karate.gr: 11 - Οι Μεγάλες Δίκες του Καράτε

Πρώτη δημοσίευση 31/7/2016

 Αρχική     Επικαιρότητα     Οι Δίκες του Καράτε  

Καταχωρήσεις στο karate.gr

Διοργανώσεις

Στηρίξτε το karate.gr με 20 €/έτος! Donations 20 €/y!

Αν συμφωνείτε με τις αλήθειες αυτής της ιστοσελίδας, διαδώστε την με Link μέσω δικών σας στο Facebook, Twitter, κτλ.!

"Η Δημοσίευση είναι η Ψυχή της Δικαιοσύνης"

Κάθε Δίκη γίνεται ΕΝΩΠΙΟΝ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΛΑΟΥ και κάθε Απόφαση εκτελείται ΕΝ ΟΝΟΜΑΤΙ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΛΑΟΥ!

Το www.karate.gr,  σαν συνέχεια του επί 17 χρόνια εκδιδόμενου μηνιαίου αθλητικού περιοδικού "ΔΥΝΑΜΙΚΟ ΤΖΟΥΝΤΟ-ΚΑΡΑΤΕ" (1977-1994), είναι ένας "προσωπικός δημοσιογραφικός ιστότοπος", που γράφεται από τον κορυφαίο γνώστη στον ειδικό χώρο του καράτε, αλλά όχι και επιχειρησιακό Μέσο Μαζικής Ενημέρωσης κατά την έννοια του νόμου 3310/2005. Όσα πρόσωπα κρίνονται εδώ είναι αποδεδειγμένα δημόσια πρόσωπα και κρίνονται για πράξεις και παραλήψεις τους στους τομείς των δημόσιων αρμοδιοτήτων τους υπό τα ευρύτερα όρια κριτικής αξιολόγησης, όπως απαιτεί η διαφύλαξη του δημοσίου συμφέροντος για τον αθλητισμό, τον οποίο χρυσοπληρώνει ο Έλληνας φορολογούμενος!!!

 Το παρόν δημοσίευμα αποτελεί αναπόσπαστο μέρος του οικείου κεφαλαίου αλληλένδετων άρθρων και σχετικών 3000 περίπου σελίδων!

 (Μόλις στέλνετε στους φίλους σας με SMS: "karate.gr", αμέσως ανοίγουν το karate.gr και διαβάζουν το τελευταίο άρθρο του!!!)


 

 Όλες οι επόμενες δικαστικές διαμάχες της ΕΛΟΚ και του Γερόλυμπου κατά συλλόγων και ατόμων πληρώνονται από τους ηλίθιους τους γονείς με τις συμμετοχές των παιδιών τους στους αγώνες, αφού οι απατεώνες προπονητές των περισσοτέρων συλλόγων, για να ευνοούνται προσωπικά από τον Γερόλυμπο, δίνουν τις υπογραφές των προεδρείων τους σε λευκές βεβαιώσεις αντιπροσώπων, ώστε αυτός να χειραγωγεί όπως θέλει τις Γενικές Συνελεύσεις! Ζώα!!!

 

 Copyright © 1945-2045: Θύμιος Περσίδης, Κυνηγός της Απάτης από Χόμπι!

Εκ των Ιδρυτών της ΕΛΟΚ, τέως Γεν. Γραμματέας, Πρόεδρος και Επίτ. Πρόεδρος!

Εγκληματολόγος πάσης φύσεως αθλητικών εγκλημάτων των ΕΛΟΚ και ΓΓΑ!!!

Φόβος και τρόμος των παντός επιπέδου και ιδιότητας αθλητικών λαμόγιων!!!

Εντοπιστής μίζας, λαμογιάς και παρανομιών των διοικούντων την ΕΛΟΚ και την ΓΓΑ!!!

Επί 20 χρόνια σας τα έλεγα ηλίθιοι! Με πετάξατε στα σκουπίδια, αλλά τώρα μου δίνεται η ικανοποίηση να σας πω ότι ήσασταν και είσαστε ηλίθιοι!!!


Εδώ θεωρείται σκόπιμο να θυμίσουμε τη "Συμμορία των Έντεκα συν Αναπληρωματικών" του ΔΣ/ΕΛΟΚ συν Συνεργάτες:

 

Γερόλυμπος

Επίτιμος πρόεδρος και "μαγαζάτορας" της ΕΛΟΚ!!!

Μπουλούμπασης

Παράνομος Πρόεδρος διότι προπονητής!

Γερολύμπου

Παράνομη

Γεν. Γραμ. στην "οικογενειακή επιχείρηση"!


Χονδροματίδης

Παράνομος Πρόεδρος Τεχν. Επιτροπής,  διότι προπονητής!

Βόβλας

Παράνομος Ταμίας διότι προπονητής!

Πρόσφατο εγκεφαλικό!

 

Ράλλης

Ειδικός Γραμματέας

Δημητριάδης

Παράνομο

μέλος, διότι προπονητής!

Πάσης

 Παράνομος, διότι προπονητής!


Χανικιάν

 Αντιπρόεδρος = Εκτός ΔΣ, διότι εγκεφαλικό!

Καραπλιάγκος

Αθανάσιος

Νέο Μέλος

Τσαρτσιταλίδης

Κίμων

Νέο Μέλος

Χαρίσης Ιωάννης

Νέο Μέλος

(από το σύλλογο του Καρβούνη!?!?)

Καρβούνης

Παράνομος Εφ. Εθν. Ομάδων, προπονητής, αστυνομικός!

Εξέπεσε!

Γκουβούσης

Παράνομος Έφορος Υλικού, διότι προπονητής!

Παραιτήθηκε!


Σκοπελίτης

Ιδιοκτήτης

"Sportdata", εξωτερικός συνεργάτης!!!

Γκάζι, Διευθυντής αθλήματος, νόμιμος προπονητής, παράνομα ψηφίζει!!!


Χριστοδούλου

Η "ElpidaTours!"

εξωτερικός συνεργάτης!!!

Όσοι παρανόμησαν παραμένουν για να πληρώσουν!

Ο Πουπουλιάρης!


 Κάθε νέα Ενημέρωση για την πρώτη δημοσίευσή της μπαίνει σε πλαίσιο, το οποίο βγαίνει στις επόμενες δημοσιεύσεις.


