karate.gr: 11 - Οι Μεγάλες Δίκες του Καράτε

Πρώτη δημοσίευση 20/12/07. Τελευταία ενημέρωση 18/1/08.

 Αρχική     Επικαιρότητα     Οι Δίκες του Καράτε  

Καταχωρήσεις στο karate.gr Διοργανώσεις Χορηγίες-Δωρεές-Υποστήριξη

Άδειες Λειτουργίας Γυμναστηρίων

Σε πρώτη δημοσίευση από 16/12/2021 και αναδρομικά σε παλαιότερα άρθρα του www.karate.gr!

 Πρόλογος του άρθρου από τον Θύμιο Περσίδη .

Οι Αποφάσεις της 16/12/2021 του ΕΔΔΑ στις "Δύο" και της 1/12/2022 στη "Μία" Προσφυγές "PERSIDIS vs GREECE"!

Το www.karate.gr, σαν συνέχεια του από το ΝΟΕ-1977 μέχρι το ΔΕΚ-1994 με εκδότη τον Θύμιο Περσίδη κυκλοφορούντος μηνιαίου αθλητικού περιοδικού "ΔΥΝΑΜΙΚΟ ΤΖΟΥΝΤΟ-ΚΑΡΑΤΕ" αρχικά και απλά "ΔΥΝΑΜΙΚΟ" αργότερα, είναι ένας "δημοσιογραφικός ιστότοπος", που γράφεται από έναν κορυφαίο γνώστη στον ειδικό χώρο του καράτε. Όσα πρόσωπα κρίνονται εδώ είναι αποδεδειγμένα δημόσια πρόσωπα και κρίνονται για πράξεις και παραλήψεις τους στους τομείς των δημόσιων αρμοδιοτήτων τους υπό τα ευρύτερα όρια κριτικής αξιολόγησης, όπως απαιτεί η διαφύλαξη του δημοσίου συμφέροντος για τον αθλητισμό, τον οποίο χρυσοπληρώνει ο Έλληνας φορολογούμενος!!!

Ως επί 17 χρόνια εκδότης του ανωτέρω περιοδικού και από τον Αύγουστο του 2004 ιδιοκτήτης-διαχειριστής του www.karate.gr, αλλά και ως υπέρ των σαράντα ετών διοικητικός αθλητικών ομοσπονδιών καράτε, έχω δικαστεί σε περισσότερες από 80 δίκες (Πρωτοδικείου, Εφετείου, Αρείου Πάγου κτλ.) σε αστικές, ποινικές και διοικητικές υποθέσεις με νίκες ή παραγραφές για τις περισσότερες από αυτές. Για δύο αστικές (με ασφαλιστικά) και μία ποινική (με μία αναίρεση δεκτή!) υποθέσεις, σύνολο 4+4+5=13 δίκες που έχασα, με αντικείμενο κυρίως τη συκοφαντική δυσφήμιση, είχα υποβάλει αντίστοιχα τρεις Προσφυγές (δύο το 2014 και μία το 2015, με κλικ εδώ) στο Ευρωπαϊκό Δικαστήριο Δικαιωμάτων του Ανθρώπου (ΕΔΔΑ) με ΠΑΡΑΠΟΝΑ για λανθασμένη εφαρμογή από τους Δικαστές υπέρμετρου περιορισμού στην ελευθερία της έκφρασης στα κείμενά μου, τα οποία αφορούσαν σε κριτικές αξιολογήσεις πράξεων δημοσίων προσώπων, παρ' όλο που υπέβαλα πάντα και σχετικές αποφάσεις του ΕΔΔΑ! Τις Προσφυγές αυτές τις είχα συντάξει μόνος μου χωρίς τη βοήθεια νομικού! Τέτοιες Προσφυγές υποβάλλονται στο ΕΔΔΑ περί τις 30.000 κάθε χρόνο από όλη την Ευρώπη και απορρίπτεται το 95% αυτών από το γραμματειακό πρωτόκολλο και την αρχική εκτίμηση του παραδεκτού της προσφυγής! Οι δικές μου πέρασαν και οι τρεις τα δύο αυτά στάδια μέσα στο ελάχιστο 5% για να δικαστούν!!!

Πριν όμως δικαστούν, το Νομικό Συμβούλιο του Κράτους (ΝΣΚ), που παρίσταται νομικά στο ΕΔΔΑ για την Ελληνική Κυβέρνηση, μού πρότεινε Συμβιβασμό με Αποζημίωση για παράβαση από τα δικαστήρια του άρθρου 6 περί μη δίκαιης δίκης και του άρθρου 10 περί ελευθερίας της έκφρασης της Ευρωπαϊκής Σύμβασης Δικαιωμάτων του Ανθρώπου (ΕΣΔΑ) αρχικά για τις δύο αστικές και μετέπειτα και για την ποινική! Αποδέχθηκα το Συμβιβασμό με την Αποζημίωση, διότι οι υποθέσεις είχαν αργήσει απαράδεκτα πάρα πολύ (εξίμισι χρόνια!), ενώ ήταν και οικονομικά συμφερότερος από το να εκδικαστούν! Η επιτυχία αυτή με κατέστησε το μόνο γνωστό Έλληνα Πολίτη, που χωρίς να είναι νομικός κατάφερε να δικαιωθεί σε τρεις ιδιόγραφες Προσφυγές του στο ΕΔΔΑ!!! Δεν υπάρχει δε καμιά αμφιβολία ότι η ανωτέρω πρόταση Συμβιβασμού αποτελεί παραδοχή ήττας, αφού το Δημόσιο δεν χαρίζει ούτε δεκάρα στον Πολίτη!

Το κυριότερο, όμως, είναι ότι το www.karate.gr αναγνωρίστηκε από το ΕΔΔΑ ως δημοσιογραφικό site υπό την ευρεία έννοια και μπορεί πλέον ελεύθερα να κρίνει αξιολογικά πράξεις και παραλήψεις δημοσίων προσώπων στους τομείς των δημοσίων καθηκόντων τους με ευρύτερα πλαίσια εκφράσεων από ότι των απλών ιδιωτών!!! Με βάση αυτό το ακλόνητο συμπέρασμα, οι αρμόδιες δημόσιες υπηρεσίες καλά θα κάνουν να μελετούν σε βάθος τις καταγγελίες, που κατά καιρούς υποβάλλω, και να διορθώνουν τις στρεβλώσεις, τις οποίες καταγγέλλω και τις οποίες "ανέχονται έως υποθάλπουν" χωρίς να ιδρώνει το αυτί τους!!!

"Η Δημοσίευση είναι η Ψυχή της Δικαιοσύνης" = "Όλα στο Φως!"

