ΚΑΡΑΤΕ: ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΔΡΑΚΟΠΟΥΛΟΣ, ΔΙΑΤΡΟΦΙΚΗ ΖΩΝΗ ΚΑΙ ΠΑΡΑΔΟΣΙΑΚΟ ΚΑΡΑΤΕ !

τροποποίηση 19/3/06

Αρχική      Επικαιρότητα     Π.Ο.Π.Κ.


Το άρθρο αυτό, το σχετικό με τη Διατροφική Ζώνη και τα Διπλώματα της ΠΟΠΚ, αφαιρέθηκε προσωρινά, ώστε να ικανοποιείται η ακόλουθη δικαστική απόφαση της προσωρινής διάταξης των ασφαλιστικών μέτρων Δρακόπουλου κατά Περσίδη της 9-3-2006:

"Απαγορεύουμε κάθε δημοσίευση στον ηλεκτρονικό τύπο και σε έντυπα άρθρων εις βάρος του Δρακόπουλου καθώς και των φωτογραφιών του μέχρι την συζήτηση της υπό τον όρο συζήτησης της κατά την αναγραφόμενη ημερομηνία δικασίμου."

Δικάσιμος των ασφαλιστικών μέτρων ορίσθηκε η 3-4-2006.

Προσθήκη: Την 3η-4-2006 η υπόθεση συζητήθηκε, η απόφαση αναμένεται, η ανωτέρω προσωρινή διάταξη διατηρήθηκε μέχρι την έκδοση της απόφασης !!!


Αλλά, αφενός:

Η δικηγόρος του Δρακόπουλου υπέβαλε

1 - Μήνυση εναντίον μου την 2-3-2006, (η οποία, όταν εκδικαστεί, ίσως γυρίσει εναντίον του Δρακόπουλου!)

2 - Αίτηση ασφαλιστικών μέτρων εναντίον μου την 3-3-2006, η οποία εκδικάζεται την 3-4-2006 και είσαστε προσκαλεσμένοι, και

3 - Αίτηση προσωρινής διαταγής ασφαλιστικών μέτρων εναντίον μου την 3-3--2006, η οποία εκδικάστηκε την 9-3-2006 με την παραπάνω άκρως ευνοϊκή για τον Δρακόπουλο απόφαση.


... και αφετέρου:

Ποια είναι η αντικειμενική αξία και ουσία των ασφαλιστικών μέτρων (και ακόμα περισσότερο της προσωρινής διαταγής) στο αίτημα να αφαιρεθεί ένα δημοσίευμα από το Ίντερνετ, όταν δίπλα σ' αυτό παραμένει ανέγγιχτο ένα πανομοιότυπο αντίγραφό του???

Απόδειξη της απόλυτης αδυναμίας εφαρμογής της ανωτέρω απόφασης έχει αυτονόητα ο καθένας στην οθόνη του υπολογιστή του αν ζητήσει από την πανίσχυρη μηχανή αναζήτησης του Google τα άρθρα με τις λέξεις-κλειδιά "καράτε Δρακόπουλος". Με ήδη κατεβασμένα όλα τα σχετικά δικά μου άρθρα από τις ιστοσελίδες "karate.gr" και "cybergym.gr" το Google θα του δώσει μια ιστοσελίδα που περιέχει και τα επόμενα:

Καράτε: Περσίδης, Δρακόπουλος, Προκοπίου, Γατσούλης, Κρητικού ...

Μια από κοντά εξέταση του πώς ο ειδικός του καράτε μπορεί να σπάσει ξύλινες η ... Η εικόνα του ειδικού του καράτε που σπάζει παχιές πλάκες από ξύλο ή ...
www.karate.gr/08techn/hd05g.htm - 70k - Αποθηκευμένη Σελίδα - Παρόμοιες σελίδες
[ Περισσότερα αποτελέσματα από το www.karate.gr ]

ΔΡΑΚΟΠΟΥΛΟΣ ΑΝΝΑ ΔΡΟΥΖΑ ΔΙΑΤΡΟΦΗ ΑΔΥΝΑΤΙΣΜΑ FITNESS ΔΙΑΙΤΑ ΔΙΑΙΤΕΣ ...

Φοβερή για την πορεία της ΠΟΠΚ και την ανάπτυξη του Παραδοσιακού Καράτε! ... Δρακόπουλος ζητάει να απαλείψω Από Επιστολή μου προς αυτόν η οποία δημοσιεύεται ...
www.cybergym.gr/03-diet/03040601.htm - 60k - Συμπληρωματικό Αποτέλεσμα - Αποθηκευμένη Σελίδα - Παρόμοιες σελίδες
[ Περισσότερα αποτελέσματα από το www.cybergym.gr ]

 

Στις παραπάνω παραγράφους:

1 - Αν κάνετε κλικ στους τίτλους των άρθρων μου, θα σας βγάλουν ο πρώτος τίτλος σε υπάρχον άρθρο, στο οποίο δεν αναφέρεται ο Δρακόπουλος, και ο δεύτερος σε άρθρο που αφορούσε στον Δρακόπουλο και τώρα δίνεται ως "NOT FOUND" .)

