karate.gr: 14 - Περιεχόμενα ΕΛΟΚ / WKF - ChickenClub   

Πρώτη δημοσίευση 31/12/2021.

  Αρχική      Επικαιρότητα      Περιεχόμενα ΕΛΟΚ / WKF .

Καταχωρήσεις στο karate.gr

Διοργανώσεις

Στηρίξτε το karate.gr με 20 €/έτος! Donations 20 €/y!

Σε πρώτη δημοσίευση από 16/12/2021 και αναδρομικά σε παλαιότερα άρθρα του www.karate.gr!

 Πρόλογος του άρθρου από τον Θύμιο Περσίδη .

Οι Αποφάσεις της 16/12/2021 του ΕΔΔΑ στις "Δύο" και της 1/12/2022 στη "Μία" Προσφυγές "PERSIDIS vs GREECE"!

Το www.karate.gr, σαν συνέχεια του από το ΝΟΕ-1977 μέχρι το ΔΕΚ-1994 με εκδότη τον Θύμιο Περσίδη κυκλοφορούντος μηνιαίου αθλητικού περιοδικού "ΔΥΝΑΜΙΚΟ ΤΖΟΥΝΤΟ-ΚΑΡΑΤΕ" αρχικά και απλά "ΔΥΝΑΜΙΚΟ" αργότερα, είναι ένας "δημοσιογραφικός ιστότοπος", που γράφεται από έναν κορυφαίο γνώστη στον ειδικό χώρο του καράτε. Όσα πρόσωπα κρίνονται εδώ είναι αποδεδειγμένα δημόσια πρόσωπα και κρίνονται για πράξεις και παραλήψεις τους στους τομείς των δημόσιων αρμοδιοτήτων τους υπό τα ευρύτερα όρια κριτικής αξιολόγησης, όπως απαιτεί η διαφύλαξη του δημοσίου συμφέροντος για τον αθλητισμό, τον οποίο χρυσοπληρώνει ο Έλληνας φορολογούμενος!!!

Ως επί 17 χρόνια εκδότης του ανωτέρω περιοδικού και από τον Αύγουστο του 2004 ιδιοκτήτης-διαχειριστής του www.karate.gr, αλλά και ως υπέρ των σαράντα ετών διοικητικός αθλητικών ομοσπονδιών καράτε, έχω δικαστεί σε περισσότερες από 80 δίκες (Πρωτοδικείου, Εφετείου, Αρείου Πάγου κτλ.) σε αστικές, ποινικές και διοικητικές υποθέσεις με νίκες ή παραγραφές για τις περισσότερες από αυτές. Για δύο αστικές (με ασφαλιστικά) και μία ποινική (με μία αναίρεση δεκτή!) υποθέσεις, σύνολο 4+4+5=13 δίκες που έχασα, με αντικείμενο κυρίως τη συκοφαντική δυσφήμιση, είχα υποβάλει αντίστοιχα τρεις Προσφυγές (δύο το 2014 και μία το 2015, με κλικ εδώ) στο Ευρωπαϊκό Δικαστήριο Δικαιωμάτων του Ανθρώπου (ΕΔΔΑ) με ΠΑΡΑΠΟΝΑ για λανθασμένη εφαρμογή από τους Δικαστές υπέρμετρου περιορισμού στην ελευθερία της έκφρασης στα κείμενά μου, τα οποία αφορούσαν σε κριτικές αξιολογήσεις πράξεων δημοσίων προσώπων, παρ' όλο που υπέβαλα πάντα και σχετικές αποφάσεις του ΕΔΔΑ! Τις Προσφυγές αυτές τις είχα συντάξει μόνος μου χωρίς τη βοήθεια νομικού! Τέτοιες Προσφυγές υποβάλλονται στο ΕΔΔΑ περί τις 30.000 κάθε χρόνο από όλη την Ευρώπη και απορρίπτεται το 95% αυτών από το γραμματειακό πρωτόκολλο και την αρχική εκτίμηση του παραδεκτού της προσφυγής! Οι δικές μου πέρασαν και οι τρεις τα δύο αυτά στάδια μέσα στο ελάχιστο 5% για να δικαστούν!!!

Πριν όμως δικαστούν, το Νομικό Συμβούλιο του Κράτους (ΝΣΚ), που παρίσταται νομικά στο ΕΔΔΑ για την Ελληνική Κυβέρνηση, μού πρότεινε Συμβιβασμό με Αποζημίωση για παράβαση από τα δικαστήρια του άρθρου 6 περί μη δίκαιης δίκης και του άρθρου 10 περί ελευθερίας της έκφρασης της Ευρωπαϊκής Σύμβασης Δικαιωμάτων του Ανθρώπου (ΕΣΔΑ) αρχικά για τις δύο αστικές και μετέπειτα και για την ποινική! Αποδέχθηκα το Συμβιβασμό με την Αποζημίωση, διότι οι υποθέσεις είχαν αργήσει απαράδεκτα πάρα πολύ (εξίμισι χρόνια!), ενώ ήταν και οικονομικά συμφερότερος από το να εκδικαστούν! Η επιτυχία αυτή με κατέστησε το μόνο γνωστό Έλληνα Πολίτη, που χωρίς να είναι νομικός κατάφερε να δικαιωθεί σε τρεις ιδιόγραφες Προσφυγές του στο ΕΔΔΑ!!! Δεν υπάρχει δε καμιά αμφιβολία ότι η ανωτέρω πρόταση Συμβιβασμού αποτελεί παραδοχή ήττας, αφού το Δημόσιο δεν χαρίζει ούτε δεκάρα στον Πολίτη!

Το κυριότερο, όμως, είναι ότι το www.karate.gr αναγνωρίστηκε από το ΕΔΔΑ ως δημοσιογραφικό site υπό την ευρεία έννοια και μπορεί πλέον ελεύθερα να κρίνει αξιολογικά πράξεις και παραλήψεις δημοσίων προσώπων στους τομείς των δημοσίων καθηκόντων τους με ευρύτερα πλαίσια εκφράσεων από ότι των απλών ιδιωτών!!! Με βάση αυτό το ακλόνητο συμπέρασμα, οι αρμόδιες δημόσιες υπηρεσίες καλά θα κάνουν να μελετούν σε βάθος τις καταγγελίες, που κατά καιρούς υποβάλλω, και να διορθώνουν τις στρεβλώσεις, τις οποίες καταγγέλλω και τις οποίες "ανέχονται έως υποθάλπουν" χωρίς να ιδρώνει το αυτί τους!!!

"Η Δημοσίευση είναι η Ψυχή της Δικαιοσύνης" = "Όλα στο Φως!"

