karate.gr: 14 - Περιεχόμενα ΕΛΟΚ / WKF - ChickenClub   

Πρώτη δημοσίευση 11/9/2016. 

  Αρχική      Επικαιρότητα      Περιεχόμενα ΕΛΟΚ / WKF .

Καταχωρήσεις στο karate.gr

Διοργανώσεις

Στηρίξτε το karate.gr με 20 €/έτος! Donations 20 €/y!

Αν συμφωνείτε με τις αλήθειες αυτής της ιστοσελίδας, διαδώστε την με Link μέσω δικών σας στο Facebook, Twitter, κτλ.!

"Η Δημοσίευση είναι η Ψυχή της Δικαιοσύνης"

Κάθε Δίκη γίνεται ΕΝΩΠΙΟΝ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΛΑΟΥ και κάθε Απόφαση εκτελείται ΕΝ ΟΝΟΜΑΤΙ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΛΑΟΥ!

Το www.karate.gr,  σαν συνέχεια του επί 17 χρόνια εκδιδόμενου μηνιαίου αθλητικού περιοδικού "ΔΥΝΑΜΙΚΟ ΤΖΟΥΝΤΟ-ΚΑΡΑΤΕ" (1977-1994), είναι ένας "προσωπικός δημοσιογραφικός ιστότοπος", που γράφεται από τον κορυφαίο γνώστη στον ειδικό χώρο του καράτε, αλλά όχι και επιχειρησιακό Μέσο Μαζικής Ενημέρωσης κατά την έννοια του νόμου 3310/2005. Όσα πρόσωπα κρίνονται εδώ είναι αποδεδειγμένα δημόσια πρόσωπα και κρίνονται για πράξεις και παραλήψεις τους στους τομείς των δημόσιων αρμοδιοτήτων τους υπό τα ευρύτερα όρια κριτικής αξιολόγησης, όπως απαιτεί η διαφύλαξη του δημοσίου συμφέροντος για τον αθλητισμό, τον οποίο χρυσοπληρώνει ο Έλληνας φορολογούμενος!!!

 Το παρόν δημοσίευμα αποτελεί αναπόσπαστο μέρος του οικείου κεφαλαίου αλληλένδετων άρθρων και σχετικών 3000 περίπου σελίδων!

 (Μόλις στέλνετε στους φίλους σας με SMS: "karate.gr", αμέσως ανοίγουν το karate.gr και διαβάζουν το τελευταίο άρθρο του!!!)


 "Στον Παράδεισο δεν γίνονται φόνοι"!

 Σε μια αθλητική ομοσπονδία, όπου επί 20 χρόνια οι αποφάσεις του ΔΣ ήταν ομόφωνες

 και οι αποφάσεις των ΓΣ ήταν επίσης ομόφωνες γίνονται παρανομίες?

 11/9/2016-Από Ρεσιτάλ της Απάτης σε Ρεσιτάλ Ποινικών Διώξεων η σημερινή Γενική Συνέλευση της ΕΛΟΚ!

 Όλος ο κόσμος του καράτε γνωρίζει την αλήθεια των επόμενων τεκμηριωμένων στοιχείων,

 τα οποία δίνονται δημοσίως στους Ελεγκτές της ΓΓΑ με σκοπό να διευκολύνουν το έργο τους.

  Ο Έλεγχος είτε το θέλετε είτε όχι παρακολουθείται από το σύνολο αθλητών και φιλάθλων του καράτε και όχι μόνο!


Think!

 Copyright © 1945-2045: Θύμιος Περσίδης, Κυνηγός της Απάτης από Χόμπι!

Εκ των Ιδρυτών της ΕΛΟΚ, τέως Γεν. Γραμματέας, Πρόεδρος και Επίτ. Πρόεδρος!

Εγκληματολόγος πάσης φύσεως αθλητικών εγκλημάτων των ΕΛΟΚ και ΓΓΑ!!!

Φόβος και τρόμος των παντός επιπέδου και ιδιότητας αθλητικών λαμόγιων!!!

