karate.gr: 16 - Γενικά Πολιτικά Θέματα

Πρώτη δημοσίευση 20/12/08, τελευταία ενημέρωση 5/2/09  

                             Αρχική     Επικαιρότητα    Περιεχόμενα Κεφαλαίου

Καταχωρήσεις στο karate.gr

Διοργανώσεις

Χορηγίες-Δωρεές-Υποστήριξη

Άδειες Λειτουργίας Γυμναστηρίων

 

 

Copyright © 1945-2045 Θύμιος Περσίδης,

Κυνηγός της Απάτης από Χόμπι!

 

Επιτέλους μας μήνυσε και ο ... Γερόλυμπος επειδή τον είπαμε ... Γερόλυμπο !!!

Όλα τα είχε η Μαριορή, ο φερετζές της έλειπε !!! Καλές Γιορτές!

Την έκανε μεν ο Γερόλυμπος, αλλά μυρίζει παραγγελία Ορφανού !!!

Σε μια εποχή που η Νέα Δημοκρατία καταποντίζεται από τα ... "βαρίδια" !!! Σε μια εποχή που οι πράξεις και τα σκάνδαλα των στελεχών της κατεβάζουν ραγδαία τα ποσοστά των ψηφοφόρων της !!!

Η πολιτική μας άποψη είναι ότι ένα τέτοιο "βαρίδι" είναι και ο Γερόλυμπος !!! Και θα το αποδείξουμε στο δικαστήριο και ας πάρει η μπάλα μαζί με τον Γερόλυμπο και τον Ορφανό και τον Καραμανλή!

Άλλωστε, από τότε που οι "εξαπατητές" του ελληνικού λαού αρνήθηκαν να εφαρμόσουν τις αποφάσεις των δικαστηρίων, που δικαίωναν την ΠΟΠΚ, αρνούμενοι την αναγνώρισή της παράνομα και πλαστογραφώντας την αλήθεια, από τότε και εμείς τους είχαμε υποσχεθεί στο όνομα του Γερόλυμπου να ρίξουμε την κυβέρνηση! Και θα το κάνουμε!

 

Εισαγωγή

Μετά από τα βροντερά σκάνδαλα του Ζαχόπουλου, της Siemens, του σκανδάλου Βουλγαράκη-Πελέκη-Ρουσσόπουλου-Εφραίμ-Βατοπεδίου, της ενίσχυσης των τραπεζών με 28 δισ. εν μέσω επερχόμενης οικονομικής κρίσης και  κ.τ.λ., κ.τ.λ. η αιχμή του δόρατος του ελληνικού λαού, ο πρωθυπουργός Κώστας Καραμανλής, ξεγλίστρησε ή έτσι νόμισε, από την ευθύνη ... "αναλαμβάνοντας προσωπικά την ευθύνη"! Δεν είδε, δεν άκουσε, δεν αντιλήφθηκε, δεν ενημερώθηκε, δεν έδωσε την πρέπουσα σημασία και βαρύτητα σε κανένα σκάνδαλο και ιδίως στην αρπαχτή που έγινε από τη Μονή Βατοπεδίου και από συνεργάτες του ή και αρμόδιες δημόσιες υπηρεσίες επί της ακίνητης περιουσίας του δημοσίου που άλλαζε χέρια όπως το τραπουλόχαρτο στα επιδέξια χέρια ενός ... παπατζή!

