karate.gr: 12 - Η  Πανελλήνια Ομοσπονδία Παραδοσιακού Καράτε

Πρώτη δημοσίευση 31/12/2022.

 Αρχική       Επικαιρότητα     Π.Ο.Π.Κ.

Καταχωρήσεις στο karate.gr

Διοργανώσεις

Στηρίξτε το karate.gr με 20 €/έτος! Donations 20 €/y!

Σε πρώτη δημοσίευση από 16/12/2021 και αναδρομικά σε παλαιότερα άρθρα του www.karate.gr!

 Πρόλογος του άρθρου από τον Θύμιο Περσίδη .

Οι Αποφάσεις της 16/12/2021 του ΕΔΔΑ στις "Δύο" και της 1/12/2022 στη "Μία" Προσφυγές "PERSIDIS vs GREECE"!

Το www.karate.gr, σαν συνέχεια του από το ΝΟΕ-1977 μέχρι το ΔΕΚ-1994 με εκδότη τον Θύμιο Περσίδη κυκλοφορούντος μηνιαίου αθλητικού περιοδικού "ΔΥΝΑΜΙΚΟ ΤΖΟΥΝΤΟ-ΚΑΡΑΤΕ" αρχικά και απλά "ΔΥΝΑΜΙΚΟ" αργότερα, είναι ένας "δημοσιογραφικός ιστότοπος", που γράφεται από έναν κορυφαίο γνώστη στον ειδικό χώρο του καράτε. Όσα πρόσωπα κρίνονται εδώ είναι αποδεδειγμένα δημόσια πρόσωπα και κρίνονται για πράξεις και παραλήψεις τους στους τομείς των δημόσιων αρμοδιοτήτων τους υπό τα ευρύτερα όρια κριτικής αξιολόγησης, όπως απαιτεί η διαφύλαξη του δημοσίου συμφέροντος για τον αθλητισμό, τον οποίο χρυσοπληρώνει ο Έλληνας φορολογούμενος!!!

Ως επί 17 χρόνια εκδότης του ανωτέρω περιοδικού και από τον Αύγουστο του 2004 ιδιοκτήτης-διαχειριστής του www.karate.gr, αλλά και ως υπέρ των σαράντα ετών διοικητικός αθλητικών ομοσπονδιών καράτε, έχω δικαστεί σε περισσότερες από 80 δίκες (Πρωτοδικείου, Εφετείου, Αρείου Πάγου κτλ.) σε αστικές, ποινικές και διοικητικές υποθέσεις με νίκες ή παραγραφές για τις περισσότερες από αυτές. Για δύο αστικές (με ασφαλιστικά) και μία ποινική (με μία αναίρεση δεκτή!) υποθέσεις, σύνολο 4+4+5=13 δίκες που έχασα, με αντικείμενο κυρίως τη συκοφαντική δυσφήμιση, είχα υποβάλει αντίστοιχα τρεις Προσφυγές (δύο το 2014 και μία το 2015, με κλικ εδώ) στο Ευρωπαϊκό Δικαστήριο Δικαιωμάτων του Ανθρώπου (ΕΔΔΑ) με ΠΑΡΑΠΟΝΑ για λανθασμένη εφαρμογή από τους Δικαστές υπέρμετρου περιορισμού στην ελευθερία της έκφρασης στα κείμενά μου, τα οποία αφορούσαν σε κριτικές αξιολογήσεις πράξεων δημοσίων προσώπων, παρ' όλο που υπέβαλα πάντα και σχετικές αποφάσεις του ΕΔΔΑ! Τις Προσφυγές αυτές τις είχα συντάξει μόνος μου χωρίς τη βοήθεια νομικού! Τέτοιες Προσφυγές υποβάλλονται στο ΕΔΔΑ περί τις 30.000 κάθε χρόνο από όλη την Ευρώπη και απορρίπτεται το 95% αυτών από το γραμματειακό πρωτόκολλο και την αρχική εκτίμηση του παραδεκτού της προσφυγής! Οι δικές μου πέρασαν και οι τρεις τα δύο αυτά στάδια μέσα στο ελάχιστο 5% για να δικαστούν!!!

Πριν όμως δικαστούν, το Νομικό Συμβούλιο του Κράτους (ΝΣΚ), που παρίσταται νομικά στο ΕΔΔΑ για την Ελληνική Κυβέρνηση, μού πρότεινε Συμβιβασμό με Αποζημίωση για παράβαση από τα δικαστήρια του άρθρου 6 περί μη δίκαιης δίκης και του άρθρου 10 περί ελευθερίας της έκφρασης της Ευρωπαϊκής Σύμβασης Δικαιωμάτων του Ανθρώπου (ΕΣΔΑ) αρχικά για τις δύο αστικές και μετέπειτα και για την ποινική! Αποδέχθηκα το Συμβιβασμό με την Αποζημίωση, διότι οι υποθέσεις είχαν αργήσει απαράδεκτα πάρα πολύ (εξίμισι χρόνια!), ενώ ήταν και οικονομικά συμφερότερος από το να εκδικαστούν! Η επιτυχία αυτή με κατέστησε το μόνο γνωστό Έλληνα Πολίτη, που χωρίς να είναι νομικός κατάφερε να δικαιωθεί σε τρεις ιδιόγραφες Προσφυγές του στο ΕΔΔΑ!!! Δεν υπάρχει δε καμιά αμφιβολία ότι η ανωτέρω πρόταση Συμβιβασμού αποτελεί παραδοχή ήττας, αφού το Δημόσιο δεν χαρίζει ούτε δεκάρα στον Πολίτη!

Το κυριότερο, όμως, είναι ότι το www.karate.gr αναγνωρίστηκε από το ΕΔΔΑ ως δημοσιογραφικό site υπό την ευρεία έννοια και μπορεί πλέον ελεύθερα να κρίνει αξιολογικά πράξεις και παραλήψεις δημοσίων προσώπων στους τομείς των δημοσίων καθηκόντων τους με ευρύτερα πλαίσια εκφράσεων από ότι των απλών ιδιωτών!!! Με βάση αυτό το ακλόνητο συμπέρασμα, οι αρμόδιες δημόσιες υπηρεσίες καλά θα κάνουν να μελετούν σε βάθος τις καταγγελίες, που κατά καιρούς υποβάλλω, και να διορθώνουν τις στρεβλώσεις, τις οποίες καταγγέλλω και τις οποίες "ανέχονται έως υποθάλπουν" χωρίς να ιδρώνει το αυτί τους!!!

"Η Δημοσίευση είναι η Ψυχή της Δικαιοσύνης" = "Όλα στο Φως!"

 Το παρόν δημοσίευμα αποτελεί αναπόσπαστο μέρος του οικείου κεφαλαίου αλληλένδετων άρθρων και σχετικών 3000 περίπου σελίδων!  Μόλις στέλνετε στους φίλους σας με SMS: "karate.gr", αμέσως ανοίγουν το karate.gr και διαβάζουν το τελευταίο άρθρο του!!!

 Είκοσι ανεξάρτητες και παράνομες παρα-οργανώσεις καράτε αυτοσυστήνονται ως "παραδοσιακές" και πουλάνε παράνομα Νταν και μοιράζουν παράνομα διπλώματα εισπράττοντας μαύρο χρήμα επί 35 χρόνια!

 Απατεώνες Φαραώ στο Shotokan-Wado-Goju-Shito Καράτε-Ντο και Πυραμίδες Νταν με ... Τούβλα!

 Ο κάθε ... Φαραώ "αναγνωρίζει" μόνο τα δικά της παράνομα Νταν με αποτέλεσμα να έχουμε 20 Πυραμίδες ψευδο-ντάν και ... 20 "Φαραώ Αρχιτέκτονες" να τις έχουν "χτίσει"!!!

Για τα Νταν της ΕΛΟΚ έχουμε δημοσιεύσει ιδιαίτερο άρθρο με κλικ εδώ!

 

27 Νταν ΕΛΟΚ

 Copyright © 1945-2045: Θύμιος Περσίδης, Κυνηγός Απατεώνων από Χόμπι!

Εκ των Ιδρυτών της ΕΛΟΚ, τέως Γεν. Γραμματέας, Πρόεδρος και Επίτ. Πρόεδρος!

Πρόεδρος της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Παραδοσιακού Καράτε!!!

Εγκληματολόγος πάσης φύσεως αθλητικών εγκλημάτων των ΕΛΟΚ και ΓΓΑ!!!

Φόβος και τρόμος των παντός επιπέδου και ιδιότητας αθλητικών λαμόγιων!!!

Εντοπιστής μίζας, λαμογιάς και παρανομιών των διοικούντων την ΕΛΟΚ και την ΓΓΑ!!!

 M A K I W A R A .

 Ε ν ό τ η τ ε ς (με κλικ)

Α – Οι Πυραμίδες της Γκίζας με Ογκόλιθους και οι Πυραμίδες των ... Απατεώνων Φαραώ των Νταν με ... Τούβλα!!!

 Β – Οι Απατεώνες του Σότοκαν-ρίου Καράτε και τα Νταν της Συμφοράς!

 Γ – Οι Απατεώνες του Γουάντο-ρίου Καράτε και τα Νταν της Συμφοράς!

 Δ – Οι Απατεώνες του Γκότζου-ρίου Καράτε και τα Νταν της Συμφοράς!

 Ε – Οι Απατεώνες του Σίτο-ρίου Καράτε και τα Νταν της Συμφοράς!

Ε1 - Η Πρώτη παρα-ομοσπονδία "Οργάνωση Shito-ryu", "Kobe Osaka International" και "International Shito-ryu Organization" (ISO)

Ε2 - Η Δεύτερη παρα-ομοσπονδία"International Shitoryu-Shotokan Organization" (ISSO)

Ε3 - Η Τρίτη παρα-ομοσπονδία για το Shito-ryu "Ελληνική Ένωση Shito-ryu Shukokai Karate Do"

Ε4 - Η Τέταρτη παρα-ομοσπονδία  "World Shitokai Karate-do Federation"

Ε4α - Ο κλάδος του Δημήτρη Ζεύκη

Ε4β - Ο κλάδος του Γιώργου Πελέκη

Ε4γ - Ο κλάδος του Γιάννη Μοσχόβα

Ζ - Κάποιοι από τα επαγγελματικά στιλ πλήρους επαφής παριστάνουν τους "παραδοσιακούς"! Αυτοί κι αν είναι "μαϊμούδες"!

 Η - Τελικό Συμπέρασμα: 9 + 6 + 2 + 10 = 27 ... ζωή νάχουν οι Μαϊμούδες στο Ζωολογικό Κήπο του Καράτε!!!

Ή "του ... Καράτε το ... Μπάχαλο"!

 

Ένας αξιόπιστος οργανισμός αξιολόγησης και απονομής βαθμών Νταν σε παραδοσιακά στιλ στη χώρα μας θα πρέπει:

1 - Να έχει νομική και φορολογική οντότητα, που σημαίνει να είναι εγκεκριμένος από τις νομικές αρχές και να είναι δηλωμένος στις φορολογικές αρχές, ώστε να λειτουργεί νόμιμα στο πλαίσιο των νόμων της χώρας μας!

2 - Να λείτουργεί σύμφωνα με τον αθλητικό νόμο, που σημαίνει "να είναι αθλητικός σύλλογος ή αθλητική ομοσπονδία", αφού το παραδοσιακό καράτε θεωρείται άθλημα στη χώρα μας, και όχι άτομο ή άτομα ή ιδιωτική εταιρεία κερδοσκοπική ή μη κερδοσκοπική!

3 - Να έχει εξασφαλισμένη ζωή μεγαλύτερη από αυτή του ανθρώπου και όχι μικρής διάρκειας 5-10-20-40 κτλ. χρόνων, ώστε τα Νταν, που δίνει, να υποστηρίζονται μακροζχρόνια!

4 - Να είναι ειδικός στο αντικείμενο των παραδοσιακών στιλ καράτε και να έχει την αποκλειστικότητα της εκπροσώπησής τους, ώστε τα διπλώματα, που αξιολογεί ή εκδίδει και απονέμει να έχουν μοναδικότητα και πανελλήνια αναγνώριση από κάθε δημόσια ή ιδιωτική υπηρεσία και οργανισμό!

5 - Να είναι αντικειμενικός και αξιόπιστος με δημοκρατική, νόμιμη και προσιτά διάφανη λειτουργία και όχι φιλοχρήματος, ευνοιοκρατικός ή διεφθαρμένος!

6 - Να δημοσιεύει Πίνακα Κατόχων Βαθμών Νταν για κάθε στιλ παραδοσιακού καράτε, ώστε να ελέγχονται τυχόν υποκλοπές ή/και πλαστογραφίες διπλωμάτων Νταν

 

 Α – Οι Πυραμίδες της Γκίζας με Ογκόλιθους και οι Πυραμίδες των ... Απατεώνων Φαραώ των Νταν με ... Τούβλα!!!  (Ενότητες)

 

Οι αιγυπτιακές πυραμίδες

Οι αιγυπτιακές πυραμίδες είναι αρχαίες τεράστιες κατασκευές σε σχήμα πυραμίδας που βρίσκονται στην Αίγυπτο.

Τον Μάρτιο του 2008 οι πηγές αναφέρουν είτε 118 είτε 138 ως τον αριθμό των επιβεβαιωμένων αιγυπτιακών πυραμίδων. Οι περισσότερες χτίστηκαν ως τάφοι για τους φαραώ και τις συζύγους τους κατά τη διάρκεια του Παλαιού και Μέσου Βασιλείου.

Οι πιο παλιές γνωστές αιγυπτιακές πυραμίδες έχουν βρεθεί στη Σαχάρα, βορειοδυτικά της Μέμφιδος. Η παλιότερη μεταξύ αυτών είναι η Πυραμίδα του Ζοζέρ (κατασκευάστηκε το 2630 –2611 π.Χ.) που κατασκευάστηκε κατά τη διάρκεια της Τρίτης Δυναστείας. Η πυραμίδα και το περιβάλλον συγκρότημα σχεδιάστηκε από τον αρχιτέκτονα Ιμχοτέπ, και γενικά θεωρείται το παλιότερο μνημείο του κόσμου που κατασκευάστηκε εξωτερικά με χτίσιμο από πέτρα.

Οι πιο γνωστές αιγυπτιακές πυραμίδες είναι αυτές της Γκίζας (αριστερά), στα προάστια του Καΐρου. Κάποιες από τις Πυραμίδες της Γκίζας είναι ανάμεσα στις μεγαλύτερες κατασκευές που έχουν χτιστεί ποτέ. Η Πυραμίδα του Χέοπα (δεξιά) είναι η μεγαλύτερη από τις αιγυπτιακές πυραμίδες. Είναι το μόνο από τα Επτά θαύματα του αρχαίου κόσμου που υπάρχει ακόμα μέχρι σήμερα.

Η Πυραμίδα του Χέοπα, επίσης γνωστή ως η Μεγάλη πυραμίδα της Γκίζας ή Μεγάλη Πυραμίδα, είναι η αρχαιότερη και η μεγαλύτερη από τις τρεις πυραμίδες της Νεκρόπολης της Γκίζας, η οποία συνορεύει με τη σύγχρονη πόλη της Γκίζας στην Αίγυπτο. Είναι το αρχαιότερο από τα Επτά θαύματα του αρχαίου κόσμου, και το μόνο που σώζεται στις μέρες μας.

Με βάση μία εγχάραξη σε έναν εσωτερικό θάλαμο της πυραμίδας που ονομάζει μια ομάδα εργασίας, και μία αναφορά στον φαραώ της 4ης Δυναστείας της αρχαίας Αιγύπτου Χέοπα, οι αιγυπτιολόγοι πιστεύουν ότι η πυραμίδα χτίστηκε σαν τάφος σε διάστημα 10 με 20 χρόνων, και ολοκληρώθηκε περίπου το 2560 π. Χ.

Αρχικά με ύψος 146,5 μέτρα και πλευρά 230,4 μέτρα, ήταν το ψηλότερο κτήριο του κόσμου για πάνω από 3.800 χρόνια. Η μάζα της πυραμίδας εκτιμάται στους 5,9 εκατομμύρια τόνους. Ο δε όγκος της είναι περίπου 2.500.000 κυβικά μέτρα. Βάση αυτών των υπολογισμών, το χτίσιμο της πυραμίδας σε 20 χρόνια θα απαιτούσε την τοποθέτηση 800 τόνων πέτρας κάθε μέρα. Ομοίως, καθώς εκτιμάται ότι η πυραμίδα αποτελείται από περίπου 2,3 εκατομμύρια μονόλιθους, για 20 χρόνια απαιτείται η μετακίνηση 12 μονόλιθων την ώρα, κάθε μέρα, 24 ώρες το 24ωρο. 

Και λοιπά, και λοιπά! Δηλαδή, κάθε Φαραώ είχε και την Πυραμίδα του!

 

Οι Απάτες σε μορφή Πυραμίδας!

Την ιδέα των αρχαίων Αιγυπτίων Φαραώ ξεσήκωσαν πολλοί απατεώνες ανά την Υφήλιο σε όλα τα επόμενα χρόνια από τους Φαραώ.

Η βασική ιδέα της Απάτης υπό μορφή Πυραμίδας ήταν και είναι η δημιουργία ενός συστήματος εκμετάλλευσης των ανθρώπων με στόχο την εξαπάτηση-εκμετάλλευση μιας τεράστιας ομάδας Κορόιδων από μια λίγο μικρότερη και δήθεν «ανώτερη» ομάδα Απατεώνων, ενώ ταυτόχρονα η «ανώτερη» αυτή ομάδα απατεώνων είχε ήδη αποδεχθεί την δική της εξαπάτηση-εκμετάλλευση από μια ακόμα μικρότερη ομάδα «ανώτερων Απατεώνων», οι οποίοι με τη σειρά τους είχαν ήδη αποδεχθεί την δική τους εξαπάτηση-εκμετάλλευση από μια «ακόμα ανώτερω ομάδα Απατεώνων» και ούτω καθ’ εξής! Όσο δηλαδή ανεβαίνουμε σε επίπεδο της Πυραμίδας, τόσο μεγαλώνει η δύναμη, η επιρροή και φυσικά το κέρδος!

Με δυό λόγια ο καθένας, που ανήκει στο σύστημα, είναι Κορόιδο και Εκμεταλλευτής ταυτόχρονα, ενώ οι μετέχοντες στο όλο σύστημα έχουν συμφωνήσει το ένα επίπεδο Κορόιδων-Εκμεταλλευτών να δέχεται να πληρώνει φόρο βλακείας σε ένα ανώτερο επίπεδο Κορόιδων-Εκμεταλλευτών για να του δίνουν τη δυνατότητα να εισπράττει έναν επίσης φόρο βλακείας από ένα κατώτερο επίπεδο Κορόιδων-Εκμεταλλευτών! Όπως είναι φανερό οι κερδισμένοι είναι αυτοί, που βρίσκονται στο "ανώτατο" επίπεδο, όπου πλέον έχουν αποβάλει την ιδιότητα του Κορόιδου και έχουν μείνει μόνον Εκμεταλλευτές, ενώ οι χαμένοι είναι 1) όλοι όσοι βρίσκονται στο πρώτο κατώτερο επίπεδο, διότι από κάτω τους δεν έχουν Κορόιδα να πουλήσουν, και 2) όλοι όσοι δεν σκοπεύουν να εισπράττουν από κατώτερο επίπεδο!

Εδώ και εκατονταετίες είναι γνωστές τέτοιες Πυραμίδες, όπου διακρίνονται πωλητές ή επιχειρήσεις προϊόντων κατά επίπεδα με τίτλους εμπειρίας ή και γνώσεων ή και βαθμούς μαφιόζων, στις οποίες όσο ανεβαίνουμε στρώματα, τόσο αυξάνεται η δύναμη, η επιρροή και το κέρδος των «προϊσταμένων» ως προς τους "υφιστάμενους"!

 

 Η Απάτη της Πυραμίδας: Πληρώνεις στους από πάνω για να τα παίρνεις από τους από κάτω!!!

  

Η Απάτη των ... Φαραώ με τις Πυραμίδες των Νταν στο Ελληνικό Καράτε!

Ας δούμε την εφαρμογή της ανωτέρω δομή της Πυραμίδας στην Απάτη των Νταν του Καράτε στην Ελλάδα!

Όπως είπαμε τα Μόνο Κορόιδα είναι

1) εκείνοι, που ανήκουν στο κατώτερο επίπεδο της Πυραμίδας, αλλά σκοπεύουν να ανελιχθούν στο σύστημα, και

2) εκείνοι, που βρίσκονται στο οποιοδήποτε επίπεδο και δεν σκοπεύουν ποτέ να ενταχθούν στο σύστημα!

Οι πρώτοι είναι οι επαγγελματίες του καράτε και κυνηγάνε τα Νταν πληρώνοντας τους δασκάλους τους, ώστε να φτάσουν στο επίπεδο να εισπράττουν και οι ίδιοι ως προπονητές από εξετάσεις Κύου και Νταν από τους μαθητές τους! Έχει μια λογική το πράγμα, διότι η τωρινή πληρωμή θα εχει αντίκρυσμα τη μελλοντική είσπραξη!

Όπως είπαμε, επίσης, τα Μονίμως Κορόιδα είναι εκείνοι, που πληρώνουν για κάτι, που δεν έχει για αυτούς καμιά επιστρεφόμενη οικονομική αξία! Οι ίδιοι πιστεύουν ότι έχει ηθική αξία και γι' αυτό επιδιώκουν  την απόκτηση γνώσεων και διπλωμάτων Νταν!

 

Όλους αυτούς τους προτρέπουμε να αναρωτηθούν: έχουν πραγματική αξία τα Κύου και Νταν, που παίρνουν?

Η Απάντηση είναι ότι τα Κύου και Νταν, που παίρνουν οι αθλητές και οι έκπαιδευτές καράτε έχουν πραγματική αξία μόνον όταν εκδίδονται από ΑΘΛΗΤΙΚΟ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟ, που έχει νόμιμο δικαίωμα στην Ελλάδα να πιστοποιεί, να εξετάζει και να απονέμει Κύου και Νταν!

1 - Επειδή, λοιπόν, το καράτε, που έχει στη διδασκαλία του βαθμούς Κύου και βαθμούς Νταν είναι μόνο το παραδοσιακό καράτε της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Παραδοσιακού Καράτε (ΠΟΠΚ), που είναι αθλητική ομοσπονδία,

2 - Επειδή ο αθλητικός νόμος σε αστικές εταιρείες, που έχουν συσταθεί για να διαχειρίζονται διάφορα στιλ καράτε ΔΕΝ δίνει δικαιοδοσία για τέτοιες αθλητικές δραστηριότητες, αφού το καράτε Αγωνιστικό ή Παραδοσιακό είναι άθλημα κατά τους νόμους της χώρας μας,

3 - Επειδή κάθε αλλοδαπή ομοσπονδία ή εταιρεία, που δεν έχει έδρα στην Ελλάδα, δεν έχει δικαίωμα να λειτουργεί και να διαχειρίζεται θέματα καράτε στη χώρα μας χωρίς νομική και φορολογική οντότηα στη χώρα μας,

4 - Επειδή τόσο οι παλιές διοικήσεις της ΕΟΕΚ/ΕΛΟΚ όσο και η σημερινή διοίκηση συντηρούσαν και συντηρούν τα παράνομα στιλ, αφού οι αρχηγοί τους ήταν και είναι άμεσα ή έμμεσα μέλη αυτών των διοικήσεων!

5 - Επειδή, με την ίδρυση της ΠΟΠΚ την 30/1/1995, έπεται ότι όλα τα διπλώματα παραδοσιακών στιλ καράτε, που είχαν απονεμηθεί πριν από αυτή την ημερομηνία, θα έπρεπε να έχουν πιστοποιηθεί από την ΠΟΠΚ,

6 - Επειδή όλα τα διπλώματα παραδοσιακών στιλ καράτε, που έχουν απονεμηθεί μετά από αυτή την ημερομηνία, θα έπρεπε να έχουν πιστοποιηθεί ή απονεμηθεί από την ΠΟΠΚ.

7 - Επειδή σε γενικές γραμμές η ΕΛΟΚ, ψευδο-ομοσπονδίες, αστικές εταιρείες και διάφοροι σαλτιμπάνγκοι αεριτζήδες εκμεταλλεύονται τους νέους αθλητές και τους γονείς τους,

8 - Για όλους τους παραπάνω λόγους η αποκλειστική ομοσπονδία, που διαχειρίζεται το παραδοσιακό καράτε και τα στιλ του στη χώρα μας, το οποίο είναι το μοναδικό καράτε, που έχει βαθμούς Κύου και βαθμούς Νταν, είναι η Πανελλήνια Ομοσπονδία Παραδοσιακού Καράτε (ΠΟΠΚ) και καμιά άλλη, ενώ ταυτόχρονα κάθε δίπλωμα Κύου και Νταν, που δεν έχει πιστιποιηθεί ή απονεμηθεί από την ΠΟΠΚ είναι τελείως άχρηστο!!!

 

Όλοι, λοιπόν, όσοι δίνουν Κύου και Νταν εκτός ΠΟΠΚ είναι κοινοί απατεώνες και εξαπατούν εν γνώσει τους τους αθλητές και τους γονείς τους!

 

Άφησαν, λοιπόν, οι Έλληνες "δάσκαλοι" του καράτε τους αρχαίους Αιγύπτιους να ταλαιπωρούνται για τις Πυραμίδες τους με ογκόλιθους βάρους 2,5 τόνων ο καθένας και αυτοί "έχτισαν" τις δικές τους Πυραμίδες των Νταν με απλά ... "τούβλα"!!!

Ας δούμε, λοιπόν, μερικούς, που έχουν στήσει Πυραμίδες Απάτης για Νταν Καράτε και "πουλάνε" ψεύτικα Κύου και Νταν!

Η αρχή της ιστορίας στήθηκε από τους Γιώργο Σανιώτη, Τετσούο Οτάκε, Γιώργο Μπίκα και Άρη Κραββαρίτη (ίσως και Κώστα Γκουβούση!) από το 1980 με την "Αστική Εταιρεία Σότοκαν Καράτε"!

Στη συνέχεια, το 1986 φτιάχτηκε (εγώ την έφτιαξα!) η Ελληνική Ομοσπονδία Ερασιτεχνικού Καράτε (ΕΟΕΚ, σήμερα ΕΛΟΚ) και η απονομή των Νταν πέρασε σε αυτήν!

Τον Ιανουάριο του 1995, λοιπόν, ιδρύθηκε η Πανελλήνια Ομοσπονδία Παραδοσιακού Καράτε (ΠΟΠΚ). Η δικαστική διαμάχη διήρκεσε οκτώ χρόνια (μέχρι το 2003) με μάρτυρα από πλευράς ΕΟΕΚ τον Γερόλυμπο και από πλευράς ΠΟΠΚ τον Περσίδη. Η ΠΟΠΚ νίκησε σε όλα τα δικαστήρια την ΕΟΕΚ και το παραδοσιακό καράτε έμεινε στα χέρια της.

Σε όλο το χρονικό διάστημα ανάπτυξης του καράτε στη χώρα μας αναπτύχθηκαν πολλές Πυραμίδες Απάτης των Νταν Καράτε, πολλοί μικροοργανισμοί νομικά ανύπαρκτοι, οι οποίοι έπειθαν τον κόσμο ότι μπορούσαν να δίνουν Κύου και Νταν στο παραδοσιακό καράτε ή τα παραδοσιακά στιλ καράτε. Άτυπες ενώσεις, άτυπες ομοσπονδίες, αστικές εταιρείες, αεριτζήδικες αντιπροσωπεύσεις ξένων δασκάλων ή ξένων επιχειρήσεων ή αλλοδαπών ομοσπονδιών, μερικές από τις οποίες θα δούμε παρακάτω!

Τα αποδεικτικά στοιχεία για όλους τους προηγούμενους ισχυρισμούς μου δημοσιεύονται εδώ και 15 χρόνια σε πολλά άρθρα του www.karate.gr με τελευταία τα επόμενα και σε όλα αυτά τα άρθρα μου αναφέρω ως απατεώνες όλους όσους πουλάνε στους αφελείς αθλητές και γονείς Κύου και Νταν, που είναι ψεύτικα και άχρηστα σκουπίδια!

