karate.gr: 14 - Περιεχόμενα ΕΛΟΚ / WKF - ChickenClub   

Πρώτη δημοσίευση 24/11/2020.

  Αρχική      Επικαιρότητα      Περιεχόμενα ΕΛΟΚ / WKF .

Καταχωρήσεις στο karate.gr

Διοργανώσεις

Στηρίξτε το karate.gr με 20 €/έτος! Donations 20 €/y!

Σε πρώτη δημοσίευση από 16/12/2021 και αναδρομικά σε παλαιότερα άρθρα του www.karate.gr!

 Πρόλογος του άρθρου από τον Θύμιο Περσίδη .

Οι Αποφάσεις της 16/12/2021 του ΕΔΔΑ στις "Δύο" και της 1/12/2022 στη "Μία" Προσφυγές "PERSIDIS vs GREECE"!

Το www.karate.gr, σαν συνέχεια του από το ΝΟΕ-1977 μέχρι το ΔΕΚ-1994 με εκδότη τον Θύμιο Περσίδη κυκλοφορούντος μηνιαίου αθλητικού περιοδικού "ΔΥΝΑΜΙΚΟ ΤΖΟΥΝΤΟ-ΚΑΡΑΤΕ" αρχικά και απλά "ΔΥΝΑΜΙΚΟ" αργότερα, είναι ένας "δημοσιογραφικός ιστότοπος", που γράφεται από έναν κορυφαίο γνώστη στον ειδικό χώρο του καράτε. Όσα πρόσωπα κρίνονται εδώ είναι αποδεδειγμένα δημόσια πρόσωπα και κρίνονται για πράξεις και παραλήψεις τους στους τομείς των δημόσιων αρμοδιοτήτων τους υπό τα ευρύτερα όρια κριτικής αξιολόγησης, όπως απαιτεί η διαφύλαξη του δημοσίου συμφέροντος για τον αθλητισμό, τον οποίο χρυσοπληρώνει ο Έλληνας φορολογούμενος!!!

Ως επί 17 χρόνια εκδότης του ανωτέρω περιοδικού και από τον Αύγουστο του 2004 ιδιοκτήτης-διαχειριστής του www.karate.gr, αλλά και ως υπέρ των σαράντα ετών διοικητικός αθλητικών ομοσπονδιών καράτε, έχω δικαστεί σε περισσότερες από 80 δίκες (Πρωτοδικείου, Εφετείου, Αρείου Πάγου κτλ.) σε αστικές, ποινικές και διοικητικές υποθέσεις με νίκες ή παραγραφές για τις περισσότερες από αυτές. Για δύο αστικές (με ασφαλιστικά) και μία ποινική (με μία αναίρεση δεκτή!) υποθέσεις, σύνολο 4+4+5=13 δίκες που έχασα, με αντικείμενο κυρίως τη συκοφαντική δυσφήμιση, είχα υποβάλει αντίστοιχα τρεις Προσφυγές (δύο το 2014 και μία το 2015, με κλικ εδώ) στο Ευρωπαϊκό Δικαστήριο Δικαιωμάτων του Ανθρώπου (ΕΔΔΑ) με ΠΑΡΑΠΟΝΑ για λανθασμένη εφαρμογή από τους Δικαστές υπέρμετρου περιορισμού στην ελευθερία της έκφρασης στα κείμενά μου, τα οποία αφορούσαν σε κριτικές αξιολογήσεις πράξεων δημοσίων προσώπων, παρ' όλο που υπέβαλα πάντα και σχετικές αποφάσεις του ΕΔΔΑ! Τις Προσφυγές αυτές τις είχα συντάξει μόνος μου χωρίς τη βοήθεια νομικού! Τέτοιες Προσφυγές υποβάλλονται στο ΕΔΔΑ περί τις 30.000 κάθε χρόνο από όλη την Ευρώπη και απορρίπτεται το 95% αυτών από το γραμματειακό πρωτόκολλο και την αρχική εκτίμηση του παραδεκτού της προσφυγής! Οι δικές μου πέρασαν και οι τρεις τα δύο αυτά στάδια μέσα στο ελάχιστο 5% για να δικαστούν!!!

Πριν όμως δικαστούν, το Νομικό Συμβούλιο του Κράτους (ΝΣΚ), που παρίσταται νομικά στο ΕΔΔΑ για την Ελληνική Κυβέρνηση, μού πρότεινε Συμβιβασμό με Αποζημίωση για παράβαση από τα δικαστήρια του άρθρου 6 περί μη δίκαιης δίκης και του άρθρου 10 περί ελευθερίας της έκφρασης της Ευρωπαϊκής Σύμβασης Δικαιωμάτων του Ανθρώπου (ΕΣΔΑ) αρχικά για τις δύο αστικές και μετέπειτα και για την ποινική! Αποδέχθηκα το Συμβιβασμό με την Αποζημίωση, διότι οι υποθέσεις είχαν αργήσει απαράδεκτα πάρα πολύ (εξίμισι χρόνια!), ενώ ήταν και οικονομικά συμφερότερος από το να εκδικαστούν! Η επιτυχία αυτή με κατέστησε το μόνο γνωστό Έλληνα Πολίτη, που χωρίς να είναι νομικός κατάφερε να δικαιωθεί σε τρεις ιδιόγραφες Προσφυγές του στο ΕΔΔΑ!!! Δεν υπάρχει δε καμιά αμφιβολία ότι η ανωτέρω πρόταση Συμβιβασμού αποτελεί παραδοχή ήττας, αφού το Δημόσιο δεν χαρίζει ούτε δεκάρα στον Πολίτη!

Το κυριότερο, όμως, είναι ότι το www.karate.gr αναγνωρίστηκε από το ΕΔΔΑ ως δημοσιογραφικό site υπό την ευρεία έννοια και μπορεί πλέον ελεύθερα να κρίνει αξιολογικά πράξεις και παραλήψεις δημοσίων προσώπων στους τομείς των δημοσίων καθηκόντων τους με ευρύτερα πλαίσια εκφράσεων από ότι των απλών ιδιωτών!!! Με βάση αυτό το ακλόνητο συμπέρασμα, οι αρμόδιες δημόσιες υπηρεσίες καλά θα κάνουν να μελετούν σε βάθος τις καταγγελίες, που κατά καιρούς υποβάλλω, και να διορθώνουν τις στρεβλώσεις, τις οποίες καταγγέλλω και τις οποίες "ανέχονται έως υποθάλπουν" χωρίς να ιδρώνει το αυτί τους!!!

"Η Δημοσίευση είναι η Ψυχή της Δικαιοσύνης" = "Όλα στο Φως!"

 Το παρόν δημοσίευμα αποτελεί αναπόσπαστο μέρος του οικείου κεφαλαίου αλληλένδετων άρθρων και σχετικών 3000 περίπου σελίδων!  Μόλις στέλνετε στους φίλους σας με SMS: "karate.gr", αμέσως ανοίγουν το karate.gr και διαβάζουν το τελευταίο άρθρο του!!!


 Καθορίστηκε η Διοίκηση της ΕΛΟΚ, που θα την πάει στις εκλογές μέχρι τον Μάρτιο! (Ελπίζουμε!)

 

 Στις εννιά του μακαρίτη, άλλος μπαίνει μεσ' το σπίτι! Φέρνει κρύσταλλα και βάζα κι ερευνά πού πηγ' η μπάζα!

 

 Και μέχρι σήμερα οι έχοντες δικαίωμα ψήφου σύλλογοι με τις "αξιόπιστες" μετρήσεις Αυγενάκη είναι περί τους 85!!!

