karate.gr: 14 - Περιεχόμενα ΕΛΟΚ / WKF - ChickenClub   

Πρώτη δημοσίευση 21/6/2017. 

  Αρχική      Επικαιρότητα      Περιεχόμενα ΕΛΟΚ / WKF .

Καταχωρήσεις στο karate.gr

Διοργανώσεις

Στηρίξτε το karate.gr με 20 €/έτος! Donations 20 €/y!

Αν συμφωνείτε με τις αλήθειες αυτής της ιστοσελίδας, διαδώστε την με Link μέσω δικών σας στο Facebook, Twitter, κτλ.!

"Η Δημοσίευση είναι η Ψυχή της Δικαιοσύνης"

Κάθε Δίκη γίνεται ΕΝΩΠΙΟΝ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΛΑΟΥ και κάθε Απόφαση εκτελείται ΕΝ ΟΝΟΜΑΤΙ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΛΑΟΥ!

Το www.karate.gr,  σαν συνέχεια του επί 17 χρόνια εκδιδόμενου μηνιαίου αθλητικού περιοδικού "ΔΥΝΑΜΙΚΟ ΤΖΟΥΝΤΟ-ΚΑΡΑΤΕ" (1977-1994), είναι ένας "προσωπικός δημοσιογραφικός ιστότοπος", που γράφεται από τον κορυφαίο γνώστη στον ειδικό χώρο του καράτε, αλλά όχι και επιχειρησιακό Μέσο Μαζικής Ενημέρωσης κατά την έννοια του νόμου 3310/2005. Όσα πρόσωπα κρίνονται εδώ είναι αποδεδειγμένα δημόσια πρόσωπα και κρίνονται για πράξεις και παραλήψεις τους στους τομείς των δημόσιων αρμοδιοτήτων τους υπό τα ευρύτερα όρια κριτικής αξιολόγησης, όπως απαιτεί η διαφύλαξη του δημοσίου συμφέροντος για τον αθλητισμό, τον οποίο χρυσοπληρώνει ο Έλληνας φορολογούμενος!!!

 Το παρόν δημοσίευμα αποτελεί αναπόσπαστο μέρος του οικείου κεφαλαίου αλληλένδετων άρθρων και σχετικών 3000 περίπου σελίδων!

 (Μόλις στέλνετε στους φίλους σας με SMS: "karate.gr", αμέσως ανοίγουν το karate.gr και διαβάζουν το τελευταίο άρθρο του!!!)


 Από σήμερα μέχρι την Έναρξη των Ολυμπιακών Αγώνων στο Τόκιο την 6-8-2020

 έχουμε ακόμα 1158 ημέρες και το Ελληνικό Καράτε βρίσκεται σε τέλμα

με ευθύνη και των απατεώνων της διοίκησής του, αλλά και των ηλιθίων της αντιπολίτευσης!!!

 

 Ο "Mlgk Mlgk" και το ... τσιπάκι του Σκατοκέφαλου!!!

 

 ΕΛΟΚ: μια καταδικασμένη ομοσπονδία και από την διοίκησή της

 και από την αντιπολίτευση και από τους δασκάλους του καράτε και από την ΓΓΑ!


 Σε βρήκα!

 Copyright © 1945-2045: Θύμιος Περσίδης, Κυνηγός της Απάτης από Χόμπι!

Εκ των Ιδρυτών της ΕΛΟΚ, τέως Γεν. Γραμματέας, Πρόεδρος και Επίτ. Πρόεδρος!

Εγκληματολόγος πάσης φύσεως αθλητικών εγκλημάτων των ΕΛΟΚ και ΓΓΑ!!!

Φόβος και τρόμος των παντός επιπέδου και ιδιότητας αθλητικών λαμόγιων!!!

Εντοπιστής μίζας, λαμογιάς και παρανομιών των διοικούντων την ΕΛΟΚ και την ΓΓΑ!!!

"Δεν ελπίζω τίποτα, δεν φοβούμαι τίποτα, είμαι λέφτερος."

Το karate.gr λειτουργεί ανεξάρτητα και αυτόνομα με βάση και στόχο την αλήθεια και το δίκαιο χωρίς επιρροές, υπαγορεύσεις και μεσάζοντες. Ειδικεύεται στην Έρευνα με Φαντασία, Ανίχνευση των Πληροφοριών, Ενδελεχή Aνάλυση των Πληροφοριών, Επιβεβαίωση των Πληροφοριών με Αποδεικτικά Στοιχεία και, τέλος, με Ορθή Απόδοση της Βαρύτητας σε κάθε Αποδεικτικό Στοιχείο.

Όταν το karate.gr αναδημοσιεύει κάποια ξένη είδηση ή πληροφορία, τότε μνημονεύει και την πηγή της. Αν δεν μνημονεύεται η πηγή κάποιας είδησης ή πληροφορίας, τότε αυτή αποτελεί αποτέλεσμα αποκλειστικής έρευνας και επεξεργασίας του karate.gr.


 Απόλυτη αδιαφορία από τη ΓΓΑ και την Κυβέρνηση για το τι συμβαίνει στις αθλητικές ομοσπονδίες!

Κοντονής

Συναδινός

Βασιλειάδης

Κονιόρδου

Δούρου

... Μαδούρο!


 Πολιτική παρένθεση:

 24/5/2017 - 63 χρόνια άγριας λιτότητας έφερε ο ΣΥΡΙΖΑ! Η απόλυτη καταστροφή της χώρας!

ΣΥΡΙΖΑΙΟΙ να σηκωθείτε να φύγετε, διότι καταστρέψατε τη χώρα! Το πρώτο εξάμηνο του 2015 ο Σαμαράς θα μας είχε βγάλει από το μνημόνιο κατά γενική ομολογία όλης της Ευρώπης και εσείς με τις μαλακίες σας χώσατε τη χώρα στο βόθρο για ακόμα 63 χρόνια! Να φύγετε!


 Σύνδεση με το προηγούμενο άρθρο μας!

 Η Απάντηση του Τάσου Καραγιάννη και η Απάντηση στον Τάσο Καραγιάννη!

 

Επιτέλους κάποιος ανέλαβε τις ευθύνες του έστω και εικονικά, διότι η αριστερή ανάρτηση-απάντηση του Καραγιάννη στο λογαριασμό του στο Facebook είναι προφανής σύνθεση πολλών μαζί!

 

Αριθμίζω και απαντώ:

1 - Διαπιστώνω ότι πραγματικά αναλαμβάνεις την ευθύνη της προσβολής της προσωπικότητάς μου και τώρα και σε κάθε προηγούμενη ανάρτησή σου χωρίς να γνωριζόμαστε και χωρίς να σου έχω δώσει κανένα δικαίωμα στο παρελθόν! Να σου δώσω λοιπόν, τώρα: είσαι "Ηλίθιος"!

2 - Σε αυτό έχω ήδη απαντήσει σε όλους σας και δεν χωράει στο ανύπαρκτο μυαλό σου! Το επαναλαμβάνω και εδώ. Η άρνησή σου δεν είναι "άρνηση Καραγιάννη", αλλά "Δρακόπουλου". Οι περισσότερες "κατίνες" του facebook, που αναφέρεις, ανήκετε σε κάποια (ή περισσότερες!) κατηγορία από τις επόμενες. Εσύ βέβαια ως "μαλάκας ανώνυμος κουκουλοφόρος" αυτο-ακυρώνεσαι και σαν όνομα και σαν φωτογραφία, διότι  ανήκεις καραμπινάτα σε μια ή περισσότερες από τις επόμενες κατηγορίες, αφού η διεύθυνση του λογαριασμού σου γράφει "Τάσος Γκόρτσος" και όχι "Τάσος Καραγιάννης!!!

 https://www.facebook.com/tasos.gortsos?hc_ref=PAGES_TIMELINE&fref=nf

 

α - Καθένας που γράφει με ψευδώνυμο υβριστικά ή/και συκοφαντικά κείμενα είναι ... μαλάκας, διότι έχει επίτηδες ανοίξει ανώνυμο λογαριασμό για να βρίζει και να συκοφαντεί κρυπτόμενος!

