karate.gr: 14 - Περιεχόμενα ΕΛΟΚ / WKF - ChickenClub   

Πρώτη δημοσίευση  15/12/2004

  Αρχική      Επικαιρότητα      Περιεχόμενα ΕΛΟΚ / WKF .

Καταχωρήσεις στο karate.gr

Διοργανώσεις

Στηρίξτε το karate.gr με 20 €/έτος!

ΓΙΑ ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΦΟΡΑ Η ΕΛΟΚ ΕΠΙΔΕΙΚΝΥΕΙ ΤΟ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟ ΤΗΣ ΠΡΟΣΩΠΟ:

ΜΕ ΥΠΟΥΛΟ ΤΡΟΠΟ ΕΠΙΧΕΙΡΕΙ ΝΑ ΑΡΠΑΞΕΙ ΤΟ  www.karate.gr !!!


 

 Προσφυγή της ΕΛΟΚ στην ΕΕΤΤ !!!

 

 

Copyright © 1945-2045: Θύμιος Περσίδης,

Κυνηγός της Απάτης από Χόμπι!

 

 

Με την από 13/10/2004 επιστολή της, όπως δίνεται κατωτέρω,

η ΕΛΟΚ προσφεύγει στην Εθνική Επιτροπή Τηλεπικοινωνιών και Ταχυδρομείων

με τα επόμενα ... όνειρα θερινής νυκτός:

 

Από την Ελληνική Ομοσπονδία Καράτε,         Αθήνα, 13/10/04

 

Προς την Ε.Ε.Τ.Τ. - Νομικό Τμήμα

Λ. Κηφισίας 60, Μαρούσι

 

Αξιότιμοι κύριοι,

 

Με έκπληξη διαπιστώσαμε ότι στο URL: www.karate.gr αναγράφονται άκρως ψευδή, δυσφημιστικά και συκοφαντικά σχόλια για μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου της Ελληνικής Ομοσπονδίας Καράτε και της ίδιας της ομοσπονδίας, τον πρόεδρο και τον γενικό γραμματέα της παγκόσμιας ομοσπονδίας καράτε, τον επίτιμο πρόεδρο της διεθνούς ολυμπιακής επιτροπής, τον πρόεδρο της Ελληνικής Ολυμπιακής Επιτροπής αλλά και εναντίον του Πρωθυπουργού και Υπουργών της κυβέρνησης. Επειδή η Ελληνική Ομοσπονδία Καράτε και τα θιγόμενα μέλη του ΔΣ αυτής έχουν πρόθεση να καταφύγουν άμεσα στη δικαιοσύνη με ασφαλιστικά μέτρα, μήνυση και αγωγή εναντίον παντός υπευθύνου και εμπλεκομένου, παρακαλούμε να μας γνωστοποιήσετε σε ποιόν και από πότε έχετε παραχωρήσει την παραπάνω διεύθυνση. Επίσης παρακαλούμε για την άμεση απενεργοποίηση της παραπάνω διεύθυνσης.

Η Ελληνική Ομοσπονδία Καράτε είναι η μόνη επίσημη ομοσπονδία, αναγνωρισμένη από την Γενική Γραμματεία Αθλητισμού για το άθλημα του Καράτε (Αρ. Απόφασης της ΓΓΑ 3800/7-2-90) και δεν μπορεί να δυσφυμείται μεταξύ των άλλων το άθλημα και η επίσημη ομοσπονδία από διεύθυνση που έχετε παραχωρήσει εσείς σε ιδιώτη. Για το λόγο αυτό θεωρούμε ότι το συγκεκριμένο URL: www.karate.gr πρέπει να παραχωρηθεί στην ομοσπονδία μας ως ο κατ' εξοχήν και μόνος επίσημος φορέας που εκπροσωπεί το άθλημα στην Ελλάδα και παρακαλούμε να εκλάβετε την επιστολή αυτή εκτός από διαμαρτυρία και ως αίτηση καταχώρησης.