 Το παρόν δημοσίευμα αποτελεί αναπόσπαστο μέρος του οικείου κεφαλαίου αλληλένδετων άρθρων και σχετικών 3000 περίπου σελίδων!  Μόλις στέλνετε στους φίλους σας με SMS: "karate.gr", αμέσως ανοίγουν το karate.gr και διαβάζουν το τελευταίο άρθρο του!!!

 

 Στον απόλυτο έλεγχο του σωματειακού αθλητισμού έχει καταλήξει ο Αυγενάκης χρησιμοποιώντας ακόμα και τις πενιχρές οικονομικές ενισχύσεις των σωματείων! Συνεχίζει επιδεικτικά να υποθάλπει συστηματικά τις παρανομίες της ΕΛΟΚ!

 

Συνεργασία ΕΛΟΚ-ΓΓΑ στην παραποίηση των οικονομικών! Συρρίκνωση του καράτε παρά τις ευρω-ενέσεις! Έξι μηνών Πρακτικά της ΕΛΟΚ μαζεμένα στη ΔΙΑΥΓΕΙΑ!

 

 Καμιά αξιολόγηση έστω και των ελάχιστων αποτελεσμάτων των αγώνων από την ΕΛΟΚ! Στα τυφλά υποστήριξη και χρηματοδότηση της ΕΛΟΚ! Εξακολουθεί να κρέμεται από μια κλωστή η επιβίωση του παρόντος διοικητικού συμβουλίου!


Ε ν ό τ η τ ε ς (με κλικ)

 Α - 7/10/2021 - Ερμηνευτική Εγκύκλιος Αυγενάκη για όσους δεν κατάλαβαν!

 Β - 4/12/2021 - Επιτροπές, Διαιτητές και Τρομοκρατία από την ΕΛΟΚ μέσω ΓΓΑ!

 Γ - 8/12/2021 - Ο Master Chef και το μαγείρεμα του προϋπολογισμού ΕΛΟΚ/2021!

 Δ - 21/12/2021- Το φιάσκο των ανύπαρκτων Αγώνων Εγχρώμων και Μαύρων Ζωνών!

 Ε - 22/12/2021 - Οι επιχορηγήσεις της ΓΓΑ προς τα σωματεία καράτε!

 Ζ - 21-29/12/2021 - Τα Πρακτικά της ΕΛΟΚ στη ΔΙΑΥΓΕΙΑ !!!

 

27 Νταν!!!

 Copyright © 1945-2045: Θύμιος Περσίδης, Κυνηγός Απατεώνων από Χόμπι!

Εκ των Ιδρυτών της ΕΛΟΚ, τέως Γεν. Γραμματέας, Πρόεδρος και Επίτ. Πρόεδρος!

Πρόεδρος της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Παραδοσιακού Καράτε!!!

Εγκληματολόγος πάσης φύσεως αθλητικών εγκλημάτων των ΕΛΟΚ και ΓΓΑ!!!

Φόβος και τρόμος των παντός επιπέδου και ιδιότητας αθλητικών λαμόγιων!!!

Εντοπιστής μίζας, λαμογιάς και παρανομιών των διοικούντων την ΕΛΟΚ και την ΓΓΑ!!!


 Α - 7/10/2021 - Ερμηνευτική Εγκύκλιος Αυγενάκη για όσους δεν κατάλαβαν!  (Ενότητες)

 

7/10/2021 - Επιθετικός, όπως πάντα, ο Αυγενάκης εξέδωσε Ερμηνευτική Εγκύκλιο (με κλικ εδώ) για όσους θα παρεξηγούσαν τις εντολές του όσον αφορά στην Ειδική Αθλητική Αναγνώριση (ΕΑΑ)! Σε εικόνες κατωτέρω:

 

Τονίζονται οι τιμωρίες, που περιμένουν τις ομοσπονδίες αν δεν συμορφώνονται με τις εντολές του, η μεγάλη σημασία της τήρησης των κανονισμών (άσχετα αν αυτός ο ίδιος δεν τηρεί κανέναν, αλλά συνεχώς τους αλλάζει κατά πώς τον βολεύει (!), τονίζει την σημασία των αποφάσεων των Γενικών Συνελεύσεων, άσχετο αν ο ίδιος έχει γραμμένες τις αποφάσεις τους, και κραδαίνει την Δαμόκλειο Σπάθη της στέρησης της ΕΑΑ, που σημαίνει στέρηση επιχορηγήσεων, μορίων για ΑΕΙ, θέσεων στο Δημόσιο για πρωταθλητές, έξωση από όλα τα δημόσια και δημοτικά στάδια και κλείσιμο από την Περιφέρεια και άλλα πολλά για κάθε μη συμμορφούμενη ομοσπονδία!!!

Το Άρθρο του Ελληνικού Συντάγματος περί του δικαιώματος των Ελλήνων να δημιουργούν ενώσεις και αθλητικά σωματεία χωρίς την απαραίτητη άδεια κάποιου δημόσιου φορέα έχει πάει περίπατο και ευθέως και πλαγίως! Το δικαίωμα των Ελλήνων στην άθληση έχει πάει και αυτό περίπατο! Τι γίνανε οι χιλιάδες αθλητές των "13.000 σωματείων προ Αυγενάκη" μείον "4.800 σωματεία μετά Αυγενάκη" ίσον "8.200 σωματείων που έκλεισε ο Αυγενάκης"??? Πού θα καταλήξουν όλα αυτά τα παιδιά???

 

Συνεχίζει με τον αποκλεισμό των σωματείων χωρίς ΕΑΑ από τους πανελλήνιους αγώνες κατά το διάστημα ΣΕΠ 2021 έως ΙΟΥΛ 2022 και την απειλή της οριστικής διαγραφής τους από τις αθλητικές ομοσπονδίες αν δεν θα έχουν φροντίσει να πάρουν την ΕΑΑ μέχρι την 31/7/2022. Τέλος, αφήνει παράθυρα για τους δημόσιους υπαλλήλους και ταυτόχρονα προπονητές ολυμπιακών αθλημάτων, ώστε να κρατάει ικανοποιημένο τον στρατό των ψηφοφόρων της Ν.Δ. του δημοσίου!!! Το Άρθρο του Ελληνικού Συντάγματος περί του δικαιώματος των Ελλήνων ως προς το συνεταιρίζεσθαι έχει πάει περίπατο και ευθέως και πλαγίως! Το δικαίωμα των Ελλήνων στην άθληση έχει πάει και αυτό περίπατο!