Κατωτέρω δίνονται οι δικαστικές υποθέσεις από το 1995, στις οποίες εμπλέκονται ο Γερόλυμπος, η ΕΛΟΚ, μέλη του ΔΣ/ΕΛΟΚ και παροικούντες, οι οποίες υποθέσεις θα ανάψουν φωτιές στα δρώμενα εντός του χώρου του καράτε και τις οποίες θα παρακολουθούμε στο εξής από κοντά!

 

Κατά το παρελθόν, αφότου ο Γερόλυμπος επικράτησε στην ΕΛΟΚ το 1994:

1) 1995, πρώτη δικαστική διαμάχη: Τέσσερεις Αγωγές των Γερόλυμπου, ΕΛΟΚ, Τσόγκα και Παπαδημητρόπουλου κατά Ευθυμίου Περσίδη αποτέλεσαν τις πρώτες δικαστικές διαμάχες της ΕΛΟΚ εναντίον του Ε. Περσίδη για όσα έγραφε στο περιοδικό του "ΔΥΝΑΜΙΚΟ". Νικητής ο Περσίδης και στις τέσσερεις!

 Τέλος με πανωλεθρία ΕΛΟΚ/Γερόλυμπου!  Αντίπαλοι κατά ΕΛΟΚ/Γερόλυμπου = 1 - 0 !

2) 1995, δεύτερη δικαστική διαμάχη: Η Τριτανακοπή της ΕΛΟΚ με μάρτυρα Γερόλυμπο κατά της ΠΟΠΚ (Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Παραδοσιακού Καράτε) με μάρτυρα Περσίδη για να της ακυρώσει το καταστατικό της και να της πάρει το Παραδοσιακό Καράτε ήταν η δεύτερη δικαστική διαμάχη! Μετά από δίκες στο Πρωτοδικείο, Εφετείο και Άρειο Πάγο κατέληξε το 2003 σε πανωλεθρία των ΕΛΟΚ και Γερόλυμπου με σύμφωνες αποφάσεις Πρωτοδικείου (1), Εφετείου (2) και Αρείου Πάγου (3)!

 Τέλος με πανωλεθρία ΕΛΟΚ/Γερόλυμπου!  Αντίπαλοι κατά ΕΛΟΚ/Γερόλυμπου = 2 - 0 !

3) Το 2000, τρίτη δικαστική διαμάχη: Η μήνυση Γερόλυμπου κατά Ευθυμίου Περσίδη για όσα έγραφε για αυτόν στο διαδίκτυο ήταν η τρίτη δικαστική διαμάχη. Στο Εφετείο ο Γερόλυμπος ζήτησε συμβιβασμό νομίζοντας ότι ο Περσίδης γνώριζε και θα χρησιμοποιούσε εναντίον του την αγωγή των Γιώργου Τσόγκα και Γιώργου Παναγιωτίδη για την "ύποπτη μη εγγραφή στον απολογισμό του 1999 45 εκατ. δρχ. που είχε εισπράξει η ΕΛΟΚ από την ΓΓΑ"! Ο Περσίδης τότε αυτό δεν το γνώριζε, αλλά ο συμβιβασμός έγινε με αίτημα Γερόλυμπου και συμφωνία Περσίδη.  Συμβιβασμός με αίτημα Γερόλυμπου! 

4) Τέλος του 2004: Η τέταρτη δικαστική διαμάχη ήταν το αίτημα της ΕΛΟΚ προς την αρμόδια Εθνική Επιτροπή Τηλεπικοινωνιών και Ταχυδρομείων να της αποδοθεί το domain name "www.karate.gr", που είχε κατοχυρώσει ο Ευθύμιος Περσίδης στο όνομά του, διότι το "καράτε ήταν δικό της"! Μάρτυρας ο Επίτιμος πλέον Πρόεδρος της ΕΛΟΚ Γιώργος Γερόλυμπος, ο οποίος από πολύ νωρίτερα είχε μετατρέψει την ΕΛΟΚ σε "δικό του μαγαζί"! Καταλαβαίνετε ... τι πήρε ο Γερόλυμπος και το www.karate.gr έμεινε στον Περσίδη!

 Τέλος με πανωλεθρία ΕΛΟΚ/Γερόλυμπου!  Αντίπαλοι κατά ΕΛΟΚ/Γερόλυμπου = 3 - 0 !

5) Πέμπτη δικαστική διαμάχη το 2005: Μήνυση Γερόλυμπου κατά Περσίδη για δημοσιεύματά του στο karate.gr! Κατέληξε να παραγραφεί πριν τελειώσουν οι δίκες με το νόμο 4043/2012!

 Τέλος με πανωλεθρία ΕΛΟΚ/Γερόλυμπου!  Αντίπαλοι κατά ΕΛΟΚ/Γερόλυμπου = 4 - 0 !

6) Έκτη δικαστική διαμάχη το 2007: Μήνυση Γερόλυμπου κατά Περσίδη για δημοσιεύματά του στο karate.gr! Κατέληξε να παραγραφεί πριν τελειώσουν οι δίκες με το νόμο 4198/2013!

 Τέλος με πανωλεθρία ΕΛΟΚ/Γερόλυμπου!  Αντίπαλοι κατά ΕΛΟΚ/Γερόλυμπου = 5 - 0 !


 Κάθε νέα Ενημέρωση για την πρώτη δημοσίευσή της μπαίνει σε πλαίσιο, το οποίο βγαίνει στις επόμενες δημοσιεύσεις.


Με βεβαρημένο με αποτυχίες το δικονομικό της ιστορικό οι ΕΛΟΚ/Γερόλυμπος στρέφονται πλέον κατά όλων από το 2012 και μετά:

 

7) Ως έβδομη δικαστική διαμάχη, τον Φεβρουάριο του 2012 η τότε μαϊμού-Δικαστική Επιτροπή της ΕΛΟΚ (αποδείχθηκε καραμπινάτη "μαϊμού" από το karate.gr με κλικ εδώ!), αποτελούμενη από τους δικηγόρους-ανδρείκελα του Γερόλυμπου Ανδρέα Παπαπετρόπουλο, Δημήτρη Μαυριδάκη και Ισαμπέλα-Ροξάνα Σταν, τιμώρησε με απαγόρευση εισόδου σε αγωνιστικούς χώρους και συμμετοχής σε αγώνες της ΕΛΟΚ τους Γιώργο Μπίκα και Γιώργο Σανιώτη σε μια προσπάθεια του Γιώργου Γερόλυμπου να τους αποκλείσει από τις εκλογές του Οκτωβρίου του 2012.