 Το παρόν δημοσίευμα αποτελεί αναπόσπαστο μέρος του οικείου κεφαλαίου αλληλένδετων άρθρων και σχετικών 3000 περίπου σελίδων!  Μόλις στέλνετε στους φίλους σας με SMS: "karate.gr", αμέσως ανοίγουν το karate.gr και διαβάζουν το τελευταίο άρθρο του!!!


6-12-2007 - Εκδίκαση της Αγωγής Δρακόπουλου κατά Περσίδη:
ΥΠΟΨΗ ΤΗΣ κας ΠΡΟΕΔΡΟΥ
ΤΟΥ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟΥ !!!
(δείτε και αυτό)

Οι Αστείοι Ισχυρισμοί του Δρακόπουλου.

 

Copyright © 1945-2045, Θύμιος Περσίδης,

Κυνηγός της Απάτης από Χόμπι!

 

 


Οι δύο δικηγορίνες του Δρακόπουλου Ελένη Ζέππου-Χαρλαύτη και Δροσιά Μπάκου συνηθίζουν να διατυπώνουν στα δικόγραφά τους εναντίον μου και το επόμενο κείμενο:

 «Τέλος, ζητώ από το Δικαστήριό σας να επισκεφθεί τις ιστοσελίδες του εναγομένου στους ως άνω δικτυακούς τόπους, κατ’ εφαρμογή της διάταξης του ΚπολΔ 358, η οποία ορίζει ότι ο διενεργών την αυτοψία Δικαστής δικαιούται να πάρει φωτογραφίες ή άλλες απεικονίσεις των στις σελίδες αυτές δημοσιευομένων άρθρων.»

Συμφωνώ και επαυξάνω την προηγούμενη παρότρυνση, διότι έτσι μου δίνεται η ευκαιρία να αποκαλύψω ακόμα μερικές τρίπλες του αντίδικου και των δικηγόρων του που πρέπει να ληφθούν υπόψη στην οποιαδήποτε απόφαση!


Στην προκείμενη περίπτωση αντικείμενο των επομένων σχολιασμών θα είναι οι Προτάσεις του Δρακόπουλου διατυπωμένες από την κα Δροσιά Μπάκου (σε συνεργασία βέβαια με τη βασική πληρεξούσια του Δρακόπουλου κα Ελένη Ζέππου-Χαρλαύτη), η οποία σε μερικά σημεία συλλαμβάνεται σε παράνομο ... οφσάιτ, δηλαδή πίσω και από τον ... τελευταίο αμυντικό και πέρα από κάθε δικηγορική δεοντολογία!


Προσθήκη 29-2-2008.

Αξίζει, όμως, τον κόπο να ληφθεί υπόψη και η εξής εξέλιξη:

 

Την 6-11-2007, ημέρα Τρίτη, δικάστηκε μια αίτηση της ΠΟΠΚ κατά Δρακόπουλου. Η δικηγόρος του Δρακόπουλου κα Δροσιά Μπάκου, συνεργάτις και εκ του ιδίου δικηγορικού γραφείου με την γνωστή πληρεξούσια δικηγόρο του Δρακόπουλου κα Ελένη Ζέππου-Χαρλαύτη, παρανόμως πρόεδρο της ΠΟΠΚ κατά τις εκλογές της 14-8-2005, ενίσταται μεταξύ των άλλων και για το ότι το προσωρινό με Απόφαση δικαστηρίου ΔΣ της ΠΟΠΚ και πρόεδρο τον Περσίδη δεν ισχύει, διότι έχει προκύψει αιρετό ΔΣ από εκλογές που έκανε άλλο προσωρινό ΔΣ της ΠΟΠΚ ορισμένο από άλλη Απόφαση δικαστηρίου και μας παρουσιάζει το Πρακτικό που κατέθεσε την προηγούμενη ημέρα (κατά διαβολική σύμπτωση !!! ... ούτε παραγγελία να το είχαν !!!), ο δικαστικός αντιπρόσωπος, που παραβρέθηκε στις εκλογές!!!  Δηλώνει μάλιστα η κα Μπάκου ότι σε αυτές τις εκλογές ούτε οι σύλλογοι του Δρακόπουλου ειδοποιήθηκαν να πάνε!

 

Φυσικά, άμεσα κατατέθηκε από σύλλογό μας Αγωγή Ακύρωσης αυτών των Αρχαιρεσιών της ΠΟΠΚ κατά της ΠΟΠΚ,
όπως αυτή εκφράζεται από τους
Γκουζούλη (δικηγόρου)-Ηλιάκη-Γκάβαλη (δικηγόρου)-Τσιακμάκη-Κατσακούλα-Κότσικα-Καρούμπα, και κατά των προσώπων που απαρτίζουν αυτό το προσωρινό ΔΣ,
η οποία Αγωγή ορίστηκε να συζητηθεί την 28-2-2008 με αριθμό πινακίου ΗΣ/5 (τακτική μονομελούς).

 

Ήρθε η 28η-2-2008 και οι ανωτέρω κυρίες και κύριοι ... πάπαλααα! Δεν εμφανίστηκαν παρ' όλο που ο πρόεδρος Νίκος Γκουζούλης και η γραμματέας Δήμητρα Γκάβαλη είναι δικηγόροι, ζήτησαν αναβολή δι' αντιπροσώπου, απερρίφθη το αίτημα της αναβολής και έτσι το δικαστήριο έγινε ερήμην τους!


 Αναμένουμε την απόφαση, η οποία ελπίζουμε να μας δικαιώνει!
        Κορίτσια, βγήκε !!! Είναι η 3768/2009 !!!


 

Επιστρέφουμε στο θέμα μας:

 

Όσον αφορά στη Διατροφική Ζώνη και τα άλλα διατροφικά κομπογιαννίτικα του Δρακόπουλου (αφήνω την κα Μπάκου να αγωνίζεται για την "επιστημονική επάρκεια" του πελάτη της), παραπέμπω στην Έκθεση των Επιθεωρητών Υπηρεσιών Υγείας και Πρόνοιας καθώς επίσης και στην Απόφαση της Νομαρχίας Αθηνών, που του έκλεισε το διατροφολογικό γραφείο και του έβαλε πρόστιμο για την παράνομη λειτουργία του, και πιστεύω ότι αυτό φτάνει. Σημειώνω και τονίζω, όμως, πως ο Δρακόπουλος ποτέ δεν σταμάτησε να πουλάει τις επικίνδυνες συνταγές διατροφής του προς κάθε κατεύθυνση από τις συστηματικές διαφημίσεις του και από την εβδομαδιαία εκπομπή του κάθε Πέμπτη στις 9 το βράδυ από το κανάλι ΤΗΛΕΦΩΣ, από όπου διαφημίζει τα μαγαζιά που πουλάνε τα προϊόντα του και το τηλέφωνο στο οποίο θα τον βρίσκουν οι ενδιαφερόμενοι για να τους δώσει συνταγές διατροφής της πλάκας, ιχθυέλαια μοριακά αποσταγμένα, (ούτε ξέρει τι είναι η μοριακή απόσταξη), κ.τ.λ.

