karate.gr: 14 - Περιεχόμενα ΕΛΟΚ / WKF - ChickenClub   

Πρώτη δημοσίευση 24/4/2020.

  Αρχική      Επικαιρότητα      Περιεχόμενα ΕΛΟΚ / WKF .

Καταχωρήσεις στο karate.gr

Διοργανώσεις

Στηρίξτε το karate.gr με 20 €/έτος! Donations 20 €/y!

Αν συμφωνείτε με τις αλήθειες αυτής της ιστοσελίδας, διαδώστε την με Link μέσω δικών σας στο Facebook, Twitter, κτλ.!

"Η Δημοσίευση είναι η Ψυχή της Δικαιοσύνης"

Το www.karate.gr,  σαν συνέχεια του επί 17 χρόνια εκδιδόμενου μηνιαίου αθλητικού περιοδικού "ΔΥΝΑΜΙΚΟ ΤΖΟΥΝΤΟ-ΚΑΡΑΤΕ" (1977-1994), είναι ένας "προσωπικός δημοσιογραφικός ιστότοπος", που γράφεται από τον κορυφαίο γνώστη στον ειδικό χώρο του καράτε, αλλά όχι και επιχειρησιακό Μέσο Μαζικής Ενημέρωσης κατά την έννοια του νόμου 3310/2005. Όσα πρόσωπα κρίνονται εδώ είναι αποδεδειγμένα δημόσια πρόσωπα και κρίνονται για πράξεις και παραλήψεις τους στους τομείς των δημόσιων αρμοδιοτήτων τους υπό τα ευρύτερα όρια κριτικής αξιολόγησης, όπως απαιτεί η διαφύλαξη του δημοσίου συμφέροντος για τον αθλητισμό, τον οποίο χρυσοπληρώνει ο Έλληνας φορολογούμενος!!!

Σε πρώτη δημοσίευση από 16/12/2021 και αναδρομικά σε παλαιότερα άρθρα του www.karate.gr!

 Πρόλογος του άρθρου από τον Θύμιο Περσίδη .

Οι Αποφάσεις της 16/12/2021 του ΕΔΔΑ στις "Δύο" και της 1/12/2022 στη "Μία" Προσφυγές "PERSIDIS vs GREECE"!

Το www.karate.gr, σαν συνέχεια του από το ΝΟΕ-1977 μέχρι το ΔΕΚ-1994 με εκδότη τον Θύμιο Περσίδη κυκλοφορούντος μηνιαίου αθλητικού περιοδικού "ΔΥΝΑΜΙΚΟ ΤΖΟΥΝΤΟ-ΚΑΡΑΤΕ" αρχικά και απλά "ΔΥΝΑΜΙΚΟ" αργότερα, είναι ένας "δημοσιογραφικός ιστότοπος", που γράφεται από έναν κορυφαίο γνώστη στον ειδικό χώρο του καράτε. Όσα πρόσωπα κρίνονται εδώ είναι αποδεδειγμένα δημόσια πρόσωπα και κρίνονται για πράξεις και παραλήψεις τους στους τομείς των δημόσιων αρμοδιοτήτων τους υπό τα ευρύτερα όρια κριτικής αξιολόγησης, όπως απαιτεί η διαφύλαξη του δημοσίου συμφέροντος για τον αθλητισμό, τον οποίο χρυσοπληρώνει ο Έλληνας φορολογούμενος!!!

Ως επί 17 χρόνια εκδότης του ανωτέρω περιοδικού και από τον Αύγουστο του 2004 ιδιοκτήτης-διαχειριστής του www.karate.gr, αλλά και ως υπέρ των σαράντα ετών διοικητικός αθλητικών ομοσπονδιών καράτε, έχω δικαστεί σε περισσότερες από 80 δίκες (Πρωτοδικείου, Εφετείου, Αρείου Πάγου κτλ.) σε αστικές, ποινικές και διοικητικές υποθέσεις με νίκες ή παραγραφές για τις περισσότερες από αυτές. Για δύο αστικές (με ασφαλιστικά) και μία ποινική (με μία αναίρεση δεκτή!) υποθέσεις, σύνολο 4+4+5=13 δίκες που έχασα, με αντικείμενο κυρίως τη συκοφαντική δυσφήμιση, είχα υποβάλει αντίστοιχα τρεις Προσφυγές (δύο το 2014 και μία το 2015, με κλικ εδώ) στο Ευρωπαϊκό Δικαστήριο Δικαιωμάτων του Ανθρώπου (ΕΔΔΑ) με ΠΑΡΑΠΟΝΑ για λανθασμένη εφαρμογή από τους Δικαστές υπέρμετρου περιορισμού στην ελευθερία της έκφρασης στα κείμενά μου, τα οποία αφορούσαν σε κριτικές αξιολογήσεις πράξεων δημοσίων προσώπων, παρ' όλο που υπέβαλα πάντα και σχετικές αποφάσεις του ΕΔΔΑ! Τις Προσφυγές αυτές τις είχα συντάξει μόνος μου χωρίς τη βοήθεια νομικού! Τέτοιες Προσφυγές υποβάλλονται στο ΕΔΔΑ περί τις 30.000 κάθε χρόνο από όλη την Ευρώπη και απορρίπτεται το 95% αυτών από το γραμματειακό πρωτόκολλο και την αρχική εκτίμηση του παραδεκτού της προσφυγής! Οι δικές μου πέρασαν και οι τρεις τα δύο αυτά στάδια μέσα στο ελάχιστο 5% για να δικαστούν!!!

Πριν όμως δικαστούν, το Νομικό Συμβούλιο του Κράτους (ΝΣΚ), που παρίσταται νομικά στο ΕΔΔΑ για την Ελληνική Κυβέρνηση, μού πρότεινε Συμβιβασμό με Αποζημίωση για παράβαση από τα δικαστήρια του άρθρου 6 περί μη δίκαιης δίκης και του άρθρου 10 περί ελευθερίας της έκφρασης της Ευρωπαϊκής Σύμβασης Δικαιωμάτων του Ανθρώπου (ΕΣΔΑ) αρχικά για τις δύο αστικές και μετέπειτα και για την ποινική! Αποδέχθηκα το Συμβιβασμό με την Αποζημίωση, διότι οι υποθέσεις είχαν αργήσει απαράδεκτα πάρα πολύ (εξίμισι χρόνια!), ενώ ήταν και οικονομικά συμφερότερος από το να εκδικαστούν! Η επιτυχία αυτή με κατέστησε το μόνο γνωστό Έλληνα Πολίτη, που χωρίς να είναι νομικός κατάφερε να δικαιωθεί σε τρεις ιδιόγραφες Προσφυγές του στο ΕΔΔΑ!!! Δεν υπάρχει δε καμιά αμφιβολία ότι η ανωτέρω πρόταση Συμβιβασμού αποτελεί παραδοχή ήττας, αφού το Δημόσιο δεν χαρίζει ούτε δεκάρα στον Πολίτη!

Το κυριότερο, όμως, είναι ότι το www.karate.gr αναγνωρίστηκε από το ΕΔΔΑ ως δημοσιογραφικό site υπό την ευρεία έννοια και μπορεί πλέον ελεύθερα να κρίνει αξιολογικά πράξεις και παραλήψεις δημοσίων προσώπων στους τομείς των δημοσίων καθηκόντων τους με ευρύτερα πλαίσια εκφράσεων από ότι των απλών ιδιωτών!!! Με βάση αυτό το ακλόνητο συμπέρασμα, οι αρμόδιες δημόσιες υπηρεσίες καλά θα κάνουν να μελετούν σε βάθος τις καταγγελίες, που κατά καιρούς υποβάλλω, και να διορθώνουν τις στρεβλώσεις, τις οποίες καταγγέλλω και τις οποίες "ανέχονται έως υποθάλπουν" χωρίς να ιδρώνει το αυτί τους!!!


 Συνεχίζεται αμείωτο το Μαρτύριο της Σταγόνας από το ΚΙΜΕ στην ΕΛΟΚ και τον Γερόλυμπο!

 

 Παραμύθι, μύθι, μύθι, το Κουκί και το Ρεβύθι!

 

 Γερόλυμπος - Ποντίδα - Κουλουρίδης - Σιταράς - Λαζαρίδης - Σίμωσης - Σκούφιας - Μακρής - Δημητράκη - Μπουλούμπασης - Μπαλασόπουλος - Χονδροματίδης - Καραπλιάγκος - Τσαρτσιταλίδης -

 

 Copyright © 1945-2045: Θύμιος Περσίδης!

 Συλλυπητήρια! - Ελαφρύ το χώμα, που τον σκεπάζει!

 Να ζήσουμε να τον θυμόμαστε!!!

 Φέρτε πίσω τα κλεμμένα!


Όλα τα διπλώματα Νταν στα παραδοσιακά στιλ στην Ελλάδα είναι άκυρα αν δεν έχουν πιστοποιηθεί ή απονεμηθεί από την ΠΟΠΚ! Διαβάστε με προσοχή τα επόμενα δύο άρθρα!

