karate.gr: 121 - ΠΟΠΚ - Διοικητικά Θέματα 

Πρώτη δημοσίευση 3/6/06

  Αρχική      Επικαιρότητα     Π.Ο.Π.Κ.

Καταχωρήσεις στο karate.gr Διοργανώσεις Χορηγίες-Δωρεές-Υποστήριξη

Άδειες Λειτουργίας Γυμναστηρίων


Δεύτερη Ανοιχτή Επιστολή
προς όλους τους Καρατέκα του Παραδοσιακού Καράτε σχετικά με τα Δικαστήρια της Π.Ο.Π.Κ.

 

Copyright © 1945-2045 Θύμιος Περσίδης,

Κυνηγός της Απάτης από Χόμπι!

 


 Με την από 24-8-2006 απόφαση του Πρωτοδικείου Αθηνών ακυρώνονται οι παράνομες εκλογές στην Πανελλήνια Ομοσπονδία Παραδοσιακού Καράτε, που "σκηνοθέτησαν" την 14-8-2005 ο δάσκαλος καράτε Παναγιώτης Δρακόπουλος, η δικηγόρος του και "πρόεδρος-μαϊμού της ΠΟΠΚ" (διότι ποτέ δεν υπήρξε πρόεδρος και ποτέ δεν λειτούργησε ως πρόεδρος, εφόσον οι εκλογές αυτές ακυρώθηκαν) κα Ελένη Ζέππου-Χαρλαύτη και ο έτερος δάσκαλος καράτε Γιώργος Τσόγκας, και δικαιώνεται με αυτόν τον τρόπο ο πρώην πρόεδρος της ΠΟΠΚ ηλ/γος-μηχ/γος Θύμιος Περσίδης, που είχε προβλέψει την έκβαση της υπόθεσης από το karate.gr!


 

Συνέχεια από το Πρώτο Μέρος:

 


. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .  σύνδεση . . . . .

 

Η Αιρετή Διοίκηση της Π.Ο.Π.Κ. κατά τις εκλογές της 14-8-2005

 

Παίρνω από το Πρωτοδικείο ένα αντίγραφο του Πρακτικού Αρχαιρεσιών της 14-8-05 και τι βλέπω:

1 - Ο υπ’ αριθμόν ένα εχθρός του Τσόγκα, ο Παναγιώτης Δρακόπουλος, έχει γίνει ο υπ’ αριθμόν ένα ... κολλητός του Τσόγκα!

2 - Ο Τσόγκας παίρνει τα τέσσερα στα επτά μέλη του ΔΣ και άρα έχει την πλειοψηφία!

3 - Η Έφεση της Ζέππου κατά των συλλόγων του Τσόγκα έχει αποσυρθεί, όπως και άλλη μια σχετική Αγωγή και μια Αίτηση Ασφαλιοστικών Μέτρων, και η ίδια η δικηγόρος του κ. Δρακόπουλου Ελένη Ζέππου-Χαρλαύτη,

4 – Το Διοικητικό Συμβούλιο της Π.Ο.Π.Κ. είναι πλέον οι:  Ελένη Ζέππου-Χαρλαύτη, Σταμάτης Γατσούλης και Καρολίνα Τρύπου από πλευράς Δρακόπουλου, Μιχάλης Ηλιάκης, Χρήστος Κακός, Βασίλης Τσιακμάκης και Ιωάννης Φλέσσας από πλευράς Τσόγκα!

 


Τελευταία Νέα.

Στις 9-12-2005 ο κ. Δρακόπουλος και η Ζέππου παραιτούνται από δικαστήριο ασφαλιστικών μέτρων εναντίον μου για τις αναφορές μου στο Διαδίκτυο σχετικά με τις δίαιτες-απάτες της Διατροφικής Ζώνης του κ. Δρακόπουλου!

Στις 12-12-2005 ζητάω με εξώδικο από την πρόεδρο της ΠΟΠΚ (!) κα Ζέππου όλα τα πρακτικά του ΔΣ και ΔΕΝ μου απαντάει μέχρι σήμερα!

Στις 16-12-2005 καταθέτουμε αγωγή ακύρωσης των αποφάσεων της Γενικής Συνέλευσης των εκλογών (14-8-2005) και θα εκδικαστεί τον Μάρτιο. Καταθέτουμε ασφαλιστικά μέτρα και θα πάει επίσης μακριά.

Είμαι βέβαιος ότι τότε θα δικαιωθούμε, αλλά οι ανεγκέφαλοι ήδη μας κατέστρεψαν ακόμα μια αθλητική χρονιά.

