karate.gr:  karate.gr: 14 - ΕΛΟΚ / WKF - ChickenClub,  

Πρώτη Δημοσίευση:  16/1/2023. / Στηρίξτε το karate.gr με 20 €/έτος! Donations 20€/y!

Αρχική,      Επικαιρότητα,      Περιεχόμενα ΕΛΟΚ / WKF .

Σε πρώτη δημοσίευση από 16/12/2021 και αναδρομικά σε παλαιότερα άρθρα του www.karate.gr!

 Πρόλογος του άρθρου από τον Θύμιο Περσίδη .

Οι Αποφάσεις της 16/12/2021 του ΕΔΔΑ στις "Δύο" και της 1/12/2022 στη "Μία" Προσφυγές "PERSIDIS vs GREECE"!

Το www.karate.gr, σαν συνέχεια του από το ΝΟΕ-1977 μέχρι το ΔΕΚ-1994 με εκδότη τον Θύμιο Περσίδη κυκλοφορούντος μηνιαίου αθλητικού περιοδικού "ΔΥΝΑΜΙΚΟ ΤΖΟΥΝΤΟ-ΚΑΡΑΤΕ" αρχικά και απλά "ΔΥΝΑΜΙΚΟ" αργότερα, είναι ένας "δημοσιογραφικός ιστότοπος", που γράφεται από έναν κορυφαίο γνώστη στον ειδικό χώρο του καράτε. Όσα πρόσωπα κρίνονται εδώ είναι αποδεδειγμένα δημόσια πρόσωπα και κρίνονται για πράξεις και παραλήψεις τους στους τομείς των δημόσιων αρμοδιοτήτων τους υπό τα ευρύτερα όρια κριτικής αξιολόγησης, όπως απαιτεί η διαφύλαξη του δημοσίου συμφέροντος για τον αθλητισμό, τον οποίο χρυσοπληρώνει ο Έλληνας φορολογούμενος!!!

Ως επί 17 χρόνια εκδότης του ανωτέρω περιοδικού και από τον Αύγουστο του 2004 ιδιοκτήτης-διαχειριστής του www.karate.gr, αλλά και ως υπέρ των σαράντα ετών διοικητικός αθλητικών ομοσπονδιών καράτε, έχω δικαστεί σε περισσότερες από 80 δίκες (Πρωτοδικείου, Εφετείου, Αρείου Πάγου κτλ.) σε αστικές, ποινικές και διοικητικές υποθέσεις με νίκες ή παραγραφές για τις περισσότερες από αυτές. Για δύο αστικές (με ασφαλιστικά) και μία ποινική (με μία αναίρεση δεκτή!) υποθέσεις, σύνολο 4+4+5=13 δίκες που έχασα, με αντικείμενο κυρίως τη συκοφαντική δυσφήμιση, είχα υποβάλει αντίστοιχα τρεις Προσφυγές (δύο το 2014 και μία το 2015, με κλικ εδώ) στο Ευρωπαϊκό Δικαστήριο Δικαιωμάτων του Ανθρώπου (ΕΔΔΑ) με ΠΑΡΑΠΟΝΑ για λανθασμένη εφαρμογή από τους Δικαστές υπέρμετρου περιορισμού στην ελευθερία της έκφρασης στα κείμενά μου, τα οποία αφορούσαν σε κριτικές αξιολογήσεις πράξεων δημοσίων προσώπων, παρ' όλο που υπέβαλα πάντα και σχετικές αποφάσεις του ΕΔΔΑ! Τις Προσφυγές αυτές τις είχα συντάξει μόνος μου χωρίς τη βοήθεια νομικού! Τέτοιες Προσφυγές υποβάλλονται στο ΕΔΔΑ περί τις 30.000 κάθε χρόνο από όλη την Ευρώπη και απορρίπτεται το 95% αυτών από το γραμματειακό πρωτόκολλο και την αρχική εκτίμηση του παραδεκτού της προσφυγής! Οι δικές μου πέρασαν και οι τρεις τα δύο αυτά στάδια μέσα στο ελάχιστο 5% για να δικαστούν!!!

Πριν όμως δικαστούν, το Νομικό Συμβούλιο του Κράτους (ΝΣΚ), που παρίσταται νομικά στο ΕΔΔΑ για την Ελληνική Κυβέρνηση, μού πρότεινε Συμβιβασμό με Αποζημίωση για παράβαση από τα δικαστήρια του άρθρου 6 περί μη δίκαιης δίκης και του άρθρου 10 περί ελευθερίας της έκφρασης της Ευρωπαϊκής Σύμβασης Δικαιωμάτων του Ανθρώπου (ΕΣΔΑ) αρχικά για τις δύο αστικές και μετέπειτα και για την ποινική! Αποδέχθηκα το Συμβιβασμό με την Αποζημίωση, διότι οι υποθέσεις είχαν αργήσει απαράδεκτα πάρα πολύ (εξίμισι χρόνια!), ενώ ήταν και οικονομικά συμφερότερος από το να εκδικαστούν! Η επιτυχία αυτή με κατέστησε το μόνο γνωστό Έλληνα Πολίτη, που χωρίς να είναι νομικός κατάφερε να δικαιωθεί σε τρεις ιδιόγραφες Προσφυγές του στο ΕΔΔΑ!!! Δεν υπάρχει δε καμιά αμφιβολία ότι η ανωτέρω πρόταση Συμβιβασμού αποτελεί παραδοχή ήττας, αφού το Δημόσιο δεν χαρίζει ούτε δεκάρα στον Πολίτη!

Το κυριότερο, όμως, είναι ότι το www.karate.gr αναγνωρίστηκε από το ΕΔΔΑ ως δημοσιογραφικό site υπό την ευρεία έννοια και μπορεί πλέον ελεύθερα να κρίνει αξιολογικά πράξεις και παραλήψεις δημοσίων προσώπων στους τομείς των δημοσίων καθηκόντων τους με ευρύτερα πλαίσια εκφράσεων από ότι των απλών ιδιωτών!!! Με βάση αυτό το ακλόνητο συμπέρασμα, οι αρμόδιες δημόσιες υπηρεσίες καλά θα κάνουν να μελετούν σε βάθος τις καταγγελίες, που κατά καιρούς υποβάλλω, και να διορθώνουν τις στρεβλώσεις, τις οποίες καταγγέλλω και τις οποίες "ανέχονται έως υποθάλπουν" χωρίς να ιδρώνει το αυτί τους!!!

"Η Δημοσίευση είναι η Ψυχή της Δικαιοσύνης" = "Όλα στο Φως!"

 Το παρόν δημοσίευμα αποτελεί αναπόσπαστο μέρος του οικείου κεφαλαίου αλληλένδετων άρθρων και σχετικών 3000 περίπου σελίδων!  Μόλις στέλνετε στους φίλους σας με SMS: "karate.gr", αμέσως ανοίγουν το karate.gr και διαβάζουν το τελευταίο άρθρο του!!!


 Καμιά απολύτως δημοσιογραφική κάλυψη των αγώνων από τους ηλίθιους της ΕΛΟΚ! Αποδεικνύεται η παγκόσμια εμπορευματοποίηση του καράτε από τον Αντόνιο Εσπίνος ως κύρια αιτία της στέρησης επι 25 χρόνια της Ολυμπιακής αναγνώρισης!

 

Οι αγώνες-τσίρκουλο "KARATE 1 SERIES A, ATHENS 2023"!!!

 Η "εμποράκλα-πρόεδρος" της World Karate Federation και οι Fan της ΕΛΟΚ!

 Συνεχίζονται οι παρανομίες της Διοίκησης της ΕΛΟΚ και οι καταγγελίες των θιγομένων!

Οι διαχρονικές Συμμορίες των προπονητών στην ΕΛΟΚ!!!

 Καμιά απολύτως επίσημη αντιπροσώπευση της Κυβέρνησης και της Πολιτείας ούτε καν στο φυλλάδιο των αγώνων! Εξαπάτηση του Υφυπουργού Αθλητισμού Λευτέρη Αυγενάκη και του Προέδρου της ΕΟΕ Σπύρου Καπράλου από τους διοικούντες την ΕΛΟΚ για ένα μηδενικής αξίας δήθεν αθλητικό γεγονός!!!


 Copyright © 1945-2045: Θύμιος Περσίδης, Κυνηγός Απατεώνων από Χόμπι!

Εκ των Ιδρυτών της ΕΛΟΚ, τέως Γεν. Γραμματέας, Πρόεδρος και Επίτ. Πρόεδρος!

Πρόεδρος της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Παραδοσιακού Καράτε!!!

Εγκληματολόγος πάσης φύσεως αθλητικών εγκλημάτων των ΕΛΟΚ και ΓΓΑ!!!

Φόβος και τρόμος των παντός επιπέδου και ιδιότητας αθλητικών λαμόγιων!!!

Εντοπιστής μίζας, λαμογιάς και παρανομιών των διοικούντων την ΕΛΟΚ και την ΓΓΑ!!!

Από την 1/3/2023 καταγγέλλονται αναδρομικά από την 29/5/2021 όλες οι παρανομίες του Διοικητικού Συμβουλίου της ΕΛΟΚ σε όλες τις αρμόδιες υπηρεσίες με emails!

 Από 30/1/1995 - Η ΠΟΠΚ είναι η αποκλειστικά αρμόδια και υπεύθυνη για τα παραδοσιακά στιλ καράτε στην Ελλάδα με τελεσίδικες και αμετάκλητες αποφάσεις Δικαστηρίων:

1996 - Απόφαση Πρωτοδικείου ΠΟΠΚ - ΕΛΟΚ!

2000 - Απόφαση Εφετείου ΠΟΠΚ - ΕΛΟΚ!

2003 - Απόφαση Αρείου Πάγου ΠΟΠΚ - ΕΛΟΚ!

Όλα τα διπλώματα Νταν στα παραδοσιακά στιλ στην Ελλάδα είναι άκυρα αν δεν έχουν πιστοποιηθεί ή απονεμηθεί από την ΠΟΠΚ! Διαβάστε τα επόμενα τέσσερα άρθρα!

18/3/20-Η ΠΟΠΚ είναι η μόνη αρμόδια και υπεύθυνη για την πιστοποίηση, απονομή και κατάταξη Νταν Σότοκαν-ριου, Γουάντο-ριου, Σίτο-ριου, Γκότζου-ριου.

28/3/20-Η κατάσταση στο καράτε σήμερα! Πώς γίνονται οι νόμιμες πιστοποιήσεις Νταν από την ΠΟΠΚ!

1/2/22-Αναγνώριση Διπλωμάτων Νταν Παραδοσιακού Καράτε από την ΠΟΠΚ!

12/6/22-Οι Απατεώνες … Φαραώ του Καράτε και οι Πυραμίδες των Ψευτο-Ντάν!

 

Ε - 3-5/2/2023 - Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Εφήβων, Νέων και U21 στη Λάρνακα της Κύπρου! 

Ζ - Προσπαθούν να εξαπατήσουν την Ελεγκτική Επιτροπή οι Απατεώνες της Εκτελεστικής Επιτροπής!!!

Συνέχειες στο επόμενο άρθρο μας

 M A K I W A R A .

Α - 13-15/1/2023 – "2023 Karate 1-Series A, Athens": το τσίρκουλο των μαϊμούδων στα Άνω Λιόσια!  (Ενότητες)

 

Πέμπτη απόγευμα, 12/1/2023, και οι εγγγραφές των αθλητών και των υπολοίπων παραγόντων για τους αγώνες-τσίρκουλο των ΕΛΟΚ/WKF πηγαίνουν καλά, ενώ το ρολόι της Sportdata γράφει το υπόλοιπο του χρόνου για το "μεγάλο γεγονός" της ΕΛΟΚ, το οποίο στην ουσία αποτελεί "εμποροπανήγυρη"!!!

Όπως γράψαμε και στο προηγούμενο άρθρο μας, το φυλλάδιο των αγώνων είναι γραμμένο (με ένα τραγικό λάθος, που διορθώθηκε αφού τους έκραξαν!) για γαλαζοαίματους, που διαβάζουν αγγλικά, και οι ιθύνοντες της ΕΛΟΚ δεν έκαναν τον κόπο να το δώσουν και στα Ελληνικά για τους Έλληνες, που δεν διαβάζουν αγγλικά! Μια γρήγορη και κατανοητή μετάφραση δίνει το karate.gr με κλικ εδώ για να παρακολουθούν και οι μη γνωρίζοντες την αγγλική τα τεκταινόμενα στην γενική τους οργάνωση!

 

Εκείνο που πρώτο παρατηρούμε είναι η παντελής έλλειψη από το φυλλάδιο των αγώνων της ΕΛΟΚ των τυπικών "Welcome" από τον Πρόεδρο της Παγκόσμιας Αντόνιο Εσπίνος Ορτουέτα, ως παγκόσμιο οικοδεσπότη του αθλητικού γεγονότος, από κάποιον κυβερνητικό εκπρόσωπο, όπως τον Υφυπουργό Αθλητισμού Λευτέρη Αυγενάκη ή τον Γενικό Γραμματέα Αθλητισμού Γιώργο Μαυρωτά, και από κάποιον τοπικό άρχοντα, όπως τον Δήμαρχο Αθηναίων Κώστα Μπακογιάννη ή τον Περιφερειάχη Αθηνών Κώστα Πατούλη!!! Γιατί να υπάρχουν αυτές οι μεγάλες ελλείψεις, οι οποίες υποβιβάζουν αισθητά το γεγονός???

 

Η επιλογή της ΕΛΟΚ να περιλάβει στο φυλλάδιο των αγώνων ένα απλό και μοναδικό καλωσόρισμα από τον πρόεδρό της Θεόδωρο-Μαργαρίτη Α-Σιετή έχει υποβιβάσει τους αγώνες σε επίπεδο ... Κωλοπετινίτσας!!! Ας προσαρμοστούμε σε αυτό το επίπεδο, που δείχνει και πολλά!!!

Στα διαφημιστικά κείμενα της ΕΛΟΚ για τους χορηγούς των αγώνων αναφέρονται πολύ-πολύ φτωχά μόνο ότι διοργάνωση διεξάγεται με την υποστήριξη του Υφυπουργείου Αθλητισμού. Χορηγός του Athens 2023 K1 Series A είναι η ΔΕΗ ανανεώσιμες Μ.Α.Ε. και χορηγοί επικοινωνίας η ΕΡΤ και το Αθηναϊκό – Μακεδονικό Πρακτορείο Ειδήσεων." Δηλαδή, επιβεβαιώνεται και από το φυλλάδιο των αγώνων ότι το κοσμογονικό γεγονός "των Αγώνων του Κ1 στην Αθήνα" η ΕΛΟΚ στην ουσία συνειδητά το υποβιβάζει σε ... αγώνες επιπέδου ... Κωλοπετινίτσας χωρίς κανέναν ουσιαστικό χορηγό, που να ρίξει λεφτά, ούτε καν την ... Spotmarket!!!