 Β - 4/12/2021 - Επιτροπές, Διαιτητές και Τρομοκρατία από την ΕΛΟΚ μέσω ΓΓΑ!  (Ενότητες)

 

Στο μεταξύ η νέα διοίκηση της ΕΛΟΚ (ο Α-Σιετής ντέ!) ακολουθεί πιστά τα χνάρια της ... Θλιμένης Εκπεσούσης Αυτοκράτειρας (του Γερόλυμπου ντέ!) μοιράζοντας Τίτλους Μεγίστης Τιμής για τα ... σαλόνια και Μηδενικής Αξίας για την πιάτσα σε κάθε πικραμένο πιάνοντας τις μελλοντικές ψήφους από τα μαλλιά! Νέες Επιτροπές της ΕΛΟΚ διορίστηκαν από το ΔΣ και ανάμεσα στα μέλη τους βλέπουμε όλους τους στενούς συνεργάτες του Γερόλυμπου συγχωρεμένους α΄πό όλα τους τα παρελθόντα αμαρτήματα αρκεί να ... ψηφίζουν πλέον "Α-Σιετή και Σία"! Τι και αν τράβηαν στα δικαστήρια πολλούς της νέας διοίκησης, τι κι αν ψευδομαρτύρησαν, τι κι αν διέγραψαν συλλόγους, προπονητές, διαιτητές και αθλητές, τι κι αν μαγείρεψαν αποτελέσματα αγώνων, γενικές συνελεύσεις, προϋπλογισμούς και απολογισμούς, εθνικές ομάδες και ταξίδια στο εξωτερικό! Όλα ξεχάστηκαν φτάνει να ψηφίζουν πλέον "Α-Σιετή και Σία"! Άλλαξε ο Μανωλιός και έβαλε τα ρούχα του αλλιώς!!!

Ανάμεσά τους βλέπουμε τους πιο πιστούς του συνεργάτες του παρελθόντος πριν 25 έως 10 χρόνων:  Κραββαρίτης, Σανιώτης, Μπίκας, Κανέλλης, Κοσμίδης, Σταυριανίδης, Γκουβούσης, αλλά και τους μέχρι προχθές ορκισμένους οπαδούς του φτάνει να εγκαταλείψουν τον Γερόλυμπο:  Μπουλούμπασης, Πάσης, Χονδροματίδης, Στεφάνου, Νικόπουλος, Πανετσίδης, Στυλιανόπουλος, Τσακατάνης, Καραϊσκάκης, Τσιακμάκης, Πανωλιάσκος, Γκόλιας, Μπεσσής, Σταθόπουλος, Δερβίσης, Γκορέζης, Κατσούρας, Χατζηλιάδης, Ζαρουχλιώτης, Σιγάλας, Λεκάκος!

Οι τηλεφωνήτριες Μπίκας και Κραββαρίτης έκαναν καλή δουλειά και με πειθώ!

Η επόμενη ανάρτηση της 4/12/2021 είναι από το Facebook/Hellenic Karate News του Ηλία Χρήστου και πραγματεύεται καινούριες έννοιες, όπως "η προπόνηση των διαιτητών-κριτών στις βασικές τεχνικές της τεχνοτροπίας του Wado Ryu", που έγινε στον σύλλογό του στο "Αθλητικό Κέντρο Νέου Φαλήρου" με δική του προσωπική πρωτοβουλία χωρίς καμιά ανακοίνωση της ΕΛΟΚ!

Πού πάς ρε Καραμήτρο? Έχει τέτοιους κανονισμούς η WKF? Έκανε τέτοια σεμινάρια η ΕΛΟΚ στο παρελθόν? Κάνουν τα άλλα στιλ? Χρησιμοποιείς τη θέση σου ως Αναπληρωτής Πρόεδρος για να στρεβλώσεις το καράτε της ΕΛΟΚ προς τα δικαιώματα της ΠΟΠΚ? Εμπλέκεις ολους τους άλλους, ενώ δεν φαίνεσαι εσύ, για να δώσεις βαρύτητα σε καταστάσεις ανύπαρκτες? Είναι σαφής και προγραμματισμένη ενέργεια της ΕΛΟΚ αυτή, που ανακοινώθηκε για κάθε ελεύθερη συμμετοχή ή είναι δικό σου πολιτικό παιχνίδι?

Το Wado Ryu ομοσπονδία βάσει νόμου ΔΕΝ έχει, ιστορία ΔΕΝ έχει, οργάνωση της πλάκας ΔΕΝ έχει, αγώνες ΔΕΝ κάνει! 4-5 μαγαζάκια να πουλάνε Νταν-σαβούρα έχει και εξαπατά τους αθλητές του! Το Wado Ryu εκτός Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Παραδοσιακού Καράτε είναι από το 1995 ανύπαρκτο, πάρτε το απόφαση!!!

Και μια ανακοίνωση της ΕΛΟΚ με μίγμα τυπικής απαίτησης της ΓΓΑ μαζί με πονηρής υποκλοπής δικαιωμάτων της ΠΟΠΚ από την ΕΛΟΚ! Ζητήθηκαν από την ΓΓΑ στοιχεία των πραγματικά ενεργών αθλητών (ονοματεπώνυμο, ΑΜΚΑ κτλ.) κάθε συλλόγου και η ΕΛΟΚ ζητάει μαζί με αυτά και τα Κύου/ΕΛΟΚ για δική της χρήση (ίσως επειδή τα έχασε!). Η τιμωρία όπως πάντα είναι η μη συμμετοχή σε αγώνες με αποτέλεσμα την διαγραφή του συλλόγου! Αλλά ποιά Κύου? Δεν έχετε Κύου! Εξαπατάτε τους αθλητές σας χωρίς καμιά ντροπή και το ξέρουν και οι ίδιοι και οι γονείς τους!


Στο τέλος του 2021 οι σύλλογοι-μέλη της ΕΛΟΚ σχημάτιζαν αυτόν τον Πίνακα Μητρώου Μελών της ΕΛΟΚ με κλικ στον τίτλο ή στην εικόνα:

Όλα τα διπλώματα Νταν στα παραδοσιακά στιλ στην Ελλάδα είναι άκυρα αν δεν έχουν πιστοποιηθεί ή απονεμηθεί από την ΠΟΠΚ! Διαβάστε με προσοχή τα επόμενα τρία άρθρα!

