karate.gr:  karate.gr: 14 - ΕΛΟΚ / WKF - ChickenClub,  

Πρώτη Δημοσίευση:  9/2/2023. Ενημέρωση 20/2/2023. / Στηρίξτε το karate.gr με 20 €/έτος! Donations 20€/y!

Αρχική,      Επικαιρότητα,      Περιεχόμενα ΕΛΟΚ / WKF .

Σε πρώτη δημοσίευση από 16/12/2021 και αναδρομικά σε παλαιότερα άρθρα του www.karate.gr!

 Πρόλογος του άρθρου από τον Θύμιο Περσίδη .

Οι Αποφάσεις της 16/12/2021 του ΕΔΔΑ στις "Δύο" και της 1/12/2022 στη "Μία" Προσφυγές "PERSIDIS vs GREECE"!

Το www.karate.gr, σαν συνέχεια του από το ΝΟΕ-1977 μέχρι το ΔΕΚ-1994 με εκδότη τον Θύμιο Περσίδη κυκλοφορούντος μηνιαίου αθλητικού περιοδικού "ΔΥΝΑΜΙΚΟ ΤΖΟΥΝΤΟ-ΚΑΡΑΤΕ" αρχικά και απλά "ΔΥΝΑΜΙΚΟ" αργότερα, είναι ένας "δημοσιογραφικός ιστότοπος", που γράφεται από έναν κορυφαίο γνώστη στον ειδικό χώρο του καράτε. Όσα πρόσωπα κρίνονται εδώ είναι αποδεδειγμένα δημόσια πρόσωπα και κρίνονται για πράξεις και παραλήψεις τους στους τομείς των δημόσιων αρμοδιοτήτων τους υπό τα ευρύτερα όρια κριτικής αξιολόγησης, όπως απαιτεί η διαφύλαξη του δημοσίου συμφέροντος για τον αθλητισμό, τον οποίο χρυσοπληρώνει ο Έλληνας φορολογούμενος!!!

Ως επί 17 χρόνια εκδότης του ανωτέρω περιοδικού και από τον Αύγουστο του 2004 ιδιοκτήτης-διαχειριστής του www.karate.gr, αλλά και ως υπέρ των σαράντα ετών διοικητικός αθλητικών ομοσπονδιών καράτε, έχω δικαστεί σε περισσότερες από 80 δίκες (Πρωτοδικείου, Εφετείου, Αρείου Πάγου κτλ.) σε αστικές, ποινικές και διοικητικές υποθέσεις με νίκες ή παραγραφές για τις περισσότερες από αυτές. Για δύο αστικές (με ασφαλιστικά) και μία ποινική (με μία αναίρεση δεκτή!) υποθέσεις, σύνολο 4+4+5=13 δίκες που έχασα, με αντικείμενο κυρίως τη συκοφαντική δυσφήμιση, είχα υποβάλει αντίστοιχα τρεις Προσφυγές (δύο το 2014 και μία το 2015, με κλικ εδώ) στο Ευρωπαϊκό Δικαστήριο Δικαιωμάτων του Ανθρώπου (ΕΔΔΑ) με ΠΑΡΑΠΟΝΑ για λανθασμένη εφαρμογή από τους Δικαστές υπέρμετρου περιορισμού στην ελευθερία της έκφρασης στα κείμενά μου, τα οποία αφορούσαν σε κριτικές αξιολογήσεις πράξεων δημοσίων προσώπων, παρ' όλο που υπέβαλα πάντα και σχετικές αποφάσεις του ΕΔΔΑ! Τις Προσφυγές αυτές τις είχα συντάξει μόνος μου χωρίς τη βοήθεια νομικού! Τέτοιες Προσφυγές υποβάλλονται στο ΕΔΔΑ περί τις 30.000 κάθε χρόνο από όλη την Ευρώπη και απορρίπτεται το 95% αυτών από το γραμματειακό πρωτόκολλο και την αρχική εκτίμηση του παραδεκτού της προσφυγής! Οι δικές μου πέρασαν και οι τρεις τα δύο αυτά στάδια μέσα στο ελάχιστο 5% για να δικαστούν!!!

Πριν όμως δικαστούν, το Νομικό Συμβούλιο του Κράτους (ΝΣΚ), που παρίσταται νομικά στο ΕΔΔΑ για την Ελληνική Κυβέρνηση, μού πρότεινε Συμβιβασμό με Αποζημίωση για παράβαση από τα δικαστήρια του άρθρου 6 περί μη δίκαιης δίκης και του άρθρου 10 περί ελευθερίας της έκφρασης της Ευρωπαϊκής Σύμβασης Δικαιωμάτων του Ανθρώπου (ΕΣΔΑ) αρχικά για τις δύο αστικές και μετέπειτα και για την ποινική! Αποδέχθηκα το Συμβιβασμό με την Αποζημίωση, διότι οι υποθέσεις είχαν αργήσει απαράδεκτα πάρα πολύ (εξίμισι χρόνια!), ενώ ήταν και οικονομικά συμφερότερος από το να εκδικαστούν! Η επιτυχία αυτή με κατέστησε το μόνο γνωστό Έλληνα Πολίτη, που χωρίς να είναι νομικός κατάφερε να δικαιωθεί σε τρεις ιδιόγραφες Προσφυγές του στο ΕΔΔΑ!!! Δεν υπάρχει δε καμιά αμφιβολία ότι η ανωτέρω πρόταση Συμβιβασμού αποτελεί παραδοχή ήττας, αφού το Δημόσιο δεν χαρίζει ούτε δεκάρα στον Πολίτη!

Το κυριότερο, όμως, είναι ότι το www.karate.gr αναγνωρίστηκε από το ΕΔΔΑ ως δημοσιογραφικό site υπό την ευρεία έννοια και μπορεί πλέον ελεύθερα να κρίνει αξιολογικά πράξεις και παραλήψεις δημοσίων προσώπων στους τομείς των δημοσίων καθηκόντων τους με ευρύτερα πλαίσια εκφράσεων από ότι των απλών ιδιωτών!!! Με βάση αυτό το ακλόνητο συμπέρασμα, οι αρμόδιες δημόσιες υπηρεσίες καλά θα κάνουν να μελετούν σε βάθος τις καταγγελίες, που κατά καιρούς υποβάλλω, και να διορθώνουν τις στρεβλώσεις, τις οποίες καταγγέλλω και τις οποίες "ανέχονται έως υποθάλπουν" χωρίς να ιδρώνει το αυτί τους!!!

"Η Δημοσίευση είναι η Ψυχή της Δικαιοσύνης" = "Όλα στο Φως!"

 Το παρόν δημοσίευμα αποτελεί αναπόσπαστο μέρος του οικείου κεφαλαίου αλληλένδετων άρθρων και σχετικών 3000 περίπου σελίδων!  Μόλις στέλνετε στους φίλους σας με SMS: "karate.gr", αμέσως ανοίγουν το karate.gr και διαβάζουν το τελευταίο άρθρο του!!!


 Οι Απάτες του ΔΣ/ΕΛΟΚ συνεχίζονται ασταμάτητα και στον τομέα της παραπληροφόρησης βαφτίζοντας τις παταγώδεις αποτυχίες του σε δήθεν επιτυχίες!!!

 Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Εφήβων, Νεανίδων, Νέων, U21 - Λάρνακα!

 Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Ανδρών-Γυναικών!

 Δελτία Τύπου από το Σύλλογο Γονέων!

Πάντα κοντά στην Ελεγκτική Επιτροπή!

 Το βάπτισμα του πυρός για τον Σύλλογο Γονέων των Αθλητών! Μηδενική πρόοδος στους διαχειριστικούς και οικονομικούς ελέγχους της ΕΛΟΚ από την Ελεγκτική Επιτροπή! Εμπόδια στο έργο της από τον Ταμία Φυλακτό και το ΔΣ Ηλιθίων!


 Copyright © 1945-2045: Θύμιος Περσίδης, Κυνηγός Απατεώνων από Χόμπι!

Εκ των Ιδρυτών της ΕΛΟΚ, τέως Γεν. Γραμματέας, Πρόεδρος και Επίτ. Πρόεδρος!

Πρόεδρος της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Παραδοσιακού Καράτε!!!

Εγκληματολόγος πάσης φύσεως αθλητικών εγκλημάτων των ΕΛΟΚ και ΓΓΑ!!!

Φόβος και τρόμος των παντός επιπέδου και ιδιότητας αθλητικών λαμόγιων!!!

Εντοπιστής μίζας, λαμογιάς και παρανομιών των διοικούντων την ΕΛΟΚ και την ΓΓΑ!!!

Από την 1/3/2023 καταγγέλλονται αναδρομικά από την 29/5/2021 όλες οι παρανομίες του Διοικητικού Συμβουλίου της ΕΛΟΚ σε όλες τις αρμόδιες υπηρεσίες με emails!

 Από 30/1/1995 - Η ΠΟΠΚ είναι η αποκλειστικά αρμόδια και υπεύθυνη για τα παραδοσιακά στιλ καράτε στην Ελλάδα με τελεσίδικες και αμετάκλητες αποφάσεις Δικαστηρίων:

1996 - Απόφαση Πρωτοδικείου ΠΟΠΚ - ΕΛΟΚ!

2000 - Απόφαση Εφετείου ΠΟΠΚ - ΕΛΟΚ!

2003 - Απόφαση Αρείου Πάγου ΠΟΠΚ - ΕΛΟΚ!

Όλα τα διπλώματα Νταν στα παραδοσιακά στιλ στην Ελλάδα είναι άκυρα αν δεν έχουν πιστοποιηθεί ή απονεμηθεί από την ΠΟΠΚ! Διαβάστε τα επόμενα τέσσερα άρθρα!

18/3/20-Η ΠΟΠΚ είναι η μόνη αρμόδια και υπεύθυνη για την πιστοποίηση, απονομή και κατάταξη Νταν Σότοκαν-ριου, Γουάντο-ριου, Σίτο-ριου, Γκότζου-ριου.

28/3/20-Η κατάσταση στο καράτε σήμερα! Πώς γίνονται οι νόμιμες πιστοποιήσεις Νταν από την ΠΟΠΚ!

1/2/22-Αναγνώριση Διπλωμάτων Νταν Παραδοσιακού Καράτε από την ΠΟΠΚ!

12/6/22-Οι Απατεώνες … Φαραώ του Καράτε και οι Πυραμίδες των Ψευτο-Ντάν!

 

Ε ν ό τ η τ ε ς (με κλικ)

 Α - 3,5/2/2023 - Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Εφήβων, Νεανίδων, Νέων και U21 - Λάρνακα!

Β - 11,12/2/2023 - Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Καράτε Ανδρών-Γυναικών - Αγ. Θεόδωροι

Γ- 7/2/2023 - Ο Πανελλήνιος Σύλλογος Γονέων & Κηδεμόνων Αθλητών Καράτε!

 Δ - "Αγκάθια" για την Έκθεση της Ελεγκτικής Επιτροπής της ΕΛΟΚ!

 Ε - 12/3/2023 - Η Γενική Απολογιστική Συνέλευση για το 2022 της ΕΛΟΚ!!!

Ζ - 13/2/2023 η Ανάρτηση στη ΔΙΑΥΓΕΙΑ του Πρακτικού ΔΣ της 8/1/2023 και Ανάλυση!

Η - 13/2/2023 η Ανάρτηση στη ΔΙΑΥΓΕΙΑ του Πρακτικού ΔΣ της 19/1/2023 και Ανάλυση!

 M A K I W A R A

 Α -  3,5/2/2023 - Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Εφήβων, Νεανίδων, Νέων και U21 - Λάρνακα!  (Ενότητες)  (Ενότητες)

 

Η Ανάπτυξη του αθλήματος του καράτε!

Πριν αναφερθούμε στο θέμα αυτής της Ενότητας κρίνεται σκόπιμο να υπενθυμίσουμε τις ψευδείς πληροφορίες της ΕΛΟΚ για τους πρόσφατους αγώνες Καράτε Κ1, όπου όλα τα αποτελέσματα τα διαβάζει ... ανάποδα!

Αν ο στόχος για την ανάπτυξη του αθλήματος σε μια ομοσπονδία είναι να βελτιώνεται στα αποτελέσματα των διεθνών αγώνων, τότε θα πρέπει να ακολουθεί ένα λογικό και αντικειμενικό τρόπο στη μέτρηση των αποτελεσμάτων και να παρακολουθεί αν αυτές οι μετρήσεις χρόνο με το χρόνο βελτιώνονται! Βλέπουμε την παγκόσμια WKF να καταλήγει μετά το πέρας κάθε διοργάνωσης σε ένα λεγόμενο Πίνακα Μεταλλίων, όπου κατατάσσει τις χώρες ανάλογα με τα μετάλλια, που κατέκτησαν στις διάφορες κατηγορίες δίνοντας βέβαια μεγαλύτερη βαρύτητα στα χρυσά, μετά στα αργυρά και τέλος στα χάλκινα και αγνοώντας τελείως τις άλλες θέσεις, που παίρνουν οι αθλητές των χωρών καθώς και το πλήθος των αθλητών της κάθε χώρας! Αυτό είναι πρώτα λανθασμένο και αμέσως μετά άδικο!

Ο Πίνακας, λοιπόν, Μεταλλίων είναι στην ουσία μια σύγκριση της ανάπτυξης του αθλήματος μεταξύ των χωρών, αλλά και για κάθε χώρα η βελτίωσή της ή όχι προϊόντος του χρόνου: Σε αυτή, όμως, τη σύγκριση δεν λαμβάνονται υπόψη η πολιτική κατάσταση στην κάθε χώρα, η οικονομική κατάσταση κάθε χώρας, ο πληθυσμός της χώρας, το κλίμα της χώρας και άλλοι παράγοντες, οι οποίοι παίζουν μεγάλο ρόλο στην απόδοση τής κάθε εθνικής ομάδας! Για παράδειγμα, άλλο είναι να είσαι Ελβετός τίγκα στο χρήμα και άλλο Ουκρανός στα λαγούμια με κομμένο ρεύμα, γκρεμισμένες πόλεις και τα κανόνια στον κρόταφο! Άλλο είναι να είσαι Φινλανδός και να κάνεις τρεις ώρες προπόνηση χωρίς να ιδρώνεις και άλλο ... Ζιμπάμπουε, που ιδρώνεις με την κάθε ανάσα!!! Άλλο να είσαι Λουξεμβουργιανός με 640 χιλιάδες κατοίκους και άλλο από τη Γερμανία με 83 εκατ. κατοίκους!!! Άλλο η εθνική ομάδα να έχει 80 αθλητές και άλλο να έχει 5 αθλητές!

Συνεπώς, αν οι συγκρίσεις δεν είναι αδύνατες, τότε τουλάχιστον θα πρέπει να γίνονται με λογική και ειλικρίνεια και όχι με τις φανφάρες του Α-Σιετή, του Χρήστου, του Μητρόπουλου και του κάθε ... Μανταίου!!!!

Οι αγώνες Καράτε Κ1, όπως εξηγήσαμε και στο προηγούμενο άρθρο μας, είναι για τα ... μπάζα, διότι οι συμμετοχές είναι ελεύθερες με αποτέλεσμα άλλες χώρες να στέλνουν 140, 80 50 αθλητές και άλλες 8, 5, 3, 1 πράγμα που δείχνει ότι δεν έχουν την δυνατότητα ή ότι πραγματικα και οι χώρες τούς θεωρούν για τα μπάζα και δεν ενδιαφέρονται!!!

Ένα άλλο στοιχείο είναι το αν η κάθε διοργάνωση μετράει στην παγκόσμια βαθμολογία των αθλητών ή είναι στημένοι από τον εμποράκλα τον Εσπίνος για να εισπράττει!!!

Τεράστιοι τίτλοι ανακοίνωναν τους αγώνες K1 για τα μπάζα των ΕΛΟΚ/WKF!

Όλους τους παράγοντες σύγκρισης είναι αδύνατο να τους λάβει υπόψη του κανείς, ενώ έχει επικρατήσει ο τρόπος μέτρησης και βαρύτητας των μεταλλίων της WKF! Αλλά αυτό συμφέρει την WKF! Τουλάχιστον, όμως, το πλήθος των αθλητών της κάθε εθνικής ομάδας θα πρέπει να λαμβάνεται υπόψη, διότι αλλιώς η σύγκριση των επιτυχιών ομάδας με 50 αθλητές προς ομάδα με 5 αθλητές θα ήταν πολύ άδικη! Επομένως, θα πρέπει να υπολογίζουμε και το πλήθος των αθλητών της κάθε εθνικής ομάδας!

Από τα προηγούμενα είναι αυτονόητο ότι οι αγώνες Κ1 των ΕΛΟΚ/WKF είναι μαλακίες και σέρνουν τα παιδάκια σε ένα ψεύτικο ιδανικό!!!