Καραμπινάτη απάτη αποτελεί και η μη δημοσιοποίηση του ειδικού συμβολαίου μεταξύ της Παγκόσμιας WKF και της ΕΛΟΚ για την ανάθεση των αγώνωναπό την πρώτη στη δεύτερη, στο οποίο συμβόλαιο θα καθορίζονται τα δικαιώματα και οι υποχρεώσεις των δύο συμβαλλομένων! Οι απατεώνες της Εκτελεστικής Επιτροπής, του Διοικητικού Συμβουλίου και ιδιαίτερα ο Σιετής, ο Μητρόπουλος, ο Φυλακτός και ο Χρήστου τα γνωρίζουν αυτά πολύ καλά! Δεν μπορεί για την ανάθεση των Ολυμπιακών Αγώνων του 2004 να δημοσιεύεται στις εφημερίδες το συμβόλαιο μεταξύ της Διεθνούς Ολυμπιακής Επιτροπής και της Πόλης των Αθηνών και να κρατάνε κρυφό, οι γύφτοι, το συμβόλαιο μεταξύ της WKF και της ΕΛΟΚ!!! Ούτε μπορεί να μην υπάρχει συμβόλαιο!!! Δεν μπορεί, επίσης, επί πολλά χρόνια να εποπτεύει η ΓΓΑ με Οικονομική Επιτροπή τα έσοδα-έξοδα τέτοιων διεθνών διοργανώσεων και να έχει αφήσει ενεξέλεγκτη την ΕΛΟΚ σε αυτούς τους αγώνες!!!

Αλλά πάντα αυτοί ξέρουν τι κάνουν! Ένα τέτοιο συμβόλαιο θα μπορούσε να τους στείλει στη φυλακή, διότι οι αγώνες αυτοί δεν είναι παρά μια μεγάλη διέθνής απάτη της WKF μαζί με την ΕΛΟΚ!!!

 

Μέσα στην ελληνική μετάφραση του φυλλαδίου των αγώνων (από το karate.gr, πράγμα που η ΕΛΟΚ όφειλε να κάνει) θα βρείτε και τους επόμενους κατατοπιστικούς πίνακες για την οργάνωση των αγώνων, το πρόγραμμά τους και το κόστος των ξενοδοχείων, που ίσως ενδιαφέρουν μερικούς!

 

Η Οργάνωση του αθλητικού γεγονότος:

 

Το πρόγραμμα των αγώνων

Τα κόστη των ξενοδοχείων με την παρατήρηση ότι άλλα ξενοδοχεία περιλήφθηκαν στον ανωτέρω πίνακα και άλλα γράφει το φυλλάδιο τελικά!

 

Τέλος, σε πρώτη φάση, από την Sportdata πήραμε τον επόμενο Πίνακα συμμετοχών αθλητών ανά χώρα (εδώ σε pdf)!

Η Ελλάδα παίρνει μέρος στους αγώνες με 81 αθλητές!!! Να δούμε στην Απόδοση των Μεταλλίων τι θα κάνει!

 

... και με κλικ εδώ βλέπετε τον επόμενο Πίνακα συμμετοχών αθλητών ανά πλήθος αθλητών (εδώ σε pdf)!

 

Ο ανωτέρω Πίνακας θέλει ιδιαίτερη συζήτηση, διότι αποκαλύπτει τη διεθνή απάτη της WKF και το τσίρκουλο των συγκεκριμένων αγώνων, που μας αποκρύπτει η ΕΛΟΚ! Ποιά άραγε εξήγηση δίνει η ΕΛΟΚ στην τρομακτική διαφορά των συμμετοχών από τις διάφορες χώρες?

Με δεδομένο ότι οι συμμετοχές των αθλητών είναι ελεύθερες όσον αφορά στο πλήθος τους ανά χώρα (μιλάμε για καραμπινάτο τσίρκουλο με "ό,τι νάναι αθλητές και κατώτερης ποιότητας"!!!), παρατηρούμε ότι στις 14 κατηγορίες (δεξιά εικόνα!):

1 - Από την Ιταλία (147) μέχρι την Ισπανία (50) [5 χώρες] οι συμμετοχές είναι ιδιαίτερα πολλές!

2 - Εντύπωση κάνει η εμπόλεμη Ουκρανία [1 χώρα] με 41 συμμετοχές! Πάντα βέβαια τις συμμετοχές τις επηρεάζει και η απόσταση!

3 - Η Αγγλία [1 χώρα] με 33 συμμετοχές (κοντινή χώρα) και με πασίγνωστη την ανάπτυξή της στο καράτε αποδεικνύει ότι ο κόσμος του καράτε σε αυτή τη χώρα είναι στραμμένος στο παραδοσιακό καράτε!

4 - Από την Πορτογαλία (31-κοντινή χώρα) μέχρι τον Καναδά (24-μακρινή χώρα) [8 χώρες] οι συμμετοχές είναι μέτριες για τις 14 κατηγορίες! Ανάμεσά τους η Ιαπωνία (26 συμμετοχές-μακρινή χώρα) πάντα στο άθλημα αυτό στέλνει μια δυνατή ομάδα, πράγμα που θα το δούμε και στα μετάλλια.

5 - Από την Πολωνία (23) μέχρι την Αυστρία (10) [15 χώρες] όλες οι χώρες είναι κοντινές και οι χαμηλές συμμετοχές τους δεν δείχνουν να έχουν ενθουσιώδεις φιλάθλους στο μοντέρνο καράτε!!! Αν έχουν αναπτυγμένο καράτε, τότε αυτό θα είναι το παραδοσιακό καράτε!

6 - Από το Αζερμπαϊτζάν (10) μέχρι το Περού (6) [14 χώρες] και οι κοντινές και οι μακρινές χώρες έχουν  πολύ μικρές συμμετοχές, πράγμα που αποδεικνύει ότι το μοντέρνο καράτε σε αυτές τις χώρες βρίσκεται σε πολύ χαμηλά έως της πλάκας επίπεδα!!!

7 - Τέλος από την Αρμενία με 5 συμμετοχές μέχρι και την τελευταία χώρα το Σαν Μαρίνο με 1 αθλητή το μοντέρνο καράτε σε αυτές τις 30 χώρες είναι ανύπαρκτο και αν υπάρχει αναπτυγμένο καράτε σε αυτές τις χώρες αυτό είναι το παραδοσιακό καράτε!!!

 

8 - Σε ποιό σημείο των αγώνων αυτών αναφέρεται η λέξη "ΝΤΑΝ", έστω και για δείγμα, έστω και ένα Νταν των αθλητών ή των προπονητών ή των διαιτητών της WKF ή της ΕΛΟΚ? Ποτέ και πουθενά! Απόδειξη ότι οι διεθνείς και οι ιθαγενείς απατεώνες πουλάνε το κάθε χαρακτηριστικό του αθλήματος προς κάθε κορόιδο-πελάτη! Και οι Έλληνες Ιθαγενείς εθισμένοι στα χαϊμαλιά, στα καθρεφτάκια και κυρίως στα Νταν-Μαϊμού, αγοράζουν με μανία!!!

9 - Και ο Εμποράκλας Αντόνιο Εσπίνος πουλάει και εισπράττει από τα άχρηστα διπλώματα Νταν από όλο τον κόσμο των ηλιθίων!!!

 

Με τις μετρήσεις αυτές μαθαίνετε και το γιατί το μοντέρνο καράτε δεν μπήκε στους Ολυμπιακούς Αγώνες από την Διεθνή Ολυμπιακή Επιτροπή: διότι απλούστατα κατά πρώτο το παραδοσιακό καράτε είναι αισθητά αναπτυγμένο σε όλο τον κόσμο και η ΔΟΕ δεν θέλει αθλήματα κομμένα σε κομμάτια μέσα στους Αγώνες της και κατά δεύτερο το μοντέρνο καράτε έχει εμπορευματοποιηθεί στο έπακρο από την παγκόσμια ομοσπονδία του WKF και τον Εμποράκλα-πρόεδρό της Αντόνιο Εσπίνος!!!

 

Το ότι "οι συμμετοχές των αθλητών είναι ελεύθερες όσον αφορά στο πλήθος τους ανά χώρα" σημαίνει απόλυτα ότι οι συμμετοχές των χωρών ΔΕΝ αποτελούν εθνικές ομάδες"!

Ποιός ανεγκέφαλος θα πει ότι οι χώρες με 147, 81, 50 και 30 συμμετοχές αθλητών συμμετέχουν με ίσους όρους με τις 30 χώρες που συμμετέχουν με 5 έως 1 αθλητές??? Μόνο οι ιθύνοντες της ΕΛΟΚ!

Ποιός ανεγκέφαλος θα ισχυριστεί ότι οι αγώνες αυτοί βγάζουν "πρωταθλητές"??? Μόνο οι ιθύνοντες της ΕΛΟΚ!

Ποιός ανεγκέφαλος θα πει ότι οι εθνικές ομοσπονδίες των διαφόρων χωρών δεν το ξέρουν αυτό και δεν δίνουν καμιά σημασία σε αυτούς τους αγώνες με αποτέλεσμα να στέλνουν όσους μπορούν να πληρώνουν το εισιτήριό τους και το ξενοδοχείο τους ανεξάρτητα από το τεχνικό τους επίπεδο.

Ποιός ανεγκέφαλος δεν θα καταλάβει ότι αυτοί οι αγώνες και άλλοι παρόμοιοι της WKF αποτελούν εκμετάλλευση των αθλητών και ακραία εμπορευματοποίηση του αθλήματος σε παγκόσμιο επίπεδο από τον Εμποράκλα Αντόνιο Εσπίνος??? Μόνο οι ιθύνοντες της ΕΛΟΚ!

Ποιός ανεγκέφαλος δεν θα καταλάβει ότι η WKF με τον Αντόνιο Εσπίνος και η ΕΛΟΚ με τους επόμενους της Εκτελεστικής Επιτροπής δεν έχουν καταντήσει το καράτε ΣΟΥΡΓΕΛΟ με τους αγώνες-μαϊμούδες, που διοργανώνουν, όπως τους 28 διεθνείς ετήσιους αγώνες της WKF και τους αγώνες εγχρώμων και μαύρων ζωνών της ΕΛΟΚ στο εσωτερικό με τις 282 κατηγορίες και ΌΛΟΥΣ να παίρνουν μετάλλια??? Μόνο οι ιθύνοντες της ΕΛΟΚ!

Θεόδωρος Σιετής, Ηλίας Χρήστου (αρχικά), Κώστας Μητρόπουλος, Θανάσης Φυλακτός, Σταύρος Σταυριανίδης, Νίκος Ζάχος (σε αλλαγή του Χρήστου)!

 

Μετά από τις ανωτέρω μετρήσιμες και αναντίρρητες παρατηρήσεις πιστεύω να μην τολμήσουν να βγουν ο Πρόεδρος της ΕΛΟΚ Θεόδωρος Α-Σιετής και ο Αναπλ. Πρόεδρος της ΕΛΟΚ και Πρόεδρος της Οργανωτικής των Αγώνων Ηλίας Χρήστου και να μας παραμυθιάζουν με τις μαλακίες περί πετυχημένων αγώνων με 1116 αθλητές από 74 χώρες, διότι η αλήθεια είναι ότι πρόκειται για "1116 αθλητές ό,τι νάναι μαζέματα από 44 χώρες" και ΑΝ ήταν και τόσοι οι αθλητές και τόσες οι χώρες!!!

Δηλαδή το περί πολλού πρωτάθλημα "Karate 1 Series A" είναι σε παγκόσμιο επίπεδο κάτι ανάλογο με τους αγώνες της πλάκας εγχρώμων και μαύρων ζωνών στην Ελλάδα με τις 282 κατηγορίες, που όλοι βγαίνουν στους τρεις πρώτους και όλοι παίρνουν μετάλλια και με τους γονείς περήφανους, γιατί όλοι έχουν και έναν πρωταθλητή μέσα στο σπίτι!!! Έλεος ρε Καραμήτροι!!! Έλεος!!!

 

Όσον αφορά στις εισπράξεις:

Με το Κόστος συμμετοχής να είναι:  Ανά εγγγραφή αθλητή μεμονωμένης κατηγορίας  60 €/ τον 1ο μήνα,  70€/ στις επόμενες 30 ημέρες και  90€ στις τελευταίες 15 ημέρες, καθώς και ανά κατηγορία ομάδας: 70€, τότε για τους 1116 αθλητές και προσεγγιστικά για 970 εγγραφές αθλητών τον πρώτο μήνα, 146 εγγγραφές αθλητών τον δεύτερο μήνα και 30 εγγραφές ομάδων θα έχουμε ένα ποσό των 970Χ60+146Χ70+30Χ90 = 71.120 ευρώ από τις συμμετοχές των αθλητών!

Αλλά οι εισπράξεις δεν περιορίζονται μόνο σε αυτά! Έχουμε και τα δικαιώματα διοργάνωσης των αγώνων, που πληρώνει η ΕΛΟΚ! Άραγε φορολογούνται στην Ελλάδα? Έχουμε και τα τηλεοπτικά δικαιώματα! Άραγε δηλώνονται και σε ποιά φορολογική αρχή? Έχουμε και τα δικαιώματα των διαφημιζομνένων και πριν και κατά τη διάρκεια των αγώνων! Έχουμε και τα δικαιώματα από τα εμπορικά περίπτερα στο στάδιο των αγώνων!!! Την έχει στήσει καλά ο Εσπίνος τη δουλειά και αναμένουμε από τον Γερόλυμπο να τα αποκαλύψει αυτά ως παλιός συνεργάτης!!! Ο Θανάσης Φυλακτός και η ΕΛΟΚ του Α-Σιετή θα πρέπει να δώσουν λεπτομερή λογαριασμό ΕΙΔΙΚΑ για τα Έσοδα-Έξοδα αυτών των αγώνων!

 

Η Αφίσα των Αγώνων:

Το Στάδιο των Αγώνων:

 

Από τα Νέα της ΕΛΟΚ για την πρώτη ημέρα των αγώνων "της Παγκόσμιας Γιορτής του Φιάσκου του Καράτε"!

Με πολύ μεγάλες επιτυχίες για την Ελλάδα ολοκληρώθηκε η πρώτη ημέρα του Παγκόσμιου Κυπέλλου Καράτε Κ1 Series Α, που διεξάγεται στο κλειστό της ΑΕΚ στα Άνω Λιόσια. Από τις πέντε κατηγορίες Kumite που έγιναν, οι εκπρόσωποι της χώρας μας προκρίθηκαν σε τρεις τελικούς και την Κυριακή θα διεκδικήσουν ισάριθμα χρυσά μετάλλια.

Συγκεκριμένα στα -75κ. ανδρών ο Χάρης Γιαννάκος πέρασε στον μεγάλο τελικό όπου θα αντιμετωπίσει τον Μαροκινό Ασάας. Νίκησε κατά σειρά 3-2 τον Λετονό Στεπάνοφς, 4-0 τον Μαλντονάδο από τη Γουατεμάλα και 7-1 τον Καστούρι από τις ΗΠΑ. Στο ίδιο pool μετείχε και ο Νίκος Δρίβας ο οποίος νίκησε 3-0 τον Σκωτσέζο Γουντς, 3-2 τον Σουηδό Χάαγκ, 4-2 τον Άγγλο Γουίγκινς. Έτσι, οι δύο Έλληνες έπαιξαν μεταξύ τους για μια θέση στον ημιτελικό με νικητή τον Γιαννάκο (5-0). Ο εν ενεργεία πρωταθλητής Ευρώπης U21 επικράτησε 4-3 του Τούρκου Μπουλούτ στον ημιτελικό και  «τράβηξε» στα ρεπεσάζ τον Δρίβα, όπου ηττήθηκε από τον Μαλντονάδο και κατέκτησε την 7η θέση μεταξύ 96 αθλητών.