18/3/20-Η ΠΟΠΚ είναι η μόνη αρμόδια και υπεύθυνη για την πιστοποίηση, απονομή και κατάταξη Νταν Σότοκαν-ριου, Γουάντο-ριου, Σίτο-ριου, Γκότζου-ριου (σε PDF)

28/3/20-Η κατάσταση στο καράτε σήμερα! Πώς γίνονται οι νόμιμες πιστοποιήσεις Νταν από την ΠΟΠΚ! (σε PDF)

1/3/21-Αναγνώριση Διπλωμάτων Νταν Παραδοσιακού Καράτε από την ΠΟΠΚ! (σε PDF)


 Γ - 8/12/2021 - Ο Master Chef και το μαγείρεμα του προϋπολογισμού ΕΛΟΚ/2021!  (Ενότητες)

 

Στη Γενική Συνέλευση της 18/7/2021 εγκρίθηκε και δόθηκε στη δημοσιότητα από τη νέα διοίκηση της ΕΛΟΚ ο Προϋπολογισμός της ΕΛΟΚ για το 2021 με κλικ εδώ και σε εικόνες κατωτέρω:

Τους επόμενους μήνες και μέχρι τον Δεκέμβριο του 2021 οι ... εκρήξεις συμπάθειας και εύνοιας και μαγειρέματος και άλλων μεταξύ ΓΓΑ και ΕΛΟΚ πέρασαν όλα τα στάδια και για να πάρει η ΕΛΟΚ τα 25 χιλιάρικα, που της είχε τάξει η ΓΓΑ, έπρεπε να μαγειρέψει ο "Πανοραμίξ Θού Φού" τον Προϋπολογισμό αυτόν και να τον τροποποιήσει κατάλληλα σε Προϋπολογισμό-Μαϊμού! Μιλάμε για τις νόμιμες παρανομίες του Αυγενάκη, που βρίσκονται άνετα στην ημερήσια διάταξη της ΓΓΑ! Τι πιο απλό για τον Αυγενάκη άλλος Προϋπολογισμός να περνάει και να εγκρίνεται από τη Γενική Συνέλευση των Μελών μιας Αθλητικής Ομοσπονδίας και άλλος να είναι αυτός που κατατίθεται στη ΓΓΑ εν γνώσει του και μετά από εντολή του, αφού έχει όλα τα μέλη όλων των αθλητικών ομοσπονδιών γραμμένα!!! Περνάει και για ευεργέτης από πάνω αφού η ταρζανιά αυτή έχει σκοπό την επιχορήγηση της ΕΛΟΚ με 25.000 ευρώ, τα οποία θα έχαναν οι ηλίθιοι αν άφηναν τον Προϋπολογισμό όπως τον είχαν παρουσιάσει τον Ιούλιο στη ΓΣ της ΕΛΟΚ!

Ο Προϋπολογισμός-Μαϊμού (μανία με τις μαϊμούδες έχεις ρε Λευτέρη!) με έγκριση την 8/12/2021 από την ΓΓΑ δίνεται με κλικ εδώ και σε εικόνες πιο κάτω! Τώρα τι @@@τά "ΠΡΟ-ϋπολογισμός του 2021 είναι αυτός που εγκρίνεται στο τέλος του 2021", ο Θεός και η ψυχή τους το ξέρουν!!

 

Άμεσα αντέδρασε ο Γερόλυμπος στο Karatenews με τα επόμενα σχόλια και τις δικές του εικόνες λίγο πιο κατανοητές από εμένα:

"Στην υγεία των κορόιδων. Πρόσθεσαν μετά την έκτακτη γενική συνέλευση του Ιουλίου έξοδα 162.864,46€!!!!

Με έκπληξη διαβάζουμε τον λάθος και με λάθη προϋπολογισμό που έστειλε η ΕΛΟΚ και υπέγραψε ο υφυπουργός και ενέκρινε η ΓΓΑ !!!Σωστά διαβάζετε άλλο προϋπολογισμό ενέκριναν τα σωματεία στη έκτακτη γενική συνέλευση που αν θυμάστε προκηρύχθηκε άλλη μέρα και πραγματοποιήθηκε άλλη μέρα τελικά και άλλο προϋπολογισμό έστειλαν οι δημοκράτες της πλειοψηφίας!!! Πιο αναλυτικά:

 Ας ξεκινήσουμε, σύμφωνα με τα έγγραφα που υπάρχουν, το ταμείο την 31/12/2020 ήταν 159.424,46 ενώ την 1/1/2021 ήταν 159.424,53 δηλαδή υπάρχει διαφορά 0,07 €

ΕΣΟΔΑ: Οι σύλλογοι ψήφισαν 119.400 και στη ΓΓΑ έστειλαν 188.740 δηλαδή +69,340€.

Εντύπωση προκαλούν οι τόκοι. Οι σύλλογοι γνώριζαν ότι τα έσοδα από τόκους είναι 300€ και στον υφυπουργό πήγαν 2.740€ +2.440€

Στην ανάλυση ταμειακού υπολοίπου στον υφυπουργό δεν υπάρχει η χρονολογία για το ταμειακό υπόλοιπο γιατί?

Αριστερά της Γενικής Συνέλευσης και δεξιά της Έγκρισης από τη ΓΓΑ! Τα Κ, Λ, Μ έπρεπε να είναι τα ίδια και δεν είναι!

Όλοι καταλαβαίνουν ότι το "της Γενικής Συνέλευσης" και το "της Έγκρισης από τη ΓΓΑ" είναι ουσιαστικά "της ίδιας ... κυρίας"!

 

ΕΞΟΔΑ

ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΕΣ ΔΑΠΑΝΕΣ: τα σωματεία ψήφισαν 48.200 στον υφυπουργό πήγαν 89.000 δηλαδή +40.800

Οι ελεύθεροι επαγγελματίες, λογιστές κτλ. από 15.700 που ψήφισαν τα σωματεία, στον υφυπουργό πήγαν 26.481 δηλαδή +10.781€

ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΚΕΣ ΔΑΠΑΝΕΣ: τα σωματεία ψήφισαν 29.000 και στον υφυπουργό έστειλαν 19.100 με λάθος άθροισμα!!! Εάν είναι δυνατόν ! Δεν ξέρουν πρόσθεση? Το σύνολο σύμφωνα με τα νούμερα είναι 31.900 και όχι 19.100. Και πάλι υπάρχει διαφορά.

 ΔΑΠΑΝΕΣ ΕΘΝΙΚΩΝ ΟΜΑΔΩΝ: Απολαύστε το νούμερο που δήθεν έδωσαν στην εθνική μας ομάδα. Τα σωματεία ψήφισαν 94.500 και στον υφυπουργό έστειλαν 143.000 δηλαδή + 48.500.

Αριστερά της Γενικής Συνέλευσης και δεξιά της Έγκρισης από τη ΓΓΑ! Τα Α, Β, Γ έπρεπε να είναι τα ίδια και δεν είναι!

Όλοι καταλαβαίνουν ότι το "της Γενικής Συνέλευσης" και το "της Έγκρισης από τη ΓΓΑ" είναι ουσιαστικά "της ίδιας ... κυρίας"!