β - Καθένας που γράφει με όνομα άλλων υβριστικά ή/και συκοφαντικά κείμενα είναι επίσης ... μαλάκας, διότι έχει επίτηδες ζητήσει και έχει πάρει τον λογαριασμό άλλων για να βρίζει και να συκοφαντεί κρυπτόμενος πίσω από τα ονόματά τους!

γ - Καθένας που γράφει τις απόψεις του και χρησιμοποιεί λογαριασμούς άλλων για να τις "επιβραβεύει" και να τις "χειροκροτεί" με τα δικά τους ονόματα είναι επίσης ... μαλάκας, διότι "χειραγωγεί" τις απόψεις των αναγνωστών!

δ - Καθένας που δημιουργεί πολλά ανώνυμα προφίλ (λογαριασμούς) για να γράφει δήθεν σαν διαφορετικά ονόματα και να "χειραγωγεί" με αυτό τον τρόπο τη γνώμη των αναγνωστών είναι επίσης ... μαλάκας!

ε - Καθένας που δίνει το όνομα και τους κωδικούς του σε άλλον ώστε να γράφει ο δεύτερος κρυπτόμενος πίσω από το όνομα του πρώτου, τότε και ο πρώτος είναι ... μαλάκας!

ζ - Τέλος, ο καθένας που κάνει δύο ή περισσότερα από τα προηγούμενα ταυτόχρονα ομού μαζί είναι ... μαλάκας όχι από πέρυσι αλλά από ... κούνια!

 

Μετά δε από τον τσακωμό με την παρέα του ΚΙΜΕ-Ηλιθίων δεν έχασα εγώ, διότι δεν έχω τίποτα να χάσω! Έχασε το ΚΙΜΕ-Ηλιθίων στο οποίο βέβαια συμπεριλαμβάνεσαι και εσύ! Το www.karate.gr είναι αποδεδειγμένο από τα άρθρα του ότι πρόβαλε επί 22 χρόνια τις θέσεις και κινήσεις της όποιας αντιπολίτευσης στην ΕΛΟΚ! Τώρα αν και αυτό δεν το αναγνωρίζετε εσύ και όλοι οι κολλητοί σου είναι το γνωστό σύνδρομο του "ανεγκέφαλου αχάριστου", που έχει από χρόνια πλημυρίσει το καράτε.

Αυταπόδεικτο είναι δε ότι δεν έπαιζα και δεν παίζω ποτέ το παιχνίδι του Γερόλυμπου, εσείς το παίζατε επί 22 χρόνια! Το ότι με κατηγορείς δε με αυτό αποδεικνύει ότι στο πιο πάνω "Ηλίθιος" προστίθεται και το "Κομπλεξικός", διότι αδυνατώντας να τα βάλεις μαζί μου προσπαθείς να μου δημιουργήσεις εχθρούς διαστρεβλώνοντας την αλήθεια κατά τη γνωστή στρατηγική του Δρακόπουλου! Ποια μπορεί να είναι μεγαλύτερη απόδειξη για τις απόψεις μου αυτές, όταν αποδεικνύονται από τις από το 1995 και για 22 χρόνια δημοσιεύσεις μου, όταν όλοι εσείς που παριστάνετε σήμερα τους επαναστάτες ήσασταν οι "κότες" που σκοντάφτατε επί 22 χρόνια για να σας προλαβαίνει ο "κόκορας"!

3 - Λες συμπυκνωμένες μαλακίες χωρίς να τις αποδεικνύεις! Από πού αποδεικνύεται ότι σταμάτησα να ασχολούμαι με τον Γερόλυμπο? Και τίποτα να μην γράψω ξανά για τον Γερόλυμπο, και μόνο αυτά που είναι δημοσιευμένα στο www.karate.gr είναι υπεραρκετά ώστε να μην με φτάνει κανένας σας σε δημοσιεύματα εναντίον του!

Έχετε δει άλλο site να τον έχει πάνω από ένα χρόνο μαζί με τη γυναίκα του και τον Μπουλούμπαση στην Αρχική του Σελίδα σε φωτό "WANTED" και υπότιτλο "Στον Εισαγγελέα"? Το έχεις κάνει αυτό ποτέ στη ζωή σου μωρή "Αρχι-κότα" Καραγιάννη???

Συνεπώς στο "Ηλίθιος" και το "Κομπλεξικός" προστίθεται και το "Κακοήθης"! (Το "κότα" εννοείται αναφαίρετα!)

4 - Συνεχίζεις τις μαλακίες ακράτητος! Δεν παίζω το παιχνίδι του Γερόλυμπου και δεν αποδεικνύεται από πουθενά αυτό, ενώ δεν στράφηκα ποτέ κατά της επιστολής των γονέων (αφού άλλωστε δεν ξέρω πώς κατατέθηκε επίσημα με αρ. πρωτοκ.) παρά μόνο είπα ότι η ύπαρξή της αποδεικνύεται μόνο με τη δημοσίευσή της με τον αριθμό πρωτοκόλλου της ΓΓΑ και τις υπογραφές των γονέων! Διαστρεβλώνεις συστηματικά την αλήθεια για να συμπεράνεις δήθεν κατηγορίες εναντίον μου και να μου δημιουργήσεις εχθρούς, πράγμα που κάνουν οι πολύ "Βρωμιάρηδες", χαρακτηρισμός που προστίθεται στους προηγούμενους! Γνώριμο στοιχείο του κεντρικού προσώπου της παρέας σας!

5 - Όλα όσα γράφεις είναι λανθασμένα! Τι έκαναν οι γονείς 22 χρόνια μέχρι σήμερα? Έτρωγαν κουτόχορτο και πλήρωναν για το παιδί τους ελπίζοντας στην εύνοια της ΕΛΟΚ για μόρια! Ποιό δικαστήριο δέχεται γονείς ως ενάγοντες? Κανένα! Ποιοί είναι οι αδαείς "δάσκαλοι"? Κανένας, διότι όλοι γνώριζαν και γνωρίζουν τον Γερόλυμπο και ήταν πάντα η επιλογή τους!

ΠΟΙΟΣ ΣΑΣ ΞΥΠΝΗΣΕ ΜΕΤΑ ΑΠΟ 22 ΧΡΟΝΙΑ ΛΗΘΑΡΓΟΥ? Ο ΠΕΡΣΙΔΗΣ! Μπήκατε στο καράτε κοιμώμενοι, μείνατε κοιμώμενοι, ακόμα και ο Δρακόπουλος ... κωλόγλυφε τον Γερόλυμπο επί σειρά ετών και μετά διαβάζοντας www.karate.gr ξαφνικά την είδατε "πρωτότυποι επαναστάτες"! Δεν πειράζει! Άλλωστε αυτός ήταν ο σκοπός μου: να δημιουργήσω επαναστάτες κι ας έχουν την ψευδαίσθηση ότι είναι "πρωτότυποι"! Η απόλυτη αδράνειά σας και συμμετοχή στις απάτες του Γερόλυμπου έχει χρονικά καταγραφεί και οι δικές μου προσπάθειες και πεποιθήσεις έχουν επίσης χρονικά καταγραφεί!!! Τίποτα πλέον δεν ανατρέπεται όσο και να προσπαθείτε!

