karate.gr: 14 - ΕΛΟΚ / WKF - ChickenClub,  

Πρώτη δημοσίευση 12/6/2022. Τελευταία τροποποίηση 30/6/2022.

, Αρχική,  , Επικαιρότητα,  , Περιεχόμενα ΕΛΟΚ / WKF .

Καταχωρήσεις στο karate.gr

Διοργανώσεις

Στηρίξτε το karate.gr με 20 €/έτος! Donations 20 €/y!

Σε πρώτη δημοσίευση από 16/12/2021 και αναδρομικά σε παλαιότερα άρθρα του www.karate.gr!

 Πρόλογος του άρθρου από τον Θύμιο Περσίδη .

Οι Αποφάσεις της 16/12/2021 του ΕΔΔΑ στις "Δύο" και της 1/12/2022 στη "Μία" Προσφυγές "PERSIDIS vs GREECE"!

Το www.karate.gr, σαν συνέχεια του από το ΝΟΕ-1977 μέχρι το ΔΕΚ-1994 με εκδότη τον Θύμιο Περσίδη κυκλοφορούντος μηνιαίου αθλητικού περιοδικού "ΔΥΝΑΜΙΚΟ ΤΖΟΥΝΤΟ-ΚΑΡΑΤΕ" αρχικά και απλά "ΔΥΝΑΜΙΚΟ" αργότερα, είναι ένας "δημοσιογραφικός ιστότοπος", που γράφεται από έναν κορυφαίο γνώστη στον ειδικό χώρο του καράτε. Όσα πρόσωπα κρίνονται εδώ είναι αποδεδειγμένα δημόσια πρόσωπα και κρίνονται για πράξεις και παραλήψεις τους στους τομείς των δημόσιων αρμοδιοτήτων τους υπό τα ευρύτερα όρια κριτικής αξιολόγησης, όπως απαιτεί η διαφύλαξη του δημοσίου συμφέροντος για τον αθλητισμό, τον οποίο χρυσοπληρώνει ο Έλληνας φορολογούμενος!!!

Ως επί 17 χρόνια εκδότης του ανωτέρω περιοδικού και από τον Αύγουστο του 2004 ιδιοκτήτης-διαχειριστής του www.karate.gr, αλλά και ως υπέρ των σαράντα ετών διοικητικός αθλητικών ομοσπονδιών καράτε, έχω δικαστεί σε περισσότερες από 80 δίκες (Πρωτοδικείου, Εφετείου, Αρείου Πάγου κτλ.) σε αστικές, ποινικές και διοικητικές υποθέσεις με νίκες ή παραγραφές για τις περισσότερες από αυτές. Για δύο αστικές (με ασφαλιστικά) και μία ποινική (με μία αναίρεση δεκτή!) υποθέσεις, σύνολο 4+4+5=13 δίκες που έχασα, με αντικείμενο κυρίως τη συκοφαντική δυσφήμιση, είχα υποβάλει αντίστοιχα τρεις Προσφυγές (δύο το 2014 και μία το 2015, με κλικ εδώ) στο Ευρωπαϊκό Δικαστήριο Δικαιωμάτων του Ανθρώπου (ΕΔΔΑ) με ΠΑΡΑΠΟΝΑ για λανθασμένη εφαρμογή από τους Δικαστές υπέρμετρου περιορισμού στην ελευθερία της έκφρασης στα κείμενά μου, τα οποία αφορούσαν σε κριτικές αξιολογήσεις πράξεων δημοσίων προσώπων, παρ' όλο που υπέβαλα πάντα και σχετικές αποφάσεις του ΕΔΔΑ! Τις Προσφυγές αυτές τις είχα συντάξει μόνος μου χωρίς τη βοήθεια νομικού! Τέτοιες Προσφυγές υποβάλλονται στο ΕΔΔΑ περί τις 30.000 κάθε χρόνο από όλη την Ευρώπη και απορρίπτεται το 95% αυτών από το γραμματειακό πρωτόκολλο και την αρχική εκτίμηση του παραδεκτού της προσφυγής! Οι δικές μου πέρασαν και οι τρεις τα δύο αυτά στάδια μέσα στο ελάχιστο 5% για να δικαστούν!!!

Πριν όμως δικαστούν, το Νομικό Συμβούλιο του Κράτους (ΝΣΚ), που παρίσταται νομικά στο ΕΔΔΑ για την Ελληνική Κυβέρνηση, μού πρότεινε Συμβιβασμό με Αποζημίωση για παράβαση από τα δικαστήρια του άρθρου 6 περί μη δίκαιης δίκης και του άρθρου 10 περί ελευθερίας της έκφρασης της Ευρωπαϊκής Σύμβασης Δικαιωμάτων του Ανθρώπου (ΕΣΔΑ) αρχικά για τις δύο αστικές και μετέπειτα και για την ποινική! Αποδέχθηκα το Συμβιβασμό με την Αποζημίωση, διότι οι υποθέσεις είχαν αργήσει απαράδεκτα πάρα πολύ (εξίμισι χρόνια!), ενώ ήταν και οικονομικά συμφερότερος από το να εκδικαστούν! Η επιτυχία αυτή με κατέστησε το μόνο γνωστό Έλληνα Πολίτη, που χωρίς να είναι νομικός κατάφερε να δικαιωθεί σε τρεις ιδιόγραφες Προσφυγές του στο ΕΔΔΑ!!! Δεν υπάρχει δε καμιά αμφιβολία ότι η ανωτέρω πρόταση Συμβιβασμού αποτελεί παραδοχή ήττας, αφού το Δημόσιο δεν χαρίζει ούτε δεκάρα στον Πολίτη!

Το κυριότερο, όμως, είναι ότι το www.karate.gr αναγνωρίστηκε από το ΕΔΔΑ ως δημοσιογραφικό site υπό την ευρεία έννοια και μπορεί πλέον ελεύθερα να κρίνει αξιολογικά πράξεις και παραλήψεις δημοσίων προσώπων στους τομείς των δημοσίων καθηκόντων τους με ευρύτερα πλαίσια εκφράσεων από ότι των απλών ιδιωτών!!! Με βάση αυτό το ακλόνητο συμπέρασμα, οι αρμόδιες δημόσιες υπηρεσίες καλά θα κάνουν να μελετούν σε βάθος τις καταγγελίες, που κατά καιρούς υποβάλλω, και να διορθώνουν τις στρεβλώσεις, τις οποίες καταγγέλλω και τις οποίες "ανέχονται έως υποθάλπουν" χωρίς να ιδρώνει το αυτί τους!!!

"Η Δημοσίευση είναι η Ψυχή της Δικαιοσύνης" = "Όλα στο Φως!"

 Το παρόν δημοσίευμα αποτελεί αναπόσπαστο μέρος του οικείου κεφαλαίου αλληλένδετων άρθρων και σχετικών 3000 περίπου σελίδων!  Μόλις στέλνετε στους φίλους σας με SMS: "karate.gr", αμέσως ανοίγουν το karate.gr και διαβάζουν το τελευταίο άρθρο του!!!


 Συνεχίζεται η Διοίκηση της ΕΛΟΚ κατά το "Αμαρτωλό ... "Μοντέλο" Απόλυτης Αδιαφάνειας Γερόλυμπου"! Το ότι 1) διοικούν την ΕΛΟΚ μόνο ΤΡΙΑ άτομα της Εκτελεστικής Επιτροπής, 2) Δεν γράφεται στα Πρακτικά κάθε συζήτηση στις συνεδριάσεις του ΔΣ, και 3) Η μετά παρέλευση μηνών ανάρτηση των Πρακτικών στη ΔΙΑΥΓΕΙΑ, καθιστούν αίολες τις αποφάσεις! Τα "πρόβατα" των Γενικών Συνελεύσεων δεν ... μιλάνε καθόλου στα Πρακτικά των ΓΣ! Είναι παράνομες όλες οι συνεδριάσεις των ΔΣ και ΓΣ της ΕΛΟΚ με την πλατφόρμα ΖΟΟΜ!

 Η Αντιπολίτευση είναι πάντα εδώ! Πυραμίδες Νταν με ... Τούβλα! Shihan Pelekis, Shihan Zefkis, Αρχι-Shihan Iwata! Ευρωπαϊκό και Βαλκανικό πλήρωσαν πάλι οι γονείς!

 Στο κάθε Πρακτικό του ΔΣ ούτε Προ-εγκρίσεις Δαπανών υπάρχουν, ούτε Εγκρίσεις Εσόδων-Εξόδων υπάρχουν, ούτε γνώμες, απόψεις και ιδέες των συμβούλων υπάρχουν, όπως βέβαια όφειλαν πάντα να υπάρχουν! Επομένως το κάθε Πρακτικό ΔΣ είναι παράνομο και το ΔΣ είναι έκπτωτο, απλά δεν το έχουν καταλάβει ακόμα!!! Στον κάθε λογαριασμό που αποδίδεται για τα οικονομικά, όλα καταγράφονται εσκεμμένα συνολικά, ακαταλαβίστικα, συγκεχυμένα και μη επιδεχόμενα άμεσου ελέγχου από τους απλούς ανθρώπους, και όχι αναλυτικά, κατανοητά και ελέγξιμα! Απάτη είναι η Παραπλάνηση προς ίδιον όφελος!


 

27 Νταν ΕΛΟΚ

 Copyright © 1945-2045: Θύμιος Περσίδης, Κυνηγός Απατεώνων από Χόμπι!

Εκ των Ιδρυτών της ΕΛΟΚ, τέως Γεν. Γραμματέας, Πρόεδρος και Επίτ. Πρόεδρος!

Πρόεδρος της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Παραδοσιακού Καράτε!!!

Εγκληματολόγος πάσης φύσεως αθλητικών εγκλημάτων των ΕΛΟΚ και ΓΓΑ!!!

Φόβος και τρόμος των παντός επιπέδου και ιδιότητας αθλητικών λαμόγιων!!!

Εντοπιστής μίζας, λαμογιάς και παρανομιών των διοικούντων την ΕΛΟΚ και την ΓΓΑ!!!

 

 Από 30/1/1995 - Η ΠΟΠΚ είναι η αποκλειστικά αρμόδια και υπεύθυνη για τα παραδοσιακά στιλ καράτε στην Ελλάδα με τελεσίδικες και αμετάκλητες αποφάσεις Δικαστηρίων:

1996 - Απόφαση Πρωτοδικείου ΠΟΠΚ - ΕΛΟΚ!

2000 - Απόφαση Εφετείου ΠΟΠΚ - ΕΛΟΚ!

2003 - Απόφαση Αρείου Πάγου ΠΟΠΚ - ΕΛΟΚ!

Όλα τα διπλώματα Νταν στα παραδοσιακά στιλ στην Ελλάδα είναι άκυρα αν δεν έχουν πιστοποιηθεί ή απονεμηθεί από την ΠΟΠΚ! Διαβάστε τα επόμενα τέσσερα άρθρα!

18/3/20-Η ΠΟΠΚ είναι η μόνη αρμόδια και υπεύθυνη για την πιστοποίηση, απονομή και κατάταξη Νταν Σότοκαν-ριου, Γουάντο-ριου, Σίτο-ριου, Γκότζου-ριου.

28/3/20-Η κατάσταση στο καράτε σήμερα! Πώς γίνονται οι νόμιμες πιστοποιήσεις Νταν από την ΠΟΠΚ!

1/2/22-Αναγνώριση Διπλωμάτων Νταν Παραδοσιακού Καράτε από την ΠΟΠΚ!

12/6/22-Οι Απατεώνες … Φαραώ του Καράτε και οι Πυραμίδες των Ψευτο-Ντάν!


Ε ν ό τ η τ ε ς (με κλικ)

Α – Μια διεφθαρμένη Διοίκηση γεννάει πάντα μια ισχυρή Αντιπολίτευση.

Β – Οι Πυραμίδες της Γκίζας με Ογκόλιθους και οι Πυραμίδες των ... Φαραώ Απατεώνων των Νταν με ... Τούβλα!!!

Γ – Δραστηριότητες και Νταν των Σιχάν Πελέκη και Σιχάν Ζεύκη!

Δ –Κύπελο Χαλκίδας "υπό την αιγίδα" του Shito-kai Karate-do!

Ε – Αντιπολίτευση Δρακόπουλου και Σιταρά και η Γάτα ο Μητρόπουλος! Yero-Yero-Oloi από το Karate News!!!

Ζ – 29/5/22 – Ευρωπαϊκό WKF- Αποστολή Εθνικής Ομάδας με έξοδα των αθλητών και των γονιών τους! Cosmorama πρώην συνεργάτης του Γερόλυμπου!

Η – 5/6/22 – Βαλκανικό WKF! Αποστολή Εθνικής Ομάδας με έξοδα των αθλητών και των γονιών τους! Cosmorama πρώην συνεργάτης του Γερόλυμπου!

Θ – Παγκόσμια θλίψη στο καράτε από τον θάνατο του Κώστα Κάσση!

Ι – Shito-ryu Karate-do: Πελέκης - Ζεύκης - Iwata!

Κ - Συγκεντρωτικά οι αυταπόδεικτες διαχρονικές παρανομίες της Ελληνικής Ομοσπονδίας Καράτε από τη μελέτη των Εκθέσεων των Ορκωτών Λογιστών παλαιότερων και πρόσφατων!

 Λ - Ο Τυχάρπαστος Υφυπουργός και η Υπόθαλψη των Αθλητικών Εγκληματιών από τη ΓΓΑ!

 M A K I W A R A .


 Απ' τα Ψηλά στα Χαμηλά και από εκεί πιο Κάτω!!!


Α – Μια διεφθαρμένη Διοίκηση γεννάει πάντα μια ισχυρή Αντιπολίτευση. (Ενότητες)

 

Τα επόμενα είναι από το λογαριασμό στο Facebook του Σπύρου Δρακόπουλου, ο οποίος έθιξε ένα καθαρά τεχνικό θέμα από την ουσιαστική και τη νομική του πλευρά, το οποίο ταλαιπωρεί την ΕΛΟΚ από την ίδρυσή της το 1986! Πρόκειται για την ταυτόχρονη ιδιότητα των προπονητών ως και διαιτητών, κατά την οποια και στην ενάσκηση των καθηκόντων τους ως διαιτητές ευνοούν κατά διαιτησία τους αθλητές τους εις βάρος των άλλων αθλητών! Στα πρώτα χρόνια της ΕΛΟΚ (ΕΟΕΚ τότε) οι προπονητές μηραία διαιτήτευαν στους αγώνες διότι δεν είχε συσταθεί ακόμα σώμα διαιτητών, αλλά και διότι από τεχνικής πλευρά ήταν έτοιμη να διαιτητεύσουν, αφού θα έπρεπε ο διαιτητής ξέρει και να προλαβαίνει να βλέπει την εκάστοτε τεχνική του κάθε αθλητή! Προφανώς αυτό οδήγησε σε εύνοιες των λαμόγιων διαιτητών-προπονητών υπέρ των αθλητών τους! Τότε οι "έξυπνοι δάσκαλοι" συμφώνησαν να μην διαιτητεύει προπονητής, όταν αγωνίζεται δικός του αθλητής!!! Αλλά και σε αυτό τα λαμόγια συνεννοούντο μεταξύ τους να ευνοεί ο Α τον αθλητή του Β και ο Β τον αθλητή του Α! Τους κοίταζα σαν απλός διοικητικός και θαύμαζα την υποκρισία τους, αλλά δεν μπορούσα να κάνω κάτι μόνος μου!

Αυτό διαιωνίστηκε και φθάσαμε στις αξέχαστες εποχές οι διαιτητές να εκτελούν εντολές του Γερόλυμπου, οι οποίες διοχετεύονταν από τα 6-7 κορυφαία Λαμόγια στα περισσότερα Υπολαμόγια, που διαιτήτευαν, ώστε να βγαίνουν πρώτα τα παιδιά των γονιών, που εξυπηρετούσαν τον Γερόλυμπο! Ο Γερόλυμπος έφυγε, αλλά τα 6-7 Λαμόγια έμειναν, ενώ τα Υπολαμόγια πολλαπλασιάστηκαν! Και φτάσαμε σήμερα, μετά από 37 χρόνια, η τεράστια ΕΛΟΚ με τους 260 συλλόγους-μελη να μην έχει ανεξάρτητο σώμα διαιτητών, αλλά να διαιτητεύουν οι προπονητές κλέβοντας πολλές φορές τις νίκες από τους αθλητές που τις αξίζουν για να τις δώσουν σε αυτούς που δεν τις αξίζουν, αλλά οι γονείς τους ... πληρώνουν ή εξυπηρετούν!!!

Στον λογαριασμό, λοιπόν, του Σπύρου Δρακόπουλου (25/4/2022) ανταλλάγησαν (δίνω ΕΠΙΛΕΚΤΙΚΑ τις ουσιωδέστερες) οι επόμενες απόψεις μεταξύ Δρακόπουλου και άλλων, τις οποίους θα δείτε μαζί με λίγα ένθετα τωρινά σχόλια δικά μου, ενώ οι προβαλλόμενες απόψεις αποτελούν αναμφίβολα μορφή "Αντιπολίτευσης"! Υπαρχει έντονη αμφισβήτηση για το συμβατό των ιδιοτήτων προπονητή και διαιτητή!

 

Διαβάστε το θέμα με κλικ εδώ σε pdf:

21/4/2022 - Ο χρήστης Σπύρος Δρακόπουλος αισθάνεται σκεπτικός. 21 Απριλίου στις 7:57 μ.μ. 

 

Φυσικά, το κατεστημένο των "δασκάλων" του καράτε της ΕΛΟΚ, οι οποίοι εκτός από την αμοιβή τους για τις προπονήσεις, που παρέχουν στους αθλητές τους, θέλουν να αμείβονται και για εξετάσεις Κύου και Νταν από τους αθλητές τους, αλλά και να πληρώνονται και για διαιτησία στους αγώνες της ΕΛΟΚ. αλλά και να διαφημίζονται μέσω αυτής της διαιτησίας ευνοώντας τους μαθητές τους στους αγώνες εις βάρος άλλων αθλητών, το κατεστημνένο αυτό αποτελεί και το καρκίνωμα του αθλήματος! Όλοι αυτοί οι "Μάστερ" ή "Μαστοράντζα" κατά τα κοινώς λεγόμενα, χάνουν κάθε σεβασμό για τις γνώσεις τους και την προσφορά τους, όταν αποδεικνύονται να απομυζούν γονείς και αθλητές εκμεταλλευόμενοι κάθε λειτουργία του αθλήματος! Από πάντα, λοιπόν, οι προπονητές έλεγχαν τον σύλλογό τους, αφού ήταν η δική τους επιχείρηση! Από πάντα οι προπονητές επεδίωκαν να είναι και διαιτητές, ώστε να ελέγχουν τους αγώνες, άσχετα αν αυτό απαγορευόταν και ηθικά και πρακτικά!

Από πάντα η "Μαστοράντζα" ήταν το εργαλείο του Γερόλυμπου για να ελέγχει τα αποτελέσματα των αγώνων και να δίνει μόρια στα παιδιά όσων γονιών τον εξυπηρετούσαν! Για αντάλλαγμω τους επέτρεπε σεμινάρια και ... έπαιρνε τα μισά φυσικά από τις εισπράξεις!!!

Ο Γερόλυμπος έφυγε, η "Μαστοράντζα" ζει και βασιλεύει!

Κοιτάξτε το ΔΣ! Οι οκτώ-εννιά είναι γλάστρες! Κοιτάξτε ποιοί το συντηρούν στη θέση του και θα δείτε τη "Μαστοράντζα" σε πλήρη δράση! Είναι οι ίδιοι, που στήριξαν τον Γερόλυμπο στην ΕΛΟΚ ως "εργαλεία" του και τώρα κάνουν τους επαναστάτες, οι ίδιοι που του έδωσαν τους συλλόγους τους για να στήσει το Κέρλινγκ και μετά έκαναν τον ανήξερο, οιο ίδιοι που του ξαναέδωσαν τους συλλόγους τους για να αρπάξει το Τρίαθλο και μετά έκαναν πάλι τον ανήξερο, οι ίδιοι που μόλις τον είδαν να τους παραγκωνίζει οργάνωσαν την πτώση του για να επανέλθουν οι ίδιοι πάντα με άλλο πρόσωπο, του Α-Σιετή, και να αρπάξουν περισσότερα! Θα τους δείτε τώρα με τη μορφή των μαθητών τους, αλλά και με τους ίδιους να δίνουν Νταν, με τους ίδιους να ελέγχουν τη διαιτησία και ... παλιά μου τέχνη κόσκινο!!!

 

Από την άλλη μεριά η ΕΛΟΚ των ... "Ηνωμένων Νηπιαγωγίων" κομπάζει για τις 67.000 προβολές στιγμιότυπων από τους αγώνες που διοργανώνει με νήπια! Δεν κοιτάζει καλύτερα το ότι την εικοσαετία του 1980-2000 τα γυμναστήρια καράτε ήταν γεμάτα ενήλικους όλων των ηλικιών, ενώ σήμερα έχουν καταντήσει Νηπιαγωγία, που ... παρκάρουν οι γονείς τα μικρά παιδιά τους για να πάνε στο σούπερ μάρκετ!

Αυτό, όμως, είναι το αποτέλεσμα της χαμηλής στάθμης των προπονητών, πράγμα που ξεκινάει από τις ίδιες τις σχολές προπονητών, που έγιναν αντικείμενο εμπορευματοποίησης και για τις παρατάξεις Γερόλυμπου και για τις παρατάξεις Α-Σιετή! Εδώ φαίνεται η τραγική ασχετοσύνη του Α-Σιετή, ο οποίος συμφωνεί με τις προτάσεις των σκληροπυρηνικών Χρήστου-Μητρόπουλου-Φυλακτού, οι οποίοι θέλοντας να διατηρηθούν στην εξουσία υποβιβάζουν τις προϋποθέσεις για τις σχολές προπονητών για να ικανοποιήσουν παλιούς υποστηρικτές τους και να αποκτήσουν νέους εις βάρος πάντα της ποιότητας του αθλήματος! Το αποτέλεσμα είναι, όταν οι έφηβοι και νέοι αθλητές φθάνουν στις ηλικίες των 18 με 22 χρονών, τότε στην πλειονότητά τους να μην βρίσκουν κανένα ενδιαφέρον στις προπονήσεις που τους παρέχει ο προπονητής τους και άρα τα γυμναστήρια να μένουν με τους ανήλικους αθλητές, πράγμα που μειώνει ακόμα περισσότερο και το επίπεδο του ίδιου του προπονητή!!!


 Β – Οι Πυραμίδες της Γκίζας με Ογκόλιθους και οι Πυραμίδες των ... Φαραώ Απατεώνων των Νταν με ... Τούβλα!!! (Ενότητες)

 

Οι αιγυπτιακές πυραμίδες

Οι αιγυπτιακές πυραμίδες είναι αρχαίες τεράστιες κατασκευές σε σχήμα πυραμίδας που βρίσκονται στην Αίγυπτο.

Τον Μάρτιο του 2008 οι πηγές αναφέρουν είτε 118 είτε 138 ως τον αριθμό των επιβεβαιωμένων αιγυπτιακών πυραμίδων. Οι περισσότερες χτίστηκαν ως τάφοι για τους φαραώ και τις συζύγους τους κατά τη διάρκεια του Παλαιού και Μέσου Βασιλείου.

Οι πιο παλιές γνωστές αιγυπτιακές πυραμίδες έχουν βρεθεί στη Σαχάρα, βορειοδυτικά της Μέμφιδος. Η παλιότερη μεταξύ αυτών είναι η Πυραμίδα του Ζοζέρ (κατασκευάστηκε το 2630 –2611 π.Χ.) που κατασκευάστηκε κατά τη διάρκεια της Τρίτης Δυναστείας. Η πυραμίδα και το περιβάλλον συγκρότημα σχεδιάστηκε από τον αρχιτέκτονα Ιμχοτέπ, και γενικά θεωρείται το παλιότερο μνημείο του κόσμου που κατασκευάστηκε εξωτερικά με χτίσιμο από πέτρα.

Οι πιο γνωστές αιγυπτιακές πυραμίδες είναι αυτές της Γκίζας (αριστερά), στα προάστια του Καΐρου. Κάποιες από τις Πυραμίδες της Γκίζας είναι ανάμεσα στις μεγαλύτερες κατασκευές που έχουν χτιστεί ποτέ. Η Πυραμίδα του Χέοπα (δεξιά) είναι η μεγαλύτερη από τις αιγυπτιακές πυραμίδες. Είναι το μόνο από τα Επτά θαύματα του αρχαίου κόσμου που υπάρχει ακόμα μέχρι σήμερα.