 

Τέλος Πρώτου Μέρους


ΔΕΥΤΕΡΟ ΜΕΡΟΣ:

 

Και φθάνουμε στην 1-6-2006, οπότε εκδικάζεται η Αγωγή του συλλόγου "Αθλητικός Σύλλογος Ειρηνικός Πολεμιστής" κατά της ΠΟΠΚ με αντικείμενο την ακύρωση των εκλογών της 14-8-2006.


Στο δικόγραφο του ενάγοντος σωματείου εκτίθενται έντεκα διακεκριμένοι και τρανταχτοί λόγοι ακυρότητας των εκλογών

(και μόνο ότι ο Γιάννης Φλέσσας, προπονητής καράτε στο σύλλογο του Τσόγκα, ήταν αντιπρόσωπος συλλόγου, μέλος της Εφορευτικής Επιτροπής, υποψήφιος για το ΔΣ, ... εξελέγει στο ΔΣ, εξελέγει ... παμψηφεί, και όλα αυτά ενώ δεν έχει δικαίωμα να είναι ούτε καν αντιπρόσωπος συλλόγου και υποψήφιος, είναι αρκετό !),

που διενήργησε η προσωρινή διοίκηση της ΠΟΠΚ την 14-8-2005, οι οποίοι αποδεικνύουν και τη μεθόδευση της διαδικασίας των εκλογών, ώστε να ξαναβγούν τα ίδια άτομα και στην αιρετή διοίκηση με την προσθήκη της "απούσας, αλλά καταλυτικής" κας Ελένης Ζέππου-Χαρλαύτη, η οποία από δικηγόρος των συλλόγων βρέθηκε πρόεδρος της ΠΟΠΚ. Η δίκη είχε οριστεί αρχικά για την 23 Μαρτίου 2006, αλλά όπως ξαναγράψαμε η δικηγόρος του κ. Δρακόπουλου κα Δροσιά Μπάκου παρουσιάστηκε στο δικαστήριο και ζήτησε αναβολή ισχυριζόμενη πως μόλις ανέλαβε την υπόθεση, παρ' όλο που έχει έδρα στο ίδιο γραφείο με την κα Ζέππου, η οποία είχε όλα τα στοιχεία! Η αναβολή δόθηκε για την 1-6-2006.

Αλλά μέχρι τότε, όπως ήταν και μαθηματικώς αναμενόμενο, ο κ. Δρακόπουλος είχε αποκλείσει από τις εξελίξεις του αθλήματος τους συλλόγους και τους αθλητές του Σίτο-ρίου, δηλαδή πήγε με το "έτσι θέλω" στους Πανευρωπαϊκούς της Πολωνίας αποκλείοντας τους αθλητές των άλλων συλλόγων και παίρνοντας μόνο δικούς του αθλητές.

Όπως σαφέστατα διατυπώνει ο κ. Δρακόπουλος στα εναντίον μου δικόγραφα και απεδέχθη προσωρινά το δικαστήριο ασφαλιστικών μέτρων:

1 - Είναι απόλυτα επαγγελματίας στο Παραδοσιακό Καράτε με έδρα την επί της οδού Σεβαστουπόλεως "πασίγνωστη ιδιωτική του σχολή BUDOKAN",

 2 - Έχει την απόλυτη αποκλειστικότητα με "εξουσιοδότηση του Νισιγιάμα" να δίνει νταν Παραδοσιακού Καράτε στην Ελλάδα και να επιλέγει τις ομάδες για τους διεθνείς αγώνες,

- - - - - - - -- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -

 

Επομένως, οι αγώνες της δημόσιας φωτό (όπως δημοσιεύθηκε σε περιοδικό μαχητικών αθλημάτων και πιο κάτω παρουσιάζεται μετά από επεξεργασία μεγέθυνσης-καθαρότητας) με πρόεδρο την κα Ζέππου-Χαρλαύτη, η οποία δήλωσε ότι "ένωσε με την παρουσία της παλαιούς και νέους συλλόγους", ήταν εξαρχής άκυροι λόγω παρουσίας του κ. Δρακόπουλου και μόνο σε θέση "κεντρικού διαιτητή", όπως οι ίδιοι δηλώνουν!

 

- - - - - - - - - - - - - - - -- - - - - - - -

 

 Αυτομάτως, όμως, θέτει εαυτόν εκτός ομοσπονδίας και, αν αυτό θέλει, πάλι με γεια του και με χαρά του. Αυτό θέλουμε και εμείς! Καλά να είναι ο κ. Δρακόπουλος και ας πάει να φτιάξει μια δική του άλλη ομοσπονδία, αφού τα έχει όλα!

