karate.gr: 11 - Οι Μεγάλες Δίκες του Καράτε

Υπενθύμιση και Ενημέρωση 8/12/2019. Πρώτη δημοσίευση 11/05/2015.

 

 Αρχική     Επικαιρότητα     Οι Δίκες του Καράτε  

Καταχωρήσεις στο karate.gr

Διοργανώσεις

Στηρίξτε το karate.gr με 20 €/έτος!

Σε πρώτη δημοσίευση από 16/12/2021 και αναδρομικά σε παλαιότερα άρθρα του www.karate.gr!

 Πρόλογος του άρθρου από τον Θύμιο Περσίδη .

Οι Αποφάσεις της 16/12/2021 του ΕΔΔΑ στις "Δύο" και της 1/12/2022 στη "Μία" Προσφυγές "PERSIDIS vs GREECE"!

Το www.karate.gr, σαν συνέχεια του από το ΝΟΕ-1977 μέχρι το ΔΕΚ-1994 με εκδότη τον Θύμιο Περσίδη κυκλοφορούντος μηνιαίου αθλητικού περιοδικού "ΔΥΝΑΜΙΚΟ ΤΖΟΥΝΤΟ-ΚΑΡΑΤΕ" αρχικά και απλά "ΔΥΝΑΜΙΚΟ" αργότερα, είναι ένας "δημοσιογραφικός ιστότοπος", που γράφεται από έναν κορυφαίο γνώστη στον ειδικό χώρο του καράτε. Όσα πρόσωπα κρίνονται εδώ είναι αποδεδειγμένα δημόσια πρόσωπα και κρίνονται για πράξεις και παραλήψεις τους στους τομείς των δημόσιων αρμοδιοτήτων τους υπό τα ευρύτερα όρια κριτικής αξιολόγησης, όπως απαιτεί η διαφύλαξη του δημοσίου συμφέροντος για τον αθλητισμό, τον οποίο χρυσοπληρώνει ο Έλληνας φορολογούμενος!!!

Ως επί 17 χρόνια εκδότης του ανωτέρω περιοδικού και από τον Αύγουστο του 2004 ιδιοκτήτης-διαχειριστής του www.karate.gr, αλλά και ως υπέρ των σαράντα ετών διοικητικός αθλητικών ομοσπονδιών καράτε, έχω δικαστεί σε περισσότερες από 80 δίκες (Πρωτοδικείου, Εφετείου, Αρείου Πάγου κτλ.) σε αστικές, ποινικές και διοικητικές υποθέσεις με νίκες ή παραγραφές για τις περισσότερες από αυτές. Για δύο αστικές (με ασφαλιστικά) και μία ποινική (με μία αναίρεση δεκτή!) υποθέσεις, σύνολο 4+4+5=13 δίκες που έχασα, με αντικείμενο κυρίως τη συκοφαντική δυσφήμιση, είχα υποβάλει αντίστοιχα τρεις Προσφυγές (δύο το 2014 και μία το 2015, με κλικ εδώ) στο Ευρωπαϊκό Δικαστήριο Δικαιωμάτων του Ανθρώπου (ΕΔΔΑ) με ΠΑΡΑΠΟΝΑ για λανθασμένη εφαρμογή από τους Δικαστές υπέρμετρου περιορισμού στην ελευθερία της έκφρασης στα κείμενά μου, τα οποία αφορούσαν σε κριτικές αξιολογήσεις πράξεων δημοσίων προσώπων, παρ' όλο που υπέβαλα πάντα και σχετικές αποφάσεις του ΕΔΔΑ! Τις Προσφυγές αυτές τις είχα συντάξει μόνος μου χωρίς τη βοήθεια νομικού! Τέτοιες Προσφυγές υποβάλλονται στο ΕΔΔΑ περί τις 30.000 κάθε χρόνο από όλη την Ευρώπη και απορρίπτεται το 95% αυτών από το γραμματειακό πρωτόκολλο και την αρχική εκτίμηση του παραδεκτού της προσφυγής! Οι δικές μου πέρασαν και οι τρεις τα δύο αυτά στάδια μέσα στο ελάχιστο 5% για να δικαστούν!!!