 

Θα σχολιάσω μόνο τα διπλώματα καράτε που έχει ο Δρακόπουλος και που εξέδιδε ο ίδιος προς τους μαθητές του, διότι το θέμα αυτό δεν είναι ευρέως γνωστό στις λεπτομέρειές του, ενώ υπό την 40ετή εμπειρία μου ως:

1) αθλητής καράτε από το 1967,

2) εκδότης συναφούς περιοδικού επί 17 χρόνια (1977 - 1994),

3) διοικητικός στις ομοσπονδίες καράτε επί 35 χρόνια (1982 - 2007)

α) από το 1982 γραμματέας στην Ελληνική Αστική Εταιρεία Καράτε,

β) από το 1986 γραμματέας στην Ελληνική Ομοσπονδία Καράτε (ΕΛΟΚ), διάδοχο της προηγούμενης), την οποία εγώ έφτιαξα (πέντε χρόνια η έδρα της ήτα ΔΩΡΕΑΝ στο γραφείο μου),

γ) από το 1995 μέχρι το τέλος του 2001 γραμματέας στην Πανελλήνια Ομοσπονδία Παραδοσιακού Καράτε (ΠΟΠΚ),

δ) από την αρχή του 2002 μέχρι το τέλος του 2004 πρόεδρος στην ΠΟΠΚ και

ε) από την αρχή του Ιουνίου 2007 μέχρι σήμερα πάλι προσωρινός πρόεδρος στην ΠΟΠΚ)] (2005 - 2006 κενό διοίκησης!)

 

 και ως σημερινός πρόεδρος της ΠΟΠΚ είναι αυταπόδεικτο ότι γνωρίζω στις λεπτομέρειες τον τρόπο που λειτουργεί το σύστημα απονομής των Νταν Μαύρων Ζωνών στο καράτε.


Προτάσεις του Δρακόπουλου και Αντίκρουση Δική μου

Σελίδα 5 των Προτάσεων Δρακόπουλου: Ο Δρακόπουλος σχυρίζεται ότι τον συκοφαντώ από εκδικητικό μένος, επειδή στις εκλογές της ΠΟΠΚ την 14-8-05 δεν βγήκα πρόεδρος!

Επιεικώς φαιδρόν, διότι γνώριζα από πριν ότι οι εκλογές θα ακυρώνονταν (όπως και πραγματικά έγινε), αφού η τότε προσωρινή διοίκηση δεν είχε πάρει από εμένα το Μητρώο Μελών της ΠΟΠΚ, ώστε να ξέρει τα μέλη της και τις διευθύνσεις τους, το Ταμείο, ώστε να ξέρει τα ταμειακώς εντάξει μέλη της ΠΟΠΚ, αλλά και διότι όλο το 2005 δεν μπορούσαν να γίνουν εκλογές αφού δεν μπορούσε να πληρούται η βασική προϋπόθεση των 10 αθλητών σε αγώνες της προηγούμενης χρονιάς για να έχουν δικαίωμα ψήφου οι σύλλογοι-μέλη, αφού η ΠΟΠΚ ΔΕΝ είχε κάνει αγώνες την προηγούμενη χρονιά! Άλλωστε γιατί να μισήσω καποιον που δεν μπορεί να γίνει πρόεδρος ποτέ λόγω ασυμβίβαστου, αφού είναι τεχνικός, βάσει του νόμου 2725/1999?

Τέλος, σήμερα ο Περσίδης είναι ο Πρόεδρος της ΠΟΠΚ, ενώ ο Δρακόπουλος βρίσκεται εκτός της ΠΟΠΚ, διότι ο σύλλογός του διεγράφη για μη τήρηση καταστατικών του υποχρεώσεων! Τί είχε και τι έχει να του ζηλέψω?

 

Σελίδα 5 των Προτάσεων Δρακόπουλου: "Με τα δημοσιεύματά του δε, στρέφεται κατά όλων των εμπλεκομένων στη νέα διοίκηση της ΠΟΠΚ, κατά της δικηγόρου Ελένης Ζέππου-Χαρλαύτη, κατά του Υπουργού Αθλητισμού, της Κυβέρνησης, του Διευθυντή της Εθνικής Τράπεζας, που δεν του χορήγησε βιβλίο επιταγών, κτλ.

Αυτά είναι "δικηγορίστικες κατινιές" εκτός θέματος και απαξιώ να απαντήσω!

 

Σελίδα 8 των Προτάσεων Δρακόπουλου: "Είμαι κάτοχος 7dan (το dan είναι βαθμός/τίτλος με τον οποίο διαβαθμίζεται η πρόοδος στο άθλημα, η μαύρη ζώνη είναι το πρώτο dan) (ίδετε προσκομιζόμενα και επικαλούμενα διπλώματα απονομής των dan, σχετ. 31 - 7ο dan και 31Α - 6ο dan)."

 

Σελίδα 9 των Προτάσεων Δρακόπουλου: "Ισχυρίζεται περαιτέρω ότι το 6ο και 7ο dan, που έχω είναι πλαστά, διότι δεν φέρουν υπογραφές. Τα προκείμενα διπλώματα, τα απέκτησα συμμετέχοντας επιτυχώς σε εξετάσεις και προσκομίζω και επικαλούμαι τα σχετικά έγγραφα-πτυχία τα οποία φέρουν τις υπογραφές του Προέδρου της Παγκόσμιας Ομοσπονδίας Καράτε και του Επικεφαλής Εξεταστή (ανωτέρω σχετ. 31 και 31Α)."

 

Εδώ να μου επιτρέψετε να διαφωνήσω κυρία Δροσιά Μπάκου μας!

Έχω ξεκαθαρίσει ότι τα "διπλώματα" της Παγκόσμιας Ομοσπονδίας ΔΕΝ είναι "διπλώματα απονομής νταν μετά από εξέταση", αλλά "βεβαιώσεις αναγνώρισης ήδη απονεμηθέντων νταν και εγγραφής" στα Μητρώα της μόνο και μόνο για εισπρακτικούς σκοπούς. Άλλωστε αυτό γράφει και ο τίτλος τους: "Diploma of Ranking Recognition", πράγμα που σε άπταιστα ελληνικά σημαίνει "Δίπλωμα Βαθμολογικής Αναγνώρισης". Είναι προφανές ότι εδώ η λέξη "δίπλωμα" έχει την γενική έννοια "Έγγραφο" και η ουσιαστική διευκρίνηση "Βαθμολογικής Αναγνώρισης" περιγράφει τι σόι έγγραφο είναι αυτό. Συνεπώς πρόκειται για μια απλή βεβαίωση γραμμένη με εντυπωσιακά γιαπωνέζικα γράμματα για να την κορνιζάρει ο αποδέκτης και να πληρώνει ευχαρίστως τα 100 δολάρια που κάνει. (Ο Δρακόπουλος τους έπαιρνε 250 ? στο όνομα της ΠΟΠΚ!)