Μακάρι η επιστολή να είναι αληθινή και να φέρει αποτέλεσμα, αλλά μην περιμένεις να μας πείσεις ότι ένας σύλλογος, που έχει προπονητή πιόνι του Γερόλυμπου, θα έχει γονείς των αθλητών του, που υπέγραψαν αυτή την επιστολή! Μας συγκινεί η "γονική αγάπη" για την εξέλιξη της ΕΛΟΚ, αλλά πρώτον καθυστέρησε είκοσι χρόνια, δεύτερον δεν αναγνωρίζεται από κανένα δικαστήριο διότι μέλη της ΕΛΟΚ είναι οι σύλλογοι και όχι οι "γονείς" και τρίτον αν εσείς έχετε 965 υπογραφές, ο Γερόλυμπος μπορεί να φέρει 5.965 υπογραφές! Δείτε πόσους συλλόγους φέρνει στα δικαστήρια για πρόσθετες παρεμβάσεις, όταν εσείς δεν φέρνετε κανένα!

6 - "Μπούφο", δεν μπορείς να με ειρωνεύεσαι για το ότι δεν πήγα εγώ να βρω τα αποδεικτικά στοιχεία των δικών σου ισχυρισμών! Εσύ έχεις την υποχρέωση των αποδείξεων των ισχυρισμών σου!

7 - Με τα ανωτέρω "ανασκεύασα" και για σένα και για τους δύο που φαίνονται στις φωτογραφίες σου και για όποιον συνέβαλε στη σύνταξη της ανάρτησής σου! Δεν πιστεύω να έχεις παράπονο!

8 - Για τις φωτογραφίες σου, στις οποίες οι δύο "ανώνυμοι κουκουλοφόροι" συνεργάτες σου εξακολουθούν να μένουν ανώνυμοι πράγμα που αναιρεί όλα σου τα λεγόμενα, σε παραπέμπω και πάλι στο (2), διότι ακόμα και τώρα κανένας δεν πιστεύει κανέναν!

9 - Φυσικά αυτή είναι και η τελευταία μου συμμετοχή στις αντεγκλήσεις μας, διότι με μαλάκες ανώνυμους κουκουλοφόρους ΔΕΝ μιλάω!!!

10 - Τέλος, βλέπετε που οδηγούν οι ανωνυμίες! Ακόμα και να αναλαμβάνει κάποιος την ευθύνη μιας ανάρτησης, κανένας δεν τον πιστεύει! Για ρίξτε μια συνολική ματιά σε όλο το άρθρο: ο μόνος αξιόπιστος είμαι εγώ, ο οποίος πάντα υπέγραφα τα άρθρα μου αναλαμβάνοντας και την ευθύνη τους! Μας έδωσε η τεχνολογία το θαύμα του διαδικτύου και εσείς το κάνετε ... σκατά σαν τα μούτρα σας με τις ανώνυμες αναρτήσεις σας!!!

Τι λες "Mlgk Mlgk"? Με την "κουκούλα" της ανωνυμίας νομίζεις ότι τίποτα δεν απευθύνεται σε σένα, αλλά κάποιοι θα σε ξέρουνε και ξέρουνε ότι αυτά που σου απευθύνω απευθύνονται σε σένα!!!  Το ίδιο ισχύει για όλους τους ανώνυμους κουκουλοφόρους!!!


Σε μερικούς ανθρώπους ο Θεός έκανε το πείραμα του "Brain-Ass Bypass" κατά το οποίο βραχυκύκλωσε το ... τον εγκέφαλό τους με το παχύ τους έντερο! Κυκλοφορεί μάλιστα ένα application για smart phones με τσιπάκι, το οποίο τους εντοπίζει!


 Και για να μην αφήνουμε εκκρεμότητες έπεται η συνέχεια:

 

Την ανωτέρω κοινή ανακοίνωση των Τάσου Καραγιάννη, Σπύρου Χρήστου και "Mlgk Mlgk" ακολούθησαν οι επόμενες:

 

Καλά δεν συζητάμε, η ανάρτηση του Σταύρου Σταυριανίδη είναι μαϊμού και στην πραγματικότητα είναι γραμμένη από τον "Σπύρο Χρήστου" ή Σπύρο Δρακόπουλο! Ο Δρακόπουλος αυτοαποκαλείται "γονιός" δηλαδή τίποτα στο καράτε της ΕΛΟΚ, αφού η ΕΛΟΚ έχει μέλη της μόνο συλλόγους και όχι "γονιούς"! Ο Δρακόπουλος είναι αυτός που πατρονάρει πλέον το ΚΙΜΕ του άβουλου Μπίκα και των υπολοίπων, όλων πρώην κολλητών του Γερόλυμπου και τώρα δήθεν αντιπολίτευσης για "να διορθώσουν τα κακώς κείμενα", αλλά στην ουσία για να αποστασιοποιηθούν δήθεν από τις διαρκείς επί είκοσι χρόνια παρανομίες του Γερόλυμπου, στις οποίες όλοι συνεργάζονταν χωρίς ενδοιασμούς και να κάνουν δικά τους τα "κακώς κείμενα" και να τα συνεχίσουν με δήθεν ένα νέο πρόσωπο! Ο Δρακόπουλος υπεραμύνεται του ΚΙΜΕ με σωρεία "πυροτεχνημάτων κρότου-λάμψης": επιστολές στη ΓΓΑ, προβολές στα κανάλια των δήθεν ανήξερων για το κέρλινγκ, το τρίαθλο και τις εγκληματικές πράξεις στο καράτε για τα οποία όλα έφταιγε ο Γερόλυμπος και κανένας άλλος, επιστολές των από το πουθενά γονιών κτλ.! Σε όλες τις καταγγελίες του αντιγράφει τα προ τριετίας άρθρα του www.karate.gr.

Είναι τέτοια η βλακεία σας να νομίζετε ότι μπορείτε να κρυφτήτε πίσω από το δάχτυλό σας, ώστε αναγκαστικά θα πάω μάρτυρας υπέρ του ... Γερόλυμπου, όταν θα απολογείται ότι ... "μαζί τα φάγατε"!!! Όταν θα κάτσει στο σκαμνί, θα σας καθίσει όλους δίπλα του ηλίθιοι, διότι το κάθε τι ήταν σε γνώση όλων σας! Ο Γερόλυμπος ΔΕΝ ήταν ποτέ ο "μοναδικός" αθλητικός εγκληματίας μέσα στην ΕΛΟΚ! Ήταν ο εκλεγμένος από εσάς όλους Αρχηγός σας!!! Ποιός θα πάει μάρτυρας εναντίον του σε μελλοντική δίκη? Ο Δρακόπουλος? Ο Μπίκας? Ο Κραββαρίτης ή άλλος ηλίθιος? Όποιος και να πάει μάρτυρας στο δικαστήριο, ο Γερόλυμπος θα σας φέρει τα Πρακτικά των Γενικών Συνελεύσεων, στα οποία οι δικές σας υπογραφές πιστοποιούν τις εγκρίσεις των πεπραγμένων, πανηλίθιοι!!! Η δική του υπογραφή ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΟΥΘΕΝΑ!!!

 

Την ανάρτηση του "δήθεν" Σταυριανίδη, δηλαδή Δρακόπουλου, συμπληρώνει ο "δήθεν" Σπύρος Χρήστου, δηλαδή ο Δρακόπουλος, αναλαμβάνοντας την συνευθύνη των εννοιών των γραφομένων από τους Τάσο Καραγιάννη και "Mlgk Mlgk" προσθέτοντας και την διάγνωση του "ειδικού" ότι τα "γεράματά μου συνοδεύονται όχι μόνο από μοναξιά αλλά και από άνοια"!

Ξεχνάει ο "Άρχοντας των Δήθεν" Σπύρος Δρακόπουλος ότι:

1 - Στις εκλογές του 2012 έφερε πέντε συγγενείς του ως δήθεν (εικονικούς) αντιπροσώπους συλλόγων να ψηφίσουν Γερόλυμπο!

2 - Στη συνέχεια φαίνεται ότι δεν πήρε τα υπεσχημένα και έγινε δήθεν αντίπαλός του!

3 - Σε αυτό πρόσθεσε και την εθελοντική του προσφορά να έρθει δήθεν μάρτυράς μου στη δίκη μου κατά του Γερόλυμπου, αλλά απεδείχθη φυτευτός κατάσκοπος!