18/3/20-Η ΠΟΠΚ είναι η μόνη αρμόδια και υπεύθυνη για την πιστοποίηση, απονομή και κατάταξη Νταν Σότοκαν-ριου, Γουάντο-ριου, Σίτο-ριου, Γκότζου-ριου (σε PDF)

28/3/20-Η κατάσταση στο καράτε σήμερα! Πώς γίνονται οι νόμιμες πιστοποιήσεις Νταν από την ΠΟΠΚ! (σε PDF)


 Το ΚΙΜΕ/Facebook, την 16 Απριλίου, στις 11:02 π.μ., έγραψε: 

 

Η ΜΠΑΛΑ ΣΤΗΝ ΕΞΕΔΡΑ !!

 

Δημοσιεύουμε επιστολή που απέστειλε με ηλεκτρονικό μήνυμα στις 8/4/20 το μέλος του Δ.Σ. της ΕΛ.Ο.Κ. κύριος Κώστας Μητρόπουλος στον Πρόεδρο κύριο Ιωάννη Κουλουρίδη.

Κώστας Μητρόπουλος, Γεωπόνος, Μέλος ΔΣ/ΕΛΟΚ

 

«Αγαπητέ πρόεδρε,
Εύχομαι το
e-mail μου να σε βρίσκει καλά εσένα και την οικογένειά σου.

Θα ήθελα σε παρακαλώ να μου διευκρινίσεις τα παρακάτω:

 

1. Η Ομοσπονδία έχει δηλωμένο στην εφορία (Κ.Α.Δ.) Κωδικό Αριθμό Δραστηριότητας 9499 (Δραστηριότητες άλλων οργανώσεων π.δ.κ.α.) ο οποίος συμπεριλήφθηκε στις πληττόμενες επιχειρήσεις στις 03/04/2020.

2. Η έδρα των γραφείων μας βρίσκεται στο Ολυμπιακό Κέντρο Άνω Λιοσίων το οποίο η Κυβέρνηση έχει κλείσει για αθλητικές δραστηριότητες και όχι για χρήση γραφείων.

3. Θα ήθελα εδώ να σημειώσω ότι οι πληττόμενες επιχειρήσεις δεν έκλεισαν με εντολή του κράτους. Συμπερασματικά, η Ομοσπονδία δεν έκλεισε με κρατική εντολή. Αν έκλεισε με απόφαση Δ.Σ. δεν θα έπρεπε όλα τα μέλη να το γνωρίζουν;

Παρ όλα αυτά θα ήθελα να κοινοποιηθεί σε όλα τα μέλη η Δήλωση εργοδότη για τους υπαλλήλους, καθώς σύμφωνα με τα έγγραφα που επισυνάπτω:

α) τέλος Ιανουαρίου προσελήφθη νέος υπάλληλος ονόματι Αντωνίου Γεώργιος με ειδικότητα 349023-μέλος ελλανοδικών επιτροπών αθλητικών αγώνων/φροντιστής Εθνικών ομάδων και συμπεριλαμβάνεται στην επίσημη μισθοδοσία του Ιανουαρίου 2020.

β) οι δύο υπάλληλοι γραφείου της Ομοσπονδίας Παπαδημητρίου και Νάνος έχουν προσληφθεί και αυτοί με την ίδια παραπάνω ειδικότητα 349023-μέλη ελλανοδικών επιτροπών αθλητικών αγώνων/φροντιστές Εθνικών ομάδων.

γ) Εργοδότης των υπαλλήλων εμφανίζεται ακόμη ο Χρήστος Μπουλούμπασης που έχει παραιτηθεί από πρόεδρος του Δ.Σ. από τον Δεκέμβρη του 2018.

δ) Εμφανίζεται σαν αρμόδια Δ.Ο.Υ. της Ομοσπονδίας αυτή του Αμαρουσίου και είναι γνωστό σε όλους ότι η Ομοσπονδία μετακόμισε από το Ο.Α.Κ.Α από το 2010.

Δεν γνωρίζω τους λόγους που η εκπεσούσα διοίκηση έκανε αυτές τις προσλήψεις με τέτοιες ειδικότητες και δεν άλλαξε τον νόμιμο εκπρόσωπο και την αρμόδια Δ.Ο.Υ. αλλά θεωρώ ότι η παρούσα διοίκηση θα πρέπει να ενεργεί νόμιμα και με απόλυτη διαφάνεια.

Τελειώνοντας, θα ήθελα να ενημερωθούν όλα τα μέλη του Δ.Σ. για την κίνηση λογαριασμού της Ομοσπονδίας. Ποιος υπάλληλος γνωρίζει τους κωδικούς e-banking του λογαριασμού της Ομοσπονδίας στην Ε.Τ.Ε.;

Από το έγγραφο που επισυνάπτεται προκύπτει ότι η τελευταία εκτύπωση της κίνησης του λογαριασμού έγινε από τα γραφεία της Ομοσπονδίας στις 19/02/2020. Ωστόσο τη συγκεκριμένη περίοδο, όπως όλοι γνωρίζουμε δεν υπήρχε διοίκηση, ώστε να δοθεί μια τέτοια εντολή.

Φιλικά

Κώστας Μητρόπουλος»

 

Αντί απάντησης ο πρόεδρος κύριος Κουλουρίδης με ηλεκτρονικό μήνυμα προς στα μέλη του Δ.Σ. εισηγείται:

1. Να παραδώσουν άμεσα όλα τα έγγραφα τα οποία έχουν παραλάβει και τεκμαίρεται ότι έχουν εις χείρας του με δεδομένη την αποστολή κάποιων εξ αυτών των εγγράφων, στον Πρόεδρο της προσωρινής διοίκησης κο Κουλουρίδη από τον κο Μητρόπουλο.

 

2. Να αιτιολογήσει με ποιά διαδικασία και με ποιά αρμοδιότητα και εξουσιοδότηση αυτά βρέθηκαν εις χείρας του κου Μητρόπουλου και γιατί δεν τα παρέδωσε.

3. Να αιτιολογήσει με ποιόν τρόπο, διαδικασία και εξουσιοδότηση, τα αρχεία και τα προσωπικά δεδομένα μελών της ΕΛΟΚ που αναρτώνται στο διαδίκτυο στην σελίδα ΚΙΜΕ, έχουν περιέλθει εις χείρας των διαχειριστών της σελίδας αυτής και πιθανότατα άλλων τρίτων και υφίστανται επεξεργασία και δημοσιοποίηση και αναπαράγονται και από άλλες ιστοσελίδες.

4. Να δημιουργηθεί σχετικός φάκελος και να παραδοθεί στις αρμόδιες αρχές για τις κατά νόμο ενέργειές τους.

5. Με βάση την αντικαταστατική αυτή συμπεριφορά των δυο αυτών μελών, το Δ.Σ. είναι στην δυσάρεστη θέση να καλέσει τους κκ Σιετή και Μητρόπουλο, σε έγγραφες εξηγήσεις μέχρι την Παρασκευή 17/4/2020 και ώρα 11.00 πμ.

 

Στο ίδιο έργο θεατές, τα συμπεράσματα δικά σας!!

 

Με αθλητικούς χαιρετισμούς

ΚΙΜΕ

 

ΣΧΟΛΙΟ:

1 – Έχω την εντύπωση ότι ο Κωδικός Δραστηριοτήτων της ΕΛΟΚ 9499 παραπέμπει σε «Υπηρεσίες πολιτιστικών συλλόγων και σωματείων», ο οποίος είναι άσχετος με το πραγματικό της αντικείμενο, και η ΕΛΟΚ έκλεισε με τις πληττόμενες επιχειρήσεις και όχι με την πρώτη εντολή της κυβέρνησης. Ο ΚΑΔ θα έπρεπε να ήταν ο 9312 è «Δραστηριότητες αθλητικών ομίλων» και η ΕΛΟΚ να είχε κλείσει με την πρώτη κυβερνητική εντολή. Συνεπώς, ή εξαρχής είχε επιλεγεί λανθασμένος ΚΑΔ ή εξαρχής είχε επιλεγεί εκ του πονηρού (ή είχε μετατραπεί) εσκεμμένα ευρύτερος ΚΑΔ για την οικονομική εκμετάλλευση της ομοσπονδίας.

2 + 3 – Πραγματικά υπάρχει ανακολουθία στο κλείσιμο των γραφείων, που πιθανόν να έχει επίπτωση στο επίδομα των υπαλλήλων, και η ανακολουθία αυτή θα έπρεπε να είχε καλυφθεί με αιτιολογημένες αποφάσεις του ΔΣ.

Αν εργοδότης των υπαλλήλων εμφανίζεται ο Μπουλούμπασης, τότε να του στείλετε να πληρώσει τα πρόστιμα των ψευδών δηλώσεων στην ΕΡΓΑΝΗ. Και ίσως και τα επιδόματα των 800 ευρώ των υπαλλήλων καθώς και τα πρόστιμα στην ΔΟΥ Νέων Λιοσίων!!!