 Από 30/1/1995 - Η ΠΟΠΚ είναι η αποκλειστικά αρμόδια και υπεύθυνη για τα παραδοσιακά στιλ καράτε στην Ελλάδα με τελεσίδικες και αμετάκλητες αποφάσεις Δικαστηρίων:

1996 - Απόφαση Πρωτοδικείου ΠΟΠΚ - ΕΛΟΚ!

2000 - Απόφαση Εφετείου ΠΟΠΚ - ΕΛΟΚ!

2003 - Απόφαση Αρείου Πάγου ΠΟΠΚ - ΕΛΟΚ!

Όλα τα διπλώματα Νταν στα παραδοσιακά στιλ στην Ελλάδα είναι άκυρα αν δεν έχουν πιστοποιηθεί ή απονεμηθεί από την ΠΟΠΚ! Διαβάστε τα επόμενα τέσσερα άρθρα!

18/3/20-Η ΠΟΠΚ είναι η μόνη αρμόδια και υπεύθυνη για την πιστοποίηση, απονομή και κατάταξη Νταν Σότοκαν-ριου, Γουάντο-ριου, Σίτο-ριου, Γκότζου-ριου.

28/3/20-Η κατάσταση στο καράτε σήμερα! Πώς γίνονται οι νόμιμες πιστοποιήσεις Νταν από την ΠΟΠΚ!

1/2/22-Αναγνώριση Διπλωμάτων Νταν Παραδοσιακού Καράτε από την ΠΟΠΚ!

12/6/22-Οι Απατεώνες … Φαραώ του Καράτε και οι Πυραμίδες των Ψευτο-Ντάν!

Για τα Νταν της ΕΛΟΚ δείτε το εκτεταμένο ιδιαίτερο άρθρο με κλικ εδώ!

 

Ας δούμε, λοιπόν, εδώ ενδεικτικά τις είκοσι παρα-ομοσπονδίες των ... ΦΑΡΑΩ του Καράτε με τις Πυραμίδες Απάτης για Νταν-Μαϊμούδες, που αποτελούν καρκίνωμα για το ελληνικό καράτε! Η κάθε μια δίνει τα δικά της Κύου και Νταν χωρίς να αναγνωρίζει τα Κύου και Νταν της άλλης! Ένας κόσμος Ηλιθίων, που έχει καταστρέψει το ελληνικό καράτε!

Όλοι οι επόμενοι οργανισμοί-μαϊμούδες αναγνωρίζουν μόνο τα διπλώματα Νταν που δίνουν οι ίδιοι και ΟΧΙ αυτά, που δίνουν οι άλλοι! Αυτό αποτελεί απόδειξη ότι πρόκειται για προσωπικές επιχειρήσεις! Δηλαδή το απόλυτο χάος! Έχουμε, λοιπόν, περισσότερες από είκοσι Πυραμίδες Νταν-Μαϊμού με αρχηγούς τους κατωτέρω αναφερόμενους, που εισπράττουν για διπλώματα μαύρο χρήμα χωρίς αποδείξεις και όλοι με το ίδιο κοινό χαρακτηριστικό: Ποτέ δεν δημοσιοποίησαν κανένα Μητρώο Νταν με ονόματα και ημερομηνίες των Νταν, που έχουν δώσει, ώστε να μην αποδεικνύεται το μαύρο χρήμα που έχουν εισπράξει!!!

 

Για όσους σκέπτονται να μου κάνουν μήνυση ή αγωγή, επειδή τους λέω ΑΠΑΤΕΩΝΕΣ για τα Νταν-Μαϊμού, τους εξηγώ ότι ήδη έχουν χάσει τις προθεσμίες, διότι τους αποκαλώ ΑΠΑΤΕΩΝΕΣ από το 2004 από αυτό το site! Και μάλιστα, το ότι δεν μου έχουν κάνει καμιά μήνυση ή αγωγή επί 18 χρόνια αποδεικνύει ότι ομολογούν και παραδέχονται ότι πραγματικά είναι ΑΠΑΤΕΩΝΕΣ!!!

 Β – Οι Απατεώνες του Σότοκαν-ρίου Καράτε-Ντο και τα Νταν της Συμφοράς!  (Ενότητες)

Πρώτη κατηγορία παρα-ομοσπονδιών Πυραμίδων Απάτης για Νταν-Μαϊμούδες Σότοκαν-ρίου Καράτε από άτυπες οργανώσεις (όλοι δίνουν Κύου και Νταν δικά τους)!

 

Ο Πρώτος Οργανισμός-Μαϊμού, που έδινε και δίνει Νταν για το Σότοκαν, είναι η "Πανελλήνια Ένωση Φίλων Σότοκαν Καράτε" ή ΠΕΦΣΚ των ... Φαραώ Οοτάκε-Μπίκα-Κραββαρίτη-Γκουβούση, η οποία είχε πάντα τη μορφή Αστικής Εταιρείας!

Ο Πρώτος Οργανισμός Καράτε στη χώρα μας ήταν η "Εταιρεία Ερασιτεχνικού Καράτε, Αστική Εταιρεία" με όλα τα στιλ, η οποία δημιουργήθηκε από την ανάγκη εκπροσώπησης του Ελληνικού Καράτε σε αγώνες παγκόσμιων ομοσπονδιών. Αν θυμάμαι καλά, γιατί ήμουν και ο γενικός της γραμματέας τότε με πρόεδρο τον Ανδρέα Εμμανουήλ, πρέπει να ιδρύθηκε περί το 1981 με πρώτους πανελλήνιους αγώνες το 1982! Σχετικά δημοσιεύματα μπορείτε να βρείτε στα τεύχη του "ΔΥΝΑΜΙΚΟ ΤΖΟΥΝΤΟ-ΚΑΡΑΤΕ" (τεύχος-σελίδα): Τ35/Σ13 (τέλος άρθρου)Τ44/Σ17 - Τ48/Σ31 - Τ53/Σ26 - Τ54/14 - Τ57/Σ35 κτλ.

Μετά από τα πρώτα χρόνια και με την κατά πολύ αραίωση των Γιαπωνέζων δασκάλων, που επισκέπτονταν την Ελλάδα, η ανωτέρω εταιρεία μεταλλάχθηκε σε αυτόνομη παρα-ομοσπονδία με μορφή Πυραμίδας Απατεώνων για Νταν-Μαϊμούδες Σότοκαν Καράτε με εταίρους τους Γιώργο Σανιώτη, Γιώργο Μπίκα, Τετσούο Οοτάκε, Άρη Κραββαρίτη, και στη συνέχεια αντικατατάθηκε το 2009 από μια αμιγώς Σότοκαν Καράτε αστική εταιρεία με τελική κατάληξη στη μορφή ιδιωτικής αστικής εταιρείας με επωνυμία "Πανελλήνια Ένωση Φίλων Σότοκαν Καράτε" (ΠΕΦΣΚ) με εταίρους τους Τετσούο Οοτάκε, Άρη Κραββαρίτη, Γιώργο Μπίκα, Κώστα Γκουβούση, και με καταστατικό με κλικ εδώ!

Δεν υπάρχει αμφιβολία ότι οι ανωτέρω καθώς και ο Γιώργος Σανιώτης ήταν και είναι οι καλύτεροι προπονητές καράτε στην Ελλάδα, αλλά η πρωτοβουλία τους να φτιάξουν μια ιδιωτική οργάνωση και να δίνουν Νταν οι ίδιοι στους εαυτούς τους και στους πολλούς μαθητές τους με στόχο τις εισπράξεις των εξετάστρων για τα Νταν ήταν μάλλον βλακώδης, διότι να που σήμερα βγαίνει κάποιος σαν και εμένα και τους λέει απατεώνες και εκμεταλλευτές των μαθητών τους, διότι τα Νταν που έδιναν είναι για τα σκουπίδια, αφού αποτελούν διπλώματα μιας οργάνωσης χωρίς καμιά πανελλήνια αναγνώριση, ενώ ταυτόχρονα υπάρχει οργάνωση καράτε, η ΠΟΠΚ, με πανελλήνια νομική αναγνώριση!!!

Ωραίο το κόλπο τους, αλλά βλακώδες μακροχρόνια, διότι δεν του εξασφάλισαν νομική κάλυψη! Οι μάγκες Τετσούο Οτάκε, Γιώργος Μπίκας, Άρης Κραββαρίτης και Κώστας Γκουβούσης πήραν μέχρι 3-4 Νταν Σότοκαν από την JKA τη δεκαετία 1990 και μετά άρχισαν να δίνουν εξετάσεις ο καθένας στους άλλους τρεις και ανέβαιναν σε Νταν, ενώ ταυτόχρονα γέμισαν Κύου και Νταν την Ελλάδα (ακόμα και σήμερα!), τα οποία είναι για τα σκουπίδια, διότι:

1) η αστική εταιρεία ΠΕΦΣΚ είναι μια απλή ιδιωτική εταιρεία και δεν έχει νομικό δικαίωμα να καλύπτει το εθνικό άθλημα του παραδοσιακού καράτε Σότοκαν, και

2) διότι η αθλητική ομοσπονδία ΠΟΠΚ, η οποία έχει το δικαίωμα να καλύπτει το εθνικό άθλημα του παραδοσιακού καράτε Σότοκαν ΔΕΝ αναγνωρίζει τα διπλώματα της ΠΕΦΣΚ!

 

Για να κρύψουν μαλιστα όλη αυτή την κομπίνα τους ποτέ δεν δημοσίευσαν τα διπλώματά τους και ποτέ δεν δημοσίευσαν τα διπλώματα, που έδιναν έναντι χρημάτων στους μαθητές τους! Άλλωστε όλα εισπράχθηκαν στα μαύρα και χωρίς καμιά απόδειξη! Ο ίδιος ο Γιώργος Μπίκας είχε καταθέσει, σε δικαστήριο ότι τα διπλώματα τα έδιναν δωρεάν και μόνο στην ΕΛΟΚ πλήρωναν οι εξεταζόμενοι! Όλοι εσείς που τα πληρώσατε γνωρίζετε την αλήθεια, διότι την πληρώσατε!

Είναι απόλυτα απαραίτητο κάθε μαθητής του καράτε να ελέγχει την αξιοπιστία και την αναγνωρισιμότητα των διπλωμάτων του καράτε, που δίνει η σχολή, ο σύλλογος ή ο οργανισμός στον οποίο μαθαίνει καράτε και δίνει εξετάσεις για Κύου και Νταν! Ακριβώς όπως γίνεται και στις ξένες γλώσσες: το δίπλωμα πρέπει να έχει αναγνωρισιμότητα!

Μια ακόμα ατράνταχτη απόδειξη του αδιέξοδου στο οποίο έχουν οδηγήσει το παραδοσιακό καράτε οι διάφορες ανεξάρτητες ψευδο-οργανώσεις είναι και το ότι καμιά δεν αναγνωρίζει τα Νταν της άλλης, πράγμα που αποδεικνύει ότι οι ψευδο-οργανώσεις αυτές έχουν μοναδικό σκοπό να απομυζούν τους αθλητές τους και τους γονείς τους για προσωπικά συμφέροντα των υποτιθέμενων δασκάλων τους!!!

 

Στις κάτωθι φωτό βλέπετε τους ανωτέρω κυρίους να προσκαλούν όλους τους μαθητές τους για σεμινάρια και εξετάσεις, κάτι που γινόταν κάθε χρόνο επί είκοσι και παραπάνω χρόνια! Φανταστείτε τι παραμύθι έχει πέσει! Σκεφθείτε πόσα λεφτά πληρώθηκαν χωρίς αποδείξεις, σκεφθείτε πόσα χρόνια προπονήσεων πήγαν χαμένα! Σκεφθείτε πόσα διπλώματα της ΠΕΦΣΚ είναι για τα σκουπίδια! Σκεφθείτε πόσο απέραντα κορόιδα πιαστήκατε!!!

 Η Απάτη της Πυραμίδας: Πληρώνεις στους από πάνω για να τα παίρνεις από τους από κάτω!!!

Η απήχηση ήταν μεγάλη και οι μαύρες εισπράξεις ακόμα μεγαλύτερες, όπως αποδεικνύεται από το πλήθος της επόμενης φωτό των αθλητών, που μαζεύονται για πραγματικά σενινάρια, αλλά μαϊμού-διπλώματα Νταν! Η κάτω φωτό αποτελεί πραγματική απόδειξη των χρημάτων που αλλάζουν χέρια καμία χωρίς φορολογικές αποδείξεις!!!

Κανένα δίπλωμα Νταν δεν είναι γνήσιο αν δεν επιβεβαιώνεται από δημοσιευμένο Πίνακα Βαθμών Νταν της Νόμιμης Εθνικής Ομοσπονδίας, που το εξέδωσε!

Και οι επιτυχημένες εισπρακτικά εκδηλώσεις της ΠΕΦΣΚ (με κλικ στο FB) αποδίδουν τα μέγιστα σε μαύρο χρήμα στους εταίρους της αστικής εταιρείας Τετσούο Οοτάκε, Γιώργο Μπίκα, Άρη Κραββαρίτη και Κώστα Γκουβούση!!! Κάτω, διαφήμιση της απάτης από το Facebook του Άρη Κραββαρίτη!

Οι ανωτέρω απατεώνες σε πρώτη φάση έδιναν τα επόμενα διπλώματα-σκουπίδια της ΠΟΣΚ και σε δεύτερη φάση τα μεθεπόμενα της ΠΕΦΣΚ! Είτε ΠΟΣΚ είτε ΠΕΦΣΚ πάντως από τον ίδιο πάγκο της λαϊκής αγοράς αγοράζατε και για τα ίδια σκουπίδια πρόκειται, διότι η νόμιμη ΠΟΠΚ, που καλύπτει όλα τα στιλ του παραδοσιακού καράτε στην Ελλάδα, δεν αναγνωρίζει διπλώματα-σκουπίδια!

Κανένα δίπλωμα Νταν δεν είναι γνήσιο αν δεν επιβεβαιώνεται από δημοσιευμένο Πίνακα Βαθμών Νταν της Νόμιμης Εθνικής Ομοσπονδίας, που το εξέδωσε!

 

Είναι απόλυτα φανερό ότι αυτά τα διπλώματα εκτός του ότι δίνονται παράνομα είναι και άχρηστα όταν αναγνωρίζονται μόνο από τους τέσσερις ανθρώπους που τα δίνουν και από κανέναν άλλο άνθρωπο ή οργανισμό! Φυσικά η Πανελλήνια Ομοσπονδία Παραδοσιακού Καράτε (ΠΟΠΚ), που είναι η αποκλειστική εθνική ομοσπονδία για το παραδοσιακό Σότοκαν Καράτε δεν αναγνωρίζει αυτά τα διπλώματα, τα οποία θεωρεί ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ!

 

Υπενθυμίζω σε αυτό το σημείο και πάλι ότι η ΠΕΦΣΚ δεν δημοσίευσε ποτέ οποιονδήποτε κατάλογο-Μητρώο των Νταν, που έχει δώσει, πράγμα που αποδεικνύει ότι εισέπρατταν μαύρο χρήμα από τις πωλήσεις των Νταν!!! Όλοι εσείς οι μαθητές τους, που δώσατε εξετάσεις στους ανωτέρω κατά τα άλλα πολύ καλούς προπονητές και πήρατε Νταν, λυπάμαι αλλά ... πάπαλα: Η εταιρεία τους δεν ήταν νομικά κατοχυρωμένη να κάνει εξετάσεις και να δίνει Νταν Καράτε, ενώ η μόνη αναγνωρισμένη πανελλήνια ομοσπονδία για τα παραδοσιακά στιλ Σότοκαν, Γουάντο, Γκότζου και Σίτο ΔΕΝ ΑΝΑΓΝΩΡΙΖΕΙ τα διπλώματά σας της ΠΕΦΣΚ!

 

Οι ανωτέρω μέτοχοι των ΠΟΣΚ/ΠΕΦΣΚ αντιποιούνται τα δικαιώμαατα της ΠΟΠΚ, ΔΕΝ δημοσιεύουν τα δικά τους διπλώματα Νταν, δεν δημοσιεύουν τα διπλώματα Νταν, που δίνουν στους μαθητές τους και δεν δημοσιεύουν τον Κατάλογο των αθλητών στους οποίους έχουν δώσει Νταν!!! Φυσικά η ΠΟΠΚ ΔΕΝ αναγνωρίζει ούτε τα δικά τους διπλώματα ούτε των μαθητών τους!!!

 Η Απάτη της Πυραμίδας: Πληρώνεις στους από πάνω για να τα παίρνεις από τους από κάτω!!!

Το τελικό αποτέλεσμα της εκμετάλλευσης των αθλητών:

Το τελικό άποτέλεσμα της 30ετούς λειτουργίας των αστικών εταιρειών καράτε των ανωτέρω "δασκάλων" είναι οι "πωλήσεις" χιλιάδων διπλωμάτων-μαϊμούδων Κύου και Νταν με κυνική εξαπάτηση και εκμετάλλευση εκατοντάδων μαθητών τους ως προς την αναγνωρισιμότητά τους από άλλες οργανώσεις εντός ή εκτός Ελλάδας! Και αυτή την απάτη την διέπρατταν γνωρίζοντας την από το 1995 ίδρυση της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Παραδοσιακού Καράτε ως αποκλειστικής εθνικής ομοσπονδίας με πανελλήνια αναγνωρισιμότητα των κάθε είδους διπλωμάτων της για τα παραδοσιακά στιλ καράτε μεταξύ των οποίων και το Σότοκαν-ρίου Καράτε!!! Και πραγματικά, ποια άλλη οργάνωση εντός ή εκτός Ελλάδας θα αναγνωρίσει τα διπλώματα των αστικών εταιρειών ΠΟΣΚ και ΠΕΦΣΚ?  ΚΑΜΙΑ!!!  Η ενσυνείδητη επιλογή της απάτης εις βάρος των μαθητών τους από τους ανωτέρω "δασκάλους της κακιάς συμφοράς" αποδεικνύεται ατράνταχτα και από τη σημερινή συμμετοχή τους στην απάτη των σημερινών εξεταστικών επιτροπών της ΕΛΟΚ με τις οποίες με τον πλέον εξευτελιστικό τρόπο μοιράζονται Νταν-Σκουπίδια χωρίς εξετάσεις και μόνο με πληρωμή "παράβολου βλακείας"!!!

 


Ο Δεύτερος Οργανισμός-Μαϊμού, που έδινε και δίνει Νταν για το Σότοκαν είναι η Πανελλήνια Ομοσπονδία Παραδοσιακού Καράτε (ΠΟΠΚ) υπό τον ... Φαραώ Παναγιώτη Δρακόπουλο! Πρώτα ... Φαραώ των Νταν και μετά Κομπογιαννίτης Διαιτολόγο!

 

Η ΠΟΠΚ ιδρύθηκε ως αθλητική ομοσπονδία τον Ιανουάριο του 1995, ήταν μέλος της International Traditional Karate-do Federation και εξέδιδε διπλώματα μετά από εξετάσεις και με υπογραφές του ... Φαραώ Παναγιώτη Δρακόπουλου (1), ιδιοκτήτη του γνωστού γυμναστηρίου BUDOKAN, προέδρου (1995 - 2000) της ΠΟΠΚ, ενώ ο Θύμιος Περσίδης ήταν ο Γενικός της Γραμματέας (1995 μέχρι 2000, πρόεδρος 2001-2004, και πρόεδρος από το 2007 μέχρι σήμερα 2023)!

Το κακό με τον Παναγιώτη Δρακόπουλο (2) ήταν ότι ποτέ δεν μπήκε ούτε δεκάρα από τα παράβολα (εξέταστρα), που εισέπραττε, στο Ταμείο της ΠΟΠΚ και αυτός ήταν και ο λόγος που συγκρουστήκαμε το 2004! Η συνέχεια ήταν να επιδιώξει να με εκδιώξει από την ΠΟΠΚ, ώστε να συνεχίσει να την εκμεταλλεύεται, αλλά μετά από δικαστικές μάχες τριών ετών σε διοικητικά θέματα, τελικά το αποτέλεσμα ήταν να εκδιωχθεί εκείνος από την ΠΟΠΚ και η ΠΟΠΚ να μείνει στα χέρια μου ως προέδρου και με ένα άλλο διοικητικό συμβούλιο, ενώ λόγω κορωνοϊού και ενεργειακής κρίσης το BUDOKAN στην οδό Σεβαστουπόλεως έκλεισε το 2021, αφού βέβαια η παραγωγή των μαϊμού-διπλωμάτων του Δρακόπουλου  ΕΚΛΕΙΣΕ  από τότε που άνοιξε, δηλ. το 1995!

Λόγω κορωνοϊού και ενεργειακής κρίσης το BUDOKAN του Παναγιώτη Δρακόπουλου στην οδό Σεβαστουπόλεως 133 έκλεισε το 2021!

 

Ο Παναγιώτης Δρακόπουλος (3) με καταδίωξε από το 2005 με 5 μηνύσεις και 5 αγωγές εναντίον μου για να με εξοντώσει, επειδή σε κριτικές αξιολογήσεις μου, που δημοσίευσα στο www.karate.gr, τον χαρακτήρισα "κομπογιαννίτη" για δίαιτες-μαϊμού, που έδινε (πράγμα που προβλήθηκε από τα μέσα μαζικής ενημέρωσης και έγινε δεκτό και από το δικαστήριο), και ότι είχε ο ίδιος και έδινε στους μαθητές του διπλώματα-μαϊμού! Οι δίκες αυτές κράτησαν 12 χρόνια (από το 2005 μέχρι το 2017) και τις έχασε όλες!

 

Όπως ήταν φυσικό, το πρώτο που έμενε να κάνουμε στην ΠΟΠΚ μετά την νίκη επί του Δρακόπουλου ήταν να ακυρώσουμε όλα τα διπλώματα, που είχε δώσει ο Παναγιώτης Δρακόπουλος και τα παράβολα των οποίων οικειοποιήθηκε χωρίς να μπει δεκάρα στο Ταμείο της ΠΟΠΚ, διότι απλούστατα δεν τηρήθηκε ο τυπικός λόγος να μπούνε τα παράβολα στο Ταμείο της ΠΟΠΚ! Επί αυτών των διπλωμάτων μπορούσε να τηρηθεί ειδική διαδικασία αποκατάστασης, αλλά ποτέ κανένας από τους έχοντες τέτοια διπλώματα δεν ήρθε σε επαφή με την ΠΟΠΚ! Τώρα πλέον είναι αργά και θα πρέπει όλοι οι ενδιαφερόμενοι να περάσουν από νέες εξετάσεις!

Εκτός των ελληνικών διπλωμάτων ο Δρακόπουλος μεσολαβούσε έδινε και αντίστοιχα διπλώματα της ITKF με υπογραφές του Χιντετάκα Νισιγιάμα, όπως βλέπετε με κλικ στο δίπλωμα δεξιά του Γιώργου Παναγιωτίδη, ο οποίος όμως το είχε πάρει αυθεντικό από τον ίδιο τον Μάστερ Νισιγιάμα! Από τα διπλώματα του Νισιγιάμα ο Δρακόπουλος έβγαζε τα μισά λεφτά δικά του αντί και αυτά να πάνε στο Ταμείο της ΠΟΠΚ΄!

Σήμερα ο Παναγιώτης Δρακόπουλος παρακαλάει την ΠΟΠΚ να δεχθεί τους μαθητές του, τους οποίους εξαπάτησε και τους οποίους έχει αφήσει ξεκρέμαστους και με πληρωμένα, αλλά άκυρα διπλώματα και αρνείται ότι είχε δώσει Νταν σε πολλούς, ενώ από το 2002 μου είχε δώσει και κατάλογο των πολλών Νταν, που είχε δώσει! Ταυτόχρονα ισχυρίζεται ότι όλοι οι παλιοί μαθητές του έχουν αφήσει το καράτε και δεν υπάρχει κανένας, που να ενδιαφέρεται και να θέλει αναγνώριση των διπλωμάτων του!!!

 

Συνεπώς τα διπλώματα της ΠΟΠΚ μέχρι το 2007 ή και μετέπειτα με υπογραφή Παναγιώτη Δρακόπουλου δεν αναγνωρίζονται από τη σημερινή ΠΟΠΚ και είναι για τα σκουπίδια!!!

Κανένα δίπλωμα Νταν δεν είναι γνήσιο αν δεν επιβεβαιώνεται από δημοσιευμένο Πίνακα Βαθμών Νταν της Ομοσπονδίας, που το εξέδωσε!

 

Σήμερα, η Πανελλήνια Ομοσπονδία Παραδοσιακού Καράτε με Πρόεδρο τον Θύμιο Περσίδη είναι απόλυτα καθαρή από Νταν-Μαϊμού και δέχεται συλλόγους ως νέα μέλη της με τους όρους, που αναφέρονται στο site της www.popk.gr!


Ο Τρίτος Οργανισμός-Μαϊμού, που έδινε και δίνει Νταν για το Σότοκαν με τον οποίο θα ασχοληθούμε είναι η υποτιθέμενη "ομοσπονδία" Shotokan Karate-do International Federation Hellas (SKIF-Hellas) των ... Φαραώ Νικήτα Ζαρουχλιώτη, Κέιβαν Γκάζι κτλ.

 

Η SKIF-Hellas είναι παράρτημα της ιδιωτικής επιχείρησης με διεθνή εξάπλωση SKIF του Χιροκάζου Καναζάβα και μας πληροφορεί για τις δραστηριότητές της από το δομημένο site: SHOTOKAN KARATE-DO INTERNATIONAL FEDERATION - ΕΛΛΑΔΑ!

Στο site αυτό περιλαμβάνεται το εξής μενού της Αρχικής σελίδας:

Αρχική - KARATE-DO - Δάσκαλοι - Galleries - Ανακοινώσεις - Επιτελείο SKIF - Σχολές SKIF - SKIF Χάρτης

Στα μενού της Αρχικής και του KARATE-DO αναφέρονται οι τυπικές πληροφορίες για το site και την ιστορία του καράτε. Στο μενού Δάσκαλοι αναφέρονται με πλούσια βιογραφικά οι Έλληνες εκπαιδευτές της SKIF-Hellas, των οποίων προηγούνται οι Ιάπωνες εκπαιδευτές Χιροκάζου Καναζάβα και Τοσίο Γιαμάντα. Η επικεφαλίδα του site και οι πληροφορίες για τον Καναζάβα είναι οι επόμενες!

Κατά την άποψή μου η παρουσίαση του Μάστερ Καναζάβα με πέντε λόγια και αυτά χωρίς καμιά ουσιαστική ενημέρωση είναι τελείως απαράδεκτη! Δεν γράφουν ούτε το πότε γεννήθηκε (Μάιος 1931), ούτε τη διαδρομή του στο καράτε (έφθασε στο 10ο Νταν από την JKA πριν αποσχισθεί και ιδρύσει τη δική του "ομοσπονδία"), ούτε το πότε έφυγε από τη ζωή (Δεκέμβριος 2019). Και το χειρότερο είναι ότι δεν συναισθάνονται την προσβολή στον ίδιο τους τον δάσκαλο!!!

 

Στο μενού Δάσκαλοι αναφέρονται επίσης όλοι οι προπονητές της SKIF-Hellas, που έχουν γυμναστήρια σε όλη την Ελλάδα και λειτουργούν υπό την ομπρέλα της "ομοσπονδίας" και αναφέρονται τα βιογραφικά τους. Η SKIF είναι από τις λίγες οργανώσεις, που αναφέρουν τους συλλόγους-μέλη της και έχουν πολλούς προπονητές που αναφέρουν με λεπτομέρειες τα βιογραφικά τους!

Η Shotokan Karate-do International Federation -Hellas διοικείται τεχνικά από τους Νικήτα Ζαρουχλιώτη (αριστερά) και Κέιβαν Γκάζι (δεξιά) κτλ.

