karate.gr:  karate.gr: 14 - ΕΛΟΚ / WKF - ChickenClub,  

Δημοσίευση:  Οκτώβριος 2022.

Αρχική,   Επικαιρότητα  Περιεχόμενα ΕΛΟΚ / WKF .

Καταχωρήσεις στο karate.gr

Διοργανώσεις

Στηρίξτε το karate.gr με 20 €/έτος! Donations 20 €/y!

Σε πρώτη δημοσίευση από 16/12/2021 και αναδρομικά σε παλαιότερα άρθρα του www.karate.gr!

 Πρόλογος του άρθρου από τον Θύμιο Περσίδη .

Οι Αποφάσεις της 16/12/2021 του ΕΔΔΑ στις "Δύο" και της 1/12/2022 στη "Μία" Προσφυγές "PERSIDIS vs GREECE"!

Το www.karate.gr, σαν συνέχεια του από το ΝΟΕ-1977 μέχρι το ΔΕΚ-1994 με εκδότη τον Θύμιο Περσίδη κυκλοφορούντος μηνιαίου αθλητικού περιοδικού "ΔΥΝΑΜΙΚΟ ΤΖΟΥΝΤΟ-ΚΑΡΑΤΕ" αρχικά και απλά "ΔΥΝΑΜΙΚΟ" αργότερα, είναι ένας "δημοσιογραφικός ιστότοπος", που γράφεται από έναν κορυφαίο γνώστη στον ειδικό χώρο του καράτε. Όσα πρόσωπα κρίνονται εδώ είναι αποδεδειγμένα δημόσια πρόσωπα και κρίνονται για πράξεις και παραλήψεις τους στους τομείς των δημόσιων αρμοδιοτήτων τους υπό τα ευρύτερα όρια κριτικής αξιολόγησης, όπως απαιτεί η διαφύλαξη του δημοσίου συμφέροντος για τον αθλητισμό, τον οποίο χρυσοπληρώνει ο Έλληνας φορολογούμενος!!!

Ως επί 17 χρόνια εκδότης του ανωτέρω περιοδικού και από τον Αύγουστο του 2004 ιδιοκτήτης-διαχειριστής του www.karate.gr, αλλά και ως υπέρ των σαράντα ετών διοικητικός αθλητικών ομοσπονδιών καράτε, έχω δικαστεί σε περισσότερες από 80 δίκες (Πρωτοδικείου, Εφετείου, Αρείου Πάγου κτλ.) σε αστικές, ποινικές και διοικητικές υποθέσεις με νίκες ή παραγραφές για τις περισσότερες από αυτές. Για δύο αστικές (με ασφαλιστικά) και μία ποινική (με μία αναίρεση δεκτή!) υποθέσεις, σύνολο 4+4+5=13 δίκες που έχασα, με αντικείμενο κυρίως τη συκοφαντική δυσφήμιση, είχα υποβάλει αντίστοιχα τρεις Προσφυγές (δύο το 2014 και μία το 2015, με κλικ εδώ) στο Ευρωπαϊκό Δικαστήριο Δικαιωμάτων του Ανθρώπου (ΕΔΔΑ) με ΠΑΡΑΠΟΝΑ για λανθασμένη εφαρμογή από τους Δικαστές υπέρμετρου περιορισμού στην ελευθερία της έκφρασης στα κείμενά μου, τα οποία αφορούσαν σε κριτικές αξιολογήσεις πράξεων δημοσίων προσώπων, παρ' όλο που υπέβαλα πάντα και σχετικές αποφάσεις του ΕΔΔΑ! Τις Προσφυγές αυτές τις είχα συντάξει μόνος μου χωρίς τη βοήθεια νομικού! Τέτοιες Προσφυγές υποβάλλονται στο ΕΔΔΑ περί τις 30.000 κάθε χρόνο από όλη την Ευρώπη και απορρίπτεται το 95% αυτών από το γραμματειακό πρωτόκολλο και την αρχική εκτίμηση του παραδεκτού της προσφυγής! Οι δικές μου πέρασαν και οι τρεις τα δύο αυτά στάδια μέσα στο ελάχιστο 5% για να δικαστούν!!!

Πριν όμως δικαστούν, το Νομικό Συμβούλιο του Κράτους (ΝΣΚ), που παρίσταται νομικά στο ΕΔΔΑ για την Ελληνική Κυβέρνηση, μού πρότεινε Συμβιβασμό με Αποζημίωση για παράβαση από τα δικαστήρια του άρθρου 6 περί μη δίκαιης δίκης και του άρθρου 10 περί ελευθερίας της έκφρασης της Ευρωπαϊκής Σύμβασης Δικαιωμάτων του Ανθρώπου (ΕΣΔΑ) αρχικά για τις δύο αστικές και μετέπειτα και για την ποινική! Αποδέχθηκα το Συμβιβασμό με την Αποζημίωση, διότι οι υποθέσεις είχαν αργήσει απαράδεκτα πάρα πολύ (εξίμισι χρόνια!), ενώ ήταν και οικονομικά συμφερότερος από το να εκδικαστούν! Η επιτυχία αυτή με κατέστησε το μόνο γνωστό Έλληνα Πολίτη, που χωρίς να είναι νομικός κατάφερε να δικαιωθεί σε τρεις ιδιόγραφες Προσφυγές του στο ΕΔΔΑ!!! Δεν υπάρχει δε καμιά αμφιβολία ότι η ανωτέρω πρόταση Συμβιβασμού αποτελεί παραδοχή ήττας, αφού το Δημόσιο δεν χαρίζει ούτε δεκάρα στον Πολίτη!

Το κυριότερο, όμως, είναι ότι το www.karate.gr αναγνωρίστηκε από το ΕΔΔΑ ως δημοσιογραφικό site υπό την ευρεία έννοια και μπορεί πλέον ελεύθερα να κρίνει αξιολογικά πράξεις και παραλήψεις δημοσίων προσώπων στους τομείς των δημοσίων καθηκόντων τους με ευρύτερα πλαίσια εκφράσεων από ότι των απλών ιδιωτών!!! Με βάση αυτό το ακλόνητο συμπέρασμα, οι αρμόδιες δημόσιες υπηρεσίες καλά θα κάνουν να μελετούν σε βάθος τις καταγγελίες, που κατά καιρούς υποβάλλω, και να διορθώνουν τις στρεβλώσεις, τις οποίες καταγγέλλω και τις οποίες "ανέχονται έως υποθάλπουν" χωρίς να ιδρώνει το αυτί τους!!!

"Η Δημοσίευση είναι η Ψυχή της Δικαιοσύνης" = "Όλα στο Φως!"

 Το παρόν δημοσίευμα αποτελεί αναπόσπαστο μέρος του οικείου κεφαλαίου αλληλένδετων άρθρων και σχετικών 3000 περίπου σελίδων!  Μόλις στέλνετε στους φίλους σας με SMS: "karate.gr", αμέσως ανοίγουν το karate.gr και διαβάζουν το τελευταίο άρθρο του!!!


 Αυγενάκης κατ’ όνομα, αλλά Μεσαχυχτάκης στην πραγματικότητα, διότι πήγε στη ΓΓΑ δήθεν για να φέρει την Αυγή, αλλά τελικά διατηρεί τα Μεσάνυχτα, που ήταν βυθισμένη από πάντα!

 Πολύ λίγος ο Μεσανυχτάκης για τον Αθλητισμό της Χώρας

 αν κρίνουμε από την εποπτεία της ΓΓΑ στην Ελληνική Ομοσπονδία Καράτε!

 Απόδειξη τα τρέχοντα θέματα, των οποίων η πρόοδος μονίμως χωλαίνει, αλλά και οι χρόνιες παρανομίες στο τέλος του άρθρου μας, στις οποίες ήταν βουτηγμένη η ΕΛΟΚ από το 1995 και είναι μέχρι και σήμερα!

 

27 Νταν ΕΛΟΚ

 Copyright © 1945-2045: Θύμιος Περσίδης, Κυνηγός Απατεώνων από Χόμπι!

Εκ των Ιδρυτών της ΕΛΟΚ, τέως Γεν. Γραμματέας, Πρόεδρος και Επίτ. Πρόεδρος!

Πρόεδρος της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Παραδοσιακού Καράτε!!!

Εγκληματολόγος πάσης φύσεως αθλητικών εγκλημάτων των ΕΛΟΚ και ΓΓΑ!!!

Φόβος και τρόμος των παντός επιπέδου και ιδιότητας αθλητικών λαμόγιων!!!

Εντοπιστής μίζας, λαμογιάς και παρανομιών των διοικούντων την ΕΛΟΚ και την ΓΓΑ!!!

 19/10/2022 - Μετά το "30€ η Βαλκανική" έχει να μας γράψει 6 ημέρες!!!

 Copyright © 1945-2045: Θύμιος Περσίδης!

 Συλλυπητήρια! - Ελαφρύ το χώμα, που τον σκεπάζει!

 Να ζήσουμε να τον θυμόμαστε!!!

 

 Άσχετο!!!


Όταν ένα αθλητικό γεγονός εξελίσσεται τελικά σε κάποιες ημέρες, τότε περιγράφεται σε Ενότητα εντός του Μήνα, που ανήκει η πρώτη ημέρα του γεγονότος.

Ε ν ό τ η τ ε ς (με κλικ)

Α – Σχετικά με την Απάτη των ΝΤΑΝ της ΕΛΟΚ!

 Β - Επεισόδια σε προηγούμενα άρθρα, που μπορεί να έχετε χάσει! (με κλικ εδώ πάτε εκεί)

 Γ - 9/10/2022 - Κύπελο OPEN SERIES στην Αμαλιάδα και οι Αγώνες-Απάτη της ΕΛΟΚ!

 Δ - 19/10/2022 - Ο Γερόλυμπος διαμαρτύρεται από το Facebook και με το δίκιο του το παιδί!

Ε - 19/10/2022 - Στη ΔΙΑΥΓΕΙΑ το Πρακτικό του ΔΣ της 5/10/2022!

Ζ - 26/10/2022 - Παγκόσμιοι Εφήβων, Νέων και U21 στο Ικόνιο!

 Η - 30/10/2022 - Γενική Συνέλευση προϋπολογισμού και Αξιολόγηση των συλλόγων!

 Θ - 4/11/2022 - Βαλκανικοί Εφήβων, Νέων και U21 στο Μαυροβούνι!

 Και τα μόνιμα παρατράγουδα από την Εκτελεστική Επιτροπή της ΕΛΟΚ!

 Ι - Οι 25ετείς παρανομίες της ΕΛΟΚ μέχρι τις παρανομίες της σημερινής Διοίκησης Σιετή από τις Εκθέσεις των Ορκωτών Λογιστών!

 M A K I W A R A .


 Α – Σχετικά με την Απάτη των ΝΤΑΝ της ΕΛΟΚ!  (Ενότητες)

 

Για όσους σκέπτονται να μου κάνουν μήνυση ή αγωγή, επειδή τους λέω ΑΠΑΤΕΩΝΕΣ για τα Νταν-Μαϊμού που δίνουν, τους εξηγώ ότι ήδη έχουν χάσει τις προθεσμίες, διότι τους αποκαλώ ΑΠΑΤΕΩΝΕΣ από το 2004 από αυτό το site! Και μάλιστα, το ότι δεν μου έχουν κάνει καμιά μήνυση ή αγωγή επί 18 ολόκληρα χρόνια αποδεικνύει ότι ομολογούν και παραδέχονται ότι πραγματικά είναι ΑΠΑΤΕΩΝΕΣ!!!

Για τους Φαραώ του Καράτε και τις Πυραμίδες των Ψευτο-Νταν διαβάστε και το προηγούμενο άρθρο μας !

10/7/2022-Πυραμίδες Νταν με ... Τούβλα! Οι Shihan του Shitoryu! Ανασυντάσσεται το Shotokan! Οι Συμμορίες χειραγώγησης της ΕΛΟΚ! Επιτροπές και Πειθαρχικό. Σχολή Προπονητών και Παρανομίες ΕΛΟΚ!

 Από 30/1/1995 - Η ΠΟΠΚ είναι η αποκλειστικά αρμόδια και υπεύθυνη για τα παραδοσιακά στιλ καράτε στην Ελλάδα με τελεσίδικες και αμετάκλητες αποφάσεις Δικαστηρίων:

1996 - Απόφαση Πρωτοδικείου ΠΟΠΚ - ΕΛΟΚ!

2000 - Απόφαση Εφετείου ΠΟΠΚ - ΕΛΟΚ!

2003 - Απόφαση Αρείου Πάγου ΠΟΠΚ - ΕΛΟΚ!

Όλα τα διπλώματα Νταν στα παραδοσιακά στιλ στην Ελλάδα είναι άκυρα αν δεν έχουν πιστοποιηθεί ή απονεμηθεί από την ΠΟΠΚ! Διαβάστε τα επόμενα τέσσερα άρθρα!

18/3/20-Η ΠΟΠΚ είναι η μόνη αρμόδια και υπεύθυνη για την πιστοποίηση, απονομή και κατάταξη Νταν Σότοκαν-ριου, Γουάντο-ριου, Σίτο-ριου, Γκότζου-ριου.

28/3/20-Η κατάσταση στο καράτε σήμερα! Πώς γίνονται οι νόμιμες πιστοποιήσεις Νταν από την ΠΟΠΚ!

1/2/22-Αναγνώριση Διπλωμάτων Νταν Παραδοσιακού Καράτε από την ΠΟΠΚ!

12/6/22-Οι Απατεώνες … Φαραώ του Καράτε και οι Πυραμίδες των Ψευτο-Ντάν!


 Β - Επεισόδια σε προηγούμενα άρθρα, που μπορεί να έχετε χάσει! (με κλικ πάτε εκεί)  (Ενότητες)

26/5/22 - Μαϊμούδες σύλλογοι στην ΕΛΟΚ-Μαϊμού των Α-Σιετή και Αυγενάκη!

26/5/22 - Τα μέλη της Εκτελεστικής Επιτροπής και οι κρυφές τους αποφάσεις!

12/6/22 – Οι Πυραμίδες της Γκίζας με Ογκόλιθους και οι Πυραμίδες των ... Φαραώ Απατεώνων των Νταν με ... Τούβλα!!!

12/6/22 – Shito-ryu Karate-do: Πελέκης - Ζεύκης - Iwata!

20/7/22 - Α-Σιετής: το "καθαρό πρόσωπο" και η σκοτεινή πλευρά της Σελήνης!

31/7/22 – "Χωριάτικη Σαλάτα" τα Οικονομικά της ΕΛΟΚ στα Πρακτικά ΔΣ από τον Ταμία Θανάση Φυλακτό!

25/9/22-Έγκλημα και Τιμωρία ή Έγκλημα χωρίς Τιμωρία ή Τιμωρία χωρίς Έγκλημα??? Τιμωρία-Μαϊμού ή Συγκάλυψη ή Εκμετάλλευση ή Ανταλλαγή ή Εκβιασμός??? ΜΠΑΧΑΛΟ!


 Γ - 9/10/2022 - Κύπελο OPEN SERIES στην Αμαλιάδα και οι Αγώνες-Απάτη της ΕΛΟΚ!  (Ενότητες)

 

Μερικές από τις χρόνιες μεγάλες απάτες της ΕΛΟΚ σε βάρος των αθλητών και των γονιών τους και με τη συνεργασία των προπονητών και των συλλόγων είναι και η διορανώσεις αγώνων χωρίς καμιά σημασία για την είσπραξη και μόνο εισροών για το Ταμείο της ΕΛΟΚ! Για παράδειγμα ας δούμε το "Κύπελο OPEN SERIES", που έγινε πρόσφατα στην Αμαλιάδα με συμμετοχή 48 συλλόγων Νοτίου Ελάδος (μέσα και η Αθήνα) και 688 αθλητών για όλους τους αθλητές όλων των κατηγοριών και επιπέδου γνώσεως!

Τι νόημα έχει μια τέτοια διοργάνωση? Θα μου πείτε ότι δεν πάνε οι πρώτοι αθλητές και έτσι έχουν ευκαιρίες να διακριθούν οι επόμενοι αυτών! Και τι να την κάνουν μια τέτοια "κουφια" διάκριση, αφού πάλι πολύ μετά τους πρώτους, που απουσιάζουν, έρχονται και οι αγώνες αυτοί δεν είναι "θεσμικοί" αγώνες της ΕΛΟΚ, δηλαδή δεν ανήκουν στα "Πρωταθλήματα", που αναγνωρίζει η Πολιτεία ως"θεσμικά", όπως σε όλα τα άλλα αθλήματα και τα μοριοδοτεί για ανώτερες και ανώτατες σχολές!

