karate.gr: 121 - ΠΟΠΚ - Διοικητικά Θέματα 

Πρώτη δημοσίευση 24/8/06.

     Αρχική      Επικαιρότητα     Π.Ο.Π.Κ.

Καταχωρήσεις στο karate.gr Διοργανώσεις Χορηγίες-Δωρεές-Υποστήριξη

Άδειες Λειτουργίας Γυμναστηρίων


Η Απόφαση 3121/21-5-2007 του Δικαστηρίου

που ορίζει προσωρινό ΔΣ της ΠΟΠΚ

 

 

Copyright © 1945-2045 Θύμιος Περσίδης,

Κυνηγός της Απάτης από Χόμπι!

 


Δικονομικό Ιστορικό

Καταδίωξης του Ε. Περσίδη

ΠΡΩΤΟΔΙΚΕΙΟ ΑΘΗΝΩΝ

ΤΜΗΜΑ ΕΚΟΥΣΙΑΣ ΔΙΚΑΙΟΔΟΣΙΑΣ
Αριθμός Απόφασης  3121/2007


 


   Από ό,τι βλέπετε, τα λόγια είναι περιττά. Οι υπεύθυνοι για την καταστροφή της ΠΟΠΚ, χωρίς διοίκηση για ΤΡΙΑ χρόνια από το 2005 έως το 2007, είναι αυτοί που οργάνωσαν τις παράνομες εκλογές της 14-8-05 και αυτοί που επιχείρησαν να ωφεληθούν από αυτές. Και δεν πρόκειται για τυπική ακυρότητα μηδαμινών λόγων. Πρόκειται για καραμπινάτη απάτη για δώδεκα ταυτόχρονα συμβαίνοντες λόγους εκ των οποίων οι δύο είναι τόσο αυταπόδεικτοι (από τα ίδια τα πρακτικά των εκλογών που έγραψαν με τα ίδια τους τα χέρια), ώστε να μην χρειάζεται η εξέταση των υπολοίπων!

Υπενθυμίζουμε κατωτέρω τη δημοσίευση δημόσιας φωτογραφίας και δημόσιου κειμένου της παράνομης διοίκησης της ΠΟΠΚ στο τεύχος 61, Ιανουαρίου 2006, σελίδα 72 του περιοδικού "Το Μονομάτι του Πολεμιστή", από τους παράνομους, αλλά δημόσιους, αγώνες της ΠΟΠΚ, όπου φαίνονται η παράνομη πρόεδρός της, αλλά δημόσιο πρόσωπο,  κα. Ελένη Ζέππου-Χαρλαύτη, με αθλητές των συλλόγων του Τσόγκα και τον εκπαιδευτή του καράτε, μαθητή του Τσόγκα και παράνομο μέλος του παράνομου ΔΣ κ. Χρήστο Κάκο.

 

 

Δύο χρόνια "παγωμένη" η ΠΟΠΚ με συγκεκριμένους υπεύθυνους! Δύο χρόνια χωρίς διοίκηση σημαίνει ότι κάθε δίπλωμα-μαϊμού που εκδόθηκε για το παραδοσιακό καράτε από τον οποιονδήποτε και σε οποιαδήποτε σχολή ή σύλλογο μέσα σε αυτά τα δυό χρόνια είναι άκυρο, κάθε εγγραφή-μαϊμού συλλόγου-μαϊμού ως μέλους-μαϊμού της ΠΟΠΚ είναι άκυρη, κάθε αγώνας-μαϊμού είναι άκυρος, κάθε συμμετοχή-μαϊμού σε αγώνα του εξωτερικού από εκπρόσωπο-μαϊμού της ΠΟΠΚ είναι άκυρη, κάθε απόφαση του ΔΣ-μαϊμού είναι άκυρη! Κάθε παρουσία της προέδρου-μαϊμού "κοινής αποδοχής-μαϊμού" ή μέλους-μαϊμού του ΔΣ-μαϊμού είναι άκυρη!

Πήξαμε στις ... μαϊμούδες !!!

Παρεπιπτόντως υπενθυμίζω: αριστερά εκπαιδευτής-μαϊμού καράτε με 7 νταν (!) και δεξιά ο Ταρζάν και το ... δίπλωμά του!!!


Θύμιος Περσίδης, Πρόεδρος

της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Παραδοσιακής ... Καρπαζιάς (ΠΟΠΚ)


www.karate.gr    

     Αρχική      Επικαιρότητα     Π.Ο.Π.Κ.