karate.gr: 12 - Η  Πανελλήνια Ομοσπονδία Παραδοσιακού Καράτε

Πρώτη δημοσίευση 10/12/2019..

  Αρχική        Επικαιρότητα       Π.Ο.Π.Κ.

Καταχωρήσεις στο karate.gr

Διοργανώσεις

Στηρίξτε το karate.gr με 20 €/έτος! Donations 20 €/y!

Σε πρώτη δημοσίευση από 16/12/2021 και αναδρομικά σε παλαιότερα άρθρα του www.karate.gr!

 Πρόλογος του άρθρου από τον Θύμιο Περσίδη .

Οι Αποφάσεις της 16/12/2021 του ΕΔΔΑ στις "Δύο" και της 1/12/2022 στη "Μία" Προσφυγές "PERSIDIS vs GREECE"!

Το www.karate.gr, σαν συνέχεια του από το ΝΟΕ-1977 μέχρι το ΔΕΚ-1994 με εκδότη τον Θύμιο Περσίδη κυκλοφορούντος μηνιαίου αθλητικού περιοδικού "ΔΥΝΑΜΙΚΟ ΤΖΟΥΝΤΟ-ΚΑΡΑΤΕ" αρχικά και απλά "ΔΥΝΑΜΙΚΟ" αργότερα, είναι ένας "δημοσιογραφικός ιστότοπος", που γράφεται από έναν κορυφαίο γνώστη στον ειδικό χώρο του καράτε. Όσα πρόσωπα κρίνονται εδώ είναι αποδεδειγμένα δημόσια πρόσωπα και κρίνονται για πράξεις και παραλήψεις τους στους τομείς των δημόσιων αρμοδιοτήτων τους υπό τα ευρύτερα όρια κριτικής αξιολόγησης, όπως απαιτεί η διαφύλαξη του δημοσίου συμφέροντος για τον αθλητισμό, τον οποίο χρυσοπληρώνει ο Έλληνας φορολογούμενος!!!

Ως επί 17 χρόνια εκδότης του ανωτέρω περιοδικού και από τον Αύγουστο του 2004 ιδιοκτήτης-διαχειριστής του www.karate.gr, αλλά και ως υπέρ των σαράντα ετών διοικητικός αθλητικών ομοσπονδιών καράτε, έχω δικαστεί σε περισσότερες από 80 δίκες (Πρωτοδικείου, Εφετείου, Αρείου Πάγου κτλ.) σε αστικές, ποινικές και διοικητικές υποθέσεις με νίκες ή παραγραφές για τις περισσότερες από αυτές. Για δύο αστικές (με ασφαλιστικά) και μία ποινική (με μία αναίρεση δεκτή!) υποθέσεις, σύνολο 4+4+5=13 δίκες που έχασα, με αντικείμενο κυρίως τη συκοφαντική δυσφήμιση, είχα υποβάλει αντίστοιχα τρεις Προσφυγές (δύο το 2014 και μία το 2015, με κλικ εδώ) στο Ευρωπαϊκό Δικαστήριο Δικαιωμάτων του Ανθρώπου (ΕΔΔΑ) με ΠΑΡΑΠΟΝΑ για λανθασμένη εφαρμογή από τους Δικαστές υπέρμετρου περιορισμού στην ελευθερία της έκφρασης στα κείμενά μου, τα οποία αφορούσαν σε κριτικές αξιολογήσεις πράξεων δημοσίων προσώπων, παρ' όλο που υπέβαλα πάντα και σχετικές αποφάσεις του ΕΔΔΑ! Τις Προσφυγές αυτές τις είχα συντάξει μόνος μου χωρίς τη βοήθεια νομικού! Τέτοιες Προσφυγές υποβάλλονται στο ΕΔΔΑ περί τις 30.000 κάθε χρόνο από όλη την Ευρώπη και απορρίπτεται το 95% αυτών από το γραμματειακό πρωτόκολλο και την αρχική εκτίμηση του παραδεκτού της προσφυγής! Οι δικές μου πέρασαν και οι τρεις τα δύο αυτά στάδια μέσα στο ελάχιστο 5% για να δικαστούν!!!