Στα ρεπεσάζ αγωνίστηκε και ο Γιαννιώτης πρωταθλητής Χριστόφορος Κατσακούλας ο οποίος  έχασε από τον Κύπριο Αλεξάνδρου.

Στα -84κ. ανδρών ο Κωνσταντίνος Μαστρογιάννης ήταν ασυναγώνιστος. Ξεπέρασε κατά σειρά τα εμπόδια του Φινλανδού Τουόμινεν (4-1), του Ρουμάνου Μιχαλάκε (2-0), του Ολλανδού Φαν Μούρκερκ (4-0) και του Μαυροβούνιο Μάλοβιοτς (3-0) στον ημιτελικό 3-0 και θα διεκδικήσει το χρυσό την Κυριακή με αντίπαλο τον Ιάπωνα Τζούνια Έτο.

Στα +68κ γυναικών η Κέλλυ Κυδωνάκη συνεχίζει την ανοδική της πορεία στο διεθνές στερέωμα, με ακόμα μία επιτυχία στο K1 Athens 2023. Νίκησε κατά σειρά τη Βραζιλιάνα Μπρίτο, 3-0 τη Γερμανίδα Λουέκε, 4-1 την Κύπρια Γιαμούκη και στον ημιτελικό 2-1 την Τουρκάλα Φατμά Ουϊγκούρ. Αντίπαλός της στον τελικό της Κυριακής θα είναι η Κελάρα Μαντάνι από τις ΗΠΑ.

Οι τελικοί της Κυριακής στα αγωνίσματα που έχουν έως τώρα ολοκληρωθεί οι προκριματικοί:

KUMITE

-75κ. ανδρών, ΤΕΛΙΚΟΣ, Χάρης Γιαννάκος (ΕΛΛΑΔΑ)-Αμπντελκαρίμ Ασάας (Μαρόκο)«Μικροί» τελικοί: Άλαν Μαλντονάδο (Γουατεμάλα)-Ενές Μπουλούτ (Τουρκία)

-84κ. ανδρών,  ΤΕΛΙΚΟΣΚωνσταντίνος Μαστρογιάννης (ΕΛΛΑΔΑ)-Τζούνια Έτο (Ιαπωνία)«Μικροί» τελικοί: Νίκολα Μάλοβιτς (Μαυροβούνιο)-Βίτομιρ Τραϊκόφσκι (Βόρεια Μακεδονία), Ματέο Φιόρε (Ιταλία)-Αντρέα Μινάρντι (Ιταλία)

+84κ ανδρών ΤΕΛΙΚΟΣΣάντρο Κρέσιτς (Βοσνία)-Άνες Μπόσταντζιτς (Βοσνία)«Μικροί» τελικοίΜπόγκνταν Τρίκος (Σερβία)-Τζόρτζε Τεσάνοβιτς (Σερβία), Λούκα Βούκοβιτς (Σερβία) – Ματθαίος Στυλιανού (Κύπρος)

-68κ. γυναικών

ΤΕΛΙΚΟΣ, Τσουμπάσα Κάμα (Ιαπωνία)-Μία Γκρέα Ζόρκο (Κροατία)«Μικροί» τελικοίΛολίτα Κοστρίτσια (Ουκρανία)-Πάμελα Μποντέι (Ιταλία), Μελίντα Μαρμό (Γαλλία)-Σοφία Φεραρίνι (Ιταλία)

+68κ. γυναικών ΤΕΛΙΚΟΣΚέλλυ Κυδωνάκη (ΕΛΛΑΔΑ)-Κελάρα Μαντάνι (ΗΠΑ), «Μικροί» τελικοίΣελίνα Στάμερ (Γερμανία)-Μαρία Κόρπελα (Φινλανδία), Σίσσυ Γιαμούκη (Κύπρος)-Φατμά Ουϊγκούρ (Τουρκία)

ΚΑΤΑ ατομικό γυναικών,  ΤΕΛΙΚΟΣ, Χάγια Χορίμπα (Ιαπωνία)-Μιρίσα Οχούτσι (Ιαπωνία)«Μικροί» τελικοί: Ελβεσιά Ταϊλί (Γαλλία)-Σαέκο Αζούμα (Ιαπωνία), Άνα Κρουζ (Πορτογαλία)-Νουρ Τσολάκ (Τουρκία)

ΚΑΤΑ ομαδικό ανδρών ΤΕΛΙΚΟΣ, Ισπανία – Κουβέιτ «Μικροί» τελικοί: Ιταλία-ΜαυροβούνιοΠερού Τουρκία

 

Οι αγώνες συνεχίζονται σήμερα Σάββατο με τους προκριματικούς στις υπόλοιπες κατηγορίες σε ΚΑΤΑ και KUMITE

Συνάντηση Εσπίνος, Καπράλου στην ΕΟΕ

Στην Αθήνα βρίσκεται ο πρόεδρος της Παγκόσμιας Ομοσπονδίας Καράτε (WKF) Αντόνιο Εσπίνος και θα παραμείνει κατά το τριήμερο της διοργάνωσης Κ1 Series A. Το μεσημέρι της Παρασκευής ο Ισπανός «ισχυρός άνδρας» του Παγκόσμιου Καράτε, συναντήθηκε με τον πρόεδρο της ΕΟΕ, Σπύρο Καπράλο στα γραφεία της Ελληνικής Ολυμπιακής Επιτροπής στο Μαρούσι, συνοδευόμενος από τον πρόεδρο της ΕΛΟΚ, Θοδωρή Σιετή και τον Γενικό Γραμματέα της Ευρωπαϊκής Ομοσπονδίας (EKF) Νταβόρ Τσίπεκ. Η συζήτηση επικεντρώθηκε γύρω από τις εξελίξεις του καράτε σε ελληνικό και παγκόσμιο επίπεδο με τον κ. Σπύρο Καπράλο να υπόσχεται στήριξη στο άθλημα, τόσο ως Πρόεδρος της ΕΟΕ όσο και ως Πρόεδρος των Ευρωπαϊκών Ολυμπιακών Επιτροπών.

* Η διοργάνωση τελεί υπό την αιγίδα του Υφυπουργείου Αθλητισμού και της WKF που θα μεταδώσει τους τελικούς (15/1) μέσω Live Streaming από το επίσημο κανάλι της στο YouTube. Χορηγός του K1 Series A Athens 2023 είναι η ΔΕΗ ανανεώσιμες Μ.Α.Ε. και χορηγοί επικοινωνίας η ΕΡΤ και το Αθηναϊκό – Μακεδονικό Πρακτορείο Ειδήσεων.

ΑΠΟ ΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑΣ ΚΑΡΑΤΕ


13/1/2013, 18:00 - Εσπίνος και Σιετής στο Μέγαρο της Ελληνικής Ολυμπιακής Επιτροπής.

Κύριε Καπράλο, ο Μεσανυχτάκης προσέχει πλέον με ποιούς βγαίνει φωτογραφίες! Εσύ παραμένεις αφελής!


Απολογισμός της Διοργάνωσης από την ΕΛΟΚ και από το www.karate.gr!

 

Μια στοιχειωδώς σωστά διοικούμενη αθλητική ομοσπονδία θα πρέπει να συνοψίζει σε έκθεση τής επιτελικής επιτροπής της κάθε αθλητικής διοργάνωσης, που διοργανώνει, τα θετικά και τα αρνητικά στοιχεία, που διαπιστώθηκαν κατά την εξέλιξη αυτής της αθλητικής διοργάνωσης! Και αυτό είτε η διοργάνωση είναι του εσωτερικού πανελλήνια ή διασυλλογική είτε αυτή είναι του εξωτερικού με αποστολή εθνικής ομάδας! Ιδιαίτερεα όταν η διοργάνωση είναι με συμμετοχή άλλων χωρών θα πρέπει να εστιάζεται η έκθεση και στις συμμετοχές των αθλητών των άλλων χωρών καθώς και στην αποτελεσματικότητά τους!

Οι τραγικά ανεγκέφαλοι του διοικητικού συμβουλίου της ΕΛΟΚ ποτέ δεν κάνουν κάτι τέτοιο! Αυτή τους η ανεπάρκεια είναι μίγμα της τεμπελιάς τους, της λύσσας τους για τη διοίκηση, της ανεπάρκειάς τους, αλλά και του άκρατου στρουθοκαμηλισμού τους, ώστε να μην αναδειχθούν τα μοιραία λάθη τους και να μην τραβήξουν τις κριτικές για το ακατοίκητο κεφάλι τους!

Ακριβώς το ίδιο έγινε και στην παρούσα διοργάνωση του Παγκόσμιου Κύπελου Καράτε 1, Σειρά Α, Αθήνα 2023: Καμιά απολύτως αθλητική έκθεση των γεγονότων, αλλά και απολύτως καμιά δημοσιογραφική κάλυψη!

Την επομένη της λήξης των αγώνων, η ΕΛΟΚ του Σούπερ-Άσχετου Θεόδωρου-Μαργαρίτη Α-Σιετή  (πού σε βρήκανε ήθελα να ήξερα!)  εξέδωσε την επόμενη ανακοίνωση:

 

K1 Athens 2023: Δεύτερη η Ελλάδα ανάμεσα σε 72 χώρες

16 Ιανουαρίου, 2023

Με απόλυτη επιτυχία, σε οργανωτικό και αγωνιστικό επίπεδο, ολοκληρώθηκε στο κλειστό της ΑΕΚ στα Άνω Λιόσια το Παγκόσμιο Κύπελλο Karate 1 Series A  Athens 2023. Ήταν η πρώτη μεγάλη διεθνής διοργάνωση που ανέλαβε η χώρα μας μετά από δέκα χρόνια και συνοδεύτηκε από την κατάκτηση τεσσάρων μεταλλίων, δύο χρυσών και δύο ασημένιων, χάρη στα οποία η Ελλάδα κατέκτησε την δεύτερη θέση στη γενική κατάταξη πίσω από την Ιαπωνία και ανάμεσα σε 72 χώρες.

Την Κυριακή, τελευταία ημέρα των αγώνων, τους αγώνες παρακολούθησαν και συμμετείχαν στις απονομές ο Δήμαρχος Φυλής, Χρήστος Παππούς, ο πρόεδρος της Παγκόσμιας Ομοσπονδίας Καράτε (WKF) Αντόνιο Εσπίνος και πολλοί πρόεδροι εθνικών ομοσπονδιών του αθλήματος.

Τα χρυσά μετάλλια κατέκτησαν οι δύο Ελληνίδες, Κέλλυ Κυδωνάκη και Κωνσταντίνα Χρυσοπούλου. Στον τελικό της κατηγορίας +68κ. KUMITE, η Κυδωνάκη, νίκησε 4-0 την Κελάρα Μαντάνι (ΗΠΑ), ενώ στα -61κ. η 18χρονη Χρυσοπούλου, αποκάλυψη των αγώνων, νίκησε 4-1 την Σαράρα Σιμάντα (Ιαπωνία), παρότι βρέθηκε πίσω στο σκορ.

Στα -75κ. ανδρών ο Χάρης Γιαννάκος «κουβαλούσε» έναν τραυματισμό στο γόνατο από τον ημιτελικό της Παρασκευής. Εναντίον του Μαροκινού Ασάας έσφιξε τα δόντια, πήρε πρώτος σημείο, όμως δεν κατάφερε να συνεχίσει και αποχώρησε με το σκορ στο 1-1. Στα -84κ. ο Κωνσταντίνος Μαστρογιάννης έδωσε τον καλύτερό του εαυτό απέναντι στον πολύ δυνατό Ιάπωνα Τζουνία Έτο, ο οποίος επικράτησε 3-1.

Αναλυτικά οι νικητές στις κατηγορίες KATA και KUMITE στο K1 Series A Athens 2023

 

KUMITE

-60κ. ανδρών

Χρυσό: Χιρόμου Χασιμότο (Ιαπωνία)

Ασημένιο: Καρμίνε Λουτσιάνο (Ιταλία)

Χάλκινα: Νικίτα Φιλίποφ (Ουκρανία), Μερτ Χαλίτσι (Τουρκία)

-67κ. ανδρών

Χρυσό: Γιούγκο Κοζάκι (Ιαπωνία)

Ασημένιο: Ζοακίμ Μέντες (Πορτογαλία)

Χάλκινα: Αμπντουραχίμ Οζέρ (Τουρκία), Μαρβέν Γκαρέν (Γαλλία)

-75κ. ανδρών

Χρυσό: Αμπντελκαρίμ Ασάας (Μαρόκο)

Ασημένιο: Χάρης Γιαννάκος (ΕΛΛΑΔΑ)

Χάλκινα: Τζόρτζε Σαλαπούρα (Σερβία), Άλαν Μαλντονάδο (Γουατεμάλα)

-84κ. ανδρών

Χρυσό: Τζούνια Έτο (Ιαπωνία)

Ασημένιο: Κωνσταντίνος Μαστρογιάννης (ΕΛΛΑΔΑ)

Χάλκινα: Βίτομιρ Τραϊκόφσκι (Βόρεια Μακεδονία), Ματέο Φιόρε (Ιταλία)

+84κ ανδρών

Χρυσό: Άνες Μπόσταντζιτς (Βοσνία)

Ασημένιο: Σάντρο Κρέσιτς (Βοσνία)

Χάλκινα: Ματθαίος Στυλιανού (Κύπρος), Τζόρτζε Τεσάνοβιτς (Σερβία)

 

-50κ. γυναικών

Χρυσό: Καταρίνα Ροντρίγκες (Πορτογαλία)

Ασημένιο: Σάρα Τσουτσούμι (Ιαπωνία)

Χάλκινα: Ρίνκα Ταχάτα (Ιαπωνία), Σεβίλ Μπας (Τουρκία)

-55κ. γυναικών

Χρυσό: Σίρια Μαντσινέλι (Ιταλία)

Ασημένιο: Σίμα Αϊρι (Ιαπωνία)

Χάλκινα: Σιόρι Νακαμούρα (Ιαπωνία), Χάνα Φουρουμότο (Καναδάς)

-61κ. γυναικών

Χρυσό: Κωνσταντίνα Χρυσοπούλου (ΕΛΛΑΔΑ)

Ασημένιο: Σαράρα Σιμάντα (Ιαπωνία)

Χάλκινα: Γκιουλμπαχάρ Γκοζουτόκ (Τουρκία), Βικτόρια Βασκίσιν

-68κ. γυναικών

Χρυσό: Τσουμπάσα Κάμα (Ιαπωνία)

Ασημένιο: Μία Γκρέα Ζόρκο (Κροατία)

Χάλκινα: Πάμελα Μποντέι (Ιταλία), Σοφία Φεραρίνι (Ιταλία)

+68κ. γυναικών

Χρυσό: Κέλλυ Κυδωνάκη (ΕΛΛΑΔΑ)

Ασημένιο: Κελάρα Μαντάνι (ΗΠΑ)

Χάλκινα: Σίσσυ Γιαμούκη (Κύπρος)- Σελίνα Στάμερ (Γερμανία)

 

ΚΑΤΑ ατομικό γυναικών

Χρυσό: Μιρίσα Οχούτσι (Ιαπωνία)

Ασημένιο: Χάγια Χορίμπα (Ιαπωνία)

Χάλκινα: Σαέκο Αζούμα (Ιαπωνία), Νουρ Τσολάκ (Τουρκία)

ΚΑΤΑ ατομικό ανδρών

Χρυσό: Αόι Φουνάντα (Ιαπωνία)

Ασημένιο: Γιούτο Ακιγιόσι (Ιαπωνία)

Χάλκινα: Κρις Μαν Τσενγκ (Χονγκ Κονγκ), Κάι Αγιάτο (Ιαπωνία)

 

ΚΑΤΑ ομαδικό ανδρών

Χρυσό: Κουβέιτ

Ασημένιο: Ισπανία

Χάλκινα: Ιταλία, Περού

ΚΑΤΑ ομαδικό γυναικών

Χρυσό: Ισπανία

Ασημένιο: Περού

Χάλκινα: Γαλλία, Τουρκία

 

* Η διοργάνωση διεξήχθη υπό την αιγίδα του Υφυπουργείου Αθλητισμού και της WKF. Χορηγός του K1 Series A Athens 2023 είναι η ΔΕΗ ανανεώσιμες Μ.Α.Ε. και χορηγοί επικοινωνίας η ΕΡΤ και το Αθηναϊκό – Μακεδονικό Πρακτορείο Ειδήσεων.