 

 Copyright © 1945-2045: Θύμιος Περσίδης!

 Συλλυπητήρια! - Ελαφρύ το χώμα, που τον σκεπάζει!

 Να ζήσουμε να τον θυμόμαστε!!!

 Φέρτε πίσω τα κλεμμένα!


"Εγώ καλά σου τάλεγα!"

 Η Νέα Δημοκρατία χαρακτηρίζεται από το "Σύνδρομο του Γερόλυμπου"!


Όλα τα διπλώματα Νταν στα παραδοσιακά στιλ στην Ελλάδα είναι άκυρα αν δεν έχουν πιστοποιηθεί ή απονεμηθεί από την ΠΟΠΚ! Διαβάστε με προσοχή τα επόμενα δύο άρθρα!

18/3/20-Η ΠΟΠΚ είναι η μόνη αρμόδια και υπεύθυνη για την πιστοποίηση, απονομή και κατάταξη Νταν Σότοκαν-ριου, Γουάντο-ριου, Σίτο-ριου, Γκότζου-ριου (σε PDF)

28/3/20-Η κατάσταση στο καράτε σήμερα! Πώς γίνονται οι νόμιμες πιστοποιήσεις Νταν από την ΠΟΠΚ! (σε PDF)


Προς το τέλος του άρθρου δίνεται και ένα αντίγραφο του βίντεο της εκπομπής των Μαργαριτόπουλου και Τρανταφύλλη της 22-11-2020 όπου αξίζει να ακούσουν με προσοχή όλοι οι σύλλογοι της ΕΛΟΚ τις περιγραφικές εξηγήσεις, που δίνει ο δικηγόρος του ΚΙΜΕ κ. Σπύρος Κλαδάς για τις πρόσφατες δικαστικές διαμάχες της παλιάς διοίκησης των Γερόλυμπου-Κουλουρίδη με την Αντιπολίτευση του ΚΙΜΕ!!!


 Συνέχεια από το προηγούμενο!

 

 27/10/2020 - ΕΛΟΚ: Παραιτήθηκε ο Βερβεσός

 

Ξανά ακέφαλη και ουσιαστικά χωρίς διοίκηση, έμεινε η ελληνική ομοσπονδία καράτε. Σε μία εξέλιξη πέρα για πέρα απρόσμενη, ο Δημήτρης Βερβεσός υπέβαλε την παραίτησή του κατά τη διάρκεια του σημερινού Δ.Σ. 

Ο πρόεδρος του δικηγορικού συλλόγου Αθηνών είχε αναλάβει την ηγεσία της ΕΛΟΚ μόλις πριν από μία εβδομάδα, ως πρόσωπο κοινής αποδοχής και κατόπιν απόφασης του Πρωτοδικείου.

Ο κ. Βερβεσός επικαλέστηκε προσωπικούς λόγους, κυρίως τον φόρτο εργασίας που δεν θα του επέτρεπαν να ανταποκριθεί στις υποχρεώσεις του. 


 29/10/2020 - ΚΙΜΕ: ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΝΟΜΙΜΟΤΗΤΑ.

 

Χρειάστηκαν περίπου επτά μήνες για να αντιληφθεί η πρώην πλειοψηφία Κουλουρίδη ότι :

● Η νομιμότητα, σε ότι αφορά τα οικονομικά, πέρα των άλλων, είναι επιβεβλημένη και αναπόφευκτη.

● Ο ορισμός των εκλογών για την 6.12.2020 πέρα από ανέφικτη και παράνομη, δημιουργεί βάσιμες υποψίες πως είναι και εκ του πονηρού εκπορευόμενη..

Συγκεκριμένα το νεοδιορισθέν ΔΣ της ΕΛΟΚ, στα πλαίσια της καλής πίστης και του συμφέροντος της Ομοσπονδίας, συμφώνησε στην άμεση εξόφληση ανεπίδεκτων άλλης αναβολής οικονομικών υποχρεώσεων, όπως είναι η μισθοδοσία των υπαλλήλων για τους μήνες Σεπτέμβριο και Οκτώβριο καθώς και των ληξιπρόθεσμων οφειλών προς το Δημόσιο (βεβαιωμένες οφειλές σε Δ.Ο.Υ. βεβαιωμένες οφειλές Ε.Φ.Κ.Α. κ.λπ.), που η πλειοψηφία της προσωρινής πρώην διοίκησης του κ. Κουλουρίδη ανεξήγητα δεν έχει καταβάλει, με συνέπεια η Ομοσπονδία, αλλά και η Διοίκηση της, να βρίσκεται εκτεθειμένη στις κυρώσεις που προβλέπει η μη εμπρόθεσμη εξόφληση.

Επίσης έτυχε καθολικής παραδοχής και το γεγονός πως η ανακοινωθείσα από την πρώην πλειοψηφία Κουλουρίδη, ημερομηνία διεξαγωγής των εκλογών για την 6.12.2020, στερείται νομιμότητας, είναι ανέφικτη και εκ του προχείρου ληφθείσα.

Ως εκ τούτου και προκειμένου να μην δημιουργείται σύγχυση στους συλλόγους μέλη της Ομοσπονδίας, αποφασίστηκε η εν λόγω ανακοίνωση να αντικατασταθεί ΑΜΕΣΑ από την επίσημη ιστοσελίδα της ΕΛΟΚ με νέα ανακοίνωση ότι οι επερχόμενες εκλογές θα διεξαχθούν εντός του 2021, σε ημερομηνία που θα προσδιοριστεί επακριβώς και σύμφωνα πάντα με τα οριζόμενα από τον ισχύοντα Αθλητικό νόμο σε προσεχές ΔΣ.

Η διαμορφωθείσα από το Δικαστήριο κατάσταση, επιβάλλει πως η εφαρμογή της νομιμότητας είναι υποχρέωση ΟΛΩΝ των μελών του εκάστοτε ΔΣ και απαιτεί προς αποφυγή δυσάρεστων εκπλήξεων για τους ίδιους, αλλά και την Ομοσπονδία

● αίσθημα ευθύνης,

● αχειραγώγητη βούληση,

● απόλυτη διαφάνεια και

● πλήρη γνώση της Νομοθεσίας και των καταστατικών διατάξεων, που αφορούν την καθόλα νόμιμη λειτουργία μιας Ομοσπονδίας.


 4/11/2020 - ΚΙΜΕ και Hellenic Karate News

 

Στις 29.10.2020 εκατόν επτά σύλλογοι της ΕΛΟΚ προσέφυγαν στο Πρωτοδικείο Αθηνών και ως έχοντες, κατά δήλωση τους, έννομο συμφέρον και δικαίωμα ψήφου ΑΙΤΗΘΗΚΑΝ τον διορισμό του Βουλευτή της Ν. Δημοκρατίας κ. Διονύση Χατζηδάκη ως ενδέκατο μέλος του προσωρινού ΔΣ της ΕΛΟΚ, δεδομένης της παραίτησης του κ. Βερβεσού.

Σύμφωνα όμως με τα δημοσιοποιημένα στοιχεία της ΓΓΑ στην επίσημη ιστοσελίδα της, μόνο δέκα πέντε (15) από αυτούς έχουν περάσει ΕΠΙΤΥΧΩΣ τον έλεγχο από το μητρώο της ΓΓΑ. Εκ των υπολοίπων οι είκοσι τέσσερις (24) σύλλογοι δεν έχουν εγγραφεί ΚΑΝ στο μητρώο και εξήντα οκτώ (68) σύλλογοι ΕΧΟΥΝ ΚΟΠΕΙ από τον έλεγχο !!