Από το ποιος διαχειρίζεται τους λογαριασμούς της ΕΛΟΚ προκύπτουν καραμπινάτες χειροπέδες για τον Γερόλυμπο και την Ποντίδα!!! Είναι αυτοί στις τσέπες των οποίων έμπαιναν οι εισπράξεις της ΕΛΟΚ, όταν ο Ταμίας Βόβλας ήταν εκτός καθηκόντων λόγω υγείας (Ιούν 2015 – Ιούν 2016) και όταν ο λογαρισμός της ΕΛΟΚ ήταν μπλοκαρισμένος από τους απολυμμένους παλιούς υπαλλήλους (αρχές 2016 έως τέλος 2019)?

Τέλος, όσον αφορά στις απαιτήσεις του καραγκιόζη Κουλουρίδη, που έστειλε το ηλεκτρονικό μήνυμα, και του καραγκιοζοπαίχτη, που το συνέταξε, λέω να μην τις σχολιάσω γιατί θα μου ξεφύγει καμιά λέξη, που την αξίζουν αλλά δεν λέω γιατί είμαι καλό παιδί!

Αποσύρω το «καραγκιόζηδες» και το αντικαθιστώ με το «αναλώσιμοι καραγκιόζηδες»!


  Το ΚΙΜΕ/Facebook, την 17 Απριλίου, στις 10:11 π.μ., έγραψε: 

 

ΕΠΙΣΤΡΕΨΤΕ ΣΤΗΝ ΝΟΜΙΜΟΤΗΤΑ!!!

 

Ανοιχτή Επιστολή του ΘΕΟΔΩΡΟΥ ΣΙΕΤΗ, μέλους του Δ.Σ της Ελληνικής Ομοσπονδίας Καράτε προς την Εκτελεστική Επιτροπή, η οποία δείχνει ότι συνεχίζει την κακή παράδοση του παρελθόντος.

Θεόδωρος Σιετής, Επιχειρηματίας, Μέλος ΔΣ/ΕΛΟΚ

 

«Αγαπητοί κύριοι,

Καλησπέρα και χρόνια πολλά με υγεία σε όλους.

Με την παρούσα επιστολή θέλω να σας υπενθυμίσω τα πεπραγμένα και τις παραλείψεις σας.

Πέρασαν ήδη 5 εβδομάδες από την ανάληψη των καθηκόντων μας και δυστυχώς με ευθύνη σας δεν υπάρχει καμία ουσιαστική πρόοδος στην λειτουργία της ομοσπονδίας μας.

Δεν είναι πλέον δυνατόν να αναβάλετε σοβαρά θέματα που αφορούν στην εύρυθμη λειτουργία της ομοσπονδίας με παράνομες ενέργειες και παιδαριώδεις αιτιολογίες.

Από τα δημοσιευμένα οικονομικά στοιχεία και από τα αρχείο της ΕΛ.Ο.Κ., προκύπτει, ότι το ταμείο της ΕΛ.Ο.Κ. είναι σήμερα εύρωστο με διαθέσιμα πολλών χιλιάδων ευρώ. Μέσω του τραπεζικού λογαριασμού διακινείται μόνον ένα μικρό μέρος των χρημάτων και το μεγαλύτερο, δυστυχώς, με μετρητά με αποτέλεσμα να δημιουργείται εικόνα αδιαφανούς λειτουργίας.

Πού βρίσκονται τα χρήματα που δεν διακινούνται μέσω λογαριασμού, ουδείς από το σημερινό διοικητικό συμβούλιο γνωρίζει, διαφορετικά θα είχαμε πιστεύω ήδη ενημερωθεί.

Επειδή αυτό είναι πολύ σοβαρό πρόβλημα, που εμπίπτει στις διατάξεις περί ξεπλύματος μαύρου χρήματος που αποτελούν ειδικό ποινικό νόμο και επιτρέπουν στις αρμόδιες αρχές να επιβάλουν ποικίλες κυρώσεις οικονομικού, διοικητικού και ποινικού χαρακτήρα (δέσμευση λογαριασμού των φορολογικών υπευθύνων και των νόμιμων εκπροσώπων, κατασχέσεις ακινήτων και ποινικές διώξεις σε βαθμό κακουργήματος), σας καλώ για ακόμη μία φορά να ανοίξετε το περιβόητο χρηματοκιβώτιο, να γίνει άμεσα καταμέτρηση, διότι όσοι γνωρίζουν ή συγκαλύπτουν τα πεπραγμένα της εκπεσούσας διοίκησης συνεργούν σε μία σειρά αδικημάτων, κορωνίδα των οποίων αποτελεί το ξέπλυμα.

Τα χρηματικά διαθέσιμα της ομοσπονδίας όπου κι αν βρίσκονται, πρέπει να κατατεθούν, στον τραπεζικό λογαριασμό της ΕΛ.Ο.Κ. και να αιτιολογηθεί παραχρήμα η προέλευσή τους.

Επίσης η καθυστέρηση ενημέρωσης του Δ.Σ. για τα βιβλία εγείρει υπόνοιες για συγκάλυψη ενεργειών με μεταγενέστερες αποφάσεις, και θα βαρύνει όλους τους εμπλεκόμενους. Στον ηλεκτρονικό κόσμο που ζούμε, όλα αποδεικνύονται.

Αναφορικά με την σύνταξη απολογισμού οι αοριστίες τύπου «είχαν κληθεί οι ορκωτοί αλλά ο κορονοϊός τα σταμάτησε όλα» δεν ευσταθούν. Πρέπει να βρείτε κάτι καλύτερο. Θα γίνει θεσμικά και νόμιμα.

Όπως έχω τονίσει σε προηγούμενη επιστολή, η μη έκδοση διαπιστωτικής πράξης (ΣΣ: υποθέτω ότι εννοεί για την έκπτωση των τιμωρημένων) συνεχίζει να είναι παράνομη και θέτει σε αμφισβήτηση τη λειτουργία μας.

Επειδή με αποκαλείτε συνεχώς ως φερόμενο πρόεδρο της προηγούμενης διορισμένης διοίκησης που δεν συμμορφώνεται προς τις υποδείξεις σας, σας έχω επανειλημμένα δηλώσει ότι δεν διατηρώ οποιοδήποτε κωδικό για το e-mail της ομοσπονδίας και δεν ξέρω τι δεν καταλαβαίνετε σε αυτή μου τη δήλωση. Όλοι γνωρίζουν ότι το επίσημο mail της ΕΛ.Ο.Κ. είναι το info@elok.gr

Φροντίστε αυτό να είναι το επίσημο e-mail αλληλογραφίας της ομοσπονδίας.

Σχετικά με τις ανησυχίες σας για τη δημοσιοποίηση εγγράφων της ΕΛΟΚ έχω να σχολιάσω «όχι άλλα δικαστικά έξοδα εναντίον σωματείων και αθλητών. Έχουμε ήδη υπέρογκα δικαστικά έξοδα που πληρώνουν φυσικά όλα τα σωματεία μέσω της ομοσπονδίας», ενώ στερούνται πόρων για το άθλημα και τους πρωταγωνιστές του τους αθλητές.

Εκτός αυτού, είναι ηλίου φαεινότερο ότι αρέσει στα σωματεία η αληθινή ενημέρωση.

 

Θεωρώ ενδιαφέρον ότι θέσατε ως άμεση προτεραιότητα την εκλογή νέου προέδρου τεχνικής επιτροπής. Το ερώτημα είναι εάν υπάρχουν άμεσες αγωνιστικές υποχρεώσεις που να δικαιολογούν το είδος της απόφασης.

Αναφορικά με την δήλωσή σας περί πρόσθεσης ΚΑΔ διερωτόμαστε αν αποτελεί ενέργεια αποσκοπούσα στην κρατική βοήθεια ή απλώς αυτός που είχε δηλωθεί δεν ανταποκρίνεται (!!) στην βασική λειτουργία της ομοσπονδίας και θέλετε να τον αλλάξετε;

Έχει σχέση δηλαδή α) με το κλείσιμο της ομοσπονδίας με δικαιολογία «υλοποίηση κυβερνητικών αποφάσεων»; β) την πρόσληψη του νέου υπάλληλου από την εκπεσούσα διοίκηση; ή γ) την αλληλογραφία μας για ένταξη στα μέτρα στήριξης λόγω του κορονοϊού;

Παρακαλώ να μας ενημερώσει ο λογιστής σχετικά με τους ΚΑΔ της ομοσπονδίας.

Κλείνοντας σχετικά με την εισήγησή σας περί αντικαταστατικής συμπεριφοράς μου και σχετική κλήση για εξηγήσεις, έχω να δηλώσω:

Ενημερώστε τους αρμοδίους. Αυτά που ήξεραν να τα ξεχάσουν.!!!

 

ΘΕΟΔΩΡΟΣ ΣΙΕΤΗΣ

Μέλος ΔΣ ΕΛ.Ο.Κ.

 

16.04.2020,  Πηγή: https://karatenews.gr/…/afstiro-minyma-th-sieti-pros-tin-e…/

 

ΣΧΟΛΙΟ: Όλα καλά πλην των τελευταίων!

