karate.gr: 124 – ΠΟΠΚ - Δικαστικά Θέματα 

Πρώτη δημοσίευση 29/1/12.  Τελευταία Ενημέρωση 30/5/12.

 Αρχική     Επικαιρότητα     Οι Δίκες του Καράτε  

Καταχωρήσεις στο karate.gr

Διοργανώσεις

Χορηγίες-Δωρεές-Υποστήριξη

Άδειες Λειτουργίας Γυμναστηρίων

Σε πρώτη δημοσίευση από 16/12/2021 και αναδρομικά σε παλαιότερα άρθρα του www.karate.gr!

 Πρόλογος του άρθρου από τον Θύμιο Περσίδη .

Οι Αποφάσεις της 16/12/2021 του ΕΔΔΑ στις "Δύο" και της 1/12/2022 στη "Μία" Προσφυγές "PERSIDIS vs GREECE"!

Το www.karate.gr, σαν συνέχεια του από το ΝΟΕ-1977 μέχρι το ΔΕΚ-1994 με εκδότη τον Θύμιο Περσίδη κυκλοφορούντος μηνιαίου αθλητικού περιοδικού "ΔΥΝΑΜΙΚΟ ΤΖΟΥΝΤΟ-ΚΑΡΑΤΕ" αρχικά και απλά "ΔΥΝΑΜΙΚΟ" αργότερα, είναι ένας "δημοσιογραφικός ιστότοπος", που γράφεται από έναν κορυφαίο γνώστη στον ειδικό χώρο του καράτε. Όσα πρόσωπα κρίνονται εδώ είναι αποδεδειγμένα δημόσια πρόσωπα και κρίνονται για πράξεις και παραλήψεις τους στους τομείς των δημόσιων αρμοδιοτήτων τους υπό τα ευρύτερα όρια κριτικής αξιολόγησης, όπως απαιτεί η διαφύλαξη του δημοσίου συμφέροντος για τον αθλητισμό, τον οποίο χρυσοπληρώνει ο Έλληνας φορολογούμενος!!!

Ως επί 17 χρόνια εκδότης του ανωτέρω περιοδικού και από τον Αύγουστο του 2004 ιδιοκτήτης-διαχειριστής του www.karate.gr, αλλά και ως υπέρ των σαράντα ετών διοικητικός αθλητικών ομοσπονδιών καράτε, έχω δικαστεί σε περισσότερες από 80 δίκες (Πρωτοδικείου, Εφετείου, Αρείου Πάγου κτλ.) σε αστικές, ποινικές και διοικητικές υποθέσεις με νίκες ή παραγραφές για τις περισσότερες από αυτές. Για δύο αστικές (με ασφαλιστικά) και μία ποινική (με μία αναίρεση δεκτή!) υποθέσεις, σύνολο 4+4+5=13 δίκες που έχασα, με αντικείμενο κυρίως τη συκοφαντική δυσφήμιση, είχα υποβάλει αντίστοιχα τρεις Προσφυγές (δύο το 2014 και μία το 2015, με κλικ εδώ) στο Ευρωπαϊκό Δικαστήριο Δικαιωμάτων του Ανθρώπου (ΕΔΔΑ) με ΠΑΡΑΠΟΝΑ για λανθασμένη εφαρμογή από τους Δικαστές υπέρμετρου περιορισμού στην ελευθερία της έκφρασης στα κείμενά μου, τα οποία αφορούσαν σε κριτικές αξιολογήσεις πράξεων δημοσίων προσώπων, παρ' όλο που υπέβαλα πάντα και σχετικές αποφάσεις του ΕΔΔΑ! Τις Προσφυγές αυτές τις είχα συντάξει μόνος μου χωρίς τη βοήθεια νομικού! Τέτοιες Προσφυγές υποβάλλονται στο ΕΔΔΑ περί τις 30.000 κάθε χρόνο από όλη την Ευρώπη και απορρίπτεται το 95% αυτών από το γραμματειακό πρωτόκολλο και την αρχική εκτίμηση του παραδεκτού της προσφυγής! Οι δικές μου πέρασαν και οι τρεις τα δύο αυτά στάδια μέσα στο ελάχιστο 5% για να δικαστούν!!!