Στους αγώνες με το θελκτικό, πιασάρικο όνομα Open Series (ίσως να εννοεί "ανοιχτό για όλους" με μόνο περιορισμό τις κατηγορίες) στην Αμαλιάδα την Κυριακή 9/10/2022 μαζεύτηκαν 48 σύλλογοι της Νοτίου Ελλάδος (και Αθήνας) με 688 αθλητές σε όλες τις κατηγορίες! Τις συμμετοχές ανά σύλλογο τις δείχνουμε στον Πίνακα από την Sportdata και τα οφέλη από το πανηγύρι τα βλέπουμε στη συνεχεια:

 

Οι αθλητές 688 επί το αντίτιμο της συμμετοχής 20 (ή 25) ευρώ μας κάνει 13.760 ευρώ και αυτά ήταν οι εισπράξεις για μια ημέρα της ΕΛΟΚ!

Από αυτές τις εισπράξεις αφαιρούνται τα κόστη: των εργατών για να μεταφέρουν και να στήσουν τα τατάμι, των διαιτητών για να διαιτητεύσουν, των μελών της γραμματείας, ένα χιλιάρικο για τα μετάλλια της πλάκας και κάτι ψιλολόγια, τα οποία όλα μαζί τα υπολογίζω γύρω στις 5-6 χιλιάδες, ώστε να μένουν περί τις 7-8 χιλιάδες κέρδος για την ΕΛΟΚ! Άλλωστε αν έμεναν λιγότερα, δεν άξιζε και τοκ κόπο να γίνει όλη αυτή η φασαρία!

Τα οφέλη τώρα ποιά μπορεί να είναι?

Από την ΕΛΟΚ θα ισχυριστούν ότι οι αγώνες αυτοί και άλλοι παρόμοιιοι αποτελούν βασικό στοιχείο της ανάπτυξης του αθλήματος, διότι αποκτούν πείρα οι μικροί και μεγάλοι αθλητές για τους ανώτερους θεσμικούς αγώνες, αποτελούν στοιχείο, που το επιδιώκουν και οι αθλητές και οι προπονητές, το οποίο κρατάει έντονο το ενδιαφέρον των αθλητων στα γυμναστήρια και στο άθλημα!

 

Εδώ θα διαφωνήσω κάθετα!!!

Ας δούμε τα ελαττώματα αυτών των αγώνων. Στους αγώνες αυτούς δίνεται έμφαση στο όσο το δυνατόν μεγάλο πλήθος των συμμετοχών! Αυτό, όμως, έχει δύο αρνητικά στοιχεία: Πρώτον η διάρκεια του κάθε αγώνα είναι πολύ μικρή, περί το 1 με 1,5 λεπτό, ώστε να τους προλάβουν όλους μέσα σε μία ημέρα, με αποτέλεσμα σχεδόν μόλις αρχίζουν οι αθλητές τον αγώνα, να τελειώνει γρήγορα ο χρόνος του, και Δεύτερον οι κατηγορίες ηλικιακές και βάρους είναι τόσες πολλές, ώστε σε πολλούς αγώνες δεν συγκεντρώνεται αξιόλογο πλήθος αγωνιζομένων με αποτέλεσμα να αναγκάζονται να συγχωνεύουν κατηγορίες, οπότε αυτόματα χάνεται η έννοια της κατηγορίας, ή είναι τόσοι λίγοι (δύο ή τρεις) οι αθλητές της κατηγορίας, που την κατάταξη την βλέπει κανείς ... με το μάτι!!!

Αν πει κανείς για το όφελος στην εμπειρία των διαιτητών, και αυτό είναι μηδενικό, διότι οι τεχνικές από άτεχνους αθλητές είναι χαμηλού επιπέδου και δεν αποτελούν άσκηση εμπειρίας για τους διαιτητές, ενώ ακόμα και οι ίδιοι οι αθλητές βγαίνουν χαμένοι σε αθλητικό επίπεδο, διότι προετοιμαζόμενοι στις προπονήσεις για να παίρνουν πόντους στους αγώνες (έτσι άλλωστε τους προετοιμάζουν και οι πρπονητές τους), περιορίζονται σε κλασικές τεχνικές, που παίρνουν πόντους και δεν δίνουν σημασία στις πραγματικές τεχνικές του καράτε, που θέλουν χρόνο και κόπο για να τις κάνουν κτήμα τους!!!

 

Με δυό λόγια οι ηλίθιοι αγώνες Open Series ή Εγχρώμων και Μαύρων Ζωνών ή όπως τους πουν για να τραβήξουν κόσμο αποτελούν εδώ και χρόνια μια εκτεταμένη ΑΠΑΤΗ του ΔΣ της ΕΛΟΚ αφού δεν προσφέρουν σε κανέναν τίποτα απολύτως παρά μόνο στην ΕΛΟΚ ζεστό χρήμα εκμετάλλευσης και στους προπονητές των συλλόγων κίνητρα να μην τους φύγουν οι μαθητές τους, αφού μόνοι τους με τήν πραγματική τους αξία δεν μπορούν να τους κρατήσουν στα γυμναστήρια! Όσον αφορά στο αθλητικό κέρδος σε αθλητές και διαιτητές είναι μια μεγάλη τρύπα στο νερό!!!

Αντίθετα μάλιστα, αντί κέρδος και όφελος στους αθλητές οι αγώνες τέτοιας φιλοσοφία φέρνουν τρομερή ζημία, διότι με την προσθήκη τους ανάμεσα στους θεσμικούς αγώνες της ομοσπονδίας τους αποπροσανατολίζουν από τα μαθήματα των σχολείων τους, που πρέπει να είναι και το πρώτο μέλημα για τις ηλικίες τους!!!

Αυτή τη φιλοσοφία αγώνων είχε εγκαθιδρύσει ο Γερόλυμπός και το συνάφι του για να αρμέγει αθλητές, γονείς, προπονητές και συλλόγους, και στη συνέχεια παρά την αλλαγή το ίδιο συνέχισαν και οι Απατεώνες διάδοχοί του κατωτέρω και μάλιστα για τους ίδιους λόγους!!!

Όπως είναι φυσικό στη ΓΓΑ του κυρίου Μεσανυχτάκη δεν υπάρχει κανένας, που να ασχολείται με τα ψιλά γράμματα του καράτε μέσα στην ΕΛΟΚ και έτσι το Νέο ΔΣ αλωνίζει κολυμπώντας στην ασχετοσύνη και την αδιαφορία! Δεν είναι μόνο τα οικονομικά και οι αποστολές! Είναι κάθε λεπτομέρεια του αθλήματος, που θέλει εποπτεία και παρακολούθηση από κοντά πολλές φορές! Αυτό αποδεικνύουν τα φύλλα των ανωτέρω αγώνων, που περιλαμβάνουν πολλές φορές μόνο ... ΔΥΟ αθλητές!!!

 

Ας δούμε, όμως, και τα καλενδάρια των τελευταίων ετών για να εντοπίσουμε ΑΠΑΤΕΣ της ΕΛΟΚ εις βάρος των αθλητών, προπονητών και συλλόγων!!! Και ας αρχίσουμε από το καλενδάρι του 2019:

Ανωτέρω, οι σειρές με άσπρο αφορούν σε διεθνείς αγώνες ή μεταγραφές ή συνελεύσεις, οι σειρές με πράσινο είναι οι απαραίτητοι θεσμικοί αγώνες της ΕΛΟΚ, οι έξι σειρές με κίτρινο Εγχρώμων και Μαύρων Ζωνών ή OPEN SERIES επί το ... κοσμικότερον (!) αφορούν σε αγώνες-απάτες της ΕΛΟΚ λόγω της μηδενικής αξίας τους και τέλος η κάτω σειρά αποτελεί ένα ακόμα ... "Do it yourself" της ΕΛΟΚ! (τόπιασες το υπονοούμενο!)

Τα ίδια ισχύουν και για το καλενδάρι του 2020! Οι σειρές με άσπρο αφορούν σε διεθνείς αγώνες ή μεταγραφές ή συνελεύσεις, οι σειρές με πράσινο είναι οι απαραίτητοι θεσμικοί αγώνες της ΕΛΟΚ, οι έξι σειρές με κίτρινο Εγχρώμων και Μαύρων Ζωνών ή OPEN SERIES επί το ... κοσμικότερον (!) αφορούν σε αγώνες-απάτες της ΕΛΟΚ λόγω της μηδενικής αξίας τους και τέλος η κάτω σειρά αποτελεί ένα ακόμα ... "Do it yourself" της ΕΛΟΚ!

Τα ίδια ισχύουν και για το περυσινό καλενδάρι του 2021! Οι σειρές με άσπρο αφορούν σε διεθνείς αγώνες ή μεταγραφές ή συνελεύσεις, οι σειρές με πράσινο είναι οι απαραίτητοι θεσμικοί αγώνες της ΕΛΟΚ και οι επτά εδώ σειρές με κίτρινο Εγχρώμων και Μαύρων Ζωνών ή OPEN SERIES επί το ... κοσμικότερον (!) αφορούν σε αγώνες-απάτες της ΕΛΟΚ λόγω της μηδενικής αξίας τους!

Εδώ παρατηρούμε ότι, επειδή ήθελαν νωρίτερα τα λεφτά των Νταν, οι Νέοι Απατεώνες δεν έβαλαν εξετάσεις για Νταν/ΕΛΟΚ (άλλη απάτη αυτή!) στο τέλος του χρόνου, αλλά ΤΑ ΠΟΥΛΗΣΑΝ ΚΑΤΕΥΘΕΙΑΝ ΧΩΡΙΣ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ από τον Ιούνιο, που ανέλαβαν την διοίκηση καταστρέφοντας κάθε έννοια τεχνικής αξιολόγησης στο καράτε!!!

 

Τα ίδια ισχύουν και για το φετεινό καλενδάρι του 2022! Οι σειρές με άσπρο αφορούν σε διεθνείς αγώνες, οι σειρές με πράσινο είναι οι απαραίτητοι θεσμικοί αγώνες της ΕΛΟΚ και οι έξι σειρές με κίτρινο Εγχρώμων και Μαύρων Ζωνών ή OPEN SERIES επί το ... κοσμικότερον (!) αφορούν σε αγώνες-απάτες της ΕΛΟΚ λόγω της μηδενικής αξίας τους! Εδώ παρατηρούμε ότι πάλι δεν βλέπουμε εξετάσεις για Νταν/ΕΛΟΚ (άλλη απάτη αυτή!) και ούτε θα δείτε, αφού πλέον τα Νταν/ΕΛΟΚ ΤΑ ΠΟΥΛΑΝΕ ΚΑΤΕΥΘΕΙΑΝ ΧΩΡΙΣ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ ΟΙ ΑΠΑΤΕΩΝΕΣ ΤΗΣ ΕΚΤΕΛΕΣΤΙΚΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ καταστρέφοντας κάθε έννοια τεχνικής αξιολόγησης στο καράτε!!!


 Δ - 19/10/2022 - Ο Γερόλυμπος διαμαρτύρεται από το Facebook και με το δίκιο του το παιδί!  (Ενότητες)

 

Ο Φανατικός αναγνώστης μας: Μόλις το www.karate.gr την 19/10/2022 (τρεις φωτό άνω), 11:22 πμ δημοσίευσε ότι ο Γερόλυμπος ξόφλησε, αφού είχε 6 ημέρες να δημοσιεύσει κάτι, ΑΜΕΣΩΣ τινάχτηκε ο μικρός (πλέον) να μας δείξει ότι "υπάρχει" με την επόμενη ανάρτησή του (κάτω) την ίδια μέρα στις 3:00 το μεσημέρι, στην οποία μάλιστα έχει και απόλυτο δίκιο!

 

 Συλλυπητήρια! - Ελαφρύ το χώμα, που τον σκεπάζει!  Να ζήσουμε να τον θυμόμαστε!!!

Αλήθεια κύριοι Α-Σιετή και οι άλλοι της Εκτελεστικής Επιτροπής και του Διοικητικού Συμβουλίου! Πού είναι η φιγουράτη ευαισθησία σας όσον αφορά στα δικαιώματα των άλλων και στις μαλακίες τις δικές σας? "Εκπέσατε" από το ΔΣ με περίσσεια ... ηδονή τον Παπαδημητρίου λανθασμένα και άδικα, κατά 50% ανθρώπινο ελάττωμα μισαλόδοξων και προβληματικών ανθρώπων και κατά 50% ηλιθίων, αλλά από 26/9/2022 και με μια συνεδρίαση του ΔΣ να έχει ήδη περάσει κάνετε το παγώνι όταν πρόκειται να διορθώσετε το "λάθος σας", αλλιώς λέγεται αλλά τέλος πάντων, με πλέον 100% επιδεικνυόμενη ... "συνήθεια μαλακών" ανθρώπων? Να _______ (QUIZ: βρείτε τη λέξη!) τον Κανονισμό σας Ηθικής και Δεοντολογίας, ηλίθιοι!

Η ανωτέρω ανάρτηση του Γερόλυμπου αποτελεί ταυτόχρονα και κραυγή απελπισίας και εγκατάληψης, διότι παραδέχεται ότι "Τα καλλίτερα ήρθαν!", δηλαδή δεν έχει τίποτα άλλο να περιμένει!!!

Και τελικά, μετά την ανάρτησή σου της 21/10/2022, 10:00 πμ ...

... αποδεικνύεσαι ένα σκέτο βδέλυγμα!!!

 


 Ε - 19/10/2022 - Στη ΔΙΑΥΓΕΙΑ το Πρακτικό του ΔΣ της 5/10/2022!  (Ενότητες)

 

 

Και άλλοι Φανατικοί μας αναγνώστες: Μόλις το www.karate.gr δημοσίευε την 19/10/2022, 11:22 πμ, κριτική ότι η ΕΛΟΚ προσκαλεί σε Γενική Συνέλευση Προϋπολογισμού την 30/10/2022 χωρίς να έχει δημοσιεύσει ακόμα τον Προϋπολογισμό, ΑΜΕΣΩΣ την ίδια μέρα και την 19:15 το απόγευμα ο Γραμματέας Μητρόπουλος δημοσιεύει στη ΔΙΑΥΓΕΙΑ το Πρακτικό με τον Προϋπολογισμό, που συνέταξε ο Ταμίας Φυλακτός! Με βάζουν σε σκέψεις να βγάλω ... κουπόνια για ... γαριδάκια για τους φανατικούς αναγνώστες του www.karate.gr!!!

Και προσέξτε: το Πρακτικό (με κλικ εδώ) δεν περιλαμβάνει τον Προϋπολογισμό του 2023, όπως όλοι περιμένουν, αλλα ΑΝΑΘΕΩΡΕΙ για άλλη μια φορά τον Προϋπολογισμό του έτους που πατάμε και τελειώνει, δηλ του 2022! Ας δούμε, λοιπόν, το Πρακτικό αναλυτικά:

Η κεφαλίδα του Πρακτικού με τα στοιχεία της ανάρτησης στη ΔΙΑΥΓΕΙΑ.

 

Τα Θέματα και οι συμμετέχοντες!

 

Το Πρακτικό αναφέρεται σε Αναθεώρηση του Προϋπολογισμού του 2022!!! Και δεν περιλαμβάνεται ο Προϋπολογισμός του 2023!

Ο Πρόεδρος δίνει το λόγο στον Ταμία και εκείνος αναφέρει ότι κρίνεται απαραίτητο να ανθεωρηθεί ο Προϋπολογισμός του 2022 χωρίς να αναφέρει γιατί και χωρίς να αναφέρει τα σημεία ακριβώς, που πρέπει να αναθεωρηθούν! Αφήνει τους βλάκες να τα βρουν μόνοι τους!