Εφόσον λοιπόν δεν πρόκειται για διπλώματα απονομής νταν αλλά για απλές βεβαιώσεις, το όνομα και η υπογραφή εξεταστή ποτέ δεν μπαίνει και ποτέ δεν έμπαινε, διότι η Παγκόσμια Ομοσπονδία δεν έχει δικαίωμα ανάμειξης (και εξετάσεων) στα εσωτερικά των εθνικών ομοσπονδιών. Επομένως, ΟΛΑ αυτού του είδους τα "διπλώματα-βεβαιώσεις" προς κάθε ενδιαφερόμενο από οποιοδήποτε σημείο του πλανήτη είναι αυτονόητο ότι ΔΕΝ φέρουν υπογραφές εξεταστών! Δικαίωμα αίτησης για τέτοια "βεβαίωση-δίπλωμα" έχουν τα μέλη των εθνικών ομοσπονδιών Παραδοσιακού Καράτε δια μέσου της εθνικής τους ομοσπονδίας και μόνο. Δηλαδή, κάθε τέτοια αίτηση συνοδεύεται από την έγκριση της εθνικής ομοσπονδίας υπογεγραμμένη από πρόεδρο και γραμματέα κάτω από τη γνήσια σφραγίδα της.  (Βλέπε "Πρακτικό Συνεδρίασης 2/16-6-07 του Προσωρινού ΔΣ της ΠΟΠΚ"), όπως αποδεικνύεται και από την επιστολή Νισιγιάμα προς τον Σάββα Μαστραππά κάτω.

 

Το 7ο dan του Δρακόπουλου, το οποίο φέρει ημερομηνία 21 Ιουλίου 2003, δεν το είχα δει ποτέ (το είδα τώρα στα σχετικά σας), αλλά το απορρίπτω ως άκυρο, διότι το απέκτησε υπογράφοντας μόνος του την αντίστοιχη αίτηση προς την Παγκόσμια, εφόσον:

1) εγώ ως πρόεδρος της ΠΟΠΚ, από την αρχή του 2002 μέχρι το τέλος του 2004, δεν υπέγραψα ποτέ καμιά τέτοια αίτηση.

2) δεν υπάρχει αντίστοιχη απόφαση του ΔΣ της ΠΟΠΚ

3) βλέπετε και σχετική απόφαση του σημερινού ΔΣ της ΠΟΠΚ, που ακύρωσε όλα αυτά τα παράνομα Νταν.

 

Το 6ο του Νταν μου το είχε δώσει σε φωτοαντίγραφο ο Δρακόπουλος κάποτε το 1998 (το είχε πάρει το 1997), όπως φαίνεται στην επάνω φωτό (με κλικ μεγαλώνει). Είμαι σαφέστατος και επιμένω ότι στο δίπλωμα συτό, όπως και σε κάθε παρόμοιο προς κάθε Έλληνα ή κάτοικο άλλης χώρας δεν υπάρχει υπογραφή εξεταστή στην αντίστοιχη θέση (η οποία θέση ίσως έχει προβλεφθεί μόνο και μόνο για όσους φοιτούν και εξετάζονται στις ΗΠΑ, έδρα της Παγκόσμιας του Παραδοσιακού Καράτε), όπως φαίνεται σε μεγέθυνση στη φωτό δεξιά (με κλικ μεγαλώνει)!

 

Τώρα εσείς εμφανίσατε στα σχετικά σας (Νο 31 και 31Α) το 7ο και το 6ο νταν του Δρακόπουλου (φωτό αριστερά) με την υπογραφή του Doctor Vladimir Yorga (φωτό), προέδρου της Ευρωπαϊκής Ομοσπονδίας και κολλητού φίλου του Δρακόπουλου, στη θέση του εξεταστή (φωτό κάτω δεξιά) μόνο και μόνο για να ισχυρισθείτε ότι ο Δρακόπουλος πήρε το 6ο και 7ο Νταν μετά από εξετάσεις.

Αν αυτό είναι αληθινό, τότε εγώ θα πρέπει να είμαι μεγάλο βλήμα, αφού θα είχα δημοσιεύσει πλαστογραφημένο το φωτοαντίγραφο του διπλώματος του Δρακόπουλου (το ίδιο και του Προκοπίου) από την 4-10-2005 (εδώ και δυό χρόνια) που το δημοσίευσα στο άρθρο μου

 

ΔΕΚΑ ΧΡΟΝΙΑ τεχνικής επίβλεψης
του Παναγιώτη Δρακόπουλου στο Παραδοσιακό Καράτε

 

αφού πρώτα θα είχα σβήσει το όνομα του Doctor Vladimir Yorga (φωτό) στη θέση του Chief Examiner (Επικεφαλής Εξεταστή).

Αν και αυτό ήταν αληθινό, θα ήταν και αρκετό για να με εκμηδενίσετε με μια μήνυση για πλαστογραφία και δεν θα αποκρύπτατε το υπογεγραμμένο δίπλωμα από την ακροαματική διαδικασία ενώπιον του δικαστηρίου, ώστε να μην το δω με τα μάτια μου, με σκοπό να το χρησιμοποιείτε σαν κρυφό άσσο στο μανίκι (όπως οι χαρτοκλέφτες) εναντίον μου, κρυφά από τα μάτια μου και μόνο για τα μάτια των δικαστών, ανάμεσα στα άλλα σχετικά σας λίγο πριν από το κλείσιμο του φακέλου. Δηλαδή, δεν με λέτε πλαστογράφο κατά πρόσωπο για να μην σας ρίξω καμιά σφαλιάρα (διάβαζε: μήνυση!), αλλά πάτε και το λέτε ψιθυριστά και κρυφά από μένα στον δικαστή!

 

Ισχυρίζεστε, λοιπόν, με έγγραφα ότι ούτε λίγο ούτε πολύ πλαστογράφησα και δημοσιεύω στην ιστοσελίδα μου εδώ και δύο ολόκληρα χρόνια εις βάρος του αντιδίκου μου ένα φωτοαντίγραφο δικού του διπλώματος, όταν γνώριζα πολύ καλά ότι ο αντίδικός μου αυτός έχει κάθε στιγμή το πρωτότυπο του διπλώματος αυτού στα χέρια του!  Αν ο έγγραφος αυτός ισχυρισμός σας αποδειχθεί αναληθής, τότε διαπράττετε καραμπινάτο ποινικό αδίκημα εις βάρος μου!

 

Σας βγάζω το καπέλο: ... πεταλώνετε τζιτζίκια στον ανήφορο !!!