 

Στο μενού Ανακοινώσεις διαβάζουμε:

Και με κλικ στο πρώτο διαβάζουμε την Ύλη των Εξετάσεων της SKIF-Hellas σε επιστολόχαρτα με τίτλο:

Και αναρωτιόμαστε: Ποιός έξυπνος το έγραψε αυτό? Διότι ο ελληνικός τίτλος είναι ένα φάντασμα του παρελθόντος, που αναφέρεται σε "πεθαμένη ομοσπονδία" και ο αγγλικός τίτλος είναι μια σύχρονη ιδιωτική επιχείρηση!!! Οι δύο τίτλοι είναι απόλυτα ασύμβατοι μεταξύ τους!

 

Μας βρωμάει, λοιπόν, προσπάθεια υποκλοπής δικαιωμάτων με ψευδείς και συγκεχυμένες ονομασίες για να παρουσιαστεί μια ιδιωτική επιχείρηση ως "αθλητική ομοσπονδία" και μάλιστα υποκλέπτουσα τα δικαιώματα της ΠΟΠΚ!

 

Το πράγμα αρχίζει να σοβαρεύει! Στο μενού "Επιτελείο Skif διαβάζουμε τα επόμενα:

Πρόεδρος της SKIF-Hellas, αλλά και προπονητής ταυτόχρονα (?), είναι ο Σωτήρης Τζανάκος, δικηγόρος, και επικεφαλείς τεχνικοί οι Ζαρουχλιώτης και Γκάζι! Οι υπόλοιποι είναι απλώς ... οδοντόκρεμες!!! Αλλά και όλη η ανωτέρω υποτιθέμενη ομοσπονδία είναι μια ... απλή οδοντόκρεμα, αφού ποτέ της δεν λειτούργησε ως ομοσπονδία με συλλόγους-μέλη κτλ., αλλά προβάλει ένα ψευδή τίτλο για να εξαπατά τους αθλητές των προπονητών της!

 

Η τεχνική συμμετοχή του "ταυτόχρονα προέδρου" Σωτήρη Τζανάκου στην SKIF δίνεται στους "Δασκάλους" με το επόμενο βιογραφικό του:

Στο μενού "Σχολές SKIF" βλέπουμε τα 34 γυμναστήρια καράτε, που λειτουργούν σε συνεργασία με την SKIF-Hellas και είναι αρκετά!

Τέλος στο μενού "Χάρτης SKIF" βλέπουμε τις χώρες, που υπάρχουν σχολές και γυμναστήρια, που συνεργάζονται με την SKIF και αυτές είναι, όπως αυτοί μας τα παρουσιάζουν, 19 για την Ευρώπη, 4 για την Ασία, 2 για την Αφρική, 1 για την Βόρεια Αμερική, 1 για την Κεντρική Αμερική και 1 για την Καραϊβική! Μια πραγματικά πολυεθνική επιχείρηση, αλλά οπωσδήποτε για κανένα λόγο Παγκόσμια Ομοσπονδία!!!

 

Είναι προφανές, λοιπόν ότι η SKIF είναι μια "Διεθνής" ιδιωτική επιχείριση της οικογένειας Καναζάβα, η οποία δεν έχει καμιά σχέση με παγκόσμια αθλητική ομοσπονδία!!! Το μοιραίο αποτέλεσμα είναι ότι και η SKIF-Hellas είναι επίσης μια ιδιωτική επιχείρηση, που απλά υποστηρίζει τα μέλη της, αλλά οι βαθμοί Κύου και Νταν που δίνει δεν έχουν καμιά πανελλήνια αναγνώριση, αλλά ισχύουν μέσα στους τέσσερις τοίχους αυτής της ιδιωτικής επιχείρησης!

 

Αλλά από την άλλη μεριά βρίσκουμε στον Γούγλη την SKIF και με άλλο όνομα:

... και στο αντίστοιχο site http://www.skif.gr/ βρίσκουμε τα επόμενα:

Με κλικ στο "Ελληνική Ομοσπονδία" και στο "Ιστορικό" βλέπουμε τα επόμενα:

Η Αλήθεια είναι ότι την ΕΟΠΚ την είχε ιδρύσει ο Γιώργος Παναγιωτίδης από το 1986, ο οποίος την ενέταξε στη συνέχεια στην ITKF του Χιντετάκα Νισιγιάμα το 1988, αλλά την απέσυρε στη συνέχεια το 1990 για να την εντάξει στην ομοσπονδία του Σενσέι Καναζάβα το 1992! Ο Γιώργος Παναγιωτίδης (κάτω αριστρερά) είχε πάρει και το έβδομο Νταν (Nana Dan) από τον Σενσέι Καναζάβα!

 

Από την ανάγνωση των ανωτέρω προκύπτει ότι η ΕΟΠΚ είναι μια γνωστή παλιά ομοσπονδία, την οποία είχαν φτιάξει μερικά γυμναστήρια της σημερινής SKIF-Hellas, αλλά έχει κλείσει εδώ και 30 χρόνια! Διαπιστώνουμε, λοιπόν, ότι η SKIF-Hellas αναμιγνύει τεχηέντως το όνομά της με την πεθαμένη ΕΟΠΚ, διατηρεί site με αυτή τη σύμιξη και εξαπατά τους αθλητές της ότι πρόκειται για "αθλητική ομοσπονδία", ενώ δεν είναι τίποτα άλλο παρά μια ιδιωτική επιχείρηση ή σωστότερα  ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΙΠΟΤΑ,  διότι δεν βλέπουμε πουθενά κανένα σύγχρονο καταστατικό της είτε ομοσπονδίας είτε αστικής εταιρείας!!! Μιλάμε για μια καθαρή και αδήλωτη ίδιωτική επιχείρηση κρυμμένη πίσω από αεριτζίδικα λόγια και μια πεθαμένη ομοσπονδία, ώστε να εξαπατά τον κόσμο ότι κάνει παραδοσιακό καράτε!!!

Παρ' όλο που πρόκειται για το Σότοκαν Καράτε του Σενσέι Καναζάβα, και μόνο από το ότι πρόκειται για ιδιωτική επιχείρηση αυτομάτως παύουν να υποστηρίζονται διεθνώς τα Νταν, που δίνει, διότι δίνονται με τα ιδιωτικά κριτήρια: όποιος πληρώνει, παίρνει!

Τα διπλώματα της SKIF αναγνωρίζονται υπό όρους από την ΠΟΠΚ, διότι ναι μεν το άθλημά τους αφορά σε παραδοσιακό στιλ καράτε, αλλά οι οργανώσεις εξωτερικού και εσωτερικού, που τα εκδίδουν, δεν είναι νομιμοποιημένες νομικά ούτε μπορούν να νομιμοποιηθούν στην Ελλάδα, διότι μόνο μια ομοσπονδία υπάρχει για το παραδοσιακό καράτε και αυτή είναι η ΠΟΠΚ! Επίσης, παρατηρούμε ότι πουθενά δεν δημοσιεύεται κανένα δίπλωμα της SKIF και κανένας Πίνακας με τα Νταν, που έχουν δοθεί στους αθλητές και τους εκπαιδευτές της! (Δεν πιστεύω να γράφετε στα διπλώματά σας το όνομα της πεθαμένης ... ΕΟΠΚ!)

Οι Νικήτας Ζαρουχλιώτης, Σωτήρης Τζανάκος, Κέιβαν Γκάζι και οι συνεργάτες τους φέρουν ακέραια την ευθύνη για την έλλειψη αναγνώρισης των δικών τους Νταν και αυτών που έχει δώσει η οργάνωσή τους σε μαθητές τους από την ανύπαρκτη δήθεν ομοσπονδία τους ή από ομοσπονδίες του εξωτερικού, που δεν έχουν νομική και φορολογική υπόσταση στη χώρα μας!!! Σε κάθε περίπτωση, η οργάνωσή τους πρέπει να έλεγχθεί για τη νομιμότητά της από την ΓΓΑ, αλλά και από την Εφορία!

Μια ακόμα ατράνταχτη απόδειξη του αδιέξοδου στο οποίο έχουν οδηγήσει το παραδοσιακό καράτε οι διάφορες ανεξάρτητες ψευδο-οργανώσεις είναι και το ότι καμιά δεν αναγνωρίζει τα Νταν της άλλης, πράγμα που αποδεικνύει ότι οι ψευδο-οργανώσεις αυτές έχουν μοναδικό σκοπό να απομυζούν τους αθλητές τους και τους γονείς τους για προσωπικά συμφέροντα των υποτιθέμενων δασκάλων τους!!!

 

Και στα δύο site της SKIF-Hellas οι δάσκαλοί της ΔΕΝ δημοσιεύουν τα δικά τους διπλώματα Νταν, δεν δημοσιεύουν τα διπλώματα Νταν, που δίνουν στους μαθητές τους και δεν δημοσιεύουν τον Κατάλογο των αθλητών στους οποίους έχουν δώσει Νταν!!! Μοιραία, λοιπόν, η ΠΟΠΚ δεν αναγνωρίζει τα διπλώματα Νταν της SKIF, ούτε της SKIF-Hellas, και κατά μείζονα λόγο ούτε της πεθαμένης ΕΟΠΚ!


Ο Τέταρτος Οργανισμός-Μαϊμού, που έδινε και δίνει Νταν για το Σότοκαν με τον οποίο θα ασχοληθούμε είναι η World Shotokan Karate-Do Federation (W.S.K.F.) του Χιτόσι Κασούγια με αντιπρόσωπο στην Ελλάδα τον ... Φαραώ Γιώργο Λαζαρίδη.

 

Ο Γιώργος Λαζαρίδης έχει ιδρύσει την "ομοσπονδία" "World Shotokan Karate Federation - Greece (WSKF-Greece) με έδρα στην Πτολεμαΐδα ως παράρτημα της WSKF του Μάστερ Χιτόσι Κασούγια, 9ο Νταν από την JKA, ο οποίος έχει από χρόνια αποσχιστεί από την JKA και έχει ιδρύσει τη δική του "ομοσπονδία"!

Ο Γιώργος Λαζαρίδης είναι ένας δραστήριος καρατέκα και διοργανώνει σεμινάρια κυρίως στη Βόρεια Ελλάδα, όπως της επόμενης φωτό, αλλά δεν παύει η οργάνωσή του να είναι παράρτημα ιδιωτικής οργάνωσης!

 

Παρ' όλο, λοιπόν, που πρόκειται για το Σότοκαν Καράτε του Σενσέι Χιτόσι Κασούγια, και μόνο από το ότι πρόκειται για ιδιωτική επιχείρηση αυτομάτως παύουν να υποστηρίζονται διεθνώς τα Νταν, που δίνει, διότι δίνονται με τα ιδιωτικά κριτήρια: όποιος πληρώνει, παίρνει!

Ταυτόχρονα δεν βλέπουμε πουθενά τα δικά του διπλώματα ούτε τα διπλώματα, που δίνει η υποτιθέμενη "ομοσπονδία" του! Αλλά δεν βλέπουμε και πουθενά να διορφανώνει εξετάσεις Νταν!

Θα πρέπει επιτέλους όλοι οι Έλληνες φιλόδοξοι Μάστερ και ιδρυτές ανεξάρτητων δήθεν "ομοσπονδιών" να καταλάβουν ότι ένα ξενικό όνομα ιδιωτικής ομοσπονδίας και ένας επισκέπτης Ιάπωνας δάσκαλος, όσο καλός και διάσημος να είναι, δεν είναι αρκετά σήμερα για να ιδρυθεί μια αξιόπιστη αθλητική ομοσπονδία στη χώρα μας και μέσα στα πλαίσια του ελληνικού αθλητικού νόμου!

Χρειάζεται νομιμοποίηση με καταστατικό αθλητικής ομοσπονδίας, σύλλογοι-μέλη και φορολογική νομιμοποίηση!

Αυτά τα έχει μόνον η ΠΟΠΚ για τα τέσσερα στιλ του παραδοσιακού καράτε στην Ελλάδα και άλλη ΔΕΝ μπορεί να ιδρυθεί βάσει του αθλητικού νομου!

 

Συμπερασματικά, ο Γιώργος Λαζαρίδης ΔΕΝ δημοσιεύει τα δικά του διπλώματα Νταν, δεν δημοσιεύει τα διπλώματα Νταν, που δίνει στους μαθητές τους και δεν δημοσιεύει τον Κατάλογο των αθλητών στους οποίους έχει δώσει Νταν!!! Μοιραία, λοιπόν, η ΠΟΠΚ δεν αναγνωρίζει τα διπλώματα Νταν του Γιώργου Λαζαρίδη, ούτε της WSKF-Greece, ούτε της WSKF!

 


Ο Πέμπτος Οργανισμός-Μαϊμού, που έδινε και δίνει Νταν για το Shotokai (παρόμοιο με το Σότοκαν) με τον οποίο θα ασχοληθούμε είναι η "Shotokan Egami-ryu Karate-do Union" με αρχηγό τον ... Φαραώ Σταύρο Σταυριανίδη στην Κατερίνη.

 

Η Σχολή Budokan του Σταύρου Σταυριανίδη στην Κατερίνη, όπου εδράζει και η "Shotokai Egami Ryu Karate Union"!

Στις επόμενες δημοσιεύσεις του στο Facebook ο Σταυριανίδης αναφέρεται στην Ένωση του Σοτοκάι-ρίου του Σιγκέρου Εγκάμι, αλλά δεν βλέπω και δεν γνωρίζω να υπάρχει άλλος σύλλογος για αυτό το στιλ καράτε! Επίσης δεν δημοσιεύει καταστατικό με βάση τον αθλητικό νόμο για αυτή την Ένωση και δεν μπορεί να υπάρχει τέτοιο καταστατικό! Συνεπώς παραμυθιάζει τα πλήθη και ο Σταυριανίδης όσον αφορά στο καράτε που διδάσκει και τα διπλώματα που δίνει!

 

Ο Σταύρος Σταυριανίδης 40 χρόνια παρίστανε τον "Μάστερ", αλλά ποτέ δεν δημοσίευσε τα διπλώματά του, γιατί ποτέ δεν είχε διπλώματα! Μάλιστα έδινε δικά του διπλώματα της δικής του παρα-ομοσπονδίας στα παιδάκια της σχολής του (με κλικ στη μεσαία φωτό βλέπετε τον λογαριασμό στο FB και στη δεξιά φωτό τα διπλώματα)! Ξαφνικά, τον Ιούνιο 2021 πλήρωσε 50+100+150+200+250+300+350=1400€ και πήρε το Έβδομο Νταν/ΕΛΟΚ από την Ειδική Επιτροπή των Απατεωνο-παρανομο-τρελο-ηλίθιων, δημοσιεύεται πλέον με 7ο Νταν και αισθάνεται ευτυχής!!! Διαβάζουμε και το site SERKU International με τα βίντεο της Ένωσης στο Youtube με κλικ εδώ!

 

Δεν πιστεύω να έχει κανένας την εντύπωση ότι η αποκλειστικά έχουσα τα δικαιώματα για τα παραδοσιακά στιλ στην Ελλάδα ΠΟΠΚ θα μπορούσε ποτέ να αναγνωρίσει τα διπλώματα Νταν του Σταυριανίδη ή αυτά που δίνει ο ίδιος στους μαθητές του!


Ο Έκτος Οργανισμός-Μαϊμού, που έδινε και δίνει  Νταν Shotokan είναι η Fudokan Karate Federation (FKF) και Fudokan Shotokan Hellas με επί κεφαλής τον ... Φαραώ Σάββα Μαστραππά.

 

Ο Σάββας Μαστραππάς έχει κάνει επί πολλά χρόνια μια μεγάλη προσπάθεια να αναπτύξει το παραδοσιακό καράτε Shotokan-Fudokan των Σέρβων αδελφών Γιόργκα, αλλά τέτοιο καράτε δεν υπάρχει! Σε αυτή του την προσπάθεια είχε έρθει σε επαφή με τον Ίλια Γιόργκα (δεξιά), ο οποίος είχε ιδρύσει την Παγκόσμια Ομοσπονδία Φούντοκαν, ισχυριζόμενος ότι το Φούντοκαν ήταν παραδοσιακό στιλ και συνέχεια του Σότοκαν! Συνεπώς, ο Ίλια Γιόργκα ήταν ο Σόκε (Soke = Ιδρυτής) του Fudokan Karate!

Αλλά η Αλήθεια είναι άλλη!

Ο Taiji Kase, 9 Νταν JKA, (9/2/1929 - 24/11/2004) ήταν ένας από τους μεγαλύτερους δασκάλους του Σότοκαν Καράτε της JKA, δίδαξε για πολλά χρόνια στην Ευρώπη με έδρα του τη Γαλλία. Ανέπτυξε δικές του τεχνικές και μια νέα προσέγγικη του Σότοκαν καράτε, που την είπε Fudokan! Μεταξύ των μαθητών του ήταν και οι Σέρβοι Vladimir και Ilija Jorga. Ο Κάσε απεβίωσε το 2004 και ο Ίλια Γιόργκα παρουσιάστηκε σαν ιδρυτής του Fudolan και ανέπτυξε ομοσπονδίες για αυτό! Γράφω "ομοσπονδίες", διότι κάθε 3-5 χρόνια μάλωνε με τους συνεργάτες του και άλλαζε συνεργάτες και όνομα της ομοσπονδίας του. Είναι ένας πολύ καλός δάσκαλος του καράτε, έχει επισκεφθεί πολλές φορές τη χώρα μας και κρατάει στενούς δεσμούς με τον Σάββα Μαστραππά και τους Έλληνες μαθητές του, τόσο στενούς, που μου προκάλεσε έκπληξη το γεγονός ότι ο Μαστραππάς προτίμησε να επιστρέψει στην ΕΛΟΚ του μοντέρνου καράτε από την οποία είχε αποκοπεί παρά να έρθει στην ΠΟΠΚ του παραδοσιακού καράτε! Με αυτό τον τρόπο κατά τη γνώμη μου πάντα, ο Μαστραππάς πρόδωσε και τον δάσκαλό του και το παραδοσιακό καράτε!!!

Για τους δασκάλους που ανέφερα μπορείτε να βρείτε πληροφορίες στο διαδίκτυο, αλλά αξίζει να αναφέρουμε ένα ανέκδοτο, που κυκλοφορεί μεταξύ όσων γνωρίζουν πρόσωπα και καταστάσεις σε βάθος και δείχνει την προσήλωση και αφοσίωση των Γιαπωνέζων στην αφοσίωση στον δάσκαλό τους! Κάποτε ο Ίλια Γιόργκα άφησε τον δάσκαλό του Ταΐτζι Κάσε και πήγε δίπλα στον Χιντετάκα Νισιγιάμα! Μετά άλλαξε γνώμη  και γύρισε στον Κάσε ζητώντας του να τον δεχθεί πάλι! Τότε ο Κάσε του είπε: "Πρώτα να κάνεις σεπούκου και μετά θα σε δεχθώ"!

Αλλά ας γυρίσουμε στα δικά μας! Είναι προφανές ότι αν ζούσε ο Κάσε τότε η ΠΟΠΚ θα συζητούσε να δεχθεί το Fudokan σαν παραδοσιακό στιλ καράτε! Τώρα, όμως, και μάλιστα όταν ο Μαστραππάς κόλλησε στην ΕΛΟΚ προσβάλοντας με αυτό τον τρόπο την ΠΟΠΚ και την προσπάθειά της να ζωντανέψει το παραδοσιακό καράτε, κάτι τέτοιο είναι αδύνατο!

 

Και μόνο από αυτά, η ΠΟΠΚ δεν αναγνωρίζει κανένα Νταν της Ελληνικής ή Διεθνούς Fudokan του Σάββα Μαστραππά ή του Ίλια Γιόργκα!

 

Πληροφορίες για την διεθνή SHOTOKAN-FUDOKAN βρήκαμε σε δύο sites, αλλά όσο ψάχνει κανείς βρίσκει και άλλα! Στο https://www.fudokaninfo.com/ καθώς και στο https://www.facebook.com/Fudokan/ !  Στο δεύτερο μάλιστα βρήκαμε και την επόμενη επιστολή, η οποία μας κάνει να τραβάμε τα μαλιά μας για τη διεθνή παλιο-κατάσταση, που επικρατεί στο Καράτε:

Τα δύο αδέρφια Βλάντιμιρ και Ίλια Γιόργκα έχουν στα χέρια τους από μια "παγκόσμια" ομοπονδία ο καθένας και "συμφωνούν" να τις ενώσουν για να σώσουν το παραδοσιακό καράτε! Πρώτα καπελώνουν το Σότοκαν με τον "μαϊντανό" Fudokan και μετά όλο το παραδοσιακό καράτε με ομοσπονδίες-μαϊμού! Τι άλλο θα δούμε!!!

 

Πληροφορίες για την Ελληνική SHOTOKAN-FUDOKAN βρίσκουμε στο site https://www.fudokan-karate.gr/ του Σάββα Μαστραππά (αριστερά) και το https://www.facebook.com/PraxandrosKarate/ , ο οποίος πρώτος στην Αρχική του έχει τις φωτογραφίες κατά σειρά του Φουνακόσι, του Ίλια Γιόργκα, του Νακαγιάμα και του Νισιγιάμα, όπου ο Γιόργκα (δεξιά) δεν είχε καμιά απολύτως σχέση με τους άλλους!!!

Σε κανένα σημείο του ιστότοπου της ελληνικής Fudokan δεν βλέπουμε το καταστατικό της, δεν βλέπουμε τα διπλώματα Νταν δασκάλων ή/και μαθητών, όπως επίσης δεν βλέπουμε και κατάλογο των κατόχων Νταν της Fudokan Ελλάδας!  Ο Σάββας Μαστραππάς έχει δουλέψει σκληρά για το Shotokan-Fudokan, αλλά από την οργάνωσή του λείπει η νομική κάλυψη σύμφωνα με τους νόμους της χώρας μας καθώς και η φορολογική κάλυψη!

Απογοητευτικό, τέλος, είναι η μακροχρόνια προσπάθειά του για το παραδοσιακό καράτε να εξανεμηθεί με την προσκόλλησή του και πάλι στην ΕΛΟΚ με μόνη, υποθέτω υπόσχεση από αυτήν να μην τον ενοχλεί η ΕΛΟΚ στις δικές του δραστηριότητες! Και όμως αυτές οι δραστηριότητες χωρίς την κάλυψη εθνικής ομοσπονδίας καταλήγουν να είναι αέρας κοπανιστός και ευθεία εξαπάτηση των μαθητών του, διότι τα διπλώματά τους Νταν δεν θα αναγνωρίζονται από κανέναν!

Μια ακόμα ατράνταχτη απόδειξη του αδιέξοδου στο οποίο έχουν οδηγήσει το παραδοσιακό καράτε οι διάφορες ανεξάρτητες ψευδο-οργανώσεις είναι και το ότι καμιά δεν αναγνωρίζει τα Νταν της άλλης, πράγμα που αποδεικνύει ότι οι ψευδο-οργανώσεις αυτές έχουν μοναδικό σκοπό να απομυζούν τους αθλητές τους και τους γονείς τους για προσωπικά συμφέροντα των υποτιθέμενων δασκάλων τους!!!

Και όμως, εξετάσεις γίνονται και Νταν δίνονται:  

https://www.fudokan-karate.gr/2020/01/21/%cf%83%ce%b5%ce%bc%ce%b9%ce%bd%ce%ac%cf%81%ce%b9%ce%bf-%ce%ba%ce%b1%ce%b9-%ce%b5%ce%be%ce%b5%cf%84%ce%ac%cf%83%ce%b5%ce%b9%cf%82-dan-%cf%83%cf%84%ce%b7%ce%bd-%ce%b1%ce%b8%ce%ae%ce%bd%ce%b1-%ce%b1/

Κανένα δίπλωμα Νταν δεν είναι γνήσιο αν δεν επιβεβαιώνεται από δημοσιευμένο Πίνακα Βαθμών Νταν της Ομοσπονδίας, που το εξέδωσε!

 

Με βάση όλα τα ανωτέρω και επειδή και η Fudokan εξωτερικού και η Fudokan Ελλάδας δεν έχουν ούτε νομική ούτε φορολογική οντότητα στην Ελλάδα, για αυτούς τους λόγους η ΠΟΠΚ ως αποκλειστική έχουσα τα δικαιώματα του παραδοσιακού καράτε στην Ελλάδα δεν μπορεί να αναγνωρίση τα διπλώματα των δασκάλων τους καθώς και τα διπλώματα των μαθητών τους!!!


Ο Έβδομος Οργανισμός-Μαϊμού, που έδινε και δίνει Νταν για το Shotokan είναι η JKA-Hellas Αστική Εταιρία, κλάδος της Japan Karate Association-World Federation (JKA-WF), με επί κεφαλής τον ... Φαραώ Τάσο Πανουσόπουλο.

 

Η JKA Hellas είναι ένας οργανισμός με μορφή Αστικής Εταιρείας και λειτουργεί ως παράρτημα της Japan Karate Association World Federation με έδρα στο Τόκιο της Ιαπωνίας. Έχει έδρα στο Γαλάτσι (Αθήνα) και συμμετέχουν σε αυτήν δέκα προπονητές καράτε σαν άτομα, οι οποίοι φυσικά συμμετέχουν με τους συλλόγους ή τις σχολές τους. Διοργανώνει σεμινάρια και αγώνες με τους κανονισμούς της JKA και αναπτύσσεται στα στενά πλαίσια των δέκα συλλόγων της. Σε αραιά διαστήματα φέρνει δασκάλους της JKA για σεμινάρια και εξετάσεις και έχει αναπτύξει το site "JKA Hellas" στη διεύθυνση https://www.jkahellas.gr/el/ καθώς και στην

https://www.facebook.com/profile.php?id=100056363273518&paipv=0&eav=AfYdBxPIDF76uA6UwYHeuzYo9TeJT_1aITjHdBAqylS7skt7uB9ZG70r82i0IV2m2Jc&_rdr.

 

Η JKA Hellas ιδρύθηκε στις 10/12/2017 με καταστατικό σαν Αστική Εταιρεία (επικυρώθηκε την 20/4/2018), έχει έδρα το γυμναστήριο του Τάσου Πανουσόπουλου και στο καταστατικό της έχουν διατυπωθεί 14 άρθρα από τα οποία δεν τηρείται κανένα! Αρχηγοί είναι ο Τάσος Πανούσόπουλος με τον γιό του Γιάννη Πανουσόπουλο και κύριο διοικητικό και τεχνικό στέλεχος είναι και ο δικηγόρος Χάρης Ιατρίδης. Από τις ελλείψεις κάθε διοικητικής απόφασης στο site της αστικής εταιρείας βγάζει κανείς το συμπέρασμα ότι πρόκειται για μια προσωπική επιχείρηση των τριών ανωτέρω! Το τελευταίο "Νέο", που βρίσκει κανείς στην ιστοσελίδα τους είναι της κάτω φωτό, που δημοσιεύτηκε την 4/1/2018 και μας πληροφορεί ότι ... ΘΑ έρθουν δάσκαλοι της JKA στις 28-30/9/2016! Από αυτό καταλαβαίνουμε ότι το ημερολόγιο της αστικής εταιρείας δουλεύει ... ανάποδα! 'Εχει όμως δραστηριότητα στο λογαριασμό της στο Facebook!

 

Όπως και να έχει το πράγμα:

Κατά πρώτον, η ως άνω αστική εταιρεία μπορεί να λειτουργεί ως ιδιωτική εταιρεία εκμάθησης παραδοσιακού Σότοκαν καράτε, αλλά δεν έχει καμιά δικαιοδοσία να κάνει εξετάσεις και να εκδίδει διπλώματα Κύου και Νταν, διότι το παραδοσιακό καράτε είναι άθλημα, που δεν μπορούν να καλύψουν ιδιωτικές επιχειρήσεις, και έχει εθνική αθλητική ομοσποονδία, που το καλύπτει, την ΠΟΠΚ. Συνεπώς, αν η ως άνω εταιρεία πείθει τους αθλητές-πελάτες της ότι δίνει διπλώματα Κύου και Νταν, τότε τους εξαπατά και καραμπινάτα μάλιστα, διότι τους παίρνει τα λεφτά τους και τους δίνει χαρτιά άχρηστα και για τα σκουπίδια, τα οποία δεν αναγνωρίζει καμιά άλλη ελληνική οργάνωση καράτε!