Ανεξάρτητα, όμως, από τον τρόπο μέτρησης της WKF, η κάθε εθνική αποστολή, όταν γυρίζει στη χώρα της κάνει πάντα μια σύγκριση με τον περισυνό εαυτό της για να δει αν βελτιώθηκε ή όχι! Και εδώ παίζει ρόλο το πλήθος των αθλητών τής κάθε αποστολής!

Επομένως, το κλάσμα των μεταλλίων δια (/) του πλήθους των αθλητών, που πήραν μέρος στη διοργάνωση, ως Ποσοστό Επιτυχίας αποτελεί μια πιο προσγειωμένη εικόνα της κατάστασης της εθνικής ομάδας!

Στους αγώνες Καράτε Κ1 τονίσαμε (προηγούμενο άρθρο μας) στον άσχετο Α-Σιετή και τους Απατεώνες του ότι:

 

Παπάρια Δεύτεροι στους 72 ήρθατε, όπως ανακοινώνετε! 14οι ήρθατε στους 44 με 81 αθλητές ήρθατε, όπως δείχνει και ο επόμενος Πίνακας Ποσοστών Επιτυχίας, όταν 5 μόνο χώρες ήρθαν με πάνω από 50 αθλητές, περί τις 60 χώρες ήρθαν με κάτω από 30 αθλητές, εκ των οποίων 30 χώρες με κάτω από 5 αθλητές!

Με την ανωτέρω υπενθύμιση για τους ανεγκέφαλους, ας δούμε τους Πανευρωπαϊκούς στη Λάρνακα!

 

Η Ανακοίνωση της ΕΛΟΚ: - Στη Λάρνακα η εθνική για το Ευρωπαϊκό - 2 Φεβρουαρίου, 2023

 

Με προορισμό τη Λάρνακα αναχώρησε σήμερα (Πέμπτη) η εθνική ομάδα Καράτε, για να λάβει μέρος στο 50ο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Εφήβων, Νεανίδων, Νέων και U21. Οι αγώνες διεξάγονται το τριήμερο 3-5 Φεβρουαρίου στο αθλητικό κέντρο «Κίτιον». Η ελληνική αποστολή αποτελείται από 36 αθλητές και αθλήτριες που καλύπτουν σχεδόν όλες τις κατηγορίες σωματικού βάρους και όλα τα ηλικιακά γκρουπ σε ΚΑΤΑ και ΚΟΥΜΙΤΕ.

Το «παρών» στην Κύπρο θα δώσουν μεταξύ άλλων ο Παγκόσμιος Πρωταθλητής Εφήβων του 2022 Ηλίας Ψωμάς, ο οποίος μετέχει στα -76κ Νέων Ανδρών και η Κωνσταντίνα Χρυσοπούλου, «χρυσή» το 2022 στο ευρωπαϊκό της Πράγας στα -59κ. Νέων Γυναικών, η οποία θα αγωνιστεί στην κατηγορία -61κ. U21. Σε ανώτερη ηλικιακή κατηγορία ανέβηκε και η Χριστίνα Παππά που ήταν δεύτερη στις νεανίδες στην Πράγα και τώρα «κατεβαίνει» στα -48κ. Νέων Γυναικών. Οι συγκεκριμένοι αθλητές και αθλήτριες κατέκτησαν μετάλλιο μέσα στο 2022, ενώ στη Λάρνακα θα αγωνιστούν κι άλλοι με διακρίσεις σε προηγούμενες διοργανώσεις.

Την ελληνική ομάδα συνοδεύουν οι προπονητές Σπύρος Μαργαριτόπουλος, Δημήτρης Τριανταφύλλης, Μαρίζα Σουμπασάκη. Αρχηγός αποστολής είναι ο Γιώργος Κελάλης. Επίσης στην Κύπρο θα βρίσκεται ο πρόεδρος της  Τεχνικής Επιτροπής της ΕΛΟΚ Σταύρος Σταυριαννίδης και οι διαιτητές Γ. Κανέλλης, Ν. Πανετσίδης, Δ. Αναστασιάδης, Δ. Αρσενιάδης, Γ. Καμπανός, Φρ. Τσιριγώτη.

H ελληνική ομάδα

U21 Ανδρών

ΚΑΤΑ  Γιάννης Κουκουσέλης  (Α.Σ. Αλμωπία)    

-60κ. Δημήτρης Κουλούρης (Σότοκαν Καράτε Ηγουμενίτσας)        

-67κ. Τάσος Χασανάκος (Παμμεσηνιακός)  

-75κ. Χαράλαμπος Καμπουγέρης (Α.Σ."Ο δρόμος της ειρήνης”)     

-84κ. Κωνσταντίνος Μπίνας (Σότοκαν Καράτε Ηγουμενίτσας)       

+84κ. Σέργιος Καρβούνης (Α.Σ. Δήμου Ζωγράφου)

U21 Γυναικών

ΚΑΤΑ  Αντωνία Μωυσίδου (Α.Σ. Ειρήνη)  

-50κ. Στελίνα Τζίλια (Σότοκαν Καράτε Λακκώματος)    

-55κ. Αθανασία Ανδριανοπούλου (Δόξα Γαλατσίου) 

-61κ. Κωνσταντίνα Χρυσοπούλου (Α.Σ. Η αδελφότητα)

-68κ. Μαρία Κουταλιάρη (Ακαδημία Καράτε Χίου)

+68κ.  Εύα Ιωσήφ (Δόξα Γαλατσίου)

Εφήβων

ΚΑΤΑ  Αλέξης Λιάσκας (Οδυσσέας Πετρούπολης)    

-52κ. Δημοσθένης Παπαδόπουλος (Σότοκαν Καράτε Λακκώματος)  

-57κ. Χρήστος Παπαευσταθίου (Α.Σ. ακαδημία Σότοκαν Καράτε)   

-63κ. Πέτρος Καρράς (Α.Σ. Η αδελφότητα)     

-70κ. Δήμος Κουταλιάρης (Ακαδημία Καράτε Χίου) 

+70κ. Μιχάλης Μώκας (Σότοκαν Καράτε Ηγουμενίτσας)  

Νεανίδων

ΚΑΤΑ Αθηνά Τσιακμάκη (Άθλος Περιστερίου)        

-47κ. Ηλιάνα Κομίνη (Σότοκαν Καράτε Ηγουμενί-τσας)        

-54κ. Δήμητρα Θεοδωροπούλου (Δόξα Γαλατσίου) 

-61κ. Μαρία Ζαμαντζά (Λέσχη Κατερίνης)   

+61κ. Σοφία Στεφανοπούλου (Α.Σ. Η καρδιά του Πολεμιστή)         

Νέων Ανδρών

ΚΑΤΑ Φώτης Τσιακμάκης (Άθλος Περιστερίου)

-55κ. Χρήστος Τζίλιας (Σότοκαν Καράτε Λακκώ-ματος)

-61κ. Γιώργος Μπαλιώτης (Οδυσσέας Πετρούπολης)

-68κ. Στέλιος Φτυλάκης (Οδυσσέας Πετρούπολης)  

-76κ. Ηλίας Ψωμάς (Δόξα Γαλατσίου)

+76κ. Νίκος Μωραϊτης (Ακαδημία Σότοκαν Καράτε)

Νέων Γυναικών

ΚΑΤΑ Παρασκευή Νεοχωρίτη (Καράτε Shotokan)            

-48κ. Χριστίνα Παππά (Οδυσσέας Πετρούπολης)    

-53κ. Λυδία Ξένου (Οδυσσέας Πετρούπολης) 

-59κ. Βασιλική Καρμανιόλα (Δόξα Γαλατσίου)    

-66κ. Άννα Μαρία Παππά (Α.Ο. Παρ. καράτε Shoto-kan)  

+66κ. Μαρία Αναστασίου (Α.Σ. Σότοκαν Καράτε Σαλαμίνας)  

ΟΜΑΔΙΚΟ ΚΑΤΑ: Μαρία Παυλίτινα,  Χριστίνα Παππά, Λυδία Ξένου (Οδυσσέας Πετρούπολης)  

 

Το πρόγραμμα των αγώνων

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 3/2/2023

09:00 – 13:45 Προκριματικοί Ατομικού ΚΑΤΑ Νέων, Εφήβων, Νεανίδων, U21. Προκριματικοί ομαδικού ΚΑΤΑ

14:00 – 18:45 Προκριματικοί και ρεπεσάζ Κούμιτε Εφήβων, Νεανίδων (όλες οι κατηγορίες)

19:30 – 20:30 Τελετή Έναρξης

ΣΑΒΒΑΤΟ, 4/2/2023

09:00 – 14:30  Προκριματικοί και ρεπεσάζ Κούμιτε Νέων (όλες οι κατηγορίες)

15:30 – 20:30 Προκριματικοί και ρεπεσάζ Κούμιτε U21 (όλες οι κατηγορίες)

ΚΥΡΙΑΚΗ, 5/2/2023

10:00 – 21:00 Τελικοί και αγώνες για την 3η θέση όλων των ηλικιών και όλων των κατηγοριών σωματικού βάρους

 

Οι αγώνες διεξήχθησαν και η επινίκια ανακοίνωση της ΕΛΟΚ ήταν η επόμενη με 2-3 φωφτογραφίες:

 

Δελτίο Τύπου - Πρωταθλήτρια Ευρώπης η Χρυσοπούλου, Ασημένιο για την Ζαμαντζά, χάλκινο στο ΚΑΤΑ η Τσιακμάκη

5 Φεβρουαρίου, 2023, -  Τρία μετάλλια για την Ελλάδα και κατάκτηση της 13ης θέσης στις 48 χώρες!

Χρυσό μετάλλιο στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα της Λάρνακας κατέκτησε η Κωνσταντίνα Χρυσοπούλου. Η 18χρονη καρατέκα, λίγες ημέρες μετά το θρίαμβό της στο K1 Series A της Αθήνας, θριάμβευσε και στην Κύπρο, καθώς ανέβηκε στο πιο ψηλό σκαλί του βάθρου στην κατηγορία -61κ U21 KUMITE. Στον τελικό η Χρυσοπούλου επικράτησε 4-2 της Ρεεμ Κάμις (Γερμανία), ενώ για να φτάσει έως εκεί είχε νικήσει κατά σειρά την Ιταλίδα Αουρόρα (5-5), την Ιρλανδή Ο’Σάλιβαν (7-2), τη Βόσνια Κούρτες (5-1) και στον ημιτελικό τη Γιοβανόφσκα από τη Βόρεια Μακεδονία (7-4). 

Ασημένιο μετάλλιο στην κατηγορία 61κ νεανίδων KUMITE κατέκτησε η Μαριάντα Ζαμαντζά. Η Κατερινιώτισσα πρωταθλήτρια ήταν ανίκητη στους προκριματικούς και πήρε την πρώτη θέση στο pool της νικώντας 2-0 τη Σεβκόβα (Λετονία), 2-0 την Πριγκλόβα (Τσεχία), 5-0 την Τσερουάκι (Ιταλία) και στον ημιτελικό την Μπάλουτ (Πολωνία) . Ηττήθηκε 1-0 στον τελικό από την Ισπανίδα Χούλια Κλόπες.

Στο ΚΑΤΑ Νεανίδων η Αθηνά Τσιακμάκη κατέκτησε το χάλκινο μετάλλιο. Ο «μικρός» τελικός της κατηγορίας εξελίχθηκε με «θρίλερ» με την πρωταθλήτρια του Άθλου Περιστερίου να συγκεντρώνει βαθμολογία 41.3 έναντι 41.1 της Μαρκές από την Πορτογαλία.

Έτσι, η ελληνική αποστολή επιστρέφει σήμερα (22:20 με πτήση της Ο.Α) στην Αθήνα με απολογισμό ένα χρυσό, ένα ασημένιο και ένα χάλκινο μετάλλιο που την φέρνουν στην 13η θέση, ανάμεσα σε 48 χώρες που μετείχαν στη διοργάνωση, με 1.100 αθλητές.

Όμως, εξίσου σημαντικό είναι το γεγονός ότι από τους 36 καρατέκα που αποτέλεσαν την ελληνική ομάδα στη Λάρνακα, οι 16 πήραν κατάταξη, βρέθηκαν δηλαδή στους πρώτους εννέα της κατηγορίας τους.

Αναλυτικά:  Την 5η θέση κατέκτησαν:

* Στα +70κ εφήβων ο Μιχάλης Μώκας, ο οποίος πέτυχε τρεις νίκες στο pool που συμμετείχε και ηττήθηκε στον ημιτελικό. Στη συνέχεια έχασε 2-0 από τον Αζέρο Ραχίμπ Αζίμ στον τελικό των ρεπεσάζ.

* Στα 61κ Νέων, ο Γιώργος Μπαλιώτης (Οδυσσέας Πετρούπολης) που πραγματοποίησε εξαιρετικές εμφανίσεις και στον αγώνα για το χάλκινο μετάλλιο έχασε από το Δανό Μίκαελ Κρίστενσεν, με σκορ 1-1 αλλά τον αντίπαλό του να έχει κατακτήσει πρώτος σημείο

* Στα 68κ Νέων, ο Στέλιος Φτυλάκης του Οδυσσέα Πετρούπολης έκανε πέντε διαδοχικές νίκες, στην κατηγορία με τους περισσότερους αθλητές (42). Όμως έχασε στον ημιτελικό από τον Πορτογάλο Γκονσάλβες και στον «μικρό» τελικό από τον Μαυροβούνιο Ντανίλοβιτς

* Στα -68κ U21 η Κορίνα Κουταλιάρη από τη Ακαδημία Καράτε Χίου έχασε στον τελικό ρεπεσάζ από την Κριβντόβα (Σλοβακία) με 3-0

Επίσης, 7η θέση κατέκτησαν οι Ηλίας Ψωμάς (-76κ. Νέων Ανδρών), Δήμος Κουταλιάρης (70κ. εφήβων), Αθανασία Ανδριανοπούλου (-55κ U21), Αντωνία Μωυσίδου (KATA U21) και το Ομαδικό ΚΑΤΑ Νέων Γυναικών με τις Λ. Ξένου, Χρ. Παππά. Μ. Παυλίτινα

Την 9η θέση κατέλαβαν τρεις αθλητές μας οι οποίοι αποκλείστηκαν στον Α΄ γύρο από αντίπαλο που έφτασε στον τελικό. Έτσι, μετείχαν στα ρεπεσάζ εξασφαλίζοντας θέση στην τελική κατάταξη. Πρόκειται για τον Χαράλαμπο Καμπουγέρη (-75κ U21), τον Χρήστο Τζίλια (-55κ Νέων) και την Ηλιάνα Κομίνη (-47κ Νεανίδων)

 

Στα κοινωνικά δίκτυα αναρτήθηκαν οι επόμενες χαρακτηριστικές συζητήσεις, όπου αποδεικνύεται ακόμα μια λανθασμένη επιλογή του ΔΣ/ΕΛΟΚ: Ματαίως προσπαθεί ο ακατάλληλος Μανταίος!

 

Σπύρος Δρακόπουλος Χωρίς να θέλω να υποτιμήσω πρόσωπα και προσπάθειες, είμαι υποχρεωμένος να επισημάνω ότι η χώρα μας που κατέλαβε την 13η θέση στην Ευρώπη με 3 συνολικά μετάλλια, είναι υπερβολικό να ακούμε από τον εκπρόσωπο τύπου της Ομοσπονδίας κ. Μανταίο πως «η ΕΛΟΚ πλέον ανήκει στη ελιτ της Ευρώπης» !! Αναρωτιέμαι τι να λένε οι αντίστοιχοι «Μανταίοι» της Ιταλίας (με 17 μετάλλια), της Ισπανίας (με 13 μετάλλια), της Ουκρανίας, που έχει πόλεμο (με 8 μετάλλια) κλπ !! Λίγη σεμνότητα κ. Μανταίο δεν θα έβλαπτε !! Με τις υπερβολές δεν κερδίζουμε τίποτα !! Σε κάθε όμως περίπτωση συγχαρητήρια σε όλους τους αγωνιζόμενους !! Η παρουσία τους, παρά την ψυχική ταλαιπωρία που υπέστησαν για την συμμετοχή τους στην Εθνική, ήταν πραγματικά

Νίνα Πριοβολου Σπύρος Δρακόπουλος ίσως κάπου μπερδεύτηκε ο άνθρωπος διότι πέρισυ ήταν στην 7η θέση... Φέτος στην 12η...ας τον ενημερώσει κάποιος ό,τι ότι δεν είναι ποδόσφαιρο και ομάδα σε όμιλο που όσο ανεβαίνουν οι αριθμοί ανεβαίνει και στην κατάταξη η ομάδα....