[Διευκρίνηση: Πεταλώνω ένα άλογο σημαίνει το στήνω όρθιο σε ένα ίσωμα, του γυρίζω ένα-ένα τα πόδια και του βγάζω τα παλιά πέταλα, του καθαρίζω με ειδική λίμα τις οπλές, κάτι σαν ... πεντικιούρ (!), του εφαρμόζω τα καινούρια πέταλα και τα καρφώνω με προσοχή με τα ειδικά καρφιά! Το ίδιο γίνεται και στις ... γάτες, εξού και το γνωστό ... "γάτες με πέταλα"! Το να γίνουν, όμως, όλα αυτά σε ένα ... τζιτζίκι, και μάλιστα στον ανήφορο που σε ... παίρνει το βάρος του προς τα κάτω, είναι κομματάκι δύσκολο έως απίθανο, έως ακατόρθωτο και έως ... ανήκουστο! Αυτό ακριβώς σημαίνει και η έκφραση: Ισχυρίζεστε κάτι ανήκουστο!)

 

Από την άλλη μεριά, όμως, καταλαβαίνω ότι ο Doctor Vladimir Yorga (φωτό δεξιά), πρόεδρος της Ευρωπαϊκής Ομοσπονδίας Παραδοσιακού Καράτε και κολλητός φίλος του Δρακόπουλου, υπέγραψε:

1) χωρίς να έχει καμιά τέτοια αρμοδιότητα από την Παγκόσμια Ομοσπονδία, (διότι κανένα άλλο παρόμοιο δίπλωμα σε όλο τον κόσμο δεν φέρει την υπογραφή του),

2) εκ των υστέρων ειδικά και μόνο αυτό το δίπλωμα του Δρακόπουλου, 7-8 χρόνια μετά την έκδοσή του από την ITKF,  (το ίδιο δίπλωμα-βεβαίωση 6ου Νταν όπως αποδεικνύεται από τη σύγκριση των εικόνων!)

3) χωρίς να υπάρχει καμιά σχετική απόφαση ή εξουσιοδότηση από την ΠΟΠΚ, εφόσον πρόκειται για εξέταση έλληνα εντός Ελλάδος

στη θέση του Chief Examiner (Επικεφαλής Εξεταστή) για να τον υποστηρίξει στις δίκες του εναντίον μου.

 

Καραμπινάτη μορφή πλαστογραφίας! Δεν θα επεκταθώ εδώ. Να του πείτε μόνο του κυρίου ... Doctor Vladimir Yorga ότι κάηκε η γούνα του! Θα το μάθει ο Νισιγιάμα και όλος ο πλανήτης από το www.eurokarate.eu με τρόπο που θα παραιτηθεί από πρόεδρος της Πανευρωπαϊκής!

Εδώ είσαστε και εδώ είμαι!

 

Και εσείς αξιότιμες κυρίες Ελένη Ζέππου-Χαρλαύτη και Δροσιά Μπάκου χρησιμοποιούσατε και χρησιμοποιείτε εν γνώσει σας το οφθαλμοφανέστατα εκ των υστέρων κατασκευασμένο και πλαστό αυτό φωτοαντίγραφο του διπλώματος-βεβαίωσης 6ου νταν του Δρακόπουλου (σχετικό 31Α με τη σφραγίδα της κας Δροσιάς Μπάκου στην πάνω αριστερά γωνία ώστε να μην πολυφαίνεται, αν θυμάμαι καλά) εναντίον μου σε όλες τις δίκες μας μέχρι τώρα κρύβοντάς το από τα μάτια μου και βάζοντάς το σαν σχετικό στις δικογραφίες λίγο πριν από το κλείσιμο των φακέλων τους εξαπατώντας θρασύτατα όλους τους προέδρους όλων των μεταξύ μας υποθέσεων και διαστρεβλώνοντας τις αποφάσεις τους!!!

Το έχετε δει κα Μπάκου και κα Ζέππου-Χαρλαύτη το πρωτότυπο αυτού του διπλώματος? Αφού σφραγίζει η κα Μπάκου το σχετικό φωτοαντίγραφο που υποβάλετε στο δικαστή με τη σφραγίδα της, έπεται ότι έχετε δει με τα μάτια σας το πρωτότυπο!

1) Αν έχετε δει με τα μάτια σας αυτό το πρωτότυπο, το οποίο εγώ θεωρώ πλαστό, από τον Αύγουστο του 2005 που άρχισαν οι μηνύσεις σας, πράγμα που σημαίνει ότι το κατασκεύασαν ο Δρακόπουλος με τον Γιόργκα, τότε γιατί δεν το φέρατε στις ακροαματικές διαδικασίες να το δείξετε και σε μένα ενώπιον του δικαστηρίου και να μου δώσετε και ένα επικυρωμένο από εσάς αντίγραφο,

2) Αν υπάρχει σήμερα αυτό το πρωτότυπο, τότε δείξτε το και σε μένα και δώστε μου σήμερα ένα φωτοαντίγραφο επίσημα επικυρωμένο από εσάς και με τη σφραγίδα σας, ώστε να κυνηγήσω τον Γιόργκα που υπέγραψε το πρωτότυπο!

3) Γιατί δεν μου είπατε ούτε στην εκδίκαση κάποιας υπόθεσης ούτε με ιδιαίτερη μήνυση: "Ρε πλαστογράφε, πήγες και έσβησες την υπογραφή του Γιόργκα για να συκοφαντήσεις τον Δρακόπουλο?"

4) Μήπως δεν υπάρχει τέτοιο πρωτότυπο, αλλά ο Γιόργκα υπέγραψε ένα φωτοαντίγαφο "μιας χρήσης" εναντίον μου, επειδή δεν τολμάει να βάλει χέρι στα έγγραφα της ITKF.

5) Μήπως, αν συμβαίνει το (4) και αφού ποτέ δεν μου έχετε επιδείξει το πρωτότυπο και ποτέ δεν μου έχετε δώσει ένα επικυρωμένο από εσάς φωτοαντίγραφο κα Δροσιά Μπάκου, ακόμα και ΕΣΕΙΣ ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ ΟΤΙ ΔΕΝ υπάρχει πρωτότυπο, αλλά ΥΠΟΒΑΛΛΕΤΕ ΕΝ ΓΝΩΣΕΙ ΣΑΣ το πλαστό φωτοαντίγραφο επικυρώνοντάς το με τη σφραγίδα σας κα Δροσιά Μπάκου (???) γι' αυτό και το χρησιμοποιείτε στα μουλωχτά, βάζοντάς το ως σχετικό λίγο πριν κλείσουν οι φάκελοι των υποθέσεων προς τον δικαστή?