Η Πυραμίδα του Χέοπα, επίσης γνωστή ως η Μεγάλη πυραμίδα της Γκίζας ή Μεγάλη Πυραμίδα, είναι η αρχαιότερη και η μεγαλύτερη από τις τρεις πυραμίδες της Νεκρόπολης της Γκίζας, η οποία συνορεύει με τη σύγχρονη πόλη της Γκίζας στην Αίγυπτο. Είναι το αρχαιότερο από τα Επτά θαύματα του αρχαίου κόσμου, και το μόνο που σώζεται στις μέρες μας.

Με βάση μία εγχάραξη σε έναν εσωτερικό θάλαμο της πυραμίδας που ονομάζει μια ομάδα εργασίας, και μία αναφορά στον φαραώ της 4ης Δυναστείας της αρχαίας Αιγύπτου Χέοπα, οι αιγυπτιολόγοι πιστεύουν ότι η πυραμίδα χτίστηκε σαν τάφος σε διάστημα 10 με 20 χρόνων, και ολοκληρώθηκε περίπου το 2560 π. Χ.

Αρχικά με ύψος 146,5 μέτρα και πλευρά 230,4 μέτρα, ήταν το ψηλότερο κτήριο του κόσμου για πάνω από 3.800 χρόνια. Η μάζα της πυραμίδας εκτιμάται στους 5,9 εκατομμύρια τόνους. Ο δε όγκος της είναι περίπου 2.500.000 κυβικά μέτρα. Βάση αυτών των υπολογισμών, το χτίσιμο της πυραμίδας σε 20 χρόνια θα απαιτούσε την τοποθέτηση 800 τόνων πέτρας κάθε μέρα. Ομοίως, καθώς εκτιμάται ότι η πυραμίδα αποτελείται από περίπου 2,3 εκατομμύρια μονόλιθους, για 20 χρόνια απαιτείται η μετακίνηση 12 μονόλιθων την ώρα, κάθε μέρα, 24 ώρες το 24ωρο. 

Και λοιπά, και λοιπά! Δηλαδή, κάθε Φαραώ είχε και την Πυραμίδα του!

 

Οι Απάτες σε μορφή Πυραμίδας!

Την ιδέα των αρχαίων Αιγυπτίων Φαραώ ξεσήκωσαν πολλοί απατεώνες ανά την Υφήλιο σε όλα τα επόμενα χρόνια από τους Φαραώ.

Η βασική ιδέα της Απάτης υπό μορφή Πυραμίδας ήταν και είναι η δημιουργία ενός συστήματος εκμετάλλευσης των ανθρώπων με στόχο την εξαπάτηση-εκμετάλλευση μιας τεράστιας ομάδας Κορόιδων από μια λίγο μικρότερη και δήθεν «ανώτερη» ομάδα Απατεώνων, ενώ ταυτόχρονα η «ανώτερη» αυτή ομάδα απατεώνων είχε ήδη αποδεχθεί την δική της εξαπάτηση-εκμετάλλευση από μια ακόμα μικρότερη ομάδα «ανώτερων Απατεώνων», οι οποίοι με τη σειρά τους είχαν ήδη αποδεχθεί την δική τους εξαπάτηση-εκμετάλλευση από μια «ακόμα ανώτερω ομάδα Απατεώνων» και ούτω καθ’ εξής! Όσο δηλαδή ανεβαίνουμε σε επίπεδο της Πυραμίδας, τόσο μεγαλώνει η δύναμη, η επιρροή και φυσικά το κέρδος!

Με δυό λόγια ο καθένας, που ανήκει στο σύστημα, είναι Κορόιδο και Εκμεταλλευτής ταυτόχρονα, ενώ οι μετέχοντες στο όλο σύστημα έχουν συμφωνήσει το ένα επίπεδο Κορόιδων-Εκμεταλλευτών να δέχεται να πληρώνει φόρο βλακείας σε ένα ανώτερο επίπεδο Κορόιδων-Εκμεταλλευτών για να του δίνουν τη δυνατότητα να εισπράττει έναν επίσης φόρο βλακείας από ένα κατώτερο επίπεδο Κορόιδων-Εκμεταλλευτών! Όπως είναι φανερό οι κερδισμένοι είναι αυτοί, που βρίσκονται στο "ανώτατο" επίπεδο, όπου πλέον έχουν αποβάλει την ιδιότητα του Κορόιδου και έχουν μείνει μόνον Εκμεταλλευτές, ενώ οι χαμένοι είναι 1) όλοι όσοι βρίσκονται στο πρώτο κατώτερο επίπεδο, διότι από κάτω τους δεν έχουν Κορόιδα να πουλήσουν, και 2) όλοι όσοι δεν σκοπεύουν να εισπράττουν από κατώτερο επίπεδο!

Εδώ και εκατονταετίες είναι γνωστές τέτοιες Πυραμίδες, όπου διακρίνονται πωλητές ή επιχειρήσεις προϊόντων κατά επίπεδα με τίτλους εμπειρίας ή και γνώσεων ή και βαθμούς μαφιόζων, στις οποίες όσο ανεβαίνουμε στρώματα, τόσο αυξάνεται η δύναμη, η επιρροή και το κέρδος των «προϊσταμένων» ως προς τους "υφιστάμενους"!

 

Η Απάτη των ... Φαραώ με τις Πυραμίδες των Νταν στο Ελληνικό Καράτε!

Ας δούμε την εφαρμογή της ανωτέρω δομή της Πυραμίδας στην Απάτη των Νταν του Καράτε στην Ελλάδα!

Όπως είπαμε τα Μόνο Κορόιδα είναι

1) εκείνοι, που ανήκουν στο κατώτερο επίπεδο της Πυραμίδας, αλλά σκοπεύουν να ανελιχθούν στο σύστημα, και

2) εκείνοι, που βρίσκονται στο οποιοδήποτε επίπεδο και δεν σκοπεύουν ποτέ να ενταχθούν στο σύστημα!

Οι πρώτοι είναι οι επαγγελματίες του καράτε και κυνηγάνε τα Νταν πληρώνοντας τους δασκάλους τους, ώστε να φτάσουν στο επίπεδο να εισπράττουν και οι ίδιοι ως προπονητές από εξετάσεις Κύου και Νταν από τους μαθητές τους! Έχει μια λογική το πράγμα, διότι η τωρινή πληρωμή θα εχει αντίκρυσμα τη μελλοντική είσπραξη!

Όπως είπαμε, επίσης, τα Μονίμως Κορόιδα είναι εκείνοι, που πληρώνουν για κάτι, που δεν έχει για αυτούς καμιά επιστρεφόμενη οικονομική αξία! Οι ίδιοι πιστεύουν ότι έχει ηθική αξία και γι' αυτό επιδιώκουν  την απόκτηση γνώσεων και διπλωμάτων Νταν!

 

Όλους αυτούς τους προτρέπουμε να αναρωτηθούν: έχουν πραγματική αξία τα Κύου και Νταν, που παίρνουν?

Η Απάντηση είναι ότι τα Κύου και Νταν, που παίρνουν οι αθλητές και οι έκπαιδευτές καράτε έχουν πραγματική αξία μόνον όταν εκδίδονται από ΑΘΛΗΤΙΚΟ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟ, που έχει νόμιμο δικαίωμα να πιστοποιεί, να εξετάζει και να απονέμει Κύου και Νταν!

Επειδή, λοιπόν, το καράτε, που έχει στη διδασκαλία του βαθμούς Κύου και βαθμούς Νταν είναι μόνο το παραδοσιακό καράτε της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Παραδοσιακού Καράτε (ΠΟΠΚ), που είναι αθλητική ομοσπονδία,

Επειδή ο αθλητικός νόμος σε αστικές εταιρείες, που έχουν συσταθεί για να διαχειρίζονται διάφορα στιλ καράτε ΔΕΝ δίνει δικαιοδοσία για τέτοιες αθλητικές δραστηριότητες, αφού το καράτε αγωνιστικό ή παραδοσιακό είναι άθλημα κατά τους νόμους της χώρας μας,

Επειδή κάθε αλλοδαπή ομοσπονδία ή εταιρεία, που δεν έχει έδρα στην Ελλάδα, δεν έχει δικαίωμα να λειτουργεί και να διαχειρίζεται θέματα καράτε στη χώρα μας,

Επειδή το αγωνιστικό καράτε της Ελληνικής Ομοσπονδίας Καράτε (ΕΛΟΚ) ΔΕΝ έχει Κύου και Νταν,

Επειδή αυτό αποτελεί πλέον νομολογία για τη χώρα μας από το 1995, που η ΕΛΟΚ προσπάθησε να υφαρπάξει τα δικαιώματα της ΠΟΠΚ επί του παραδοσιακού καράτε και έχασε σε Πρωτοδικείο, Εφετείο και Άρειο Πάγο,

Επειδή, με την ίδρυση της ΠΟΠΚ την 30/1/1995, έπεται ότι όλα τα διπλώματα παραδοσιακών στιλ καράτε, που είχαν απονεμηθεί πριν από αυτή την ημερομηνία, θα έπρεπε να έχουν πιστοποιηθεί από την ΠΟΠΚ,

Επειδή όλα τα διπλώματα παραδοσιακών στιλ καράτε, που έχουν απονεμηθεί μετά από αυτή την ημερομηνία, θα έπρεπε να έχουν πιστοποιηθεί ή απονεμηθεί από την ΠΟΠΚ.

Επειδή σε γενικές γραμμές ΕΛΟΚ, ψευδο-ομοσπονδίες, αστικές εταιρείες και διάφοροι σαλτιμπάνγκοι αεριτζήδες εκμεταλλεύονται τους νέους αθλητές και τους γονείς τους,

Για όλους τους παραπάνω λόγους η αποκλειστική ομοσπονδία, που διαχειρίζεται το παραδοσιακό καράτε και τα στιλ του στη χώρα μας, το οποίο είναι το μοναδικό καράτε, που έχει βαθμούς Κύου και βαθμούς Νταν, είναι η Πανελλήνια Ομοσπονδία Παραδοσιακού Καράτε (ΠΟΠΚ) και καμιά άλλη, ενώ ταυτόχρονα κάθε δίπλωμα Κύου και Νταν, που δεν έχει πιστιποιηθεί ή απονεμηθεί από την ΠΟΠΚ είναι τελείως άχρηστο!!!

 

Όλοι όσοι δίνουν Κύου και Νταν εκτός ΠΟΠΚ είναι κοινοί απατεώνες και εξαπατούν εν γνώσει τους τους αθλητές και τους γονείς τους!

Άφησαν, λοιπόν, οι Έλληνες "δάσκαλοι" του καράτε τους αρχαίους Αιγύπτιους να ταλαιπωρούνται για τις Πυρ;αμίδες τους με ογκόλιθους βάρους 2,5 τόνων ο καθένας και αυτοί "έχτισαν" τις δικές τους Πυραμίδες των Νταν με απλά ... "τούβλα"!!!

Ας δούμε, λοιπόν, μερικούς, που έχουν στήσει Πυραμίδες Απάτης για Νταν Καράτε και "πουλάνε" ψεύτικα Κύου και Νταν!

Η αρχή της ιστορίας στήθηκε από τους Γιώργο Σανιώτη, Τετσούο Οτάκε, Γιώργο Μπίκα και Άρη Κραββαρίτη (ίσως και Κώστα Γκουβούση!) από το 1980 με την "Αστική Εταιρεία Σότοκαν Καράτε"!΄Αυτή δεν ξέρω αν έκλεισε ή εσβησε, όταν:

Στη συνέχεια, το 1986 φτιάχτηκε (εγώ την έφτιαξα!) η Ελληνική Ομοσπονδία Ερασιτεχνικού Καράτε (ΕΟΕΚ, σήμερα ΕΛΟΚ) και η απονομή των Νταν πέρασε σε αυτήν!

Η ΕΟΕΚ, μετέπειτα ΕΛΟΚ, είναι ο κορυφαίος απατεώνας στο χώρο του καράτε και στον τομέα της απονομής Κύου και Νταν! Από την ένταξη της ΕΟΕΚ στην Παγκόσμια του μοντέρνου καράτε WKF ήταν απόλυτα γνωστό στο ΔΣ της ΕΟΕΚ ότι η Παγκόσμια του παραδοσιακού καράτε υπήρχε και ήταν η International Traditional Karate Federation, ενώ η αντίστοιχη ελληνική ομοσπονδία παραδοσιακού καράτε ΠΟΠΚ ιδρύθκε την 30/1/1995. Το ότι αυτό ήταν απόλυτα γνωστό αποδεικνύεται από το ότι η ΕΟΕΚ έκανε τριτανακοπή στο καταστατικό της ΠΟΠΚ για να την κλείσει και να της πάρει τα δικαιώματα του παραδοσιακού καράτε.

Τον Ιανουάριο του 1995, λοιπόν, ιδρύθηκε η Πανελλήνια Ομοσπονδία Παραδοσιακού Καράτε (ΠΟΠΚ). Η δικαστική διαμάχη διήρκεσε οκτώ χρόνια (μέχρι το 2003) με μάρτυρα από πλευράς ΕΟΕΚ τον Γερόλυμπο και από πλευράς ΠΟΠΚ τον Περσίδη. Η ΠΟΠΚ νίκησε σε όλα τα δικαστήρια την ΕΟΕΚ και το παραδοσιακό καράτε έμεινε στα χέρια της.

Σε όλο το χρονικό διάστημα ανάπτυξης του καράτε στη χώρα μας αναπτύχθηκαν πολλές Πυραμίδες Απάτης των Νταν Καράτε, πολλοί μικροοργανισμοί νομικά ανύπαρκτοι, οι οποίοι έπειθαν τον κόσμο ότι μπορούσαν να δίνουν Κύου και Νταν στο παραδοσιακό καράτε ή τα παραδοσιακά στιλ καράτε. Άτυπες ενώσεις, άτυπες ομοσπονδίες, αστικές εταιρείες, αεριτζήδικες αντιπροσωπεύσεις ξένων δασκάλων ή ξένων επιχειρήσεων ή αλλοδαπών ομοσπονδιών, μερικές από τις οποίες θα δούμε παρακάτω!

Τα αποδεικτικά στοιχεία για όλους τους προηγούμενους ισχυρισμούς μου δημοσιεύονται εδώ και 15 χρόνια σε πολλά άρθρα του www.karate.gr με τελευταία τα επόμενα και σε όλα αυτά τα άρθρα μου αναφέρω ως απατεώνες όλους όσους πουλάνε στους αφελείς αθλητές και γονείς Κύου και Νταν, που είναι ψεύτικα και άχρηστα σκουπίδια!

Όλα τα διπλώματα Νταν στα παραδοσιακά στιλ στην Ελλάδα είναι άκυρα αν δεν έχουν πιστοποιηθεί ή απονεμηθεί από την ΠΟΠΚ! Διαβάστε με προσοχή τα επόμενα τρία άρθρα!

18/3/20-Η ΠΟΠΚ είναι η μόνη αρμόδια και υπεύθυνη για την πιστοποίηση, απονομή και κατάταξη Νταν Σότοκαν-ριου, Γουάντο-ριου, Σίτο-ριου, Γκότζου-ριου (σε PDF)

28/3/20-Η κατάσταση στο καράτε σήμερα! Πώς γίνονται οι νόμιμες πιστοποιήσεις Νταν από την ΠΟΠΚ! (σε PDF)

1/2/22-Αναγνώριση Διπλωμάτων Νταν Παραδοσιακού Καράτε από την ΠΟΠΚ! (σε PDF)

Τρανταχτά και καραμπινάτα στοιχεία ότι όλα αυτά τα διπλώματα Νταν των τυχάρπαστων είναι σκουπίδια καθώς και παράνομης διακίνησης χρημάτων για εξετάσεις Κύου και Νταν αποτελούν και τα:

1 - Η παντελής έλλειψη σε κάθε δήθεν οργανισμό εξετάσεων Κύου και Νταν δημοσιοποιημένης εξετεστέας ύλης για κάθε βαθμό Κύου και Νταν.

2 - Η παντελής έλλειψη σε κάθε δήθεν οργανισμό εξετάσεων Νταν κάποιου Μητρώου Νταν, όπου να φαίνονται ποιοί έχουν πάρει Νταν, πότε και από ποιούς!

3 - Η παντελής έλλειψη αποδείξεων πληρωμής εξετάστρων και έκδοσης διπλωμάτων στους μαθητές του καράτε, που δίνουν εξετάσεις και παίρνουν διπλώματα Νταν, πράγμα που σημαίνει ότι όλα αυτά πληρώθηκαν με μαύρο χρήμα και ενισχύεται από την μη ύπαρξη Μητρώου Νταν, ώστε όλα να κρύβονται!

4 - Η παντελής απόκρυψη των διπλωμάτων Νταν, τα οποία σε μια εποχή που δημοσιεύουμε στο διαδίκτυο πολλά προσωπικά μας θέματα, αλλά και διαφημιζόμαστε σε αυτό, οι μεγάλοι δάσκαλοι, που δίνουν Νταν ποτέ δεν δημοσιεύουν ούτε τα διπλώματά τους ούτε τα διπλώματα των μαθητών τους, αλλά ούτε οι μαθητές δημοσιεύουν τα διπλώματά τους!

5 - Όλα τα προηγούμενα αποδεικνύουν ότι η επιχείρηση των Νταν είναι ένας οικονομικός τομέας του αθλητισμού εντός του οποίου κινείται ογκώδες "μαύρο χρήμα" εδώ και 40-50 χρόνια!!!

 

Ας δούμε, λοιπόν, ενδεικτικά την ΕΛΟΚ και είκοσι παρα-ομοσπονδίες των ... ΦΑΡΑΩ του Καράτε με τις Πυραμίδες Απάτης για Νταν-Μαϊμούδες, που αποτελούν καρκίνωμα για το ελληνικό καράτε! Η κάθε μια δίνει τα δικά της Κύου και Νταν χωρίς να αναγνωρίζει τα Κύου και Νταν της άλλης! Ένας κόσμος Ηλιθίων, που έχει καταστρέψει το ελληνικό καράτε!

 

Όλοι οι επόμενοι οργανισμοί-μαϊμούδες αναγνωρίζουν μόνο τα διπλώματα Νταν που δίνουν οι ίδιοι και ΟΧΙ αυτά, που δίνουν οι άλλοι! Δηλαδή το απόλυτο χάος! Έχουμε, λοιπόν, είκοσι και βάλε Πυραμίδες Νταν-Μαϊμού με αρχηγούς τους κατωτέρω αναφερόμενους, που εισπράττουν για διπλώματα μαύρο χρήμα χωρίς αποδείξεις και όλοι με το ίδιο κοινό χαρακτηριστικό: ποτέ δεν δημοσιοποίησαν κανένα Μητρώο Νταν με ονόματα και ημερομηνίες των Νταν, που έχουν δώσει, ώστε να μην αποδεικνύεται το μαύρο χρήμα που έχουν εισπράξει!!!

 

Για όσους σκέπτονται να μου κάνουν μήνυση ή αγωγή, επειδή τους λέω ΑΠΑΤΕΩΝΕΣ για τα Νταν-Μαϊμού, τους εξηγώ ότι ήδη έχουν χάσει τις προθεσμίες, διότι τους αποκαλώ ΑΠΑΤΕΩΝΕΣ από το 2004 από αυτό το site! Και μάλιστα, το ότι δεν μου έχουν κάνει καμιά μήνυση ή αγωγή επί 18 χρόνια αποδεικνύει ότι ομολογούν και παραδέχονται ότι πραγματικά είναι ΑΠΑΤΕΩΝΕΣ!!!

 

Α - 1 - Πρώτη κατηγορία Πυραμίδων Απάτης για Νταν-Μαϊμούδες αποτελεί μόνη της η ΕΛΟΚ των ... ΦΑΡΑΩ Γερόλυμπου και Α-Σιετή, όπου μαζί τους εννοούνται και τα μέλη των ΔΣ, που τους ακολούθησαν!

Πρώτη απ' όλες είναι η Εθνική Πυραμίδα Απάτης της ΕΛΟΚ με τους παράνομους διοικούντες να υποθάλπονται από τον ίδιο τον Υφυπουργό Αθλητισμού (ελπίζω αυτός ο άχρηστος να μας αδειάσει τη γωνιά μετά τις επερχόμενες εκλογές!)

Όλα τα ΔΣ της ΕΛΟΚ ήταν κοινοί απατεώνες, διότι έδιναν παράνομα Νταν παρά τις αποφάσεις των δικαστηρίων, που έχασαν από την ΠΟΠΚ. Η εκμετάλλευση των αθλητών, γονιών, προπονητών και άλλων δεν χωράει στο μυαλό του ανθρώπου. Το ίδιο συνεχίζουν να κάνουν και τα μέλη του σημερινού ΔΣ, οι οποίοι, όμως, το τερμάτισαν! Δίνουν Νταν κατά παράβαση των αποφάσεων των δικαστηρίων, κατά παράβαση του Σκοπού για τον οποίο αναγνωρίστηκε η ΕΛΟΚ από τη ΓΓΑ, κατά παράβαση όλων των Εσωτερικών Κανονισμών της ΕΛΟΚ, κατά παράβαση της υποχρεωτικής ύπαρξης Μητρώου Νταν (πράγμα που δεν υπάρχει), χωρίς εξετάσεις, σε όποιους θέλουν, όποτε θέλουν, πολλά Νταν μαζεμένα π.χ. από το 1 μέχρι και το 5, από το 1 μέχρι και το 7, κτλ.! Μιλάμε για τα Νταν του Τρελοκομείου πλέον!!!

Δεν υπάρχει καμιά αμφιβολία οτι αυτοί οι Απατεώνες καταστρέφουν ό,τι άφησε όρθιο ο Γερόλυμπος αρκεί να εισπράξουν λεφτά και αυτά τελείως παράνομα, αφού για να δώσουν οσαδήποτε Νταν μαζεμένα κόβουν εικονικές αποδείξεις για "έκτακτη οικονομική ενίσχυση της ΕΛΟΚ"!

Αυτοί οι Απατεώνες αποτελούν ιδιαίτερη περίπτωση, διότι εκτός από Απατεώνες είναι και Τρελοί και Ηλίθιοι και μ........!!! Και αυτό διότι: επειδή πουλάνε Νταν-Μαϊμού, συνάγεται ότι είναι Απατεώνες, επειδή πουλάνε μαζεμένα Νταν χωρίς εξετάσεις, συνάγεται ότι είναι Τρελοί, επειδή εισπράττουν με εικονικές αποδείξεις, συνάγεται ότι είναι Ηλίθιοι διότι πάνε για τη φυλακή, και επειδή στα διπλώματα ο αξιολύπητος Πρόεδρος Α-Σιετής και ο αναντικατάστατος IQ-Ραδικιού υπογράφουν ότι δώσανε "Νταν/ΕΛΟΚ", συνάγεται ότι είναι μ......!!! Βρε βλήματα η ΕΛΟΚ δεν ... γεννήθηκε στην Οκινάουα ούτε είναι στιλ καράτε στο οποίο να δίνονται Νταν!!! Όλα τα διπλώματα καράτε σε όλο τον κόσμο γράφουν το στιλ στο οποίο δίνονται! Εσείς πού ... βοσκήσατε "καράτε" και έμεινε το κεφάλι σας ακατοίκητο??? Άιντε να πείσεις τον ... βλάκα ότι είναι ... βλάκας! Θα σε βγάλει τρελό!

Κανένα δίπλωμα Νταν δεν είναι γνήσιο αν δεν επιβεβαιώνεται από δημοσιευμένο Πίνακα Βαθμών Νταν της Ομοσπονδίας, που το εξέδωσε!

 

Εκτός των ανωτέρω, οι Ερασιτέχνες ως άνω ... Φαραώ Απατεώνες κάνουν και άλλες ταρζανιές! Πρόσφατα ανακοίνωσαν πάλι εξετάσεις για Νταν με την επόμενη ανακοίνωση:

 

ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ DAN ΕΛΟΚ 27/3/2022

8 Μαρτίου, 2022  Τελευταία ενημέρωση 30 Μαρτίου, 2022

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΗΝ ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ

ΠΡΟΣΟΧΗ:

Προκειμένου να περιοριστεί στο μέτρο του δυνατού η διασπορά του ιού σαν ελάχιστο μέτρο επιδημιολογικής παρακολούθησης όλοι οι συμμετέχοντες υποχρεούνται να προσκομίσουν ένα από τα κάτωθι:

α) Ψηφιακό πιστοποιητικό εμβολιασμού, εκδίδεται από το www.gov.gr

β) Ψηφιακό πιστοποιητικό νόσησης τους τελευταίους 3 μήνες εκδίδεται από το www.gov.gr

γ) Αρνητικό αποτέλεσμα μοριακού PCR τεστ το οποίο να έχει γίνει 24-72 ώρες πριν την έναρξη των αγώνων υπογεγραμμένο από τους υποβληθέντες.

