karate.gr: 14 - Περιεχόμενα ΕΛΟΚ / WKF - ChickenClub   

Πρώτη δημοσίευση 15/4/2020.

  Αρχική      Επικαιρότητα      Περιεχόμενα ΕΛΟΚ / WKF .

Καταχωρήσεις στο karate.gr

Διοργανώσεις

Στηρίξτε το karate.gr με 20 €/έτος! Donations 20 €/y!

Αν συμφωνείτε με τις αλήθειες αυτής της ιστοσελίδας, διαδώστε την με Link μέσω δικών σας στο Facebook, Twitter, κτλ.!

Σε πρώτη δημοσίευση από 16/12/2021 και αναδρομικά σε παλαιότερα άρθρα του www.karate.gr!

 Πρόλογος του άρθρου από τον Θύμιο Περσίδη .

Οι Αποφάσεις της 16/12/2021 του ΕΔΔΑ στις "Δύο" και της 1/12/2022 στη "Μία" Προσφυγές "PERSIDIS vs GREECE"!

Το www.karate.gr, σαν συνέχεια του από το ΝΟΕ-1977 μέχρι το ΔΕΚ-1994 με εκδότη τον Θύμιο Περσίδη κυκλοφορούντος μηνιαίου αθλητικού περιοδικού "ΔΥΝΑΜΙΚΟ ΤΖΟΥΝΤΟ-ΚΑΡΑΤΕ" αρχικά και απλά "ΔΥΝΑΜΙΚΟ" αργότερα, είναι ένας "δημοσιογραφικός ιστότοπος", που γράφεται από έναν κορυφαίο γνώστη στον ειδικό χώρο του καράτε. Όσα πρόσωπα κρίνονται εδώ είναι αποδεδειγμένα δημόσια πρόσωπα και κρίνονται για πράξεις και παραλήψεις τους στους τομείς των δημόσιων αρμοδιοτήτων τους υπό τα ευρύτερα όρια κριτικής αξιολόγησης, όπως απαιτεί η διαφύλαξη του δημοσίου συμφέροντος για τον αθλητισμό, τον οποίο χρυσοπληρώνει ο Έλληνας φορολογούμενος!!!

Ως επί 17 χρόνια εκδότης του ανωτέρω περιοδικού και από τον Αύγουστο του 2004 ιδιοκτήτης-διαχειριστής του www.karate.gr, αλλά και ως υπέρ των σαράντα ετών διοικητικός αθλητικών ομοσπονδιών καράτε, έχω δικαστεί σε περισσότερες από 80 δίκες (Πρωτοδικείου, Εφετείου, Αρείου Πάγου κτλ.) σε αστικές, ποινικές και διοικητικές υποθέσεις με νίκες ή παραγραφές για τις περισσότερες από αυτές. Για δύο αστικές (με ασφαλιστικά) και μία ποινική (με μία αναίρεση δεκτή!) υποθέσεις, σύνολο 4+4+5=13 δίκες που έχασα, με αντικείμενο κυρίως τη συκοφαντική δυσφήμιση, είχα υποβάλει αντίστοιχα τρεις Προσφυγές (δύο το 2014 και μία το 2015, με κλικ εδώ) στο Ευρωπαϊκό Δικαστήριο Δικαιωμάτων του Ανθρώπου (ΕΔΔΑ) με ΠΑΡΑΠΟΝΑ για λανθασμένη εφαρμογή από τους Δικαστές υπέρμετρου περιορισμού στην ελευθερία της έκφρασης στα κείμενά μου, τα οποία αφορούσαν σε κριτικές αξιολογήσεις πράξεων δημοσίων προσώπων, παρ' όλο που υπέβαλα πάντα και σχετικές αποφάσεις του ΕΔΔΑ! Τις Προσφυγές αυτές τις είχα συντάξει μόνος μου χωρίς τη βοήθεια νομικού! Τέτοιες Προσφυγές υποβάλλονται στο ΕΔΔΑ περί τις 30.000 κάθε χρόνο από όλη την Ευρώπη και απορρίπτεται το 95% αυτών από το γραμματειακό πρωτόκολλο και την αρχική εκτίμηση του παραδεκτού της προσφυγής! Οι δικές μου πέρασαν και οι τρεις τα δύο αυτά στάδια μέσα στο ελάχιστο 5% για να δικαστούν!!!

Πριν όμως δικαστούν, το Νομικό Συμβούλιο του Κράτους (ΝΣΚ), που παρίσταται νομικά στο ΕΔΔΑ για την Ελληνική Κυβέρνηση, μού πρότεινε Συμβιβασμό με Αποζημίωση για παράβαση από τα δικαστήρια του άρθρου 6 περί μη δίκαιης δίκης και του άρθρου 10 περί ελευθερίας της έκφρασης της Ευρωπαϊκής Σύμβασης Δικαιωμάτων του Ανθρώπου (ΕΣΔΑ) αρχικά για τις δύο αστικές και μετέπειτα και για την ποινική! Αποδέχθηκα το Συμβιβασμό με την Αποζημίωση, διότι οι υποθέσεις είχαν αργήσει απαράδεκτα πάρα πολύ (εξίμισι χρόνια!), ενώ ήταν και οικονομικά συμφερότερος από το να εκδικαστούν! Η επιτυχία αυτή με κατέστησε το μόνο γνωστό Έλληνα Πολίτη, που χωρίς να είναι νομικός κατάφερε να δικαιωθεί σε τρεις ιδιόγραφες Προσφυγές του στο ΕΔΔΑ!!! Δεν υπάρχει δε καμιά αμφιβολία ότι η ανωτέρω πρόταση Συμβιβασμού αποτελεί παραδοχή ήττας, αφού το Δημόσιο δεν χαρίζει ούτε δεκάρα στον Πολίτη!

Το κυριότερο, όμως, είναι ότι το www.karate.gr αναγνωρίστηκε από το ΕΔΔΑ ως δημοσιογραφικό site υπό την ευρεία έννοια και μπορεί πλέον ελεύθερα να κρίνει αξιολογικά πράξεις και παραλήψεις δημοσίων προσώπων στους τομείς των δημοσίων καθηκόντων τους με ευρύτερα πλαίσια εκφράσεων από ότι των απλών ιδιωτών!!! Με βάση αυτό το ακλόνητο συμπέρασμα, οι αρμόδιες δημόσιες υπηρεσίες καλά θα κάνουν να μελετούν σε βάθος τις καταγγελίες, που κατά καιρούς υποβάλλω, και να διορθώνουν τις στρεβλώσεις, τις οποίες καταγγέλλω και τις οποίες "ανέχονται έως υποθάλπουν" χωρίς να ιδρώνει το αυτί τους!!!

"Η Δημοσίευση είναι η Ψυχή της Δικαιοσύνης" = "Όλα στο Φως!"

 Το παρόν δημοσίευμα αποτελεί αναπόσπαστο μέρος του οικείου κεφαλαίου αλληλένδετων άρθρων και σχετικών 3000 περίπου σελίδων!  Μόλις στέλνετε στους φίλους σας με SMS: "karate.gr", αμέσως ανοίγουν το karate.gr και διαβάζουν το τελευταίο άρθρο του!!!


Συνεχίζεται αμείωτο το Μαρτύριο της Σταγόνας από το ΚΙΜΕ στην ΕΛΟΚ και τον Γερόλυμπο!

 

 Ο Κορωνοϊός και ο "Κοροϊδοϊός"! Οι Καραγκιόζηδες και ο Καραγκιοζοπαίχτης!

 

 Γερόλυμπος - Ποντίδα - Κουλουρίδης - Σιταράς - Λαζαρίδης - Σίμωσης - Σκούφιας - Μακρής - Δημητράκη - Μπουλούμπασης - Μπαλασόπουλος - Χονδροματίδης - Καραπλιάγκος - Τσαρτσιταλίδης -

 

 Copyright © 1945-2045: Θύμιος Περσίδης!

 Συλλυπητήρια! - Ελαφρύ το χώμα, που τον σκεπάζει!

 Να ζήσουμε να τον θυμόμαστε!!!



Όλα τα διπλώματα Νταν στα παραδοσιακά στιλ στην Ελλάδα είναι άκυρα αν δεν έχουν πιστοποιηθεί ή απονεμηθεί από την ΠΟΠΚ! Διαβάστε με προσοχή τα επόμενα δύο άρθρα!

18/3/20-Η ΠΟΠΚ είναι η μόνη αρμόδια και υπεύθυνη για την πιστοποίηση, απονομή και κατάταξη Νταν Σότοκαν-ριου, Γουάντο-ριου, Σίτο-ριου, Γκότζου-ριου (σε PDF)

28/3/20-Η κατάσταση στο καράτε σήμερα! Πώς γίνονται οι νόμιμες πιστοποιήσεις Νταν από την ΠΟΠΚ! (σε PDF)


 Ο Κορωνοϊός της Ουχάν και ο Κοροϊδοϊός της ΕΛΟΚ!!! 

 

Ο Κορωνοϊός είναι ένας νέος τοξικός ιός, που χτύπησε την υφήλιο στις 4 Ιανουαρίου 2020 στην πόλη Ουχάν της Κίνας! Μερικοί Κινέζοι τρώγαν … νυχτερίδες, λένε, και το αποτέλεσμα ήταν να νοσήσουν από έναν νέο ιό εκατοντάδες χιλιάδες και να πεθάνουν χιλιάδες στην Κίνα, να διαδοθεί ο ιός σε όλο τον κόσμο και σήμερα να έχουν νοσήσει πάνω από δύο εκατομμύρια και έχουν πεθάνει εκατοντάδες χιλιάδες σε όλο τον κόσμο! Αριστερά τα σημερινά κρούσματα ενδεικτικά και δεξιά οι θάνατοι στις χειρότερες των περιπτώσεων χωρες.