Μετά από τις ταραχές, τις πορείες, τις διαδηλώσεις και τις καταστροφές που προκάλεσαν στο κέντρο της Αθήνας και σε άλλες πόλεις οι φοιτητές, οι γενικότερα διαμαρτυρόμενοι και κυρίως οι κουκουλοφόροι αντιεξουσιαστές, σε αντίθεση με τους προηγούμενους χωρίς κουκούλα ... εξουσιαστές (δεν ξέρουμε από ποιούς να φυλαχτούμε!), η γνώμη του ελληνικού λαού για το κυβερνών κόμμα και τον πρωθυπουργό έχει αποσαφηνιστεί και αποτυπώνεται στις δημοσκοπήσεις. Συγκεκριμένοι πολιτικοί και πολιτικές της διαφθοράς παρασύρουν στον πάτο της θάλασσας τη Νέα Δημοκρατία, όπως τα βαρίδια τον δύτη! Μια κυβέρνηση παγωμένη στις κρίσεις και ένας αρχηγός της παντελώς ανύπαρκτος προσπαθούν να συντηρηθούν πίσω από μια θολή εικόνα ενός "εικονικού πρωθυπουργού", ο οποίος "αναλαμβάνει την ευθύνη"! Ποιά ευθύνη? Και πώς την αναλαμβάνει? Όταν σπάω ένα τζάμι και αναλαμβάνω την ευθύνη σημαίνει ότι το πληρώνω και το αντικαθιστώ. Εδώ τι πληρώνει και με ποιανού λεφτά? Κάνει τη ζημιά, με βάζει να την πληρώσω σαν μαλάκας και δεν ξεκολλάει τον κώλο του από την καρέκλα για να κάνει και άλλη ζημιά και να με ξαναβάλει να την ξαναπληρώσω!!!

Από το Μάρτιο του 2004, που ανέλαβε τα καθήκοντά του, μέχρι σήμερα σε κάθε περίπτωση εθνικής κρίσης ποτέ δεν τον είδαμε να αναλαμβάνει τα ηνία κάποιας κρίσιμης κατάστασης από την πρώτη στιγμή! Πάντα εμφανιζόταν με "καθυστέρηση" από πέντε μέρες μέχρι ... τέσσερις μήνες και προσπαθούσε να μπαλώσει εκ των υστέρων την απουσία του με πομπώδεις λόγους και υποσχέσεις! Πάντα ήταν ένας "πρωθυπουργός κρότου-λάμψης" και στην ουσία ... άσφαιρος!!!

Η άποψή μου για την "κακοτυχία" της Νέας Δημοκρατίας είναι πως δεν πρόκειται για πληθώρα, σωρεία ή αλυσίδα από ατυχή περιστατικά, αλλά για εμπεδωμένη φιλοσοφία και στρατηγικές πολλών στελεχών της. Και επειδή οι στρατηγικές αυτές και τα αποτελέσματά τους δεν κρύβονται, η αποκάλυψη κάθε σκανδάλου έδενε και πέντε-δέκα ονόματα-βαρίδια στο πλεούμενο της Νέας Δημοκρατίας. Έτσι, μέχρι να αντιληφθούν μερικοί υγιείς νεοδημοκράτες τι συμβαίνει, ήδη το πλεούμενο βρισκόταν με γεμάτα τα αμπάρια με νερό και από θαλαμηγός έγινε ... υποβρύχιο!

 

Ο Γιώργος Γερόλυμπος ως ... "βαρίδι"!

Από το 1990, όταν ο Γερόλυμπος εμφανίστηκε ως μέλος στο Διοικητικό Συμβούλιο της ΕΟΕΚ (Ελληνικής Ομοσπονδίας Ερασιτεχνικού Καράτε) είχε στόχο να κάνει καριέρα στον ερασιτεχνικό αθλητισμό, όπου οι υπηρεσίες όλων προσφέρονται υποτίθεται ΔΩΡΕΑΝ. Και το κατάφερε με τη βοήθεια των πολιτικών  "προστατών" του! Κάθε καταγγελία εναντίον του για παράτυπες ή παράνομες ενέργειες ή παραλείψεις του έβρισκε "μαντρότοιχο" στους πολιτικούς του προστάτες και κάθε παρανομία του έβρισκε υποστηρικτές τους ίδιους! Πάντα απηύθυνα και στον ίδιο και στους πολιτικούς του προστάτες την πρόκληση να ελέγξω ενώπιον εισαγγελέα τα οικονομικά της ομοσπονδίας καράτε (ΕΛΟΚ) και αν δεν αποδείξω τρανταχτές παρανομίες με ποινή την φυλάκιση, τότε να μπω εγώ εθελοντικά φυλακή, και κάνουν την πάπια! Το αποτέλεσμα είναι ο απλός "λαστιχάς" (βουλκανιζατέρ έχει ο άνθρωπος!) να δίνει 16 ώρες την ημέρα κάθε μέρα από τη ζωή του επί 14 χρόνια στον ερασιτεχνικό αθλητισμό ως μέλος διοικητικών συμβουλίων ερασιτεχνικών αθλητικών ομοσπονδιώνή άλλων αθλητικών φορέων ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΠΛΗΡΩΝΕΤΑΙ! Ε!, όποιος το πιστεύει αυτό είναι πολύ ... μαλάκας, με το συμπάθιο! Καθώς και όποιος πιστεύει ότι το πιστεύει ο μέσος Έλληνας!