δ) Αρνητικό αποτέλεσμα Rapid τεστ το οποίο να έχει γίνει 24-48 ώρες πριν την έναρξη των αγώνων υπογεγραμμένο από τους υποβληθέντες. (Για τα δύο πρώτα θα πρέπει να έχουν περάσει 14 ημέρες από την τελευταία δόση του εμβολίου ή την ημερομηνία δήλωσης νόσησης.

Εξετάσεις για 4ο έως και 6ο DAN ΕΛΟΚ

Κυριακή 27 Μαρτίου 2022

Ώρα: 12:00

Λ. Συγγρού 201, Νέα Σμύρνη 17121, στις εγκαταστάσεις του Κέντρου άθλησης Σότοκαν Καράτε

ΕΞΕΤΑΣΤΕΑ ΥΛΗ

Α) Δέκα (10) ΚΑΤΑ από τη λίστα της Παγκόσμιας Ομοσπονδίας καθώς και BUNKAI

Β) KUMITE καθώς και τεχνικές KUMITE.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΗΝ ΦΟΡΜΑ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ (Αποστολή στο info@elok.gr έως την Δευτέρα 21 Μαρτίου 2022)

 

Η 27/3/2022 πέρασε, οι εξετάσεις έγιναν, το χρήμα το εισέπραξε ο Θανάσης Φυλακτός, τα διπλώματα τα υπέγραψαν ο πρόεδρος Α-Σιετής και ο IQ-Ραδικιού, τα παιδάκια και τους "συνοδοιπόρους" απατεώνες τους κοροϊδέψανε. Αλλά αποτελέσματα δεν είδαμε δημοσιευμένα, διπλώματα δεν είδαμε σε φωτό, το πολυ-αναμενόμενο εδώ και ένα χρόνο Μητρώο Νταν δεν το είδαμε, παρά το μόνο που είδαμε είναι η απάτη, που πάει σύνεφο!!!

Και μάλιστα τα αποτελέσματα δεν τα είδαμε να αναφέρονται ούτε σε Πρακτικό του ΔΣ μέχρι σήμερα 15/6/2022, πράγμα που σημαίνει ότι τα πέρασαν στα μουλωχτά, όπως πλέον περνάνε κάθε θέμα που θέλουν να κρύψουν από τη δημοσιότητα και την κριτική: μουλωχτά δια μέσου της Εκτελεστικής Επιτροπής και με μουλωχτή έγκριση των αποφάσεών της από το Διοικητικό Συμβούλιο χωρίς να φανερώνονται πουθενά ποιές είναι αυτές!!!

 

Άλλά ας δούμε τα καθ' ομολογία Νταν του Θανάση Φυλακτού από παλιότερη ανάρτησή του απάντηση σε σχόλιό μου:

Ομολογεί, λοιπόν, ο Φυλακτός, ότι έχει 1ο και 2ο από την JKA, 3ο και 4ο από την ΕΛΟΚ, αφού εννοείται του αναγνώρισαν τα 1ο και 2ο, και 5ο και 6ο από την Πανελλήνια Ένωση Φίλων Σότοκαν Καράτε (ΠΕΦΣΚ), αφού εννοείται του αναγνώρισαν τα 1ο, 2ο, 3ο, και 4ο.

Τα 1ο και 2ο τα πήρε μετά από εξετάσεις από τον Κεϊνοσούκε Ενοέντα ή ισότιμο δάσκαλο της JKA, η οποία είναι η πηγή του Σότοκαν Καράτε, τα 3ο και 4ο τα πήρε από την ΕΛΟΚ, η οποία δεν είχε ποτέ δικαίωμα να δίνει Νταν παραδοσιακών στιλ και άρα είναι σκουπίδια! Τα 5ο και 6ο τα πήρε από τους αεριτζήδες Οτάκε, Μπίκα, Κραββαρίτη και Γκουβούση, που έφτιαξαν την αστική εταιρία ΠΕΦΣΚ για να αρμέγουν τους μαθητές τους με διπλώματα-μαϊμού, και επομένως είναι και αυτά σκουπίδια! Και αν προσθέσουμε σε αυτά το ότι σήμερα η ΕΛΟΚ δίνει από το 1ο μέχρι το 7ο Νταν χωρίς εξετάσεις παρά μόνο με  ... μετρητά με αποτέλεσμα την απόλυτη αυτο-απαξίωση των Νταν που δίνει, τότε τα 5ο και 6ο Νταν του Φυλακτού θα πρέπει να τα χαρακτηρίσουμε ως ... "αποσκούπιδα"! Συνεπώς ο Θανάσης Φυλακτός έχει μείνει για πάντα στάσιμος στο 2ο Νταν της JKA!

Και με την παρατήρηση, μάλιστα, ότι αυτό ποτέ του δεν το εκτίμησε! Διότι αν το εκτιμούσε θα συμφωνούσε ότι τα 3α Νταν της JKA της δεκαετίας του 1990 ήταν δέκα φορές (και λίγο λέω) καλύτερα από τα έβδομα Νταν της ΕΛΟΚ σήμερα!!! Ποιός από τους σημερινούς Επτά Νταν θα έπαιζε κούμιτε με έναν Πανωλιάσκο ή Μαρτάκη ή Αποστολόπουλο ή ... ή ... ???

Τι δείχνουν τα Νταν της ΕΛΟΚ: Τα κορόιδα οι "μαθητές" έχουν από 1 μέχρι 3 Νταν! Οι "απατεώνες" προπονητές έχουν 4, 5 και 6 Νταν! Οι "μαφιόζοι" αρχηγοί "συμμοριών στιλ" έχουν 7 και 8 Νταν! Τώρα μπορείτε να κομπάζετε για τα Νταν/ΕΛΟΚ, που έχετε!

Οι ... Φαραώ της Απατηλής Πυραμίδας των Νταν της ΕΛΟΚ συμμετείχαν στα ΔΣ της ΕΛΟΚ από το 1990, που η ΕΟΕΚ, τότε, πήρε την αναγνώριση από τη ΓΓΑ ως μέλος της WKF του αγωνιστικού καράτε, που δεν έχει Νταν, με πρώτους ενόχους τους Προέδρους της, που κατά σειρά ήταν οι: Γιώργος Σανιώτης, Γιώργος Γερόλυμπος, Ανδρέας Παπαδημητρόπουλος, Χρήστος Μπουλούμπασης, Εμμανουέλα Ποντίδα, Γιάννης Κουλουρίδης, Θεόδωρος Σιετής (σημερινός)!

 

Υπενθυμίζω σε αυτό το σημείο και πάλι ότι ούτε η ΕΛΟΚ ούτε η ΠΕΦΣΚ δεν δημοσίευσαν ποτέ οποιονδήποτε κατάλογο-Μητρώο των Νταν, που έχουν δώσει, πράγμα που αποδεικνύει ότι εισέπρατταν μαύρο χρήμα από τις πωλήσεις των Νταν!!!

Στη συνέχεια ο Φυλακτός "συλλογίζεται βαθιά" και καταλήγει στο συμπέρασμα ότι επειδή η JKA έδωσε διπλώματα κεκλεισμένων των θυρών, αυτόματα η ΕΛΟΚ νομιμοποιείται να δίνει ό,τι θέλει όποτε θέλει και όπως θέλει! Και έτσι με αυτό το δικαίωμα η ΕΛΟΚ έδωσε διπλώματα στον κάθε πικραμένο επαγγελματία του καράτε από το 1ο μέχρι το 7ο Νταν χωρίς εξετάσεις, χωρίς Μητρώο Νταν, από το 1ο μέχρι το 3ο μαζεμένα, από το 1ο μέχρι το 5ο μαζεμένα και από το 1ο μέχρι το 7ο μαζεμένα! Αυτό κατάλαβε ο Θανάσης Φυλακτός από το καράτε, που κάνει 40 χρόνια! Εξ αυτού και μόνο, μην περιμένετε να πάρει μυρωδιά ο Α-Σιετής από το καράτε, που δεν έκανε ποτέ!

Τέλος, στην τελευταία φράση του τα έχει μπλέξει λίγο, διότι παρατηρεί ότι ενώ δεν αμφισβητώ τα 6 Νταν του από την ΠΕΦΣΚ, θα αμφισβητούσα τα 4 Νταν άλλων από την JKA. Προφανώς και αυτό συμβαίνει, αλλά αυτό δικαιώνει τις απόψεις μου, διότι τα πρώτα είναι σκουπίδια, ενώ τα δεύτερα έχουν αξία!

Κανένα δίπλωμα Νταν δεν είναι γνήσιο αν δεν επιβεβαιώνεται από δημοσιευμένο Πίνακα Βαθμών Νταν της Ομοσπονδίας, που το εξέδωσε!

 

Β - Δεύτερη κατηγορία παρα-ομοσπονδιών Πυραμίδων Απάτης για Νταν-Μαϊμούδες Γκότζου-ρίου Καράτε από άτυπες οργανώσεις (όλοι δίνουν Κύου και Νταν δικά τους):

2 - International Karate-do Goju-kai Association (I.K.G.A.) με επί κεφαλής τον ... Φαραώ Πέτρο Πάση.

3 - Goju-kai Karate-do Greece με επί κεφαλής τον ... Φαραώ Δημήτρη Τσακατάνη.

 

Γ - Τρίτη κατηγορία παρα-ομοσπονδιών Πυραμίδων Απάτης για Νταν-Μαϊμούδες Γουάντο-ρίου Καράτε από άτυπες οργανώσεις (όλοι δίνουν Κύου και Νταν δικά τους):

4 - Wado-ryu International Karate-do Federation – Greece (WIKF-Greece). Εδώ ο ... Φαραώ είναι Άγγλος, που υποστηρίζεται από ελληνικά σωματεία!

5 - Ακαδημία Γουάντο-ρίου «Τατσούο Σουζούκι» με επί κεφαλής τον ... Φαραώ Άγγελο Γκόργκα.

6 - Γουάντο-ρίου ελληνικά ή ξενόγλωσσα διπλώματα των ... Φαραώ Χρήστου Μπουλούμπαση η/και Γρηγόρη Βόβλα.

 

Δ - Τέταρτη κατηγορία παρα-ομοσπονδιών Πυραμίδων Απάτης για Νταν-Μαϊμούδες Σίτο-ρίου Καράτε από άτυπες οργανώσεις, αστικές εταιρίες και αλλοδαπές ομοσπονδίες ή ανεξάρτητους δασκάλους (όλοι δίνουν Κύου και Νταν δικά τους):

7 - International Shito-ryu Organization (ISO) των ... Φαραώ Γερόλυμπου-Τσόγκα-Παπαδημητρόπουλου.

8 - Kobe Osaka International Hellas (KOI-H) των ... Φαραώ Γερόλυμπου και Παπαδημητρόπουλου.

9 - International Shotokan Shitoryu Organization (ISSO) των ... Φαραώ Γερόλυμπου, Ποντίδας, Χονδροματίδη, Γκάζι και Ζαρουχλιώτη.

10 - Ελληνική Ένωση Shito-ryu Shukokai Karate Do των ... Φαραώ Άννας Χουρδάκη και Άγγελου Καραϊσκάκη με έδρα στην Κρήτη.

 

Για όσους σκέπτονται να μου κάνουν μήνυση ή αγωγή, επειδή τους λέω ΑΠΑΤΕΩΝΕΣ για τα Νταν-Μαϊμού, τους εξηγώ ότι ήδη έχουν χάσει τις προθεσμίες, διότι τους αποκαλώ ΑΠΑΤΕΩΝΕΣ από το 2004 από αυτό το site! Και μάλιστα, το ότι δεν μου έχουν κάνει καμιά μήνυση ή αγωγή επί 18 χρόνια αποδεικνύει ότι ομολογούν και παραδέχονται ότι πραγματικά είναι ΑΠΑΤΕΩΝΕΣ!!!

 

11 - World Shitokai Karate-do Federation του Ιάπωνα ... Φαραώ Γκένζο Ιβάτα! (και Ιάπωνες ... Φαραώ έχουμε παρακαλώ!)

Είναι ο διεθνής κλάδος μιας ιαπωνικής ομοσπονδίας-επιχείρησης (από τις τρεις ιαπωνικές ομοσπονδίες Σίτο-ρίου Καράτε, που υπάρχουν στην Ιαπωνία) υπό τον Γκένζο Ιβάτα, ο οποίος έχει ανακηρύξει ταυτόχρονα τρεις (!!!) και όχι έναν, «ισότιμους αντιπροσώπους» του στην Ελλάδα, τους ... Δημήτρη Ζεύκη, Γιώργο Πελέκη, Γιάννη Μοσχόβα, και τελευταία εμπορεύεται εν ψυχρώ διπλώματα καράτε απονέμοντας αυτά σαν καθρεφτάκια και χαϊμαλιά στους Έλληνες «ιθαγενείς» κατευθείαν από το 4ο Νταν και επάνω με αναδρομικά και εικονικά τα 1ο – 2ο – 3ο Νταν!

Κανένα δίπλωμα Νταν δεν είναι γνήσιο αν δεν επιβεβαιώνεται από δημοσιευμένο Πίνακα Βαθμών Νταν της Ομοσπονδίας, που το εξέδωσε!

Τα διπλώματα αυτά αναγνωρίζονται επιλεκτικά με προσοχή και υπό όρους από την ΠΟΠΚ, διότι και η ιαπωνική οργάνωση, που τα εκδίδει, και οι οργανώσεις των τριών (???) αντιπροσώπων της δεν είναι νομιμοποιημένες ούτε μπορούν να νομιμοποιηθούν στην Ελλάδα ως διαχειρίστριες ενός αθλήματος, διότι βάσει νόμου μόνο μια αθλητική ομοσπονδία υπάρχει για όλα τα στιλ του παραδοσιακού καράτε και αυτή είναι η ΠΟΠΚ!

 

Ειδικότερα:

α) η άτυπη «ένωση» "Hellenic Shitoryu Karatedo Union" (311-1) ή ό,τι άλλο του ... Φαραώ Δημήτρη Ζεύκη, πρώτου ως άνω αντιπροσώπου της ιαπωνικής ομοσπονδίας, δεν νομιμοποιείται να εκδίδει διπλώματα Νταν, διότι νομικά και φορολογικά είναι ανύπαρκτη!

β) η αστική μη κερδοσκοπική εταιρία "Greek Shito-ryu Karate-do Organization" (311-2) ή ό,τι άλλο του ... Φαραώ Γιώργου Πελέκη προφανώς και δεν έχει κανένα δικαίωμα να απονέμει διπλώματα, διότι είναι προσωπική εταιρία με σκοπό το κέρδος για την επίτευξη των σκοπών της, ενώ το παραδοσιακό καράτε είναι ΑΘΛΗΜΑ υπαγόμενο στη ΓΓΑ και διοικούμενο βάσει του αθλητικού νόμου.

 

Ε - Πέμπτη κατηγορία παρα-ομοσπονδιών Πυραμίδων Απάτης για Νταν-Μαϊμούδες Σότοκαν Καράτε από άτυπες οργανώσεις, αστικές εταιρίες και αλλοδαπές ομοσπονδίες ή ανεξάρτητους δασκάλους (όλοι δίνουν Κύου και Νταν δικά τους):

13 - Πανελλήνια Ομοσπονδία Παραδοσιακού Καράτε ή/και International Traditional Karate-do Federation με υπογραφές του ... Φαραώ Παναγιώτη Δρακόπουλου.

14 - World Shotokan Karate-Do Federation (W.S.K.F.) του Χιρόσι Κασούγια με αντιπρόσωπο στην Ελλάδα τον ... Φαραώ Γιώργο Λαζαρίδη.

15 - Η Πανελλήνια Ένωση Φίλων Σότοκαν Καράτε (ΠΕΦΣΚ) υπό μορφή αστικής εταιρείας.

Η αρχή της ιστορίας αυτής είχε στηθεί από τους ... Τέσσερις Φαραώ Γιώργο Σανιώτη, Τετσούο Οτάκε, Γιώργο Μπίκα και Άρη Κραββαρίτη (ίσως και Κώστα Γκουβούση!) από το 1980 με την "Αστική Εταιρεία Σότοκαν Καράτε"!΄Αυτή δεν ξέρω αν έκλεισε ή εσβησε, όταν:

Κανένα δίπλωμα Νταν δεν είναι γνήσιο αν δεν επιβεβαιώνεται από δημοσιευμένο Πίνακα Βαθμών Νταν της Ομοσπονδίας, που το εξέδωσε!

 

Οι μάγκες Τετσούο Οτάκε, Γιώργος Μπίκας, Άρης Κραββαρίτης και Κώστας Γκουβούσης πήραν μέχρι 3-4 Νταν Σότοκαν από την JKA τη δεκαετία 1990 και μετά άρχισαν να δίνουν εξετάσεις ο καθένας στους άλλους τρεις και ανέβαιναν σε Νταν, ενώ ταυτόχρονα γέμισαν Κύου και Νταν την Ελλάδα (ακόμα και σήμερα!), τα οποία είναι για τα σκουπίδια, διότι 1) δεν είχαν τέτοιο νομικό δικαίωμα και 2) διότι η ΠΟΠΚ ΔΕΝ τα αναγνωρίζει! Για να κρύψουν μαλιστα όλη αυτή την κομπίνα τους ποτέ δεν δημοσίευσαν τα διπλώματά τους και ποτέ δεν δημοσίευσαν τα διπλώματα, που έδιναν έναντι χρημάτων στους μαθητές τους! Άλλωστε όλα εισπράχθηκαν στα μαύρα και χωρίς καμιά απόδειξη! Ο ίδιος ο Γιώργος Μπίκας είχε καταθέσει, ο ψεύτης, σε δικαστήριο ότι τα διπλώματα τα έδιναν δωρεάν και μόνο στην ΕΛΟΚ πλήρωναν οι εξεταζόμενοι! Όλοι εσείς που τα πληρώσατε γνωρίζετε την αλήθεια!

 

15 - Shotokan Karate-do International Federation (SKIF και SKIF-Hellas) των ... Φαραώ Νικήτα Ζαρουχλιώτη, Κέιβαν Γκάζι κτλ.

16 - Shotokan Egami-ryu Karate-do Union με αρχηγό τον ... Φαραώ Σταύρο Σταυριανίδη στην Κατερίνη.

Ο Σταύρος Σταυριανίδης 40 χρόνια παρίστανε τον "Μάστερ", αλλά ποτέ δεν δημοσίευσε τα διπλώματά του, γιατί ποτέ δεν είχε διπλώματα! Μάλιστα έδινε δικά του διπλώματα της δικής του παρα-ομοσπονδίας στα παιδάκια της σχολής του (με κλικ στη φωτό δεξιά θα τα δείτε)! Ξαφνικά, τον Ιούνιο 2021 πλήρωσε 50+100+150+200+250+300+350=1400€ και πήρε το Έβδομο Νταν/ΕΛΟΚ από την Ειδική Επιτροπή των Απατεωνο-παρανομο-τρελο-ηλίθιων και αισθάνεται ευτυχής!!!

 

17 - Fudokan Karate Federation (FKF) και Fudokan Shotokan Hellas με επί κεφαλής τον ... Φαραώ Σάββα Μαστραππά.

18 - JKA-Hellas Αστική Εταιρία, κλάδος της Japan Karate Association-World Federation (JKA-WF) - Αστική εταιρία με επί κεφαλής τον ... Φαραώ Τάσο Πανουσόπουλο.

19 - International Shotokan Shitoryu Organization (ISSO) των ... Φαραώ Γερόλυμπου, Ποντίδας, Χονδροματίδη, Γκάζι και Ζαρουχλιώτη.

20 - Hellenic Karate Organization (HKF) των ... Φαραώ Γερόλυμπου, Ποντίδας, Γκάζι και Ζαρουχλιώτη.

21 - Τέλος, όπως είναι παγκοσμίως γνωστό, δεν είναι παραδοσιακά στιλ καράτε, και άρα δεν αναγνωρίζονται τα διπλώματά τους, τα επόμενα στιλ καράτε:

α - Kyokushin ή/και Shinkyokushin Karate – Γιώργος Κοσμίδης, Γιάννης Στεφάνου, άλλοι, διότι οι τεχνικές και οι κανονισμοί τους είναι εκ διαμέτρου από αυτούς των παραδοσιακών στιλ.

β - Shidokan – Λήο Κατσούρας - διότι οι τεχνικές και οι κανονισμοί του διαφέρουν εκ διαμέτρου από αυτούς των παραδοσιακών στιλ.

γ - Και κάθε άλλο μικρο-στίλ πλήρους ή όχι επαφής και μικρής διάδοσης στην Ελλάδα.

 

Κανένα δίπλωμα Νταν δεν είναι γνήσιο αν δεν επιβεβαιώνεται από δημοσιευμένο Πίνακα Βαθμών Νταν της Ομοσπονδίας, που το εξέδωσε!

 

Όλοι οι προηγούμενοι οργανισμοί-μαϊμούδες αναγνωρίζουν μόνο τα διπλώματα Νταν που δίνουν οι ίδιοι και ΟΧΙ αυτά, που δίνουν οι άλλοι! Δηλαδή το απόλυτο χάος! Έχουμε, λοιπόν, είκοσι και βάλε Πυραμίδες Νταν-Μαϊμού με αρχηγούς τους ανωτέρω αναφερόμενους, που εισπράττουν για διπλώματα μαύρο χρήμα χωρίς αποδείξεις και όλοι με το ίδιο κοινό χαρακτηριστικό: ποτέ δεν δημοσιοποίησαν κανένα Μητρώο Νταν με ονόματα και ημερομηνίες των Νταν, που έχουν δώσει, ώστε να μην αποδεικνύεται το μαύρο χρήμα που έχουν εισπράξει!!!

 

Για όσους σκέπτονται να μου κάνουν μήνυση ή αγωγή, επειδή τους λέω ΑΠΑΤΕΩΝΕΣ για τα Νταν-Μαϊμού, τους εξηγώ ότι ήδη έχουν χάσει τις προθεσμίες, διότι τους αποκαλώ ΑΠΑΤΕΩΝΕΣ από το 2004 από αυτό το site! Και μάλιστα, το ότι δεν μου έχουν κάνει καμιά μήνυση ή αγωγή επί 18 χρόνια αποδεικνύει ότι ομολογούν και παραδέχονται ότι πραγματικά είναι ΑΠΑΤΕΩΝΕΣ!!!


 Γ – Δραστηριότητες και Νταν των Σιχάν Πελέκη και Σιχάν Ζεύκη! (Ενότητες)

 

Ένα φωτεινό και χρονικά διαρκές παράδειγμα του χάους, που επικρατεί στο ελληνικό καράτε, αποτελούν οι δραστηριότητεςτων δύο γνωστών "Σιχάν" ("δασκάλων") του Σίτο-ρίου Καράτε: του ... Φαραώ Γιώργου Πελέκη και του ... Φαραώ Δημήτρη Ζεύκη. Και με τους δύο αυτούς κυρίους έχω συζητήσει διεξοδικά και τους έχω αποδείξει ότι η μόνη διέξοδος για να επισημοποιήσουν τις ιδιότητές τους ως εκπαιδευτές του Σίτο-ρίου είναι μέσω της ΠΟΠΚ, όπου τους είχα προσφέρει και δελεαστικές συμφωνίες αναγνώρισης! Παρ' όλα αυτά ο ... Φαραώ Γιώργος Πελέκης ποτέ δεν πλησίασε την ΠΟΠΚ και ο ... Φαραώ Δημήτρης Ζεύκης με τον οποίο διατηρούσαμε και κάποια φιλική σχέση κάποιας συνεργασίας, τελικά τα πρόδωσε όλα με ανέντιμο και αχάριστο τρόπο και στράφηκε στην κατεύθυνση της αρπαχτής, την οποία ακολουθεί και ο ... Φαραώ Γιώργος Πελέκης! Ίσως εγώ να μην είμαι αρκετά προσγειωμένος στην πραγματικότητα και πετάω στα σύννεφα πιστεύοντας ότι το παραδοσιακό καράτε πρέπει να μπει σε μια τάξη και όχι να γίνεται βορά των γυρολόγων δήθεν "Σιχάν"!

Ας δούμε το όλο θέμα με λεπτομέρειες:

Ας αρχίσουμε από το ότι οι ... Φαραώ Γιώργος Πελέκης και Δημήτρης Ζεύκης ήταν και οι δύο απόβλητοι από το σώμα της ΕΛΟΚ από τον Γερόλυμπο, όταν αυτός είχε στο τσεπάκι του το Σίτο-ρίου με βαφτισμένο αρχηγό του τον ... Φαραώ Παναγιώτη Χονδροματίδη! Ο ... Φαραώ Γιώργος Πελέκης είχε παρακολουθήσει ολόκληρη τη Σχολή Προπονητών της ΕΛΟΚ το 2014, ο Διευθυντής της Σχολής Χρήστος Μπουλούμπασης κατά διαταγή Γερόλυμπου τον είχε τιμωρήσει για κάποιο πταίσμα υπερβολικά και εσκεμμένα με δύο ημέρες αποβολή και επειδή αυτές οι δύο ημέρες περιείχαν πάνω από το 5% των επιτρεπομένων απουσιών, στη συνέχεια η Ποντίδα-Γερολύμπου και ο Μπουλούμπασης (δηλαδή ο Γερόλυμπος) δεν του επέτρεψαν να δώσει εξετάσεις και έτσι δεν πήρε δίπλωμα προπονητή της ΕΛΟΚ. Έτσι ακριβώς δούλευε το βρώμικο μυαλό του Γερόλυμπου και της Ποντίδα! Του Μπουλούμπαση απλά δεν δούλευε καθόλου (ούτε δουλεύει)!