Επομένως, οι δικηγόροι του κ. Δρακόπουλου κυρίες Ελένη Ζέππου-Χαρλαύτη και Δροσιά Μπάκου δεν πρέπει να έχουν το θράσος να αντιπροσωπεύουν τον "επιχειρηματία του καράτε" κ. Δρακόπουλο και "το μαγαζί του BUDOKAN" στα δρώμενα εντός της μη κερδοσκοπικής αθλητικής βάσει του νόμου 2725/99 ομοσπονδίας ΠΟΠΚ και μάλιστα με τις απαιτήσεις να υπογράφει και να δίνει από την προσωπική, επαγγελματική του σχολή διπλώματα με το όνομα της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Παραδοσιακού Καράτε (με ισότιμα μέλη τους συλλόγους μας) υπογράφοντάς τα μόνο ο ίδιος και όχι ο πρόεδρος και γραμματέας της ΠΟΠΚ, όπως πάλι ισχυρίζονται ότι είναι δικαίωμά του στα δικόγραφά τους. Είναι πασιφανές ότι οι Δρακόπουλος-Ζέππου-Μπάκου διαστρεβλώνουν εν γνώσει τους τις βασικές αρχές δημοκρατίας και ισοτιμίας του αθλητικού νόμου 2725/1999, αλλά και αυτού του Συντάγματος, έχοντας το θράσος να ειρωνεύονται και να προσπαθούν θρασύτατα να εξαπατήσουν και τους δικαστές και τη δικαιοσύνη. Ο νόμος λέει "όχι ιδιωτικά συμφέροντα σε αθλητικές ομοσπονδίες του δημοσίου" και αυτοί θέλουν την ΠΟΠΚ "μαγαζί" ενός ατόμου!

Αν, όμως, ο κ. Δρακόπουλος θέλει ένα παραδοσιακό καράτε "δικό του", κανείς δεν έχει αντίρρηση. Ας πάει να το φτιάξει έξω από την ΠΟΠΚ και να τον βοηθήσουμε κιόλας!

 

Αυτό και έγινε!

Στο δικαστήριο της 1-6-2006 για ακύρωση των εκλογών της ΠΟΠΚ η δικηγόρος του κ. Δρακόπουλου κα Δροσιά Μπάκου, η οποία είχε πάρει την αναβολή το Μάρτιο, ... πάπαλαααα!!! (δηλαδή δεν ήρθε!) Το ψέμα της αναβολής για να "ενημερωθεί" απεδείχθη, όπως είχα προβλέψει, ψέμα και στην πράξη! Αφού ο κ. Δρακόπουλος έχει την εξουσιοδότηση από την Παγκόσμια Ομοσπονδία να υπογράφει διπλώματα της ΠΟΠΚ, γιατί δεν ήρθε να υπερασπιστεί στο δικαστήριο με αυτό το δικαίωμα τις θέσεις των ανθρώπων του (Ζέππου-Χαρλαύτης, Τρύπου και Γατσούλη), τις οποίες κατέλαβαν κατά τις εκλογές του Αυγούστου του 2005 στο ΔΣ της ΠΟΠΚ?

Τσόγκας, Ηλιάκης, Τζιοτζίου και Σίτο-ρίου επίσης ... πάπαλαααα!!! (δηλαδή και αυτοί δεν ήρθαν!) Ο Τσόγκας ήταν ακροατής στην αίθουσα για να εκτιμήσει τι μπορεί να κάνει περαιτέρω, αλλά δεν μπορεί να κάνει τίποτα και του συνιστώ να μην κάνει τίποτα! Αρκετή ζημιά έκανε! Να παίρνει σιγά-σιγά το Σίτο-ρίου του και να στρίβει πρώτο δρόμο δεξιά!

 

Μάρτυρας στη δίκη ο ... αειθαλής ... Θύμιος Περσίδης (moi !)!!! (Μέχρι να πάει από έμφραγμα του μυοκαρδίου λόγω του ... ιού της βλακείας!)

 

Τα πήραμε ερήμην τους όλα και φύγαμε!!!

 

Δηλαδή οι εκλογές που έκανε η προσωρινή διοίκηση την 14-8-2005 πάνε για να ακυρωθούν με απόφαση δικαστηρίου. Και μαζί με αυτές θα είναι άκυρες και όλες οι αποφάσεις που πήρε η αιρετή διοίκηση υπό την αρχική προεδρία της Ελένης Ζέππου-Χαρλαύτη και την μετέπειτα του Μιχάλη Ηλιάκη από 14-8-2005 μέχρι σήμερα, αν οι παραπληροφορίες είναι σωστές!

Και μαζί με αυτές είναι άκυρες και όλες οι αποφάσεις που πήρε η προσωρινή διοίκηση από 24 Απριλίου 2005 μέχρι 14-8-2005, διότι η απόφαση του δικαστηρίου που την όρισε ήταν σαφώς περιοριστική:

1) να κάνουν εκλογές και

2) να αντιμετωπίσουν μόνο τα επείγοντα θέματα της ΠΟΠΚ, δηλαδή μόνο αυτά που ΔΕΝ μπορούν να αφεθούν για την αιρετή διοίκηση, δηλαδή κανένα!