4 - Την ημέρα της δίκης φυσικά (!) με "πούλησε" και η δήθεν μαρτυρία του ήταν ίδια με του δήθεν αρχηγού Μπίκα, ο οποίος ήταν μάρτυρας υπέρ του Γερόλυμπου, δηλαδή είπαν και οι δύο ό,τι ακριβώς τους δασκάλεψε ο Γερόλυμπος έξω από την αίθουσα του δικαστηρίου: "Δεν γνωρίζω αν είναι αλήθεια αυτά που έγραφε ο Περσίδης κατά του Γερόλυμπου! Αν είναι αλήθεια ας τα αποδείξει!" Αφού δεν γνώριζαν, τότε τι ήρθαν για μάρτυρες???

5 - Στη συνέχεια ήρθε και πάλι δήθεν μαζί μου ζητώντας δήθεν "χίλια συγνώμη" για τη συμπεριφορά του στο δικαστήριο και ορκιζόμενος ότι δήθεν "θα σκίσει" τον Γερόλυμπο! Δεύτερη φορά φυτευτός κατάσκοπος!

6 - Ακολούθησε το μπαράζ των δικών εντός και εκτός ΕΛΟΚ των διαγραφών των συλλόγων χωρίς καμιά αξία για τον εκθρονισμό του Γερόλυμπου παράγοντας μόνο πυροτεχνήματα κρότου-λάμψης, στις οποίες ο Δρακόπουλος ήταν ο "επαγγελματίας μάρτυρας"!

7 - Πέρασε στη συνέχεια ως μονόφθαλμος εν μέσω τυφλών στο "αρχηγιλίκι" των ηλιθίων του ΚΙΜΕ αρπάζοντας τις αρμοδιότητες του αποκλειστικού μεσάζοντα μεταξύ του ΚΙΜΕ και των δικηγόρων του οδηγώντας την αντιπολίτευση σε πολυέξοδες και αχρείαστες δικαστικές κινήσεις χωρίς κανένα νόημα και αποτέλεσμα, στις οποίες έχαναν χρήμα και χρόνο!

8 - Συνέχισε με το "ξεπούλημα" των εκλογών του 2016 την ημέρα των εκλογών στον Γερόλυμπο, ως πιστός υπήκοός του με εσκεμμένες παραβλέψεις κοινών και καραμπινάτων παρανομιών την ημέρα των εκλογών, τις οποίες παρανομίες ως ειδικός δικολάβος όφειλε να εντοπίσει και να αποτρέψει, πράγμα που δεν έκανε!!!

9 - Με απομόνωσε εσκεμμένα και όταν το εντόπισα τότε ήρθε εσκεμμένα σε σύγκρουση μαζί μου, ώστε να μην ελέγχεται από άνθρωπο που δεν του ξεφεύγει τίποτα! Η ρίξη αυτή στις τάξεις του ΚΙΜΕ μετρήστε τι ζημία προκαλεί κάθε μέρα!

10 - Συνέχισε θρασύτατα με το χάσιμο όλης της εξάμηνης προθεσμίας για την προσβολή ακυρότητας των εκλογών, ενώ το τζούντο πήρε προσωρινή διοίκηση μόνο με ασφαλιστικά μέτρα μέσα σε δυο μήνες από τις δικές του εκλογές!

11 - Συνέχισε καραμπινάτα θρασύτατα με την λανθασμένη αίτηση ακύρωσης των εκλογών ακριβώς την τελευταία ημέρα της προθεσμίας, αλλά και επί πλέον με λανθασμένη επιλογή διαδικασίας προσβολής των εκλογών, ώστε η εκδίκαση να πάει για το ... Σεπτέμβριο του 2017, όταν ο Γερόλυμπος θα έχει κερδίσει ένα ακόμα χρόνο με την ανάλογη φθορά σε βάρος των συλλόγων της αντιπολίτευσης, και αν γίνει και τότε!!!

12 - Και αφήνω στην άκρη το ότι γράφει στο Facebook και ανώνυμα και με πέντε διαφορετικά ονόματα και με τα ονόματα δέκα διαφορετικών πραγματικών ατόμων με τον γλοιώδη σκοπό να επιβραβεύει τις πράξεις του, να διαστρεβλώνει την αλήθεια και να χειραγωγεί την κοινή γνώμη!!! Ακόμα και σήμερα δεν υπογράφει τα κείμενά του με το όνομά του παρ' όλο που έχει αποδεχθεί ότι είναι τουλάχιστον ο Σπύρος Χρήστου! Αλλά γιατί δεν υπογράφει? Προφανώς για να μην βρεθεί κατηγορούμενος!

13 - Ακολούθησε πληθώρα "πυροτεχνημάτων εντυπωσιασμού" των ηλιθίων ιθαγενών με ... χαϊμαλιά και καθρεφτάκια, με επιστολές στη ΓΓΑ για μη αναγνωρισμένους συλλόγους, με δήθεν επίκαιρες ειδήσεις στο κανάλι του Alpha TV, στην πραγματικότητα μπαγιάτικες του ... κερατά (!), και τώρα βρίσκεται στο ...

14 - Τελευταίο πυροτέχνημα είναι αυτό της "επιστολής των γονιών" χωρίς να τη δημοσιεύει και χωρίς να αποδεικνύει τις υπογραφές τους, όταν οι γονείς δεν έχουν κανένα απολύτως έννομο συμφέρον για να επεμβαίνουν στα εσωτερικά της ομοσπονδίας, διότι δεν αποτελούν ούτε βάσει του νόμου ούτε βάσει του καταστατικού "όργανο" ή έστω μέλη της ομοσπονδίας!!!

15 - Πώς να μην πέσω σε αγιάτρευτη ... "δήθεν" άνοια, όταν ο "δήθεν ... Σπύρος Χρήστου" κατέστρεψε ό,τι προετοίμαζα είκοσι χρόνια τώρα με το να δίνει στον Γερόλυμπο συνεχείς χρονικές αβάντες, που ο δεύτερος θα τις τραβήξει μέχρι να ανακτήσει τη δύναμή του???

 

Καλά τον ανωτέρω "Mlgk Mlgk"  θα τον περιλάβω πιο κάτω!

 

Τουλάχιστον ο Αναστάσιος Μάνεσης φοράει παντελόνια και γράφει με το όνομά του!

Κύριε Μάνεση, η ΠΟΠΚ δεν χρειάζεται την αναγνώριση της ΓΓΑ για να λειτουργεί με βάση τον αθλητικό νόμο. Η ΠΟΠΚ είναι νομιμότατη και τις αποφάσεις των δικαστηρίων τις δημοσιεύω!

Ό,τι και να γράφει ο Παναγιώτης Δρακόπουλος στον σύνδεσμο που επικαλείσαι μου είναι αδιάφορο, διότι είναι εκτός ΠΟΠΚ και δεν θα ξαναμπεί ποτέ!

Η ΠΟΠΚ βάσει νομολογίας πλέον έχει στην κατοχή της τη κυριότητα του παραδοσιακού καράτε! Η ΕΛΟΚ δεν κατέχει κανένα παραδοσιακό στυλ και λόγω WKF και λόγω ΠΟΠΚ! Δεν μπορεί να απαιτεί Νταν σαν προϋπόθεση για τις Σχολές Προπονητών.

Τα ψευδο-στυλ διαχειρίζονται το παραδοσιακό καράτε ως "αθλητικό αντικείμενο" χωρίς να έχουν καταστατικά αθλητικών ομοσπονδιών. Όλα είναι προσωπικές "επιχειρήσεις" ιδιωτών και αν υπάρχουν και αυτές! Δεν μπορούν να δίνουν Νταν πανελλήνιας εμβέλειας, που να γίνονται αποδεκτά από τη ΓΓΑ στις Σχολές Προπονητών. Καμιά άλλη ομοσπονδία παραδοσιακού καράτε επί πλέον της ΠΟΠΚ δεν μπορεί να ιδρυθεί, διότι το απαγορεύει ο αθλητικός νόμος, όταν υπάρχει ήδη μία!

