-----------------------------------+

 karate.gr: 14 - Περιεχόμενα ΕΛΟΚ / WKF - ChickenClub   

Πρώτη δημοσίευση 8/6/2015.

  Αρχική      Επικαιρότητα      Περιεχόμενα ΕΛΟΚ / WKF .

Καταχωρήσεις στο karate.gr

Διοργανώσεις

Στηρίξτε το karate.gr με 20 €/έτος! Donations 20 €/y!

Αν συμφωνείτε με τις αλήθειες αυτής της ιστοσελίδας, διαδώστε την με Link μέσω δικών σας στο Facebook, Twitter, κτλ.!

"Η Δημοσίευση είναι η Ψυχή της Δικαιοσύνης"

Κάθε Δίκη γίνεται ΕΝΩΠΙΟΝ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΛΑΟΥ και κάθε Απόφαση εκτελείται ΕΝ ΟΝΟΜΑΤΙ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΛΑΟΥ!

Το www.karate.gr , σαν συνέχεια του επί 17 χρόνια εκδιδόμενου μηνιαίου αθλητικού περιοδικού "ΔΥΝΑΜΙΚΟ ΤΖΟΥΝΤΟ-ΚΑΡΑΤΕ" (1977-1994), είναι ένας "προσωπικός δημοσιογραφικός ιστότοπος", που γράφεται από τον κορυφαίο γνώστη στον ειδικό χώρο του καράτε, αλλά όχι και επιχειρησιακό Μέσο Μαζικής Ενημέρωσης κατά την έννοια του νόμου 3310/2005. Όσα πρόσωπα κρίνονται εδώ είναι αποδεδειγμένα δημόσια πρόσωπα και κρίνονται για πράξεις και παραλήψεις τους στους τομείς των δημόσιων αρμοδιοτήτων τους υπό τα ευρύτερα όρια κριτικής αξιολόγησης, όπως απαιτεί η διαφύλαξη του δημοσίου συμφέροντος για τον αθλητισμό, τον οποίο χρυσοπληρώνει ο Έλληνας φορολογούμενος!!!

Τικ τακ, Τικ τακ: Ωρολογιακή Βόμβα για την ΕΛΟΚ οι νέες διώξεις κατά Ατόμων και συλλόγων!

 Copyright © 1945-2045: Θύμιος Περσίδης, Κυνηγός της Απάτης από Χόμπι!

Εκ των Ιδρυτών της ΕΛΟΚ, τέως Γεν. Γραμματέας, Πρόεδρος και Επίτ. Πρόεδρος!  Διευθυντής της Πρώτης Σχολής Προπονητών των ΕΛΟΚ/ΓΓΑ!!!

Εγκληματολόγος πάσης φύσεως αθλητικών εγκλημάτων των ΕΛΟΚ και ΓΓΑ!!!

Φόβος και τρόμος των παντός επιπέδου και ιδιότητας αθλητικών λαμόγιων!!!

Εντοπιστής μίζας, λαμογιάς και παρανομιών των διοικούντων την ΕΛΟΚ και την ΓΓΑ!!!

Σε μια ομαλά, ηθικά και νόμιμα λειτουργούσα αθλητική ομοσπονδία ΔΕΝ ΕΠΡΕΠΕ να συμβαίνουν εκδικητικές και εξοντωτικές διώξεις ατόμων και συλλόγων για γεγονότα που απορρέουν από κακοδιοίκηση της ομοσπονδίας και από κοινή υπεξαίρεση του Ταμείου της Βαλκανικής από τον Σχιζοφρενή!

Η πρώτη φουρνιά διώξεων κατά ατόμων και συλλόγων που διώχθηκαν με ψευδείς κατηγορίες από μια παράνομη και άκυρη Δικαστική Επιτροπή κατέληξε σε ποινική δίωξη των μελών του ΔΣ, αλλά και αυτής ακόμα της Δικαστικής Επιτροπής!

Η δεύτερη φουρνιά διώξεων κατά ατόμων και συλλόγων που διώχθηκαν χωρίς καμιά ουσιαστική κατηγορία και καμιά ουσιαστική απολογία, που να κρίθηκε από Δικαστική Επιτροπή, παρά μόνο με απόφαση των παράνομων μελών ενός παράνομου διοικητικού συμβουλίου, την οποία απόφαση την "νομιμοποίησαν" δήθεν περνώντας την από μια νοθευμένη Γενική Συνέλευση πάλι χωρίς καμιά συζήτηση επί του θέματος, είχε σαν αποτέλεσμα την φυγοδικία του ΔΣ/ΕΛΟΚ, το οποίο αρνείται να δώσει τα Πρακτικά της νοθευμένης Γενικής Συνέλευσης, από τα οποία δεν θα ακυρωθεί μόνο η απόφασή της, αλλά θα προκύψουν ευθύνες και για όλους τους συλλόγους που εκπροσωπούνται από εικονικούς αντιπροσώπους και φυσικά και για τους τελευταίους σαν άτομα! Αλλά και η υπόθεση αυτή πήρε το δρόμο των δικαστηρίων!

Προσέχετε: Ο Σχιζοφρενής έχει πλέον ρετάρει!

Η κατάσταση έχει χοντρύνει!  Η Μπόμπα θα σκάσει στα χέρια σας!!!

Η τρίτη φουρνιά των τελευταίων διώξεων κατά ατόμων και συλλόγων που διώκονται για γεγονότα που απορρέουν από κακοδιοίκηση της ομοσπονδίας και από κοινή υπεξαίρεση του Ταμείου της Βαλκανικής από τον Σχιζοφρενή βρίσκεται σε εξέλιξη με μια νέα Δικαστική Επιτροπή, η οποία οπωσδήποτε συγκλήθηκε παράνομα, αφού δεν γνωστοποιήθηκε ο τρόπος σύγκλησής της στους συλλόγους, δεν γνωρίζει τις τρέχουσες καταστάσεις και άρα παίζει και αυτή το κεφάλι της κορώνα-γράμματα. Έγραψα ένα άρθρο σχετικά, που "έβλεπε" τα μελλοντικά αποτελέσματα λόγω των γνώσεών μου επί της πλήρους κατάστασης, και το απέσυρα προσωρινά, διότι ακόμα και όταν προλέγει κανείς το ... μέλλον γίνεται αντιπαθής! Δυστυχώς το μέλλον είναι ωρολογιακή βόμβα και προσπάθησα να μη σκάσει στα χέρια αθώων ανθρώπων!!!

Η βασική μου φιλοσοφία είναι η εξής απλή: όποιος στηρίζει στο ελάχιστο και κατά τον οποιοδήποτε τρόπο τον Γερόλυμπο, γίνεται συνένοχος σε όλα του! Αναλαμβάνετε τις ευθύνες σας!

Το τελευταίο: η Μπόμπα πυροδοτήθηκε με εισαγγελική παραγγελία!

 

 "Θάβουμε το παρελθόν και χτίζουμε το μέλλον"!!!


www.karate.gr