Εντοπιστής μίζας, λαμογιάς και παρανομιών των διοικούντων την ΕΛΟΚ και την ΓΓΑ!!!

Το karate.gr λειτουργεί ανεξάρτητα και αυτόνομα με βάση και στόχο την αλήθεια και το δίκαιο χωρίς επιρροές, υπαγορεύσεις και μεσάζοντες. Ειδικεύεται στην Έρευνα με Φαντασία, Ανίχνευση των Πληροφοριών, Ενδελεχή Aνάλυση των Πληροφοριών, Επιβεβαίωση των Πληροφοριών με Αποδεικτικά Στοιχεία και, τέλος, με Ορθή Απόδοση της Βαρύτητας σε κάθε Αποδεικτικό Στοιχείο.

Όταν το karate.gr αναδημοσιεύει κάποια ξένη είδηση ή πληροφορία, τότε μνημονεύει και την πηγή της. Αν δεν μνημονεύεται η πηγή κάποιας είδησης ή πληροφορίας, τότε αυτή αποτελεί αποτέλεσμα αποκλειστικής έρευνας και επεξεργασίας του karate.gr.


 Επιτέλους, μπήκαν οι Ελεγκτές στην ΕΛΟΚ!

 Σε όλα τα επόμενα να προσθέσετε ότι το Καράτε θα συμπεριλαμβάνεται στα Ολυμπιακά Αθλήματα για τους Ολυμπιακούς του 2020 στο Τόκιο! Γι' αυτό το λόγο η ΕΛΟΚ θα πρέπει να "καθαριστεί" από τα λαμόγια εν ριπή οφθαλμού! Προσοχή στην καταγραφή των ευρημάτων, διότι θα ακολουθήσει ποινική δίωξη των υπευθύνων της ΕΛΟΚ από ενδιαφερόμενα άτομα και συλλόγους!


Για να κάνετε τον έλεγχο θα πρέπει να βγάλετε τον Γερόλυμπο από τα γραφεία της ΕΛΟΚ ως μη έχοντα καμιά θεσμική θέση και να σας παρέχουν εξηγήσεις οι υπόλοιποι! Άλλωστε με απόφαση των ΔΣ της Ευρωπαϊκής και της Παγκόσμιας του Καράτε έχει κηρυχθεί, μόνον αυτός στο παγκόσμιο αθλητικό στερέωμα όλων των αθλημάτων, ως Persona non Grata, με αποτέλεσμα να μην μπορεί να συμμετέχει σε κανένα όργανο και καμιά εκδήλωση όλων των εθνικών ομοσπονδιών καράτε κατά τον απαράβατο αυτό κανόνα της δύο υπερκειμένων ομοσπονδιών!!!

 Όπως, επίσης, μην τολμήσετε να μας παρουσιάσετε καμιά Έκθεση Ελέγχου για τα μπάζα παρόμοια με τις μαλακίες που μας παρουσίασαν οι συνάδελφοί σας Νικόλαος Γιώτης και Ειρήνη Πενταράκη το 2001 (με κλικ εδώ)!!!


 Γενική Συνέλευση στην ΕΛΟΚ-ΗλΑπ:

 Ελληνική Ομοσπονδία Καράτε Ηλιθίων-Απατεώνων!

 Ξέρεις να κλέψεις? Ναι! Ξέρεις να κρύψεις? Όχι? Τότε μην κλέβεις ποτέ!