Κατά δεύτερον, αν οι δάσκαλοι της JKA-WF έρχονται στην Ελλάδα και κάνουν εξετάσεις για να δίνουν Νταν, τότε και αυτά δεν έχουν στη χώρα μας απολύτως καμιά αναγνωρισιμότητα, διότι η JKA-WF δεν έχει ούτε νομική οντότητα στη χώρα μας ούτε φορολογική οντότητα. Ταυτόχρονα η χώρα μας διαθέτει εθνική ομοσπονδία, την ΠΟΠΚ, η οποία καλύπτει τα παραδοσιακά στιλ στη χώρα μας και το Σότοκαν καράτε μεταξύ αυτών! Επομένως, ούτε τα διπλώματα της Ιαπωνικής JKA είναι αναγνωρισμένα στη χώρα μας, αλλά θα πρέπει να πιστοποιούνται από την ΠΟΠΚ!

Επιπλέον όλων αυτών η έλλειψη φορολογικής νομιμότητας και των δύο ως άνω οργανισμών καθιστά παράνομες όλες τις χρηματικές δοσοληψίες μεταξύ των αθλητών-πελατών και των εν λόγω αθλητικών οργανισμών!

Εξ όλων των ανωτέρω προκύπτει ότι ό,τι διπλώματα ισχυρίζονται ότι κατέχουν οι εμπλεκόμενοι εκπαιδευτές καθώς και όσα διπλώματα Κύου και Νταν εκδίδουν οι ανωτέρω οργανώσεις και οι σύλλογοι ή σχολές που συνεργάζονται με αυτές έχουν ισχύ εντός των ορίων των γυμναστηρίων τους και στερούνται παντελώς κάποιας πανελλήνιας ισχύος, εφόσον δεν πιστοποιούνται ή δεν εκδίδονται από την ΠΟΠΚ.

Μια ακόμα ατράνταχτη απόδειξη του αδιέξοδου στο οποίο έχουν οδηγήσει το παραδοσιακό καράτε οι διάφορες ανεξάρτητες ψευδο-οργανώσεις είναι και το ότι καμιά δεν αναγνωρίζει τα Νταν της άλλης, πράγμα που αποδεικνύει ότι οι ψευδο-οργανώσεις αυτές έχουν μοναδικό σκοπό να απομυζούν τους αθλητές τους και τους γονείς τους για προσωπικά συμφέροντα των υποτιθέμενων δασκάλων τους!!!

Κανένα δίπλωμα Νταν δεν είναι γνήσιο αν δεν επιβεβαιώνεται από δημοσιευμένο Πίνακα Βαθμών Νταν της Ομοσπονδίας, που το εξέδωσε!

Συνεπώς είναι αυτονόητο ότι η αποκλειστική για τα παραδοσιακά στιλ, στα οποία ανήκει και το Σότοκαν, εθνική ομοσπονδία ΠΟΠΚ ΔΕΝ αναγνωρίζει ούτε τα διπλώματα των υποτιθέμενων εκπαιδευτών της JKA Hellas, Αστικής Εταιρείας, ούτε φυσικά αυτά που εκδίδονται από αυτήν ή τους προπονητές της προς τους μαθητές τους!!! Επίσης η ΠΟΠΚ σέβεται και αναγνωρίζει την ιστορία και αξία της JKA, αλλά θα πρέπει και η JKA να σέβεται και να αναγνωρίζει την βάσει των ελληνικών νόμων ύπαρξη και αποκλειστηκότητα της ΠΟΠΚ στην ανάπτυξη και διαχείριση των παραδοσιακών στιλ καράτε εντός της ελληνικής κυριαρχίας


Ο Όγδοος Οργανισμός-Μαϊμού, που έδινε και δεν δίνει πλέον Νταν για το Shotokan είναι η "International Shotokan Shitoryu Organization" (ISSO) των ... Φαραώ Γερόλυμπου, Ποντίδας, Χονδροματίδη, Γκάζι και Ζαρουχλιώτη ...  ΕΚΛΕΙΣΕ

 

... λόγω συνάφειας θα μελετηθεί μαζί με τον ...

 

... Ένατο Οργανισμό-Μαϊμού, που παρά λίγο να έδινε, αλλά δεν πρόλαβε να δώσει Νταν  για το Shotokan Hellenic Karate Organization (HKF) των ... Φαραώ Γερόλυμπου, Ποντίδας, Γκάζι και Ζαρουχλιώτη.  ΕΚΛΕΙΣΕ

 

Ο Όγδοος Οργανισμός εκ των άνω δύο ήταν αρχικά (2010-12) μια εικονική μαϊμουδιά του Γερόλυμπου, η οποία στη συνέχεια πήρε σάρκα και οστά "ομοσπονδίας" ((2016-1&) με συνεργούς τη γυναίκα του Εμμανουέλα Ποντίδα, τον Κέιβαν Γκάζι και το γιό του Ντάριο Γκάζι, κάτοικο Λονδίνου (?), και η οποία πήρε μέσα και τον Νικήτα Ζαρουχλιώτη, ως στενό συνεργάτη τους!

Πρόκειται για μια ομοσπονδία-μαϊμού, που στήθηκε ως ανύπαρκτη πριν από το 2013, την έβλεπαν όλοι μέσα στην ΕΛΟΚ, τέτοιο μπουρδέλο ήταν όλοι τους και μέσα στην ΕΛΟΚ και μέσα στη ΓΓΑ μέχρι και σήμερα που τα ξέρει όλα και ο Λευτέρης Μεσανυχτάκης και δεν κάνει τίποτα για να τημωρηθούν οι κλέφτες του δημόσιου χρήματος!!!

Μέσα και γύρω από την ΕΛΟΚ δεν μίλαγε κανείς και άφηναν την ανύπαρκτη ISSO να κάνει παράνομους αγώνες στα στάδια, που παρείχε δωρεάν το κράτος στην ΕΛΟΚ, να χρησιμοπoιεί την Sportdata, που την πλήρωνε η ΕΛΟΚ και άλλα, ενώ οι εισπράξεις της να πηγαίνουν στην τσέπη του Γερόλυμπου!

Και όταν λέμε ότι "δεν μίλαγε κανείς" εννοούμε ότι δεν μίλαγαν ούτε οι "γιαλαντζί επαναστάτες της αντιπολίτευσης" του τότε ΚΙΜΕ και σημερινής διοίκησης, που ξέχασε επιδεικτικά τις υποσχέσεις της και έχει βουτήξει μέχρι τον αγκώνα στο βάζο με το μέλι!!! Ονόματα? Κραββαρίτης, Φυλακτός, Μητρόπουλος και κομπανία!!!

Απόδειξη των όσων γράφω αποτελεί η επόμενη προκήρυξη αγώνων της ISSO μέσω της Sportdata  την 8/6/2013, πράγμα που όλοι έβλεπαν, αλλά και συμμετείχαν:

Πανελλήνιο Shotokan της ανύπαρκτης ISSO την 8/6/2013 υπό την προεδρία του απατεώνα Χρήστου Μπουλούμπαση και με χρήση δημόσιων σταδίων και της Sportdata. Όλοι οι απατεώνες των παλαιών διοικήσεων έκαναν τα στραβά μάτια στις απάτες χρήσης των δημόσιων σταδίων και της Sportdata από τις ψευδο-ομοσπονδίες και τους ιδιώτες-μέλη του ΔΣ/ΕΛΟΚ από το 1995 μέχρι το 2018, ενώ στη συνέχεια η επερχόμενη Αντιπολίτευση και σημερινή διοίκηση του απατεώνα Θεόδωρου Μαργαρίτη Α-Σιετή υποθάλπει τις ίδιες ψευδο-ομοσπονδίες συμμετέχουσα στις δραστηριότητές τους και δίνοντας στα μέλη τους κυρίαρχες θέσεις μέσα στη δομή της ΕΛΟΚ!!!

 

Σεμινάριο Shotokan της ανύπαρκτης ISSO του Γερόλυμπου την 18/7/2013 υπό την προεδρία του απατεώνα Χρήστου Μπουλούμπαση και με χρήση δημόσιων σταδίων και της Sportdata. Όλοι οι απατεώνες των παλαιών διοικήσεων έκαναν τα στραβά μάτια στις απάτες χρήσης των δημόσιων σταδίων και της Sportdata από τις ψευδο-ομοσπονδίες και τους ιδιώτες-μέλη του ΔΣ/ΕΛΟΚ από το 1995 μέχρι το 2018, ενώ στη συνέχεια η επερχόμενη Αντιπολίτευση και σημερινή διοίκηση του απατεώνα Θεόδωρου Μαργαρίτη Α-Σιετή υποθάλπει τις ίδιες ψευδο-ομοσπονδίες συμμετέχουσα στις δραστηριότητές τους και δίνοντας στα μέλη τους κυρίαρχες θέσεις μέσα στη δομή της ΕΛΟΚ!!!

 

Σεμινάριο Αγωνιστικού Καράτε με χρήση αθλητών από τον Γερόλυμπο την 1/2/2014 υπό την προεδρία του απατεώνα Χρήστου Μπουλούμπαση και με χρήση δημόσιων σταδίων και της Sportdata. Όλοι οι απατεώνες των παλαιών διοικήσεων έκαναν τα στραβά μάτια στις απάτες χρήσης των δημόσιων σταδίων και της Sportdata από τις ψευδο-ομοσπονδίες και τους ιδιώτες-μέλη του ΔΣ/ΕΛΟΚ από το 1995 μέχρι το 2018, ενώ στη συνέχεια η επερχόμενη Αντιπολίτευση και σημερινή διοίκηση του απατεώνα Θεόδωρου Μαργαρίτη Α-Σιετή υποθάλπει τις ίδιες ψευδο-ομοσπονδίες συμμετέχουσα στις δραστηριότητές τους και δίνοντας στα μέλη τους κυρίαρχες θέσεις μέσα στη δομή της ΕΛΟΚ!!!

 

Τριήμερο ΔΙΕΘΝΕΣ πρωτάθλημα της ανύπαρκτης ISSO στο Μαυροβούνι στις 27-29/9/2013 υπό την προεδρία του απατεώνα Χρήστου Μπουλούμπαση και με χρήση της Sportdata. Όλοι οι απατεώνες των παλαιών διοικήσεων έκαναν τα στραβά μάτια στις απάτες χρήσης των δημόσιων σταδίων και της Sportdata από τις ψευδο-ομοσπονδίες και τους ιδιώτες-μέλη του ΔΣ/ΕΛΟΚ από το 1995 μέχρι το 2018, ενώ στη συνέχεια η επερχόμενη Αντιπολίτευση και σημερινή διοίκηση του απατεώνα Θεόδωρου Μαργαρίτη Α-Σιετή υποθάλπει τις ίδιες ψευδο-ομοσπονδίες συμμετέχουσα στις δραστηριότητές τους και δίνοντας στα μέλη τους κυρίαρχες θέσεις μέσα στη δομή της ΕΛΟΚ!!!

Το συγκεκριμένο πρωτάθλημα επενέβη και το ακύρωσε ο Πρόεδρος της Παγκόσμιας Ομοσπονδίας αμέσως μετά την αποπομπή του Γερόλυμπου από το ΔΣ της Παγκόσμιας!

 

Η μαϊμού-ISSO πούλησε στην Ελλάδα μέσω των μαϊμούδων συλλόγων και προπονητών της περισσότερα από χίλια Νταν με μαύρο χρήμα εξαπατώντας όλους τους αθλητές της χωρίς οι ηλίθιοι της ΓΓΑ να πάρουν χαμπάρι τι τους έστελνα με τα δημοσιεύματά μου! Μετά και μόνο από τα δημοσιεύματα του www.karate.gr τρόμαξαν οι ατρόμητοι απατεώνες "Γερόλυμπος και Συνάφι του" έτρεξαν κρυφά στο τέλος του 2016 να ιδρύσουν μια μαϊμού εταιρεία κρυμένη σε κάποιες βουνοκορφές στην Αγγλία για να στηρίξουν την ISSO νομικά, ότι δήθεν υπάρχει! Κάποιοι από την αντιπολίτευση του ΚΙΜΕ, όμως τότε, τους ανακάλυψαν και αποκάλυψαν την αντίστοιχη αίτηση στο επιμελητήριο της Ουαλλίας (???), που βλέπετε με κλικ εδώ!

 

Μετά το γιουχάισμα που έπεσε ο Γερόλυμπος έκλεισε την εταιρεία-μαϊμού, αλλά την ... ξανάνοιξε μετά από 2 χρόνια και τον ξαναπιάσανε και την ξανάκλεισε!!! Η ISSO έδινε  διπλώματα Νταν για Σότοκαν και Σίτο-ρίου, τα οποία δεν χρειάζεται φιλοσοφία ότι είναι κυριολεκτικά για τα σκουπίδια και ακόμα παραπέρα!!! Τα διπλώματα του Σίτο-ρίου τα υπογράφει ο Chief Instructor της ISSO Παναγιώτης Χονδροματίδης και έχουν γεμίσει τα σπίτια της Εύβοιας από τέτοια σκουπίδια, αλλά και της Αθήνας και άλλων μερών της Ελλάδας και θα τα δούμε πιο κάτω στο Σίτο-ρίου!

 Η Απάτη της Πυραμίδας: Πληρώνεις στους από πάνω για να τα παίρνεις από τους από κάτω!!!

 

Η πρώτη σελίδα από το φυλλάδιο διήμερων αγώνων από την ανύπαρκτη ISSO και τον Γερόλυμπο την 14/4/2015 με την υποστήριξη της ΕΛΟΚ υπό την προεδρία του απατεώνα Χρήστου Μπουλούμπαση στην ΕΛΟΚ και με χρήση δημόσιων σταδίων και της Sportdata. Καραμπινάτη συμμετοχή όλων των απατεώνων μελών του ΔΣ/ΕΛΟΚ στην υποστήριξη της ανύπαρκτης ISSO! Κοινοί κλέφτες του δημόσιου χρήματος! Κοινοί αθλητικοί απατεώνες: Όλοι οι απατεώνες των παλαιών διοικήσεων έκαναν τα στραβά μάτια στις απάτες χρήσης των δημόσιων σταδίων και της Sportdata από τις ψευδο-ομοσπονδίες και τους ιδιώτες-μέλη του ΔΣ/ΕΛΟΚ από το 1995 μέχρι το 2018, ενώ στη συνέχεια η επερχόμενη Αντιπολίτευση και σημερινή διοίκηση του απατεώνα Θεόδωρου Μαργαρίτη Α-Σιετή υποθάλπει τις ίδιες ψευδο-ομοσπονδίες συμμετέχουσα στις δραστηριότητές τους και δίνοντας στα μέλη τους κυρίαρχες θέσεις μέσα στη δομή της ΕΛΟΚ!!!

 

Ο Ένατος Οργανισμός της Shotokan Hellenic Karate Federation (HKF) στήθηκε από τον Γερόλυμπο με έδρα το γραφείο, που είχε νοικιάσει για την μαϊμού εταιρεία που είχε ανοίξει στο όνομα της Ελπίδας Χριστοδούλου με όνομα "Elpida Tours" για να παίρνει τα ταξίδια των αποστολών εξωτερικού της ΕΛΟΚ, με σκοπό να πάρει ο Γερόλυμπος την αντιπροσώπευση της Japan Karate Association στην Ελλάδα! Αλλά και εκεί απέτυχε και πήρε την αντιπροσώπευση του κυρίου ... Καράμπελα!!!

 

Το ATHENS OPEN 2013 στο Shotokan από την ανύπαρκτη Hellenic Karate Federation (HKF) την 6/12/2013 υπό την προεδρία του απατεώνα Χρήστου Μπουλούμπαση και με χρήση δημόσιων σταδίων και της Sportdata. Όλοι οι απατεώνες των παλαιών διοικήσεων έκαναν τα στραβά μάτια στις απάτες χρήσης των δημόσιων σταδίων και της Sportdata από τις ψευδο-ομοσπονδίες και τους ιδιώτες-μέλη του ΔΣ/ΕΛΟΚ από το 1995 μέχρι το 2018, ενώ στη συνέχεια η επερχόμενη Αντιπολίτευση και σημερινή διοίκηση του απατεώνα Θεόδωρου Μαργαρίτη Α-Σιετή υποθάλπει τις ίδιες ψευδο-ομοσπονδίες συμμετέχουσα στις δραστηριότητές τους και δίνοντας στα μέλη τους κυρίαρχες θέσεις μέσα στη δομή της ΕΛΟΚ!!!

 

Από σεμινάριο και εξετάσεις για Νταν της HKF στην Κέρκυρα, όπου συμμετέχουν ως προπονητές και εξεταστές οι Εμμανουέλα Ποντίδα, Ελπίδα Χριστοδούλου, Γιώργος Γερόλυμπος και Κέιβαν Γκάζι, υπό την προεδρία του απατεώνα Χρήστου Μπουλούμπαση και με χρήση δημόσιων σταδίων!

 

Ο ανίκανος, άχρηστος και δεκαπρόσωπος Λευτέρης Αυγενάκης τίποτα από όλα αυτά δεν βλέπει και εκτός από τους σημερινούς της νέας διοίκησης της ΕΛΟΚ, που υποθάλπει, κουκουλώνει και τις παλιές τεράστιες παρανομίες του Γερόλυμπου και της παρέας του, αφού ο αρχιαπατεώνας είναι χαϊδεμνένος της οικογένειας Μητσοτάκη!!! Γιατί τόσο καιρό δεν οριστικοποιείται ο Καταλογισμός των ανέγκριτων προϋπολογισμών της ΕΛΟΚ 2013-2018 και λιμνάζει στο γραφείο του Βαλεργάκη???

 

Και ο Δεύτερος Οργανισμός, λοιπόν, του Γερόλυμπου δεν έμεινε στα επιστολόχαρτα, αλλά απέδωσε και αυτός απολύτως στον ευφάνταστο απατεώνα!

 

Και οι δύο αυτοί οργανισμοί ψόφισαν εκεί κάπου στο 2017-18 και ο δημιουργός τους με την παρέα του ψόφισαν και αυτοί αμετάκλητα με την απόφαση της Επιτροπής Φίλαθλης Ιδιότητας τον Ιανουάριο του 2020!

 

Όλοι οι απατεώνες των παλαιών διοικήσεων έκαναν τα στραβά μάτια στις απάτες χρήσης των δημόσιων σταδίων και της Sportdata από τις ψευδο-ομοσπονδίες και τους ιδιώτες-μέλη του ΔΣ/ΕΛΟΚ από το 1995 μέχρι το 2018, ενώ στη συνέχεια η επερχόμενη Αντιπολίτευση και σημερινή διοίκηση του απατεώνα Θεόδωρου Μαργαρίτη Α-Σιετή υποθάλπει τις ίδιες ψευδο-ομοσπονδίες συμμετέχουσα στις δραστηριότητές τους και δίνοντας στα μέλη τους κυρίαρχες θέσεις μέσα στη δομή της ΕΛΟΚ!!!

Η εξέλιξη των γεγονότων μας έφερε τη σημερινή διοίκηση, η οποία με τα στραβοπατήματα και τις παρανομίες, που διαπράττει δεν υπάρχει αμφιβολία ότι θα έχει την ίδια τύχη!!!

 

Όλα τα διπλώματα Νταν Σότοκαν και Σίτο-ρίου από τους ανωτέρω οργανισμούς πετάξτε τα στα σκουπίδια, διότι κανένας δεν τα αναγνωρίζει, και ζητείστε πίσω τα λεφτά σας από τους κλέφτες, που σας τα πήραν!!!

 

Κανένα δίπλωμα Νταν δεν είναι γνήσιο αν δεν επιβεβαιώνεται από δημοσιευμένο Πίνακα Βαθμών Νταν της Ομοσπονδίας, που το εξέδωσε!

 

Όλοι οι προηγούμενοι οργανισμοί-μαϊμούδες αναγνωρίζουν μόνο τα διπλώματα Νταν που δίνουν οι ίδιοι και ΟΧΙ αυτά, που δίνουν οι άλλοι! Δηλαδή το απόλυτο χάος! Έχουμε, λοιπόν, είκοσι και βάλε Πυραμίδες Νταν-Μαϊμού με αρχηγούς τους ανωτέρω αναφερόμενους, που εισπράττουν για διπλώματα μαύρο χρήμα χωρίς αποδείξεις και όλοι με το ίδιο κοινό χαρακτηριστικό: ποτέ δεν δημοσιοποίησαν κανένα Μητρώο Νταν με ονόματα και ημερομηνίες των Νταν, που έχουν δώσει, ώστε να μην αποδεικνύεται το μαύρο χρήμα που έχουν εισπράξει!!!

 

Για όσους σκέπτονται να μου κάνουν μήνυση ή αγωγή, επειδή τους λέω ΑΠΑΤΕΩΝΕΣ για τα Νταν-Μαϊμού, τους εξηγώ ότι ήδη έχουν χάσει τις προθεσμίες, διότι τους αποκαλώ ΑΠΑΤΕΩΝΕΣ από το 2004 από αυτό το site! Και μάλιστα, το ότι δεν μου έχουν κάνει καμιά μήνυση ή αγωγή επί 18 χρόνια αποδεικνύει ότι ομολογούν και παραδέχονται ότι πραγματικά είναι ΑΠΑΤΕΩΝΕΣ!!!

 

 Γ – Οι Απατεώνες του Γουάντο-ρίου Καράτε και τα Νταν της Συμφοράς!  (Ενότητες)

Δεύτερη κατηγορία παρα-ομοσπονδιών Πυραμίδων Απάτης για Νταν-Μαϊμούδες Γουάντο-ρίου-ρίου Καράτε από άτυπες οργανώσεις (όλοι δίνουν Κύου και Νταν δικά τους)! Σε αυτό το στιλ παραδοσιαλκού καράτε όλα είναι συγκεχυμένα! Κάποτε υπήρχε ολοκληρωτική οργάνωση κάτω από τους υψηλόβαθμους στο Γουάντο-ρίου, αλλά και αυτοί έχασαν την αξιοπιστία τους ακόμα και μέσα στο στιλ τους δίνοντας ελεύθερο το πεδίο σε νέες παραφυάδες!

 

Η Πρώτη παρα-ομοσπονδία για το Wado-ryu Καράτε, που θα εξετάσουμε, είναι η International Wado Karate Union (IWKU) με ελληνικά ή ξενόγλωσσα διπλώματα των ... Φαραώ Χρήστου Μπουλούμπαση και Γρηγόρη Βόβλα.  ΕΚΛΕΙΣΕ

 

Στη διεύθυνση http://www.fightsports.gr/tag/iwku/ βρήκαμε την παλιά διαφήμηση:

Το ανοιχτό σεμινάριο από τον παράνομο πρόεδρο της ΕΛΟΚ και ταυτόχρονα προπονητή στο σύλλογό του και σε σεμινάρια και ταυτόχρονα εξεταστή βαθμών Νταν απατεώνα Χρήστο Μπουλούμπαση, πιόνι του Γερόλυμπου, επιβεβαιώνεται με την κάτω φωτό ότι γίνεται στο δημόσιο στάδιο των Άνω Λιοσίων και με την πλατφόρμα της Sportdata, που πληρώνει η ΕΛΟΚ! Με αυτό τον τρόπο τα λεφτά των εισπράξεων πάνε καθαρά στην τσέπη του Απατεώνα!

 

Ανωτέρω ο κορυφαίος Απατεώνας πρόεδρος της απόλυτα διεφθαρμένης ΕΛΟΚ διαφημίζεται θρασύτατα ως "ο Πρόεδρος που διδάσκει σε τεχνικά σεμινάρια" και από το FIGHTSPORTS!

 Η Απάτη της Πυραμίδας: Πληρώνεις στους από πάνω για να τα παίρνεις από τους από κάτω!!!

 

Ανωτέρω βλέπετε το διαφημιστικό του σεμιναρίου με τις λεπτομέρειες: Γίνεται στο δημόσιο στάδιο Ολυμπιακό Κέντρο Άνω Λιοσίων, διοργανώνεται από την ανύπαρκτη Παγκόσμια Οργάνωση International Wado Karate Union (I.W.K.U.)  ΕΚΛΕΙΣΕ , από τον Bouloubasis Christos, 8 dan W.K.F. (ανάθεμα κι αν ξέρει να γράψει το όνομά του στα αγγλικά και με το δίπλωμα αγοραστό από τα σκουπίδια της WKF), διάρκεια σεμιναρίου 3 ώρες και τα λεφτά  μαύρα και στην τσέπη! Ή είσαι Κορυφαίος Απατεώνας ή δεν είσαι!!!

 

Με τα 8 Νταν της WKF ο Μπουλούμπασης έχει ξεπεράσει ακόμα και τον Μιγιάγκι του "Karate Kid", που έπιανε ... μύγες στον αέρα με τα ξυλάκια! Ο Μπουλούμπασης τις πιάνει ... δύο-δύο!!! (Μη γελάς! Εσύ μπορείς να το κάνεις αυτό?)

 

Και ανωτέρω πολλαπλές κλοπές του δημόσιου χρήματος από τον Απατεώνα Μπουλούμπαση, μέλος του ΔΣ και πρόεδρο της ΕΛΟΚ και ταυτόχρονα επαγγελματία προπονητή, με τα ετήσια πρωταθλήματα Wado-ryu μέσω της ΕΛΟΚ με τα καθαρά και μαύρα κέρδη στις τσέπες σε δημόσια στάδια με την Sportdata πάντα!

 

Και αυτόν τον κλέφτη και απατέωνα οι ανίκανοι και άχρηστοι της Γενικής Γραμματείας Αθλητισμού τον είχαν και Διευθυντή στη Σχολή προπονητών του 2014 και υπέγραφε τα διπλώματα των προπόνητών καράτε! Οι παρανομίες του, όμως, ήταν τόσες πολλές, που κάποτε ξύπνησε και τον μάγκωσε η Επιτροπή Φιλάθλου Πνεύματος και του έρριξε στο κεφάλι 18 μήνες στέρηση της φίλαθλης ιδιότητας!!!

 

Παρ' όλα αυτά ο Κορυφαίος Απατεώνας έξακολουθεί να έχει διπλωματούχους ηλίθιους οπαδούς, όπως τον Μάριο Σιταρά, ο οποίος αποκαλεί τον Κορυφαίο Απατεώνα "Δάσκαλό του" και του πλέκει το εγκώμιο ως ηθικού και φιλόσοφου "δασκάλου του καράτε" με "ιερή αποστολή" να είναι προπονητής ενώ ταυτόχρονα είναι από το 1999 μέχρι το 2009 μέλος του ΔΣ/ΕΛΟΚ και από το 2009 μέχρι το 2018 πρόεδρος της ΕΛΟΚ παράνομα!!! Και μάλιστα όταν ο ίδιος ο Μπουλούμπασης δηλώνει στα δικαστήρια ότι είχε καταθέσει την άδεια άσκησης επαγγέλματος του προπονητή στην ΕΛΟΚ εδώ και 25 χρόνια για να είναι μόνο διοικητικός!!!

Τέτοιες αποδείξεις ότι το καράτε βγάζει ηλιθίους σαν τον Σιταρά, τέως μέλος του ΔΣ/ΕΛΟΚ και νυν οπαδό του Μπουλούμπαση από την ... εξέδρα (!), έχουμε πολλές!!! Για ποιά ηθική του "δασκάλου του" μιλάει ο Σιταράς, όταν ο δάσκαλος αυτός παραβαίνει επί 19 χρόνια βασικά άρθρα του αθλητικού νόμου και διαπράττει αναρίθμητες απάτες στην καθημερινότητά του ως πρόεδρος της ΕΛΟΚ και ταυτόχρονα επαγγελματίας προπονητής???