Επομένως προκύπτει πως 92 από τους 107 συλλόγους που προσέφυγαν με τον ισχυρισμό ότι έχουν δικαίωμα ψήφου (το δηλώνουν στην αίτηση τους) δεν έχουν έννομο συμφέρον ούτε δικαίωμα ψήφου !!

Το ΚΙΜΕ δημοσιεύει τον πίνακα των προσφευγόντων συλλόγων για να γνωρίζουν και αυτοί την .. προσφυγή τους και ΚΥΡΙΩΣ ποιόν προτείνουν δεδομένου πως όπως πληροφορούμεθα κατά την συζήτηση της αίτησης στις 03.11.2020 ενώπιον του προέδρου πρωτοδικών ο κ. Γεώργιος Γερόλυμπος προτάθηκε ως αναπληρωματικός του Βουλευτή την Ν. Δημοκρατίας κ. Διονύση Χατζηδάκη στο ΔΣ.

Ως εκ των ανωτέρω προκύπτουν τα παρά κάτω εύλογα ερωτήματα :

● Ποιός δικηγόρος παραστάθηκε για λογαριασμό των αιτούντων 107 συλλόγων ;;

● Υπήρξε η απαιτούμενη εξουσιοδότηση των αιτούντων συλλόγων σε πληρεξούσιο Δικηγόρο, για την υποβολή της αιτήσεως και παράσταση στην διαδικασία ;;

● Ποιός δικηγόρος παραστάθηκε στην συζήτηση, ενώπιον του προέδρου πρωτοδικών, στις 03.11.2020 για λογαριασμό της ΕΛΟΚ και ποιός ή ποιοι τον εξουσιοδότησαν ;;

● Ενημερώθηκαν όλα τα μέλη της προσωρινής διοίκησης ώστε σύμφωνα με το νόμο να παρασταθούν στην συζήτηση στις 03.11.2020 ;;


 4/11/2020 - Hellenic Karate News

 

Με παρέμβαση της Παγκόσμιας Ομοσπονδίας Καράτε (WKF) βρέθηκε λύση στο αδιέξοδο που ταλαιπωρεί την ΕΛΟΚ εδώ και περίπου δέκα μήνες.

Με επιστολή της προς την ΕΛΟΚ και κοινοποίηση στον υφυπουργό Αθλητισμού, Λευτέρη Αυγενάκη και στον ΓΓΑ, Γιώργο Μαυρωτά, η WKF όρισε προσωρινή διοίκηση, στην οποία συμπεριλαμβάνονται τα δέκα μέλη που συγκροτούσαν μέχρι σήμερα το Δ.Σ., αλλά και ο πρόεδρος του ΟΑΚΑ, Νεκτάριος Βιδάκης.

Έτσι, όλα δείχνουν ότι ο κ. Βιδάκης, καθηγητής στο Τμήμα Μηχανολόγων Μηχανικών του Ελληνικού Μεσογειακού Πανεπιστημίου και Διευθυντής του εργαστηρίου Μηχανολογίας Ακριβείας, Αντίστροφης Μηχανικής και Εμβιομηχανικής, θα είναι ο νέος πρόεδρος της ΕΛΟΚ.

Για να αρθεί το αδιέξοδο χρειάστηκε η προσωπική παρέμβαση του πρόεδρου της WKF. Ο Αντόνιο Εσπινός «πήρε πάνω του» το θέμα, καθώς η επιστολή που φέρει την υπογραφή του ήταν αρκετή για να βάλει τέλος σε οποιαδήποτε φημολογία. Κι αυτό γιατί με βάση το νόμο 4433/16 (άρθρο 5) «τα ειδικά όργανα διοίκησης που ορίζονται από την οικεία διεθνή ομοσπονδία, αναλαμβάνουν άμεσα, με μόνη την πράξη ορισμού τους, όλες τις αναγκαίες για την εκτέλεση της εντολής τους αρμοδιότητες».

Έτσι, οι Γιάννης Κουλουρίδης, Στέλιος Σκούφιας, Δημήτρης Μακρής, Μάριος Σιταράς, Μαρία Χαραλάμπους, Θεόδωρος Μαργαρίτης-Σιετής, Γιάννης Γιαννέλης, Παναγιώτης Περάκης, Κώστας Μητρόπουλος, Αθανάσιος Φυλακτός, Νεκτάριος Βιδάκης, αποτελούν το νέο Δ.Σ. της ομοσπονδίας που ανέλαβε καθήκοντα από τις 15:00 της 4ης Νοεμβρίου 2020, την ώρα και την ημερομηνία δηλαδή που αναφέρονται στην επιστολή της WKF.

 Και μέχρι σήμερα οι έχοντες δικαίωμα ψήφου σύλλογοι με τις "αξιόπιστες" μετρήσεις Αυγενάκη είναι περί τους 85!!!

 


Σχόλιο www.karate.gr: Το ... βραχυκύκλωμα είναι φανερό:

 

Ο Βιδάκης ήταν, είναι και θα είναι άσχετος με το καράτε!

Αν δεν είσαι κολλητός του υφυπουργού δεν γίνεσαι Πρόεδρος του ΟΑΚΑ!

Αν δεν έχεις την προτροπή του υφυπουργού δεν αναλαμβάνεις ... πρόεδρος της ΕΛΟΚ!

Αν δεν πληροφορηθεί αρμοδίως τα ανωτέρω ο Εσπίνος, δεν προτείνει τον Βιδάκη για πρόεδρο της ΕΛΟΚ.

Ακόμα και η επιστολή Εσπίνος δεν αποτελεί "διορισμό του Βιδάκη"! Να μη λέμε μαλακίες τώρα! Αν αποτελούσε "διορισμό", δεν θα ξαναπήγαιναν στο δικαστήριο!

Αλλά το δικαστήριο αξιολογεί και τις επιθυμίες της Παγκόσμιας!

Και έτσι την έκατσε τη βάρκα ο Γερόλυμπος!!!

 Και μέχρι σήμερα οι έχοντες δικαίωμα ψήφου σύλλογοι με τις "αξιόπιστες" μετρήσεις Αυγενάκη είναι περί τους 85!!!


Όλα τα διπλώματα Νταν στα παραδοσιακά στιλ στην Ελλάδα είναι άκυρα αν δεν έχουν πιστοποιηθεί ή απονεμηθεί από την ΠΟΠΚ! Διαβάστε με προσοχή τα επόμενα δύο άρθρα!

18/3/20-Η ΠΟΠΚ είναι η μόνη αρμόδια και υπεύθυνη για την πιστοποίηση, απονομή και κατάταξη Νταν Σότοκαν-ριου, Γουάντο-ριου, Σίτο-ριου, Γκότζου-ριου (σε PDF)

28/3/20-Η κατάσταση στο καράτε σήμερα! Πώς γίνονται οι νόμιμες πιστοποιήσεις Νταν από την ΠΟΠΚ! (σε PDF)


 6/11/2020 - Και αυτοί το χαβά τους: ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΕΛΟΚ - ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

 

Συνεδρίασαν εκτάκτως σήμερα Πέμπτη 5/11/2020 κατόπιν πρόσκλησης του Προέδρου της Προσωρινής Διοίκησης της Ομοσπονδίας κου Διονύση Χατζηδάκη, Βουλευτή Νοτίου Τομέα Αθηνών μέσω τηλεδιάσκεψης, για λόγους διασφάλισης της δημόσιας υγείας και την λήψη έκτακτων μέτρων για την αποτροπή της νόσου Covid-19, τα μέλη της Προσωρινής Διοίκησης της Ομοσπονδίας δυνάμει της από 12.10.2020 προσωρινής διαταγής η οποία συμπληρώθηκε με την από 3.11.2020 προσωρινή διαταγή του Μονομελούς Πρωτοδικείου Αθηνών.