Η ανωτέρω επιστολή του Θεόδωρου Σιετή δημοσιεύτηκε στον λογαριασμό του ΚΙΜΕ στο FB δηλώνοντας στο τέλος της δημοσίευσης ως «Πηγή» το site www.karatenews.gr!

Το karatenews.gr δημοσιεύει τα επόμενα λογότυπο και «Ποιοι είμαστε» χωρίς να γνωστοποιείται κανένας υπεύθυνος του ιστότοπου!

Νέα φρούτα είναι αυτά? Παίζουμε ανώνυμα τώρα? Ποιοι είναι πίσω από το karatenews.gr? Αθλητές, πρωταθλητές, ... η Μαρίκα η Πενταγιώτισσα?

Πώς το ΚΙΜΕ αναδημοσιεύει δεύτερο δικές του ανακοινώσεις που πρωτοδημοσιεύονται σε άλλο site και μάλιστα ανώνυμο? Ή μήπως ο Σιετής έπαψε να αποτελεί μέλος του πυρήνα του ΚΙΜΕ? Ή μήπως το όλο θέμα αποτελεί συνέχεια του πολυμορφισμού Δρακόπουλου για να ακούγονται πολλές φωνές? Ή ανέλαβαν δράση και οι περίφημοι "Πρωταθλητές"?

Εγώ δεν έχω καμιά ανάγκη να μου εξηγήσετε ούτε να καταλάβω! Εσείς έχετε ανάγκη να αποκτήσετε ΕΝΑ πρόσωπο και αυτό αξιόπιστο προς τους 100 αντίπαλους συλλόγους που θέλετε να πείσετε! Πρόβλημά σας!

Σα να παίρνετε πολύ αέρα μερικοί εκεί στην πλευρά του ΚΙΜΕ και φυτρώνουν νέοι αρχηγοί?

 

Από την άλλη πλευρά αυτά τα ζώα, τα βλήματα, οι «αναλώσιμοι έξι καραγκιόζηδες» του Γερόλυμπου και ο ηλίθιος καραγιοζοπαίχτης τους δεν καταλαβαίνουν ότι:

1 – Εκτελεστική Επιτροπή σε 11μελές διοικητικό συμβούλιο δεν υπάρχει ούτε από τη λογική ούτε από το νόμο, αφού με τον μικρό αριθμό έξι παρόντων κάθε συνεδρίαση έχει απαρτία?

2 – Όταν δήλωσαν και δηλώθηκαν ως υποψήφια μέλη του Προσωρινού ΔΣ και με την Απόφαση της Προέδρου να τους επιλέγει, αυτόματα ανέλαβαν την ευθύνη και υποχρέωση να λειτουργήσουν την ΕΛΟΚ?

3 - Όταν η Δικαστική Απόφαση διορίζει έντεκα μέλη, όσα λέει και ο νόμος, τότε είναι υποχρεωμένοι να μοιράσουν τις θεσμικές θέσεις του ΔΣ στα έντεκα αυτά μέλη και όχι τέσσερεις θέσεις σε τέσσερα άτομα και οι άλλοι "απλά μέλη" δηλαδή χωρίς εντεταλμένες υποχρεώσεις και αρμοδιότητες!

4 – Όσο δεν λειτουργούν την ΕΛΟΚ με προφάσεις και κωλυσιεργείες, ενώ παίρνουν μόνοι τους αποφάσεις, τόσο παραβαίνουν την Δικαστική Απόφαση?

5 – Όσο παραβαίνουν ΜΕ ΔΟΛΟ και ΠΟΛΛΑΠΛΑ τη Δικαστική Απόφαση, τόσο εξασφαλίζουν 4-6 μηνάκια από ποινικό δικαστήριο λόγω παραβίασης δικαστικής απόφασης και άλλα 12 – 18 μηνάκια από την ΕΦΙΠΗΔ λόγω της συνεχόμενης εκμετάλλευσης της ΕΛΟΚ από τον Ακατονόμαστο Ελέφαντα με δική τους συμμετοχή στη Συμμορία του, που την εκμεταλλεύεται τόσα χρόνια τώρα?

6 - Αν τους κάνουν μηνύσεις και αγωγές 20-30 σύλλογοι του ΚΙΜΕ, επειδή δεν λειτούργησαν την ΕΛΟΚ, τι θα κάνουν? Θα φέρουν άλλους 30-40 δικούς τους συλλόγους να ισχυριστούν ότι "εμείς δεν θέλαμε να λειτουργήσει η ΕΛΟΚ"?

 

Από την άλλη πάλι μεριά, αυτό το ΚΙΜΕ μήπως κοιμάται?

Ποιοι έχουν τα κλειδιά της ΕΛΟΚ? Οπωσδήποτε οι Έξι της πλειοψηφίας! ΠΟΛΥ ΚΑΚΩΣ!!!

Γιατί να τα έχουν οι έξι της πλειοψηφίας? Τι λέει η Απόφαση που διόρισε την Προσωρινή Διοίκηση, διότι νομίζω ότι ούτε το ΚΙΜΕ ξέρει να την διαβάζει!

Γνώριζε η Πρόεδρος ότι έχει να κάνει με δύο αντιμαχόμενες παρατάξεις? Βεβαίως και το γνώριζε!

Έδωσε έξι μέλη στη μια και πέντε στην άλλη? Βεβαίως και έδωσε!

Τι εννοούσε με αυτό? Μπάτε οι Έξι μέσα και πετάχτε τους Πέντε έξω? Βεβαίως και ΟΧΙ!

Εννοούσε απόλυτα: να συνεδριάζετε και οι ΕΝΤΕΚΑ εκτός αν κάποιος είναι άρρωστος και δεν μπορεί να έρθει!

Συνεπώς, η Πρόεδρος έβγαλε απόφαση (και ο νόμος αυτό λέει!) να έχουν ΟΜΟΙΑ πρόσβαση στα γραφεία της ΕΛΟΚ και οι δύο παρατάξεις και τα ΕΝΤΕΚΑ μέλη!

Επομένως, ακόμα και ένας από τους Πέντε, αν είναι διαθέσιμος, πρέπει να έχει οποτεδήποτε όμοια πρόσβαση στα γραφεία της ΕΛΟΚ με οποιονδήποτε από τους Έξι.

Κανένας απολύτως δεν έχει περισσότερα προνόμια από τους άλλους και αυτά τα παραμύθια με τους τίτλους περί προέδρου κτλ. είναι βλακείες! Ο Πρόεδρος μόνο διευθύνει τη συζήτηση και ακολουθεί τα καθήκοντά του! Ποτέ δεν κάνει ότι θέλει μόνος του ούτε εμποδίζει κανέναν άλλον ούτε επιπλήττει κανέναν άλλον!

Επομένως, θα έπρεπε να βάλετε ΔΥΟ κλειδαριές στην πόρτα της ΕΛΟΚ, όπως έχουν οι τραπεζικές θυρίδες! Το ένα κλειδί να το έχουν οι Έξι και το άλλο οι Πέντε και για να μπαίνετε στα γραφεία της ΕΛΟΚ να πηγαίνετε το λιγότερο ένας από κάθε παράταξη με τα κλειδιά σας, ώστε να ανοίγει η πόρτα! Αυτό έπρεπε να είχε γίνει με παρουσία της Αστυνομίας, η οποία λειτουργεί!

Αυτός θα ήταν ο μόνος τρόπος να μην γίνονται λαθροχειρίες στα έγγραφα και στα δεδομένα, για τα οποία τόσο κόπτεστε όλοι!

Σας πήραν την πλειοψηφία οι Έξι και εσείς του ΚΙΜΕ ψαρώσατε!

Εννοείται ότι καμιά ενέργεια δεν είναι νόμιμη αν δεν έχει συζητηθεί με απαρτία πλην των κωλυομένων! Και δεν πιστεύω να καλεσαν οι Έξι σε ΔΣ και να μην πήγαν οι Πέντε!


Με αθλητικούς χαιρετισμούς

www.karate.gr


Όλα τα διπλώματα Νταν στα παραδοσιακά στιλ στην Ελλάδα είναι άκυρα αν δεν έχουν πιστοποιηθεί ή απονεμηθεί από την ΠΟΠΚ! Διαβάστε με προσοχή τα επόμενα δύο άρθρα!

18/3/20-Η ΠΟΠΚ είναι η μόνη αρμόδια και υπεύθυνη για την πιστοποίηση, απονομή και κατάταξη Νταν Σότοκαν-ριου, Γουάντο-ριου, Σίτο-ριου, Γκότζου-ριου (σε PDF)

28/3/20-Η κατάσταση στο καράτε σήμερα! Πώς γίνονται οι νόμιμες πιστοποιήσεις Νταν από την ΠΟΠΚ! (σε PDF)


  Το ΚΙΜΕ/Facebook, την 17 Απριλίου, στις 4:18 μ.μ., έγραψε: 

 

ΓΙΑ ΠΟΙΟΝ ΧΤΥΠΑ Η ΚΑΜΠΑΝΑ

 

Σε σημερινή του ανάρτηση το διορισμένο μέλος του ΔΣ της ΕΛΟΚ κ. Θεόδωρος Μαργαρίτης Σιετής διαπιστώνει ευφυώς ότι η ταμειακή εικόνα της ΕΛΟΚ δεν παραπέμπει σε διαφανή λειτουργία Νομικού Προσώπου κοινωφελούς σκοπού, όπως θα περίμενε κάποιος από ένα Νομικό πρόσωπο σαν αυτό που ο κ. Σιετής διορίσθηκε να διοικήσει.

