karate.gr: 14 - Περιεχόμενα ΕΛΟΚ / WKF - ChickenClub   

Πρώτη δημοσίευση 6/8/2018.

  Αρχική      Επικαιρότητα      Περιεχόμενα ΕΛΟΚ / WKF .

Καταχωρήσεις στο karate.gr

Διοργανώσεις

Στηρίξτε το karate.gr με 20 €/έτος! Donations 20 €/y!

Αν συμφωνείτε με τις αλήθειες αυτής της ιστοσελίδας, διαδώστε την με Link μέσω δικών σας στο Facebook, Twitter, κτλ.!

"Η Δημοσίευση είναι η Ψυχή της Δικαιοσύνης"

Κάθε Δίκη γίνεται ΕΝΩΠΙΟΝ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΛΑΟΥ και κάθε Απόφαση εκτελείται ΕΝ ΟΝΟΜΑΤΙ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΛΑΟΥ!

Το www.karate.gr,  σαν συνέχεια του επί 17 χρόνια εκδιδόμενου μηνιαίου αθλητικού περιοδικού "ΔΥΝΑΜΙΚΟ ΤΖΟΥΝΤΟ-ΚΑΡΑΤΕ" (1977-1994), είναι ένας "προσωπικός δημοσιογραφικός ιστότοπος", που γράφεται από τον κορυφαίο γνώστη στον ειδικό χώρο του καράτε, αλλά όχι και επιχειρησιακό Μέσο Μαζικής Ενημέρωσης κατά την έννοια του νόμου 3310/2005. Όσα πρόσωπα κρίνονται εδώ είναι αποδεδειγμένα δημόσια πρόσωπα και κρίνονται για πράξεις και παραλήψεις τους στους τομείς των δημόσιων αρμοδιοτήτων τους υπό τα ευρύτερα όρια κριτικής αξιολόγησης, όπως απαιτεί η διαφύλαξη του δημοσίου συμφέροντος για τον αθλητισμό, τον οποίο χρυσοπληρώνει ο Έλληνας φορολογούμενος!!!

 Το παρόν δημοσίευμα αποτελεί αναπόσπαστο μέρος του οικείου κεφαλαίου αλληλένδετων άρθρων και σχετικών 3000 περίπου σελίδων!

 (Μόλις στέλνετε στους φίλους σας με SMS: "karate.gr", αμέσως ανοίγουν το karate.gr και διαβάζουν το τελευταίο άρθρο του!!!)


 Από σήμερα μέχρι την Έναρξη των Ολυμπιακών Αγώνων στο Τόκιο την 1-8-2020 έχουμε ακόμα 721 ημέρες. Τριάντα πέντε χρόνια περίμενε το Καράτε να γίνει Ολυμπιακό Άθλημα και τώρα που έγινε, το Ελληνικό Καράτε μαζί με την ΓΓΑ πρωτίστως και κατ' εξακολούθηση παίζουν ... αιωνίως το ... πουλί τους!!!

 

 Όταν μετράς συνεχείς αποτυχίες, τότε το Self-Sex είναι η μοναδική διέξοδος!

  Όταν κάποιος δεν ξέρει την ιστορία του, τότε είναι καταδικασμένος να την επαναλαμβάνει!

 

 Το Καράτε είναι ένα άθλημα υψίστης ηθικής βουτηγμένο είκοσι πέντε χρόνια στη λάσπη της διαφθοράς με την απόλυτη συμμετοχή όλων ανεξαιρέτως (εκτός από όσους διαγράφηκαν από την ΕΛΟΚ ή έφυγαν μόνοι τους ή δεν έγιναν ποτέ δεκτοί), εκ των οποίων κάποιοι τώρα παριστάνουν τις μετανιωμένες Μαγδαληνές!


Κι όμως εγώ

σας τά 'λεγα!

Από το 1994!

 Copyright © 1945-2045: Θύμιος Περσίδης, Κυνηγός της Απάτης από Χόμπι!