Πριν όμως δικαστούν, το Νομικό Συμβούλιο του Κράτους (ΝΣΚ), που παρίσταται νομικά στο ΕΔΔΑ για την Ελληνική Κυβέρνηση, μού πρότεινε Συμβιβασμό με Αποζημίωση για παράβαση από τα δικαστήρια του άρθρου 6 περί μη δίκαιης δίκης και του άρθρου 10 περί ελευθερίας της έκφρασης της Ευρωπαϊκής Σύμβασης Δικαιωμάτων του Ανθρώπου (ΕΣΔΑ) αρχικά για τις δύο αστικές και μετέπειτα και για την ποινική! Αποδέχθηκα το Συμβιβασμό με την Αποζημίωση, διότι οι υποθέσεις είχαν αργήσει απαράδεκτα πάρα πολύ (εξίμισι χρόνια!), ενώ ήταν και οικονομικά συμφερότερος από το να εκδικαστούν! Η επιτυχία αυτή με κατέστησε το μόνο γνωστό Έλληνα Πολίτη, που χωρίς να είναι νομικός κατάφερε να δικαιωθεί σε τρεις ιδιόγραφες Προσφυγές του στο ΕΔΔΑ!!! Δεν υπάρχει δε καμιά αμφιβολία ότι η ανωτέρω πρόταση Συμβιβασμού αποτελεί παραδοχή ήττας, αφού το Δημόσιο δεν χαρίζει ούτε δεκάρα στον Πολίτη!

Το κυριότερο, όμως, είναι ότι το www.karate.gr αναγνωρίστηκε από το ΕΔΔΑ ως δημοσιογραφικό site υπό την ευρεία έννοια και μπορεί πλέον ελεύθερα να κρίνει αξιολογικά πράξεις και παραλήψεις δημοσίων προσώπων στους τομείς των δημοσίων καθηκόντων τους με ευρύτερα πλαίσια εκφράσεων από ότι των απλών ιδιωτών!!! Με βάση αυτό το ακλόνητο συμπέρασμα, οι αρμόδιες δημόσιες υπηρεσίες καλά θα κάνουν να μελετούν σε βάθος τις καταγγελίες, που κατά καιρούς υποβάλλω, και να διορθώνουν τις στρεβλώσεις, τις οποίες καταγγέλλω και τις οποίες "ανέχονται έως υποθάλπουν" χωρίς να ιδρώνει το αυτί τους!!!

"Η Δημοσίευση είναι η Ψυχή της Δικαιοσύνης" = "Όλα στο Φως!"

 Το παρόν δημοσίευμα αποτελεί αναπόσπαστο μέρος του οικείου κεφαλαίου αλληλένδετων άρθρων και σχετικών 3000 περίπου σελίδων!  Μόλις στέλνετε στους φίλους σας με SMS: "karate.gr", αμέσως ανοίγουν το karate.gr και διαβάζουν το τελευταίο άρθρο του!!!


Δικάζεται την Πέμπτη 19-12-2019!

Έχει και συνέχειες: Μέρος Α΄, Μέρος Β΄, Μέρος Γ΄.

 

Copyright © 1945-2045, Θύμιος Περσίδης, Terminator Αθλητικών Λαμόγιων! Κυνηγός της Απάτης από Χόμπι, Αναλυτής Δικαστικών Αποφάσεων! Μάστερ του Καράτε, Καρδινάλιος στο Βατικανό, Καλόγηρος Σαολίν, Επαγγελματίας Κατηγορούμενος και "Αθωούμενος", Γκουρού του Παγκόσμιου Καράτε, Φυσιογνωμιστής κατά συρροή Ψευταράδων, και ό,τι άλλο δηλώσω σε αυτή τη χώρα!

 


 

Μηχανάκια τους έχει κάνει ο Γερόλυμπος! Τους βάζει να κάνουν μηνύσεις αντί για εκείνον και ο ίδιος κρύβεται κάτω από τα φουστάνια της γυναίκας του!

Την 4/3/2015 οι Χρήστος Μπουλούμπασης, Εμμανουέλα Ποντίδα-Γερολύμπου και Εμμανουήλ Δημητριάδης κατέθεσαν ατομικά και οι τρεις μία και την αυτή έγκληση για συκοφαντική δυσφήμηση κατά του Ευθυμίου Περσίδη (αυτός είμαι εγώ!) για άρθρα του που είχε γράψει και είχε αναρτήσει στον ιστότοπο karate.gr του οποίου είναι ιδιοκτήτης και διαχειριστής.

Την έγκληση αυτή την πληροφορήθηκα την 11/5/2015 και μιλάμε έσκασα στα γέλια!!! Να πείτε στο δικηγόρο σας άμα θέλει να κερδίζει στα δικαστήρια να του γράφω τις εγκλήσεις ΔΩΡΕΑΝ.

Πάνω που κινδύνευα να πέσω σε μακροχρόνια κατάθλιψη, γιατί δεν είχα σε εκκρεμότητα άλλες μηνύσεις εναντίον μου και είχα αρχίσει να σκυλοβαριέμαι!