 

"Γατάκι", στο τέλος του Οκτωβρίου και δύο μήνες πριν από το τέλος του έτους δεν κάνουμε "Προϋπολογισμό του τρέχοντος έτους"! Ήδη έχουν κυλήσει 10 μήνες! Αυτή η "Αναθεώρηση Προϋπολογισμού" αποτελεί ομολογία ότι έχετε αποτύχει πλήρως στον Προϋπολογισμό του 2022, που συντάξατε στο τέλος του 2021! Δουλεύετε ψιλό γαζί τους πάντες, γι' αυτό λάκισαν οι παλιοί της Ελεγκτικής Επιτροπής και πάτε να βάλετε μέχρι το λαιμό και τους νέους!!! Είσαστε Εγκληματική Οργάνωση και εσείς και η ΓΓΑ, που δεν τηρεί τους νόμους, τους οποίους η ίδια θέτει!!! Οι Αριθμοί ανωτέρω θα μελετηθούν! Προφανώς πάντως, έχεις κάνει ένα "μπάχαλο του 2022" και δεν θέλεις να το μεταφέρεις στο "μπάχαλο του 2023"! Επί πλέον αυτών, όταν κάνεις "Αναθεώρηση" έχεις υποχρέωση να υποδεικνύεις και τα σημεία που αναθεωρούνται και όχι να τους τρελαίνεις όλους να ψάχνουν όλα τα ποσά για να τα βρουν, διότι αυτό αποτελεί συγκάλυψη λαθών!

 

Καλά αυτή η "διαλογική" συζήτηση είναι που μας έχει κουφάνει χωρίς να φαίνονται γνώμες και απόψεις!

 

Οι Απατεώνες της Εκτελεστικής Επιτροπής συνεχίζουν το κρυφό έργο τους και οι Απατεώνες του Διοικητικού Συμβουλίου το άβουλο δικό τους με αποτέλεσμα να μην αναρτώνται στη ΔΙΑΥΓΕΙΑ οι κρυφές αποφάσεις της Εκτελεστικής Επιτροπής των κατωτέρω! Πιστεύω να καταλαβαίνετε ότι είσαστε μέχρι το λαιμό βουτηγμένοι στην παρανομία!

 

 

Εδώ επαναλαμβάνεται η Μεγάλη Κομπίνα της αλλοίωσης των αποτελεσμάτων των Εθνικών Πρωταθλημάτων με προκριματικούς αγώνες, ώστε να πηγαίνουν στις αποστολές του εξωτερικού οι ευνοούμενοι της Κραββαριτοπαρέας και όχι οι πρώτοι στους Πανελλήνιους Αγώνες, όπως λένε οι Κονονισμοί, η λογική και η αμεροληψία! Ακόμα και από τύχη να κέρδισε μια πρώτη νίκη κάποιος αθλητής, δεν έχετε το δικαίωμα να του στερείτε τη συμμετοχή του στην εθνική ομάδα! Άμα ξυπνήσουν οι γονείς και σας πλακώσουν στις μηνύσεις, να δουμε πού θα κρυβόσαστε!

 

Δεν υπάρχει καμιά αμφιβολία ότι πρώτα τους έχετε ρωτήσει αν θα δεχθούν τις θέσεις! Αλλα δεν έχω καμιά αμφιβολία ότι αρχικά θα τις δεχθούν και μετά από τους ... εφιάλτες τις νύχτες θα τις απορρίψουν!!! Μιλάμε για τη θυσία της ... Ιφιγένειας!!! Εδώ έχουμε δύο ... Ιφιγένειες!!! Θυμίζω ότι χρωστάτε και τον έλεγχο του 2021, διότι ο έλεγχος από τον φίλο σας τον Ορκωτό ήταν μαϊμού καθώς και η υπογραφή της Έκθεσης Ελέγχου από τον Ένα της Εξελεγκτικής, τον Σταυροπιερράκο, ήταν και αυτός παράνομος! Ο Διαχειριστικός και Οικονομικός Έλέγχος των Οικονομικών της Ομοσπονδίας γίνεται από το ΣΩΜΑ ΤΩΝ ΤΡΙΩΝ ΕΛΕΓΚΤΩΝ, που δήλωσαν υποψήφιοι και εκλέχθηκαν από τη Γενική Συνέλευση! Κάθε άλλη μορφή μαϊμουδο-ελέγχου είναι παράνομη!!! Ευσταθόπουλε και Ιπποκράτη φύγετε τρέχοντας, διότι η ΕΛΟΚ είναι χωμένη μέχρι τα μπούνια στην παρανομία!

 

(Συνέχεια στο Β του επόμενου)


 Ζ - 26/10/2022 - Παγκόσμιοι Εφήβων, Νέων και U21 στο Ικόνιο!  (Ενότητες)

 

Από την Τούρκικη Ομοσπονδία Καράτε διοργανώνονται τα Πρωταθλήματα της WKF Εφήβων, Νέων και U21 (κάτω των 21) στο Ικόνιο της Τουρκίας. Με κλικ εδώ βλέπετε τον Κατάλογο (Bulletin) των Αγώνων!

Την 10/10/2022 ανακοίνωσε η ΕΛΟΚ την ομάδα, που θα εκπροσωπήσει την Ελλάδα, και τα απαραίτητα ταξιδιωτικά έγγραφα των μελών της με κλικ εδώ ή/και ως κατωτέρω:

Με κλικ εδώ βλέπετε την εγκριτική επιστολή της ΓΓΑ προς την ΕΛΟΚ για την εθνική ομάδα καράτε, συμμετοχές και προϋπολογισμό, που θα πάει στο Ικόνιο:

Την 24η/10/2022 ανακοίνωσε η ΕΛΟΚ την τελική εθνική ομάδα, που θα πάρει μέρος στους παγκόσμιους Εφήβων, Νέων, U21 στο Ικόνιο με την επόμενη ανακοίνωση:

 

29/10/2022 - Οι συμμετοχές σε αθλητές κατά αλφαβητική σειρά των χωρών!

 

29/10/2022 - Οι συμμετοχές σε αθλητές κατά πλήθος αθλητών ανά χώρα!

Εδώ συμβαίνουν και κάποια περίεργα: Σε αυτούς τους αγώνες στείλαμε 34 αθλητές σχεδόν πλήρεις ομάδες σε όλες τις κατηγορίες, δηλαδή όσους και οι μεγάλες δυνάμεις του αθλήματος από ότι βλέπετε στον πίνακα: Ιαπωνία, Ισπανία, Τουρκία (φιλοξενούσα), Ιταλία, Κροατία, Γαλλία, Ιράν, Σερβία, Αμερική, Βραζιλία, Γερμανία, Καζακστάν, Καναδάς, (Ελλάς), Βόρεια Μακεδονία, Κινεζική Ταϊπέι, Σλοβακία, Μεξικό, Πολωνία, Αλγερία, Αγγλία, Ινδίες! Έχουμε άραγε ίδιο επίπεδο αθλητών και ίδιους οικονομικούς πόρους με αυτά τα κράτη? Δε νομίζω!!!  Θα το δούμε στην απόδοση των μεταλλίων!

Σε αυτούς τους αγώνες είμασταν η 15η χώρα σε πλήθος αθλητών! Στείλαμε περισσότερους αθλητές από τα κράτη: Βενεζουέλα, Κολομβία, Μοντενέγκρο, Μαρόκο Πορτογαλία κτλ. κτλ.! Έχουμε πιο πολλά λεφτά από αυτούς ή ξεχωρίζουμε για το πολύ υψηλό μας επίπεδο? Θα το δούμε στην απόδοση των μεταλλίων!

 

30/10/2022 - Τέλος των αγώνων και ας δούμε την Στατιστική των Μεταλλίων!

Την 29/10/2022 προηγήθηκε ο πανηγυρισμός για το χρυσό μετάλλιο του Ηλία Ψωμά στην κατηγορία των +70 κιλών Εφήβων.

Με το τέλος των αγώνων βγήκε και η περίφημη "Κατάταξη των Χωρών" με βάση τη Στατιστική Σειράτα των Μεταλλίων, που πήρε η κάθε μία και είναι η επόμενη με τα κριτήρια της Παγκόσμιας Ομοσπονδίας (πηγή η Sportdata)!

 

Οι αγώνες αυτοί είχαν 34 κατηγορίες (με βάση τους κανονισμούς της WKF και κατά την Sportdata) ηλικιών και βάρους επί τέσσερα μετάλλια η κάθε κατηγορία μας κάνουν 136 μετάλλια για τους αθλητές των χωρών! Αλλά αν μετρήσουμε τα χρυσά θα τα βρούμε 21, αν μετρήσουμε τα αργυρά θα τα βρούμε επίσης 21 και αν μετρήσουμε τα χάλκινα θα τα βρούμε 42! Αυτό σημαίνει ότι τελικά οι κατηγορίες, που συμπληρώθηκαν, ήταν 21 (και όχι 34!) επί τέσσερα μετάλλια η καθεμιά μας κάνουν 84 μετάλλια, που "παίξανε" στους αγώνες! Από τα 21 χρυσά, 21 αργυρά και 42 χάλκινα η Ελλάδα πήρε μόνο ένα χρυσό! Αυτό δείχνει το επίπεδο του καράτε στην Ελλάδα, αποδεικνύει την οικτρή αποτυχία της ελληνικής αποστολής, της προετοιμασίας της, των προπονητών της, της Διοίκησης και προσωπικά πού κατάντησε το ελληνικό καράτε ο Προέδρος της ΕΛΟΚ κύριος Α-Σιετής!!!

Όλοι οι ανεγκέφαλοι της ΕΛΟΚ και Περιχώρων έσπευσαν να θριαμβολογήσουν για την πανηγυρική κατάταξη της χώρας μας με πρώτο τον πρόεδρο της Ομοσπονδίας κύριο Θεόδωρο Σιετή (και ολόκληρη την ΕΛΟΚ), που έδωσε συχαρίκια στον εαυτό του και στο ΔΣ/ΕΛΟΚ, στο Δελτίο Τύπου της ΕΛΟΚ ...

... (με ακολουθία και εκατοντάδων άλλων) και δεύτερο τον εξέχοντα έμπειρο κριτικό του καράτε κύριο Μάριο Σιταρά:

Εδώ ο κ. Μάριος Σιταράς θριαμβολογεί επειδή η πατρίδα του ήρθε ένατη σε 105 χώρες! Αλλά και εσύ ζεις στον κόσμο σου!

 

Κούνια που σας κούναγε και εσάς τους δύο και όλους που έχουν ίδιες απόψεις, διότι:

Κατά Πρώτον, κοιτάζοντας τον ανωτέρω πίνακα κατάταξης, μιλάμε για ένατη θέση της Ελλάδας στις 27 θέσεις, που μετράει η Παγκόσμια, και όχι στις 105 χώρες!

Κατά Δεύτερον για κοιτάξτε πιο προσεκτικά και πέρα απο την ανεγκεφαλίτιδα που σας χαρακτηρίζει και τις εθνικιστικές ονειρώξεις σας τον επόμενο πραγματικό Πίνακα Μεταλλίων μαζί με τις Συμμετοχές των Χωρών σε Αθλητές και το Ποσοστό Απόδοσης των Ομάδων τους ως πηλίκο των Μεταλλίων διά του Πλήθους των Αθλητών τους, εφόσον όσο περισσότερους αθλητές στέλνει μια χώρα, τόσο περισσότερες πιθανότητες υποτίθεται ότι έχει για μετάλλια!

Επαναλαμβάνω ότι: Οι αγώνες αυτοί είχαν 34 κατηγορίες (με βάση τους κανονισμούς της WKF και κατά την Sportdata) ηλικιών και βάρους επί τέσσερα μετάλλια η κάθε κατηγορία μας κάνουν 136 μετάλλια για τους αθλητές των χωρών! Αλλά αν μετρήσουμε τα χρυσά θα τα βρούμε 21, αν μετρήσουμε τα αργυρά θα τα βρούμε επίσης 21 και αν μετρήσουμε τα χάλκινα θα τα βρούμε 42! Αυτό σημαίνει ότι τελικά οι κατηγορίες, που συμπληρώθηκαν, ήταν 21 (και όχι 34!) επί τέσσερα μετάλλια η καθεμιά μας κάνουν 84 μετάλλια, που "παίξανε" στους αγώνες! Από τα 21 χρυσά, 21 αργυρά και 42 χάλκινα η Ελλάδα πήρε μόνο ένα χρυσό! Αυτό δείχνει το επίπεδο του καράτε στην Ελλάδα, αποδεικνύει την οικτρή αποτυχία της ελληνικής αποστολής, της προετοιμασίας της, των προπονητών της, της Διοίκησης και προσωπικά πού κατάντησε το ελληνικό καράτε ο Προέδρος της ΕΛΟΚ κύριος Α-Σιετής!!! Δείτε, λοιπόν, στον επόμενο πίνακα σε ποιά θέση θα ήταν η Ελλάδα αν λαμβανόταν ως βάση το ποσοστό επιτυχίας των αθλητών της:

 

Στον ανωτέρω Πίνακα βλέπουμε καθαρότατα ότι η Ελλάδα πάτωσε στη διεθνή κατάταξη με βάση τα μετάλλια με ποσοστό 3% (όπως και ο Καναδάς), διότι κατέβασε 34 αθλητές και πήρε μόνον ένα χρυσό μετάλλιο από τους αγώνες ενός και μόνον αθλητή, ενώ οι άλλοι 33 πήραν αέρα κοπανιστό!!! Η Αίγυπτος π.χ. πήρε είχε ένα 25% ποσοστό επιτυχίας, όπως και η Λιβύη!!! Τι λες για αυτό κύριε Α-Σιετή???

Όλων των χωρών τα ποσοστά επιτυχίας είναι πάνω από το 3%, που πήρε η Ελλάδα μαζί με άλλες πέντε χώρες! Επομένως η ποιότητα του καράτε της ΕΛΟΚ είναι ΠΑΤΟΣ, οι προπονητές της ΕΛΟΚ είναι ΠΑΤΟΣ, η διεθνής της θέση είναι ΠΑΤΟΣ, η διοίκησή της είναι ΠΑΤΟΣ, το ΔΣ αυτής είναι ΠΑΤΟΣ, τα λεφτά που ξοδεύτηκαν πήγαν στο γάμο του Καραγκιόζη (τώρα ποιός είναι ο ... Καραγκιόζης βρείτε το μόνοι σας!) και λοιπά, και λοιπά!!! Τώρα, τα πανηγύρια σας είναι για να διατηρείτε τα οφέλη σας από το παραμύθι!

Μελετώντας τον ανωτέρω Πίνακα εμπλουτισμένο και με τις άλλες χώρες, που δεν πήραν μετάλλια, βγαίνουν πολλά συμπεράσματα, τα οποία και να σας τα εξηγήσει κανείς ποτέ δεν θα καταλάβετε και άρα είναι περιττό να σας τα εξηγήσω! Γεγονός, πάντως, είναι ότι η κατάκτηση μεταλλίων και η κατάταξη στον αντίστοιχο πίνακα θέλει στρατηγική, που είναι πολύ ψιλά γράμματα για την διοίκηση της ΕΛΟΚ και τους προπονητές της, και ειδικό άνθρωπο να βγάζει συμπεράσματα, που θα οδηγήσουν την στρατηγική!!!

Αλλά τι συνέβη τελικά? Τελικά από τους Έλληνες αθλητές μόνον ο Ηλίας Ψωμάς πήρε μετρήσιμη νίκη στους Παγκόσμιους Εφήβων και αυτό οφείλεται κυρίως στον ίδιο, που αποδεικνύεται ταλέντο, στους γονείς του, που τον έτρεχαν στο γυμναστήριο από μικρό παιδάκι, και στον προπονητή του Δημήτρη Τριανταφύλλη, που είδε την αξία του και τον πρόσεξε στις προπονήσεις και στους αγώνες του! Όλοι οι άλλοι είσαστε απλές ... οδοντόκρεμες, που κολλάτε από δίπλα στους πρωταθλητές για να πάρετε λίγο φως από τις επιτυχίες τους! Ο νέος παγκόσμιος πρωταθλητής ευνοήθηκε στην κλήρωση, διότι πέρασε τον πρώτο γύρο χωρίς αγώνα, κέρδισε στον δεύτερο γύρο (στους οκτώ) τον αντίπαλό του και πέρασε στον ημιτελικό, κέρδισε στον ημιτελικό (στους τέσσερις) τον αντίπαλό τους και πέρασε στον τελικό, τον οποίο και κέρδισε! Δηλαδή βγήκε παγκόσμιος πρωταθλητής με τρεις νίκες!!! Δηλαδή, οι παγκόσμιοι αγώνες είναι σχεδόν μια μεγάλη ... παιδική χαρά στημένη από την παγκόσμια ομοσπονδία καράτε!!!