Πριν όμως δικαστούν, το Νομικό Συμβούλιο του Κράτους (ΝΣΚ), που παρίσταται νομικά στο ΕΔΔΑ για την Ελληνική Κυβέρνηση, μού πρότεινε Συμβιβασμό με Αποζημίωση για παράβαση από τα δικαστήρια του άρθρου 6 περί μη δίκαιης δίκης και του άρθρου 10 περί ελευθερίας της έκφρασης της Ευρωπαϊκής Σύμβασης Δικαιωμάτων του Ανθρώπου (ΕΣΔΑ) αρχικά για τις δύο αστικές και μετέπειτα και για την ποινική! Αποδέχθηκα το Συμβιβασμό με την Αποζημίωση, διότι οι υποθέσεις είχαν αργήσει απαράδεκτα πάρα πολύ (εξίμισι χρόνια!), ενώ ήταν και οικονομικά συμφερότερος από το να εκδικαστούν! Η επιτυχία αυτή με κατέστησε το μόνο γνωστό Έλληνα Πολίτη, που χωρίς να είναι νομικός κατάφερε να δικαιωθεί σε τρεις ιδιόγραφες Προσφυγές του στο ΕΔΔΑ!!! Δεν υπάρχει δε καμιά αμφιβολία ότι η ανωτέρω πρόταση Συμβιβασμού αποτελεί παραδοχή ήττας, αφού το Δημόσιο δεν χαρίζει ούτε δεκάρα στον Πολίτη!

Το κυριότερο, όμως, είναι ότι το www.karate.gr αναγνωρίστηκε από το ΕΔΔΑ ως δημοσιογραφικό site υπό την ευρεία έννοια και μπορεί πλέον ελεύθερα να κρίνει αξιολογικά πράξεις και παραλήψεις δημοσίων προσώπων στους τομείς των δημοσίων καθηκόντων τους με ευρύτερα πλαίσια εκφράσεων από ότι των απλών ιδιωτών!!! Με βάση αυτό το ακλόνητο συμπέρασμα, οι αρμόδιες δημόσιες υπηρεσίες καλά θα κάνουν να μελετούν σε βάθος τις καταγγελίες, που κατά καιρούς υποβάλλω, και να διορθώνουν τις στρεβλώσεις, τις οποίες καταγγέλλω και τις οποίες "ανέχονται έως υποθάλπουν" χωρίς να ιδρώνει το αυτί τους!!!

"Η Δημοσίευση είναι η Ψυχή της Δικαιοσύνης" = "Όλα στο Φως!"

 Το παρόν δημοσίευμα αποτελεί αναπόσπαστο μέρος του οικείου κεφαλαίου αλληλένδετων άρθρων και σχετικών 3000 περίπου σελίδων!  Μόλις στέλνετε στους φίλους σας με SMS: "karate.gr", αμέσως ανοίγουν το karate.gr και διαβάζουν το τελευταίο άρθρο του!!!

 

Το Υπόμνημα στον ανακριτή και τα Σχετικά Έγγραφα του Περσίδη που υποβλήθηκαν στο ακροατήριο.
 

 

Copyright © 1945-2045, Θύμιος Περσίδης,

Αναλυτής Δικαστικών Αποφάσεων!

 


Κατωτέρω δίνεται το Υπόμνημά μου στον Ανακριτή (και εδώ σε PDF)


Προς τον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Αθηνών

(Δια της κ. 21ης Πταισματοδίκου Αθηνών)

 

ΥΠΟΜΝΗΜΑ

 

Ευθυμίου ΠΕΡΣΙΔΗ του Κοσμά, ηλεκτρολόγου-μηχανολόγου, κατοίκου Ζωγράφου Αττικής

_______

1.         Επί της από 18.8.2006 (ΑΒΜ Δ06/3683) έγκλησης της Ελένης ΖΕΠΠΟΥ-ΧΑΡΛΑΥΤΗ εναντίον μου, που κατατέθηκε την 18.8.2006 εκθέτω τα εξής:  Αρνούμαι και αποκρούω κατηγορηματικά τα αναφερόμενα σε βάρος μου ότι δήθεν α) εξύβρισα, β) συκοφαντικά δυσφήμησα, γ) ψευδώς καταμήνυσα, δ) απείλησα και ε) εξεβίασα την εγκαλούσα. Όλα αυτά είναι παντελώς αόριστα και πλήρως αναληθή. Ουδέποτε διέπραξα οποιοδήποτε από τα αδικήματα αυτά, ούτε αποδεικνύει κάτι τέτοιο η εγκαλούσα, επιφυλάσσομαι δε όλων των δικαιωμάτων μου κατ’ αυτής για την υπαίτια και παράνομη προσβολή της προσωπικότητάς μου που συντελείται από την εγκαλούσα με την εν λόγω έγκλησή της. Για την αποκατάσταση της αλήθειας αναφέρω τα εξής:

2.         Η 35 σελίδων (!) έγκληση στηρίζεται σε επτά (7) καταχωρήσεις-μηνύματα που η εγκαλούσα αποδίδει σε μένα και που κατά την εγκαλούσα εμφανίστηκαν είτε στο διαδίκτυο (οι αριθ. 1-5 και 7), είτε σε κινητό τηλέφωνο (Η αριθ. 6), ήτοι τις εξής:

            (1)        Από 19.1.2006 καταχώρηση στο διαδίκτυο (σελίδα 4 έγκλησης)

            (2)        Από 26.1.2006 καταχώρηση στο διαδίκτυο (σελίδα 9 έγκλησης)

            (3)        Από 21.2.2006 καταχώρηση στο διαδίκτυο (σελίδα 15 έγκλησης)

            (4)        Από 26.3.2006 καταχώρηση στο διαδίκτυο (σελίδα 19 έγκλησης)

            (5)        Από 21.5.2006 καταχώρηση στο διαδίκτυο (σελίδα 25 έγκλησης)

            (6)        Από 24.7.2006 μήνυμα σε κινητό τηλέφωνο (σελίδα 26 έγκλησης)

            (7)        Από 27.7.2006 καταχώρηση στο διαδίκτυο (σελίδα 26 έγκλησης)

 

Από τα παραπάνω:

ΓΙΑ ΤΑ ΑΔΙΚΗΜΑΤΑ ΤΗΣ ΕΞΥΒΡΙΣΗΣ ΚΑΙ ΣΥΚΟΦΑΝΤΙΚΗΣ ΔΥΣΦΗΜΗΣΗΣ:

 

- Το υπ’ αριθ. (6) από 24.7.2006 επικαλούμενο μήνυμα σε κινητό τηλέφωνο δεν προέρχεται από εμένα, δεν το γνωρίζω, γενικά δεν έχω καμία σχέση με αυτό. Με εκπλήσσει και εμένα τον ίδιο, αρνούμαι δε κατηγορηματικά οποιαδήποτε σχέση μου με αυτό. Αντίθετα, η ιδιότητα της αναφερόμενης ως λήπτριας του μηνύματος, η οποία είναι «φίλη και γειτόνισσα» της εγκαλούσας, δημιουργεί υπόνοιες για την πιθανή προέλευσή του.

-  Όλες οι υπόλοιπες καταχωρήσεις (υπ’ αριθ. 1-5 και 7) αφενός δεν περιέχουν τίποτα το εξυβριστικό ή δυσφημιστικό για την εγκαλούσα, παρά μόνο αληθινά πραγματικά περιστατικά.

Αφετέρου, η εγκαλούσα γνώριζε κάθε μία από τις καταχωρήσεις αυτές από την ημέρα δημοσίευσής της αντίστοιχα στο διαδίκτυο, ήτοι από (1) 19.1.2006, (2) 26.1.2006, (3) 21.2.2006, (4) 26.3.2006, (5) 21.5.2006, (7) 27.7.2006. Επομένως, οι με αριθμό (1) – (4) καταχωρήσεις έχουν υποπέσει στην 3μηνη παραγραφή του ποινικού νόμου και έτσι η έγκληση είναι απορριπτέα ως απαράδεκτη. Το ότι η εγκαλούσα ήταν σε πλήρη γνώση των καταχωρήσεων αποδεικνύεται από το από 26.1.2006 εξώδικό της προς εμένα (Σχετ. 1) και από το ότι η ίδια και η συνεργάτιδά της (όπως ομολογεί η ίδια στη σελίδα 34, 2η παράγραφος της έγκλησης) και συστεγαζόμενη δικηγόρος Δροσιά ΜΠΑΚΟΥ άσκησαν και ασκούν αιτήσεις ασφαλιστικών μέτρων, αγωγές και εγκλήσεις εναντίον μου για τις ίδιες καταχωρήσεις και για λογαριασμό του κοινού πελάτη του γραφείου τους κ. Παναγιώτη Δρακόπουλου, του οποίου η κα Χαρλαύτη ήταν και είναι πληρεξούσια δικηγόρος, όπως φαίνονται στο επισυναπτόμενο Δικονομικό Ιστορικό Καταδίωξής μου (Σχετ. 2). Από τις επικαλούμενες αγωγές κτλ. και για να μη διογκώνω το φάκελο της δικογραφίας επισυνάπτω μόνο την Αγωγή με ημερομηνία κατάθεσης 13.3.2006 (Σχετ. 3), όπου στη σελίδα 19 αναφέρονται στην καταχώρησή μου (4) 26.3.2006 “Θρίλερ Μπάκου-Ζέππου κτλ. ...” από την οποία γράφεται το τμήμα το αναφερόμενο στον κοινό τους πελάτη Π. Δρακόπουλο. Επομένως γνώριζαν ολόκληρη την καταχώρηση από τότε.