 

Στις ανωτέρω μαλακίες (σόρυ, "πατάτες" ήθελα να πω!) της ΕΛΟΚ έχουμε μερικές αντιρρήσεις:

 

Πατάτα Πρώτη: Όπως είπαμε και πιο πάνω, καμιά απολύτως αθλητική έκθεση των γεγονότων, αλλά και απολύτως καμιά δημοσιογραφική κάλυψη!

Πατάτα Δεύτερη: Μιλάνε για "απόλυτη επιτυχία, σε οργανωτικό και αγωνιστικό επίπεδο"! Στην πραγματικότητα πρόκειται για πολλοστή επιτυχία του επιτελείου της Παγκόσμιας με το οποίο ταξιδεύει σε κάθε χώρα και πραγματοποιεί τους αγώνες της, διότι δεν πιστεύω να νομίζει κανένας ότι ο Εσπίνος θα εμπιστευόταν την ποιότητα και τη διάρκεια των αγώνων του σε κάθε ιθαγενή σε κάθε χώρα που πάνε οι αγώνες για του τα κάνει μπάχαλο! Έχει το επιτελείο του από αξιωματούχους και υπαλλήλους, που είναι εκπαιδευμένοι να βγάζουν σε πέρας με άνεση κάθε τέτοια διοργάνωση! Φτάνει οι εθνικές ομοσπονδίες, που φιλοξενούν τους αγώνες, να του δώσουν το στάδιο και τα τατάμι για 6-7 αγωνιστικούς χώρους! Επομένως, η διοργάνωση ήταν "μιά απ' τα ίδια" για τον Πρόεδρο Εσπίνος!!! Το Στάδιο το έδωσε ο Μεσανυχτάκης και τα τατάμι τα έχουν πληρώσει 5-6 φορές οι γονείς των αθλητών!!!

Πατάτα Τρίτη: Χοροπηδάνε από τη χαρά τους για την δήθεν επιτυχία τους των δύο χρυσών και δύο αργυρών μεταλλίων και για τη γενική κατάταξη της χώρας στη δεύτερη θέση μέσα σε 72 χώρες!

Ρε Πατάτες! Το πλήθος των συμμετοχών των αθλητών δεν παίζει ρόλο? Το ίδιο είναι να παίρνει μέρος μια χώρα στους αγώνες με 81 αθλητές και μια άλλη να συμμετέχει με 5 αθλητές? Έτσι το βλέπει ο κάθε πατάτας από το ΔΣ και κανένας δεν σας είπε να μαζέψετε τις πατάτες, που λέτε? Σας το έγραψα και πριν από τους αγώνες πιο πάνω:

 

[Μετά από τις ανωτέρω μετρήσιμες και αναντίρρητες παρατηρήσεις πιστεύω να μην τολμήσουν να βγουν ο Πρόεδρος της ΕΛΟΚ Θεόδωρος Α-Σιετής και ο Αναπλ. Πρόεδρος της ΕΛΟΚ και Πρόεδρος της Οργανωτικής των Αγώνων Ηλίας Χρήστου και να μας παραμυθιάζουν με τις μαλακίες περί πετυχημένων αγώνων με 1116 αθλητές από 74 χώρες, διότι η αλήθεια είναι ότι πρόκειται για "1116 αθλητές ό,τι νάναι μαζέματα από 44 χώρες" και ΑΝ ήταν και τόσοι οι αθλητές και τόσες οι χώρες!!!]

 

Πατάτα Τέταρτη: Τα δύο χρυσά κατέκτησαν δύο Ελληνίδες αθλήτριες! Βρε ηλίθιοι, δεν βλέπετε ότι όλοι οι προπονητές ανδρών, που έχετε, είναι για τα μπάζα και υστερούν έναντι των απαιτήσεων των ανδρών αθλητών και οι τελευταίοι στρέφονται σε άλλα αθλήματα ή και σοβαρότερες δουλειές? Δεν το καταλαβαίνετε αυτό βρε βλάκες?

Πατάτα Πέμπτη: Δεν βγάλατε κανένα συμπέρασμα από τις συμμετοχές των χωρών!

Πατάτα Έκτη: Δεν βγάλατε κανένα συμπέρασμα από τα αποτελέσματα!

Πατάτα Έβδομη: Δίνετε φωτογραφίες των παιδιών στο δίκτυο σκέτες μουτζούρες και χωρίς καμιά επεξεργασία, ώστε να τις πάρουν σε καλή κατάσταση, όπως οι επόμενη ...

... η οποία πρόχειρα καθαρισμένη δίνεται κατωτέρω:

Και λοιπές άλλες πατάτες !!!

 

Ήδη εξηγήσαμε πιο πάνω από τον πίνακα των συμμετοχών των χωρών κατά πλήθος αθλητών ότι αγώνες με συμμετοχές χωρών από 147-81-58-55 κτλ μέχρι 10-9-5-3-1-1-1 κτλ. αποδεικνύουν αγώνες ΜΠΑΧΑΛΟ και της ΑΠΌΛΥΤΗΣ ΠΛΑΚΑΣ!!!

Από τις δηλώσεις συμμετοχής, 8 χώρες δήλωσαν 147 έως 31 αθλητές, 15 χώρες δήλωσαν 30 έως 17 αθλητές, 21 χώρες δήλωσαν 15 έως 6 αθλητές, 14 χώρες δήλωσαν 5 έως 3 αθλητές και τέλος 16 χώρες δήλωσαν 2 έως 1 αθλητές! Και μόνον από αυτά πείθεται ο καθένας ότι πρόκειται για ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΑΠΟΤΥΧΙΑ και αν οι αγώνες του Προέδρου της WKF Αντόνιο Εσπίνος είναι τέτοιοι τότε πρόκειται για μεγάλο διεθνή αθλητικό απατεώνα και η ΔΟΕ έχει απόλυτο δίκιο, που δεν βάζει το καράτε στους Ολυμπιακούς!!!

 

Αλλά ας έρθουμε και στις κατατακτήριες θέσεις, που κατέλαβαν οι χώρες, του επόμενου Πίνακα για να διαπιστώσουμε και την Όγδοη Πατάτα του ΔΣ της ΕΛΟΚ!

Δίνουμε στη συνέχεια τις χώρες, που πήραν από 1η έως 9η θέσεις κατά αλφαβητική σειρά και παρατηρούμε ότι είναι μόλις 38! Οι άλλες τι έγιναν??? Από αυτό τον πίνακα σε συνδυασμό με τον πίνακα συμμετοχών βγαίνουν συμπεράσματα για την ανάπτυξη του καράτε σε κάθε χώρα!

Πατάτα Ένατη  αποτελεί ο στρουθοκαμηλισμός, η υποκρισία και το ψεύδος του Προέδρου, του Αναπληρωτή Προέδρου και Προέδρου της Οργανωτικής Επιτροπής των Αγώνων, αλλά και όλου του ΔΣ της ΕΛΟΚ, περί τη Δεύτερης Θέσης του Ελληνικού Καράτε της ΕΛΟΚ σε σχέση με τις 72 χώρες, που ήρθαν τελικά στους αγώνες! Στον επόμενο Πίνακα δίνουμε τις 1ες, 2ες, 3ες και Σύνολο θέσεις των μεταλλίων για κάθε χώρα, καταγράφουμε το σύνολο των αθλητών για κάθε χώρα και προφανώς Ποσοστό Επιτυχίας σε % είναι το κλάσμα Μετάλλια διά Συμμετοχές, που το δίνουμε και αυτό! Και τέλος σορτάρουμε τον Πίνακα κατά φθίνουσα σειρά Ποσοστού Επιτυχίας!

Βλέπουμε, λοιπόν, ότι η Ιαπωνία έχει ένα Ποσοστό Επιτυχίας (απόδοσης της εθνικής τους ομάδας) = 15/26 = 58%!!! Το Μαρόκο = 33%, το Περού = 33%, κτλ., η Τουρκία = 10%, η Βόρεια Μακεδονία = 7%, η Ελλάδα = 4/81 = 5%, κτλ., η Γαλλία = 4%, η Ιταλία = 4%, η Αμερική = 3%!

 Δηλαδή, Πρόεδρε: ΠΑΤΆΤΑ ΔΕΚΑΤΗ και ΑΠΟΔΕΔΕΙΓΜΈΝΗ =

Παπάρια Δεύτεροι στους 72 ήρθατε, όπως ανακοινώνετε! 14οι ήρθατε στους 44 με 81 αθλητές ήρθατε, όπως δείχνει και ο ανωτέρω Πίνακας Ποσοστών Επιτυχίας, όταν 5 μόνο χώρες ήρθαν με πάνω από 50 αθλητές, περί τις 60 χώρες ήρθαν με κάτω από 30 αθλητές, εκ των οποίων 30 χώρες με κάτω από 5 αθλητές!

 Πάντως, και η 14η θέση στους 44 (και όχι 72) πάλι καλά είναι!

 SAYONARA!!! .

 

 Β - Ο Πλανήτης των Πιθήκων στον Αστερισμό του Λευτέρη Μεσανυχτάκη!  (Ενότητες)

 

Ένας νόμιμος και υγιής αθλητικός σύλλογος, ενεργό μέλος της αντίστοιχης αθλητικής ομοσπονδίας, πληροί όλες τις νομικές και ουσιαστικές προϋποθέσεις, που του εξασφαλίζουν το δικαίωμα ψήφου στις Γενικές Συνελεύσεις της ομοσπονδίας του.

Η Ελληνική Ομοσπονδία Καράτε (ΕΛΟΚ) έχει εγγεγραμμένους στο δυναμικό της περί τους 260 συλλόγους εκ των οποίων μόνο περί τους 190 είναι μερικώς ή πλήρως εγγεγραμμένοι στο Μητρώο Αθλητικών Σωματείων της ΓΓΑ, εξ αυτών μόνο περί τους 150 κατεβάζουν αθλητές στους ετήσιους αγώνες της ΕΛΟΚ και εξ αυτών μόνο περί τους 70 έχουν δικαίωμα ψήφου στις Γενικές Συνελεύσεις της!

Συνεπώς, η ΕΛΟΚ εισπράττει συνδρομές συλλόγων, συμμετοχές αθλητών σε αγώνες της, συμμετοχές προπονητών και διαιτητών σε σεμινάριά της, παράβολα για τα δήθεν Νταν που πουλάει κτλ. από όλα τα μέλη των 260 συλλόγων του Μητρώου της, δηλαδή και από τα 260 – 70 = 190 παράνομα μέλη-συλλόγους της, αλλά και από τα μέλη-φυσικά πρόσωπα αυτών!

Αν αυτό δεν είναι Νταβατζιλίκι, τότε τι είναι?

Η ΕΛΟΚ διακινεί ετησίως το τεράστιο ποσό των 520.000 ευρώ (2022) ως Έσοδα-Έξοδα αυτής με αντίστοιχη επιχορήγηση της ΓΓΑ μόνο το ποσό των 25.000 + 40.000 = 65.000 ευρώ (2022)! Συνεπώς οι 520.000 – 65.000 = 455.000 ευρώ προέρχονται από το άρμεγμα από την ΕΛΟΚ των συλλόγων, των προπονητών, των διαιτητών, των γονέων και των αθλητών της ΕΛΟΚ.

Αν αυτό δεν είναι Νταβατζιλίκι, τότε τι είναι?

Η Γενική Γραμματεία Αθλητισμού γνωρίζει απόλυτα την κατάσταση αυτή, που συμβαίνει στα εσωτερικά νομικά και οικονομικά της ΕΛΟΚ και επιτρέπει επί δεκαετίες να συμβαίνει!

Αν αυτό δεν είναι Νταβατζιλίκι, τότε τι είναι?

Τον τρόπο λειτουργίας της ΕΛΟΚ ακολουθούν οπωσδήποτε και άλλες αθλητικές ομοσπονδίες!

Αν αυτό δεν είναι Νταβατζιλίκι, τότε τι είναι?

Πρόσφατα ο Λευτέρης Μεσανυχτάκης προώθησε στη Βουλή, και ψηφίστηκε, διάταξη, που παρατείνει κατά ένα έτος (πολύ μεγάλη παράταση) τις μέχρι τέλους του 2022 απαραίτητες αλλαγές των αθλητικών σωματείων στα καταστατικά τους, ώστε να γίνονται δεκτά στο Μητρώο των Αθλητικών Σωματείων της ΓΓΑ!

Αν αυτό δεν είναι Νταβατζιλίκι, τότε τι είναι?

Παρ' όλα αυτά η ΓΓΑ συνεχίζει να χειραγωγεί τις αθλητικές ομοσπονδίες δια του "πότε ισχύει και πότε δεν ισχύει" Μητρώου Αθλητικών Σωματείων!

Αν αυτό δεν είναι Νταβατζιλίκι, τότε τι είναι?