6) Εγώ έχω στη διάθεση των δικαστηρίων δέκα τέτοια πρωτότυπα διπλώματα ελλήνων χωρίς υπογραφή εξεταστή! Μόνο τον Δρακόπουλο εξέτασε ο Γιόργκα?

7) Και επιπλέον: τα έκτα και τα έβδομα νταν δεν δίνουν εξετάσεις, αλλά κρίνονται από την προσφορά τους και τεχνικές εργασίες. Εξετάσεις δίνουν μέχρι και τα πέμπτα νταν.

8) Και επιπλέον: πού τον εξέτασε ο Γιόργκα? Στην Ελλάδα δεν έχει δικαίωμα να εξετάσει, αν δεν πάρει άδεια από το ΔΣ της ΠΟΠΚ με την υπογραφή μου, και αν τον εξέτασε στην Γιουγκοσλαβία, τότε δεν έχει δικαίωμα να ζητήσει ο Δρακόπουλος την "βεβαίωση-δίπλωμα" παρά μόνο μέσω της ΠΟΠΚ. (βλέπετε επιστολή Νισιγιάμα προς Μαστραππά κάτω)

 

Μου έχετε κάνει 3-4 Αγωγές και 3-4 Μηνύσεις των 35-45 σελίδων η καθεμιά! Αν είχατε χαρτιά στα χέρια σας που να αποδεικνύουν δική μου πλαστογραφία, θα με είχατε εκτελέσει επί τόπου! Μη μου πείτε ότι είσαστε "πονετικές" (soroptimists ?), όταν με την κατάχρηση του δικηγορικού σας επαγγέλματος μου έχετε κολλήσει δύο κανόνια για αποζημιώσεις των 300.000 € με τις αγωγές σας, το ένα στον ένα κρόταφο και το άλλο στον άλλο!

Με τη μία θα με είχατε ξεμπερδέψει και δεν θα περιμένατε τη ... ρώσικη ρουλέτα!


Επιστολή Νισιγιάμα προς Μαστραππά

Απόδειξη του ότι μόνον η εθνική ομοσπονδία εισηγείται στην Παγκόσμια την αναγνώριση Νταν (και όχι εξέταση για Νταν) κάποιου μέλους της και μάλιστα χωρίς την παρέμβαση κάποιου "εξεταστή" αποτελεί η επόμενη πρόσφατη επιστολή (δεξιά φωτό) του Προέδρου της Παγκόσμιας Χιντετάκα Νισιγιάμα στον Σάββα Μαστραππά, 6ο Νταν στο SHOTOKAN της FUDOKAN (η Γιουγκοσλάβικη Ομοσπονδία των αδελφών Γιόργκα), μαθητή του Ίλια Γιόργκα (της FUDOKAN), αδελφού του Βλάντιμιρ Γιόργκα, και Τεχνικού Υπεύθυνου για το SHOTOKAN FUDOKAN στην Ελλάδα, όταν αυτός (ο Σάββας Μαστραππάς) ζήτησε την εγγραφή τη δική του και μαθητών του στα Μητρώα της Παγκόσμιας και την έκδοση των αντίστοιχων "βεβαιώσεων-διπλωμάτων".

 

Για τον Δρακόπουλο δεν εισηγήθηκε ποτέ η ΠΟΠΚ παρά μόνο ο ίδιος κρυφά για τον εαυτό του γι' αυτό και το διοικητικό συμβούλιο του ακύρωσε όλα τα Νταν που πήρε μόνος του  μετά από τον Ιανουάριο 1995 που ιδρύθηκε η ΠΟΠΚ! Και για να ισχύσουν τα τέσσερα που έχει πρέπει να υποβάλει αίτηση στην ΠΟΠΚ. Με τις υγείες του!

 

Τι γράφει, λοιπόν, η δεξιά επιστολή του Νισιγιάμα προς τον Σάββα Μαστραππά:

1) Οι εξετάσεις για Νταν της ITKF πρέπει να διενεργούνται από εξουσιοδοτημένο από την ITKF εξεταστή.

2) Η αίτηση για εγγραφή στα Μητρώα της ITKF πρέπει να γίνεται μέσω της εθνικής ομοσπονδίας της χώρας του ενδιαφερόμενου.

3) Η εθνική ομοσπονδία της Ελλάδας είναι η ΠΟΠΚ, Ιπποκράτους 58, Αθήνα, με πρόεδρο τον Ευθύμιο Περσίδη.

 

Ανάγνωση πιστεύω να ξέρετε! Τι αποδεικνύει αυτή η επιστολή?

Αποδεικνύει ότι σε κάθε περίπτωση και για κάθε βήμα της διαδικασίας έκδοσης της περίφημης "βεβαίωσης" ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ ΑΡΜΟΔΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΠΟΠΚ! Και η ΠΟΠΚ ακύρωσε τα "διπλώματα" του Δρακόπουλου.


Σελίδα 8 των Προτάσεων Δρακόπουλου: "Είμαι εξουσιοδοτημένος από την Παγκόσμια Ομοσπονδία Παραδοσιακού Καράτε (ITKF) για την διεξαγωγή στην Ελλάδα των εξετάσεων των αθλητών, για την απονομή των "ζωνών" και την ένταξή τους στο μητρώο κατόχων μαύρων ζωνών, που τηρείται από αυτή, όπως προκύπτει από την προσκομιζόμενη και επικαλούμενη από 26.02.2002 βεβαίωση της Διεθνούς Ομοσπονδίας Παραδοσιακού Καράτε (σχετ. 32) και ο μόνος αρμόδιος να προπονεί και να επιλέγει ομάδες και αθλητές για να συμμετέχουν σε όλα τα πρωταθλήματα και τους αγώνες σε βαλκανικό, ευρωπαϊκό και παγκόσμιο επίπεδο, όπως προκύπτει από την προσκομιζόμενη και επικαλούμενη από 26.02.2002 βεβαίωση της Διεθνούς Ομοσπονδίας Παραδοσιακού Καράτε (σχετ. 33) και το από 21.07.2006 πιστοποιητικό της Διεθνούς Ομοσπονδίας Παραδοσιακού Καράτε (σχετ. 34)."

 

Απάντηση 1η: Τα σχετ. 32 και 33, όπως ομολογείται ανωτέρω είναι γραμμένα με ημ/νία 26.02.2002 (όταν ο Περσίδης ήταν πρόεδρος της ΠΟΠΚ και ο Δρακόπουλος πρόεδρος της Τεχνικής της Επιτροπής) και η απάντησή μου είναι ότι ... ο κουλουράς φωνάζει "φρέσκα κουλούρια"! Τα κουλούρια του Δρακόπουλου και των δικηγόρων του είναι ... μπαγιάτικα, "ληγμένα" στο τέλος Δεκεμβρίου 2004 και καλό είναι να μην τρώτε πολλά ... "ληγμένα"! Τα φρέσκα κουλούρια είναι η επιστολή δεξιά σας με ημερομηνία 4 Δεκεμβρίου 2007, που ήρθε με κανονικό ταχυδρομείο στον Σάββα Μαστραππά και με email σε μένα!