Και λέω "ερασιτεχνικών αθλητικών ομοσπονδιών", διότι ο Γιώργος Γερόλυμπος, ο οποίος είναι "μανούλα η μοναχή" στην ίδρυση και την άλωση αθλητικών ομοσπονδιών, έχει διαγράψει μια μοναδική πορεία στον αθλητισμό, που δεν συγκρίνεται με την πορεία κανενός άλλου "καρεκλοκένταυρου" του αθλητισμού, με το επόμενο θαυμαστό αθλητικό βιογραφικό:

 

1) Από το 1993 ελέγχει την ομοσπονδία του ερασιτεχνικού καράτε (ΕΛΟΚ σήμερα) με επιχορήγηση 200 εκατ. δρχ. το χρόνο και γραφεία στο ΟΑΚΑ. Όταν κατηγορήθηκε για "περίεργη μη καταχώρηση" ποσού 47 εκατ. δρχ. επιχορηγήσεων στον απολογισμό του 1999, έτρεξε ο Ορφανός με τον Μεντεσίδη να τον γλιτώσουν με εικονικό έλεγχο της πλάκας. Τους τα έχω γράψει κατάμουτρα και κανείς δεν κουνήθηκε τρία χρόνια τώρα! Αν είστε άντρες, δώστε μου να τον ελέγξω εγώ με την εποπτεία εισαγγελέα και σας υπόσχομαι το καλύτερο κελί στο ... Πουλί!!! Είστε "καθαροί"? Ανοίγετε τα οικονομικά της ΕΛΟΚ! Είστε "βρώμικοι"? Επικαλείστε τον ... "μπάρμπα σας τον ψεύτη"! Συμβαίνει το δεύτερο!

Το Εγχειρίδιο του Καλού Λαμόγιου διδάσκει ότι η Λαμογιά είναι σαν το παγόβουνο: όσο μεγάλη και αν την κάνεις, το πολύ-πολύ να αποκαλυφθεί το 1/10 αυτής πριν ... λειώσει πλησιάζοντας στον Ισημερινό! Τα υπόλοιπα 9/10 είναι πάντα ... κέρδος σε ρευστό αφορολόγητο και κυρίως ... ατιμώρητο!

2) Το 1995 ιδρύει μια ομοσπονδία-μαϊμού δήθεν παραδοσιακού καράτε για να αρπάξει το παραδοσιακό καράτε από την ΠΟΠΚ (Πανελλήνια Ομοσπονδία Παραδοσιακού Καράτε), αλλά την άρπαξε και ακόμα δεν την χώνεψε!

3) Το 1996 αρπάζει με τον τότε συνεργάτη του Γιώργο Τσόγκα την Ομοσπονδία του Χόκεϊ επί ... Κουτόχορτου και μπαίνει μέσω αυτής στην ΕΟΕ (Ελληνική Ολυμπιακή Επιτροπή), επειδή το καράτε δεν ήταν Ολυμπιακό και δεν μπορούσε να μπει στην ΕΟΕ μέσω αυτού. Τον διώχνουν από το Χόκεϊ και την επόμενη τετραετία μπαίνει στην ΕΟΕ από το σόφτμπολ, αφού πρώτα περνάει και από το μπέιζμπολ! Βρωμάει η υποστήριξη του τότε υφυπουργού!