 

Σε προηγούμενο άρθρο μας είχαμε δημοσιεύσει τους 377 προπονητές καράτε "κατά ημερομηνία λήξης αδείας" όπως τους έδινε σε πίνακές της η ΓΓΑ την 9/12/2022, με κλικ εδώ! Είχε ήδη εφαρμοστεί ο νόμος της πεπερασμένης ισχύος των αδειών άσκησης επαγγέλματος μέχρι την 31/12/2022 με βάση τα ισχύοντα δικαιολογητικά καθώς και η πενταετής ισχύς των δικαιολογητικών για τέτοιες άδειες από την ημερομηνία απόκτησή τους.  Σε αυτό τον Πίνακα μόνο 36 άδειες είχαν ισχύ πέραν της 31/12/2022, όπως δείχνουμε στην επόμενη εικόνα της πρώτης σελίδας του Πίνακα:

Σήμερα (15/1/2023) ψάξαμε να σας δώσουμε τον ίδιο πίνακα από την ΓΓΑ, όπως ισχύει μετά την 1/1/2023, αλλά βρήκαμε τον ίδιο πίνακα των 377 προπονητών με ... Νέα Λήξη των "δικαιολογητικών" την 31/12/2023! Στους 377 του αρχικού πίνακα, ο οποίος ποτέ δεν είχε επικαιροποιηθεί από τη ΓΓΑ από το 1992 (30 χρόνια οι αχρηστοι και τεμπέληδες!!!), υπήρχαν και πολλοί, που ποτέ δεν άσκησαν το επάγγελμα του προπονητή καράτε, διότι είχαν καλύτερα επαγγέλματα! Άλλοι δεν το άσκησαν, διότι δεν βρήκαν βολικές συνθήκες και, τέλος, μερικοί ... έχουν πεθάνει ήδη, ζωή σε μάς! Ο ανεπανάληπτος Λευτέρης Μεσανυχτάκης, δίνοντας δείγμα της ... μεγαλοψυχίας του, έδωσε παράταση στις άδειες ακόμα και των ... πεθαμένων!!! Ξέρει τι κάνει, ... προεκλογική περίοδος είναι!!!

 

Αυτό το Μπάχαλο ο Μεσανυχτάκης έχει τον αθλητισμό σαν χωράφι του παππού του και κάνει ότι του κατεβάσει η γκλάβα του!!!

Γιατί να χαρακτηρίζω "κοινούς ψεύτες και απατεώνες" εγώ τους προπονητές, όταν "κοινός ψεύτης και απατεώνας" είναι ό ίδιος ο Υφυπουργός Αθλητισμού???

 

 Γ - 16/1/2023 - Οι Συμμορίες των Προπονητών της ΕΛΟΚ από την ίδρυσή της (1986) μέχρι σήμερα!  (Ενότητες)

 

Ο εξαίρετος κριτικός όλων των άλλων πλην του εαυτού του, Μάριος Σιταράς δημοσίευσε την επόμενη ανάρτηση στο λογαριασμό του στο Facebook:

Είχαν προηγηθεί αγώνες "πρόκρισης" της ΕΛΟΚ στο Ολυμπιακό Χωριό για τη στελέχωση της εθνικής στους Ευρωπαϊκούς της Κύπρου! Αλλά ατο καπάκι, που λένε, δηλ. την επόμενη μέρα, ανασκεύασε με την επόμενη ανάρτηση, της οποίας όλο το κείμενο αναφέρεται στους ψευδο-αγώνες πρόκρισης και στις ταρζανιές του 19 φορές παγκόσμιου πρωταθλητή Κώστα Παπαδόπουλου, ο οποίος τα θέλει όλα δικά του:

Διαβάστε με προσοχή την ανωτέρω δημοσίευση, διότι είναι πολύ εύστοχη και καθρεπτίζει την τραγική πραγματικότητα, που μεθοδεύεται συστηματικά η λειτουργία της ΕΛΟΚ από τους κατωτέρω απατεώνες της Εκτελεστικής Επιτροπής!

 

Στη συνέχεια, το Facebook του Μάριου Σιταρά πήρε φωτιά με τα επόμενα!

 [Σε αγκύλες τα ολογράφως ή/και διευκρινήσεις!]

Marios Sitaras,  10/1/2023 -

Ανοικτή επιστολή προς Πρόεδρο ΕΛ.Ο.Κ κο Σιετή σε θέματα που ΗΔΗ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΓΝΩΣΗ ΤΟΥ ΕΔΩ ΚΑΙ ΠΟΛΥ ΚΑΙΡΟ!!!

 

Υπόθεση Προκρίσεις …….ούπς συγνώμη ο Πρόεδρος μετά από 1 χρόνο κατάλαβε ότι είναι παράνομες φωνάζοντας παρουσία τρίτων τόσο στις Προπονήσεις της Εθνικής όσο και στο Δ.Σ ότι δεν θέλει να ξανακούσει αυτήν την λέξη (προκρίσεις)…..

Αλήθεια τι συμβαίνει με αυτήν την κατάσταση και όλοι πλέον είναι στα κάγκελα εναντίον τόσο του Δ.Σ όσο και των Εθνικών Προπονητών και του Τεχνικού Διευθυντή!!! Για την Τ.Ε [Τεχνική Επιτροπή] δεν μπορώ να πω έχει κάνει κάποιες προσπάθειες αλλά δυστυχώς κανείς δεν την υπολογίζει…..

Καταρχήν να ξεκαθαρίσουμε λίγο το τοπίο στο τι συνέβαινε στο Παρελθόν!!!

Η στελέχωση της Εθνικής Ομάδας πραγματοποιούταν από τους κατόχους των 1ων θέσεων στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα και αν δεν μπορούσε ο 1ος ακολουθούσε ο 2ος. Αν υπήρχε Αθλητής που άλλαζε ηλικιακά κατηγορία και ήταν κάτοχος Ευρωπαϊκής ή Παγκόσμιας διάκρισης υπήρχε μια διαδικασία πρόκρισης μεταξύ του ιδίου και του 1ου της κατηγορίας κατόπιν εισήγησης της Τ.Ε και των Ε.Π [Εθνικών Προπονητών]!!!

Βέβαια και κατά το Παρελθόν υπήρξαν σοβαρά ατοπήματα εις βάρος Αθλητών από τους τότε διοικούντες με παρεμβάσεις τους αλλά σε γενικές γραμμές τηρούνταν αυτό που ανάφερα!!! Χωρίς ιδιαίτερες παρεκκλίσεις από όλους!!!

Τι έχουμε τώρα το οποίο μας έχει οδηγήσει όλους στο να κατά φερόμαστε εναντίον του Προέδρου, του Δ.Σ, της Τ.Ε εν μέρει, του Δ.Α [?????], της Κ.Ε.Δ [Κεντρικής Επιτροπής Διαιτησίας] των Ε.Π της ΕΛ.Ο.Κ!!!!

1ον Η στελέχωση της Εθνικής Ομάδας δεν έχει βασιστεί στα αποτελέσματα του Παννελληνίου Πρωταθλήματος σε παρά πολλές περιπτώσεις!!!

2ον Στις προκρίσεις που διεξήγαγε η ΕΛ.Ο.Κ τον Σεπτέμβριο στο Λουτράκι δεν τηρήθηκε πουθενά και από κανένα ο κανονισμός διεξαγωγής αγώνων για τους αθλητές που συμμετείχαν.

Καταπληκτικά τα όσα καταγγέλει ο Μάριος Σιταράς! Επί είκοσι χρόνια, όμως, δεν είχε την αντικειμενικότητα να βλέπει ότι όλα τα προηγούμενα χρόνια τα ίδια έκανε και ο Δάσκαλός του ως παράνομο μέλος αρχικά (από το 1990) και ως πρόεδρος του ΔΣ/ΕΛΟΚ (1912 - 1918) στη συνέχεια, διότι ήταν επαγγελματίας προπονητής, ενώ στα δικαστήρια δήλωνε ψευδέστατα ότι έχει καταθέσει την άδεια άσκησης επαγγέλματος του προπονητή εδώ και 25 χρόνια!!! Λαμόγιο ή όχι Λαμόγιο???  Λαμόγιο! Λαμόγιοοοο!

 

3ον Στις προκρίσεις που έγιναν στο εγχρώμων ΤΟ ΙΔΙΟ ΚΑΙ ΑΚΟΜΗ ΧΕΙΡΟΤΕΡΑ !!!

4ον Παρατηρήσαμε και παρατηρούμε σε πολλές των ΠΕΡΙΠΤΩΣΕΩΝ στις ως άνω διαδικασίες (αγώνες) Διαιτητές, Εθνικούς Προπονητές, μελη της Τ.Ε, τον Τ.Δ [Τεχνικό Διευθυντή] να παραβιάζουν κατάφωρα τον κώδικα ηθικής και δεοντολογίας σχετικά με την ΣΥΓΚΡΟΥΣΗ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΩΝ διαιτητεύοντας συγγενείς τους και μελη συλλόγων τους ή να είναι προπονητές εν ενεργεία και διαιτητές ταυτόχρονα ή να είναι Προπονητές σε αγώνες των Αθλητών των Συλλόγων τους ενώ είναι Εθνικοί Προπονητές ή μελη της Τ.Ε ή ο Τ.Δ ενώ αυτό είναι ΞΕΚΑΘΑΡΗ ΣΥΓΚΡΟΥΣΗ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΩΝ και ΠΑΡΑΝΟΜΟΥΝ!!!!

5ον Όλα τα ανωτέρω είναι σε ΓΝΩΣΗ τόσο του Προέδρου, όσο και των μελών του Δ.Σ όσο και της Γ.Γ.Α και πραγματοποιούνται με την ανοχή τους!!! Βέβαια οφείλω να αναγνωρίσω στην Γ.Γ.Α ότι κάνει απέλπιδες προσπάθειες αλλά «στου κουφού ... , συγνώμη λάθος έκφραση, στου ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΑ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΟΛΟΓΟΥ την πόρτα όσο θέλεις βρόντα.»…..

Τι θέλω να πω…..

Την παρούσα στιγμή έχουμε έναν Ομοσπονδιακό Προπονητή με σύμβαση, που κατά επάγγελμα είναι δημόσιος υπάλληλος στην Γ.Γ.Α, και δεν γνωρίζω πόσους άλλους, οι οποίοι δεν γνωρίζουμε ως τι εμφανίζονται εντός της ΕΛ.Ο.Κ (με μερική σύμβαση απασχόλησης ή ως εθελοντές? Στην περίπτωση δε που δεν υπάρχει σύμβαση απαγορεύεται να αναφέρονται και να εμφανίζονται ως εθνικοί προπονητές στην ΕΛ.Ο.Κ)! Ταυτόχρονα και από όσο ξέρω από αυτούς οι 3 είναι αστυνομικοί ο ένας υπάλληλος σε Ο.Τ.Α και η μια κυρία απλώς προπονήτρια με πτυχίο Γ.

Ταυτόχρονα όλοι αυτοί πλην της Κυρίας (η οποία βιοπορίζεται μόνο από την προπονητική) είναι προπονητές σε συλλόγους - δεν απαγορεύεται - αλλά επιδεικνύουν τεράστια παρεμβατικότητα τοσο στους αγώνες, που γίνονται, ως προπονητές-συνοδοί των αθλητών τους όσο και στην στελέχωση της Εθνικής Ομάδας με την διαδικασία επιλογής αθλητών (όχι όλοι αλλά οπό όσο γνωρίζουμε τα δύο μεγαλύτερα ονόματα μαζί με τον Τ.Δ σίγουρα σε ένα απίστευτο αλισβερίσι δούναι και λαβείν) μην αναγνωρίζοντας [και εφαρμόζοντας!] σε πολλές των περιπτώσεων τα αποτελέσματα των Πανελληνίων Πρωταθλημάτων!!!

Ειδική Περίπτωση είναι ο πρώην Παγκόσμιος μας και νυν Τ.Δ της ΕΛ.Ο.Κ [εννοεί τον Τεχνικό Διευθυντή Κώστα Παπαδόπουλο] ο οποίος κατά επάγγελμα είναι Λιμενικός, δεν είναι προπονητής, ο σύλλογος του χρήζει [εννοεί "απολαμβάνει"] ειδικής μεταχείρισης από την ΕΛ.Ο.Κ (έλαβε 500 ευρώ επιχορήγηση από την ΕΛ.Ο.Κ για μετακίνηση αθλητών του από Επαρχία Αθήνα για το Πανευρωπαϊκό στην Πράγα), είναι από αυτούς που συμμετέχουν κύρια στην Επιλογή της Εθνικής Ομάδας, εμφανίζεται ως προπονητής στους αγώνες καθοδηγώντας τους αθλητές του και υποδεικνύοντας πόντους στους Διαιτητές, ζητά ο σύλλογος του να λάβει επιχορήγηση από τον Δήμο 3400 ευρώ [προηγούμενη ανάρτηση!],  ενώ τα έξοδα του ταξιδιού στην Κύπρο θα πληρωθούν από την ΕΛ.Ο.Κ……

Βάση όσων ανάφερα και είναι ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΓΕΓΟΝΟΤΑ και όχι προϊόν μυθοπλασίας καταλήγουμε ότι τις τύχες των παιδιών μας σε ένα ερασιτεχνικό ΑΘΛΗΜΑ τις διαχειρίζονται ΑΝΘΡΩΠΟΙ οι οποίοι είναι στυγνοί ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΕΣ και ουδείς τους φρενάρει!!! Τα συμφέροντα τους και μόνο, οι σύλλογοι τους, οι αθλητές τους και κανένας άλλος!!!

Ντροπή και αίσχος!!!

6ον Το τραγελαφικότερο όλων. Μετά των Εγχρώμων και παρότι δεν εισακούστηκε η εισήγηση της Τ.Ε για διεξαγωγή Πανελλήνιου Πρωταθλήματος αρχές Ιανουαρίου (το σωστότερο όλων) είχαμε για ακόμη μια φορά "προκρίσεις", συγχωρέστε με, "αξιολογήσεις" μέχρι να στελεχωθεί η Εθνική μας με ΑΥΤΟΥΣ που ήθελε η ΑΓΙΑ ΤΡΙΑΣ Παπαδόπουλος, Μαργαριτόπουλος, Τριανταφύλλης μην λαμβάνοντας υπόψην τους ακόμη και τα αποτελέσματα των δικών τους αξιολογήσεων.

Ρε παιδιά έλεος ποια…. Δεν καταλαβαίνετε ότι γίνεστε περίγελος….

Ουδείς από τους αθλητές που συμμετείχαν γνώριζε τι συμβαίνει. Σε άλλους είπαν προπόνηση, σε άλλους είπαν ότι θα παίξουν προκρίσεις, σε άλλους ότι θα αξιολογηθούν και θα αποφασίσουν μετέπειτα. Τι ισχύει ουδείς γνωρίζει αναμένοντας να δούμε την Αποστολή!!!

7ον Το κυριότερο προτάθηκε δημόσια από Γονείς, αφού η ΕΛ.Ο.Κ δεν μπορεί να κάνει ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ, το εγχρώμων ήταν παταγώδης αποτυχία και δεν μπορεί να ληφθεί ούτε καν ως κριτήριο ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΗΣ: να γίνουν επίσημοι αγώνες προκρίσεων σε όλες τις κατηγορίες σύμφωνα με τους κανονισμούς διεξαγωγής αγώνων της ΕΛ.Ο.Κ συμμετεχόντων των μεταλλίων κάθε κατηγορίας του Παννεληνίου του 2022 συν διεθνών διακριθέντων αλλαγής κατηγοριών.

Τι πιο δίκαιο ….. Ούτε και αυτό εισακούστηκε, απλώς για άλλη μια φορά αποφάσισε η ΑΓΙΑ ΤΡΙΑΣ!!! Ελέω και υπεράνω των Πάντων ωσάν να μην υπάρχει τίποτα πλην αυτών !!!;

 

Υ.Γ 1 Αγαπητέ Πρόεδρε, πρόσεχε σε παρακαλώ πως απευθύνεις τον λόγο σε Γονείς.