Εκ των Ιδρυτών της ΕΛΟΚ, τέως Γεν. Γραμματέας, Πρόεδρος και Επίτ. Πρόεδρος!

Εγκληματολόγος πάσης φύσεως αθλητικών εγκλημάτων των ΕΛΟΚ και ΓΓΑ!!!

Φόβος και τρόμος των παντός επιπέδου και ιδιότητας αθλητικών λαμόγιων!!!

Εντοπιστής μίζας, λαμογιάς και παρανομιών των διοικούντων την ΕΛΟΚ και την ΓΓΑ!!!

Το karate.gr λειτουργεί ανεξάρτητα και αυτόνομα με βάση και στόχο την αλήθεια και το δίκαιο χωρίς επιρροές, υπαγορεύσεις και μεσάζοντες. Ειδικεύεται στην Έρευνα με Φαντασία, Ανίχνευση των Πληροφοριών, Ενδελεχή Aνάλυση των Πληροφοριών, Επιβεβαίωση των Πληροφοριών με Αποδεικτικά Στοιχεία και, τέλος, με Ορθή Απόδοση της Βαρύτητας σε κάθε Αποδεικτικό Στοιχείο.

Όταν το karate.gr αναδημοσιεύει κάποια ξένη είδηση ή πληροφορία, τότε μνημονεύει και την πηγή της. Αν δεν μνημονεύεται η πηγή κάποιας είδησης ή πληροφορίας, τότε αυτή αποτελεί αποτέλεσμα αποκλειστικής έρευνας και επεξεργασίας του karate.gr.


 Απόλυτη αδιαφορία από τη ΓΓΑ και την Κυβέρνηση για το τι συμβαίνει στις αθλητικές ομοσπονδίες!

Κοντονής

Συναδινός

Βασιλειάδης

Κονιόρδου

Δούρου

Mr. Pinocchio

Maduro Kolotumba!

Τι έγινε με τον διαχειριστικό και οικονομικό έλεγχο που έκανες στην ΕΛΟΚ Ανίκανε και Άχρηστε Συναδινέ???

Μπήκαν οι Ελεγκτές στην ΕΛΟΚ για έλεγχο στην αρχή του ΣΕΠ 2016, τους είπαν κάνουμε εκλογές, ελάτε αργότερα, πήγαν αργότερα για ένα μήνα και έκαναν έλεγχο, βρήκαν το οικονομικό και διαχειριστικό μπάχαλο και στη συνέχεια ... παραιτήθηκαν χωρίς να υποβάλουν την έκθεσή τους!!! Και από τότε δεν αντικαταστάθηκαν και η δουλειά ξεχάστηκε αφήνοντας τον αθλητικό εγκληματία να απομυζά την ομοσπονδία, όπως έκανε και κάνει και με τις άλλες δύο, του κέρλινγκ και του τριάθλου!

Ορίστε σε ποιό σημείο έχει φθάσει σήμερα η ΕΛΟΚ, όταν το καράτε έγινε Ολυμπιακό Άθλημα για τους Ολυμπιακούς του Τόκιο το 2020! Μπουρδέλο την έχετε κάνει την δήθεν "εποπτεύουσα" τις αθλητικές ομοσπονδίες Γενική Γραμματεία Αθλητισμού!!!


 Στα δικά μας τώρα:

Την 29-12-1994 είχα διατυπώσει για λογαριασμό των συλλόγων, που την υπέγραφαν, την με κλικ εδώ ΓΝΩΣΤΟΠΟΙΗΣΗ - ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ!

η οποία ούτε λίγο ούτε πολύ έγραφε από τότε όλα όσα συμβαίνουν σήμερα και φυσικά 20 χρόνια πριν τα αντιληφθείτε όλοι εσείς!


Είχαν προηγηθεί και είχαν ακολουθήσει οι με κλικ εδώ δημοσιεύσεις της "ΑΘΛΗΤΙΚΗΣ ΗΧΟΥΣ" με επιλεκτική πληροφόρηση του Κραββαρίτη προς τον δημοσιογράφο Ξανθόπουλο της εφημερίδας!