Ο Κορωνοϊός μπορεί να προσβάλει όλα τα κοινωνικά στρώματα ενός πληθυσμού και όλες τις ηλικίες, ενώ μεγαλύτερες πιθανότητες για τις θανατηφόρες συνέπειες έχουν τα άτομα με ήδη υπάρχοντα υποκείμενα νοσήματα, όπως καρδιακά, νεφρικά, πνευμονικά, γαστρεντερικά και άλλα!

 

Οι Κυβερνήσεις των χωρών είδαν από την αρχή προς τα πού πήγαινε η δουλειά! Μια φαρμακευτική αγωγή ή κάποιο εμβόλιο θα αργούσε πολύ να αναπτυχθεί, ενώ η πρώτη μέθοδος για την αντιμετώπισή του ήταν η απομόνωση των πληθυσμών κατά χώρες, περιοχές, πόλεις και χωριά με αυστηρότερη την απομόνωση όλων μέσα στα σπίτια τους! Αλλά όλες αυτές οι προφυλάξεις μοιραία συνοδεύονται και από στάση κάθε εργασίας και άρα συρρίκνωση της οικονομίας! Και φτάσαμε στο δίλημμα της επιλογής ως προτιμότερης της διάσωσης της ανθρώπινης ζωής ή της διάσωσης της οικονομίας.

Άλλες χώρες, όπως η δική μας, προτίμησαν να διασώσουν τις ζωές των πολιτών τους, ενώ άλλες χώρες προτίμησαν να μην καταρρακώσουν την οικονομία τους καθυστερώντας την επιβολή μέτρων περιορισμού των κινήσεων των πολιτών τους!

 

15/4/2020 - Τα κρούσματα παγκοσμίως σήμερα!

Έτσι, η Ελλάδα έχει σήμερα ένα σχετικά μικρό αριθμό 2170 κρουσμάτων και εξ αυτών 101 θανάτων παρόλο που έχει αδύνατη οικονομία και πολύ κάτω του μετρίου υγειονομικό σύστημα, ενώ άλλες γειτονικές μας χώρες, όπως η Ιταλία, η Ισπανία, η Αγγλία, η Γερμανία αλλά και η μακρινή Αμερική, με πιο εύρωστες οικονομίες και ισχυρότατα υγειονομικά συστήματα ζουν εφιάλτες εκατοντάδων χιλιάδων κρουσμάτων και χιλιάδων θανάτων!

 

15/4/2020 - Οι θάνατοι παγκοσμίως σήμερα!

Υπάρχουν και οι ψυχροί αριστοκράτες σαν την Σουηδία, που δεν άλλαξαν καθόλου τη ζωή τους και αδιάφοροι έβαλαν ειδικά … ψυγεία δίπλα στα νοσοκομεία τους για να βάζουν μέσα τους νεκρούς από τον Κορωνοϊό!!!

Τα στοιχεία των πινάκων αντλήθηκαν από τη συνεχή σχετική παγκόσμια ενημέρωση στο:

https://www.arcgis.com/apps/opsdashboard/index.html#/bda7594740fd40299423467b48e9ecf6

 

Κοροϊδοϊός: ο Ιός των Κορόϊδων!

Ο "Κοροϊδοϊός" είναι ένας κοινωνικο-ψυχολογικο-λαμογιο-ιός, που χτύπησε την ΕΟΕ Καράτε το 1994! Οι ΕΟΕΚίτες έτρωγαν πολύ … κουτόχορτο (και όχι νυχτερίδες!) εκείνα τα χρόνια με αποτέλεσμα ο εγκέφαλός τους να μετατραπεί σε μια άμορφη μάζα από … πίτουρα πρόσφορη να πιάνεται «Κορόϊδο στο … Πιτς Φιτίλι»!

"Ξενιστής" του Κοροϊδοϊού (δηλαδή, το εγκληματικό μυαλό  στο οποίο φιλοξενήθηκε και από το οποίο διαδόθηκε) ήταν ένα συγκεκριμένο άτομο, που αυτάρεσκα σήμερα αυτοαποκαλείται "Geronimo" και είχε την ικανότητα και διακρίνει από τα 100 μέτρα τα Κορόϊδα με αξιόποση υποκείμενη βλακεία επιρρεπή στο "να νοσήσουν ευχαρίστως" και τα … μόλυνε αμέσως δημιουργώντας στρατιές χειραγωγούμενων ηλιθίων! "Επιρρεπείς στην Νόσο του Κοροϊδοϊού" ή "Κορόϊδα στο Πιτς Φιτίλι" ήταν όσοι ευκαιριατζήδες είχαν ήδη κάποιο από τα επόμενα υποκείμενα νοσήματα με δόσεις πάντα οικονομικού οφέλους:

1 – Φιλοδοξίες τίτλων μελών του ΔΣ/ΕΟΕΚ ή των κεντρικών ή περιφερειακών Επιτροπών της (ονόματα εννοούνται)!

2 – Φιλοδοξίες για ψευτο-Νταν και αρχηγιλίκι σε ψευτο-στιλ καράτε (ονόματα εννοούνται)!

3 – Φιλοδοξίες εθνικών, ομοσπονδιακών ή περιφερειακών προπονητών (ονόματα εννοούνται)!

4 – Φιλοδοξίες άσχετων, ανίκανων, άχρηστων στο καράτε, ώστε να επιδεικνύονται ως σχετικοί, ικανοί και χρήσιμοι στο καράτε (ονόματα εννοούνται)!

6 – Κρυφές και πονηρές σκέψεις οικονομικής αρπαχτής με οποιονδήποτε τρόπο από την ομοσπονδία και το καράτε (ονόματα εννοούνται)!

7 – Κρυφές και πονηρές σκέψεις οικονομικής αρπαχτής με οποιονδήποτε τρόπο από παράλληλες, κολλητές στην ΕΟΕΚ, πονηρές και παράνομες επιχειρήσεις πλάγιων οικονομικών αρπαχτών από το καράτε (ονόματα εννοούνται)!

8 – Και άλλα!

 

Από τον Κοροϊδοϊό του Geronimo νόσησαν όλοι ανεξαιρέτως στην ΕΟΕΚ και στο καράτε επί πολλά χρόνια (από το 1994 μέχρι το 2012 όλοι και λιγότεροι αργότερα) ΠΛΗΝ ΕΝΟΣ, που αυτάρεσκα αυτο-ονομάστηκε διαδικτυακά "Λιοντάρι ανάμεσα σε Χίλιες Κότες και μια Eurόκοτα"! Αυτός ο τύπος παρέμεινε μέχρι σήμερα απόλυτα υγιής και αναλλοίωτος στο χρόνο γράφοντας την Ιστορία του Καράτε, ενώ όλα τα επόμενα χρόνια, μέχρι ακόμα και σήμερα, ο Κοροϊδοϊός εξακολουθούσε να μολύνει κάθε νέο-εντασσόμενο στην παλιά ΕΟΕΚ και σημερινή ΕΛΟΚ!

Ένα Λιοντάρι, Χίλιες Κότες και μια Eurόκοτα

Η Ιστορία του Καράτε στην Ελλάδα από τον κορυφαίο ειδικό στο Καράτε!

(Με κλικ στις εικόνες κατεβάζετε τα pdf στον υπολογιστή! Με σύνδεση στο δίκτυο κατεβάζετε όλα τα Links)

Ίδρυση και Πορεία της ΕΟΕΚ. (1977 – 1994)

ΕΟΕΚ/WKF-ΠΟΠΚ/ITKF

(1995-2004)

Δίκες με την ΕΛΟΚ. Επικράτηση στην ΠΟΠΚ. (2004-2012)

Οι Δίκες με τον Γερόλυμπο.

(2004 – 2013)

Η Πορεία του Γερόλυμπου στο Καράτε. (2004 – 2015)

Τραγικές Εξελίξεις στην ΕΛΟΚ.

(2013 – 2016)

ΕΛΟΚ: Εγκληματική Οργάνωση με Δομή και Ιεραρχία! ΓΓΑ: Ανίκανη και Άχρηστη! (2014-2016)

ΕΛΟΚ/ΓΓΑ: Απόλυτα Παράνομη η Σχολή Προπονητών 2014–15

Απόλυτα Παράνομες οι Εκλογές ΕΛΟΚ 2012 και 2016. (2014–2018)

Τρεις Μαφιόζοι του ΚΙΜΕ είναι οι Νέοι Μαγαζάτορες στην ΕΛΟΚ! (2019-2023)

Με το πέρασμα του χρόνου, το διαδικτυακό "Λιοντάρι ανάμεσα σε Χίλιες Κότες και μια Eurόκοτα" διέθετε δωρεάν το "πνευματικό αντίδοτο" στον Κοροϊδοϊό από το διαδίκτυο, από το οποίο αντίδοτο τελικά δημιουργήθηκε με τα χρόνια η "αντίθετη άποψη" στον Κοροϊδοϊό, τα "πνευματικά παιδιά του", έστω και με δεκανίκια, όπως είναι σήμερα! "Πνευματικά παιδιά του", διότι αυτός τους γέννησε από την απόλυτη ανυπαρξία!