Σπύρος Δρακόπουλος   Νίνα Πριοβολου επίτρεψε μου, για καθαρά λόγους ιστορικής αλήθειας να διορθώσω πως η Ελλάδα κατετάγη 13η !! Για όλα τα υπόλοιπα που σχολιάζεις με βρίσκεις απόλυτα σύμφωνο !! Δικαιολογώ δε, τον άνθρωπο που "παριστάνει" τον εκπρόσωπο τύπου, γιατί ο άνθρωπος ασχολείται δημοσιογραφικά με ποδόσφαιρο και όχι με το καράτε !! Άλλωστε οι πηγές του είναι εντελώς αναξιόπιστες.. και ο ίδιος δημοσιογραφικά ανεπαρκής για τον χώρο του καρατε !!

Νίνα Πριοβολου  Σπύρος Δρακόπουλος αυτό που ήθελα να προσθέσω είναι το εξής :1ον.. Δεν έχω κάτι με τον κύριο ούτε καν τον ξέρω.. Απλά με όλα αυτά που δημοσιεύονται δημόσια τα διαβάζουν και γονείς... Και πλέον οι γονείς γνωρίζουν πολλά και καλά κάνουν γιατί τους το επέτρεψαν να "ψαχτούν" και καλά κάνουν όταν είναι οφθαλμοφανές ότι κάτι δεν πάει καλά....

Ότι μπερδεύονται οι σημαίες λες και προσγειώνουν αεροπλάνο ✈ όταν πατιούνται κουμπάκια στις ταμπλέτες λες και παίζουν τέτρις... Αλλά σκεφτόμαστε και την γκρίνια που θα έχουν μετά... Αλλά ξέρεις τι φταίει?? Το ότι όλοι έχουν ανάγκη κάποιον.. Όλοι χρωστάνε σε κάποιον.. Έτσι δεν πάει μπροστά τίποτα... Όσο και να κοπανιόμαστε...

Την δουλειά τους κάνουν όλοι μέσα στον χώρο...

Αλλά η αλήθεια είναι πως με 36 αθλητές 3 μετάλλια.. Νομίζω πως δεν είναι και τα καλύτερα αποτελέσματα...

Σπύρος Δρακόπουλος   Νίνα Πριοβολου Πολλά δεν πάνε καλά.. Είναι βέβαιο επίσης πως θα πάνε και χειρότερα.. Όσο και να χτυπιόνται κάποιοι πως "όλα βαίνουν καλώς" απλά ματαιοπονούν !! Κοροϊδεύουν τον κόσμο (προπονητές, αθλητές, γονείς) αλλά κυρίως προσπαθούν να "επικοινωνήσουν" άλλοθι για τις "αστοχίες" τους και να καλύψουν την εγωπάθεια, την αλαζονεία και το υπερφίαλο του χαρακτήρα τους !! Μάταιος κόπος βέβαια !! Όλοι έχουν καταλάβει, κρυφογελάνε και υπομονετικά σιωπούν, μέχρι να τους δοθεί η δυνατότητα να εκφραστούν !! Βλέπεις υπάρχουν και άνθρωποι που δεν τους "χρωστάνε", δεν ζητούν ρουσφέτια ή οφίτσια, κοιτάνε την δουλειά τους αλλά τολμούν και δημοσιοποιούν τα πάντα !! Δεν γνωρίζω τι θα πετύχουν αλλά είμαι βέβαιος πως "τίποτα δεν θα πάει χαμένο" και το παθογόνο σύστημα είναι θέμα χρόνου να διαλυθεί εις τα εξ ων συνετέθη !!

Marios Sitaras  Σύμφωνα με όσα διαδραματίστηκαν εδώ και 4 μήνες πίσω τα παιδιά αυτά που αγωνίστηκαν πραγματοποίησαν έναν ψυχολογικό άθλο και μόνο για αυτό είναι αξία συγχαρητηρίων!!!

Όσο για τον Μανταίο και τον κάθε Μανταίο η υπερβολή του στο να αναδείξει την κατάκτηση της 13ης θέσης ενώ αντίστοιχα ήμασταν 7οι πέρυσι μάλλον ως επιτυχία δεν λογίζεται …..

Όσο για την ΕΛΙΤ….

Όντως είμαστε στην ΕΛΙΤ (όχι βάση των διακρίσεων των αθλητών μας γιατί η κατάκτηση της 13ης θέσης όταν έχεις πέσει και 6 θέσεις από πέρυσι μόνο επιτυχία δεν το λες αλλά το κυριότερο όταν λες Ελίτ μιλάς για τους πρώτους 3 άντε 5 το πολύ ακραία) της ΕΥΡΩΠΗΣ στους κακούς παράγοντες και στελέχη που απαρτίζουν την ΕΛ.Ο.Κ ΑΝΑΜΦΙΣΒΗΤΗΤΑ!!!

Εκεί κατέχουμε την ΠΡΩΤΙΑ ΜΑΚΡΑΝ!!!

Κε Μανταίο συγχαρητήρια άξιος.

Σπύρος Δρακόπουλος   Marios Sitaras δηλαδή είναι αυτό που λέμε "κάθε πέρυσι και καλλίτερα" Όταν από την 7η θέση πέφτεις στην 13η μόνο ο κ Μανταίος ως υπεύθυνος επικοινωνίας) θα μπορούσε να το πει πρόοδο, ανάπτυξη και επιτυχία του αθλήματος !!

Νίνα Πριόβολου  καλλίτερα ας μην μιλάμε για την διαιτησία !! Τι πιο θλιβερό να βλέπεις ένα ωραιοπαθή τύπο, που επί 10 χρόνια απουσίαζε από την διαιτησία, επανήλθε πριν 2 χρόνια, να καμαρώνει στο FB σαν γύφτικο σκεπάρνι, να αυτοπροβάλλεται και να υποκαθιστά την ανύπαρκτη ΚΕΔ (με την ανοχή του προέδρου της και τις πλάτες επώνυμου παράγοντα) και να καθορίζει. ανάλογα με τις ορέξεις του, την εξέλιξη των νέων διαιτητών ;; Όμως για την διαιτησία γενικά και για τον συγκεκριμένο ειδικά θα μιλήσουμε στο άμεσο μέλλον !!

Σπύρος Δρακόπουλος  δεν με αφορά τι κάνει ο καθένας στο προσωπικό του προφίλ... Εμένα με νοιάζει τι κάνει επί της ουσίας για αυτή την τέχνη.... Και για τα παιδιά που προσπαθούν και κρατούν ζωντανό αυτό το Άθλημα στην χώρα μας... Ελπίζω να μεγαλώσει ο αριθμός στο μέλλον και όχι πχ.. Βλέπε κατηγορίες στο κούμιτε ανδρών και γυναικών τώρα στο Πανελλήνιο.... Αυτό δεν είναι ούτε διασυλλογικό 😂.... Το γιατί το ξέρετε νομίζω....

Πάλι καλά που στα κάτα μπήκαν και τα μικρούλια τα 16 άρια και κάπως υπάρχει ένα ενδιαφέρον....

είναι πολλά τα θέματα στο άμεσο μέλλον.. που θα πρέπει να λυθούν και ελπίζω να βρεθούν άνθρωποι με ήθος και αξιοπρέπεια να βγάλουν όλη την δουλειά... Είναι πολύ Κρίμα αλήθεια... Αντί να πηγαίνουμε μπροστά να τραβάμε πλώρη προς τα βράχια....

Σπύρος Δρακόπουλος   Νίνα Πριοβολου θα διαφωνήσω με την άποψη ότι "δεν με αφορά τι κάνει ο καθένας στο προσωπικό του προφίλ..." Και βέβαια πρέπει να μας ενδιαφέρει ο τρόπος που "πλασάρεται" στα media ένας άνθρωπος που επηρεάζει ή που τουλάχιστον επιχειρεί να επηρεάσει τα μέγιστα την διαιτητική κρίση και να πείσει ότι είναι ο προβεβλημένος ρυθμιστής των πάντων.

Νίνα Πριοβολου  Οι παροικούντες την διαιτητική Ιερουσαλήμ γνωρίζουν και τον δόλο και τον σκοπό του συγκεκριμένου. Ο χώρος βοά.. αλλά αυτός όντως ζει το όνειρο του..

Marios Sitaras  Καλημέρα, θεωρώ άδικο Σπύρο ή Νίνα η συζήτηση να επικεντρώνεται γύρω από ένα ή δυο ή τρία πρόσωπα είτε αφορά την διαιτησία, την εθνική κλπ κλπ

Το πρόβλημα είναι πολυδιάστατο! Οφείλεται αποκλειστικά και μόνο στην διοίκηση της ΕΛ.Ο.Κ!

Αν η διοίκηση δεν επέτρεπε ευθύς εξ αρχής τέτοιες συμπεριφορές από πρόσωπα αυτή η συζήτηση δεν θα γινόταν την παρούσα στιγμή!!!

Και επειδή με αρέσει τα θέματα να τα θέτω επί των τύπων των ήλων ΔΥΣΤΥΧΩΣ η ΔΙΟΙΚΗΣΗ επιβραβεύει αυτές τις συμπεριφορές!!! Πως;

Επίκαιροποιώντας τους Κανονισμούς!

Ακριβώς για να τους φέρει στα μέτρα τους παραβιάζοντας κάθε αρχή ηθικής και δεοντολογίας.

Οκ να δεχτώ ότι τα πρόσωπα δεν έχουν ίχνος ηθικής και δεοντολογίας κατά την εξάσκηση των καθηκόντων τους λειτουργώντας αμιγώς για τα συμφέροντα τους ΣΤΡΑΤΕΥΜΕΝΑ! Η διοίκηση επίσης!

Ο χώρος τι κάνει για αυτό! Τους αφήνει να λειτουργούν ανεξέλεγκτα! Τι περιμένει;

Δυο γραφικούς, 2 ή 3 σπασμωδικές φωνές που εμπλέκονται με συλλόγους, αντιδράσεις μιας επιτροπής, 1 σελίδα που έως επί το πλείστον κριτικάρει δεικτικά κιτρινίζοντας και όλοι οι υπόλοιποι γκρινιάζουν - απαιτούν μέχρι να γίνουν τα χατήρια τους και μετά σταματούν!

Μα καλά τι δεν καταλαβαίνουν!!! Ο Σπύρος λέει , ο κόσμος βοά….. Ναι Σπύρο Βοά ΑΦΩΝΟΣ!!!

Δυστυχώς ο παραγοντισμός που υπάρχει θα υφίσταται μέχρι κάποιοι να τον ξεριζώσουν !!!

Όσο για τους Γονείς θα προστατεύσουν έως την τελευταία ικμάδα τους τα συμφέροντα των παιδιών αλλά οι Γονείς είναι Γονείς!!! Σε ότι αφορά τα παιδιά θα παρεμβαίνουν όσο και όπως μπορούν!!!

Έρχεται μια Γ.Σ αν οι Σύλλογοι δεν αντιδράσουν βάζοντας φρένο στον παραγοντισμό και στην Διοίκηση θα έχουμε ένα 2023 ακόμη χειρότερο από ότι το 2022 απαξιώνοντας έτι περαιτέρω τον χώρο στον οποίο δραστηριοποιούνται βλέποντας στους συλλόγους τους, οι οποίοι φυτοζωούν με ελάχιστα άτομα να συνεχίζουν την κατιούσα πορεία τους, το άθλημα να καταστρέφεται από κακές συμπεριφορές και όλοι τους να ψάχνουν διέξοδο διαφυγής από αυτό το σπιράλ ύφεσης που έχει επιβάλλει η Διοίκηση με δίκη της ευθύνη ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ !!!

Άπαξ και δεν υπάρχει αντίδραση από τους συλλόγους !!!

Ή συμφωνούν ή δεν είναι άξιοι να λένε ότι καλλιεργούν και αναπτύσσουν το άθλημα του καρατε !!!

Γιατί ακόμη και η αδιαφορία τους ( γιατί όλοι λένε στην κάλπη θα εκφραστούμε ) τους κάνει συμμέτοχους στην καταστροφή.

Την δική τους!!!

Σπύρος Δρακόπουλος   Marios Sitaras καλημέρα !! Δεν είναι άδικο να επικεντρωνόμαστε στα δυο τρία άτομα που δημιουργούν το πρόβλημα !! Οφείλουμε να το κάνουμε και να αναδεικνύουμε οτιδήποτε και οποιονδήποτε βλάπτει τους αθλητές !! Όσο για τις ΓΣ μην περιμένεις να αλλάξει κάτι όπως δεν άλλαξε ποτέ !! Οι αλλαγές στις Ομοσπονδίες γίνονται στις κάλπες κάθε 4 χρόνια και εφόσον στο μεσοδιάστημα εντοπιστούν και δημοσιοποιηθούν οι παθογένειες και αξιολογηθούν οι διοικούντες !! Έως τότε ΝΑΙ στις επισημάνσεις παθογενειών.. ΝΑΙ στην δημοσιοποίηση και την καταγγελία προσώπων και συμπεριφορών !!

 

Αλλά ας δούμε τους Πανευρωπαϊκούς στη Λάρνακα με τα αντικειμενικά κριτήρια του www.karate.gr για την Απόδοση της Ελληνικής Ομάδας:

 

Δίνουμε πρώτα τις συμμετοχές των χωρών πρώτα κατά αλφαβητική σειρά εδώ σε pdf και κάτω σε εικόνα:

Από ό,τι καταλαβαίνετε εκείνο που παίζει βασικό ρόλο, είναι το πλήθος των αθλητών κάθε χώρας και βάσει αυτού η κατάταξή τους, πράγμα το οποίο δίνουμε στο εδώ pdf και στην κάτω εικόνα:

Συνεπώς, η βάση σύγκρισης της απόδοσης των εθνικών ομάδων των διαφόρων χωρών είναι προφανώς το πλήθος των αθλητών, που έστειλαν στους αγώνες και βάσει αυτού θα κρίνουμε την ορθότητα της ΕΛΟΚ για το περίφημο: "η χώρα μας που κατέλαβε την 13η θέση σε 48 χώρες στην Ευρώπη με 3 συνολικά μετάλλια"!

Και παρατηρούμε τον επόμενο Πίνακα Μεταλλίων με τον τρόπο μέτρησης της WKF από όπου προκύπτουν και οι φανφάρες της ΕΛΟΚ για την δήθεν "13η θέση στις 48 χώρες", και μάλιστα με 12 χώρες πριν από αυτήν και 20 χώρες μετά από αυτήν, δηλαδή στις 33 χώρες και όχι στις 48, διότι οι υπόλοιπες δεν μετρώνται ούτε από την WKF! Στον Πίνακα αυτό έχουμε προσθέσει και τις δύο τελευταίες στήλες των Αθλητών και των Μεταλλίων ανά Αθλητή = Ποσοστό Επιτυχίας για δική σας εποπτεία! Παρατηρούμε ότι η Ισπανία θεωρείται να προηγείται της Ιταλίας με την διαφορά του ενός χρυσού να υπερέχει της διαφοράς των επτά αργυρών, πράγμα που κατά τη γνώμη μου είναι απαράδεκτο, διότι η Ιταλία έβαλε έπτά αθλητές στις δεύτερες θέσεις έναντι ενός αθλητή της Ισπανίας στην πρώτη θέση και αυτό ΠΡΟΦΑΝΩΣ σημαίνει ανώτερο επίπεδο εθνικής ομάδας!!!

Στον επόμενο, όμως, Πίνακα του www.karate.gr, βασισμένο στην πραγματικότητα και όχι στις βλακείες και τα ψέματα των ΕΛΟΚ/WKF, λαμβάνοντας υπόψη και το βασικό στοιχείο του πλήθους των αθλητών ανά χώρα θα έχουμε τα Ποσοστά Επιτυχίας για κάθε χώρα, που είναι τα Μετάλλια ανά Αθλητή (= Επιτυχίες ανά Συμμετοχές) στην τελευταία στήλη:

Εδώ φαίνεται ότι στην πραγματικότητα η Ελλάδα βρίσκεται στην 16η θέση με ποσοστό επιτυχίας 8% (= μετάλλια ανά αθλητή) και με 18 χώρες πριν από αυτήν και 14 χώρες μετά από αυτήν στις 33 συνολικά χώρες!!! Και αν λάβουμε υπόψη ότι την περσυνή χρονιά και στους ίδιους αγώνες η χώρα μας βρισκόταν στην 6η θέση, τότε η Εκτελεστική Επιτροπή, το Διοικητικό Συμβούλιο, η Τεχνική Επιτροπή, η Επιτροπή Διαιτησίας, οι εθνικοί προπονητές και όλοι όσοι παίρνουν αποφάσεις για την διαχείριση του αθλητικού δυναμικού της ομοσπονδίας θα πρέπει ... να τραβάνε για δυό μήνες τις ... κοτσίδες τους για τις αποτυχίες τους!!!