Δεν είχα με ποιούς να σπάω πλάκα, αλλά να είσαστε καλά που με φροντίζετε! Δεν ξέρετε τι ζωτικότητα δίνουν σε έναν γέρο της ηλικίας μου οι μηνύσεις από τρία βλήματα!!!

Διότι, μη νομίζετε ότι ο κατηγορούμενος είμαι εγώ! Εκτός του ότι θα γελάνε οι εισαγγελείς και οι δικαστές με την αντιστροφή του κατηγορητηρίου, τώρα μου δώσατε και το έννομο συμφέρον, του οποίου η έλλειψη με κρατούσε έξω από το πανηγύρι σας με την αντιπολίτευσή σας και τις απάτες σας για τις οποίες σας καταγγέλλει! Τώρα πλέον έχω έννομο συμφέρον να σας καταγγείλω προς κάθε κατεύθυνση και να ζητώ έγγραφα και εξηγήσεις για κάθε τι που κάνετε! Και μια και δεν έχω άλλη δουλειά να κάνω, θα πέσω με τα μούτρα σε αυτήν! Τους φουκαράδες τους μάρτυρές σας ήθελα να ήξερα γιατί τους μπλέξατε? Γνωρίζουν άραγε πόσο εύκολο είναι να βρεθούν κατηγορούμενοι για ψευδορκία και ψευδομαρτυρία και να τραβιούνται τα επόμενα πέντε χρόνια σαν κατηγορούμενοι?

Τέλος πάντων, άντε και καλή αρχή, στην υγειά μας και πάντα τέτοια!!!

Βεβαίως, οι εξελίξεις θα περιγράφονται από το karate.gr με κάθε λεπτομέρεια!


 T E R M I N A T O R S

Στο κοντινό παρελθόν, μετά από την επανάσταση στο χώρο της "ηλεκτρο-λαμογικής τεχνολογίας", ο υπερ-υπολογιστής με τα χίλια πρόσωπα Super-Lamoyo αναπτύσσει ιλιγγιωδώς  τη νοημοσύνη του. Σύντομα προκαλεί την επανάσταση των Micro-Lamoyon με σκοπό την εξολόθρευσή του, αλλά του πέφτουν πολοί λίγοι!

Η μόνη ελπίδα των ανθρώπων είναι μια ομάδα επαναστατών με ηγέτη τον Tim Pers. Το μέλλον πλέον για τους φιλάθλους του Καράτε είναι σκοτεινό και ερεβώδες, αλλά είναι φανερό ότι κάποτε θα ... έρθει, όπως έρχεται κάθε ... μέλλον!

Ο Super-Lamoyo στέλνει από το μέλλον πίσω στο χρόνο διάφορα Cyborg τύπου Τ-Χ, δηλαδή εξολοθρευτές προγραμματισμένους μέχρι τελικής καταστροφής του στόχου, με μοναδικό σκοπό να δολοφονήσουν τον Tim Pers, πριν προλάβει να οδηγήσει τους ανθρώπους στη νίκη. Αλλά το Super-Lamoyo δεν γνωρίζει ότι και ο Tim Pers είναι ένα "διαδικτυακό ρομπότ Cyborg τύπου T-800" από το μέλλον, φτιαγμένο από γρανίτη και ατσάλι, που δεν καταλαβαίνει μία, και είναι προγραμματισμένο να οδηγήσει τους ανθρώπους του Καράτε στη νίκη!!!

Αυτή η επίθεση των ρομπότ από το μέλλον έγινε τέσσερις φορές το 1995, μια το 2000, μια το 2005 και μια το 2007 από το Super-Lamoyo! Όλες οι προσπάθειες απέτυχαν και ο Tim Pers πάντα κατάφερνε να γράφει με το θανατηφόρο μαρκαδόρο του όλους τους εξολοθρευτές εκεί που ... δεν πιάνει η μελάνη, αποφασισμένος να οδηγήσει τον υπερ-υπολογιστή Super-Lamoyo σιδηροδέσμιο στην "Ημέρα της Κρίσης" (Judgment Day) για να δώσει λόγο για τις λαμογιές που διέπραττε επί είκοσι πέντε χρόνια στο χώρο του Καράτε!!!

 

Ο Super-Lamoyo πουλάει  τίτλους, διπλώματα νταν, διαιτητών, προπονητών, μόρια για ανώτατες σχολές κτλ!

Διαγράφει άτομα, συλλόγους, ομοσπονδίες από την ΕΛΟΚ!

Εκβιάζει για λευκές βεβαιώσεις αντιπροσώπων συλλόγων!

Διενεργεί νοθείες Γενικών Συνελεύσεων, απόκρυψη οικονομικών, πλαστογραφίες κτλ.!