Υ.Γ 2 Αγαπητέ Πρόεδρε, πρόσεχε σε παρακαλώ πως απευθύνεις τον λόγο σε προβεβλημένους αθλητές.

Υ.Γ 3 Αγαπητέ Πρόεδρε, πρόσεχε σε παρακαλώ να μην φωνασκείς παρουσία 3ων «ότι μην ξανακούσεις την λέξη προκρίσεις γιατί είναι παράνομο….. ΤΩΡΑ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΕΣ??? Επειδή δεν διαβάζεις τι ψηφίζεις διάβασε τι έχεις ψηφίσει και ξαναμιλάμε…..

Σου συνιστώ να είσαι πιο ευγενικός με τα μέλη της ΕΛ.Ο.Κ! Εμείς Πρόεδρο της ΕΛ.Ο.Κ θέλουμε που να εργάζεται επ ωφελεία των Παιδιών μας, των Αθλητών μας. Όχι να διώχνει τα Παιδιά από το άθλημα. Το κυριότερο δεν θελουμε ΜΠΡΟΣΤΙΝΟ του Κραβαρίτη, του Παπαδόπουλου, του Μαργαριτόπουλου, του Τριανταφύλλη κλπ και γενικά ΚΑΝΕΝΟΣ!!!

ΠΡΟΕΔΡΟ ψηφίσαμε οχι MANAGER!!!!

Υ.Γ ….. Αυτό αφορά εμένα. ΟΤΙ και να σκαρφιστείτε, όση λάσπη στον ανεμιστήρα [το "στον ανεπιστήρα" είναι λάθος έκφραση!] και να μου πετάξετε εγώ δεν θα σταματήσω να αγωνίζομαι για τα δικαιώματα όλων των αθλητών μας, των παιδιών μας, το μέλλον του αθλήματος, το μέλλον της Ελλάδας μας! [Ένας "Σωτήρας" ακόμα!]

 

Marios Sitaras    ·  10/1/2023 -

Επιβεβαιώνω την καταγγελία που έγινε στο gazzetta.gr!!! [Προηγήθηκε καταγγελία του στο gazzetta.gr! (To karate.gr δεν του έκανε!]

"Καράτε: Καταγγελία για παράτυπους αγώνες, σε προπονητικό καμπ, τι απαντά η ομοσπονδία

https://www.gazzetta.gr/.../karate-kataggelia-gia..."

1. Ο κος Κελάλης δεν παρευρισκόταν στις προπονήσεις της Εθνικής με την ιδιότητα του Ιατρού αγώνων αλλά ούτε και ως φυσική παρουσία!!! Υπάρχει πληθώρα μαρτυριών!!!

2. Έγιναν αγώνες πρόκρισης κανονικά και όχι μόνο στα Κάτα, όπως ισχυρίζεται η ΕΛ.Ο.Κ , παρουσία επίσημων διαιτητών!!! Υπάρχει πληθώρα μαρτυριών!!! Δεν ήταν απλή προπόνηση. Δεν υπήρχε Ιατρός στους αγώνες αυτούς!!! Όχι μόνο το Σαββατοκύριακο που μας πέρασε αλλά και το προηγούμενο πριν τα Χριστούγεννα!!!

3. Η ΕΛ.Ο.Κ είπε σε άλλους συλλόγους ότι θα γίνει προπόνηση, σε άλλους αγώνες προκρίσης, σε άλλους αγώνες αξιολόγησης και θα αποφασιστεί εν συνεχεία από ποιους αθλητές θα αποτελείται η Εθνική!!!

Έως και σήμερα ο αθλητής μας Μπαλιώτης δεν γνωρίζει αν το Σαββατοκύριακο που μας έρχεται θα αγωνιστεί ή όχι σε αγώνα πρόκρισης!!! Το προηγούμενο αγωνίστηκε 4 φορές με τον αθλητή που είναι να σταλεί στην κατηγορία του στην Κύπρο !!! Είπαν ότι θα κάνουν πρόκριση, ο Μπαλιωτης κέρδισε 3 φορές κανονικά και την 4η διακόπηκε ο αγώνας από τους διαιτητές προκειμένου να αποφευχθεί τραυματισμός του άλλου αθλητή!!!

4. Η ΕΛ.Ο.Κ τα αποτελέσματα του Πανελλήνιου Πρωταθλήματος του 2022 δεν τα αναγνωρίζει!!! Αποτέλεσμα αυτού είναι να διοργανώσει αγώνες πρόκρισης τον Σεπτέμβριο σχεδόν σε όλες τις κατηγορίες για την συμμετοχή στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα και εν συνεχεία να διεξαγάγει των εγχρώμων θεωρώντας το ως κριτήριο αξιολόγησης στελέχωσης της Εθνικής Ομάδας για την Κύπρο. Εν συνεχεία αποφάσισε να κάνει αγώνες προκρίσεων σε προπονήσεις της Εθνικής βαπτίζοντας τα εν συνεχεία "αξιολογήσεις" ……

ΣΗΜΕΙΩΤΕΟΝ σε καμία από τις ως άνω εκδηλώσεις δεν ΤΗΡΗΘΗΚΑΝ από την ΕΛ.Ο.Κ οι ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΙ ΔΙΕΞΑΓΩΓΗΣ ΑΓΩΝΩΝ που έχουν λάβει έγκριση νομιμότητας από την Γ.Γ.Α και ειδικά δεν υπήρχε γιατρός στην τελευταία !!!

Η ΕΛ.Ο.Κ ψεύδεται ΑΣΥΣΤΟΛΩΣ και κοροϊδεύει επίσημα ισχυριζόμενη ψεύδη ένα από τα πιο προβεβλημένα site αθλητισμού στην χώρα μας!!!

Εμείς ως Γονείς αθλητών είμαστε μαθημένοι στην κοροϊδία από την ΕΛ.Ο.Κ!!! Δεν είναι 1η φορά εξάλλου!!!

 


Παρένθεση: Τελικά το βρήκε το "Μονοπάτι του ... Ευρω-Πολεμιστή" και ο Μάριος Σιταράς!

Ο μέχρι τώρα "πρωταθλητής", γονέας "πρωταθλήτριας" και δήθεν "Θεωρητικός της Ηθικής του Καράτε" απέκτησε την αντιπροσώπευση των προϊόντων της Wacoku, όπως διαφημίζει από το λογαριασμό του στο Facebook! Καρατέγκι και ... γκοφρέτα-δώρο, λοιπόν!

 


Παρόμοιες καταγγελίες με εκείνες του Σιταρά έγιναν και από το karatenews/Facebook του "Γερόλυμπου & Συνεργατών" ... 

... και μάλιστα με τις επόμενες εύστοχες παρατηρήσεις του Σπύρου Δρακόπουλου!

 

Αποδεικνύεται, λοιπόν, για ακόμα μια φορά ότι η γάγγραινα της ΕΛΟΚ είναι η Απάτες των Προπονητών Καράτε της ΕΛΟΚ και έχει μακρά ιστορία!

 

Στο τεύχος του ΔΥΝΑΜΙΚΟΥ Νο73-ΙΟΥΝ-1986 ...

... και στη σελίδα 26 θα βρείτε την δημιουργία της ΕΟΕΚ/ΕΛΟΚ, που την έφτιαξε ο Θύμιος Περσίδης με 19 συλλόγους και κατασταστικό, που γράφηκε στο γραφείο του από δικηγόρο και τον ίδιο, ...

... καθώς και το πρώτο διοικητικό συμβούλιό της μετά τις πρώτες εκλογές, που αποτελούνταν από τους: Τάκη Μακρή, Θύμιο Περσίδη, Γιώργο Σανιώτη, Γιάννη Βερώνη, Άρη Κραββαρίτη, Χρήστο Μπουλούμπαση, Γιώργο Κοσμίδη, Γιώργο Παναγιωτίδη, Γιώργο Γερόλυμπο και Ηλία Χρήστου και το οποίο είχε μέσα του από ότι βλέπετε επτά υπογραμμισμένους προπονητές συλλόγων!

 

 

Όλα τα Διοικητικά συμβούλια της ΕΛΟΚ θα τα βρείτε στο PDF: "Οι Συμμορίες των Προπονητών της ΕΛΟΚ" με κλικ εδώ!

 

 Μέχρι το 1999, που βγήκε ο Αθλητικός Νόμος 2727/1999, ο οποίος απαγόρευε τη συμμετοχή των προπονητών στα διοικητικά συμβούλια, όλοι οι προπονητές στα ΔΣ της ΕΛΟΚ δεν ήταν παράνομοι, αλλά ούτε και νόμιμοι, διότι υπόκεινταν στην αρχή της Μη Σύγκρουσης Συμφερόντων! Από το 1999, όμως, όλοι οι προπονητές στα ΔΣ της ΕΛΟΚ ήταν καραμπινάτα παράνομοι καρα-απατεώνες εν γνώσει τους και σε συνεργασία τους, διότι ο νόμος το απαγόρευε ρηττά!!!

Και τα ονόματα όλων αυτών των καρα-λαμόγιων, που εκμεταλλεύονταν αθλητές και συλλόγους είναι τα επόμενα, όπως αποδεικνύεται από τα προηγούμενα ιστορικά στοιχεία στο: "Οι Συμμορίες των Προπονητών της ΕΛΟΚ" με κλικ εδώ! 

 

Μέχρι το 1999 με σύγκρουση συμφερόντων οι: Γιώργος Σανιώτης, Γιώργος Γερόλυμπος, Γιώργος Μπίκας, Ηλίας Χρήστου, Άρης Κραββαρίτης, Ανδρέας Παπαδημητρόπουλος, Χρήστος Μπουλούμπασης, Γιώργος Παναγιωτίδης, Γιάννης Βερώνης, Γιώργος Κοσμίδης, Σπύρος Καρατζάς, Γιάννης Κατσούρης, Γιώργος Τσόγκας!

 

Και από το 1999 και μετά καραμπινάτα παράνομοι οι: Γιώργος Σανιώτης, Γιώργος Γερόλυμπος, Ανδρέας Παπαδημητρόπουλος, Γιώργος Παναγιωτίδης, Γιώργος Μπίκας, Κώστας Παπαναστασίου, Χρήστος Μπουλούμπασης, Άγγελος Καραϊσκάκης, Γιώργος Κοσμίδης, Σοφοκλής Κουκάς, Πέτρος Πάσης, Βαγγέλης Νικηταρής, Χρήστος Ασπρούδης, Γιώργος Καρβούνης, Γρηγόρης Βόβλας, Παναγιώτης Χονδροματίδης, Εμμανουέλα Ποντίδα, Ηλίας Χρήστου, Σταύρος Σταυριανίδης!

 

Και τέλος, οι επαγγελματίες προπονητές από τους ανωτέρω, που έμειναν πολλά χρόνια και μετά το 1999 για το προσωπικό τους συμφέρον ταυτόχρονα και μέλη του ΔΣ/ΕΛΟΚ  εν γνώσει τους ότι είναι παράνομοι,  είναι οι επόμενοι:

Γιώργος Σανιώτης, Γιώργος Γερόλυμπος, Ανδρέας Παπαδημητρόπουλος, Γιώργος Μπίκας, Χρήστος Μπουλούμπασης, Γιώργος Κοσμίδης, Πέτρος Πάσης, Γιώργος Καρβούνης, Γρηγόρης Βόβλας, Παναγιώτης Χονδροματίδης, Εμμανουέλα Ποντίδα, Ηλίας Χρήστου, Σταύρος Σταυριανίδης (οι δύο τελευταίοι με τη σημερινή διοίκηση)!!!

Από αυτούς οι περισσότεροι χειραγωγούσαν τις λειτουργίες της ΕΛΟΚ σε συνεργασία με άλλους προπονητές (συνεργάτες ή/και μαθητές τους) εκτός των ΔΣ, ενώ ΟΛΟΙ είχαν στήσει ή/και συνεργάζονταν με παράλληλες ψευτο-ομοσπονδίες για διδασκαλίες, σεμινάρια και προσοδοφόρες εξετάσεις ΝΤΑΝ!

 

Από το 1995 μέχρι την ανατροπή του Γιώργου Γερόλυμπου, η ολοκλήρωση της οποίας παλινδρομούσε από τον Ιανουάριο του 2020 μέχρι τον Μάιο του 2021, οι Προπονητές-Λαμόγια λειτουργούσαν ως αχυράνθρωποι του δικτάτορα Γερόλυμπου με ανταλλάγματα! Από τον Ιούνιο του 2021 οι Προπονητές-Λαμόγια ενεργούν ανεξάρτητοι και συνδεδεμένοι άρρηκτα με 3-4 μέλη του ΔΣ, ενώ διατηρούν ως αχυράνθρωπους άλλα 5-6 μέλη του ΔΣ! Ο Μοχλός Εξάρτησης ήταν και είναι η ψηφοθηρία πάντα!!!

 

Όλοι οι ανωτέρω στη δημόσια θέση, που κατείχαν στα ΔΣ, έπαιρναν αποφάσεις προφανώς σύμφωνα με τα προσωπικά τους συμφέροντα, των συλλόγων τους, των αθλητών τους και των ψευτο-ομοσπονδιών τους, όπως ακριβώς γίνεται και σήμερα!

Σήμερα το στήσιμο της κομπίνας έχει αλλάξει, διότι ο προπονητής στο ΔΣ βγάζει πλέον μάτι και δεν μπορεί να σταθεί! Σήμερα υπάρχουν μεν μόνο δύο προπονητές στο ΔΣ, που ισχυρίζονται ότι ΔΕΝ είναι προπονητές, οι ψεύτες Σταυριανίδης και Χρήστου, αλλά υπάρχουν 5-10 προπονητές έξω απο το ΔΣ με ισχυρούς δεσμούς συμφερόντων με μερικά μέλη του ΔΣ, που τους κάνουν να χειραγωγούν με ευκολία τις αποφάσεις του ΔΣ/ΕΛΟΚ!

Όπως καταγγέλλονται στις παραπάνω καταγγελίες, σήμερα το ΔΣ χειραγωγείται μέσω του Α-Σιετή και των ακόμα τριών μελών του ΔΣ από το σύλλογο του Τριανταφύλλη και από τους εξωτερικούς αυτούς πρoπονητές από θέσεις δήθεν εθνικών προπονητών ή/και διαιτητών ή/και εξεταστών κτλ.: συγκεκριμένα τους Άρη Κραββαρίτη, Δημήτρη Τριανταφύλλη, Σπύρο Μαργαριτόπουλο, Κώστα Παπαδόπουλο, Κώστα Γκουβούση, Γιώργο Μπίκα και άλλους!

