότι δεν είναι κολλητοί του Α-Σιετή, όπως ήταν 25 χρόνια του Γερόλυμπου! Επειδή είμαι αμόρφωτος και δεν ξέρω τι σημαίνει DPO, απαντώ σε αυτόν που το έγραψε με το "ΜΓΜ"! (Σιετή μ' ακούς? Γιατί σε παίρνω και μιλάει!)

 

Η "προσωρινά εκλεγμένη" διοίκηση της ΕΛΟΚ!!!

"Νέα πορεία, μακριά από διχαστικές πρακτικές, αποκλεισμούς, ευνοιοκρατία και αυταρχισμό"!

Θεόδωρος Σιετής

Πρόεδρος

Ηλίας Χρήστου

Αναπλ. Πρόεδρος

Γιώργος Κελάλης

Α΄ Αντιπρόεδρος

Γιώργος Σαλιάρης-Φασσέας

Β΄ Αντιπρόεδρος

Κώστας Μητρόπουλος

Γενικός Γραμματέας

Θανάσης Φυλακτός

Ταμίας

Σταύρος Σταυριανίδης

Πρόεδρος Τεχνικής Επιτροπής

Γιάννης Γιαννέλης

Ειδικός Γραμματέας

 

Περικλής Κανέλλης

Έφορος Υλικού

Παρασκευάς Ανδρεανίδης

Μέλος

Νίκος Ζάχος

Μέλος

Μάνος Αρβανίτης

Μέλος

Μάριος Σιταράς

Μέλος

Δημήτρης Μακρής

Μέλος

Μίλτος Παπαδημητρίου

Μέλος

 

Παρεμπιπτόντως, οι Ηλίας Χρήστου, Σταύρος Σταυριανίδης και Περικλής Κανέλλης έχουν άδεια ασκήσεως επαγγέλματος προπονητή, όπως αποδεικνύεται και από τον Πίνακα Προπονητών Καράτε της ΓΓΑ (με κλικ εδώ), και άρα δεν μπορούν να βρίσκονται σε θέσεις μελών ΔΣ! Έχουν άραγε καταθέσει με βεβαία ημερομηνία τις άδειες τους στην εκδούσα αρχή, δηλαδή την ΓΓΑ? Και αν μου πείτε ότι τις έχουν καταθέσει στη Ομοσπονδία, αυτό είναι κοροϊδία, διότι έτσι κρύβεται η αλήθεια από την δεδομένα διεφθαρμένη ΕΛΟΚ! Πού είναι η διαφάνεια?

 

2. Πρόσκληση σε Γ.Σ. ( Αλλαγή καταστατικού, επικαιροποίηση κανονισμών, προσθήκη 4 κανονισμών, απολογισμός 2020)

Σύμφωνα με τον αθλητικό νόμο οι Ομοσπονδίες έχουν υποχρέωση να προβούν σε εναρμόνιση του Καταστατικού τους με τις διατάξεις των άρθρων 5, 14, 22 και 24 του Ν.2725/1999 (Α΄ 121), όπως ισχύει, κατ’ επιταγήν του άρθρου 30 §1 του Ν.4726/2020 (Α΄ 181). Ειδικότερα, δυνάμει του άρθρου 30 §1 του Ν.4726/2020 (Α΄181), οι αθλητικές ομοσπονδίες οφείλουν να τροποποιήσουν το καταστατικό τους με σκοπό την προσαρμογή του στις διατάξεις των άρθρων 5, 14, 22 και 24 του Ν.2725/1999 (Α΄ 121). Με το ίδιο άρθρο τίθεται αποκλειστική προθεσμία για την τροποποίηση αυτή η 30.06.2021 επί ποινή αφαιρέσεως της Ειδικής Αθλητικής Αναγνώρισης του άρθρου 28 του Ν.2725/1999.

Με βάση τα παραπάνω, τα άρθρα που πρέπει να αναμορφωθούν στο Καταστατικό της ΕΛ.Ο.Κ. είναι τα υπ’ αριθμόν 10, 11, 12, 13 και 14, ώστε

(Α) να μεταφερθούν αυτολεξεί οι διατάξεις του άρθρου 5 και του άρθρου 14 του Ν.2725/1999 και

(Β) να παραμείνουν ή/και προσαρμοστούν οι λοιπές διατάξεις του Καταστατικού χωρίς να έρχονται σε σύγκρουση με αυτές του νόμου, ως άνω.