Πριν όμως δικαστούν, το Νομικό Συμβούλιο του Κράτους (ΝΣΚ), που παρίσταται νομικά στο ΕΔΔΑ για την Ελληνική Κυβέρνηση, μού πρότεινε Συμβιβασμό με Αποζημίωση για παράβαση από τα δικαστήρια του άρθρου 6 περί μη δίκαιης δίκης και του άρθρου 10 περί ελευθερίας της έκφρασης της Ευρωπαϊκής Σύμβασης Δικαιωμάτων του Ανθρώπου (ΕΣΔΑ) αρχικά για τις δύο αστικές και μετέπειτα και για την ποινική! Αποδέχθηκα το Συμβιβασμό με την Αποζημίωση, διότι οι υποθέσεις είχαν αργήσει απαράδεκτα πάρα πολύ (εξίμισι χρόνια!), ενώ ήταν και οικονομικά συμφερότερος από το να εκδικαστούν! Η επιτυχία αυτή με κατέστησε το μόνο γνωστό Έλληνα Πολίτη, που χωρίς να είναι νομικός κατάφερε να δικαιωθεί σε τρεις ιδιόγραφες Προσφυγές του στο ΕΔΔΑ!!! Δεν υπάρχει δε καμιά αμφιβολία ότι η ανωτέρω πρόταση Συμβιβασμού αποτελεί παραδοχή ήττας, αφού το Δημόσιο δεν χαρίζει ούτε δεκάρα στον Πολίτη!

Το κυριότερο, όμως, είναι ότι το www.karate.gr αναγνωρίστηκε από το ΕΔΔΑ ως δημοσιογραφικό site υπό την ευρεία έννοια και μπορεί πλέον ελεύθερα να κρίνει αξιολογικά πράξεις και παραλήψεις δημοσίων προσώπων στους τομείς των δημοσίων καθηκόντων τους με ευρύτερα πλαίσια εκφράσεων από ότι των απλών ιδιωτών!!! Με βάση αυτό το ακλόνητο συμπέρασμα, οι αρμόδιες δημόσιες υπηρεσίες καλά θα κάνουν να μελετούν σε βάθος τις καταγγελίες, που κατά καιρούς υποβάλλω, και να διορθώνουν τις στρεβλώσεις, τις οποίες καταγγέλλω και τις οποίες "ανέχονται έως υποθάλπουν" χωρίς να ιδρώνει το αυτί τους!!!

"Η Δημοσίευση είναι η Ψυχή της Δικαιοσύνης" = "Όλα στο Φως!"

 Το παρόν δημοσίευμα αποτελεί αναπόσπαστο μέρος του οικείου κεφαλαίου αλληλένδετων άρθρων και σχετικών 3000 περίπου σελίδων!  Μόλις στέλνετε στους φίλους σας με SMS: "karate.gr", αμέσως ανοίγουν το karate.gr και διαβάζουν το τελευταίο άρθρο του!!!


 Από σήμερα μέχρι την Έναρξη των Ολυμπιακών Αγώνων στο Τόκιο την 6-8-2020

 έχουμε ακόμα 230 ημέρες και το Ελληνικό Καράτε βρίσκεται σε τέλμα

με ευθύνη και της διοίκησής του, αλλά και της αντιπολίτευσης!!!

 

 ΕΛΟΚ: μια καταδικασμένη ομοσπονδία και από την διοίκησή της

και από την αντιπολίτευση και από την ΓΓΑ!

Το άρθρο αυτό αποτελεί περίληψη με ενημέρωση τού (με κλικ εδώ) από 30/4/2017 άρθρου μας!


 Copyright © 1945-2045: Θύμιος Περσίδης, Κυνηγός Απατεώνων από Χόμπι!

Εκ των Ιδρυτών της ΕΛΟΚ, τέως Γεν. Γραμματέας, Πρόεδρος και Επίτ. Πρόεδρος!

Εγκληματολόγος πάσης φύσεως αθλητικών εγκλημάτων των ΕΛΟΚ και ΓΓΑ!!!

Φόβος και τρόμος των παντός επιπέδου και ιδιότητας αθλητικών λαμόγιων!!!

Εντοπιστής μίζας, λαμογιάς και παρανομιών των διοικούντων την ΕΛΟΚ και την ΓΓΑ!!!

"Δεν ελπίζω τίποτα, δεν φοβούμαι τίποτα, είμαι λέφτερος."

