karate.gr: 12 - Η  Πανελλήνια Ομοσπονδία Παραδοσιακού Καράτε

Πρώτη δημοσίευση 22/6/2018. Τελευταία ενημέρωση 30/6/2018.

  Αρχική        Επικαιρότητα       Π.Ο.Π.Κ.

Καταχωρήσεις στο karate.gr

Διοργανώσεις

Στηρίξτε το karate.gr με 20 €/έτος! Donations 20 €/y!

Σε πρώτη δημοσίευση από 16/12/2021 και αναδρομικά σε παλαιότερα άρθρα του www.karate.gr!

 Πρόλογος του άρθρου από τον Θύμιο Περσίδη .

Οι Αποφάσεις της 16/12/2021 του ΕΔΔΑ στις "Δύο" και της 1/12/2022 στη "Μία" Προσφυγές "PERSIDIS vs GREECE"!

Το www.karate.gr, σαν συνέχεια του από το ΝΟΕ-1977 μέχρι το ΔΕΚ-1994 με εκδότη τον Θύμιο Περσίδη κυκλοφορούντος μηνιαίου αθλητικού περιοδικού "ΔΥΝΑΜΙΚΟ ΤΖΟΥΝΤΟ-ΚΑΡΑΤΕ" αρχικά και απλά "ΔΥΝΑΜΙΚΟ" αργότερα, είναι ένας "δημοσιογραφικός ιστότοπος", που γράφεται από έναν κορυφαίο γνώστη στον ειδικό χώρο του καράτε. Όσα πρόσωπα κρίνονται εδώ είναι αποδεδειγμένα δημόσια πρόσωπα και κρίνονται για πράξεις και παραλήψεις τους στους τομείς των δημόσιων αρμοδιοτήτων τους υπό τα ευρύτερα όρια κριτικής αξιολόγησης, όπως απαιτεί η διαφύλαξη του δημοσίου συμφέροντος για τον αθλητισμό, τον οποίο χρυσοπληρώνει ο Έλληνας φορολογούμενος!!!

Ως επί 17 χρόνια εκδότης του ανωτέρω περιοδικού και από τον Αύγουστο του 2004 ιδιοκτήτης-διαχειριστής του www.karate.gr, αλλά και ως υπέρ των σαράντα ετών διοικητικός αθλητικών ομοσπονδιών καράτε, έχω δικαστεί σε περισσότερες από 80 δίκες (Πρωτοδικείου, Εφετείου, Αρείου Πάγου κτλ.) σε αστικές, ποινικές και διοικητικές υποθέσεις με νίκες ή παραγραφές για τις περισσότερες από αυτές. Για δύο αστικές (με ασφαλιστικά) και μία ποινική (με μία αναίρεση δεκτή!) υποθέσεις, σύνολο 4+4+5=13 δίκες που έχασα, με αντικείμενο κυρίως τη συκοφαντική δυσφήμιση, είχα υποβάλει αντίστοιχα τρεις Προσφυγές (δύο το 2014 και μία το 2015, με κλικ εδώ) στο Ευρωπαϊκό Δικαστήριο Δικαιωμάτων του Ανθρώπου (ΕΔΔΑ) με ΠΑΡΑΠΟΝΑ για λανθασμένη εφαρμογή από τους Δικαστές υπέρμετρου περιορισμού στην ελευθερία της έκφρασης στα κείμενά μου, τα οποία αφορούσαν σε κριτικές αξιολογήσεις πράξεων δημοσίων προσώπων, παρ' όλο που υπέβαλα πάντα και σχετικές αποφάσεις του ΕΔΔΑ! Τις Προσφυγές αυτές τις είχα συντάξει μόνος μου χωρίς τη βοήθεια νομικού! Τέτοιες Προσφυγές υποβάλλονται στο ΕΔΔΑ περί τις 30.000 κάθε χρόνο από όλη την Ευρώπη και απορρίπτεται το 95% αυτών από το γραμματειακό πρωτόκολλο και την αρχική εκτίμηση του παραδεκτού της προσφυγής! Οι δικές μου πέρασαν και οι τρεις τα δύο αυτά στάδια μέσα στο ελάχιστο 5% για να δικαστούν!!!

Πριν όμως δικαστούν, το Νομικό Συμβούλιο του Κράτους (ΝΣΚ), που παρίσταται νομικά στο ΕΔΔΑ για την Ελληνική Κυβέρνηση, μού πρότεινε Συμβιβασμό με Αποζημίωση για παράβαση από τα δικαστήρια του άρθρου 6 περί μη δίκαιης δίκης και του άρθρου 10 περί ελευθερίας της έκφρασης της Ευρωπαϊκής Σύμβασης Δικαιωμάτων του Ανθρώπου (ΕΣΔΑ) αρχικά για τις δύο αστικές και μετέπειτα και για την ποινική! Αποδέχθηκα το Συμβιβασμό με την Αποζημίωση, διότι οι υποθέσεις είχαν αργήσει απαράδεκτα πάρα πολύ (εξίμισι χρόνια!), ενώ ήταν και οικονομικά συμφερότερος από το να εκδικαστούν! Η επιτυχία αυτή με κατέστησε το μόνο γνωστό Έλληνα Πολίτη, που χωρίς να είναι νομικός κατάφερε να δικαιωθεί σε τρεις ιδιόγραφες Προσφυγές του στο ΕΔΔΑ!!! Δεν υπάρχει δε καμιά αμφιβολία ότι η ανωτέρω πρόταση Συμβιβασμού αποτελεί παραδοχή ήττας, αφού το Δημόσιο δεν χαρίζει ούτε δεκάρα στον Πολίτη!