Τέλος κατόπιν επικοινωνίας με τη ΓΓΑ πρέπει άμεσα να συνταχθούν, αναδιατυπωθούν και επικαιροποιηθούν αναλόγως, ακολούθως δε να κατατεθούν οι εξής κανονισμοί:

α) Κανονισμός Ντόπινγκ

β) Κανονισμός Εθνικών ομάδων

γ) Κανονισμός εγγραφών-μεταγραφών

δ) Κανονισμός Διαιτησίας

ε) Εσωτερικός Κανονισμός (Αναδιατύπωση και επικαιροποίηση)

στ) Κανονισμός Διοικητικής Λειτουργίας (άρθρο 30.5 του Καταστατικού) που ψηφίζεται από το ΔΣ και εγκρίνεται από τον Υπουργό. (Δεν απαιτείται ΓΣ). Θα συμπεριληφθεί σε αυτόν και κανονισμός της οικονομικής λειτουργίας της Ομοσπονδίας μέσα στα πλαίσια της υφιστάμενης φορολογικής και δημοσιονομικής νομοθεσίας, ο οποίος θα προετοιμαστεί από τον Ταμία με βάση τα μέχρι σήμερα πορίσματα των Οικονομικών Ελέγχων από την Αρχή Διαφάνειας και τους Ορκωτούς Ελεγκτές

Σε περίπτωση που δοθεί παράταση για την προσαρμογή του Καταστατικού, τότε το Δ.Σ. εξουσιοδοτεί τον Πρόεδρο να προβεί σε ανακοίνωση αναβολής της Γ.Σ. και πρόσκληση σε μεταγενέστερο χρόνο, προκειμένου να προετοιμασθεί ευρύτερη αναμόρφωση του Καταστατικού με στόχο τον εκσυγχρονισμό του, προκειμένου να συνάδει με αυτόν της Παγκόσμιας Ομοσπονδίας και να εν τέλει απλοποιηθεί κατά τρόπο, ώστε να περιορισθεί η γραφειοκρατία και να δοθεί μεγαλύτερη αυτονομία στα σωματεία.

Στο παραπάνω πλαίσιο και με την επιφύλαξη της αναβολής της ΓΣ υπό τον προαναφερόμενο όρο, προτείνεται η σύγκληση της ΓΣ για το Σάββατο 26/6/2021 και ώρα 10 πμ μέσω της πλατφόρμας ΖΕΥΣ προς συζήτηση και λήψης αποφάσεων επί των παραπάνω θεμάτων ημερήσιας Διάταξης.

Ο Γ. Γ. εξουσιοδοτείται να καταρτίσει τον κατάλογο των σωματείων με δικαίωμα ψήφου. Ταυτόχρονα, είναι σκόπιμο να διερευνηθεί εάν υπάρχει η δυνατότητα συμμετοχής Σωματείων με δικαίωμα λόγου, αλλά χωρίς δικαίωμα ψήφου, προκειμένου να παρασχεθεί η δυνατότητα ενημέρωσης. Σε περίπτωση που δεν επιτευχθεί η απαιτούμενη απαρτία η ΓΣ θα επαναληφθεί την ίδια ημέρα στις 12 μ.μ.

 

Το δεύτερο θέμα υπερψηφίστηκε και από τα 15 μέλη.

 

Σχόλιο Περσίδη: Ο κατάφορος βιασμός του Συντάγματος της Ελλάδος συνεχίζεται από τον Αυγενάκη και δια νόμου μάλιστα!!! Λίγα είναι, όμως, τα ψωμιά του! Σε λίγο θα ανοίξει το ποδόσφαιρο και θα τον ... "γράψουν" οι κερκίδες!!!

Δεν ξεχνάμε πάντα ότι οι κύριες αυτές αποφάσεις των Γενικών Συνελεύσεων λαμβάνονται από τους 110 συλλόγους-μαϊμούδες στους 255 συλλόγους-μαϊμούδες, δηλαδή μια παράνομα αδύναμη πλειοψηφία μαϊμούδων! Σε αυτό ας προσθέσουμε ότι από τους 110 θα πρέπει να δούμε πόσοι πραγματικά θα αντέξουν να λειτουργούν στην επόμενη αθλητική περίοδο, όταν θα ψάχνουν τους αθλητές από το μηδέν!

32 χρόνια μέλη της Παγκόσμιας και ακόμα ψάχνεστε για συμφωνία του καταστατικού σας με το δικό της???