 

Με τιμή

                                        (σφραγίδα ΕΛΟΚ)

Ο Πρόεδρος                                                      Ο Γεν. Γραμματέας          

Ανδρέας Παπαδημητρόπουλος                      Γεώργιος Μπίκας

 

 

 

 

 


 

 

Ας δούμε λέξη-λέξη την αστεία αυτή επιστολή της ΕΛΟΚ!

 

1 - "Με έκπληξη διαπιστώσαμε ότι στο URL: www.karate.gr αναγράφονται άκρως ψευδή, δυσφημιστικά και συκοφαντικά σχόλια ..."

Δεν καταλαβαίνω την "έκπληξη"! Αυτά που κάνετε, τα κάνετε επί δέκα χρόνια και εγώ σας τα "ψέλνω" για δέκα χρόνια! Για τα "άκρως ψευδή, δυσφημιστικά και συκοφαντικά" με έχετε πάει στα δικαστήρια πέντε φορές και τις δύο χάσατε τις δίκες τις άλλες δύο δεν τολμήσατε να εμφανιστήτε και την πέμπτη επιδιώξατε διακαώς να συμβιβαστείτε, ενώ εγώ ζητούσα να δικαστώ! Αυτή η πέμπτη φορά ήταν για τα γραφόμενά μου στο Internet (http://members.spree.com/karategreece).

Αυτά που γράφω εγώ για εσάς, τον αρχηγό σας τον Γερόλυμπο και τον τρόπο που διοικείτε την ΕΛΟΚ, δεν τα γράφω μόνο εγώ, αλλά σας έχουν μηνύσει και σύλλογοι και τα γράφουν και οι εφημερίδες! Για να φύγουμε από τις γενικότητες, γράψτε επακριβώς, και όχι αορίστως, πιο από τα γραφόμενά μου είναι ψευδές για να σας αποδείξω αμέσως ότι είναι αληθές! Τέλος, μηνύστε με αν νομίζετε ότι σας αδικώ πραγματικά. Aπό τον Απρίλιο δημοσιεύσατε στο site της ΕΛΟΚ απόφαση του ΔΣ να με πάτε στα δικαστήρια και όλο εδώ είμαστε ακόμα!

 

2 - "... για μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου της Ελληνικής Ομοσπονδίας Καράτε και της ίδιας της ομοσπονδίας, ... "

Πάντοτε στρέφομαι κατά των μελών του ΔΣ και του τρόπου με τον οποίο ασκούν την διοίκηση της ΕΛΟΚ! Κατά της Ομοσπονδίας αυτής καθεαυτής υπό την έννοια του συνόλου των συλλόγων των εκπαιδευτών και των αθλητών δεν στράφηκα ποτέ, διότι τους σέβομαι και τους αγαπώ, όπως σέβεται και αγαπά ένας πατέρας το παιδί του, διότι την ΕΛΟΚ, την οποία εσείς μέρα με τη μέρα καταστρέφετε, εγώ την "γέννησα" από την ημέρα της δημιουργίας της σαν επί εννέα χρόνια γενικός της γραμματέας, πρόεδρος και επίτιμος πρόεδρος. (Και δεν βάζω τα ακόμα πέντε χρόνια που ήταν αστική εταιρεία πριν γίνει ομοσπονδία!) Εγώ την φιλοξενούσα επί πέντε χρόνια στο γραφείο μου όταν δεν είχε δεκάρα να νοικιάσει γραφεία και εγώ με τον συγχωρεμένο τον Τάκη Μακρή πήραμε στα χέρια μας την αναγνώρισή της από τη ΓΓΑ! Και όλα αυτά όταν ο Γερόλυμπος ... πιπίλαγε ακόμα το δάχτυλο του ... ποδιού του!

Τα μέλη του ΔΣ της ΕΛΟΚ κατά τα τελευταία δέκα χρόνια έχουν διαπράξει δεκάδες παρανομιών για τις οποίες πλησιάζει η μέρα που θα λογοδοτήσουν. Ακριβώς αυτές τις παρανομίες καταγγέλω, το αποτέλεσμα των οποίων είναι η καταρράκωση του αθλήματος του Καράτε εθνικά και διεθνώς και η καταστροφή της ολυμπιακής του αναγνώρισης!