Αποδεικνύεται επίσης ότι η ΕΛΟΚ και η ΓΓΑ έχουν μαύρα μεσάνυχτα στην προετοιμασία των εθνικών ομάδων! Μόνη παρηγοριά είναι ότι και πολλές άλλες χώρες κολυμπάνε στα ίδια πελάγη εικονικής ευτυχίας!!!

Τέλος, το μετάλλιο του Ηλία Ψωμά κόστισε στο ελληνικό δημόσιο (τα λεφτά της ΕΛΟΚ είναι λεφτά του ελληνικού λαού και όχι της ΕΛΟΚ, ή του Α-Σιετή ή της ΓΓΑ ή του Μεσανυχτάκη!) 53.300 ευρώ και την αποστολή μπορείτε να την λέτε συνοπτικά: "Ηλίας Ψωμάς και Τουρίστες"!!!  Και ακριβώς έτσι θα πρέπει να μετονομαστεί πλέον η αρχική εγκριτική επιστολή της ΓΓΑ κύριε Δημήτρη Καραστάθη!  .


 Η - 30/10/2022 - Γενική Συνέλευση προϋπολογισμού και Αξιολόγηση των συλλόγων!  (Ενότητες)

 

Έτοιμοι όλοι για τη Γενική Συνέλευση της 30/10/2022! Ας δούμε, λοιπόν, την Πρόσκληση εδώ σε pdf και κάτω σε εικόνες, αλλά και την όλη κατάσταση με ένα καινούριο μάτι!

ΠΡΩΤΟΝ: Για ακόμα μια φορά η επαναληπτική συνέλευση, σε περίπτωση μη απαρτίας την πρώτη φορά, γίνεται σε μια ώρα αργότερα και τονίζω ότι αυτό είνα παράνομο, διότι η λογική και ο νόμος λένε "σε άλλη ημέρα και ώρα", ώστε να μπορούν να εξασκήσουν το δικαίωμα τους της συμμετοχής όσοι κωλύονται την πρώτη φορά! Και μη μας πείτε ότι αν δεν μπορεί ο πρώτος αντιπρόσωπος τού κάποιου συλλόγου θα μπορεί ο δεύτερος, διότι η συμμετοχή στη γενική συνέλευση δεν είναι μόνο δικαίωμα του συλλόγου, αλλά είναι ταυτόχρονα και δικαίωμα του κάθε συγκεκριμένου αντιπροσώπου και αυτό τού το στερείτε, όταν βάζετε την επαναληπτική την ίδια μέρα και μια ώρα αργότερα, οπότε το κώλυμα για αυτόν μπορεί να εξακολουθεί να ισχύει! Σε ένα δικαστήριο αυτός μπορεί κάλλιστα να είναι παράλληλος λόγος ακύρωσης της γενικής συνέλευσης!

ΔΕΥΤΕΡΟΝ: Επί πλέον του ανωτέρω, στην πλατφόρμα ΖΟΟΜ θα πρέπει να φαίνονται τα πρόσωπα ΟΛΩΝ των συμμετεχόντων ΚΑΘ' ΟΛΗ τη διάρκεια της συνεδρίασης, ώστε αυτή να είναι έγκυρη!

ΤΡΙΤΟΝ: Βάλτε και κανένα πρόβατο να πει και τίποτα! Να μη μιλάει μόνο ο ... τσοπάνης!!!

Στα παρελθόντα χρόνια η ΓΓΑ απαιτούσε από τις ομοσπονδίες να της υποβάλουν κάθε χρόνο ένα Πίνακα Αξιολόγησης των Συλλόγων τους, στον οποίο θα περιλάμβαναν τους αθλητές, που κατέβαζε ο κάθε σύλλογος στους θεσμικούς αγώνες της ομοσπονδίας, ώστε να προκύπτει κάποια αξιολόγηση των εργασιών του και της απόδοσής του βάσει της οποίας και η ΓΓΑ επιχορηγούσε τους συλλόγους! Αυτό οι τεμπέληδες της ΓΓΑ έπαψαν να το ζητάνε και οι τεμπέληδες της ΕΛΟΚ έπαψαν να το βγάζουν, ενώ πάντα οι συγκρίσεις υπό την έννοια της αθλητικής άμιλλας μας κάνουν καλύτερους!

Προσπάθησα να συνθέσω έναν τέτοιο Πίνακα Αξιολόγησης με τις συμμετοχές των συλλόγων στους θεσμικούς αγώνες της ΕΛΟΚ, αλλά και τους προπονητές τους μέσα και τους αντιπροσώπους τους και το δικαίωμα ψήφου στην επερχόμενη Γενική Συνέλευση και την Πόλη τους! Πιστεύω ότι κάτι ενδιαφέρον προκύπτει και αν υπάρχουν λάθη ή ελλείψεις παρακαλώ να με διορθώσετε μόνο οι ενδιαφερόμενοι και μόνο με μέιλ στο e.persidis@karate.gr γράφοντάς μου τον αριθμό συλλόγου στην ΕΛΟΚ και την διόρθωση, που θέλετε!

Η δουλειά αυτή ήταν πολύ χρονοβόρα και βλέπετε τον Πίνακα με κλικ εδώ σε pdf και κατωτέρω σε εικόνες:

Με κίτρινο οι έχοντες δικαίωμα ψήφου!

Το κυριότερο, που δείχνει αυτός ο Πίνακας είναι η δουλειά των προπονητών των συλλόγων!

Βεβαίως ένας τέτοιος Πίνακας είναι δουλειά της ΕΛΟΚ, αλλά αν έχουν περάσει λάθη ή ελείψεις, διορθώστε με!

Με κίτρινο οι έχοντες δικαίωμα ψήφου!

Το κυριότερο, που δείχνει αυτός ο Πίνακας είναι η δουλειά των προπονητών των συλλόγων!

Βεβαίως ένας τέτοιος Πίνακας είναι δουλειά της ΕΛΟΚ, αλλά αν έχουν περάσει λάθη ή ελλείψεις, διορθώστε με!

Με κίτρινο οι έχοντες δικαίωμα ψήφου!

Το κυριότερο, που δείχνει αυτός ο Πίνακας είναι η δουλειά των προπονητών των συλλόγων!

 Βεβαίως ένας τέτοιος Πίνακας είναι δουλειά της ΕΛΟΚ, αλλά αν έχουν περάσει λάθη ή ελλείψεις, διορθώστε με!

Στους ανωτέρω 151 συλλόγους (και όχι 192, που έχουν αρχίσει την αίτησή τους στο Μητρώο, ούτε τους 263, που κομπάζει η ΕΛΟΚ ότι έχει μέλη της!), οι οποίοι κατέβασαν αθλητές στους θεσμικούς αγώνες της ΕΛΟΚ κατά το 2022, κατά θλιβερή διαπίστωση δικαίωμα ψήφου στη ΓΣ της 30/10/2022 έχουν μόνο οι 70, ενώ αν προσθέσουμε τους αθλητές στις τρεις στήλες θα βρούμε τους αριθμούς 146 για τους Άνδρες-Γυναίκες, 428 για τους Νέους-Νεάνιδες και 967 για τους Παίδες-Κορασίδες κατά δεύτερη θλιβερή διαπίστωση! Δηλαδή, η αίγλη και το γόητρο του καράτε έχουν εξαφανιστεί με απόλυτη ευθύνη της ΕΛΟΚ, που προωθεί για προπονητή τον κάθε σπαζοκλαμπάνια άσχετο με το καράτε με αποτέλεσμα να έχουν χαθεί όλοι οι ενήλικες από το άθλημα και να έχουν καταντήσει τα γυμναστήρια καράτε νηπιαγωγεία!!!

 

Σχετικά με τη Γενική Συνέλευση, τώρα, και τα θέματά της:

Τετάρτη, 18/10/2022 σήμερα και δεν έχουμε δει ακόμα το Πρακτικό του ΔΣ ανηρτημένο στη ΔΙΑΥΓΕΙΑ με θεωρημένο τον Προϋπολογισμό του 2023 από το ΔΣ! Καλά θα κάνει ο Ταμίας να μην ξεσκονίζει από το πρωί μέχρι το βράδυ τα ... Νταν/ΕΛΟΚ (ή πανοπλία του σαμουράι!), που έχει κατακτήσει με την αξία του, αλλά να βγάζει και λίγη δουλειά στην ώρα της!

 

(Συνέχεια στο Γ του επόμενου)


 Θ - 4/11/2022 - Βαλκανικοί  Εφήβων, Νέων-Νεανίδων και U21 στο Μαυροβούνι!  (Ενότητες)

 Και τα μόνιμα παρατράγουδα από την Εκτελεστική Επιτροπή της ΕΛΟΚ!

 

Πάμε και για τους Βαλκανικούς Εφήβων, Νέων-Νεανίδων και Κάτω των 21 (Under 21) στο Μαυροβούνι χωρίς να λείπουν οι κρυφές αποφάσεις της Επιτροπής που αντικατέστησε επάξια τον Γερόλυμπο! Με κλικ εδώ βλέπετε τον Κατάλογο των Αγώνων!

 Στη συνέχεια ακολουθεί η Ανακοίνωση της ΕΛΟΚ:

Έντονες διαμαρτυρίες ακούστηκαν άμεσα για την πληρη ανικανότητα του ΔΣ της ΕΛΟΚ να αναλάβει την πλήρη κάλυψη των αναγκών της αποστολής και να τις "κάνει μπαλάκι" στους γονείς και στους συλλόγους χρεώνοντας πάντα και κάποια κερατιάτικα για τα έξοδα των ανθρώπων που έχει υποχρέωση η ομοσπονδία να στείλει με δικά της έξοδα!!! Η ανωτέρω Ανακοίνωση της ΕΛΟΚ συμπληρώθηκε από την επόμενη την 15/10/2022:

 

ΕΛΟΚ/Hellenic Karate Federation, 15/10/2022

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΓΙΑ ΤΟ ΒΑΛΚΑΝΙΚΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ

Παρακαλούνται οι σύλλογοι να μεριμνήσουν και να ενημερώσουν άμεσα τους αθλητές της Εθνικής Ομάδας που ανήκουν στην αποστολή της ΕΛΟΚ για το Βαλκανικό Πρωτάθλημα Εφήβων-Νεανίδων, Νέων Ανδρών-Γυναικών & Under 21 για τα ακόλουθα:

ΟΔΙΚΗ ΜΕΤΑΒΑΣΗ ΜΕ ΠΟΥΛΜΑΝ

ΑΘΗΝΑ – ΜΠΑΡ – ΑΘΗΝΑ (χωρίς διανυκτερεύσεις καθοδόν)

-Η αποστολή αναχωρεί στις 2 Νοεμβρίου 2022 το μεσημέρι/απόγευμα από τις εγκαταστάσεις της ΕΛΟΚ στο Ολυμπιακό Αθλητικό Κέντρο Άνω Λιοσίων και επιστρέφει την Δευτέρα 7 Νοεμβρίου το πρωί/μεσημέρι.

(αναλυτικά οι ώρες και οι στάσεις θα δημοσιευθούν σε επόμενη ενημέρωση)

ΤΑΞΙΔΙΩΤΙΚΟ ΕΓΓΡΑΦΟ

-Όλοι οι αθλητές πρέπει να έχουν Ελληνικό διαβατήριο εν ισχύ ή Ελληνική Ταυτότητα με ημερομηνία έκδοσης μετά το έτος 2013.

 

ΚΟΣΤΟΣ ΚΑΙ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΠΛΗΡΩΜΗΣ

-Οι σύλλογοι πρέπει να καταθέσουν στον λογαριασμό της ΕΛΟΚ έως την Πέμπτη 20 Οκτωβρίου για κάθε αθλητή το ποσό των 60 ευρώ (για συμμετοχή σε μία κατηγορία) και 30 ευρώ για κάθε επιπλέον κατηγορία που θα συμμετέχει ο αθλητής. Από το παραπάνω ποσό των 60 Ευρώ, τα 30 Ευρώ αφορούν το παράβολο συμμετοχής των αγώνων της Βαλκανικής Ομοσπονδίας για κάθε κατηγορία που συμμετέχουν οι αθλητές. Τα υπόλοιπα 30 Ευρώ αφορούν την μερική κάλυψη των εξόδων των διαιτητών και προπονητών που θα συνοδεύσουν την αποστολή.

-Οι σύλλογοι πρέπει να επικοινωνήσουν άμεσα με το ταξιδιωτικό πρακτορείο Cosmorama, να στείλουν Φωτοτυπία του ταξιδιωτικού εγγράφου που θα χρησιμοποιηθεί κατά την μετακίνηση, και να καταθέσουν στους τραπεζικούς λογαριασμούς της Cosmorama Ε.Π.Ε το ποσό των 330 ευρώ ανά αθλητή έως την Τρίτη 18 Οκτωβρίου.

Το κόστος καλύπτει την οδική μετακίνηση από/προς Αθήνα, διαμονή 3 διανυκτερεύσεων με ημιδιατροφή σε 3* ξενοδοχείο σε δίκλινο δωμάτιο, την μετακίνηση προς/από το στάδιο καθώς και ταξιδιωτική/ιατρική ασφάλεια.

COSMORAMA TRAVEL, κτλ.   (Λογαριασμοί Τραπεζών)

 

ΜΑΣΚΕΣ - –ΟΛΑ τα μέλη της αποστολής (Αθλητές, διαιτητές, προπονητές, συνοδοί) πρέπει να έχουν μαζί τους μάσκες τύπου FFP2 (N95)(αρκετές για να καλύψουν τις ανάγκες της διάρκειας της αποστολής).

Οι μάσκες κατά τη διάρκεια του ταξιδιού μέσα στα πούλμαν είναι υποχρεωτικές για όλους.

RAPID-TEST - –ΟΛΑ τα μέλη της αποστολής (Αθλητές, διαιτητές, προπονητές, συνοδοί) πρέπει να έχουν μαζί τους αρνητικό RAPID TEST του τελευταίου 24ώρου.

 

ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΑ ΕΓΓΡΑΦΑ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΑΝΑΧΩΡΗΣΗ

– Όλα τα μέλη της αποστολής πρέπει να έχουν μαζί τους δύο έντυπα αντίγραφο από τα ακόλουθα έγγραφα:

Το ένα αντίγραφο θα παραδοθεί στον αρχηγό αποστολής στα γραφεία της ΕΛΟΚ πριν την αναχώρηση της ομάδας, το άλλο θα το έχει μαζί του ο αθλητής.

1. Αρνητικό Rapid Test τελευταίου 24 ώρου

2. Φωτοαντίγραφο ταξιδιωτικού εντύπου

3. Συμπληρωμένη και υπογεγραμμένη την Υπεύθυνη δήλωση Αθλητή από όλους τους κηδεμόνες ή τους ιδίους αν είναι ενήλικες

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΗΝ ΥΠΕΥΘΥΝΗ ΔΗΛΩΣΗ ΓΙΑ ΑΝΗΛΙΚΟΥΣ (μία από κάθε κηδεμόνα):

https://drive.google.com/.../1HrfcTWagkJ-RhVXtdaMV.../view

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΗΝ ΥΠΕΥΘΥΝΗ ΔΗΛΩΣΗ ΓΙΑ ΕΝΗΛΙΚΟΥΣ:

https://drive.google.com/.../1TVUPrZS6L1VRGW.../view

Όλα τα μέλη της αποστολής πρέπει να στείλουν στο e-mail της Ομοσπονδίας τις υπεύθυνες δηλώσεις και το ταξιδιωτικό έγγραφο που θα χρησιμοποιήσουν έως την Δευτέρα 24 Οκτωβρίου σε μορφή .pdf

Χωρίς κάποιο από τα παραπάνω απαραίτητα έντυπα δεν θα μπορέσει ο αθλητής να ακολουθήσει την αποστολή.

ΠΡΟΣΟΧΗ: Το πρωτότυπο διαβατήριο θα πρέπει να παραδοθεί στον υπεύθυνο για το registration Κο Περικλή Κανέλλη

 

ΦΟΡΜΑΟι αθλητές θα πρέπει να μεριμνήσουν να έχουν την φόρμα της Εθνικής Ομάδας. Μπορείτε να προμηθευτείτε τις φόρμες από την:  Arawaza Hellas, κτλ.

ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΑΓΩΝΩΝ

-Στην Προκήρυξη των Αγώνων μπορείτε να διαβάσετε όλες τις λεπτομέρειες που σας ενδιαφέρουν σχετικά με τους κανόνες, το πότε αγωνίζεται η κάθε κατηγορία κλπ.