Τέλος, οι ανεγκέφαλοι της ΕΛΟΚ όχι μόνο δεν υποβάλουν στους αθλητές τους και στο φίλαθλο κοινό καμιά απολύτως Έκθεση για τη διοργάνωση, την εξέλιξη και τις συμμετοχές των αγώνων, αλλά δεν κάνουν και καμιά μελέτη επί των Αποτελεσμάτων των αγώνων για εποικοδομητικά συμπεράσματα!

 Β - 11,12/2/2023 - Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Καράτε Ανδρών-Γυναικών - Αγ. Θεόδωροι  (Ενότητες)

 

Η Προκήρυξη των Αγώνων (εδώ σε pdf) και στη συνέχεια ανάλυση σε μερικά εδάφια:

 

Διορθώστε σε αιτιατική "και τους προπονητές αυτών"!

 

Ρε λωποδύτες! Ρε κλέφτες! Ρε κατσαπλιάδες!

Πού τα βρήκατε, ρε Καραμήτροι, αυτά τα Κάτα? Η Παγκόσμια World Karate Federation (WKF) δημιουργήθηκε το 1975 και αυτά τα Κάτα έχουν ιστορία από το 1800! Πού τα βρήκατε εσείς, η WKF και η ΕΛΟΚ αυτά τα Κάτα? Στο χωράφι του παππού σας??? Πάντα κλέφτες και κατσαπλιάδες των χαρακτηριστικών του Παραδοσιακού Καράτε ήσασταν και θα είσαστε χωρίς ίχνος ντροπής!!!

 

Μοναδικοί συνοδοί των αθλητών ενός συλλόγου βάσει του νόμου, επομένως, είναι "προπονητές" με άδεια από τη ΓΓΑ και δηλωμένοι στην Επιθεώρηση Εργασίας ή ως προπονητές του συγκεκριμένου συλλόγου ή με διήμερη σύμβαση με τον σύλλογο για τις ημέρες των αγώνων! Μιλάμε για σωρεία καταγεγραμμένων παραβάσεων με ζουμερά πρόστιμα (!!!) ...

 

... σταμπαρισμένοι και με τη βούλα ...

 

Εδώ αναδεικνύεται η ανικανότητα και της ΕΛΟΚ και της ΓΓΑ να ξεφύγουν από τις ασάφειες της νομιμότητας των συλλόγων, που σέρνονται εδώ και τρία χρόνια και τις οποίες κουκουλώνουν με τους χαρακτηρισμούς την Ειδικής Αθλητικής Αναγνώρισης ως "με απόφαση", "με βεβαίωση" καθώς και όταν δεν μπορούν να γράψουν καμιά από αυτές εφηύραν το περίφημο "λογίζεται", που σημαίνει "με τον τσαμπουκά του Μεσανυχτάκη"!!!

 

Τι μας λες κύριε IQradiQ! Δηλαδή, εγώ που είμαι ... Κινέζος υπήκοος μπορώ να παίξω και χωρίς δελτίο αθλητή? Και επίσης, πιο άλλο άθλημα έχει τον εκβιασμό-εκμετάλλευση που λέτε "βεβαίωση τεχνικής καταλληλότητας"? Και μη μου πείτε τις μαλακίες ότι αυτό είναι "η βεβαιότητα ότι ο κάθε αθλητής δεν θα χτυπήσει τον αντίπαλό του μια και το καράτε είναι πολεμική τέχνη", διότι αυτό αποτελεί απαραίτητη προϋπόθεση και εφαρμογή ήδη μέσα στην καθημερινμή του εκπαίδευση με ευθύνη του προπονητή του! Αυτός ο εκβιασμός-εκμετάλλευση υπάρχει σε άλλο άθλημα? ΣΕ ΚΑΝΕΝΑ!!! Εσείς μόνο παίρνετε λεφτά από αθλητές για τέτοιες άχρηστες βεβαιώσεις!!!

 

Πώς θα συμβιβάσετε αυτή την καραμπινάτη αδικία με την πραγματικότητα? Ένας σύλλογος με 50 συμμετοχές θα παίρνει πολλά μετάλλια και θα σβήνει μοιραία έναν άλλο με 5 συμμετοχές στον τελικό πίνακα μεταλλίων! Η απάντησή σας φυσικά θα είναι: "Μα δίνουμε σε όλους τη δυνατότητα του "απεριόριστου αριθμού συμμετοχών"! Αλλά αυτό είναι προφανώς άδικο! Συνεπώς, για να υπάρχει απόλυτη δικαιοσύνη στις συγκρίσεις, οδηγούμαστε στο "Ποσοστό των Επιτυχιών" όπως ήδη εφαρμόζω σε όλους τους αγώνες, που είναι το κλάσμα των μεταλλίων δια του πλήθους των αθλητών του κάθε συλλόγου!

 

Μεγάλη πριμούρα σας έχει πιάσει, με πίεση του Προέδρου που δεν έρχεται στους αγώνες βέβαια, να εισπράττονται οι συμμετοχές των 20-25 ευρώ των αθλητών μόνο μέσω τραπέζης, ενώ στο παρελθόν πλήρωναν και στα στάδια των αγώνων! Κάθε φορά, που μιλάτε για οικονομικά κάθε φορά αποδεικνύεται ότι "λεφτά πάνε σε τσέπες"! Και μην περιμένετε να σας βιντεοσκοπεί κανείς όταν βάζετε τα λεφτά στις τσέπες για να το αποδείξει! Αρκεί το να κρύβετε τον τρόπο διαχείρισης των εσόδων-εξόδων της ΕΛΟΚ για να βγαίνει αυτό το μοιραίο συμπέρασμα! Τόσο ηλίθιοι είσαστε! Και εσείς είσαστε υπόλογοι για  ΜΑΥΡΟ ΧΡΗΜΑ ΣΕ ΤΣΕΠΕΣ  όταν:

1) αντί να διευκολύνετε τον έλεγχο από την Ελεγκτική Επιτροπή, την εμποδίζετε,

2) στρέφεστε στους φίλους του Φυλακτού τους Ορκωτούς Λογιστές για φιλικούς ελέγχους των οικονομικών της πλάκας,

3) βάζετε γονείς και αθλητές να πληρώνουν μέρος των εξόδων των εθνικών αποστολών,

4) χρεώνετε με καπέλο τα ταξίδια των αποστολών στο εξωτερικό,

5) πουλάτε εν ψυχρώ ΝΤΑΝ σε ηλιθίους με μόνο πληρωμές σε ευρώ και χωρίς ούτε τις στοιχειώδεις εξετάσεις,

6) αποκρύπτετε τις καταστάσεις πώλησης αυτών των ΝΤΑΝ εδώ και 30 χρόνια,

7) πουλάτε άχρηστα χαρτιά Κυου στους προπνητές των συλλόγων, ώστε να τα μοσχοπουλήσουν ΜΑΥΡΑ στους αθλητές τους,

8) δεν έχει γίνει κανένας οικονομικός έλεγχος της ΕΛΟΚ από την γέννησή της,

9) έβγαλε ο Φυλακτός έναν εικονικό Πίνακα Παγίων μετά από μια δήθεν μέτρηση-μαϊμού των όσων "υπόλοιπων" παγίων βρήκε στις αποθήκες και όχι όσων "πραγματικών" παγίων έχουν αγοραστεί με τιμολόγια,

10) και άλλα πολλά - όσο σκέπτεται κανείς τόσο βρίσκει!!!

 

Για να δούμε ποιούς προπονητές θα δηλώσουν οι Σύλλογοι στην πλατφόρμα! Προσοχή, παίζετε το κεφάλι σας!!!

 

Δηλαδή, ο προπονητής πληρώνει και τις φθορές??? Αυτό το τελευταίο ποιός σας είπε ότι είναι σωστό? Να εύχεστε να μην μπλέξετε και σας βλέπουμε με ... ριγέ συνολάκια!!!

 

Δηλαδή, το μακρύ χέρι του Καραγκιόζη θα κάνει τις κληρώσεις στα μέτρα του ... Καραγκιόζη!!!

 

Επίσημη πρόσκληση στον ... Πρόεδρο του Παραδοσιακού δεν βλέπω!!!


Μελέτη των πληροφοριών για τους αγώνες από την πλατφόρμα της Sportdata!

 

Από την πλατφόρμα της Sportdata παίρνουμε τις επόμενες τραγικές πληροφορίες για τις χαμηλές συμμετοχές των αθλητών! Μιλάμε για 60 συλλόγους, που έχουν καταντήσει ... βρεφονηπιακοί σταθμοί, όπου παρκάρουν οι μαμάδες τα νιάνιαρα! Οι άνδρες-γυναίκες έχουν φύγει από το καράτε, απόδειξη ότι οι προπονητές είναι για τα μπάζα και δεν εμπνέουν, δεν ικανοποιούν, δεν είναι άξιοι να κρατήσουν τους ενήλικες στα ντότζο!!!

Ο ανωτέρω Πίνακας μετατρέπεται στον επόμενο κατά πλήθος αθλητών του κάθε συλλόγου:

Σημειώνονται με κόκκινο σύλλογοι, που πριν από 20 χρόνια είχαν δυνατές ομάδες ή έπρεπε σήμερα να έχουν δυνατές ομάδες, αλλά σήμερα δεν έχουν τίποτα!

Αξιολύπητα ΓΥΜΝΗ η ΕΛΟΚ στο σπουδαιότερο πρωτάθλημα της χρονιάς, που είναι το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Ανδρών και Γυναικών! Σύλλογοι με 3-4 αθλητές στο σπουδαιότερο πρωτάθλημα της χρονιάς είναι ανύπαρκτοι! Με ένα φύλλο συκής ως ενδυμασία και ούτε ένα τέτοιο για να κρύβει την ντροπή της εμφανίζεται μια ομοσπονδία με ζωή 37 χρόνων και εκατομμύρια επιχορηγήσεις να παρουσιάζει τον αξιοθρήνητο αριθμό των 136 αθλητών στις 14 κατηγορίες των αγώνων της! Σκάψτε λαγούμια να κρυφτείτε ανίκανοι και άχρηστοι της διοίκησης Α-Σιετή και λοιπών ηλιθίων!!! Ψάξτε στα τεύχη του ΔΥΝΑΜΙΚΟΥ να δείτε το αθλητικό δυναμικό της ΕΛΟΚ πριν από 30 χρόνια!

 

Τα ίδια χάλια με τα περισυνά από ότι αποδεικνύεται από τον επόμενο αντίστοιχο πίνακα του 2022 στο άρθρο μας με κλικ εδώ! Και μάλιστα χειρότερα, γιατί εφέτος οι σύλλογοι-μαϊμούδες είναι 60 αντί 72 των περυσινών με το ίδιο περίπου πλήθος αθλητών!

 

Και γυρίζουμε στα φετινά!

Σε 14 κατηγορίες οι αγώνες με τις μισές από αυτές με έξι αθλητές και κάτω! Φτου να μην σας ... βασκάνω!!!

 

Ποια Στατιστική Μεταλλίων? Μάλλον για την Στατιστική της Ντροπής πάμε! Και μόνο από τον ελαχιστότατο αριθμό συμμετοχών δεν μπορούμε να έχουμε το θράσος να μιλάμε για μετάλλια! Από όλη την Ελλάδα βγήκες πρωταθλητής ανάμεσα σε 9 ή 8 ή 6 αθλητές? Δηλαδή με 2-3 αγώνες? Υπάρχει και Χρυσό Μετάλλιο στα Ομαδικά Κάτα Ανδρών-Γυναικών με μία ή δύο συμμετοχές??? Και δεν μπορούμε να μιλήσουμε φυσικά για ποσοστιαία απόδοση της κάθε ομάδας του κάθε συλλόγου, γιατί ακόμα και με ένα αθλητή να παίρνει σύλλογος ένα μετάλλιο θα βρούμε την τρελή απόδοση 100%!!! Πού πάτε ρε ... Καραμήτροι???

 

Κατά μεγάλη και πολλοστή παρανομία της ΕΛΟΚ παρατηρούμε ότι συστηματικά δεν γράφονται οι λίστες των προπονητών και των διαιτητών των αγώνων στην πλατφόρμα της Sportdata προφανώς διότι περιλαμβάνονται παράνομα ίδια ονόματα!

 

Το μόνο που μπορούμε να αναγνωρίσουμε από τα Μετάλλια είναι αυτό της ... Ανοιχτής Παλάμης (χεριών και ποδιών) για το κατωτέρω Διοικητικό Συμβούλιο, το οποίο με το τεράστιο ποσό των 500.000 ευρώ να ξοδεύει κάθε χρόνο παρουσιάζει ένα άθλημα σε αυτή την κατάσταση αποσύνθεσης!!! Καλοφόρετο το ... Μετάλλιο!!!

 Η Μπάλα για την κατάντια του καράτε παίρνει φυσικά και τον ευεργέτη της ΕΛΟΚ Λευτέρη Μεσανυχτάκη!!!

 

Τα κυριότερα Σχόλια, που κυκλοφόρησαν στο Facebook με τα δικά μας Σχόλια φυσικά!

 

Το πολύ λίγο, που θίγει ο Μάριος Σιταράς, ήδη είχε αναλυθεί από την παρούσα σελίδα διεξοδικά! (Όταν γράφεις, να γράφεις σωστά την Ελληνική γλώσσα!)

ΟΛΟΙ ΑΥΤΟΙ είχαν το δικό τους ρόλο για το προσωπικό δικό τους συμφέρον "να αρμέγουν", τον οποίο συντηρούν ακόμα και σήμερα με τη σημερινή διοίκηση! Ο ΓΕΡΟΛΥΜΠΟΣ απλά τους "έδωσε" το δικό τους συμφέρον "να αρμέγουν" και πάνω σε αυτό "έχτισε το δικό του συμφέρον να αρμέγει δεκαπλάσια εξοντώνοντας κάθε αντιφρονούντα, πράγμα στο οποίο δεν έφεραν καμιά αντίρρηση ΟΛΟΙ ΑΥΤΟΙ! Παράδειγμα: ο Κοσμίδης ήταν κολλητός του Γερόλυμπου επί 20 χρόνια μέχρι που από το κράξιμο του www.karate.gr δεν έγινε δεκτή η κόρη του στη Σχολή Προπονητών του 2014 και μετά έγινε ορκισμένος εχθρός του! Οι Μπίκας, Γκουβούσης, Κραββαρίτης ήταν "συγκολλητοί" του Γερόλυμπου μέχρι το τέλος της Σχολής Προπονητών του 2014, στην οποία πέρασαν τα παιδιά των δύο πρώτων και μαθητές του τρίτου και κόπηκαν 32 υποψήφιοι προπονητές από αντιφρονούντες συλλόγους και δεν άνοιξε μύτη! Ο Μπουλούμπασης ήταν κολλητός του Γερόλυμπου και αχυράνθρωπος-πρόεδρος της ΕΛΟΚ επί οκτώ χρόνια διαπράττοντας εκατοντάδες παρανομίες και ταυτόχρονα πέρασε το γιό του στην ίδια ανωτέρω σχολή, ενώ σαν διευθυντής έκοψε στα πρακτικά τους εν λόγω 32 υποψήφιους προπονητές χωρίς να σκέφτεται ζημιές και οικογένειες!  Οι ξευτιλισμένοι, λοιπόν, έχουν ονοματεπώνυμο!  Τον δε τελευταίο ξευτιλισμένο είναι γνωστότατο ότι ο Μάριος Σιταράς τον αποκαλεί "δάσκαλο-φαινόμενο με τον μεγαλύτερο βαθμό Νταν στην Ελλάδα, ίνδαλμά του και δεύτερο πατέρα του, που του έμαθε την φιλοσοφία της ζωής"! Μάλλον η συζήτηση πάσχει στους συνομιλητές!!!