Οι δύο "τιμωρημένοι" προσέφυγαν στο ΑΣΕΑΔ και η απόφαση αυτή ακυρώθηκε τον Φεβρουάριο του 2013!

 Τέλος με πανωλεθρία ΕΛΟΚ/Γερόλυμπου!  Αντίπαλοι κατά ΕΛΟΚ/Γερόλυμπου = 6 - 0 !

Στο μεταξύ, όμως, "οι τιμωρημένοι" δεν μπόρεσαν να λάβουν μέρος στις εκλογές του 2012 πράγμα που ήταν και ο αντικειμενικός σκοπός του Γερόλυμπου και τον πέτυχε, αφού ταυτόχρονα ο "Chef" των εκλογών της ΕΛΟΚ Γιώργος Γερόλυμπος είχε ήδη αποκλείσει από την ψηφοφορία 7 συλλόγους των εκλογικών αντιπάλων του! Η ζημιά εις βάρος της ΕΛΟΚ και συλλόγων της είχε γίνει και υπαίτιοι εκτός από τον Γερόλυμπο ήταν και οι ως άνω δικηγόροι! Φυσικά οι ανωτέρω δικηγόροι μετά τις αποκαλύψεις του karate.gr παραιτήθηκαν από μέλη της Δικαστικής επιτροπής της ΕΛΟΚ!

Μια αντίστοιχη Αγωγή των ανωτέρω Μπίκα και Σανιώτη κατά της ΕΛΟΚ, την οποία μετά την δικαίωσή τους στο ΑΣΕΑΔ θα κέρδιζαν στα σίγουρα, αποσύρθηκε ανεξήγητα από τον Γιώργο Μπίκα!


8) 15-5-2012: Ως όγδοη δικαστική διαμάχη στον Ελληνικό χώρο του καράτε, έχουμε την εκδίκαση την από 15-5-2012 Αγωγής των πέντε υπαλλήλων της ΕΛΟΚ την 26-4-2014,  για την αδικαιολόγητη απόλυσή τους από τους ΕΛΟΚ/Γερόλυμπο από τον Οκτώβριο του 2011. Η Απόφαση αυτού του δικαστηρίου ακυρώνει την απόλυση των υπαλλήλων με αποτέλεσμα να είναι άμεσα πληρωτέο από την ΕΛΟΚ στους υπαλλήλους της ένα ποσό της τάξεως των 80.000 €.

 Ενδιάμεση συντριβή ΕΛΟΚ/Γερόλυμπου!  Αντίπαλοι κατά ΕΛΟΚ/Γερόλυμπου = 7 - 0 !

Ήδη έχει ασκηθεί Έφεση από τους ΕΛΟΚ/Γερόλυμπο και μέχρι να εκδικαστεί ασκήθηκαν και Ασφαλιστικά Μέτρα με Αίτημα Προσωρινής Διαταγής "να μην πληρωθούν οι περίπου 80.000 € μέχρι να τελεσιδικήσει η υπόθεση στο Εφετείο"!  Σε εξέλιξη!

Η ανωτέρω Προσωρινή Διαταγή δικάστηκε την 16-12-2015 και η Απόφαση της κυρίας Προέδρου δικαίωσε τους πέντε υπαλλήλους, όπως περιγράφεται και πιο πάνω.

 Ενδιάμεση συντριβή ΕΛΟΚ/Γερόλυμπου!  Αντίπαλοι κατά ΕΛΟΚ/Γερόλυμπου = 8 - 0 !

Συνεπώς οι περίπου 80.000 € είναι άμεσα απαιτητές από τους υπαλλήλους της ΕΛΟΚ και μπορούν να πληρωθούν ... ευγενώς από τους ΕΛΟΚ/Γερόλυμπο ή/και να κατασχεθούν στο Ταμείο της ΕΛΟΚ, τους τραπεζικούς λογαριασμούς της, την οποιαδήποτε επιχορήγηση, που δεν παίρνει, από την ΓΓΑ, τα χρήματά της εις χείρας τρίτων, ακόμα και τις εισπράξεις από αγώνες, σεμινάρια, ζητιανιές, απάτες, τη στιγμή της είσπραξής τους, ακόμα και στην αρχή των αγώνων με ευθύνη των διοργανωτών, οι οποίοι αν δεν τα δώσουν και τα δώσουν στον Αθλητικό Απατεώνα, τότε θα τα πληρώσουν από τη τσέπη τους!  Σε εξέλιξη!

Πληροφοριακά και μέχρι την απόφαση του Εφετείου ενημερώνουμε ότι η κατάσχεση του Ταμείου της ΕΛΟΚ έγινε από μεριάς υπαλλήλων και το Ταμείο βρέθηκε ... άδειο με τα χρήματα της ΕΛΟΚ να βρίσκονται σε άγνωστα χέρια παρανόμως και με επιπλέον το ποινικό αδίκημα του δόλου να βαραίνει τον Ταμία και κάθε άλλον υπεύθυνο!


9) Αύγουστος 2013: Ως ένατη δικαστική διαμάχη, σε παγκόσμιο επίπεδο αυτή τη φορά, έχουμε την επίσημη αποπομπή του Γερόλυμπου από την θέση του Γενικού Γραμματέα στην Παγκόσμια και την Πανευρωπαϊκή του Καράτε! Τιμωρήθηκε με αποπομπή έξι μηνών και, όταν αυτοί οι έξι μήνες τελείωσαν, τιμωρήθηκε με ακόμα έξι μήνες.

 Τέλος με πανωλεθρία Γερόλυμπου!  Αντίπαλοι κατά ΕΛΟΚ/Γερόλυμπου = 9 - 0 !

10) Το Νοέμβριο του 2014 είχαμε τη δέκατη δικαστική διαμάχη, σε παγκόσμιο επίπεδο επίσης, στη Γενική Συνέλευση της Παγκόσμιας, ο Γερόλυμπος χαρακτηρίστηκε ως "Persona non Grata" και αποπέμφθηκε από το παγκόσμιο καράτε για πάντα ως "αθλητικό σκουπίδι". Την απόφαση αυτή ακολούθησε η παρόμοια απόφαση της Πανευρωπαϊκής, ενώ οι προσφυγές του Γερόλυμπου στο Αθλητικό Δικαστήριο της ΔΟΕ (CAS) για τα ανωτέρω θέματα έπεσαν στο κενό όλες, αφήνοντας τον Γερόλυμπο να ... περιφέρεται στο διάστημα ως "διαστημικό αθλητικό σκουπίδι"!!! 