Αυτή η "Αντίθετη Άποψη" σήμερα με το άχαρο όνομα "ΚΙΜΕ" δίνει τη μάχη της κατά του Κοροϊδοϊού, δηλαδή του ατελείωτου στρατού των Κρουσμάτων-Κορόϊδων, που αντλούνται ασταμάτητα από τις παραπάνω κατηγορίες ευκαιριατζήδων δημιουργώντας τις τάξεις των υπηκόων-Καραγκιόζηδων του γνωστού Άρχοντα-Αρχιλαμόγιου-Καραγκιοζοπαίχτη Geronimo!

 

Όπως είπε ο "Geromimo της Λάρισας" (άλλος αυτός!) την ατάκα «Ε, ρε παιδιά, επειδή μας βρήκε ο Κορωναίος, για μερικές μέρες μη βγείτε ούτε να κλέψετε ούτε να ζητιανέψετε!», έτσι και ο Geronimo της ΕΛΟΚ είπε στη συμμορία του των Καραγκιόζηδων στο ΔΣ/ΕΛΟΚ την ατάκα «Ε, ρε παιδιά, επειδή μας βρήκε ο Κορωνοϊός και δεν λειτουργούν τα δικαστήρια, για μερικές ημέρες μην κάνετε ούτε συνεδριάσεις ΔΣ ούτε παρουσία στο διαδίκτυο!»

Αλλά σε απάντησή των ανωτέρω το άχαρο ΚΙΜΕ άνοιξε το "Κουτί της Πανδώρας" με τις "Σταγόνες Μαρτυρίου" και άρχισε να δημοσιεύει τα άπλυτα της διοίκησης των Καραγκιόζηδων του Καραγκιοζοπαίχτη με στοιχεία από τις μόνο πέντε μέρες, που νόμιμα έλεγχε την διοίκηση της ΕΛΟΚ!

Οι αναντίρρητες αλλαγές στα μέλη των εκλεγμένων, αλλά και προσωρινών ΔΣ/ΕΛΟΚ, που προηγήθηκαν και που βρίσκονται σήμερα εν ενεργεία αποδεικνύουν τα συνεχώς παραγόμενα Κρούσματα του Κοροϊδοϊού και τους αθλητικούς θανάτους των προσβληθέντων Καραγκιόζηδων από τον ιό!!!

Τα Κρούσματα του Κοροϊδοϊού, που "ψόφησαν αθλητικά" με την Απόφαση της ΕΦΙΠΗΔ:

Οι επόμενοι με την τιμωρία αφαίρεσης της φίλαθλης ιδιότητας από την ΕΦΙΠΗΔ την 30-1-2020 πέτυχαν "ημερομηνία λήξης" στην είσοδό τους σε αθλητικούς χώρους και θα επανέλθουν μετά από 18 μήνες! Sayonara!!!

Ποντίδα-Γερολύμπου

Πρόεδρος στην "οικογενειακή επιχείρηση"!

Μπαλασόπουλος  δικηγόρος, αναπλ πρόεδρος, τέως νομικός σύμβ. ΕΛΟΚ

Μπουλούμπασης

τέως παράνομος Πρόεδρος πάντα παράνομο μέλος

Τσαρτσιταλίδης

Κίμων

Αντιπρόεδρος

Λαζαρίδης Στέφανος

Γενικός Γραμματέας

Καραπλιάγκος

Αθανάσιος

Ταμίας των 300.000 €/έτος


Χονδροματίδης

Παράνομος Πρόεδρος Τεχν. Επιτροπής,  διότι προπονητής!

 

Σαγιάς Γεώργιος

Μέλος ΔΣ

 

Ζυμάρη Θέκλα

Μέλος ΔΣ

 

Τα Κρούσματα του Κοροϊδοϊού, που "ψόφησαν αθλητικά" μετά από την παραίτησή τους από το προσωρινό ΔΣ/ΕΛΟΚ κατά εξαπάτηση του Δικαστηρίου, στο οποίο δεσμεύτηκαν να την οδηγήσουν σε εκλογές!

Κυριάκος Σερεμετάκης

Ιάκωβος Γιακουμίδης


Πέτρος Πάσης

Νίκος Γκούρλιας

 

Νίκος Σαψάλης

Ανδρέας Παναγιωτόπουλος

Τα Κρούσματα του Κοροϊδοϊού του εν ενεργεία προσωρινού ΔΣ/ΕΛΟΚ, που κωλυσιεργούν εσκεμμένα την ομαλή διοίκηση της ΕΛΟΚ και ένεκα αυτού οδηγούνται σε "αθλητικό ψόφο"! Καλό κατευόδιο!

Ιωάννης Κουλουρίδης, Πρόεδρος

Συγχαρητήρια

Περικλής Σίμωσης, Αναπλ. Πρόεδρος

Συγχαρητήρια

Δημήτρης Μακρής, Γεν. Γραμματέας

Συγχαρητήρια

Στυλιανός Σκούφιας, Ταμίας

Συγχαρητήρια

Μάριος Σιταράς, Μέλος

Συγχαρητήρια

Πηνελόπη Δημητράκη, Μέλος

Συγχαρητήρια

Και σε απάντηση των ανωτέρω το άχαρο ΚΙΜΕ άνοιξε το "Κουτί της Πανδώρας" με τις "Σταγόνες Μαρτυρίου" και άρχισε να δημοσιεύει τα άπλυτα της διοίκησης των Καραγκιόζηδων του Καραγκιοζοπαίχτη με στοιχεία από τις πέντε μέρες μόνο, που νόμιμα έλεγχε την διοίκηση της ΕΛΟΚ! Το Μαρτύριο, λοιπόν, της Σταγόνας των προηγουμένων δημοσιεύσεων του ΚΙΜΕ στο λογαριασμό του στο Facebook συνεχίζεται από τις προηγούμενες δημοσιεύσεις στις επόμενες!


 Το ΚΙΜΕ/Facebook, στις 9 Απριλίου, στις 3:10 μ.μ. έγραψε: 

 

ΔΑΠΑΝEΣ ΑΘΛΗΤΩΝ ΟΙ ΔΑΠΑΝΕΣ ΤΗΣ ΕΛΟΚ

Σύμφωνα με την επιστολή που έστειλε με e-mail στα υπόλοιπα μέλη του Δ.Σ. ο Γ.Γ. Δημήτρης Μακρής, μεταξύ άλλων ψέγει την διοίκηση Σιετή λέγοντας:

«ε) Στα έγγραφα που μας παραδόθηκαν βρήκαμε προσφορά από ταξιδιωτικό γραφείο για την αποστολή στο Baku χωρίς να γνωρίζουμε αν διεξήχθη πρόχειρος διαγωνισμός ή αποδοχή της συγκεκριμένης προσφοράς και με ποια απόφαση Δ.Σ. από τη στιγμή μάλιστα που ανακοίνωσαν ότι η αποστολή στο Baku θα διεξαχθεί με έξοδα της ΕΛΟΚ, χωρίς να έχουν παραλάβει ταμείο κατά δήλωση τους και έχοντας παραλείψει να πληρώσουν την προκαταβολή.»

Ο κ. Μακρής κατ΄εντολήν προέδρου κ. Κουλουρίδη, σύμφωνα με το ίδιον τουλάχιστον, κουνάει το δάχτυλο στην διοίκηση Σιετή, στην οποία του θυμίζουμε συμμετέχουν οι κ.κ. Περάκης και Βαλάσης, την νομική προστασία των οποίων ζήτησαν για τις οικογένειές των, για τις ενέργειες που έκανε προκειμένου να διασφαλισθεί η αποστολή της Εθνικής ομάδας στο Πανευρωπαϊκό Πρωτάθλημα του Baku.

 

Δυστυχώς και αυτό το κάνει ΧΩΡΙΣ ΑΙΔΩ!!

Για την ιστορία θυμίζουμε στα νέα μέλη του Δ.Σ. ότι η διοίκηση Σιετή λειτούργησε την Ομοσπονδία με τους εξαφανισμένους τρεις υπαλλήλους, που εξακολουθούμε ωστόσο να μισθοδοτούμε, χωρίς ηλεκτρονική αλληλογραφία, χωρίς πρόσβαση στο site της ΕΛ.Ο.Κ., χωρίς πρωτόκολλο, χωρίς ταμείο.

Κάτω από ακραία χρονική πίεση, άνοιξε δικούς της λογαριασμούς e-mail για την επικοινωνία με το εξωτερικό. Με τη συνδρομή της WKF πήρε νέους κωδικούς πρόσβασης στην ηλεκτρονική πλατφόρμα, όπου δηλώθηκαν οι αθλητές και δημιούργησε δική της σελίδα στο Facebook, για την επαφή της με τον κόσμο του καράτε.

Δήλωσε την Εθνική ομάδα που είχε επιλεγεί και από την προηγούμενη διοίκηση και αναζήτησε προσφορά από το ταξιδιωτικό γραφείο COSMORAMA, που συνεργάζεται μόνιμα με την ΕΛ.Ο.Κ.

Σε επικοινωνία μάλιστα της διοίκησης Σιετή με το συγκεκριμένο πρακτορείο για το ταξίδι της Εθνικής ομάδας στο Baku, μια πρόσχαρη φωνή απάντησε «Έλα Γιώργο μου» και η πρώτη ερώτηση ήταν πόσες δωρεάν συμμετοχές θέλουμε.

