karate.gr: 13 - ITKF - ETKF

Πρώτη δημοσίευση 15/6/2013

 Αρχική    Επικαιρότητα    ITKF - ETKF  

Καταχωρήσεις στο karate.gr

Διοργανώσεις

Χορηγίες-Δωρεές-Υποστήριξη

Διαβάστε και το eurokarate.eu

Παράνομο Σεμινάριο Παραδοσιακού Καράτε μέσα στον Ελλαδικό χώρο
χωρίς την άδεια της ΠΟΠΚ ανακοινώνει η
ITKF!!!


Richard Jorgensen,

ITKF Chairman

29-6-13 - Αυτή είναι η απάντηση

προς την ITKF και την ETKF:

Απαγορεύουμε κάθε εκδήλωση Παραδοσιακού Καράτε στην Ελλάδα, η οποία οργανώνεται χωρίς την έγκριση και τον απόλυτο έλεγχο της ΠΟΠΚ, διότι είναι παράνομη με βάση τον αθλητικό νόμο και τον φορολογικό νόμο της χώρας μας. Για αυτό το λόγο θα πρέπει η ITKF και η ETKF να ακυρώσουν αυτό το Summer Camp στη Νέα Φλογητά και με ανακοίνωση από το web site τους και με emails προς όλες τις ομοσπονδίες και του άλλους ενδιαφερόμενους ΑΜΕΣΑ!

Να είσαστε βέβαιοι ότι μπορούμε να εμποδίσουμε τη διενέργεια αυτού του παράνομου σεμιναρίου και θα το κάνουμε.

 Πανελλήνια Ομοσπονδία Παραδοσιακού Καράτε


Vladimir Yorga,

ETKF President


 

Ιούνιος 29, 2013: Στο http://www.eurokarate.eu θα βρείτε επίσης και το σεμινάριο που οργανώνει η Fudokan Federation, ένα μήνα μετά ακριβώς στο ίδιο μέρος, τα Νέα Φλογητά Χαλκιδικής, με οργανωτή τον Vencislav Nedev από τη γειτονική μας FYROM και υπό το όνομα της ομοσπονδίας τους, που είναι "Macedonian Traditional Karate Federation". Εκτός των θεμάτων ομοσπονδιακής κυριαρχίας εντός των ορίων της χώρας μας και φορολογικής τάξης, αφού είναι παράνομο να εισπράττονται χρήματα εντός Ελλάδος για υπηρεσίες ατόμων που δεν έχουν δικαίωμα να παρέχουν αυτές τις υπηρεσίες εντός Ελλάδος, προκύπτει και το καυτό εθνικό θέμα της ονομασίας της FYROM!!! Ήθελα να ήξερα, αυτοί οι Βορειοελλαδίτες δεν τα βλέπουν όλα αυτά ή για 5 μέρες πληρωμής ξενοδοχείου δέχονται να πουλήσουν κομμάτι από την εθνική μας κυριαρχία υπερ-πολλαπλάσιας αξίας??? Τι θα πουν όταν ο Γκρούεβσκι ισχυριστεί "Μα η δική μας Macedonian TraditionalFudokan) Karate Federation επί χρόνια κάνει διεθνή σεμινάρια στη δική μας Μακεδονία και οι Έλληνες μας αποδέχονταν χωρίς προβλήματα!!!"


Στο http://www.eurokarate.eu θα βρείτε επίσης και τις απαντήσεις του Ε. Περσίδη και της ΠΟΠΚ, που προφανώς απαγορεύουν αυτό το σεμινάριο.

June 29, 2013: Here is the GTKF SECOND answer to Mr. Jorgensen.

June 28, 2013: At the same time, ETKF and its president Vladimir Yorga invites us to a party, that HE organizes in ... OUR home!!!

June 26, 2013:  Here is Mr. Jorgensen's reply.

June 24, 2013: Here is the GTKF FIRST answer to this unethical violation.


15 Ιουνίου, 2013: Η ITKF και ο πρόεδρός της Jorgensen ανακοινώνουν την οργάνωση του ετήσιου Summer Camp της ITKF στα ... Νέα Φλογητά, Χαλκιδικής, χωρίς να ρωτήσουν ή να ενημερώσουν την ΠΟΠΚ! Τόσο απλά! Σαν να είναι η Ελλάδα η αυλή του σπιτιού τους. Νομίζουν ότι η Ελλάδα είναι "μπάτε σκύλοι αλέστε και αλεστικά μη δίνετε!" Στο http://www.eurokarate.eu μπορείτε να δείτε τις δύο ανακοινώσεις τους με λεπτομέρειες. Στις ανακοινώσεις αυτές επίτηδες δεν ανακοινώνουν τους εκπαιδευτές του σεμιναρίου. Ποιοί να είναι άραγε? Και το ωραίο είναι ότι τα χρήματα συμμετοχής τα καταθέτουν οι συμμετέχοντες σε τράπεζα του εξωτερικού! Μιλάμε για το τέλειο ξέπλυμα μαύρου χρήματος!!!


Δεκέμβριος 2012: Ο Π. Δρακόπουλος προσπαθεί για άλλη μια φορά να αρπάξει παράνομα τη διοίκηση της ΠΟΠΚ. Αυτή τη φορά προσκομίζει μια επιστολή γεμάτη ψέματα από τον πρόεδρο της Ευρωπαϊκής Ομοσπονδίας Παραδοσιακού Καράτε Βλάντιμιρ Γιόργκα προσωπικά κατά του Ε. Περσίδη. Η απόφαση αυτού του δικαστηρίου βγαίνει τον Ιανουάριο του 2013 και ο Δρακόπουλος χάνει πάλι. Ο Περσίδης μηνύει τον Δρακόπουλο και τον Γιόργκα για τα ψέματά τους σε αυτή την επιστολή και η υπόθεση βρίσκεται σε εξέλιξη. Ο Περσίδη καταγγέλλει τα γεγονότα αυτά στον πρόεδρο της ITKF Richard Jorgensen.


2007 to 2013: Ακόμα όμως και μετά τη διαγραφή του, ο Π. Δρακόπουλος, εξακολουθεί να εκδίδει δικά του διπλώματα παραδοσιακού καράτε με τη σημείωση σε αυτά "affiliated with ITKF"! Μέσω ποίου είναι "συνδεδεμένος" με την ITKF, ώστε να εκδίδει διπλώματα παραδοσιακού καράτε, αφού μια και μόνο νόμιμη ομοσπονδία υπάρχει στη χώρα μας για αυτό, η ΠΟΠΚ, και αυτός δεν είναι μέλος της?

Ιούλιος 2007: Η ΠΟΠΚ διαγράφει τον Δρακόπουλο για πολλούς λόγους από μέλος της και ο Δρακόπουλος το αποδέχεται και δεν διαμαρτύρεται για 4-5 χρόνια.

2005 έως σήμερα: Επαναλαμβάνουμε μερικά γνωστά για τους έλληνες καρατέκα. Μετά από το σαμποτάρισμα των ελληνικών εκλογών στην ΠΟΠΚ στο τέλος του 2004, ο Δρακόπουλος προσπαθεί με προσωπικό δικαστικό πόλεμο να εξοντώσει ηθικά και οικονομικά τον Περσίδη, αλλά χάνει σε όλα τα δικαστήρια. Το ίδιο και ο Γερόλυμπος. Δρακόπουλος και Γερόλυμπος συνεργάζονται.


 Αρχική    Επικαιρότητα    ITKF - ETKF