 Τέλος με πανωλεθρία Γερόλυμπου!  Αντίπαλοι κατά ΕΛΟΚ/Γερόλυμπου = 10 - 0 !

11) Ενδέκατη δικαστική διαμάχη: Στο μεταξύ, το 2013 και με σκοπό να απομονωθεί ο Γερόλυμπος, οι Βαλκανικές χώρες απέσυραν τη συμμετοχή τους από την υπάρχουσα Βαλκανική Ομοσπονδία, της οποίας πρόεδρος ήταν ο Γερόλυμπος, και ίδρυσαν Νέα Βαλκανική στην οποία η Ελλάδα δεν μπορεί να συμμετέχει ακόμα, αφού χρωστάει όλο το Ταμείο της παλιάς, το οποίο έχει "βουτήξει" ο Γερόλυμπος και τον κυνηγάνε!!! Αυτή θεωρείται ως ενδέκατη διαμάχη υψηλού διεθνούς επιπέδου, που έχασε ο Γερόλυμπος και διασύρθηκε διεθνώς χωρίς καμιά δίκη!

 Διεθνής ηθική προσβολή της Ελλάδας από τον Γερόλυμπο!  Αντίπαλοι κατά ΕΛΟΚ/Γερόλυμπου = 11 - 0 !


12) Δωδέκατη δικαστική διαμάχη: Την 11-6-2014 οι Ηλίας Χρήστου και Ευάγγελος Λαχουρής καταθέτουν μήνυση κατά του ΔΣ της ΕΛΟΚ και "κάθε άλλου υπευθύνου" στα πλαίσια της άμυνάς τους στις ψευδείς κατηγορίες για συκοφάντηση του Γιώργου Γερόλυμπου, κατηγορίες για τις οποίες είχαν κληθεί ενώπιον της τότε Δικαστικής Επιτροπής αποτελούμενης από τους δικηγόρους Ανδρέα Παπαπετρόπουλο (πρόεδρο), Δημήτριο Μαυριδάκη (μέλος), Ροξάνα-Ισαμπέλα Σταν (μέλος) και Φώτιο Μορφόπουλο (μέλος). Στο μεταξύ, ως γνωστόν για όσους γνωρίζουν το νόμιμο τρόπο σύστασης της Δικαστικής Επιτροπής και μετά από ερώτηση από τη μεγάλη διευθυντάρα τον Τρύφωνα Ζαχαρόπουλο, που δεν τον γνώριζε, προς το Νομικό Συμβούλιο του Κράτους (!!!) κατάληξαν όλοι στο εκ των προτέρων γνωστό συμπέρασμα ότι η Δικαστική Επιτροπή της ΕΛΟΚ είχε συσταθεί παράνομα και δίκαζε επί χρόνια τους αντιπάλους του Γερόλυμπου με "δοτές" από τον Γερόλυμπο αποφάσεις!!! Το karate.gr είχε ήδη αποδείξει ότι οι τρεις δικηγόροι-μαϊμούδες της Δικαστικής Επιτροπής μαζί με τον επί χρόνια νομικό σύμβουλο της ΕΛΟΚ είχαν το ίδιο (ή διπλανά δικηγορικό) γραφείο στην ίδια διεύθυνση και στον ίδιο όροφο!!!

Και η υπόθεση αυτή βρίσκεται σε εξέλιξη!


13) Από τον Ιανουάριο του 2015, δέκατη τρίτη δικαστική διαμάχη, έχουμε τη μήνυση του Γιώργου Πελέκη κατά των Γερόλυμπου και Μπουλούμπαση, διότι τον απέκλεισαν από τις εξετάσεις της Σχολής Προπονητών με το γνωστό επεισόδιο, που μεταφέρθηκαν και στο Αστυνομικό Τμήμα των Άνω Λιοσίων. Κάποιας βεβιασμένης κίνησης να τιμωρηθεί ο Πελέκης και ο σύλλογός του από την Δικαστική Επιτροπή και στη συνέχεια να προταθούν από το ΔΣ αυτός και ο σύλλογός του για διαγραφή από την ΓΣ είναι προφανής ο σκοπός της να ενισχυθούν στο δικαστήριο οι Γερόλυμπος και Μπουλούμπασης, ενώ ταυτόχρονα είναι παράνομη, εφ' όσον η υπόθεση έχει πάρει το δρόμο των ποινικών δικαστηρίων! Διοικητικό Συμβούλιο και Δικαστική Επιτροπή θα πάτε για απάτη επί δικαστηρίω!!!  Σε εξέλιξη!

Αγωγή κατέθεσε επίσης ο σύλλογος του Γ. Πελέκη κατά της ΕΛΟΚ για την παράνομη διαγραφή του με δικάσιμη την 9-2-2016, η οποία αναβλήθηκε λόγω της απεργίας των δικηγόρων.   Σε εξέλιξη!


14) Δέκατη τέταρτη δικαστική διαμάχη έχουμε την από τον Δεκέμβριο του 2014 μήνυση του Θοδωρή Αθανασόπουλου κατά του Μανόλη Δημητριάδη, ΓΓ της ΕΛΟΚ (τότε) για αντιαθλητική συμπεριφορά εντός του Σταδίου Άνω Λιοσίων, όταν ο δεύτερος απάντησε με χυδαιότητες σε ερώτηση του πρώτου!  Σε εξέλιξη!


15) Δέκατη πέμπτη δικαστική διαμάχη: Την 6-3-2015 και μετά από έγγραφη καταγγελία γονιών αθλητή η ΓΓΑ ανακάλεσε την αθλητική αναγνώριση του συλλόγου "Ο Δρόμος του Πολεμιστή" με το αιτιολογικό ότι χρησιμοποιούσε ως προπονητή τον Γιώργο Πελέκη, ο οποίος έδινε και απαγορευμένες ουσίες σε αθλητές, πράγμα για το οποίο κινήθηκε αυτεπάγγελτη ποινική διαδικασία κατά του Πελέκη. Στη συνέχεια η ΕΛΟΚ διέγραψε τον ως άνω σύλλογο από τα μητρώα της με απόφαση της ΓΣ/14-11-2015.

Κατά της τελευταίας αυτής απόφασης της ΓΣ της ΕΛΟΚ ο Γιώργος Πελέκης άσκησε αγωγή, της οποίας η απόφαση 3088/2016 του Πρωτοδικείου Αθηνών βγήκε πρόσφατα και την απέρριψε. Η απόφαση, όμως, αυτή, επιδέχεται εφέσεως!