Οι δύο αυτοί κύριοι θα πρέπει να μας δείξουν όλα τους τα διπλώματα από το πρώτο Νταν μέχρι το έκτο, πότε τα πήρανε, από ποιόν τα πήρανε και τι εννοούν όταν λένε "αντιπρόσωποι"! Δηλαδή ο Γιάννης Μοσχόβας δεν είναι "αντιπρόσωπος"? Και αν δεν είναι τότε πώς φέρνει τον Γκένζο Ιβάτα στις 26/6/2022? Και αν τον φέρνει, τότε πώς οι Ζεύκης και Πελέκης δεν συμμετέχουν σε αυτή την πρόσκληση?

 

Εδώ και πολλά χρόνια ο ... Φαραώ Ζεύκης πρώτος και ο ... Φαραώ Πελέκης αργότερα έχουν αναπτύξει συλλόγους δικούς τους, αλλά και διδάσκουν προπονητές άλλων συλλόγων υποσχόμενοι διπλώματα από την Ιαπωνική Ομοσπονδία του Σίτο-ρίου. Ο ... Φαραώ Ζεύκης είχε απευθείας επαφές με την Ιαπωνική ομοσπονδία και ο Πελέκης είχε επαφές με τον αρχαιότερο εν ζωή δάσκαλο του Σίτο-ρίου Κενέι Μαμπούνι, αλλά και με τον Κον Κάσσης από την Αυστραλία (έχουν και συγγενικό δεσμό) , ο οποίος ήταν τελευταία και Πρόεδρος της Τεχνικής Επιτροπής της παγκόσμιας WKF. (Φωτό αριστερά οι Κάσσης και Μαμπούνι). Μάλιστα, ο Φαραώ Γιώργος Πελέκης δήλωνε "μαθητής" του Κώστα Κάσση! Τώρα με τον μαθητή στο Περιστέρι και τον δάσκαλο στην Αυστραλία γεννιέται το ερώτημα που ήταν το "Σχολείο"!

Παράλληλα, με τις μοιρασιές που κάνουν οι Γιαπωνέζοι, τα τελευταία χρόνια στην Ελλάδα δραστηριοποιείται ο Γκένζο Ιβάτα, που κληρονόμησε την Ιαπωνική Ομοσπονδία του Σίτο-ρίου από τον πατέρα του Μάνζο Ιβάτα, ο οποίος Γκένζο βλέπει το καράτε απόλυτα εμπορικά: Έρχεται στην Ελλάδα για σεμινάρια των 2-3 ημερών (εισπράττει!), κάνει εξετάσεις για Νταν (εισπράττει!), για τα οποία παίρνει παραγγελίες και τα φέρνει γραμμένα (!!!) και τέλος δίνει μεγάλα Νταν σε διάφορους "αντιπροσώπους" της Ομοσπονδίας του στην Ελλάδα (εισπράττει!): τον Δημήτρη Ζεύκη, τον Γιώργο Πελέκη και άλλους! Φυσικά το κάθε χαρτί αντιπροσώπευσης ισχύει για τρία χρόνια, ώστε να πληρώσει πάλι ο "αντιπρόσωπος" για την ανανέωσή του (εισπράττει!)!

Όπως είναι φανερό όποιος έχει σύλλογο και μπορεί να μαζεύει μαθητές για Νταν για τον ... Φαραώ Γκένζο Ιβάτα, μπορεί να πάρει με την πρώτη τέταρτο Νταν με εικονικά περασμένες ημερομηνίες για τα 1ο, 2ο και 3ο Νταν, να γίνει και αυτός "αντιπρόσωπος" του Γκένζο Ιβάτα και στη συνέχεια να πουλάει και αυτός Νταν αβέρτα!

Με Γιαπωνέζους, λοιπόν, σαν τον ... Φαραώ Γκένζο Ιβάτα, με την εξάλειψη από προσώπου γης του Γερόλυμπου και με μια άχρηστη ΕΛΟΚ, όπου όλοι τα επιτρέπουν όλα φτάνει να διατηρούνται στην εξουσία καταλαβαίνετε το χάος, που βρίσκεται το καράτε! Τι να την κάνουν την ΕΛΟΚ και την ΠΟΠΚ όλοι αυτοί οι αεριτζήδες, όταν το χάος τους ευνοεί και τους επιτρέπει να πουλάνε φύκια για μεταξωτές κορδέλες???

 

Ο ... Φαραώ Γιώργος Πελέκης ειδικότερα:

Ας παρατηρήσουμε μερικά στοιχεία, που μας δίνει ο ... Φαραώ Γιώργος Πελέκης από το λογαριασμό του στο Facebook:

Πρώτα-πρώτα, όπως είπαμε ο ... Φαραώ Γιώργος Πελέκης δεν έχει δίπλωμα προπονητή καράτε της ΓΓΑ, δεν μπορεί να διδάσκει νόμιμα ούτε στο γυμναστήριό του, ούτε σε σεμινάρια, που οργανώνει, ούτε σε άλλα γυμναστήρια και μπορεί να καταγγελθεί ανά πάσα στιγμή για αντιποίηση επαγγέλματος. Ακόμα και για το δικό του γυμναστήριο για να γίνει δεκτός στην ΕΛΟΚ και στο Μητρώο Σωματείων της ΓΓΑ πρέπει να έχει προσλάβει προπονητή με άδεια άσκησης επαγγέλματος από τη ΓΓΑ, ενώ ταυτόχρονα αυτός έχει το θράσος να παριστάνει τον "Σιχάν" και να δίνει Κύου και Νταν, που δεν έχουν κανένα αντίκρυσμα! Με ποιό θράσος υπογράφει Διπλώματα Κύου και Νταν? Για να πείθει μάλιστα τους ηλίθιους "μαθητές του" έχει ιδρύσει και μια Αστική Εταιρεία δήθεν με τίτλο "Ελληνική Οργάνωση Shito-ryu Karate-do", (με πολλά ονόματα, όπως βλέπετε) η οποία και αυτή είναι παράνομη, διότι από τον ελληνικό αθλητικό νόμο το καράτε ως άθλημα εμπίπτει στις αρμοδιότητες σωματείων ή ομοσπονδίων και όχι εταιρειών!

Για όσους σκέπτονται να μου κάνουν μήνυση ή αγωγή, επειδή τους λέω ΑΠΑΤΕΩΝΕΣ για τα Νταν-Μαϊμού, τους εξηγώ ότι ήδη έχουν χάσει τις προθεσμίες, διότι τους αποκαλώ ΑΠΑΤΕΩΝΕΣ από το 2004 από αυτό το site! Και μάλιστα, το ότι δεν μου έχουν κάνει καμιά μήνυση ή αγωγή επί 18 χρόνια αποδεικνύει ότι ομολογούν και παραδέχονται ότι πραγματικά είναι ΑΠΑΤΕΩΝΕΣ!!!

 

Ο ... Φαραώ Γιώργος Πελέκης δημοσιεύει επιλεκτικά μερικές πληροφορίες για τα διπλώματά τα δικά του και μαθητών του! Γιατί δεν τα δημοσιεύει ολόκληρα να τα δούμε? Πότε, πού και με ποιόν δάσκαλο έκανε συνεχείς μακροχρόνιες προπονήσεις, και όχι τουριστική επίσκεψη, για να εκπαιδευτεί μακρύ χρονικό διάστημα στο απαιτητικό Σίτο-ρίου καράτε??? Και επίσης δεν βλέπουμε τα 1ο - 2ο - 3o Νταν της βασικότατης 12ετούς εκπαίδευσης μέχρι το 4ο Νταν στο καράτε! Αυτά δεν τα πήρε ποτέ???

 

Τέλος, στους μαθητές του στο σύλλογό του καθώς και σε άλλους συλλόγους, τι διπλώματα δίνει? Δικά του μαϊμουδένια? Με ποιό δικαίωμα?

 

Τα πρώτα του διπλώματα στο Shitoryu για τα 4ο, 5ο, 6ο Νταν ο ... Φαραώ Γιώργος Πελέκης τα έπαιρνε από τον Κενέι Μαμπούνι, αλλά μετά από 2-3-4 χρόνια έπαιρνε τα ίδια Νταν και από την World Shitoryu Karatedo Federation (WSKF) με υπογραφή του προέδρου της Γκένζο Ιβατα! Και γεννιέται το ερώτημα: αφού είχε πάρει τα 4ο, 5ο και 6ο Νταν από τον Κενέι Μαμπούνι, γιατί ξανάπαιρνε τα ίδια Νταν και από τον Γκένζο Ιβάτα? Η απάντηση είναι μία: Διότι οι Γιαπωνέζοι έχουν διαπιστώσει τους "λιγούρηδες για Νταν" και τους τα χρεώνουν διπλά! Επιπρόσθετα, ο ... Φαραώ Γιώργος Πελέκης, παρ' όλο που έχει διπλά τα Νταν του από τους Ιάπωνες, τον Σεπτέμβριο του 2021 πληρώνει 50(1ο)+100(2ο)+150(3ο)+200(4ο)+250(5ο)+300(6ο) = 1050 € για να προαχθεί κατευθείαν από το ΜΗΔΕΝ στο 6ο Νταν από την ΕΛΟΚ χωρίς εξετάσεις βάσει του Πρακτικού του ΔΣ/ΕΛΟΚ της 15/9/2021 (φωτό):

σε μια εποχή, που η ΕΛΟΚ μοίραζε Νταν-Σαβούρα σε "προσωπικότητες" βάσει του Πρακτικού ΔΣ της 9/7/2021 με μία ανιστόρητη "Επιτροπή Ειδικού Σκοπού":

όπου οι επόμενοι από το Πρακτικό ΔΣ της 2/9/2021 θεωρούνται μεταξύ των "προσωπικοτήτων", που κατέχουν πλέον με την αξία τους "Σαβουρο-Νταν" μόνο με λεφτά και χωρίς εξετάσεις και εργασίες:

Για τα Σαβουρο-Νταν της ΕΛΟΚ έχουμε γράψει στο άρθρο μας 30/9/21-Το πολύ το Takataka, κάνει το παιδί ... Danista !!! Τους δολοφόνους του καράτε υποθάλπει ο Υφυπουργός της Συμφοράς!!! και θα ξαναγράψουμε!

 

Τα διπλώματα του ... Φαραώ Γιώργου Πελέκη είναι τα επόμενα για τα 4ο, 5ο και 6ο Νταν από την WSKF (οι ημερομηνίες διαφέρουν από αυτές που μας λέει στο καρτελάκι του!), ένα δίπλωμα Shihan και το έγγραφο του αντιπροσώπου μέχρι την 30/9/2022 (με κλικ μεγαλώνουν):

 

Πάνω σε ποιά νομική βάση διοργανώνει σεμινάρια σαν το επόμενο ο ... Φαραώ Γιώργος Πελέκης χωρίς να έχει δίπλωμα προπονητή της ΓΓΑ, χωρίς να έχει δίπλωμα προπονητή της ΠΟΠΚ, χωρίς να είναι ούτε σωματείο ούτε ομοσπονδία παρά μόνο μια απλή αστική εταιρεία? Λειτουργεί ή όχι παράνομα?

Από το λογαριασμό στο Facebook του ... Φαραώ Γιώργου Πελέκη αλιεύουμε τα επόμενα μαργαριτάρια, που αποδεικνύουν τη νοσηρότητα στο χώρο του καράτε και την Πυραμίδα της Απάτης των Νταν, που στήνεται:

 

28/2/2022 - Στην επόμενη φωτό γίνονται αγώνες για να δημιουργηθεί το "έρεισμα αθλητικού ενδιαφέροντος"! Πλαισιώνονται από "τοπικούς άρχοντες" για να γίνουν πιο πειστικά! Ένας σύλλογος διοργανώνει, έξι σύλλογοι παίρνουν μέρος, με την άδεια της ΕΛΟΚ, η ΕΛΟΚ δίνει και διατητές και αξίζει να σημειωθεί ότι η παραπάνω διοργανωση είχε τη στήριξη της Ελληνικής Οργάνωσης Shito-ryu Karate-do (Shitokai Ελλάδος)!!! Απατεώνες με περικεφαλαία διότι: 1) Οργάνωση Shito-ryu Karate-do δεν υπάρχει, 2) η ΕΛΟΚ δεν μπορεί να δίνει άδεια για αγώνες παραδοσιακού καράτε, 3) οι έξι σύλλογοι είναι σύλλογοι της ΕΛΟΚ και όχι της ΠΟΠΚ, 4) η διαιτητές που παραχωρήθηκαν ήταν του μοντέρνου καράτε της ΕΛΟΚ και όχι παραδοσιακού καράτε Shito-ryu, 5) οι τοπικές αρχόντισες έχουν μεσάνυχτα και εξαπατήθηκαν, 6) πρέπει να είναι πολύ βλάκας κανείς για να γράψει τέτοιες αρλούμπες!!!

12/3/2022 - Στην επόμενη φωτό οργανώνονται σεμινάρια "διδασκαλίας" από τον ... Φαραώ Γιώργο Πελέκη, που δεν έχει καν δίπλωμα προπονητή!  Πλαισιώνονται από γνωστούς ιδιοκτήτες συλλόγων, οι οποίοι χάσανε τον "δάσκαλο" ... Φαραώ Χονδροματίδη του Γερόλυμπου και δείχνουν τώρα στο κοινό τους τον "δάσκαλο" ... Φαραώ Πελέκη, τον Αυτοδίδακτο!!!

3/4/2022 - Και στην επόμενη φωτό φθάνουμε σιγά-σιγά στις εξετάσεις για Νταν-μαϊμού από τον Σιχάν Πελέκη! Τι λέει η ΕΛΟΚ για τις δραστηριότητες του ... Φαραώ Γιώργου Πελέκη? Δεν λέει τίποτα και θα εξηγήσουμε το γιατί!

Τα κορόϊδα είναι πολλά και οι απελπισμένοι για "ό,τι νάναι Νταν" ακόμα περισσότεροι! Τι βαθμούς Νταν θα πάρουν όλοι αυτοί και με ποιά εγκυρότητα, όταν η αποκλειστικά αρμόδια για τα παραδοσιακά στιλ στη χώρα μας Πανελλήνια Ομοσπονδία Παραδοσιακού Καράτε τους εξηγεί σε όλους τους τόνους ότι τα διπλώματα του Πελέκη ΔΕΝ ΑΝΑΓΝΩΡΙΖΟΝΤΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΟΠΚ??? Είναι φανερό ότι η ΕΛΟΚ γνωρίζει τις δραστηριότητες του ... Φαραώ Γιώργου Πελέκη και δεν μπορεί νομικά να τον σταματήσει ή τον θέλει για να έχει "πιάσιμο" τον Κον Κάσση ή διότι τον χρησιμοποιεί για να χτυπήσει την ΠΟΠΚ! Έίναι φανερό ότι η ΕΛΟΚ επιδιώκει μετά μανίας να διαλύσει τα παραδοσιακά στιλ και την ΠΟΠΚ με σκοπό να κυριαρχεί με τα Νταν/ΕΛΟΚ, δηλαδή με τα σκουπίδια της!

16/4/2022 - Στην επόμενη φωτό, φυτώρια "δασκάλων" κατασκευάζει ο ... Φαραώ Γιώργος Πελέκης ανά την Ελλάδα! Χωρίς καμιά αναγνώριση από καμιά επίσημη ομοσπονδία, ούτε την ΕΛΟΚ, ούτε την ΠΟΠΚ πού πάτε βρε ... Καραμήτροι??? Τους ονομάζει ο ίδιος αυθαίρετα και θρασύτατα "δασκάλους"!!!

17/4/2022 - Και η ιστορία συνεχίζεται αποδεικνύοντας ότι το καράτε στη χώρα μας βρίσκεται ακόμα στην εποχή του ... Μεγαρίτη! ("Ρε Γιάννη, αφού ξέρεις, για μια φασουλάδα πάμε!" είχε πει ο Θόδωρος Μεγαρίτης στον Γιάννη Βερώνη, όταν ο δεύτερος πήγε για να παίξουν τζούντο και καράτε στο γυμναστήριό του πρώτου στην Ομόνοια το 1971!) Στην εποχή μας η φασουλάδα έχει γίνει ... σνίτσελ βιενουά με χαβιάρι και σαμπάνια (από ότι μαθαίνω από τις εξετάσεις του Δημήτρη Τριανταφύλλη!)!

30/4/2022 - Στην επόμενη φωτό οι πιστοί του ... Φαραώ Χονδροματίδη Ανδρεσάκης και Φούρλης έγιναν οπαδοί του ... Φαραώ Πελέκη! Πρέπει να ενταχθείς στην Πυραμίδα και να πληρώνεις στους από πάνω της Πυραμίδας για να τα παίρνεις από τους από κάτω!!! Αποδεικνύεται, λοιπόν, ότι ο ... Φαραώ Πελέκης δικτυώνεται πλέον ως "μεγάλος Δάσκαλος" με την υποστήριξη (εν γνώσει ή εν αγνοία του!) του Κώστα Κάσση!

14/5/2022 - Ήθελα να ήξερα, όταν όλοι αυτοί συνειδητοποιήσουν ότι τους πουλάς φύκια για μεταξωτές κορδέλες πώς θα αντιδράσουν και προς εσένα και προς τους δασκάλους τους??? Διότι κάποιοι θα διαβάζουν το www.karate.gr, δεν μπορεί!!! Πηγαίνεις Ιαπωνία και βγαίνεις 3-4 φωτό με τον Μαμπούνι και στη συνέχεια μοστράρεσαι στην Ελλάδα ως εκπρόσωπός του???

14/5/2022 - Φτάσαμε στα διπλώματα Κύου και Νταν με παγώνια και ξενικά γράμματα για εφέ χωρίς καμιά νομική κάλυψη, τυπωμένα από τον ... Φαραώ Γιώργο Πελέκη για εξαπάτηση των προπονητών και των μαθητών των συλλόγων της Εύβοιας! Ποιά ομοσπονδία αναγνωρίζει αυτά τα διπλώματα??? ΚΑΜΙΑ!!! Αν μας πει: Η Ιαπωνική του Μαμπούνι, τότε η απάντηση είναι: να πάτε στην Ιαπωνία να σας τα αναγνωρίζουνε! Στην Ελλάδα η Πανελλήνια Ομοσπονδία Παραδοσιακού Καράτε, η οποία αποκλειστικά διαχειρίζεται τα παραδοσιακά στιλ καράτε, δεν αναγνωρίζει τίποτα απολύτως!

 

Ο ... Φαραώ Δημήτρης Ζεύκης ειδικότερα:

Την ίδια ακριβώς δουλειά κάνει και ο ... Φαραώ Δημήτρης Ζεύκης, ο οποίος ναι μεν αχολείται χρόνια με το Σίτο-ρίου καράτε, αλλά όλα αυτά τα χρόνια ποτέ δεν πήρε μια σωστή απόφαση με αποτέλεσμα να βρίσκεται ακόμα και σήμερα στην αρχή! Και η αρχή για αυτόν είναι ότι ναι μεν του έδειξα απόλυτη εμπιστοσύνη και δέχθηκα ως αυθεντικά τα ιαπωνικά διπλώματά του, που μου παρουσίασε σε φωτοαντίγραφα και όχι ακόμα στα πρωτότυπα [1], όπως επανειλημμένα του έχω ζητήσει, αλλά η έκδοση των αντίστοιχων διπλωμάτων από την ΠΟΠΚ περιμένει ακόμα την πληρωμή των παραβόλων [2] για τα οποία δεν έχει δώσει ούτε ένα ευρώ, ενώ η οικειοποίηση των διπλωμάτων της ΠΟΠΚ και η εξαφάνιση του ... Φαραώ Ζεύκη από τον ορίζοντα (έγινε: μην τον είδατε!) τώρα που βρήκε τον ... Φαραώ Πελέκη αποτελεί παράπτωμα μόνιμης διαγραφής από την ΠΟΠΚ [3]!

 

 

29/5/2022 - Από ανάρτηση του ... Φαραώ Δημήτρη Ζεύκη στο λογαριασμό του στο Facebook:

Από παλαιότερες αναρτήσεις του στον λογαριασμό Hellenic Shitoryu Karatedo Union (HSKU), όπου δίνει σεμινάρια, εξετάσεις και διπλώματα της εν λόγω ανύπαρκτης ενώσεως ...

... με τα διπλώματα-μαϊμού, που δίνει από την ανύπαρκτη HSKU, να φέρουν το επόμενο κείμενο με την υπογραφή του (στην Ελλάδα δίνει διπλώματα στην αγγλική για εφέ!):

Δηλαδή, ενώ ορκιζόταν συνεργασία με εμένα και την ΠΟΠΚ, υπέβαλε αίτηση για αναγνώριση των διπλωμάτων του από την ΠΟΠΚ και πήρε ευνοϊκά αυτά τα διπλώματα χωρίς να πληρώσει δεκάρα, ταυτόχρονα δημιουργούσε την HSKU, τύπωνε διπλώματα δικά του, έφτιαχνε σφραγίδες και μοίραζε διπλώματα-μαϊμού από ένωση-μαϊμού (πιθανόν να έφτιαξε κρυφά αστική εταιρία μιμούμενος τον Πελέκη και τον Μοσχόβα!)! Το αποτέλεσμα είναι να έχασε για πάντα κάθε δίαυλο επαφής και συνεννόησης με την ΠΟΠΚ!!! Η αχαριστία είναι πλέον ποινικά κολάσιμη!

 

Πραγματικά, ο ... Φαραώ Δημήτρης Ζεύκης αποτελεί το φωτεινό παράδειγμα της αρπαχτής από διπλώματα καράτε παρά τις δελεαστικές και πολύ ευνοϊκές συνθήκες συνεργασίας, που του πρόσφερε η ΠΟΠΚ! Παρά τη μακροχρόνια συνεργασία μας, στην οποία και εγώ τον έβλεπα ότι ήταν πολύ συγκρατημένος αφού με τον σύλλογό του μέσα στην ΠΟΠΚ δεν είχε δώσει ποτέ ούτε μια δεκάρα, προτίμησε το μπαγιόκο των διπλωμάτων-μαϊμού εντί της έννομης τάξης στο χώρο του καράτε! Μα αυτοί οι μαθητές του και οι μαθητές των μαθητών του δεν βλέπουν ότι τα διπλώματα που δίνει επί 20-30 χρόνια ποτέ και πουθενά δεν δημοσιεύονται, διότι απλούστατα είναι όλα σκουπίδια! Ακόμα και τα διπλώματα, που του έδωσε η ΠΟΠΚ καλή τη πίστη και χωρίς να ελέγξει ακόμα τα πρωτότυπα πρώτο έως τέταρτο Νταν στα Γιαπωνέζικα από την Ιαπωνία, ακόμα και αυτά με μεγάλη μου λύπη του αφαιρούνται και εντέλλεται να τα επιστρέψει στην ΠΟΠΚ, διότι άλλωστε του είναι άχρηστα, αφού έχουν ακυρωθεί από την ΠΟΠΚ! Ο ίδιος δε μετά από την σωρεία ψεμάτων και υποκρισίας, που μας φούσκωσε, δεν πρόκειται ποτέ πλέον να γίνει δεκτός στην ΠΟΠΚ!

Για να πιστοποιήσουμε τα ανωτέρω δεν χρειάζεται να πάμε μακριά. Αρκεί η επόμενη καταχώρηση του Απόστολου Καψάλη, μαθητή του Ζεύκη, στο dynamicsports.gr, όπου φαίνεται ότι ο Δημήτρης Ζεύκης του είχε δώσει το 5ο Νταν το 2015, όταν ο ίδιος είχε ακόμα το 5ο Νταν και το 6ο το πήρε το 2018 (δίπλωμα δεξιά):

Στην Ελλάδα η Πανελλήνια Ομοσπονδία Παραδοσιακού Καράτε, η οποία αποκλειστικά διαχειρίζεται τα παραδοσιακά στιλ καράτε, δεν αναγνωρίζει τίποτα απολύτως!  Και μια φιλική συμβουλή: όταν φωτογραφίζεσαι με τον "δάσκαλο", να προσέχεις τι είναι πίσω του!