 

Για την ιστορία θυμίζουμε ότι ο διορισμός του κ. Σιετή όπως και του κ. Βαλάση έγιναν από την Πρόεδρο Πρωτοδικών καθ' υπόδειξη της Παγκόσμιας Ομοσπονδίας καράτε, ενώ των κκ Μητρόπουλου και Γιαννέλη καθ’ υπόδειξη των σωματείων του ΚΙΜΕ.

Ιδιαίτερη περίπτωση αποτελεί ο διορισμός του κ. Περάκη, ο οποίος δεν προτάθηκε από κανέναν αλλά αποτέλεσε προσωπική επιλογή της Προέδρου των Πρωτοδικών ως ανεξάρτητο και νομικά καταρτισμένο μέλος.

Η Παγκόσμια Ομοσπονδία καράτε μέσω των κκ Σιετή και Βαλάση ασκεί τον διοικητικό εκείνο έλεγχο, που εξασφαλίζει τα δικαιώματα που απορρέουν από την ιδιότητα της ΕΛΟΚ ως μέλος της, ακριβώς με τον ίδιο τρόπο που και τα σωματεία της ΕΛΟΚ, δικαιούνται να προασπίζονται τα δικαιώματα και τα συμφέροντα που έλκουν, ως μέλη και χρηματοδότες της.

Θυμίζουμε δε, ότι η ΕΛΟΚ χρηματοδοτείται αποκλειστικά από τα σωματεία μέλη της, καθώς οι διαρκείς παραλείψεις και η αδιαφανής συμπεριφορά της ΕΛΟΚ, όπως παρατηρείται από τον εκπρόσωπο της WKF, έχουν στερήσει από όλους μας την κρατική αλλά και την ολυμπιακή επιχορήγηση, που άλλες ομοσπονδίες απολαμβάνουν, όταν η δική μας αρκείται να τις επικαλείται υποκριτικά στους οικονομικούς της σχεδιασμούς.

Με τον όρο «οικονομικό σχεδιασμό» αναφερόμαστε βεβαίως στον ετήσιο Προϋπολογισμό που εγκρίνει η Γεν. Συνέλευση, ύστερα από εισήγηση της Διοίκησης. Ένα παράδειγμα τέτοιου Προϋπολογισμού, ως προς το ύψος των Εσόδων είναι ο πλέον πρόσφατα εγκεκριμένος Π/Υ του 2020 που βλέπετε στην επόμενη φωτό-1.

Ένας Π/Υ ως προς τα έσοδα τουλάχιστον, που είναι στοχαστικά, καθώς δεν μπορεί να εγγυηθεί την πραγματοποίησή τους, όπως ο COVID-19 μας επιβεβαιώνει, βασίζεται κατά την ημερομηνία κατάρτισης και υποβολής του, στην εμπειρία της εισηγήτριας διοίκησης και τα δεδομένα που έχει στα χέρια της. Ο μήνας Δεκέμβριος του 2019 μέσα στον οποίο συντάχθηκε, υποβλήθηκε και εγκρίθηκε ο Π/Υ 2020, πιστεύουμε πως εγγυάται ως ο τελευταίος μήνας του έτους, μια ολοκληρωμένη εικόνα της χρήσης του 2019, που επιτρέπει μια ρεαλιστική εκτίμηση του 2020. Είναι όμως έτσι;

Στην επόμενη φωτό παρατίθενται τα ιστορικά στοιχεία των Απολογισμών πενταετίας της ΕΛΟΚ για την εξαγωγή συμπερασμάτων που δεν προκύπτουν από την συζήτηση στην Γενική Συνέλευση διότι:

1. Ο κ. Γερόλυμπος δεν επιτρέπει την συζήτηση.

2. Η Διοίκηση της ΕΛΟΚ αποκρύπτει ουσιώδη οικονομικά στοιχεία.

3. Ο Ταμίας είναι καθ ύλη αρμοδίως αμόρφωτος.

4. Ο κ.Χανικιάν κοιμάται.

5. Οι εκπρόσωποι του ΚΙΜΕ έχουν εκδιωχθεί από την αίθουσα.

 

Στη πρώτη γραμμή της ανωτέρω φωτό-2 βλέπετε τα ταμειακά διαθέσιμα της 1ης Ιανουαρίου κάθε χρόνου στα οποία προστίθενται οι εισπράξεις, αφαιρούνται οι πληρωμές και προκύπτουν τα διαθέσιμα την 31η Δεκεμβρίου.

(Επεξήγηση karate.gr: Π.χ. για το 2015 έχουμε: 9.581 + 311.089 – 282.751 = 37.919)

Ακόμη και ο κ. Καραπλιάγγος θα μπορούσε να αντιληφθεί ότι στην αρχή του 2019 η ΕΛΟΚ διαθέτει 160 χιλ. Ευρώ, τα οποία με δεδομένο ότι ακολουθούν την ίδια αυξητική τάση που παρατηρείται σε όλα τα έτη, αθροίζονται τον ΔΕΚ του 2019 σε 190 χιλ. Ευρώ.

ΠΩΣ ΓΙΝΕΤΑΙ λοιπόν ΣΤΟΝ Π/Υ 2020 (φωτο1) τα ταμειακά διαθέσιμα 31.12.2019 να ΕΚΤΙΜΟΥΝΤΑΙ σε μόλις 98.000. Τα υπόλοιπα 100 που βρίσκονται τον Δεκέμβριο του 2019;

Το τραπεζικό εξτρέ, μας αποκαλύπτει ότι είναι κλειδωμένα στο χρηματοκιβώτιο της ΕΛΟΚ, στα κλειστά και ελλιπώς φυλασσόμενα γραφεία του Ολυμπιακού Σταδίου, που έχει εγκαταλειφθεί στις φροντίδες των κατοίκων των Α.Λιοσίων.

 

ΩΣ ΕΚ ΤΟΥΤΟΥ ΡΩΤΑΜΕ:

1. Γιατί τα χρήματα βρίσκονται στα επικίνδυνα γραφεία και όχι στην ασφαλή τράπεζα;

2. Γιατί η ΓΣ αγνοεί την ύπαρξη τους;

3. Γιατί ενώ υπάρχουν τόσα χρήματα οι αθλητές μας πληρώνουν τα έξοδα των εθνικών αποστολών;

4. Θα απαντήσει ο κ. Καραπλιάγγος, ο κ. Σκούφιας ή ο κ. Σιταράς;

5. Θα ξυπνήσει ο κ. Χανικιάν;

6. Θα αντιδράσει η Πολιτεία;

7. Αντιλαμβάνεται η πλειοψηφία του ΔΣ που βιάστηκε να κλείσει την ΕΛΟΚ τις ευθύνες τους αν τα χρήματα αυτά ΔΕΝ βρεθούν εκεί που αναμένεται να βρεθούν;

8. Χτυπάνε οι καμπάνες στην Πάχη ή έχουν σιγήσει υπό την απειλή μήνυσης;

 

Οι ερωτήσεις πολλές και οι καμπάνες από σήμερα χτυπάνε πένθιμα.

 

Με αθλητικούς χαιρετισμούς

ΚΙΜΕ


 

ΣΧΟΛΙΑ:

1 – Λέει το ΚΙΜΕ:

«Για την ιστορία θυμίζουμε ότι ο διορισμός του κ. Σιετή όπως και του κ. Βαλάση έγιναν από την Πρόεδρο Πρωτοδικών καθ υπόδειξη της Παγκόσμιας Ομοσπονδίας καράτε, ενώ των κκ Μητρόπουλου και Γιαννέλη καθ’ υπόδειξη των σωματείων του ΚΙΜΕ.»

Λέω εγώ: Πρώτον, στην κυρία Πρόεδρο Πρωτοδικών δεν "υποδεικνύετε" αλλά "προτείνετε"!

Δεύτερον: Από πού προκύπτει ότι οι διορισμοί των Σιετή και Βαλάση έγιναν από την Πρόεδρο Πρωτοδικών καθ’ υπόδειξη της Παγκόσμιας WKF? Επειδή το λέει το ΚΙΜΕ για να δημιουργήσει πλεονεκτικό εφέ περί τους εν λόγω κυρίους για τους οποίους η WKF δεν ξέρει ούτε τι χρώμα έχουν?

Το να μας παραμυθιάζετε δεν σας οφελεί, αλλά σας βλάπτεί! Έτσι θα πείσετε τους 100 συλλόγους του Γερόλυμπου? Αποδεικνύοντας εαυτούς … Γερολυμπίσκους?

Δώστε μας τις αιτήσεις, τις προτάσεις, τις παρεμβάσεις και την Απόφαση για να μας τα αποδείξετε αυτά! Μέχρι τότε όλα όσα ισχυρίζεστε αποτελούν παραμύθια της Χαλιμάς!