 

 ΔΑΠΑΝΕΣ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ: Τα σωματεία ψήφισαν 20.000 και στον υφυπουργό έστειλαν 90.664,46 δηλαδή +70.664,46.

Σε αυτό το ποσό τα έξοδα για τη διοργάνωση των περιφερειακών -διασυλλογικών-πανελληνίων πρωταθλημάτων σύμφωνα πάντα με τη πλειοψηφία, ανήλθαν στο ποσό των 80.664,46 Ποια πρωταθλήματα ? Με τόσους εθελοντές? Με τη βοήθεια των δήμων και περιφέρειας?

Αριστερά της Γενικής Συνέλευσης και δεξιά της Έγκρισης από τη ΓΓΑ!

Όλοι καταλαβαίνουν ότι το "της Γενικής Συνέλευσης" και το "της Έγκρισης από τη ΓΓΑ" είναι ουσιαστικά "της ίδιας ... κυρίας"!

 

 Όπως εύκολα αντιλαμβάνεστε η ομοσπονδία έχει μπει μέσα με τα μπούνια ενώ η διαφορά του ψηφισθέντος προϋπολογισμού από τα σωματεία με αυτόν που έστειλαν στη ΓΓΑ έχει διαφορά + 162.864,46€ στα ΕΞΟΔΑ!!!!", λέει ο Γερόλυμπος!

 

Τη σκυτάλη από τον Γερόλυμπο πήρε ο Μάριος Σιταράς (στις παρενθέσεις τα ορθογραφικά του!):

(καλά το πας, αλλά με τις μετοχές πρόσεχέ το λίγο!)

 

Marios Sitaras, 14 Δεκεμβρίου στις 10:13 μ.μ.  · 

Λίγο τις μετοχές παρακειμένου να δουλέψετε με τον "Δάσκαλο"!

Άρθρο μου, παρέμβαση στο τι συμβαίνει με τον από 18/7/2021 ψηφισάμενο (ψηφισμένο!) από την Γ.Σ της ΕΛ.Ο.Κ αναμορφωμένο προϋπολογισμό και εν συνεχεία αποσταλθέν (αποσταλέντα!) από την ΕΛ.Ο.Κ και εγκεκριμένο από την Γ.Γ.Α στις 13/12/2021.

Ψηφισθέν (ψηφισθείς!) αναμορφωμένος Προϋπολογισμός από την Γ.Σ της ΕΛ.Ο.Κ στις 18/7/2021.

https://drive.google.com/.../1bP6jUK7dFmvU2mlfoz2.../view...

Αποσταλθέν (αποσταλείς!) και εγκεκριμένος προϋπολογισμός στις 13/12/2021

https://diavgeia.gov.gr/.../%CE%A8%CE%A1%CE%99%CE%974653...

Θα παρακαλούσα όλα τα μέλη της Ομοσπονδίας με δικαίωμα ψήφου όπως και τα απλά μέλη, όπως αναγνώσουν και αντιπαραβάλλουν τα ποσά εθνικών ομάδων και ανάπτυξης καθώς και την πρόσθεση των συνόλων μεταξύ του ψηφισθέντα (ψηφισθέντος!) αναμορφωθέντα προϋπολογισμού από εσάς, τα μέλη και του αποσταλθέν (αποσταλέντος!) από την Διοίκηση της ΕΛ.Ο.Κ προϋπολογισμού προς την Γ.Γ.Α, ο οποίος και εγκρίθηκε.

Οφείλουν όλα τα μέλη της ΕΛ.Ο.Κ να γνωρίζουν τις «συνέπειες του νόμου» καθώς και τις ευθύνες τους, που απορρέουν από την συμμετοχής τους σε Ν.Π.Ι.Δ μη Κ.Χ.

Αντιπαραβάλλοντας και αναλύοντας τον ψηφισθέν (ψηφισθέντα!) από την Γ.Σ στις 18/7/2021 αναμορφωθέντα προϋπολογισμό με τον αποσταλθέν (αποσταλέντα!) από την ΕΛ.Ο.Κ καταλήγω στις εξής διαπιστώσεις:

1η Υπάρχει ξεκάθαρη αλλοίωση των ποσών των οποίων αναγράφονται στον ψηφισθέντα προϋπολογισμό από την Γ.Σ της ΕΛ.Ο.Κ με τον αποσταλθέν (αποσταλέντα!) από την ΕΛ.Ο.Κ και εγκεκριμένο από την Γ.Γ.Α. στους κωδικούς Εθνική Ομάδα (Εθνικής Ομάδας!) και Ανάπτυξης

2η Υπάρχει ξεκάθαρη αλλοίωση στα συνολικά προϋπολογισθέν (προϋπολογισθέντα!) ποσά μεταξύ των δυο προϋπολογισμών ( ψηφισθέντα, αποσταλθέν (αποσταλέντα!) και εγκεκριμένο )

Κατόπιν των ανωτέρω διαπιστώσεων, υπάρχει εσκεμμένη ξεκάθαρη εξαπάτηση από την Διοίκηση της ΕΛ.Ο.Κ κατα των μελών της καθώς και της Γ.Γ.Α διότι παραποίησαν τα αναγραφόμενα ψηφισθέντα ποσά του αναμορφωθέντος Προϋπολογισμού ο οποίος εγκρίθηκε από την Γ.Σ στις 18/7/2021 και εν συνέχεια απεστάλη προς έγκριση και εγκρίθηκε από την Γ.Γ.Α στις 13/12/2021.

Καλώ όλα τα μέλη της ΕΛ.Ο.Κ καθώς και την Ε.Ε της, όπως προβούν σε όλες εκείνες τις απαραίτητες και νόμιμες ενέργειες όπως απορρέουν από τα καθήκοντα τους, προκειμένου να αποκατασταθεί το κύρος της ΕΛ.Ο.Κ ώστε η Ομοσπονδία μας να λειτουργεί ΣΥΝΝΟΜΑ και όχι ΠΑΡΑ ΤΟΝ ΝΟΜΟ αποφεύγοντας έτι περαιτέρω νομικές συνέπειες οδηγώντας την στην πλήρη απαξίωση.

 

Σχόλιο Περσίδη:

Θα πρότεινα τον αλλοιωθέν ψηφισθής λογαριαμός να σταλεί στον ψηφισθέντα αλλοιωθής Ταμία, ώστε να πληρωθείς ως εκλεγέντα μέλος του ΔΣ!