Οι σύγχρονοι ... Φαραώ στήνουν και Παγκόσμιες Ομοσπονδίες από τις οποίες με ένα σεμινάριο των τεσσάρων ωρών δίνουν Νταν-Μαϊμού από το 4ο και πάνω με εικονικά τα 1ο, 2ο και 3ο!!! Φωτεινό παράδειγμα ο κύριος Γκένζο Ιβάτα!!!

Για όσους σκέπτονται να μου κάνουν μήνυση ή αγωγή, επειδή τους λέω ΑΠΑΤΕΩΝΕΣ για τα Νταν-Μαϊμού, τους εξηγώ ότι ήδη έχουν χάσει τις προθεσμίες, διότι τους αποκαλώ ΑΠΑΤΕΩΝΕΣ από το 2004 από αυτό το site! Και μάλιστα, το ότι δεν μου έχουν κάνει καμιά μήνυση ή αγωγή επί 18 χρόνια αποδεικνύει ότι ομολογούν και παραδέχονται ότι πραγματικά είναι ΑΠΑΤΕΩΝΕΣ!!!


 Δ –Κύπελο Χαλκίδας "υπό την αιγίδα" του Shito-kai Karate-do!  (Ενότητες)

 

Και επιβεβαιώνεται η απόλυτη απάτη σε βάρος των μικρών αθλητών και των γονιών τους με τη διοργάνωση του "Mabuni Cup" από τον Σιχάν Πελέκη την 29/5/2022, όπου για παράδειγμα ο σύλλογος ΦΙΛΟΝΙΚΟΣ πήρε 175 χρυσά μετάλλια, 123 αργυρά και 134 χάλκινα! Το νέο αυτό έφθασε στην Ιαπωνία και οι Γιαπωνέζοι παραιτήθηκαν όλοι από το καράτε, γιατί δεν έχουν πλέον μέλλον μπροστά στην ... Εύβοια!!!


 Ε – Αντιπολίτευση Δρακόπουλου και Σιταρά και η Γάτα ο Μητρόπουλος! Yero-Yero-Oloi από το Karate News!!!  (Ενότητες)

 

Παρατηρώ ότι από την 25 Απριλίου 2022 ο λογαριασμός του Σπύρου Δρακόπουλου είναι "παγωμένος" στην επόμενη ανάρτηση χωρίς να συμμετέχει ο ίδιος σε καμιά προβολή θεμάτων ή συζήτηση! Γνωρίζοντας όλοι μας την πληθωρική του ιδιοσυγκρασία και ανάμιξη στο χώρο του καράτε, όπου η δικαστικές νίκες του ΚΙΜΕ επί του Γερόλυμπου οφείλονται κατά μέγα μέρος στον Δρακόπουλο, δεν σας φαίνεται ότι αυτή η "παθητική στάση" ή "στάση αναμονής" εμπεριέχει στοιχεία "αντιπολίτευσης?

 

Τα παράπονα, όμως, είναι πολύ βαθύτερα και βγαίνουν στην επιφάνεια σιγά-σιγά, όπως φαίνεται και σε συζήτηση στο λογαριασμό του Μάριου Σιταρά στο Facebook:

 

Marios Sitaras,  6-6-2022:  Ανεκπλήρωτες επιθυμίες….

Ήδη από την περυσινή αποστολή είχα εκφράσει την επιθυμία η Ομοσπονδία να αναλάβει την διοργάνωση της Φετινής Αποστολής του Βαλκανικού Πρωταθλήματος γιατί υπήρχαν αναίτιες χρεώσεις που επιβάρυναν τον Οικογενειακό Προϋπολογισμό των συμμετεχόντων αθλητών!!!

Να δεχτώ ότι έγινε τελευταία στιγμή και δεν υπήρχε χρόνος….

Φέτος;  Γιατί δεν ανέλαβε η Ομοσπονδία τις πληρωμές των Ξενοδοχείων; Μια απλή μεταφορά χρημάτων ήταν!!!

Προσωπικά η οικογένεια μου, μέσω Cosmorama που συνιστούσε η Ομοσπονδία, πλήρωσε για 3 άτομα 55 ευρώ παραπάνω!!!

Γιατί η Ομοσπονδία δεν έκανε διαγωνισμό για το Πούλμαν Μεταφοράς και το άφησε στην ιδιωτική πρωτοβουλία;

Αυτό είναι το ενδιαφέρον της Ομοσπονδίας για τους αθλητές της και τις Οικογένειες τους!!!

Ποιος ο ρόλος μιας Ομοσπονδίας αν δεν μπορεί να διοργανώσει μια Αποστολή με το μικρότερο δυνατό κόστος για τους Αθλητές της και τις Οικογένειες τους;;;

Ποιος ο ρόλος μιας Ομοσπονδίας αν δεν μπορεί να διαφυλάξει τα συμφέροντα των Αθλητών της και των Οικογενειών τους από τα ιδιωτικά συμφέροντα;;;

Χωρίς να θέλω να πικράνω κανέναν, Πρόεδρε και Εκτελεστική Επιτροπή της ΕΛ.Ο.Κ, για άλλη μια φορά αποδειχθήκατε κατώτεροι των περιστάσεων και ανεπαρκείς στην εκπλήρωση έστω των Προγραμματικών σας Δηλώσεων!!! Όχι των υποχρεώσεων σας που τεκμαίρονται από την εξάσκηση των καθηκόντων σας!!!

Κύριοι είστε ΑΝΕΠΑΡΚΕΙΣ!!!

*Από την στιγμή που το έμαθα πριν 20 λεπτά έκανα μια Έρευνα Αγοράς σε τουριστικό γραφείο για 2 λεωφορεία 50 θέσεων για μεταφορά Αθήνα - Βελιγράδι - Αθήνα, για 6 ημέρες συν την μεταφορά της Αποστολής καθημερινά από τα ξενοδοχεία στο γήπεδο και πίσω, το κόστος μεταφοράς ανά άτομο είναι

72,64 ευρώ!!! Συνολικά 7264 ευρώ!!!

Πού τα 100 έως 165 ευρώ το άτομο που χρεώνει η ΙΔΙΩΤΙΚΗ ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑ!!!  Αν η Ομοσπονδία έστω κατά το ελάχιστο ήθελε να προστατέψει τους ΑΘΛΗΤΕΣ της και τις ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΕΣ τους από τα ιδιωτικά συμφέροντα ΑΥΤΟ ΘΑ ΕΚΑΝΕ!!!

Θα έκανε την μεταφορά των χρημάτων για τα Ξενοδοχεία χωρίς έξτρα χρεώσεις και θα έκανε μια έρευνα αγοράς μισής ώρας για την μεταφορά της ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ!!!

Βέβαια το ότι έχουμε περί τις 4500 ευρώ περίπου μισθοδοσίες μικτά για 3 υπαλλήλους στην ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ μηνιαίως είναι θεμιτό!!! Τώρα γιατί πληρώνουμε 3 υπαλλήλους αναρωτιέμαι ;  Μάλλον για να βγάζουν δελτία ….

ΕΛΕΟΣ ΠΙΑ!!! ΕΩΣ ΠΟΤΕ ΘΑ ΚΕΡΔΙΖΕΤΕ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΟΦΕΛΗ ΕΚΜΕΤΑΛΛΕΥΟΜΕΝΟΙ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΑΣ;;;

ΕΩΣ ΠΟΤΕ ΚΥΡΙΟΙ ΤΗΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ ΣΕ ΕΝΑ ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΙΚΟ ΑΘΛΗΜΑ ΘΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙΤΕ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΕΙΣ ΒΑΡΟΣ ΤΩΝ ΑΘΛΗΤΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΩΝ ΤΟΥΣ;;;

*Η προσφορά που έχω από το ταξιδιωτικό γραφείο υπάρχει εγγράφως και είναι στην διάθεση κάθε ενδιαφερόμενου.

 

Petros Theocharis:  Αριστεία παντού !!!

 

Kirloglou Tilemachos:  Τι να λέμε τώρα. Και εάν βγεί ο Μάχος να μιλήσει κάποιοι θα πούν ότι είναι εναντίον του Σιετή και της Ομοσπονδίας. Είπαμε να βγάζουμε ρε παιδιά, ΟΧΙ να το ξευτιλίζουμε.

 

Marios Sitaras:  Εγώ Μάχο δεν είμαι υπέρ κανενός γιατί όταν με τίμησαν με την ψήφο τους οι σύλλογοι είχα πει ότι είμαι εδώ για να υπηρετώ το άθλημα, τους αθλητές και τις οικογένειες τους που πληρώνουν! Διαπίστωσα μετά λύπης μου ότι ουδείς από το ΔΣ καθώς και ο Πρόεδρος μας είχαν την ΔΙΑΘΕΣΗ να ασχοληθούν με αυτό το διακύβευμα!!! Μονίμως ιδιωτικά και προσωπικά Συμφέροντα!!! Να κονομάνε είπες; Ποιοι και για ποιο λόγο!!!

Παραιτήθηκα και είμαι απέναντι σε όλους αυτούς που λειτουργούν εις Βάρος του Αθλήματος, των Αθλητών και των οικογενειών τους που ΠΛΗΡΩΝΟΥΝ!!!

 

Γιαννης Δριβας:  Ανεξάρτητα από το αν και ποιες μπορεί να είναι οι ευθύνες της ομοσπονδίας στην συγκεκριμένη περίπτωση. Αυτό που προβληματίζει είναι η ανεξέλεγκτη από κάποιους εισπρακτική πολιτική εις βάρος των αθλητών και των γονέων τους. Αυτοί οι κάποιοι πρέπει να καταλάβουν ότι έτσι συντελούν στην υποβάθμιση του αθλήματος και το αβέβαιο μέλλον των συλλόγων. Είναι υποχρέωση της Ομοσπονδίας και των συλλόγων να το σταματήσουν.

Υ.Γ η αναφορά μου βασίζεται στην διαφορά τιμής 100€ που την θεωρώ φυσιολογική και 165€.

 

Marios Sitaras:  Κε Δρίβα εδώ δεν εξετάζουμε το πόσο χρεώνει ένας ιδιώτης! Δικαίωμα του καθενός είναι να χρεώνει ότι θέλει. Ελεύθερη Αγορά είμαστε!

Η Ομοσπονδία όμως οφείλει και είναι ΥΠΟΧΡΕΩΜΕΝΗ εκ των αρμοδιοτήτων της να Προστατεύει το Άθλημα, τους Αθλητές της και τις Οικογένειες τους, από τέτοιου είδους πρακτικές και να μην επιτρέπουν σε κανέναν να γίνεται βορά και αντικείμενο εκμετάλλευσης των ιδιωτικών τους συμφερόντων!!! Πόσο μάλλον των αθλητών της και των οικογενειών τους που χρηματοδοτούν!!!

Θεσμικά αυτή είναι η ΔΟΥΛΕΙΑ ΤΗΣ, για αυτό ψηφίσθηκε!!! Όσο για το αν είναι υποχρέωση της να σταματήσει αυτή την κατάντια;  Όπως έχω πει και κατά το παρελθόν πολλάκις!!! Δεν τρέφω φρούδες ελπίδες γιατί οι διοικούντες είναι ανεπαρκείς, αδιάφοροι και άσχετοι με το αντικείμενο, ΠΡΟΕΞΕΧΟΝΤΟΣ του Προέδρου μας. Στην ΟΡΘΟΓΡΑΦΙΑ πάντως είναι καλός, μέχρι εκεί όμως!!!

Όσο για τους συλλόγους, ο θεσμικός τους ρόλος είναι να ελέγχουν, να πράττουν και να ψηφίζουν στις Γ.Σ.

 

Γιαννης Δριβας:  Marios Sitaras Ποιος ειναι ο ιδιώτης;;;;

 

Marios Sitaras:  Γιαννης Δριβας όλοι αυτοί που προσφέρθηκαν ιδιωτικά να αναλάβουν την μεταφορά των Αθλητών και το cosmorama που ανέλαβε τις κρατήσεις των Ξενοδοχείων!!!

 

Randori Efstathopoulos:  Εγώ θα πω ότι στο παρελθόν είχαμε αντιδράσει στις απευθείας αναθέσεις του Εσκομπάρ στο συγκεκριμένο γραφείο.. Προφανώς και ήταν λάθος μας μιάς και συνεχίζεται η ίδια τακτική. Δεν είναι κακό.. Κακό είναι να μη λες ότι ο Εσκο έπραττε το σωστό και ότι αδίκως των κατηγορούσαμε.. Πρέπει να έχεις το θάρρος να παραδέχεσαι ότι άπαντες λέγαμε μαλακίες. Εσκο συγγνώμη ματάκια μου…  Το κάνουν όπως εσύ..

 

Marios Sitaras:  Randori Efstathopoulos τους κη-κρα «πουρούς» όσο και αν τους πλένεις το σαπούνι σου χαλάς!!!

 

Marios Sitaras:  Και προσοχή στους σχολιαστές και αυτούς που αναρτούν Δημοσιεύσεις στο Διαδίκτυο. Γιατί και ξέρουμε και ενημερωμένοι είμαστε και όποτε θέλουν μπορούν να τους ενημερώσουμε. Η ερώτηση τώρα από δίκης μου πλευράς είναι: Αυτοί είναι ενημερωμένοι!!!

 

Randori Efstathopoulos:  Προσοχή.. όποιος κάνει λάικ, πάει πειθαρχικό και δεν θα τον στείλουν ή δεν θα τον φωνάξουν πουθενά...Το μόνο που με λυπεί είναι ότι την αμορφωσιά που κουβαλάει αυτός που το είπε, τη δείχνει παντού.. Δεν την κρύβεις αδερφέ..  Ως Ραντορι μόνο και μόνο για αυτό που είπες στον Παραστατίδη, ντρέπομαι που σε είχα ζενπαι. Ειλικρινά είσαι η ντροπή της jama..

 

Marios Sitaras:  Randori Efstathopoulos για τον κρα «πουρό» μιλάς;

 

Randori Efstathopoulos:  Marios Sitaras Εγώ αναφέρομαι στην ντροπή της Jama..

Η πρώτη ντροπή ήταν ο Εσκο και δεύτερη ντροπή το Εσκομπαράκι..

Και οι δύο με κοινή αφετηρία.

Ντροπιάσανε και τον Δάσκαλο και όλους εμάς..

Όποιοι είναι ειλικρινείς θα παραδεχθούν ότι το μεγαλύτερο κακό στην κοινότητα το έχουν κάνει οι προερχόμενοι από το Σότοκαν..

Και προκαλώ τους πάντες να με αμφισβητήσουν.. Οι του γουάντο είναι κοντοί, κουτσοί, στραβοί.. Οι άλλοι είναι του Μαστρομπίλ που ξύπνησαν Σίτο συν κάτι δυσκοίλιους με αιμορροΐδες..

Μόνο το Σότοκαν υπάρχει..

Όταν έλεγα ότι πρέπει να απαγορευθεί η είσοδος σε όλους άνω των πενήντα, με κοροϊδεύατε..

Κάνουν σπέκουλα στα μετάλλια του Ξένου όταν απαξίωναν μόνιμα την προπονήτρια του..

Η Μαρίζα τους ξελασπώνει κατά ένα μεγάλο μέρος..

Τα κόμπλεξ του Σότοκαν..   Μόνο το Σότοκαν είναι και τίποτα άλλο στο κόσμο...

Άλλος κανείς δεν έκανε μόνο η Μαριώ το Γιάννη... Επαναλαμβάνω για να το εμπεδώσουν όλοι.. Οι άνθρωποι του Σότοκαν κατά ένα μεγάλο μέρος, κατέστρεψαν το ελληνικό καράτε..  Για σκεφτείτε το....  Οι άνθρωποι του θεώρησαν και θεωρούν ότι έχουν πιάσει τον παπά από τα γένια…  Ψηλά τον πήρατε τον μανέ αλλά αποτελέσματα στα πανευρωπαϊκά δεν φέρνετε...

 

Marios Sitaras:  Randori Efstathopoulos θεωρώ ότι έχεις μια λάθος προσέγγιση. Μιλάς για Καράτε, εν συνέχεια για συστήματα Καράτε στο τέλος για το άθλημα και τις επιτυχίες του με κύριο παρανομαστή άτομα τόσο τώρα όσο και στο παρελθόν που έχουν διαχειριστεί τις τύχες του Καράτε στην Ελλάδα!!!

Εύκολα μπορούμε όλους αυτούς που λες να τους κατηγορήσουμε και να τους ρίξουμε το ανάθεμα αλλά άλλο τόσο μπορούμε να τους δώσουμε τα εύσημα για επιτυχίες τους. Για εμένα προσωπικά είναι μεγάλη επιτυχία ότι η εθνική ομάδα αναλογικά έφερε το 30% πίσω σε μετάλλια βάση ατόμων που συμμετείχαν στην Αποστολή και το κυριότερο ότι αντλεί αθλητές από μια δεξαμενή 100 ατόμων που συμμετέχουν στο Πανελλήνιο!!! Στατιστικά αν το δεις είναι πολύ μεγάλη επιτυχία!!!

Την πιστώνω στους ΑΘΛΗΤΕΣ, στους ΣΥΛΛΟΓΟΥΣ, στους ΣΩΜΑΤΕΙΑΚΟΥΣ ΠΡΟΠΟΝΗΤΕΣ και στους ΕΘΝΙΚΟΥΣ ΠΡΟΠΟΝΗΤΕΣ σε κανέναν άλλον.

Όταν το άθλημα και οι ΑΘΛΗΤΕΣ χρησιμοποιούνται ως εργαλείο ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ από όλους αυτούς που αναφέρεις σαφώς και έχουν αποτύχει σε κάτι!!!

Ξέρεις σε τι; Στην αδυναμία σύνθεσης και οπτικής που πρέπει να έχει μια ΔΙΟΙΚΗΣΗ!!!

Η ΔΙΟΙΚΗΣΗ είναι ένας θεσμός και δεν είναι μέσο εξυπηρέτησης προσωπικών συμφερόντων!!!

Το κυριότερο δεν είναι μέσω πλουτισμού, είναι ένας φορέας εκπροσώπησης που έχει δημιουργηθεί με ένα σκοπό από το Κράτος!!! Την ανάπτυξη και την καλλιέργεια του αθλήματος!!!  Από όλα αυτά που είπες, για το άθλημα μίλησες ελάχιστα στο τέλος και πάλι όχι για το άθλημα!!!

Το πρόβλημα του ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΚΑΡΑΤΕ που για εμένα δεν είναι ΠΡΟΒΛΗΜΑ με την έννοια που το εννοείς εσύ, είναι ότι βασίστηκε σε συγκεκριμένους ανθρώπους για πάρα πολλά χρόνια χωρίς ποτέ αυτοί οι άνθρωποι να αξιολογηθούν από την ΒΑΣΗ (τους συλλόγους) ουσιαστικά. Όλοι ανεξαιρέτως κοίταγαν πως θα βολευτούν εντός της Ομοσπονδίας θεωρώντας ότι με αυτόν τρόπο θα εκπροσωπήσουν τα συμφέροντα των αθλητών τους, των συλλόγων τους, τα δικά τους καλύτερα!!!

Όλοι ήθελαν και θέλουν να είναι Διαιτητές, Προπονητές, μέλη Επιτροπών, Εθνικοί προπονητές, μέλη του ΔΣ και δεν συμμαζεύεται… Παρατήρησε αυτήν τι στιγμή τι συμβαίνει!!! Μικροί μεγάλοι εν δράση! Άρα δεν είναι θέμα ηλικίας! Είναι αμιγώς θέμα διοίκησης, από ποιους απαρτίζετε και τι θέλουν να κάνουν!

Εγώ προσωπικά ξέρω ότι όταν διοικείς, αξιολογείς!!! Εσύ είσαι καλός Προπονητής είσαι εκεί, εσύ είσαι καλός Διαιτητής εκεί και ούτω κάθε εξής!!! Το βλέπεις αυτό πουθενά!!! Όλοι παντού με απίστευτη σύγκρουση συμφερόντων προσωπικών, επαγγελματικών και το κυριότερο νομικών!!!

Η Διοίκηση αμιγώς φταίει τόσο τώρα όσο και κατά το παρελθόν με τις επιλογές της και οι σύλλογοι που τους ψήφιζαν γιατί οι επιλογές τους, τους ΒΟΛΕΥΑΝ!!!

Αυτή είναι φίλε μου η ρίζα του κακού! Ούτε ο Γερόλυμπος φταίει, ούτε ο Κραβαρίτης. Όλοι ξέρουν και όλοι είναι υπαίτιοι αυτής της κατάστασης!!!

ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΟΛΟΙ ΓΙΑ ΟΛΑ!!! Αν θέλουν να προχωρήσει το ΚΑΡΑΤΕ πρέπει να καταλάβουν όλοι τους, ότι δεν υπάρχουν Σωτήρες, Πολυεργαλεία, αλλά συστηματική δουλειά από συγκεκριμένους ανθρώπους σε συγκεκριμένες θέσεις!!!

Η Δουλειά της Ομοσπονδίας είναι η ανάπτυξη των Συλλόγων με ισονομία, αξιοκρατία και όχι ΜΕΜΟΝΩΜΕΝΑ βάση το ποιος κατέχει μια θεσούλα εντός της ΕΛ.Ο.Κ!!! Όλων των ΣΥΛΛΟΓΩΝ ανεξαρτήτως!!! Όλων των ΑΘΛΗΤΩΝ ανεξαρτήτως ποιου συλλόγου είναι!

 

Marios Sitaras:  Επίσης να ξέρεις και να γνωρίζεις ότι εγώ δεν έχω τίποτα προσωπικό με κανέναν για αυτό και τους βλέπω και τους κρίνω αντικειμενικά βάση του προσφερόμενου έργου τους και τι έχουν εισπράξει!!! Τους αξιολογώ αμιγώς πολιτικά!!! Θεωρώ ότι πρέπει να κανείς ακριβώς το ίδιο και να αφήσεις τους χαρακτηρισμούς!!! Όταν δε, τους χαρακτηρίζω δεν το κάνω για να τους ειρωνευτώ ή να τους κοροϊδέψω αλλά να σαρκαστώ την νοοτροπία που τους ακολουθεί, όχι αυτούς, όλους!!!

 

Η παραπάνω ήταν η εσωτερική αντιπολίτευση της ΕΛΟΚ και η παρακάτω είναι η απέναντι αντιπολίτευση του Γερόλυμπου από το δικό του λογαριασμό στο Facebook (για τον οποίο με έχει μπλοκάρει να μην τον διαβάζω και του κάνω κριτική):

 

Και θα κλείσουμε την ενότητα με μερικές παρατηρήσεις και ομολογίες από το Karatenews του Ακατανόμαστου Ελέφαντα!

1 Μαρτίου · Karatenews

Αναρωτιόμαστε, μπορεί δημόσιος υπάλληλος να αμείβεται από την ΓΓΑ ως υπάλληλος, από το σύλλογό του ως προπονητής (χωρίς Covid και με Covid) και από την ΕΛΟΚ ως ομοσπονδιακός προπονητής?

8 Απριλίου στις 10:14 π.μ. Karatenews

QUIZ: Νοθεία ή βλακεία?

Με έκπληξη διαπιστώνουμε στη sportdata ότι υπάρχουν αθλητές που προστέθηκαν μετά από την ημερομηνία που ορίζει η προκήρυξη!! Με ακόμα μεγαλύτερη έκπληξη βλέπουμε ότι υπάρχει αθλητής ο οποίος δηλώθηκε μία μέρα αργότερα στο σύστημα ΜΕΤΑ από την ημερομηνία κλήρωσης που αναγράφει η προκήρυξη!!!!!Σωστά διαβάζετε ΔΗΛΩΘΗΚΕ ΑΠΟ ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΑΘΛΗΤΗΣ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΤΗ ΚΛΗΡΩΣΗ ΤΟΥ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΥ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ!!!

Είναι δυνατόν να έχει γίνει η κλήρωση και μάλιστα μια μερα πριν και έπειτα να μπαίνει αθλητής στο σύστημα?

8 Απριλίου στις 2:58 μ.μ. · Karatenews

Βλέπουμε στη sportdata και αναρωτιόμαστε: Είναι δυνατόν το μέλος του ΔΣ Γιώργος Τζάνος, να δηλώνεται προπονητής στο σωματείο του?

είναι δυνατόν ο ομοσπονδιακός προπονητής Δημήτρης Τριανταφύλλης να δηλώνεται προπονητής στο σωματείο του?

είναι δυνατόν ο υπάλληλος της ΓΓΑ και με σύμβαση ομοσπονδιακός προπονητής Σπύρος Μαργαριτόπουλος να δηλώνεται προπονητής στο σωματείο του?

είναι δυνατόν ο ομοσπονδιακός προπονητής Κώστας Παππάς να δηλώνεται προπονητής στο σωματείο του?