Ποτέ δεν ζήτησα να δώσετε εξετάσεις στην ομοσπονδία μου! Απλά σας το εξηγώ και δεν το καταλαβαίνετε ότι όσα Νταν δόθηκαν και λήφθηκαν εκτός ΠΟΠΚ από την ίδρυσή της μέχρι σήμερα είναι άκυρα και για τα σκουπίδια!

Είμαι περίεργος πότε θα το καταλάβετε!!!

Παρατηρείς ότι μετά το άρθρο μου "10/4/2017-Παράνομοι και άκυροι οι βαθμοί Νταν που δίνουν οι μαϊμούδες παρα-ομοσπονδίες καράτε και η ΕΛΟΚ προς οποιονδήποτε!" όλοι οι "μεγαλοδάσκαλοι" άρχισαν να κάνουν σεμινάρια και να δίνουν Νταν για να μην χάσουν την εμπιστοσύνη των πελατών τους? Παρατηρείς ότι κανένας δεν βγάζει σε δημοσίευση τα διπλώματα ούτε αυτά που έχει ούτε αυτά που δίνει? Γιατί? Διότι όλοι οι δάσκαλοί σας γνωρίζουν πολύ καλά ότι τα Νταν που έχουν είναι ψεύτικα και αυτά που δίνουν είναι επίσης ψεύτικα!

Προσθήκη: Πάντως και από αυτή αλλά περισσότερο από επόμενες αναρτήσεις σου κύριε Μάνεση (π.χ. της 25ης/5/2017) αποδεικνύεται ότι τα ... έβγαλες κι εσύ τα παντελόνια, γιατί φαίνεται σε στενεύανε και φόρεσες και εσύ ... πουστίτσα, sorry ... φουστίτσα ήθελα να πω, διότι τα κείμενά σου είναι φτυστά κείμενα Σπύρου Δρακόπουλου και αυτά! Έχετε όλοι αγγίξει τον πάτο του εξευτελισμού σας!!!

 

Και ερχόμαστε στον ψυχασθενή "Mlgk Mlgk"!!!

Παρατηρώ την αριστερή του ανάρτηση και ομολογώ ότι δεν έχω δει περισσότερο μίσος και φαρμάκι να στάζουν από τα κείμενά του από κανέναν αντίπαλό μου σε όλα τα χρόνια που καταγγέλλω τους απατεώνες στο καράτε! Ούτε να του είχα σκοτώσει τον πατέρα και τη μάνα μαζί!

Ποιός είσαι ρε "Mlgk Mlgk" και αναρωτιέμαι τι σου έχω κάνει, διότι τα λόγια σου δεν δείχνουν μια τυχαία αντιπαράθεση, αλλά ή σε έχω βλάψει ανεπανόρθωτα ή είσαι πραγματικά ψυχασθενής!!! Γράφεις:

 

Η Ιστορία του Καράτε στην Ελλάδα από τον κορυφαίο ειδικό στο Καράτε και συνεχίζεται!

Με κλικ στις εικόνες κατεβάστε τα pdf στον υπολογιστή σας!

"Ο Περσίδης χωρίς να έχει κάνει ούτε μια ώρα στην ζωή του καράτε έχει το θράσος να κρίνει εκείνους που αφιέρωσαν την ζωή τους σε αυτό."

Ποιός σου είπε ότι δεν έχω κάνει ποτέ καράτε? Έχω κάνει και πολλές ώρες μάλιστα! Είχα κάνει λίγο με τον Πιντέρη στο Πολυτεχνείο το 1967-68 (?) και μετά από την πρώτη μέρα που άνοιξε ο Βερώνης τη σχολή του στην Αργολίδος στους Αμπελοκήπους. Όταν άρχισε καράτε ο Γιώργος Σανιώτης εγώ είχα ήδη κίτρινη ζώνη! Έκανα προπονήσεις μαζί με τους Κραββαρίτη και Γκουβούση στο Πολυτεχνείο με τον Νισιμούρα. Είχα πάρει μέρος και στους πρώτους πανελλήνιους αγώνες του Σότοκαν και είχα παίξει μάλιστα τον πρώτο αγώνα με τον Τάκη Θεοδωρακόπουλο. Αλλά προτιμούσα το τζούντο, διότι αυτό μου άρεσε περισσότερο και δεν αφήνει ψυχολογικά κατάλοιπα, όπως έχει αφήσει σε όλους εσάς το καράτε. Άλλωστε δεν κρίνω κανένα για την τεχνική του κατάρτιση, αλλά κρίνω τους πάντες για την διοικητική τους πορεία! Στοιχείο 1: Από τα λεγόμενά σου προκύπτει ότι κάνεις καράτε, είσαι παλιός, ενεργός και προχωρημένος!

"Αυτός που ως παράσιτο επιβίωνε χάρη σε αυτούς τους "απατεώνες" είχαν γυμναστήρια και μαθητές που αγόραζαν την παρακμιακή του φυλλάδα και τα όργανα γυμναστικής."

Από πού και ως πού "επιβίωνα" από τις πωλήσεις στους μεγαλοδασκάλους και τους μαθητές τους? Πρώτα-πρώτα στις σχολές καράτε πούλαγε τόσα λίγα αντίτυπα το ΔΥΝΑΜΙΚΟ, ώστε είχα πεισθεί ότι όλοι σας ήσασταν αναλφάβητοι! Δεύτερον, το ΔΥΝΑΜΙΚΟ είχε διακόψει την έκδοσή του 3-4 φορές λόγω έλλειψης χρημάτων και έκανα και άλλες δουλειές για να το επανεκκινήσω! Στις 15-20 σχολές των μεγαλοδασκάλων πήγαινα κάθε μήνα για ένα χρόνο 20-30 περιοδικά στην αρχή και έπεσα στα δέκα στο τέλος μέχρι να εγκαταλείψω και αυτή την προσπάθεια για πωλήσεις, αφού οι σχολές των μεγαλοδασκάλων πούλαγαν 3-4 τεύχη το μήνα! Δεν ήμουν εγώ το "παράσιτο" αλλά οι μεγαλοδάσκαλοι και οι μαθητές τους ήταν οι ευεργετημένοι από εμένα, οι οποίοι όλοι τους χρωστάνε σε μένα την προβολή τους στους ανθρώπους που περπατούσαν στην επιφάνεια της γης, αφού ήταν μονίμως θαμμένοι στα ημιυπόγεια γυμναστήριά τους! Κανένα γυμναστήριο καράτε δεν πήρε ποτέ όργανα γυμναστικής από εμένα, παρά μόνο ένα, του Κέυβαν Γκάζι! Στοιχείο 2: Αποδεικνύεται ότι με γνωρίζεις από πολύ παλιά και ότι έχεις "νουθετηθεί" με αυτές τις απόψεις από το περιβάλλον σου, ώστε να σε έχουν κυριεύσει απόλυτα!

"Αφού λέρωσε με την γλοιώδη του εμφάνιση το καράτε, το judo, το bodybuilding και οτιδήποτε άλλο το κομπλεξικό του μυαλό πίστευε ότι χρειαζόταν σωτηρία από ανάλογους "απατεώνες".

Πώς αποδεικνύεις όλα αυτά που λες? Όπως και τα προηγούμενα και τα επόμενα, αν δεν μπορείς να τα αποδείξεις, πράγμα που δεν κάνεις, αποτελούν εξύβριση και συκοφαντική δυσφήμηση! Στοιχείο 3: Γνωρίζεις όλες μου τις ενασχολήσεις στο παρελθόν και άρα ήσουν δίπλα μου χωρίς να σε ξέρω!

