karate.gr: 16 - Γενικά Πολιτικά Θέματα

 Πρώτο 26/8/07, 1/9/07 

                             Αρχική     Επικαιρότητα    Περιεχόμενα Κεφαλαίου

Καταχωρήσεις στο karate.gr

Διοργανώσεις

Χορηγίες-Δωρεές-Υποστήριξη

Άδειες Λειτουργίας Γυμναστηρίων


26/8/07 - Ο "Σχιζοφρενής Δολοφόνος με το Πριόνι"
το πόρισμα Ζορμπά ... φιμώνει
στις Πυρκαγιές δεν ... κωλώνει
και Εκλογές ... Διοργανώνει!

(τραγουδιέται και ... καραόκε!)

Το χρονικό ενός αποτυχημένου πρωθυπουργού και μιας αποτυχημένης κυβέρνησης μέσα από τα διαχρονικά εξώφυλλα των εφημερίδων!

 ΜΕΡΟΣ Γ - (ΜΕΡΗ  - Α - Β )

 

Copyright © 1945-2045 Θύμιος Περσίδης,

Κυνηγός της Απάτης από Χόμπι!

 

Δεν ξέρουμε από ποιούς να φυλαχτούμε! Από τα γκαγκστεροειδή, που μας κλέβουν τα δικαιώματά μας, από τους κλέφτες που ληστεύουν τα λεφτά των ασφαλιστικών ταμείων μας, από τους εμπρηστές που καίνε τις περιουσίες μας και τη χώρα ολόκληρη ή από τους ολοκληρωτικά ηλίθιους και ανίκανους "κοματοψηφοεκβιαστές" που μας αφήνουν να καούμε ζωντανοί αρκεί να πάρουν τις εκλογές τους!!!

 

10-11-2003, Το είχε πει ο προφήτης Θεόδωρος Πάγκαλος:

http://www.enet.gr/online/online_p1_text.jsp?c=110&id=76493276

«στραψε και βρόντηξε» ο Θεόδωρος Πάγκαλος στη διάρκεια εκδήλωσης της Νεολαίας ΠΑΣΟΚ, εξαπολύοντας δριμεία επίθεση κατά της Ν.Δ., του προέδρου της Κ. Καραμανλή και του επίτιμου προέδρου της Κ. Μητσοτάκη.
Χαρακτήρισε τον κ. Καραμανλή «ανεπάγγελτο ανιψιό του ιδρυτή της Ν.Δ., άγνωστο ως βουλευτή για την κοινοβουλευτική του δράση». Σημείωσε ότι «τα τελευταία 22 χρόνια, πριν ακόμη εκλεγεί αρχηγός της παράταξής του δεν τον θυμάμαι ποτέ να έχει πάρει το λόγο για να μιλήσει για κάποιο θέμα. Πρέπει να γνωρίζει και ο πολίτης, που μεθαύριο θα ψηφίσει, ότι κάποιος που δεν έχει διοικητική πείρα, δεν έχει διοικήσει ούτε ένα περίπτερο, ήταν φοιτητής και έγινε βουλευτής, θέλει με την ιδιότητα και μόνο του νέου να γίνει πρωθυπουργός».


Έναν περιπτερά να είχαμε για πρωθυπουργό, θα είχαν σωθεί τα μισά καμένα γιατί θα έτρεχε από την πρώτη στιγμή ο ίδιος για να σβήσει τις φωτιές! 66 δολοφονίες από αμέλεια!!!

 Τα εξώφυλλα των εφημερίδων δίνουν το καυτό θέμα της ημέρας. Η επικαιρότητα όμως σπρώχνει το κάθε χθεσινό θέμα στη λήθη. Συναρμολογώντας το παζλ των καυτών θεμάτων της παρελθούσας καθημερινής επικαιρότητας έχουμε την τρέχουσα ιστορία μας και τον ακριβή χαρακτήρα της κυβέρνησης!

ΔΕΛΤΙΟ ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΑΣ ΕΦΗΜΕΡΙΔΩΝ - ΙΟΥΝΙΟΣ 2007

 

 

ΜΕΣΗ ΗΜΕΡΗΣΙΑ ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΑ

ΠΟΣΟΣΤΑ

A/A

Ε Φ Η Μ Ε Ρ Ι Δ Ε Σ

ΑΘΗΝΩΝ

ΕΠΑΡΧΙΩΝ

ΣΥΝΟΛΟ

ΑΝΑ

 

ΠΕΙΡΑΙΩΣ

ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Απογευματινές (δεν περιλαμβάνονται οι εκδόσεις της Κυριακής)

 