Το κυριότερο, όμως, είναι ότι το www.karate.gr αναγνωρίστηκε από το ΕΔΔΑ ως δημοσιογραφικό site υπό την ευρεία έννοια και μπορεί πλέον ελεύθερα να κρίνει αξιολογικά πράξεις και παραλήψεις δημοσίων προσώπων στους τομείς των δημοσίων καθηκόντων τους με ευρύτερα πλαίσια εκφράσεων από ότι των απλών ιδιωτών!!! Με βάση αυτό το ακλόνητο συμπέρασμα, οι αρμόδιες δημόσιες υπηρεσίες καλά θα κάνουν να μελετούν σε βάθος τις καταγγελίες, που κατά καιρούς υποβάλλω, και να διορθώνουν τις στρεβλώσεις, τις οποίες καταγγέλλω και τις οποίες "ανέχονται έως υποθάλπουν" χωρίς να ιδρώνει το αυτί τους!!!

"Η Δημοσίευση είναι η Ψυχή της Δικαιοσύνης" = "Όλα στο Φως!"

 Το παρόν δημοσίευμα αποτελεί αναπόσπαστο μέρος του οικείου κεφαλαίου αλληλένδετων άρθρων και σχετικών 3000 περίπου σελίδων!  Μόλις στέλνετε στους φίλους σας με SMS: "karate.gr", αμέσως ανοίγουν το karate.gr και διαβάζουν το τελευταίο άρθρο του!!!


 Από σήμερα μέχρι την Έναρξη των Ολυμπιακών Αγώνων στο Τόκιο την 6-8-2020

 έχουμε ακόμα 765 ημέρες και το Ελληνικό Καράτε βρίσκεται σε τέλμα

με ευθύνη και της διοίκησης της ΕΛΟΚ, αλλά και της αντιπολίτευσης!!!

 

 Μήνυση Μπουλούμπαση, Γερόλυμπου, Ποντίδας, Βόβλα και Χονδροματίδη κατά Κοσμίδη, Γ. Πανουσόπουλου, Τ. Πανουσόπουλου, Αθανασόπουλου, Περσίδη και Δρακόπουλου!

 Η "Ομαδάρα" του Καράτε στους Μεσογειακούς!

 Το ΚΙΜΕ στην απέξω και Σεμινάρια ανεξάρτητων!

 

 Ε Ν Η Μ Ε Ρ Ω Σ Η  30/6/2018 με κλικ εδώ!

 ΕΛΟΚ: μια καταδικασμένη ομοσπονδία και από την διοίκησή της

και από την αντιπολίτευση και από την ΓΓΑ και από την ΕΟΕ!!!


 Copyright © 1945-2045: Θύμιος Περσίδης, Κυνηγός Απατεώνων από Χόμπι!

Εκ των Ιδρυτών της ΕΛΟΚ, τέως Γεν. Γραμματέας, Πρόεδρος και Επίτ. Πρόεδρος!

Εγκληματολόγος πάσης φύσεως αθλητικών εγκλημάτων των ΕΛΟΚ και ΓΓΑ!!!

Φόβος και τρόμος των παντός επιπέδου και ιδιότητας αθλητικών λαμόγιων!!!

Εντοπιστής μίζας, λαμογιάς και παρανομιών των διοικούντων την ΕΛΟΚ και την ΓΓΑ!!!

"Δεν ελπίζω τίποτα, δεν φοβούμαι τίποτα, είμαι λέφτερος."

Το karate.gr λειτουργεί ανεξάρτητα και αυτόνομα με βάση και στόχο την αλήθεια και το δίκαιο χωρίς επιρροές, υπαγορεύσεις και μεσάζοντες. Ειδικεύεται στην Έρευνα με Φαντασία, Ανίχνευση των Πληροφοριών, Ενδελεχή Aνάλυση των Πληροφοριών, Επιβεβαίωση των Πληροφοριών με Αποδεικτικά Στοιχεία και, τέλος, με Ορθή Απόδοση της Βαρύτητας σε κάθε Αποδεικτικό Στοιχείο.

Όταν το karate.gr αναδημοσιεύει κάποια ξένη είδηση ή πληροφορία, τότε μνημονεύει και την πηγή της. Αν δεν μνημονεύεται η πηγή κάποιας είδησης ή πληροφορίας, τότε αυτή αποτελεί αποτέλεσμα αποκλειστικής έρευνας και επεξεργασίας του karate.gr.



 Και λίγο πολιτική δεν βλάπτει!


Η Μήνυση των ανωτέρω ως αντίθετη της Καταγγελίας Κοσμίδη

 

Την 23-1-2015 Ο Γιώργος Κοσμίδης υπέβαλε μια πρώτη Μηνυτήρια Αναφορά στην Εισαγγελέα του Αρείου Πάγου με θέμα τις παρανομίες των ΕΛΟΚ και ΓΓΑ στη Σχολή Προπονητών του 2014 και βάσει αυτής σχηματίστηκε η υπ' αριθμόν ΑΘ2015/37 ποινική δικογραφία, στην οποία είχαν καταθέσει ως μάρτυρες κατά τον Οκτώβριο του 2015 οι Γ. Πανουσόπουλος, Τ. Πανουσόπουλος, Θ. Αθανασόπουλος, Ε. Περσίδης και Σ. Δρακόπουλος.

Την 9-9-2016, μερικοί αναφερόμενοι ως υπεύθυνοι (και άρα κατηγορούμενοι) στην ανωτέρω Μηνυτήρια Αναφορά και μέλη του ΔΣ/ΕΛΟΚ με πρόφαση ότι πληροφορήθηκαν αυτήν την 14-6-2016, όταν κλήθηκαν να απολογηθούν, υπέβαλαν την παρούσα δεύτερη μήνυση, όπως συνηθίζεται για αποδυνάμωση της πρώτης και ελάφρυνση των θέσεών τους με φανταστικές κατηγορίες ψευδομαρτυρίας και συκοφαντικής δυσφήμισης κατά του μηνυτή τους και των μαρτύρων του.

Ας σημειωθεί εδώ ότι δύο ημέρες μετά την υποβολή αυτής της "αντίθετης" μήνυσης, στην ουσία "μαϊμούς" μήνυσης, έγιναν οι εκλογές της ΕΛΟΚ της 11-9-2016 και η "μαϊμού" μήνυση έπαιζε προφανώς ρόλο δήθεν κατοχύρωσης για αναπάντεχα κατά τις εκλογές, που φόβιζαν τον Γερόλυμπο.