Η Κάθαρση, λοιπόν, αρχίζει από τον ίδιο τον εαυτό μας! Και τον εαυτό μας πρέπει πάντα να τον έχουμε καθαρό και όχι της κωλοτούμπας! Ο Περσίδης από την αρχή της επικράτησης του Γερόλυμπου στο τέλος του 1994 ήταν εναντίον όλων και κανένας δεν τάχθηκε μαζί του! Σε όλη τη διάρκεια όλων των 20 ετών μέχρι τη Σχολή Προπονητών του 2014 ο Περσίδης ήταν εναντίον όλων και κανένας δεν τάχθηκε μαζί του! Η Σχολή Προπονητών του 2014 τελείωσε το 2015, οπότε και άρχισε η δήθεν "επανάσταση" των μισών κολλητών του Γερόλυμπου, ενώ οι υπόλοιποι μισοί έμειναν μαζί του! Οι εκλογές του 2016 στράβωσαν, ο Περσίδης υπέδειξε τρόπο άμεσης ακύρωσης (είχε κερδίσει δίκη με τον ίδιο τρόπο!) και κανένας δεν τον άκουσε! 4,5 χρόνια χάθηκαν με τις συγκρούσεις στα δικαστήρια για τη διοίκηση! Από τις υποψηφιότητες και μόνο αποδείχθηκε ότι το ΚΙΜΕ δεν είχε ικανούς ανθρώπους και γνώστες του αθλήματος! Ο Περσίδης το τόνιζε αυτό κάθε μέρα και κανείς δεν τάχθηκε μαζί του! Πάει στο διάλο το δεχθήκαμε και αυτό! Αλλά από τις εκλογές της 29/5/2021, που βγήκε το ΚΙΜΕ στη διοίκηση αποδείχθηκε μέσα σε λίγες ημέρες ότι η διοίκηση της ΕΛΟΚ είχε πέσει στα δόντια νέων ... πιράνχας: των Χρήστου, Φυλακτού, Μητρόπουλου, Κραββαρίτη, σε 3-4 υπο-γλάστρες τύπου Α-Σιετή και 10 ανθυπο-γλάστρες τύπου ... Ζάχου!!! Οι παρανομίες έγιναν πλέον ... πετσί τους!!! Ο Περσίδης το τόνιζε αυτό κάθε μέρα από τον Ιούνιο του 2021 μέχρι σήμερα και κανείς δεν τάσσεται μαζί του! Να μην νομίσετε βέβαια ότι σας έχει και ανάγκη!

Η χαμηλή συμμετοχή στους εν λόγω αγώνες ανδρών-γυναικών προέρχεται απόλυτα από τα πτυχία σε άχρηστους προπονητές στη Σχολή του 2014 (και παλιότερων σχολών) και στα ψεύτικα και πληρωμένα Νταν σε αυτούς και σε παλιότερους άχρηστους προπονητές, οι οποίοι δεν ξέρουν καράτε οι ίδιοι και δεν ικανοποιούν τους νέους πάνω από τα 18-20 χρόνια τους, ώστε να κρατηθούν στα γυμναστήρια!!! Είναι δε γεγονός ότι "οι μεγάλοι σεβάσμιοι δάσκαλοι" κατέστρεψαν το καράτε, 1) διότι είναι κομπλεξικοί ξερόλες (!) και δεν δέχονται τα λάθη τους, 2) διότι δέχθηκαν ισότιμα τους άχρηστους δίπλα τους (παράδειγμα Παπαδημητρόπουλου, 6ο Νταν τρομάρα του), και 3) διότι δέχθηκαν και οι ίδιοι ψευτο-ντάν για προσωπική τους επίδειξη και ας λένε το περίφημο: "Ξέρεις, εμένα δεν με ενδιαφέρουν τα Νταν"! (Παραδείγματα πολλά!)

 

Και από το karatenews/FB του Γερόλυμπου και συνεργατών!

 Γ - 7/2/2023 - Ο Πανελλήνιος Σύλλογος Γονέων & Κηδεμόνων Αθλητών Καράτε!  (Ενότητες)

 

Σας δώσαμε στο προηγούμενο άρθρο μας την ίδρυση και τα πιστεύω του λεγόμενου ΠΑΣΥΓΟΚΑΚ, ο οποίος φιλοδοξεί (μάταια πιστεύω!) να αποτελέσει το αντίπαλο δέος της ΕΛΟΚ και κυρίως αυτών που θίγουν τα αθλητικά συμφέροντα των αθλητών-παιδιών! Παραμύθι με την Κοκκινοσκουφίτσα και τον Κακό Λύκο! Ή καλύτερα το Λιοντάρι στην αρένα των Μονομάχων!!!

 

Γονέας ... κοουτσάρει το Παιδί του!

Τώρα, ποιοι είναι το Λιοντάρι και ποιοί οι Μονομάχοι, θα δείξει! Θυμάμαι τους Συλλόγους Γονέων στα Σχολεία των παιδιών μου! Πρόθυμοι να βάψουν κτίρια δωρεάν, να πάρουν γραμματειακά υλικά για τρο σχολείο, να πληρώσουν πούλμαν για να πηγαίνουν τα παιδιά στο Σχολείο και άλλες πολλές προσφορές, αλλά όταν φτάναμε στις βαθμολογίες των παιδιών τους όλοι μα όλοι οι γονείς γίνονταν πρωταθλητές στο γλείψιμο των καθηγητών, στο γλείψιμο του γυμνασιάρχη και σε κα΄θε άλλη κίνηση που θα προωθούσε το δικό τους παιδί αδιαφορώντας για τα άλλα παιδιά! Οι Γονείς είναι οι χειρότεροι υποστηρικτές της ίσης μεταχείρισης των αθλητών-παιδιών τους!

 

Λιοντάρια οι μπαμπάδες, τίγρεις οι μαμάδες!

Βλέπετε τι γίνεται σήμερα με τους προπονητές των συλλόγων, που φροντίζουν να το παίζουν και διαιτητές για να ευνοήσουν τους αθλητές των συλλόγων τους! Βλέπετε τι γίνεται όταν οι αθλητές αυτοί είναι τα ίδια τα παιδιά τους για τα οποία σκοτώνονται για να μόρια, που θα τους δώσουν οι νίκες τους!

Είδατε στο γνωστό εγγύς παρελθόν πόσοι Άσχετοι-Γονείς γίνονταν διοικητικοί συλλόγων για να "πουλήσουν" τις ψήφους των συλλόγων τους στον Γερόλυμπο και πολλούς από αυτούς χρησιμοποίησε ο Γερόλυμπος σε ΔΣ-Μαϊμού της ΕΛΟΚ, όταν άρχισαν να τρίζουν τα ξυλοπόδαρά του! Είδατε στο παρελθόν πόσοι Άσχετοι-Γονείς μπήκαν ως μέλη του ΔΣ/ΕΛΟΚ και μέλη επιτροπών της ΕΛΟΚ και ήταν οι ίδιοι προπονητές και προώθησαν τα παιδιά τους να πετύχουν ισχυρά μόρια για να περάσουν σε ανώτερες σχολές, κυρίως στά ΤΕΦΑΑ, και να αποκατασταθούν επαγγελματικά!

Βλέπετεεεεεε σήμερααααα, Ποιός Άσχετος βρίσκεται ως Πρόεδρος στο τιμόνι της ΕΛΟΚ για τα παιδιάααααα τουουουουου! Στραβοί είσαστεεεεεε?????

 

Όσο πιο δυνατό είναι το δέσιμο κάποιου ενδιαφερόμενου για έναν αθλητή, τόσο πιο έντονη είναι η επιθυμία του για να ευνοηθεί ο αθλητής έναντι των άλλων αθλητών! Φανταστείτε αγώνες με διαιτητές ... Γονείς αθλητών! Το Στάδιο θα γινόταν ... Ρωμαϊκή Αρένα Μονομάχων με τον ... Α-Σιετή σε ρόλο ... Ράσελ Κρόου και το ... αίμα ... Κόκκινο Ποτάμι!!!

Για όλα αυτά και άλλα πολλά, θεωρώ την ίδρυση αυτού του συλλόγου μάταιη, αλλά μακάρι να πέφτω έξω!!!

 

7/2/2023 - Η τελευταίες ανακοινώσεις του ΠΑΣΥΓΟΚΑΚ! (ΠΑΣΥΓΟΚΛΑΚ μου έρχεται καλύτερα!)

 

Αναχρονιστικές συμπεριφορές ΑΘΛΗΤΙΚΩΝ ΠΑΡΑΓΟΝΤΩΝ – ΑΙΤΙΑ ΑΠΟΜΑΚΡΥΝΣΗΣ ΤΩΝ ΠΑΙΔΙΩΝ ΜΑΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟ.

Διαχρονικά, έχουν παρατηρηθεί στις Αθλητικές Ομοσπονδίες φαινόμενα, τα οποία δημιουργούν αρνητικές εντυπώσεις, οργή και θυμηδία στον κόσμο του Αθλητισμού αλλά και στο κοινωνικό σύνολο!

Το υφιστάμενο νομικό πλαίσιο αλλά και οι στοχευμένες παρεμβάσεις από την Πολιτεία καλύπτουν τις διαρκώς μεταβαλλόμενες συνθήκες με στόχο την εξέλιξη, αλλά κυρίως την πρόληψη και προστασία από φαινόμενα που βλάπτουν τους αθλητές και το αθλητικό κίνημα γενικότερα. Σκοπός της Πολιτείας είναι η αποφυγή καθολικών συμπεριφορών από τις Ομοσπονδίες, που δημιουργούν ανεπιθύμητα αποτελέσματα, μη αποδεκτά για την εξέλιξη του αθλητισμού.

Διαπιστώνεται όμως, μια διαφορά ταύτισης των σχεδιασμών της Πολιτείας, με την εκ διαμέτρου αντίθετη αντίληψη που επικρατεί στα θεσμοθετημένα όργανα πολλών Αθλητικών Ομοσπονδιών! Ως κύριο πρόβλημα εντοπίζεται η απροθυμία και η αδιαφορία των στελεχών - παραγόντων ορισμένων Αθλητικών Ομοσπονδιών να προσαρμοστούν και να λειτουργήσουν εντός του νομικού πλαισίου που η Πολιτεία έχει θεσπίσει, με συνέπεια οι Αθλητές-Παιδιά μας να οδηγούνται στην απομάκρυνση τους από τον Αθλητισμό αλλά και στην πιθανή έκθεση σε κίνδυνο της σωματικής και ψυχικής τους υγείας κατά την εξάσκηση τους.

 

Δυστυχώς, η αδυναμία λειτουργίας εντός του νομικού πλαισίου που η Πολιτεία έχει θεσπίσει, παρατηρείται και στην Ελληνική Ομοσπονδία Καράτε. Καταλήξαμε ως Γονείς να πιστεύουμε, ότι ο ορισμός του αυτονοήτου από την Πολιτεία εντός της ΕΛΟΚ/Hellenic Karate Federation χρήζει ειδικών επεξηγήσεων, αστερίσκων και ερμηνειών!

Ως Πανελλήνιος Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων Αθλητών Καράτε – ΠΑΣΥΓΟΚΑΚ, από τον Σεπτέμβριο του 2022 έως και τον Ιανουάριο του 2023 ήμασταν μάρτυρες ενός παραλογισμού! Διαπιστώσαμε ένα τεράστιο έλλειμμα στην εφαρμογή του κανονιστικού και νομοθετικού πλαισίου από παράγοντες της ΕΛ.Ο.Κ., κατά την διαδικασία επιλογής (αγώνες πρόκρισης) για την στελέχωση της εθνικής ομάδας εφήβων - νέων - U21.

Συγκεκριμένα:

1 - Μη τήρηση εγκεκριμένων από την Γ.Γ.Α. κανονισμών περί ορισμού διαιτησίας και οργάνωσης αγώνων, με αποτέλεσμα να αμφισβητείται η αξιοπιστία των αποτελεσμάτων των αγώνων πρόκρισης!

2 - Έλλειψη εξουσιοδοτημένου Ιατρικού Προσωπικού σε προπονήσεις στις οποίες διεξήχθησαν αγώνες πρόκρισης και παντελή απουσία της Τεχνικής Επιτροπής της ΕΛ.Ο.Κ (η οποία εισηγείται την στελέχωση της Εθνικής Ομάδας)!

3 - Ακατάλληλο γήπεδο στο οποίο διεξήχθη το Πρωτάθλημα Εγχρώμων Ζωνών στο Λουτράκι (που αποτελούσε ένα από τα κριτήρια επιλογής για την στελέχωση της Εθνικής Ομάδας), στερούμενων χώρων προθέρμανσης και χώρων φιλοξενίας «εντός αυτού» για τους διαγωνιζόμενους αθλητές, χωρίς να τηρηθούν οι εγκεκριμένοι από την Γ.Γ.Α κανονισμοί περί ορισμού διαιτησίας και οργάνωσης αγώνων!

4 - Απαξίωση, σε αρκετές περιπτώσεις, μέσω των παραπάνω διαδικασιών, των αποτελεσμάτων του επίσημου μοριοδοτούμενου Πανελλήνιου Πρωταθλήματος και του Πρωταθλήματος Εγχρώμων Ζωνών στο Λουτράκι, που αποτελούσε κριτήριο επιλογής για την Εθνική Ομάδα!

 

Όλα τα παραπάνω είχαν ως αποτέλεσμα να τεθεί σε ενδεχόμενο κίνδυνο η ασφάλεια των αθλητών-παιδιών μας σε προπονήσεις που συμπεριελάμβαναν αγώνες πρόκρισης. Να κλονιστεί η ψυχική τους υγεία μέσω της ψυχοφθόρας και χρονοβόρας διαδικασίας που τα υπέβαλαν, αμφισβητώντας αναίτια τις ικανότητες τους, δημιουργώντας ανεπίτρεπτες συνθήκες που καταρράκωναν τον ψυχισμό τους χωρίς να γνωρίζουν είκοσι ημέρες πριν την αποστολή της Εθνικής Ομάδας στο Πανευρωπαϊκό Πρωτάθλημα αν θα είναι μέλη της αποστολής ή ΟΧΙ!

 

Ως Πανελλήνιος Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων Αθλητών Καράτε – ΠΑΣΥΓΟΚΑΚ, ΑΞΙΩΝΟΥΜΕ :

1 - Οι αθλητές-παιδιά μας να μην εξαρτώνται από ένα σύνολο αμφισβητούμενων ενεργειών και εκτιμήσεων που δεν πληρούν ουδεμία επιστημονική προσέγγιση, (θεσμική, δίκαιη και νόμιμη προϋπόθεση), αλλά βασίζονται σε αναχρονιστικές συμπεριφορές παραγόντων της ΕΛ.Ο.Κ.!

2 - Να παρίσταται σε όλες τις Προπονήσεις των Εθνικών Ομάδων εξουσιοδοτημένο Ιατρικό Προσωπικό!

3 - Την άμεση προσαρμογή και λειτουργία της ΕΛ.Ο.Κ. εντός του νομικού πλαισίου που η Πολιτεία έχει θεσπίσει!

 

Θεμελιώδης αρχή του Συλλόγου μας, είναι η διαφύλαξη της υγείας των Αθλητών- Παιδιών μας, η εξασφάλιση ενός ασφαλούς περιβάλλοντος άθλησης και η αντιμετώπιση τους με ισότητα και ισονομία από την ΕΛ.Ο.Κ., με στόχο την ενασχόληση τους με το άθλημα του Καράτε και όχι την φυγή τους από αυτό.

Δεν είναι αποδεκτό εις βάρος των Αθλητών-Παιδιών μας, να δημιουργούνται από την ΕΛ.Ο.Κ., μέσω διαχρονικών αναχρονιστικών συμπεριφορών, συνθήκες που αντί να επενδύουν στην ανάπτυξη του αθλήματος του Καράτε, στις αξίες και τα ιδανικά του Ολυμπισμού, να οδηγούν στην απαξίωση του. Η ΕΛ.Ο.Κ οφείλει να αναθεωρήσει τον τρόπο δράσης της, προς τους Αθλητές-Παιδιά μας, ωθώντας το άθλημα με αβελτηρία τα ίδια, σε ένα καλύτερο μέλλον!

 

Σχόλια www.karate.gr:

Οι ανωτέρω επισημάνσεις έχουν στόχο βέβαια τη σχέση ΕΛΟΚ-Αθλητές, δηλαδή το κερασάκι της τούρτας, αλλά το βασικό ζητούμενο πριν φτάσουμε σε αυτή τη σχέση είναι η η σωστή λειτουργία της ΕΛΟΚ, δηλαδή ... η ίδια η τούρτα!!!

Αν στη λειτουργία της ΕΛΟΚ υπάρχει σαπίλα, δηλαδή υιοθετούνται παράνομες μέθοδοι σε κάθε λειτουργική της πράξη, τότε είναι μοιραίο να φτάνει και στους αθλητές! Όταν για όλα αποφασίζει ΜΟΝΟ η Εκτελεστική Επιτροπή χωρίς να δίνει λογαριασμό σε κανέναν, ούτε στο ΔΣ, ούτε στην Τεχνική Επιτροπή, ούτε ΄στη Γενική Συνέλευση, ούτε πουθενά αλλού   (!), χωρίς να γράφει Πρακτικά και χωρίς αυτά τα Πρακτικά να αναρτώνται στη ΔΙΑΥΓΕΙΑ, πράγμα που αποτελεί κραυγαλέα παραβίαση κάθε νόμιμης διαδικασίας, τότε το να μιλάμε ειδικά για τις προκρίσεις των αθλητών, σκεφθείτε λογικά, ΠΟΙΌΣ ΘΑ ΣΑΣ ΑΚΟΥΣΕΙ???

 

Τα επόμενα δεν είναι μεν δημοσιεύσεις του Συλλόγου Γονέων, αλλά άπτονται των συμφερόντων των αθλητών και τα αναδημοσιεύουμε εδώ με Σχόλια δικά μας!