Απόδειξη της αλήθειας όσων έγραφα στη ΓΝΩΣΤΟΠΟΙΗΣΗ - ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ αποτελούν τα με κλικ εδώ Επιστολή προς τους Συλλόγους με το Πρακτικό ΔΣ της τότε ΕΟΕΚ, αλλά και η δεύτερη Επιστολή προς τους Συλλόγους! Με αυτό τον τρόπο ακυρώθηκαν ΔΥΟ Γενικές Συνελεύσεις εντός του 1994 με την απόλυτη υποστήριξη προς τον Γερόλυμπο όλων των σημερινών "Επαναστατών" υπέρ της Νομιμότητας και με αποτέλεσμα να μεταφερθεί η ΓΣ στο 1995! Η Ανάλυση στη ΓΝΩΣΤΟΠΟΙΗΣΗ - ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ!


Μετά από 20 χρόνια με διπλωμένη μέση στον Δικτάτορα (κοψομεσιαστήκατε, αλλά σας άρεσε και το απολαύσατε!) ήρθατε οι "Σταυροφόροι Πάσης Ελλάδος" να μας παραστήσετε τον επαναστάτη κατά του Αθλητικού Εγκληματία, τον οποίο ταΐζατε επί 20 χρόνια με αποτέλεσμα από "γατάκι" που έγλειφε, να γίνει "δεινόσαυρος" που σας καταπίνει αμάσητους!


Στο Facebook του Κραββαρίτη είδαμε τη δημοσίευση:

 

"Ο χρήστης Αρης Κραββαριτης κοινοποίησε μια δημοσίευση.   9 Ιουλίου στις 10:18 μ.μ. ·

Για να θυμούνται οι παλιοί και να μαθαίνουν οι νεώτεροι.

Η ηγεσία της Ελληνικής Ομοσπονδίας Ερασιτεχνικού Καράτε:  Από αριστερά Γ. ΣΑΝΙΩΤΗΣ,Τ ΟΟΤΑΚΕ, Γ. ΚΑΤΣΟΥΡΗΣ, Σ. ΚΑΡΑΤΖΑΣ, Χ. ΜΠΟΥΛΟΥΜΠΑΣΗΣ, Η. ΧΡΗΣΤΟΥ, Η. ΚΑΖΑΚΕΑΣ, Τ. ΜΑΚΡΗΣ, Δ. ΚΑΖΑΚΕΑΣ, Γ. ΓΕΡΟΛΥΜΠΟΣ, Γ. ΜΠΙΚΑΣ, Π. ΠΑΣΗΣ, Γ. ΒΕΡΩΝΗΣ, Γ. ΚΑΝΕΛΛΗΣ, Α. ΚΡΑΒΒΑΡΙΤΗΣ.

 


    Όλοι τους έχουν γράψει είτε μικρή είτε μεγάλη Ιστορία στο χώρο του καράτε. Κατά την γνώμη μου, την μεγαλύτερη από όλους και την πιο σημαντική την έγραψε "ανιδιοτελώς" ο Τάκης Μακρής. Ηταν ο πρώτος Πρόεδρος του Ελληνικού Ερασιτεχνικού καράτε, ο οποίος κατάφερε σε μια δύσκολη εποχή να αναγνωριστεί η Ομοσπονδία απο την Γεν. Γραμματεία Αθλητισμού και την Ελληνική Ολυμπιακή Επιτροπή, χάρη της προσωπικότητας και της οικονομικής επιφανείας του. Όμως μαντέψτε ποιός φρόντισε πολύ νωρίς να τον οδηγήσει στην παραίτηση του. Μεγάλη έκπηξη προκάλεσε στην κηδεία του Τάκη Μακρή, η πλήρης απουσία της Τότε Διοίκησης της Ομοσπονδίας."