Οι κατηγορούμενοι στη δεύτερη αυτή "αντίθετη" μήνυση απολογηθήκαμε περίπου τον Οκτώβριο του 2016.

Στη συνέχεια, η πρώτη μήνυση συσχετίζεται από τους Εισαγγελείς με άλλες ποινικές διώξεις των ίδιων κατηγορουμένων από το ΔΣ της ΕΛΟΚ, δημιουργώντας μια ογκωδέστατη ποινική δικογραφία, γι' αυτό και καθυστερεί να φτάσει στο ακροατήριο, ενώ η δεύτερη και αντίθετή της έφθασε να δικαστεί μεθαύριο την 27-6-2018!

Σε αυτές τις περιπτώσεις και επειδή η δεύτερη περιέχει και το αυτεπάγγελτο αδίκημα της ψευδομαρτυρίας, θα πρέπει πρώτα να τελεσιδικήσει η πρώτη και μετά να αρχίσει η εκδίκαση της δεύτερης. Συνεπώς μέχρι να τελεσιδικήσει η πρώτη (6-7 χρόνια!) θα τραβιόμαστε στα δικαστήρια για να παίρνουμε αναβολές λόγω του έξυπνου συστήματος!

Αλλά ακόμα και να μπορούσε να δικαστεί η δεύτερη, εκείνοι που θα αναζητούσαν εναγωνίως τερτίπια αναβολών θα ήταν οι μηνυτές, διότι στην ουσία εκείνοι θα τα ακούσουν για πολλοστή φορά!

 

Μην έχοντας δικαίωμα ως μάρτυρας να δω την δικογραφία της πρώτης, αλλά έχοντας δικαίωμα να δω την δικογραφία της δεύτερης, πήγα σήμερα 21-6-2018 και είδα τα περιεχόμενα του φακέλου της. Οι μαρτυρίες των Γ. Πανουσόπουλου, Τ. Πανουσόπουλου, Θ. Αθανασόπουλου, Ε. Περσίδη και Σ. Δρακόπουλου είναι τόσο καλά τεκμηριωμένες, ώστε οι Χρήστος Μπουλούμπασης, Γιώργος Γερόλυμπος, Εμμανουέλα Ποντίδα-Γερολύμπου, Γρηγόρη Βόβλας, Παναγιώτης Χονδροματίδης και οι μάρτυρές τους Πέτρος Σκοπελίτης και Γιάννης Κανέλλης δεν έχουν καμιά ελπίδα  να γλυτώσουν, αφού ακόμα και στην πρώτη μηνυτήρια αναφορά οι κατηγορίες των αμυνόμενων στην δεύτερη είναι συντριπτικά τεκμηριωμένες και όχι ψευδείς ή φανταστικές!

Επειδή, λοιπόν, τα πραγματικά γεγονότα στην πραγματική ζωή τρέχουν καθημερινά για όλους εμάς στον κόσμο του καράτε επηρεάζοντας την καθημερινή μας ζωή και επειδή όλοι οι ανωτέρω είμαστε δημόσια πρόσωπα που διαχειριζόμαστε με το ένα ή τον άλλο τρόπο το δημόσιο αγαθό του πολυπαθούς αυτού αθλήματος, θεωρώ σκόπιμο να πληροφορώ τους ενδιαφερόμενους με τις εξελίξεις, αντίθετα με το ΚΙΜΕ και τους συνοδοιπόρους του που αρέσκονται στην συσκότιση ή/και απόκρυψη κάθε δικαστικής πράξης τους θέλοντας να καλύψουν είτε τα τραγικά τους λάθη είτε το αλισβερίσι τους με τον Αρχι-μαφιόζο Γιώργο Γερόλυμπο και τη συμβία του Εμμανουέλα!

Και ιδού οι λεπτομέρειες:

Με κλικ εδώ βλέπετε την από 23-1-2015 πρώτη Μηνυτήρια Αναφορά που υπέβαλε ο Γιώργος Κοσμίδης στην Εισαγγελέα του Αρείου Πάγου.

Με κλικ εδώ βλέπετε την από 9-9-2016 "αντίθετη" μήνυση (με σημειωμένα τα σημεία προσοχής), που υπέβαλαν οι Χρήστος Μπουλούμπασης, Γιώργος Γερόλυμπος, Εμμανουέλα Ποντίδα-Γερολύμπου, Γρηγόρη Βόβλας, Παναγιώτης Χονδροματίδης κατά του Γιώργου Κοσμίδη και των μαρτύρων του. Πρώτο αξιοπερίεργο: όλοι δίνουν διεύθυνση το Στάδιο των Άνω Λιοσίων εκτός από τον Γερόλυμπο, που δίνει διεύθυνση το σπίτι του, υποκρινόμενος ότι δεν έχει καμιά σχέση με την ΕΛΟΚ και το Στάδιο των Άνω Λιοσίων, το Αρχι-καρα-λαμόγιο!

Αυτή η 38 σελίδων αντίθετη μήνυση πρέπει να μελετηθεί από όλους τους υποστηρικτές του Γερόλυμπου με τις τσίμπλες στα μάτια, τα μπαμπάκια στα αυτιά, τη διπλωμένη μέση και το απλωμένο χέρι του ζητιάνου για να καταλάβουν, αν μπορούν να καταλάβουν με τα πίτουρα που έχουν στο ακατοίκητο κεφάλι τους, τι είδους αρχιψεύταρο υποστηρίζουν, φυσικά σαν όμοιοί του που είναι και αυτοί, και πόσο εύκολα θα καταγκρεμιστεί αυτή τη φορά! Για διευκόλυνση τους σημειώνω στην "αντίθετη" μήνυση και τα κυριότερα ψέματα των αξιότιμων μελών του ΔΣ/ΕΛΟΚ!