Κατά πρώτον έχει προκύψει ένα ειδικό θέμα με δύο διαιτητές!

 

FACEBOOK - Marios Sitaras,  16 Φεβρουαρίου στις 9:09 π.μ.  ·

Η Δημοκρατία στην ΓΥΑΛΑ

Επεισόδιο νουμ.7 3ο μέρος : Η χειραγώγηση ενός αθλήματος μέσω της Διαιτησίας.

[σε αγγύλες οι ορθογραφικές διορθώσεις, συντακτικές και νοηματικές ελλείψεις, κτλ.!] 

 

🖋️Καταλαβαίνω ότι κάποιοι Διαιτητές ενοχλήθηκαν από την κριτική που τους ασκήθηκε και τους ασκείτε [ασκείται] για τα έργα τους που τεκμαίρονται από το καθήκον τους και την εξάσκηση αυτού ως ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ, για την τήρηση του ΑΘΛΗΤΙΚΟΥ-ΕΡΓΑΤΙΚΟΥ ΝΟΜΟΥ, του ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΥ ΔΙΑΙΤΗΣΙΑΣ, του κώδικα ΗΘΙΚΗΣ & ΔΕΟΝΤΟΛΟΓΙΑΣ.

🖋️Η κριτική που τους ασκείτε [ασκείται] αφορά αυτό και μόνο, ουδέν προσωπικό υπάρχει!!!

🖋️Για ποιο λόγο τους ασκείτε [ασκείται] κριτική‼️

🫵Μα σαφώς γιατί κατά την εξάσκηση των καθηκόντων τους ως ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ παρακάμπτουν, παραβατούν, παρανομούν σε όλα αυτά που θεωρούνται ως θεσμικό, ηθικό, νομικό πλαίσιο λειτουργίας τους‼️

⛔️Ουδείς κρίνει το αποτέλεσμα που παράγει το Διαιτητικό τους έργο‼️ Αλλά κρίνει τον συσχετισμό των Διαιτητικών τους αποφάσεων τους σε σχέση με την εν γένει συμπεριφορά τους από τους κώδικες και τους κανόνες λειτουργίας τους ώστε οι αποφάσεις του να είναι ΑΜΕΡΟΛΗΠΤΕΣ‼️

🫵Ποια είναι λοιπόν η κριτική και σε ποια θέματα τους έχει ασκηθεί σε συνδυασμό με την ΚΕΔ και την ΕΛ.Ο.Κ γιατί ουδείς ξύπνησε μια μέρα και είπε ……αααα τι ωραία μέρα ας ασχοληθούμε με τους κ.κ Αναστασιάδη, Αρσενιάδη, την ΚΕΔ, την ΕΛ.Ο.Κ‼️:

[Διαπιστώνονται να είναι:[

📌Προπονητές εν ενεργεία- Διαιτητές⛔️

📌Διαιτητές εν ενεργεία - Μέλη της ΚΕΔ⛔️

📌Διαιτητές εν ενεργεία - Σύμβουλοι της ΚΕΔ⛔️

[Αλλά:]

📌Ο Διαιτητής δεν επιτρέπετε να διαιτητεύει όπου υπάρχει σύγκρουση συμφερόντων⛔️

📌Ο Διαιτητής δεν εργάζεται εθελοντικά⛔️

📌Ο Διαιτητής δεν χρησιμοποιεί την ιδιότητα του για να προσποριστεί ιδιωτικά οφέλη⛔️

📌Ο Διαιτητής δεν εξυπηρετεί συμφέροντα⛔️

📌Ο Διαιτητής δεν υπερβαίνει τις αρμοδιότητές του ούτε υποκαθιστά την Οργανωτική Επιτροπή Αγώνων⛔️

📌Ο Διαιτητής δεν επιτρέπεται να μην καταγγέλλει ουδεμία υποψία χειραγώγησης του αθλήματος, με οιονδήποτε τρόπο στα αρμόδια όργανα⛔️

🖋️Σε όλα τα παραπάνω τα οποία έχουν λάβει χώρα, έχει ασκηθεί δημόσια κριτική, έχουν καταγγελθεί τι παρατηρούμε….

 

⛔️🫵Για άλλη μια φορά [διαπιστώνεται] συμπεριφορά ΔΙΑΙΤΗΤΩΝ η οποία δεν συνάδει με τα καθήκοντα τους‼️Ποια είναι αυτή;

⛔️Δημόσια αλλά και κλαδικά επικοινωνία μεταξύ των η οποία σκοπό της έχει να δημιουργήσει κλίμα και να χειραγωγήσει ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ εναντίων όσων ασκούν κριτική για τα έργα τους ως ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ, κάνοντας Δημόσια και Ιδιωτική Επίθεση σε Γονείς οι οποίοι έχουν αθλητές τους οποίους κάποιοι από αυτούς έχουν Διαιτητεύσει ή ΘΑ ΔΙΑΙΤΗΤΕΥΣΟΥΝ στο ΜΕΛΛΟΝ καθώς και βλέπουμε συμμετέχοντες σε αυτές τις συζητήσεις ΕΘΝΙΚΟΥΣ-ΣΩΜΑΤΕΙΑΚΟΥΣ προπονητές, ΜΕΛΗ του ΔΣ της ΕΛ.Ο.Κ, Μέλη της ΚΕΔ, ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ‼️‼️‼️⛔️⛔️⛔️⛔️⛔️⛔️

 

‼️📌👉🫵Την λέξη ΑΣΥΜΒΙΒΑΣΤΟ την γνωρίζετε❓Την έννοια της λέξης ΑΣΥΜΒΙΒΑΣΤΟ μήπως❓Το τι σημαίνει ΑΣΥΜΒΙΒΑΣΤΟ κατά την λειτουργία των καθηκόντων σας όσοι από εσάς συμμετέχουν σε προσωπικές και κλαδικές συζητήσεις με σκοπό την ενημέρωση και την από κοινού διαμόρφωση συμπεριφορών, ώστε να υπάρχει χειραγώγηση του αθλήματος μέσω της Διαιτησίας ‼️Μήπως σας λέει κάτι❓Λέω μήπως❓

🖋️Στο δια ταύτα τώρα‼️

🫵Λοιπόν κύριοι - σας ζητώ την παραίτηση σας άμεσα όσων εμπλέκεστε σε τέτοιου είδους δημόσιες ή κλαδικές συζητήσεις έμμεσα ή άμεσα κοινοποιώντας της [τις] ΔΗΜΟΣΙΑ οι οποίοι καταλαμβάνεται [καταλαμβάνετε] θέσεις στην ΕΛ.Ο.Κ ως εθνικοί-σωματειακοί προπονητές, μέλη της ΚΕΔ, μέλη του ΔΣ, ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ με την υποψία ότι συμμετέχετε σε προσπάθεια χειραγώγησης του αθλήματος μέσω αλλά και χρησιμοποιούμενων των θέσεων σας εντός της ΕΛ.Ο.Κ ώστε να εξυπηρετείτε ιδιοτελή σας συμφέροντα που τεκμαίρονται εκ των ιδιοτήτων σας‼️

Η παρούσα δημόσια καταγγελία μου θα κοινοποιηθεί σε όλες τις αρμόδιες αρχές εντός 5 ημερών στην περίπτωση που δεν ΠΑΡΑΙΤΗΘΕΙΤΕ ‼️Βλέπετε εγώ σας δίνω ένα περιθώριο συμμόρφωσης ώστε να κατανοήσετε την έννοια του ΑΣΥΜΒΙΒΑΣΤΟΥ και μέσω της παραίτησης σας να αποδείξετε έμπρακτα ότι καταλάβατε‼️

Ευχαριστώ πολύ

Μάριος Σιταράς

 

Και να κάνουμε και μια επεξήγηση του ασυμβίβαστου…..στα 2 κείμενα που σας παραθέτω παρακάτω ο κος Αρσενιάδης εμφανίζεται να λέει ότι …. φαντασιώθηκα ότι του μίλησα ως Διαιτητής της ΕΛ.Ο.Κ και εν συνέχεια να λέει ότι …..να του εκθέσω τα παράπονα μου, να λάβω εξηγήσεις, και να προβώ στην οποιαδήποτε ενέργεια….

Μήπως ο κος Αρσενιαδης δεν έχει καταλάβει ότι είναι Διαιτητής, με την ιδιότητα του αυτή τον κρίνω και δεν μπορώ ούτε να επικοινωνώ ούτε να εκθέτω τα παράπονα μου, να μου εξηγεί κλπ κλπ κλπ!!!

Μα πως [πώς] κε Αρσενιάδη θα σου μιλήσω για κάτι που αφορά την ιδιότητα σου όταν μέσω αυτής και για αυτόν τον λόγο με κάλεσες για να κατεβάσω την φωτογραφία σου και όχι επί προσωπικού‼️ Καταλάβετέ το αυτό «είστε Διαιτητής» δεν μπορείτε να επικοινωνείτε επί προσωπικού ζητώντας κάτι που σας αφορά ως Διαιτητή, αλλά και να εκφράζεται [εκφράζετε] Δημόσια και Κλαδικά την κριτική σας ζητώντας να γίνει κάτι ως Διαιτητής κατά αυτών που σας ασκούν ΚΡΙΤΙΚΗ ως Διαιτητή‼️ Ασυμβίβαστο: κάτι που δεν μπορεί να συνταιριαστεί με κάτι άλλο

⛔️ Υπόψην μπορώ να διοργανώσω ένα σεμινάριο δωρεάν με έγκριτους νομικούς και συνταγματολόγους ώστε να κατανοήσετε την έννοια του ΑΣΥΜΒΙΒΑΣΤΟΥ‼️

🫵Υπόψην το «ότι κάνετε ότι [πως] δεν καταλαβαίνετε δεν σας τιμά» το «όχι εγώ αυτός» επίσης. Όλοι φέρετε ΕΥΘΥΝΗ πλέον ΑΤΟΜΙΚΑ για την συμμετοχή σας σε προσπάθεια χειραγώγησης του αθλήματος μέσω της ΔΙΑΙΤΗΣΙΑΣ‼️

Οι εποχές του "δεν πειράζει", του ωχαδερφισμού, του "πώς κάνει έτσι" έχουν περάσει ανεπιστρεπτί.

 

Σχόλια karate.gr: Καυτά λόγια χωρίς τερκμηρίωση! Τι είπαν, πότε το είπαν, πού το είπαν, δεν βλέπουμε! Κομμάτια από έγγραφα, που επικαλείται ο κ. Σιταράς δεν αποτελούν αποδεικτικά στοιχεία! Θέλουμε ολόκληρα τα έγγραφα! Άλλωστε, ό,τι διαβάζουμε αφορά μεν σε όλους τους σημερινούς διαιτητές της ΕΛΟΚ, ενώ στο παρελθόν γίνονταν δέκα φορές χειρότερα!!!

 

Και δεύτερη ανάρτηση από τον ίδιο στο ίδιο δικτυακό μέσο:

 

Marios Sitaras 18/2/2023

Προκειμένου να διαλευκανθεί και να πέσει άπλετο φως στα όσα ανέφεραν με κοινή τους ανακοίνωση οι κ.κ. Αρσενιάδης και Αναστασιάδης, Διαιτητές εν Ενεργεία της ΕΛ.Ο.Κ, σχετικά «με δωροδοκία διαιτητών μέσω χορηγιών» χωρίς να παραθέτουν έτι περαιτέρω στοιχεία για το ως άνω αναφερόμενο γεγονός, υποχρεώθηκα να υποβάλλω καταγγελία σε κάθε αρμόδια αρχή, ώστε να αποδείξουν την βασιμότητα και την αξιοπιστία των λεγομένων τους. Διότι οι εν λόγω κύριοι έμμεσα εμπλέκουν (φωτογραφίζουν) εμένα, την οικογένεια μου και την εταιρία της συζύγου μου λόγω του ότι είμαστε από τους ελάχιστους, που έχουν προβεί σε χορηγίες προς την ΕΛ.Ο.Κ. και μοναδικοί σε δωρεές - χορηγίες προς αθλητές, επιβραβεύοντας την «αριστεία» που επέδειξαν για τις εκπαιδευτικές και αθλητικές τους επιδόσεις.

Η εν λόγω καταγγελία πραγματοποιήθηκε στο πλαίσιο της υπεράσπισης της τιμής και της υπόληψης της δικής μου, της Οικογένειας μου, της Εταιρίας της συζύγου μου από φήμες και υπόνοιες που διαδίδονται με σκοπό τους να μας σπιλώσουν και να μας διαβάλλουν αλλά και να διαφυλαχθεί και να προστατευτεί η ακεραιότητα του αθλήματος του Καράτε από κακόβουλες ενέργειες.

Ευχαριστώ πολύ,

Μάριος Σιταράς

 

Σχόλια karate.gr:  Όχι και "είμαστε από τους ελάχιστους"! Έρχεσαι τουλάχιστον δεύτερος και καταϊδρωμένος! Ξεχνάς ότι ο πρώτος "φανατικός χορηγός" είναι ο σημερινός Πρόεδρος της ΕΛΟΚ, εκτός αν ο λογικός σου συνειρμός για αυτόν είναι ίδιος με τον δικό μου και τον βλέπεις σαν "αγοραστή της καρέκλας"!!! Πάντως είναι γνωστό ότι η ... "Θεά Χειραγώγηση" αλλάζει πολλά ... βρακάκια!!!

Την ανωτέρω ανάρτηση ο Μάριος Σιταράς την συνδέει με αντίστοιχη καταγγελία στο "Ε.Π.ΑΘΛ.Α."!!!

Άλλο πάλι και τούτο! Τι είναι το "Ε.Π.ΑΘΛ.Α."? Το ψάχνουμε στο δίκτυο και τι βρίσκουμε?

Δηλαδή είναι ένας νέος οργανισμός σε μορφή δημόσιας υπηρεσίας με τον επόμενο Σκοπό χονδρικά και αφορά στη Σύμβαση Macolin (με κλικ εδώ), που υπέγραψε και η χώρα μας με ακόμα έξι Ευρωπαϊκές χώρες για την προστασία της αξιοπιστίας των αθλητικών αγώνων στην προσπάθεια να μειώσουν την χειραγώσηση των στοιχημάτων στους αγώνες:

 

... και με διοίκηση τους επόμενους:

... ο οποίος τέσσερα χρόνια δεν δίνει δεκάρα για τις κραυγαλέες χειραγωγήσεις των πάντων μέσα στην ΕΛΟΚ από την Εκτελεστική Επιτροπή της ΕΛΟΚ στο καταστατικό της ΕΛΟΚ, στους κανονισμούς της ΕΛΟΚ, στα Πρακτικά των Διοικητικών Συμβουλίων, στις Γενικές Συνελεύσεις της, στα οικονομικά της, στους αγώνες της, κτλ.! Δεν έχουμε δει τον ΓΓΑ κύριο Μαυρωτά να επεμβαίνει σε κανένα παράνομο θέμα της ΕΛΟΚ αναγκάζοντάς μας να του πούμε ότι κοιμάται όρθιος!

 

... δηλαδή από την υπηρεσία, που έκανε οικονομικό και διαχειριστικό έλεγχο στην ΕΛΟΚ εδώ και τέσσερα χρόνια για τα έτη από το 2013 έως και το 2018, βρήκε ότι έπρεπε να καταλογιστούν στα μέλη των Διοικητικών Συμβουλίων περί τα 2.400.000 ευρώ και έστειλε την Έκθεσή της στη ΓΓΑ! Η ΓΓΑ ανέθεσε το θέμα στον Γιώργο Βαλεργάκη (κατά πληροφορίες! Θυμάστε, την "κουφάλα", που παρ' όλο που του πήγα το 2002 τις αποφάσεις του Πρωτοδικείου και του Εφετείου υπέρ της ΠΟΠΚ στα δικαστήρια με την ΕΛΟΚ, που έλεγαν ότι το παραδοσιακό καράτε είναι διαφορετικό άθλημα από το μοντέρνο καράτε, και το κάθαρμα μου είχε πει κατάμουτρα ότι θα έκανε ΑΡΝΗΤΙΚΗ εισήγηση για την αναγνώριση της ΠΟΠΚ, ώστε να μην έχει η ΓΓΑ δύο ομοσπονδίες καράτε και ο ίδιος περισσότερη δουλειά!!!) και ακόμα ο Γιώργος Βαλεργάκης, με πολυετές ιστορικό με τον Γερόλυμπο εφόσον αγνόησε τις δικαστικές αποφάσεις για χάρη του, ακόμα κρατάει την Έκθεση της ΕΑΔ στο κάτω συρτάρι!!!

(Για το "κουφάλα" μη σφίγγεσαι! Η εξύβριση έχει πάψει να είναι αδίκημα! Τα άλλα αποδεικνύονται!)