Είναι περιττό να πω ότι ο φωτογράφος της ανωτέρω φωτό ήμουν εγώ, ενώ και η φωτό και το κείμενο είναι κλεμένα από το ΔΥΝΑΜΙΚΟ και το άρθρο "19/3/2015 - Κότες, Τούβλα και Λαμόγια διέγραψαν παράνομα συλλόγους! Εκτέθηκαν σε μηνύσεις και αγωγές! Στο χείλος του γκρεμού ΕΛΟΚ και ΔΣ!  Βίντεο 3!" του www.karate.gr

Ό,τι και να κάνετε, μοιραία ... τρώτε τη ... σκόνη μου και όχι τη σημερινή, αλλά αυτή που άφηνα ... 20 χρόνια πριν!!!

Θέλετε να ξεχάσετε το παρελθόν σας, αλλά αυτό δεν σας ξεχνάει ποτέ! Η Ιστορία είναι γραμμένη!


Στο Facebook του Σταύρου Σταυριανίδη, 4/8/2018, 12 μεσημέρι περίπου, διαβάσαμε τα εξής βαθυστόχαστα:

 

Ο χρήστης Stavros Stavrianidis κοινοποίησε μια δημοσίευση.   22 ώρες ·

 

Δυστυχώς....μετά από 2 χρόνια δεν άλλαξαν και πολλά, αν και άλλαξαν πολλά!!!
Προφανώς δεν καταφέραμε να εμπνεύσουμε τους πολλούς αν και είμαι βέβαιος ότι τους πείσαμε με τα επιχειρήματα μας.
Ευθύνες υπάρχουν όπως πάντα και ο καταμερισμός τους αποδίδεται σε πολλούς.
Μεταξύ αυτών και στους θεσμούς της πολιτείας που προϊστανται στα αθλητικά δρώμενα.
Τα παιχνίδια εξουσίας δυστυχώς καλά κρατούν, με την ελπίδα να παραμένει ζωντανή!!!

 

Αλλά Ο Stavros Stavrianidis    στις  4 Αυγούστου 2016  (πριν από τις εκλογές της ΕΛΟΚ) είχε γράψει τα εξής επίσης βαθυστόχαστα:

 

....έχουν γνώση οι φύλακες....
....πάντα υπάρχουν αυτοί που μεταμφιέζονται από άρπαγες λύκοι σε καλοπροαίρετους αμνούς...
 
....πάντα υπάρχουν εκείνοι που καλύπτονται πίσω απ την ανωνυμία τους και ρίχνουν λάσπη στον ανεμιστήρα....(και απ το κέντρο και απ την περιφέρεια!!!)
....πάντα υπάρχουν εκείνοι που δηλώνουν στήριξη σε κοινούς αγώνες,,αλλά στην πραγματικότητα το μόνο που τους ενδιαφέρει είναι το ατομικό τους συμφέρον ...το βόλεμα....
....αυτό το σύνδρομο του ραγιαδισμού θα καταρρεύσει....
....θα το πολεμήσουμε μέχρι τέλους...
....πάντα με διαφάνεια..
 
....όλοι θα μετρηθούν,και θα ζυγιστούν...
....όλοι θα επωμιστούν τις ευθύνες τους...
....βεβαίως το δημοκρατικό δικαίωμα καθενός είναι ιερό....
....δεν έχουμε πρόβλημα μ αυτό....
....προτρέπουμε μάλιστα τους συλλόγους να παραστούν στις επικείμενες εκλογές της ΕΛΟΚ με τους πραγματικούς τους εκπροσώπους και όχι με εκπροσώπους μαϊμού και, αφού ακούσουν τις αντιμαχόμενες πλευρές στα πλαίσια του δημοκρατικού διαλόγου, να κρίνουν και να αποφασίσουν ποιος τους εκπροσωπεί πραγματικά.....
 