είναι δυνατόν ο τεχνικός διευθυντής εθνικής ομάδας Κωνσταντίνος Γκουβούσης να δηλώνεται προπονητής στο σωματείο του?

και μάλιστα σε πανελλήνιο μοριοδοτούμενο πρωτάθλημα!!!!

Μήπως με αυτό το πρόεδρο (president) και τον γγ (general secretary) Όλα γίνονται? Μήπως εχει γίνει η ΕΛΟΚ τσιφλίκι κάποιων?

12 Απριλίου στις 10:10 π.μ. · Karatenews

Το δελτίο τύπου αναφέρει για απόλυτη επιτυχία και εμείς σύμφωνα με τις πληροφορίες μας αναρωτιόμαστε:

Είναι απόλυτη επιτυχία να υπάρχουν δηλωμένοι προπονητές και διαιτητές ταυτόχρονα?

να κάθεται σε καρεκλα προπονητή ο ομοσπονδιακός προπονητής? να κάθεται σε καρεκλα προπονητή o sport director? να κάνει ανακοινώσεις στο μικρόφωνο ο γ/γ/α? να κυκλοφορεί στον αγωνιστικό χώρο η Σέβη από τη Κύπρο? να κάνει διαιτησία ο τεχνικός διευθυντής διαιτησίας?

να ξεφεύγει ο χρόνος κατά τουλάχιστον 4 ώρες? ο πρόεδρος να έρχεται τη μέρα που παίζει το παιδί του ? να υπάρχουν μόνο τρείς διαιτητές στα 4 από τα 5 ταταμι? να μην έρχονται οι διαιτητές που είναι στη λίστα της wkf? να ξεκινάει μια ολόκληρη κατηγορία και επειδή ήρθε με 20 λεπτά καθυστέρηση αθλητής, να ξαναξεκινάς τη κατηγορία από την αρχή γιατί το είπε ο κουμπάρος του esco-bar και μέλος της ΚΕΔ?

να γίνονται ενστάσεις κατά της διαιτησίας από μέλη της και αφού γίνονται δεκτές , έπειτα και κατά τη διάρκεια των αγώνων να τους διώχνεις από το σώμα? να μην τηρούνται τα μέτρα κατά της εξάπλωσης του covid? να μην φοράνε οι προπονητές τη μάσκα όπως όριζε η προκήρυξη?

να μην υπάρχει ούτε ένα πανώ της ΕΛΟΚ? να μην υπάρχει η τεχνική καταλληλόλητα για συμμετοχές σε κατα και κουμιτε? Τελικά μήπως το πρωτάθλημα κηρυχθεί άκυρο?

19 Απριλίου στις 11:47 π.μ. · Karatenews  QUIZ: Η σφαγή των αμνών

Με αφορμή το πανελλήνιο στη Κατερίνη και τα γεγονότα που διαδραματίστηκαν αναρωτιόμαστε ποιος θα ήταν ο τίτλος της ταινίας με πρωταγωνιστή τον αρούλη που κόβει αθλητές και τα κοράκια του.

Πιο αναλυτικά αποφάσισε κατα παράβαση κανονισμού μαζί με τον ατάραχο και το κουμπαράκι του esco μπαρ να είναι chief στα ταταμι και η επισήμανση κάποιων τους έσωσε από τη διαγραφή! Αναρωτιόμαστε γιατί ήθελαν να βρίσκονται σε αυτές τις θέσεις?

Βεβαια το αποτέλεσμα δεν άλλαξε , εβαλαν τους κατ΄ εντολή τους αντιπροσώπους και η αποστολή εξετελέσθη.

Οι αμνοί πήγαν στη σφαγή , ο αρούλης προκειμένου να μην φαίνεται οτι κόβει αθλητές μαζί με την επιτροπή του ξυλορακετά, φρόντισαν να αφήσουν εκτός μεταλλίων αθλητές με διακρίσεις με ήθος και αξιοπρέπεια.

Αντ΄ αυτού προώθησαν αθλητές της βορείου Ελλάδος και νήσων και προφανώς αυτός ήταν και ο λόγος που το πρωτάθλημα πραγματοποιήθηκε εκτός αττικής.

Συμμετείχαν αθλητές που έβγαλαν δελτίο πριν ένα μήνα, συμμετείχαν αθλητές που δεν είχαν την τεχνική καταλληλόλητα και όμως η παρέα του αρούλη που κόβει αθλητές μαζί με τον υιο κλαρινογαμπρό του παραγαμπρίδη και τη παρέα τους έκαναν το θαύμα τους.

ΔΕΝ ΦΤΑΙΝΕ ΟΙ ΑΘΛΗΤΕΣ , γιατι δεν γνωρίζουν , αλλα μήπως το σεμινάριο έγινε για αυτό το λόγο? Γιατί αντί να γίνονται καλύτεροι , σηκώνουν τις σημαίες σαν σήματα μορς, χωρίς να γνωρίζουν τους κανονισμούς και βεβαια ανάλογα με τη προφανή καθοδήγηση που υπήρχε!

Ολοι ήταν εκεί και βοήθησαν στη τέλεση της σφαγής , ο αρούλης που κόβει αθλητές πρωτομάστορας, ο ατάραχος με τη κοπελιά, ο κουμπάρος του esco-μπαρ , ο πόντιος πητερ παν , ο φωνάλας , ο κλαρινογαμπρός, ο παραγαμπρίδης, ο πόντιος λαζαρος, ο κανελλος, η γεράκι, το μοντέλο, η νεαρά, ο gr εζης κ.α.

Μα κανείς δεν νοιάζεται για τους αθλητές και τους προπονητές τους? Μήπως είναι αμνοί και εσείς αχ, αμνοί ?

Το μόνο που τους ενδιαφέρει είναι η εκδρομή και τα 85€ τη μέρα . Μπράβο για το ήθος σας και την αξιοπρέπειά σας.

Εδώ αξίζει Σχόλιο: "ο αρούλης προκειμένου να μην φαίνεται οτι κόβει αθλητές "! Αυτό σημαίνει ότι ο Γερόλυμπος ομολογεί και καρφώνει τον Άρη Κραββαρίτη ότι τον χρησιμοποιούσε σαν εργαλείο για να κόβει αθλητές από τα πρωταθλήματα και από τη Σχολή Προπονητών!!!

 

27 Απριλίου στις 11:50 π.μ. · Karatenews: QUIZ: Μήπως έσπασαν το κοντερ? Μπέρδεψαν το σκαλιστήρι με το πληκτρολόγιο και την ανεμμογεννήτρια με ανεμιστήρα?

Με έκπληξη διαπιστώνουμε στα πρακτικά της Γενικής συνέλευσης που έχουν ανέβει στη διαύγεια ότι από 11/1/2022 έως 27/1/2022 είναι 45 μέρες διαφορά! Σωστά διαβάζετε ο Γενικός Γραμματέας Κώστας Μητρόπουλος για άλλη μια φορά μας ενημερώνει ότι η Γενική Συνέλευση πραγματοποιήθηκε στις 27/01/2022 και μάλιστα ευχαρίστησε το σώμα και ο πρόεδρος!!

Μας δουλεύουν? έχουν ιδέα τι συμβαίνει? έχουν καταλάβει τη θέση ευθύνης που έχουν? έχουν καταλάβει που βάζουν τις υπογραφές τους? Μήπως γελάνε τα karate-gi? Μήπως κατι πρέπει να γίνει? Μήπως είναι άκυρη η Γενική συνέλευσή? Μήπως δεν γνωρίζουν την ελληνική γλώσσα? Μήπως πρέπει να παραιτηθούν ?

ΟΛΟ ΛΑΘΗ επι Λαθών? Τι λένε τα υπόλοιπα μέλη του ΔΣ? Τι λέει η εποπτεύουσα?

Τι λένε τα μέλη της ομοσπονδίας ? Μήπως καλύτερα να ποτίζει κάποιος τα karate-gi αντί να γράφει και να εκτίθεται συνέχεια? Αφού δεν το έχει τι το θέλει το αξίωμα?

Αφήστε και τον άλλο με το κουστούμι , μήπως καλύτερα να βγάζει φωτογραφίες και να σταματήσει να υπογράφει πρακτικά που του δημιουργούν πρόβλημα στη καριερα του?

Μήπως κάποιος να τους ενημερώσει ? Μήπως ? Αναλυτικά τα πρακτικά που είναι αναρτημένα στη διαύγεια :https://diavgeia.gov.gr/.../%CE%A8%CE%92%CE%92%CE%99469...

Τα συμπεράσματα δικά σας και....... προσοχή στις υπογραφές σας

4 Μαΐου στις 9:53 π.μ. · Karatenews: QUIZ: Ούτε ενα βαλκανικό δεν μπορούμε να διοργανώσουμε?Ουτε την αποστολή?

Με έκπληξη διαβάζουμε στο site της Βαλκανικής Ομοσπονδίας ότι το Βαλκανικό πρωτάθλημα που θα γινόταν στην Ελλάδα και αναβλήθηκε το Μάρτιο , θα πραγματοποιηθεί τελικά στη Σερβία! Ο πρόεδρος με τον ΓΓ δεν έλεγαν ότι αναβλήθηκε και θα πραγματοποιηθεί αργότερα? μήπως τελικά ακυρώθηκε για την Ελλάδα? μήπως γίναμε διεθνώς ρεζίλι? Αυτά δεν έλεγε και στον υπουργό δημόσια στη Πάτρα ο Γ.Γ.Κώστας Μητρόπουλος?  Μήπως ελεγε και για το camp της εθνικής με τη συμμετοχή αθλητών από ξένες χώρες , ενώ ο ίδιος γνώριζε όπως και η εκτελεστική επιτροπή ότι δεν θα γίνει, αφού το ακύρωσαν, μια εβδομάδα ΠΡΙΝ το ανακοινώσει στον υπουργό!!!?

Γιατί δεν λέμε την αλήθεια? Που είναι όσοι καμάρωναν για το βαλκανικό? Που είναι ο sportdirector? Μήπως δεν τον απασχολεί τώρα που τακτοποίησε την αθλήτρια του και πήρε τη θέση άλλης κοπέλας στην εθνική? Αφήστε που για άλλη μια φορά η ΕΛ.Ο.Κ. αδυνατεί να οργανώσει την αποστολή!

Αναρωτιόμαστε είναι εθνική ομάδα ή όχι? Θα πάρει έγκριση μετάβασης από τη γγα? θα πάνε δωρεάν οι αθλητές όπως έταζαν? με το προϋπολογισμό και την λογιστική απεικόνιση, τι γίνεται? Βέβαια εάν σκεφτείτε ότι το κόστος για λίγους διαιτητές που μεταφέρθηκαν με πούλμαν για την Κατερίνη κόστισε στην ομοσπονδία 2,100€ (ΜΟΝΟ Η ΜΕΤΑΦΟΡΑ) σκεφτείτε πόσα θα ήθελαν για Βελιγράδι.

Βέβαια ακούσαμε,απο την εκτελεστική επιτροπή και για τον καθορισμό αποζημιώσεων μετακίνησης και διαμονής μελών Δ.Σ., μελών επιτροπών, διαιτητών και αθλητών με 0,35€/km όταν είναι απαραίτητη η χρήση του ιδιωτικού τους αυτοκινήτου και με 60€/ημέρα για διαμονή και διατροφή.  Συνεπώς με απλά μαθηματικά και σύμφωνα με αυτά που ψήφισε το ΔΣ, τη προηγούμενη εβδομάδα, για τις 50 κατηγορίες Χ 5 άτομα από καθε κατηγορία το κόστος ΑΝΑ ΗΜΕΡΑ είναι 15,000€ (250 ατομα Χ 60€) για διαμονή και διατροφή και 87,500€ (0,35*1000χλμ*250)το κόστος για την μεταφορά τους με ιδιωτικό αυτοκίνητο . Σύνολο 102,500 € με μια μερα διαμονή , χωρίς τους διαιτητές και τους βετεράνους!

Μήπως έπρεπε τελικά να γίνει στην Ελλάδα? Τα συμπεράσματα δικά σας.... και της εποπτεύουσας

13-5-2022 · Karatenews:  QUIZ: Παραιτήθηκε ο Γιωργάκης? Σύμφωνα με πληροφορίες κοντά στη γιορτή του μήπως παραιτήθηκε ο γιωργάκης, ο διορισμένος εκπρόσωπος που δεν ήξερε ούτε από πιο σωματείο ήταν εκπρόσωπος? Μήπως δεν ήξερε ούτε ποιον εκπροσωπούσε , ούτε τι κάνει ο εκπρόσωπος καθώς και ποιος τον έκανε εκπρόσωπο!?

Τι συνέβει? Τι έπαθε? Του το είπε ο δάσκαλος του που κόβει αθλητές? οι φίλοι του? μήπως είχαν πάρει τα μυαλά του αέρα? ή μήπως δεν μπορούσε να κάνει αυτά που ήθελε ως αθλητής , προπονητής, μέλος του δσ και εκπρόσωπος? αυτός δεν είναι που έλεγε ότι τα τοπικά κύπελλα είναι μοριοδοτούμενα? γνώριζε από διοικητικά? αυτός δεν είναι που ποτέ δεν έπαιρνε θέση για το συμφέρον των αθλητών? αυτός δεν είναι που δεν μίλαγε ποτέ και πάντα έλεγε σε όλα ΝΑΙ, χωρίς άποψη?

Τι εγινε ξαφνικά? Κατάλαβε και αυτός ότι τον χρησιμοποιούσαν? παραιτήθηκε άλλο ένα μέλος? Γιατί δεν μιλάει? Θα μας ενημερώσει κάποιος?


 Ζ – 29/5/22 – Ευρωπαϊκό WKF- Αποστολή Εθνικής Ομάδας με έξοδα των αθλητών και των γονιών τους! Cosmorama πρώην συνεργάτης του Γερόλυμπου!  (Ενότητες)

 

Η Ανακοίνωση της ΕΛΟΚ:,  3 Μαΐου, 2022,,  2.040

Η αποστολή της Ελλάδας στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα 2022

Οι καρατέκα που θα ταξιδέψουν στο Γκαζιαντέπ στα τέλη Μαΐου

 Με 14 μέλη θα εκπροσωπηθεί η Ελλάδα στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Καράτε Ανδρών, Γυναικών που θα διεξαχθεί στo Γκαζιαντέπ της Τουρκίας. To Διοικητικό Συμβούλιο της Ελληνικής Ομοσπονδίας επικύρωσε την εισήγηση της τεχνικής επιτροπής και την επιλογή 7 αθλητών και 7 αθλητριών που θα ταξιδέψουν στην, πόλη της νοτιοανατολικής Τουρκίας για τη διοργάνωση η οποία θα πραγματοποιηθεί από τις 25 έως τις 29 Μαΐου. 

Την αποστολή θα συνοδεύουν, οι προπονητές Σπύρος Μαργαριτόπουλος, Δημήτρης Τριανταφύλλης, Μαρίζα Σουμπασάκη.

Τα μέλη της αποστολής θα βρίσκονται από τις 5 έως και τις 8 Μαΐου στην Αθήνα και θα συμμετάσχουν στο προπονητικό camp που θα γίνει στη Αίθουσα «Γ. Κασσιμάτης» στο ΟΑΚΑ., –Η ελληνική ομάδα είναι:

 

ΑΝΔΡΕΣ: Λάμπρος Μαρκεσίνης,  ΚΑΤΑ,  ΑΣ Τζούντο Καράτε Αθηνών,, Στέφανος Ξένος, -60κ,  ΑΣ Οδυσσέας, Διονύσης Ξένος,  -67κ,  ΑΣ Οδυσσέας, Δημήτρης Στόλης,  -75κ,  ΑΣΚ Η Αδελφότητα, Κωνστ. Μαστρογιάννης, -84κ,  Δόξα Γαλατσίου, Γιώργος Τζάνος,  +84κ,  ΑΓΣ Sho Ku Kan, Χάρης Γιαννακός,   Ομαδικό, ΑΣ Ο δρόμος της Ειρήνης

ΓΥΝΑΙΚΕΣΤζωρτζίνα Ξένου,  ΚΑΤΑ,  ΑΣ Οδυσσέας, Στελίνα Τζίλια, -50κ,  ΑΣΣ Καράτε Λακκώματος, Μαρία Στόλη, -55κ,  ΑΣΚ Η Αδελφότητα, Μαρία Μαστρογιάννη,  -61κ,  Δόξα Γαλατσίου, Βίκυ Πανετσίδου,  -68κ,  Πανημαθιακός, Έλενα Χατζηλιάδου, +68κ,  Πιερικός, Κέλλυ Κυδωνάκη,  Ομαδικό, ΑΠΣ Φαιστός. 

Για ακόμα μια φορά η ΕΛΟΚ ΔΕΝ ανέλαβε την οικονομική επιβάρυνση της εθνικής αποστολής! Αεροπορικά εισιτήρια, ξενοδοχεία και έξοδα σίτισης των αθλητών της αποστολής τα πλήρωσαν οι αθλητές και οι γονείς τους σε μια εκκωφαντική επίδειξη του πτωχευμένου αθλητικού συστήματος της χώρας μας! Οι αθλητές και μερικοί συνοδοί γονείς πλήρωσαν από την τσέπη τους με το τουριστικό γραφείο Cosmorama (πρώην συνεργάτης του Γερόλυμπου με όλα τα ... κομφόρ!) να οργανώνει το ταξίδι κατά το διοκούν και όχι μετά από προσφορές για επιλογή της πλέον συμφέρουσας!

 

Στον επόμενο Πίνακα δίνονται οι συμμετοχές των χωρών κατά αλφαβητική σειρά!

Στον επόμενο Πίνακα δίνονται οι συμμετοχές των χωρών κατά πλήθος αθλητών!

Στον επόμενο Πίνακα δίνονται οι χώρες κατά φθίνουσα σειρά μεταλλίων!

Ακολουθούν τα συγχαρητήρια της ΕΛΟΚ στον ... εαυτό της για τις επιτυχίες των αθλητών για τους οποίους η ίδια δεν έκανε τίποτα! Η γραμμή της Διοίκησης είναι πάντα να παρουσιάζουν διαστρεβλωμένη την αλήθεια!

Οι Έλληνες αθλητές και αθλήτριες, που πήραν μετάλλια! Πηγή: Sportdata!

Σημειώνουμε ότι στα ΚΑΤΑ Ανδρών ο αθλητής μας ήρθε... 25ος! Τι κάνουν οι ... Καραμήτροι ομοσπονδιακοί προπονητές? Αποδεικνύεται ότι απέχουν έτη φωτός από τα ΚΑΤΑ, που έχει κλέψει η WKF από το παραδοσιακό καράτε!

Τέλος, ο τελευταίος που θα έπρεπε να πανηγυρίζει είναι ο Υφυπουργός Αθλητισμού, αφού η Υπηρεσία του επιχορηγεί ετησίως με ... 25.000 € την ΕΛΟΚ, όταν αυτή έχει 500.000 € έξοδα το χρόνο! Σε αυτά να προστεθεί ότι η Εθνική Ομοσπονδία για ακόμα μια φορά ΔΕΝ ανέλαβε όλο το βάρος της οικονομικής επιβάρυνσης της εθνικής αποστολής και η Γενική Γραμματεία Αθλητισμού έκανε για ακόμα μια φορά το ... παγώνι στα έξοδα αφήνοντας τους αθλητές και τους γονείς τους να πληρώσουν από την τσέπη τους τα αεροπορικά εισιτήρια και τα ξενοδοχεία! Θράσος κι αυτό!


 Η – 5/6/22 – Βαλκανικό WKF! Αποστολή Εθνικής Ομάδας με έξοδα των αθλητών και των γονιών τους! Cosmorama πρώην συνεργάτης του Γερόλυμπου!  (Ενότητες)

 

3.5.2022 – Η Ανακοίνωση της ΕΛΟΚ - ΒΑΛΚΑΝΙΚΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΠΑΙΔΩΝ-ΚΟΡΑΣΙΔΩΝ, ΒΕΤΕΡΑΝΩΝ & ΑΝΔΡΩΝ-ΓΥΝΑΙΚΩΝ

Η Βαλκανική Ομοσπονδία μας ενημέρωσε στις 27/04/2022 ότι η Βοσνία Ερζεγοβίνη αδυνατεί να οργανώσει το Βαλκανικό πρωτάθλημα παίδων-κορασίδων. Εξ αιτίας αυτής της αλλαγής, παρά τις ασφυκτικές προθεσμίες, αποφασίστηκε η Σερβία να αναλάβει την παραπάνω διοργάνωση εφόσον διοργανώσει παράλληλα και το πρωτάθλημα ανδρών-γυναικών και βετεράνων από 03-05/06/2022 στο Βελιγράδι.

Σύμφωνα με την προκήρυξη της Βαλκανικής Ομοσπονδίας που στάλθηκε στην Ομοσπονδίας μας την 01/05/2022 η καταληκτική ημερομηνία κράτησης και πληρωμή της προκαταβολής του 30% του κόστους διαμονής στα ξενοδοχεία που υποχρεωτικά διαμένουν οι αποστολές είναι η Παρασκευή 13/05/2022, ενώ καταληκτική ημερομηνία εξόφλησης του κόστους διαμονής είναι η Παρασκευή 20/05/2022.

Με νεότερη προκήρυξη που θα δημοσιευτεί στις 07/05/2022 σύμφωνα με πληροφορίες της Βαλκανικής Ομοσπονδίας θα ανακοινωθούν τα ξενοδοχεία που θα διαμείνουν οι αποστολές καθώς και το κόστος διαμονής.  

Λόγω του ασφυκτικού χρονικού περιθωρίου η ΕΛ.Ο.Κ. αδυνατεί να οργανώσει την αποστολή. Παρ όλα αυτά, το Δ.Σ. μη θέλοντας να στερήσει τη συμμετοχή των αθλητών που θα ήθελαν να ταξιδέψουν ιδιωτικά επιτρέπει αυτή την μετακίνηση των αθλητών μέσω των σωματείων της.

Η ΕΛ.ΟΚ. αναλαμβάνει μόνο να εκδώσει τα νέα διεθνή δελτία των αθλητών και τη δήλωσή τους στην αγωνιστική πλατφόρμα της Βαλκανικής. Οι σύλλογοι είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για την διοργάνωση, την διαχείριση και την πληρωμή των εξόδων της αποστολής των αθλητών και των συνοδών τους.

Οι αθλητές που μπορούν να δηλώσουν οι σύλλογοι στην αγωνιστική πλατφόρμα θα είναι:

Κατά προτεραιότητα οι τέσσερις (4) πρώτοι κάθε κατηγορίας του Πανελληνίου πρωταθλήματος Παίδων-Κορασίδων και οι έξι (6) πρώτοι κάθε κατηγορίας του Πανελληνίου πρωταθλήματος Ανδρών-Γυναικών.

Σε περίπτωση, που κάποιοι από τους αθλητές δεν δηλώσουν συμμετοχή και μείνουν κενές θέσεις στις κατηγορίες τότε θα εξεταστούν και άλλες δηλώσεις συμμετοχής με απόφαση τεχνικής επιτροπής.

Οι δηλώσεις για τις κατηγορίες των βετεράνων θα είναι ανοικτές και θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας σε περίπτωση πλήρωσης των θέσεων συμμετοχής

Έως και την Πέμπτη 12/05/2022 οι σύλλογοι πρέπει να δηλώσουν τους αθλητές τους που επιθυμούν να συμμετάσχουν συμπληρώνοντας την ηλεκτρονική δήλωση συμμετοχής. Η Δήλωση συμμετοχής πρέπει υποχρεωτικά να συνοδεύεται  από αντίγραφο διαβατηρίου του κάθε αθλητή που θα συμμετάσχει (τουλάχιστον 6μηνο περιθώριο έως την ημερομηνία λήξης).

Μετά το πέρας της προθεσμίας δεν θα είναι δυνατή καμία προσθήκη ή αλλαγή σε αθλητές, προπονητές συνοδούς συλλόγων από την ΕΛΟΚ και ανεξαρτήτως εάν τελικά συμμετάσχουν οι αθλητές ή όχι το παράβολο θα πρέπει να καταβληθεί.

Η διαμονή σύμφωνα με την προκήρυξη είναι υποχρεωτική στο ξενοδοχείο της διοργάνωσης, το πρακτορείο Cosmorama προσφέρθηκε να αναλάβει την διαδικασία κρατήσεων δωματίων, πληρωμών και μεταφορών. H ΕΛΟΚ συνιστά σε όσους συλλόγους επιθυμούν να επικοινωνήσουν με το πρακτορείο Cosmorama για να ενημερωθούν για την διαδικασία κρατήσεων δωματίων και μεταφορών σχετικά με το Βαλκανικό Πρωτάθλημα.
COSMORAMA,  Tel : +30 210 3642707,  Email: papadopoulou@cosmorama.gr

Οι προπονητές των συλλόγων να δώσουν ιδιαίτερη προσοχή στις κατηγορίες που θα δηλώσουν τους αθλητές της κατηγορίας Παίδων-Κορασίδων. Οι σύλλογοι είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για τις δηλώσεις συμμετοχής

Παρακαλούνται οι σύλλογοι των οποίων οι αθλητές θέλουν να συμμετάσχουν στο Βαλκανικό πρωτάθλημα να διαβάσουν προσεκτικά την προκήρυξη των αγώνων, τις προϋποθέσεις εισόδου και εξόδου από τη χώρα, να φροντίσουν ώστε να έχουν από όλους ανήλικους αθλητές δηλώσεις των κηδεμόνων τους και να είναι οι αθλητές ασφαλισμένοι.