 

Τον κύριο από τον πλανήτη του εθνικού τζόγου δεν τον γνωρίζω καθόλου, αλλά το πρώην "ορκωτός λογιστής" δεν μου αρέσει, διότι μου θυμίζει τους κολλητούς του Φυλακτού, που τον καλύπτουν κάθε χρόνο στις απάτες της ΕΛΟΚ!!!

 

Καλά κρασιά! Τόσα χρόνια τι έκανε από μόνη της η Δίωξη του Ηλεκτρονικού Εγκλήματος? Τώρα θα κάνει? Καλά θα κάνουν να ρίξουν μια ματιά στο ... τζόκερ, που είναι το αυταπόδεικτο, καυτό ηλεκτρονικό έγκλημα από την εποχή, που έπαψαν να ανακοινώνονται οι νικητές του!!! Όλοι οι νικητές μετά από 15 τζακ ποτ πιάνουν το Τζόκερ με ... 1 έως 3 ευρώ??? Πού πάτε ρε Καραμήτροι??? Ποιόν κοροϊδεύετε?

 

Εδώ δεν ξεχνώ ποτέ ότι 2-3 αθλητικοί εισαγγελείς έστειλαν στο αρχείο υποθέσεις με καραμπινάτες παρανομίες της ΕΛΟΚ, του Γερόλυμπου και της γυναίκας του της Ποντίδα, ενώ ένας (τέως αθλητικός εισαγγελέας), χωρίς καν να έχει διαβάσει την Υπόθεση, μου έριξε 19 μήνες στο κεφάλι και 1000 € πρόστιμο (με φυλάκισή μου αν δεν το πληρώσω) στην πρωτόδικη με τους Μπουλούμπαση, Ποντίδα, Δημητριάδη, όταν στην ίδια υπόθεση αθωώθηκα πανηγυρικά στο Εφετείο, όπου είχα πάει χωρίς δικηγόρο!!! Ποιά εμπιστοσύνη να έχει ο Έλληνας Πολίτης μετά από τέτοιες καταστάσεις???

Με δυό λόγια η Επιτροπή για τον έλεγχο της χειραγώγησης των αγώνων μπορεί κάλλιστα να είναι στην πραγματικότητα η "Επιτροπή για την Χειραγώγηση των Καταγγελιών για την Χειραγώγηση των Αγώνων", όπως άλλωστε λειτουργεί και κάθε ελεγκτικός μηχανισμός του κράτους, πράγμα που είναι αυταπόδεικτο από την εξόφθαλμη αναποτελεσματικότητα του κάθε κρατικού ελεγκτικού μηχανισμού!!! 

Επανερχόμαστε, δηλαδή, στην αρχαία ... Κινέζικη παροιμία! "Ποιός μας φυλάει από τους Φύλακες?"

 

Ωραία μας τα λέει ο Μάριος Σιταράς, ενώ γι' αυτόν ισχύει ο Μύθος του Αισώπου:

 

Πραγματικά, όπως διαπιστώνεται από τις αναρτήσεις του στο Facebook, όπου δημοσιευσε:

... βλέπουμε ότι ο Μάριος Σιταράς, ενώ εύστοχα διαπιστώνει διοικητικές και οικονομικές ατασθαλίες στη διοίκηση της ΕΛΟΚ, παράλληλα βλέπει τον Μπουλούμπαση σαν "είδωλο δασκάλου του καράτε"! Ο Σιταράς ξεχνάει ότι όσο ο Μπουλούμπασης ήταν δάσκαλός του, άλλο τόσο ήταν και ΠΑΡΑΝΟΜΟ ΜΕΛΟΣ του ΔΣ αρχικά και πρόεδρος της ΕΛΟΚ αργότερα! Όσο ήταν πρόεδρος της ΕΛΟΚ, άλλο τόσο ήταν και έμμισθος προπονητής στο σύλλογό του στο Νέο Ηράκλειο ΠΑΡΑΝΟΜΑ! Γι' αυτό είχε πρόεδρο τη γυναίκα του στο σύλλογό του και ο ίδιος δεν ήταν μέλος του ΔΣ του συλλόγου του! Όσο ήταν έμμισθος προπονητής στο σύλλογό του ήταν ταυτόχρονα και μέλος του ΔΣ/ΕΛΟΚ ΠΑΡΑΝΟΜΑ! Και αυτό, διότι ποτέ δεν ακούστηκε να έχει κάνει άλλο επάγγελμα από το οποίο να πήρε ένσημα από το 2000 και μετά ώστε να πάρει τη σύνταξη που παίρνει σήμερα!!!

Να προσθέσουμε και την τυφλή υποστήριξη στον Γερόλυμπο όλα αυτά τα 25 χρόνια, που έβαζε την υπογραφή του σε όλες τις παρανομίες του Γερόλυμπου, ως διοικητικό κάθαρμα βέβαια!!! Να προσθέσουμε και το κόψιμο κατ' εντολή Γερόλυμπου των 32 υποψηφίων προπονητών ως Διευθυντής της Σχολής Προπονητών Καράτε του 2014, το Αρχι-κάθαρμα!!! Χωρίς ενδοιασμό καθήλωσε μια πεντάμηνη προσπάθεια 32 νέων παιδιών, που προσπαθούσαν για την επαγγελματική τους αποκατάσταση, την οποία έχασαν για πάντα, όταν ο ίδιος πέρασε τον γιό του στην ίδια Σχολή με θέματα, που οι κόπανοι οι καθηγητές των θεωρητικών τα έστειλαν με email στην  ΕΛΟΚ, δηλαδή στα χέρια του Μπουλούμπαση και του Δημητριάδη και του Γερόλυμπου και της Ποντίδα!

Να προσθέσουμε ότι μετά από σύγκρουση με τον μαθητή της ίδιας Σχολής Γιώργο Πελέκη και με εντολή Γερόλυμπου τον τιμώρησε ο ίδιος ο Μπουλούμπασης, ως Διευθυντής της Σχολής, με αποβολή δύο ημερών, γνωρίζοντας ότι με τις απουσίες των δύο αυτών ημερών δεν θα του επιτρεπόταν να δώσει εξετάσεις και άρα στην ουσία τον έκοψε ο ίδιος!!!

Τον Προμηθέα, που έκλεψε τη φωτιά από τους Θεούς και την έδωσε στους ανθρώπους, τον τιμώρησαν οι Θεοί δένοντάς τον σε ένα βράχο και στέλνοντας έναν αετό να του τρώει το συκώτι κάθε πρωί, ενώ κάθε νύχτα το συκώτι ξαναγινόταν! Εμείς τι σου κάναμε, ώστε να μας πρήζεις τα ... συκώτια κάθε τόσο για τον ... Μπουλούμπαση, ρε Σιταρά???

Μιλάμε για κάθαρμα ... 24 καρατίων και εσύ μας μιλάς για "δάσκαλο" βρε βλάκα???

 

Στην ανωτέρω ανάρτηση του Σιταρά απάντησα με την επόμενη:

Και εκείνος μου απάντησε:

Εδώ να διευκρινίσω στον κ. Μάριο Σιταρά ότι: Πρώτον, διακόπτει μονομερώς τη συζήτηση επειδή δεν τον συμφέρει, κοινώς ... "φασιστίζει"! Δεύτερον, το τέταρτο Νταν Wado (να δούμε τα τέσσερα διπλώματα?), που έχει είναι για τα σκουπίδια, αφού αυτός/αυτοί που του το έδωσαν δεν υπάρχουν σήμερα, ενώ εφόσον δεν είναι μέλος της ΠΟΠΚ δεν ασκείται στο παραδοσιακό καράτε, αλλά σε κάτι, που δεν έχει ούτε αυτός καταλάβει τι είναι! Τρίτον, μην χρησιμοποιείς το "σέβομαι" για να κλείσει η συζήτηση! Η πραγματικότητα είναι ότι δεν σέβεσαι την αλήθεια, μας λες αρλούμπες, ενώ ο ίδιος ζεις με τις φαντασιώσεις σου και όχι στον πραγματικό κόσμο!

 

Στο Facebook του κ. Σιταρά απάντησα με την επόμενη ανάρτηση, της οποίας κράτησα και ένα στιγμιότυπο, διότι πρόβλεψα ότι θα μου την διαγράψει:

Και πραγματικά, μόλις την διάβασε ο Δημοκρατικός κύριος Μάριος Σιταράς, την διέγραψε αμέσως! Πού είναι η Δημοκρατία, για το έλλειμμα της οποίας εντός της ΕΛΟΚ διαμαρτύρεται ο Μάριος Σιταράς? Το διαδίκτυο είναι πεδίο ελεύθερης συζήτησης υπό τους κανόνες της ευπρέπειας και όχι του σκοταδισμού! Εγώ περίγραψα πραγματικά γεγονότα, που ισχύουν και είναι γνωστά σε όλο τον κόσμο του καράτε! Το Facebook δίνει την ευχέρεια να σβήνει ο διαχειριστής του λογαριασμού κάθε σχόλιο, που δεν του αρέσει, βγάζοντας στην επιφάνεια τον ΦΑΣΙΣΤΑ, που έχουν μερικοί μέσα τους! Ο "Φασίστας" με μουτσούνα "Δημοκράτη" είναι κάτι πολύ σύνηθες και όχι μόνο τις Απόκριες κύριε Σιταρά και το βγάζεις πολύ εύκολα και πολύ συχνά!

 

Ωραία μεν μας τα λέει ο Μάριος Σιταράς, αλλά γι' αυτόν ισχύει ο Μύθος του Αισώπου:

 Δ - "Αγκάθια" για την Έκθεση της Ελεγκτικής Επιτροπής της ΕΛΟΚ!  (Ενότητες)

 

Αυτή η Έκθεση αναμένεται με αγωνία!

 M A K I W A R A .

 

Η Εκτελεστική Επιτροπή της ΕΛΟΚ!

Θεόδωρος Σιετής, Ηλίας Χρήστου (αρχικά), Κώστας Μητρόπουλος, Θανάσης Φυλακτός, Σταύρος Σταυριανίδης, Νίκος Ζάχος (σε αλλαγή του Χρήστου)!

 

Η Ελεγκτική Επιτροπή της ΕΛΟΚ!

 

Καταγγέλλεται έντονο παρασκήνιο να εμποδιστεί η Ελεγκτική Επιτροπή να κάνει το καθήκον της!

 

Τέλος Φεβρουαρίου και έχουμε μπλέξει με την Ελεγκτική Επιτροπή της ΕΛΟΚ! "Φυλακτός+Συμμορία" δεν αφήνουν να γίνει ο νόμιμος έλεγχος στα γραφεία της ΕΛΟΚ! Κατά πληροφορίες, που έχουν διαρρεύσει για τις τελευταίες τους προσπάθειες της Εκτελεστικής Επιτροπής μαθαίνουμε ότι έχει σπάσει στα δύο, με δύο μέλη της να υποθάλπουν/καλύπτουν τους εγκληματίες της ΕΛΟΚ και ένα να αντιστέκεται στις πιέσεις!

Οι σκληροπυρηνικοί του ΔΣ/ΕΛΟΚ μεθοδεύουν κουκούλωμα των διοικητικών και οικονομικών ατασθαλιών: Οι δήθεν έλεγχοι θα γίνουν ΠΑΡΑΝΟΜΑ στο γραφείο του Ταμία Φυλακτού στο Παγκράτι και όχι στο νόμιμο  χώρο ελέγχου, που είναι τα γραφεία της ΕΛΟΚ! Ορκωτός Λογιστής θα χρησιμοποιηθεί ΠΑΡΑΝΟΜΑ για δήθεν νομιμοποίηση των οικονομικών της ΕΛΟΚ, ενώ για τα διοικητικά θα τηρηθεί το λεγόμενο ... "τουμπεκί ψιλοκομμένο"!!! Τα δύο μέλη της Ελεγκτικής Επιτροπής Πέτρος Σταυροπιερράκος (κολλητός του Ταμία Φυλακτού) και Μάνος Ιπποκράτης (αχυράνθρωπος με άγνοια επί των θεμάτων της ΕΛΟΚ) θα υπογράψουν τυφλά χωρίς να έχουν ελέγξει ουσιαστικά, ενώ το τρίτο μέλος Κώστας Ευσταθόπουλος αρνείται κάθε νταβατζιλίκι Φυλακτού και Ορκωτών!

 

Τονίζουμε ότι η Ελεγκτική Επιτροπή έχει υποχρέωση και δικαίωμα από το νόμο να ελέγξει:

1) Όλα τα Βιβλία Πρακτικών ΔΣ και ΓΣ και όλη την αλληλογραφία της ΕΛΟΚ για το 2022!

2) Όλα τα Βιβλία Μελών της ΕΛΟΚ, Περιουσιακών Στοιχείων, Εξετάσεων και Απόκτησης Νταν, Δηλώσεων Αποποίησης της Επαγγελματικής Άδειας Προπονητή και κάθε άλλο βιβλίο ή πίνακα απαραίτητο για την απεικόνηση της νόμιμης λειτουργίας της ΕΛΟΚ.

3) Όλα τα παραστατικά Εσόδων-Εξόδων, τα οποία θα πρέπει να είναι "συγκεντρωμένα ανά εκδήλωση" και όχι "ανακατεμένα για όλες τις εκδηλώσεις κατά ημερομηνιακή σειρά"!

4) Όλα τα ανωτέρω πρέπει να τίθενται στη διάθεση της Ελεγκτικής Επιτροπής στα γραφεία της ΕΛΟΚ και για όσο διάστημα απαιτείται και ΠΟΤΕ σε οποιονδήποτε άλλο χώρο, με ευθύνη του Προέδρου Θεόδωρου Σιετή, του Γραμματέα Κώστα Μητρόπουλου και του Ταμία Θανάση Φυλακτού!

5) Σε οποιαδήποτε άλλη περίπτωση, που παρεκλίνει από τα ανωτέρω (όπως στην παρούσα όπου η Ελεγκτική Επιτροπή καλείται να ελέγξει την ΕΛΟΚ στο φοροτεχνικό γραφείο του Ταμία Θανάση Φυλακτού), οδηγούμαστε στο άμεσο συμπέρασμα ότι οι ανωτέρω τρεις ... σωματοφύλακες της ΕΛΟΚ Σιετής-Μητρόπουλος-Φυλακτός και κατ' επέκταση η Εκτελεστική Επιτροπή ολόκληρη, αλλά και το Διοικητικό Συμβούλιο στο σύνολό του, αποβλέπουν στο να διαστρεβλώσουν, να κρύψουν και να κουκουλώσουν πολλές διοικητικές και οικονομικές παρανομίες τους!!!

6) Και τελικά αυτό γίνεται, διότι πραγματικά η Ελεγκτική Επιτροπή καλείται να κάνει τον έλεγχό της σε μηδαμινά παρεχόμενα στοιχεία στο φοροτεχνικό γραφείο του Ταμία Θανάση Φυλακτού υπό την ψυχολογική πίεση του φιλοξενούντος Θανάση Φυλακτού και όχι στη θεσμική της βάση, που είναι τα γραφεία της ΕΛΟΚ! Πρόκειται για έναν έλεγχο παράνομο, που θα μετατρέψει τη Γενική Συνέλευση σε παράνομη παρωδία και θα καταγγελθεί προς κάθε κατεύθυνση για να μην περάσει το γκανγκστεριλίκι των Σιετή-Μητρόπουλου-Φυλακτού και κατ' επέκταση της παράνομης Εκτελεστικής Επιτροπής και του ΔΣ/ΕΛΟΚ!!!

Η Εκτελεστική Επιτροπή της ΕΛΟΚ!

Θεόδωρος Σιετής, Ηλίας Χρήστου (αρχικά), Κώστας Μητρόπουλος, Θανάσης Φυλακτός, Σταύρος Σταυριανίδης, Νίκος Ζάχος (σε αλλαγή του Χρήστου)!

 

Η Ελεγκτική Επιτροπή της ΕΛΟΚ!

 

 

Αυτές τις μαλακίες δεν τις βλέπει ο Γενικός Γραμματέας Αθλητισμού και Πρόεδρος της νεοσύστατης Επιτροπής για την Χειραγώγηση του Αθλητισμού κύριος Γιώργος Μαυρωτάς ή θα μας πει ότι "δεν πρόκειται για χειραγώγηση αγώνων"! Μα η χειραγώγηση αγώνων είναι ένα μερικό αποτέλεσμα από την χειραγώγηση μιας ολόκληρης ομοσπονδίας σε όλες της τις λειτουργίες!

 Ε - 12/3/2023 - Η Γενική Απολογιστική Συνέλευση για το 2022 της ΕΛΟΚ!!!  (Ενότητες)

 Παράνομη η Γενική Συνέλευση λόγω ημερομηνιών! Αλήθεια, τι δεν καταλαβαίνετε?