....αυτό που είναι απολύτως βέβαιο, είναι ότι αυτές οι εκλογές θα κρίνουν το μέλλον της ΕΛΟΚ και των συλλόγων της....
....θα κρίνουν αν θα πάμε σε πραγματική ανάπτυξη με διαφάνεια ή αν θα μείνουμε στη συντήρηση και τη στασιμότητα και τελικά στην περαιτέρω οπισθοδρόμηση...
....θα κρίνουν και την ατομική πορεία καθενός ξεχωριστά.....
....γι αυτό σας προτρέπουμε να μη πλειοδοτήσετε σε παρωχημένες υποσχέσεις ανθρώπων που δοκιμάστηκαν, μετρήθηκαν, ζυγίστηκαν και βρέθηκαν ελλιπής!!!
...Το ΚΙΜΕ θα είναι δύναμη εγγύησης και διαφάνειας στη διοίκηση, ....στήριξης των σωματείων και των αθλητών ανεξαιρέτως ...
....στήριξης ιδιαίτερα των αθλητών της εθνικής ομάδας...
Το ΚΙΜΕ θα αλλάξει το παλιό, φέρνοντας νέα ήθη..... αυτά για τα οποία όλοι εδώ και χρόνια κουβεντιάζουμε!!!

Παραφράζοντας μια φράση του Νίκου Καζαντζάκη, δανείζομαι το παρακάτω απόσπασμα:
«Ν' αγαπάς την ευθύνη, Να λες:
 
Εγώ, εγώ μονάχος μου έχω χρέος να σώσω τη γη (να αλλάξω τα πράγματα)... αν δεν σωθεί εγώ φταίω,,,,( αν δεν αλλάξουν εγώ φταίω!!! )»


Δύο χρόνια μετά τις εκλογές ο Σταύρος Σταυριανίδης μετράει το "ΤΙΠΟΤΑ" σαν "ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΝΕΙ ΠΟΛΛΑ"!


 

Από το Facebook του Karate News για τα σχετικά Σχόλια:

 

Ο χρήστης Hellenic Karate News είναι με τον Yorgos Samujos και 24 ακόμη.    19 ώρες · 

 

Δημοσίευση του Stavros Stavrianidis:
Δυστυχώς....μετά από 2 χρόνια δεν άλλαξαν και πολλά, αν και άλλαξαν πολλά!!!
Προφανώς δεν καταφέραμε να εμπνεύσουμε τους πολλούς αν και είμαι βέβαιος ότι τους πείσαμε με τα επιχειρήματα μας.
Ευθύνες υπάρχουν όπως πάντα και ο καταμερισμός τους αποδίδεται σε πολλούς.
Μεταξύ αυτών και στους θεσμούς της πολιτείας που προϊστανται στα αθλητικά δρώμενα.
Τα παιχνίδια εξουσίας δυστυχώς καλά κρατούν, με την ελπίδα να παραμένει ζωντανή!!!
https://m.facebook.com/story.php?story_fbid=10216250780123585&id=1275377191


 

Σχόλια (και τη σκυτάλη πήρε ο Σπύρος Χρήστου και λοιποί!)

 

Σπυρος Χρηστου Αναμφίβολα τα δύο τελευταία χρόνια έγιναν πάρα πολλά !!! Δεδομένης της επί χρόνια εγκατεστημένης παθογένειας, της αναποτελεσματικότητας των εποπτευόντων τα αθλητικά δρώμενα και του κατευθυνόμενου μηχανισμού χειραγώγησης, εκβίασης και εκφοβισμού και γενικά μέσα σε συνθήκες, που για πολλούς προεξοφλούσαν “πλήρη αποτυχία”, έγιναν ενέργειες που ασφαλώς για πρώτη φορά έφεραν σε εξαιρετικά δύσκολη θέση τους ανεπαρκέστατους πρωτοκλασάτους διοικούντες !!! Δεν είναι βέβαιο πως το γνωρίζουν !!! Απλά ίσως να το υποψιάζονται και αναμένουν εναγωνίως, ως εξαρτημένες και άβουλες οντότητες, την από τον “αφέντη” τους “σωτηρία” !!! Μάταια όμως !!! Δεν υπάρχει καμιά αμφιβολία πως αργά ή γρήγορα το δίκιο θα νικήσει. Η νομιμότητα θα επιβληθεί της ανομίας και οι παρανομούντες θα λογοδοτήσουν. Τώρα πλέον κριτής δεν θα είναι τα πολυάριθμα χειραγωγούμενα όργανα του μονοπρόσωπου “αντιπάλου” αλλά τα νομίμως θεσμοθετημένα όργανα της πολιτείας !!!