 

Όταν λέμε ή ακούμε τις λέξεις "διαστροφή", "διεστραμμένος" κτλ., όλοι μας καταλαβαίνουμε και αναφερόμαστε στην "παρεκτροπή από τη φυσιολογική γενετήσια λειτουργία"! Αλλά οι λέξεις αυτές και τα παράγωγά τους έχουν πολύ γενικότερη εφαρμογή. "Διαστροφή" είναι γενικότερα η "παρεκτροπή από κάθε τι φυσιολογικό", δηλαδή η αλλαγή πορείας από το μονοπάτι της "φυσικής λογικής" ή του απλού και κατά βάση λογικού! Αν αφήσουμε τα σεξουλιακά και πάμε σε θέματα καθημερινής χρήσης και γνώσης, τότε για παράδειγμα η "κλεπτομανία" είναι μια μορφή κοινωνικής διαστροφής, διότι αυτό που κλέβεις είναι ευτελούς αξίας και άρα κινδυνεύεις να πιαστείς σαν κλέφτης χωρίς να αξίζει τον κόπο, αλλά η εμμονή στην ιδέα της κλοπής για την ευχαρίστηση που σου προσδίδει αυτή καθεαυτή η πράξη κάνει για σένα την πράξη βασανιστικά αναγκαία! Το ίδιο "διαστροφή" είναι και η "απατιομανία" κατά την οποία δεν μπορείς να απαγκιστρωθείς από τις καθημερινές σου απάτες προς κάθε κατάσταση ακόμα και όταν θα σε συνέφερε να τις ξεχάσεις και να ζήσεις σαν έντιμος άνθρωπος!

Στις προσπάθειές μου να κατατάξω τον Γιώργο Γερόλυμπο στο "πάνθεο των αθλητικών εγκληματιών" αναλύοντας τις συμπεριφορές του σκοντάφτω αναποφάσιστος στο ερώτημα: Γιατί, α) με τον Έλεγχο της ΓΓΑ μέσα στα γραφεία της ΕΛΟΚ, β) τους Ελεγκτές πάνω από τα κεφάλια των μελών του ΔΣ και γ) όλες τις προηγούμενες Γενικές Συνελεύσεις με χίλιες-δυό παρανομίες, γιατί αποφασίζει να κάνει ακόμα και τη σημερινή ΓΣ επίσης με χιλιες-δυό παρανομίες?

1) Επειδή δεν υπογράφει ο ίδιος κανένα έγγραφο και έχει τους ηλίθιους να βάζουν την υπογραφή τους? Αλλά μπροστά στο να πάνε για κακούργημα "θα τον δώσουν" όλοι ανεξαιρέτως! Επίσης τώρα θα πάει και η ... Ιφιγένεια μαζί τους για την οποία αποδεικνύεται ότι ο ίδιος αδιαφορεί, ενώ ταυτόχρονα για εκείνη αποδεικνύεται ότι συμμετέχει 100%! Ιφιγένεια ονομάζω τη γυναίκα του Εμμανουέλα, η οποία πλέον όλη την τετραετία είναι μέλος του ΔΣ, αλλά για τον τελευταίο 1,5 χρόνο είναι και Γενική Γραμματέας της ΕΛΟΚ-ΗλΑπ! (Προς ... Ιφιγένεια: Υπάρχει συνολάκι ZARA μαύρο-άσπρο με πλάγιες ρίγες, που θα σε δείχνει και νεότερη!)

2) Βλέπει τον κίνδυνο να πληρώσει όλα όσα έφαγε και να μπει φυλακή και παίζει το τελευταίο του χαρτί για να ανατρέψει την κατάσταση και να σωθεί? Μα ΔΕΝ σώνεται! Ακόμα και όλα τα μέλη του ΔΣ να πάρει ο συνδυασμός του, οι Εισαγγελείς για το Τρίαθλο και οι συνάδελφοί τους για το Καράτε μετά την Έκθεση του Ελέγχου θα τον κάνουν αλοιφή για τους ... κάλους! Σε ένα-δυό μήνες θα είναι έκπτωτος από κάθε αθλητική ενασχόληση!

3) Βλέπει πλέον το μαγαζί "Ολυμπιακό Άθλημα" και κρατιέται με νύχια και δόντια για περαιτέρω αρμεχτές! Με 50 συλλόγους εναντίον του τώρα πλέον δεν έχει κανένα μέλλον, είναι καμένο χαρτί!