"Αφού κατέστρεψε το γυμναστήριο του συνεταίρου του!"

Όπα εδώ! Κανένας ποτέ στο χώρο του καράτε δεν με έχει κατηγορήσει για θέμα σχετικό με το γυμναστήριο bodybuilding που είχα από το 1986 με τον τότε συνεταίρο μου Νίκο Ραφτάκη! Επομένως έχουμε το συμπέρασμα: Στοιχείο 4: Αφού αναφέρεσαι σε αυτό ή είσαι ο Νίκος Ραφτάκης ή είσαι ο κολλητός του Άρης Κραββαρίτης ή είσαι κάποιος πολύ κολλητός φίλος ή μαθητής ενός από τους δύο!

"Θυμήθηκε ξαφνικά να βγει από την τρύπα που τον είχε χώσει ο επίτιμος για ανακηρυχθεί ακόμα μία φορά αυτόκλητος σωτήρας του καράτε και να ξεκινήσει την προσφιλή του ενασχόληση να φτύνει εκεί που έγλειφε."

( Η ατάκα είναι "γλείφει εκεί που έφτυνε" και όχι ανάποδα όπως την λες!)

Μάλλον τα παρουσιάζεις ανάποδα τα πράγματα! Νομίζω ότι με τα δημοσιεύματά μου επί είκοσι χρόνια τώρα είμαι το πιο προβεβλημένο άτομο στο χώρο του καράτε που διατύπωνε τη γνώμη του ελεύθερα και αιχμηρά χωρίς να φοβάται κανένα. Ποτέ δεν ζήτησα και δεν πήρα την εύνοια κανενός! Όλοι εσείς οι "σημερινοί εναντίον του Γερόλυμπου" δήθεν φτύνετε σήμερα εκεί που εναγωνίως γλείφατε επί είκοσι χρόνια, διότι στην ουσία ο Γερόλυμπος και οι παρανομίες του σας έφτιαξαν και σήμερα θέλετε να βγάλετε από πάνω σας τις ευθύνες των παρανομιών, στις οποίες συμμετείχατε. Στοιχείο 5: Συνεπώς, ή φτύνεις εσύ σήμερα εκεί που κυριολεκτικά κωλόγλειφες (αυτή η ατάκα στέκει!) επί είκοσι χρόνια για να γλυτώσεις το τομάρι σου ή κάποιος κολλητός σου ή δάσκαλός σου φτύνει εκεί που κωλόγλειφε επί είκοσι χρόνια για να γλυτώσει το δικό του τομάρι!

"Η δε μεγαλομανία του τον έφτασε στο σημείο να ονειρεύεται ότι θα μπορούσε, ο γραφικός ημίτρελος, να είναι και εκπρόσωπος του καράτε στην Ολυμπιακή επιτροπή."

Για ημίτρελος δεν μου φαίνομαι! Δεν ζήτησα εγώ αυτή τη θέση. Οι δικοί σας ήρθαν αποδεδειγμένα και μου ζήτησαν την ομοσπονδία μου! Εγώ την Ολυμπιακή επιτροπή την έχω ξεχέσει επανειλημμένα για τις παρανομίες της και για την υπόθαλψη του αθλητικού εγκληματία Γιώργου Γερόλυμπου. Το να σας δώσω την ομοσπονδία μου, όμως, είναι μια συνεργασία και η ΠΟΠΚ είναι μια ομοσπονδία που κερδήθηκε και συντηρήθηκε επί 22 χρόνια με αίμα και ιδρώτα και προφανώς δεν χαρίζεται σε μαλάκες χωρίς αντάλλαγμα!!! Στοιχείο 6: "Γραφικός ημίτρελος"? Βλέπω ... ένταση! Δεν πιστεύω να την ... παίζεις κιόλας, ενώ με βρίζεις!

 

Και συνεχίζει ο "Mlgk Mlgk" σε επόμενή του ανάρτηση αριστερά με ζουμερά στοιχεία:

 

"Κύριε Κοκόρη σας διαβεβαιώ ότι η μοναδική φορά που υπήρξα κοντά στον Περσίδη ήταν σε αποστολή της Εθνικής ομάδας, τότε που κυκλοφορούσε μόνο με το λιγδιασμένο top gun μπουφάν του και τη μεταλλική βαλίτσα του φωτογράφου."

Όπα εδώ! Μόνο σε μια αποστολή πήγα έτσι όπως περιγράφεις: στους Πανευρωπαϊκούς στο Αννόβερο το Μάιο του 1991! Σε μάγκωσα κουφάλα! Στοιχείο 7: Πηγαίνουμε στα παρελθόντα τεύχη και ιδιαίτερα στο τεύχος ΔΥΝΑΜΙΚΟ Νο 87 (κάτω) καθώς και στο λεπτομερειακό φωτογραφικό αρχείο του ΔΥΝΑΜΙΚΟΥ, οπότε μάλλον θα σε εντοπίσω!

"Η απαξιωτική κομπλεξική συμπεριφορά του προς τους αθλητές με έκανε να τον αντιπαθώ αλλά διασκέδαζα με το δούλεμα που του έκανε ο Κανέλλης."

Στοιχείο 8: Είσαι λοιπόν αθλητής εκείνης της εθνικής αποστολής! Τι δούλεμα είναι ικανός να κάνει ο ... πατσοκοιλιάς σε εμένα?

"Το ύφος γραφής του το βρίσκω τουλάχιστον χυδαίο, το χιούμορ του είναι παρωχημένο και πιστεύω ότι έχει από καιρού απωλέσει το προνόμιο να τον παίρνουν στα σοβαρά."

Υπάρχει η απλή λύση να μη με διαβάζεις και ξέρεις πολύ καλά που γράφω το αν με διαβάζεις ή αν με παίρνεις στα σοβαρά!

 

Αλλά ας δούμε τι βγάζει το τεύχος ΔΥΝΑΜΙΚΟ Νο 87 (κάτω εξώφυλλο) για την αποστολή του 1991 στο Αννόβερο! Βγάζει την δεξιά του εξώφυλλου εικόνα από την αντίστοιχη απόφαση του ΔΣ/ΕΛΟΚ και τις επόμενες σελίδες από την έκθεση του αρχηγού αποστολής Θύμιου Περσίδη!

Κάτω η ομάδα του ομαδικού κούμιτε

σε εκείνους τους αγώνες!

 

Στοιχείο 9: Όπως βλέπουν όλοι και στην ομαδική φωτό (μεσαίος) και στην πρώτη φωτό της προηγούμενης σελίδας εικονίζεται ο Θανάσης Φυλακτός αθλητής τότε της εθνικής ομάδας και μέλος σήμερα του συλλόγου ΣΟΚΟΥΚΑΝ του Άρη Κραββαρίτη!

 

Από την άλλη μεριά ο "Mlgk Mlgk" στην πρώτη του ανάρτηση στον δικό του λογαριασμό απευθύνει την επόμενη επιστολή προς την ΕΛΟΚ κα τον Γερολυμπο:

 

Πρώτη ανάρτηση του Mlgk Mlgk · 20 Απριλίου · 2017

 

"Θα ήθελα αρχικά να διευκρινίσω στον «συνάδελφο» Γιώργο του karate.gr ότι το facebook δεν είναι συνεδρίαση του ΔΣ, ώστε να ζητάς από όλους να το βουλώνουν για να μιλάς μόνο εσύ. Αφού λοιπόν αποφάσισες να μπλοκάρεις τα σχόλια μας, στην σελίδα που έχεις αναγάγει σε ανεπίσημο εκπρόσωπο και εκφραστή των θέσεων της Διοίκησης, μάθε ότι μπορούμε να λέμε την γνώμη μας, όσο και αν το δικαίωμα αυτό δεν πιστεύεις ότι μπορεί να το έχει κάποιος στο «μαγαζί» σου.
Δευτερευόντως αναρωτιέμαι γιατί ένας κάτοχος Phd. αποφασίζει να χρησιμοποιεί τέτοιο ύφος προκειμένου να απαντήσει σε μια επιστολή. Και για να σας βοηθήσω να μπείτε στο θέμα ο Γιώργος@karate.gr απαντά εξ ονόματος της Διοίκησης με αυτό το χυδαίο ύφος στην εξής επιστολή του Συλλόγου ΣΟΚΟΥΚΑΝ της 7/4/2017."