Φυσικά επικοινωνήσαμε με το πρακτορείο από το γνωστό κινητό της ομοσπονδίας που χρησιμοποιούσε ο Γ. Γερόλυμπος, αλλά καταστήσαμε σαφές ότι δεν θέλουμε δωρεάν συμμετοχές.

Αν λοιπόν μας κουνάτε το δάκτυλο από πικρία που τα καταφέραμε ΧΩΡΙΣ εσάς έχετε δίκιο.

Αν μας το κουνάτε γιατί λειτουργήσαμε με τρόπο που αντίκειται στην περί διαφάνειας αντίληψή σας, ας συγκρίνουμε τον τρόπο που λειτουργήσαμε ΕΜΕΙΣ με αυτόν που λειτουργούσατε ΕΣΕΙΣ.

 

H ΕΛ.Ο.Κ. στις 16/01/2020 στέλνει στη Γ.Γ.Α. έγγραφο με αριθμό πρωτοκόλλου 50 με θέμα την έγκριση μετάβασης και τον προϋπολογισμό της αποστολής της Εθνικής ομάδας Εφήβων- νέων & under 21 στο Πανευρωπαϊκό πρωτάθλημα καράτε στη Βουδαπέστη της Ουγγαρίας.

Σύμφωνα με το παραπάνω έγγραφο η πρόεδρος Ποντίδα-Γερολύμπου και ο Γ. Γραμματέας Λαζαρίδης δηλώνουν ότι τα έξοδα μετάβασης, διαμονής και σίτισης του Ομοσπονδιακού προπονητή και των δύο ΧΩΡΙΣ ΣΥΜΒΑΣΗ βοηθών του θα καλυφθούν από ίδια έσοδα της ΕΛ.Ο.Κ., επομένως ΑΔΑΠΑΝΩΣ για το ελληνικό Δημόσιο (!!!)

Η συγκεκριμένη αποστολή αποτελείται από τριάντα ένα (31) άτομα.

Στην έγγραφη προσφορά του ταξιδιωτικού πρακτορείου COSMORAMA, που δημοσιεύουμε, φαίνεται ότι το κόστος ταξιδίου είναι 600€ ανά άτομο και εάν η ομοσπονδία θέλει και δύο (2) δωρεάν συμμετοχές το κόστος ανεβαίνει στα 630€ ανά άτομο.

Οι αθλητές πλήρωσαν για το συγκεκριμένο ταξίδι 630€ ανά άτομο ΣΥΝ το κόστος της συμμετοχής στους αγώνες, το οποίο το ΕΙΣΕΠΡΑΞΕ ο κ. Κανέλης από τους αθλητές και το ΚΑΤΕΒΑΛΛΕ στο ταμείο της Ευρωπαϊκής Ομοσπονδίας.

ΑΝΑΡΩΤΙΟΜΑΣΤΕ λοιπόν κ.κ. Μακρή και Κουλουρίδη και ζητούμε απάντηση από ΕΣΑΣ.

ΕΦΟΣΟΝ οι αθλητές κατέβαλλαν από την τσέπη τους το παράβολο συμμετοχής, τι αφορά η καταχώρηση ως δαπάνη άνευ παραστατικού ύψους 1.900 Ευρώ, που βρίσκεται καταχωρημένη στο Ταμείο της Ομοσπονδίας με ημερομηνία 4/2/2020 και αιτιολογία «ΔΑΠΑΝΕΣ ΣΤΟ ΕΥΡΩΠΑΪΚΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΕΦΗΒΩΝ-ΝΕΩΝ-U21 Budapest». Πού πήγαν τα χρήματα αυτά;

Αποδεικνύεται λοιπόν ότι η ομοσπονδία όχι μόνο δεν πλήρωσε το κόστος του ταξιδίου στους αθλητές αλλά τους χρέωσε και 30€ ανά άτομο παραπάνω για να καλύψει και τα έξοδα των προπονητών και να πραγματοποιηθεί το ταξίδι ΑΔΑΠΑΝΩΣ και γι αυτήν!!

Συμπαθέστατοι κ.κ. Μακρή και Κουλουρίδη, όσο επιμένετε να επικοινωνείτε με την διοίκηση Σιετή, χωρίς να δραστηριοποιείστε, είμαστε πρόθυμοι να δραστηριοποιούμαστε για να σας επικοινωνούμε όλους εκείνους τους λόγους, για τους οποίους η τακτική σας δεν συνταυτίζεται με τον ρόλο που σας ανέθεσε η Πρόεδρος Πρωτοδικών, δεν συνταυτίζεται με την ηθική, δεν συνταυτίζεται με τα συμφέροντα των αθλητών και των Συλλόγων.

 

Με αθλητικούς χαιρετισμόύς

ΚΙΜΕ

 

ΣΧΟΛΙΟ: Τα "30 πληρωτέα" εισιτήρια επί 630 € μας κάνουν 18.900 €, διά "32 άτομα" μας κάνουν 590 € κόστος ανά άτομο για την Cosmorama. Συνεπώς, οι 30 αθλητές πλήρωσαν από 630 - 590 = 40 € επί πλέον για τα εισιτήρια των δύο διαιτητών! Το ίδιο θα έγινε και για τη διατροφή και για τη διαμονή! Συμπέρασμα: γονείς και αθλητές πληρώνουν (και όχι η ΕΛΟΚ) για να παρέχει ο Γερόλυμπος στους διαιτητές ΔΩΡΕΑΝ "διαιτητηλίκι" και να τους κρατάει "εξαρτώμενους, αφοσιωμένους και έμπιστους υπήκοους"!


 Το ΚΙΜΕ/Facebook, στις 10 Απριλίου, στις 10:25 π.μ. έγραψε: 

 

ΣΤΗΝ ΥΓΕΙΑ ΤΩΝ ΚΟΡΟΙΔΩΝ!!

 

Στις 21-23/06/2019 ο σύλλογος Σατόρι Σότοκαν Καράτε Ντο του Ζάχου Γιαπιτζάκη, μέλους της οργάνωσης S.K.I.F., γνωστού υποστηρικτή και θαυμαστή του Κέυβαν Γκάζι, διοργανώνει σεμινάριο με τον Christophe Pinna και αγώνες καράτε με την επωνυμία Karate Games – Summer Camp ( All styles & Shotokan karate games) στο Ηράκλειο Κρήτης.

 

Έχει ζητήσει και την συνδρομή της Περιφέρειας Κρήτης για την πραγμάτωση του σεμιναρίου και των αγώνων και εισπράττει μάλιστα σύμφωνα με τα ΑΔΑ: 6ΚΖΟΟΡΡ9-ΙΘΦ & 6Χ2ΛΟΡΡ9-6ΧΩ το ποσό των 5.000€.

Οι Μινωικές γραμμές μετά από αίτημα του συλλόγου χορηγούν 50% έκπτωση για δέκα (10) εισιτήρια ΑΘΛΗΤΩΝ σε καμπίνες & δωρεάν μετακίνηση ενός Ι.Χ.

Σύμφωνα με τα έγγραφα που δημοσιεύουμε τα έξι (6) ατμοπλοϊκά εισιτήρια χρησιμοποιούν διαιτητές και τα υπόλοιπα τέσσερα (4) μαζί με τη δωρεάν μετακίνηση ενός Ι.Χ. η οικογένεια Σκοπελίτη και το Jeep τους. ΑΘΛΗΤΗΣ ΠΟΥΘΕΝΑ!!

Αεροπορικά εισιτήρια χρησιμοποιούν οι επαΐοντες Γιώργος Γερόλυμπος, Εμμανουέλλα Ποντίδα-Γερολύμπου, Κέυβαν Γκάζι και ο μονίμως θιγόμενος υπάλληλος Μίλτος Παπαδημητρίου και το ζεύγος Pinna. Ο θρασύτατος υπάλληλος μάλιστα χρεώνει στην ομοσπονδία και το ταξί για να φτάσει στο αεροδρόμιο!!

Η αγία τριάδα - Γιώργος, Έμμα, Κέυβαν και ο θρασύτατος υπάλληλος, διαμένουν στο Cantia Maris Resort & spa, νοικιάζουν αυτοκίνητο και δειπνούν σε ουζερί απολαμβάνοντας το καλοκαιρινό τριήμερο των διακοπών τους στην ΥΓΕΙΑ ΤΩΝ ΚΟΡΟΙΔΩΝ.

Χρέωσαν λοιπόν στα έξοδα της Ομοσπονδίας 7.053,88€ χωρίς καμία δικαιολογία. Δεν γνωρίζουμε εάν εισέπραξαν κιόλας αλλά θα το ανακαλύψουμε σύντομα κύριοι και κυρία της Εξελεκτικής Επιτροπής.

 

Για να μην μας μαλώσουν πάλι οι Κουλουρίδης, Μακρής, Σκούφιας, Σιταράς, Σίμωσης και Δημητράκη τους πληροφορούμε ότι το συγκεκριμένο σεμινάριο-αγώνες δεν υπήρχε στο καλεντάρι της ΕΛ.Ο.Κ., στο επίσημο site της Ομοσπονδίας ποτέ δεν έγινε αναφορά σε αυτό και σύμφωνα με τα έγγραφα που δημοσιεύουμε ήταν μια ιδιωτική οργάνωση του συλλόγου Σατόρι Σότοκαν Καράτε Ντο που «έξυπνα» η αγία τριάδα βάφτισε αναπτυξιακό σεμινάριο καράτε και χρέωσε όλα τα έξοδα στην ομοσπονδία!!