 
Οκτώ χρόνια έχουν περάσει από τότε που ο Tim Pers γλύτωσε για τελευταία φορά. Οι φονικές μηχανές δεν φαίνεται να μπορούν να τον εντοπίσουν και όταν τον εντοπίζουν τις αντιμετωπίζει αγέρωχος και νικηφόρος, ως τη στιγμή που ο Super-Lamoyo κατασκεύασε την πιο εξελιγμένη φονική μηχανή, το φοβερό robot Bul-Bina Dim4, με τρία βλήματα σε ένα εγκέφαλο, και το έστειλε από τα σκοτάδια του μέλλοντος στο φωτεινό παρόν του 2015 (και λόγω καθυστέρησης του 2019 και βάλε!) για να εξολοθρεύσει τον Tim Pers! Ο Tim Pers υποδέχθηκε την απειλή με το γνωστό του χιούμορ: "Καλώς τ' αυτά μας!"

 

Το Bul-Bina Dim4 ήταν τρομακτικά ανθεκτικό και επίμονο στις πρώτες του επιθέσεις, αλλά του έλειπε αυτό το ... κάτι που είχε ο Tim Pers!

"Bul-Bina Dim4"

Μπουλούμπασης, Γερολυμπίνα και Δημητριάδης με ... 4ο νταν, άχαχα!!!

 

Αλλά το βιολί είχε παρατραβήξει! Τώρα έχουν γίνει πολλά λάθη και η υπόθεση πρέπει να τελειώσει. Οι καταγγελίες είναι πολλές, οι αμαρτίες περισσότερες! Τα Micro-Lamoya του ΔΣ/ΕΛΟΚ έπαιξαν τα κεφάλια τους στη ρώσικη ρουλέτα και έχασαν. Ξέρουν ότι ο Tim Pers το έχει δηλώσει: "Καλός ινδιάνος είναι ο Νεκρός ινδιάνος!"

Θα πάνε όλοι μαζί πακέτο, αν και σαν κότες που είναι δεν τολμάνε να εμφανιστούν στις μάχες των Δικαστηρίων και κρύβονταν πίσω από φουστάνια! Ούτε μάρτυρες δεν έχουν!

Το Super-Lamoyo δεν τόλμησε να εμφανιστεί στο πεδίο της μάχης και κρύφτηκε η Κότα πίσω από τα φουστάνια της γυναίκας του, η οποία σηκώνει πλέον τα οικογενειακά βάρη συμμετέχοντας 100% στις λαμογιές του άντρα (?) της!

Ο Tim Pers, βέβαια, πιστεύει στην ισότητα των δύο φύλων και άρα δεν κωλώνει να πλακώσει στα χαστούκια ακόμα και γυναίκες!!!

Το θέμα, όμως, δεν είναι τι έκανε το ζεύγος! Το θέμα είναι τι κάνει όλο το ΔΣ/ΕΛΟΚ και ο Tim Pers ετοιμάζει ένα κοινό φέρετρο για όλα τα λαμόγια μαζί!!!

Τέλος, από το 2015 μέχρι σήμερα το 2019 έχει αναλάβει και το ΚΙΜΕ τις ευθύνες του, αλλά τελείως ανεύθυνα, όπως αποδεικνύεται!!!

Αυτή η έγκληση ήταν η πρώτη τους επίθεση με τον ισχυρισμό (δεξιά) ότι τα δημοσιεύματα του karate.gr τα πήραν είδηση μόλις την 6.12.2014 αποκρύπτοντας, σαν λαμόγια που είναι, ότι είχαν χάσει τον ύπνο τους από το 2013 ένεκα των άρθρων του karate.gr και το διάβαζαν μέρα-νύχτα!!!

Ποιές 6.12.2014 βρε Καρα-Λαμόγια, όταν είχε βουήξει ο τόπος για τις παρανομίες σας από τα δημοσιεύματα του www.karate.gr μέχρι τη ΓΓΑ και τη Γενική Γραμματεία της Κυβέρνησης!!!