Το karate.gr λειτουργεί ανεξάρτητα και αυτόνομα με βάση και στόχο την αλήθεια και το δίκαιο χωρίς επιρροές, υπαγορεύσεις και μεσάζοντες. Ειδικεύεται στην Έρευνα με Φαντασία, Ανίχνευση των Πληροφοριών, Ενδελεχή Aνάλυση των Πληροφοριών, Επιβεβαίωση των Πληροφοριών με Αποδεικτικά Στοιχεία και, τέλος, με Ορθή Απόδοση της Βαρύτητας σε κάθε Αποδεικτικό Στοιχείο.

Όταν το karate.gr αναδημοσιεύει κάποια ξένη είδηση ή πληροφορία, τότε μνημονεύει και την πηγή της. Αν δεν μνημονεύεται η πηγή κάποιας είδησης ή πληροφορίας, τότε αυτή αποτελεί αποτέλεσμα αποκλειστικής έρευνας και επεξεργασίας του karate.gr.


 ΓΓΑ:  Άλλαξε ο Μανολιός κι έβαλε τα ρούχα του αλλιώς!

 Η ΓΓΑ εξακολουθεί να υποθάλπει τους αθλητικούς εγκληματίες της ΕΛΟΚ! 

 Αυτό φυσικά είναι απόδειξη τριπλαδόρων πολιτικών προϊσταμένων!

Άλλωστε φάνηκε "η φασιστική πολιτική βούληση" από τους περιορισμούς ηλικίας και θητειών στους προέδρους των ομοσπονδιών!

 

Γερόλυμπος

Ο παράνομος "μαγαζάτορας" της ΕΛΟΚ

Γερολύμπου

Πρόεδρος και Σύζυξ "μαγαζάτορα"!

Μπουλούμπασης

Τέως Παράνομος Πρόεδρος διότι προπονητής και πιόνι!

Μπαλασόπουλος

Αντιπρόεδρος και νομικός σύμβουλος και παραστάτης

Η Ιστορία του Καράτε στην Ελλάδα από τον κορυφαίο ειδικό στο Καράτε!

(με κλικ στις εικόνες κατεβάστε τα pdf στον υπολογιστή σας)

Ίδρυση και Πορεία της ΕΟΕΚ. (1977 – 1994)

ΕΟΕΚ/WKF-ΠΟΠΚ/ITKF

(1995-2004)

Δίκες με την ΕΛΟΚ. Επικράτηση στην ΠΟΠΚ. (2004-2012)

Οι Δίκες με τον Γερόλυμπο.

(2004 – 2013)

Η Πορεία του Γερόλυμπου στο Καράτε. (2004 – 2015)

Τραγικές Εξελίξεις στην ΕΛΟΚ.

(2013 – 2016)

ΕΛΟΚ: Εγκληματική Οργάνωση με Δομή και Ιεραρχία! ΓΓΑ: Ανίκανη και Άχρηστη! (2014-2016)

ΕΛΟΚ/ΓΓΑ: Απόλυτα Παράνομη η Σχολή Προπονητών 2014–15

Απόλυτα Παράνομες οι Εκλογές ΕΛΟΚ 2012 και 2016. (2014–2018)

 

 

Η Συνέχεια

Ετοιμάζεται


 

 Έρχεται ο Άι-Βασίλης με τα ... ψευδο-Νταν

 

Καλές γιορτές στους ... απατεώνες και στα ... κορόιδα! Να περνάνε πάντα καλά οι δεύτεροι για να δίνουν τα λεφτά τους στους πρώτους (ώστε να περνάνε ... καλύτερα!) και να παίρνουν ... "φύκια" για μεταξωτές κορδέλες, όπου "φύκια" είναι τα σκουπιδόχαρτα της ΕΛΟΚ και υπολοίπων και "μεταξωτές κορδέλες" είναι τα Διπλώματα των ψευδο-Νταν, που υποτίθεται ότι είναι αυτά τα ... "φύκια"!

Πέρυσι, η ΕΛΟΚ, είχε βγάλει από πολύ νωρίς την προκήρυξη για τις εξετάσεις ψευδο-Νταν, που είχε προγραμματίσει στο Αθλητικό της Ημερολόγιο για την 15/12/2018, αλλά φέτος τέτοια προκήρυξη δεν είδαμε παρ' όλο που αναφέρονται εξετάσεις στο Ημερολόγιο για την 21/12/2019! Τουλάχιστον δεν είδαμε για το ευρύ κοινό, διότι μπορεί και να ειδοποίησε η ΕΛΟΚ στα πνιχτά τους συλλόγους της, ώστε να μην ... διεγείρει το κοινό περί απατεώνων και κορόιδων αίσθημα, δηλαδή εμένα, που ... διεγείρομαι εύκολα!