Και σας το λέω άλλη μια φορά ευθέως: κολυμπάτε στην παρανομία! Αν πιστεύετε ότι θα ξεγλιστρήσετε, ξεχάστε το!

 

3 - "... τον πρόεδρο και τον γενικό γραμματέα της παγκόσμιας ομοσπονδίας καράτε, ... "

Ο πρόεδρος Αντόνιο Εσπίνος Ορτουέτα και ο γενικός γραμματέας Γιώργος Γερόλυμπος της παγκόσμιας ομοσπονδίας καράτε και ο επίτιμος πρόεδρος της παγκόσμιας Ζακ Ντελκούρ (τον οποίο κυνηγούσε το Γαλλικό δημόσιο, γιατί είχε βάλει χέρι στην περιουσία της Γαλλικής Ομοσπονδίας Καράτε, αιτία για την οποία τον εκθρόνισαν ο Εσπίνος και ο Γερόλυμπος από πρόεδρο της παγκόσμιας!) έχουν καταστρέψει την ολυμπιακή εξέλιξη του Καράτε προκειμένου να ικανοποιήσουν τις προσωπικές τους φιλοδοξίες να κυριαρχήσουν επί του παγκόσμιου καράτε με την προσπάθειά τους να υποκλέψουν τα δικαιώματα του Παραδοσιακού Καράτε από την International Traditional Karate Federation, μέλος της οποίας είναι η Πανελλήνια Ομοσπονδία Παραδοσιακού Καράτε (αναγνωρισμένη με αποφάσεις Πρωτοδικείου, Εφετείου και Αρείου Πάγου!), πρόεδρος της οποίας σας διαφεύγει πως είμαι εγώ προσωπικά!

Για να μην λέμε συνεχώς τα ίδια, όλο το κεφάλαιο "14 - Η Ε.Λ.Ο.Κ. = Ελληνική Ομοσπονδία Καράτε" είναι αφιερωμένο σε εσάς έως ότου απαλλάξετε το καράτε από την παρουσία σας και τις παρανομίες σας!

 

4 - " ... τον επίτιμο πρόεδρο της διεθνούς ολυμπιακής επιτροπής ...

Εννοείτε τον κ. Χουάν Αντόνιο Σάμαρανχ! Ας μην μιλάμε καλύτερα για τον κύριο! Έχει κρεμάσει παγκοσμίως το διαδίκτυο από τα αρνητικά σχόλια και την προκλητική διαφθορά για το τσιράκι αυτό του φασίστα δικτάτορα της Ισπανίας Φράνκο, καθώς και για πολλούς από τους "αθανάτους"! Πολύ πρόσφατα βάλανε φυλακή στην Κορέα τον τέως αντιπρόεδρο της Διεθνούς Ολυμπιακής Επιτροπής και πρόεδρο της Διεθνούς Ομοσπονδίας Ταεκβοντό Κορεάτη Kim Un-yong. Ό,τι γυαλίζει, τις περισσότερες φορές δεν είναι χρυσάφι!

 

5 - " ... τον πρόεδρο της Ελληνικής Ολυμπιακής Επιτροπής αλλά και εναντίον του Πρωθυπουργού και Υπουργών της κυβέρνησης. ... "

Ό,τι γράφω είναι η απόλυτη αλήθεια και πάντα γράφω ενυπόγραφα! Τους ανθρώπους αυτούς εσείς εξαπατήσατε επανειλλημένα και εγώ απλά γράφω ότι παρανομούν υποστηρίζοντας εσάς που τους εξαπατήσατε! Σε κάθε περίπτωση, όμως, μην παριστάνετε τους "προστάτες" άλλων, οι οποίοι μάλιστα μπορούν να προστατεύσουν καλύτερα από εσάς τους εαυτούς τους, διότι γίνεται φανερό ότι πίσω από το ψεύτικο αυτό ενδιαφέρον κρύβεται η αγωνία και οι ενοχές για τις δικές σας πράξεις, οι οποίες έχουν εκθέσει ανεπανόρθωτα αυτούς, τους οποίους πρώτα παραπλανητικά παρασύρετε σε περιπέτειες και στη συνέχεια υποκριτικά δήθεν ενδιαφέρεστε για την προστασία τους!