 

Θα ήταν αμέλεια και αφέλεια αν δεν αποτείνουμε φόρο τιμής σε αυτό το σημείο στην σημερινή διοίκηση της ΕΛ. Ο. Καραλαμόγιων ανωτέρω, που έχουν εξασφαλίσει συγχωροχάρτια και νευραλγικές θέσεις για τα μέλη των παλαιών διοικήσεων, όπως ο Μπουλούμπασης, αφού και η παράταξη της παλιάς Αντιπολίτευσης και σημερινής διοίκησης διατηρούσε και δικούς της ανθρώπους ως μέλη των παλιών ΔΣ και ταυτόχρονα προπονητές, όπως π.χ. ο Γιώργος Μπίκας και ο Γιώργος Κοσμίδης, αλλά και τεχνικούς πιόνια και αχυράνθρωπους του Γερόλυμπου, όπως οι Άρης Κραββαρίτης και Κώστας Γκουβούσης! Άλλωστε υπήρχε αρκετός χώρος, αφού από το 1999 μέχρι το 2018 στα 11 μέλη των ΔΣ τα 7-9 ήταν πάντα και προπονητές ως συνεργαζόμενοι απατεώνες όλοι τους σε αυτό τον τομέα!!!

 

Να μην ξεχάσουμε, όμως, και τον κύριο Γρηγόρη Βόβλα, πιόνι και αυτός του Γερόλυμπου, αρχικά απλό μέλος του ΔΣ και μετέπειτα Ταμία της ΕΛΟΚ χωρίς καμιά γνώση από λογιστικά και μάλιστα από βιβλία Γ΄ Κατηγορίας, που κρατάει η ΕΛΟΚ! Στην άνω φωτό δίνει σεμινάρια Wado-ryu Καράτε στην επαρχία σε δημόσιο στάδιο και το ... χρήμα στην τσέπη και στην κάτω ... διδάσκει στη Σχολή Προπονητών του 2014 με την ηλίθια ΓΓΑ να τον δέχεται ως εκπαιδευτή των υποψηφίων προπονητών, ενώ ταυτόχρονα ήταν Ταμίας της ΕΛΟΚ!

Θέλει φιλοσοφία να καταλάβει κανείς ότι ο διδάσκων σε τεχνικά σεμινάρια είναι προπονητής και ο εκπαιδευτής των υποψηφίων προπονητών είναι ανώτερης στάθμης προπονητής και άρα έχει κώλυμα στο να είναι ταυτόχρονα μέλος του ΔΣ???

 

Όπως γίνεται φανερό από τα ανωτέρω οι οργανισμοί από τους οποίους έδιναν, αν έδιναν και όσα έδωσαν, Νταν οι ανωτέρω δύο "αξιωματούχοι" του Wado-ryu είναι Καρα-Μαϊμούδες, η ΠΟΠΚ δεν αναγνωρίζει αυτά τα διπλώματα και πετάξτε τα στα σκουπίδια!!!


Η Δεύτερη παρα-ομοσπονδία για το Wado-ryu Καράτε, που θα εξετάσουμε, είναι η "Wado International Karate Federation" (WIKF) με επί κεφαλής τον ... Φαραώ Ηλία Χρήστου.  ΕΚΛΕΙΣΕ

 

Το Wado International Karate του Ηλία Χρήστου παρουσιάζει δυο-τρεις σειρές από βίντεο στις διευθύνσεις

https://www.youtube.com/watch?v=X075ebzqCfg  και

https://www.youtube.com/watch?v=g6JHunn-6W0

όπου αναφέρεται "ΗΛΙΑΣ ΧΡΗΣΤΟΥ 6 DAN ΚΑΡΑΤΕ WADO RYU, ΕΛΛΑΔΑ, ΑΘΗΝΑ! Ο ΤΕΧΝΙΚΟΣ ΚΑΙ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΟΣ ΣΥΝΕΡΓΑΤΗΣ ΤΟΥ ΑΘΛΗΤΙΚΟΥ ΚΕΝΤΡΟΥ ΝΕΟΥ ΦΑΛΗΡΟΥ!
Συνεπώς ο Ηλίας Χρήστου ήταν προπονητής του συλλόγου του στο Φάληρο πράγμα που αποδεικνύεται και από την επόμενη φωτό!

Αναφέρει τον εαυτό του ως "Πρόεδρο της WIKF Ελλάδος" στην πρώτη προπονητική ημερίδα της WIKF Ελλάδος!

Η WIKF εμφανίστηκε αρχικά σε συνεργασία με το Wado-ryu του Ηλία Χρήστου, στη συνέχεια εμφανίστηκε αυτόνομη και μετά πέρασε στα χέρια του Άγγελου Γκόργκα, όπου και δείχνει να βρίσκεται σήμερα! Εκτός αν ατόνισε και χάθηκε! Το βέβαιο είναι ότι όσα Νταν τυχόν έδωσε στην Ελλάδα δεν αναγνωρίζονται από την ΠΟΠΚ!


Η Τρίτη παρα-ομοσπονδία για το Wado-ryu Καράτε, που θα εξετάσουμε, είναι η Wado-ryu International Karate-do Federation – Greece (WIKF-Greece). Εδώ ο ... Φαραώ είναι Άγγλος, που υποστηρίζεται από ελληνικά σωματεία!  ΕΚΛΕΙΣΕ

 

Για κάποιο χρονικό διάστημα ερχόταν ένας Άγγλος δάσκαλος στην Ελλάδα και έκανε σεμινάρια στην Αθήνα και στην Εύβοια! Το site της WIKF είναι το  https://www.wikf.com/index.php με Founder and Grandmaster τον Tatsuo Szuki, 8th Dan Hanshi, και Board Members τους World Chief Instructor Jon Wicks, 8th Dan (England), Chairman τον Mathieu Beysen (Belgium), Chairman  (In Memoriam) τον William Millerson, 8th Dan (Curacao), και General Secretary τον Dan Wallis, 8th Dan (Canada)

Από το ίντερνετ βρήκαμε τις επόμενες διοργανώσεις στην Ελλάδα:

Στην άνω φωτό διακρίνονται να προπονούνται από προπονητή της WIKF άτομα από συλλόγους, που τελευταία το έχουν γυρίσει στο Shito-ryu του Γιώργου Πελέκη!!! Όλοι οι τρελοί στο ... καράτε!!! Πιθανόν να έχεο κρατήσει επαφές με την WIKF ο επομενος οργανισμός του Άγγελου Γκόργκα!

Η WIKF εμφανίστηκε αρχικά σε συνεργασία με το Wado-ryu του Ηλία Χρήστου, στη συνέχεια εμφανίστηκε αυτόνομη και μετά πέρασε στα χέρια του Άγγελου Γκόργκα, όπου και δείχνει να βρίσκεται σήμερα! Εκτός αν ατόνισε και χάθηκε! Το βέβαιο είναι ότι όσα Νταν τυχόν έδωσε στην Ελλάδα δεν αναγνωρίζονται από την ΠΟΠΚ!


Η Τέταρτη παρα-ομοσπονδία για το Wado-ryu Καράτε, που θα εξετάσουμε, είναι η Ακαδημία Γουάντο-ρίου «Τατσούο Σουζούκι» με επί κεφαλής τον ... Φαραώ Άγγελο Γκόργκα.

 

https://www.karate-academy.gr/hellenic-japanese-karate-academy-t-suzuki/%ce%b7-%cf%83%cf%87%ce%bf%ce%bb%ce%ae/

Η Σχολή είναι του Άγγελου Γκόργκα και ονομάζεται Ελληνοϊαπωνική Ακαδημία Καράτε,  

Αναφέρει επίσης ότι: Ύλη για Εξετάσεις για Νταν, Σε πόσο καιρό τη μαύρη ζώνη? Σε έξι χρόνια!

ΠΡΟΣΟΝΤΑ:

Σεπτέμβριος 2013 – Διορισμός από την WIKF ως αρχιεκπαιδευτής (chief instructor) του WADO INTERNATIONAL KARATE-DO στην Ελλάδα.

Σεπτέμβριος 2020 – Τοποθέτηση ως μέλος της τεχνικής επιτροπής της Ελληνικής Ομοσπονδίας Καράτε (ΕΛΟΚ), Διπλωματούχος εξεταστής ΕΛΟΚ

Αύγουστος 2022 – Τοποθέτηση ως μέλος στη τεχνική επιτροπή της Παγκόσμιας Ομοσπονδίας WADO RYU (WIKF) η οποία αποτελείται από 8 δασκάλους σε όλο τον κόσμο.

 

Μας είναι άγνωστη αυτή η Σχολή και ο εκπαιδευτής της, αλλά ισχύουν όσα έχουμε πει για την αποκλειστικότητα της ΠΟΠΚ στα παραδοσιακά στιλ καράτε! Επομένως και αυτής της Σχολής τα διπλώματα είναι άχρηστα διότι δεν τα αναγνωρίζει η ΠΟΠΚ, ακόμα και αν προέρχονται από την αλλοδαπή WIKF!


Η  Πέμπτη παρα-ομοσπονδία για το Wado-ryu Καράτε, που θα εξετάσουμε, είναι η "Suzuki Ha Karate Do Wado Ryu" και έχει αρχηγό την τελευταία σύζυγο του Τατσούο Σουζούκι Ελένη Λαμπίρη-Σουζούκι.

 

Την αγγλική οργάνωση θα την βρείτε στη διεύθυνση https://suzukiha.com/ohtsukagr.php ως Suzuki Ha Karate Do Wado Ryu με την Ελένη Λαμπίρη Σουζούκι να κατέχει δεσπόζουσα θέση!

Επίσης, τον Ελληνικό σύλλογο θα τον βρείτε στη διεύθυνση https://www.facebook.com/Karate.Kefalonia

Άνω η κα Λαμπίρη και κάτω τα διπλώματά της 7ου Νταν!

Ισχύουν τα ίδια όσα έχουμε για την αποκλειστικότητα της ΠΟΠΚ στα παραδοσιακά στιλ καράτε στην Ελλάδα και άρα δεν αναγνωρίζονται ούτε τα διπλώματα της κας Λαμπίρη ούτε όσα αυτή ή ο οργανισμός της δίνουν στην Ελλάδα!


Η  Έκτη παρα-ομοσπονδία για το Wado-ryu Καράτε, που θα εξετάσουμε, είναι η "Greece Wado Kai Gi Yu Jin", όπου εμφανίζεται ο σύλλογος "Λυσίμαχος" του Γιώργου Μαρκάκου με σύνδεση με την Japan Karate Wadokai και δασκάλους της που επισκέπτονται την Ελλάδα!

 

Οι μόνες πληροφορίες μας είναι από την επόμενη δημοσίευση!

Ισχύουν τα ίδια όσα έχουμε για την αποκλειστικότητα της ΠΟΠΚ στα παραδοσιακά στιλ καράτε στην Ελλάδα και άρα δεν αναγνωρίζονται τα διπλώματα αλλοδαπού οργανισμού στην Ελλάδα!

 Δ – Οι Απατεώνες του Γκότζου-ρίου Καράτε και τα Νταν της Συμφοράς!  (Ενότητες)

Τρίτη κατηγορία παρα-ομοσπονδιών Πυραμίδων Απάτης για Νταν-Μαϊμούδες Γκότζου-ρίου-ρίου Καράτε από άτυπες οργανώσεις (όλοι δίνουν Κύου και Νταν δικά τους):

 

Η Πρώτη παρα-ομοσπονδία για το Goju-ryu Καράτε, που θα εξετάσουμε, είναι η International Karate-do Goju-kai Association - Hellas (I.K.G.A.-Hellas) με επί κεφαλής τον ... Φαραώ Πέτρο Πάση.

 

Ο Πέτρος Πάσης ήταν από τους πρώτους, που εντάχθηκαν στην ΕΟΕΚ/ΕΛΟΚ με ανεξέλεγκτη ροπή προς το ... παραμύθι! Το 1992 ως επίτιμος Πρόεδρος της ΕΟΕΚ με ειδίκευση στη γμησιότητα των διπλωμάτων καράτε μου ανατέθηκε από το ΔΣ να ελέγξω τα διπλώματα όλων των δασκάλων, που ήταν περί τα 250 (ή 350?) από το πρώτο Νταν μέχρι όσο είχαν! Τα περισσότερα ήταν εντάξει και άλλα δεν άντεξαν τον έλεγχο ως μαϊμουδένια!

Ο Πάσης μας έφερε ένα δίπλωμα στα γιαπωνέζικα με το όνομά του στα αγγλικά,αλλά άλλο όνομα στα ιαπωνικά! Το δεχθήκαμε για να μη γίνει τέτοιου είδους αποκάλυψη, αλλά η συνέχεια της προσκόλλησής του σε όποιο έπαιρνε τα ηνία στην ΕΟΕΚ/ΕΛΟΚ ήταν και το σήμα κατατεθέν για αυτόν! Εντάχθηκε στους υποστηρικτές του Γερόλυμπου από την πρώτη στιγμή και εναντίον μου την εποχή της σύγκρουσης το 1994-1995 ξεχνώντας αμέσως την υποστήριξη που του παρείχα από το περιοδικό ΔΥΝΑΜΙΚΟ επί 15 χρόνια!

Ο Πέτρος Πάσης είχε όλα τα χρόνια μια ιστοσελίδα με τίτλο International Karate-do Goju-kai Association - Hellas, αλλά ποτέ δεν υπήρξε αυτός ο οργανισμός και ποτέ δεν ήταν μέλος του International Karate-do Goju-kai Association, όπως ισχυριζόταν! Το παραμύθι πήγαινε σύννεφο!!!

 

Για όλα τα χρόνια του στην ΕΛΟΚ ήταν ταυτόχρονα και προπονητής και μέλος του ΔΣ υπό μορφή οσφυοκάμπτη αχυράνθρωπου! Ήταν ένας από αυτούς που υπέγραφαν ότι του έβαζαν κάτω από το χέρι χωρίς να ρωτάει πολλά φτάνει να τον συντηρούσαν στη μίζερη θέση του!

Σήμερα η έκταση της οργάνωσής του έχει ξεθυμάνει και ο ίδιος έχει να δημοσιεύσει στο λογαριασμό του Facebook δραστηριότητές του από το 2016! Συμμετέχει σαν όνομα και πάλι στις επιθυμίες των νικητών των εκλογών στην ΕΛΟΚ φτάνει να ακούγεται κάπου το όνομά του και να παριστάνει τον "δάσκαλο"!!!

 

Η ανωτέρω καταχώρηση είναι από το 2013 (?)!

 Η Απάτη της Πυραμίδας: Πληρώνεις στους από πάνω για να τα παίρνεις από τους από κάτω!!!

 

Η ανωτέρω καταχώρηση είναι από το 2016 στο https://www.facebook.com/peterpassis/!  Από το 1999, που βγήκε ο αθλητικός νόμος ο Πάσης ήταν παράνομο μέλος του ΔΣ της ΕΛΟΚ, διότι ήταν και επαγγελματίας προπονητής, και αυτό τον έκανε υποχείριο του Γερόλυμπου, πράγμα που το απολάμβανε κιόλας!

 

Η ΠΟΠΚ δεν έχει σε καμιά απολύτως υπόληψη τα διπλώματα του Goju-ryu του ίδιου του Πέτρου Πάση και πολύ περισσότερο αυτά που έδινε αυτός στους μαθητές του!

 


Η Δεύτερη παρα-ομοσπονδία για το Goju-ryu Καράτε, που θα εξετάσουμε, είναι η "JKF Goju-kai Karate-do Greece" με επί κεφαλής τον ... Φαραώ Δημήτρη Τσακατάνη.

Αυτή υποτίθεται ότι είναι μέλος της JKF = Japan Karate Federation, αλλά δεν βλέπω αυτό να επιβεβαιώνεται από πουθενά!

 

Οι δραστηριότητες αυτής της οργάνωσης περιορίζονται στις δραστηριότητες ενός και μόνο συλλόγου, οι οποίες ήδη έχουν νοθευτεί από τις πεποιθήσεις του Δημήτρη Τσακατάνη να επιδιώκει και να αισθάνεται περήφανος για τα πληρωμένα μαϊμού-διπλώματα της WKF, που δίνει ο Αντόνιο Εσπίνος, πρόεδρος της WKF, για να παραμυθιάζουν οι ηλίθιοι τους περισσότερο ηλίθιους!!!

 

Δημοσιεύσεις των δραστηριοτήτων του συλλόγου αυτού βλέπουμε μόνο στο

https://www.gojuryu.gr/jkfgojukai/index.php/el/ και ...

 

... και στο  https://www.facebook.com/JkfGojuKaiKarateByDtsakatanis/ ...

 

... ένώ κάποτε είχα βρει και το από 29/5/2005 επόμενο έγγραφο αντιπροσώπευσης για την "JKF GOJUKAI KARATE GREECE", που δεν το βρίσκω τώρα και άρα η αντιπροσώπευση αυτή θα έχει διακοπεί!

Γενικά, όμως, ο Δημήτρης Τσακατάνης δεν δημοσιεύει τα δικά του διπλώματα, δεν δημοσιεύει τα διπλώματα που δίνει στους μαθητές του και δεν δημοσιεύει πίνακα των Νταν που έχει δώσει! Μου μυρίζεται λάκκος στη φάβα! (Η φάβα είναι το Goju-ryu-Greece και "λάκκος" σημαίνει ... απάτη!)

 

Η παρουσία και βαρύτητα του Γκότζου-κάι του ενός συλλόγου του Δημήτρη Τσακατάνη είναι αμελητέα και όπως είναι προφανές η ΠΟΠΚ δεν αναγνωρίζει τα δικά του διπλώματα και όσα διπλώματα Νταν δίνει στους μαθητές του!

 Ε – Οι Απατεώνες του Σίτο-ρίου Καράτε και τα Νταν της Συμφοράς!  (Ενότητες)

Τέταρτη κατηγορία παρα-ομοσπονδιών Πυραμίδων Απάτης για Νταν-Μαϊμούδες Σίτο-ρίου Καράτε από άτυπες οργανώσεις, αστικές εταιρίες και αλλοδαπές ομοσπονδίες ή ανεξάρτητους δασκάλους (όλοι δίνουν Κύου και Νταν δικά τους):

 

Ε1 - Η Πρώτη παρα-ομοσπονδία για το Shito-ryu Καράτε, που θα εξετάσουμε, είναι μίγμα των "Οργάνωση Shito-ryu", "Kobe Osaka International" και "International Shito-ryu Organization" (ISO) των ... Φαραώ Γερόλυμπου-Τσόγκα-Παπαδημητρόπουλου.  ΕΚΛΕΙΣΕ

 

Η εν λόγω καρα-κομπίνα, διότι περί κομπινάρας πρόκειται και ούτε καν περί παρα-ομοσπονδίας (!), στήθηκε από τον Γιώργο Γερόλυμπο και τον Γιώργο Τσόγκα από το 1990, που η ΕΟΕΚ αναγνωρίστηκε από τη ΓΓΑ και κανένας δεν το είχε πάρει χαμπάρι! Από τότε το μυαλό του Γερόλυμπου "είχε δει" την εξέλιξη της ΕΟΕΚ και τις επιχορηγήσεις που θα έπαιρνε, είχε πιάσει "στασίδι" στο ΔΣ της ΕΟΕΚ και είχε βρει και συνεργάτη (τον Τσόγκα) να του μαζέψει συλλόγους-ψήφους στη Γενική Συνέλευση μέσω του στιλ του Σίτο-ρίου!

Αριστερά, ο γνήσιος "εραστής της τέχνης του καράτε" Γιώργος Τσόγκας! Αλλά δεν του βγήκε και παρέμεινε "εραστής του ... εαυτού του"!!!

Ο Τσόγκας άρχισε καράτε στην Πάτρα το 1985 σαν μαθητής του Μπουλούμπαση και είχε τότε καφέ ζώνη! Φόρεσε μόνος του τη μαύρη, 1ο Νταν, μετά από 2-3 χρόνια άλλαξε στιλ και πέρασε στο Σίτο-ρίου του Δημήτρη Ζεύκη και ίσως πήρε το 2ο Νταν, στη συνέχεια άλλαξε δάσκαλο στο Σίτο-ρίου και πήγε κοντά σε έναν Γάλλο, που του έδωσε το 3ο Νταν, και τέλος, μαζί με τον Ανδρέα Παπαδημητρόπουλο, ιδρύουν σε πρώτη φάση σύλλογο και τον εγγράφουν στην ΕΟΕΚ με ονομασία "Αθλητικός Σύλλογος ΟΡΓΑΝΩΣΗ SHITO-RYU KARATE" και μέσω αυτού προσηλυτίζουν και άλλους στο Σίτο-ρίου!

Οι δουλειές πάνε καλά, αλλά θέλουν και διεθνή αναγνώριση! Σε δεύτερη φάση, λοιπόν, κόλλησαν στην "Kobe Osaka International" του Άγγλου Τόμυ Μόρις, τεχνικού που έφερε ο Γερόλυμπος στην Ελλάδα από την Παγκόσμια και είχε αναπτύξει δικό του Διεθνές Δίκτυο Σίτο-ρίου, και ο οποίος ίσως έδωσε στον Τσόγκα το 4ο Νταν, και γίνονται παράρτημά της στην Ελλάδα!

Τρία χρόνια δούλευαν την "ευρω-κομπίνα" και οι τρεις! Έπιασε ο Γερόλυμπος μια θέση στο ΔΣ/ΕΟΕΚ, την ενίσχυσε με μια θέση στο ΔΣ της Παγκόσμιας, έπεισε ο Γερόλυμπος 20 συλλόγους Σότοκαν δικούς του (η Βασίλω πρώτη και καλύτερη με δεύτερη τη σουπιά τον Γκουβούση!), έφτιαξε και ο Τσόγκας 20 συλλόγους Σίτο-ρίου και τότε, πανίσχυροι πλέον, έσκασαν το πραξικόπημα του τέλους του 1994 και επιβλήθηκαν αριθμητικά στην ΕΟΕΚ! Ταυτόχρονα οι Γερόλυμπος και Τσόγκας άρχισαν να πουλάνε Σίτο-ρίου στον Ζαχόπουλο εξαπατώντας τον ίδιο και όλους τους δικούς του! Άλλο κορόιδο αυτός, γιατί δεν είχε καμιά ανάγκη από κανένα στιλ για να μπει ισότιμα με όλους τους άλλους συλλόγους στην ΕΟΕΚ το 1994 (φωτό αριστερά με τον Τόμι Μόρις)!!!

Παράλληλα, επειδή το καράτε ΔΕΝ ήταν Ολυμπιακό Άθλημα και επειδή ο Γερόλυμπος είχε στόχο μια θέση στην Ολυμπιακή Επιτροπή (ΕΟΕ), έπιασε ο Γερόλυμπος τον κουμπάρο του, που ήταν στο ΔΣ του Χόκεϊ, το οποίο είχε μόνο 5-6 συλλόγους και δεν είχε την αναγνώριση της ΓΓΑ, τον έπεισε ότι με 20 συλλόγους (τον βλάκα, διότι αρκούσαν 5 σύλλογοι, αφού ακόμα ίσχυε ο νόμος 75/1975) καράτε θα έπαιρνε το Χόκεϊ την αθλητική αναγνώριση από τη ΓΓΑ με μόνο αντάλλαγμα να έμπαινε ο Γερόλυμπος εκπρόσωπος του Χόκεϊ στην ΕΟΕ, και αρπάζουν Γερόλυμπος και Τσόγκας και την ομοσπονδία του Χόκεϊ με συλλόγους καράτε!!!

1995-1996  ==> Η ΕΟΕΚ, λοιπόν στα χέρια του Γερόλυμπου και το Χόκεϊ στα χέρια του Τσόγκα με τον Γερόλυμπο εκπρόσωπο στην ΕΟΕ! Δεν περνάνε λίγοι μήνες, που πήρε η Αθήνα το 1996 τους Ολυμπιακούς του 2004 και γλυκαίνεται ο Τσόγκας από το χρήμα και τη δόξα, που έπεφταν στο Χόκεϊ! Άρχισε να ... κάνει κοιλιά από τις ... ταβέρνες και ταυτόχρονα να καλοβλέπει για τον εαυτό του τη θέση του Χόκεϊ στην ΕΟΕ! Του σκάει το παραμύθι του Γερόλυμπου και του παίρνει τη θέση στην ΕΟΕ με αποτέλεσμα να γίνουν μοιραία από δυό χωριά χωριάτες και δικαστικά και ενδο-ομοσπονδιακά με κομβικό πρόσωπο πλέον τον Ανδρέα Παπαδημητρόπουλο, ό οποίος από τη ζώνη ... πριν από την άσπρη, που του άξιζε, βρέθηκε στο 2ο Νταν με τον Τσόγκα και με ... πύραυλο στο 6ο Νταν με τον Μόρις, μετά το σουτάρισμα του Τσόγκα από το καράτε, συνεχίζοντας με τον Γερόλυμπο την περίφημη "Kobe Osaka International-Hellas (ΚΟΙ)" (σαν τρένο δεν μοιάζει?)!!! Ιδού και το site της εποχής μετά από αγώνες και με επαίνους όλων των αρχι-λαμόγιων του καράτε της εποχής! Τώρα φυσικά τα έχουν σβήσει όλα!!!  ΕΚΛΕΙΣΕ

 

Παράδειγμα αγώνων της ιδιωτικής ΚΟΙ σε στάδιο του δημοσίου και με την Sportdata, που πλήρωνε η ΕΛΟΚ

 

Βεβαίως όλοι οι απατεώνες-καραγκιόζηδες εντός και εκτός ΕΟΕΚ τα έβλεπαν αυτά και καμιά κυρία δεν μιλούσε! Γιατί? Διότι απλούστατα όλοι έκαναν τα ίδια με την ανίκανη και άχρηστη Γενική Γραμματεία Αθλητισμού να κοιμάται με τα τσαρούχια χωρίς να βλέπει τους αθλητικούς εγκληματίες μέσα σε μια ομοσπονδία, που επιχορηγεί!

     

 Η Απάτη της Πυραμίδας: Πληρώνεις στους από πάνω για να τα παίρνεις από τους από κάτω!!!

 

Διωγμένος ο Τσόγκας από την ΕΟΕΚ κολλάει δίπλα στον Χαγιάσι και έφτασε το 6ο Νταν σε χρόνο ρεκόρ και με 15 συλλόγους δίπλα του!!!  ΕΚΛΕΙΣΕ

Ταυτόχρονα τσακώνεται ο Γερόλυμπος με τον Τόμι Μόρις και Γερόλυμπος με Παπαδημητρόπουλο αφήνουν την "KOBE" του Tommy και πλέον ιδρύουν σε τρίτη φάση την νέα ψευδο-ομοσπονδία "International Shito-ryu Organization" (ISO), η οποία δίνει φυσικά αβέρτα διπλώματα Νταν εισπράττοντας μαύρο χρήμα από τους ηλίθιους!!! Για παράδειγμα ένα πρώτο Νταν σαν το επόμενο έπιανε από 150 μέχρι 250 ευρώ εκείνη την εποχή ανάλογα με το πόσο ... μαλάκας ήταν εκείνος, που θα το πλήρωνε!!!  ΕΚΛΕΙΣΕ

 

Παράδειγμα αγώνων του ιδιωτικού Shito-ryu (ISO) στη μεταβατική περίοδο ακριβώς μετά την ΚΟΙ σε στάδιο του δημοσίου και με την Sportdata, που πλήρωνε η ΕΛΟΚ!

 

Το επόμενο δίπλωμα του 1ου Νταν είναι της ανύπαρκτης ISO  ΕΚΛΕΙΣΕ , δηλαδή για τα σκουπίδια, εκδόθηκε την 25/5/2012 και μαζί του θα εκδόθηκαν και άλλα παρόμοια 1ου, 2ου, 3ου και 4ου Νταν (!), το υπογράφει ο Γιώργος Γερόλυμπος ως "Chairman της ISO", αλλά χωρίς να είναι νόμιμος εκπρόσωπος με έγγραφα κάποιου τέτοιου οργανισμού (!) και φέρει τον αύξοντα αριθμό 262! Επομένως, 262 διπλώματα επί 200 € κατά μέσο όρο μας κάνουν 52.400 € μόνο από πρώτα Νταν και έχουμε και δεύτερα και τρίτα και τέταρτα ... κομματάκι πιο ακριβά για τους υψηλά ιστάμενους μαλάκες!!! Συνεπώς, ο Γερόλυμπος αποδεικνύεται και αυτός "κατά συρροή σαδιστής", διότι τύπωνε τα διπλώματά του σε χαρτόνι και όχι σε ... χαρτί υγείας!!!