Παρακαλούμε όπως μελετηθούν όλες οι παραπάνω λεπτομέρειες, καθώς και οι οδηγίες σχετικά με τον εξοπλισμό που πρέπει να διαθέτουν. Θα ακολουθήσει ενημέρωση με περισσότερες ταξιδιωτικές λεπτομέρειες εντός των επόμενων ημερών.

 

Οι αντιδράσεις στην ανακοίνωση της ΕΛΟΚ ήταν πολλές και για παράδειγμα η επόμενη αντίδραση του Μάριου Σιταρά στο Facebook, που πήρε τη μορφή καταγγελίας προς κάθε κατεύθυνση:

 

"Marios Sitaras,  Αθήνα 17/10/2022, Facebook

Από Μάριο Σιταρά,       

Προς 1) ΕΛ.Ο.Κ

2) Γ.Γ.Α, Διευ/νση Αγωνιστικού Αθλητισμού, Υπόψην Κου Κάκκου.

3) Έντυπο και Ηλεκτρονικό Τύπο.

 

Αναφορά, Καταγγελία.

Ως Γονιός Αθλήτριας του Καράτε, πρώην αθλητής του Καράτε και ως σήμερα εξασκούμενος σε αυτό, Πρώην εκλεγμένο μέλος του Δ.Σ της ΕΛ.Ο.Κ, είμαι στην δυσάρεστη θέση να σας ανακοινώσω ότι έπεσε στην αντίληψη μου με αφορμή το Βαλκανικό Πρωτάθλημα Εφήβων-Νέων-U21 που θα διεξαχθεί στο Montenegro στις 4-6/11/2022 τα κάτωθι τα οποία θέτω εις γνώση σας σύμφωνα με την ανακοίνωση της ΕΛ.Ο.Κ στο επίσημο site της για το Βαλκανικό Πρωτάθλημα :

1. Η ΕΛ.Ο.Κ ζητά από τους αθλητές και τους Συλλόγους της, 60 ευρώ για έκαστο αθλητή προκειμένου να συμμετάσχει στους Αγώνες. Από αυτά τα 60 ευρώ, τα 30 ευρώ είναι το παράβολο συμμετοχής στους συμμετέχοντες αθλητές που χρεώνει η BKF ως παράβολο συμμετοχής και τα υπόλοιπα 30 ευρώ είναι προκειμένου η ΕΛ.Ο.Κ να καλύψει δικές της ανάγκες ( μεταφορά, διαμονή, σίτιση προπονητών και διαιτητών, Ιατρών, Συνοδών-Παραγόντων ). Σημειωτέον τα έξοδα των Διαιτητών καλύπτονται από την BKF πλην της μεταφοράς τους και οι Διαιτητές αμείβονται από την BKF.

2. Για την ως άνω ανακοίνωση δεν υπάρχει επίσημη απόφαση του Δ.Σ της ΕΛ.Ο.Κ, αλλά έχει ληφθεί από την Εκτελεστική Επιτροπή της ΕΛ.Ο.Κ εν αγνοία του Δ.Σ της ΕΛ.Ο.Κ και χωρίς η Εκτελεστική Επιτροπή να έχει δικαίωμα να λάβει τέτοιου είδους απόφαση!!!

3. Δεν προκύπτει από πουθενά ο αναιτιολόγητος διπλασιασμός του παραβόλου συμμετοχής των αθλητών από 30 ευρώ σε 60 ευρώ σύμφωνα με την ανακοίνωση της BKF όπως και η υποχρεωτικότητα πληρωμής της αναίτιας χρέωσης των 60 ευρώ σύμφωνα με την ΕΛ.Ο.Κ. Στην περίπτωση που δεν πληρωθούν τα 30 ευρώ της αναιτιολόγητης πρόσθετης χρέωσης που ζητά η ΕΛ.Ο.Κ από τους Συλλόγους οι αθλητές δεν μπορούν να συμμετάσχουν. Επίσης η ΕΛ.Ο.Κ σύμφωνα με την ανακοίνωση της υποχρεώνει τους αθλητές της να αγοράσουν με δικά τους χρήματα την εμφάνιση της Εθνικής Ομάδας.

Κατόπιν τούτου, ζήτω από τον Πρόεδρο όπως και το Δ.Σ της ΕΛ.Ο.Κ να αποσύρουν την εν λόγω καταχρηστική και αναιτιολόγητη απόφαση τους και να πραγματοποιήσουν νέα ανακοίνωση σύμφωνα με τα όσα ορίζει η ανακοίνωση της BKF για την διοργάνωση καθώς και την συμμετοχή των αθλητών στο Βαλκανικό Πρωτάθλημα Εφήβων-Νέων-U21 στο Montenegro στις 4-6/11/2022.

Διότι οι Αθλητές καθώς και οι σύλλογοι δεν φέρουν ουδεμία υποχρέωση στα όσα απαιτεί η ΕΛ.Ο.Κ από αυτούς προκειμένου να συμμετάσχουν στο Βαλκανικό Πρωτάθλημα γιατί:

α) Η ΕΛ.Ο.Κ ως φορέας εκπροσώπησης του αθλήματος για την ανάπτυξη και την καλλιέργεια του εισπράττει κρατικές επιχορηγήσεις καθώς και έχει έσοδα από τους Συλλόγους και τους Αθλητές προκειμένου να χρηματοδοτεί τις αγωνιστικές δραστηριότητες της (εθνικές αποστολές) και της υποχρεώσεις που προκύπτουν από αυτές (αποστολές Προπονητών, Διαιτητών, Ιατρικού Προσωπικού, Συνοδών ).

β) Θεωρώ ότι είναι πρώτη φορά στα χρονικά των Αθλημάτων γενικά, ο φορέας εκπροσώπησης του Αθλήματος (ΕΛ.Ο.Κ) να υποχρεώνει τους Αθλητές της Εθνικής Αποστολης να αγοράσουν την Εμφάνιση της Εθνικής Ελλάδος από τον Χορηγό της, (Δωρεάν Προμήθεια στολών και Εμφανίσεων στις Εθνικές Ομάδες ) που ακριβώς δια αυτόν τον λόγο διαφημίζεται μέσω της χορηγίας του. Δηλαδή ο Χορηγός πλην της Διαφήμισης του με συγκεκριμένο σκοπό έχει και αντισταθμιστικά οφέλη μέσω της ΕΛ.Ο.Κ η οποία με την σειρά της υποχρεώνει τους αθλητές της Εθνικής Ομάδας να αγοράσουν τις εμφανίσεις αντιβαίνοντας την λογική που πραγματοποιείται ο σκοπός της Χορηγίας και κατα αυτόν τον τρόπο ο Χορηγός αποκομίζει οικονομικά οφέλη πλην της Διαφήμισης που πραγματοποιεί μέσω της Χορηγίας του στην ΕΛ.Ο.Κ.

Αναμένοντας ενέργειες σας,

Μάριος Σιταράς

Συνημμένα σας προσκομίζω:

1. Απόσπασμα της Ανακοίνωσης της ΕΛ.Ο.Κ

2. Απόσπασμα της Ανακοίνωσης της BKF για το κόστος των παραβόλων συμμετοχής των αθλητών.

3. Την ανακοίνωση της ΕΛ.Ο.Κ για το Βαλκανικό Πρωτάθλημα."

 

Μετρήσαμε τους αθλητές και τους βρήκαμε 114, το οποίο επί 30 € τα επι πλέον, που ζητάει η ΕΛΟΚ κατά κεφαλήν αθλητή, μας κάνουν 3.420 €! Άντε και σε καλή μεριά Φυλακτέ και Μητρόπουλε!!! Excuse me! Αν μερικοί διαιτητές θέλουν να πάνε ταξιδάκι, τότε να πληρώσουν τα έξοδά τους, όπως και οι αθλητές! Δεν υπάρχει "Τσάμπα", κορίτσια! Ειναι πλέον αυταπόδεικτο ότι ο Ταμίας Θανάσης Φυλακτός αποκρύπτει ενσυνείδητα και συστηματικά την πραγματική κατανομή των εξόδων!!!

Δίδαγμα: Α-Σιετής - Διαφάνεια - Μπαρμπούτσαλα!

 

Απόλυτα εύλογη η διαμαρτυρία-καταγγελία του Μάριου Σιταρά (και άλλων) με δεδομένο το παρελθόν των οικονομικών απαιτήσεων της ΕΛΟΚ από τους αθλητές και τους γονείς τους, όπως αποδεικνύεται από τις επόμενες παρελθούσες ανακοινώσεις της ΕΛΟΚ για παρόμοιους αγώνες κατωτέρω, όπου φαίνεται ανάγλυφα η ανικανότητα της ΕΛΟΚ να αντιπροσωπεύει όχι μόνο το άθλημα, αλλά και τον υφυπουργό και την κυβέρνηση και τη χώρα!

Και πού οφείλεται αυτό??? Οφείλεται στους ηλίθιους-μέλη του ΔΣ, που ένεκα της άκρατης φιλοδοξίας τους και της ανύπαρκτης πραγματικής σε αναγκαία άτομα αντιπολίτευσης, μπήκαν τέσσερις και δύο και άλλοι δύο έν γνώσει τους παράνομα από ίδιους συλλόγους στο ΔΣ με αποτέλεσμα να προσβληθούν με αγωγή ακύρωσης οι εκλογές τους με συνέπεια να μπλοκαριστεί ο λογαριασμός τους στην Τράπεζα (αλλά και το Ταμείο τους) με 120 χιλιάδες μέσα, που να μην μπορούν να τις χρησιμοποιήσουν!!! Ηλίθιοι με πατέντα ΕΛΟΚ!!!

Είναι φανερές οι παράνομες αναθέσεις, και όχι μέσω διαγωνισμών μειοδοσίας, στο COSMORAMA, αλλά και οι παράνομες χρεώσεις στους αθλητές και τους γονείς και για πολλούς προηγούμενους διεθνείς αγώνες καράτε!!! Όλες αυτές αποδεικνύουν την ανικανότητα του ΔΣ/ΕΛΟΚ και κυρίως της Εκτελεστικής Επιτροπής της ΕΛΟΚ, που αποτελούν οι επόμενοι, αλλά και αφήνουν σκιές όσον αφορά στη διαχείριση του Ταμείου της ΕΛΟΚ!

 

Τα αφήνουμε αυτά πίσω για να μελετηθούν και περνάμε στην ομάδα για τους Βαλκανικούς 4-6/11/2022, που βλέπετε κατά κατηγορίες με κλικ εδώ, όπως την έδωσε η ΕΛΟΚ. Εμείς θα ταξινομήσουμε τους αθλητές της αποστολής κατά συλλόγους (με κλικ εδώ) για να βγάλουμε συμπεράσματα, αν βγαίνουν και ποιά βγαίνουν, ως κατωτέρω:

Εγώ βλέπω κάποιοι σύλλογοι να έχουν βάλει δυσανάλογα πολλούς αθλητές στις εθνικές ομάδες!

Μήπως δεν υπάρχει ισοτιμία στις επιλογές των αθλητών??? Μήπως ευνοούνται σύλλογοι? Όταν λέτε "ομοσπονδιακός προπονητής" εννοείτε τίτλο που καλύπτεται από μισθό και σύμβαση ή εννοείτε τίτλο-εύνοιας-διαφήμηση και δωρεάν εισιτήριο!

 

Από την άλλη μεριά, αυτή η ΓΓΑ με αφεντικό τον άσχετο Μεσανυχτάκη τι βιολί βαράει? Αυτή η ομάδα που πάει στους Βαλκανικούς του Μαυροβουνίου και των παιδιών της οποίας τα έξοδα τα πληρώνουν τα κορόιδα οι γονείς με καπέλα στους Βαλκάνιους, στην ΕΛΟΚ, στην COSMORAMA και στους συνοδούς δεν είναι εθνική ομάδα? Τι είναι? Γύφτοι? Μετανάστες? Πρόσφυγες? Μαϊμούδες? Μάλλον Μαϊμούδες είναι και για Μαϊμουδίσια Εθνική Ομάδα πρόκειται, διότι η ομάδα αυτή δεν στέλνεται από την εθνική ομοσπονδία του κράτους και δεν παίρνει έγκριση από την επίσημη γενική γραμματεία αθλητισμού αλλά από μια μαϊμουδένια γραμματεία με μαϊμού υφυπουργό και μαϊμούδες υπαλλήλους και διευθυντές σε μαϊμουδένιο κτίριο, που όλα αυτά τα πληρώνει με χρυσάφι όμως για ανθρώπινα το κορόιδο ο Ελληνικός Λαός!

Φτού σας, όχι ... για να μη σας ματιάσω, αλλά επειδή σας αξίζει!!!

 

Για τα επόμενα, θυμίζουμε ότι το www.karate.gr γράφει την ιστορία του καράτε στην Ελλάδα και περιλαμβάνει κάθε στοιχείο για να εξυγιάνει το χώρο με αγαπημένη του τεχνική το να φέρνει αντιμέτωπους τους Απατεώνες εναντίον των Απατεώνων και ... ippon!

 

Από το Karatenews του Γερόλυμπου στο Facebook,  20/10/22 – 11:00 πμ

QUIZ: Τι θα γίνει γγ, Κώστα Μητρόπουλε?

Με μεγάλη έκπληξη διαβάζουμε την ανακοίνωση της ΕΛΟΚ σχετικά με την αποστολή στο Μαυροβούνιο και μένουμε έκπληκτοι.

1. Ζητάτε να πληρώσουν οι αθλητές επιπλέον 30€ από τη συμμετοχή τους για καλυψη εξόδων προπονητών , συνοδών και διαιτητών! Eναι δυνατόν? Η Βαλκανική θα καλύψει κόστος διαιτητών πάντως.

2. Σύμφωνα με το πρακτορείο δεν επιτρέπονται γονείς στην αποστολή πλην εξαιρέσεων! Πού ακούστηκε να μην μπορούν να συνοδευόσουν οι γονείς τους ανήλικους? Μήπως έχετε ακούσει για το Δημήτρη Κραββαρίτη (?) σε βάρος του οποίου ασκήθηκε ποινική δίωξη, για το αδίκημα της διενέργειας γενετήσιων πράξεων ή για τον Ηλία Μίχο?

Ποιος αναλαμβάνει την ευθύνη?  Υπάρχει έγκριση μετάβασης από τη ΓΓΑ?

3. Τα ανήλικα σύμφωνα με τη βεβαίωση που υπογράφουν οι γονείς θα αναχωρήσουν στις 2/11/2022 και θα επιστρέψουν στις 7/10/2022!  Πως γίνεται αυτό!

Πάλι λάθος?  Λάθος στο copy paste σε ανήλικα?

4. Τα παιδιά πριν αποχωρήσουν θα πάνε στο αεροδρόμιο για να παραδώσουν τη δήλωση και έπειτα θα πάνε στα γραφεία της ΕΛΟΚ για να φύγουν οδικώς?

Η σοβαρότητα και η υπευθυνότητα είναι αρετές και πρέπει να υπάρχουν σε τέτοιες θέσεις.

Μήπως όποιος δεν μπορεί καλύτερα να παραιτείται ?

5. Είναι αποστολή εθνικής ομάδας και οι γονείς αποδέχονται το κανονισμό εθνικών ομάδων? Γιατί εάν είναι θα πρέπει οι στολές να είναι παροχή και όχι να πληρώσουν για την αγορά της στο Λάμπρο Λίτο. Θα πάνε οι ομοσπονδιακοί μαζί?

6. Αφήστε που στα προσωπικά δεδομένα τα κάνετε μπάχαλο! Eίναι δυνατόν να ανεβαίνουν στο διαδίκτυο ο αριθμός ταυτότητας ή διαβατηρίου και το κινητό τηλέφωνο του μέλους του ΔΣ Περικλή Κανέλλη?

7. Ποιοι είναι οι διοργανωτές αγώνων ? Δεν είναι η βαλκανική ομοσπονδία? Ποιοι είναι?

8. Αυτή η δήλωση έχει εγκριθεί απο το τμήμα προσωπικών δεδομένω που πληρώνουμε ως ΕΛΟΚ?

9. Αυτή τη δήλωση την έχει δεί ο Κλαδάς ως νομικό τμήμα και έχει δώσει οκ?

10. Σύμφωνα με το λεξικό της Ελληνικής γλώσσας στη λέξη "οδικός" το τελευταίο γράφεται με Ω.

Κάθε έγγραφο που φεύγει έχει τουλάχιστον ένα λάθος. Κρίμα, Ντροπή.