Δεν υπάρχει καμιά περίπτωση καμιάς αθλητικής ομοσπονδίας, κατά την οποία μια εθνική ομοσπονδία να χειραγωγείται τεχνικά ή διοικητικά από ομοσπονδία του εξωτερικού πανευρωπαϊκή ή παγκόσμια!

 

Απάντηση 2η: Το σχετικό 34 σε μετάφραση Δροσιάς Μπάκου γράφει κατά λέξη:

 

"Η Διεθνής Ομοσπονδία Παραδοσιακού Καράτε αναγνωρίζει το ακόλουθο φυσικό πρόσωπο ότι νομιμοποιείται να εκπαιδεύει διαιτητές, προπονητές και αθλητές κατά τα στάνταρ της Διεθνούς Ομοσπονδίας Καράτε για ένα χρόνο από την ημερομηνία της υπογραφής.

Όνομα: Παναγιώτης Δρακόπουλος,    Χώρα: Ελλάδα,     Ημ/νία: 21 Ιουλίου 2006,

Χιντετάκα Νισιγιάμα, Πρόεδρος,    Διεθνής Ομοσπονδία Παραδοσιακού Καράτε

 

Επειδή τα αγγλικά της κας Δροσιάς Μπάκου χωλαίνουν (στα κίτρινα) λίγο υπέρ του πελάτη της, σας δίνουμε το πρωτότυπο αγγλικό κείμενο του εγγράφου της ITKF και την πιστή του μετάφραση:

 

International Traditional Karate Federation (ITKF) Recognizes the Following Person to be Eligible to Instruct Judges, Coaches and Athletes Following ITKF Standards for One Year From This Date of Recognition.

Name: Panagiotis Drakopoulos,      Country: Greece,       Date: July 21, 2006

Hidetaka Nishiyama, Chairman, International Traditional Karate Federation

 

Και η ορθή μετάφραση είναι (τα κίτρινα δείχνουν τις διαφορές):

 

"Η Διεθνής Ομοσπονδία Παραδοσιακού Καράτε αναγνωρίζει ότι το ακόλουθο πρόσωπο είναι κατάλληλο να εκπαιδεύει διαιτητές, προπονητές και αθλητές κατά τα στάνταρ της ITKF για ένα χρόνο από την κάτωθι ημερομηνία της αναγνώρισης.

Όνομα: Παναγιώτης Δρακόπουλος,      Χώρα: Ελλάδα,     Ημ/νία: 21 Ιουλίου 2006,

Χιντετάκα Νισιγιάμα, Πρόεδρος,      Διεθνής Ομοσπονδία Παραδοσιακού Καράτε

 

Παρατήρηση πρώτη: Η κα Δροσιά Μπάκου κάπου μας "κλέβει" στη μετάφραση: "Νομιμοποιείται" σημαίνει ότι "έχει νόμιμο δικαίωμα", ενώ "είναι κατάλληλο" σημαίνει ότι "έχει τις τεχνικές γνώσεις". Ο Δρακόπουλος "είναι κατάλληλος", δηλαδή έχει τις τεχνικές γνώσεις "να εκπαιδεύσει" με βεβαίωση του Νισιγιάμα, αλλά για να "νομιμοποιείται να εκπαιδεύει" μέσα στον εθνικό χώρο της ΠΟΠΚ (βάσει του καταστατικού της και του αθλητικού νόμου 2725/1999) πρέπει να λειτουργήσει υπό την ΠΟΠΚ και εντός της ΠΟΠΚ με απόφαση του ΔΣ αυτής! Τέτοια αρμοδιότητα ΔΕΝ είχε οπωσδήποτε από 1-1-2005, όταν η ΠΟΠΚ περιέπεσε σε κενό διοίκησης, ενώ δεν είχε από 1-1-2002 μέχρι 31-12-2004 διότι ήταν απλά πρόεδρος της Τεχνικής Επιτροπής και τίποτα περισσότερο! Αυτό σημαίνει ότι όταν καθόταν η Τεχνική Επιτροπή σε ένα τραπέζι για να συζητήσει τεχνικά θέματα της ΠΟΠΚ, αυτός ήταν πρόεδρος! Ούτε να εκπαιδεύει σημαίνει, ούτε να επιλέγει αθλητές, ούτε να προωθεί αναγνωρίσεις Νταν, καταστατικές αρμοδιότητες αποκλειστικά του ΔΣ της ΠΟΠΚ.

 

Παρατήρηση δεύτερη: Η εξουσιοδότηση γράφει: " ... για ένα χρόνο από την κάτωθι ημερομηνία της αναγνώρισης." Δηλαδή, η ανωτέρω εξουσιοδότηση είναι μια καθαρά εισπρακτική εξουσιοδότηση του τύπου "με 300 δολλάρια παίρνεις το δικαίωμα να κάνεις τον εκπαιδευτή για ένα χρόνο!" Επίσης, η εξουσιοδότηση αυτή έληξε την 21 Ιουλίου 2007 και άρα όταν την κατέθεσε στο δικαστήριο της 6-12-2007 προφανώς και δεν ίσχυε! Εμμονή με τα ληγμένα έχετε!

 

Παρατήρηση τρίτη, που καλύπτει και τις δύο προηγούμενες: Ό,τι και να γράφει η ανωτέρω εξουσιοδότηση, Ο,ΤΙ ΚΑΙ ΝΑ ΓΡΑΦΕΙ, αφορά στο "να εκπαιδεύει τεχνικά" και όχι στο "να προωθεί διοικητικά τις αιτήσεις" πράγμα που είναι διοικητική αρμοδιότητα της Εθνικής Ομοσπονδίας είτε το θέλει η Παγκόσμια είτε όχι! Συνεπώς, η πιο πάνω εξουσιοδότηση καθώς και τα προηγούμενά της έγγραφα είναι εκτός θέματος!

 


 

Σελίδα 9 των Προτάσεων Δρακόπουλου: Προσκομίζω επιπλέον ακόμη και επικαλούμαι πανομοιότυπο δίπλωμα απονομής dan με τα ως άνω δικά μου, το οποίο ο ίδιος ο εναγόμενος έχει υπογράψει (σχετ. 35) ως πρόεδρος της ΠΟΠΚ.