Με κλικ στις μικρές φωτό βλέπετε και το ... "Σπίτι των Νταν" στην Πάχη των Μεγάρων!!!

 

 

Και ο κόσμος του καράτε αγοράζει τα σκουπίδια του Γερόλυμπου και του Παπαδημητρόπουλου!

Μέχρι τους Ολυμπιακούς του 2004 σουτάρει ο Τσόγκας τον Γερόλυμπο και τους συλλόγους του από το Χόκεϊ και σουτάρει ο Γερόλυμπος τον Τσόγκα και τους συλλόγους του από την ΕΛΟΚ πλέον!!! Μένει ο Τσόγκας με το ... "τέως" στο καράτε και μένει και ο Γερόλυμπος με το ... "τέως" στην ΕΟΕ!

Αρπάζει στη συνέχεια ο Γερόλυμπος το Τρίαθλο για να μη χάσει την ΕΟΕ και έρχεται ο Τσόγκας στην ΠΟΠΚ του παραδοσιακού καράτε με 11 συλλόγους, όπου τον δεχόμαστε για να υποβάλλουμε την αίτηση με 20 συλλόγους για την αναγνώριση της ΓΓΑ!

Ακριβώς τον Φεβρουάριο του 2004 σουτάρει η Αγγελοπούλου τον Γερόλυμπο από το "Αθήνα 2004"!!!

Στο τέλος του 2004, όμως, τσινάει και ο Παναγιώτης Δρακόπουλος, δεν έρχεται να κάνει εκλογές στην ΠΟΠΚ και στην αρχή του 2005 θέλει να διώξει τον Περσίδη από την ΠΟΠΚ! Προσβάλλουν την έλλειψη ΔΣ στην ΠΟΠΚ οι Δρακόπουλος και Τσόγκας και κερδίζει ο δεύτερος το δικαστήριο παίρνοντας προσωρινή διοίκηση (2005)! Τα βρίσκουν στη συνέχεια και συνεργάζονται Τσόγκας και Δρακόπουλος πετώντας έξω τον Περσίδη από την ΠΟΠΚ, αλλά η εξέλιξη απέδειξε το περίφημο: "ΠΟΥ ΠΑΤΕ ΡΕ ... ΚΑΡΑΜΗΤΡΟΙ!" και η ΠΟΠΚ μένει τελικά στα χέρια του Περσίδη μετά από 2,5 χρόνια δικαστηρίων (2007)! Θέλατε δεν θέλατε βάλαμε και την ... Κοκκινοσκουφίτσα, που στο τέλος τα παίρνει όλα!!!

 Η Απάτη της Πυραμίδας: Πληρώνεις στους από πάνω για να τα παίρνεις από τους από κάτω!!!

 

Ο Τσόγκας εξαφανίστηκε από το καράτε και πληρώνει νομίζω κάτι πρόστιμα, γιατί τον έπιασαν να πουλάει ... "μόρια" σε γονείς για τα παιδιά τους από το Χόκεϊ!

 

 Δεν θέλει συζήτηση ότι όλα τα διπλώματα Shito-ryu Καράτε των:  "Οργάνωση Shito-ryu Karate", η οποία ψόφισε, "Kobe Osaka International-Hellas" (KOI-Hellas), η οποία επίσης ψόφισε, και "International Shito-ryu Organization" (ISO), η οποία επίσης καρα-ψόφισε είναι σκουπίδια για την ΠΟΠΚ! Το φυσικό επακόλουθο είναι και όλα τα επόμενα από οπουδήποτε διπλώματα, όσων πήραν επόμενα, με βάση προηγούμενα των ανωτέρω οργανισμών είναι άκυρα, διότι βασίστηκαν σε διπλώματα ανύπαρκτων οργανισμών!!


Ε2 - Η Δεύτερη παρα-ομοσπονδία για το Shito-ryu Καράτε, που θα εξετάσουμε, είναι η "International Shitoryu-Shotokan Organization" (ISSO) των ... Φαραώ Γερόλυμπου, Ποντίδας, Χονδροματίδη, Γκάζι και Ζαρουχλιώτη.  ΕΚΛΕΙΣΕ  (Ενότητες)

 

Αυτή είναι κορυφή στις απάτες της διεφθαρμένης ΕΛΟΚ και των ανθρώπων της, αλλά και κορυφαία απόδειξη της διαφθοράς και της ανικανότητας της ΓΓΑ!

Η ISSO δεν είχε καταστατικό, δεν είχε καμιά άλλη νομιμοποίηση, κάλυπτε θρασύτατα στιλ καράτε μέσα στην ΕΛΟΚ χωρίς η ΕΛΟΚ να έχει στιλ καράτε, διοργάνωνε αγώνες μέσα στην ΕΛΟΚ σε δημόσια στάδια και με την πλατφόρμα της Sportdata, που πλήρωνε η ΕΛΟΚ, έκανε εξετάσεις και πούλαγε Νταν, δημιούργησε δίκτυο προπονητών σε έναν ανύπαρκτο οργανισμό, εισέπραττε από αγώνες, από σεμινάρια, από εξέταστρα Νταν σε αθλητές και προπονητές, με τα Νταν τα δικά της έμπαιναν υποψήφιοι στις Σχολές προπονητών και γενικά ήταν μια "ομοσποδνία μέσα στην ομοσπονδία" χωρίς κανένας μαλάκας από τους επόμενους ούτε από όλο το καράτε, εκτός βέβαια από τους μετόχους της που θησαύριζαν, να βγάζει τσιμουδιά και όλοι να συμμετέχουν ως μέλη της ή να αποδέχονται τις δραστηριότητές της!

Όλα τους πάνε δεξιά εκτός από το www.karate.gr, που τους ξεμπροστιάζει σε κάθε βήματ τους!

 

     

 

"Έπιπλο" από το σπίτι

του Γερόλυμπου και ...

... και ο Υφυπουργός να κοιμάται όρθιος!!!

Μαθημένος ο Γερόλυμπος από τα λάθη του στις προηγούμενες ψευτο-ομοσπονδίες, αλλά και εκπαιδευμένος πλέον στην απέραντη βλακεία των ανθρώπων δημιουργεί μια εξαιρετική οργάνωση στην ISSO βάζοντας μαζί με το Σίτο-ρίου και το Σότοκαν, με βοηθό του το "πολυεργαλείο" Κέυβαν Γκάζι, ο οποίος χρεώνει ... 10 € τις πέντε τούμπες ... και παίρνεις και μία δωρεάν!!! Οι προπονητές και οι σύλλογοι τρέχουν να ενταχθούν στην ISSO και να κρύψουν την ανικανότητά τους πίσω από τα αγορασμένα διπλώματά της, αλλά και για να κερδίσουν την εύνοια του Γερόλυμπου! Γενικό τεχνικό Δερβέναγα στην ISSO έχει ορίσει ο Γερόλυμπος τον Παναγιώτη Χονδροματίδη, ο οποίος υπογράφει και τα διπλώματα Νταν της ISSO ως "Chief Instructor", τρομάρα του!!!  ΕΚΛΕΙΣΕ

 

Η θρασύτητα των Γιώργου και Εμμανουέλας Γερόλυμπου ήταν τόσο τεράστια (όσο τεράστια και η βλακεία που δέρνει τους αρμόδιους στη ΓΓΑ), ώστε επί 15 χρόνια λειτουργούσαν δικές τους ομοσπονδίες και μάτσωναν τις εισπράξεις μέσα στην εθνική ομοσπονδία ΕΛΟΚ, αλλά και η διαφθορά της σημερινής διοίκησης του Θεόδωρου-Μαργαρίτη Σιετή δεν πάει πίσω, διότι άφησε ατιμώρητες όλες τις απάτες εις βάρος της ΕΛΟΚ και του δημοσίου και ατιμώρητους όλους τους απατεώνες-συνεργάτες του Γερόλυμπου και τους έδωσε μάλιστα και κύριες θέσεις μέσα στην οργάνωση της ΕΛΟΚ! Αφήνουμε κατά μέρος τον βαθύ ύπνο των ανίκανων και άχρηστων της Γενικής Γραμματείας Αθλητισμού!

27/9/2013 - Αγώνες της ISSO σε εθνικό στάδιο με την Sportdata!

 

10/5/2014 - Αγώνες Shito Ryu της ISSO σε εθνικό στάδιο με την Sportdata!

 

31/5/2014 - Αγώνες Shotokan της ISSO σε εθνικό στάδιο με την Sportdata!

 

 ΕΚΛΕΙΣΕ:  Πώς να κάνετε τα κατοστάρικα ... χαρτί τουαλέτας!

 Μερικά διπλώματα μaϊμού της ISSO! Με κλικ μεγαλώνουν!!!

 Η Απάτη της Πυραμίδας: Εδώ πρόκειται για την κεφαλή της Πυραμίδας, που ΤΑ ΠΑΙΡΝΕΙ ΑΠΟ ΟΛΟΥΣ!!!

 

Η μαϊμού-ISSO πούλησε στην Ελλάδα μέσω των μαϊμούδων συλλόγων και προπονητών της περισσότερα από χίλια Νταν με μαύρο χρήμα εξαπατώντας όλους τους αθλητές της χωρίς οι ηλίθιοι της ΓΓΑ να πάρουν χαμπάρι τι τους έστελνα με τα δημοσιεύματά μου! Μετά και μόνο από τα δημοσιεύματα του www.karate.gr τρόμαξαν οι ατρόμητοι απατεώνες "Γερόλυμπος και Συνάφι του" έτρεξαν κρυφά στο τέλος του 2016 να ιδρύσουν μια μαϊμού εταιρεία κρυμένη σε κάποιες βουνοκορφές στην Αγγλία για να στηρίξουν την ISSO νομικά, ότι δήθεν υπάρχει! Κάποιοι από την αντιπολίτευση του ΚΙΜΕ, όμως τότε, τους ανακάλυψαν και αποκάλυψαν την αντίστοιχη αίτηση στο επιμελητήριο της Ουαλλίας (???), που βλέπετε με κλικ εδώ(!) με τα ονόματα των Γιώργου Γερόλυμπου, Εμμανουέλας Ποντίδας-Γερολύμπου και Παναγιώτη Χονδροματίδη!  ΕΚΛΕΙΣΕ

 

Μετά το γιουχάισμα που έπεσε ο Γερόλυμπος έκλεισε την εταιρεία-μαϊμού, αλλά την ... ξανάνοιξε μετά από 2 χρόνια και τον ξαναπιάσανε και την ξανάκλεισε!!! Η ISSO έδινε  διπλώματα Νταν για Σότοκαν και Σίτο-ρίου, τα οποία δεν χρειάζεται φιλοσοφία ότι είναι κυριολεκτικά για τα σκουπίδια και ακόμα παραπέρα!!! Τα διπλώματα του Σίτο-ρίου τα υπογράφει ο Chief Instructor της ISSO Παναγιώτης Χονδροματίδης και έχουν γεμίσει τα σπίτια της Εύβοιας από τέτοια σκουπίδια, αλλά και της Αθήνας και άλλων μερών της Ελλάδας και θα τα δούμε πιο κάτω στο Σίτο-ρίου!

 

 Και με εικόνες για τους αναλφάβητους:

 

 Δεν θέλει συζήτηση ότι όλα τα διπλώματα Shito-ryu Καράτε της "International Shitoryu-Shotokan Organization" (ISSO), η οποία επίσης καρα-ψόφισε, είναι σκουπίδια για την ΠΟΠΚ! Το φυσικό επακόλουθο είναι και όλα τα επόμενα από οπουδήποτε διπλώματα, όσων πήραν επόμενα, με βάση προηγούμενα του ανωτέρω οργανισμού είναι άκυρα, διότι βασίστηκαν σε διπλώματα ανύπαρκτου οργανισμού!!


Ε3 - Η Τρίτη παρα-ομοσπονδία για το Shito-ryu Καράτε, που θα εξετάσουμε, είναι η "Ελληνική Ένωση Shito-ryu Shukokai Karate Do" των ... Φαραώ Άννας Χουρδάκη και Νίκου Καραϊσκάκη με έδρα στην Κρήτη.  (Ενότητες)

 

Με site  στη διεύθυνση http://www.shukokai-greece.org/%CE%B1%CF%81%CF%87%CE%B9%CE%BA%CE%AE/΄ διαβάζουμε τα επόμενα και άλλα στοιχεία:

 

Καλώς ορίσατε στην επίσημη ιστοσελίδα της Ελληνικής Ένωσης Shito-ryu Shukokai Karate Do!

Η Ένωσή μας έχει την έδρα της στο Ηράκλειο της Κρήτης διευθύνεται από την ΧΟΥΡΔΑΚΗ Άννα sensei, 7o Dan και έχει Αρχηγό Εκπαιδευτή Ελλάδος τον Sensei Νικόλαο ΚΑΡΑΪΣΚΑΚΗ, 7ο Dan.

Η Ελληνική Ένωση Shito-ryu Shukokai Karate Do ακολουθεί την φιλοσοφία και την τεχνική του YAMADA Haruyoshi, 10o Dan, Hanshi (Πρόεδρος της Παγκοσμίου Ένωσης Shito-ryu Shukokai).

Η Ένωσή μας είναι μέλος της Παγκόσμιας Ένωσης Shito-ryu Shukokai, που διευθύνεται από τον sensei Tsutomu KAMOHARA, 9o Dan, Πρόεδρο και Αρχηγό Εκπαιδευτή.

 

Πολλά Νταν βλέπουμε, κι άλλη Παγκόσια του Shito-ryu βλέπουμε, αλλά το ποιοί είναι και πώς αποκτήθηκαν αυτά τα Νταν θα πρέπει να μπει στο μικροσκόπιο, διότι το ιστορικό των ατόμων, που τα απέκτησαν δεν δικαιολογεί τέτοια κατακόρυφη άνοδο! Και από την άλλη μεριά, έχει διαπιστωθεί πλέον ότι ακόμα και οι Γιαπωνέζοι έχουν αλλάξει συνήθειες με τους εκτός Ιαπωνίας μαθητές τους (αλλά ακόμα και με τους Ιάπωνες!) και δίνουν Νταν παραβαίνοντας τους κανονισμούς, που εκείνοι έθεσαν πρώτοι και είχαν απαίτηση να ακολουθήσουν και όλοι οι εκτός Ιαπωνίας μαθητές τους!!!

Η οργάνωση, που δεν μας λέει τι νομιμοποίηση έχει (εταιρεία, ομοσπονδία, σύλλογος???) περιλαμβάνει τέσσερεις σχολές, το site της δείχνει εγκαταλειμμένο και ως δραστηριότητες δείχνει μία για κάθε χρόνο από τα 2007 - 2009 - 2011 - 2013 - 2014!!! Κοινώς ... Ζόμπι!!! Από εξετάσεις Νταν βρίσκουμε μία το 2014 της επόμενης φωτό με τα χορταστικά διπλώματα! Πολύ πτωχή παρουσίαση!

 

Βρήκαμε και ένα ακόμα Shito-ryu στην Κρήτη στη διεύθυνση:  https://www.facebook.com/Shukokai.Sitia/  του Νίκου Καραϊσκάκη με διάφορες τρελές αντιφάσεις μέσα! Πολύ πτωχή παρουσίαση!

Και τρίτος πυρήνας Shito-ryu Karate στην Κρήτη στη διεύθυνση http://izoimetatosxoleio9.weebly.com/shito-ryu.html με δάσκαλο τον Άγγελο Καραϊσκάκη! Πολύ πτωχή παρουσίαση!

 

Και σε αυτές τις περιπτώσεις δεν βρίσκουμε κανένα αρκετό στοιχείο, που να αποδεικνύει την παραδοσιακή διδασκαλία και εξέλιξη των προπονητών και των αθλητών αυτών των συλλόγων-σχολών και άρα η ΠΟΠΚ δεν αναγνωρίζει χωρίς εξετάσεις κανένα από τα διπλώματα Νταν προπονητών η/μαθητών τους!


Ε4 - Η Τέταρτη παρα-ομοσπονδία για το Shito-ryu Καράτε, που θα εξετάσουμε, είναι η World Shitokai Karate-do Federation του Ιάπωνα ... Φαραώ Γκένζο Ιβάτα (!!!) (και Ιάπωνες ... Φαραώ έχει το μαγαζί παρακαλώ!) με ... υπο-Φαραούς τους Δημήτρη Ζεύκη, Γιώργο Πελέκη και Γιάννη Μοσχόβα! (αλήθεια ο πληθυντικός του "Φαραώ" πώς είναι?)  (Ενότητες)

 

Η World Shitokai Karate-do Federation του Ιάπωνα ... Φαραώ Γκένζο Ιβάτα είναι ο διεθνής κλάδος μιας ιαπωνικής ομοσπονδίας-επιχείρησης (από τις τρεις ιαπωνικές ομοσπονδίες Σίτο-ρίου Καράτε, που υπάρχουν κατά πληροφορίες στην Ιαπωνία) υπό τον Γκένζο Ιβάτα, ο οποίος έχει ανακηρύξει ΤΑΥΤΟΧΡΟΝΑ τρεις (!!!) και όχι έναν, «ισότιμους αντιπροσώπους» του στην Ελλάδα, τους ... Δημήτρη Ζεύκη, Γιώργο Πελέκη, Γιάννη Μοσχόβα, και τελευταία εμπορεύεται εν ψυχρώ διπλώματα καράτε απονέμοντας αυτά σαν καθρεφτάκια και χαϊμαλιά στους Έλληνες «ιθαγενείς» κατευθείαν από το 4ο Νταν και επάνω με αναδρομικά και εικονικά τα 1ο – 2ο – 3ο Νταν (εκτός και αν μερικά πλαστογραφούνται)!

 

 Η Απάτη της Πυραμίδας: Πληρώνεις στους από πάνω για να τα παίρνεις από τους από κάτω!!!

Εν προκειμένω διακρίνουμε και Υπο-Πυραμίδες!!!

 

 

Οι δύο αυτοί κύριοι θα πρέπει να μας δείξουν όλα τους τα διπλώματα από το πρώτο Νταν μέχρι το έκτο, πότε τα πήρανε, από ποιόν τα πήρανε και τι εννοούν όταν λένε "αντιπρόσωποι"! Δηλαδή ο Γιάννης Μοσχόβας δεν είναι "αντιπρόσωπος"? Και αν δεν είναι τότε πώς φέρνει τον Γκένζο Ιβάτα σε σεμινάρια στην Ελλάδα? Και αν τον φέρνει, τότε πώς οι Ζεύκης και Πελέκης δεν συμμετέχουν σε αυτή την πρόσκληση?

 

Η ανωτέρω ανάρτηση είναι του Γιώργου Πελέκη (δεξιά) στο λογαριασμό του στο Facebook! Δηλώνει "δύο επίσημους εκπροσώπους" της Παγκόσιας Ομοσπονδίας Shitoryu Karate-Do" τον Ζεύκη (αριστερά) και τον εαυτό του!  Πρώτον, όμως, υπάρχει και ο Γιάννης Μοσχόβας με ίδια έγγραφα εκπροσώπησης και ίδια αντιμετώπιση από την "Παγκόσμια Ομοσπονδία"! Άρα δεν είναι μόνο οι δύο, αλλά είναι τρεις οι "εκπρόσωποι"! Δεύτερον, όταν οι εκπρόσωποι είναι περισσότεροι του ενός με δήθεν αποκλειστικότητα, τότε παύουν να είναι "εκπρόσωποι", αλλά είναι απλά μέλη σε κάποια οργάνωση! Αυτό επιβεβαιώνεται και από τις συχνές επισκέψεις του Γκένζο Ιβάτα στην Ελλάδα για σεμινάρια, εξετάσεις και πωλήσεις διπλωμάτων Νταν! Τρίτον, παραμύθια "Παγκόσμια" είναι η εν λόγω "ομοσπονδία"! Μια απλή επιχείρηση των Γιαπωνέζων είναι, που πουλάει καράτε στους Έλληνες Ιθαγενείς! Μια πραγματικά Παγκόσμια Ομοσπονδία έχει κλάδους στις Πέντε Ηπείρους και μέλη της τις πραγματικές εθνικές ομοσπονδίες τουλάχιστον από 30 χώρες! Τι από αυτά έχει η "Παγκόσμια του Ιβάτα"? ΤΙΠΟΤΑ!!!

 

Κανένα δίπλωμα Νταν δεν είναι γνήσιο αν δεν επιβεβαιώνεται από δημοσιευμένο Πίνακα Βαθμών Νταν της Ομοσπονδίας, που το εξέδωσε! Οι εν λόγω οργανώσεις ΔΕΝ δημοσιεύουν Πίνακα των Νταν, που έχουν δώσει, δεν έχουν καταστατικά ομοσπονδίας και δεν δηλώνουν την πραγματική ημερομηνία έναρξής τους! Τέλος, δεν έχουν επιτελείο διοικητικών και τεχνικών παρά μόνο έναν "αρχηγό", τον εαυτό τους!!!


Ε4α - Ο κλάδος του Δημήτρη Ζεύκη.  (Ενότητες)

 

Τα επόμενα έγγραφα εκπροσώπισης (με κλικ μεγαλώνουν) της μαϊμούς-Παγκόσμιας του Σίτο-ρίου προς τους εκπροσώπους της με αύξοντες αριθμούς 311-1, 311-2 και 311-3 και με τρία έτη ισχύος το καθένα αποδεικνύουν ότι πρόκειται για καραμπινάτη επιχείρηση του Γιαπωνέζου Γκένζο Ιβάτα στην Ελλάδα με κωδικό 311, όπως και σε άλλες χώρες με αντίστοιχους κωδικούς και αναφέρουν τον καθένα από τους τρεις εκπροσώπους ως "affiliated = συνδεδεμένο", πράγμα που σημαίνει "μέλος" και τίποτα παραπάνω!

 

Η βασική παρατήρηση στο όλο θέμα μας είναι ότι όταν μιλάμε για "δίπλωμα Νταν" εννοούμε πάντα "να έχει πανελλήνια ισχύ και αναγνώριση", ειδάλλως τι να το κάνει κανείς???

Τα διπλώματα Νταν της μαϊμούς-Παγκόσμιας του Σίτο-ρίου απαραιτήτως αναγνωρίζονται επιλεκτικά με προσοχή και υπό όρους ελέγχου των ηλικιών απόκτησης και των μεσοδιαστημάτων, αλλά και μέσω εξετάσεων, από την ΠΟΠΚ, διότι και η ιαπωνική οργάνωση, που τα εκδίδει, και οι οργανώσεις των τριών (???) εκπροσώπων της δεν είναι νομιμοποιημένες ως ομοσπονδίες ούτε μπορούν να νομιμοποιηθούν στην Ελλάδα ως διαχειρίστριες ενός αθλήματος, διότι βάσει νόμου μόνο μια αθλητική ομοσπονδία υπάρχει για όλα τα στιλ του παραδοσιακού καράτε και αυτή είναι η ΠΟΠΚ! Αφ' ετέρου και επειδή οι δύο από τους ανωτέρω εκπροσώπους έχουν ιδρύσει αστικές εταιρείες για την κάλυψη των δραστηριοτήτων τους, ξεκαθαρίζουμε εδώ ότι αστικές εταιρείες και ατομικές επιχειρήσεις μπορούν να παρέχουν υπηρεσίες εκπαίδευσης στο άθλημα του παραδοσιακού καράτε, αλλά δεν μπορούν να διενεργούν πανελλήνιες εξετάσεις και να εκδίδουν διπλώματα Νταν πανελλήνιας εμβέλειας! Συνεπώς, τα διπλώματα Νταν, που εκδίδουν έχουν ισχύ εντός των τεσσάρων τοίχων των ανωτέρω επιχειρήσεων, ενώ διαφημίζονται κατά εξαπάτηση του αθητικού κοινού ότι έχουν πανελλαδική ισχύ!!!

Ειδικότερα:

α) η άτυπη «ένωση» "Hellenic Shitoryu Karatedo Union" χωρίς κανένα καταστατικό

(311-1, στη διεύθυνση https://shitokai.gr/ ή/και https://www.facebook.com/dimitrios.zefkis )

ή ό,τι άλλο του ... Φαραώ Δημήτρη Ζεύκη, πρώτου ως άνω αντιπροσώπου της ιαπωνικής ομοσπονδίας, δεν νομιμοποιείται να εκδίδει διπλώματα Νταν, διότι νομικά και φορολογικά είναι ανύπαρκτη ως αθλητική ομοσπονδία!

β) η αστική μη κερδοσκοπική εταιρία "Greek Shito-ryu Karate-do Organization"

(311-2, στη διεύθυνση https://shitoryugreece.com/ ή/και https://www.facebook.com/shitoryuyoshukandojo/ )

ή ό,τι άλλο του ... Φαραώ Γιώργου Πελέκη προφανώς και δεν έχει κανένα δικαίωμα να απονέμει διπλώματα, διότι είναι προσωπική εταιρία με σκοπό το κέρδος για την επίτευξη των σκοπών της, ενώ το παραδοσιακό καράτε είναι ΑΘΛΗΜΑ υπαγόμενο στη ΓΓΑ και διοικούμενο βάσει του αθλητικού νόμου.

γ) η αστική μη κερδοσκοπική εταιρία "Hellenic Karate-do Shitokai"

(311-2, στη διεύθυνση https://hellenic-shitokai.gr/ ) ή ό,τι άλλο του ... Φαραώ Γιάννη Μοσχόβα προφανώς και δεν έχει κανένα δικαίωμα να απονέμει διπλώματα, διότι είναι προσωπική εταιρία με σκοπό το κέρδος για την επίτευξη των σκοπών της, ενώ το παραδοσιακό καράτε είναι ΑΘΛΗΜΑ υπαγόμενο στη ΓΓΑ και διοικούμενο βάσει του αθλητικού νόμου.

Ένα φωτεινό και χρονικά διαρκές παράδειγμα του χάους, που επικρατεί στο ελληνικό καράτε, αποτελούν οι δραστηριότητεςτων δύο γνωστών "Σιχάν" ("δασκάλων") του Σίτο-ρίου Καράτε: του ... Φαραώ Δημήτρη Ζεύκη και του ... Φαραώ Γιώργου Πελέκη. Και με τους δύο αυτούς κυρίους έχω συζητήσει διεξοδικά και τους έχω αποδείξει ότι η μόνη οδός για να επισημοποιήσουν τις ιδιότητές τους ως εκπαιδευτές του Σίτο-ρίου είναι μέσω της ΠΟΠΚ, όπου τους είχα προσφέρει και δελεαστικές συμφωνίες αναγνώρισης! Παρ' όλα αυτά ο ... Φαραώ Γιώργος Πελέκης ποτέ δεν πλησίασε την ΠΟΠΚ και ο ... Φαραώ Δημήτρης Ζεύκης με τον οποίο διατηρούσαμε και κάποια φιλική σχέση κάποιας συνεργασίας, τελικά τα πρόδωσε όλα με ανέντιμο και αχάριστο τρόπο και στράφηκε στην κατεύθυνση της αρπαχτής, την οποία ακολουθεί και ο ... Φαραώ Γιώργος Πελέκης! Ίσως εγώ να μην είμαι αρκετά προσγειωμένος στην πραγματικότητα και πετάω στα σύννεφα πιστεύοντας ότι το παραδοσιακό καράτε πρέπει να μπει σε μια τάξη και όχι να γίνεται βορά των γυρολόγων δήθεν "Σιχάν"!