Αντίστοιχα, οι άλλοι επίδοξοι "ψευδο-Ντανο-πάροχοι", όπως:

1) η Πανελλήνια Ένωση Φίλων Σότοκαν Καράτε με τους Γιώργο Μπίκα, Άρη Κραββαρίτη, Κώστα Γκουβούση και Τετσούο Οτάκε,

2) η άτυπη Shotokan Karate International Federation - Hellas των Νικήτα Ζαρουχλιώτη και Κέιβαν Γκάζι,

3) η ISSO των Γερόλυμπου, Ποντίδας και Χονδροματίδη,

4) η κάθε Wado-Federation των Μπουλούμπαση και Βόβλα,

5) η World Shotokan Karate Federation του Γιώργου Λαζαρίδη,

6) η World Shitokai Karate Federation του Ιάπωνα Genzo Iwata με τρεις (!) ανεξάρτητους αντιπροσώπους στη χώρα μας (αυτός έχει φύγει πολύ μπροστά!), τους Δημήτρη Ζεύκη, Γιώργο Πελέκη και Γιάννη Μοσχόβα, η οποία δίνει κατευθείαν από 4ο Νταν και πάνω (!),

7) η πεθαμένη Goju-Federation του Πέτρου Πάση,

8) η ζωντανή-ανύπαρκτη Goju-Federation του Δημήτρη Τσακατάνη,

9) η άτυπη Fudokan Federation των Ίλια Γιόργκα και Σάββα Μαστραππά,

10) η άτυπη Ελληνική Οργάνωση Seisinkan Shito-ryu Karate-do του Άγγελου Καραϊσκάκη, και

11) όλες οι ήδη πεθαμένες ψευτο-ομοσπονδίες, που παρ' όλο που είναι πεθαμένες, πάντα κάποιοι ονειρεύονται να τις ... αναστήσουν!

 

 Όλοι μα Όλοι, μην ετοιμάζεστε να δώσετε άλλα ψευδο-Νταν σε Έλληνες καρατέκα, διότι είναι παράνομα και άκυρα!


 Και ο λόγος είναι απλός:

 Η Πανελλήνια Ομοσπονδία Παραδοσιακού Καράτε ΔΕΝ θα τα αναγνωρίσει ΠΟΤΕ!!!

 

Η ΠΟΠΚ δίνει ακόμα μια φορά και εδώ περιληπτικά τις απαραίτητες πληροφορίες (λεπτομέρειες στο www.popk.gr ) για την ένταξη συλλόγων στη δύναμή της (με κλικ τυπώνετε το κάθε σετάκι pdf εγγγράφων στο χαρτί):

1 - Βασικές Αρχές "Γιατί να εγγραφώ στην ΠΟΠΚ" (περίληψη)

2 - Αποφάσεις Δικαστηρίων για την αποκλειστικότητα της ΠΟΠΚ στο παραδοσιακό καράτε (περίληψη),

3 - Σχετικές Αιτήσεις (τύπωμα μιας όψης),

4 - Σχετικές Αιτήσεις (τύπωμα δύο όψεων),

5 - Δείγματα Διπλωμάτων της ΠΟΠΚ (τύπωμα μιας όψης έγχρωμα)


 Και ας αρχίσουμε από την ΕΛΟΚ!

 

Πέρυσι, η ΕΛΟΚ, είχε βγάλει από πολύ νωρίς την προκήρυξη για τις εξετάσεις ψευδο-Νταν, που είχε προγραμματίσει στο Αθλητικό της Ημερολόγιο για την 15/12/2018. Φέτος δεν έχει βγάλει τσιμουδιά από προκήρυξη παρ' όλο που αναφέρονται εξετάσεις στο Ημερολόγιο για την 21/12/2019! Ήδη έχει ανακοινώσει τη Γενική της Συνέλευση (πολύ αργά) και για άλλη μια φορά με ηλίθιο τρόπο, στην οποία επίσης δεν αναφέρει εξετάσεις ψευδο-Νταν. Αποκλείεται να αποποιηθεί της κονόμας των ψευδο-Νταν ο Γερόλυμπος τώρα που ξαναζωντάνεψε την ISSO (?), αλλά προτιμάει ακόμα να κρύβεται σαν κότα κάτω από τα φουστάνια της γυναίκας του εξαπατώντας για πολλοστή φορά μαζί με αυτήν, τον αντιπρόεδρο δικηγόρο Δημήτρη Μπαλασόπουλο και όλους τους άλλους του ΔΣ/ΕΛΟΚ όλους τους αθλητές και τους συλλόγους με εξετάσεις για τελείως παράνομα και άκυρα διπλώματα ψευδο-Νταν, που η ΕΛΟΚ δεν έχει κανένα νομικό δικαίωμα να δίνει!