 

Στην ανάρτηση του Σιταρά έγινε Παρέμβαση του Αναπληρωτή Προέδρου (δεξιά με τον γραμματέα της Παγκόσμιας Toshihisa Nagura, αφού ο Πρόεδρος Εσπίνος τον αγνόησε επιδεικτικά):

Ilias Christou

Μάριε καλησπέρα. Θεωρώ ότι ο προβληματισμός σου θα είχε λυθεί εάν απευθυνόσουν στον καθ' όλα αρμόδιο. Ο Θανάσης απάντησε σε παρόμοια ερώτηση γράφοντας τα εξής :

"Πολύ σωστά Σπύρο. Εν προκειμένω η αρμόδια εποπτεύουσα αρχή, δλδ η ΓΓΑ τροποποίησε η ίδια τον ψηφισθέντα από την ΓΣ προϋπολογισμό, καθώς το υψηλό του ταμειακό περίσσευμα θα απέκλειε κάθε κρατική επιχορήγηση, αφού η πολιτική του κράτους είναι να αξιοποιείς τα χρήματα που σου δίνει και όχι να τα αποταμιεύεις.

Επομένως με απώτερο σκοπό την είσπραξη της επιχορήγησης, το εκτιμώμενο υπόλοιπο δεσμεύθηκε προς διάθεση στους κωδικούς των διοργανώσεων εσωτερικού και εξωτερικού, δηλαδή στις κατ’ εξοχήν δραστηριότητες που μια αθλητική ομοσπονδία αναμένεται να ξοδεύει τα χρήματα της.

Όχι στους δικηγόρους και τις ταβέρνες.." Η διοίκηση της ομοσπονδίας έχει κάνει πολύ σοβαρά βήματα στην ανάπτυξη και καλλιέργεια του αθλήματος μας μετά από πολλά χρόνια διχόνοιας και οπισθοδρόμησης. Ας βοηθήσουμε ουσιαστικά όλοι προς αυτή την κατεύθυνση."

 

Marios Sitaras

Ilias Christou αν θεωρείς ότι αυτό είναι μια απάντηση η οποία ευσταθεί έναντι του αθλητικού νόμου και αυτά που προβλέπουν οι νόμοι και το Σύνταγμα, τι να πω. Διάβασε προσεκτικά τι μου γράφεις. "Λόγω υψηλών ταμειακών διαθεσίμων, επίτηδες η Γ.Γ.Α φούσκωσε τα ποσά προκειμένου να λάβουμε επιχορήγηση αλλοιώνοντας τα στοιχεία του ψηφισθέντος προϋπολογισμού της Γ.Σ."

Αυτό μπορείς σε παρακαλώ που μου είπες να μου το προσκομίσεις εγγράφως!

Εγγράφως Ηλία!

 

Marios Sitaras

Ilias Christou συνεχίζοντας πέραν ότι ο εν λόγω κύριος ψεύδεται ασύστολα, γιατί ουδείς μπορεί να επέμβει σε ψηφισμένο προϋπολογισμό Γ.Σ Ν.Π.Ι.Δ εδώ ουσιαστικά με τον ισχυρισμό του παραδέχεται ότι υφίσταται διασπάθιση δημοσίου χρήματος με ευθύνη φορέα του.

Να μας προσκομίσει εγγράφως τους ισχυρισμούς του από την Γ.Γ.Α. Δηλαδή ότι η Γ.Γ.Α λόγω υψηλών ταμειακών διαθεσίμων της ΕΛ.Ο.Κ θεώρησε ότι πρέπει να αναμορφώσει προς τα πάνω ποσά ψηφισθέντα προϋπολογισμού από Γ.Σ σε Ν.Π.Ι.Δ στο οποίο μας εποπτεύει διότι αλλιώς δεν θα δικαιούμασταν επιχορήγηση ενώ πράττοντας αυτό τώρα δικαιούμαστε. Καταλαβαίνουμε για πόσο ηλίθιους μας περνάνε…..

 

Marios Sitaras (ακάθεκτος!)

Ilias Christou κοίταξε Ηλία επειδή κάποιοι, ηλικιωμένοι κύριοι ή εγγράμματοι που τους αρέσει η αρχαία ελληνική γραμματεία , ερμηνεύουν κατα το δοκούν και συμπαρασύρουν όλους σας, επειδή ακριβώς γνωρίζουν ότι δεν ασχολείστε και δεν διαβάζετε όσο πρέπει, αυτά που πρέπει, σας σερβίρουν την πραμάτεια τους όπως θέλουν για να σας παραμυθιάσουν ώστε να μην ασχολείστε και να επαναπαύεστε για να κάνουν αυτοί τις δουλίτσες τους. Ηλία με τα λόγια χτίζω Ανώγεια. Ότι μπορείς να μου αποδείξεις με έγγραφα.

Στην προκειμένη έχει αλλοιωθεί ο ψηφισθέν (ψηφισθείς!) από την ΓΣ προϋπολογισμός του 21 τον οποίο ήρθε και ενέκρινε η ΓΓΑ. Δηλαδή η ΓΓΑ ενέκρινε τον αλλοιωθέν (αλλοιωθέντα!) προϋπολογισμό και όχι αυτόν που ψήφισε η ΓΣ. Πρόσεξε δεν υπάρχει μετέπειτα απόφαση του ΔΣ ή αν υπάρχει απόφαση της εκτελεστικής την οποία έχει ψηφίσει το ΔΣ δεν έχει αναρτηθεί πουθενά ώστε να έχουν γνώση τα μέλη της Ομοσπονδίας και λειτούργησαν κρυφίως και με δόλο έναντι των μελών της Ομοσπονδίας για ένα τόσο σημαντικό θέμα που να αλλάζει προς τα άνω τον προς κατάθεση και έγκριση προϋπολογισμό του 21 στην ΓΓΑ. Αυτό πρώτα και κυρία είναι εξαπάτηση των μελών της Ομοσπονδίας δεύτερον της ΓΓΑ τρίτον του κράτους.

Γιατί όχι με τον ψηφισθέντα προϋπολογισμό από την ΓΣ αλλά με τον αλλοιωθέντα αναθεωρημένο προς τα πάνω προϋπολογισμό έρχεται η Διοίκηση της ΕΛ.Ο.Κ να ζητήσει περισσότερα χρήματα επιχορήγηση για το 2022! Δηλαδή σας παρουσιάζουμε νοθευμένα στοιχεία τα οποία ουδεμία σχέση έχουν με τα ψηφισθέντα ώστε να διεκδικήσουμε εξαπατώντας σας μεγαλύτερη επιχορήγηση από αυτή που δικαιούμαστε για το 22! Αν αυτό δεν είναι ο ορισμός της απάτης τότε ποιος είναι! Αυτά για να ξεκαθαρίζουν το μυαλουδάκι τους και να ξεστραβώνονται ορισμένοι στούρνοι του Διαδικτύου!