Συνεπώς, και οι δύο διοικήσεις συγκροτούμενες από τα συγκεκριμένα άτομα:

 

1 - Ελένη Ζέππου-Χαρλαύτη, Σταμάτη Γατσούλη και Καρολίνα Τρύπου από πλευράς Δρακόπουλου,  και

2 - Μιχάλη Ηλιάκη, Χρήστο Κακό, Βασίλη Τσιακμάκη, Ιωάννη Φλέσσα, Αριστέα Τζιοτζίου (σύζυγος Τσόγκα με ... ψευδώνυμο), από πλευράς Τσόγκα!

 

βούλιαξαν στην καταστροφή την ΠΟΠΚ για δύο ολόκληρα χρόνια! Κορόιδευαν συλλόγους, αθλητές και γονείς, οι ασυνείδητοι, μέσα και έξω από τους συλλόγους τους, όπως και στους αγώνες της φωτό!

Ο Π. Δρακόπουλος διαιτητής στους Πανευρωπαϊκούς 2006 στην Πολωνία. Πρόκειται αναμφισβήτητα για δημόσια φωτογραφία, δημοσίου προσώπου (διαιτητή), δημόσιου αθλήματος σε δημόσιους αγώνες. Και όμως, για αυτή την φωτογραφία καταδικάστηκα, επειδή δήθεν είναι φωτογραφία ιδιώτη!!!

 

Αυτά έκανες κυρίες Μπάκου-Ζέππου μας, αλλά δεν έχω καμιά απαίτηση να το καταλάβεις!!! Ένα δίπλωμα νομικής αποδεικνύεται ότι αποτελεί πολύ "πτωχό προσόν" για τη διοίκηση μιας ομοσπονδίας !!! Πρέπει να γνωρίζεις την ιδιομορφία του αθλήματος και τους ανθρώπους του (τα πάθη τους και τις επιδιώξεις τους) επί δέκα τουλάχιστον χρόνια και να έχεις διοικητική εμπειρία για άλλα δέκα τουλάχιστον χρόνια! Σύνολο είκοσι! Εγώ τα έχω, εσείς ΔΕΝ τα έχετε!

Η ζημιά που προκαλέσατε και προκαλείτε είναι ανυπολόγιστη! Γράψατε για πάντα τη δική σας μελανή σελίδα στην καταστροφή της ΠΟΠΚ!!!

 

Φυσικά μπορεί το ΔΣ της ΠΟΠΚ να κάνει έφεση! Αλλά ο κ. Δρακόπουλος έδειξε το πνεύμα συνεργασίας του με τον Τσόγκα! Ο Τσόγκας πήρε μια γεύση πώς "συνεργάζεται" ο κ. Δρακόπουλος! Και εγώ επαλήθευσα ό,τι ήξερα και για τους δύο. Αυτοί οι δύο δεν αλλάζουν με τίποτα! Είναι μη αναστρέψιμοι ... για αυτή τη ζωή!

Αποβλέπουν με κάθε τρόπο σε στενό προσωπικό κέρδος που είναι πάντα η ζημιά της ομοσπονδίας! Αυτό αποδεικνύουν οι εγκύκλιοι που εξέδωσε ο Τσόγκας ως "προσωρινή διοίκηση της ΠΟΠΚ" καθώς και οι ένδικες απανωτές δηλώσεις του κ. Δρακόπουλου ότι είναι ο μόνος εξουσιοδοτημένος από τον Νισιγιάμα να δίνει διπλώματα του Παραδοσιακού Καράτε στην Ελλάδα.

Θα πρέπει να μας αποδείξει τώρα ο Νισιγιάμα ότι εγώ ο Περσίδης σαν πρόεδρος της ΠΟΠΚ τον είχα εξουσιοδοτήσει να ... εξουσιοδοτεί τον κ. Δρακόπουλο να δίνει διπλώματα της ΠΟΠΚ και να υπογράφει αντί για εμένα (ή τον εκάστοτε πρόεδρό της) κάτω από το όνομά της ΠΟΠΚ!

 

Είναι, κύριε πρόεδρε του δικαστηρίου, σαν να με έχει εξουσιοδοτήσει η κυρά-Μαριγώ (η ... αλεπού!) να υπογράφω αποφάσεις δικαστηρίου κάτω από το δικό σας όνομα! Τι άλλο θέλετε? Σας βγάζω και από τον κόπο!!!

 

Αυτά ... for now!  Και εδώ είμαστε!!!

 

 

Θύμιος Περσίδης

 


www.karate.gr    

  Αρχική      Επικαιρότητα     Π.Ο.Π.Κ.