Τι λέει ο πρόεδρος Θοδωρής Σιετής? Τι λένε τα μέλη του ΔΣ? Θα συνεχιστεί για πολύ ακόμα? Τελικά τι θα γίνει ?     Θα μου δώσετε πίσω την ομοσπονδία?  (Αυτό είναι δικό μου! Χάχαχααα!)

(Συνέχεια στον επόμενο μήνα!)


 Ι - Οι 25ετείς παρανομίες της ΕΛΟΚ μέχρι και τις παρανομίες της σημερινής Διοίκησης Σιετή από τις Εκθέσεις των Ορκωτών Λογιστών!  (Ενότητες)

 

Πρώτη και κύρια είναι η μη ΑΜΕΣΗ ανάρτηση των Πρακτικών των ΔΣ και των ΓΣ στη ΔΙΑΥΓΕΙΑ:

 

Υπενθυμίζουμε ένα κύριο άρθρο του νόμου περί ΔΙΑΥΓΕΙΑΣ:

Και στη συνέχεια δείτε τις ημερομηνίες των Πρακτικών:

 

ΠΡΑΚΤΙΚΑ ΔΣ και ΓΣ ΕΛΟΚ στη ΔΙΑΥΓΕΙΑ μέχρι 24/10/2022

(με κλικ το Πρακτικό)

Τεράστιες καθυστερήσεις ανάρτησης!

Ημερομηνίες Συνεδριάσεων

Ανάρτηση στη Διαύγεια

Μετά από ημέρες:

ΔΣ - 5/10/22

19/10/22

14

ΔΣ - 12/9/22

29/9/22

17

Τρεις μήνες κενό

 

 

ΔΣ-15/6/22

8/7/22

33

ΔΣ - 28/5/22

8/7/22

41

ΔΣ - 13/5/22

8/7/22

56

ΔΣ - 30/4/22

23/5/22

24

ΔΣ - 30/3/22

23/5/22

53

ΓΣ - 27/2/22

21/4/22

53

ΔΣ - 20/2/22

26/2/22

4

ΔΣ - 2/2/22

26/2/22

14

ΔΣ - 10/1/22

26/2/22

47

ΔΣ - 31/12/21

12/01/22

12

ΔΣ - 16/12/21

29/12/21

13

ΔΣ - 30/11/21

29/12/21

29

ΓΣ - 31/10/21 21/12/21 51

ΔΣ - 27/10/21

13/1/22

78

ΔΣ - 24/10/21

21/12/21

58

ΔΣ - 15/10/21

22/12/21

68

ΔΣ - 15/9/21

21/12/21

97

ΔΣ - 2/9/21

21/12/21

110

ΔΣ - 30/8/21

21/12/21

112

50 ημέρες κενό

   

ΓΣ - 18/7/21

21/12/21

153

ΔΣ - 9/7/21

21/12/21

165

ΔΣ - 24/6/21

21/12/21

180

ΔΣ - 7/6/21

21/12/21

197

ΔΣ - 30/5/21

21/12/21

204

ΓΣ - 29/5/21 ----------  

 

Ο Υφυπουργός Λευτέρης Αυγενάκης υποθάλπει τις Παρανομίες και τις Απάτες της ΕΛΟΚ

και του προέδρου της Θεόδωρου Σιετή!

Όταν το 2014 και κατά την εξέλιξη της Σχολής Προπονητών Καράτε "βομβάρδιζα" τα Υπουργεία με emails (κλικ εδώ) για τις παρανομίες του Γερόλυμπου σε τρεις αθλητικές ομοσπονδίες και την αδιαφορία της ΓΓΑ για αυτές τις παρανομίες (τα emails έφθαναν και στα χέρια του σημερινού Πρωθυπουργού!), η τότε κυβέρνηση του Αντώνη Σαμαρά έδωσε εντολή στον Υφυπουργό Αθλητισμού Γιάννη Ανδριανό να "καθαρίσει" τις ομοσπονδίες-μαϊμούδες με αποτέλεσμα μετά από ενδελεχείς έρευνες να αφαιρεθεί η ειδική αθλητική αναγνώριση από εννέα ομοσπονδίες (κλικ εδώ)! Αυτό δεν είχε γίνει ποτέ πριν και δεν έγινε ποτέ μετά, αλλά έγινε μόνο μια φορά στο τέλος του 2014 και αιτία ήταν οι έρευνες και δημοσιεύσεις του www.karate.gr!

 

Οι Έλεγχοι των Ορκωτών Λογιστών, που ορίστηκαν και από τις δύο παρατάξεις, ήταν, «Φιλικές Συμβουλευτικές Εκθέσεις» ευρημάτων για διορθώσεις στον τρόπο λειτουργίας των λογιστικών της ΕΛΟΚ και «ΟΧΙ Ελεγκτικές Εποπτείες» από Αρμόδιες Αρχές Επιτήρησης με τιμωρίες και πρόστιμα!

 

Αποδεδειγμένα Ευρήματα των Ορκωτών Λογιστών κατά Κατηγορίες κατά την 25ετή λειτουργία της αμαρτωλής ΕΛΟΚ με τις Παλιές, αλλά και τη Νέα Διοίκηση φυσικά λόγω κληρονομιάς, συνήθειας και ροπής προς την με κάθε μέσο ιερή εξουσία!

α/α

Από παραβάσεις των Παλαιών Διοικήσεων …

… σε μόνιμες και διαχρονικές Παρανομίες:

Α

Από εσκεμμένες λογιστικές Παραβάσεις …

… σε προγραμματισμένες Παρανομίες!

1 Κρατούσαν παράνομο δεύτερο "πρόχειρο βιβλίο" Η πράξη αυτή αποτελεί το απόλυτο αποδεικτικό για την απόκρυψη οικονομικών μεγεθών για την Εφορία και στις εμπορικές επιχειρήσεις τιμωρείται με το λεγόμενο «ρίξιμο των βιβλίων» και μεγάλα πρόστιμα!
2 Παρανόμως οι παλιές διοικήσεις δεν τηρούσαν Βιβλίο Περιουσιακών Στοιχείων. Δεν απεικονίζονται η αξία κτήσης και οι αποσβέσεις του πάγιου εξοπλισμού της ΕΛΟΚ! Το Βιβλίο αυτό συμπληρώθηκε ελλιπέστατα και προσεγγιστικά στο τέλος του 2021 από τη Νέα Διοίκηση της ΕΛΟΚ. Αυτό σημαίνει ότι μπορεί με λεφτά της ΕΛΟΚ οι Παλιές Διοικήσεις να αγόραζαν αντικείμενα για το σπίτι τους ή τα γυμναστήριά τους!
3 Κρατούνταν ανεπίτρεπτα μεγάλα ποσά εκτός τραπεζικού λογαριασμού και στο χρηματοκιβώτιο ποιου? Αυτά τα ποσά ήταν μετρητά από εισπράξεις χέρι με χέρι μετά από την κατάσχεση του τραπεζικού λογαριασμού, τα οποία μόνο στα χέρια του Ενός και Μοναδικού Αφεντικού της ΕΛΟΚ μπορούσαν να κρατηθούν!
4 Έκαναν συνεχείς παράνομες συναλλαγές με ποσά άνω των 500 € εκτός τραπεζικού συστήματος Αυτό αποτελεί καραμπινάτη οικονομική παράβαση!
5 Τα μπλοκ εισπράξεων και πληρωμών δεν καταχωρίζονταν ως έντυπα αξιών. Αυτό αποτελεί καραμπινάτη λογιστική παράβαση!
6 Τα παραστατικά εισπράξεων και πληρωμών ήταν αθεώρητα από την Περιφέρεια. Αυτό σημαίνει ότι έδιναν δήθεν επίσημες αποδείξεις είσπραξης χρημάτων, οι οποίες τελικά ήταν μαϊμού και δεν καταχωρίζονταν πουθενά! Μαύρο χρήμα!!!
7 Η ΕΛΟΚ έχει έδρα στο Μαρούσι, ενώ η Γραμματεία της, που αποτελεί την πραγματική της έδρα, βρίσκεται στα Άνω Λιόσια! Η έδρα της ΕΛΟΚ βρίσκεται εκεί που βρίσκεται η Γραμματεία της και τα Βιβλία της! Καραμπινάτη παράβαση, που συνεχίζει και η Νέα Διοίκηση!
8 Πληρώνονταν δαπάνες εκτός του Σκοπού βάσει του καταστατικού. Η παράβαση αυτή έχει σαν συνέπεια την αφαίρεση της ειδικής αθλητικής αναγνώρισης!
9 Εφαρμόζονταν λανθασμένες λογιστικές πρακτικές στα Έσοδα από συνδρομές, ταυτότητες, Κύου, Νταν, Σχολές Προπονητών και άλλα. Όλα αυτά τα έσοδα είναι παράνομα και νομικά και λογιστικά και ταμειακά και με βάση τον Σκοπό για τον οποίο η ΕΛΟΚ αναγνωρίστηκε από την ΓΓΑ!
10 Παρανόμως υπάρχουν προ-εκτυπωμένες οι υπογραφές των Προέδρου-Ταμία-Γραμματέα στα μπλοκ εισπράξεων Καραμπινάτη παρανομία δια της οποίας εισέπραττε μόνον το Αφεντικό δια των υπαλλήλων του, ενώ οι κατά νόμο αρμόδιοι δεν έπαιρναν είδηση τι γινόταν!
11 Δεν υπέβαλλε η ΕΛΟΚ τις τρίμηνες καταστάσεις συμφωνητικών στην Εφορία! Φορολογική παράβαση, η οποία ενοχοποιεί και κάποιους στην Εφορία Νέας Ιωνίας, οι οποίοι κάποτε είχαν λάβει λεπτομερή καταγγελία για τις παρανομίες της ΕΛΟΚ και την είχαν καλύψει με ένα πρόστιμο των 100 € λόγω μη δήλωσης της αλλαγής της έδρας, την οποία αλλαγή ακόμα μέχρι σήμερα δεν έχει γίνει!!!
12 Δεν μιλάνε οι εκθέσεις των Ορκωτών Λογιστών για τους αγώνες και τα σεμινάρια των παράνομων προπονητών και ταυτόχρονα μελών των ΔΣ μέσω της Sportdata, που είχε σύμβαση μόνο με την ΕΛΟΚ, και πού πήγαν τα έσοδα από αυτά!!! Πολυετείς καραμπινάτες μικτές παραβάσεις κατά τις οποίες προπονητές και ταυτόχρονα μέλη του ΔΣ (απαγορεύεται) έκαναν αγώνες σε στιλ και σεμινάρια «υπό την αιγίδα της ΕΛΟΚ» (απαγορεύεται) σε στάδια του Δημοσίου (απαγορεύεται) και μέσω της Sportdata (απαγορεύεται) με τα έσοδα να εξαφανίζονται!!!

13

Δεν δίνονται τα μέλη των ΔΣ από τον Λογιστή των Παλαιών Διοικήσεων στις εκθέσεις του, ενώ δίνονται τα μέλη των ΔΣ της ΕΛΟΚ από τον Λογιστή της Νέας Διοίκησης στις εκθέσεις του. Στις τέσσερις εκθέσεις του Λογιστή του Γερόλυμπου τα αρμόδια ΔΣ δεν αναφέρονται εσκεμμένα, ενώ στις τρεις εκθέσεις του Λογιστή της Νέας Διοίκησης αναφέρονται! Απόδειξη ότι και οι πρώτες και οι δεύτερες εκθέσεις συντάχθηκαν κατά παραγγελία!!!

 

Οι Πρόεδροι και οι Αναπληρωτές των ΔΣ/ΕΛΟΚ φέρουν τη μέγιστη ευθύνη για τις παρανομίες της ΕΛΟΚ:

Γερόλυμπος, Σανιώτης, Παπαδημητρόπουλος, Μπουλούμπασης, Ποντίδα-Γερολύμπου, Μπαλασόπουλος, Σιετής, Χρήστου!!!

 

Β

Νομικές Παραβάσεις

 Παλαιές και Σύγχρονες

14 Ενώ η κατάσχεση του τραπεζικού λογαριασμού ήταν μόνο για 61.752 €, με αφορμή αυτή την κατάσχεση οι Παλιές Διοικήσεις είχαν παροπλίσει εσκεμμένα τον τραπεζικό λογαριασμό και έκαναν συναλλαγές 380.000 € το χρόνο με μετρητά!!! Η προφανής λύση για τον προβληματικό τραπεζικό λογαριασμό της ΕΛΟΚ, που αποδεικνύει την καραμπινάτη παρανομία να αποκλειστεί η χρήση του, ήταν να απομονωθεί το ονομαστικό ποσό κατάσχεσης!
15 Εντοπίστηκαν πολλές φοροτεχνικές παραβάσεις και λογιστικά λάθη Παλαιών και Νέας Διοικήσεων. Κάθε ομάδα από αυτές τις φοροτεχνικές παραβάσεις αποτελεί και μια ομάδα παρανομιών!
16 Η ΕΛΟΚ έχει έδρα στο Μαρούσι, ενώ η Γραμματεία της, που αποτελεί την πραγματική της έδρα, βρίσκεται στα Άνω Λιόσια! Η έδρα της ΕΛΟΚ πρέπει να βρίσκεται εκεί που βρίσκεται η Γραμματεία της και τα Βιβλία της! Καραμπινάτη παράβαση!
17 Δεν αναφέρονται τα υπεύθυνα μέλη των ΔΣ κατά τις περιόδους των ελέγχων. Δεν αναφέρονται, ενώ πρέπει να αναφέρονται για τον καταλογισμό των ευθυνών!
18 Γίνονταν εισπράξεις και πληρώνονταν δαπάνες εκτός Σκοπού βάσει του καταστατικού. Παρανομία, που στερεί την ειδική αθλητική αναγνώριση της ΕΛΟΚ από την ΓΓΑ!
19 Εφαρμόζονταν λανθασμένες λογιστικές πρακτικές στα Έσοδα από συνδρομές, ταυτότητες, Κύου, Νταν, Σχολές Προπονητών και άλλα. Όλα αυτά τα έσοδα είναι παράνομα και νομικά και λογιστικά και ταμειακά και με βάση τον Σκοπό για τον οποίο η ΕΛΟΚ αναγνωρίστηκε από την ΓΓΑ!
20 Οι εσωτερικοί και οι εξωτερικοί δικηγόροι ήταν χωρίς συμβάσεις με την ΕΛΟΚ, που να είχαν κατατεθεί στη Εφορία. Παρανομία, που έδινε τη δυνατότητα στα μέλη του ΔΣ και τον Επίτιμο Γιώργο Γερόλυμπο να πληρώνουν τους δικηγόρους της ΕΛΟΚ μέσω της ΕΛΟΚ για προσωπικές τους υποθέσεις, όπως π.χ. τον Ι. Μουρνιανάκη για τις υποθέσεις του Γερόλυμπου εναντίον του Αντόνιο Εσπίνος στο Αθλητικό Δικαστήριο της ΔΟΕ!
21 Παρανόμως πληρώνονταν αμοιβές σε μέλη των Δικαστικών Επιτροπών Τα μέλη των Δικαστικών Επιτροπών της ΕΛΟΚ παράνομα ήταν εξωτερικοί της ΕΛΟΚ δικηγόροι και όχι μέλη των συλλόγων της! Αυτό έχει σαν συνέπεια τις «κατά παραγγελία» αποφάσεις εναντίον των αντιπάλων της Διοίκησης!
22 Τα νομικά έξοδα των παλαιών διοικήσεων ήταν εξόφθαλμα τεράστια και εκτός κάθε πραγματικότητας! Διότι οι δικαστικές υποθέσεις προς εξόντωση των αντιπάλων ήταν πολλές και ταυτόχρονα οι υποθέσεις του Γερόλυμπου στο Αθλητικό Δικαστήριο της ΔΟΕ ήταν πανάκριβες!
23 Δεν μιλάνε οι εκθέσεις των Ορκωτών Λογιστών για τα σεμινάρια των παράνομων προπονητών και ταυτόχρονα μελών των ΔΣ μέσω της Sportdata, που είχε σύμβαση μόνο με την ΕΛΟΚ, και πού πήγαν τα έσοδα από αυτά!!! Γινόταν παράνομη εκμετάλλευση της ΕΛΟΚ, της Sportdata, των αδειών από τις Περιφέρειες, των σταδίων του Κράτους και της ΓΓΑ για παράνομα σεμινάρια και αγώνες στιλ των προπονητών και ταυτόχρονα μελών του ΔΣ!