 

Με κλικ εδώ βλέπετε την αδύναμη μαρτυρία του Πέτρου Σκοπελίτη και με κλικ εδώ την απόλυτα ψευδή μαρτυρία του Γιάννη Κανέλλη!

Ας σημειωθεί επίσης εδώ ότι παρά το ανελέητο κυνηγητό με δημοσιεύματά μου στο www.karate.gr κατά των μελών του ΔΣ/ΕΛΟΚ και των συνεργατών τους από το 2013, ποτέ δεν τόλμησαν να μου κάνουν καμιά απολύτως μήνυση για τα άρθρα μου, μετά από συμβουλή, εκτιμώ, των παλαιών δικηγόρων τους που γνώριζαν τα άρθρα μου, αλλά τόλμησαν τώρα με μοιραίο λάθος του νέου τους δικηγόρου, ο οποίος δεν γνωρίζει τι τους περιμένει!

 

Με κλικ εδώ βλέπετε την από 6-10-2015 δική μου μαρτυρία στην μηνυτήρια αναφορά του Κοσμίδη.

 

Τέλος, στη συνέχεια σας δίνω και τις Έγγραφες Εξηγήσεις, που έδωσα εγώ στην "αντίθετη" μήνυση των μαφιόζων του ΔΣ/ΕΛΟΚ μαζί με τα Σχετικά Έγγραφά τους για τη δίκη και έτσι τα έχετε όλα για να βγάλετε τα συμπεράσματά σας!


Έγγραφες Εξηγήσεις Περσίδη και Σχετικά Έγγραφα

Προς τον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών

Δια της κας Πταισματοδίκου 6ου Τμήματος

 

Έγγραφες Εξηγήσεις

 

Ευθυμίου Περσίδη του Κοσμά, κατοίκου Αθηνών, Λάμπρου Κατσώνη 54, Νεάπολη, Τ.Κ. 11471, τηλ. 6999-500500

 

Επί της διενεργούμενης προκαταρκτικής εξέτασης κατ’ εμού για διαπίστωση τυχόν αδικημάτων της συκοφαντικής δυσφήμισης και της ψευδομαρτυρίας μάρτυρα, προκληθείσας εξαιτίας της αβάσιμης έγκλησης με ΑΒΜ Α2016/1885 των Χρήστου Μπουλούμπαση, Γεωργίου Γερόλυμπου, Εμμανουέλας Ποντίδα, Γρηγορίου Βόβλα και Παναγιώτη Χονδροματίδη αρνούμαι και αποκρούω κατηγορηματικά τα αναφερόμενα σε βάρος μου έχω δε την τιμή να εκθέσω τα ακόλουθα, ζητώντας την απαλλαγή μου από οποιαδήποτε κατηγορία.

 

Ι – Διαχωρισμός των αδικημάτων

 

Την 6.10.2015 κατέθεσα ως μάρτυρας στη μηνυτήρια αναφορά του α΄ εγκαλουμένου σχετικά με την σωρεία παρανομιών κατά την ίδρυση, τη λειτουργία, τις εξετάσεις και τα αποτελέσματα της Σχολής Προπονητών Καράτε 2014 υπό την αιγίδα της ΓΓΑ.

Την παρούσα έγκληση-μήνυση την υπέβαλαν ο επίτιμος πρόεδρος της Ελληνικής Ομοσπονδίας Καράτε (ΕΛΟΚ) Γιώργος Γερόλυμπος και τέσσερα μέλη από τα έντεκα του διοικητικού συμβουλίου της ΕΛΟΚ (ΔΣ/ΕΛΟΚ). Άκρως αξιοπερίεργο είναι ότι τα υπόλοιπα επτά μέλη του ΔΣ/ΕΛΟΚ ουδόλως προσβλήθηκαν, αφού δεν συμμετέχουν στην εν λόγω έγκληση-μήνυση!!!

Η παρούσα έγκληση-μήνυση αφορά συγκεκριμένα σε τρεις παραγράφους από την ανωτέρω κατάθεσή μου, όπως αυτές αναφέρονται στη σελίδα 11 της έγκλησης-μήνυσης.

Η πρώτη από αυτές τις τρεις παραγράφους περιλαμβάνεται στην εισαγωγική ενότητα της κατάθεσής μου με τίτλο «Σύντομο ιστορικό της Ελληνικής Ομοσπονδίας Καράτε (ΕΛΟΚ)» και δεν αναφέρεται καθόλου στις παρανομίες της Σχολής Προπονητών, που ήταν και το αντικείμενο της μηνυτήριας αναφοράς και των καταθέσεων των μαρτύρων κατηγορίας.

Η δεύτερη από τις τρεις παραγράφους είναι από τη σελίδα 10 της κατάθεσής μου και πάλι δεν αναφέρεται καθόλου στις παρανομίες της Σχολής Προπονητών, που ήταν και το αντικείμενο της μηνυτήριας αναφοράς και των καταθέσεων των μαρτύρων κατηγορίας.

Τέλος, η τρίτη από τις τρεις παραγράφους είναι από τη σελίδα 22 της κατάθεσής μου και πάλι δεν αναφέρεται καθόλου στις παρανομίες της Σχολής Προπονητών.

Δηλαδή, οι εγκαλούντες-μηνυτές από μια κατάθεσή μου 23 σελίδων πυκνογραμμένη στο μονό διάστημα με αντικείμενο λεπτομερέστατα αποδεικτικά στοιχεία, που αποδεικνύουν τις παρανομίες κατά την ίδρυση, τη λειτουργία, τις εξετάσεις και τα αποτελέσματα της Σχολής Προπονητών Καράτε 2014 υπό την αιγίδα της ΓΓΑ, μη βρίσκοντας τίποτα ψευδές και συκοφαντικό σε όλα όσα καταθέτω σχετικά, απελπισμένοι και μόνο για τη δημιουργία εντυπώσεων κατά την εκδίκαση της μηνυτήριας αναφοράς εναντίον τους με εγκαλούν-μηνύουν για συκοφαντική δυσφήμηση και ψευδή μαρτυρία από τις γενικόλογες αναφορές μου στον αρχιπαράνομο «μαγαζάτορα της ΕΛΟΚ» και στην πολυετή παράνομη λειτουργία της πολύπαθης αυτής ομοσπονδίας.