Η WKF δεν έχει κανένα δικαίωμα να αναμιγνύεται στα εσωτερικά των εθνικών ομοσπονδιών! Αν αναμιγνυόταν τότε θα έβγαζε σε όλο τον κόσμο όποιους ήθελε στα Διοικητικά Συμβούλια και θα είχαμε μια παγκόσμια δικτατορία παρόμοια της οποίας δεν θα είχε επιδείξει άλλη η ιστορία του ανθρώπινου γένους! Και αυτό θα γινόταν για όλες τις Παγκόσμιες όλων των αθλημάτων! Θα δέχονταν τέτοια ανάμιξη η Γερμανία, η Γαλλία, η Αγγλία, οι ΗΠΑ, η Ρωσία, κτλ! Μην τρελαθούμε τώρα!

Τρελοί είσαστε? Επειδή ο Σιετής είδε τον Εσπίνος και έβγαλε φωτογραφία μαζί του, το δέσαμε ότι είναι ο «Εκλεκτός» και μάλιστα με συνοδό τον Βαλάση? Πού ακούστηκαν αυτά? Και ο Ηλίας Χρήστου είχε βγει πολλές φωτογραφίες με τον Εσπίνος και ο Κώστας Παπαδόπουλος και ο Γιώργος Σαμούχος και ο Τάσος Πανουσόπουλος και ο Γιώργος Κοσμίδης και ο Γιάννης Κανέλλης και πολλοί άλλοι επί 25 χρόνια τώρα!

Είδατε κανέναν από αυτούς πρόεδρο της ΕΛΟΚ?

Ακόμα περισσότερο, ο Εσπίνος κίνησε γη και ουρανό να πετάξει από τις WKF και EKF τον Γερόλυμπο με τον πλέον ατιμωτικό χαρακτηρισμό: κατάφερε να τον χαρακτηρίσουν 110 ομοσπονδίες σε Γενική Συνέλευση της Παγκόσμιας Persona non Grata! Ναι ή όχι?

Τον είδατε να φεύγει με εντολή του Εσπίνος ο Γερόλυμπος από την ΕΛΟΚ? Μη λέμε μαλακίες τώρα και μας διαβάζουν και μικρά παιδιά!

Με παραμύθια της … Μπάρμπι θα πείσετε τους 100 συλλόγους?

 

Μου θυμίζετε το ανέκδοτο που είχαν φτάσει δέκα άτομα έξω από τον Παράδεισο και τους εξέταζε ο Άγιος Πέτρος ποιούς θα περάσει μέσα και ποιούς θα στείλει στην Κόλαση! Ρωτάει, λοιπόν, τον πρώτο τι έκανε στη ζωή του και μόλις τον ακούει του λέει "Εσύ φεύγεις για Κόλαση!" Ρωτάει τον δεύτερο, το ίδιο, τον τρίτο το ίδιο μέχρι και τον ένατο! Ενώ περίμεναν οι εννιά στην άκρη να τους πάρει το ... πούλμαν για την Κόλαση, βλέπουν τον δέκατο να περνάει την Πόρτα του Παραδείσου! Τρέχουν όλοι μαζί και διαμαρτύρονται στον Άγιο Πέτρο: "Μα Άγιε Πέτρο μας τι κάνεις? Αυτός είναι γνωστός αμαρτωλός, τον είχαν γράψει πέρυσι και οι εφημερίδες! Είναι ο οδηγός του λεωφορείου με τα πενήντα άτομα μέσα, που στο δρομολόγιο Βόλος-Αθήνα έτρεχε σαν τρελός στην εθνική, έπερνε τις στροφές στις δυό ρόδες, πέρναγε με κόκκινα, χτύπησε τρία φορτηγά και εφτά ΙΧ και από θαύμα έφτασε τους επιβάτες του στο τέρμα! Και για όλα αυτά έκανε κι ένα χρόνο φυλακή!"

Και ο Άγιος Πέτρος απάντησε: "Τα ξέρω όλα αυτά παιδιά μου! Με αυτά που έκανε, όμως, αυτός ο άνθρωπος κατάφερε να φέρει στο δρόμο του Θεού τους πενήντα ανθρώπους, που είχε στο λεωφορείο, να τους κάνει να σταυροκοπιούνται κάθε πέντε λεπτά επί τρεις ώρες, να κάνουν τάματα και να φωνάζουν "Σώσε μας, Θεέ μου, σώσε μας!" περιμένοντας το θαύμα του Θεού!"

Έτσι και εσείς: επειδή δεν μπορείτε να οδηγήσετε επικίνδυνα λεωφορείο, ώστε να βγάλετε την πίστη των πιστών, πηγαίνετε και προσκυνάτε πρώτα στον "Άγιο Αντώνιο της Παγκόσμιας" και γυρίζετε εφοδιασμένοι με "βεβαιώσεις για το προσκύνημα" (σε φωτογραφίες) πεπεισμένοι ότι η "Πόρτα του Παραδείσου" του ΔΣ/ΕΛΟΚ θα ανοίξει για εσάς από τον "'Αγιο Πέτρο" (διάβαζε: από την Πρόεδρο Πρωτοδικών!), ώστε να φέρετε τους συλλόγους ... "στο δρόμο του Θεού"!

Ο Προηγούμενος, βέβαια, "Θεός σχωρέστονε", μέχρι τωρα την άνοιγε με το περίφημο "Σουσάμι άνοιξε" και έμπαινε μέσα άνετα και αυτός και οι Σαράντα Κλέφτες του! Και ακόμα την ανοίγει!

 

Την ευθύνη για τη νόμιμη λειτουργία της ΕΛΟΚ την έχετε ακέραια εσείς, η αντιπολίτευση του ΚΙΜΕ εφόσον η παλιά διοίκηση αποτελείτο από απατεώνες, και ήδη έχετε χάσει με 30 δικαστήρια του Δρακόπουλου τέσσερα χρόνια από τον Νοέμβριο του 2016 μέχρι τον Νοέμβριο του 2020, που θα μας πάει ο κορωνοϊός!

Σας θυμίζω ότι ο Δρακόπουλος, ως απόλυτα έμπιστος του Γερόλυμπου, ήταν Εφορευτική Επιτροπή στις εκλογές του 2012 της ΕΛΟΚ και είχε δώσει 5 αντιπροσώπους-μαϊμού στον Γερόλυμπο για 5 λευκές αντιπροσωπεύσεις, ενώ τον Αύγουστο του 2016 με είχε πετάξει έξω από την ομάδα κατά του Γερόλυμπου για να διαχειρίζεται μόνος του τις δικαστικές υποθέσεις χωρίς να μαθαίνω τι κάνει! Από τότε ταλανίζεστε στα δικαστήρια χωρίς να έχετε φέρει ακόμα τελικό αποτέλεσμα κάνοντας συνεχώς καίρια λάθη (και μερικά σωστά βέβαια!).

Κάποτε είχε διαδοθεί η ατάκα «και τι έκανε ο Περσίδης 20 χρόνια τώρα?»

Εγώ, ό,τι και αν έκανα, δεν χρωστάω λογαριασμό σε κανέναν! Ήμουν τελείως μόνος μου χωρίς χρηματοδότηση εναντίον όλων, ενώ εσείς είσασταν ΟΛΟΙ με το μέρος του Γερόλυμπου, και έχω κάνει τόσα όσα δεν έχετε κάνει όλοι μαζί και ούτε θα προλάβετε σε αυτή τη ζωή να κάνετε!

Εσείς, που είσαστε 35-40 σύλλογοι με αρχηγούς και επιτελείς, με χρήμα από όλες τις πάντες, με προετοιμασμένο έδαφος από εμένα, με υποχρέωση απέναντι σε συλλόγους και αθλητές, εσείς δείτε τι θα κάνετε γιατί δεν έχετε ανθρώπους και καταλήγετε σε εξωγήινους να σας σώσουν! Είναι ντροπή σας να βάζει η Πρόεδρος Πρωτοδικών τους δικηγόρους σας κ.κ. Κλαδά και Περάκη στο Προσωρινό ΔΣ, επειδή οι προτεινόμενοι από εσάς δεν εμπνέουν εμπιστοσύνη ή έχουν πιθανά κωλύματα και εξαιρούνται από το δικαστήριο!

Αλλά ακόμα και οι εξωγήινοι καλοί είναι φτάνει να μην τους πλασσάρετε ως ιερά τέρατα, τρομερά και ανίκητα, ευλογημένα από τον "Άγιο Αντώνιο Εσπίνος", γιατί εδώ που τα λέμε δεν είδα και καμιά έξυπνη νίκη δική σας παρά μόνο από λάθη του ηλίθιου και απροσάρμοστου στην πραγματικότητα αντίπαλου κερδίζετε! Ξαναλέω:

Δώστε μας τις αιτήσεις, τις προτάσεις, τις παρεμβάσεις και την Απόφαση για να μας αποδείξετε αυτά, που ισχυρίζεστε! Μέχρι τότε όλα όσα ισχυρίζεστε αποτελούν παραμύθια της Χαλιμάς!