 

3. Ορισμός Επιτροπών: α) Τεχνικής β) Διαιτησίας, γ) Οργανωτικής-Αγώνων και δ) Ανάπτυξης

 

Ο σχεδιασμός πραγματοποιήθηκε από τον Πρόεδρο κατόπιν των εισηγήσεων των ειδικών συμβούλων με γνώμονα την:

1. Ανανέωση δια της αξιοποίησης νέων προσώπων-φορέων, νέων ιδεών

2. Γεωγραφική εκπροσώπηση κατά το δυνατόν περισσότερων περιφερειακών σωματείων

3. Αντικειμενικότητα δια της μελέτης και αξιολόγησης Βιογραφικών σημειωμάτων.

4. Εκπροσώπηση όλων των στυλ.

 

Όλες οι Επιτροπές θα υποβάλλουν μέσω των αρμοδίων οργάνων τους σχέδια Δράσης με σαφή χρονοδιαγράμματα και οικονομικό προϋπολογισμό.

Η υλοποίηση του έργου τους θα παρακολουθείται από το Διοικητικό Συμβούλιο με την βοήθεια εξειδικευμένων ανά έργο συμβούλων, προκειμένου να εξασφαλίζεται η συνεχής ροή πληροφοριών προς την Διοίκηση για την αξιολόγηση της πορείας κάθε επιτροπής και την δυνατότητα υλοποίησης διορθωτικών πρωτοβουλιών.

 

ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΔΙΑΙΤΗΣΙΑΣ

ΑΡΣΕΝΙΑΔΗΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ, ΑΘΗΝΑ, ΠΡΟΕΔΡΟΣ

ΣΙΓΑΛΑΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ, ΑΘΗΝΑ, ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟΣ

ΑΝΑΣΤΑΣΙΑΔΗΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ, ΧΑΛΚΙΔΑ, ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ

& ΜΕΛΗ ΟΙ:

ΓΚΟΡΕΖΗΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ, ΙΩΑΝΝΙΝΑ,

ΚΑΜΠΑΝΟΣ ΓΙΩΡΓΟΣ, ΑΘΗΝΑ,

ΛΑΖΑΡΙΔΗΣ ΓΙΩΡΓΟΣ, ΠΤΟΛΕΜΑΙΔΑ,

ΠΑΝΕΤΣΙΔΗΣ ΝΙΚΟΣ, ΒΕΡΟΙΑ,

ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ ΚΩΝ/ΝΟΣ, ΑΘΗΝΑ,

ΤΣΑΒΔΑΡΗΣ ΣΟΦΟΚΛΗΣ, ΘΕΣ/ΝΙΚΗ

 

Σχόλιο Περσίδη: Επιτροπή διαιτησίας στα χαρτιά! Παρατηρώ να λείπουν ονόματα διαιτητών της αντίπαλης παράταξης, πράγμα που σημαίνει ... ισοτιμία και διαφάνεια παραμύθια!!! Πού είναι οι Ζαρουχλιώτης, Γκάζη, Πανουσόπουλος και άλλοι? Συνεπώς, υπάρχουν ακόμα μερικοί που σας έχουν γραμμένους!

Με εντυπωσιάζει που ο αχάριστος Γκορέζης πούλησε τον Γερόλυμπο που τον ανέδειξε! Καλά να πάθει ο δεύτερος!

 

ΤΕΧΝΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ

ΣΤΑΥΡΙΑΝΙΔΗΣ ΣΤΑΥΡΟΣ, SHOTOKAI, ΠΡΟΕΔΡΟΣ - μέλος Δ.Σ.

ΚΡΑΒΒΑΡΙΤΗΣ ΑΡΗΣ SHOTOKAN ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟΣ

ΤΣΑΚΑΤΑΝΗΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ GOJU RYU ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ

& ΜΕΛΗ ΟΙ:

ΓΚΟΡΓΚΑΣ ΑΓΓΕΛΟΣ WADO,

ΓΚΟΥΒΟΥΣΗΣ ΚΩΣΤΑΣ SHOTOKAN,

ΚΑΖΑΚΕΑΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ, SHOTOKAN,

ΚΑΡΑΙΣΚΑΚΗΣ ΝΙΚΟΣ, SHITO RYU,

ΚΑΤΣΟΥΡΑΣ ΤΙΜΟΛΕΩΝ, SHIDOKAN,

ΚΟΣΜΙΔΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ SHINKYOKUSHINΚΑΙ,

ΝΙΚΗΤΑΡΗΣ ΒΑΓΓΕΛΗΣ, SHOTOKAN,

ΣΤΑΘΟΠΟΥΛΟΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ, WADO,

ΣΤΕΦΑΝΟΥ ΙΩΑΝΝΗΣ, KYOKUSHINΚΑΙ,

ΤΣΙΑΚΜΑΚΗΣ ΒΑΣΙΛΗΣ, SHITO RYU.