ΑΚΟΛΟΥΘΟΥΝ ΟΙ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ ΤΗΣ ΒΑΛΚΑΝΙΚΗΣ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑΣ ΚΑΙ Η ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΤΩΝ ΑΓΩΝΩΝ!

 

 Όχι μόνο δεν ανέλαβε τη διοργάνωση των Βαλκανικών η ΕΛΟΚ, όπως κόμπαζε η Νέα Διοίκηση, αλλά για άλλη μια φορά ομολόγησε κυνικά την τελευταία στιγμή της ανικανότητάς της να οργανώσει την εθνική αποστολή για τους Βαλκανικούς στο Βελιγράδι!

Και θρασύτατα δεν δίστασε να πανηγυρίζει ανερυθρίαστα για τα μετάλλια, που κατέκτησαν οι αθλητές και οι γονείς με τα προσωπικά τους οικονομικά έξοδα!

 

ΕΛΟΚ - Ανακοίνωση 6 Ιουνίου, 2022 Συλλέκτες μεταλλίων και στο Βαλκανικό!

Με 25 μετάλλια επιστρέφουν οι Έλληνες και οι Ελληνίδες καρατέκα από το Βελιγράδι

Οι επιτυχίες του ελληνικού καράτε σε διεθνές επίπεδο, συνεχίζονται. Συνολικά 25 μετάλλια έφεραν στην Ελλάδα οι καρατέκα που μετείχαν στο Βαλκανικό Πρωτάθλημα Ανδρών, Γυναικών, Βετεράνων και μικρών ηλικιών, διοργάνωση που φιλοξενήθηκε το τριήμερο 4-6 Ιουνίου στο Βελιγράδι.

Χρυσά μετάλλια στους «μεγάλους» κατέκτησαν στο Κούμιτε ο Διονύσης Ξένος (-67κ.), η Κέλλυ Κυδωνάκη (+68κ.) και ασημένιο ο Στέφανος Ξένος (-60κ.), λίγες ημέρες μετά τις επιτυχίες τους στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα του Γκαζιαντέπ. Στην παρέα των «μεταλλιούχων» προστέθηκε ο Τάσος Χασανάκος με την τρίτη θέση στα -67κ. και η Τζωρτζίνα Ξένου με το χάλκινο μετάλλιο στο ΚΑΤΑ γυναικών.

Ωστόσο το μεγαλύτερο ενδιαφέρον συγκέντρωσαν τα παιδιά ηλικίας 8-13 ετών που αγωνίστηκαν με τα ελληνικά χρώματα, κατακτώντας μετάλλια και κυρίως αποκομίζοντας πολύτιμες εμπειρίες. «Είναι το μέλλον του ελληνικού καράτε όλα αυτά τα παιδιά, που έχουν πλέον τη δυνατότητα να αγωνιστούν σε διεθνείς διοργανώσεις και να μπουν από νωρίς σε ένα υψηλότερο επίπεδο ανταγωνισμού» είπε ο πρόεδρος της Ελληνικής Ομοσπονδίας Καράτε, Θεόδωρος Σιετής και πρόσθεσε: «Οι επιτυχίες στο βαλκανικό σε συνδυασμό βέβαια με τα πέντε μετάλλια που κατέκτησαν οι αθλητές και αθλήτριές μας στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα, δείχνουν ότι δουλεύουμε προς τη σωστή κατεύθυνση. Το 2022 εξελίσσεται πολύ καλά για τα ελληνικά χρώματα. Είμαστε αισιόδοξοι ότι οι επιτυχίες θα συνεχιστούν και στο Ευρωπαϊκό Νέων που ακολουθεί σε λίγες ημέρες».

Στο Βαλκανικό Πρωτάθλημα συμμετείχαν περίπου 1.300 αθλητές και η Ελλάδα ολοκλήρωσε την παρουσία της με 25 μετάλλια (8 χρυσά – 6 ασημένια – 11 χάλκινα). Τα κατέκτησαν οι εξής:

ΧΡΥΣΑ: Διονύσης Ξένος (-67κ. ΑΝΔΡΩΝ), Κέλλυ Κυδωνάκη (+68κ ΓΥΝΑΙΚΩΝ), Αγ. Μωραϊτης (-50κ. 13yrs), Ελένη Σιταρά (ΚΑΤΑ 13yrs)

ΑΣΗΜΕΝΙΑ: Στέφανος Ξένος (-60κ. ΑΝΔΡΩΝ), Αγ. Περγαλία (+44κ. 11yrs), Γρ. Σιετής (-52κ. 12yrs), Ελ. Ζερβού (ΚΑΤΑ 13yrs), Ομαδικό Κάτα (Κορίτσια, 12-13yrs): – Β. Παπασπυρου, – Σπ. Μπουγιουκλακη, – Στ. Χρυσανθακοπουλου

ΧΑΛΚΙΝΑ: Τάσος Χασανάκος (-67κ. ΑΝΔΡΩΝ), Τζωρτζίνα Ξένου (ΚΑΤΑ ΓΥΝΑΙΚΩΝ), Αναστ. Αναστασιάδη (+50κ. 12yrs), Νικολ. Ασβεστοπούλου (-36κ. 11yrs), Μιχ. Γκοντόπουλος (-40κ. 11yrs), Αγγ. Μπιτσώρης (-42κ. 12yrs), Αδ. Μωραϊτης (-45κ. 11yrs), Ελ. Παπαβασιλείου (-45κ. 12yrs), Σ. Παυλίδης (-42κ. 12yrs), Βαλ. Χύτη (-37κ. 10yrs), Μ. Νικηφόρος (ΚΑΤΑ 8yrs)

Τέλος, στο βαλκανικό βετεράνων μετάλλια κατέκτησαν οι: Ελένη Κωτσίρη, Σταύρος Μπίμπας, Γιάννης Τσαρούχας, Γιώργος Πελέκης (χρυσά), Νεκτάριος Ξένος (ασημένιο).

 

Ο Πίνακας Συμμετοχών αθλητών των Βαλκανικών χωρών και Μεταλλίων κατά σειρά Μεταλλίων είναι ο επόμενος:

Τις θέσεις των Ελλήνων αθλητών μπορείτε να τις δείτε αναλυτικά στο Βιβλίο Αποτελεσμάτων (με κλικ εδώ)

και τον "βετεράνο", που πήρε το χρυσό στα κάτα βετεράνων στην επόμενη ανάρτησή του! Τώρα, πώς ένας επαγγελματίας "Σιχάν" κατεβαίνει σε αγώνες απλών υποτίθεται ερασιτεχνών αθλητών και μοστράρεται για πρωταθλητής, είναι άλλου παπά ευαγγέλιο!


 Θ – Παγκόσμια θλίψη στο καράτε από τον θάνατο του Κώστα Κάσση!  (Ενότητες)

 

Η WKF θρηνεί τον θάνατο του Κώστα Κάσση.

07-06-2022

Η WKF με βαθιά λύπη πληροφορήθηκε για τον θάνατο του «sensei» του Καράτε και της εικόνας του αθλήματος Κώστα Κάσση.

Ο ειδικός στο καράτε Κώστας Κάσης έφυγε από τη ζωή την Τρίτη μετά από μακρά ασθένεια. Ο κ. Κάσσης ήταν Μαύρη Ζώνη 8ου Βαθμού στο Shito-Ryu και ένας από τις πιο φημισμένες αυθεντίες του Καράτε στον κόσμο.

Η διάκριση και η εξειδίκευσή του ήταν θεμελειώδεις για την Παγκόσμια Ομοσπονδία Καράτε καθώς ήταν πρόεδρος της Τεχνικής Επιτροπής της WKF και μέλος των Επιτροπών Αθλητισμού & Κανονισμών και Κατάταξης της WKF. Στο παρελθόν είχε ενεργήσει ως μέλος της Επιτροπής Διαιτητών της WKF.

Γεννημένος στα Ιωάννινα, Ελλάδα, ο κ. Κάσσης μετακόμισε στην Αυστραλία όταν ήταν 4 ετών και ξεκίνησε να ασχολείται με το Καράτε σε ηλικία 15 ετών. Αφιέρωσε τη ζωή του στην πειθαρχία του καράτε και είχε ένα σταθερό και αμείλικτο πάθος για το άθλημα, που μοιραζόταν με τον κόσμο αφού είχε κατακτήσει όλες τις πτυχές της πειθαρχίας, ως αθλητής, εκπαιδευτής, κριτής και αξιοματούχος.

Ο κ. Κασσής έπαιξε καθοριστικό ρόλο στην ανάπτυξη του Καράτε στην Ωκεανία και κατείχε αρκετές υψηλές θέσεις λήψης αποφάσεων στην Ομοσπονδία Καράτε Ωκεανίας (OKF). Η WKF συμμετέχει με την OKF και την παγκόσμια κοινότητα του Καράτε εκφράζοντας τα θερμά της συλλυπητήρια στην οικογένεια και τους φίλους του Κώστα Κάσση αυτή τη στιγμή της μεγάλης θλίψης.

Ο πρόεδρος της WKF, Αντόνιο Εσπίνος, δήλωσε:

«Ο θάνατος του Κώστα Κάσση είναι μια τεράστια απώλεια για την WKF και ολόκληρη την οικογένεια του Καράτε. Η εξαιρετική συνεισφορά του στην πρόοδο του Καράτε ήταν απαράμιλλη, τόσο πολύ, που είναι ένας από τους βασικούς παράγοντες που κάνουν το Καράτε την προηγμένη και θεαματική πειθαρχία που είναι σήμερα.

«Επιπλέον, ήταν αγαπητός φίλος για πολλούς από εμάς. Ήταν ευγενικός, στοργικός και ένας υπέροχος άνθρωπος διαχρονικά. Αντιπροσώπευε τέλεια τις πολλές αξίες του αθλήματός μας και θα μας λείψει πραγματικά».

 

Το ανωτέρω κείμενο αποτελεί μετάφραση της κατωτέρω ανακοίνωσης της WKF:

 

WKF mourns passing of Con Kassis

2022-06-07

The WKF is deeply saddened to learn about the passing of Karate “sensei” and icon of the sport Con Kassis.

Karate expert Con Kassis passed away Tuesday after a long disease. Mr Kassis was an 8th-Degree Black Belt in Shito-Ryu and one of the most reputed Karate authorities in the world.

His prominence and expertise were essential for the World Karate Federation as he was the chairman of the WKF Technical Commission and a member of the WKF Sports and Rules and Ranking Commissions. He previously had acted as a member of the WKF Referee Commission.

Born in Ioannina, Greece, Mr Kassis moved to Australia when he was 4, and he first started practicing Karate at the age of 15. He devoted his life to the discipline and had a firm and relentless passion for the sport that he shared with the world after mastering all the aspects of the discipline, as a competitor, instructor, judge, and official. 

Ο Con Kassis (πρώτος αριστερά) συμμετέχει σε συνεδρίαση της Επιτροπής Αθλητισμού της WKF.

 

Mr Kassis played a crucial role in the development of Karate in Oceania, and he held several high decision-making positions in the Oceania Karate Federation (OKF). The WKF joins the OKF and the global Karate community in extending its deepest condolences to Con Kassis’ family and friends at this time of great sorrow.

WKF President Antonio Espinós said:

“Con Kassis’s passing is a tremendous loss for the WKF and the whole Karate family. His outstanding contribution to the progress of Karate has been unparalleled; so much so, that he is one of the key actors in making Karate the advanced and spectacular discipline that it is today.

“Moreover, he was a dear friend to many of us. He was kind, caring, and a wonderful human being through and through. He perfectly represented the many values of our sport, and he will be truly missed."


 Ι – Shito-ryu Karate-do: Πελέκης - Ζεύκης - Iwata!  (Ενότητες)

 

Από την 16/5/2022 ο Γιαννης Μοσχόβας είχε δημοσιεύσει ότι θα έφερνε ΜΟΝΟΣ του τον δάσκαλο Γκένζο Ιβάτα για σεμινάριο και εξετάσεις στο τέλος Ιουνίου, όπως έγραφε στην αφίσα κατωτέρω. Φυσικά θα είχε κάνει και μόνος του τον οικονομικό διακανονισμό με τον δάσκαλο! Στην ανακοίνωση αυτή δεν αναφέρονταν οι Ζεύκης και Πελέκης και ούτε σε καμιά άλλη δική τους αναφέρονταν σε αυτή την εκδήλωση! Από αυτό βγαίνει το συμπέρασμα ότι οι Ζεύκης και Πελέκης δεν συμμετείχαν σε αυτή την πρόσκληση του δασκάλου. Από το περιβάλλον του Σίτο-ρίου μάλιστα είχα μάθει ότι οι Ζεύκης και Πελέκης είχαν βαλθεί να ακυρώσουν αυτό το σεμινάριο και εξετάσεις του Μοσχόβα και είναι προφανές ότι οι δύο "δάσκαλοι" είχαν αποφασίσει να αναπτυχθούν μέσω του Κώστα Κάσση, κουμπάρου του Γιώργου Πελέκη, που λόγω της θέσης του στην Παγκόσμια τους άνοιγε και την πόρτα της ΕΛΟΚ διάπλατα, ξεχνώντας πάντα ότι και οι δύο δεν έχουν άδεια άσκησης επαγγέλματος προπονητή από τη ΓΓΑ, ενώ ο Μοσχόβας έχει!

Δυστυχώς, όμως, δεν τους βγήκε! Ο αιφνίδιος θάνατος του Κώστα Κάσση σε ηλικία περίπου 60-62 ετών τους άφησε σύξυλους να αιωρούνται στο διάστημα! Μην έχοντας, λοιπόν, καμιά εμπιστοσύνη στους ίδιους τους εαυτούς τους και στηριζόμενοι πάντα στο δεκανίκι ενός "δασκάλου" από το εξωτερικό στράφηκαν και πάλι στον Γκένζο Ιβάτα, ο οποίος έτριβε τα χέρια του φυσικά!!!

Το έχει πει και ο μεγάλος φιλόσοφος Θανάσης Βέγγος (όχι ... Φυλακτός!):  "ΠΕΛΆΑΑΤΕΣ ΜΟΥ!!!" Χωρίς καμιά προσωπικότητα οι έλληνες δάσκαλοι του Σίτο-ρίου έχουν ανάγκη τη στήριξη των ψευδο-νταν από τον Ιάπωνα, που μας έχει γεμίσει καθρεφτάκια και χαϊμαλιά από το τέταρτο Νταν και πάνω! Αυτό είναι σήμερα το Σίτο-ρίου καράτε! Η Πανελλήνια Ομοσπονδία Παραδοσιακού Καράτε δεν τους εμπνέει, διότι χάνουνε τις πωλήσεις των Νταν-μαϊμού!!!

Ακολουθούν οι γελοίες, υποκριτικές και εσπευσμένες ανακοινώσεις των Ζεύκη και Πελέκη για τη συμμετοχή τους στα σεμινάρια και εξετάσεις του Γκένζο Ιβάτα την 15η/6/2022 και 16η/6/2022 στο λογαριασμό Facebook του Ζεύκη και στο site dynamicsports.gr, αμέσως μόλις βρέθηκαν στο αδιέξοδο μετά τον αιφνίδιο θάνατο του Κώστα Κάσση την 7/6/2022! Ούτε τον εκλιπόντα δεν σεβάστηκαν!

Για τον Γκένζο Ιβάτα οι Έλληνες είναι τα κορόιδα για τα σεμινάρια και Νταν-Ιαπωνίας-Μαϊμού, αφού έρχεται κάθε τρία χρόνια και μοιράζει Νταν χωρίς τις απαραίτητες πολυετείς προπονήσεις, ενώ κάθε τρία χρόνια παίρνει και μαζεμένα τα "παράβολα" για τα χαρτιά της αντιπροσώπευσης, όπως τα κατωτέρω (με κλικ στο καθένα)!

 

Τα ανωτέρω έγγραφα "certificates of affiliation", δηλαδή "πιστοποιητικά σύνδεσης-συνεργασίας" του Ιβάτα προς τους Ζεύκη και Πελέκη προφανώς και δεν αποτελούν  μοναδικά έγγραφα "αποκλειστικής αντιπροσώπευσης"! Ο Ιβάτα μπορεί να δώσει ακόμα δέκα τέτοια έγγραφα σε όποιους του εξασφαλίσουν "πελάτες" για σεμινάρια και Νταν! Όπως φαίνεται στα έγγραφα ο Ζεύκης έχει τον αριθμό 311-1 (311 είναι η Χώρα-Κορόιδο Ελλάδα) και ο Πελέκης έχει τον αριθμό 311-2! Και όπως βλέπετε τους δίνει την ίδια τριετή διάρκεια στα έγγραφα συνεργασίας, ώστε με ένα ταξίδι να εισπράττει από όλους και σεμινάρια και εξετάσεις Νταν και "παράβολα" για τις "αντιπροσωπεύσεις"!

 

Καλό θα ήταν όλοι οι επίδοξοι δάσκαλοι να μην χτίζετε παλάτια στην άμμο! Τα σεμινάρια και οι διδασκαλίες καράτε, οι εξετάσεις Νταν και η έκδοση διπλωμάτων Νταν αποτελούν επιχειρηματικές και εμπορικές δραστηριότητες, που υπόκεινται σε ΦΠΑ και φορολογία, οπότε δεν μπορούν να διοργανώνονται από Έλληνες για αλλοδαπούς, οι οποίοι δεν είναι φορολογικοί κάτοικοι Ελλάδας, στα μουλωχτά παραβλέποντας τη φορολογική νομοθεσία της χώρας μας! Ανά πάσα στιγμή μπορεί να γίνει καταγγελία από οποιονδήποτε θιγόμενο στο Υπουργείο Οικονομικών, στις Εφορίες ή στο ΣΔΟΕ με τεράστιες συνέπειες για εσάς! Αυτά που ξέρατε, να τα αφήσετε, διότι η δική σας γαϊδουριά να θίγετε αδιάφοροι τα συμφέροντα άλλων δεν θα απολαμβάνει για πάντα την άφεση αμαρτιών από τους άλλους!


 Κ - Συγκεντρωτικά οι αυταπόδεικτες διαχρονικές παρανομίες της Ελληνικής Ομοσπονδίας Καράτε από τη μελέτη των Εκθέσεων των Ορκωτών Λογιστών παλαιότερων και πρόσφατων!  (Ενότητες)

 

Οι Έλεγχοι των Ορκωτών Λογιστών, που ορίστηκαν και από τις δύο παρατάξεις, ήταν, «Φιλικές Συμβουλευτικές Εκθέσεις» ευρημάτων για διορθώσεις στον τρόπο λειτουργίας της ΕΛΟΚ και «ΟΧΙ Ελεγκτικές Εποπτείες» από Αρμόδιες Αρχές Επιτήρησης με τιμωρίες και πρόστιμα!

Αποδεδειγμένα Ευρήματα των Ορκωτών Λογιστών κατά Κατηγορίες κατά την 25ετή λειτουργία της αμαρτωλής ΕΛΟΚ με τις Παλιές, αλλά και τη Νέα Διοίκηση φυσικά λόγω κληρονομιάς, συνήθειας και ροπής προς την με κάθε μέσο ιερή εξουσία!

α/α

Από παραβάσεις των Παλαιών Διοικήσεων …

… σε πιθανές μόνιμες και διαχρονικές Παρανομίες:

Α

Από εσκεμμένες λογιστικές Παραβάσεις …

… σε προγραμματισμένες Παρανομίες!

1

Κρατούσαν παράνομο δεύτερο "πρόχειρο βιβλίο"

Η πράξη αυτή αποτελεί το απόλυτο αποδεικτικό για την απόκρυψη οικονομικών μεγεθών για την Εφορία και στις εμπορικές επιχειρήσεις τιμωρείται με το λεγόμενο «ρίξιμο των βιβλίων» και μεγάλα πρόστιμα!

2

Παρανόμως οι παλιές διοικήσεις δεν τηρούσαν Βιβλίο Περιουσιακών Στοιχείων. Δεν απεικονίζονται η αξία κτήσης και οι αποσβέσεις του πάγιου εξοπλισμού της ΕΛΟΚ! Το Βιβλίο αυτό συμπληρώθηκε ελλιπέστατα και προσεγγιστικά στο τέλος του 2021 από τη Νέα Διοίκηση της ΕΛΟΚ.

 

Αυτό σημαίνει ότι μπορεί με λεφτά της ΕΛΟΚ οι Παλιές Διοικήσεις να αγόραζαν αντικείμενα για το σπίτι τους ή τα γυμναστήριά τους!

3

Κρατούνταν ανεπίτρεπτα μεγάλα ποσά εκτός τραπεζικού λογαριασμού και στο χρηματοκιβώτιο ποιου?

Αυτά τα ποσά ήταν μετρητά από εισπράξεις χέρι με χέρι μετά από την κατάσχεση του τραπεζικού λογαριασμού, τα οποία μόνο στα χέρια του Ενός και Μοναδικού Αφεντικού της ΕΛΟΚ θα κρατιόνταν!

4

Έκαναν συνεχείς παράνομες συναλλαγές με ποσά άνω των 500 € εκτός τραπεζικού συστήματος

Αυτό αποτελεί καραμπινάτη οικονομική παράβαση!

5

Τα μπλοκ εισπράξεων και πληρωμών δεν καταχωρίζονταν ως έντυπα αξιών.

Αυτό αποτελεί καραμπινάτη λογιστική παράβαση!

6

Τα παραστατικά εισπράξεων και πληρωμών ήταν αθεώρητα από την Περιφέρεια.

Αυτό σημαίνει ότι έδιναν δήθεν επίσημες αποδείξεις είσπραξης χρημάτων, οι οποίες τελικά ήταν μαϊμού και δεν καταχωρίζονταν πουθενά! Μαύρο χρήμα!!!

7

Η ΕΛΟΚ έχει έδρα στο Μαρούσι, ενώ η Γραμματεία της, που αποτελεί την πραγματική της έδρα, βρίσκεται στα Άνω Λιόσια!

Η έδρα της ΕΛΟΚ βρίσκεται εκεί που βρίσκεται η Γραμματεία της και τα Βιβλία της! Καραμπινάτη παράβαση, που συνεχίζει και η Νέα Διοίκηση!

8

Πληρώνονταν δαπάνες εκτός του Σκοπού βάσει του καταστατικού.

Η παράβαση αυτή έχει σαν συνέπεια την αφαίρεση της ειδικής αθλητικής αναγνώρισης!

9

Εφαρμόζονταν λανθασμένες λογιστικές πρακτικές στα Έσοδα από συνδρομές, ταυτότητες, Κύου, Νταν, Σχολές Προπονητών και άλλα.

Όλα αυτά τα έσοδα είναι παράνομα και νομικά και λογιστικά και ταμειακά και με βάση τον Σκοπό για τον οποίο η ΕΛΟΚ αναγνωρίστηκε από την ΓΓΑ!

10

Παρανόμως υπάρχουν προ-εκτυπωμένες οι υπογραφές των Προέδρου-Ταμία-Γραμματέα στα μπλοκ εισπράξεων

Καραμπινάτη παρανομία δια της οποίας εισέπραττε μόνον το Αφεντικό δια των υπαλλήλων του, ενώ οι κατά νόμο αρμόδιοι δεν έπαιρναν είδηση τι γινόταν!

11

Δεν υπέβαλλε η ΕΛΟΚ τις τρίμηνες καταστάσεις συμφωνητικών στην Εφορία!

Φορολογική παράβαση, η οποία ενοχοποιεί και κάποιους στην Εφορία Νέας Ιωνίας, οι οποίοι κάποτε είχαν λάβει λεπτομερή καταγγελία για τις παρανομίες της ΕΛΟΚ και την είχαν καλύψει με ένα πρόστιμο των 100 € λόγω μη δήλωσης της αλλαγής της έδρας, την οποία αλλαγή ακόμα μέχρι σήμερα δεν έχει γίνει!!!

12

Δεν μιλάνε οι εκθέσεις των Ορκωτών Λογιστών για τους αγώνες και τα σεμινάρια των παράνομων προπονητών και ταυτόχρονα μελών των ΔΣ μέσω της Sportdata, που είχε σύμβαση μόνο με την ΕΛΟΚ, και πού πήγαν τα έσοδα από αυτά!!!