Εκ των ανωτέρω αποδεικνύεται περίτρανα ότι οι εγκαλούντες-μηνυτές ομολογούν έμπρακτα τις παρανομίες, που έλαβαν χώρα κατά την ίδρυση, τη λειτουργία, τις εξετάσεις και τα αποτελέσματα της Σχολής Προπονητών Καράτε 2014 μεταξύ των οποίων περιλαμβάνεται σωρεία ποινικών αδικημάτων, που διέπραξαν τόσο οι ίδιοι ως μέλη του ΔΣ/ΕΛΟΚ όσο και τα υπόλοιπα μέλη αυτού, τα οποία δεν συμμετέχουν στην παρούσα έγκληση-μήνυση, δείχνοντας έτσι ότι «δεν έχουν προσβληθεί αναλόγως»!

Παρ’ όλα αυτά, εκμεταλλεύονται τις γενικόλογες αναφορές μου εκτός του αντικειμένου της μαρτυρίας μου, που είναι η Σχολή Προπονητών, για να αντλήσουν δήθεν «διάπραξη αδικημάτων» και με κατηγορούν για συκοφαντική δυσφήμηση και ψευδή μαρτυρία μόνο και μόνο για τη δημιουργία εντυπώσεων.

Στα επόμενα, θεωρώ ότι είναι σκόπιμο να αναφερθώ χωριστά στα δύο αδικήματα της συκοφαντικής δυσφήμησης και της ψευδορκίας μάρτυρα για τα οποία κατηγορούμαι.

 

II – ΕΙΣΑΓΩΓΙΚΑ – Η μακροχρόνια ενασχόλησή μου με το καράτε

 

Είμαι συνταξιούχος ηλ/γος-μηχ/γος του ΕΜΠ και έχω ασχοληθεί εκτενέστατα με τα αθλήματα τζούντο και καράτε ως αθλητής από το 1966 έως το 1980 και ως διοικητικός από το 1980 μέχρι σήμερα.

Επί 17 χρόνια (1977-1994) ήμουν ο εκδότης του μοναδικού μηνιαίου περιοδικού αυτών των αθλημάτων «ΔΥΝΑΜΙΚΟ ΤΖΟΥΝΤΟ-ΚΑΡΑΤΕ». Η μακροχρόνια επί δέκα επτά (17) χρόνια εκδοτική και δημοσιογραφική μου ενασχόληση είναι υπεραρκετή ώστε να μου έχει δημιουργήσει βαθιά το συναίσθημα της ευθύνης του επαγγελματία δημοσιογράφου. Από το 1995 δημιούργησα ιστότοπο στο διαδίκτυο για τα νέα του καράτε, ενώ από τον Αύγουστο του 2004 κατοχύρωσα το όνομα www.karate.gr ως όνομα χώρου (domain name) του εν λόγω ιστότοπου. Συνεπώς ο www.karate.gr,  είναι ένας προσωπικός ιστότοπος, στον οποίο αναφέρομαι δημοσιο­γραφικά (χωρίς φυσικά να μπορεί να θεωρηθεί «διαδικτυακό μέσο μαζικής ενημέρωσης» κατά τα πρότυπα των εντύπων και ηλεκτρονικών εφημερίδων βάσει των ν. 3021/2003, 3310/2005 και 3414/05) στο στενό και ειδικό χώρο του αθλήματος του καράτε λόγω της δικής μου υπερ-τεσσαρακονταετούς ειδίκευσης σε αυτό το αντικείμενο, ως αθλητή και διοικητικού και λόγω της παλαιότερης ιδιότητάς μου ως εκδότη συναφούς μηνιαίου αθλητικού περιοδικού επί δέκα επτά (17) ολόκληρα χρόνια.

Όσα πρόσωπα κρίνονται στο www.karate.gr είναι αποδεδειγμένα δημόσια πρόσωπα και κρίνονται για πράξεις και παραλήψεις τους στους τομείς των δημόσιων αρμοδιοτήτων τους υπό τα ευρύτερα όρια κριτικής αξιολόγησης, όπως απαιτεί η διαφύλαξη του δημοσίου συμφέροντος για τον αθλητισμό και όπως γίνεται γενικότερα δεκτό από το Σύνταγμα της Ελλάδος και την Ευρωπαϊκή Συνθήκη Δικαιωμάτων του Ανθρώπου.

Σε διοικητικό επίπεδο, κατά το διάστημα 1979-1986 ήμουν γενικός γραμματέας της Ελληνικής Αστικής Εταιρείας Σότοκαν Καράτε με την οποία αντιπροσωπευόταν η χώρα μας σε αγώνες του εξωτερικού. Το διάστημα 1986-1994 ήμουν Γενικός Γραμματέας, Πρόεδρος και Επίτιμος Πρόεδρος της «Ελληνικής Ομοσπονδίας Ερασιτεχνικού Καράτε» (ΕΟΕΚ), σημερινής «Ελληνική Ομοσπονδία Καράτε» (ΕΛΟΚ), αναγνωρισμένης από την Γενική Γραμματεία Αθλητισμού και μετεξέλιξη της προηγούμενης αστικής εταιρείας, την οποία εγώ στην ουσία δημιούργησα και την έδρα της οποίας φιλοξενούσα επί πέντε χρόνια αφιλο­κερδώς στο δικό μου γραφείο.

ΕΛΟΚ: Εγκληματική Οργάνωση με Δομή και Ιεραρχία! ΓΓΑ: Ανίκανη και Άχρηστη! (2014-2016)

Κατά το τέλος του 1995 διαφώνησα με τις παρανομίες του Γιώργου Γερόλυμπου, αντιπροέδρου τότε της ΕΟΕΚ (εγώ ήμουν Επίτιμος Πρόεδρος) και αποχώρησα από την ΕΟΕΚ.