Ας δούμε το όλο θέμα με λεπτομέρειες:

Ας αρχίσουμε από το ότι οι ... Φαραώ Δημήτρης Ζεύκης και Γιώργος Πελέκης ήταν και οι δύο απόβλητοι από το σώμα της ΕΛΟΚ από τον Γερόλυμπο, όταν αυτός είχε στο τσεπάκι του το Σίτο-ρίου με βαφτισμένο αρχηγό του τον ... Φαραώ Παναγιώτη Χονδροματίδη! Ο ... Φαραώ Γιώργος Πελέκης είχε παρακολουθήσει ολόκληρη τη Σχολή Προπονητών της ΕΛΟΚ το 2014, ο Διευθυντής της Σχολής Χρήστος Μπουλούμπασης κατά διαταγή Γερόλυμπου τον είχε τιμωρήσει για κάποιο πταίσμα υπερβολικά και εσκεμμένα με δύο ημέρες αποβολή και επειδή αυτές οι δύο ημέρες περιείχαν πάνω από το 5% των επιτρεπομένων απουσιών στη Σχολή, στη συνέχεια το μέλος της Επιτροπής Διοίκησης της Σχολής Ποντίδα-Γερολύμπου και ο διευθυντής της Σχολής Χρήστος Μπουλούμπασης με διαταγή Γερόλυμπου δεν του επέτρεψαν να δώσει εξετάσεις και έτσι δεν πήρε δίπλωμα προπονητή της ΕΛΟΚ. Έτσι ακριβώς δούλευε το βρώμικο μυαλό του Γερόλυμπου και της Ποντίδα! Του Μπουλούμπαση απλά δεν δούλευε καθόλου (ούτε δουλεύει)!

 

 Ο ... Φαραώ Δημήτρης Ζεύκης ειδικότερα:

 

Ο ... Φαραώ Δημήτρης Ζεύκης, ο οποίος ναι μεν αχολείται χρόνια με το Σίτο-ρίου καράτε, αλλά όλα αυτά τα χρόνια ποτέ δεν πήρε μια σωστή απόφαση με αποτέλεσμα να βρίσκεται ακόμα και σήμερα στην αρχή! Και η αρχή για αυτόν είναι ότι ναι μεν του έδειξα απόλυτη εμπιστοσύνη και δέχθηκα ως αυθεντικά τα ιαπωνικά διπλώματά του, που μου παρουσίασε σε φωτοαντίγραφα και όχι ακόμα στα πρωτότυπα [1], όπως επανειλημμένα του έχω ζητήσει, αλλά η έκδοση των αντίστοιχων διπλωμάτων από την ΠΟΠΚ περιμένει ακόμα την πληρωμή των παραβόλων [2] για τα οποία δεν έχει δώσει ούτε ένα ευρώ, ενώ η οικειοποίηση των διπλωμάτων της ΠΟΠΚ και η εξαφάνιση του ... Φαραώ Ζεύκη από τον ορίζοντα της ΠΟΠΚ (έγινε: μην τον είδατε!) τώρα που βρήκε τον ... Φαραώ Πελέκη αποτελεί παράπτωμα μόνιμης διαγραφής από την ΠΟΠΚ [3]!

 

 

29/5/2022 - Από ανάρτηση του ... Φαραώ Δημήτρη Ζεύκη στο λογαριασμό του στο Facebook:

Από παλαιότερες αναρτήσεις του στον λογαριασμό Hellenic Shitoryu Karatedo Union (HSKU), όπου δίνει σεμινάρια, εξετάσεις και διπλώματα της εν λόγω ανύπαρκτης και κατά φαντασίαν του ενώσεως ...

... με τα διπλώματα-μαϊμού, που δίνει από την ανύπαρκτη HSKU, να φέρουν το επόμενο κείμενο με την υπογραφή του (στην Ελλάδα δίνει διπλώματα στην αγγλική για εφέ!):

Δηλαδή, ενώ ορκιζόταν συνεργασία με εμένα και την ΠΟΠΚ, υπέβαλε αίτηση για αναγνώριση των διπλωμάτων του από την ΠΟΠΚ και πήρε ευνοϊκά αυτά τα διπλώματα χωρίς να πληρώσει δεκάρα, ταυτόχρονα δημιουργούσε την HSKU, τύπωνε διπλώματα δικά του, έφτιαχνε σφραγίδες και μοίραζε διπλώματα-μαϊμού από ένωση-μαϊμού (πιθανόν να έφτιαξε κρυφά αστική εταιρία μιμούμενος τον Πελέκη και τον Μοσχόβα!)! Το αποτέλεσμα είναι να έχασε για πάντα κάθε δίαυλο επαφής και συνεννόησης με την ΠΟΠΚ!!! Η αχαριστία είναι πλέον ποινικά κολάσιμη!

 

Πραγματικά, ο ... Φαραώ Δημήτρης Ζεύκης αποτελεί το φωτεινό παράδειγμα της αρπαχτής από διπλώματα καράτε παρά τις δελεαστικές και πολύ ευνοϊκές συνθήκες συνεργασίας, που του πρόσφερε η ΠΟΠΚ! Παρά τη μακροχρόνια συνεργασία μας, στην οποία και εγώ τον έβλεπα ότι ήταν πολύ συγκρατημένος αφού με τον σύλλογό του μέσα στην ΠΟΠΚ δεν είχε δώσει ποτέ ούτε μια δεκάρα, προτίμησε το μπαγιόκο των διπλωμάτων-μαϊμού αντί της έννομης τάξης στο χώρο του καράτε! Μα αυτοί οι μαθητές του και οι μαθητές των μαθητών του δεν βλέπουν ότι τα διπλώματα που δίνει επί 20-30 χρόνια ποτέ και πουθενά δεν δημοσιεύονται, διότι απλούστατα είναι όλα σκουπίδια! Ακόμα και τα διπλώματα, που του έδωσε η ΠΟΠΚ καλή τη πίστη και χωρίς να ελέγξει ακόμα τα πρωτότυπα πρώτο έως τέταρτο Νταν στα Γιαπωνέζικα από την Ιαπωνία, ακόμα και αυτά με μεγάλη μου λύπη του αφαιρούνται και εντέλλεται να τα επιστρέψει στην ΠΟΠΚ, διότι άλλωστε του είναι άχρηστα, αφού έχουν ακυρωθεί από την ΠΟΠΚ! Ο ίδιος δε μετά από την σωρεία ψεμάτων και υποκρισίας, που μας φούσκωσε, δεν πρόκειται ποτέ πλέον να γίνει δεκτός στην ΠΟΠΚ!

Για να πιστοποιήσουμε τα ανωτέρω δεν χρειάζεται να πάμε μακριά. Αρκεί η επόμενη καταχώρηση του Απόστολου Καψάλη, μαθητή του Ζεύκη, στο dynamicsports.gr, όπου φαίνεται ότι ο Δημήτρης Ζεύκης του είχε δώσει το 5ο Νταν το 2015, όταν ο ίδιος είχε ακόμα το 5ο Νταν και το 6ο το πήρε το 2018 (δίπλωμα δεξιά):

Στην Ελλάδα η Πανελλήνια Ομοσπονδία Παραδοσιακού Καράτε, η οποία αποκλειστικά διαχειρίζεται τα παραδοσιακά στιλ καράτε, δεν αναγνωρίζει τίποτα απολύτως!  Και μια φιλική συμβουλή: όταν φωτογραφίζεσαι με τον "δάσκαλο", να προσέχεις τι είναι πίσω του!

Οι σύγχρονοι ... Φαραώ στήνουν και Παγκόσμιες Ομοσπονδίες από τις οποίες με ένα σεμινάριο των τεσσάρων ωρών δίνουν Νταν-Μαϊμού από το 4ο και πάνω με εικονικά τα 1ο, 2ο και 3ο!!! Φωτεινό παράδειγμα ο κύριος Γκένζο Ιβάτα!!!

 

Ο Φαραώ κ. Δημήτρης Ζεύκης οπωσδήποτε διαβάζει αυτή την ιστοσελίδα, που αποδεικνύει ότι τα διπλώματα, που δίνει, είναι μαϊμούδες και παρ' όλα αυτά επιμένει να τα δίνει! Ανωτέρω στη σχολή του Αλέξη Ζαϊμάκη, ο οποίος έχει 5ο Νταν από την WSKF του Γκένζο Ιβάτα!

 

Οι δραστηριότητες του κ. Ζεύκη έχουν φθάσει και στην Κύπρο! Κάνει εξετάσεις και μοιράζει διπλώματα, προσοχή, της "Cyprus Shitoryu (Shitokai) Karate-Do Association" (τα έχει βάλει όλα μέσα), η οποία είναι και αυτή ανύπαρκτη!!! Εκεί, φυσικά, η ΠΟΠΚ δεν έχει καμιά δικαιοδοσία να επέμβει! Αλλά αξίζει να σημειωθεί το γεγονός ότι στο παραμύθι με την εξαπάτηση της Πυραμίδας ΔΕΝ υπάρχει γεωγραφικό όριο! Μας επιτρέπουν, όμως, να θαυμάζουμε τη βιομηχανία που ... πεταλώνει τζιτζίκια στον ανήφορο! Ώωωω, τι θεϊκό δίπλωμα!!! Ποιά οργάνωση απονέμει? Είναι και "Shitoryu" και "Shitokai"? Ποιος είναι ο Πρόεδρος? Ποιος είναι ο Γραμματέας? Μη ρωτάτε, όμως, περισσότερα! Υπογράφει ο ... "Θεός", που είναι ... ΌΛΑ!

 

 Η ΠΟΠΚ ΔΕΝ αναγνωρίζει κανένα από τα Νταν Σίτο-ρίου της World Shitoryu Karate-do Federation του Γκένζο Ιβάτα και κανένα του ελληνικού κλάδου της του Δημήτρη Ζεύκη! Για τα διπλώματα της Κύπρου απευθυνθείτε στο τοπικό ... τρελοκομείο!


 Ε4β - Ο κλάδος του Γιώργου Πελέκη  (Ενότητες)

 

Εδώ και πολλά χρόνια ο ... Φαραώ Ζεύκης πρώτος και ο ... Φαραώ Πελέκης αργότερα έχουν αναπτύξει συλλόγους δικούς τους, αλλά και διδάσκουν προπονητές άλλων συλλόγων υποσχόμενοι διπλώματα από την Ιαπωνική Ομοσπονδία του Σίτο-ρίου. Ο ... Φαραώ Ζεύκης είχε απευθείας επαφές με την Ιαπωνική ομοσπονδία και ο Πελέκης είχε επαφές με τον αρχαιότερο εν ζωή δάσκαλο του Σίτο-ρίου Κενέι Μαμπούνι, αλλά και με τον Κον Κάσσης από την Αυστραλία (έχουν και συγγενικό δεσμό) , ο οποίος ήταν τελευταία και Πρόεδρος της Τεχνικής Επιτροπής της παγκόσμιας WKF. (Φωτό αριστερά οι Κάσσης και Μαμπούνι). Μάλιστα, ο Φαραώ Γιώργος Πελέκης δήλωνε "μαθητής" του Κώστα Κάσση! Τώρα με τον μαθητή στο Περιστέρι και τον δάσκαλο στην Αυστραλία γεννιέται το ερώτημα που ήταν το "Σχολείο"!

Παράλληλα, με τις μοιρασιές που κάνουν οι Γιαπωνέζοι, τα τελευταία χρόνια στην Ελλάδα δραστηριοποιείται ο Γκένζο Ιβάτα, που κληρονόμησε την Ιαπωνική Ομοσπονδία του Σίτο-ρίου από τον πατέρα του Μάνζο Ιβάτα, ο οποίος Γκένζο βλέπει το καράτε απόλυτα εμπορικά: Έρχεται στην Ελλάδα για σεμινάρια των 2-3 ημερών (πάλι εισπράττει!), κάνει εξετάσεις για Νταν (πάλι εισπράττει!), για τα οποία παίρνει παραγγελίες και τα φέρνει γραμμένα (!!!), δίνει στους "εκπροσώπους του" τίτλους "δασκάλου" (πάλι εισπράττει!) και τέλος δίνει μεγάλα Νταν σε διάφορους "αντιπροσώπους" της Ομοσπονδίας του στην Ελλάδα (πάλι εισπράττει!): τον Δημήτρη Ζεύκη, τον Γιώργο Πελέκη, τον Γιάννη Μοσχόβα και σε λίγο και άλλους! Φυσικά το κάθε χαρτί αντιπροσώπευσης ισχύει για τρία χρόνια, ώστε να πληρώσει πάλι ο "αντιπρόσωπος" για την ανανέωσή του (ώστε πάλι να εισπράττει!)!

Όπως είναι φανερό όποιος έχει σύλλογο και μπορεί να μαζεύει μαθητές για Νταν για τον ... Φαραώ Γκένζο Ιβάτα (Ιάπωνας Φαραώ!), μπορεί να πάρει με την πρώτη τέταρτο Νταν με εικονικά περασμένες ημερομηνίες για τα 1ο, 2ο και 3ο Νταν, να γίνει και αυτός "αντιπρόσωπος" του Γκένζο Ιβάτα και στη συνέχεια να πουλάει και αυτός Νταν αβέρτα!

Με Γιαπωνέζους, λοιπόν, σαν τον ... Φαραώ Γκένζο Ιβάτα, με την εξάλειψη από προσώπου γης του Γερόλυμπου και με μια άχρηστη ΕΛΟΚ, όπου όλοι τα επιτρέπουν όλα φτάνει να διατηρούνται στην εξουσία καταλαβαίνετε το χάος, στο οποίο κολυμπάει το καράτε! Τι να την κάνουν την ΕΛΟΚ και την ΠΟΠΚ όλοι αυτοί οι αεριτζήδες, όταν το χάος τους ευνοεί και τους επιτρέπει να πουλάνε φύκια για μεταξωτές κορδέλες???

 

Ο ... Φαραώ Γιώργος Πελέκης σήμερα έχει ένα σύλλογο μέλος στην ΕΛΟΚ, πρόσφατα "αγόρασε" χωρίς εξετάσεις το 6ο Νταν/ΕΛΟΚ, αλλά ο ίδιος ΔΕΝ έχει άδεια άσκησης επαγγέλματος από τη ΓΓΑ και ειδικότερα:

Ας παρατηρήσουμε μερικά στοιχεία, που μας δίνει ο ... Φαραώ Γιώργος Πελέκης από το λογαριασμό του στο Facebook:

Πρώτα-πρώτα, όπως είπαμε ο ... Φαραώ Γιώργος Πελέκης δεν έχει δίπλωμα προπονητή καράτε της ΓΓΑ, δεν μπορεί να διδάσκει νόμιμα ούτε στο γυμναστήριό του, ούτε σε σεμινάρια, που οργανώνει, ούτε σε άλλα γυμναστήρια και μπορεί να καταγγελθεί ανά πάσα στιγμή για αντιποίηση επαγγέλματος. Ακόμα και για το δικό του γυμναστήριο για να γίνει δεκτός στην ΕΛΟΚ και στο Μητρώο Σωματείων της ΓΓΑ πρέπει να έχει προσλάβει προπονητή με άδεια άσκησης επαγγέλματος από τη ΓΓΑ, ενώ ταυτόχρονα αυτός έχει το θράσος να παριστάνει τον "Σιχάν" και να δίνει Κύου και Νταν στο Σίτο-ρίου, που δεν έχουν όμως κανένα αντίκρυσμα! Συνεπώς εξαπατά τους μαθητές του! Με ποιό θράσος υπογράφει Διπλώματα Κύου και Νταν στο Σίτο-ρίου, ενώ γνωρίζει ότι υπάρχει μοναδική ελληνική ομοσπονδία με αποκλειστικό αυτό το δικαίωμα? Για να πείθει μάλιστα τους ηλίθιους "μαθητές του" έχει ιδρύσει και μια Αστική Εταιρεία δήθεν με τίτλο "Ελληνική Οργάνωση Shito-ryu Karate-do", (με πολλά ονόματα μετόχων, όπως βλέπετε) η οποία και αυτή είναι παράνομη, διότι από τον ελληνικό αθλητικό νόμο το καράτε ως άθλημα εμπίπτει στις αρμοδιότητες σωματείων ή ομοσπονδίων και όχι ατομικών ή εταιρικών επιχειρήσεων!

Για όσους σκέπτονται να μου κάνουν μήνυση ή αγωγή, επειδή τους λέω ΑΠΑΤΕΩΝΕΣ για τα Νταν-Μαϊμού, τους εξηγώ ότι ήδη έχουν χάσει τις προθεσμίες, διότι τους αποκαλώ ΑΠΑΤΕΩΝΕΣ από το 2004 από αυτό το site! Και μάλιστα, το ότι δεν μου έχουν κάνει καμιά μήνυση ή αγωγή επί 18 χρόνια αποδεικνύει ότι ομολογούν και παραδέχονται ότι πραγματικά είναι ΑΠΑΤΕΩΝΕΣ!!!

 

Ο ... Φαραώ Γιώργος Πελέκης δημοσιεύει επιλεκτικά μερικές πληροφορίες για τα διπλώματά τα δικά του και μαθητών του! Γιατί δεν δημοσιεύει ολόκληρα τα διπλώματα να τα δούμε? Πότε, πού και με ποιόν δάσκαλο έκανε συνεχείς μακροχρόνιες προπονήσεις, και όχι τουριστική επίσκεψη, για να εκπαιδευτεί μακρύ χρονικό διάστημα στο απαιτητικό Σίτο-ρίου καράτε??? Και επίσης δεν βλέπουμε τα 1ο - 2ο - 3o Νταν της βασικότατης 12ετούς εκπαίδευσης μέχρι το 4ο Νταν στο καράτε! Αυτά δεν τα πήρε ποτέ???

 

Τέλος, στους μαθητές του στο σύλλογό του καθώς και σε άλλους συλλόγους, τι διπλώματα δίνει? Δικά του μαϊμουδένια? Με ποιό δικαίωμα?

 

Τα πρώτα του διπλώματα στο Shitoryu για τα 4ο, 5ο, 6ο Νταν ο ... Φαραώ Γιώργος Πελέκης τα έπαιρνε από τον Κενέι Μαμπούνι, αλλά μετά από 2-3-4 χρόνια έπαιρνε τα ίδια Νταν και από την World Shitoryu Karatedo Federation (WSKF) με υπογραφή του προέδρου της Γκένζο Ιβατα! Και γεννιέται το ερώτημα: αφού είχε πάρει τα 4ο, 5ο και 6ο Νταν από τον Κενέι Μαμπούνι, γιατί ξανάπαιρνε τα ίδια Νταν και από τον Γκένζο Ιβάτα? Η απάντηση είναι μία: Διότι οι Γιαπωνέζοι έχουν διαπιστώσει τους "λιγούρηδες για Νταν" και τους τα πουλάνε δύο φορές! Επιπρόσθετα, ο ... Φαραώ Γιώργος Πελέκης, παρ' όλο που έχει διπλά τα Νταν του από τους Ιάπωνες, τον Σεπτέμβριο του 2021 πληρώνει 50(1ο)+100(2ο)+150(3ο)+200(4ο)+250(5ο)+300(6ο) = 1050 € για να προαχθεί κατευθείαν από το ΜΗΔΕΝ στο 6ο Νταν από την ΕΛΟΚ χωρίς εξετάσεις βάσει του Πρακτικού του ΔΣ/ΕΛΟΚ της 15/9/2021 (φωτό):

... σε μια εποχή, που η ΕΛΟΚ μοίραζε Νταν-Σαβούρα σε "προσωπικότητες" βάσει του Πρακτικού ΔΣ της 9/7/2021 με μία ανιστόρητη "Επιτροπή Ειδικού Σκοπού":

... όπου οι επόμενοι (και άλλοι) από το Πρακτικό ΔΣ της 2/9/2021 θεωρούνται μεταξύ των "προσωπικοτήτων", που κατέχουν πλέον με την αξία τους "Σαβουρο-Νταν" μόνο με λεφτά και χωρίς εξετάσεις και εργασίες:

Για τα Σαβουρο-Νταν της ΕΛΟΚ έχουμε γράψει στο άρθρο μας 30/9/21-Το πολύ το Takataka, κάνει το παιδί ... Danista !!! Τους δολοφόνους του καράτε υποθάλπει ο Υφυπουργός της Συμφοράς!!! και θα ξαναγράψουμε!

 

Τα διπλώματα του ... Φαραώ Γιώργου Πελέκη είναι τα επόμενα για τα 4ο, 5ο και 6ο Νταν από την WSKF (οι ημερομηνίες διαφέρουν από αυτές που μας λέει στο καρτελάκι του!), ένα δίπλωμα Shihan και το έγγραφο του αντιπροσώπου μέχρι την 30/9/2022 (με κλικ μεγαλώνουν):

 

Πάνω σε ποιά νομική βάση διοργανώνει σεμινάρια σαν το επόμενο ο ... Φαραώ Γιώργος Πελέκης χωρίς να έχει δίπλωμα προπονητή της ΓΓΑ, χωρίς να έχει δίπλωμα προπονητή της ΠΟΠΚ, χωρίς να είναι ούτε σωματείο ούτε ομοσπονδία παρά μόνο μια απλή αστική εταιρεία? Λειτουργεί ή όχι παράνομα?

Από το λογαριασμό στο Facebook του ... Φαραώ Γιώργου Πελέκη αλιεύουμε τα επόμενα μαργαριτάρια, που αποδεικνύουν τη νοσηρότητα στο χώρο του καράτε και την Πυραμίδα της Απάτης των Νταν, που στήνεται:

 

28/2/2022 - Στην επόμενη φωτό γίνονται αγώνες για να δημιουργηθεί το "έρεισμα αθλητικού ενδιαφέροντος"! Πλαισιώνονται από "τοπικούς άρχοντες" για να γίνουν πιο πειστικά! Ένας σύλλογος διοργανώνει, έξι σύλλογοι παίρνουν μέρος, με την άδεια της ΕΛΟΚ, η ΕΛΟΚ δίνει και διατητές και αξίζει να σημειωθεί ότι η παραπάνω διοργανωση είχε τη στήριξη της Ελληνικής Οργάνωσης Shito-ryu Karate-do (Shitokai Ελλάδος)!!! Απατεώνες με περικεφαλαία διότι: 1) Οργάνωση Shito-ryu Karate-do δεν υπάρχει, 2) η ΕΛΟΚ δεν μπορεί να δίνει άδεια για αγώνες παραδοσιακού καράτε, 3) οι έξι σύλλογοι είναι σύλλογοι της ΕΛΟΚ και όχι της ΠΟΠΚ, 4) η διαιτητές που παραχωρήθηκαν ήταν του μοντέρνου καράτε της ΕΛΟΚ και όχι παραδοσιακού καράτε Shito-ryu, 5) οι τοπικές αρχόντισες (η κάθε κυρά Μαγδάλω, που θέλει να προβληθεί!) έχουν μεσάνυχτα και εξαπατήθηκαν, 6) πρέπει να είναι πολύ βλάκας κανείς για να γράψει τέτοιες αρλούμπες!!!

 

12/3/2022 - Στην επόμενη φωτό οργανώνονται σεμινάρια "διδασκαλίας" από τον ... Φαραώ Γιώργο Πελέκη, που δεν έχει καν δίπλωμα προπονητή!  Πλαισιώνονται από γνωστούς ιδιοκτήτες συλλόγων, οι οποίοι χάσανε τον "δάσκαλο" ... Φαραώ Χονδροματίδη του Γερόλυμπου και δείχνουν τώρα στο κοινό τους τον "δάσκαλο" ... Φαραώ Πελέκη, τον Αυτοδίδακτο!!!

 

3/4/2022 - Και στην επόμενη φωτό φθάνουμε σιγά-σιγά στις εξετάσεις για Νταν-μαϊμού από τον Σιχάν Πελέκη! Τι λέει η ΕΛΟΚ για τις δραστηριότητες του ... Φαραώ Γιώργου Πελέκη? Δεν λέει τίποτα και θα εξηγήσουμε το γιατί!

 

Τα κορόϊδα είναι πολλά και οι απελπισμένοι για "ό,τι νάναι Νταν" ακόμα περισσότεροι! Τι βαθμούς Νταν θα πάρουν όλοι αυτοί και με ποιά εγκυρότητα, όταν η αποκλειστικά αρμόδια για τα παραδοσιακά στιλ στη χώρα μας Πανελλήνια Ομοσπονδία Παραδοσιακού Καράτε τους εξηγεί σε όλους τους τόνους ότι τα διπλώματα του Πελέκη ΔΕΝ ΑΝΑΓΝΩΡΙΖΟΝΤΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΟΠΚ??? Είναι φανερό ότι η ΕΛΟΚ γνωρίζει τις δραστηριότητες του ... Φαραώ Γιώργου Πελέκη και δεν μπορεί νομικά να τον σταματήσει ή τον θέλει για να έχει "πιάσιμο" τον Κον Κάσση ή διότι τον χρησιμοποιεί για να χτυπήσει την ΠΟΠΚ! Έίναι φανερό ότι η ΕΛΟΚ επιδιώκει μετά μανίας να διαλύσει τα παραδοσιακά στιλ και την ΠΟΠΚ με σκοπό να κυριαρχεί με τα Νταν/ΕΛΟΚ, δηλαδή με τα σκουπίδια της!

 

16/4/2022 - Στην επόμενη φωτό, φυτώρια "δασκάλων" κατασκευάζει ο ... Φαραώ Γιώργος Πελέκης ανά την Ελλάδα! Χωρίς καμιά αναγνώριση από καμιά επίσημη ομοσπονδία, ούτε την ΕΛΟΚ, ούτε την ΠΟΠΚ πού πάτε βρε ... Καραμήτροι??? Τους ονομάζει ο ίδιος αυθαίρετα και θρασύτατα "δασκάλους"!!!

 Η Απάτη της Πυραμίδας: Πληρώνεις στους από πάνω για να τα παίρνεις από τους από κάτω!!!

 

17/4/2022 - Και η ιστορία συνεχίζεται αποδεικνύοντας ότι το καράτε στη χώρα μας βρίσκεται ακόμα στην εποχή του ... Μεγαρίτη! ("Ρε Γιάννη, αφού ξέρεις, για μια φασουλάδα πάμε!" είχε πει ο Θόδωρος Μεγαρίτης στον Γιάννη Βερώνη, όταν ο δεύτερος πήγε για να παίξουν τζούντο και καράτε στο γυμναστήριό του πρώτου στην Ομόνοια το 1971!) Στην εποχή μας η φασουλάδα έχει γίνει ... σνίτσελ βιενουά με χαβιάρι και σαμπάνια (από ότι μαθαίνω από τις εξετάσεις για Κύου του Δημήτρη Τριανταφύλλη!)!

 

30/4/2022 - Στην επόμενη φωτό οι πιστοί του ... Φαραώ Χονδροματίδη, Ανδρεσάκης και Φούρλης, έγιναν οπαδοί του ... Φαραώ Πελέκη! Δηλαδή, "Άλλαξε ο Φαραώ και έβαλε τα ρούχα του Αλλιώ"!  Πρέπει να ενταχθείς στην Πυραμίδα και να πληρώνεις στους από πάνω της Πυραμίδας για να τα παίρνεις από τους από κάτω!!! Αποδεικνύεται, λοιπόν, ότι ο ... Φαραώ Πελέκης δικτυώνεται πλέον ως "μεγάλος Δάσκαλος"!

 Η Απάτη της Πυραμίδας: Πληρώνεις στους από πάνω για να τα παίρνεις από τους από κάτω!!!

 

14/5/2022 - Ήθελα να ήξερα, όταν όλοι αυτοί στην κάτω φωτό συνειδητοποιήσουν ότι τους πουλάς φύκια για μεταξωτές κορδέλες πώς θα αντιδράσουν και προς εσένα και προς τους δασκάλους τους??? Διότι κάποιοι θα διαβάζουν το www.karate.gr, δεν μπορεί!!! Πηγαίνεις Ιαπωνία και βγαίνεις 3-4 φωτό με τον Μαμπούνι και στη συνέχεια μοστράρεσαι στην Ελλάδα ως εκπρόσωπός του???