 

Σχόλιο Περσίδη:

1) "Ο σχεδιασμός πραγματοποιήθηκε από τον Εξωγήινο Πρόεδρο κατόπιν των εισηγήσεων των ειδικών συμβούλων!"

Μην το αρνηθείτε διότι τα έχω στο pdf με κλικ εδώ: 210607-Ελοκ karate.pdf!

2) Πρώτα απ' όλα να δημοσιεύσετε τα διπλώματα των μελών της Τεχνικής σας Επιτροπής, διότι θα σας αποδείξω ότι όλα είναι μαϊμούδες και οι ίδιοι είναι απατεώνες χωρίς ουσιαστικά διπλώματα παραδοσιακού καράτε, όπως γράφω δέκα χρόνια τώρα και κανένας δεν βγάζει τσιμουδιά!!!

Οι Κραββαρίτης, Γκουβούσης, Οοτάκε και Μπίκας έδιναν Νταν οι ίδιοι στους εαυτούς τους και σε μαθητές τους από την ... δική  τους εταιρεία!

Οι Σταυριανίδης, Τσακατάνης αποτελούν λυπητερές μονάδες!

Οι Κατσούρας, Κοσμίδης, Στεφάνου κάνουν "εμπορικό καράτε πλήρους επαφής" και εξ αυτού αποδεικνύεται ότι βάζετε και τα ψευδοστιλ-σαβούρα μέσα στην ΕΛΟΚ για να κρατάνε τα γυμναστήριά τους!

Οι Γκόργκας και Σταθόπουλος καθώς και όλοι ανεξαιρέτως δεν έχουν διπλώματα από πιστοποιημένη ομοσπονδία με φορολογική και νομική υπόσταση στην Ελλάδα! Πού πάτε βρε Καραμήτροι???

Αυτά είναι τα "ποιοτικά διπλώματα αξιολόγησης" (με κλικ μεγαλώνουν), που δίνει η ΕΛΟΚ και οι "δάσκαλοί" της!!!

 

Η ΕΛΟΚ και τα ψευδοστίλ της έχουν δώσει χιλιάδες διπλώματα απάτης από "απατεώνες δασκάλους" προς κορόϊδα μαθητές τους!

Από αυτά τα διπλώματα έχουν εισπραχθεί εκατοντάδες χιλιάδων ευρώ "μαύρα" χωρίς να πληρωθεί καμιά φορολογία!

Θα έβαζα και τις φωτό των απατεώνων δασκάλων, αλλά δεν έχω τόσο μεγάλο χώρο!  Απλά είναι ΟΛΟΙ!!!

Οι αγώνες των στιλ της ΕΛΟΚ ήταν όλοι αγώνες απάτης για να εισπράττει ο Γερόλυμπος και οι "δάσκαλοι"!

Οι "Εξεταστές Νταν" και οι "Εξετάσεις Νταν" ήταν όλα μια απάτη τεράστια για να εισπράττει ο Γερόλυμπος και οι "δάσκαλοι"!

Μια ΕΛΟΚ, που αποδέχεται έναν  άχρηστο Παπαδημητρόπουλο, που σέρνεται (με κλικ εδώ), σαν "αρχιεκπαιδευτή με 6ο Νταν", δεν είναι αθλητική ομοσπονδία, αλλά ... "αχούρι με ειδική αθλητική αναγνώριση"!!!

Οι αγώνες "εγχρώμων ζωνών" και "μαύρων ζωνών" και "εγχρώμων και μαύρων ζωνών" ήταν αγώνες εισπρακτικής απάτης!

Η μέτρηση των συμμετοχών σε αυτούς τους αγώνες για το δικαίωμα ψήφου των συλλόγων-μελών της ΕΛΟΚ ήταν προφανώς παράνομη και γι' αυτό το λόγο οι εκλογές της 29/5/21 της ΕΛΟΚ είναι άκυρες!

 

Σας προκαλώ να δημοσιεύσετε τα διπλώματα των μελών της Τεχνικής σας Επιτροπής με την κατά πρόσωπο κατηγορία ότι αν δεν τα δημοσιεύσετε, τότε είσαστε απατεώνες και εξαπατάτε τη ΓΓΑ, που κοιμάται με τα τσαρούχια, και όλους τους συλλόγους και όλους τους αθλητές του καράτε! Μην υποκρίνεστε ότι δήθεν δεν μου δίνετε σημασία! Ο Απατεώνας, που δεν δίνει σημασία σε αυτόν, που τον κράζει "Απατεώνα", είναι πραγματικά Απατεώνας!