Να τους ενημερώσουμε ακόμη ότι τις συγκεκριμένες ημερομηνίες δεν υπάρχει καμία είσπραξη από αθλητές και συλλόγους για τη συμμετοχή στο σεμινάριο και τους αγώνες, όπως και καμία πληρωμή στους έξι διαιτητές και στην οικογένεια Σκοπελίτη που προφανώς και αυτοί δεν εργάζονταν και έκαναν καλοκαιρινό τριήμερο στο Ηράκλειο Κρήτης ΔΩΡΕΑΝ!!

Λεφτά υπάρχουν, οι αθλητές δεν τα βλέπουν !!

 

Με αθλητικούς χαιρετισμόύς

ΚΙΜΕ

 

ΣΧΟΛΙΟ-ΠΡΟΣΘΗΚΗ: Η γενικευμένη Ιστορία της ΕΛΟΚ, από το 1995 μέχρι σήμερα, επαναλαμβάνεται! Ασήμαντες διοργανώσεις συλλόγων χωρίς καμιά βαρύτητα βαφτίζονται "της Ομοσπονδίας" με αγγλικά ονόματα καθαρά και μόνο 1) για εξαπάτηση των αθλητών που παίρνουν μέρος, και 2) για να περαστούν τα έξοδά τους στην ΕΛΟΚ και να παραμείνουν τα έσοδά τους ΚΑΘΑΡΑ στον απατώνα Γερόλυμπο και στην απατεώνισσα Ποντίδα!

Και εδώ, από τα έσοδα της Κρήτης πληρώθηκαν τα εισιτήρια "πηγαινέλα" των διαιτητών και τεσσάρων μελών της οικογένειας Σκοπελίτη με το ΤΖΙΠ με έκπτωση 50% από τις "Μινωικές Γραμμές"! Το ίδιο θα έγινε και για τη διατροφή και για τη διαμονή!

Οι "Μινωικές Γραμμές" εξαπατήθηκαν, διότι έκαναν την έκπτωση 50% ΓΙΑ ΑΘΛΗΤΕΣ ΚΑΙ ΕΝΑ Ι.Χ., ενώ η έκπτωση ΔΕΝ χρησιμοποιήθηκε για αθλητές, με αντάλλαγμα την προβολή τους ως χορηγών σε όλες τις διοργανώσεις της ΕΛΟΚ! Πουλάει και την διαφήμιση ο "Μάγκας"!

Συμπέρασμα: Κορόιδα γονείς και αθλητές της Κρήτης πληρώνουν τους διαιτητές (και όχι η ΕΛΟΚ) για να παρέχει ο Γερόλυμπος στους διαιτητές ΔΩΡΕΑΝ "διαιτητηλίκι" και να τους κρατάει "εξαρτώμενους, αφοσιωμένους και έμπιστους υπήκοους"!

Πέτρος Σκοπελίτης και Οικογένεια [και ΤΖΙΠ παρακαλώ (!)] αποτελούν ιδιαίτερο κεφάλαιο! Τι δουλειά έχουν ο Σκοπελίτης και η οικογένειά του σε υποτιθέμενο τριήμερο Shotokan Karate Camp στην Κρήτη??? Shotokan δεν κάνουν, διαιτητές δεν είναι, αθλητές δεν είναι! Αλλά "παραθεριστές" είναι! Αλλά γιατί τους "πληρώνει" ο Γερόλυμπος? Προφανώς για να τους κρατάει "εξαρτώμενους, αφοσιωμένους και έμπιστους υπήκοους" μην ξεράσουν την Αλήθεια ιδίως τώρα, που σφίξαν τα πράγματα στα δικαστήρια!!! Κάπου του κλώτσησε ο Σκοπελίτης φαίνεται και του έδωσε να φάει λίγο τζάμπα ... Κρήτη να τον ηρεμήσει!

Γερόλυμπος και Ποντίδα εξακολουθούν την φιλοσοφία "της Ομοσπονδίας το Κάγκελο", όπως περιγράφει επί 25 χρόνια το www.karate.gr!


 Το ΚΙΜΕ/Facebook, στις 12 Απριλίου, στις 9:20 μ.μ. έγραψε: 

 

ΑΚΡΟΒΑΤΕΙΤΕ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΑ ΚΥΡΙΟΙ ΚΟΥΛΟΥΡΙΔΗ και ΜΑΚΡΗ !!!

 

Όπως είναι γνωστό ο κ. ΚΟΥΛΟΥΡΙΔΗΣ απεφάσισε ώστε τα, εν μέσω κρίσεως Διοικητικά Συμβούλια και οι υπό αυτών ληφθείσες αποφάσεις, να διεξάγονται με e-mails στα οποία τα μέλη θα “τοποθετούνται” σε οποιαδήποτε πρόταση του με ένα ΣΥΜΦΩΝΩ-ΑΠΟΡΡΙΠΤΩ-ΛΕΥΚΟ, απορρίπτοντας κατηγορηματικά κάθε πρόταση για ΤΗΛΕΔΙΑΣΚΕΨΗ για την ανταλλαγή απόψεων και επιχειρημάτων. Την απόφαση του αυτή ο κ. ΚΟΥΛΟΥΡΙΔΗΣ την αιτιολόγησε λέγοντας πως τα “έξη” μέλη της προσωρινής διοίκησης (ΚΟΥΛΟΥΡΙΔΗΣ, ΜΑΚΡΗΣ, ΣΚΟΥΦΙΑΣ, ΣΙΜΩΣΗΣ, ΣΙΤΑΡΑΣ και ΔΗΜΗΤΡΑΚΗ) δεν διαθέτουν την αναγκαία τεχνογνωσία και απαραίτητα μέσα για την διεξαγωγή ΔΣ δια ΤΗΛΕΔΙΑΣΚΕΨΗΣ !!!

Προφανώς ο κ. ΚΟΥΛΟΥΡΙΔΗΣ και οι άλλοι “πέντε” της πλειοψηφίας του ΔΣ “αγνοούν” τόσο το γεγονός πως κυβέρνηση, ΟΤΑ, σχολεία, επιχειρήσεις, αθλητές, αθλητικοί και επιχειρηματικοί φορείς κλπ έχουν υιοθετήσει την δια ΤΗΛΕΔΙΑΣΚΕΨΕΩΣ διοίκηση και λήψη αποφάσεων, όσο και το τι προβλέπει επ αυτού η κείμενη νομοθεσία !!!

Επί του παρόντος δεν θα σχολιάσουμε τους επικαλούμενους λόγους των “έξη”, αναφορικά με την άγνοια τεχνογνωσίας και την έλλειψη μέσων, καθόσον μια τέτοια αιτιολογία μόνο “εκ του πονηρού” ληφθείσα δύναται να εκληφθεί και ας επικεντρωθούμε στην κείμενη νομοθεσία.

 

Ας δούμε λοιπόν τι λέει (συνημμένη φωτό) για την δυνατότητα ΤΗΛΕΔΙΑΣΚΕΨΗΣ η από 20.3.2020 ΠΝΠ (πράξη νομοθετικού περιεχομένου) που ισχύει έως τις 30 Ιουνίου 2020, στο άρθρο 33 παρ. 3. (https://www.taxheaven.gr/…/%CE%A0%CE%9D%CE%A020.03.20…/2020…)

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ 1η : “ΔΙΑ ΠΕΡΙΦΟΡΑΣ” αποφάσεις εννοούνται οι ληφθείσες και χωρίς καθόλου συνεδρίαση αποφάσεις. Δηλαδή όταν υπάρχει ομόφωνη απόφαση από όλα τα μέλη του ΔΣ.

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ 2η : ΜΟΝΟ οι υπογραφές των μελών του συλλογικού οργάνου μπορούν να αντικαθίστανται με ανταλλαγή μηνυμάτων μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου (email) ή άλλα ηλεκτρονικά μέσα.

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ 3η : Η διαφορά ανάμεσα στην "ΔΙΑ ΠΕΡΙΦΟΡΑΣ" λήψη απόφασης και στην λήψη απόφασης "ΜΕΣΩ ΤΗΛΕΔΙΑΣΚΕΨΗΣ" δεν είναι μόνο η αμφίδρομη επικοινωνία, είναι και η απουσία δημόσιου διαλόγου και επιχειρημάτων καθώς και η έλλειψη δημοσιότητας της συνεδρίασης .

 

Πρόεδρε κ. ΚΟΥΛΟΥΡΙΔΗ και λοιποί, σταματήστε να ακροβατείτε μεταξύ νομιμότητας και αυθαιρεσίας. Εμπεδώστε επιτέλους πως οι δια mail ληφθείσες αποφάσεις σας πάσχουν και μετά βεβαιότητας θα ακυρωθούν. Μην μπερδεύετε (εκούσια ή ακούσια) την Ομοσπονδία με όσα ισχύουν σε Δήμους και Περιφέρειες σύμφωνα με την ΠΝΠ ΦΕΚ Α' 55/11-03-2020 άρθρο 10. Ακόμα όμως και σε αυτήν την περίπτωση κ. ΚΟΥΛΟΥΡΙΔΗ αδιάβαστο σας πιάνουμε. Για να μαθαίνετε σας παραθέτουμε το συγκεκριμένο άρθρο :

“10. Κατά το διάστημα λήψης των μέτρων αποφυγής της διάδοσης του κορωνοϊού COVID-19, η λήψη των αποφάσεων των πάσης φύσεως συλλογικών οργάνων των ΟΤΑ α’ και β’ βαθμού και των διοικητικών συμβουλίων των εποπτευόμενων νομικών τους προσώπων μπορεί να λαμβάνει χώρα ΕΙΤΕ ΔΙΑ ΠΕΡΙΦΟΡΑΣ κατά τις προβλέψεις της παρ. 5 του άρθρου 67 και της παρ. 1 του άρθρου 167 του ν. 3852/2010 (Α’87), ΕΙΤΕ ΔΙΑ ΤΗΛΕΔΙΑΣΚΕΨΗΣ με κάθε πρόσφορο τηλεπικοινωνιακό μέσο.