Η φωτό είναι άσχετη, αλλά έχει μαγική εικόνα! Βρείτε την!

 

Η συνεδρίαση είχε την νόμιμη απαρτία με την συμμετοχή έξι μελών (Δ.Χατζηδάκης, Ι.Κουλουρίδης, Δ.Μακρής, Μ.Σιταράς, Σ.Σκούφιας, Μ.Χαραλάμπους) ενώ από την συνεδρίαση απουσίασαν τα υπόλοιπα πέντε μέλη.

Μεταξύ των άλλων αποφάσεων που ομόφωνα ελήφθησαν επι θεμάτων της ημερήσιας διάταξης, η προσωρινή διοίκηση της ΕΛΟΚ προχώρησε σε μερική αναδιάρθρωση της σύνθεσης του ΔΣ με γνώμονα την εύρυθμη λειτουργία της ομοσπονδίας, η οποία νέα
σύνθεση έχει ως εξής:

Πρόεδρος: Δ. Χατζηδάκης

Αναπληρωτής Πρόεδρος: Ι. Κουλουρίδης

Γενικός Γραμματέας: Δ. Μακρής

Ταμίας: Σ. Σκούφιας

Α΄ Αντιπρόεδρος: Θ. Σιετής

Β΄ Αντιπρόεδρος: Ι. Γιαννέλης

Πρόεδρος Τ.Ε. Μ. Σιταράς

Έφορος Υλικού: Μ. Χαραλάμπους

Μέλος: Π. Περράκης

Μέλος: Α. Φυλακτός

Μέλος: Κ. Μητρόπουλος

Στην ίδια συνεδρίαση ορίστηκε ημερομηνία διεξαγωγής των αρχαιρεσιών στις 10 Ιανουαρίου 2021 ή σε επαναληπτική συνεδρίαση της εκλογικής Γενικής Συνέλευσης στις 17 Ιανουαρίου 2021 σύμφωνα με τα οριζόμενα στον νέο αθλητικό νόμο


6/11/2020 - Hellenic Karate News

 

Στην αντεπίθεση πέρασε η διοικούσα επιτροπή της ΕΛΟΚ, που αποτελείται από τα πέντε μέλη τα οποία δεν συμμετείχαν στο χθεσινό Δ.Σ.

Οι Σιετής, Γιανέλλης, Περάκης, Φυλακτός, Μητρόπουλος εξέδωσαν ανακοίνωση υπογράφοντας ως «Διοικούσα Επιτροπή της ΕΛΟΚ που ορίστηκε από την Παγκόσμια Ομοσπονδίας του Αθλήματος» και καταγγέλλουν τα υπόλοιπα μέλη για παράνομη διεξαγωγή έκτακτης συνεδρίασης.

Σύμφωνα με τη νομοθεσία (ν.4431/2016) η Παγκόσμια Ομοσπονδία είχε τη δυνατότητα να ορίσει διοικούσα επιτροπή. Αυτό έγινε το μεσημέρι της Τετάρτης (4/11) και με βάση αυτήν την πράξη, οι πέντε παράγοντες εξέδωσαν ανακοίνωση στην οποία αναφέρουν τα εξής:

«Κατατέθηκε σήμερα 06.11.2020 στο πρωτοδικείο Αθηνών φάκελος αναφορικά με την παράνομη έκτακτη συνεδρίαση που διεξήχθη από τους Δ. Χατζηδάκη, Ι. Κουλουρίδη, Δ. Μακρή, Μ. Σιταρά, Σ. Σκούφια, Μ. Χαραλάμπους το πρωί της Πέμπτης 05.11.2020, καθώς και την συγκρότηση τους σε σώμα.

Η διοικούσα επιτροπή την ΕΛΟΚ που ορίστηκε από την Παγκόσμια Ομοσπονδίας του Αθλήματος (WKF), της οποίας μέλος αποτελεί η ΕΛΟΚ, δυνάμει του άρθρου 5 του Ν.4431/2016, και συγκάλεσε για αύριο 07.11.2020 διοικητικό συμβούλιο προκειμένου να κατανεμηθούν αρμοδιότητες Προέδρου, Αναπληρωτή Προέδρου, Γενικού Γραμματέα και Ταμία, καθόσον αποτελεί όργανο ειδικού σκοπού.

Η Παγκόσμια Ομοσπονδία Καράτε ενημερώνεται συνεχώς τόσο για τα δικαστικά, όσο και για τα διοικητικά τεκταινόμενα στον καθημαγμένο χώρο του Ελληνικού Καράτε».


ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΚΑΡΑΤΕ - ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ 8/11/2020

Δημοσιεύθηκε : 08 Νοεμβρίου 2020

 

Έκτακτο διοικητικό συμβούλιο , σύμφωνα με το άρθρο 14.3 του Καταστατικού της Ελληνικής Ομοσπονδίας Καράτε, πραγματοποίησε η διορισμένη διοίκηση από το Πρωτοδικείο Αθηνών το Σάββατο 07 Νοεμβρίου 2020 και ώρα 12:00 μέσω τηλεδιάσκεψης κατόπιν πρόσκλησης του Προέδρου Κου Χατζηδάκη Διονύση για επείγοντα θέματα που αφορούν την ομοσπονδία μας.

Η συνεδρίαση πραγματοποιήθηκε με τη συμμετοχή των έξι μελών (Δ.Χατζηδάκης, Ι.Κουλουρίδης, Δ.Μακρής, Μ.Σιταράς, Σ.Σκούφιας, Μ.Χαραλάμπους) ενώ από την συνεδρίαση απουσίασαν για άλλη μια φορά τα υπόλοιπα πέντε μέλη.

Στο έκτακτο ΔΣ αποφασίσθηκε ομόφωνα να προσφύγουμε στη δικαιοσύνη άμεσα για την μη συμμόρφωση τους με τις δικαστικές αποφάσεις. Αφορμή γεγονότα και ενέργειες που πραγματοποίησαν και συνεχίζουν να πραγματοποιούν τα 5 διορισμένα μέλη από το πρωτοδικείο (Θ. Σιετής, Κ. Μητρόπουλος, Θ. Φυλακτός, .Γ. Γιαννέλης και Π. Περάκης) αντίθετα με αυτά που επιτάσσει το Σύνταγμα, οι νόμοι της Ελληνικής Δημοκρατίας, οι δικαστικές αποφάσεις και το καταστατικό μας."

Επιπλέον έχουν ενημερωθεί τόσο η Παγκόσμια ομοσπονδία όσο ο Υφυπουργός Αθλητισμού και ο Γενικός Γραμματέας .

 Συνεχίζουμε να εργαζόμαστε και να συνεργαζόμαστε επ' ωφελεία των αθλητών, των μελών μας και της ανάπτυξης του αθλήματος!


 8/11/2020 - ΚΙΜΕ: Ο Νεκτάριος Βιδάκης είναι ο νέος πρόεδρος της ΕΛΟΚ

 

Ο Νεκτάριος Βιδάκης είναι ο νέος πρόεδρος της ΕΛΟΚ, στο Δ.Σ. το οποίο αναγνωρίζεται de facto από την Παγκόσμια Ομοσπονδία του Καράτε (WKF). Η προσωρινή διοικούσα επιτροπή όπως αυτή ορίστηκε από την WKF, συνεδρίασε το Σάββατο (7/11) και με βάση τις αποφάσεις της, ο κ. Βιδάκης, ακαδημαϊκός και πρόεδρος του ΟΑΚΑ, θα είναι ο επικεφαλής, ενώ αναπληρωτής πρόεδρος αναλαμβάνει ο Θεόδωρος-Μαργαρίτης Σιετής, γενικός γραμματέας ο Κώστας Μητρόπουλος, ταμίας ο Αθανάσιος Φυλακτός και μέλη θα είναι οι Γιάννης Γιαννέλης και Παναγιώτης Περάκης.