 

Στο Πρακτικό του ΔΣ (παράνομα χωρίς αριθμό) της 15/10/2021 αποφασίστηκε να βγει ο Ηλίας Χρήστου από την Εκτελεστική Επιτροπή και η πέμπτη θέση στην Εκτελεστική Επιτροπή να δοθεί στις "γλάστρες" κ. Νίκο Ζάχο με αναπληρωτή τον Παρασκευά Ανδρεανίδη!

(Θεόδωρος Σιετής, Ηλίας Χρήστου, Γιώργος Κελάλης, Γιώργος Σαλιάρης-Φασσέας, Κώστας Μητρόπουλος, Θανάσης Φυλακτός, Σταύρος Σταυριανίδης, Γιάννης Γιαννέλης, Περικλής Κανέλλης, Παρασκευάς Ανδρεανίδης, Νίκος Ζάχος)

 

Και λίγο Περσίδης:

Προσγειωθείτε! Το ΔΣ/ΕΛΟΚ έχει γραμμένη την ΓΣ/ΕΛΟΚ! Ο Αυγενάκης έχει γραμμένους και τους δύο! Αλλά όταν έχεις γραμμένη την ΓΣ μιας ομοσπονδίας προφανώς έχεις γραμμένο το Σύνταγμα της Ελλάδας!

Μεταξύ ΕΛΟΚ και Αυγενάκη δεν υπάρχει "εξαπάτηση"! Αυτό που υπάρχει το λένε "συμπαιγνία"! Όλα τα άλλα είναι τρίχες κατσαρές!

Ας μην ξεχνάμε ότι ο Γερόλυμπος ήταν γέννημα-θρέμα της Νέας Δημοκρατίας! Οι πρακτικές της λαμογιάς είναι οι ίδιες, αλλά ο σκοπός των 25.000 ευρώ δεν αγιάζει τα μέσα του μαγειρέματος! Και όταν μια δημόσια υπηρεσία χρησιμοποιεί λαμογιές για καλό σκοπό, τότε δεν έχει κανένα πρόβλημα να χρησιμοποιεί τις ίδιες πρακτικές και για τις λαμογιές του Γερόλυμπου επί 25 χρόνια!!! Γι' αυτό ακριβώς τα έβλε όλα και δεν μίλαγε ποτέ! Γι' αυτό τον είχαν αφήσει να αρμέγει τρεις ομοσπονδίες χωρίς να μιλάει κανένας! Και γι' αυτό ποτέ δεν του ζήτησαν τα λεφτά, που έφαγε από τις τρεις αυτές ομοσπονδίες! Μήπως και τώρα τους βάλανε να πληρώσουν τα 2.400.000 ευρώ, που τους βρήκε να έχουν σπαταλήσει παράνομα η Εθνική Αρχή Διαφάνειας???

Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο δεν ξεχνώ το διαχρονικό εξώφυλλο του "Φίλαθλου" από τον Νίκο Καραγιαννίδη την ημέρα των εκλογών της 7/3/2004, που πέρασε η διακυβέρνηση της χώρας από το ΠΑΣΟΚ στη Νέα Δημοκρατία!!!


 Δ - 21/12/2021- Το φιάσκο των ανύπαρκτων Αγώνων Εγχρώμων και Μαύρων Ζωνών!  (Ενότητες)

 

Αυτό κι αν είναι φιάσκο εισπρακτικό εκμετάλλευσης των αθλητών και των γονέων! Διοργάνωση χωρίς προηγούμενο μόνο για την ταλαιπωρία και την αφαίμαξη των αθλητών!

Τι θα πει "Αγώνες Εγχρώμων και Μαύρων Ζωνών"? Τίποτα, διότι αυτά είναι δύο τελείως διαφορετικά πράγματα και δεν συμβιβάζονται!

Πού έχουν ακουστεί τέτοιοι αγώνες? Πουθενά! Μόνο σε πεδία εκμετάλλευσης!

Τι αντικείμενο έχουν? Την εμπειρία των αθλητών? Αφού οι αθλητές παίζουν 3-4 λεπτά σε όλη τη διοργάνωση!

Δίνουν ευκαιρίες διάκρισης στους αθλητές? Παραμύθια! Ποιάς διάκρισης? Χωρίς καμιά αξία? Άλλωστε, αφού παίζουν όλοι οι αθλητές, θα βγουν πάλι πρώτοι οι πρώτοι των πανελληνίων! Ά΄΄ωστε οι αγώνες αυτοί δεν μετράνε πουθενά! Μ¨ονο λεφτά δίνουν στο Ταμείο της ΕΛΟΚ!

Το μόνο αντικείμενο που έχουν αυτοί οι αγώνες είναι να μαζεύουν τα λεφτά των αθλητών και να τους παθιάζουν με ένα ψεύτικο και άχρηστο ιδανικό!

Έχουν φτιάξει ένα ψεύτικο ιδανικό δήθεν αγώνων και κοροϊδεύουν τους γονείς, αφού τους βάζουν να περνάνε τους κινδύνους ταξιδίων από τον τόπο τους μέχρι τον τόπο των αγώνων και πίσω για να πάρουν τα παιδιά τους μέρος στους αγώνες! Σε αυτό φέρουν ευθύνες και οι προπονητές! ΕΛΟΚ και σύλλογοι συμμετέχουν σε μια σκευωρία και απομακρύνουν τα παιδιά από τα μαθήματά τους χωρίς κανένα λόγο!

Τα επόμενα στοιχεία των Αγώνων Εγχρώμων και Μαύρων Ζωνών είναι από την Sportdata:

 

Οι συμμετοχές των αθλητών ταξινομημένες κατά αλφαβητική σειρά των συλλόγων στους αγώνες:

 

Οι συμμετοχές των αθλητών ταξινομημένες κατά πλήθος αθλητών των συλλόγων στους αγώνες:

 

Με κλικ εδώ βλέπετε όλες τις Συμμετοχές των Αθλητών κατά Κατηγορία! 260 κατηγορίες, 1319 αθλητές, 1765 συμμετοχές! Καλή μπάζα!!! Σε αγώνες με διάρκεια 1-2 λεπτά: 260 κατηγορίες!!! 260 πρωταθλητές!!! 260 δευτεραθλητές!!! και τα λοιπάααα!!! Τι είδους αγώνες είναι αυτοί??? Πώς έχετε καταντήσει το καράτε! Γι' αυτό έχετε αθλητές από 5 μέχρι 18 χρονών! Μόλις καταλαβαίνουν τον κόσμο τα παιδιά σηκώνονται και φεύγουν από τα νηπιαγωγεία! Τις εποχές του Ενοέντα και του Σουζούκι τις θυμάστε? Οι καρατέκα ήταν από παιδιά του δημοτικού μέχρι γιατροί, μηχανικοί χρηματιστές, εφοπλιστές και όλοι οι μεγάλοι στην ηλικία! Κανένας δεν έφευγε! Τώρα όλοι οι προπονητές έχετε στόχο πόσα Νταν για τα μπάζα θα πάρετε χωρίς προπόνηση και χωρίς εξετάσεις!!!