Ανεξάρτητα από τα παραπάνω, οι εν λόγω καταχωρήσεις, αν και διατυπωμένες ίσως με κάποια οξύτητα ορισμένες στιγμές, δεν περιέχουν τίποτα το αναληθές ή ανακριβές, ή δυσφημιστικό.

 

ΓΙΑ ΤΑ ΑΔΙΚΗΜΑΤΑ ΤΗΣ ΨΕΥΔΟΥΣ ΚΑΤΑΜΗΝΥΣΗΣ, ΑΠΕΙΛΗΣ ΚΑΙ ΕΚΒΙΑΣΗΣ:

Οι κατηγορίες για δήθεν διάπραξη από εμέ τέτοιων αδικημάτων είναι εντελώς αόριστες, φανταστικές και αναπόδεικτες. Από κανένα απολύτως αναφερόμενο στοιχείο στην έγκληση δεν στοιχειοθετείται καν ούτε μέρος της αντικειμενικής υπόστασης των παραπάνω αδικημάτων. Απορώ πώς είναι δυνατόν κάποιος – και δη δικηγόρος, όπως η εγκαλούσα – να κατηγορεί εμένα τόσο αβάσιμα και αόριστα για τόσο βαριά αδικήματα. Εκφράζω την κατάπληξη αλλά και αγανάκτησή μου και επιφυλάσσομαι όλων των δικαιωμάτων μου.

Ας μου επιτραπεί, τέλος, να εκθέσω με συντομία λίγες πληροφορίες για μένα. Είμαι ηλεκτρολόγος μηχανολόγος-μηχανικός του Ε.Μ.Π. Άρχισα να ασχολούμαι ως αθλητής με το άθλημα του καράτε από το 1966. Επί 17 χρόνια (1977-1994) ήμουν ο εκδότης του μοναδικού μηνιαίου περιοδικού του αθλήματος «ΔΥΝΑΜΙΚΟ ΤΖΟΥΝΤΟ-ΚΑΡΑΤΕ».

Από το 1980-1986 ήμουν Γενικός Γραμματέας της Αστικής Εταιρίας Σότοκαν Καράτε, η οποία είχε ιδρυθεί για την ανάπτυξη του Σότοκαν Καράτε.

Από το 1986-1994 ήμουν Γενικός Γραμματέας, Πρόεδρος και Επίτιμος Πρόεδρος της αναγνωρισμένης από τη ΓΓΑ «Ελληνικής Ομοσπονδίας Ερασιτεχνικού Καράτε» (σήμερα ΕΛΟΚ).

Το 1995 ιδρύθηκε η «Πανελλήνια Ομοσπονδία Παραδοσιακού Καράτε» (ΠΟΠΚ). Μεταξύ των ιδρυτών της ήταν και ο τεχνικός του καράτε, ιδιοκτήτης σχολής καράτε και πρώτος πρόεδρος της ΠΟΠΚ κ. Παναγιώτης Δρακόπουλος, όταν εγώ ανέλαβα ως Γενικός Γραμματέας. Η ΠΟΠΚ αναγνωρίστηκε με την απόφαση Πολ.Πρωτ.Αθ. 386/1995 (εκουσία). Ακολούθησε τριτανακοπή της ΕΛΟΚ (τότε «ΕΟΕΚ») κατά της αναγνώρισης της ΠΟΠΚ, η οποία απορρίφθηκε με την απόφαση Πολ.Πρωτ.Αθ. 72/1996 (εκουσία). Η ΕΛΟΚ («ΕΟΕΚ») άσκησε έφεση, η οποία έγινε δεκτή – ερήμην της ΠΟΠΚ – με την απόφαση του Εφετείου Αθηνών 10.383/1996. Την απορριπτική αυτή εφετειακή απόφαση τριτανάκοψε η Ευρωπαϊκή Ομοσπονδία Παραδοσιακού Καράτε και εκδόθηκε η απόφαση του Εφετείου Αθηνών 3.914/2000 η οποία δέχθηκε την τριτανακοπή και ακύρωσε την απόφαση 10.383/1996 του Εφετείου Αθηνών και απέρριψε ως αβάσιμη την έφεση της ΕΛΟΚ («ΕΟΕΚ»). Η ΕΛΟΚ («ΕΟΕΚ») άσκησε αναίρεση κατά της αποφάσεως αυτής, η οποία απερρίφθη με απόφαση ΑΠ 110/2003 (Σχετ. 4). Κατόπιν της αρεοπαγιτικής αποφάσεως η ΠΟΠΚ είναι το μόνο αναγνωρισμένο σωματείο του παραδοσιακού καράτε στην Ελλάδα. Όλη αυτή την αντιδικία από το 1995-2003 τη χειρίστηκα προσωπικά, χωρίς καμία βοήθεια από κανένα μέλος του Δ.Σ.