 

Σπυρος Χρηστου Είναι γνωστό πως ο αγώνας εξ αρχής ήταν άνισος !!! Ο μονοπρόσωπος “αντίπαλος” ήταν έμπειρος, δόλιος, αδίστακτος και κυρίως είχε το “μαχαίρι” είχε και το “πεπόνι” !!! Δεν απορώ που δεν καταφέραμε να “εμπνεύσουμε” τους πολλούς ενώ τους “πείσαμε” με τα επιχειρήματα μας !!! Σαν πρώτη ανάγνωση αυτή η διαπίστωση φαντάζει σωστή !!! Με μια δεύτερη όμως ματιά αποδεικνύεται παράδοξη και αντιφατική !!! Γιατί άραγε θα πρέπει να “εμπνεύσεις” τους “πολλούς” να αναζητήσουν το δίκαιο, το νόμιμο και το ηθικό όταν τους έχεις “πείσει” με τα επιχειρήματα σου ;;; Δύο μόνο λογικές εξήγηση υπάρχουν : ή ότι οι συγκεκριμένοι “πολλοί” υπερέχουν αριθμητικά … αλλά υπολείπονται ποιοτικά, ή ότι οι “πολλοί” είναι μια πλασματική δημιουργία, ως αποτέλεσμα, εξάρτησης χειραγώγησης και εκβίασης άβουλων και φοβισμένων ανθρώπων !!! Λυπάμαι που γίνομαι καυστικός αλλά είμαι φανατικός και αμετανόητος οπαδός της θεωρίας “καλλίτερα χρήσιμος και αληθινός παρά ψεύτης και αρεστός” !!!

(Καλά αυτό το τελευταίο ... σκοτώνει και τις κατσαρίδες!)

 

Σπυρος Χρηστου Δεν θα πω πως η ελπίδα πεθαίνει τελευταία !!! Ούτε πως είμαστε άξιοι της τύχης μας !!! Απλά θα πω πως κάποιοι είναι αποφασισμένοι να αγωνιστούν, ανεξαρτήτου ηθικού και υλικού κόστους, υπέρ της νομιμότητας και κατά της ιδιοτελούς μονοπρόσωπης εκμετάλλευσης του αθλήματος, των Συλλόγων, των δασκάλων, των αθλητών και των γονέων τους !!! Ας θυμόμαστε ότι η παθογένεια δεν εξαλείφεται αν κάποιοι “λίγοι” τολμηροί δεν τολμήσουν να την αναδείξουν. Ευτυχώς αυτοί οι αριθμητικά “λίγοι” αλλά ποιοτικά “επαρκέστατοι” τολμηροί πλέον υπάρχουν και καθημερινά το αποδεικνύουν !!!

 

Thanasis Fylaktos Το σωστό και το δίκαιο δεν το ορίζουν οι αριθμοί γιατί είναι αξίες αυθύπαρκτες και αυταπόδεικτες. Τα δύο αυτά χρόνια απέδειξαν ότι ακόμη και λίγοι άνθρωποι όταν διαθέτουν οργάνωση γνώσεις πείσμα και χρήμα μπορούν να ανατρέψουν οποιοδήποτε κατεστημένο. Εμείς αποδείξαμε ότι έχουμε όλα όσα χρειάζονται και το κατεστημένο αποδείχθηκε τόσο σαθρό και ευάλωτο ακριβώς επειδή για πολλά χρόνια συστηματικά παραβίαζε κάθε έννοια δικαίου ανενόχλητο. Ειναι κρίμα όμως που στην πορεία του προς τον υπόνομο θα παρασύρει ανθρώπους που είχαν κάθε ευκαιρία να αντιδράσουν σε αυτό και όμως δεν το έπραξαν. Ευτυχώς τον κάθε Χειμώνα τον διαδέχεται πάντα μια Ανοιξη και τον κάθε Μεσαίωνα μια Αναγέννηση.