 

Όλοι οι προπονητές, που έπαιρναν μέρος και ως μέλη του ΔΣ χειραγωγώντας τις λειτουργίες της ΕΛΟΚ προς το συμφέρον τους, ισχυρίζονταν ότι είχαν ήδη καταθέσει, όπως απαιτούσε ο νόμος, την άδεια άσκησης επαγγέλματος στην ομοσπονδία! Κάτι τέτοιο, όμως αποτελεί ισχυρή βασική προϋπόθεση για την νέα τους θέση στο ΔΣ και έπρεπε πάντα να τεκμαίρεται η βέβαιη ημερομηνία της κατάθεσης αυτής της άδειας. Αυτό μπορεί να γίνει μόνο με καταγραφή της κατάθεσης κάθε τέτοιας άδειας άσκησης επαγγέλματος στα Πρακτικά του ΔΣ καθώς και συγκεντρωτικά για όλες σε Ειδικό Βιβλίο Παραλαβής Αδειών Άσκησης Επαγγέλματος Προπονητή, ώστε η κατάθεση κάθε τέτοιας άδειας να πιστοποιείται ανά πάσα στιγμή και να μην υπάρχουν ψευταράδες σαν τον πατάτα τον Χρήστο Μπουλούμπαση, που δηλώνει σε δικαστήρια ότι την είχε καταθέσει εδώ και 25 χρόνια, ενώ έχει πάρει σύνταξη από το ΙΚΑ από ασφαλιστικά ένσημα, που του κόλλαγε ο σύλλογός του!

 

Καμιά άδεια άσκησης επαγγέλματος κανενός προπονητή-μέλους του ΔΣ/ΕΛΟΚ δεν έχει πιστοποιημένη ημερομηνία κατάθεσης, ώστε να ασχοληθεί με τα διοικητικά, διότι ποτέ δεν πέρασε τέτοιο θέμα σε κανένα Πρακτικό του ΔΣ και ποτέ δεν δημιουργήθηκε Βιβλίο Παραλαβής Αδειών!!

Δηλαδή όλοι οι ανωτέρω είναι κοινοί ψεύτες και απατεώνες με τη απάτη τους αυτή να είναι αυτονόητα αποδεδειγμένη ακόμα και εκ του ότι ποτέ η σημερινή διοίκηση δεν αναφέρθηκε σε τέτοιο θέμα για να μην κάψει τους δικούς της, τα Λαμόγια!!!!

 

Σε προηγούμενο άρθρο μας είχαμε δημοσιεύσει τους 377 προπονητές καράτε "κατά ημερομηνία λήξης αδείας" όπως τους έδινε σε πίνακές της η ΓΓΑ την 9/12/2022, (με κλικ εδώ)! Είχε ήδη εφαρμοστεί ο νόμος της πεπερασμένης ισχύος των αδειών άσκησης επαγγέλματος μέχρι την 31/12/2022 με βάση τα ισχύοντα δικαιολογητικά καθώς και η πενταετής ισχύς των δικαιολογητικών για τέτοιες άδειες από την ημερομηνία απόκτησής τους. Σε αυτό τον Πίνακα μόνο 36 άδειες είχαν ισχύ πέραν της 31/12/2022, όπως δείχνουμε στην επόμενη εικόνα της πρώτης σελίδας του Πίνακα:

Σήμερα (15/1/2023) ψάξαμε να σας δώσουμε τον αντίστοιχο πίνακα από την ΓΓΑ, όπως ισχύει μετά την 1/1/2023, αλλά βρήκαμε τον ΙΔΙΟ ΠΑΛΙΟ πίνακα των 377 προπονητών με ... ΝΕΑ ΛΗΞΗ των "δικαιολογητικών" την 31/12/2023!

 

Αυτό το Μπάχαλο ο Μεσανυχτάκης έχει τον αθλητισμό σαν χωράφι του παππού του και κάνει ότι του κατεβάσει η γκλάβα του!!!

Γιατί να χαρακτηρίζω "κοινούς ψεύτες και απατεώνες" εγώ τους προπονητές, όταν "κοινός ψεύτης και απατεώνας" είναι ό ίδιος ο Υφυπουργός Αθλητισμού, ο οποίος σαν κύριο χαρακτηριστικό του από τότε που ανέλαβε έχει την ανικανότητα να κατανοήσει τις έννοιες του αθλητισμού και να σταθμίσει τους χρόνους, που απαιτούνται για την ολοκλήρωση όσων νομοθετεί???

Για όσους δεν το γνωρίζουν, την ίδια ΠΑΡΑΤΑΣΗ του ενός έτους μέχρι την 31/12/2023 πήρε με νομοθετική ρύθμιση και η υποχρέωση των συλλόγων να τροποποιήσουν τα καταστατικά τους!!!

 Δ - Υπόδικοι στελέχη του ΚΙΜΕ της ΕΛΟΚ με μηνυτή τον Γερόλυμπο!  (Ενότητες)

 

Την Τρίτη, 10/1/2023, βρέθηκα στα Δικαστήρια της Ευελπίδων για να πάρω μια Απόφαση υπόθεσής μου και νάσου πέφτω πάνω στον κ. Δημήτρη Μπαλασόπουλο, τον δικηγόρο του Γερόλυμπου! "Λες να έχει δίκη ο Γερόλυμπος", λέω μέσα μου! Τον βλέπω να μπαίνει στο Κτίριο 8, Αίθουσα 2 του Β΄ Τριμελούς Πρωτοδικείου και μπαίνω κι εγώ πίσω του! Πραγματικά βλέπω εκεί και το νομικό σύμβουλο της ΕΛΟΚ κ. Σπύρο Κλαδά! "Όπα" λέω μέσα μου! "Γλέντια προβλέπονται!" Αλλά δεν έβλεπα κανέναν άλλο από τους συνήθεις υπόπτους για λαμογιές στην ΕΛΟΚ!

Τελικά ο Μπαλασόπουλος πήρε τη θέση των μηνυτών ως πληρεξούσιος του μηνυτή Γερόλυμπου και ο Κλαδάς ως πληρφεξούσιος πέντε των μηνυομένων και ζήτησαν αναβολή! Άλλοι "καλεσμένοι" δεν υπήρχαν και η αιτούμενη αναβολή δόθηκε γρήγορα για το Δεκέμβριο του 2023! Από ότι άκουσα μηνυτής ήταν ο Γερόλυμπος και μάρτυρας κατηγορίας ο Σπύρος Δρακόπουλος! Κατηγορούμενοι ήταν οι πρόεδροι των συλλόγων του Γιώργου Μπίκα, του Κώστα Γκουβούση, του Κώστα Παπαδόπουλου, ο Θανάσης Φυλακτός ως πρόεδρος του συλλόγου του Άρη Κραββαρίτη και ο Κώστας Μητρόπουλος ως πρόεδρος του συλλόγου του!

Επείδή ρωτώντας πας στην Πόλη, έψαξα και βρήκα το Κλητήριο Θέσπισμα, που είναι το επόμενο:

Πρόκειται για το γνωστό μας από παλιά e-mail, που εμφάνισε σε δικαστήριο η πλευρά του ΚΙΜΕ για να αποδείξει ότι ο Γερόλυμπος έκανε ότι ήθελε στην ΕΛΟΚ και όλοι οι άλλοι τον υπάκουαν πειθήνια, ώστε το ΚΙΜΕ να κερδίσει την προσωρινή διοίκηση!!! Το e-mail αυτό το είχαμε δημοσιεύσει τότε και το δίνουμε και στην επόμενη εικόνα:

Το e-mail αυτό είχε φτάσει στο μέιλμποξ του Δρακόπουλου, γι' αυτό είναι και μάρτυρας κατηγορίας καλεσμένος από τον Εισαγγελέα, και προφανώς κάποιος του το είχε στείλει εσκεμμένα ή αθέλητα! Θα περιμένουμε την εξέλιξη!

 

Αν κοιτάξουμε το e-mail, βλέπουμε ότι πρόκειται για ένα "λειψό έγγραφο" και το λειψό έγγραφο είναι "κατασκευασμένο έγγραφο"! Μπορεί να γράφει "Από τον Γερόλυμπο" προς "Μερικούς άλλους", αλλά αυτοί είναι οι Αποστολέας-1 και Παραλήπτες-1 του Αρχικού Εγγράφου! Αυτό που διαβάζουμε ανωτέρω είναι το "Προωθημένο Μέιλ" δηλαδή ένα δεύτερο έγγραφο, το οποίο θα έπρεπε να γράφει επίσης τον Αποστολέα-2 του, που επειδή πρόκειται για Προωθημένο Μέιλ θα είναι ένας από τους προηγούμενους Παραλήπτες-1, και επίσης να γράφει τον νέο Παραλήπτη-2, ο οποίος είναι ο Δρακόπουλος, αφού βρέθηκε στο μέιλμποξ αυτού!

Αλλά το τμήμα Αποστολέας-2 (αποκρύπτεται) με Παραλήπτη-2 (είναι γνωστός) λείπει από την εκτύπωση!

Συνεπώς το έγγραφο δεν είναι αξιόπιστο και κανένας δικαστής δεν έπρεπε εξ αρχής να το δεχθεί σε καμιά δίκη του παρελθόντος, όπως επίσης και δεν προκύπτουν στοιχεία για την παρούσα δίκη εκτός και αν διερευνηθούν κατά την εκδίκαση!

Ξέχασα να αναφέρω παραπάνω ότι ο κ. Μπαλασόπουλος πρόβαλε ως αιτία της απουσίας του Γιώργου Γερόλυμπου το ότι είναι πλέον μόνιμος κάτοικος ... Γενεύης, Ελβετίας!!! Άλλο Κοζάνη, άλλο ... Λωζάνη!!!

Εκείνο, όμως, που κάνει εντύπωση είναι το ότι ο Νομικός Σύμβουλος της ΕΛΟΚ κ. Σπύρος Κλαδάς, που πληρώνεται ως νομικός σύμβουλος από την ΕΛΟΚ για την ΕΛΟΚ, δηλαδή από όλους τους συλλόγους της ΕΛΟΚ για όλους τους συλλόγους της ΕΛΟΚ, είναι ταυτόχρονα και προσωπικός δικηγόρος πέντε κεντρικών προσώπων του ΚΙΜΕ, που διοικεί την ΕΛΟΚ, πράγμα απαράδεκτο, διότι αυτομάτως χάνεται η εγγύηση ότι ο κ. Κλαδάς είναι ένας ουδέτερος νομικός σύμβουλος ισότιμα όλων των συλλόγων της ΕΛΟΚ, αφού έχει προσωπικούς πελάτες πέντε κεντρικά πρόσωπα του ΚΙΜΕ, που διοικεί την ΕΛΟΚ!!!

Αν για παράδειγμα ο Θανάσης Φυλακτός έχει δικαστική διαμάχη με τον Μάριο Σιταρά ή με εμένα, τότε θα πάρει δικηγόρο τον κ. Κλαδά? Γεννιέται επίσης και το ερώτημα, που γεννιόταν και επί Γερόλυμπου με τους δικηγόρους του να είναι ταυτόχρονα της ΕΛΟΚ και προσωπικά δικοί του: Από ποιόν πληρώνεται ο κ. Κλαδάς για την παρούσα υπόθεση των ανωτέρω πέντε κατά Γερόλυμπου??? Τα Λαμόγια οι ΠΕΝΤΕ να πάνε να βρουν άλλο δικηγόρο εκτός του Γραφείου του Κλαδά!!!

Ε - 3-5/2/2023 - Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Εφήβων, Νέων και U21 στη Λάρνακα της Κύπρου!  (Ενότητες)

 

Τι λέγαμε για τους ξεφτίλες της ΕΛΟΚ? Νάτα πάλι εδώ και ένα μήνα τα διαπιστευμένα παράπονα για τις αξιολογήσεις των αθλητών για το πανευρωπαϊκό μαζί με το ότι για τις εξελίξεις στην ΕΛΟΚ τα μαθαίνουμε από τρίτους εκτός του ΔΣ και της Διοίκησης!

 

Από το Facebook τού:

Marios Sitaras, 16/1/2023

 

Υπόθεση Προκρίσεις…Αυτό αφορά τους ειδικούς, την Τ.Ε, το Δ.Σ, τον Πρόεδρο….

Εσείς όλοι οι Φωστήρες, είστε εκπρόσωποι ενός φορέα που αναπτύσσει και καλλιεργεί το άθλημα του Καράτε στην Ελλάδα όταν 15 ημέρες πριν το Πανευρωπαϊκό δεν έχει στελεχωθεί η Εθνική Ομάδα;;;

WKF-ΕΛ.Ο.Κ-Κ1 επιτυχημένη διοργάνωση όμορφη εικόνα στο εξωτερικό!!! Φιλότιμο!!!

ΕΛ.Ο.Κ-Εθνική Ομάδα-Προκρίσεις!!! Απότομη προσγείωση ξανά στην Ελληνική Πραγματικότητα και στην απαξίωση του αθλήματος, την καταρράκωση της ψυχολογίας των αθλητών μας, των παιδιών μας!!!

Κε Μαργαριτόπουλε, κε Τριανταφύλλη αν ενθυμούμαι μου λέγατε ότι είμαι άσχετος στα περί προπονητικής!!! Εγώ τουλάχιστον διαθέτω κοινό νου, εσείς; Έχετε γίνει περίγελος…. 15 ημέρες πριν το Πανευρωπαϊκό με ποιους αθλητές θα στελεχωθεί η εθνική ομάδα γνωρίζετε;;;; Σας δικαιολογώ έως ενός σημείου λόγω του μικρού της ηλικίας σας και της ανάγκη σας για επαγγελματική ανέλιξη και καταξίωση ως προπονητές των συλλόγων σας, συγχωρέστε με της Εθνικής ήθελα να πω, αλλά το έχετε τερματίσει!!! Έλεος!!!

Να μην μιλήσω για τα παιδιά μας. Την ψυχολογία τους την έχετε κάνει ΤΙΡΑΜΟΛΑ.

Ωραίο κόμικ με πρωταγωνιστές εσάς, τους ειδικούς όχι στο άθλημα αλλά στο να καταστρέφετε αθώες ψυχές, παιδιά!!!

Αν ενθυμούμαι κε Μαργαριτόπουλε είστε ειδήμων στην ΠΡΟΠΟΝΗΤΙΚΗ όπως μου είπατε…. Υπάρχει κάποιο κεφάλαιο στην Προπονητική για το συγκεκριμένο θέμα ή σκέφτεσαι να γράψεις κάποιο σύγγραμμα επ’ αυτού ως πρωταγωνιστής του διδάσκοντας πώς να καταστρέφεις την ψυχολογία ενός αθλητή ως προπονητής!!!

ΠΑΡΑΙΤΗΘΕΙΤΕ όχι γιατί είστε ανάξιοι ως προπονητές στο τεχνικό κομμάτι, ΑΛΛΑ γιατί δεν είστε ηθικά άξιοι να προπονείτε τα παιδιά μας!!! Μείνετε στους συλλόγους σας, στα δικά σας παιδιά και μακριά από τα παιδιά μας!!! Αυτό έχω να σας πω μόνο!!! Και το εννοώ. Με την ψυχική υγεία των παιδιών μας ΚΑΛΟΠΑΙΔΑ δεν θα παίζετε εσείς!!! Εμείς οι Γονείς τα παιδιά μας στον αθλητισμό τα στέλνουμε για να γίνουν Ολοκληρωμένοι Χαρακτήρες και όχι να μας τα καταστρέφουν ψυχολογικά οι "ειδήμονες"!!!