Το 1995 ιδρύθηκε η «Πανελλήνια Ομοσπονδία Παραδοσιακού Καράτε» (ΠΟΠΚ) και εντάχθηκα στην ΠΟΠΚ, στην οποία ανέλαβα γενικός γραμματέας έως το 2001, ενώ από το 2002 έως το 2004 και από το 2007 έως και σήμερα είμαι πρόεδρος.

Όλη η ανωτέρω πορεία μου στο χώρο του καράτε ως αθλητή, ως εκδότη και δημοσιογράφου συναφούς μηνιαίου περιοδικού και διαχειριστή-συντάκτη σχετικού ιστότοπου για περισσότερο από σαράντα χρόνια, ως διοικητικού αντίστοιχων ομοσπον­διών για περισσότερο από επίσης σαράντα χρόνια καθώς και η σημερινή μου θέση ως προέδρου της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Παραδοσιακού Καράτε αποδεικνύουν το έντονο και συνεχές ενδιαφέρον μου για την πορεία του Καράτε στην Ελλάδα και τον κόσμο.

Τα ανωτέρω αποδεικνύουν αφενός ότι είμαι ο πλέον ειδικός εμπειρογνώμων στον τομέα του καράτε στην Ελλάδα, διότι κανένας άλλος δεν έχει αναπτύξει συνεχώς για περισσότερο από σαράντα χρόνια τόσο εκτεταμένες διοικητικές και δημοσιογραφικές δραστηριότητες στον αθλητικό αυτό τομέα, και αφετέρου δεν υπάρχει άλλος στην Ελλάδα που μπορεί να έχει περισσότερο «δικαιολογημένο ενδιαφέρον» από εμένα για την τύχη του καράτε, των αθλητών του, των συλλόγων του και των ομοσπονδιών του.

 

ΙII – Η έγκληση για το αδίκημα της συκοφαντικής δυσφήμησης είναι εκπρόθεσμη και πρέπει να απορριφθεί!

 

Κατά το άρθρο 117 Π.Κ. όταν ο νόμος απαιτεί έγκληση για την ποινική δίωξη κάποιας αξιόποινης πράξης το αξιόποινο εξαλείφεται αν ο δικαιούχος δεν υποβάλλει την έγκληση μέσα σε τρεις (3) μήνες από την ημέρα που έλαβε γνώση της πράξης που τελέσθηκε και για το πρόσωπο που την τέλεσε.

Στην προκείμενη περίπτωση ζητείται η ποινική μου δίωξη για το αδίκημα της συκοφαντικής δυσφήμισης, που διεπράχθη κατά την υποβολή της κατάθεσής μου την 20.10.2015 ως μάρτυρα στη μηνυτήρια αναφορά του α΄ εγκαλουμένου, η οποία έλαβε ΑΜΒ ΑΘ2015/37, και περιήλθε εις γνώση των εγκαλούντων-μηνυτών την 14.6.2016, όπως αυτοί ισχυρίζονται.

 Απόδειξη της γνώσης των ανωτέρω κατά την ως άνω ημερομηνία δεν δίδεται ειδικότερα από τις ένορκες καταθέσεις των δύο μαρτύρων, που προσκομίζουν οι εγκαλούντες.

Όλα όσα κατέθεσα ως μάρτυρας στη μηνυτήρια αναφορά του α΄ εγκαλουμένου όχι μόνο είναι αληθινά, αλλά δημοσιεύονταν στον μοναδικό για το καράτε ιστότοπο www.karate.gr, (Σχετ-Π01, Αρχική σελίδα), του οποίου είμαι ιδιοκτήτης και διαχειριστής, από τον Αύγουστο του 2004, που το δημιούργησα, μέχρι σήμερα, ενώ με ιδιαίτερη έμφαση, έκταση και τεκμηριωμένα αποδεικτικά στοιχεία από τον Νοέμβριο του 2013 μέχρι σήμερα, όπως αποδεικνύεται από το Σχετ-Π02, και από «επιτόπια» επίσκεψη στον προσιτό σε όλους ιστότοπο www.karate.gr και στο κεφάλαιο ΕΛΟΚ–WKF. Το Σχετ-Π02 περιλαμβάνει τα περιεχόμενα αυτού του κεφαλαίου.

Από τα δημοσιεύματα αυτού του κεφαλαίου ξεχωρίζω και υποβάλλω ως ενδεικτικά της κατάστασης, που επικρατούσε στην ΕΛΟΚ τα ακόλουθα Σχετικά, εκτυπώσεις μερικών δημοσιευμάτων μου από το διαδίκτυο, όπου επάνω αριστερά σε κάθε εκτύπωση εκτυπώνεται ο τίτλος του δημοσιεύματος, κάτω αριστερά η ηλεκτρονική του διεύθυνση και κάτω δεξιά η ημερομηνία που αναρτήθηκε στον ιστότοπο www.karate.gr, μαζί με περίληψη του αντικειμένου του δημοσιεύματος:

 

Σχετικό-Π03: από «19/2/2014 - Η πειθαρχική δίωξη και καταδίκη των Γ. Σανιώτη και Γ. Μπίκα από τη ΔΕ/ΕΛΟΚ και η πανηγυρική τους αθώωση από το ΑΣΕΑΔ.»  Περιλαμβάνει αποδεικτικά στοιχεία για τις παράνομες Δικαστικές Επιτροπές που συγκροτούσε ο Γερόλυμπος και η ΕΛΟΚ για να εξοντώνει τους αντιπάλους συλ­λόγους και άτομα. Οι Δικαστικές Επιτροπές ήταν παράνομες, διότι δεν αποτελούνταν από μέλη συλλόγων-μελών της ΕΛΟΚ, όπως καθορίζει ο αθλητικός νόμος, αλλά από επ’ αμοιβή δικηγόρους της επιλογής του Γερόλυμπου!