 

Stavros Stavrianidis Καμιά μάχη δεν τελειώνει, αν δεν υπάρξει τελειωτική έκβαση, νίκης ή ήττας.
Η οπισθοχώρηση δίνει πλεονέκτημα στον επιτιθέμενο και η άτακτη φυγή είναι σίγουρος θάνατος!!!

Στο ενδιάμεσο μπορεί να αλλάζουν συσχετισμοί, αλλά αυτά είναι απλά στοιχεία της μάχης.
Όποιος μάχεται για το δίκαιο, δεν πτοείται απ αυτά.
Γίνεται πιο υποψιασμένος, πιο αποφασισμένος και πιο αποτελεσματικός.

  

Σπυρος Χρηστου "Εάν γνωρίζεις τον εχθρό και τον εαυτό σου, δεν έχεις ανάγκη να φοβάσαι για το αποτέλεσμα ακόμα κι εκατό μαχών" ... είχε πει κατά την διάρκεια του 6ου αιώνα π.Χ. ο Σουν Τζου !!! Σήμερα, ίσως για πρώτη φορά, όσοι "αγωνίζονται" είναι συνειδητοποιημένοι, ανιδιοτελείς, καταρτισμένοι, 
επαρκέστατοι και αποφασισμένοι. Κυρίως όμως γνωρίζουν το σαθρό σύστημα που αντιμάχονται τον δημιουργό του και την ολιγομελή κλίκα του !!! Εκτιμώ μετά βεβαιότητος πως αργά ή γρήγορα και ανεξάρτητα από την οποιαδήποτε συγκαιριακή έκβαση των "μαχών" τελικά η μονοπρόσωπη γενεσιουργός αιτία της παθογένειας, κατά κράτος θα ηττηθεί !!!

  

Randori Efstathopoulos     Αμήν...

 

 

Το τρίξιμο που ακούτε είναι από τα ... κόκκαλα του Σουν Τζου!


 Όλα τα ανωτέρω, τα προηγούμενά τους και τα επόμενά τους περνάνε στην ιστορία και μένουν!

 

Πού βρισκόταν ο Σταύρος Σταυριανίδης το 1994, το 1995 και όλα τα επόμενα χρόνια μέχρι το 2014? Ήταν ένθερμος υποστηρικτής του Γερόλυμπου!

Πού βρισκόταν ο Άρης Κραββαρίτης το 1994, το 1995 και όλα τα επόμενα χρόνια μέχρι το 2014? Μαζί με τον Κώστα Γκουβούση ήταν οι καλύτεροι συνεργάτες του Γερόλυμπου!

Πού βρισκόταν ο Θανάσης Φυλακτός το 1994, το 1995 και όλα τα επόμενα χρόνια μέχρι το 2014? Ήταν ένθερμος υποστηρικτής του Γερόλυμπου!

Πού βρισκόταν η ηγεσία της Ελληνικής Ομοσπονδίας Ερασιτεχνικού Καράτε το 1994, το 1995 και όλα τα επόμενα χρόνια μέχρι το 2014? Όλοι ήταν ένθερμοι υποστηρικτές του Γερόλυμπου!

Πού βρισκόταν ο Σπύρος Δρακόπουλος το 1994, το 1995 και όλα τα επόμενα χρόνια μέχρι το 2014? Ήταν ένθερμος υποστηρικτής του Γερόλυμπου, απλά "έπιασε δουλειά" από το 2008 και μετά (?)! Στις εκλογές του 2012 ο Γερόλυμπος τον είχε βάλει ... Εφορευτική Επιτροπή και ο Δρακόπουλος είχε φέρει τέσσερεις αντιπροσώπους-μαϊμού να ψηφίσουν για συλλόγους με λευκές βεβαιώσεις! Ο ίδιος αντιπροσώπευε τα Εκπαιδευτήρια Δούκα και άρα πέντε ψήφοι σε ό,τι υπαγόρευε ο Γερόλυμπος!