3) Βρε ηλίθιοι, βρέ βλήματα, πότε βρε μπούφοι γράφηκε στιλ στα μέλη της τεχνικής επιτροπής? Ποιό πονηρό βλαχαδερό "ειδικός σύμβουλος" εισηγήθηκε τέτοιες βλακίες??? Κάποιος, που το στιλ του είναι ανύπαρκτο?

Βρε μπούφοι, ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΣΤΙΛ η ΕΛΟΚ! Βλέπετε να γράφει στιλ στην ονομασία της ή/και στο καταστατικό της? Βλέπετε να γράφει η Παγκόσμια, της οποίας μέλος είναι η ΕΛΟΚ, στιλ στην ονομασία της ή στους κανονισμούς της? Η αναγραφή των στιλ εκτρέπει την ομοσπονδία σας απο τον ΣΚΟΠΟ για τον οποίο έχει λάβει την ειδική αθλητική αναγνώριση από την ΓΓΑ (την οποία πήρα εγώ με τον Τάκη Μακρή το 1990 από την ΓΓΑ!) και άρα αυτή η αναγνώριση παύει να υπάρχει!!!

Υπάρχει νομολογία για αυτό το θέμα!!! Έστω και με την απλή λογική ενός πεντάχρονου να δείτε το θέμα: είναι δυνατόν όλα αυτά τα στιλ, μαζί με άλλα και με τα "κανένα στιλ", είναι δυνατόν να παίξουν σε κοινούς αγώνες με κοινούς κανονισμούς? Βρε βλάκες, το μυστικό της επικράτησης του μοντέρνου καράτε παγκοσμίως είναι ακριβώς το ότι δεν έχει στιλ, ηλίθιοι, και δέχεται στους αγώνες του κάθε καρυδιάς καρύδι!!!

Τι γνώμη να έχει και τι να πει ο Α-Σιετής? Άσχετος είναι! Ό,τι του λέτε, το επαναλαμβάνει σαν παπαγάλος!

Αλλά είναι φανερό ότι τα κάνετε όλα αυτά για να αρπάξετε τα δικαιώματα της ΠΟΠΚ! Αν μου τη βιδώσει και δώσω την ΠΟΠΚ στον Γερόλυμπο, θα σας πηγαίνει ... "καροτσάκι" τα επόμενα 100 χρόνια!!! Και θα σας ... αρέσει κιόλας!!!

ΜΑΥΡΗ ΛΙΣΤΑ ΝΤΑΝ ΠΟΠΚ: Η ΠΟΠΚ, μετά από επίμονη εισήγηση δική μου, θα τιμωρήσει με αποκλεισμό όλων των αναμιγνυομένων στην προσπάθεια οικειοποίησης των δικαιωμάτων της στο παραδοσιακό καράτε καθώς και κάθε μαθητή τους από την αναγνώριση διπλωμάτων ή κατάταξη μετά από εξετάσεις στο παραδοσιακό καράτε! Ήδη όλοι οι ανωτέρω της Τεχνικής Επιτροπής καθώς και του ΔΣ της ΕΛΟΚ καθώς και οι σύλλογοί τους αποκλείονται από κάθε δραστηριότητα της ΠΟΠΚ, διότι ενεργούν δολίως και παράνομα εναντίον των συμφερόντων της και του αθλητικού πνεύματος!!!

(Μήπως να τους πάμε και στην ΕΦΙΠΗΔ ... Γερόλυμπε?)

 

ΟΡΓΑΝΩΤΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ – ΑΓΩΝΩΝ

ΙΩΑΝΝΗΣ ΓΙΑΝΝΕΛΗΣ, ΠΡΟΕΔΡΟΣ,

ΚΑΝΕΛΛΗΣ ΠΕΡΙΚΛΗΣ,

ΣΤΥΛΙΑΝΟΠΟΥΛΟΣ ΙΩΑΝΝΗΣ,

ΡΕΓΚΛΗΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ

ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ ΑΘΛΗΜΑΤΟΣ

ΣΑΛΙΑΡΗΣ-ΦΑΣΣΕΑΣ ΓΙΩΡΓΟΣ, ΠΡΟΕΔΡΟΣ,

ΑΝΔΡΕΑΝΙΔΗΣ ΠΑΡΑΣΚΕΥΑΣ,

ΔΡΙΒΑΣ ΙΩΑΝΝΗΣ,

ΚΟΥΡΗΣ ΑΡΙΣΤΕΙΔΗΣ,

ΞΕΝΟΣ ΝΕΚΤΑΡΙΟΣ

  

Το τρίτο θέμα υπερψηφίστηκε από 12 μέλη και 3 μέλη δήλωσαν αποχή.