Λίγο πριν από την απόφαση επί της αγωγής, όμως, είχε εκδοθεί η απόφαση 2232/27-6-2016 του Συμβουλίου Πλημμελειοδικών με την οποία απαλλάσσεται ο Γιώργος Πελέκης από την κατηγορία της παροχής απαγορευμένων ουσιών σε αθλητές και συνεπώς η έφεση στην προηγούμενη υπόθεση θα λάβει σοβαρότατα το ουσιαστικό αυτό στοιχείο, που ανατρέπει τα δεδομένα!  Σε εξέλιξη!


 Κάθε νέα Ενημέρωση για την πρώτη δημοσίευσή της μπαίνει σε πλαίσιο, το οποίο βγαίνει στις επόμενες δημοσιεύσεις.


16) Δέκατη έκτη δικαστική διαμάχη έχουμε την από Φεβρουάριο 2015 αυτεπάγγελτη ποινική δίωξη κατά όλων των μελών του ΔΣ από την Εισαγγελία Αθηνών μετά από μηνυτήρια αναφορά του Γιώργου Κοσμίδη (23-1-2015) στην Εισαγγελία του Αρείου Πάγου. Σε αυτήν κατέθεσαν 7-8 άτομα κατηγορίας, μεταξύ των οποίων και εγώ, με πληθώρα στοιχείων κατά του ΔΣ/ΕΛΟΚ και καλούνται οι κατηγορούμενοι να απολογηθούν. Δεν γνωρίζω τι κατέθεσαν οι άλλοι, αλλά εγώ κατέθεσα όλα τα στοιχεία που γνωρίζω για την χειραγώγηση και την εκμετάλλευση της ΕΛΟΚ σε όλα της τα επίπεδα από μια Συμμορία με Δομή και Ιεραρχία, η οποία αποτελείται από τον Γερόλυμπο ως αρχηγό, τα μέλη του ΔΣ/ΕΛΟΚ ως υπαρχηγούς και συγκεκριμένους τεχνικούς ή/και μέλη Επιτροπών ως όργανα εκτέλεσης των εντολών, όλους ανεξαιρέτως να λειτουργούν με σκοπό την εκμετάλλευση της ΕΛΟΚ και του αθλήματος του καράτε! Και όλα αυτά με πρόσφατα παραδείγματα της συμπεριφοράς όλων αυτών κατά την ίδρυση και λειτουργία της Σχολής Προπονητών Καράτε.  Σε εξέλιξη!


17) Δέκατη έβδομη δικαστική διαμάχη έχουμε την από 10-9-2015 Αγωγή Ακύρωσης της Γενικής Συνέλευσης της 14-3-2015 από τους τέσσερεις Πρώτους διαγραφέντες συλλόγους κατ΄αυτήν (Κοσμίδη, Εκπαιδευτηρίων Δούκα, Μυτιλήνης, Γαλατσίου) (δικάσιμη η 14-1-2016), η οποία είναι βέβαιο ότι θα δικαιωθεί, αλλά επιδέχεται έφεση, και όταν αυτό γίνει και στην Έφεση, τότε θα ανοίξει ο ασκός του Αιόλου για τα μέλη του ΔΣ/ΕΛΟΚ.

Στα πλαίσια της ανωτέρω υπάγεται και η ήδη δικασθείσα (3-8-2015) Αίτηση με την ειδική διαδικασία των Ασφαλιστικών Μέτρων για Ακύρωση των Διαγραφών των τεσσάρων συλλόγων Κοσμίδη, Εκπαιδευτηρίων Δούκα, Μυτιλήνης, Γαλατσίου, που διαγράφηκαν από την ΓΣ/14-3-2015, και της οποίας η Απόφαση 7350/31-8-2015 Πρωτ. Αθηνών ακύρωσε τις διαγραφές και έχει εφεσιβληθεί από την ΕΛΟΚ. 

 Ενδιάμεση συντριβή ΕΛΟΚ/Γερόλυμπου!  Αντίπαλοι κατά ΕΛΟΚ/Γερόλυμπου = 12 - 0 !

Στην ανωτέρω απόφαση ασκήθηκε έφεση από την ΕΛΟΚ. Αναμένουμε την εκδίκασή της.  Σε εξέλιξη!

Την 17-11-2015: Παρά την πρωτόδικη κρίση του δικαστηρίου να δεχθεί η ΕΛΟΚ τους αθλητές των ανωτέρω σωματείων, οι σχιζοφρενείς της ΕΛΟΚ δεν άνοιξαν στην Sportdata (Σκοπελίτης) την πλατφόρμα δήλωσης των αθλητών για τους συγκεκριμένους συλλόγους. Οι σύλλογοι κατέφυγαν πάλι στο δικαστήριο, το οποίο με Προσωρινή Διαταγή (17-11-2015) διέταξε την ΕΛΟΚ να δεχθεί τους αθλητές των συλλόγων στους αγώνες των 21,22-11-2015!  

 Ενδιάμεση συντριβή ΕΛΟΚ/Γερόλυμπου!  Αντίπαλοι κατά ΕΛΟΚ/Γερόλυμπου = 13 - 0 !

Την 18-12-2015, στα πλαίσια της ανωτέρω δικαστικής διαμάχης δικάστηκε και η Αίτηση Ασφαλιστικών Μέτρων από τους Συλλόγους Καράτε των Εκπαιδευτηρίων Δούκα, Βόλου, Πολυχνίτου και Γαλατσίου κατά της ΕΛΟΚ για Ακύρωση της Γενικής Συνέλευσης της 14-3-2015, που ψήφισε την διαγραφή των 4 ανωτέρω συλλόγων με την Απόφαση 1111/23-2-2016 να δικαιώνει τους τέσσερεις συλλόγους.

ΚΑΤΑΠΕΛΤΗΣ κατά της ΕΛΟΚ ήταν η ανωτέρω Απόφαση 1111/23-2-2016 των Ασφαλιστικών Μέτρων που εξέδωσε το Πρωτοδικείο Αθηνών ύστερα από την ανωτέρω αίτηση των τεσσάρων ΠΑΡΑΝΟΜΩΣ διαγραφέντων Συλλόγων (Α. Σ. ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΗΡΙΩΝ ΔΟΥΚΑ, Α. Σ. ΓΑΛΑΤΣΙΟΥ, Α. Σ. ΥΠΕΡΤΑΤΗΣ ΑΛΗΘΕΙΑΣ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑΣ ΒΟΛΟΥ και Α. Σ. ΠΟΛΙΧΝΙΤΟΥ) και που αποκαθιστά την νομιμότητα σχετικά με τους προαναφερομένου Συλλόγους και τους αθλητές τους .