Πρώτα τους εξαπατάτε όλους γύρω σας και μετά τους στρέφετε εναντίον μου και εναντίον της αλήθειας μόνο και μόνο για να κρύψετε τις δικές σας παρανομίες! Τώρα, όμως, φθάσατε στο αδιέξοδο! Θα λογοδοτήσετε!

 

6 - "Επειδή η Ελληνική Ομοσπονδία Καράτε και τα θιγόμενα μέλη του ΔΣ αυτής έχουν πρόθεση να καταφύγουν άμεσα στη δικαιοσύνη με ασφαλιστικά μέτρα, μήνυση και αγωγή εναντίον παντός υπευθύνου και εμπλεκομένου, "

Τα δικαστήρια έχουν γίνει ήδη για την ουσία των διαφορών μας και τα έχετε χάσει όλα! Ήρθε η ώρα του λογαριασμού!

 

7 - " ... παρακαλούμε να μας γνωστοποιήσετε σε ποιόν και από πότε έχετε παραχωρήσει την παραπάνω διεύθυνση...."

 

Τον γνωρίζετε πολύ καλά αυτόν τον "ποιόν"!!! Είναι ο χειρότερός σας εφιάλτης! Είναι αυτός που θα προκαλέσει τον πραγματικό οικονομικό έλεγχο της ΕΛΟΚ και θα σταματήσει την εκμετάλλευση των συλλόγων και των αθλητών της από εσάς για να λειτουργείτε τις παραομοσπονδίες σας και να βγάζετε τα παιδιά σας πρωταθλητές για να τα βάζετε στα πανεπιστήμια!

 

Το karate.gr είναι ένας νέος δικτυακός τόπος, που δημιουργήθηκε από τον Θύμιο Περσίδη, παλιό αθλητή του τζούντο και του Καράτε, επί 35 χρόνια στο χώρο του Καράτε, επί 17 χρόνια εκδότη του ειδικού μηνιαίου περιοδικού ΔΥΝΑΜΙΚΟ ΤΖΟΥΝΤΟ-ΚΑΡΑΤΕ, 15 χρόνια γενικό γραμματέα, πρόεδρο και επίτιμο πρόεδρο της Ελληνικής Ομοσπονδίας Ερασιτεχνικού Καράτε (ΕΛΟΚ) και 10 χρόνια γενικό γραμματέα και πρόεδρο της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Παραδοσιακού Καράτε (ΠΟΠΚ, μέχρι και σήμερα). Με λίγα λόγια: τον πλέον “ειδικό” στα ελληνικά και διεθνή, διοικητικά και ιστορικά θέματα του Καράτε, τους δασκάλους του, τους εκπαιδευτές του και τους αγώνες του!

Το karate.gr  έχει ζωή μόνο τεσσάρων μηνών, αυτή τη στιγμή διαβάζεται από περισσότερους από 5000 αναγνώστες σε πάνω από πενήντα χώρες της γης και είναι το πιο αυθεντικό site στον κόσμο για το καράτε.

Ο επόμενος πίνακας στατιστικών με τους επισκέπτες του karate.gr από όλο τον κόσμο αφορά στο μήνα Νοέμβριο 2004!