 

Προφανώς, μεγάλη επίσης ευθύνη φέρουν και όλα τα μέλη των κατά καιρούς ΔΣ της ΕΛΟΚ:

Γερόλυμπος, Μπουλούμπασης, Δημητριάδης, Μπίκας, Βόβλας, Κοσμίδης, Χονδροματίδης, Καρβούνης, Γκουβούσης, Πάσης, Ράλλης, Χανικιάν, Ποντίδα-Γερολύμπου!

 

Γ Ταμειακές Παραβάσεις  Μιλάμε για ένα Ταμείο ... Μπάχαλο!
24 Κατά τους ετήσιους ελέγχους η μέτρηση του Ταμείου γινόταν μόνο μια φορά και εκτός του χρονικού διαστήματος του ελέγχου. Ποια αξιοπιστία έχει μία μόνο μέτρηση στο διάστημα μιας ετήσιας λειτουργίας του Ταμείου και μάλιστα εκτός αυτού του διαστήματος? Καμιά!!!
25 Πληρώνονταν παράνομα τα οδοιπορικά μελών του ΔΣ και άλλων χωρίς επαρκή δικαιολογητικά Κλασική στρατηγική υποκλοπής μικροποσών, που δεν θα αναζητιόνταν οι αποδείξεις, από λιγούρηδες! Τι να πει κανείς!!!
26 Οι επί τέσσερα χρόνια ίδιες υποδείξεις από τους Ορκωτούς Λογιστές δεν εισακούστηκαν! Ακόμα και σήμερα πολλές από αυτές δεν έχουν εισακουστεί!
27 Κατά τις Παλιές Διοικήσεις κινούσαν μεγάλα ποσά σε δαπάνες χωρίς επαρκή δικαιολογητικά. Καραμπινάτη παρανομία, συνέπεια του ότι τις αποφά-σεις τις έπαιρνε ένα άτομο και τις εφάρμοζε άμεσα!
28 Υπάρχουν εσκεμμένες αοριστίες στα έσοδα και στις δαπάνες. Εισπράττονταν τεράστια ποσά για διπλώματα Κύου και Νταν από αθλητές-προπονητές με την ψευδή αιτιολογία "έκτακτη οικονομική ενίσχυση για τους σκοπούς της ΕΛΟΚ"!

Εσκεμμένη μέθοδος δημιουργία μιας χαοτικής κατάστασης, όπου ο «λύκος στην αναμπουμπούλα χαίρεται»!

Το δίπλωμα εκδίδεται ως αντικείμενο στο όνομα ιδιώτη και άρα η πώλησή του παίρνει ΦΠΑ και φορολογείται!

29 Υπάρχουν ασάφειες στις ετήσιες οφειλές συνδρομών των συλλόγων-μελών. Δεν υπάρχει βιβλίο συνδρομών των μελών???
30 Παρανόμως υπάρχουν προ-εκτυπωμένες οι υπογραφές των Προέδρου-Ταμία-Γραμματέα στα μπλοκ εισπράξεων Καραμπινάτη παρανομία δια της οποίας εισέπραττε μόνον το Αφεντικό δια των υπαλλήλων του και οι κατά νόμο αρμόδιοι δεν έπαιρναν είδηση τι γινόταν!
31 Πληρώνονταν σχετικά μεγάλα ποσά για καφέδες και γεύματα, που δεν προβλέπονται από το καταστατικό. Είχαν βρει το μήνα που τρέφει τους έντεκα και του έδωσαν να καταλάβει!
32 Δεν μιλάνε οι εκθέσεις των Ορκωτών Λογιστών για τα σεμινάρια των παράνομων προπονητών και ταυτόχρονα μελών των ΔΣ μέσω της Sportdata, που είχε σύμβαση μόνο με την ΕΛΟΚ, και πού πήγαν τα έσοδα από αυτά!!! Γινόταν παράνομη εκμετάλλευση της ΕΛΟΚ, της Sportdata, των αδειών από τις Περιφέρειες, των σταδίων του Κράτους και της ΓΓΑ για παράνομα σεμινάρια και αγώνες στιλ των προπονητών και ταυτόχρονα μελών του ΔΣ!

 

Το βάρος των ευθυνών όλων των παραβάσεων βαραίνει πλέον και τις πλάτες ολόκληρου του σημερινού ΔΣ λόγω κληρονομιάς και αδιάφορης συνέχισης!

Νεκτάριος Βιδάκης, Θεόδωρος Σιετής, Ηλίας Χρήστου, Κώστας Μητρόπουλος, Θανάσης Φυλακτός, Γιάννης Γιαννέλης, Σταύρος Σταυριανίδης, Γιώργος Κελάλης, Γιώργος Σαλιάρης-Φασσέας, Παρασκευάς Ανδρεανίδης, Περικλής Κανέλλης, Νίκος Ζάχος!

 

Δ Παραβάσεις έναντι της ΓΓΑ! Καλά στη ΓΓΑ κοιμούνται με τα τσαρούχια!
33 Παρανόμως δεν υπέβαλλαν προϋπολογισμούς και απολογισμούς στη ΓΓΑ και έχαναν επιχορηγήσεις Μια καραμπινάτη παρανομία, που αποδεικνύει τον βαθύ λήθαργο στον οποίο είναι βυθισμένη η ΓΓΑ! Επί δέκα χρόνια δεν είδε τις παρανομίες της ΕΛΟΚ, αφού απουσίαζε από τα γραφεία των αρμοδίων της κάθε υποχρέωσή της???
34 Δεν εφαρμόστηκαν ποτέ οι συνέπειες της μη κανονικής λειτουργίας της ΕΛΟΚ, που έχουν σαν αποτέλεσμα την απώλεια προνομίων από τη ΓΓΑ. Αυτό αποδεικνύει ότι η ΓΓΑ έβλεπε σαν «οικονομία» για το δικό της Ταμείο όλες τις παράνομες εισπράξεις της ΕΛΟΚ από τα μέλη της!
35 Δεν ενημέρωναν την ΓΓΑ για το αθλητικό δυναμικό της ΕΛΟΚ. Γνωστή καραμπινάτη παράβαση με συνέπεια την αφαίρεση της αθλητικής αναγνώρισης.
36 Δεν ενημέρωναν την ΓΓΑ για την αξιολόγηση των συλλόγων! Γνωστή καραμπινάτη παράβαση με συνέπεια την αφαίρεση της αθλητικής αναγνώρισης, που ποτέ δεν έγινε.
39 Γίνεται αναφορά στην Έκθεση της Εθνικής Αρχής Διαφάνειας, η οποία για την παράβαση της απουσίας των εγκρίσεων των Προϋπολογισμών για τα έτη 2014-2015-2016-2017-2018 πρότεινε τον καταλογισμό των δαπανών της ΕΛΟΚ στα μέλη των ΔΣ αυτών των περιόδων! Ακούγεται ότι στη ΓΓΑ δουλεύουν για να καταλογίσουν τα ποσά από τους μη εγκεκριμένους προϋπολογισμούς της ΕΛΟΚ, αλλά αυτοί εκεί μέσα κοιμούνται με τα τσαρούχια και ακόμα και αυτό να γίνει, θα γίνει το … 2058!!! Την υπόθεση της έχει αναλάβει ο Κώστας Βαλεργάκης!
40 Δεν μιλάνε οι εκθέσεις των Ορκωτών Λογιστών για τα σεμινάρια των παράνομων προπονητών και ταυτόχρονα μελών των ΔΣ μέσω της Sportdata, που είχε σύμβαση μόνο με την ΕΛΟΚ, και πού πήγαν τα έσοδα από αυτά!!! Γινόταν παράνομη εκμετάλλευση της ΕΛΟΚ, της Sportdata, των αδειών από τις Περιφέρειες, των σταδίων του Κράτους και της ΓΓΑ για παράνομα σεμινάρια και αγώνες στιλ των προπονητών και ταυτόχρονα μελών του ΔΣ, πράγμα που συνεπάγεται την αφαίρεση της ειδικής αθλητικής αναγνώρισης!

 

Ιδιαίτερα, όμως, το βάρος των αδιαλήπτως συνεχιζόμενων και πολλαπλασιαζόμενων παραβάσεων βαραίνει ένα-ένα και όλους μαζί τα μέλη της λεγόμενης Εκτελεστικής Επιτροπής, οι οποίοι παίρνουν τις αποφάσεις λειτουργίας της ΕΛΟΚ στο ακέραιο, του Διοικητικού Συμβουλίου "παίζοντος" τον ρόλο της ... γλάστρας μαϊντανού!!!

Θεόδωρος Σιετής, Ηλίας Χρήστου, Κώστας Μητρόπουλος, Θανάσης Φυλακτός, Σταύρος Σταυριανίδης, Νίκος Ζάχος!

 

Ε Διοικητικές Παρανομίες Συνεχίζονται από τη Νέα Διοίκηση!
41 Οι δαπάνες παρανόμως δεν προ-εγκρίνονταν και δεν εγκρίνονταν στα Πρακτικά του ΔΣ Παρανομία που συνεχίζει και η Νέα Διοίκηση!
42 Δεν επιβεβαιώνονταν οι οφειλές της ΕΛΟΚ από τους προμηθευτές (εσκεμμένα?) Ειδοποιημένοι να μην συνεργαστούν με τον Λογιστή οι εξωτερικοί προμηθευτές της ΕΛΟΚ!
43 Υπάρχουν οφειλές της ΕΛΟΚ χωρίς δικαιολογητικά. Από τη Νέα Διοίκηση μηδενίστηκαν οφειλές της τάξεως των 48.000 €!!! Πιθανότατα για δουλειές ή προμήθειες που ποτέ δεν έγιναν!!!
44 Δεν υπάρχουν συμβάσεις με τους προμηθευτές κατατεθειμένες στην Εφορία. Καραμπινάτη παρανομία, διότι έδιναν την κάθε δουλειά σε όποιον ήθελαν από όπου θα έπαιρναν ενδεχομένως και τη δική τους προμήθεια!!!

 

Ζ Τι ΔΕΝ βρήκαν οι Ορκωτοί Λογιστές … … αλλά έχει αποδειχθεί ότι ενδεχομένως, υπάρχουν!
45 Δεν έγινε λεπτομερής έλεγχος της Sportdata του Σκοπελίτη κατά το ενδεχόμενο να αποτελεί κατά ποσοστό ή καθ’ ολοκληρία υποκρυπτόμενη ιδιοκτησία του Γερόλυμπου πράγμα, που αποδεικνύεται και από την πληρωμή οδοιπορικών στον Άλκη Σκοπελίτη, τον φερόμενο ως ιδιοκτήτη της Sportdata. Από πάντα η ύπαρξη της Sportdata του Σκοπελίτη, ο οποίος ήταν άνθρωπος των Γερόλυμπου-Μπουλούμπαση, ήταν ύποπτη να είναι κρυφή επιχείρηση του Γερόλυμπου με βάση τον συλλογισμό ότι την βρήκε ο Γερόλυμπος με τις επαφές του εξωτερικού που είχε και ποτέ δεν θα άφηνε τα σίγουρα ποσά που παίρνει κάθε χρόνο, η Sportdata να τα παίρνει άλλος από τον ίδιο!
46 Δεν έγινε λεπτομερής έλεγχος της εταιρίας «Elpida Tours”, που έπαιρνε τις αποστολές εξωτερικού και την φιλοξενία-ξενάγηση των ξένων αποστολών των διεθνών αγώνων στην Ελλάδα! Έπρεπε να ελεγχθούν όλες οι πληρωμές της από την ΕΛΟΚ για κάθε συνεργασία τους, αλλά και οι συμμετοχές της στις τρεις προσφορές για την επιλογή του εκάστοτε προμηθευτή.
47 Δεν τονίστηκε αρκετά ότι στους απολογισμούς προς τους συλλόγους στις Γενικές Συνελεύσεις τα έσοδα-έξοδα θα πρέπει να γράφονται ανά εκμετάλλευση/ δραστηριότητα και όχι συγκεντρωτικά, ώστε να γίνονται κατανοητά από ανθρώπους, που δεν έχουν γνώσεις οικονομολόγων! Το χάος των προϋπολογισμών και απολογισμών της ΕΛΟΚ προς τους συλλόγους ακολουθεί και η Νέα Διοίκηση, διότι ο σκοπός της είναι να μην τα καταλαβαίνουν όλοι όλα! Μερικά τα θέλουν να μένουν ασαφή για το μέλλον!
48 Δεν μιλάνε οι εκθέσεις για τα έσοδα από 1) Κύου-Νταν, 2) Ταυτότητες-Δελτία αθλητών, 3) Αγώνες των στιλ σε κρατικά στάδια με χρήση της Sortdata, 4) Σεμινάρια σε κρατικά στάδια με χρήση της Sportdata, όταν η ΕΛΟΚ δεν έχει τα παραδοσιακά στιλ και άρα έχει ήδη εκφύγει από τον Σκοπό για τον οποίο πήρε την αθλητική αναγνώριση από την ΓΓΑ! Γινόταν παράνομη εκμετάλλευση της ΕΛΟΚ, της Sportdata, των αδειών από τις Περιφέρειες (εξαπάτηση), των σταδίων του Κράτους (εξαπάτηση) και της ΓΓΑ (εξαπάτηση) για παράνομα σεμινάρια και αγώνες στιλ «των προπονητών και ταυτόχρονα μελών του ΔΣ»!

 

Η

Γενική Γραμματεία Αθλητισμού: Ο Μεγάλος Παράνομος!!!

49 Τέλος, αυτά τα σαΐνια οι Ορκωτοί Λογιστές, για το μπάχαλο που επικρατεί στα λογιστικά της ΕΛΟΚ επί 10 χρόνια, ΔΕΝ αναρωτιούνται σε κανένα σημείο των Εκθέσεών τους, πού στο διάβολο βρίσκεται αυτή η ανίκανη και άχρηστη Γενική Γραμματεία Αθλητισμού, που υποτίθεται ότι εποπτεύει τις αθλητικές ομοσπονδίες και προστατεύει τον κόσμο του αθλητισμού από τους αδίστακτους απατεώνες των διοικήσεων των αθλητικών ομοσπονδιών???
50 Όταν το 2014 και κατά την εξέλιξη της Σχολής Προπονητών Καράτε "βομβάρδιζα" τα Υπουργεία με emails (κλικ εδώ) για τις παρανομίες του Γερόλυμπου σε τρεις αθλητικές ομοσπονδίες και την αδιαφορία της ΓΓΑ για αυτές τις παρανομίες (τα emails έφθαναν και στα χέρια του σημερινού Πρωθυπουργού!), η τότε κυβέρνηση του Αντώνη Σαμαρά έδωσε εντολή στον Υφυπουργό Αθλητισμού Γιάννη Ανδριανό να "καθαρίσει" τις ομοσπονδίες-μαϊμούδες με αποτέλεσμα μετά από ενδελεχείς έρευνες να αφαιρεθεί η ειδική αθλητική αναγνώριση από εννέα ομοσπονδίες (κλικ εδώ)! Αυτό δεν είχε γίνει ποτέ πριν και δεν έγινε ποτέ μετά, αλλά έγινε μόνο μια φορά στο τέλος του 2014 και αιτία ήταν οι έρευνες και δημοσιεύσεις του www.karate.gr!

 

Τους ξαναγράφω μπας και δεν τους καταλάβατε!

Θεόδωρος Σιετής, Ηλίας Χρήστου, Κώστας Μητρόπουλος, Θανάσης Φυλακτός, Σταύρος Σταυριανίδης, Νίκος Ζάχος!

 

I

29/5/2021 - Οι Απάτες της παράταξης Σιετή κατά τις εκλογές της 29/5/2021

για τις οποίες έχει ασκηθεί Αγωγή Ακύρωσης των εκλογών:

62

Απάτες κατά τις εκλογές αυτές της ΕΛΟΚ, που οργανώθηκαν από την τότε προσωρινή διοίκηση (Σιετή):

1) Τέσσερις υποψήφιοι, που εκλέχθηκαν, ανήκαν στον ίδιο σύλλογο κατά παράβαση του καταστατικού της ΕΛΟΚ,

2) Δύο άλλοι υποψήφιοι, που εκλέχθηκαν,  ανήκαν στον ίδιο άλλο σύλλογο κατά παράβαση του καταστατικού της ΕΛΟΚ,

3) Δύο ακόμα άλλοι υποψήφιοι, που εκλέχθηκαν,  ανήκαν στον ίδιο τρίτο σύλλογο κατά παράβαση του καταστατικού της ΕΛΟΚ,

4) Ένας υποψήφιος, που εκλέχθηκε,  είναι επαγγελματίας προπονητής, και

5) Ένας άλλος υποψήφιος, που εκλέχθηκε,  ήταν κατά το διάστημα της υποψηφιότητάς του μέλος στο ΔΣ άλλης αθλητικής ομοσπονδίας!