Την κα Ελένη Ζέππου Χαρλαύτη γνώρισα κατά το έτος 2000 ως πληρεξούσια δικηγόρο του εκ των ιδρυτών της ΠΟΠΚ και προέδρου της τότε κ. Παναγιώτη Δρακόπουλου, ο οποίος την σύστησε στους συλλόγους μας ως κατάλληλη να μας τροποποιήσει τα καταστατικά σύμφωνα με το νέο αθλητικό νόμο 2725/1999. Αυτό και έγινε. Έκτοτε η κα Χαρλαύτη ήταν διαρκώς πληρεξούσια δικηγόρος του κ. Δρακόπουλου και μόνο, και όχι της ΠΟΠΚ όπως ισχυρίζεται, ο οποίος αν και παραιτήθηκε λόγω κωλύματος από πρόεδρος της ΠΟΠΚ (ΔΕΚ 2001) και εκτός ΔΣ από τον Ιανουάριο του 2002, οπότε ανέλαβα εγώ ως πρόεδρος της ΠΟΠΚ, κατείχε με δικούς του ανθρώπους την πλειοψηφία του ΔΣ της ομοσπονδίας.

Με την επιρροή του στο ΔΣ της ΠΟΠΚ και συμβουλευόμενος την κα Χαρλαύτη ο κ. Δρακόπουλος οδήγησε το ΔΣ σε λήξη της θητείας του στο τέλος του 2004 χωρίς να οργανώσει αρχαιρεσίες για διάδοχο ΔΣ. Κατ’ αυτό τον τρόπο στις αρχές του 2005 η ΠΟΠΚ βρέθηκε σε κενό διοίκησης, οπότε μια ομάδα συλλόγων Σίτο-ρύου καράτε (αμφισβητούμενων μελών της ΠΟΠΚ) ζήτησε από το Πρωτοδικείο Προσωρινή Διοικούσα Επιτροπή (ΠΔΕ). Στη σχετική δίκη παρευρέθηκε και η ομάδα των συλλόγων υπό τον κ. Δρακόπουλο με δικηγόρο την κα Χαρλαύτη. Μια Τρίτη ομάδα συλλόγων μεταξύ των οποίων και ο σύλλογος του οποίου είμαι πρόεδρος, δεν πήραμε μέρος στη δίκη, διότι είχε συμφωνηθεί να προταθούν από κοινού άτομα και από τα τρία μέρη για τη στελέχωση της ΠΔΕ. Αλλά αυτό δεν έγινε και οι ομάδες των συλλόγων Σίτο-ρύου και Δρακόπουλου προσπάθησαν να πάρουν όλο το ΔΣ η καθεμιά για λογαριασμό της, ενώ ταυτόχρονα η ομάδα των συλλόγων του κ. Δρακόπουλου στράφηκε βάσιμα δια της κας Χαρλαύτη κατά των συλλόγων του Σίτο-ρίου με αίτημα την ακύρωση ως παράνομης της ιδιότητάς τους ως μελών της ΠΟΠΚ! Το δικαστήριο όρισε ΠΔΕ με πλειοψηφία από την πλευρά της ομάδας του Σίτο-ρίου, ενώ η κα Χαρλαύτη υπέβαλε στα δικαστήρια δύο αιτήσεις και μια έφεση για να ακυρώσει την ΠΔΕ και την ιδιότητα του μέλους της ΠΟΠΚ για τους συλλόγους του Σίτο-ρίου.

Ξαφνικά, και ενώ αναμέναμε την έκβαση των νέων δικών ειδοποιούμαστε από την ΠΔΕ για Γενική Συνέλευση Αρχαιρεσιών την 14-8-05 (παραμονή Δεκαπενταύγουστου) και αυτό χωρίς η ΠΔΕ να έχει παραλάβει από το προηγούμενο ΔΣ (δηλαδή από τον πρώην πρόεδρο Ε. Περσίδη, εμένα) τα απόλυτα απαραίτητα στοιχεία (βιβλία μητρώου και πρακτικών, ταμείο, ενημερότητες συλλόγων, φύλλα αγώνων, σφραγίδα κτλ.) για να κάνει νόμιμες εκλογές. Φυσικά δεν συμμετείχαμε στις παράνομες εκλογές, οι οποίες τελικά διενεργήθηκαν διάτρητες παρανομιών και ζητήσαμε αργότερα από το πρωτοδικείο την ακύρωσή τους.