4) Από το 2001 ελέγχει την ομοσπονδία κέρλινγκ, που δημιούργησε ο ίδιος με συλλόγους καράτε, με επιχορήγηση από τη ΓΓΑ και γραφεία στο ΟΑΚΑ, (όπου γράφω "ελέγχει" σημαίνει ότι διαχειρίζεται και τα οικονομικά χωρίς έλεγχο!).

5) Είναι γενικός γραμματέας της Παγκόσμιας Ομοσπονδίας του ερασιτεχνικού καράτε, της οποίας τα οικονομικά κανείς δεν ξέρει από πού ελέγχονται, με γραφεία στο ΟΑΚΑ και έξοδα να πληρώνονται από τον Ελληνικό λαό, (Ιωαννίδη παρανομείς!)

6) Είναι γενικός γραμματέας της Πανευρωπαϊκής Ομοσπονδίας του ερασιτεχνικού καράτε, της οποίας τα οικονομικά κανείς δεν ξέρει από πού ελέγχονται, με γραφεία στο ΟΑΚΑ και έξοδα να πληρώνονται από τον Ελληνικό λαό,  (Ιωαννίδη παρανομείς!)

7) Είναι πρόεδρος (πρόσφατα σχετικά) στο Τρίαθλο με γραφεία στο ΟΑΚΑ, στο οποίο τρίαθλο δεν παρέλειψε να εγγράψει τους πιστούς του "συλλόγους καράτε για όλες τις δουλειές", ώστε να ελέγχει τη διοίκηση, φυσικά για να ξαναμπεί στην ΕΟΕ, αφού το σόφτμπολ το σουτάρησαν από τους Ολυμπιακούς!

8) Είναι διευθυντής αθλημάτων (?) στη Διεθνή Επιτροπή Μεσογειακών Αγώνων με γραφεία στο ΟΑΚΑ, θέση πλήρους απασχόλησης με μισθό και ασυμβίβαστη με τις υπόλοιπες θέσεις του. Μερικοί λένε ότι έχει αρνηθεί τον μισθό, αλλά αυτό ή είναι ψέμα ή γεννάει αυθόρμητα την υποψία ότι βγάζει περισσότερα με άλλους τρόπους! Ποιός αρνείται το μισθό της δουλειάς που κάνει όλη την ημέρα κάθε μέρα??? Ο μηχανικός? Ο δικηγόρος? Ο δημοσιογράφος? Ο τραπεζικός? Ο εισαγγελέας? Ο δικαστής?

Μόνον η ... Αγία Σουλπικία των Καράτε-Χόκεϋ-Σόφτμπολ-Κέρλινγκ-Τρίαθλου-Athens2004-Μεσογειακών και βάλε!

Ορφανός και Γερόλυμπος ήταν και είναι ... "κώλος και βρακί" κατά τη σοφή λαϊκή ρήση στην αρπαγή και  χειραγώγηση αθλητικών ομοσπονδιών!!!

(Ευχαριστούμε τις κυρίες που ποζάρισαν αυθόρμητα για αυτήν την Πολιτική φωτογραφία! Επελέγη η φωτό της κυρίας Μαριάνθης, διότι αποδίδει απόλυτα την πραγματικότητα!)

9) Είχε (ή και ακόμα έχει) μετατρέψει την ομοσπονδία καράτε σε μαγαζί του "Γερόλυμπος Α.Ε.", όταν είχε τον επικεφαλής υπάλληλο της ομοσπονδίας ταυτόχρονα και Διευθύνοντα Σύμβουλο της επιχείρησής του MEGA HELLAS Ε.Π.Ε. από την οποία πούλαγε είδη καράτε κατά παράβαση του αθλητικού νόμου, αλλά και τον λογιστή των επιχειρήσεών του ταυτόχρονα και λογιστή της ομοσπονδίας καράτε με επιχορήγηση 200 εκατ. δρχ. δημόσιου χρήματος το χρόνο για δεκαπέντε χρόνια!!!