 

Η Προσωρινή Διοικούσα Επιτροπή της ΕΛΟΚ (Interim Administrative Body) ανέλαβε να ασχοληθεί με όλα τα τρέχοντα ζητήματα του αθλήματος, όπως τον έλεγχο νομιμότητας και την εγγραφή σωματείων στο Μητρώο που προβλέπει ο νόμος και τον ορισμό ημερομηνίας των αρχαιρεσιών. Παράλληλα, εξουσιοδοτήθηκαν οι Κ. Μητρόπουλος και Αθ. Φυλακτός για την παραλαβή των βιβλίων, χρημάτων, κωδικών, κλειδιών, σφραγίδας της ΕΛΟΚ από τον τελευταίο διορισθέντα Πρόεδρο κ. Δ. Βερβεσό.

Στόχος της επιτροπής, όπως αναφέρεται σε σημερινή της ανακοίνωση, είναι «... να οδηγήσει επιτέλους την Ελληνική Ομοσπονδία Καράτε σε μια νέα εποχή, νομιμότητας, ισονομίας και διαφάνειας». Στην προσπάθειά της αυτή, βρίσκεται σε ανοιχτή γραμμή με την ανώτατη παγκόσμια αρχή του αθλήματος και ήδη για τη χθεσινή συνεδρίαση ενημερώθηκαν υψηλόβαθμα στελέχη της.

    Η Προσωρινή Διοικούσα Επιτροπή της συγκροτήθηκε μετά από απόφαση της WKF στις 4/11/2020. Μία ημέρα αργότερα μια άλλη ομάδα πέντε μελών του Δ.Σ. αγνοώντας τις επιταγές της παγκόσμιας ομοσπονδίας (αλλά έχοντας στα χέρια προσωρινή διαταγή του Πρωτοδικείου από τις 3/11) όρισε τον βουλευτή Διονύση Χατζηδάκη ως πρόεδρο. 

    Έτσι, αυτήν την στιγμή υπάρχουν δύο «ομάδες» στην ΕΛΟΚ, που η καθεμιά υποστηρίζει πως εκπροσωπεί τη νομιμότητα: η μεν μέσω Πρωτοδικείου, η δε με την «σφραγίδα» της Παγκόσμιας Ομοσπονδίας. Όλα κρέμονται σε μία κλωστή, γιατί όπως έχει διδάξει η ιστορία και από άλλα, πολύ πιο προβεβλημένα αθλήματα από το καράτε (Ποδόσφαιρο-FIFA) οι Διεθνείς Ομοσπονδίες δεν αφήνουν το παραμικρό περιθώριο αμφισβήτησης του αυτοδιοίκητου, έχοντας πάντα τη δυνατότητα να πουν την «τελευταία λέξη».

 Και μέχρι σήμερα οι έχοντες δικαίωμα ψήφου σύλλογοι με τις "αξιόπιστες" μετρήσεις Αυγενάκη είναι περί τους 85!!!


Όλα τα διπλώματα Νταν στα παραδοσιακά στιλ στην Ελλάδα είναι άκυρα αν δεν έχουν πιστοποιηθεί ή απονεμηθεί από την ΠΟΠΚ! Διαβάστε με προσοχή τα επόμενα δύο άρθρα!

18/3/20-Η ΠΟΠΚ είναι η μόνη αρμόδια και υπεύθυνη για την πιστοποίηση, απονομή και κατάταξη Νταν Σότοκαν-ριου, Γουάντο-ριου, Σίτο-ριου, Γκότζου-ριου (σε PDF)

28/3/20-Η κατάσταση στο καράτε σήμερα! Πώς γίνονται οι νόμιμες πιστοποιήσεις Νταν από την ΠΟΠΚ! (σε PDF)


15/11/2020 - ΚΙΜΕ: ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΣΥΛΛΟΓΩΝ-ΜΕΛΩΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑΣ ΚΑΡΑΤΕ (ΕΛ.Ο.Κ.)

 

Έκπληκτη και ανήσυχη η κοινότητα του Ελληνικού Καράτε παρακολουθεί την δικαστική διαμάχη που εξελίσσεται τις τελευταίες ημέρες στις δικαστικές αίθουσες. αναφορικά με τον ορισμό προσωρινής διοίκησης στην πολύπαθη Ελληνική Ομοσπονδία Καράτε (ΕΛ.Ο.Κ.)

 

Συγκεκριμένα την Πέμπτη 12.11.2020 ενώπιον της Προέδρου Πρωτοδικών Αθηνών, ΣΥΝΕΚΔΙΚΑΣΤΗΚΑΝ, δύο ΑΙΤΗΣΕΙΣ που αφορούν :

Η μία που κατέθεσε ο πληρεξούσιος δικηγόρος των αθλητικών σωματείων «ΣΟΤΟΚΑΝ ΚΑΡΑΤΕ ΛΑΚΚΩΜΑΤΟΣ», «Α. Γ. Σ. SHOKUKAN (ΣΟΚΟΥΚΑΝ)», «Α. Σ. ΚΑΡΑΤΕ ΑΝΩ ΝΕΑΣ ΣΜΥΡΝΗΣ», «Α. Σ. ΚΑΡΑΤΕ“ΛΕΟΝΤΕΣ” ΝΕΑΣ ΣΜΥΡΝΗΣ» και «ΦΙΛΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΣΚΑΛΑΣ» κ. Σπύρος Κλαδάς, ΑΦΟΡΑ στην ΑΝΑΚΛΗΣΗ της από 03.10.2020 προσωρινής διαταγής που εξεδόθη, ύστερα από την παραίτηση του κ. Βερβεσού,

ΕΠΕΙΔΗ :

● αυτή εξεδόθη ΕΡΗΜΗΝ όλων των μελών του προσωρινού ΔΣ λόγω ΜΗ κοινοποίησης σε αυτούς από τους αιτούντες, του σχετικού δικογράφου καθώς και της ημερομηνίας συζήτησης του (!!) με αποτέλεσμα τον παράνομο ορισμό ως πρόεδρο της προσωρινής διοίκησης της Ομοσπονδίας τον Βουλευτή Αθηνών κ. Διονύση Χατζηδάκη με αναπληρωτή, σε περίπτωση κωλύματος του, τον αυτό-προτεινόμενο και χαρακτηρισμένο από την Παγκόσμια Ομοσπονδία Καράτε (WKF) ως PERSONA NON GRATA, Γιώργο Γερόλυμπο,

στις 04.11.2020 η W.K.F. κάνοντας χρήση της εξουσιοδοτικής διατάξεως του άρθρου ΠΕΜΠΤΟΥ του Ν.4431/2016 διόρισε, όπως είχε δικαίωμα, ΕΙΔΙΚΟ ΟΡΓΑΝΟ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ με την επωνυμία INTERIM ADMINISTRATIVE BODY (Προσωρινή Διοικούσα Επιτροπή), με πρόεδρο της ΕΛ.Ο.Κ. πρόσωπο κοινής αποδοχής μεταξύ του Υφυπουργείου Πολιτισμού και Αθλητισμού και της W.K.F. τον κύριο Νεκτάριο Βιδάκη, καθηγητή πανεπιστημίου και πρόεδρο του Ο.Α.Κ.Α. με σκοπό να οδηγήσει την ΕΛ.Ο.Κ. σε εκλογές έως την 04.05.2021.