Αλλά ας δούμε σε πρώτη φάση την ηλίθια πρόσκληση σε Γενική Συνέλευση, η οποία από μόνη της ακυρώνει την ίδια τη Γενική Συνέλευση! Στη συνέχεια οι δυό σελίδες της και μετράμε τους Λόγους Ακύρωσης της Γενικής Συνέλευσης:

Πρώτος Λόγος Ακύρωσης της ΓΣ: Μαζί με την πρόσκληση έπρεπε να δημοσιευτούν στο site της ΕΛΟΚ 1) οι τροποποιήσεις του Κανονισμού Διεξαγωγής Αγώνων της ΕΛΟΚ και 2) ο προϋπολογισμός της ΕΛΟΚ, ώστε να τα συζητήσουν οι σύλλογοι στα δικά τους ΔΣ, να σχηματίσουν γνώμες, να πάρουν αποφάσεις και να αναθέσουν στους αντιπροσώπους τους να μεταφέρουν αυτές τις αποφάσεις στη ΓΣ της ΕΛΟΚ. Έτσι γίνονται οι Γενικές Συνελεύσεις.

Δεύτερος Λόγος Ακύρωσης της ΓΣ: Δεν γράφονται αναλυτικά τα σωματεία, που θα προταθούν για διαγραφή, και δεν δίδονται σε ιδιαίτερο έγγραφο οι λόγοι για τους οποίους προτείνεται το καθένα για διαγραφή! Καραμπινάτος Λόγος αυτός, που επισύρει άμεσα Ασφαλιστικά Μέτρα Ακύρωσης της ΓΣ! Υπάρχει καμιά αμφιβολία ότι οι 20 προς διαγραφή σύλλογοι θα πάνε Δικαστήριο? Και αν χάσουν θα πάνε ... ΠΟΠΚ??? ΚΑΜΙΑ!!! (Όλοι για την ... ΠΟΠΚ δουλεύετε!!! Χάαχαχα!)

 

Ηλίθιοι προπονητές και σύλλογοι, που υποστηρίζετε τον Γερόλυμπο, και Ηλίθιοι Αθλητές και Γονείς, που υποστηρίζε τους Ηλίθιους προπονητές και συλλόγους, γνωρίζετε (ερώτημα) ότι τα τελευταία τέσσερα χρόνια χρόνια ο Γερόλυμπος και η ΕΛΟΚ έχουν πληρώσει κατ' εκτίμηση περισσότερα από 150 χιλιάρικα ευρώ ("άσπρα" και "μαύρα") σε αμοιβές δικηγόρων και δικαστήρια???

Και όταν ο Γερόλυμπος αγοράζει μια ... καρφίτσα για την ΕΛΟΚ παίρνει κατ' εκτίμηση άλλη μια καρφίτσα προμήθεια ο ίδιος??? Και όλα αυτά είναι λεφτά που έχουν πληρώσει τα παιδιά σας και εσείς σας τα παίρνει για την ανάπτυξη του καράτε και της ΕΛΟΚ!!! Όταν του τα δίνετε, του λέτε "φάτα όπως θέλεις!"?