10) Είναι μέλος της εκτελεστικής επιτροπής της Ελληνικής Ολυμπιακής Επιτροπής, στην οποία χώθηκε αρχικά ως αντιπρόσωπος του χόκεϋ μέχρι που τον έδιωξε ο συνεταίρος του Τσόγκας από το Χόκεϋ, μετέπειτα σαν αντιπρόσωπος του σόφτμπολ μέχρι που αυτό κηρύχθηκε "έκπτωτο" από τους Ολυμπιακούς και τώρα φρόντισε να αρπάξει το τρίαθλο για να διατηρήσει τη θέση του στην ΕΟΕ, αποδεικνύοντας για χιλιοστή φορά την ανηθικότητα στην οποία κολυμπάει ο μαρμάρινος Ναός του Αθλητικού Ιδεώδους, τρομάρα στα πατζάκια τους!

11) Θα ... τον ρωτήσω για τα άλλα γιατί δεν τα θυμάμαι όλα!

 

Όλα τα ανωτέρω καταγγέλονται από δεκάδες δημοσιογράφους στον τύπο εδώ και δώδεκα χρόνια, αλλά η Γενική Γραμματεία Αθλητισμού, ως ο Οίκος της Μεγάλης Ανοχής, είναι το πιο χοντρόπετσο παχύδερμο της ζούγκλας!

 

Ήθελα να ήξερα, αυτοί οι Νεοδημοκράτες είναι τόσο ηλίθιοι περνώντας μας για τόσο ηλίθιους, ώστε να μην καταλαβαίνουνε ότι όλοι οι γύρω του Γερόλυμπου τα βλέπουν όλα αυτά και εξ αυτών κρίνουν και τους υφυπουργούς και τους υπουργούς αλλά και τον ίδιο τον πρωθυπουργό???

Δεν καταλαβαίνουν ότι η συμπεριφορές όλων των Γερόλυμπων δεν είναι μαγκιές, αλλά "βαρίδια" για το κόμμα τους και τον πρωθυπουργό τους???

Δεν καταλαβαίνουν ότι αν ένα προβεβλημένο στέλεχος του κόμματός τους δίνει την εντύπωση κραγμένου λαμόγιου και υποστηριζόμενου από την κομματική τους ηγεσία (ονομαστικά από συγκεκριμένους πολιτικούς), τότε αυτόματα αυτό έχει αντίκτυπο στο κόμμα τους και στον πρωθυπουργό τους και αποτελεί "βαρίδι" για το κόμμα τους???

Έ!, αν δεν τα καταλαβαίνετε όλα αυτά, τότε είσαστε βλήματα!

 

Αλλά, θα μου πείτε, ένας πρωθυπουργός που αδυνατεί να διοικήσει ένα ... περίπτερο, όπως είπε και ο προφήτης Πάγκαλος (!), πού να καταλάβει τις λεπτές αυτές έννοιες, όταν δεν καταλαβαίνει τις χοντρές που συγκλονίζουν την κοινωνία μας. Ένα πρωθυπουργός που δεν είχε καταλάβει για το σκάνδαλο του Βατοπεδίου, όπως ο ίδιος ομολόγησε, θα καταλάβει για τις ανεξέλεγκτες δραστηριότητες του Γερόλυμπου???

Ας μην είμαστε και τόσο αυστηροί! Ας μη ζητάμε τόσα πολλά από τον Πρωθυπουργό! Πού να πιάσει τώρα η μύτη του Καραμανλή ή των ανωτέρων του κόμματός του την ... πορδίτσα "Γερόλυμπος" μέσα στη ... μπόχα τόσων σκανδάλων διαφθοράς κορυφαίων στελεχών της Νέας Δημοκρατίας!!! Άλλωστε τη μύτη του καθενός την καλύπτει η δική του μυρωδιά! Πώς να μυρίσει τον άλλο???

 

Αυτό ακριβώς είναι και το μυστικό της επιτυχίας του Γερόλυμπου: η διαφορά στη ... μπόχα!!!


 

Με βαθιά ιαπωνική υπόκλιση

www.karate.gr    

 

  Αρχική     Επικαιρότητα    Περιεχόμενα Κεφαλαίου