 

4. Ορισμός Ομοσπονδιακών προπονητών και Τεχνικών Διευθυντών

 

ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑΚΟΙ ΠΡΟΠΟΝΗΤΕΣ

ΣΠΥΡΟΣ ΜΑΡΓΑΡΙΤΟΠΟΥΛΟΣ, ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΗΣ

ΤΕΧΝΙΚΟΙ ΔΙΕΥΘΥΝΤΕΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΟΜΑΔΑΣ

ΓΚΟΥΒΟΥΣΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ, ΚΡΑΒΒΑΡΙΤΗΣ ΑΡΗΣ

 

ΤΕΧΝΙΚΟΣ ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΔΙΑΙΤΗΣΙΑΣ, ΚΑΝΕΛΛΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΑΘΛΗΜΑΤΟΣ (SPORT DIRECTOR), ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ

 

Το τέταρτο θέμα υπερψηφίστηκε από 11 μέλη και 4 μέλη δήλωσαν αποχή.

 

Σχόλιο Περσίδη: Είσαστε τελείως αχάριστοι! Δεν βλέπω Τεχνικό Διευθυντή ... Σουβλατζήδων! Παρά τις αντιπαραθέσεις μας, σας έδωσε τη νίκη!

 

5. Εγγραφή νέων συλλόγων

1. Α.Σ. Καράτε Κεφαλονιάς

2. Α.Σ. Αγωγή

3. Ολύμπιος Γ.Α.Σ. ( επανεγγραφή 27 )

4. ΑΣΚ Δροσιάς

 

Το πέμπτο θέμα υπερψηφίστηκε και από τα 15 μέλη.

 

6. Εκσυγχρονισμός ιστοσελίδας, επαναφορά λειτουργίας ιστοσελίδας, e-mail, facebook και τηλεφώνων.

Προτείνεται η ανάθεση μέσω Διαγωνισμού του εκσυγχρονισμού των ανωτέρω σε λειτουργικά εργαλεία διεπαφής της Γραμματείας με τα Σωματεία και στην συνέχεια με την ΓΓΑ με γνώμονα

1. τη μείωση της γραφειοκρατίας,

2. την αύξηση της αποδοτικότητας και

3. τη θεμελίωση της διαφάνειας.

 

Το έκτο θέμα υπερψηφίστηκε και από τα 15 μέλη.

 

7. Εκχώρηση αρμοδιοτήτων στην Εκτελεστική Επιτροπή.

Τέθηκαν υπόψη των μελών του ΔΣ από τον Γ.Γ. του Δ. Σ. κ. Κ. Μητρόπουλο, οι διατάξεις του άρθρου 15 του Καταστατικού σχετικά με την Εκτελεστική Επιτροπή της ΕΛ.Ο.Κ. Αναφέρεται επίσης προς τα μέλη ΔΣ ότι η σύνθεση της Εκτελεστικής Επιτροπής (Ε.Ε.) επιτρέπει να λειτουργεί πιο ευέλικτα και να συνέρχεται συχνότερα για άμεση και αποτελεσματικότερη διεκπεραίωση των αποφάσεων του Δ.Σ. και των υποθέσεων της ομοσπονδίας ιδιαίτερα τη συγκεκριμένη χρονική περίοδο λόγω πανδημίας (covid).

Με βάση τα ανωτέρω προτείνεται η εκχώρηση αρμοδιοτήτων του Διοικητικού Συμβουλίου στην Εκτελεστική Επιτροπή (Ε. Ε.), οι οποίες αφορούν στα ακόλουθα ειδικότερα θέματα:

1) εγγραφής συλλόγων στα μητρώα της ΕΛ.Ο.Κ και παροχής σχετικών βεβαιώσεων για χρήση σε κρατικές υπηρεσίες (Περιφέρεια, Γενική Γραμματεία Αθλητισμού κλπ),

2) έγκρισης διεξαγωγής πάσης φύσεως αθλητικών εκδηλώσεων (σεμινάρια, φιλικές προπονήσεις, διασυλλογικοί αγώνες κλπ) που τελούνται υπό την αιγίδα και στα όρια δικαιοδοσίας της ΕΛ.Ο.Κ,

3) έγκριση πληρωμών για την κάλυψη των τρεχουσών υποχρεώσεων της ΕΛ.Ο.Κ κατόπιν εισήγησης του Ταμία,

4) ανάθεσης νομικής υποστήριξης - εκπροσώπησης της ΕΛ.Ο.Κ σε δικαστικές υποθέσεις και έγκρισης αμοιβής για την παροχή νομικών υπηρεσιών καθώς και ανάθεσης για νομικές ενέργειες κατά τρίτων με σκοπό την υπεράσπιση του κύρους και των εννόμων συμφερόντων της ΕΛ.Ο.Κ,