*** Για τον Διευθυντή Αθλήματος τι να πρωτοπώ!!!  Έχει πάει σε άλλο level - ΕΠΙΠΕΔΟ την αναισθησία που αντιμετωπίζει το καθήκον του που απορρέει εκ της θέσεώς του!!! Τον κοίταζα στις προκρίσεις ΝΑ ΣΥΜΒΟΥΛΕΥΕΙ το Παλικαράκι του για το πως θα παίξει εντός του αγωνιστικού χώρου γνωρίζοντας ότι τον ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΟΥΝ!!!

Και όχι μόνο ο κόσμος αλλά και ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ και το λοιπό συνάφι ….. Ούτε τα προσχήματα ΚΩΣΤΑ μου και καλά εσύ, ο Πρόεδρος, τα μέλη του Δ.Σ, ο πρόεδρος της Τ.Ε, ο πρόεδρος της Κ.Ε.Δ δεν είχαν την ελάχιστη ευθιξία να μιλήσουν!!!

Κύριοι είστε μια πολιτική συμμορία που κατασπαράζετε τα παιδιά μας με κύριο χαρακτηριστικό σας την ΠΑΙΔΟΦΑΓΙΑ!!! Καλή σας Όρεξη αλλά πιστεύω ότι θα έχετε τεράστιο πρόβλημα με την ΧΩΝΕΨΗ!!!

Επίλογος επιτέλους….Στέλνω επίσης τους χαιρετισμούς μου σε έναν άλλον προπονητή που τον ξέρω από μικρό παιδί και τον συνόδευσα στα πρώτα του βήματα στο Καράτε. Θα τον συμβουλεύσω να αποσυρθεί από τον χώρο ζητώντας μια ειλικρινή συγνώμη, επιδεικνύοντας έμπρακτα μεταμέλεια για τις πράξεις του, δεχόμενος την όποια ποινή του επιβλήθηκε (χωρίς να ασκήσει έφεση), αλλάζοντας σελίδα στην ζωή του γνωρίζοντας ότι η εν λόγω συμπεριφορά του δεν έχει καμία δικαιολογία και είναι ασυγχώρητη από έναν Γονέα που του έχει εμπιστευθεί το παιδί του….

 

Marios Sitaras,  19/1/2023

Το σήριαλ τελείωσε. Αυτή είναι η ομόφωνη εισήγηση της Τ.Ε και των Εθνικών Προπονητών.

Καλή επιτυχία σε όλα τα παιδιά.

Kata

Εφήβων: Λάσκας Αλέξιος

Νέων ανδρών: Τσιακμάκης Φώτιος

U21 ανδρών: Κουκουσέλης Ιωάννης

Νεανίδων: Τσιακμάκη Αθηνά

Νέων γυναικών: Νεοχωρίτη Παρασκευή

U21 γυναικών: Μωυσίδου Αντωνία

Ομαδ. γυναικ.: Παππά – Παυλίτινα – Ξένου

 

Kumite Εφήβων

-52 κ. Παπαδόπουλος Δημοσθένης

-57 κ. Παπαευσταθίου Χρήστος

-63 κ. Καρράς Πέτρος

-70 κ. Κουταλιάρης Δημοσθένης

+70 κ. Μόκας Μιχαήλ

 

Kumite Νέων Ανδρών

-55 κ. Τζίλιας Χρήστος

-61 κ. Μπαλιώτης Γεώργιος

-68 κ. Φτυλάκης Στυλιανός

-76 κ. Ψωμάς Ηλίας

+76 κ. Μωραΐτης Νικόλαος

Kumite U21 Ανδρών

-60 κ. Κουλούρης Δημήτριος

-67 κ. Χασανάκος Αναστάσιος

-75 κ. Γιαννάκος Θεοχάρης

-84 Μπίνας Κωνσταντίνος

+84 Καρβούνης Σέργιος

 

Kumite Νεανίδων

-47 κ. Κομίνη Ηλιάνα

-54 κ. Θεοδωροπούλου Δήμητρα

-61 κ. Ζαμαντζά Μαρία Αντωνία

+61 κ. Στεφανοπούλου Σοφία

 

Kumite Νέων Γυναικών

-48 κ. Παππά Χριστίνα

-53 κ. Ξένου Λυδία

-59 κ. Καρμανιόλα Βασιλική

-66 κ. Παππά Μαρία Άννα

+66 κ. Αναστασίου Μαρία

 

Kumite U21 Γυναικών

-50 κ. Τζίλια Στυλιανή

-55 κ. Ανδριανοπούλου Αθανασία

-61 κ. Χρυσοπούλου Κωνσταντίνα

-68 κ. Κουταλιάρη Κυριακή

+68 κ. Ιωσήφ Εύα

Ομαδικό ανδρών:  Επιμένουμε στην αρχική μας εισήγηση για μη συμμετοχή του ομαδικού ανδρών, με γνώμονα την μη επαρκή τεχνική επάρκεια των αθλητών , ώστε να αγωνισθούν σε ένα πανευρωπαϊκό πρωτάθλημα.

  

Marios Sitaras,  20/1/2023

Όσον αφορά στη συνεδρίαση του ΔΣ της 19/1/2023:

1. Η εθνική ομάδα επικυρώθηκε από το ΔΣ σύμφωνα με την εισήγηση της Τ.Ε και των Ε.Π που σας παρέθεσα στην προηγούμενη ανάρτηση μου.

2. Τα οικονομικά δεν συζητήθηκαν γιατί ο κος Φυλακτος ξέχασε να στείλει τις εισηγήσεις.

3. Γ.Σ στις 12 Μαρτίου.

4. Ο κος Χρήστου και ο κος Σταυριανίδης ήταν απόντες του ΔΣ.

5. Ο κος Κωνσταντακόπουλος παραιτήθηκε.

 

Αυτό που μου κάνει πραγματικά εντύπωση όμως είναι και ότι ο Πρόεδρός μας αντέδρασε στον τρόπο των αξιολογήσεων-προκρίσεων το τελευταίο 2μηνο εκφράζοντας την δυσφορία του.

Όσο για τις διαρροές των θεμάτων και των εισηγήσεων των Δ.Σ και των Επιτροπών κλπ αυτό που θα πω ενθυμούμενος τις προεκλογικές δεσμεύσεις των Διοικούντων είναι ότι τα ΔΣ θα πραγματοποιούνταν σε ΔΗΜΟΣΙΑ ΘΕΑ. Τώρα γιατί ο κος Χρήστου ενοχλείται γιατί δεν τηρήθηκε 1 από τις προεκλογικές του δεσμεύσεις τόσο του ίδιου όσο και των υπολοίπων ΑΛΛΑ ΕΝΟΧΛΕΙΤΑΙ ΕΠΕΙΔΗ ΜΑΘΑΙΝΕΙ ΜΕΣΩ ΕΜΟΥ ο κόσμος του Καράτε τα καθέκαστα είναι άξιο απορίας. Τι να πω;

Δεν πειράζει ΑΛΛΑ ΕΠΕΙΔΗ ΜΑΣ ΕΙΔΑΝ ΑΛΕΥΡΩΜΕΝΟΥΣ δεν σημαίνει ότι είμαστε ΜΥΛΩΝΑΔΕΣ. Αυτό ισχύει για όλους….

🖋️Και για αυτούς που εκτίθενται μέσω των πράξεων και των αποφάσεων τους ως διοίκηση…

🖋️και για αυτούς που τους αρέσει να λειτουργούν πίσω από τις κουρτίνες…

🖋️και για αυτούς που θεωρούν ότι με πολιτικά παιχνίδια για 5χρονα μπορούν να δημιουργούν προβλήματα στους άλλους…

🖋️και για αυτούς που επειδή δεν έχουν την δύναμη η τα κότσια να εκτεθούν, γιατί τα παντελόνια είναι περίεργα ρούχα, κρύβονται πίσω από άλλους σε μόνιμη βάση είτε διοικούν είτε θέλουν να διοικήσουν είτε θέλουν να παίξουν τον ρόλο του Διοικητή από το παρασκήνιο!!!

🖋️Κάτι μου λέει ότι θα ζήσουμε μεγάλες στιγμές…

Όπως είπα μαθημένος είμαι στην λάσπη μέσα σε αυτόν τον χώρο, το ψέμα, την υποκρισία, τον φαρισαϊσμό, την διπλοπροσωπία, την εκδούλευση, τον ραγιαδισμό, το ρουσφέτι, την πονηριά, την ρουφιανιά, τις κωλοτούμπες, κοινώς στην μικροπολιτική του καφενείου, του μικροσυμφέροντος, της υστεροβουλίας, του πριαπισμού γιατί αυτός ο χώρος είναι μικρογραφία του δικού μου. Σας ξέρω όλους.

 Ζ - Προσπαθούν να εξαπατήσουν την Ελεγκτική Επιτροπή οι Απατεώνες της Εκτελεστικής Επιτροπής και του ΔΣ!!!  (Ενότητες)

 

Στη χώρα των Απατεώνων, στη χώρα που όλοι μας κολυμπάμε στην Απάτη, στη χώρα όπου οι νόμοι ΔΕΝ τηρούνται, στη χώρα που δημοσιεύονται εξώφυλλα εφημερίδων σαν το επόμενο ...

 ... και δεν ιδρώνει το αυτί κανενός !

 

Στη χώρα, που οι απατεώνες του αθλητισμού αντιμετωπίζονται με ισοπεδωτικούς νόμους του τύπου "κανένας άνω των 71 σε ΔΣ αθλητικής ομοσπονδίας", που προσβάλουν ευθέως κάθε έντιμο πολίτη, διότι ο πρωθυπουργός τον λέει με νόμο "ανίκανο και κλέφτη", επειδή η αρμόδια δημόσια εποπτεύουσα υπηρεσία ΓΓΑ από τον τελευταίο υπάλληλο μέχρι την πολιτική της ηγεσία, είναι στελεχωμένη από ανίκανους και άχρηστους να εποπτεύουν τον αθλητισμό ...

 

... σε αυτή ακριβώς τη χώρα και στην αθλητική Ελληνική Ομοσπονδία Καράτε με διοικήσεις Απατεώνων επί τουλάχιστον 33 χρόνια χωρίς ποτέ σε αυτά τα 33 χρόνια να έχει γίνει κανένας απολύτως διαχειριστικός και οικονομικός έλεγχος στον ετήσιο τζίρο της των 400 έως 500 χιλιάδων ευρώ, ακόμα και σήμερα με ... ηχηρές καμπάνες από το www.karate.gr να χτυπάνε στα αυτιά της Γενικής Γραμματείας Αθλητισμού, οι Απατεώνες Διοικούντες την ΕΛΟΚ ...

Θεόδωρος Σιετής, Ηλίας Χρήστου (αρχικά), Κώστας Μητρόπουλος, Θανάσης Φυλακτός, Σταύρος Σταυριανίδης, Νίκος Ζάχος (σε αλλαγή του Χρήστου)!

 ... συνομωτούν, ώστε να εξαπατήσουν για ακόμα μια φορά την Ελεγκτική Επιτροπή ... 

 

... ώστε ΝΑ ΜΗΝ ΕΛΕΓΞΕΙ ΒΑΣΕΙ ΤΟΥ ΝΟΜΟΥ, αλλά να αντικαταστήσουν τον έλεγχό της με μια "φιλική και στημένη έκθεση" του "φίλου ορκωτού λογιστή", ΑΠΑΤΗ που έχει επικρατήσει στην ΕΛΟΚ με την ανοχή της ΑΜΑΡΤΩΛΗΣ Γενικής Γραμματείας Αθλητισμού υπό τον  Λευτέρη Μεσανυχτάκη,  ο οποίος υποθάλπει θρασύτατα τους Απατεώνες της ΕΛΟΚ εις βάρος του αθλητισμού και του Ελληνικού Λαού!!!

Σε όλα τα χρόνια της λειτουργίας της ΕΛΟΚ, ΠΟΤΈ δεν έγινε ΣΩΣΤΟΣ διαχειριστικός και οικονομικός έλεγχος από την Ελεγκτική Επιτροπή της, ΠΟΤΈ δεν έκανε η ΓΓΑ έλεγχο σε αυτή την ομοσπονδία και μια φορά που υποτίθεται ότι έκανε το 2000 (από τους κολλητούς του Γιώργου Γερόλυμπου στη ΓΓΑ!) μετά από καταγγελία ότι δεν είχαν περιλάβει στον απολογισμό 45 εκατ δρχ. ήταν ένας έλεγχος-μαϊμού! Στα τελευταια 7-8 χρόνια κανένας δεν αναλάμβανε ως Ελεγκτική Επιτροπή και οι Απατεώνες "Γερόλυμπος & Σία" το είχαν γυρίσει στο ... τσάμικο των Ορκωτών Λογιστών, ενώ τα πρόβατα σύλλογοι-μέλη της ΕΛΟΚ βοσκάγανε κουτόχορτο! Δεν ξεχνάμε και την περίφημη Έκθεση της Εθνικής Αρχής Διαφάνειας (ΕΑΔ) σε επίπεδο ... Κουζίνας της ... Μπάρμπι, αλλά και τον υπό κουκούλωμα από τη ΓΓΑ καταλογισμό των οικονομικών ατασθαλιών που ανέδειξε η ΕΑΔ! 

Διώξανε τον Γερόλυμπο οι σημερινοί ... "Εξυγιαντές", αλλά κράτησαν όλες του τις αρπακτικές συνήθειες και μάλιστα πρόσθεσαν σε αυτές και τις δικές τους με αποτέλεσμα: Στα δύο χρόνια, που πέρασαν, κατάφεραν να "θεσπίσουν" ως ικανοποιητικό έλεγχο το άλλοθι της Έκθεσης των Ορκωτών Λογιστών, οι οποίοι δεν είναι τίποτα άλλο παρά ο "λογιστής της γειτονιάς"! Για το 2021 δεν υπήρχε καν Τριμελής Ελεγκτική Επιτροπή, αλλά μόνο μια δήθεν Έκθεση-κουκούλωμα "του Ενός Σταυροπιερράκου"! Για το 2022, δηλαδή σήμερα, οι Αναπληρωματικοί των εκλογών για την Ελεγκτική Επιτροπή αξαπατώνται εξόφθαλμα από την Εκτελεστική Επιτροπή με αποφάσεις περί πρόσληψης Ορκωτού Λογιστή και άλλες μεθοδευμένες προσπάθειες απόκρυψης για να κλείσουν στόματα!

Η "Συμμορία Α-Σιετής & Σία" είναι κολλημένη στην παρανομία, όπως κολλάει η ... χλαπάτσα στον τοίχο!

Η ΕΛΟΚ έχει υποχρέωση να παρέχει όλα τα απαραίτητα στοιχεία στην Ελεγκτική Επιτροπή για τους Ελέγχους της!

Διοργανώσεις της πλάκας όπως το Κ1 και φωτογραφίες όπως η διπλανή με τον "εμποράκλα-πρόεδρο" δεν σας ξελασπώνουν!

Συνέχειες στο επόμενο άρθρο μας

 

   

 Αρχική      Επικαιρότητα      Περιεχόμενα ΕΛΟΚ / WKF .