 

Τρίτος και καυτός Λόγος Ακύρωσης της ΓΣ: "Αν δεν επιτευχθεί απαρτία την 20/12/2019, τότε η ΓΣ θα επαναληφθεί την 21/12/2019"! Αυτό αποτελεί καραμπινάτη παρανομία, διότι η έννοια της απαρτίας θεωρείται ως συντελεστής εξασφάλισης του "δικαιώματος συμμετοχής" του κάθε συλλόγου στη ΓΣ και όχι ως "διέξοδος από την μη απαρτία"! Αυτό σημαίνει ότι είναι αναφαίρετο δικαίωμα του κάθε συλλόγου να παρευρίσκεται δια του αντιπροσώπου του στη ΓΣ και όταν λόγω ανωτέρας βίας (π.χ. ασθένειας του αντιπροσώπου) δεν μπορεί να παρευρεθεί στην πρώτη ΓΣ, τότε η επαναληπτική ΓΣ πρέπει να έχει "λογική απόσταση μερικών ημερών", ώστε μια τυχούσα ασθένεια να έχει εκλείψει. Η "μία ημέρα" δεν αποτελεί "λογική απόσταση μερικών ημερών" και η 25ετής απάτη του Γερόλυμπου να κάνει την επαναληπτική ΓΣ την επόμενη της πρώτης είναι ισχυρά παράνομη! Βέβαια το πράγμα βρωμάει ότι την 21/12/2019 θα κάνει και τη ΓΣ και τις εξετάσεις!

 

Τέταρτος Λόγος Ακύρωσης της ΓΣ: Οπωσδήποτε ο Γερόλυμπος δεν θα αναρτήσει με διαφάνεια τον πίνακα άντιπροσώπων ανά σύλλογο και δικαιουμένων ψήφου συλλόγων! Οπωσδήποτε θα κρατήσει κρυφούς ή απρόσιτους αυτούς τους πίνακες, πράγμα παράνομο, και θα τους αλλοιώσει στερώντας το δικαίωμα ελέγχου των πινάκων από τους συλλόγους της αντιπολίτευσης και το δικαίωμα ψήφου των συλλόγων της αντιπολίτευσης, ενώ ταυτόχρονα θα εμφανίσει μαϊμούδες δικούς του συλλόγους με δικαίωμα ψήφου! Αυτό έχει γίνει συνήθεια του Γερόλυμπου. Επομένως, η ΓΣ ακυρώνεται, διότι ο νόμος λέει:

Από την ανάγνωση και μόνο του νόμου γίνεται φανερό ότι αποτελεί δικαίωμα των συλλόγων να έχουν ελεύθερη πρόσβαση στον ανηρτημένο πίνακα των δικαιουμένων ψήφου συλλόγων και των αντιπροσώπων τους πέντε ημέρες πριν από τη ΓΣ, ώστε να μπορούν να υποστηρίξουν το έννομο συμφέρον τους αν και όταν εντοπίσουν καμιά παρατυπία. Αυτό το έννομο δικαίωμα τους το στερεί ο Γερόλυμπος και η ΕΛΟΚ επί 25 χρόνια! (Και δεν μιλάνε τα ζώα!)


 Για το Σάββατο 21/12/2019 πάνε οι εξετάσεις ψευδο-Νταν από την ΕΛΟΚ!

 

Ελλείψει φετεινής προκήρυξης εξετάσεων ας θεωρήσουμε ότι η ΕΛΟΚ θα κινηθεί το ίδιο με πέρυσι και ας σχολιάσουμε την περυσινή προκήρυξη με κλικ εδώ! Σχολιάζουμε μία-μία- σελίδα της.

Παρανομία Πρώτη: Η ΕΛΟΚ δεν έχει στιλ και άρα η υιοθέτηση των στιλ και των εξετάσεων για ψευδο-Νταν στα στιλ αποτελεί εκτροπή από το σκοπό για τον οποίο έχει αναγνωριστεί από τη ΓΓΑ και άρα πρέπει να της αφαιρεθεί η ειδική αθλητική αναγνώριση!

Παρανομία Δεύτερη: Στην απάτη των εξετάσεων των άχρηστων και παράνομων ψευδο-Νταν, ο Γερόλυμπος εμπλέκει και τα σωματεία και τους προπονητές, οι οποίοι ευθύνονται και οι ίδιοι (σωματεία και προπονητές) στην εκτεταμένη απάτη με θύματα τους αθλητές και τους γονείς τους! Η ΠΟΠΚ και το www.karate.gr  έχουν επανειλημένα και διαχρονικά προειδοποιήσει για τις απάτες του Γερόλυμπου και της ΕΛΟΚ στο θέμα των στιλ και των ψευδο-Νταν, ώστε να μην πέφτουν θύματα γονείς και παιδιά και πληρώνουν εκατοντάδες ευρώ για τα Νταν-Σκουπιδόχαρτα της ΕΛΟΚ!