5) καταρτίσεως Οικονομικού Προϋπολογισμού της ΕΛ.Ο.Κ και τυχόν τροποποιήσεων ή αναμορφώσεων αυτού, όποτε καθίσταται απαραίτητο, κατόπιν εισήγησης του Ταμία και του Γενικού Γραμματέα,

6) σύστασης ad – hoc επιτροπών για την υλοποίηση των σκοπών της ΕΛ.Ο.Κ όπως περιγράφονται στο άρθρο 3 του Καταστατικού,

7) έγκρισης συμμετοχής αντιπροσωπευτικών ομάδων της ΕΛ.Ο.Κ σε διεθνή τουρνουά καράτε (ανοιχτών κατηγοριών),

8) έγκρισης με απλή απόφαση προμήθειας υλικών, υπηρεσιών και αναλωσίμων για τις ανάγκες της ΕΛ.Ο.Κ, η αξία των οποίων δεν θα υπερβαίνει τα πεντακόσια (500€) ευρώ ανά περίπτωση, και διενέργειας πρόχειρων μειοδοτικών διαγωνισμών μέχρι του ποσού των τριών χιλιάδων (3.000 €) ευρώ ανά περίπτωση,

9) τροποποιήσεως αγωνιστικού προγράμματος και έγκρισης τεχνικών θεμάτων κατόπιν εισήγησης της Τεχνικής Επιτροπής,

10) διενέργειας πρόχειρων διαγωνισμών και επικύρωσης της συμφερότερης προσφοράς ή απευθείας ανάθεση σε επείγουσες περιπτώσεις για τις ανάγκες της Ομοσπονδίας και την διενέργεια αποστολών αντιπροσωπευτικών και εθνικών ομάδων σε διεθνείς διοργανώσεις,

11) συμπλήρωσης ή αντικατάστασης μελών επιτροπών,

12) κατάρτιση αποστολών των εθνικών ομάδων κατόπιν εισήγησης της Τεχνικής Επιτροπής,

13) έγκρισης αποτελεσμάτων εξετάσεων DAN και Διαιτησίας & μετεγγραφών αθλητών και

14) ορισμού εκπροσώπων της ΕΛ.Ο.Κ σε επιτροπές / φορείς.

 

Το έβδομο θέμα υπερψηφίστηκε από 11 μέλη, 3 μέλη ψήφισαν κατά και 1 μέλος δήλωσε αποχή.

 

Σχόλιο Περσίδη: Με συγχωρείτε, επειδή είμαι από χωριό! Τι έμεινε να αποφασίζει ολόκληρο το ΔΣ, όταν η Εκτελεστική των Πέντε αποφασίζει για: συλλόγους, εκδηλώσεις, ταμειακά, νομικά, προϋπολογισμούς, επιτροπές, διεθνείς αγώνες, αγωνιστικό πρόγραμμα, προμήθειες, Εξεταστές, Νταν, Διαιτητές, μεταγραφές και εκπροσώπους της??? Μιλάμε για ... κόκκινο χαλί στο Νέο Δικτάτορα Α-Σιετή, που αγόρασε την ΕΛΟΚ!!!

Η απάτη της Εκτελεστικής Επιτροπής του άρθρου 15 του Καταστατικού της ΕΛΟΚ συνεχίζεται και υπό τον Α-Σιετή!

Η απάτη της Εκτελεστικής Επιτροπής συνεχίζεται και υπό τον Α-Σιετή! Το Άρθρο 15 του Καταστατικού το είχε επινοήσει ο Δικτάτορας, είχε αμφισβητηθεί από το ΚΙΜΕ σε Δικαστήρια και τώρα, που του έρχεται γάντι, το υιοθετεί! Ένας νέος δικτατορικός μηχανισμός απάτης στήνεται από τον άρπαγα Α-Σιετή και την παρέα του των Πέντε ατόμων, που συνεδριάζουν σε απαρτία και με τρία άτομα (!!!), και με αυτό τον τρόπο κανένας στο ΔΣ δεν θα παίρνει χαμπάρι τι γίνεται στην ΕΛΟΚ! Όλα τα θέματα θα έρχονται τετελεσμένα από τους Πέντε για υπογραφές από τους υπόλοιπους! Αλλά ο Γερόλυμπος δεν τα χάβει αυτά, όπως τα χάβατε εσείς!

Οι Τέσσερεις Ευαγγελιστές ήταν Τρεις!