Ταυτόχρονα με τις εξελίξεις στην ομοσπονδία η κα Χαρλαύτη, ως πληρεξούσια δικηγόρος του Π. Δρακόπουλου είχε υποβάλει αιτήσεις ασφαλιστικών μέτρων με καθυστέρηση 11 μηνών (3.8.2005) για καταχωρήσεις μου στην ιστοσελίδα μου (από Σεπτ. 2004) που αφορούσαν σε αντικαταστατικές πράξεις του κ. Δρακόπουλου και άρα παρακολουθούσε το www.karate.gr για τυχόν επόμενες καταχωρήσεις. Από αυτές τις αιτήσεις παραιτήθηκαν (Σχετ. 5).

Αυτό που είχε συμβεί, όμως, στην ομοσπονδία ήταν πρωτάκουστο: οι σύλλογοι του κ. Δρακόπουλου δια της πληρεξούσιας δικηγόρου του κας Χαρλαύτη (“κυνηγού” των συλλόγων Σίτο-ρίου) είχαν παραιτηθεί αθόρυβα από τα ένδικα μέσα κατά των συλλογών Σίτο-ρίου και είχαν συμβληθεί με αυτούς με αντάλ­λαγμα η κα Χαρλαύτη να βρεθεί “πρόεδρος της αιρετής διοίκησης” που προέκυψε από τις εκλογές της 14-8-05! Όλες οι καταχωρήσεις στην ιστοσελίδα μου www.karate.gr, την οποία διαβάζουν όσοι ενδιαφέρονται για τα τεκταινόμενα στο χώρο του καράτε, αναλύουν και καταγγέλλουν την έκρυθμη αυτή κατάσταση στο χώρο της ΠΟΠΚ.

Ένας από τους συλλόγους που δεν πήραν μέρος στις παράνομες εκλογές της 14.8.2005 (ο Α. Σ. Ειρηνικός Πολεμιστής) προσέβαλε με αίτησή του στο Πρωτοδικείο (Σχετ. 6) τις αποφάσεις της ΓΣ Αρχαιρεσιών της 14-8-05 με αποτέλεσμα την πρόσφατη απόφαση 3433/2006 (Σχετ. 7), η οποία εκδόθηκε την 24-8-2006 (6 ημέρες μετά από την κατάθεση της παρούσας έγκλησης) και η οποία ακυρώνει τις εκλογές της ΠΟΠΚ της 14.8.2005 και δικαιώνει και τη θέση των συλλόγων που δεν πήραν μέρος στις παράνομες εκλογές και τις θέσεις τις δικές μου στις καταχωρήσεις μου στο διαδίκτυο.

Οι δικαστικές εξελίξεις σε μια ακέφαλη αθλητική ομοσπονδία, που αγωνιά να λειτουργήσει στον πανελλήνιο χώρο και διεθνώς αντιπροσωπεύοντας τη χώρα μας στο άθλημα, και η νευραλγική θέση του πελάτη της κας Χαρλαύτη (πρώην πρόεδρος και τελευταία τεχνικός υπεύθυνος) καθώς και της ιδίας της κας Χαρλαύτη ως “προέδρου προς χάριν του πελάτη” αποτελούν από μόνες τους απόδειξη ότι η κα Ελένη Ζέππου Χαρλαύτη ήταν καθημερινή αναγνώστρια του www.karate.gr και άρα διάβαζε τις καταχωρήσεις μου από την πρώτη ημέρα που τις “ανέβαζα” στην ιστοσελίδα μου, αφού αφορούσαν τον πελάτη της κ. Παναγιώτη Δρακόπουλο και την ίδια ως δημόσια πρόσωπα της διοίκησης πανελλήνιας αθλητικής ομοσπονδίας. Ο ισχυρισμός της άλλωστε για καθημερινές τροποποιήσεις των καταχωρήσεών μου αποτελεί ανεπιτυχή επινόηση για να αποφύγει την παραγραφή των ήδη παλαιών καταχωρήσεων, αλλά και αυτονόητα εκτός πραγματικότητας, διότι κάτι τέτοιο κανείς δεν το κάνει αφού κανένας αναγνώστης του δεν γυρίζει να διαβάσει άρθρο που ήδη έχει διαβάσει.