 

Η Πρόσκληση για τη Γενική Συνέλευση φέρει ημερομηνία 19/1/2023, την ίδια με το Πρακτικό του ΔΣ, στο οποίο αποφασίστηκε (Ενότητα Η). Αλλά το Πρακτικό αυτό βάσει του νόμου περί ΔΙΑΥΓΕΙΑΣ έχει νόμιμη ισχύ από την ημερομηνία, που αναρτήθηκε στη ΔΙΑΥΓΕΙΑ, δηλαδή την 13/2/2023, και όχι νωρίτερα! Επομένως και η Πρόσκληση για τη ΓΣ έχει νόμιμη ισχύ από την 13/2/2023 και όχι νωρίτερα! Η απόσταση από την 13/2/2023 μέχρι την 12/3/2023 είναι 27 ημέρες και όχι 45 όπως ορίζει ο αθλητικός νόμος! Συνεπώς η Πρόσκληση για την 12/3/2023 είναι παράνομη και άρα και η ΓΣ είναι παράνομη!!!

 

Δίνουμε με κλικ εδώ την Πρόσκληση προς τους συλλόγους και παρατηρούμε τα επόμενα:

Η παρανομία αυτή έχει γίνει μόνιμη συνήθεια των διοικούντων την ΕΛΟΚ "για να ξεμπερδεύουνε"! Η έννοια του νόμου για τη΄ν επαναληπτική γενική συνέλευση είναι "σε άλλη ημήρα και άλλη ώρα", ώστε να μπορούν να συμμετέχουν και όσοι κωλύονται! Αυτό δεν πληρούται με το "μια ώρα αργότερα"!!!

 

Μαζί με την Πρόσκληση για τη συζήτηση των ανωτέρω θεμάτων πρέπει να στέλνονται συνημμένα και ο διοικητικός και ο οικονομικός απολογισμός καθώς και η Έκθεση της Ελεγκτικής Επιτροπής και ενέχεται κίνδυνος ακύρωσης της Γενικής Συνέλευσης, όταν δεν αποστέλλονται συνημμένα!!! Και αυτό διότι ο εκπρόσωπος του κάθε συλλόγου με την ψήφο του μεταφέρει την άποψη του συλλόγου του επί αυτών των θεμάτων, τα οποία πρώτα πρέπει να έχουν συζητηθεί στο διοικητικό συμβούλιο του κάθε συλλόγου!!! ΕΠΙ ΠΟΙΝΗ ΑΚΥΡΩΣΗΣΗ της Γενικής Συνέλευσης! Κολυμπάτε στην παρανομία!!!

 

Προϋπόθεση δικαιώματος ψήφου είναι η συμμετοχή με 8 αθλητές σε αγώνες σε ένα από τα τρία προηγούμενα χρόνια! Πιο ξευτίλα δεν γίνεται! Και αυτός λέγεται "αθλητικός σύλλογος", ρε Μεσανυχτάκη???

 

Θα τον περιμένουμε για να δούμε πόσοι θα στείλουν όλα τα χαζά δικαιολογητικά, αλλά και μετά από αυτόν πόσοι πραγματικά θα συμμετέχουν! ΠΡΟΣΟΧΗ: Θα μετράω κεφάλια που κουνιούνται κατά τη διάρκεια της συνεδρίασης!

 

Δίνουμε με κλικ εδώ τον Πίνακα των 91 Δικαιουμένων Ψήφου Συλλόγων και με κλικ εδώ την Απόφαση Έγκρισης της ΓΓΑ!

Το συνολικό αρχείο του Πίνακα Δικαιουμένων Ψήφου είναι τεράστιο σε οπτικό μέγεθος και είναι δύσκολο να το διαχειριστεί κανείς στην οθόνη υπολογιστή, ενώ είναι αδύνατο να εκτυπωθεί σε χαρτί Α4 με μεγάλα γράμματα, ώστε να διαβάζεται άνετα!

 

Ο εν λόγω Πίνακας έχει σε οριζόντια γραμμή τις δύο επόμενες εικόνες για τις τρεις πρώτες εγγραφές: Φαίνονται χωριστά οι στήλες της ΕΛΟΚ και της ΓΓΑ! Τόσο βλήματα είναι και οι ΔΥΟ, ώστε επί ενάμιση χρόνο τώρα δεν έχουν καταφέρει να συμφωνήσουν στα ονόματα των συλλόγων, ώστε να μην τα γράφουν δύο φορές και να σημειώνουν στην ιδιαίτερη στήλη αν ΤΑΥΤΙΖΟΝΤΑΙ ή ΟΧΙ! Δύο στήλες άχρηστες, οπότε και η τρίτη της ΓΓΑ με τα ΝΑΙ στο Μητρώο θα ήταν και αυτή άχρηστη!

Επί πλέον των ανωτέρω, ο άχρηστος IQradiQ Γενικός Γραμματέας Κώστας Μητρόπουλος κάνει και το λάθος να μπερδεύει τον τίτλο της στήλης 5 με εκείνο της στήλης 6! Σε έναν τόσο υπεύθυνο Πίνακα, που πάει σε τόσους αποδέκτες και δέχεται τόσες κριτικές, κοιμούνται με τα τσαρούχια όσοι έκαναν αυτό το λάθος στο γράψιμο και όσοι τον διόρθωσαν χωρίς να το δούνε!!!

 

Για εμάς είναι αρκετός ο επόμενος Πίνακας σε τρεις σελίδες, ίσα-ίσα να βλέπουμε την Απόφαση της ΕΑΑ αν είναι με "Βεβαίωση", "Απόφαση" ή αν "Λογίζεται" για να βλέπουμε τα χάλια της ΓΓΑ:

Αναμένουμε τον τελικό Πίνακα από την ΕΛΟΚ!

 Ζ - 13/2/2023 η Ανάρτηση στη ΔΙΑΥΓΕΙΑ του Πρακτικού ΔΣ της 8/1/2023 και Ανάλυση!  (Ενότητες)

ΕΛΟΚ: Εγκληματική Οργάνωση με Δομή και Ιεραρχία για ξέπλυμα βρώμικου χρήματος!!!

 

Το Πρακτικό του ΔΣ/ΕΛΟΚ της 8/1/2023 (με κλικ εδώ) αναρτήθηκε ως συνήθως παράνομα την 13/2/2023 στη ΔΙΑΥΓΕΙΑ με θέματα:

Βλέπουμε ότι η Αντιπολίτευση απουσιάζει σύσσωμη! Αυτό σημαίνει ή ότι αδιαφορεί ή ότι ενημερώνεται αργά για τη συνεδρίαση!

Στο Πρακτικό αυτό ο Ταμίας Θανάσης Φυλακτός θέλει να εγκριθούν οι δαπάνες για τους διεθνείς αγώνες Κ1 και ιδιαίτερα τα επόμενα ποσά εκ των οποίων θα σχολιάσουμε μερικά! Οι απάτες κρύβονται και στα Λοιπά Θέματα!

Στο 5 βλέπουμε την σίτιση των ξένων στα ξενοδοχεία από την COSMORAMA έναντι 10.000 €!

Στο 6 βλέπουμε "Μετάλλια-Κύπελα" στον Γκόργκα έναντι 1.700 €! Έχει σχέση με τον γνωστό Γκόργκα ή απλή συνωνυμία?

Στο 7 βλέπουμε ότι για τα χρηματικά έπαθλα των συνολικά 16.000 € υπεύθυνος είναι ο Ταμίας Φυλακτός!!!!!!

Ο Γαβριήλ Σκοπελίτης (Sportdata) παίρνει 200 € για Πινακίδες (3), 3.560€ για Ενοικίαση Υλικών στο (8), 480 € για Λίστα Σημειωτών στο (9), 3.600 € στο (11) για Tablets, δηλαδή ένα σύνολο 7.840 € μέχρι τώρα και βλέπουμε!

Στο 16 βλέπουμε την Διαμόρφωση Σταδίου από την εταιρεία του Γιάννη Μοσχόβα και της Μάμι Ούτο (δύο μόνο ατόμων), που ιδρύθηκε για προπονήσεις, σεμινάρια και εξετάσεις καράτε να αναλαμβάνει τώρα και στρώσιμο στρωμάτων σε αγώνες, ενώ συγχρόνως ο Γιάννης Μοσχόβας είναι ταυτόχρονα και προπονητής συλλόγου της ΕΛΟΚ και διαιτητής της ΕΛΟΚ!!! Πώς μπορεί να γίνεται αυτό? Ποιό προσωπικό έβαλε ο Μοσχόβας να στρώσει τα στρώματα έξι αγωνιστικών χώρων, πώς πληρώθηκε η εταιρεία, πώς πληρώθηκε το προσωπικό, πώς πληρώθηκαν τα ασφαλιστικά του προσωπικού! Μιλάμε για καραμπινάτες παρανομίες!!! Επ' αυτού δώσαμε μερικά στοιχεία και στο προηγούμενο άρθρο μας με κλικ εδώ!

Στο 18 δόθηκαν 20.000 € στην WKF! Πώς, γιατί και με ποιό συμβόλαιο ποτέ δεν μάθαμε! Τι κρύβει ο Φυλακτός πίσω από αυτό???

Στο 23 ακόμα 600 € στον Σκοπελίτη για να κάνει τον εκφωνητή! Ο ... Κοκλώνης θα σας ερχόταν φθηνότερα!!! Σύνολο Σκοπελίτη 8.440 € για τρεις ημέρες εκτός το κατά κεφαλήν εισόδημα για τις συμμετοχές στους αγώνες!!!

Και ακόμα 4.100 στην COSMORAMA για μεταφορές εισιτήρια κτλ.!

 

Σε τέτοιες διοργανώσεις είναι αδύνατο να γίνεται αξιόπιστος έλεγχος εκ των υστέρων! Θα πρέπει να ορίζεται εκ των προτέρων μικτή επιτροπή από τη διοίκηση και την αντιπολίτευση για σύγχρονο έλεγχο των δαπανών και του εύλογου των χρεώσεων!!!

 Η - 13/2/2023 η Ανάρτηση στη ΔΙΑΥΓΕΙΑ του Πρακτικού ΔΣ της 19/1/2023 και Ανάλυση!  (Ενότητες)

ΕΛΟΚ: Εγκληματική Οργάνωση με Δομή και Ιεραρχία για ξέπλυμα βρώμικου χρήματος!!!

 Παράνομη η Γενική Συνέλευση λόγω ημερομηνιών! Αλήθεια τι δεν καταλαβαίνετε?

 

Η Πρόσκληση για τη Γενική Συνέλευση φέρει ημερομηνία 19/1/2023, την ίδια με το Πρακτικό του ΔΣ, στο οποίο αποφασίστηκε (Ενότητα Η). Αλλά το Πρακτικό αυτό βάσει του νόμου περί ΔΙΑΥΓΕΙΑΣ έχει νόμιμη ισχύ από την ημερομηνία, που αναρτήθηκε στη ΔΙΑΥΓΕΙΑ, δηλαδή την 13/2/2023, και όχι νωρίτερα! Επομένως και η Πρόσκληση για τη ΓΣ έχει νόμιμη ισχύ από την 13/2/2023 και όχι νωρίτερα! Η απόσταση από την 13/2/2023 μέχρι την 12/3/2023 είναι 27 ημέρες και όχι 45 όπως ορίζει ο αθλητικός νόμος! Συνεπώς η Πρόσκληση για την 12/3/2023 είναι παράνομη και άρα και η ΓΣ είναι παράνομη!!!

 

Το Πρακτικό του ΔΣ/ΕΛΟΚ της 19/1/2023 (με κλικ εδώ) αναρτήθηκε ως συνήθως παράνομα την 13/2/2023 στη ΔΙΑΥΓΕΙΑ με θέματα:

 

Πρώτο θέμα της συνεδρίασης ήταν η παράνομη έγκριση των παράνομων κρυφών αποφάσεων της παράνομης Εκτελεστικής Επιτροπής με παράνομα ανύπαρκτη διαλογική συζήτηση, εφόσον δεν καταγράφεται καμιά άποψη κανενός συνέδρου! Μόνο οι ηλίθιοι σας πιστεύουν πλέον, απατεώνες!

 

Στο δεύτερο Θέμα η Πρόσκληση για τη Γενική Απολογιστική Συνέλευση χωρίς Απολογισμό και χωρίς την Έκθεση της Ελεγκτικής Επιττροπής, την οποία εξαπατούν, όπως εξαπατούν και τους συλλόγους! Χωρίς Απολογισμό και Έκθεση πώς θα συζητήσουν οι σύλλογοι στα δικά τους ΔΣ τις εξελίξεις και πώς θα ψηφίσουν στη ΓΣ/ΕΛΟΚ? Είμαι περίεργος, αυτοί οι δυό ηλίθιοι Μεσανυχτάκης και Μαυρωτάς ΔΕΝ βλέπουν την καραμπινάτη χειραγώγηση της ομοσπονδίας από την Εκτελεστική της Επιτροπή! Με τι θράσος μιλάνε για Σύμβαση Macolin και Επιτροπή για καταπολέμηση της χειραγώγησης των αγώνων Ε.Π.ΑΘΛ.Α., όταν υποθάλπουν ομοσπονδίες, οι οποίες εξόφθαλμα χειραγωγούνται από συμμορίες των ΔΣ τους? Αυτός ο Δημήτρης Καραστάθης, που παρακολουθεί την ΕΛΟΚ και διαβάζει το karate.gr δεν τους λέει τίποτα???

 

Οι εγκρίσεις πληρωμών, που ποτέ δεν υπήρχαν στα πρώτα Πρακτικά του ΔΣ, τώρα έχουν γίνει ο εφιάλτης του Φυλακτού! Είναι παράνομη η έγκριση παράνομων κρυφών αποφάσεων με παράνομα ανύπαρκτη διαλογική συζήτηση, εφόσον δεν καταγράφεται καμιά άποψη κανενός συνέδρου! Μόνο οι ηλίθιοι σας πιστεύουν πλέον, απατεώνες!

Ο κόσμος βλέπει ότι και εσείς οι ίδιοι πειθαρχείτε στην αρχή της δημοσίευσης στο ΦΕΚ κάθε πληρωμής πριν αυτή να μπορεί να υλοποιηθεί! Το ίδιο ισχύει και για κάθε απόφαση του ΔΣ! Πρώτα στη ΔΙΑΥΓΕΙΑ και μετά υλοποίηση, πράγμα που από την εκλογή σας ποτέ δεν τηρήσατε! Είμαι περίεργος, αυτοί οι δυό ηλίθιοι Μεσανυχτάκης και Μαυρωτάς ΔΕΝ βλέπουν την καραμπινάτη χειραγώγηση της ομοσπονδίας από την Εκτελεστική της Επιτροπή! Αυτός ο Δημήτρης Καραστάθης, που παρακολουθεί την ΕΛΟΚ και διαβάζει το karate.gr δεν τους λέει τίποτα???

 

Τα αεροπορικά εισιτήρια η ΕΛΟΚ τα χρεώνει 250 € και για τους διαιτητές τα πληρώνει ολόκληρα, ενώ για τους αθλητές μας λέει ψέματα ότι τα πληρώνουν οι σύλλογοι, ενώ στην πραγματικότητα τα πληρώνουν οι αθλητές και οι γονείς τους! Αλλά ούτε το 250 € είναι σωστό και είναι οπωσδήποτε μικρότερο! Δηλαδή, ρε ψεύτρες τι μας λέτε? Ότι για τους δέκα αθλητές του ένας σύλλογος θα πληρώσει 2000 € αεροπορικά εισιτήρια? Με δύο τέτοια ταξίδια το χρόνο ο σύλλογος θα έκλεινε!!! Κολυμπάτε στην παρανομία και η ΓΓΑ σας υποθάλπει ως αθλητικούς εγκληματίες!!! Είμαι περίεργος, αυτοί οι δυό ηλίθιοι Μεσανυχτάκης και Μαυρωτάς ΔΕΝ βλέπουν την καραμπινάτη χειραγώγηση της ομοσπονδίας από την Εκτελεστική της Επιτροπή! Αυτός ο Δημήτρης Καραστάθης, που παρακολουθεί την ΕΛΟΚ και διαβάζει το karate.gr δεν τους λέει τίποτα??? Η Ευρωπαϊκή Ομοσπονδία σας παίρνει τα σώβρακα, απόδειξη ότι το καράτε έχει γίνει εμπόριο στα χέρια του Εσπίνος!

Απλή επιβεβαίωση των προηγουμένων!


Από την 1/3/2023 καταγγέλλονται αναδρομικά από την 29/5/2021 όλες οι παρανομίες του Διοικητικού Συμβουλίου της ΕΛΟΚ σε όλες τις αρμόδιες υπηρεσίες!

 

   

 Αρχική      Επικαιρότητα      Περιεχόμενα ΕΛΟΚ / WKF .