Παρανομία Τρίτη: Οι απάτες του Γερόλυμπου και της ΕΛΟΚ στον τομέα των ψευδο-Νταν στηλιτεύονται έντονα από το www.karate.gr με αποδεικτικά στοιχεία εδώ και χρόνια και παρ' όλα αυτά συνεχίζονται και επεκτείνονται και στα μικρά παιδιά, αλλά ακόμα και στους βαθμούς των Κύου για μικρούς και μεγάλους!

Η Απάτη συνεχίζεται!

Η Ειρωνία συνεχίζεται!

Τα φετεινά διπλώματα θα φέρουν την υπογραφή της Εμμανουέλας Ποντίδα-Γερολύμπου! Ποιός τη χάρη σας!!!

Αυτό περίμενα και εγώ για πάρω τις αποζημιώσεις από την "οικογένεια"!

Δεν σας προβληματίζει ότι από τότε που το www.karate.gr άρχισε να αποδεικνύει με στοιχεία ότι η ΠΟΠΚ είναι η μόνη αρμόδια για το παραδοσιακό καράτε, τα στιλ και την ιεραρχία των Νταν και ότι ο Γερόλυμπος και η ΕΛΟΚ διαπράττουν εκτετεμένη απάτη, όταν διοργανώνουν αγώνες των στιλ, αυτομάτως ο Γερόλυμπος και η ΕΛΟΚ έβγαλαν τους αγώνες των στιλ από το Καλενδάρι???

Δεν σας προβληματίζει ότι από τότε που το www.karate.gr άρχισε να αποδεικνύει με στοιχεία ότι η ΠΟΠΚ είναι η μόνη αρμόδια για το παραδοσιακό καράτε, τα στιλ και την ιεραρχία των Νταν και ότι ο Γερόλυμπος και η ΕΛΟΚ διαπράττουν εκτετεμένη απάτη, όταν παίρνουν λεφτά και δίνουν άχρηστα δήθεν διπλώματα ψευδο-Νταν, ποτέ μα ποτέ δεν έγινε καμιά μήνυση ή αγωγή κατά του Θύμιου Περσίδη για κατασυκοφάντηση του Γερόλυμπου ή/και του ΔΣ της ΕΛΟΚ???

Γιατί βρε βλάκες δεν έγινε ποτέ κάτι τέτοιο? Διότι απλούστατα σας λέω την ΑΛΗΘΕΙΑ και δεν τολμάνε να με πάνε σε δικαστήριο γιατί θα γυρίσει εναντίον τους!!! Τουλάχιστον, όταν κοιμόσαστε, ... να βγάζετε τα τσαρούχια!

Παρανομία Τέταρτη: Πουθενά δεν μιλάνε για το "μαλλί"! Δηλαδή για το πόσο πληρώνεται το κάθε ψευδο-Νταν! Γιατί άραγε δεν μιλάνε για το "μαλλί"? Απλούστατα, διότι η είσπραξη του αντίτιμου του ... "μαλλιού" είναι παράνομη! Δείτε, όμως, πιο κάτω τον "τιμοκατάλογο των ψευδο-Νταν του 2013 και σκεφθείτε και τις ... ανατιμήσεις για να καταλάβετε πόσο πληρώνετε τους απατεώνες σήμερα!


Αρχίσαμε με την ΕΛΟΚ μεν, αλλά τα ίδια ψευδο-Νταν πουλάνε και τα στιλ!

Και τέλος, η Γενική Παρανομία και οι συνένοχοι της απάτης: Την απάτη την έχει στήσει ο Γερόλυμπος και η ΕΛΟΚ, αλλά στα νύχια τους φέρνουν τα θύματά τους οι προπονητές και οι σύλλογοι με συνέπεια να είναι και αυτοί συμμέτοχοι της απάτης! Και αυτό γίνεται διότι η απάτη δεν περιορίζεται στην παράνομη, αχρείαστη, απατηλή και υπερτιμημένη εξέταση των ψευδο-Νταν από την ΕΛΟΚ! Υπάρχει και μια προηγούμενη εξέταση πριν από αυτήν της ΕΛΟΚ! Υπάρχει και η εξέταση για ψευδο-Νταν ... στα στιλ, επίσης παράνομη, αχρείαστη, απατηλή και υπερτιμημένη!