Συνεπώς, αποδεικνύεται ότι, αφού τον τελευταίο χρόνο και βλέποντας την καταβαράθρωσή του αντί να ρεγουλάρει τα πράγματα, να συμβιβαστεί και να μεθοδεύσει μια ηρωική έξοδο από τη διοίκηση του καράτε, ώστε να απολαύσει τους ... "καρπούς των κόπων του", αυτός επέλεξε να δεκαπλασιάσει τις παρανομίες του για να εξακολουθεί να αρμέγει την ΕΛΟΚ-ΗλΑπ! Απόδειξη η σημερινή γεμάτη παρανομίες Γενική Συνέλευση υπό τα βλέμματα και τον έλεγχο της Επιτροπής Ελέγχου της ΓΓΑ, διότι πιστεύω και ελπίζω πως οι παράνομες και μεθοδευμένα νοθευμένες εκλογές σε αθλητική ομοσπονδία είναι οπωσδήποτε αντικείμενο ελέγχου, αφού αποτελούν την αποδεδειγμένη και μεθοδευμένη απαρχή για κάθε εσωτερική παρανομία στην ομοσπονδία! Σε αυτές τις παρανομίες των εκλογών θα εντρυφήσουμε, όταν βάλουμε στο χέρι τα Πρακτικά των εκλογών!

Παράλληλα, όμως, με τις παρανομίες στη διοίκηση της ΕΛΟΚ και στη σημερινή ΓΣ έρχονται να επιβεβαιώσουν και να διογκώσουν τις καταστάσεις εναντίον του Γερόλυμπου και εναντίον όλου του ΔΣ/ΕΛΟΚ-ΗλΑπ γεγονότα σαν το επόμενο:

 

Αναδημοσιεύω εδώ την αριστερή ανάρτηση από το Karate News/facebook! Διαβάστε την!

 

Οι αδίκως απολυμένοι υπάλληλοι της ΕΛΟΚ έχουν κερδίσει δικαστήριο, που ορίζει να τους πληρωθούν μέρος των μισθών τους και αποζημιώσεις και έχουν προχωρήσει σε κατάσχεση του τραπεζικού λογαριασμού της ΕΛΟΚ από το Δεκέμβριο του 2015. Η ΕΛΟΚ μη έχοντας τραπεζικό λογαριασμό πλέον συναλλάσσεται με τους συλλόγους και τα μέλη τους με μετρητά από 1-1-2016!

Είναι προφανώς παράνομο η ΕΛΟΚ-ΗλΑπ να μην έχει εξοφλήσει τους υπαλλήλους, εφόσον κέρδισαν το δικαστήριο, πράγμα που σημαίνει ότι κάθε επί πλέον πρόστιμο και δικαστικό έξοδο καταλογίζεται εις βάρος της προσωπικής περιουσίας των μελών του ΔΣ/ΕΛΟΚ-ΗλΑπ και αυτό θα το δει ο Έλεγχος της ΓΓΑ!

Είναι προφανές παράνομο νε μην χρησιμοποιούν τραπεζικό λογαριασμό για τις συναλλαγές τους με τους συλλόγους και τα μέλη τους, αλλά και για τις πληρωμές των δαπανών στους προμηθευτές της ΕΛΟΚ-ΗλΑπ και αυτό επίσης θα το δει ο Έλεγχος της ΓΓΑ!

Αποτελεί καραμπινάτη παράβαση των κάπιταλ κοντρόλς η διατήρηση χρημάτων στο χρηματοκιβώτιο της ΕΛΟΚ-ΗλΑπ και στις τσέπες του Γερόλυμπου, η μη χρήση τραπεζικού λογαριασμού για ποσά άνω των 500 € και αυτό θα το δει ο Έλεγχος της ΓΓΑ!