 

Και συνεχίζει το ΚΙΜΕ:

«Η Παγκόσμια Ομοσπονδία καράτε μέσω των κκ Σιετή και Βαλάση ασκεί τον διοικητικό εκείνο έλεγχο, που εξασφαλίζει τα δικαιώματα που απορρέουν από την ιδιότητα της ΕΛΟΚ ως μέλος της, ακριβώς με τον ίδιο τρόπο που και τα σωματεία της ΕΛΟΚ, δικαιούνται να προασπίζονται τα δικαιώματα και τα συμφέροντα που έλκουν, ως μέλη και χρηματοδότες της.»

Η τρέλα συνεχίζεται: μας λέτε σαν ίδια τα δύο αντίθετα πράγματα:

1) Επειδή η ΕΛΟΚ είναι μέλος της WKF, η WKF έχει δικαιώματα πάνω στην ΕΛΟΚ, και

2) Επειδή τα σωματεία της ΕΛΟΚ είναι μέλη της, τα σωματεία έχουν δικαιώματα πάνω στην ΕΛΟΚ.

 

Η ΕΛΟΚ ως μέλος της Παγκόσμιας έχει μοναδική υποχρέωση να πληρώνει τη συνδρομή της και να παίρνει μέρος στους αγώνες της με τους κανονισμούς της, ενώ έχει δικαίωμα να ελέγχει την Παγκόσμια ως μέλος της Γενικής της Συνέλευσης! Τίποτα άλλο. Η Παγκόσμια δεν έχει κανένα δικαίωμα να παρακολουθεί ή/και να ελέγχει με τον οποιονδήποτε τρόπο τα τεκταινόμενα στο εσωτερικό της ΕΛΟΚ! Πολύ περισσότερο δεν έχει δικαίωμα να υποδεικνύει άτομα για το ΔΣ της ΕΛΟΚ!

Αντίστοιχα, οι σύλλογοι-μέλη της ΕΛΟΚ έχουν μοναδική υποχρέωση να πληρώνουν την συνδρομή τους και να παίρνουν μέρος στους αγώνες της ΕΛΟΚ με τους κανονισμούς της, ενώ έχουν δικαίωμα να ελέγχουν την ΕΛΟΚ ως μέλη της Γενικής της Συνέλευσης! Τίποτα άλλο! Η ΕΛΟΚ δεν έχει κανένα δικαίωμα να παρακολουθεί ή/και να ελέγχει με τον οποιονδήποτε τρόπο τα τεκταινόμενα στο εσωτερικό των συλλόγων-μελών της. Πολύ περισσότερο δεν έχει κανένα δικαίωμα να υποδεικνύει άτομα για τα ΔΣ των συλλόγων-μελών της!

 

Σχετικά με τον Προϋπολογισμό του 2020, τα εκτιμώμενα ποσά που αναφέρονται σε αυτόν και την ερμηνεία τους:

Εκτίμηση εσόδων από επιχορηγήσεις ΓΓΑ 0,00 ευρώ! Σημαίνει ότι η ΕΛΟΚ έχει εσκεμμένα κόψει κάθε οικονομικό δεσμό με την ΓΓΑ για να εμποδίζει ως μη επιχορηγούμενη τον παραμικρό έλεγχο των οικονομικών της από την ΓΓΑ! Αυτό και αν είναι καραμπινάτα ύποπτο!

Και αντιστρόφως, η ΓΓΑ κινείται απόλυτα ύποπτα, όταν το Σεπτέμβριο του 2016 η ΓΓΑ έστειλε δύο ελεγκτές στην ΕΛΟΚ, αυτοί έφυγαν για ένα μήνα για να κάνει η ΕΛΟΚ τις εκλογές της, μετά ξαναπήγαν και έκαναν έλεγχο για ένα μήνα με τελικό αποτέλεσμα να φύγουν χωρίς να υποβάλουν το Πόρισμά τους στην Υπηρεσία τους, γιατί … συνταξιοδοτήθηκαν! Τι έγινε εκεί? Τους λάδωσε ο Γερόλυμπος? Γιατί δεν υπέβαλαν το Πόρισμά τους? Γιατί δεν έστειλε άλλους η ΓΓΑ να τελειώσουν τη δουλειά? Ποιοι μαλάκες ήταν Υφυπουργός και Γενικός Γραμματέας Αθλητισμού, οι οποίοι δεν έκλεισαν τη δουλειά του ελέγχου σε μια αθλητική ομοσπονδία, που βρώμαγε και έζεχνε από την αρπαχτή και την κακοδιοίκηση, αλλά την άφηναν να την αρμέγει συνέχεια ένας αθλητικός εγκληματίας?

Εκτίμηση εσόδων από χορηγίες 10.000 ευρώ! Σημαίνει ότι η ΕΛΟΚ παρ’ όλο που είναι μια αναπτυγμένη σε διοργανώσεις ομοσπονδία δεν ενδιαφέρεται να αναπτύξει δίκτυο χορηγών! Δεν τα προλαβαίνει όλα το ... πιδί!

Εκτίμηση εσόδων από διεθνείς ομοσπονδίες 0,00 ευρώ! Αυτό τι το βάζουν? Μήπως άλλες εθνικές ομοσπονδίες παίρνουν χρήμα από την Παγκόσμια και η ΕΛΟΚ λόγω Γερόλυμπου παίρνει …!

Εκτίμηση εσόδων από συνδρομές μελών 18.000 ευρώ! Κρυφό κονδύλι αυτό, διότι η ετήσια συνδρομή είναι 100 ευρώ, ενώ η εγγραφή νέου μέλους είναι από 600 μέχρι όπου τους πιάσει και χωρίς απόδειξη!!! Θυμίζω εδώ ότι τα έσοδα από συνδρομές μελών στα αντίστοιχα έτη δίνονται ως κατωτέρω από τους απολογισμούς και παρουσιάζουν μεγάλες διαφορές:

 

2008

2009

2010

2011

2012

2013

2014

2015

2016

12.000

19.000

24.000

22.000

--

27.000

32.000

19.000

11.000

 

Ας παρατηρήσουμε κιόλας ότι το 2016, που η ΕΛΟΚ είχε «καυτές εκλογές» και όλοι οι σύλλογοι για να έχουν δικαίωμα ψήφου έπρεπε να είναι ταμειακά ενήμεροι την ημέρα των εκλογών, το κονδύλι των εισπράξεων από συνδρομές μόλις που φτάνει τις 11.000 ευρώ! Δηλαδή, δείχνει να ψήφισαν 110 σύλλογοι με ετήσια συνδρομή 100 ευρώ, ενώ ψήφισαν 150!!! Τι συμβαίνει? Πού πήγαν τα λεφτά ή/και πόσες μαϊμούδες ψήφισαν?

Εκτίμηση εσόδων από τα περίφημα και ανώνυμα «Λοιπά Έσοδα» 268.000 ευρώ!

Μιλάμε για την μεγάλη τρύπα! Πρόκειται για ποσά από την αφαίμαξη αθλητών, γονιών και συλλόγων, τα οποία ποτέ δεν διευκρινίζονταν και ποτέ δεν ελέγχονταν από κανέναν!!!

 

Σχετικά με το Ταμειακό Υπόλοιπο η ανωτέρω ανάρτηση του ΚΙΜΕ εστιάζει στο Υπόλοιπο της ΕΛΟΚ την 31/12/2019, που με μικρή παρέκκλιση μέσα στον ΔΕΚ του 2019 εκτιμάται στα 98.000 ευρώ, και σε αυτό το ύψος παρουσιάστηκε στη Γενική Συνέλευση, που ενέκρινε τον Προϋπολογισμό!

Αντίθετα, όμως, από την Ανακεφαλαίωση της επόμενης εικόνας (φωτό-2), όπως την βρήκε το ΚΙΜΕ στα γραφεία της ΕΛΟΚ, το Ταμειακό αυτό Υπόλοιπο υπολογίζεται στα

159.932 + 301.277 – 269.797 = 191.412 ευρώ

 

Και αναρωτιέται το ΚΙΜΕ, όπως και εγώ, όπως πρέπει και εσείς:

Yπομονή: το εμβόλιο του Κοροϊδοϊού

βρέθηκε και έρχεται!

Κοροϊδοϊός: ο Ιός των Κορόϊδων!

Μόνο τρεις περιπτώσεις υπάρχουν για τα λεφτά της διαφοράς των 191.000 – 98.000 = 93.000 ευρώ μεταξύ του πραγματικού υπολοίπου και αυτού που σας έφερε ο Γερόλυμπος για έγκριση στη ΓΣ του ΔΕΚ 2019! Ή υπάρχουν τα λεφτά στο χρηματοκιβώτιο, οπότε έχει γίνει καραμπινάτη παράβαση του καταστατικού, το οποίο υποδεικνύει κατάθεση στον τραπεζικό λογαριασμό, και γεννιέται πρόβλημα δήλωσής τους, ή τα πήρε ο Γερόλυμπος στο σπίτι του για τα ... φυλάξει ... και θα τα φέρει (!), ή έκανε ο Γερόλυμπος ακόμα μια γερή μπάζα!!!