Σημειώνω σε αυτό το σημείο ότι στο Πόρισμα της Επιτροπής Διοίκησης της Σχολής Προπονητών Καράτε μετά από εντολή του Γιάννη Ανδριανού για διερεύνηση των καταγγελιών του karate.gr και στην παράγραφο (7) αναγράφονται τα εξής! "Η αναφορά στη σελίδα 10 παρ. 14 δεν περιλαμβάνεται στο Πόρισμα, διότι έχει ξεκινήσει νομική διαδικασία για την υπόθεση και εκκρεμεί δικαστική απόφαση." Η αναφορά της σελ. 10, παρ. 14 ήταν στο πρόσωπο του Γιώργου Γερόλυμπου και το Πόρισμα δεν ασχολήθηκε με αυτήν καθόλου, διότι στη συζήτηση της Επιτροπής παρενέβη η κυρά-Μαγδάλω η ψεύτρα, η γυναίκα του Γερόλυμπου, και δήλωσε ότι "η υπόθεση βρίσκεται υπό δικαστική διερεύνηση" για να μην ασχοληθεί η Επιτροπή με τον έλεγχο του ρόλου του άνδρα της. Η δήλωσή της ήταν προφανώς ψευδής και τα μέλη της Επιτροπής τη δέχθηκαν επιπόλαια και αβασάνιστα χωρίς να της ζητήσουν τότε τη μήνυση που δήθεν είχε ήδη κατατεθεί εναντίον μου. Συνεπώς, ακόμα και τα μέλη της Επιτροπής Διοίκησης λειτούργησαν υπέρ του Γερόλυμπου και κατά των συμφερόντων των συλλόγων και των αθλητών! Το Πόρισμα φέρει ημερομηνία 15-1-2015, η ανωτέρω συζήτηση είχε γίνει από τον Οκτώβριο-Νοέμβριο 2014, δηλαδή πολύ νωρίτερα και η έγκληση εναντίον μου υπεβλήθη την 4-3-2015!

Όλο, όμως, αυτό το σκηνικό αποδεικνύει ότι τα δημοσιεύματα του www.karate.gr τα παρακολουθούσαν ανελλιπώς όλα τα μέλη του ΔΣ/ΕΛΟΚ και άρα, άρα λέμε, ακόμα και για το τελευταίο επίδικο δημοσίευμα της 27/11/2014 η έγκληση της 4/3/2015 είναι ΕΚΠΡΟΘΕΣΜΗ!!!

Και ειδικεύουν τα σημεία στα οποία δήθεν συκοφαντήθηκαν από το άρθρο μου της 27-11-2014:

Δεν έχει νόημα πλέον να παραθέσω επιχειρήματα για να αντικρούσω τις βλακείες τους που γράφουν στην έγκληση και γι' αυτό με λίγη υπομονή θα φτάσουμε στο μηδενικό για αυτούς αποτέλεσμα!!!

(πρώτα δεξιά και μετά κάτω)

Η πρώτη μου απάντηση στην ανωτέρω έγκληση είναι ότι επειδή υποβλήθηκε την 4-3-2015 είναι εκπρόθεσμη και άρα πετιέται στο καλάθι των αχρήστων, διότι οι εγκλήσεις τέτοιου είδους έχουν προθεσμία υποβολής μόνο τρεις μήνες έξω από την οποία απορρίπτονται! Ισχυρίζονται βέβαια οι εγκαλούντες ότι τα άρθρα μου τα πήρε χαμπάρι ο πιο "παρατηρητικός" από αυτούς Μάνος Δημητριάδης την 6-12-2014, δηλαδή τρεις μήνες παρά δύο ημέρες πριν υποβάλουν την έγκληση, αλλά όλοι γνωρίζουμε ότι όλοι αυτοί οι κοτο-ψευταράδες είχαν χάσει τον ύπνο τους από τα επόμενα άρθρα μου από το 2013 και τα διάβαζαν μέρα-νύχτα:

2013    .

26/11/2013 - Από Δήμαρχος, ... κλητήρας! Τελικά συμπεράσματα και οι πραγματικές επιπτώσεις στον Γερόλυμπο και στην ΕΛΟΚ.

4/12/2013 - Οι τελευταίες ανανεούμενες πληροφορίες για τις εξελίξεις στην ΕΛΟΚ! Δεκέμβριος 2013!

2014    .

30/1/2014 - Οι τελευταίες ανανεούμενες πληροφορίες για τις εξελίξεις στην ΕΛΟΚ! Ιανουάριος 2014!

4/2/2014 -  Πωλούνται ... Αντιαρματικά Βλήματα! ΕΛΟΚ, Φεβρουάριος 2014!

5/2/2014 - Δείξε το σεβασμό σου στον αντίπαλο με το ... Κινέζικο Μαρτύριο της Σταγόνας!

17/2/2014 - Προς τον Υφυπουργό Αθλητισμού:  Κύριε Ανδριανέ, πού πάνε τα λεφτά των Ελλήνων φορολογουμένων που δίνει επί είκοσι χρόνια η ΓΓΑ στην ΕΛΟΚ για δημιουργία και συντήρηση ενός ιστότοπου με μηδενικό περιεχόμενο???