 

Top 30 of 36 Total Countries
# Hits Files KBytes Country
1 17071 63.45% 12293 61.57% 185787 54.80% Greece
2 4844 18.00% 4269 21.38% 79119 23.34% Unresolved/Unknown
3 2975 11.06% 1715 8.59% 40249 11.87% US Commercial
4 721 2.68% 659 3.30% 12360 3.65% Network
5 199 0.74% 192 0.96% 4719 1.39% United Kingdom
6 163 0.61% 150 0.75% 3233 0.95% Cyprus
7 131 0.49% 72 0.36% 1080 0.32% France
8 125 0.46% 61 0.31% 1610 0.47% Netherlands
9 109 0.41% 104 0.52% 2592 0.76% US Educational
10 101 0.38% 100 0.50% 1048 0.31% Finland
11 60 0.22% 55 0.28% 856 0.25% Switzerland
12 56 0.21% 50 0.25% 548 0.16% Germany
13 45 0.17% 39 0.20% 507 0.15% Latvia
14 33 0.12% 32 0.16% 626 0.18% Belgium
15 30 0.11% 20 0.10% 287 0.08% International (int)
16 26 0.10% 24 0.12% 1153 0.34% Peru
17 22 0.08% 22 0.11% 455 0.13% Croatia (Hrvatska)
18 21 0.08% 19 0.10% 254 0.07% Norway
19 20 0.07% 20 0.10% 221 0.07% Hungary
20 19 0.07% 19 0.10% 199 0.06% Yugoslavia
21 18 0.07% 18 0.09% 466 0.14% Italy
22 17 0.06% 16 0.08% 285 0.08% Australia
23 17 0.06% 17 0.09% 267 0.08% Poland
24 14 0.05% 14 0.07% 389 0.11% Bulgaria
25 10 0.04% 9 0.05% 75 0.02% Czech Republic
26 10 0.04% 10 0.05% 121 0.04% Macedonia
27 9 0.03% 9 0.05% 96 0.03% Austria
28 9 0.03% 8 0.04% 107 0.03% Denmark
29 9 0.03% 9 0.05% 164 0.05% Israel
30 4 0.01% 4 0.02% 22 0.01% Lithuania

 

 

Και ο επόμενος πίνακας στατιστικών επισκεψιμότητας αφορά στις 15 πρώτες μέρες του Δεκεμβρίου 2004:

 

Top 28 of 28 Total Countries
# Hits Files KBytes Country
1 7581 62.92% 5673 65.97% 86873 54.56% Greece
2 1841 15.28% 1362 15.84% 25564 16.06% Unresolved/Unknown
3 1497 12.42% 596 6.93% 15064 9.46% US Commercial
4 331 2.75% 291 3.38% 7838 4.92% Network
5 210 1.74% 187 2.17% 6894 4.33% Italy
6 107 0.89% 101 1.17% 3395 2.13% Brazil
7 95 0.79% 85 0.99% 3733 2.34% Czech Republic
8 61 0.51% 38 0.44% 1598 1.00% Germany
9 60 0.50% 60 0.70% 2781 1.75% Poland
10 56 0.46% 52 0.60% 911 0.57% Cyprus
11 26 0.22% 26 0.30% 260 0.16% Mexico
12 25 0.21% 24 0.28% 1104 0.69% France
13 23 0.19% 22 0.26% 349 0.22% Indonesia
14 23 0.19% 22 0.26% 328 0.21% Japan
15 18 0.15% 18 0.21% 328 0.21% Portugal
16 13 0.11% 13 0.15% 126 0.08% United Kingdom
17 12 0.10% 11 0.13% 175 0.11% Mauritius
18 11 0.09% 10 0.12% 849 0.53% Argentina
19 10 0.08% 10 0.12% 406 0.26% Canada
20 9 0.07% 7 0.08% 68 0.04% Austria
21 9 0.07% 9 0.10% 164 0.10% Croatia (Hrvatska)
22 9 0.07% 9 0.10% 193 0.12% Romania
23 8 0.07% 0 0.00% 3 0.00% Turkey
24 7 0.06% 7 0.08% 67 0.04% Iceland
25 4 0.03% 4 0.05% 128 0.08% Netherlands
26 1 0.01% 1 0.01% 28 0.02% Belgium
27 1 0.01% 0 0.00% 0 0.00% Estonia
28 1 0.01% 0 0.00% 0 0.00% Sweden

 

7 - "Επίσης παρακαλούμε για την άμεση απενεργοποίηση της παραπάνω διεύθυνσης."