Στοιχείο 9: Για να έχεις στα χέρια την ηλεκτρονική επιστολή του ΣΟΚΟΥΚΑΝ και ταυτόχρονα την άδεια να την δημοσιεύσεις επιβεβαιώνεται ότι είσαι ο Άρης Κραββαρίτης ή ο πρόεδρος του συλλόγου ΣΟΚΟΥΚΑΝ Θανάσης Φυλακτός!!!

Πολύ καλά τα κείμενά σου! Πήρες και το βραβείο ... Πούλιντζερ από τον ... Γιώργο Σανιώτη!

 

Και ακολουθεί λεπτομερέστατη η επιστολή του ΣΟΚΟΥΚΑΝ προς την ΕΛΟΚ για το θέμα της μη συμμετοχής του αθλητή του Μιχάλη Γιαννέλη με κύρια φράση την:

"Την Εθνική Ομάδα αποτελούν οι κάτωθι αθλητές και αθλήτριες: (ακολουθούν τα ονόματα των αθλητών) ... και διαπιστώνουμε με έκπληξη ότι δεν έχει συμπεριληφθεί στην Εθνική Ομάδα kumite ανδρών -75 Kgr , ο αθλητής του Συλλόγου μας Γιαννέλης Μιχαήλ."

 

Όλες, λοιπόν, οι ενδείξεις συγκλίνουν στο ότι ο"Mlgk Mlgk" είναι ο Θανάσης Φυλακτός!

Συνεπώς, Φυλακτέ, εγώ έκανα καράτε όταν εσύ ήσουν ακόμα ... αγέννητο, ενώ όταν εγώ σαν αρχηγός αποστολής ταλαιπωρήθηκα να σας πάω σαν εθνική ομάδα στους Πανευρωπαϊκούς του Αννόβερο το 1991, εσύ ηλιθίως και ανεξήγητα φερόμενος, αποθήκευες μίσος εναντίον μου στην ψυχή σου! Φυλακτέ, έχεις σοβαρό πρόβλημα!

Κρυμμένος πίσω από την ανωνυμία του "Mlgk Mlgk" ο Θανάσης Φυλακτός διατυπώνει στην ίδια ανάρτηση με την επιστολή του ΣΟΚΟΥΚΑΝ και τα επόμενα για τον Γερόλυμπο:

"Και κυρίως γιατί χρησιμοποιείς το αλαζονικό ύφος του δήθεν αδικημένου ανώμαλου επιδειξία ο οποίος αυνανιζόμενος ρωτάει τον έκπληκτο παρατηρητή της πράξης του «τι κοιτάς ρε μαλ…»;

Αστοχία; Δεν νομίζω. Σε θεωρώ και έξυπνο και μορφωμένο. Κτλ. κτλ. (Φυλακτέ, έχεις σοβαρό πρόβλημα!)

Εδώ βέβαια δεν πρέπει να μας διαφεύγει και το γεγονός ότι ο Γιώργος αντιλαμβάνεται ως ηθικό, να τιμωρείς έναν πατέρα που αρνήθηκε να υπογράψει μια οικονομική αξιολόγηση, χωρίς να την διαβάσει πρώτα (απαιτήσεις και αυτός), αποκλείοντας τον πρωταθλητή γιό του από την Εθνική Ομάδα. Κτλ. κτλ.

Δυστυχώς για σένα όσο ο ανώμαλος επιδειξίας συνεχίζει την έκνομη πράξη του, κάποιοι θα βρίσκονται να του χαλάνε την απόλαυση, διαμαρτυρόμενοι για αυτό που συμβαίνει."

(Φυλακτέ, έχεις σοβαρό πρόβλημα!)

{ Εγώ στη θέση του Γερόλυμπου θα σου έριχνα ένα χρόνο αποκλεισμό (στην ουσία ... υποκλισμό!) σε εσένα και ένα στο σύλλογό σου!!! Δεν είναι συμπεριφορά προέδρου συλλόγου αυτή προς τον επίτιμο Πρόεδρο της ΕΛΟΚ και αντιπρόσωπό της στην ΕΟΕ!!! }

 

Αυτομάτως ο "Mlgk Mlgk - Θανάσης Φυλακτός" επιβεβαιώνεται και από τον πίνακα αντιπροσώπων συλλόγων των εκλογών της ΕΛΟΚ του 2012 κατωτέρω, όπου φαίνονται ως αντιπρόσωποι του ΣΟΚΟΥΚΑΝ ο Θανάσης Φυλακτός και ο πατέρας του αθλητή, που αδικήθηκε, Γιανέλλης Ιωάννης.

Τελικά, πραγματικά το έχω "καμένο", αφού προσπαθώ να βοηθήσω τους ηλίθιους και ήμουν ο πρώτος που υποστήριξα από το www.karate.gr το δίκιο του αθλητή Μιχάλη Γιανέλλη για τη μη συμμετοχή του στην εθνική ομάδα! Τι με νοιάζει εμένα αν δεν πάει ποτέ ο Γιανέλλης στην εθνική ομάδα, αφού ό,τι καλό κάνει κανείς πάντα θα υπάρχει ένας Σκατοκέφαλος που θα τον βρίσει! Μερικές φορές έχει δίκιο ο Γερόλυμπος που σας τις ρίχνει, διότι είσαστε τελείως γαϊδούρια!

 

 

Τελικό συμπέρασμα είναι ότι ο "Mlgk Mlgk" είναι ο Θανάσης Φυλακτός, επί πολλά χρόνια μαθητής του Άρη Κραββαρίτη και πρόεδρος (ή σημαίνον μέλος του συλλόγου του.


 Και άλλη επιβεβαίωση από το κατινίστικο Facebook!

Μια διαδικτυακή έρευνα για τον "Mlgk Mlgk" μας έδωσε τον επόμενο σύνδεσμο:

https://www.facebook.com/mlgk.gr/

Από όπου ταυτοποιούμε για πολλοστή φορά τον Mlgk Mlgk ως Θανάση Φυλακτό, ο οποίος χρησιμοποίησε τον τίτλο της επιχείρησής του ως ψευδώνυμο στο Facebook για να γράφει μαλακίες (σοβαρός επιχειρηματίας είσαι!) και από ανώνυμος κουκουλοφόρος γίνεται αυτόματα επώνυμο δημόσιο πρόσωπο, που θα υπόκειται στο εξής σε αυστηρότατη κριτική!

 

Σε μερικούς ανθρώπους ο Θεός έκανε το πείραμα του "Brain-Ass Bypass" κατά το οποίο βραχυκύκλωσε το ... παχύ έντερο με τον εγκέφαλό τους! Κυκλοφορεί μάλιστα ένα application για smart phones με τσιπάκι, το οποίο τους εντοπίζει!


 Από παλαιότερη συνέντευξη του Αρη Κραββαρίτη

Σε συνέντευξή του την 29/7/2013 σε διαδικτυακό περιοδικό μαχητικών τεχνών μεταξύ άλλων ο Άρης Κραββαρίτης ανέφερε και τα επόμενα:

 

"Υπήρξα αθλητής της εθνικής ομάδας από το 1976 και πήρα μέρος στους πρώτους μεσογειακούς αγώνες στο Μιλάνο. Υπήρξα πολλές φορές πρωταθλητής Ελλάδος και κατέκτησα υψηλές θέσεις σε ευρωπαϊκά και μεσογειακά πρωταθλήματα στο ατομικό και ομαδικό Κάτα και στο Κούμιτε.