19/2/2014 - Η πειθαρχική δίωξη και καταδίκη των Γ. Σανιώτη και Γ. Μπίκα από τη ΔΕ/ΕΛΟΚ και η πανηγυρική τους αθώωση από το ΑΣΕΑΔ.

2/3/2014 -  ΕΛΟΚ-ΔΙΑΥΓΕΙΑ:  Ακόμα μια μεγαλειώδης Απάτη των Πολιτικών!

5/3/2014 -   ΕΛΟΚ-ΓΓΑ:  Η Πυραμίδα της Απάτης! Πώς η ΓΓΑ υποθάλπει μια εκτεταμένη φοροδιαφυγή!

10/3/2014 -  Σας φτύνουνε και λέτε … «βρέχει»! Εκτεταμένη ΝΟΘΕΙΑ στις εκλογές της Ελληνικής Ομοσπονδίας Καράτε - ΕΛΟΚ!

19/3/2014 - Ο Καραγκιόζης … Δικαστής!  Ποιοι Καραγκιόζηδες διοικούν τον Αθλητισμό της χώρας?

24/3/2014 -  "Φοροδιαφυγή Καράτε" υπό την ... "Αιγίδα" της Γ. Γ. Αθλητισμού!!!

31/3/2014 - Ο Πόλεμος για το Γάλα στην ΕΛΟΚ! Ποιοι Αρμέγουν τη … «Γελάδα» και Δουλεύουν την Ελλάδα!

6/4/2014 - Είναι πολλά τα λεφτά Γερόλυμπε!!! Οι Ύποπτοι Ετήσιοι  Απολογισμοί της ΕΛΟΚ: 2009 - 2010 - 2011 - 2012 - 2013 και σύγκριση! Αδικαιολόγητα ποσά, πολλές ασάφειες, καμιά διευκρίνηση! - Μέρος Πρώτο

14/4/2014 - Είναι πολλά τα λεφτά Γερόλυμπε!!! Οι Ύποπτοι Ετήσιοι  Απολογισμοί της ΕΛΟΚ: 2009 - 2010 - 2011 - 2012 - 2013 και σύγκριση! Αδικαιολόγητα ποσά, πολλές ασάφειες, καμιά διευκρίνηση! - Μέρος Δεύτερο.

16/4/2014 - Kαταγγελία της ΕΛΟΚ στην Εφορία από γονείς αθλητών!!!

30/4/2014 - Καταγγελία του ΔΣ/ΕΛΟΚ στη ΓΓΑ με αίτημα έκπτωσής του!!!  Βίντεο!

5/5/2014 - Καταγγελία της ΕΛΟΚ στη Εφορία και στο ΣΔΟΕ!!!  Βίντεο!

25/5/2014 - Με το “τέως” στο χέρι έχει μείνει ο μεγαλοπαράγοντας του διεθνούς καράτε Γιώργος Γερόλυμπος!

9/6/2014 - Βαλκανικό Πρωτάθλημα Παίδων-Κορασίδων 2014 στην Κωνσταντινούπολη. Μέρος Α: Η Προκήρυξη.

18/6/2014 - Βαλκανικό Πρωτάθλημα Παίδων-Κορασίδων 2014 στην Κωνσταντινούπολη. Μέρος Β: Η Συμμετοχή.

30/6/2014 - Βαλκανικό Πρωτάθλημα Παίδων-Κορασίδων 2014 στην Κωνσταντινούπολη. Μέρος Γ: Ο Απόηχος.

15/7/2014 - Σχολή Προπονητών Καράτε: Οι Ηλίθιοι, οι Πανηλίθιοι και η Τελευταία Αρπαχτή!  Βίντεο 2!

22/7/2014 - Καραμπινάτες Παρανομίες κατά την Ίδρυση και Λειτουργία της Σχολής Προπονητών Καράτε!

6/8/2014 - Επιστολή Απόστολου Θύμιου προς Ηλιθίους και Λαμόγια: Η Σχολή Προπονητών Καράτε διακόπηκε ήδη, βούρλα!

23/8/2014 - Γερόλυμπος-Κοσμίδης: Από το “μέλι-γάλα” στην … Ηλεκτρική Καρέκλα!

26/8/2014-Ενημέρωση: Καραμπινάτες Παρανομίες κατά την Ίδρυση και Λειτουργία της Σχολής Προπονητών Καράτε.

5/9/2014 - Θα πάω στη Ζούγκλα με τον Ταρζάν, θα φύγω σ' ένα μήναααα! Παρέα με τον ... ελέφαντα, θα την περνάμε φίναααα!!!