Επισημαίνεται ότι στην εκδίκαση των Ασφαλιστικών (18/12/2015) παρενέβησαν υπέρ της ΕΛΟΚ (δηλαδή υπέρ της διαγραφής των συλλόγων!!!) τριάντα τέσσερις Σύλλογοι (18 με δικηγόρο +16 με άλλον δικηγόρο: κότες, γίδια, πρόβατα ... ατάκτως ερριμμένα!!!) και μάρτυρες εξετάστηκαν για τους αιτούντες ο Σπύρος Δρακόπουλος και για την ΕΛΟΚ ο Γεώργιος Γερόλυμπος (αποδεικνύοντας ότι η ΕΛΟΚ είναι "το μαγαζί του" και ότι τα μέλη του ΔΣ/ΕΛΟΚ είναι ... κότες, που δεν μπορούν να υπερασπιστούν ούτε το ... κοτέτσι τους!). Η απόφαση που εξεδόθη συνοπτικά αναφέρει τα εξής :

● ΑΝΑΣΤΕΛΛΕΙ τις αποφάσεις της Γενικής Συνέλευσης της ΕΛΟΚ που έλαβε χώρα την 14/03/2015 ΜΕΧΡΙ ΤΕΛΕΣΙΔΙΚΙΑΣ της Αγωγής Ακύρωσης της Γενικής Συνέλευσης.
● ΑΠΟΡΡΙΠΤΕΙ την υπέρ της ΕΛΟΚ πρόσθετη παρέμβαση των τριάντα τεσσάρων Συλλόγων.
● ΚΑΤΑΔΙΚΑΖΕΙ την ΕΛΟΚ στην καταβολή της δικαστικής δαπάνης στους αιτούντες τέσσερις Συλλόγους.

 Ενδιάμεση συντριβή ΕΛΟΚ/Γερόλυμπου!  Αντίπαλοι κατά ΕΛΟΚ/Γερόλυμπου = 14 - 0 !

 

Ανεβλήθη για την 14/4/2016 λόγω της απεργίας των δικηγόρων η εκδίκαση της από 10-9-2015 ανωτέρω Αγωγής Ακύρωσης της Γενικής Συνέλευσης της 14-3-2015 των τεσσάρων συλλόγων κατά ΕΛΟΚ.   Σε εξέλιξη!


18) Δέκατη όγδοη δικαστική διαμάχη έχουμε την από 20-2-2015 μήνυση των Μπουλούμπαση, Ποντίδας και Δημητριάδη κατά Περσίδη (δηλαδή κατ' εμού) στην οποία από τώρα λέω ότι θα αθωωθώ και θα απαντήσω με μήνυση για ψευδορκία, ψευδομαρτυρία και ψευδή καταμήνυση κατά Μπουλούμπαση, Ποντίδας, Δημητριάδη και των μαρτύρων τους Παναγιώτη Χονδροματίδη και Αικατερίνης Πριοβόλου.  Σε εξέλιξη!


19) ΣΕΠ-2015: Δέκατη ένατη δικαστική διαμάχη: οι ΕΛΟΚ/Γερόλυμπος προσέβαλαν με τριτανακοπή το καταστατικό της νεοϊδρυθείσας Ελληνικής Ομοσπονδίας Άοπλης Μάχης Πλήρους Επαφής (ΕΛΟΑΜΠΕ) του Γιώργου Κοσμίδη τον Σεπτέμβριο 2015, με το αιτιολογικό ότι το καράτε της Ελλάδας, και κάθε άλλο μαχητικό σπορ, εκπροσωπείται αποκλειστικά και μόνο από την ΕΛΟΚ.

Στα πλαίσια της ανωτέρω οι ΕΛΟΚ/Γερόλυμπος έκαναν την 26-11-2015 Αίτηση Ασφαλιστικών Μέτρων και ζήτησαν με Προσωρινή Διαταγή να ακυρωθούν οι προγραμματισμένοι αγώνες της ΕΛΟΑΜΠΕ στο Βόλο για την 29-11-2015, αλλά έχασαν το δικαστήριο και οι αγώνες της ΕΛΟΑΜΠΕ έγιναν κανονικά! Μάλιστα η Πρόεδρος ξευτίλισε τον δικηγόρο της ΕΛΟΚ Γιάννη Μουρνιανάκη λέγοντας: "Μα καλά έρχεστε δυό μέρες πριν από τους αγώνες και ζητάτε να ακυρωθούν? Και οι αθλητές και γονείς που έχουν κλείσει ξενοδοχεία τι θα γίνουν?"  

 Ενδιάμεση συντριβή ΕΛΟΚ/Γερόλυμπου!  Αντίπαλοι κατά ΕΛΟΚ/Γερόλυμπου = 15 - 0 !

 

Δικάστηκε στο Ειρηνοδικείο Βόλου η Τριτανακοπή του καταστατικού της νεοϊδρυθείσας ΕΛΟΑΜΠΕ με νίκη της ΕΛΟΚ και την ΕΛΟΑΜΠΕ να υποβάλει έφεση κατά της απόφασης του Ειρηνοδικείου Βόλου. 

 Ενδιάμεση νίκη ΕΛΟΚ/Γερόλυμπου!  Αντίπαλοι κατά ΕΛΟΚ/Γερόλυμπου = 15 - 1 ! Αλλά και Σε εξέλιξη!


20) Εικοστή δικαστική διαμάχη η από 31-10-2015 τιμωρία αθλητών, προπονητών και συλλόγων από τη νέα μαϊμού Δικαστική Επιτροπή των ΕΛΟΚ/Γερόλυμπου των δικηγόρων Σωτήρη Τζανάκου, Νίκου Αθανασακόπουλου και Αικατερίνης Αγιακλόγλου!

Σε εξέλιξη βρίσκεται η προσφυγή στο ΑΣΕΑΔ του δεύτερου πακέτου των τιμωρημένων τριών συλλόγων και ατόμων (Νέου Φαλήρου, Καπανδριτίου και ατόμων), που παρανόμως τιμώρησε η παράνομη και μαϊμού-Δικαστική Επιτροπή της ΕΛΟΚ τον Οκτώβριο 2015.  Σε εξέλιξη!