Και λοιπόν? Τι προκύπτει από αυτό? Το δίπλωμα αυτό έχει ημερομηνία 11-7-2003, αποτελεί ανεγκέφαλη και ηλίθια, κακή αντιγραφή των "διπλωμάτων-βεβαιώσεων" της ITKF, ΔΕΝ το εξέδωσε ΠΟΤΕ η ΠΟΠΚ, η γύφτικη πλαστογραφία του αναλύεται στα άρθρα μου,  23/03/06 - Δ Ι Π Λ Ω Μ Α Τ Α   Μ Α Ϊ Μ Ο Υ (1) ??? και  10/04/06 - Δ Ι Π Λ Ω Μ Α Τ Α   Μ Α Ϊ Μ Ο Υ (2) ???  και το υπέγραψα μαζί με μερικά άλλα παρόμοια μόνο την συγκεκριμμένη ημερομηνία και κατά παράκληση του Δρακόπουλου. Όλα αυτά τα διπλώματα-μαϊμού με το όνομα της ΠΟΠΚ, που εκδόθηκαν εν αγνοία της ΠΟΠΚ, συζητήθηκαν διεξοδικά στο ΔΣ της ΠΟΠΚ και ΑΚΥΡΩΘΗΚΑΝ ΟΛΑ! Για αυτά τα διπλώματα της 11ης-7-2003 ισχύουν οι επόμενες αλήθειες:

 

1) Μου ζητήθηκε παρακαλετά από τον Δρακόπουλο να τα υπογράψω, διότι μόλις είχαμε πάρει την απόφαση του Αρείου Πάγου που μας δικαίωνε έναντι της αντίδικης ΕΛΟΚ και ο Δρακόπουλος φοβήθηκε μήπως αποκαλυφθεί ότι υπέγραφε διπλώματα της ΠΟΠΚ μόνος του.


Τα άθλια διπλώματα που κυκλοφορούν στο όνομα της ΠΟΠΚ, εν αγνοία της ΠΟΠΚ, τα οποία και ακυρώθηκαν!

2) Του τόνισα ότι ήταν παράνομο και μου υποσχέθηκε να το διευθετήσουμε το θέμα με αποφάσεις του ΔΣ, αλλά δεν ήθελε να εκτεθεί στους μαθητές του.

3) Υπέγραψα αυτά τα διπλώματα χωρίς κανένα προσωπικό συμφέρον και μόνο για να τον εξυπηρετήσω, αφού ήταν διπλώματα προς μαθητές της ιδιωτικής του σχολής από τους οποίους έπαιρνε πέντε χρόνια μηνιαία δίδακτρα και εξέταστρα ενδιάμεσων ζωνών για αυτά τα διπλώματα, αλλά και εξέταστρα για αυτά τα συγκεκριμένα διπλώματα.

4) Δεν είχα υπογράψει άλλα διπλώματα ποτέ πριν, διότι δεν γνώριζα ότι πουλούσε τέτοια διπλώματα με το όνομα της ΠΟΠΚ και υπογραφή δική του από το 1995 μέχρι το 2003.

5) Δεν υπέγραψα τέτοια διπλώματα ποτέ μετά διότι δεν διευθετήθηκε το θέμα των διπλωμάτων του Ιουλίου 2003. Ο ίδιος εξακολουθούσε να έχει προφανώς την ιδιωτική του σχολή και να εκδίδει διπλώματα μέχρι σήμερα.

6) Δεν ήθελα να του αρνηθώ την υπογραφή μου το 2003 διότι ήταν σε εξέλιξη η αίτηση αναγνώρισης από τη ΓΓΑ και μια σύγκρουση μεταξύ μας θα μας διέλυε την ΠΟΠΚ.

7) Αν κατά την περίεργη λογική του Δρακόπουλου και των δικηγόρων του η υπογραφή μου αυτή επιβεβαιώνει τη συναίνεσή μου στις πράξεις του, τότε γιατί δεν μου ζητούσε να υπογράψω και δεν υπέγραψα κανένα άλλο δίπλωμα καμιά άλλη χρονιά από το 1995 μέχρι το 2004??? Αυτό δεν αποδεικνύει ότι ό,τι έκανε το έκανε κρυφά από εμένα???

8) Τέλος, σήμερα, όλα αυτά τα διπλώματα ακυρώθηκαν από το ΔΣ της ΠΟΠΚ, ο Περσίδης είναι ο Πρόεδρος της ΠΟΠΚ, ενώ ο Δρακόπουλος βρίσκεται εκτός της ΠΟΠΚ, διότι ο σύλλογός του διεγράφη για μη τήρηση καταστατικών του υποχρεώσεων! Τι έχει να του ζηλέψω, ώστε να τον εκδικούμαι?

 

Ερώτημα: Τι γίνεται τώρα με όλα αυτά τα διπλώματα?

Πολύ απλό: το σημερινό ΔΣ τα ακύρωσε όλα και τα ελληνικά που έδινε ο Δρακόπουλος και τις "βεβαιώσεις-δίπλωμα" που πήρανε όσοι πήρανε από την ITKF με παράνομη αίτηση και κάθε δίπλωμα Παραδοσιακού Καράτε που ΔΕΝ δόθηκε νόμιμα από την ΠΟΠΚ.

Τα επίσημα διπλώματα Παραδοσιακού Καράτε περιλαμβάνονται στους δημοσιευμένους επίσημους καταλόγους της ΠΟΠΚ!  Για κάθε άλλο δίπλωμα: ... κουνουπιδόζουμο !!!

Κανένας απολύτως δεν πρόκειται να μπει στα χωράφια της ΠΟΠΚ, όποιος κι αν είναι, από όπου και αν προέρχεται. Οι αποφάσεις των δικαστηρίων περιγράφουν τα δικαιώματα της ΠΟΠΚ και είναι η μόνη της περιουσία.

Αμερικάνοι, Γιουγκοσλάβοι, Γιαπωνέζοι και ... Αλαμπουρνέζοι να πάνε στα δικά τους τα χωράφια. Σεβόμαστε και εκτιμάμε τους συνεργάτες μας στο Παραδοσιακό Καράτε και απαιτούμε να μας σέβονται και να μας εκτιμάνε και αυτοί. Γι' αυτό ο καθένας στη χώρα του για νάμαστε αγαπημένοι!

 

Αυτά και εδώ είμαστε πάλι! Θα αρχίσουμε από το μηδέν, αλλά θα φτιάξουμε μια υποδειγματική ομοσπονδία χωρίς "Δρακόπουλους" ή "Τσόγκες" και όχι μια ομοσπονδία φασιστοειδών, όπως είναι η ΕΛΟΚ, που πουλάει διπλώματα του προέδρου της (του πλέον άσχετου καρατέκα!) και διαγράφει συλλόγους επειδή γίνονται μέλη της ΠΟΠΚ!

 

Θύμιος Περσίδης

Πρόεδρος της ΠΟΠΚ

(Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Παραδοσιακής ... Καρπαζιάς!)    (δείτε και αυτό)


www.karate.gr    

 Αρχική     Επικαιρότητα     Οι Δίκες του Καράτε