Σχετικό-Π04: από «10/3/2014 -  Σας φτύνουνε και λέτε … «βρέχει»! Εκτεταμένη ΝΟΘΕΙΑ στις εκλογές της Ελληνικής Ομοσπονδίας Καράτε - ΕΛΟΚ!»  Περιγράφει τη νοθεία και τις παρανομίες των εκλογών της ΕΛΟΚ κατά το 2012. Τα ίδια και χειρότερα έγιναν και κατά τις πρόσφατες εκλογές της 11.9.2016. Με πλήρη αδιαφάνεια των όσων συλλόγων έχουν δικαίωμα ψήφου και με εικονικούς αντιπροσώπους συλλόγων χρησιμοποιώντας «λευκές βεβαιώσεις αντιπροσώπευσης» καλύπτονται με δήθεν εγκρίσεις όλοι οι παράνομοι ετήσιοι οικονομικοί απολογισμοί και χειραγωγούνται όλες οι αρχαιρεσίες! Το τρομερό είναι ότι όταν σύλλογοι της αντιπολίτευσης φθάνουν να ζητούν με εισαγγελικές παραγγελίες τα Πρακτικά των ΓΣ Αρχαιρεσιών, το ΔΣ/ΕΛΟΚ δεν τα δίνει αδιαφορώντας ακόμα και για τις εισαγγελικές παραγγελίες!

Σχετικό-Π05: από «20/10/2014 - Ανθρωποθυσίες στο Βωμό της ... Θεάς Αρπαχτής, ή Το Χρονικό ενός Προαναγγελθέντος Φόνου εκ Προμελέτης!»  Περιγράφονται οι τρόποι που χρησιμοποιεί ο Γερόλυμπος και η γυναίκα του Εμμανουέλα Ποντίδα, ώστε να δημιουργούν αχυράνθρωπους εντός και εκτός της ΕΛΟΚ, αλλά και πολιτικούς υποστηρικτές με καραμπινάτη διαπλοκή, όπως ο τέως υπουργός εργασίας Γιάννης Βρούτσης!

Σχετικό-Π06: από «28/10/2014 - Καραμπινάτες Παρανομίες στη ΓΣ/ΕΛΟΚ:  Άγριο Όργιο Παρανομιών από τα Μέλη του ΔΣ και Αντιπροσώπους Συλλόγων!»  Παρουσιάζει ένα-ένα τα μέλη του ΔΣ/ΕΛΟΚ και τις παρανομίες σε περίληψη, στις οποίες εμπλέκονται! Οι περισσότεροι είναι ταυτόχρονα και προπονητές καράτε, πράγμα που απαγορεύεται από τον αθλητικό νόμο! Είναι προφανές ότι όλα αυτά είναι σε γνώση όλου του κόσμου του καράτε και μαζί και των μελών του ΔΣ/ΕΛΟΚ!

Σχετικό-Π07: από «27/11/2014 - Καταρρέουν οι απάτες του Εγκληματικού Αθλητικού Απατεώνα και "Μάγου του Αθλητισμού" Γιώργου Γερόλυμπου και του ΔΣ της ΕΛΟΚ!» Ό,τι κάνει στο καράτε ο Γερόλυμπος τα έχει κάνει και σε άλλες τρεις ομοσπονδίες, αφού πρώτα τις άρπαξε ή τις ίδρυσε εξαρχής με συλλόγους καράτε, οι οποίοι ΔΕΝ είχαν τμήματα στα αντίστοιχα αθλήματα, με σκοπό πάντα να είναι μέλος της Ελληνικής Ολυμπιακής Επιτροπής! Πρόκειται για τις ομοσπονδίες Χόκεϋ, Κέρλινγκ και Τριάθλου! Από το Χόκεϋ τον έδιωξε ο συνεταίρος του Γιώργος Τσόγκας, με τον οποίο το άρπαξε από τους συλλόγους που έκαναν πραγματικά Χόκεϋ, το 1997 για να γίνει εκείνος (ο Τσόγκας) μέλος της ΕΟΕ. Η ομοσπονδία του Κέρλινγκ έχασε την ειδική αθλητική αναγνώριση από τη ΓΓΑ το 2014 και εκείνη του Τριάθλου την έχασε πριν από δυο μήνες από τη ΓΓΑ. Η αφαίρεση της ειδικής αθλητικής αναγνώρισης από τις ως άνω ομοσπονδίες Χόκεϋ, Κέρλινγκ και Τριάθλου προκλήθηκε από έρευνες και δημοσιεύσεις δικές μου στο www.karate.gr.

Σχετικό-Π08: από «29/1/2015- Συγχαρητήρια κ. Κοντονή! Κερδίσατε μια ... Ηλεκτρική Καρέκλα του Φακίρη!!! Καθαρίστε πρώτα τις βρωμιές που άφησε πίσω του ο Γιάννης Ανδριανός!» (Αυτό είναι από το κεφάλαιο «Αθλητικά».)  Αυτό το δημοσίευμα είναι καταγγελτικό της απάθειας και της αδράνειας που επιδεικνύει η ΓΓΑ επί είκοσι χρόνια στις δραστηριότητες των «αθλητικών εγκληματιών» με αποτέλεσμα να έχει στρεβλωθεί απόλυτα ο αθλητισμός της χώρας!

Σχετικό-Π09: από «13/7/2015 - Σταύρο Κοντονή και Ιούλιε Συναδινέ:  Αποκαταστήστε τη νομιμότητα!»   Εξειδικεύω τις ευθύνες του Υφυπουργού Αθλητισμού και του Γενικού Γραμματέα Αθλητισμού στις παρανομίες κατά την ίδρυση, τη λειτουργία, τις εξετάσεις και τα αποτελέσματα της Σχολής Προπονητών Καράτε 2014 υπό την αιγίδα της ΓΓΑ!