Μάλιστα! Πριν δώσει για ψευδο-Νταν στην ΕΛΟΚ κάποιος αθλητής θα πρέπει να έχει δώσει και να έχει πάρει το ίδιο ψευδο-Νταν στο στιλ, που υποτίθεται ότι προπονείται! Δηλαδή, όλοι δίνουν δύο φορές και πληρώνουν δύο φορές για το ίδιο ψευδο-Νταν!

Για αυτό το λόγο και η αντιπολίτευση του ΚΙΜΕ δεν θέλει να αλλάξει ομοσπονδία και να έρθει στην ΠΟΠΚ, διότι απλούστατα θέλουν να γίνουν ... Βεζύρηδες στη θέση του ... Βεζύρη και να εισπράττουν φυσικά αυτά που εισπράττει ο Βεζύρης!!!

Η μηχανή αυτή είναι που στηρίζει τον Γερόλυμπο στην κορυφή της ΕΛΟΚ: έχει βγάλει ένα γερό ... μποναμά από τις εξετάσεις των αθλητών στους προπονητές και ένα ακόμα σούπερ-ντούπερ-γερό μποναμά για τον εαυτό του, που είναι ίσος με το άθροισμα όλων των μποναμάδων, που παίρνουν όλοι οι προπονητές μαζί!!! Τέλειο, ε!!!

Αυτός ήταν και ο λόγος που κρατούσε μέσα στο ΔΣ επί 20 χρόνια "αρχηγούς στιλ"!

Διότι ήταν οι πιο πιστοί να τον στηρίζουν! Ο κάτω πίνακας του ΔΣ και συνεργατών από τον Ιούνιο 2014!

1-Γερόλυμπος

"ΕΠΙΤΙΜΟΣ" =

"Ο ΑΡΧΙΤΕΚΤΩΝ"

2-Μπουλούμπασης

Πρόεδρος

3-Γερολύμπου

Αναπλ. Πρόεδρος

4-Δημητριάδης

Γεν. Γραμματέας

5-Κοσμίδης

Α'  Αντιπρόεδρος


6-Χανικιάν

Β'  Αντιπρόεδρος

7-Βόβλας

Ταμίας

8-Ράλλης Ειδικός

Γραμματέας


9-Γκουβούσης

Έφορος Υλικού

10-Καρβούνης

Εφ. Εθν. Ομάδας


11-Χονδροματίδης

Πρόεδρος Τεχν. Επιτροπής

12-Πάσης

... Σουπιά!

13-Γκάζι, Διευθυντής Αθλήματος,Δηλαδή?


14-Σκοπελίτης

Ιδιοκτήτης

"Sportdata"


15-Αυτόν τον ψάχνω ακόμα!

Σε όλα τα παραπάνω ας προσθέσουμε και την απόλυτη ΜΗ ΥΠΑΡΞΗ δημοσιευμένων ετήσιων πινάκων απονομής ψευδο-Νταν (ούτε συνολικού πίνακα-μητρώου) ακριβώς για να μην υπολογίζονται με ακρίβεια τα χρήματα, που εισπράττονται από αυτή τη δραστηριότητα της ΕΛΟΚ κάθε χρόνο και να παραμένουν κατά ένα ποσοστό "μαύρα κι άραχνα"!!! Είναι το ποσοστό που χάνεται στις βαθιές τσέπες του ... Βεζύρη!!!


Για όλα αυτά απευθύνομαι στους αθλητές, τους γονείς, τους υγιείς προπονητές (ελάχιστους) και υγιείς συλλόγους (επίσης ελάχιστους) και σας λέω ότι: (1) τα ψευδο-Νταν που παίρνουν τα παιδιά σας είναι σκουπίδια χωρίς καμιά αξία, διότι μόνον η ΠΟΠΚ έχει δικαίωμα να δίνει Νταν, και (2) αν θέλετε την εξυγείανση του καράτε και της ΕΛΟΚ, τότε ο Αυτοκράτορας της Απάτης και Αθλητικός Εγκληματίας Γιώργος Γερόλυμπος και η Συμμορία του πρέπει να ανατραπούν και οι επόμενοι να μην κάνουν τα ίδια! Και αυτό είναι στο χέρι σας!

Τέλος, από τους Ηλίθιους της ΓΓΑ μην περιμένετε καμιά βοήθεια! Αυτοί θα παραμείνουν αιωνίως Ηλίθιοι!

  Αρχική        Επικαιρότητα       Π.Ο.Π.Κ.