Ταυτόχρονα οι ανωτέρω τρεις σύλλογοι (Νέου Φαλήρου, ΓΑΣ Μακεδονία και ΣΠΚ Αγριάς) είχαν καταθέσει και Αίτηση Ασφαλιστικών Μέτρων, η οποία είχε προσδιοριστεί να δικαστεί την 9-6-2016 στο Πρωτοδικείο Αθηνών και με την οποία ζητούσαν την αναστολή της διαγραφής τους μέχρι να δικαστεί η κύρια αγωγή τους. Το Δικαστήριο ανέβαλε λόγω αποχής των δικηγόρων για την 11-10-2016 και διατήρησε την Απόφαση της Προσωρινής Διαταγής με την οποία αναστέλλονταν οι από 6-2-2016 αποφάσεις διαγραφής!

 Ενδιάμεση συντριβή ΕΛΟΚ/Γερόλυμπου!  Αντίπαλοι κατά ΕΛΟΚ/Γερόλυμπου = 16 - 1 !


 Κάθε νέα Ενημέρωση για την πρώτη δημοσίευσή της μπαίνει σε πλαίσιο, το οποίο βγαίνει στις επόμενες δημοσιεύσεις.


21) Φεβρουάριος 2016: Εικοστή πρώτη δικαστική διαμάχη μεταξύ ΕΛΟΚ και συλλόγων. Δεύτερο πακέτο διαγραφών συλλόγων!

Ο Γερόλυμπος υπό τη μόνιμη επήρεια του απέραντου μίσους του κατά πάντων, όσων δεν ... κάθονται να τους αρμέξει (!), προώθησε προς διαγραφή στην ΓΣ της 6-2-2016 όσους συλλόγους πήραν μέρος στο ιδρυτικό καταστατικό της ΕΛΟΑΜΠΕ με τον ισχυρισμό ότι η ΕΛΟΚ είναι η μόνη και αποκλειστική ομοσπονδία που καλύπτει όλες τις μαχητικές τέχνες στην Ελλάδα!!! Δεν υπάρχει αμφιβολία ότι αυτό το παιδί το βάφτισε ... τρελός παπάς!

Με τις γνωστές και ακραίες φασιστικές μεθόδους φίμωσης συλλόγων, αλλοίωσης του εκλογικού σώματος και άλλων εκτεταμένων παρανομιών κατά της εγκυρότητας της ΓΣ ο Γερόλυμπος υλοποίησε για άλλη μια φορά σε μια "δίκη-παρωδία" τις μιαρές του εμμονές, που ήταν να διαγράψει τους οκτώ από τους δέκα συλλόγους, που πήραν μέρος στην ίδρυση της ΕΛΟΑΜΠΕ, και να "συγχωρήσει" τους δύο, που "πούλησαν εν ψυχρώ" τους οκτώ προηγούμενους! Αίσθηση προκαλεί το γεγονός ότι ο ένας από τους δύο "εν ψυχρώ πωλητές ψυχής" είναι ο Θανάσης Καραπλιάγκος, ο οποίος βρέθηκε ξαφνικά και μέλος του ΔΣ/ΕΛΟΚ ως επιλαχών στις εκλογές του 2012.

Τρεις από τους οκτώ ανωτέρω συλλόγους κατέφυγαν πάλι στο Δικαστήριο με Αίτηση Ασφαλιστικών Μέτρων και Προσωρινής Διαταγής για την ακύρωση των αποφάσεων της ανωτέρω ΓΣ με αποτέλεσμα την 12-3-2016 να ΑΝΑΣΤΑΛΕΙ με Προσωρινή Διαταγή του Προέδρου Πρωτοδικών Αθηνών η από 6/2/2016 απόφαση της Έκτακτης Γενικής Συνελεύσεως της ΕΛΟΚ περί διαγραφής των Συλλόγων ΑΘΛΗΤΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΝΕΟΥ ΦΑΛΗΡΟΥ (67), ΓΥΜΝΑΣΤΙΚΟΣ ΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ (350) και ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΠΑΡΑΔΟΣΙΑΚΟΥ ΚΑΡΑΤΕ ΑΓΡΙΑΣ Ο ΜΑΧΗΤΗΣ (129).

 Ενδιάμεση συντριβή ΕΛΟΚ/Γερόλυμπου!  Αντίπαλοι κατά ΕΛΟΚ/Γερόλυμπου = 17 - 1 !


22) Ως εικοστή δεύτερη δικαστική διαμάχη θα πρέπει να θεωρηθεί και η ανάκληση της Ειδικής Αθλητικής Αναγνώρισης της Ομοσπονδίας του Τριάθλου, αφού πρόκειται για δικαστική διαμάχη του ίδιου "αθλητικού καρεκλοκένταυρου" με τους ίδιους απατεώνες συνεργάτες συλλόγους και άτομα από το καράτε κατά της Γενικής Γραμματείας Αθλητισμού πλέον τώρα!

Απόλυτα σχετική με τα δρώμενα στο καράτε είναι και η πορεία του Γερόλυμπου στην Ομοσπονδία Τριάθλου!

(Καλά το κέρλινγκ, το οποίο έφαγε πόρτα από τον Ανδριανό από το 2014, του το χαρίζουμε!)

Ως γνωστόν ο Γερόλυμπος είχε αρπάξει και "άρμεγε" και το Τρίαθλο με τα γνωστά λαμόγια-συλλόγους καράτε, βλέπε:

1/2/2016-Απληροφόρητοι και Ανεγκέφαλοι οι "Ημίθεοι" της Ελληνικής Ολυμπιακής Επιτροπής!

22/2/2016-Υποθάλπουν τον Αθλητικό Εγκληματία στην Ελληνική Ολυμπιακή Επιτροπή!

 

Μετά από την ανακάλυψη και αποκάλυψη του karate.gr ότι στις εκλογές του 2012 του Τριάθλου πήραν μέρος μόνο σύλλογοι καράτε, που δεν ασκούν το Τρίαθλο, βλέπε:

4/1/2016 - Καράτε και Τρίαθλο: Το "Σύνδρομο του Γερόλυμπου" και ο Οίκος της Μεγάλης Ανοχής!

15/1/2016 - Εγκληματική Οργάνωση Εκμετάλλευσης Αθλητικών Ομοσπονδιών έχει στήσει η "Συμμορία Γιώργου και Εμμανουέλλας Γερολύμπου και Συνεργατών Α.Ε.Α."