8/9/2014 - 100 Καραμπινάτες Παρανομίες στη Σχολή Προπονητών Καράτε από την Ελληνική Ομοσπονδία ... Καραλαμόγιων και τη Γενική Γραμματεία ... Αρμεχτής!  Βίντεο!

20/9/2014-Το Λαμόγιο Μπουλούμπασης και το βιβλίο του "Karate Way"!!! Παράνομη η Σχολή Προπονητών!!! 

1/10/2014 - And the Winner of ... "Kafti Patata" is Dimitris Karastathis!!! Ούτε ψύλλος στον κόρφο του!!!

16/10/2014 - Καραμπινάτες Παρανομίες στη Σχολή Προπονητών Καράτε:  Άγριο Όργιο Παρανομιών από την Ελληνική Ομοσπονδία Καράτε και τη Γενική Γραμματεία Αθλητισμού! Νέα Στοιχεία!     Μέρος Α ,      Μέρος Β,      Μέρος Γ!

17/10/2014 - Καραμπινάτες Παρανομίες στη Σχολή Προπονητών Καράτε:  Άγριο Όργιο Παρανομιών από την Ελληνική Ομοσπονδία Καράτε και τη Γενική Γραμματεία Αθλητισμού! Νέα Στοιχεία!     Μέρος Α,      Μέρος Β,      Μέρος Γ!

20/10/2014 - Ανθρωποθυσίες στο Βωμό της ... Θεάς Αρπαχτής, ή Το Χρονικό ενός Προαναγγελθέντος Φόνου εκ Προμελέτης!  Βίντεο!

28/10/2014 - Καραμπινάτες Παρανομίες στη ΓΣ/ΕΛΟΚ:  Άγριο Όργιο Παρανομιών από τα Μέλη του ΔΣ και Αντιπροσώπους Συλλόγων!

1/11/2014 - Αν η Μπουρδ-ΕΛΟΚ σας γράφει εκεί που δεν πιάνει η μελάνη, τότε να σας γράψουμε και εμείς! Για όλους υπάρχει χώρος!!!  Βίντεο!

7/11/2014 - "Persona non Grata", δηλαδή "Ανεπιθύμητο Πρόσωπο" κηρύχθηκε ο Γερόλυμπος από την WKF!!!  (Το μωβάκι για το ... πένθος!)  Βίντεο!

15/11/2014 - Δεν πιστεύω να εμφανιστείς στους αγώνες του Σαββατοκύριακου!!!   19/11/14 - Και όμως εμφανίστηκε ο ξεδιάντροπος!

27/11/2014 - Καταρρέουν οι απάτες του Εγκληματικού Αθλητικού Απατεώνα και "Μάγου του Αθλητισμού" Γιώργου Γερόλυμπου και του ΔΣ της ΕΛΟΚ! (Το μωβάκι είναι για το πένθος!)  Βίντεο 2!

28/11/2014 - Terminator - 4: Η Εξόντωση των Ρομπότ!

11/12/2014 - Δώσε πίσω τα λεφτά που βούτηξες ρε Αρχι-Καραλαμόγιο κι άσε στη μπάντα τα σάπια που ξέρεις!!!

16/12/2014 - Νέα Εγκλήματα από τους Αθλητικούς Εγκληματίες της ΕΛΟΚ!!!

17/12/2014 - Τα Πρακτικά της ΓΣ της Παγκόσμιας WKF για το Αρχι-Καραλαμόγιο "Persona non Grata"!  Βίντεο!

22/12/2014 - (σε pdf) Ανεπαρκέστατος αποδεικνύεται ο Υφυπουργός Αθλητισμού Γιάννης Ανδριανός στην πάταξη της Διαφθοράς στην Ελληνική Ομοσπονδία Καραλαμόγιων!!! Ή ... "Το Σύνδρομο του Γερόλυμπου"!

2015    .

9/1/2015 - Η Συμμετοχή Ελλήνων Αθλητών στους Βαλκανικούς χωρίς την Έγκριση της ΕΛΟΚ!   3/1/2015 - Και ένα αντιπροσωπευτικό και ωραίο άρθρο  από το Karate-News στο Facebook!

10/1/2015 - 15o Βαλκανικό Πρωτάθλημα Νέων-Εφήβων 2014 & 4ο Κύπελλο για Κάτω των 21 στη Σόφια!  Βίντεο 4!

21/1/2015 - Γιάννης Ανδριανός: "Βαθύ Λαρύγγι" της Διαφθοράς και της Διαπλοκής!!!  Ή ... "Το Σύνδρομο του  Γερόλυμπου"!  Βίντεο!