ΠΟΥΘΕΝΑ ΑΓΑΠΗΤΕ ΠΡΟΕΔΡΕ ΔΕΝ ΑΝΑΦΕΡΕΙ ΜΕΣΩ MAIL !!!

Υπάρχει βέβαια και το άρθρο 184, παράγραφος 1 του 4674/2020 που αναφέρει ότι:

"Εφόσον ανακύπτουν θέματα κατεπείγοντος χαρακτήρα, για τα οποία είναι αναγκαία η άμεση λήψη απόφασης και βάσιμα πιθανολογείται κίνδυνος εκ της αναβολής, είναι δυνατόν, ύστερα από απόφαση του Προέδρου, οι σχετικές διαδικασίες να λαμβάνουν χώρα διά περιφοράς, με τη συμμετοχή τουλάχιστον των ΔΥΟ ΤΡΙΤΩΝ των μελών δημοτικού συμβουλίου."

 

Όπως και να διαλέξτε λοιπόν πρόεδρε να χαρακτηρίσετε την Ομοσπονδία μας (ΝΠΙΔ ή ΟΤΑ) σε ότι αφορά τον τρόπο που επιθυμείτε (τρόπος του λέγειν το επιθυμείτε) να διεξάγετε ΔΣ και να λαμβάνονται αποφάσεις με mail, η επιλογή σας προσκρούει τόσο στην κοινή λογική και την εφαρμοσμένη πρακτική, όσο και στην νομιμότητα. Σίγουρα θα μας βρείτε “απέναντι”!

Το ΚΙΜΕ για μια ακόμα φορά σας καλεί να πάψετε να υπακούετε σε στερούμενες νομικής βάσεως απόψεις ιδιοτελούς, ανεύθυνου και αόρατου συμβούλου. Σας συνιστά δε, αντ’ αυτού να προτιμήσετε την γνώμη ανιδιοτελών και κυρίως έγκριτων στα νομικά επιστημόνων.

 

Με αθλητικούς χαιρετισμόύς

ΚΙΜΕ

 

ΣΧΟΛΙΟ:  Τι πιο εύκολο για τους "Έξι του Γερόλυμπου" να συνεδριάζουν σε τηλεδιάσκεψη, όταν επί δέκα χρόνια ο Γερόλυμπος παρακολουθεί καραμπινάτα παράνομα εικόνα και ήχο από τα γραφεία της ΕΛΟΚ, με κρυφά και φανερά ΗΔΗ ΕΓΚΑΤΕΣΤΗΜΕΝΑ κάμερες και καταγραφικά στα γραφεία της ΕΛΟΚ, στον υπολογιστή του στο σπίτι του, στο λάπτοπ οπουδήποτε και στο κινητό του πάλι οπουδήποτε όποια στιγμή θέλει!!! Η τεχνολογία όχι μόνο είναι γνωστή, αλλά και ήδη εγκατεστημένη!

 


 Το ΚΙΜΕ/Facebook, στις 13 Απριλίου, έγραψε: 

 

ΟΙ ΗΜΕΤΕΡΟΙ - ΣΥΛΛΟΓΟΣ 548 - ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ ΣΤΟ Δ.Σ. ΠΗΝΕΛΟΠΗ ΔΗΜΗΤΡΑΚΗ

Σε μια Αθλητική Ομοσπονδία όταν έχεις την δυνατότητα να διαγράφεις διαφωνούντα άρα ενοχλητικά μέλη και σε αντικατάσταση αυτών, να εγγράφεις με αδιαφανείς και αμφιλεγόμενες διαδικασίες άλλους πρόθυμους να σε υπακούουν άκριτα, είναι ίσως η καλλίτερη μέθοδος να δημιουργήσεις μια πιστή και άβουλη πλειοψηφία, ώστε ανεξέλεγκτα να εκμεταλλεύεται κάθε ηθικό και υλικό πόρο της εν λόγω Ομοσπονδίας.

Επί του παρόντος ας αναφερθούμε, σύμφωνα πάντα με αληθινά στοιχεία από τα αρχεία της Ομοσπονδίας μας, στους συλλόγους του γνωστού και μη εξαιρετέου Χιώτη Γιάννη Τσαρούχα!

Μέχρι πρόσφατα όλοι γνωρίζαμε την ύπαρξη του συλλόγου 467 – Ακαδημία Καράτε Χίου με έδρα την πόλη της Χίου και υποκατάστημα στα Αρμόλια της Χίου.

Είναι ο γνωστός σύλλογος του νεοεμφανισθέντος ευνοούμενου του Γερόλυμπου Γιάννη Τσαρούχα, φανατικού λάτρη του Κέυβαν Γκάζι, προσωπογραφία του οποίου διακοσμεί τον τοίχο του, περιφερειακού εξεταστή Dan και περιφερειακού ομοσπονδιακού προπονητή. Είναι ο σύλλογος της επίσης γνωστής μας Θέκλας Ζυμάρη, πρώην μέλους του Δ.Σ. της ΕΛ.Ο.Κ., επιβραβευμένης με δεκαοκτάμηνο αποκλεισμό από την ΕΦΙΠΗΔ για την συνεισφορά της στο άθλημα.

Η αγάπη και η στήριξη της Ομοσπονδίας ήταν τέτοια ώστε σύμφωνα με το (Σχετ. 5) έγγραφο, που δημοσιεύουμε με αριθμό πρωτοκόλλου 483-19/4/19, η διοίκηση βεβαιώνει τη Γ.Γ.Α. ότι σε έλεγχο των υπηρεσιών βρέθηκε να ασκεί προπονητικό έργο στον σύλλογο ο ΚΕΥΒΑΝ ΓΚΑΖΙ, μόνιμος κάτοικος Αθηνών.

Φυσικά δεν προσκομίζει το αντίστοιχο έγγραφο των υποτιθέμενων ελέγχων των μυστικών (προφανώς) υπηρεσιών αφού ζητάει Η ΜΕΤΑΞΥ ΤΟΥΣ ΑΛΗΛΛΟΓΡΑΦΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΘΕΙ.

Σε άλλο έγγραφο της Ομοσπονδίας προς την περιφέρεια (Σχετ. 1) με αριθμό πρωτοκόλλου 483-29/5/19 η διοίκηση βεβαιώνει μεν ότι νόμιμος και επίσημος προπονητής του συλλόγου είναι ο κάτοικος Αθηνών Κέυβαν Γκάζι, αλλά και ότι οι κύριοι Γιάννης Τσαρούχας και Σωτήρης Κολυβάς κάτοικοι Χίου, προφανώς αυτοί, πληρούν τεχνικές προϋποθέσεις ΕΦΑΜΙΛΛΕΣ με αυτές του διπλωματούχου προπονητή καράτε από τη Γ.Γ.Α. και έχουν ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΜΕΝΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛ.Ο.Κ. επάρκεια για να βοηθούν στην ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ επιμέλεια και φροντίδα του προπονητικού προγράμματος!!

Επισημαίνεται στο σημείο αυτό πως ο κ. Τσαρούχας απέτυχε στις εξετάσεις της σχολής προπονητών ΓΓΑ !!

Ο Δήμαρχος Χίου τελικά σύμφωνα με την (Σχετ. 2) μην έχοντας καταφέρει με την διακριτική αλληλογραφία της ΕΛ.Ο.Κ να ξεπεράσει τις επιφυλάξεις του ως προς την δυνατότητα του κ. Γκάζι να διακτινίζεται ως πλήρωμα του ENTERPRISE, από Ζωγράφου Αθήνας σε Αρμόλια Χίου, με την απόφαση 363-5/12/19 ανακάλεσε την άδεια λειτουργίας του συλλόγου στα Αρμόλια Χίου.

Αίφνης τον Οκτώβριο του 2019, μαθαίνουμε από ένα δικόγραφο ότι το παράρτημα του συλλόγου 467 στα Αρμόλια έγινε ΝΕΟΣ σύλλογος με αριθμό μητρώου 548 και ονομασία Αθλητική Ακαδημία Χίου.

Σύμφωνα με την (Σχετ. 3) βεβαίωση με αριθμό πρωτοκόλλου 639-10/9/19 η διοίκηση βεβαιώνει τη Γ.Γ.Α. ότι ο σύλλογος έχει εγγραφεί στα μητρώα της ΑΠΟ ΤΙΣ 17/05/19 και συγκεντρώνει όλες τις προϋποθέσεις του καταστατικού της.