2 - Αν κάνετε κλικ στις "Αποθηκευμένες σελίδες", θα σας βγάλει σε πλήρη και ατόφια αντίγραφα των σελίδων μου αποθηκευμένα στους σέρβερς του Google στην άκρη του κόσμου και άρα απόλυτα προσιτά σε όλο τον πλανήτη και ταυτόχρονα πέρα από κάθε αρμοδιότητα των ελληνικών δικαστηρίων.

3 - Αν κάνετε κλικ στα "[Περισσότερα αποτελέσματα από το www.karate.gr]" ή "[Περισσότερα αποτελέσματα από το www.cybergym.gr]", θα σας βγάλει σε καταλόγους με όλα τα περιεχόμενα των ιστοσελίδων μου αποθηκευμένα μέσα στους τεράστιους αποθηκευτικούς χώρους των σέρβερς του Google πάλι στην άκρη του κόσμου και επίσης έξω από κάθε αρμοδιότητα των ελληνικών δικαστηρίων! Από αυτούς τους καταλόγους πάλι μπορείτε να διαβάσετε τα πλήρη άρθρα ως "Αποθηκευμένες σελίδες"!

4 - Και τα μικρά παιδιά των 12 ετών, που ασχολούνται με το Ίντερνετ, γνωρίζουν ότι στους τεράστιους αποθηκευτικούς χώρους των πανίσχυρων μηχανών αναζήτησης κρατούνται αρχεία ακόμα και πέραν των δέκα ετών !!! 

5 - Και μιλάμε για εκατοντάδες πανίσχυρες μηχανές αναζήτησης!!! Και χιλιάδες μικρότερες βοηθητικές, που συνδέονται με τις πρώτες!!!

6 - Μία αποδεικνύεται ακράδαντα ότι είναι η παγκόσμια αποδεκτή φιλοσοφία του Ίντερνετ: Η απόλυτη ελευθερία στην ελεύθερη άποψη και το απόλυτο δικαίωμα στην "από" και "προς" πληροφόρηση!!! Επομένως, το μέτρο της "ζωής" ή του "θανάτου" μιας ιστοσελίδας είναι και παραμένει ως παγκόσμια αποδεκτό το πλήθος των ενδιαφερομένων αναγνωστών της και όχι η απόφαση ενός δικαστηρίου!!! (Εκτός πάντα από τις ιστοσελίδες με διεθνώς παράνομο περιεχόμενο!!!)

Είναι αναφαίρετο δικαίωμα του κάθε ανθρώπου το να πληροφορείται απρόσκοπτα τα θετικά και τα αρνητικά ενός ατόμου ή μιας κατάστασης ή ενός προϊόντος και να επιλέγει ο ίδιος πού θα εντάξει τα δικά του ενδιαφέροντα. Κανένας δεν είναι υποχρεωμένος να ζήσει τη ζωή του με βάση τα πιστεύω ενός άλλου ατόμου, μιας θρησκείας, μιας κυβέρνησης, μιας φιλοσοφίας ή ενός δικαστή! Το δικαίωμα της επιλογής είναι αναφαίρετα δικό του.

Πάρτε για παράδειγμα τα τσιγάρα: παράγονται από μεγάλα συμφέροντα, αναμφισβήτητα προκαλούν καρκίνους, αλλά έχουν και φανατικούς οπαδούς! Η  πληροφόρηση και η επιλογή είναι αναφαίρετο δικαίωμα του καταναλωτή! Γι' αυτό το λόγο τα καρκινογόνα τσιγάρα πωλούνται ελεύθερα με την υποχρεωτική αναγραφή των κακών που προκαλούν στην υγεία!

Όποιος θέλει σάπια δόντια και καρκίνο στους πνεύμονες, πληρώνει και ... φουμάρει! Και ΟΧΙ κλείνουμε τον ... καπνοβιομήχανο, που τα παράγει, ή τους γιατρούς, που λένε ότι προκαλούν καρκίνο, στη φυλακή!!!

Στο μεσαίωνα βρισκόμαστε???

 

Νομικός δεν είμαι και ούτε παριστάνω το νομικό! Έτσι τα αισθάνομαι και έτσι τα γράφω!

 

Θύμιος Περσίδης

www.karate.gr    

Αρχική      Επικαιρότητα     Π.Ο.Π.Κ.