24/1/2015-Καραμπινάτες Παρανομίες στη Σχολή Προπονητών Καράτε:  Άγριο Όργιο Παρανομιών από την Ελληνική Ομοσπονδία Καράτε και τη Γενική Γραμματεία Αθλητισμού!Μέρος Γ'.

Φεύγει η ΝΔ και μπαίνει ο ΣΥΡΙΖΑ στο παιχνίδι της διαφθοράς!

26/1/2015-"Καμένη ... Γραμματεία" αφήνει στο υφυπουργείο Αθλητισμού ο Γιάννης Ανδριανός!  Βίντεο 2!

27/1/2015-Επιβεβαιώνεται περίτρανα η διαπλοκή Γιάννη Ανδριανού / Γιώργου Γερόλυμπου / Γιάννη Βρούτση!!!

23/2/2015 - Απειλούν να διαγράψουν Συλλόγους τα Γαϊδούρια του ΔΣ/ΕΛΟΚ!

1/3/2015 - Καραλαμόγια θα σας ... ξαναφτύνουν  και θα λέτε ... ξαναβρέχει!!!

13/3/2015 - Στο χείλος του γκρεμού το ΔΣ/ΕΛΟΚ!  Ποιούς θα συμπαρασύρει!

και όλα τα υπόλοιπα από τα Περιεχόμενα του Κεφαλαίου ΕΛΟΚ.

 

Αλλά τι έκαναν και άργησαν τόσο πολύ να υποβάλουν μια έγκληση εναντίον μου, αφού τους συκοφαντούσα και είχαν προσβληθεί? Η απαντήσεις είναι τρεις μαζί:

1) Δεν τους συκοφαντώ, αλλά γράφω πάντα την αλήθεια, την οποία δεν μπορούν να παλέψουν!

2) Δεν εύρισκαν ούτε αναμάρτητους μηνυτές ούτε αναμάρτητους μάρτυρες, αφού από τα 11 μέλη του ΔΣ/ΕΛΟΚ μόνο 3 υπέγραψαν την έγκληση (οι άλλοι δεν προσβλήθηκαν?), ενώ ένα μέλος του ΔΣ/ΕΛΟΚ μπήκε μάρτυρας μαζί με μια ανεγκέφαλη εκτός ΕΛΟΚ για να πάρει το δίπλωμα του προπονητή, και

3) Η Αρχι-καραλαμογιό-Κοτα δεξιά έκανε πάντα το ... παγώνι κρυπτόμενη κάτω από τα φουστάνια της γυναίκας του, αφού το τρίτο άρθρο μου αυτόν έχει επίκεντρο και η όλη έγκληση μόνο για αυτό το άρθρο έγινε!!!

 

Οι ηλίθιοι προπονητές και σύλλογοι της ΕΛΟΚ, που τον ακολουθείτε να τα βλέπετε αυτά, διότι όλα τα αχρείαστα δικαστήρια του ανεγκέφαλου πληρώνονται από τα λεφτά, που εσείς βάζετε τους μαθητές σας να του πληρώνουν! Και όχι μόνο για τις αμοιβές των δικηγόρων για χαμένες υποθέσεις, αλλά γιατί άραγε μου έχει κολλήσει στο μυαλό ότι όταν πληρώνει 800 € σε δικηγόρο τότε βάζει άλλα 800 € στην τσέπη του!!!

Όπως και να έχει το πράγμα, οι μαθητές σας και οι γονείς τους σας βλέπουν τι κάνετε και ναι μεν τώρα είναι εγκλωβισμένοι σε μια κατάσταση που δεν την καταλαβαίνουν, αλλά μόλις τα παιδιά μεγαλώσουν θα καταλάβουν τι γίνεται και θα σας σιχαθούν όλους!

Γερόλυμπος

"ΕΠΙΤΙΜΟΣ ΔΙΚΤΑΤΟΡΑΣ"

Μπουλούμπασης

Πρόεδρος

Γερολύμπου

Αναπλ. Πρόεδρος

Δημητριάδης

Γεν. Γραμματέας


Χονδροματίδης

Πρόεδρος Τεχν. Επιτροπ.

Βόβλας

Ταμίας

Ράλλης Ειδικός

Γραμματέας


Γκουβούσης

Έφορος Υλικού

Καρβούνης

Εφ. Εθν. Ομάδων

Πάσης

... Σουπιά!

"I'm back!"  Τώρα, όμως, θα σας ... terminate!!!

 

έχει και συνέχειες: Μέρος Α΄, Μέρος Β΄, Μέρος Γ΄.


karate.gr - για όσους ξέρουν να διαβάζουν!

 Αρχική     Επικαιρότητα     Οι Δίκες του Καράτε