Το (Σχετ. 4) έγγραφο του ταμείου της ΕΛ.Ο.Κ. ΔΙΑΨΕΥΔΕΙ τους διοικούντες καθώς οι μόνες εγγραφές που υπάρχουν από τον συγκεκριμένο σύλλογο είναι στις 17/09/2019.

Σύμφωνα μάλιστα με το (Σχετ. 6) έγγραφο για να εγγραφεί ένας σύλλογος στην Ομοσπονδία πρέπει πρώτα να πληρώσει α) κόστος εγγραφής άπαξ 600€, β) κόστος ετήσιας συνδρομής 100€, γ) έκδοση 10 δελτίων κόστους 200€ και δ) πιστοποιητικό καταλληλότητας χώρου κόστους 150€.

Συμπερασματικά ο σύλλογος εκπλήρωσε ΜΕΡΙΚΑ στις 17/09/19 τις υποχρεώσεις του προς την ομοσπονδία, δεν υπάρχει απόφαση του Δ.Σ. που τον κάνει δεκτό και ΠΟΤΕ δεν συμμετείχε σε αγώνες. Χρησιμοποιεί όμως την βεβαίωση της διοίκησης προς τη Γ.Γ.Α και τελικά σύμφωνα με την (Σχετ. 7) απόφαση καταφέρνει στις 27/12/19 να αποκτήσει Ε.Α.Α. (Ειδική Αθλητική Αναγνώριση!)

Η αγάπη της εκπεσούσας διοίκησης στους συλλόγους του Τσαρούχα είναι τέτοια που δεν μπορούσαν να τους αφήσουν χωρίς εκπροσώπηση στο σημερινό διορισμένο Δ.Σ. Αναρωτιέται κανείς πως αντιλαμβάνεται και ξεπληρώνει ο κ. Τσαρούχας την υποχρέωση που έχει προς το τιμωρημένο Δ.Σ. της ΕΛ.Ο.Κ.?

Είναι επίσης γνωστή και η αγάπη της εκπεσούσας διοίκησης και στους υπόλοιπους Συλλόγους της Χίου, τους οποίους συνέστησε στις υπηρεσίες της Περιφέρειας, αλλά και του ΣΕΠΕ να επισκεφθούν, πάλι διακριτικά χωρίς να κοινοποιηθεί η μεταξύ τους αλληλογραφία.

Είναι επίσης γνωστή και η σπουδή της εκπεσούσας διοίκησης για την συγκέντρωση των στοιχείων επικαιροποίησης του φακέλου των Συλλόγων της Αντιπολίτευσης, των οποίων, μη συμμορφούμενων εντός του ταχθέντος 24ώρου, την ιδιότητα μέλους έσπευσε να αναστείλει, προκειμένου να διατηρηθεί η αναπτυξιακή ισονομία μεταξύ αυτών και των συλλόγων του κ. Τσαρούχα.

Ο σύλλογος 548 - Αθλητική Ακαδημία Χίου (του Γιάννη Τσαρούχα) έχει σήμερα αντιπρόσωπο στο Δ.Σ. την κυρία Πηνελόπη Δημητράκη, συνδράμει αγόγγυστα κάθε διοίκηση που ορίζει ο Γερόλυμπος και συμμετέχει ενεργά σε κάθε, εναντίον οποιουδήποτε, δικαστική ενέργεια επιχειρήσει ο επίτιμος !!

Si vis pacem para bellum..!!  (αν θέλεις ειρήνη, προετοιμάσου για πόλεμο!)

 

Με αθλητικούς χαιρετισμόύς

ΚΙΜΕ


 Το ΚΙΜΕ/Facebook, στις 14 Απριλίου, έγραψε: 

 

ΚΙΜΕ: ΣΤΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΤΑ ΚΑΤΑΦΕΡΝΟΥΝ, ΣΤΗΝ ΕΛΟΚ ΟΧΙ !!

 

Δημοσιεύουμε και θέτουμε στην κρίση κάθε ενδιαφερομένου επιστολή-απάντηση του μέλους του Δ.Σ. της ΕΛ.Ο.Κ. κυρίου Παναγιώτη Περάκη σε ηλεκτρονικό μήνυμα που απέστειλε ο Πρόεδρος του Δ.Σ. κύριος Ιωάννης Κουλουρίδης στα μέλη του διοικητικού συμβουλίου.

 

Παναγιώτης Περάκης, Δικηγόρος,

Μέλος, ΔΣ/ΕΛΟΚ

«Αγαπητέ Πρόεδρε,

Εύχομαι χρόνια πολλά κατ΄αρχήν και υγεία!

Σε απάντηση του ηλεκτρονικού μηνύματός σου, μια που αναφέρθηκες και στην δικηγορική μου ιδιότητα -και σ΄ ευχαριστώ για τα καλά σου λόγια-, θα ήθελα να σου επισημάνω ότι η διενέργεια της συνεδρίασης με τηλεδιάσκεψη δεν εμποδίζεται καθόλου από το γεγονός ότι δεν προβλέπεται από το καταστατικό της Ομοσπονδίας, όπως εσφαλμένα αναφέρεις, διότι η συνεδρίαση με τηλεδιάσκεψη προβλέπεται πλέον ρητά στη χώρα μας, για όλα τα διοικητικά συμβούλια οποιουδήποτε Ν.Π.Ι.Δ. (όπως είναι και οι αθλητικές ομοσπονδίες), με Πράξη Νομοθετικού Περιεχομένου που έχει δημοσιευτεί στο ΦΕΚ, έτσι μάλιστα λειτουργούν σήμερα όλοι οι φορείς στην Ελλάδα, χωρίς να χρειάζεται να το προβλέπει το καταστατικό τους.

Είναι δε νομική υποχρέωση και ευθύνη του Προέδρου να συγκαλέσει τη συνεδρίαση με αυτόν τον τρόπο.

Η δια περιφοράς συνεδρίαση (η οποία άλλωστε επίσης δεν προβλέπεται από το καταστατικό μας), ακολουθείται πράγματι από ορισμένα Δημοτικά ή Περιφερειακά συμβούλια, σύμφωνα και με το ν. 3852/2010 (Καλλικράτης), ο οποίος μάλιστα θέτει ως προϋπόθεση ότι συμμετέχουν στη λήψη αποφάσεων δι αυτού του τρόπου (δια περιφοράς) τουλάχιστον τα 2/3 των μελών. Και πάντοτε, βέβαια, και αυτό είναι το πιο σημαντικό και ουσιαστικό, για θέματα στα οποία οι αποφάσεις δεν απαιτούν καμιά συζήτηση και ανταλλαγή απόψεων, μια που καμία συζήτηση και διάλογος δεν είναι δυνατή με αυτόν τον τρόπο.

Παρακαλώ λοιπόν όπως, ανταποκρινόμενος στα καθήκοντά σου, συγκαλέσεις την έκτακτη συνεδρίαση του Δ.Σ. που έχει ήδη ζητηθεί (και θα έπρεπε να έχει ήδη συγκληθεί…), αλλά και κάθε επόμενη, με τηλεδιάσκεψη, χωρίς να λαμβάνεις υπ΄ όψιν σου εντελώς αβάσιμες συμβουλές άλλων.

Αλλά και πέραν της νομικής πλευράς, είναι κρίμα πραγματικά να γελοιοποιείται έτσι η Ομοσπονδία, με τον ισχυρισμό ότι δήθεν κάποια από τα μέλη της παρούσας διοίκησης της ΕΛ.Ο.Κ. (ποια αλήθεια;;;), όπως μας λες, δεν έχουν τις αναγκαίες "τεχνικές γνώσεις” και την “τεχνική υποδομή¨ για να χρησιμοποιήσουν το Skype ή οποιαδήποτε άλλη αντίστοιχη εφαρμογή από τις πολλές που κυκλοφορούν δωρεάν, όταν σήμερα όχι μόνο το Υπουργικό Συμβούλιο και τα Πανεπιστήμια, αλλά και ο τελευταίος εξωραϊστικός σύλλογος της γειτονιάς μας, όπως και η 9χρονη κόρη μου, τα χρησιμοποιούν κάθε μέρα.. Δεν αξίζει σε μια ολόκληρη αθλητική Ομοσπονδία αυτός ο εξευτελισμός, επειδή έτσι θέλουν κάποιοι.

Όλοι καταλαβαίνουμε. Είναι όμως ειλικρινά κρίμα, Πρόεδρε. Στοιχειώδης αξιοπρέπεια όλων των μελών δεν θα έπρεπε να επιτρέπει τέτοιου είδους εξευτελισμό για τον προσχηματική αποφυγή του διαλόγου, τον οποίο κάποιοι τόσο φοβούνται.

Παρακαλώ λοιπόν να ενεργήσεις σύμφωνα με τον νόμο.


Παναγιώτης Περάκης

Δικηγόρος

 

ΥΓ. Επειδή έχεις απευθυνθεί δύο φορές σε μένα και έχεις ζητήσει τη νομική γνώμη μου, ως δικηγόρου, σχετικά με κάποια δημοσιεύματα, αναρτήσεις κλπ, η άποψή μου είναι, χωρίς να ξέρω καθόλου σε τι ακριβώς αναφέρεσαι (δεν έχω άλλωστε καμιά διάθεση ή χρόνο να διαβάζω κουτσομπολιά στις ιστοσελίδες του χώρου - το μόνο που θέλω είναι επιτέλους να λειτουργήσει κανονικά και νόμιμα η Ομοσπονδία, χωρίς να χρησιμοποιείται για να ωφελούνται κάποιοι), ότι όποιος πιστεύει ότι πράγματι συκοφαντείται από τον οιονδήποτε μπορεί να προσφύγει στα αρμόδια δικαστήρια.