* ΕΠΙΣΗΜΑΙΝΕΤΑΙ πως στην ως άνω απόφαση της WKF, συμπεριελήφθησαν (πλην του παραιτηθέντος κ. Βερβεσού) ΟΛΟΙ όσοι είχαν διορισθεί με την από 12.10.2020 προσωρινή διαταγής (Θεόδωρος-Μαργαρίτης Σιετής, Κωνσταντίνος Μητρόπουλος, Αθανάσιος Φυλακτός, Παναγιώτης Περάκης, Ιωάννης Γιαννέλης, Ιωάννης Κουλουρίδης, Δημήτριος Μακρής, Μάριος Σιταράς, Στυλιανός Σκούφιας και Μαρία Χαραλάμπους) προστεθειμένου του κ. Νεκτάριου Βιδάκη

Η άλλη που κατέθεσε ο πληρεξούσιος δικηγόρος-συγγραφέας της ΕΛ.Ο.Κ. (!!) κ. Γεώργιος Παναγόπουλος ΑΦΟΡΑ την ΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΣΗ των κκ. ΣΙΕΤΗ, ΜΗΤΡΟΠΟΥΛΟΥ, ΦΥΛΑΚΤΟΥ, ΠΕΡΑΚΗ ΚΑΙ ΓΙΑΝΝΕΛΗ από τους κκ. ΣΕΡΕΜΕΤΑΚΗ, ΓΚΟΥΡΛΙΑ, ΠΑΝΑΓΙΩΤΟΠΟΥΛΟ , ΣΙΑΨΑΛΗ και ΠΗΝΕΛΟΠΗ ΔΗΜΗΤΡΑΚΗ !!

ΕΠΕΙΔΗ :   ... Δείτε την ΦΩΤΟ και βγάλτε συμπέρασμα..

 

 

Το ΚΙΜΕ δεν θα κάνει καμία πρόβλεψη σχετικά με την αναμενόμενη απόφαση .. Άλλωστε και σε κάθε περίπτωση θα υπάρξει συνέχεια..

Εκφράζει όμως την ανησυχία του για τα αποτελέσματα της ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΗΣ και ΑΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΗΣ αντιδικίας μεταξύ WKF και ΕΛΟΚ, που ο Γιώργος Γερόλυμπος και οι υπ’ αυτόν εντολοδόχοι μεθοδεύουν.

 

Συνιστά δε, στον επίτιμο πρόεδρο της ΕΛΟΚ να σταματήσει να παίζει με τα.. σπίρτα !!

Στην ΕΛΟΚ δεν αξίζει να χαρακτηριστεί από την Παγκόσμια κοινότητα όπως χαρακτηρίστηκε ο ίδιος..


 16/11/2020 - Σύμπλευση ελληνικής δικαιοσύνης-Παγκόσμιας Ομοσπονδίας και Βιδάκης νέος πρόεδρος

 

Λύθηκε σήμερα ο γόρδιος δεσμός που ταλάνιζε τον κόσμο του ελληνικού καράτε εδώ και 11 μήνες. Το Πρωτοδικείο Αθηνών με την απόφαση υπ’ αριθμόν 5799/2020 όρισε πρόεδρο της ΕΛΟΚ το Νεκτάριο Βιδάκη, συμπλέοντας απόλυτα με την επιθυμία της Παγκόσμιας Ομοσπονδίας του αθλήματος (WKF) όπως αυτή είχε εκφραστεί με την επιστολή της 4ης Νοεμβρίου.

Παράλληλα, η Πρόεδρος Πρωτοδικών, Μαρία Βολίκα, απέρριψε προηγούμενη προσωρινή διαταγή σύμφωνα με την οποία πρόεδρος είχε οριστεί ο Βουλευτής ΝΔ, Διονύσης Χατζηδάκης και σε περίπτωση κωλύματος ο Γιώργος Γερόλυμπος.

Έτσι, στο νέο ενδεκαμελές Δ.Σ. της ομοσπονδίας ο κ. Βιδάκης, πρόεδρος του ΟΑΚΑ, έρχεται να πλαισιώσει τους δέκα ήδη υπάρχοντες που είναι οι Θεόδωρος Μαργαρίτης-Σιετής, Κώστας Μητρόπουλος, Αθανάσιος Φυλακτός, Γιάννης Γιαννέλης, Παναγιώτης Περάκης, Γιάννης Κουλουρίδης, Στέλιος Σκούφιας, Δημήτρης Μακρής, Μάριος Σιταράς, Μαρία Χαραλάμπους.

Η σημερινή εξέλιξη αποτελεί ορόσημο, αφού οι αθλητές παύουν να ανησυχούν για το ενδεχόμενο επιβολής κυρώσεων από την WKF, σε περίπτωση που δεν γινόταν αποδεκτή η εισήγησή της.

Παράλληλα, έφτασε η στιγμή της πολυπόθητης ενότητας, όπως τουλάχιστον διατυμπάνιζαν εδώ και μήνες οι δύο αντίπαλες «τάσεις» στο Δ.Σ. της ΕΛΟΚ. 

Η πρώτη ισχυριζόταν ότι η απόφαση της ελληνικής δικαιοσύνης πρέπει να υπερτερεί όλων, ενώ η δεύτερη υποστήριζε ότι η ανώτατη αρχή του αθλήματος (WKF) έχει τον πρώτο λόγο. Τώρα, που οι αποφάσεις ταυτίζονται, το άθλημα μπορεί επιτέλους να ξαναμπεί στο δρόμο της προόδου δρομολογώντας εκλογές.


 17/11/2020 - ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΕΛΟΚ (υπό τη Νέα Διοίκηση πλέον)

Κατά τη σημερινή συνεδρίαση της διοίκησης της ΕΛΟΚ υπό την Προεδρία του κ. Νεκτάριου Βιδάκη, ο οποίος ορίσθηκε από την Παγκόσμια Ομοσπονδία Καράτε και, ακολούθως, από την από 16.11.2020 Προσ. Διαταγή του Πρωτοδικείου Αθηνών, αποφασίστηκε κατά πλειοψηφία η νέα συγκρότηση αυτής σε σώμα.

 

Σύμφωνα με τη σχετική ψηφοφορία που ακολούθησε, αναπληρωτής Πρόεδρος αναλαμβάνει ο κ. Θ-Μ. Σιετής και Γεν. Γραμματέας ο κ. Μητρόπουλος.Συνολικά, η νέα συγκρότηση έχει ως εξής:

 

Πρόεδρος: Βιδάκης Νεκτάριος

Αναπλ. Πρόεδρος: Σιετής Θεόδωρος-Μαργαρίτης

Α’ Αντιπρόεδρος: Σκούφιας Στυλιανός

Β’ Αντιπρόεδρος: Χαραλάμπους Μαρία

Γενικός Γραμματέας: Μητρόπουλος Κωνσταντίνος

Ειδικός Γραμματέας: Μακρής Δημήτριος

Ταμίας: Φυλακτός Αθανάσιος

Πρόεδρος Τεχνικής Επιτροπής: Γιαννέλης Ιωάννης

Μέλη:

Περάκης Παναγιώτης

Σιταράς Μάριος

Κουλουρίδης Ιωάννης


Δίνεται εδώ ένα αντίγραφο του βίντεο της εκπομπής των Μαργαριτόπουλου και Τρανταφύλλη της 22-11-2020 με καλεσμένους τον δικηγόρο του ΚΙΜΕ Σπύρο Κλαδά και τον προπονητή Άρη Κραββαρίτη, στο οποίο αξίζει να παρακολουθήσουν με προσοχή όλοι οι σύλλογοι της ΕΛΟΚ τις αναλυτικές εξηγήσεις, που δίνει ο δικηγόρος του ΚΙΜΕ για τις πρόσφατες δικαστικές διαμάχες της παλιάς διοίκησης των Γερόλυμπου-Κουλουρίδη με την Αντιπολίτευση του ΚΙΜΕ, αλλά και τις θέσεις του Κραββαρίτη σχετικά με τον Γερόλυμπο και τα Νταν!!!