 

Και επειδή ο Άπιστος Θωμάς ήταν ένας, ενώ οι Απύθμενα Ηλίθιοι, που ψηφίζουν παράνομα Γερόλυμπο είναι 100, σας δίνω δεξιά και το Ιδιωτικό Συμφωνητικό (με κλικ εδώ ολόκληρο), που υπογράφηκε μαζί με την καταβολή των 12.000 € από τον Μπουλούμπαση στον Δικαστικό Επιμελητή! Από το Ιδιωτικό Συμφωνητικό βλέπεται ότι ομολογείται με υπογραφή του προέδρου της ΕΛΟΚ-ΗλΑπ Μπουλούμπαση:

1) η επίσκεψη στην ΕΛΟΚ-ΗλΑπ του Δικαστικού Επιμελητή με σκοπό την διαδικασία της αναγκαστικής εκτέλεσης απόφασης δικαστηρίου (αυτούς ψηφίζετε?),

2) η πληρωμή των 12.000 € στον Δικαστικό Επιμελητή, οι οποίες βγήκαν από τις τσέπες τους, όπου καταλήγει το Ταμείο της ΕΛΟΚ, το οποίο είναι τα λεφτά που πληρώνουν αθλητές και γονείς (αυτούς ψηφίζετε?),

3) δίδεται η υπόσχεση να καταβληθούν ακόμα 8.000 €, μόλις προκύψει ΔΣ από τις σημερινές εκλογές,

4) δεν προβλέπεται τι θα γίνει αν δεν προκύψει ΔΣ από τις σημερινές εκλογές, πράγμα που είναι και το πιθανότερο!

5) αν ξαναπάει ο δικαστικός επιμελητής και ο Γερόλυμπος δεν δώσει λεφτά, που δεν δίνει ποτέ (!), τότε ο Μπουλούμπασης θα πρέπει δώσει τα οκτώ χιλιάρικα, οπότε θα δώσει και τα ... σώβρακα και την ... προίκα της γυναίκας του, ενώ η γυναίκα του η Άφρο θα τραβάει τις κοτσίδες της!

6) αν δεν δώσουν τα 8 χιλιάρικα η εν δυνάμει αναγκαστική εκτέλεση θα ξαναρχίσει!

7) τέλος, οι υπάλληλοι θα μπορούν να πάρουν τα χρωστούμενα από το λογαριασμό της ΕΛΟΚ, ο οποίος πρέπει πλέον να χρησιμοποιείται, και με αυτό συμφωνημένο παραιτείται η ΕΛΟΚ από την εκδίκαση την 27-9-2016 της αίτησης αναστολής πληρωμής, που είχε υποβάλει!

Αυτά και άλλα προστίθενται στο κεφάλι των μελών του ΔΣ εν ψυχρώ από τον Γερόλυμπο, ο οποίος έχει γίνει πλέον ανεξέλεγκτα επικίνδυνος για όλους τους άλλους ηλίθιους του ΔΣ, αλλά και για όσους πάρουν μέρος στη ΓΣ, διότι επιδεικνύει πλέον αποδεδειγμένα μια "διεστραμμένη παραληρηματική σχιζοφρένεια" μην αφήνοντας στο πέρασμά του παρανομία που να μην την διαπράττει, όχι πλέον επειδή κάτι θα κερδίσει πραγματικά από αυτήν, αλλά επειδή την ... "βρίσκει" όταν κάνει παρανομίες!!! Αυτό, μάλιστα, το ιδαιέτερο και σπάνιο "αυτοάνοσο νόσημα" από το οποίο πάσχει ο Γερόλυμπος τον οδηγεί με μαθηματική ακρίβεια σε παράνομες εκλογές, που θα κηρυχθούν άκυρες οπωσδήποτε!

 ΠΡΟΣΕΧΕΤΕ: ΘΑ ΣΑΣ ΒΑΛΕΙ ΟΛΟΥΣ ΦΥΛΑΚΗ!!!

 


Οι Απύθμενα Ηλίθιοι ψηφίζουν σήμερα Γερόλυμπο

με κίνδυνο να βρεθούν ποινικά διωκόμενοι

Αλλά γιατί οι Απύθμενα Ηλίθιοι είναι και "Απύθμενα" και "Ηλίθιοι"!