5

ΕΘΝΟΣ

15.373

23.369

38.742

15,31%

9

ΕΛΕΥΘΕΡΟΤΥΠΙΑ

24.687

26.539

51.226

20,24%

13

ΤΑ ΝΕΑ

33.807

30.084

63.891

25,25%

 

ΣΥΝΟΛΟ

125.904

127.138

253.043

100,00%

Κυριακάτικες

 

6

ΕΘΝΟΣ ΤΗΣ ΚΥΡΙΑΚΗΣ

65.703

92.004

157.707

14,17%

14

ΚΥΡΙΑΚΑΤΙΚΗ ΕΛΕΥΘΕΡΟΤΥΠΙΑ

74.453

99.254

173.707

15,60%

 

ΣΥΝΟΛΟ

478.358

634.953

1.113.311

100,00%


Πρώτος ο Πολύδωρας μας ξεφουρνίζει τα περί "ασύμμετρης απειλής" με ύφος ... Παγώνας που μόλις έχασε την ... αγνότητά της !!!

"Ασύμμετρη απειλή"

Από τη Βικιπαίδεια, την ελεύθερη εγκυκλοπαίδεια

Ο όρος «Ασύμμετρη απειλή» είναι σύγχρονος στρατιωτικός όρος που καθιερώθηκε κυρίως από στρατιωτικούς αναλυτές πολεμικών επιχειρήσεων μόλις στις δύο τελευταίες δεκαετίες. Ο όρος αυτός περιέχεται στα σενάρια νατοϊκών και εθνικών ασκήσεων καθώς και σε περιορισμένες κατά τόπους δραστηριότητες αμυντικής ανάπτυξης. Σήμερα λαμβάνεται σοβαρά υπόψη σε ανάπτυξη ειδικών μέτρων ασφαλείας.

Για τις ασύμμετρες απειλές (asymmetric threats) και τον ασύμμετρο πόλεμο (asymmetric warfare) δεν υπάρχουν απόλυτα συμφωνημένοι ορισμοί διεθνώς και τούτο προκειμένου οι σχεδιασμοί να προλαμβάνουν πιθανές δράσεις και μέσα.

Γενικά, ασύμμετρος θεωρείται ο πόλεμος που διενεργείται από οργανωμένες μη-συμβατικές ομάδες, βασίζεται στην αναίρεση των κανόνων του δικαίου και του δικαίου του πολέμου, ενώ χρησιμοποιεί κυρίως χαμηλού σχετικά κόστους όπλα και επιχειρησιακή δράση που προκαλεί όμως, δυσανάλογα, μεγάλου (ασύμμετρου) κόστους αποτελέσματα στον υπέρτερο αντίπαλο, τόσο σε ανθρώπινες ζωές και υλικό όσο και σε ψυχολογικό και κοινωνικό κόστος. Κύριος σκοπός του είναι η εξασθένιση/κάμψη της αποφασιστικότητας και της αποτελεσματικής χρήσης των συντελεστών ισχύος του υπέρτερου αντιπάλου.

Στις ασύμμετρες απειλές/συγκρούσεις συγκαταλέγονται ακόμη και οι επιθέσεις ανταρτών, τρομοκρατικών ομάδων ή άλλων οργανωμένων οντοτήτων που ενστερνίζονται τα ανωτέρω, και μπορεί να χρησιμοποιούν από συμβατικά ή αυτοσχέδια όπλα μέχρι όπλα μαζικής καταστροφής WMD (Weapons of Mass Destruction), πχ μικρά πυρηνικά (mini πυρηνικές βόμβες πλουτωνίου), ραδιολογικά (π.χ. dirty bombs), χημικά και βιολογικά όπλα. Ιστορικά, τέτοιες μεθόδους ακολούθησαν ασθενέστερες δυνάμεις εναντίον πολύ ισχυρότερων αντιπάλων (κυβερνήσεων κρατών ή πολυεθνικών οντοτήτων, πχ συλλογικών οργανισμών άμυνας και ασφάλειας).


"Ασύμμετρη ... Μαλακία" (καθόλου χυδαίος αλλά στρατιωτικός και πολιτικός επιστημονικός όρος, πρόσφατα καθιερωθείς!)

Από την Λαο-Παίδεια, τη Λαϊκή Εγκυκλοπαίδεια!