Κατά τα λοιπά, σε ότι μπορώ να είμαι χρήσιμος για την Ομοσπονδία, ευχαρίστως προσφέρομαι, χωρίς κανένα αντάλλαγμα φυσικά»


 Το ΚΙΜΕ/Facebook, στις 15 Απριλίου, έγραψε: 

 

ΠΡΩΤΟΧΡΟΝΙΑ ΣΤΗΝ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥΠΟΛΗ

 

Η ΕΛ.Ο.Κ. στις 21/12/19 ανακοίνωσε στην επίσημη ιστοσελίδα της ότι δεν θα πραγματοποιηθεί η Ελληνική αποστολή στο BOSPORUS CUP λόγω μικρής συμμετοχής αθλητών.

 

Το ζεύγος Γερόλυμπου - Ποντίδα δεν πτοείται διόλου. Δυο μέρες μετά, σύμφωνα με τα έγγραφα που δημοσιεύουμε, στις 23/12/19 εκδίδει εισιτήρια για την Κωνσταντινούπολη και φυσικά δεν ξεχνά και τον διαπλεκόμενο υπάλληλο, φροντιστή Εθνικών ομάδων, Μίλτο Παπαδημητρίου. Βεβαίως το τιμολόγιο εκδίδεται σε βάρος της ΕΛ.Ο.Κ.

Ως αιτιολογία της δαπάνης στο ημερολόγιο του Ταμείου της ΕΛΟΚ εμφανίζεται η συμμετοχή μας στο Turkish Open Grand Prix που έλαβε χώρα στην Κωσταντινούπολη στις 27-29/9/2019. Καθώς τα ταξίδια στον χρόνο δεν γνωρίζουμε να συμπεριλαμβάνονται στις παροχές του συγκεκριμένου ταξιδιωτικού γραφείου, συμπεραίνουμε ότι το μόνο πραγματικό στην υπόθεση είναι η Κωσταντινούπολη.

Με περίσσιο θράσος η αγία τριάδα για άλλη μια φορά κάνει πρωτοχρονιάτικες διακοπές στο εξωτερικό χρεώνοντας τα έξοδα στην Ομοσπονδία.
Φέτος όμως η Πρωτοχρονιά ήρθε στις αρχές του Μάρτη. Τα δώρα μας πολλά και ο Γιώργος ενοχλείται.

Η αντίδραση του Γιώργου στις αποκαλύψεις μας είναι καταιγιστική. Δημιουργεί άμεσα δύο νέες σελίδες - profil στο facebook την Ομάδα Αλήθειας Καράτε και τον Σκεπτόμενο Καρατέκα και με βαρύγδουπες κορώνες και γνωμοδοτήσεις επιχειρεί να πείσει τους συλλόγους όχι μόνο ότι εκλάπησαν τα προσωπικά δεδομένα της ομοσπονδίας, αλλά ΔΟΛΙΩΣ και κατά ΣΥΡΡΟΗ αλλοιώνονται προκειμένου να πλήξουν το κύρος και την υπόληψη ευυπόληπτων προσώπων.

Φυσικά τα ονόματα των profil δεν αποτελούν εμπνευσμένο πνευματικό δημιούργημα του Γιώργου, καθώς κατά την προσφιλή του τακτική, τα «δανείσθηκε» από τα δημοφιλή profil «Ομάδα Αλήθειας» και «Σκεπτόμενος Αστός», ιδιοκτησίας γνωστών πολιτικών προσώπων. Οι εκφράσεις ΔΟΛΙΩΣ και ΚΑΤΑ ΣΥΡΡΟΗ όπως όλοι γνωρίζουμε, αντλούν την καταγωγή τους από την 27/2020 απόφαση της ΕΦΙΠΗΔ, η οποία έχει ήδη αποφανθεί για το κύρος και την υπόληψη των συνανθρώπων μας.

Το πρόβλημα Γιώργο μου δεν είναι πως βρέθηκαν τα στοιχεία στην κατοχή μας, το πρόβλημα είναι ΓΙΑΤΙ ΟΛΑ ΤΑ ΕΞΟΔΑ ΤΟΥ ΖΕΥΓΟΥΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΥΠΗΡΕΤΗ ΤΑ ΠΛΗΡΩΝΑΜΕ ΟΛΟΙ ΕΜΕΙΣ;

Το πρόβλημα είναι ότι στα αρχεία της ομοσπονδίας υπάρχουν φάκελοι της αμαρτωλής Ε.Ο.ΤΡΙΑΘΛΟΥ και άλλων άσχετων ομοσπονδιών, προσωπικά δεδομένα του δημοσιογράφου Πάρη Κουρτζίδη, όλες οι αναρτήσεις και τα σχόλια στο διαδίκτυο του Φυλακτού, του Παπαδόπουλου, του Μητρόπουλου, του Κοσμίδη, του Τζίλια, του Δρακόπουλου, του Κυρλόγλου του Hellenic Karate News και τόσων άλλων που ενοχλούσαν.

Οι δυο υπάλληλοι, φροντιστές Εθνικών ομάδων, αφού δεν είχαν εργασία με την Εθνική όλη ημέρα μπροστά στους υπολογιστές έκαναν «SCREENSHOT» τις αναρτήσεις των αντιφρονούντων.

Τέτοιο φακέλωμα είχαμε να δούμε από την εποχή της χούντας!!

1. ΜΕ ΠΟΙΑ ΑΡΜΟΔΙΟΤΗΤΑ, ΜΕ ΠΟΙΟΥ ΕΝΤΟΛΗ ΚΑΙ ΑΠΟ ΠΟΙΟΥΣ ΤΗΡΗΘΗΚΑΝ ΤΑ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΔΕΔΟΜΕΝΑ ΜΕΛΩΝ ΤΗΣ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΑ ΑΡΧΕΙΑ ΤΗΣ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑΣ ΑΛΛΩΝ ΑΘΛΗΜΑΤΩΝ ΠΟΥ ΕΒΡΙΣΚΟΝΤΟ ΣΤΟΝ SERVER ΤΗΣ ΕΛ.Ο.Κ.?

2. ΠΟΙΟΙ ΤΑ ΕΙΧΑΝ ΕΙΣ ΧΕΙΡΑΣ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΠΟΙΟΣ Η ΠΟΙΟΙ ΤΑ ΠΑΡΕΔΩΣΑΝ ΕΙΣ ΧΕΙΡΑΣ ΤΡΙΤΩΝ ΙΔΙΩΤΩΝ ΚΑΙ ΚΟΙΝΟΠΟΙΟΥΝΤΑΙ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ?

3. ΠΟΙΟΙ ΕΙΧΑΝ ΟΡΙΣΘΕΙ ΩΣ ΥΠΕΥΘΥΝΟΙ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗΣ ΤΩΝ ΠΡΟΣΩΠΙΚΩΝ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ ΣΤΗΝ ΑΜΑΡΤΩΛΗ - ΜΩΡΗ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ?

Τα τιμολόγια, τα παραστατικά Εισπράξεων και Πληρωμών, τα Πρακτικά των Διοικητικών Συμβουλίων και η εξερχόμενη αλληλογραφία της Ομοσπονδίας, αποτελούν ιδιοκτησία προσώπων, ή ιδιοκτησία των μελών της Ομοσπονδίας;

Μπορείς να τα φωτοτυπήσεις, μπορείς να τα δημοσιεύσεις ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΣ να τα αλλοιώσεις. Το μόνο που μπορείς να αλλοιώνεις είναι οι αιτιολογίες στις λογιστικές σου εγγραφές, προκειμένου να εξαπατάς την Εξελεγκτική Επιτροπή τους Ορκωτούς Ελεγκτές και την Γενική σου Συνέλευση.

Και την τελευταία μόνο αν έχεις πρώτα διώξει τους αντιπροσώπους του ΚΙΜΕ!!!

 

Με αθλητικούς χαιρετισμόύς

ΚΙΜΕ


Φίλε αναγνώστη: "Μέμνησω των Καραλαμογαίων!!!"

ΕΛΟΚ: Εγκληματική Οργάνωση με Δομή και Ιεραρχία για Ξέπλυμα Βρώμικου Χρήματος

 

www.karate.gr: Για να τελειώνουμε: Ladies First!!!

Και πού 'σαι Καραγκιοζοπαίχτη! Πάρε και τους Καραγκιόζηδες μαζί σου!


Όλα τα διπλώματα Νταν στα παραδοσιακά στιλ στην Ελλάδα είναι άκυρα αν δεν έχουν πιστοποιηθεί ή απονεμηθεί από την ΠΟΠΚ! Διαβάστε με προσοχή τα επόμενα δύο άρθρα!

18/3/20-Η ΠΟΠΚ είναι η μόνη αρμόδια και υπεύθυνη για την πιστοποίηση, απονομή και κατάταξη Νταν Σότοκαν-ριου, Γουάντο-ριου, Σίτο-ριου, Γκότζου-ριου (σε PDF)

28/3/20-Η κατάσταση στο καράτε σήμερα! Πώς γίνονται οι νόμιμες πιστοποιήσεις Νταν από την ΠΟΠΚ! (σε PDF)


  Αρχική      Επικαιρότητα      Περιεχόμενα ΕΛΟΚ / WKF .