Με άλλα λόγια: σβήστε μας τα άπλυτα που μας έβγαλε ο Περσίδης στη φόρα γιατί γίναμε ρεζίλι!

Με κριτήριο τη θεμελιώδη αρχή που διέπει το διαδίκτυο, την ελεύθερη διακίνηση ιδεών και απόψεων, "παρακαλείτε" για την εφαρμογή του απόλυτου φασισμού στην υποτιθέμενη χώρα της δημοκρατίας!!! Πού το βρήκατε γραμμένο αυτό?

 

8 - "Η Ελληνική Ομοσπονδία Καράτε είναι η μόνη επίσημη ομοσπονδία, αναγνωρισμένη από την Γενική Γραμματεία Αθλητισμού για το άθλημα του Καράτε Αρ. (Απόφασης της ΓΓΑ 3800/7-2-90) και δεν μπορεί να δυσφημείται μεταξύ των άλλων το άθλημα και η επίσημη ομοσπονδία από διεύθυνση που έχετε παραχωρήσει εσείς σε ιδιώτη. "

α- Κάθε ομοσπονδία καράτε που έχει συσταθεί με βάση τον Αστικό Κώδικα και έχει εγγραφεί στο βιβλίο Ομοσπονδιών του Πρωτοδικείου (υπάρχουν πάνω από δεκαπέντε τέτοιες!) έχει τα ίδια νομικά δικαιώματα με την ΕΛΟΚ! Η ΕΛΟΚ δεν έχει τίποτα περισσότερο! Επίσης, το "Αναγνωρισμένη από τη ΓΓΑ", δεν σημαίνει τίποτα άλλο από το ότι παίρνει επιχορήγηση και βάζει τους πρωταθλητές της στα πανεπιστήμια! Τι θα γίνει? Θα σκοτωθείτε τώρα δεκαπέντε ομοσπονδίες καράτε για το karate.gr?

β- Η Πανελλήνια Ομοσπονδία Παραδοσιακού Καράτε, της οποίας πρόεδρος είναι ο Θύμιος Περσίδης, είναι ακόμα πιο επίσημα αναγνωρισμένη ως ελληνική ομοσπονδία καράτε , διότι η "επίσημη" ΕΛΟΚ προσπάθησε δικαστικά να υφαρπάξει τα δικαιώματά της και έχασε πανηγυρικά και μάλιστα με απόφαση του Αρείου Πάγου, που αποτελεί νομολογία για τη χώρα μας!

γ- Η ΕΛΟΚ λειτουργεί από το 1986 και ήδη προβάλεται στο Internet από το site της ΓΓΑ, αλλά και ταυτόχρονα από το δικό της site (αρχικά www.eoek.gr, μετά www.wkf.net/Greece και τέλος www.elok.org ) με κόστος κοντά στα ... δύο εκατομύρια το χρόνο !!! (Για ένα παιδαριώδες site και για το 1999! Πού πάνε τα λεφτά του ελληνικού λαού, ήθελα να ήξερα! Για μένα, η αλλαγή τόσων ονομασιών χώρου είναι ύποπτη δημιουργίας εικονικών δαπανών για την ΕΛΟΚ!!!)  Το karate.gr το είχε ο εκπαιδευτής του Οκινάουα-τε Χαράλαμπος Ωραιόπουλος στη Θεσσαλονίκη για πάνω από οκτώ χρόνια! Και μάλιστα αυτό ήταν γνωστό σε εσάς, διότι ο σύλλογός του ήταν μέλος της ΕΛΟΚ και ο ίδιος φίλος σας και μέλος επιτροπών της ΕΛΟΚ! Ποτέ δεν επιδιώξατε να το αποκτήσετε, διότι ποτέ δεν σας ενδιέφερε! Γιατί δεν αναζητήσατε το karate.gr  όταν φτιάξατε το site της ΕΛΟΚ από το 1995 ή 1996 καθώς και όλα αυτά τα χρόνια από τότε μέχρι σήμερα!