Πολυετείς καραμπινάτες μικτές παραβάσεις κατά τις οποίες προπονητές και ταυτόχρονα μέλη του ΔΣ (απαγορεύεται) έκαναν αγώνες σε στιλ και σεμινάρια «υπό την αιγίδα της ΕΛΟΚ» (απαγορεύεται) σε στάδια του Δημοσίου (απαγορεύεται) και μέσω της Sportdata (απαγορεύεται) με τα έσοδα να εξαφανίζονται!!!

13

Δεν δίνονται τα μέλη των ΔΣ από τον Λογιστή των Παλαιών Διοικήσεων, ενώ δίνονται τα μέλη των ΔΣ της ΕΛΟΚ από τον Λογιστή της Νέας Διοίκησης.

Στις τέσσερις εκθέσεις του Λογιστή του Γερόλυμπου τα αρμόδια ΔΣ δεν αναφέρονται εσκεμμένα, ενώ στις τρεις εκθέσεις του Λογιστή της Νέας Διοίκησης αναφέρονται! Απόδειξη ότι όλες οι εκθέσεις συντάχθηκαν κατά παραγγελία!!!

 

Οι Πρόεδροι και οι Αναπληρωτές των ΔΣ/ΕΛΟΚ φέρουν τη μέγιστη ευθύνη για τις παρανομίες της ΕΛΟΚ:

Γερόλυμπος, Σανιώτης, Παπαδημητρόπουλος, Μπουλούμπασης, Ποντίδα-Γερολύμπου, Μπαλασόπουλος, Σιετής, Χρήστου!!!

 

Β

Νομικές Παραβάσεις

 Παλαιές και Σύγχρονες

14

Ενώ η κατάσχεση του τραπεζικού λογαριασμού ήταν μόνο για 61.752 €, με αφορμή αυτή την κατάσχεση οι Παλιές Διοικήσεις είχαν παροπλίσει τον τραπεζικό λογαριασμό και έκαναν συναλλαγές 380.000 € το χρόνο με μετρητά!!!

 Η προφανής λύση για τον προβληματικό τραπεζικό λογαριασμό της ΕΛΟΚ, που αποδεικνύει την καραμπινάτη παρανομία να αποκλειστεί η χρήση του, ήταν να απομονωθεί το ονομαστικό ποσό κατάσχεσης!

15

Εντοπίστηκαν πολλές φοροτεχνικές παραβάσεις και λογιστικά λάθη Παλαιών και Νέας Διοικήσεων.

Κάθε ομάδα από αυτές τις φοροτεχνικές παραβάσεις αποτελεί και μια ομάδα παρανομιών!

16

Η ΕΛΟΚ έχει έδρα στο Μαρούσι, ενώ η Γραμματεία της, που αποτελεί την πραγματική της έδρα, βρίσκεται στα Άνω Λιόσια!

Η έδρα της ΕΛΟΚ πρέπει να βρίσκεται εκεί που βρίσκεται η Γραμματεία της και τα Βιβλία της! Καραμπινάτη παράβαση!

17

Δεν αναφέρονται τα υπεύθυνα μέλη των ΔΣ κατά τις περιόδους των ελέγχων.

Δεν αναφέρονται, ενώ πρέπει να αναφέρονται για τον καταλογισμό των ευθυνών!

18

Γίνονταν εισπράξεις και πληρώνονταν δαπάνες εκτός Σκοπού βάσει του καταστατικού.

Παρανομία, που στερεί την ειδική αθλητική αναγνώριση της ΕΛΟΚ από την ΓΓΑ!

19

Εφαρμόζονταν λανθασμένες λογιστικές πρακτικές στα Έσοδα από συνδρομές, ταυτότητες, Κύου, Νταν, Σχολές Προπονητών και άλλα.

Όλα αυτά τα έσοδα είναι παράνομα και νομικά και λογιστικά και ταμειακά και με βάση τον Σκοπό για τον οποίο η ΕΛΟΚ αναγνωρίστηκε από την ΓΓΑ!

20

Οι εσωτερικοί και οι εξωτερικοί δικηγόροι ήταν χωρίς συμβάσεις με την ΕΛΟΚ, που να είχαν κατατεθεί στη Εφορία.

Παρανομία, που έδινε τη δυνατότητα στα μέλη του ΔΣ και τον Επίτιμο Γιώργο Γερόλυμπο να πληρώνουν τους δικηγόρους της ΕΛΟΚ μέσω της ΕΛΟΚ για προσωπικές τους υποθέσεις, όπως π.χ. τον Ι. Μουρνιανάκη για τις υποθέσεις του Γερόλυμπου εναντίον του Αντόνιο Εσπίνος στο Αθλητικό Δικαστήριο της ΔΟΕ!

21

Παρανόμως πληρώνονταν αμοιβές σε μέλη των Δικαστικών Επιτροπών

Τα μέλη των Δικαστικών Επιτροπών της ΕΛΟΚ παράνομα ήταν εξωτερικοί της ΕΛΟΚ δικηγόροι και όχι μέλη των συλλόγων της! Αυτό έχει σαν συνέπεια τις «κατά παραγγελία» αποφάσεις εναντίον των αντιπάλων της Διοίκησης!

22

Τα νομικά έξοδα ήταν εξόφθαλμα τεράστια και εκτός κάθε πραγματικότητας!

Διότι οι δικαστικές υποθέσεις προς εξόντωση των αντιπάλων ήταν πολλές και ταυτόχρονα οι υποθέσεις του Γερόλυμπου στο Αθλητικό Δικαστήριο της ΔΟΕ ήταν πανάκριβες!

23

Δεν μιλάνε οι εκθέσεις των Ορκωτών Λογιστών για τα σεμινάρια των παράνομων προπονητών και ταυτόχρονα μελών των ΔΣ μέσω της Sportdata, που είχε σύμβαση μόνο με την ΕΛΟΚ, και πού πήγαν τα έσοδα από αυτά!!!

Γινόταν παράνομη εκμετάλλευση της ΕΛΟΚ, της Sportdata, των αδειών από τις Περιφέρειες, των σταδίων του Κράτους και της ΓΓΑ για παράνομα σεμινάρια και αγώνες στιλ των προπονητών και ταυτόχρονα μελών του ΔΣ!

 

Προφανώς, μεγάλη επίσης ευθύνη φέρουν και όλα τα μέλη των κατά καιρούς ΔΣ της ΕΛΟΚ:

Γερόλυμπος, Μπουλούμπασης, Δημητριάδης, Μπίκας, Βόβλας, Κοσμίδης, Χονδροματίδης, Καρβούνης, Γκουβούσης, Πάσης, Ράλλης, Χανικιάν, Ποντίδα-Γερολύμπου!

 

Γ

Ταμειακές Παραβάσεις

 Μιλάμε για ένα Ταμείο ... Μπάχαλο!

24

Κατά τους ετήσιους ελέγχους η μέτρηση του Ταμείου γινόταν μόνο μια φορά και εκτός του χρονικού διαστήματος του ελέγχου.

Ποια αξιοπιστία έχει μία μόνο μέτρηση στο διάστημα μιας ετήσιας λειτουργίας του Ταμείου και μάλιστα εκτός αυτού του διαστήματος? Καμιά!!!

25

Πληρώνονταν παράνομα τα οδοιπορικά μελών του ΔΣ και άλλων χωρίς επαρκή δικαιολογητικά

Κλασική στρατηγική υποκλοπής μικροποσών, που δεν θα αναζητιόνταν οι αποδείξεις, από λιγούρηδες! Τι να πει κανείς!!!

26

Οι επί τέσσερα χρόνια ίδιες υποδείξεις από τους Ορκωτούς Λογιστές δεν εισακούστηκαν!

Ακόμα και σήμερα πολλές από αυτές δεν έχουν εισακουστεί!

27

Κατά τις Παλιές Διοικήσεις κινούσαν μεγάλα ποσά σε δαπάνες χωρίς επαρκή δικαιολογητικά.

Καραμπινάτη παρανομία, συνέπεια του ότι τις αποφάσεις τις έπαιρνε ένα άτομο και τις εφάρμοζε άμεσα!

28

Υπάρχουν εσκεμμένες αοριστίες στα έσοδα και στις δαπάνες. Εισπράττονταν τεράστια ποσά για διπλώματα Κύου και Νταν από αθλητές-προπονητές με την ψευδή αιτιολογία "έκτακτη οικονομική ενίσχυση για τους σκοπούς της ΕΛΟΚ"!

Εσκεμμένη μέθοδος δημιουργία μιας χαοτικής κατάστασης, όπου ο «λύκος στην αναμπουμπούλα χαίρεται»!

Το δίπλωμα εκδίδεται ως αντικείμενο στο όνομα ιδιώτη και άρα η πώλησή του παίρνει ΦΠΑ και φορολογείται!

29

Υπάρχουν ασάφειες στις ετήσιες οφειλές συνδρομών των συλλόγων-μελών.

Δεν υπάρχει βιβλίο συνδρομών των μελών???

30

Παρανόμως υπάρχουν προ-εκτυπωμένες οι υπογραφές των Προέδρου-Ταμία-Γραμματέα στα μπλοκ εισπράξεων

Καραμπινάτη παρανομία δια της οποίας εισέπραττε μόνον το Αφεντικό δια των υπαλλήλων του και οι κατά νόμο αρμόδιοι δεν έπαιρναν είδηση τι γινόταν!

31

Πληρώνονταν σχετικά μεγάλα ποσά για καφέδες και γεύματα, που δεν προβλέπονται από το καταστατικό.

Είχαν βρει το μήνα που τρέφει τους έντεκα και του έδωσαν να καταλάβει!

32

Δεν μιλάνε οι εκθέσεις των Ορκωτών Λογιστών για τα σεμινάρια των παράνομων προπονητών και ταυτόχρονα μελών των ΔΣ μέσω της Sportdata, που είχε σύμβαση μόνο με την ΕΛΟΚ, και πού πήγαν τα έσοδα από αυτά!!!

Γινόταν παράνομη εκμετάλλευση της ΕΛΟΚ, της Sportdata, των αδειών από τις Περιφέρειες, των σταδίων του Κράτους και της ΓΓΑ για παράνομα σεμινάρια και αγώνες στιλ των προπονητών και ταυτόχρονα μελών του ΔΣ!

 

 

Το βάρος των ευθυνών όλων των παραβάσεων βαραίνει πλέον και τις πλάτες ολόκληρου του σημερινού ΔΣ λόγω κληρονομιάς και αδιάφορης συνέχισης!

Νεκτάριος Βιδάκης, Θεόδωρος Σιετής, Ηλίας Χρήστου, Κώστας Μητρόπουλος, Θανάσης Φυλακτός, Γιάννης Γιαννέλης, Σταύρος Σταυριανίδης, Γιώργος Κελάλης, Γιώργος Σαλιάρης-Φασσέας, Παρασκευάς Ανδρεανίδης, Περικλής Κανέλλης, Νίκος Ζάχος!

 

Δ

Παραβάσεις έναντι της ΓΓΑ!

 Καλά εκεί κοιμούνται με τα τσαρούχια!

33

Παρανόμως δεν υπέβαλλαν προϋπολογισμούς και απολογισμούς στη ΓΓΑ και έχαναν επιχορηγήσεις

Μια καραμπινάτη παρανομία, που αποδεικνύει τον βαθύ λήθαργο στον οποίο είναι βυθισμένη η ΓΓΑ! Επί δέκα χρόνια δεν είδε τις παρανομίες της ΕΛΟΚ, αφού απουσίαζε από τα γραφεία των αρμοδίων της κάθε υποχρέωσή της???

34

Δεν εφαρμόστηκαν ποτέ οι συνέπειες της μη κανονικής λειτουργίας της ΕΛΟΚ, που έχουν σαν αποτέλεσμα την απώλεια προνομίων από τη ΓΓΑ.

Αυτό αποδεικνύει ότι η ΓΓΑ έβλεπε σαν «οικονομία» για το δικό της Ταμείο όλες τις παράνομες εισπράξεις της ΕΛΟΚ από τα μέλη της!

35

Δεν ενημέρωναν την ΓΓΑ για το αθλητικό δυναμικό της ΕΛΟΚ.

Γνωστή καραμπινάτη παράβαση με συνέπεια την αφαίρεση της αθλητικής αναγνώρισης, που ποτέ δεν έγινε.

36

Δεν ενημέρωναν την ΓΓΑ για την αξιολόγηση των συλλόγων!

Γνωστή καραμπινάτη παράβαση με συνέπεια την αφαίρεση της αθλητικής αναγνώρισης, που ποτέ δεν έγινε.

39

Γίνεται αναφορά στην Έκθεση της Εθνικής Αρχής Διαφάνειας, η οποία για την παράβαση της απουσίας των εγκρίσεων των Προϋπολογισμών για τα έτη 2014-2015-2016-2017-2018 πρότεινε τον καταλογισμό των δαπανών της ΕΛΟΚ στα μέλη των ΔΣ αυτών των περιόδων!

Ακούγεται ότι στη ΓΓΑ δουλεύουν για να καταλογίσουν τα ποσά από τους μη εγκεκριμένους προϋπολογισμούς της ΕΛΟΚ, αλλά αυτοί εκεί μέσα κοιμούνται με τα τσαρούχια και ακόμα και αυτό να γίνει, θα γίνει το … 2058!!!

40

Δεν μιλάνε οι εκθέσεις των Ορκωτών Λογιστών για τα σεμινάρια των παράνομων προπονητών και ταυτόχρονα μελών των ΔΣ μέσω της Sportdata, που είχε σύμβαση μόνο με την ΕΛΟΚ, και πού πήγαν τα έσοδα από αυτά!!!

Γινόταν παράνομη εκμετάλλευση της ΕΛΟΚ, της Sportdata, των αδειών από τις Περιφέρειες, των σταδίων του Κράτους και της ΓΓΑ για παράνομα σεμινάρια και αγώνες στιλ των προπονητών και ταυτόχρονα μελών του ΔΣ, πράγμα που συνεπάγεται την αφαίρεση της ειδικής αθλητικής αναγνώρισης!

 

Ιδιαίτερα, όμως, το βάρος των αδιαλήπτως συνεχιζόμενων και πολλαπλασιαζόμενων παραβάσεων βαραίνει ένα-ένα και όλους μαζί τα μέλη της λεγόμενης Εκτελεστικής Επιτροπής, οι οποίοι παίρνουν τις αποφάσεις λειτουργίας της ΕΛΟΚ στο ακέραιο, του Διοικητικού Συμβουλίου "παίζοντος" τον ρόλο της ... γλάστρας μαϊντανού!!!

Θεόδωρος Σιετής, Ηλίας Χρήστου, Κώστας Μητρόπουλος, Θανάσης Φυλακτός, Σταύρος Σταυριανίδης, Νίκος Ζάχος!

 

Ε

Διοικητικές Παρανομίες

 Συνεχίζονται από τη Νέα Διοίκηση!

41

Οι δαπάνες παρανόμως δεν προ-εγκρίνονταν και δεν εγκρίνονταν στα Πρακτικά του ΔΣ

Παρανομία που συνεχίζει και η Νέα Διοίκηση!

42

Δεν επιβεβαιώνονταν οι οφειλές της ΕΛΟΚ από τους προμηθευτές (εσκεμμένα?)

Ειδοποιημένοι να μην συνεργαστούν με τον Λογιστή οι εξωτερικοί προμηθευτές της ΕΛΟΚ!

43

Υπάρχουν οφειλές της ΕΛΟΚ χωρίς δικαιολογητικά. Από τη Νέα Διοίκηση μηδενίστηκαν οφειλές της τάξεως των 48.000 €!!!

Πιθανότατα για δουλειές ή προμήθειες που ποτέ δεν έγιναν!!!

44

Δεν υπάρχουν συμβάσεις με τους προμηθευτές κατατεθειμένες στην Εφορία.

Καραμπινάτη παρανομία, διότι έδιναν την κάθε δουλειά σε όποιον ήθελαν από όπου θα έπαιρνανενδεχομένως και τη δική τους προμήθεια!!!

 

Τους ξαναγράφω μπας και δεν τους καταλάβατε!

Θεόδωρος Σιετής, Ηλίας Χρήστου, Κώστας Μητρόπουλος, Θανάσης Φυλακτός, Σταύρος Σταυριανίδης, Νίκος Ζάχος!

 

Ζ

Τι ΔΕΝ βρήκαν οι Ορκωτοί Λογιστές …

… αλλά έχει αποδειχθεί ότι ενδεχομένως, υπάρχουν!

45

Δεν έγινε λεπτομερής έλεγχος της Sportdata του Σκοπελίτη κατά το ενδεχόμενο να αποτελεί κατά ποσοστό ή καθ’ ολοκληρία υποκρυπτόμενη ιδιοκτησία του Γερόλυμπου πράγμα, που αποδεικνύεται και από την πληρωμή οδοιπορικών στον Άλκη Σκοπελίτη, τον φερόμενο ως ιδιοκτήτη της Sportdata.

Από πάντα η ύπαρξη της Sportdata του Σκοπελίτη, ο οποίος ήταν άνθρωπος των Γερόλυμπου-Μπουλούμπαση, ήταν ύποπτη να είναι κρυφή επιχείρηση του Γερόλυμπου με βάση τον συλλογισμό ότι την βρήκε ο Γερόλυμπος με τις επαφές του εξωτερικού που είχε και ποτέ δεν θα άφηνε τα σίγουρα ποσά που παίρνει κάθε χρόνο, η Sportdata να τα παίρνει άλλος από τον ίδιο!

46

Δεν έγινε λεπτομερής έλεγχος της εταιρίας «Elpida Tours”, που έπαιρνε τις αποστολές εξωτερικού και την φιλοξενία-ξενάγηση των ξένων αποστολών των διεθνών αγώνων στην Ελλάδα!

Έπρεπε να ελεγχθούν όλες οι πληρωμές της από την ΕΛΟΚ για κάθε συνεργασία τους, αλλά και οι συμμετοχές της στις τρεις προσφορές για την επιλογή του εκάστοτε προμηθευτή.

47

Δεν τονίστηκε αρκετά ότι στους απολογισμούς προς τους συλλόγους στις Γενικές Συνελεύσεις τα έσοδα-έξοδα θα πρέπει να γράφονται ανά εκμετάλλευση/ δραστηριότητα και όχι συγκεντρωτικά, ώστε να γίνονται κατανοητά από ανθρώπους, που δεν έχουν γνώσεις οικονομολόγων!

Το χάος των προϋπολογισμών και απολογισμών της ΕΛΟΚ προς τους συλλόγους ακολουθεί και η Νέα Διοίκηση, διότι ο σκοπός της είναι να μην τα καταλαβαίνουν όλοι όλα! Μερικά τα θέλουν να μένουν ασαφή για το μέλλον!

48

Δεν μιλάνε οι εκθέσεις για τα έσοδα από 1) Κύου-Νταν, 2) Ταυτότητες-Δελτία αθλητών, 3) Αγώνες των στιλ σε κρατικά στάδια με χρήση της Sortdata, 4) Σεμινάρια σε κρατικά στάδια με χρήση της Sportdata, όταν η ΕΛΟΚ δεν έχει τα παραδοσιακά στιλ και άρα έχει ήδη εκφύγει από τον Σκοπό για τον οποίο πήρε την αθλητική αναγνώριση από την ΓΓΑ!

Γινόταν παράνομη εκμετάλλευση της ΕΛΟΚ, της Sportdata, των αδειών από τις Περιφέρειες (εξαπάτηση), των σταδίων του Κράτους (εξαπάτηση) και της ΓΓΑ (εξαπάτηση) για παράνομα σεμινάρια και αγώνες στιλ «των προπονητών και ταυτόχρονα μελών του ΔΣ»!


 Λ - Ο Τυχάρπαστος Υφυπουργός και η Υπόθαλψη των Αθλητικών Εγκληματιών από τη ΓΓΑ! (Ενότητες)

 

 

Η

Και η Πολιτική άποψη επί του πρακτέου!

Γενική Γραμματεία Αθλητισμού: Ο Μεγάλος Παράνομος!!!

49

Τέλος, αυτά τα σαΐνια οι Ορκωτοί Λογιστές, για το μπάχαλο που επικρατεί στα λογιστικά της ΕΛΟΚ επί 10 χρόνια, ΔΕΝ αναρωτιούνται σε κανένα σημείο των Εκθέσεών τους, πού στο διάβολο βρίσκεται αυτή η ανίκανη και άχρηστη Γενική Γραμματεία Αθλητισμού, που υποτίθεται ότι εποπτεύει τις αθλητικές ομοσπονδίες και προστατεύει τον κόσμο του αθλητισμού από τους αδίστακτους απατεώνες των διοικήσεων των αθλητικών ομοσπονδιών???

50 Όταν το 2014 και κατά την εξέλιξη της Σχολής Προπονητών Καράτε "βομβάρδιζα" τα Υπουργεία με emails (κλικ εδώ) για τις παρανομίες του Γερόλυμπου σε τρεις αθλητικές ομοσπονδίες και την αδιαφορία της ΓΓΑ για αυτές τις παρανομίες (τα emails έφθαναν και στα χέρια του σημερινού Πρωθυπουργού!), η τότε κυβέρνηση του Αντώνη Σαμαρά έδωσε εντολή στον Υφυπουργό Αθλητισμού Γιάννη Ανδριανό να "καθαρίσει" τις ομοσπονδίες-μαϊμούδες με αποτέλεσμα μετά από ενδελεχείς έρευνες να αφαιρεθεί η ειδική αθλητική αναγνώριση από εννέα ομοσπονδίες (κλικ εδώ)! Αυτό δεν είχε γίνει ποτέ πριν και δεν έγινε ποτέ μετά, αλλά έγινε μόνο μια φορά στο τέλος του 2014 και αιτία ήταν οι έρευνες και δημοσιεύσεις του www.karate.gr!

 

 Θα πρέπει να καταλογιστούν με απόλυτη διαφάνεια οι οικονομικές παρανομίες στους επί 25 χρόνια Αθλητικούς Εγκληματίες των Διοικητικών Συμβουλίων της ΕΛΟΚ!

 

Στο τέλος του 2021 οι σύλλογοι-μέλη της ΕΛΟΚ σχημάτιζαν αυτόν τον Πίνακα Μητρώου Μελών της ΕΛΟΚ με κλικ στον τίτλο ή στην εικόνα:

 

 Από 30/1/1995 - Η ΠΟΠΚ είναι η αποκλειστικά αρμόδια και υπεύθυνη για τα παραδοσιακά στιλ καράτε στην Ελλάδα με τελεσίδικες και αμετάκλητες αποφάσεις Δικαστηρίων:

1996 - Απόφαση Πρωτοδικείου ΠΟΠΚ - ΕΛΟΚ!

2000 - Απόφαση Εφετείου ΠΟΠΚ - ΕΛΟΚ!

2003 - Απόφαση Αρείου Πάγου ΠΟΠΚ - ΕΛΟΚ!

Όλα τα διπλώματα Νταν στα παραδοσιακά στιλ στην Ελλάδα είναι άκυρα αν δεν έχουν πιστοποιηθεί ή απονεμηθεί από την ΠΟΠΚ! Διαβάστε τα επόμενα τέσσερα άρθρα!

18/3/20-Η ΠΟΠΚ είναι η μόνη αρμόδια και υπεύθυνη για την πιστοποίηση, απονομή και κατάταξη Νταν Σότοκαν-ριου, Γουάντο-ριου, Σίτο-ριου, Γκότζου-ριου.

28/3/20-Η κατάσταση στο καράτε σήμερα! Πώς γίνονται οι νόμιμες πιστοποιήσεις Νταν από την ΠΟΠΚ!

1/2/22-Αναγνώριση Διπλωμάτων Νταν Παραδοσιακού Καράτε από την ΠΟΠΚ!

12/6/22-Οι Απατεώνες … Φαραώ του Καράτε και οι Πυραμίδες των Ψευτο-Ντάν!

Επομένως, η Νέα Διοίκηση της ΕΛΟΚ εξαπατά ασύστολα αθλητές και προπονητές (έναντι χρηματικών ποσών) με βαθμούς Νταν-μαϊμού διευρύνοντας την πυραμίδα της απάτης των Νταν-μαϊμού των Παλαιών Διοικήσεων! Η ΠΟΠΚ δεν αναγνωρίζει κανένα από τους βαθμούς Νταν-μαϊμού της ΕΛΟΚ, οι οποίοι δεν έχουν άλλωστε καμιά πραγματική υπόσταση, διότι το καράτε της ΕΛΟΚ είναι ΜΟΝΟ αγωνιστικό και ΟΧΙ παραδοσιακό, εκτός από την εξαπάτηση των αθλητών και των γονέων τους!


 Αρχική       Επικαιρότητα      Περιεχόμενα ΕΛΟΚ / WKF .