Η αλήθεια είναι ότι σε όλη μου τη ζωή υπήρξα έντιμος και συνεπής, ως άνθρωπος, ως επαγγελματίας, ως οικογενειάρχης και ως αθλητικός παράγοντας. Ίσως η εκτενής αναφορά μου σε τόσα επί μέρους ζητήματα σε μια υπόθεση που η αβασιμότητα της κατηγορίας είναι προφανής, θεωρηθεί υπερβολική. Αισθάνθηκα όμως την ανάγκη όχι μόνο να αποκρούσω τη συγκεκριμένη κατηγορία, αλλά και να καταλύσω κάθε τυχόν υποψία αξιόποινης συμπεριφοράς μου.

 

ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΛΟΓΟΥΣ ΑΥΤΟΥΣ – ΖΗΤΩ

Να τεθεί η έγκληση στο αρχείο.

   Αθήνα, 28.9.2006

 Ευθύμιος ΠΕΡΣΙΔΗΣ


Στη συνέχεια δίνονται τα Σχετικά του Ε. Περσίδη, όπως κατατέθηκαν στην προανάκριση και στην πρωτόδικη διαδικασία. (και εδώ σε PDF)

Τα κατωτέρω Σχετικά δίνονται με τις συνδέσεις τους (Links) προς τα αντίστοιχα έγγραφα!!!


 

ΕΝΩΠΙΟΝ ΤΟΥ Ε΄ ΠΛΗΜΜΕΛΕΙΟΔΙΚΕΙΟΥ ΑΘΗΝΩΝ

Δια την εκδίκαση της έγκλησης

Ελένης Ζέππου-Χαρλαύτη, δικηγόρου, κατοίκου Αθηνών,...................

ΚΑΤΑ

Ευθυμίου Περσίδη του Κοσμά, κατοίκου Αθηνών, οδός .....................

Πίνακας Σχετικών Κατηγορουμένου, 14-11-2011

Σχετικά που κατατέθηκαν με το Υπόμνημα

1

Το από 25-1-2006 εξώδικο Ε. Ζέππου προς Ε. Περσίδη.

2

Δικονομικό Ιστορικό καταδίωξης του Ε. Περσίδη από τον Π. Δρακόπουλο και την δικηγόρο του Ελένη Ζέππου-Χαρλαύτη.

3

Η από 13-4-2006 Αγωγή του Π. Δρακόπουλου κατά Ε. Περσίδη.

4

Απόφαση ΑΠ 110/2003

5

Απόρριψη της προσωρινής διαταγής των από 3-8-2005 Ασφαλιστικών Μέτρων Δρακόπουλου κατά Περσίδη και η παραίτηση από τα Ασφαλιστικά Μέτρα με επιστολή της Ε. Ζέππου.

6

Η από 12/12/2005 αίτηση του σωματείου Ειρηνικός Πολεμιστής για την ακύρωση των εκλογών της 14-8-2005 της ΠΟΠΚ.

7

Η Απόφαση Μον. Πρωτ. Αθηνών 3433/24.8.2006 τακτική, που ακύρωσε αυτές τις εκλογές.

Σχετικά που κατατίθενται στο ακροατήριο.

8

Η απόφαση 5386/3-7-2009 Πολ. Πρωτ Αθηνών.

 

 

 9γ

Απόρριψη της προσωρινής διαταγής της από 3-8-2006 αίτησης ασφαλιστικών μέτρων Δρακόπουλου κατά Περσίδη.

Παραίτηση Π. Δρακόπουλου στην προηγούμενη αίτηση ασφαλιστικών μέτρων με ιδιόχειρη επιστολή της Ε. Ζέππου.

Η ματαίωση της δίκης των Ασφαλιστικών σημειώνεται στην προηγούμενη αίτηση.

Αθωωτική απόφαση 57645/25-9-08 στην από 3-8-2005 έγκληση του Π. Δρακόπουλου κατά Περσίδη λόγω εκπροθέσμου.

10α

10β

Μηνύσεις Δρακόπουλου κατά Περσίδη στο Αστυνομικό Τμήμα Ζωγράφου και στην ΓΑΔΑ/Διεύθυνση Ηλεκτρονικού Εγκλήματος με τη διαδικασία του αυτόφωρου ημέρες Παρασκευές.

11

Χειρόγραφη κατάσταση χρεώσεων της ενάγουσας προς την ΠΟΠΚ και αποδείξεις της ενάγουσας προς την ΠΟΠΚ και συλλόγους της.

12

Η Απόφαση 5476/4-8-2008 του Πολ. Πρωτ. Αθηνών επί της αγωγής Δρακόπουλου κατά Περσίδη.