 

14/5/2022 - Φτάσαμε στα διπλώματα Κύου και Νταν με παγώνια και ξενικά γράμματα για εφέ χωρίς καμιά νομική κάλυψη, τυπωμένα από τον ... Φαραώ Γιώργο Πελέκη για εξαπάτηση των προπονητών και των μαθητών των συλλόγων της Εύβοιας! Ποιά ομοσπονδία αναγνωρίζει αυτά τα διπλώματα??? ΚΑΜΙΑ!!! Αν μας πει: Η Ιαπωνική του Μαμπούνι, τότε η απάντηση είναι: να πάτε στην Ιαπωνία να σας τα αναγνωρίζουνε! Στην Ελλάδα η Πανελλήνια Ομοσπονδία Παραδοσιακού Καράτε, η οποία αποκλειστικά διαχειρίζεται τα παραδοσιακά στιλ καράτε, δεν αναγνωρίζει τίποτα απολύτως!

 

Τα τελευταία νέα από το https://www.facebook.com/shitoryu.greece του Γιώργου Πελέκη είναι ότι στις αρχές Σεπτεμβρίου 2022 βρέθηκε στην Ακτή του Ελεφαντοστού, όπου ο Κενίου Μαμπούνι έδωσε σεμινάριο για την τοπική ομοσπονδία Σίτο-ρίου και ήθελε κάποιον για βοηθό του!

Επάνω η αφίσα του σεμινάριου και κάτω το πανώ του σταδίου!

 

Κάτω με επισήμουτς από την διοργάνωση!

 

Κάτω ο Κενίου Μαμπούνι και ο Γιώργος Πελέκης! Η ζώνη τού μια ζωή επαγγελματία Γιαπωνέζου είναι ακόμα μαύρη με φθορές στις ακμές της, ενώ η ζώνη του ερασιτέχνη Έλληνα από μαύρη έχει γίνει κάτασπρη από τις χιλιάδες φορές δέσε-λύσε-δέσε στις χιλιάδες προπονήσεις του!!! Μερικοί φαρμακογλώσηδες λένε ότι την ... τρίβει στα κάγγελα της βεράντας για να δείχνει παλιοσειρά, αλλά δεν το πιστεύω!!! Μάλλον ήταν από πάντα ... άσπρη!

 

Κάτω η μεγάλη στιγμή της απονομής του 7ου Νταν από τον Κενίου Μαμπούνι στον Γιώργο Πελέκη! Τώρα ποιάς ομοσπονδίας είναι αυτό ή είναι προσωπικό ή είναι μαϊμού δεν γνωρίζω!!! Και γιατί ο Γιώργος Πελέκης παίρνει Νταν και από τον Κενέι Μαμπούνι και από τον Κον Κάσης και από τον Γκένζο Ιβάτα και από την ΕΛΟΚ και από τον Κενίου Μαμπούνι και αυτό δεν το γνωρίζω! Εγώ π.χ. έχω το χόμπι να μαζεύω ... καπάκια μπίρας!!!

Ή όπως τα έγραψε ο ίδιος ο Πελέκης στο Facebook: "Είναι πολύ μεγάλη τιμή να σε εξετάζει ο αρχηγός του Shitoryu Karate σε όλο τον κόσμο και να σου απονέμει το 7ο Νταν!!! Ένα μεγάλο ευχαριστώ στον Soke Kenyu Mabuni και προπάντων στον Δάσκαλό μου Κωνσταντίνο Κάσση για τις γνώσεις που μου μετέδωσε!!!.... Είσαι τρείς μήνες μακριά μας Sensei Con αλλά δεν υπάρχει στιγμή που να μην σε σκέφτομαι..."

 

Έβδομο Νταν για τον Γιώργο Πελέκη και ακόμα δεν έχει άδεια άσκησης του επαγγέλματος του προπονητή από τη ΓΓΑ!!!

 

Αλλά θέλει και ο σιχάν Κενίου Μαμπούνι κάτι σε αντάλλαγμα: ένα σεμινάριο στην Ελλάδα με κάποιον δικό του "αντιπρόσωπο"! Ποιός θα το οργανώσει? Μα ο Γιώργος Πελέκης φυσικά στις 18-19/2/2023 και έρχεται!

Ο Φαραώ Γιώργος Πελέκης φυσικά και διαβάζει την παρούσα ιστοσελίδα, που αποδεικνύει ότι τα διπλώματα, που δίνει, είναι μαϊμούδες και όμως συνεχίζει τις ίδιες δραστηριότητες με το ανωτέρω σεμινάριο χωρίς να καταλαβαίνει ότι το 7ο Νταν/μαϊμού και τα σεμινάρια-μαϊμού δεν οδηγούν πουθενά, αλλά κονταίνουν το αδιέξοδο!!!

 

Μην τρομάζατε! Οι Ιάπωνες βρίσκονται σε συνεργασία! Οι Έλληνες είναι τα βλήματα!!!

Και για να κλείσουμε: Ο Φαραώ Γιώργος Πελέκης μου έστειλε εξώδικο για το παρόν άρθρο μου όπως δημοσιεύτηκε την 12/6/2022 με απειλή δικαστικής καταδίωξής μου για τα δημοσιεύματα! Δεν έδωσα καμιά απολύτως σημασία, διότι όσα γράφω είναι αλήθεια! Μέχρι σήμερα 23/12/2022 δεν έχω λάβει καμιά δικαστική ειδοποίηση και άρα και η προθεσμία για μήνυση πέρασε και το Εξώδικο πήγε στα σκουπίδια! Θα τον συμβούλευα να μη δημιουργήσει καμιά δικαστική υπόθεση, γιατί θα γυρίσει εις βάρος του! Απλά να προσγειωθεί στην πραγματικότητα και να μην πετάει στα σύννεφα!!!

 

 Η ΠΟΠΚ ΔΕΝ αναγνωρίζει κανένα από τα Νταν Σίτο-ρίου της World Shitoryu Karate-do Federation του Γκένζο Ιβάτα και κανένα του ελληνικού κλάδου της του Γιώργου Πελέκη!

 

 Είχαμε και Κύπελο Χαλκίδας από συλλόγους της ΕΛΟΚ, αλλά "υπό την αιγίδα" του Shito-kai Karate-do!

 

Και επιβεβαιώνεται η απόλυτη απάτη σε βάρος των μικρών αθλητών και των γονιών τους με τη διοργάνωση του "Mabuni Cup" από τον Σιχάν Πελέκη την 29/5/2022, όπου για παράδειγμα ο σύλλογος ΦΙΛΟΝΙΚΟΣ πήρε 175 χρυσά μετάλλια, 123 αργυρά και 134 χάλκινα! Το νέο αυτό έφθασε στην Ιαπωνία και οι Γιαπωνέζοι παραιτήθηκαν όλοι από το καράτε, γιατί δεν έχουν πλέον μέλλον μπροστά στην ... Εύβοια!!!


 Ε4γ - Ο κλάδος του Γιάννη Μοσχόβα  (Ενότητες)

 

 Shito-ryu Karate-do: Μοσχόβας - Πελέκης - Ζεύκης - Iwata!

 

Από την 16/5/2022 ο Γιαννης Μοσχόβας είχε δημοσιεύσει ότι θα έφερνε ΜΟΝΟΣ του τον δάσκαλο Γκένζο Ιβάτα για σεμινάριο και εξετάσεις στο τέλος Ιουνίου, όπως έγραφε στην αφίσα κατωτέρω. Φυσικά θα είχε κάνει και μόνος του τον οικονομικό διακανονισμό με τον δάσκαλο! Στην ανακοίνωση αυτή δεν αναφέρονταν οι Ζεύκης και Πελέκης και ούτε σε καμιά άλλη δική τους αναφέρονταν σε αυτή την εκδήλωση! Από αυτό βγαίνει το συμπέρασμα ότι οι Ζεύκης και Πελέκης δεν συμμετείχαν σε αυτή την πρόσκληση του δασκάλου. Από το περιβάλλον του Σίτο-ρίου μάλιστα είχα μάθει ότι οι Ζεύκης και Πελέκης είχαν βαλθεί να ακυρώσουν αυτό το σεμινάριο και εξετάσεις του Μοσχόβα και είναι προφανές ότι οι δύο "δάσκαλοι" είχαν αποφασίσει να αναπτυχθούν μέσω του Κώστα Κάσση, κουμπάρου του Γιώργου Πελέκη, που λόγω της θέσης του στην Παγκόσμια τους άνοιγε και την πόρτα της ΕΛΟΚ διάπλατα, ξεχνώντας πάντα ότι και οι δύο δεν έχουν άδεια άσκησης επαγγέλματος προπονητή από τη ΓΓΑ, ενώ ο Μοσχόβας έχει!

Δυστυχώς, όμως, δεν τους βγήκε! Ο αιφνίδιος θάνατος του Κώστα Κάσση σε ηλικία περίπου 60-62 ετών τους άφησε σύξυλους να αιωρούνται στο διάστημα! Μην έχοντας, λοιπόν, καμιά εμπιστοσύνη στους ίδιους τους εαυτούς τους και στηριζόμενοι πάντα στο δεκανίκι ενός "δασκάλου" από το εξωτερικό στράφηκαν και πάλι στον Γκένζο Ιβάτα, ο οποίος έτριβε τα χέρια του φυσικά!!!

Το έχει πει και ο μεγάλος φιλόσοφος Θανάσης Βέγγος (όχι ... Φυλακτός!):  "ΠΕΛΆΑΑΤΕΣ ΜΟΥ!!!" Χωρίς καμιά προσωπικότητα οι έλληνες δάσκαλοι του Σίτο-ρίου έχουν ανάγκη τη στήριξη των ψευδο-νταν από τον Ιάπωνα, που μας έχει γεμίσει καθρεφτάκια και χαϊμαλιά από το τέταρτο Νταν και πάνω! Αυτό είναι σήμερα το Σίτο-ρίου καράτε! Η Πανελλήνια Ομοσπονδία Παραδοσιακού Καράτε δεν τους εμπνέει, διότι χάνουνε τις πωλήσεις των Νταν-μαϊμού!!!

Ακολουθούν οι γελοίες, υποκριτικές και εσπευσμένες ανακοινώσεις των Ζεύκη και Πελέκη για τη συμμετοχή τους στα σεμινάρια και εξετάσεις του Γκένζο Ιβάτα την 15η/6/2022 και 16η/6/2022 στο λογαριασμό Facebook του Ζεύκη και στο site dynamicsports.gr, αμέσως μόλις βρέθηκαν στο αδιέξοδο μετά τον αιφνίδιο θάνατο του Κώστα Κάσση την 7/6/2022! Ούτε τον εκλιπόντα δεν σεβάστηκαν!

Για τον Γκένζο Ιβάτα οι Έλληνες είναι τα κορόιδα για τα σεμινάρια και Νταν-Ιαπωνίας-Μαϊμού, αφού έρχεται κάθε τρία χρόνια και μοιράζει Νταν χωρίς τις απαραίτητες πολυετείς προπονήσεις, ενώ κάθε τρία χρόνια παίρνει και μαζεμένα τα "παράβολα" για τα χαρτιά της αντιπροσώπευσης, όπως τα κατωτέρω (με κλικ στο καθένα)!

 

Τα ανωτέρω έγγραφα "certificates of affiliation", δηλαδή "πιστοποιητικά σύνδεσης-συνεργασίας" του Ιβάτα προς τους Ζεύκη και Πελέκη προφανώς και δεν αποτελούν  μοναδικά έγγραφα "αποκλειστικής αντιπροσώπευσης"! Ο Ιβάτα μπορεί να δώσει ακόμα δέκα τέτοια έγγραφα σε όποιους του εξασφαλίσουν "πελάτες" για σεμινάρια και Νταν! Όπως φαίνεται στα έγγραφα ο Ζεύκης έχει τον αριθμό 311-1 (311 είναι η Χώρα-Κορόιδο Ελλάδα) και ο Πελέκης έχει τον αριθμό 311-2! Και όπως βλέπετε τους δίνει την ίδια τριετή διάρκεια στα έγγραφα συνεργασίας, ώστε με ένα ταξίδι να εισπράττει από όλους και σεμινάρια και εξετάσεις Νταν και "παράβολα" για τις "αντιπροσωπεύσεις"!

Καλό θα ήταν όλοι οι επίδοξοι δάσκαλοι να μην χτίζετε παλάτια στην άμμο! Τα σεμινάρια και οι διδασκαλίες καράτε, οι εξετάσεις Νταν και η έκδοση διπλωμάτων Νταν αποτελούν επιχειρηματικές και εμπορικές δραστηριότητες, που υπόκεινται σε ΦΠΑ και φορολογία, οπότε δεν μπορούν να διοργανώνονται από Έλληνες για αλλοδαπούς, οι οποίοι δεν είναι φορολογικοί κάτοικοι Ελλάδας, στα μουλωχτά παραβλέποντας τη φορολογική νομοθεσία της χώρας μας! Ανά πάσα στιγμή μπορεί να γίνει καταγγελία από οποιονδήποτε θιγόμενο στο Υπουργείο Οικονομικών, στις Εφορίες ή στο ΣΔΟΕ με τεράστιες συνέπειες για εσάς! Αυτά που ξέρατε, να τα αφήσετε, διότι η δική σας γαϊδουριά να θίγετε αδιάφοροι τα συμφέροντα άλλων δεν θα απολαμβάνει για πάντα την άφεση αμαρτιών από τους άλλους!

 

Την ίδια τακτική ακολουθεί και ο Γιάννης Μοσχόβας. Με έγγραφο "αντιπροσώπου" από τον Γκένζο Ιβατα ίδιο με των προηγούμενων δύο έχει αναπτύξει τον δικό του κλάδο του Σίτο-ρίου στην Ελλάδα, αλλά μόνο στην Αθήνα και όχι παραέξω!

Με την αστική μη κερδοσκοπική εταιρία "Hellenic Karate-do Shitokai"

(311-2, στη διεύθυνση https://hellenic-shitokai.gr/ ) ή ό,τι άλλο του ... Φαραώ Γιάννη Μοσχόβα προφανώς και δεν έχει κανένα δικαίωμα να απονέμει διπλώματα, διότι είναι προσωπική εταιρία με σκοπό το κέρδος για την επίτευξη των σκοπών της, ενώ το παραδοσιακό καράτε είναι ΑΘΛΗΜΑ υπαγόμενο στη ΓΓΑ και διοικούμενο βάσει του αθλητικού νόμου.

Η ιστορία μας με τον Γιάννη Μοσχόβα είναι μεγάλη και άρχισε το 2017, όταν έδωσε 6ο Νταν στον ... εαυτό του και το σχολίασα δυσμενώς από το www.karate.gr.

Μου έκανε ασφαλιστικά μέτρα και κέρδισε, αγωγή για 6.000 € και κέρδισε στο Ειρηνοδικείο 3.000 €, έκανα έφεση, ώστε να ξαναδικαστεί η υπόθεση τον Ιανουάριο του 2024. Επίσης μου έκανε και μήνυση στο Πρωτοδικείο, που την κέρδισα εγώ και αθωώθηκα!

Σχετικές μου παρατηρήσεις για τις δημοσιεύσεις του είναι περιληπτικά οι επόμενες:

Ο Γιάννης Μοσχόβας σε τεχνική καράτε στην άκρη εξέδρας στη θάλασσα! Ποτέ μου δεν κατάλαβα τέτοιου είδους φωτογραφίες! Η τεχνική αυτή είναι τεχνική από Κάτα, δηλ. από σερά 30-40-50 συνεχόμενων τεχνικών κατά φανταστικών αντιπάλων προς κάθε κατεύθυνση! Είναι δυνατόν να πάει κανείς στην άκρη μιας εξέδρας να εκτελέσει ένα τέτοιο Κάτα? Θα πέσει στη θάλασσα και θα ... τον φάνε τα ψάρια!

 

Ο Γιάννης Μοσχόβας φέρνει κάθε χρόνο τον Γκένζο Ιβάτα για σεμινάρια και εξετάσεις Νταν. Ανανεώνει δε ως πιστός "αντιπρόσωπος" το έγγραφο εκπροσώπησης της ομοσπονδίας του Ιβάτα κάθε τρία χρόνια καταβάλλοντας βέβαια τα απαραίτητα μετρητά!!!

 

Φυσικά, ενδιάμεσα δίνει δικά του Κύου και Νταν βάση κάποιου αόριστου Κανονισμού της Αστικής του Εταιρείας, η οποία δεν έχει δικαιοδοσία να δίνει πανελλήνια ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΜΕΝΟΥΣ βαθμούς τεχνικής αξιολόγησης, διότι είναι ιδιωτική εταιρεία και όχι εθνική αθλητική ομοσπονδία, και επομένως δίνει μαϊμούδες!

 

Το σημείο σύγκρουσής μας ήταν το ότι την 16/7/2017 έδωσε, και το δημοσίευσε ανωτέρω, μπροστά στους μαθητές του (δηλαδή στον ... εαυτό του) ο ίδιος εξετάσεις για έκτο Νταν και το κατέκτησε ... επάξια!!! Πού έχει ακουστεί αυτό σε οποιονδήποτε τομέα της ζωής, της παιδείας, της τεχνικής και της επιστήμης να δίνει κανένας εξετάσεις στον εαυτό του ??? Τη μήνυση την κέρδισα και για την αγωγή λίγη υπομονή!

 

Τελικά, όμως, το έκτο Νταν από την WSKF του Ιβάτα το πήρε, αφού το πλήρωσε στον επιχειρηματία Γιαπωνέζο, την 14/3/2019, δηλαδή 20 μήνες μετά από τις εξετάσεις στον εαυτό του, τις οποίες ο Ιάπωνας φυσικά τις αγνόησε! Αλλά με δεδομένο ότι το πέμπτο Νταν το είχε πάρει ο Μοσχόβας το 2015, θα κάνουμε και την παρατήρηση ότι ο επιχειρηματίας Γκένζο Ιβάτα δίνει τα έκτα Νταν στα τέσσερα χρόνια και όχι στα έξι, που είναι κανόνας για τα παραδοσιακά στιλ καράτε! Μετά από όλα αυτά:

 

 Η ΠΟΠΚ ΔΕΝ αναγνωρίζει κανένα από τα Νταν Σίτο-ρίου της World Shitoryu Karate-do Federation του Γκένζο Ιβάτα και κανένα του ελληνικού κλάδου της του Γιάννη Μοσχόβα.


Ζ - Κάποιοι από τα επαγγελματικά στιλ πλήρους επαφής παριστάνουν τους "παραδοσιακούς"! Αυτοί κι αν είναι "μαϊμούδες"!  (Ενότητες)

 

Σας δείχνουμε εδώ ότι η όρεξη των "μαϊμού παραδοσιακών στιλ" ήρθε αρχικά στον Γιώργο Κοσμίδη, αλλά δεν αποκλείω να έρθει και στους Γιάννη Στεφάνου και Λήο Κατσούρα! Η απάντηση είναι ότι τα στιλ καράτε που κάνουν δεν έχουν καμιά απολύτως σχέση με τα αναγνωρισμένα παραδοσιακά στιλ καράτε και αυτό να το χωνέψουν νωρίς! Άλλωστε αυτό είναι τόσο πασίγνωστο, ώστε οι επίδοξοι να υφαρπάξουν την αίγλη των παραδοσιακών στιλ φαντάζουν αυτονόητα ηλίθιοι!

 

Από τον Σύλλογο Υπέρτατης Αλήθειας του Γιώργου Κοσμίδη (http://www.academykaratevolou.gr/ ) προβάλλεται το Υπέρτατο Ψέμα ότι το Κυόκουσιν Καράτε είναι "παραδοσιακό"! Το καράτε που έκανε και κάνει ο Γιώργος Κοσμίδης δεν ήταν ποτέ ούτε παραδοσιακό ούτε ολυμπιακό!!!

 

Από κάποιον άλλο Σιχάν παραμυθιάζεται ο κάοσμολς ότι "Το Kyokushin Karate είναι μια παραδοσιακή πολεμική τέχνη ή Budo Karate"! Δεν ξέρω ποιανού μαθητής είναι ο "Σιχάν", αλλά μαζέψτε τον!

 Η - Τελικό Συμπέρασμα: 9 + 6 + 2 + 10 = 27 ... ζωή νάχουν οι Μαϊμούδες στο Ζωολογικό Κήπο του Καράτε!!!  (Ενότητες)

Ή "του ... Καράτε το ... Μπάχαλο"!

 

Από τις λεπτομερείς μελέτες των ανωτέρω: είκοσι επτά γνωστές οργανώσεις έδιναν ή/και δίνουν ανεξάρτητα μεταξύ τους διπλώματα Νταν-μαϊμού σε δήθεν παραδοσιακά στιλ καράτε στην Ελλάδα!

Στο Σότοκαν: έξι ζωντανές και τρεις ψόφιες!

Στο Γουάντο-ρίου: τρεις ζωντανές και τρεις ψόφιες!

Στο Γκότζου-ρίου: δύο ζωντανές!

Στο Σίτο-ρίου: πέντε ζωντανές και πέντε ψόφιες!

Το απόλυτα λυπηρό είναι ότι στην επικράτηση των ηλιθίων με τα Μαϊμούδες-Νταν πρωτοστάτησαν προπονητές με πραγματική αξία στην τεχνική του καράτε, αλλά μηδενικό μυαλό μέσα στο κεφάλι τους, διότι αφενός και οι ίδιοι στράφηκαν στο ζεστό χρήμα των ψευδο-Νταν και αφετέρου αποδέχθηκαν πολλούς άχρηστους και ανίκανους ως ισότιμους "δασκάλους" με αποτέλεσμα την κατακρήμνηση της αξίας τους στις αξίες των δεύτερων!

Εξετάζοντας πρώτα τις έντεκα ψόφιες οργανώσεις, που έδιναν στο παρελθόν διπλώματα Νταν-μαϊμού στα παραδοσιακά στιλ είναι αυτονόητο ότι με το κλείσιμο της καθεμιάς αχρηστεύθηκαν και τα διπλώματα, που είχε εκδώσει, διότι είναι πάντα αυτονόητο ότι κάθε οργανισμός, που δίνει διπλώματα, οφείλει να τα υποστηρίζει με την "ζωή του και τη λειτουργία του"! Επομένως, όλα τα διπλώματα των οργανώσεων, που έδιναν Νταν-μαϊμού και έκλεισαν, δεν ισχύουν, αλλά ταυτόχρονα γίνεται και ανίσχυρη η υποστήριξη όσων επόμενων Νταν εκδόθηκαν στη συνέχεια με βάση τα Νταν των οργανώσεων, που έκλεισαν!

Εξετάζοντας στη συνέχεια τις δέκα έξι εν ενεργεία οργανώσεις, που δίνουν διπλώματα Νταν-μαϊμού ας μπούμε στη λογική της πιστοποίησης της αξιοπιστίας αυτών των διπλωμάτων Νταν με βασικό κριτήριο το ότι καμιά οργάνωση από αυτές ΔΕΝ αναγνωρίζει τα διπλώματα της άλλης!!!

Έχουμε γίνει, βέβαια, και ο περίγελως του πλανήτη, όταν έρχεται ακόμα και μαϊμού-ιαπωνική ομοσπονδία και μας πουλάει μαϊμού Νταν!!!

Και ΝΑΙ μεν είναι λογικό να μη θεωρούνται ισότιμα τα διπλώματα, όταν πρόκειται για διαφορετικά στιλ, αλλά εδώ ΔΕΝ αναγνωρίζονται ούτε τα διπλώματα όταν πρόκειται για το ίδιο στιλ!!!

Από την άλλη μεριά, καμιά από τις ανωτέρω οργανώσεις δεν είναι αθλητική ομοσπονδία, δεν δημοσιεύει τα διπλώματα των δασκάλων της, δεν δημοσιεύει τα διπλώματα των αθλητών της και για την έκδοση των διπλωμάταν Νταν συναλλάσσεται με μαύρο χρήμα, κτλ. κτλ., αλλά επίσης:

1 - Όσες είναι  ΑΕΡΙΤΖΗΔΙΚΕΣ  ψευτο-οργανώσεις στη φαντασία των ψευτο-δασκάλων τους χωρίς κανένα καταστατικό και εξαπατούν τους αθλητές τους, όπως π.χ. η οργάνωση του Δημήτρη Ζεύκη, είναι προφανές ότι τα διπλώματά τους είναι για τα σκουπίδια!!!

2 - Όσες είναι  ΑΣΤΙΚΕΣ ΕΤΑΙΡΙΕΣ  εκδίδουν διπλώματα, που ισχύουν μέσα στους τέσσερις τοίχους της εταιρίας και ούτε εκατοστό πιο έξω, εξαπατώντας τους αθλητές τους, όπως π.χ. η οργάνωση του Γιώργου Πελέκη, πάλι είναι προφανές ότι τα διπλώματά τους είναι για τα σκουπίδια!!!

3 - Και τέλος, όσες λειτουργούν μεσοβέζικα  ΥΠΟ ΤΗΝ ΔΗΘΕΝ ΕΚΠΡΟΣΩΠΗΣΗ ΑΛΛΟΔΑΠΗΣ  γνωστής ομοσπονδίας παραδοσιακού στιλ χωρίς νομική και φορολογική έδρα στην Ελλάδα, όπως π.χ. η οργάνωση του Τάσου Πανουσόπουλου και της JKA, τότε για αυτές ισχύει το ότι η χώρα μας έχει νόμιμη ομοσπονδία παραδοσιακού καράτε υπό την προστασία της νομικής, φορολογικής και εδαφικής της κυριαρχίας, την ΠΟΠΚ, μέσα στις οποίες καμιά αλλοδαπή οργάνωση δεν έχει δικαιοδοσία!

 

Όλα τα ανωτέρω σημαίνουν ότι κάθε εξέταση για Νταν και κάθε εξ αυτής δίπλωμα Νταν ΔΕΝ ΑΝΑΓΝΩΡΙΖΟΝΤΑΙ από την επίσημη εθνική ομοσπονδία ΠΟΠΚ του παραδοσιακού καράτε και κατά συνέπεια από κανένα δημόσιο ή ιδιωτικό οργανισμό εντός Ελλάδος!!!

Για τα Νταν της ΕΛΟΚ έχουμε δημοσιεύσει ιδιαίτερο άρθρο με κλικ εδώ!

Γεννιέται, λοιπόν, το ερώτημα, γιατί όλοι αυτοί οι αυτοαποκαλούμενοι "δάσκαλοι" του καράτε με δήθεν προφίλ έντιμου και νομοταγή ανθρώπου αποφάσισαν να δημιουργήσουν δικές τους "παράνομες οργανώσεις-μαϊμού" με τις οποίες να πείθουν τους ίδιους τους μαθητές τους, που τους εμπιστεύονται τυφλά, ότι τα Νταν που δίνουν οι οργανώσεις τους είναι αναγνωρίσιμα από κάθε οργανισμό του καράτε, πράγμα αυτονόητα ψευδές? Και όχι μόνο αυτό, αλλά και ενώ παράλληλα γνωρίζουν από το 1995 την ύπαρξη της επίσημης εθνικής ομοσπονδίας παραδοσιακού καράτε ΠΟΠΚ, ποτέ δεν έκαναν την παραμικρή επαφή για να τακτοποιήσουν τα δικά τους Νταν και των μαθητών τους!

Η απάντηση είναι πολύ απλή: Πρώτον διότι τα δικά τους Νταν είναι όλα μαϊμουδένια και Δεύτερον καθαρά και μόνο για το προσωπικό όφελος της είσπραξης των εξετάστρων για τα Κύου και τα Νταν περιφρονώντας κυνικά την απογοήτευση των μαθητών τους, όταν συνειδητοποιήσουν την μηδενική αξία των διπλωμάτων τους!!!!

Για όσους σκέπτονται να μου κάνουν μήνυση ή αγωγή, επειδή τους λέω ΑΠΑΤΕΩΝΕΣ για τα Νταν-Μαϊμού, τους εξηγώ ότι ήδη έχουν χάσει τις προθεσμίες, διότι τους αποκαλώ ΑΠΑΤΕΩΝΕΣ από το 2004 από αυτό το site! Και μάλιστα, το ότι δεν μου έχουν κάνει καμιά μήνυση ή αγωγή επί 18 χρόνια αποδεικνύει ότι ομολογούν και παραδέχονται ότι πραγματικά είναι ΑΠΑΤΕΩΝΕΣ!!!

 

   Αρχική      Επικαιρότητα     Π.Ο.Π.Κ.