 

Με κλικ εδώ βλέπετε την Λίστα των Προπονητών με ανάμεσά τους μερικούς που ... συστήνονται ως "εκπαιδευτές"! Το γνωστό φρούτο, που πούλαγε ο Γερόλυμπος μέχρι που του το έκοψε το www.karate.gr και του έβαλε χέρι η Γραμματεία!!!

 

Άξια λόγου, τελικά, είναι η Λίστα των Συνοδών-Βοηθών, που βλέπετε κάτω:

Πολλοί από αυτούς τους Συνοδούς είναι από σπόντα "εκπαιδευτές"! Περίεργη είναι η εμφάνιση ενός ονόματος στη λίστα αυτή: Στα Εκπαιδευτήρια Δούκα εμφανίζεται ως Συνοδός-Βοηθός ο Σπύρος Δρακόπουλος? Οι Συνοδοί-Βοηθοί των αθλητών δεν πρέπει να είναι τεχνικοί ή αθλητές? Να προτείνω τότε και τη ... γιαγιά μου! Υπάρχουν και άλλοι τέτοιοι???


Ε - 22/12/2021 - Οι επιχορηγήσεις της ΓΓΑ προς τα σωματεία καράτε!  (Ενότητες)

 

Ο Αγιο-Βασίλης του αθλητισμού ήρθε λίγο νωρίτερα φέτος! Η Κυβέρνηση και ο Αυγενάκης μοίρασαν χρήμα εφέτος για να κρατηθεί κατά το δυνατόν ο χτυπημένος από τον κορωνοϊό αθλητισμός, που κρατιέται κυρίως από την ιδιωτική πρωτοβουλία και εθελοντική προσφορά των Πολιτών! Κάποια 31 εκατομμύρια μοιράστηκαν στα σωματεία με πρωτότυπο τρόπο, προφανώς κατευθυνόμενο ας δεχθούμε αντικειμενικό (αλλα δεν το ξέρουμε), και δημοσιεύτηκε ο Πίνακας των 4.800 σωματείων όλων των αθλημάτων, που πήραν τα λεφτά και πόσα πήραν!

Πολύ δύσκολο να ξεχωρίσει κανείς τα σωματεία καράτε από τον μεγάλο Πίνακα, αλλά έκανα μια προσπάθεια να βγάλω τα σωματεία καράτε και εύχομαι να μην έχω κάνει πολλά λάθη! Κάποια ίσως ξέφυγαν, αλλά κανένας άλλος δεν το τόλμησε!

Ειδικά στα σωματεία καράτε διανεμήθηκαν τα ποσά του Πίνακα με κλικ εδώ σε PDF κατά αλφαβητική σειρά στις εικόνες πιο κάτω (οι χρονιές είναι το έτος ίδρυσης για κάθε σωματείο):

Φυσικά τα ποσά αυτά είναι ένα πολύ μικρό βοήθημα για τους συλλόγους που μπήκαν μέσα χοντρά κατα το διάστημα της πανδημίας, αλλά άντεξαν την καταστροφή! Ας ευχηθούμε να τα βγάλουν πέρα!!!


Ζ - 21-29/12/2021 - Τα Πρακτικά της ΕΛΟΚ στη ΔΙΑΥΓΕΙΑ !!!  (Ενότητες)

 

Αντίθετα από όλες τις διοικήσεις του δικτάτορα Γερόλυμπου και των αχυράνθρωπων, μαριονετών, πιονιών, ηλιθίων υπηκόων του, που δεν έδιναν καμιά δημοσιότητα στις πράξεις τους εν γνώσει και με τις ευλογίες της Αμαρτωλής Γενικής Γραμματείας Αθλητισμού, που τους έβλεπε και σφύριζε αδιάφορα επί 25 χρόνια, η σημερινή αξιέπαινη διοίκηση Α-Σιετή ανεβάζει προς τιμή της τα Πρακτικά των ΔΣ και ΓΣ στη Διαύγεια. Αυτό μας ανοίγει μια μεγάλη δουλειά, διότι και η σημερινή διοίκηση διαπράττει πληθώρα αμαρτημάτων, που θέλουν χρόνο για εντοπισμό και ανάδειξη! Ταυτόχρονα, όμως κερδίζουμε και χρόνο, διότι μας παρατείνει τις προθεσμίες προσβολής των Πρακτικών της ΕΛΟΚ μιας και λογίζονται δημοσιευμένα από την ημεροιμηνία ανάρτησής τους στη ΔΙΑΥΓΕΙΑ!!!

Επομένως, όπως έλεγαν και οι Beatles σε παγκόσμια επιτυχία τους: "Time is on my side! Yes, it is!"

Σε πρώτη φάση θυμίζουμε το Πρακτικό ΓΣ της 31/10/2021 με κλικ εδώ  και το Πρακτικό ΔΣ της 30/11/2021 με κλικ εδώ, όπως και τον Πίνακα Αναρτήσεων της ΕΛΟΚ στη ΔΙΑΥΓΕΑ με κλικ εδώ και θα τα ξαναπούμε στην ανάλυσή τους σε ιδιαίτερο άρθρο μας!


Στο τέλος του 2021 οι σύλλογοι-μέλη της ΕΛΟΚ σχημάτιζαν αυτόν τον Πίνακα Μητρώου Μελών της ΕΛΟΚ με κλικ στον τίτλο ή στην εικόνα:

 

Όλα τα διπλώματα Νταν στα παραδοσιακά στιλ στην Ελλάδα είναι άκυρα αν δεν έχουν πιστοποιηθεί ή απονεμηθεί από την ΠΟΠΚ! Διαβάστε με προσοχή τα επόμενα τρία άρθρα!

18/3/20-Η ΠΟΠΚ είναι η μόνη αρμόδια και υπεύθυνη για την πιστοποίηση, απονομή και κατάταξη Νταν Σότοκαν-ριου, Γουάντο-ριου, Σίτο-ριου, Γκότζου-ριου (σε PDF)

28/3/20-Η κατάσταση στο καράτε σήμερα! Πώς γίνονται οι νόμιμες πιστοποιήσεις Νταν από την ΠΟΠΚ! (σε PDF)

1/3/21-Αναγνώριση Διπλωμάτων Νταν Παραδοσιακού Καράτε από την ΠΟΠΚ! (σε PDF)


  Αρχική      Επικαιρότητα      Περιεχόμενα ΕΛΟΚ / WKF .