 

Αλλά ακόμα και με δεδομένο το αθωότερον ότι στο Ταμείο (εκτός Τραπέζης) βρίσκονται ακριβέστερα 83.867,99 ευρώ και όχι 93.000, γιατί αυτά τα λεφτά δεν βρίσκονται στην Τράπεζα, αλλά κρατιώνται έντεχνα μακριά από κάθε μάτι, αφού υποτίθεται ότι βρίσκονται στο χρηματοκιβώτιο και αυτό είναι κλειδωμένο και τα γραφεία της ΕΛΟΚ είναι κλειδωμένα και συνεδριάσεις δεν γίνονται!

 

Τι κάνει νιάου-νιάου στα κεραμίδια κατ’ εκτίμηση δική μου:

ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΤΑ ΕΧΕΙ ΗΔΗ ΠΑΡΕΙ ο … ΡΙΦΙΦΊΣ!!!

 

(όλοι μαζί Καραόκε κατά το … Βας, Βας, Βας, ο Παρασκευάς, Βας, Βας!

 

Φις, Φις, Φίις

Τα πήρε όλα ο … Ριφιφίις!)

 

ΤΙ ΕΧΕΙ ΝΑ ΠΕΙ Η ΠΛΕΙΟΨΗΦΙΑ ΤΟΥ ΔΣ/ΕΛΟΚ? ΘΑ ΠΑΤΕ ΜΕΣΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΑΡΠΑΧΤΕΣ ΑΛΛΟΥ?

Ιωάννης Κουλουρίδης, Πρόεδρος

Περικλής Σίμωσης, Αναπλ. Πρόεδρος

Δημήτρης Μακρής, Γεν. Γραμματέας

Στυλιανός Σκούφιας, Ταμίας

Μάριος Σιταράς, Μέλος

Πηνελόπη Δημητράκη, Μέλος


  Το ΚΙΜΕ/Facebook, την 23 Απριλίου, στις 9:52 π.μ., έγραψε: 

 

  ΑΝΟΙΞΤΕ ΤΟ ΧΡΗΜΑΤΟΚΙΒΩΤΙΟ … ΦΕΡΤΕ ΤΑ ΒΙΒΛΙΑ …

 

Την ανησυχία και τον προβληματισμό του για το μέλλον του Ελληνικού Καράτε εξέφρασε, κατά την διάρκεια live μετάδοσης του Karate Hellas National Team, το μέλος του προσωρινού Δ.Σ. της ΕΛ.Ο.Κ. Θεόδωρος Σιετής αναφορικά με αυτά που νομίμως διαπίστωσε κατά διάρκεια της 5νθήμερης προεδρίας του στην ΕΛ.Ο.Κ. και με την διαπιστωθείσα στην συνέχεια προκλητική και αδικαιολόγητη “αδράνεια” των έξη μελών της πλειοψηφίας που προέκυψαν μετά την τελευταία μεταρρύθμιση του Δ.Σ.

Θα αναφερθούμε στις κυριότερες επισημάνεις του, που οφείλουμε όλοι να αξιολογήσουμε και να προβληματιστούμε, ώστε να ερμηνεύσουμε την συνεχώς από το 2016 έως και σήμερα, φθίνουσα πορεία του Ελληνικού καράτε.

Ο κύριος Θεόδωρος Σιετής, εκφράζοντας και την άποψη των υπολοίπων μελών της μειοψηφίας του Δ.Σ., αρχικά ισχυρίστηκε πως η Ομοσπονδία δεν έπρεπε να “κλείσει” (προφανώς κάποιοι και για κάποιους λόγους την ήθελαν κλειστή) αλλά να λειτουργεί διεκπεραιώνοντας, μέσω των υπαλλήλων της, διοικητικές εκκρεμότητες, ελλείψει αγωνιστικών υποχρεώσεων.

Στην συνέχεια τόνισε πως ουδείς εκ του Δ.Σ. γνωρίζει τα πραγματικά οικονομικά διαθέσιμα της Ομοσπονδίας, δεδομένης της μεγάλης διαφοράς του κατατεθειμένου στην τράπεζα ποσού από αυτού που τα στοιχεία παρουσίασαν. Χαρακτήρισε δε, αστείους τους ισχυρισμούς της πλειοψηφίας που ομόφωνα, αναπόδεικτα και αόριστα “ισχυρίστηκε” πως κάμποσες χιλιάδες ευρώ “φυλάσσονται” εντός χρηματοκιβωτίου στα γραφεία της Ομοσπονδίας, που λόγω κορωνοϊού είναι αδύνατον να καταμετρηθούν και να παραδοθούν από τον παλαιό ταμία Καραπλιάγγο στον σημερινό Σκούφια!! Φυσικά ΟΥΔΕΙΣ εκ των έξι μπόρεσε να εξηγήσει τους λόγους που τα εν λόγω μετρητά φυλάσσονταν στην Ομοσπονδία και όχι στην Τράπεζα !!

Το Φάντασμα της Όπερας στην Όπερα της Αρπαχτής!

Ανάλογη αναφορά έκανε επίσης και για τα Βιβλία που οφείλει να τηρεί η Ομοσπονδία, τα οποία ΟΥΔΕΙΣ μετά βεβαιότητας γνωρίζει που ευρίσκονται. Όπως χαρακτηριστικά δήλωσε η μη σύννομη τήρηση των εν λόγω Βιβλίων συνεπάγεται μετά βεβαιότητας την απώλεια της ειδικής αθλητικής αναγνώρισης για την Ομοσπονδία!!

Ο κ. Σιετής αφού εξέφρασε την πεποίθηση πως “όποιος αρχίζει μια δουλειά πρέπει και να την τελειώνει”, ιδιαιτέρως τόνισε:    
● Πως οι διοικούντες πρέπει να έχουν αίσθημα ευθύνης      
● Πως η υπόθεση των καμερών και του καταγραφικού έχει ήδη παραπεμφθεί στην Εισαγγελία
● Πως όλα θα αλλάξουν και τίποτα δεν θα είναι όπως πρώτα καθόσον η δικαιοσύνη θα κάνει αυτό που πρέπει. Κανείς δεν πρέπει να φοβάται καθόσον κανείς δεν μπορεί πλέον να τους εκβιάζει.
● Πως κάποιοι θα πρέπει πλέον να καταλάβουν πως αυτά που ήξεραν.. να τα ξεχάσουν.

Κλείνοντας δεν παρέλειψε να αναφερθεί στις τρείς πρωταρχικές επιδιώξεις του:

1 - Ενημέρωση των Σωματείων για την πραγματική οικονομική και διοικητική κατάσταση της ΕΛΟΚ.

2 - Λειτουργία της Ομοσπονδίας επ' ωφελεία των Συλλόγων και των αθλητών και όχι των διοικούντων.

3 - Κατάρτιση στρατηγικού σχεδιασμού ώστε να ανταπεξέλθουν οικονομικά τα σωμα΄τεία, ύστερα μάλιστα απο την κρίση του κορωνοϊού.

 

Χαιρετίζουμε την ξεκάθαρη, συγκροτημένη και κυρίως ανιδιοτελή τοποθέτηση του κ. Σιετή. Διατελούμε εν αναμονή των θέσεων και των λοιπών μελών του Δ.Σ. αλλά και των λοιπών παραγόντων του αθλήματος, καθώς είναι απολύτως βέβαιο ότι με το παρελθόν του αθλήματος θα ασχοληθούν νομικοί, οικονομικοί και Εισαγγελείς αλλά με το μέλλον του πρέπει να ασχοληθούμε οι ίδιοι.


 ΕΛΟΚ: Εγκληματική Οργάνωση με Δομή και Ιεραρχία για ξέπλυμα βρώμικου χρήματος!

(με κλικ στις εικόνες κατεβάστε τα pdf στον υπολογιστή σας)

www.karate.gr: Φίλε αναγνώστη: "Μέμνησω των Καραλαμογαίων!!!"

 

www.karate.gr: Για να τελειώνουμε: Ladies First!!!

Και πού 'σαι Καραγκιοζοπαίχτη! Πάρε και τους Καραγκιόζηδες μαζί σου!


Όλα τα διπλώματα Νταν στα παραδοσιακά στιλ στην Ελλάδα είναι άκυρα αν δεν έχουν πιστοποιηθεί ή απονεμηθεί από την ΠΟΠΚ! Διαβάστε με προσοχή τα επόμενα δύο άρθρα!

18/3/20-Η ΠΟΠΚ είναι η μόνη αρμόδια και υπεύθυνη για την πιστοποίηση, απονομή και κατάταξη Νταν Σότοκαν-ριου, Γουάντο-ριου, Σίτο-ριου, Γκότζου-ριου (σε PDF)

28/3/20-Η κατάσταση στο καράτε σήμερα! Πώς γίνονται οι νόμιμες πιστοποιήσεις Νταν από την ΠΟΠΚ! (σε PDF)


  Αρχική      Επικαιρότητα      Περιεχόμενα ΕΛΟΚ / WKF .