 

Έτσι ακριβώς καθορίζεται η πολιτική πράξη της απεγνωσμένης και μάταιης αποποίησης των ευθυνών από κυβερνητικές "κότες" κάθε επιπέδου, που δεν έχουν τον ανδρισμό και την ελάχιστη αξιοπρέπεια να επωμιστούν το κόστος των ευθυνών τους, όταν από δικά τους λάθη, δικές τους παραλείψεις και δική τους αδιαφορία και ανικανότητα απανθρακώνονται 66 άνθρωποι, η μισή Ελλάδα και ένα κομμάτι της Ιστορίας της, και οι ευθύνες αυτές επιχειρείται να μεταβιβαστούν με βάση εφαρμοσμένο επικοινωνιακό σχέδιο κεντρικής αρχηγικής επινόησης (Καραμανλής, Πολύδωρας, Μπακογιάννη, Ρουσόπουλος και άλλοι!) σε απρόσωπους, φανταστικούς δήθεν αντιπάλους και ανύπαρκτες ομάδες δήθεν τρομοκρατών, που επιβουλεύονται την κοσμοκράτειρα ... Ελλάδα και τον Έλληνα ... "πλανητάρχη", τρομάρα του!

 

(Παρένθεση: Αντίστοιχα "Συμμετρική" σημαίνει τα ανωτέρω αλλά ... και με τα δυό τα χέρια!)

 

ΤΟ ΜΗΝΥΜΑ ΤΟΥ ΙΝΤΕΡΝΕΤ

"Τα πράγματα δεν πάνε άλλο. Όλη η πατρίδα ερημοποιήθηκε, ο αριθμός των νεκρών συνεχώς ανεβαίνει και οι άθλιοι πολιτικάντηδες το μόνο που ξέρουν να κάνουν είναι να κλαίνε τη... μοίρα τους.
Παιδιά, ήρθε η ώρα για μεταπολίτευση, ήρθε η ώρα για ΑΜΕΣΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ!
Οι εκλογές είναι μια φάρσα, ο κοινοβουλευτισμός έχει μετατραπεί σε ολιγαρχία και οικογενειοκρατία, είναι ανίκανοι να κυβερνήσουν και το αποδεικνύουν κάθε μέρα!
Το ΟΛΟΚΑΥΤΩΜΑ της πατρίδας μας και οι νεκροί συμπολίτες μας δεν είναι η σταγόνα που ξεχείλισε το ποτήρι, από σταγόνες γίναμε μούσκεμα. Είναι ένα ηφαίστειο που ΖΗΤΑ εκδίκηση και αγώνα!
Γι' αυτό ας κατέβουμε όλοι αύριο, Κυριακή 26 Αυγούστου στις 12.00 το μεσημέρι, έξω από τη Βουλή. Να θρηνήσουμε την πατρίδα και τους νεκρούς μας, τη φύση μας που χάθηκε για πάντα και να διαδηλώσουμε την απόφασή μας για ΜΕΤΑΠΟΛΙΤΕΥΣΗ, για ΑΜΕΣΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ!
Κάηκαν τα σπίτια μας, πέθαναν οι άνθρωποι μας...  Πόσο άλλο θα περιμένουμε;"

Δεν βρέχει! Σας φτύνουνε χιλιάδες!!!  Από το Διαδίκτυο θα σας έρχεται η ... "σκατοθύελα" στο μέλλον!!!


Αν αυτές οι χιλιάδες κινήθηκαν από το ίντερνετ και τα SMS, τότε οι δημοσκοπήσεις αποδεικνύονται μαιϊμού!!!
Παρέμβαση μέσω Ιντερνετ Δυναμική παρέμβαση στην εκλογική διαδικασία κάνουν οι bloggers (άνω μια από τις συγκεντρώσεις διαμαρτυρίας που προκάλεσαν). Συχνά με οργισμένη γλώσσα, άλλοτε με λογοτεχνικό ύφος, καταλογίζουν ευθύνες στην κυβέρνηση για ολέθρια λάθη και παραλείψεις στην αντιμετώπιση των φονικών πυρκαγιών. Ιδιαίτερους στόχους τους αποτελούν ο πρωθυπουργός Κ. Καραμανλής και ο υπουργός Δημόσιας Τάξης, Β. Πολύδωρας. (από το ΕΘΝΟΣ)
Οι φωτό με κλικ ... μεγαλώνουν!!!
 ΕΠΙΛΟΓΟΣ ΚΑΙ ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑ: ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΕΓΚΛΗΜΑ ΧΩΡΙΣ ΤΙΜΩΡΙΑ
  17-9-07

Οι εκλογές της 16ης Σεπτεμβρίου έδωσαν μια ανάπηρη κυβέρνηση της Νέας Δημοκρατίας, ένα πεθαμένο ΠΑΣΟΚ και τρεις ... μπαλαντέρ!

Η Νέα Δημοκρατία βλέπει "νίκη" την κατακόρυφη πτώση της από τους 165 βουλευτές στους 152 !

www.karate.gr    

 

   Αρχική     Επικαιρότητα    Περιεχόμενα Κεφαλαίου