13α

13β

13γ

Αίτηση,     Αγωγή    και     Έφεση της Ε. Ζέππου για ακύρωση της ιδιότητας του μέλους της ΠΟΠΚ των συλλόγων της ομάδας Α, που κέρδισαν την προσωρινή διοίκηση της ΠΟΠΚ κατά την 9-2-2005.

14

Ο αθλητικός νόμος ν. 2725/1999.

15

Από το Βιβλίο Πρακτικών ΔΣ της προσωρινής διοίκησης μετά τις εκλογές της 14-8-2005. Έδρα της ΠΟΠΚ ορίζεται το γραφείο της ενάγουσας.

16

Η Αγωγή της Ε. Ζέππου κατά Ε Περσίδη για τα ίδια με την παρούσα δημοσιεύματα.

17

Η Παρέμβαση-Προτάσεις της Ε. Ζέππου κατά τον διορισμό προσωρινής διοίκησης την 9-2-2005, όπου προτείνει ως μέλη ΔΣ τεχνικούς του καράτε πράγμα ασυμβίβαστο προς τον ν. 2725/1999.

18

Αντίγραφο του Σχετικού 9 της εγκαλούσας, όπου φαίνεται η αρχή της εικονικής διαδικτυακής ψηφοφορίας για δήμαρχο του Π. Ψυχικού.

19

Από εκδόσεις του Φιλοθέη-Press με μοναδική προβολή υποψηφίου δημάρχου για το Π. Ψυχικό την Ε. Ζέππου.

20

Διαφημιστικά email του Φιλοθέη-πρες προς κάθε κατεύθυνση για προβολή της Ε. Ζέππου.

21

Η εικονική διαδικτυακή ψηφοφορία του www.philothei-press.com για χειραγώγηση των ψηφοφόρων.

22

Σύγκριση ψηφοφόρων Ψυχικού (2504) και Φιλοθέης (368).

23

Άρθρο με τίτλο «Ρεσιτάλ Κακοήθειας» στο www.karate.gr σχετικά με την ψηφοφορία-μαϊμού του Φιλοθέη-πρες για το οποίο ποτέ δεν «ενοχλήθηκε» η κ. Ε. Ζέππου.

24

Το άρθρο του Ποινικού Κώδικα για την εξαπάτηση εκλογέων.

25

Εκτύπωση ιστοσελίδας του olympia.gr με σχόλια της Ε. Ζέππου σχετικά με τις δημοτικές εκλογές του 2010 και τον αντίπαλό της Π. Ξυριδάκη στον συνενωμένο δήμο Φιλοθέης-Νέου Ψυχικού-Ψυχικού.

26

Σχόλιο στο e-topikanea.gr της Ε. Ζέππου κατά του αντιπάλου της στις δημοτικές εκλογές 2010 Π. Ξυριδάκη

27

Επιστολή διαφοροποίησης της Ε. Ράπτη (επικεφαλής του συνδυασμού της Ε. Ζέππου) από τις δηλώσεις της Ε. Ζέππου.

28

Η “παγωμένη” ιστοσελίδα του Σοροπτιμιστικού Ομίλου Ψυχικού.

29

Το από 6-6-2003 κατασχετήριο της Ε. Ζέππου κατά του ανάπηρου αλβανού Λουάν Ρουκάι.

30

Η 3442/30-5-2007 Απόφαση του Εφετείου Αθηνών που κρίνει άκυρη την προηγούμενη κατάσχεση.

31

Τα εξώφυλλα των περιοδικών “ΔΥΝΑΜΙΚΟ ΤΖΟΥΝΤΟ” (1977-1994)

32

Πίνακες περιεχομένων του προσωπικού δημοσιογραφικού ιστότοπου karate.gr .

33

Απόφαση ΕΔΔΑ, υπόθεση Ρίζος / Ντάσκας κατά Ελλάδας από τον ιστότοπο του Νομικού Συμβουλίου του Κράτους.

34

Απόφαση ΕΔΔΑ, υπόθεση Λιοναράκης κατά Ελλάδας από τον ιστότοπο του Νομικού Συμβουλίου του Κράτους.

35

Απόφαση ΕΔΔΑ, υπόθεση Κατράμη κατά Ελλάδας από τον ιστότοπο του Νομικού Συμβουλίου του Κράτους.

36

Απόφαση ΕΔΔΑ, υπόθεση Κυδώνης κατά Ελλάδας από τον ιστότοπο του Νομικού Συμβουλίου του Κράτους.


www.karate.gr    

 Αρχική     Επικαιρότητα     Οι Δίκες του Καράτε