"Ηλίθιοι" είναι διότι δεν σκέφτονται με την πιο κοινή λογική και δεν καταλαβαίνουν ότι η ψήφος τους προς τον Γερόλυμπο, αποδεχόμενοι τις οφθαλμοφανείς παρανομίες της ΓΣ, τους καθιστά συνυπεύθυνους των παρανομιών και άρα συνένοχους στις απάτες του Γερόλυμπου!

"Απύθμενα" είναι διότι δεν είναι η πρώτη φορά που το κάνουν αυτό, ενώ έχει προηγηθεί μεγάλο χρονικό διάστημα κατά το οποίο όλες οι παρανομίες της ΕΛΟΚ-ΗλΑπ έχουν πλέον δημοσιοποιηθεί και ενώ ταυτόχρονα μπήκαν οι Ελεγκτές της ΓΓΑ στα γραφεία της ΕΛΟΚ-ΗλΑπ και πλέον δεν θα μείνει τίποτα που να μην ελεγχθεί και βγει στο άπλετο φως! Με αυτή τη στάση τους οι αντιπρόσωποι συλλόγων θέτουν τον εαυτό τους, τα προεδρεία των συλλόγων τους και τους ίδιους τους συλλόγους τους σε πολλούς κινδύνους μαζί! ΔΕΝ μπορούν πλέον να ισχυρισθούν πως δεν γνώριζαν, όταν έχει βουίξει όλος ο κόσμος του καράτε!

 

Ας αφήσουμε, όμως, ξεχωριστά κάθε άλλη προηγούμενη λειτουργία της ΕΛΟΚ-ΗλΑπ και ας εστιάσουμε στη νομιμότητα της σημερινής Γενικής Συνέλευσης:

 

1) Από την πρόσκληση και μόνο η σημερινή ΓΣ είναι άκυρη! Θα το μάθετε όταν αναλυθούν τα στοιχεία της σε μερικές  ημέρες!

2) Από την μη αποστολή και του λεπτομερούς Απολογισμού στους συλλόγους η ΓΣ είναι άκυρη!

3) Από την μη ύπαρξη και μη αποστολή της Έκθεσης της Εξελεγκτικής Επιτροπής η ΓΣ είναι άκυρη! Η εντυπωσιακή αναφορά ότι υπάρχει έκθεση ορκωτών λογιστών είναι άνευ σημασίας, διότι το εκ του νόμου όργανο ελέγχου της ΕΛΟΚ-ΗλΑπ είναι η Εξελεγκτική Επιτροπή και όχι οι ορκωτοί λογιστές, ενώ επίσης οι λογιστές ελέγχουν μια φορά μόνο τις προσθαφαιρέσεις του απολογισμού, ενώ η ΕξΕπ έχει δικαίωμα να κάνει ενδελεχή διαχειριστικό και οικονομικό έλεγχο καθ' όλη τη διάρκεια της ελεγχόμενης περιόδου!

4) Από την απόκρυψη της λίστας των εχόντων δικαίωμα ψήφου η ΓΣ είναι άκυρη! Η παράληψη της γνωστοποίησης σε όλους τους συλλόγους Αθήνας και Επαρχίας της λίστας των δικαιουμένων ψήφου από το site της ΕΛΟΚ είναι παράνομη! Πώς θεωρούν αρκετή την ανάρτηση της Πρόσκλησης στο site της ΕΛΟΚ και δεν θεωρούν απαραίτητη την ανάρτηση της λίστας των δικαιουμένων ψήφου? Και αυτό, διότι δεν είναι αρκετή η τηλεφωνική πληροφόρηση των συλλόγων της Επαρχίας ότι ψηφίζουν ή όχι, αλλά είναι απαραίτητη και η γνώση τους ότι και όλοι οι υπόλοιποι ψηφίζουν ΝΟΜΙΜΑ! Ιδίως όταν διοικεί μια διαφθαρμένη και αθλητικά εγκληματική διοίκηση!