Η εκπομπή είχε διάρκεια δύο ωρών από τις οποίες αφαιρέθηκαν τα άνευ σημασίας τμήματα και περιορίστηκε στη μία ώρα!!!

 

 

 Ακολουθούν τα "καυτά" Σχόλιά μας στα λεγόμενα σε αυτό το βίντεο κατά min:sec!

 

35:00 - Κλαδάς: Θέλει χρόνο για να ομαλοποιηθεί το σύστημα στις αιτήσεις εγγραφής συλλόγων στην ΕΛΟΚ και στο Μητρώο.

36:00 - Κλαδάς: Σε δύο ημέρες θα συνεδριάσει το ΔΣ και θα επιληφθεί των επειγόντων θεμάτων, μεταξύ των οποίων και η αποκατάσταση των πληγέντων! (Και εννοεί από τον Γερόλυμπο και όχι από τον ... κορωνοϊό! Για το τελευταίο στον ... Αυγενάκη!)

36:45 - Κραββαρίτης: Όταν ήμουν ακόμα μέσα, μου ζήτησε η κα Ποντίδα να πάω για συμπαράσταση σε δικαστήριο. Μετά το δικαστήριο (απόλυτη ομολογία ότι συμπαραστεκόταν στον Γερόλυμπο!) ρώτησα τον Γερόλυμπο γιατί τους διαγράφει, αφού τελικά θα δικαιωθούν! Η απάντηση ήταν ότι "Όταν δικαιωθούν, θα τους ξαναδιαγράψω"! (Και αυτό γινόταν όλα τα χρόνια από το 1995 μέχρι το 2015 από τον κ. Κραββαρίτη!)

Το ίδιο έκανε και σε μένα και άντεξα επειδή είχα τη βοήθεια του κ. Κλαδά και του κ. Σιετή. Αν δεν υπήρχε αυτός ο άνθρωπος, και εγώ θα είχα γονατίσει!

38:45 - Τριανταφύλλης: Σε τι ποσό ανέρχονται κατ' εκτίμηση τα έξοδα της ΕΛΟΚ στα δικαστήρια?

Όλα τα διπλώματα Νταν στα παραδοσιακά στιλ στην Ελλάδα είναι άκυρα αν δεν έχουν πιστοποιηθεί ή απονεμηθεί από την ΠΟΠΚ! Διαβάστε με προσοχή τα επόμενα δύο άρθρα!

18/3/20-Η ΠΟΠΚ είναι η μόνη αρμόδια και υπεύθυνη για την πιστοποίηση, απονομή και κατάταξη Νταν Σότοκαν-ριου, Γουάντο-ριου, Σίτο-ριου, Γκότζου-ριου (σε PDF)

28/3/20-Η κατάσταση στο καράτε σήμερα! Πώς γίνονται οι νόμιμες πιστοποιήσεις Νταν από την ΠΟΠΚ! (σε PDF)

Κλαδάς: Εκτιμώ πανω από 150.000 € στα δύο-τρία τελευταία χρόνια και πληρώνονταν από το ταμείο της. (Βάλε και τα λεφτά που πήρε ο Μουρνιανάκης για το CAS, που φαίνονται μέσα στις Συγκεντρωτικές της ΕΛΟΚ, βάλε και όσα δεν φαίνονται πουθενά!)

Μαργαριτόπουλος: Δηλαδή πληρώνανε οι ίδιοι οι σύλλογοι για τις διαγραφές τους!

40:22 - Τριανταφύλλης: Μπορούν να τιμωρηθούν οι δικηγόροι των Δικαστικών Επιτροπών?

43:00 - Κλαδάς: Σχετικά με τη λειτουργία του ΔΣ και των Δικαστικών Επιτροπών.

45:10 - Κλαδάς: Ο Σιετής είναι αναγκαιότητα για την ΕΛΟΚ.

47:00 - Τριανταφύλλης: Περί Εκπαιδευτών, εξεταστών και Νταν. (Πρόσεχε, πατάς σε νάρκες αναπήδησης κατά προσωπικού!)

Κραββαρίτης: Το τιμωρημένο ΔΣ βγάλανε από εξεταστή τον δάσκαλό μου και δάσκαλό του! (Εννοεί του Γερόλυμπου!) (Τώρα το είδες Κραββαρίτη? Το ίδιο έκανες και εσύ το από το 1994 και μετά, όταν συμφώνησες με τους Γερόλυμπο και Τσόγκα για ακύρωση των εξετάσεων των Οτάκε και Μπίκα σε μαθητές του Ζαχόπουλου στην Κατερίνη και μάλιστα ενώ ήσουνα μέλος της ίδιας Επιτροπής Εξεταστών και όταν ο Εσωτερικός Κανονισμός της ΕΟΕΚ, τότε, σαφέστατα απέκλειε την ανάμιξη του ΔΣ στις αποφάσεις των Εξεταστικών Επιτροπών! Αλλά ξέχασα, τώρα βγάλανε και εσένα!) (Ακολουθεί λογίδριο ανεγκέφαλης και παράνομης εισήγησης περί τα Νταν του Κραββαρίτη.)

49:55 - Κραββαρίτης: Οι προπονητές των συλλόγων θα έπρεπε να δίνουν τα πρώτα Νταν. Εμένα δεν με συμφέρει βέβαια, θα ήθελα να ήμουνα μοναδικός εξεταστής! (Άφησέ τα τα Νταν, Κραββαρίτη, γιατί πέρνω ανάποδες! Τα Νταν ανήκουν στο Παραδοσιακό Καράτε, το οποίο ανήκει στην ΠΟΠΚ. Η ΕΛΟΚ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΝΤΑΝ και αυτό το ξέρεις πολύ καλά, όπως και όλοι σας! Είσαστε κοινοί κλέφτες των δικαιωμάτων της ΠΟΠΚ και απατεώνες, που πουλάτε στα παιδιά κάτι που δεν είναι δικό σας!)

50:10 - Τριανταφύλλης: Συγκεκριμένα άτομα κάνουν απονομές Νταν χωρίς να έχουν τα προσόντα. (Εννοεί "εξετάσεις Νταν"!) (Αυτά μικρέ τα λένε "Μπάζα-Νταν" επειδή είναι για τα ... μπάζα και μην κάνεις τον ανήξερο! Αυτά που έχεις είναι άκυρα και αυτά που δίνεις είναι απάτη!)

50:25 - Κραββαρίτης: Πολλοί κάνουν εξετάσεις και δίνουν Νταν, ενώ οι ίδιοι ποτέ δεν έδωσαν εξετάσεις! [Ανεγκέφαλος του Facebook (Πιθανότατα ο Σπύρος Δρακόπουλος) παρεμβαίνει: "Μπράβο δάσκαλε, πολύ σωστή τοποθέτηση"!]

Κραββαρίτης: Εγώ για το Έκτο Νταν έδωσα εξετάσεις! (Σε ποιούς έδωσες εξετάσεις? Στον Οτάκε, τον Μπίκα και τον Γκουβούση της δικής σας εταιρείας ΠΕΦΣΚ? Μια ομάδα τεσσάρων συνεταίρων, που δίνατε εκ περιτροπής ο καθένας εξετάσεις στους άλλους τρεις? Ο ... Ντ' Αρτανιάν ποιός ήτανε είμαι περίεργος?)