Οι εξής Δύο!

Λουκάς!!!

Με βάση το ανωτέρω άρθρο τις αποφάσεις για τα καυτά θέματα της ΕΛΟΚ θα τις παίρνουν οι Α-Σιετής, Χρήστου, Μητρόπουλος, Φυλακτός και Σταυριανίδης! Ψωνίσατε από ... σβέρκο!!!

Μια ομοσπονδία με ΔΣ 15 μελών με απαρτία στα 8 μέλη και την εποχή που Γενικές Συνελεύσεις των 200 συλλόγων-μελών γίνονται διαδικτυακά ΔΕΝ έχει ανάγκη από Πενταμελή Εκτελεστική Επιτροπή! Διαφάνεια παπάρια κύριε Α-Σιετή!!! Μάλλον για απόλυτη συσκότηση να μας μιλάς!

Απόλυτη απόδειξη το παρόν πρακτικό! Δεν είναι δυνατόν να γράφηκε την ώρα της συνεδρίασης! Τους το πήγαν έτοιμο και μόνο το συζήτησαν τυπικά! Με την Εκτελεστική Επιτροπή ούτε αυτό θα γίνεται! Θα τους το πηγαίνουν μόνο για υπογραφές!

 

8. ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΜΕΛΩΝ ΕΚ ΜΕΡΟΥΣ ΤΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΥ:

1. Την Πέμπτη 3/6/21 πραγματοποιήθηκε συνάντηση μεταξύ Προέδρου, Γ.Γ. , προϊσταμένου Αγωνιστικού Αθλητισμού κου Κάκκου και αναπληρωτή διευθυντή κου Καραστάθη. Συζητήθηκαν τα παρακάτω:

1.1. Συνεργασία με τη ΓΓΑ σε θέματα κατάθεσης κανονισμών

1.2. Ενημέρωση σχετικά με το πρόγραμμα «Χίλων» και εύρεση τρόπων αύξησης βαθμολογίας στην κλίμακα αξιολόγησης.

1.3. Αλλαγές στο έντυπο έκδοσης δελτίων αθλητικής ιδιότητας με υποχρεωτική αναγραφή του ΑΜΚΑ.

1.4. Ανάρτηση Εντύπου Κάρτας Υγείας στο διαδίκτυο.

1.5. Επικαιροποίηση Αγωνιστικού Πρωτοκόλλου και αποδοχή του από τη Υγειονομική Επιτροπή της ΓΓΑ

2. Το Σάββατο 5/6/21 πραγματοποιήθηκε συνάντηση του Προέδρου κυρίου Σιετή στο Ελ. Βενιζέλος με τον Πρόεδρο της WKF κύριο ESPINOS για παραπάνω από δύο ώρες. Οι άξονες συζήτησης ήταν οι παρακάτω:

2.1. Εγγραφή στη Βαλκανική

2.2. Συμμετοχές σε Όργανα της WKF

2.3. Σεμινάρια -Εξετάσεις Διαιτησίας.

2.4. Προολυμπιακό Τουρνουά Παρίσι

2.5. Θέματα WKF με ελληνικά σωματεία.

3. Την Κυριακή 6/6/21 ο Πρόεδρος παρέθεσε γεύμα στα μέλη της Εθνικής Ομάδας. (Αδαπάνως για ΕΛΟΚ)

 

Ουδέν Σχόλιο! (Πλην του ότι είμαι σίγουρος πως πήρε και τιμολόγιο για να το περάσει στις δαπάνες της ανώνυμης εταιρείας του!)


Όλα τα διπλώματα Νταν στα παραδοσιακά στιλ στην Ελλάδα είναι άκυρα αν δεν έχουν πιστοποιηθεί ή απονεμηθεί από την ΠΟΠΚ! Διαβάστε με προσοχή τα επόμενα τρία άρθρα!

18/3/20-Η ΠΟΠΚ είναι η μόνη αρμόδια και υπεύθυνη για την πιστοποίηση, απονομή και κατάταξη Νταν Σότοκαν-ριου, Γουάντο-ριου, Σίτο-ριου, Γκότζου-ριου (σε PDF)

28/3/20-Η κατάσταση στο καράτε σήμερα! Πώς γίνονται οι νόμιμες πιστοποιήσεις Νταν από την ΠΟΠΚ! (σε PDF)

1/3/21-Αναγνώριση Διπλωμάτων Νταν Παραδοσιακού Καράτε από την ΠΟΠΚ! (σε PDF)

 


  Αρχική      Επικαιρότητα      Περιεχόμενα ΕΛΟΚ / WKF .