5) Από τις υποψηφιότητες των συνδυασμών η ΓΣ είναι άκυρη! Οι συνδυασμοί αποκρύφτηκαν και είμαι βέβαιος ότι μεταξύ των υποψηφίων θα υπάρχουν και παράνομα συμμετέχοντες, οπότε θα πρέπει να ακυρώνεται ολόκληρος ο συνδυασμός! Δεν μπορεί πλέον ο Γερόλυμπος να βρει τόσα κορόιδα, ώστε να γεμίζει δύο ψηφοδέλτια των 11+3 = 14 υποψηφίων! Τον έχουν πάρει χαμπάρι και οι παλιοί κολλητοί του!

6) Μεταξύ των υποψηφίων του Γερόλυμπου καθώς και των ψηφοφόρων του θα υπάρχουν σίγουρα και μη έχοντες δικαίωμα συμμετοχής λόγω κωλυμάτων, οι οποίοι θα εντοπιστούν εύκολα όταν δούμε τα ονόματά τους, που κρατάει κρυφά! Και μόνο ότι τα κρατάει κρυφά αποδεικνύει ότι υπάρχουν ανάμεσά τους παράνομοι, οι οποίοι θα εντοπιστούν με την πρώτη ανάγνωση και θα οδηγηθούν και αυτοί στο δικαστήριο πλέον!

7) Η υποψηφιότητα του ίδιου του Γερόλυμπου ως μέλους του ΔΣ και υποψήφιου για την Ολυμπιακή Επιτροπή είναι παράνομη, διότι είναι ακόμα πρόεδρος της Ομοσπονδίας του Τριάθλου και ας ισχυρίζεται ίσως ότι έχει παραιτηθεί από την Ολυμπιακή Επιτροπή! Αυτό δεν έχει καμιά σχέση!

8) Η συμμετοχή του ίδιου του Γερόλυμπου στη ΓΣ είναι υπέρ το δέον παράνομη, διότι είναι ακόμα πρόεδρος της Ομοσπονδίας του Τριάθλου, και πολύ φοβάμαι ότι θα τον τρέχει ο Σπύρος ο Δρακόπουλος στο Αυτόφωρο!!! Και αφού είναι και υποψήφιος αυτός ο άπληστος ηλίθιος θα εμφανιστεί να συμμετέχει χωρίς να έχει κανένα δικαίωμα για αυτό, οπότε θα γίνει μεγάλη φάση και δυστυχώς θα την χάσω!!!

9) Όποιοι αποδεχθούν τις ανωτέρω και άλλες παρανομίες κατά τη σημερινή ΓΣ της ΕΛΟΚ-ΗλΑπ θα βρεθούν κατηγορούμενοι και ενδεχομένως οι σύλλογοί τους να χάσουν την ειδική αθλητική αναγνώριση!!! Διότι, ποιό δικαστήριο δεν θα πεισθεί ότι αποτελούν συμμορία παρανόμων όλοι αυτοί που ψηφίζουν ως αποδεκτό έναν ανύπαρκτο διαχειριστικό και οικονομικό απολογισμό οκταμήνου για το 2016 από το ΔΣ/ΕΛΟΚ, α) όταν ταυτόχρονα διενεργείται έλεγχος της ΕΛΟΚ από τη ΓΓΑ και η ΓΣ έχει προφανή προορισμό να προκαταλάβει αυτόν τον έλεγχο, β) όταν δεν έχει δοθεί εμπρόθεσμα και λεπτομερώς ο οικονομικός απολογισμός, γ) όταν δεν υπάρχει έκθεση της Ελεγκτικής Επιτροπής, και άλλα πολλά, που παραλείπω για να μην επαναλαμβάνομαι!

 ΠΡΟΣΕΧΕΤΕ: ΘΑ ΣΑΣ ΒΑΛΕΙ ΟΛΟΥΣ ΦΥΛΑΚΗ!!!

 


  Αρχική      Επικαιρότητα      Περιεχόμενα ΕΛΟΚ / WKF .