52:30 - Κραββαρίτης: Να μη μιλήσω και για τη Σχολή Προπονητών, που άλλα αποτελέσματα δώσαμε και άλλα βγήκανε τελικά! [Ώρες είναι να μιλήσεις και για τη Σχολή Προπονητών, που κόψατε 32 παιδάκια κατά διαταγή Γερόλυμπου! Αν είσασταν άντρες και όχι κότες έπρεπε να βγείτε και να απαιτήσετε να ακυρωθεί η Σχολή αν δεν περνούσαν όλοι, όταν ο Γερόλυμπος πέρασε 100 δικούς του με πλαστά πιστοποιητικά! Και μη μου πείτε κουβέντα για το αν έχω δίκιο, διότι εκτός από τα πλαστά πιστοποιητικά ο Εσωτερικός Κανονισμός της ΕΛΟΚ καθορίζει το δεύτερο Νταν ως προϋπόθεση για τους υποψήφιους Σχολών Προπονητών (και αυτό αλλάζει μόνο με απόφαση Γενικής Συνέλευσης) και εσείς δεχθήκατε τα πρώτα Νταν! Όλοι τα ξέρατε, γελοίοι, όλοι συμμετείχατε να γίνει η ΕΛΟΚ μπουρδέλο και τώρα κάνετε τις παρθένες!]

Κραββαρίτης: Άνθρωποι που τους είχαμε περάσει, βρέθηκαν κομμένοι! ... και συνεχίζει περί Σχολής Προπονητών! (Γιατί δεν μιλήσατε τότε οι καθηγητές-εξεταστές της Σχολής Προπονητών? Μήπως έχεις και εσύ το "Σύνδρομο του Μπόμπου" που άφηνε την ... πορδή και έλεγε στη δασκάλα "Όχι εγώ κυρία, ο πισινός μου!", δηλαδή ήσουν "Μέτοχος" σε όλες τις απάτες του Γερόλυμπου και τώρα παριστάνεις τον "Αμέτοχο"?)

56:10 - Κραββαρίτης: Αυτοί που είναι φοβισμένοι τώρα θα πρέπει να καταλάβουν πως πνέει ένας άνεμος ελευθερίας! (Αυτό το λογίδριο αποδεικνύει προπαγάνδα και ότι οι σύλλογοι οι αντίθετοι στο ΚΙΜΕ είναι περισσότεροι από αυτούς του ΚΙΜΕ. Δυστυχώς, όμως, έχουν μείνει χωρίς αρχηγό, γιατί ο Γερόλυμπος είναι καμμένο χαρτί!)

56:40 - Κλαδάς: Κλείνει την εκπομπή με ένα προσγειωμένο μήνυμα νομικής βοήθειας προς όλους τους συλλόγους! Ξανακούστε το!

(Και εις άλλα με υγεία!)


23/11/2020 Το Hellenic Karate News μας πληροφορεί ότι:

 

1 - ΗΔΗ υπογράφτηκαν από την ΝΕΑ προσωρινή διοίκηση και αυθημερόν εστάλησαν στην ΓΓΑ, τα δικαιολογητικά για λήψη οικονομικής βοήθειας που εδικαιούτο προβεβλημένη αθλήτρια του Καράτε και που ΑΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΤΩΣ ηρνούντο να της χορηγήσουν οι πρώην διοικούντες, εντολοδόχοι του Γιώργου Γερόλυμπου (τιμωρημένοι και προσωρινοί).

2 - ΗΔΗ υπογράφτηκαν και αυθημερόν εστάλησαν οι βεβαιώσεις μέλους στους δικαιούχους, που ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΩΣ εκκρεμούσαν.

3 - ΗΔΗ διεκπεραιώνεται, καθώς τέθηκε σε άμεση προτεραιότητα, το θέμα της θεώρησης των DAN και KYU που ΠΕΡΙΕΡΓΩΣ εκκρεμούσε και προγραμματίστηκε η ΑΜΕΣΗ αποστολή τους στους δικαιούχους αθλητές και αθλήτριες.

4 - ΗΔΗ εξετάζονται οι αιτήσεις εντάξεως ΝΕΩΝ συλλόγων στην ΕΛΟΚ που ΠΑΡΑΝΟΜΩΣ εκκρεμούσαν επί σειρά ετών και εφόσον διαπιστωθεί ότι διαθέτουν τις απαιτούμενες εκ του καταστατικού προϋποθέσεις, ΑΜΕΛΗΤΙ θα εγγραφούν στην Ομοσπονδία.

5 - ΗΔΗ καταβάλλονται υπεράνθρωπες για την ανάκτηση κωδικών, βιβλίων καθώς και του κλειδιού του χρηματοκιβωτίου της ΕΛΟΚ που εμμονικά αρνείται ο Κουλουρίδης να παραδώσει.


Σχόλια:

3 - Ακόμα δεν ανέλαβε το νέο Προσωρινό ΔΣ της ΕΛΟΚ και διέπραξε την πρώτη του παρανομία! Με βάση αποφάσεις των ανωτάτων δικαστηρίων της χώρας μας, το Παραδοσιακό Καράτε ανήκει στην ΠΟΠΚ και άρα η ΕΛΟΚ δεν έχει Νταν και Κύου και δεν μπορεί να δίνει Νταν και Κύου, διότι παραβαίνει αποφάσεις των ανωτάτων δικαστηρίων της χώρας και αυτό το γνωρίζουν όλοι και στο ΚΙΜΕ και έξω από το ΚΙΜΕ!!!


 Και με την απόρριψη της έφεσης στο ΑΣΕΑΔ των κάτωθι τιμωρημένων δικαιολογείται πλέον τώρα η δεξιά φωτό ως αντιπροσωπευτική της ψυχολογικής κατάστασης του Γερόλυμπου!

 

Οι επόμενοι με την τιμωρία αφαίρεσης της φίλαθλης ιδιότητας από την ΕΦΙΠΗΔ την 30-1-2020 πέτυχαν "ημερομηνία λήξης" στην είσοδό τους σε αθλητικούς χώρους και θα επανέλθουν μετά από 18 μήνες! Sayonara! Auf Wiedersehen! さようなら! Hasta la vista, baby! Καλά Κρασιά!!!

 Η Απόφαση της ΕΦΙΠΗΔ επικυρώθηκε εφετειακά και από το ΑΣΕΑΔ την 2/10/2020!

Ποντίδα-Γερολύμπου

Πρόεδρος στην "οικογενειακή επιχείρηση"!

Μπαλασόπουλος  δικηγόρος, αναπλ πρόεδρος, τέως νομικός σύμβ. ΕΛΟΚ

Μπουλούμπασης

τέως παράνομος Πρόεδρος πάντα παράνομο μέλος

Τσαρτσιταλίδης

Κίμων

Αντιπρόεδρος

Λαζαρίδης Στέφανος

Γενικός Γραμματέας

Καραπλιάγκος

Αθανάσιος

Ταμίας των 300.000 €/έτος


Χονδροματίδης

Παράνομος Πρόεδρος Τεχν. Επιτροπής,  διότι προπονητής!

 

Σαγιάς Γεώργιος

Μέλος ΔΣ

 

Ζυμάρη Θέκλα

Μέλος ΔΣ

Επώδυνη

Ανατροπή του "μαγαζάτορα"!

 


  Αρχική      Επικαιρότητα      Περιεχόμενα ΕΛΟΚ / WKF .