Τώρα που το πήρα εγώ, έγραψα μερικές ιδέες δημοσιογραφικής και εμπορικής εκμετάλλευσης, ενώ σας βγαίνουν ταυτόχρονα τα άπλυτα στη φόρα το θυμηθήκατε? Τώρα θυμηθήκατε ότι πρέπει να ανήκει στην ΕΛΟΚ και στήνετε μηχανή εξαπάτησης για να υφαρπάξετε τη διεύθυνση karate.gr ίδια με εκείνη τη γνωστή προσπάθεια να υφαρπάξετε τα δικαιώματα του Παραδοσιακού Καράτε από την ΠΟΠΚ με εικονικές ομοσπονδίες και κάθε είδους απάτες???

Μήπως βγάζετε την προσωπική σας κακία, όπως τότε που στείλατε γράμματα στους συλλόγους να μην αγοράζουν το περιοδικό μου ΔΥΝΑΜΙΚΟ, την προσωπική σας αγωνία για τις ενοχές σας, που αποκαλύπτονται, και τις παρανομίες σας να είστε ταυτόχρονα τεχνικοί και διοικητικοί στην ΕΛΟΚ και στις παραομοσπονδίες που διευθύνετε παράνομα απομυζώντας το άθλημα, τους συλλόγους του και τους αθλητές του, κύριε Παπαδημητρόπουλε και κύριε Μπίκα, και να περνάτε τα παιδιά των μελών του ΔΣ στα πανεπιστήμια??? Και κύριε Γερόλυμπε πρωτίστως!

 

9- " ... Για το λόγο αυτό θεωρούμε ότι το συγκεκριμένο URL: www.karate.gr πρέπει να παραχωρηθεί στην ομοσπονδία μας ως ο κατ' εξοχήν και μόνος επίσημος φορέας που εκπροσωπεί το άθλημα στην Ελλάδα και παρακαλούμε να εκλάβετε την επιστολή αυτή εκτός από διαμαρτυρία και ως αίτηση καταχώρησης.

 

Με τιμή

                             (σφραγίδα ΕΛΟΚ)

Ο Πρόεδρος                                                Ο Γεν. Γραμματέας         

Ανδρέας Παπαδημητρόπουλος                 Γεώργιος Μπίκας     

 

 

 

 

 

 

Με την τελευταία παράγραφο της επιστολής σας, ομολογείτε περίτρανα για άλλη μια φορά την αρπακτική τακτική σας ότι, με πρόφαση την προστασία άλλων και τη διαμαρτυρία ότι δήθεν θίγεται το άθλημα, ο απώτερος σκοπός σας είναι να υφαρπάξετε αναφαίρετα δικαιώματα άλλων, που δεν σας ανήκουν!!!

Χίλιες φορές να σας το εξηγήσω, ποτέ σας δεν θα το καταλάβετε, γιατί το καράτε των 40 χρόνων που κάνετε εσείς και διδάσκετε στους μαθητές σας είναι "μαϊμού-καράτε"!

Διότι δεν διδάσκει το θεμελιώδες στοιχείο του Παραδοσιακού Καράτε των 400 χρόνων: δεν διδάσκει ΣΕΒΑΣΜΟ!!!

 

Η απάντηση στην επιστολή σας είναι μία, εκτεταμένη

και δίνεται στην ενότητα του karate.gr:

14 - Η Ε.Λ.Ο.Κ. = Ελληνική Ομοσπονδία Καράτε

(με αντικείμενο το "Γενικό Καράτε" και ΟΧΙ το " Παραδοσιακό Καράτε")

 

 

Με βαθιά ιαπωνική υπόκλιση

 

Θύμιος Περσίδης


karate.gr - για όσους ξέρουν να διαβάζουν!

  Αρχική      Επικαιρότητα      Περιεχόμενα ΕΛΟΚ / WKF .