Η αντίκρουση από την ΕΛΟΚ της Αγωγής Ακύρωσης των Εκλογών ανατέθηκε στο ίδιο νομικό γραφείο, που υποστήριζε την παράταξη Σιετή στο διάστημα τελευταίωνν 4-5 χρόνων πριν τις εκλογές. Επειδή η Αγωγή Ακύρωσης στρέφεται κατά της ΕΛΟΚ, τα νομικά έξοδα τα πληρώνει η ΕΛΟΚ, αλλά στην πραγματικότητα οι ανωτέρω παρανομίες, στις οποίες αφορά η Αγωγή, έχουν διαπραχθεί από την προσωρινή διοίκηση πριν τις εκλογές, η οποία και θα πρέπει να επωμιστεί τα νομικά έ3ξοδα!!! Το ίδιο ισχύει και για τα επόμενα!

63 Οι Απάτες της μέτρησης των αθλητών για το δικαίωμα ψήφου στις εκλογές για τις οποίες έχει ασκηθεί Αγωγή Ακύρωσης των εκλογών: η αντίπαλη παράταξη διεκδικεί το δικαίωμα ψήφου συλλόγων της, το οποίο στερήθηκαν από την τότε προσωρινή διοίκηση!
   

Θ

Ιούνιος 2022 – Ένα χρόνο μετά την ανάληψη της Διοίκησης της ΕΛΟΚ

ετά τις εκλογές της 29/5/2021) από το ΔΣ υπό την προεδρία του Θεόδωρου Σιετή

και επί Υφυπουργίας Λευτέρη Αυγενάκη

51 Η Απάτη της Εκτελεστικής Επιτροπής: το από 29/5/2021 νέο ΔΣ της ΕΛΟΚ με πρόεδρο τον Θεόδωρο Σιετή δημιούργησε μέσω του καταστατικού μια πενταμελή Εκτελεστική Επιτροπή στην οποία ανέθεσε … όλες σχεδόν τις αρμοδιότητες του ΔΣ με αποτέλεσμα την αχρήστευση του ΔΣ κατά ευθεία παράβαση του αθλητικού νόμου και σε τρόπο, ώστε η φωνή της μειοψηφίας να έχει χαθεί πλήρως!
52 Η Απάτη της έλλειψης αρίθμησης των Πρακτικών του ΔΣ: τα Πρακτικά του ΔΣ πρέπει πάντα να φέρουν αρίθμηση κατά αύξουσα σειρά, ώστε να αποκλείεται η εσκεμμένη εξαφάνιση ή προσθήκη κάποιου από αυτά για ευνόητους λόγους. Εν προκειμένω, τα Πρακτικά του νέου αυτού ΔΣ δεν αριθμούνται! 
53 Οι Απάτες του Ταμία της ΕΛΟΚ: Σε όλα πλην ελάχιστων τα Πρακτικά του ΔΣ/ΕΛΟΚ ποτέ δεν προ-εγκρίνονται οι δαπάνες και ποτέ δεν εγκρίνονται οι πληρωμές, όπως πάντα τυπικά θα έπρεπε, ώστε να υποβάλλονται σε γνώση όλων των μελών του ΔΣ! Με αυτό τον τρόπο ο Ταμίας κάνει ό,τι αυτός θέλει!!!
54 Η Απάτη των «διαλογικών συζητήσεων»: σε όλα στα Πρακτικά του νέου ΔΣ και για κάθε θέμα, που δήθεν συζητείται, υπάρχει η μόνιμη αιτιολογία «κατόπιν διαλογικής συζήτησης αποφασίστηκε …» χωρίς να αναφέρονται οι απόψεις των συμβούλων για το συζητούμενο θέμα! Αυτό είναι παράνομο, διότι χάνεται η φωνή της μειοψηφίας!
55 Η Απάτη της «έγκρισης των αποφάσεων της Εκτελεστικής Επιτροπής»: σε όλα τα Πρακτικά εγκρίνονται αποφάσεις τη Εκτελεστικής Επιτροπής «της τάδε ημερομηνίας» χωρίς να αναφέρεται ποιες είναι και χωρίς να φαίνονται οι συζητήσεις των μελών αυτής ή του ΔΣ επί αυτών. Δηλαδή, διοικεί η Εκτελεστική Επιτροπή και οι σύμβουλοι του ΔΣ εγκρίνουν στα τυφλά, ενώ ταυτόχρονα στη ΔΙΑΥΓΕΙΑ δεν αναρτώνται οι απόφάσεις της Εκτελεστιής Επιτροπής και άρα η ουσία των συνεδριάσεων του ΔΣ, αλλά αποκρύπτεται επιμελώς!
56 Η Πρώτη Απάτη των παράνομων αναρτήσεων στη ΔΙΑΥΓΕΙΑ: όλα τα Πρακτικά του νέου ΔΣ υπό τον Θεόδωρο Σιετή αναρτώνται μετά από μήνες στη ΔΙΑΥΓΕΙΑ, αλλά οι αποφάσεις τους εφαρμόζονται άμεσα μόλις ψηφίζονται από το ΔΣ και πριν νομιμοποιηθούν με την ανάρτησή τους στη ΔΙΑΥΓΕΙΑ! Ο Θεόδωρος Σιετής και οι περί αυτόν καταχωρούν συστηματικά τα Πρακτικά της ΕΛΟΚ στο site της χωρίς τους ΑΔΑ της ΔΙΑΥΓΕΙΑΣ για κρύψουν αυτή την Απάτη!!!

Η Δεύτερη Απάτη στις αναρτήσεις στη ΔΙΑΥΓΕΙΑ: Το ΔΣ συστηματικά εγκρίνει ημερομηνιακά τις "κρυφές αποφάσεις" της Εκτελεστικής Επιτροπής χωρίς αυτές να αναφέρονται λεπτομερώς στα Πρακτικά του ΔΣ και με αυτό τον τρόπο στην πραγματικότητα οι αποφάσεις, που υλοποιούνται για ολόκληρη την ομοσπονδία, ποτέ δεν ανεβαίνουν στη ΔΙΑΥΓΕΙΑ κατά ΠΡΟΚΛΗΤΙΚΗ και ΧΥΔΑΙΑ παράβαση του νόμου περί ΔΙΑΥΓΕΙΑΣ!!!

57 Η Απάτη των βαθμών ΝΤΑΝ: Η ΕΛΟΚ με μόνο το αγωνιστικό καράτε υπό τον Θεόδωρο Σιετή δίνει τεχνικούς βαθμούς ΝΤΑΝ χωρίς να έχει δικαίωμα, χωρίς κανόνες, χωρίς εξετάσεις, με μαύρες και παράνομες εισπράξεις και  μόνο για εισπρακτικούς και ψηφοθηρικούς λόγους, ενώ αυτό αποτελεί αποκλειστικό δικαίωμα των παραδοσιακών στιλ καράτε (δηλαδή της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Παραδοσιακού Καράτε). Υπάρχει νομολογία για αυτό το θέμα από το 1995 και άρα η ΕΛΟΚ συστηματικά παραβαίνει το ΣΚΟΠΟ για τον οποίο έχει αναγνωριστεί από την ΓΓΑ 1990 με αποτέλεσμα να πρέπει να της αφαιρεθεί η ειδική αθλητική αναγνώριση!
58 Η Απάτη των οικονομικών ενισχύσεων: το ΔΣ/ΕΛΟΚ ενισχύει οικονομικά συλλόγους χωρίς να έχει αναρτήσει κανόνες ενίσχυσης και άρα με την ευχέρεια να χρησιμοποιεί τις ενισχύσεις αυτές προς ευνοούμενους συλλόγους ή προς υποκρυπτόμενη ψηφοθηρία.
59 Η Απάτη της Δικαστικής Επιτροπής: το σημερινό ΔΣ έχει προωθήσει άρθρο στο νέο καταστατικό της ΕΛΟΚ, στο οποίο η παλιά γνωστή Δικαστική Επιτροπή, που έπρεπε να προκύπτει με εκλογές από άτομα-μέλη συλλόγων-μελών της ΕΛΟΚ, να έχει αντικατασταθεί από ένα μόνιμο Πειθαρχικό Συμβούλιο από συγκεκριμένα άτομα ελεγχόμενα από το ΔΣ. Αυτό σημαίνει ότι και οι αποφάσεις του Πειθαρχικού Συμβουλίου θα είναι ελεγχόμενες από το ΔΣ του Θεόδωρου Σιετή! Μεταξύ δε των μελών του Πειθαρχικού Συμβουλίου βρίσκονται και δύο υπάλληλοι της ΓΓΑ, πράγμα απαράδεκτο για την αυτονομία της ομοσπονδίας!
60 Οι Απάτες της εκμετάλλευσης των αθλητών: το ΔΣ/ΕΛΟΚ υπό τον Θεόδωρο Σιετή εκμεταλλεύεται την έντονη επιθυμία των αθλητών των εθνικών ομάδων και των γονέων τους να συμμετέχουν σε αγώνες του εξωτερικού και συστηματικά, ενώ η ΕΛΟΚ έχει καθ’ ομολογία της ένα Ταμείο 200.000 ευρώ, το ΔΣ του Σιετή απαιτεί ολόκληρα ή το μεγαλύτερο μέρος των εξόδων των αθλητών των εθνικών ομάδων να τα πληρώνουν οι οικογένειες των αθλητών και μάλιστα εικονικά μέσω δήθεν των συλλόγων τους σε αντίθεση με τις προεκλογικές τους υποσχέσεις ότι οι αθλητές "δεν θα πλήρωναν ποτέ έξοδα κατά τις συμμετοχές τους στις αποστολές εξωτερικού"!
61 Οι απόλυτη συνεργασία του νέου ΔΣ/ΕΛΟΚ με τους παρανόμως διοικούντες επί 20 χρόνια την ΕΛΟΚ, η απόκρυψη όλων των παρανομιών τους και οι διορισμοί τους σε σημερινές θέσεις κλειδιά για απλή ψηφοθηρία και εξασφάλιση της νέας εξουσία στις θέσεις του ΔΣ/ΕΛΟΚ! Η απαράδεκτη καθυστέρηση από την ΓΓΑ του καταλογισμού των παρανόμως δαπανηθέντων ποσών από το Ταμείο της ΕΛΟΚ από τις προηγούμενες διοικήσεις! Η ασυδοσία και αδιαφορία του Υφυπουργού, ώστε από τα 20 χρόνια παρανομιών να μην τιμωρείται τίποτα απολύτως!!!
   
Ι

Ιούλιος 2022 - Οι επόμενες παρανομίες είναι καινούριες, αποτελούν αποκλειστική ευθύνη της από 29/5/2021 και υπό τον Θεόδωρο Σιετή διοίκησης και φυσικά προστίθενται σε όλες τις προηγούμενες παρανομίες, τις οποίες ποτέ δεν διόρθωσαν!!!

62

Η Απάτη των συμμετοχών στις συνεδριάσεις ΔΣ δια της δικτυακής πλατφόρμας ΖΟΟΜ: Κατά τις συνεδριάσεις του ΔΣ μέσω της δικτυακής πλατφόρμας ΖΟΟΜ, αποδεικνύεται ότι ένα μέλος του ΔΣ, ο κ. Νίκος Ζάχος, δεν εμφανιζόταν ποτέ να συμμετέχει με την εικόνα του στις οθόνες των άλλων συνέδρων και κανένας δεν τον γνωρίζει! Αυτό είναι παράνομο, διότι χωρίς την εικόνα των συμμετεχόντων σε διαδικτυακή τηλεδιάσκεψη τίθεται υπό αμφιβολία η νομιμότητα όλων των συνεδριάσεων του ΔΣ, αφού ΔΕΝ υπάρχουν τα απαραίτητα στιγμιότυπα οθόνης, που να αποδεικνύουν τις συμμετοχές όλων των μελών του ΔΣ δια των εικόνων τους καθ' όλες τις συνεδριάσεις του ΔΣ! Και όμως ο Νίκος Ζάχος θεωρείτο παρών και υπέγραφε τα Πρακτικά εκ των υστέρων χωρίς να συμμετέχει στις συνεδιάσεις του ΔΣ! Ίσως και άλλοι να έκαναν το ίδιο κατά καιρούς μια και δεν είχε ανακαλυφθεί από την αντιπολίτευση!
63 Η Απάτη της ανάμιξης γνωστών προπονητών του καράτε στα διοικητικά της ΕΛΟΚ: με σκοπό την εύνοια των αθλητών τους και των συλλόγων τους: Ήδη υπάρχουν έντονες διαμαρτυρίες για την ανάμιξη προπονητών στη Διαιτησία των αγώνων της ΕΛΟΚ (παράνομα υπάρχουν διαιτητές που είναι ταυτόχρονα και προπόνητές!)
64 Αναρωτιέται κανείς αν η ΕΛΟΚ διοικείται από Συμμορίες?:  Υπάρχει διαπιστωμένη έντονη διαπλοκή διοικητικών και προπονητών (ενισχύουν οι μεν τους δε και αντιστρόφως), που κατευθύνει τα αποτελέσματα των αγώνων, τις συμμετοχές αθλητών στις εθνικές ομάδες, τις επιλογές των συνοδών-προπονητών στις αποστολές εξωτερικού και τις οικονομικές ενισχύσεις της ΕΛΟΚ προς ορισμένους ειδικά συλλόγους εμφανώς ευνοϊκότερα από άλλους συλλόγους!

65

Υπάρχουν έντονες ενδείξεις τυχοδιωκτισμού για τον πρόεδρο της ΕΛΟΚ Θεόδωρο-Μαργαρίτη Σιετή:

1) Ήταν απόλυτα άσχετος ("γλάστρα") με το καράτε,

2) Επί 3-4 χρόνια πλήρωνε προσωπικά ο ίδιος τα δικαστήρια της Νέας Διοίκησης εναντίον της Παλιάς Διοίκησης με αποτέλεσμα να του δοθεί η θέση του προέδρου "από ευγνωμοσύνη" ή αλλιώς "την αγόρασε",

3) Στις εκλογές της 29/5/2021 έφερε σαν συνυποψήφιους ακόμα τρεις άσχετους ("γλάστρες") από τον ίδιο σύλλογο τον δικό του (όπου γυμνάζονται και τα παιδιά του), προφανώς για να έχει μια "προσωπική" πλειοψηφία στο ΔΣ,

4) αποδέχθηκε χωρίς καμιά αντίρρηση, αλλά και από άγνοια να ελέγξει, τις αμφιλεγόμενες υποψηφιότητες των άλλων υποψηφίων με συνέπεια να βρίσκεται η ΕΛΟΚ στα δικαστήρια και να διακυβεύεται η νομιμότητα των πράξεών της  για ένα και περισσότερο χρόνο!

5) Διόρισε ως Διευθυντή της επερχόμενης Σχολής Προπονητών Καράτε έναν προσωπικό του φίλο και παλιό επιχειρηματικό συνεργάτη του, τελείως άσχετο με το καράτε, ο οποίος μοιραία παραιτήθηκε όταν τον γιουχάισε άμεσα ο χώρος του καράτε!!!

66

Άλλωστε ο πρόεδρος της ΕΛΟΚ Θεόδωρος-Μαργαρίτης Σιετής είναι προσωπικά υπεύθυνος για όλες ανεξαιρέτως τις παρανομίες της ΕΛΟΚ, που απαριθμίζονται στον παρόντα κατάλογο και για όσες άλλες δεν έπεσαν στην αντίληψή μας, αλλά θα τις βρούμε και αυτές!!!

Όλα τα ανωτέρω είναι σε γνώση του Υφυπουργού αθλητισμού Λευτέρη Αυγενάκη και της Κυβέρνησης, οι οποίοι δεν ενδιαφέρονται για την ηθική και τη νομιμότητα, αλλά μόνο για το «κομματικό κέρδος»!


 Αρχική      Επικαιρότητα      Περιεχόμενα ΕΛΟΚ / WKF .