Μόνον ένας "είδε" τον Γερόλυμπο από την πρώτη στιγμή το 1994 και σήκωσε επανάσταση εναντίον του! Όλοι οι άλλοι διπλώσατε τη μέση σας στα ... τέσσερα!

Απόδειξη:

Τα Πρακτικά της ΓΣ ΕΟΕΚ της 8.1.1995, ΔΩΡΕΑΝ !  καθώς και

Τα Πρακτικά της ΓΣ ΕΟΕΚ της 24.2.1995, ΔΩΡΕΑΝ !

Συνεπώς η φωτό:

είναι "ιστορική φωτογραφία της Ομάδας της Ντροπής" και όχι "ιστορική φωτογραφία της Ηγεσίας της ΕΟΕΚ"!


 Το περιεχόμενο του www.karate.ggrrrr σε Θεματικές Ενότητες!

Το www.karate.gr έχει γίνει πλέον τεράστιο και τα άρθρα του έχουν γραφεί όπως έπρεπε ημερομηνιακά. Αυτό, όμως, δεν βολεύει όσους θέλουν να μελετήσουν το περιεχόμενό τους κατά αντικείμενο, όπως π.χ. οι δικαστικοί αντίπαλοι του Γερόλυμπου και οι Δικηγόροι, Εισαγγελείς και Δικαστές! Για αυτό το λόγο τα μετέφερα από τις web pages του site στο Word, τα μορφοποίησα εξαρχής και τα μετέτρεψα σε pdf. Μου πήρε ένα εξάμηνο αυτή η δουλειά, αλλά είμαι περήφανος, διότι αποτελεί ένα ... μπουκέτο από ... ορχιδέες αφιερωμένο στον Γιώργο Γερόλυμπο, ο οποίος με κρατάει ... νέο και ενεργό σε ... όλους τους τομείς!!!

Τα κατωτέρω pdf μπορείτε να τα κατεβάσετε στον υπολογιστή σας και με σύνδεση στο διαδίκτυο με ένα απλό κλίκ θα έχετε κάθε έγγραφο που συνδέεται με τα περιλαμβανόμενα στα pdf άρθρα του www.karate.gr!!!

Ένα Λιοντάρι, Χίλιες Κότες και μια Eurόκοτα

Η Ιστορία του Καράτε στην Ελλάδα από τον κορυφαίο ειδικό στο Καράτε!

(με κλικ στις εικόνες κατεβάστε τα pdf στον υπολογιστή σας)

Ίδρυση και Πορεία της ΕΟΕΚ. (1977 – 1994)

ΕΟΕΚ/WKF-ΠΟΠΚ/ITKF

(1995-2004)

Δίκες με την ΕΛΟΚ. Επικράτηση στην ΠΟΠΚ. (2004-2012)

Οι Δίκες με τον Γερόλυμπο.

(2004 – 2013)

Η Πορεία του Γερόλυμπου στο Καράτε. (2004 – 2015)

Τραγικές Εξελίξεις στην ΕΛΟΚ.

(2013 – 2016)

ΕΛΟΚ: Εγκληματική Οργάνωση με Δομή και Ιεραρχία! ΓΓΑ: Ανίκανη και Άχρηστη! (2014-2016)

ΕΛΟΚ/ΓΓΑ: Απόλυτα Παράνομη η Σχολή Προπονητών 2014–15

Απόλυτα Παράνομες οι Εκλογές ΕΛΟΚ 2012 και 2016. (2014–2018)

 

 

Η Συνέχεια

Ετοιμάζεται


  Αρχική      Επικαιρότητα      Περιεχόμενα ΕΛΟΚ / WKF .