Ξεκίνησα ως βοηθός του δασκάλου μου το 1979 έως το 1987 όπου άνοιξα το δικό μου Dojo με τη βοήθεια του. Σήμερα είμαι κάτοχος του 6ου Dan στο Shotokan. Το 1992 έδωσα τις εξετάσεις μου στην Πορτογαλία και πήρα το δίπλωμα ως ο πρώτος Έλληνας Διεθνής Διαιτητής. Υπήρξα πρόεδρος της τεχνικής επιτροπής, πρόεδρος της επιτροπής διαιτησίας, πρόεδρος της επιτροπής διαιτησίας της Βαλκανικής Ομοσπονδίας για 15 χρόνια και μέλος της επιτροπής διαιτησίας της Ευρώπης. Παρόλα αυτά, σημαντικότερο τίτλο μου θεωρώ τη θέση μου ως προπονητής της Εθνικής μας Ομάδας από το 1992 έως και σήμερα.

Είχα τη χαρά να υπάρξω δάσκαλος και προπονητής πολλών σπουδαίων αθλητών με νίκες σε πανελλήνια, πανευρωπαϊκά , βαλκανικά και παγκόσμια πρωταθλήματα. Είναι δύσκολο να παραθέσω τα ονόματα όλων οπότε θα αρκεστώ στους Θ. Φυλακτό, Δ. Τριανταφύλλη, Λ. Κωνσταντακόπουλο, Σ. Καμπανό, Γ. Καμπανό και Γ. Τζάνο που έχουν διακριθεί επανειλημμένα και σε παγκόσμιο επίπεδο.

Είμαι πολύ περήφανος για τους μαθητές μου που πάνω απ’ όλα είναι άνθρωποι με καλό χαρακτήρα και ήθος. Νιώθω μεγάλη ευχαρίστηση και χαρά που έχω συμβάλλει έστω και στο ελάχιστο στην επιτυχία και στη διάπλαση του χαρακτήρα όλων μου των μαθητών.

Εγώ αντιμετωπίζω το παραδοσιακό και το αγωνιστικό κομμάτι του Καράτε, ως δυο παιδιά με διαφορετικό χαρακτήρα που τα αγαπάω εξίσου. Γι’ αυτό και στη διδασκαλία μου προσπαθώ να συμπεριλαμβάνω και τα δυο και να τα παντρεύω με τον καλύτερο δυνατό τρόπο."

 

Τα συμπεράσματα από αυτή τη συνέντευξη και τα τρέχοντα γεγονότα: 

 

Την 29/7/2013 ο δάσκαλος του Θανάση Φυλακτού Άρης Κραββαρίτης δηλώνει ότι είχε έκτο Νταν στο Σότοκαν! Παπάρια είχε! Εγώ καταγγέλλω ότι αυτό το έκτο Νταν του 2013, όπως και το έβδομο, που δηλώνει σήμερα, είναι για τα μπάζα γιατί του το έδωσε η ΠΟΣΚ της οποίας είναι ένα από τα τέσσερα μέλη της, ή η ΕΛΟΚ, που δεν δίνει Νταν, ή η WKF, που επίσης δεν δίνει Νταν! Αν έχει αντίρρηση, τότε να μας δείξει όλα του τα διπλώματα! Αν ισχύουν αυτά που ισχυρίζομαι εγώ, τότε είναι απατεώνας!

 

Σημαντικότερο τίτλο του ο δάσκαλος του Θανάση Φυλακτού Άρης Κραββαρίτης θεωρεί εκείνο του για 21 χρόνια εθνικού προπονητή! Εγώ καταγγέλλω ότι για να είσαι 21 χρόνια εθνικός προπονητής στο μαγαζί του Γερόλυμπου θα πρέπει απαραίτητα να ... κωλογλύφεις για 21 χρόνια τον ... Γερόλυμπο, πράγμα που είναι γνωστότατο ότι ήταν ... κουραστικό, αλλά γινόταν! Είναι γνωστό ότι ο Άρης Κραββαρίτης ή ... "Βασίλω η Πρώτη" ήταν ο πρώτος αχυράνθρωπος του Γερόλυμπου από τον Ιούνιο του 1994!!!

Αποδέχεται ο δάσκαλος του Θανάση Φυλακτού Άρης Κραββαρίτης τον Θανάση Φυλακτό ως "πουλέν" του, ενώ τον έχει ως γνωστόν και πρόεδρο του συλλόγου του.

Συνεπώς, το ψευδώνυμο του Θανάση Φυλακτού καθώς και οι αναρτήσεις του είναι σε γνώση και υπό την έγκριση του Άρη Κραββαρίτη!

"Είναι πολύ περήφανος ο δάσκαλος του Θανάση Φυλακτού Άρης Κραββαρίτης για τους μαθητές του που πάνω απ’ όλα είναι άνθρωποι με καλό χαρακτήρα και ήθος. Νιώθω μεγάλη ευχαρίστηση και χαρά που έχει συμβάλλει έστω και στο ελάχιστο στην επιτυχία και στη διάπλαση του χαρακτήρα όλων μου των μαθητών."

Τώρα Κραββαρίτη, αν έχουν όλοι τον χαρακτήρα και το ήθος του κουκουλοφόρου "Mlgk Mlgk - Θανάση Φυλακτού", τότε είσαι δάσκαλος του ... "μαθητή χέσε μέσα"!!!


 Και εφόσον κρίνετε εμένα, βόδια, και οι δύο για πείτε μας:

 Πού βόσκατε όταν ο Γερόλυμπος τύπωνε την οκτασέλιδη αυτοπροβολή στο ήδη χρεωκοπημένο SAMURAI του Μαΐου 1995 στο εξώφυλλο...

... και στο εσωτερικό του με έξοδα της ομοσπονδίας (οι φωτό με κλικ μεγαλώνουν!), αλλά και με ... 

... και με το μεγάλο δάσκαλό σας Τετσούo Οτάκε, που ευγνωμονεί και σέβεται ο ... "σαμουράι" Κραββαρίταρος και ο "εθνικός ήρωας" Γκουβούσαρος, ΣΒΗΣΜΕΝΟ ΕΠΙΔΕΙΚΤΙΚΟΤΑΤΑ ΠΡΟΣΒΛΗΤΙΚΑ από την φωτό της Εθνικής Ομάδας ...

... μετά από εντολή Γερόλυμπου προς τον εκδότη??? Πού ήσασταν όχι μόνο τότε, αλλά από τότε και για τα επόμενα είκοσι χρόνια μετά???

Πού ήσουν εσύ ρε ζώον "Mlgk Mlgk", που είδες και θυμάσαι ότι το ... μπουφάν μου ήταν λιγδιασμένο, αλλά δεν έβλεπες το ξευτίλισμα του δασκάλου του δασκάλου σου??? Βλακόβλακα!!!


 Όσο δεν μου υποβάλλετε τα διπλώματά σας για ... πιστοποίηση από την ΠΟΠΚ, τόσο θα βροντοφωνάζω ότι είσαστε απατεώνες που έχετε πάρει Νταν σκουπίδια και δίνετε Νταν επίσης σκουπίδια!!! 'Οποιοι και αν είσαστε!

 Οι ανωτέρω δάσκαλοι υπάγονται στις κατηγορίες 3, 4, 5 και 6 της δεξιάς "πυραμίδας της απάτης"! (με κλικ στο αντίστοιχο κείμενο)


Σε μερικούς ανθρώπους ο Θεός έκανε το πείραμα του "Brain-Ass Bypass" κατά το οποίο βραχυκύκλωσε το ... παχύ έντερο με τον εγκέφαλό τους! Κυκλοφορεί μάλιστα ένα application για smart phones με τσιπάκι, το οποίο τους εντοπίζει!


  Αρχική      Επικαιρότητα      Περιεχόμενα ΕΛΟΚ / WKF .