κάποτε ξύπνησε για λίγο από τον λήθαργο και η ΓΓΑ και αφαίρεσε από την Ομοσπονδία Τριάθλου την Ειδική Αθλητική Αναγνώριση εντάσσοντας το άθλημα του Τριάθλου στην Ομοσπονδία του Πεντάθλου με απόφαση του ΓΓΑ.!

Ο Γερόλυμπος δια της Ομοσπονδίας του Τριάθλου, παραμυθιάζοντας τους τριαθλητές, οι οποίοι πολύ περιέργως και υπόπτως ΔΕΝ ανήκουν σε συλλόγους (μία και μόνη εξήγηση χωράει γι' αυτό!), και με την παράνομη υποστήριξη της Ελληνικής Ολυμπιακής Επιτροπής (άλλα λαμόγια αυτά!) διαμαρτυρήθηκε έντονα και πρώτα πήρε μια προσωρινή διαταγή για διεξαγωγή αγώνων από το Δικαστήριο, ενώ στη συνέχεια κατέφυγε στο Διοικητικό Εφετείο για να ανατρέψει την απόφαση της ΓΓΑ. Επ' αυτού και μετά την εκδίκαση της υπόθεσης στο Εφετείο απαντά ο ΓΓΑ Ιούλιος Συναδινός ως κατωτέρω:

Το Διοικητικό Εφετείο δικαίωσε την ΓΓΑ για το Τρίαθλο

ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ
ΓΕΝΙΚΗ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ
ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ

Αθήνα, 31 Μαρτίου 2016

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Με απόφαση του Διοικητικού Εφετείου Αθηνών απορρίφθηκε η αίτηση αναστολής της Ελληνικής Ομοσπονδίας Τριάθλου κατά της απόφασης του Γενικού Γραμματέα Αθλητισμού Ιούλιου Συναδινού περί ανάκλησης της αθλητικής αναγνώρισης της ως άνω Ομοσπονδίας.

«Η προσπάθεια για διαφάνεια και τήρηση της νομιμότητας θα συνεχιστεί σε όλο το φάσμα του ελληνικού αθλητισμού», δήλωσε χαρακτηριστικά ο γ.γ.Α. Ιούλιος Συναδινός.

 Τέλος με πανωλεθρία Γερόλυμπου!  Αντίπαλοι κατά ΕΛΟΚ/Γερόλυμπου = 18 - 1 !  Λάθος, δεν είναι το τέλος! Το Τρίαθλο έχει και συνέχεια!

23) Εικοστή τρίτη δικαστική διαμάχη: Στις αρχές καλοκαιριού 2016, κατά πληροφορίες, η ΓΓΑ έφτιαξε δύο ογκώδεις φακέλους για τις χειραγωγούμενες εκλογές στο Τρίαθλο, τις πλαστές συμμετοχές ανύπαρκτων συλλόγων στις μαϊμουδένιες-εκλογές και άλλα, και τους έστειλε τον ένα στον Εισαγγελέα Πρωτοδικών για διερεύνηση τυχόν ποινικών αδικημάτων και τον άλλο στον Αντεισαγγελέα Αρείου Πάγου τον ειδικά ασχολούμενο με αθλητικά θέματα για διερεύνηση τυχόν κακουργημάτων! Αναμένεται, λοιπόν, συνέχεια για τον πρόεδρο του Τριάθλου Γιώργο Γερόλυμπο, τη γυναίκα του Εμμανουέλα Ποντίδα-Γερολύμπου και όλους τους κολλητούς του συνεργάτες-λαμόγια, που χρησιμοποιεί στις χειραγωγούμενες εκλογές του Τριάθλου, ώστε να αρμέγει από το 2006 τις επιχορηγήσεις και κάθε άλλο δυνατό οικονομικό όφελος από αυτό το άθλημα και την ομοσπονδία του!

Τα βασικά στοιχεία στους φακέλους αυτούς είναι αφενός οι μάταιες αναζητήσεις του Τριάθλου και ελέγχων επί των πεπραγμένων του από την ΓΓΑ και αφετέρου οι έρευνες, τα συμπεράσματα και τα επόμενα δημοσιεύματα του karate.gr όσον αφορά στις εκλογές του Τριάθλου το 2012, όπου συμμετείχαν μόνο σύλλογοι καράτε των στενών συνεργατών του Γιώργου Γερόλυμπου!

4/1/2016 - Καράτε και Τρίαθλο: Το "Σύνδρομο του Γερόλυμπου" και ο Οίκος της Μεγάλης Ανοχής!

15/1/2016 - Εγκληματική Οργάνωση Εκμετάλλευσης Αθλητικών Ομοσπονδιών έχει στήσει η "Συμμορία Γιώργου και Εμμανουέλας Γερολύμπου και Συνεργατών Α.Ε.Α."

Βεβαίως οι δύο λαπάδες Κοντονής και Συναδινός για άλλη μια φορά αποφεύγουν να αναλάβουν τις ευθύνες τους και να ασκήσουν τα καθήκοντά τους, που απορρέουν από τον Αθλητικό Νόμο, διότι έπρεπε πρώτα η ίδια η ΓΓΑ με εντολή τους να διενεργήσει διαχειριστικούς και οικονομικούς ελέγχους για την Ομοσπονδία του Τριάθλου από το 2006 (ενδεχομένως και από νωρίτερα), πράγμα το οποίο εκ του νόμου αποτελεί καθαρά δική της αρμοδιότητα και ευθύνη, και μετά να στείλει το σύνολο των αποτελεσμάτων των ελέγχων στον Εισαγγελέα!

Παρ' όλα αυτά έχουμε ακόμα μια υπόθεση, ποινική αυτή τη φορά, κατά του Γερόλυμπου σε Εξέλιξη!


 Όλες οι προηγούμενες δικαστικές διαμάχες της ΕΛΟΚ και του Γερόλυμπου κατά συλλόγων και ατόμων πληρώνονται από τους ηλίθιους τους γονείς με τις συμμετοχές των παιδιών τους στους αγώνες, αφού οι απατεώνες προπονητές των περισσοτέρων συλλόγων, για να ευνοούνται προσωπικά από τον Γερόλυμπο, δίνουν τις υπογραφές των προεδρείων τους σε λευκές βεβαιώσεις αντιπροσώπων, ώστε αυτός να βάζει δικούς του ανθρώπους και με αυτόν τον τρόπο να χειραγωγεί όπως θέλει τις Γενικές Συνελεύσεις! Ζώα!!!


 Αρχική     Επικαιρότητα     Οι Δίκες του Καράτε