Σχετικό-Π10: από «15/1/2016 – Ενημέρωση 1/9/2016 - Εγκληματική Οργάνωση Εκμετάλ­λευσης Αθλητικών Ομοσπονδιών έχει στήσει η "Συμμορία Γιώργου και Εμμανουέλας Γερολύμπου και Συνεργατών Α.Ε.Α."»  Μετά από καταγγελίες δικές μου μέσω του www.karate.gr και δημοσιοποίηση αποδεικτικών στοιχείων για «μαϊμού-εκλογές» με ανθρώπους του καράτε στο ΔΣ του Τριάθλου επιτέλους η ΓΓΑ «ξύπνησε» και αφαίρεσε από την ομοσπονδία Τριάθλου την ειδική αθλητική αναγνώριση! Ταυτόχρονα καταγγέλλω την πληρωμή προπονητή καράτε από τη ΓΓΑ, ενώ ταυτόχρονα είναι μέλος του ΔΣ/ΕΛΟΚ, πράγμα που απαγορεύεται από τον αθλητικό νόμο!

Σχετικό-Π11: από «21/3/2016 - ΜΕΡΟΣ ΠΡΩΤΟ - "Γερόλυμπος Ε.Ο.Δ.Ι.-Α.Ε." - Συμμορία με Δομή και Ιεραρχία! ΤΙΠΟΤΑ ΛΙΓΟΤΕΡΟ!»   Το εκτεταμένο αυτό άρθρο, που δημοσιεύτηκε έξι μήνες πριν από την  υποβολή της έγκλησης των εγκαλούντων εναντίον μου, και άρα όλοι τα ήξεραν όλα (!), «υποδεικνύει» στην Επιτροπή Ελέγχου της ΓΓΑ, που ορίστηκε για τον έλεγχο της ΕΛΟΚ, σχετικά με τις παρανομίες για τις οποίες θα πρέπει να ψάξουν κατά τον διαχειριστικό έλεγχο της ΕΛΟΚ!

Σχετικό-Π12: από «31/3/2016 - ΜΕΡΟΣ ΔΕΥΤΕΡΟ-"Γερόλυμπος Ε.Ο.Δ.Ι.-Α.Ε." - Συμμορία με Δομή και Ιεραρχία! ΤΙΠΟΤΑ ΛΙΓΟΤΕΡΟ!»  Το εκτεταμένο αυτό άρθρο, που δημοσιεύτηκε επίσης έξι μήνες πριν από την  υποβολή της έγκλησης των εγκαλούντων εναντίον μου, και άρα όλοι τα ήξεραν όλα (!), «υποδεικνύει» στην Επιτροπή Ελέγχου της ΓΓΑ, που ορίστηκε για τον έλεγχο της ΕΛΟΚ, σχετικά με τις παρανομίες για τις οποίες θα πρέπει να ψάξουν κατά τον λογιστικό έλεγχο της ΕΛΟΚ!

 

Από τα ανωτέρω δημοσιεύματα αποδεικνύεται ότι όλα όσα επιχειρούν να μου προσάψουν οι εγκαλούντες συγκεκριμένα για το αδίκημα της συκοφαντικής δυσφήμησης ότι δήθεν «τα ανακάλυψαν» στην κατάθεσή μου την 14.6.2016 είναι ψευδή, ενώ η αλήθεια είναι ότι όλες ανεξαιρέτως οι απόψεις μου για τις παρανομίες τους ήταν δημοσιευμένες με αποδεικτικά στοιχεία και γνωστές σε αυτούς ήδη από μήνες και χρόνια νωρίτερα από την τρίμηνη προθεσμία που απαιτεί η υποβολή της εγκλήσεώς τους, δηλαδή πολύ πριν από την 14.6.2016, αφού περιέχονται σε δύο έως τέσσερα δημοσιεύματά μου κάθε μήνα από το τέλος του 2013 μέχρι σήμερα!

Συνεπώς η παρούσα έγκληση είναι αποδεδειγμένα εκπρόθεσμη και πρέπει να απορριφθεί και αυτό αποδεικνύεται αναντίρρητα και πολλαπλώς από τα ανωτέρω δημοσιεύματα.

 

IV - Η κατηγορία της ψευδούς μαρτυρίας είναι ψευδής, ανεδαφική και ανύπαρκτη!

 

Με βάση τα ίδια ως άνω δημοσιεύματά μου στο www.karate.gr είναι προφανές ότι όλα τα δημοσιεύματά μου που υποβάλλω ως Σχετικά (αλλά και όλα τα υπόλοιπα του ιδίου χρονικού διαστήματος, που δεν υποβάλλω για να μην διογκώσω την δικογραφία) ήδη οι μηνυτές, ας μου επιτραπεί η έκφραση, κυριολεκτικά «τα λούζονται» επί τρία χρόνια χωρίς να έχουν αντιδράσει με καμία μήνυση εναντίον μου, ενώ γνωρίζουν ότι κάθε μέρα τα διαβάζει όλος ο κόσμος του καράτε!

Αυτό αποδεικνύει περίτρανα ότι όλοι οι μηνυτές και ιδίως ο «μαγαζάτορας της ΕΛΟΚ» Γιώργος Γερόλυμπος έχουν εδώ και χρόνια αποδεχθεί τις ιδιότητες του «αθλητικού εγκληματία» και άλλες, που τους αποδίδω, κάτω από την σοφή λαϊκή ρήση «ο κόσμος τό ’χει τούμπανο κι αυτοί κρυφό καμάρι»!

Εφόσον, λοιπόν, κάθε κατηγορία που τους αποδίδω στις τρεις παραγράφους της παρούσας μήνυσης την έχω δημοσιεύσει δεκάδες φορές τα τρία τελευταία χρόνια χωρίς να προσβληθούν και να το δείξουν έμπρακτα με κάποια μήνυσή τους εναντίον μου, αυτό αποδεικνύει ότι τα τρία τελευταία χρόνια οι μηνυτές θεωρούσαν, πίστευαν οι ίδιοι και αποδέχονταν ως ΑΛΗΘΙΝΗ την κάθε λέξη και τον κάθε χαρακτηρισμό των τριών παραγράφων για τις οποίες με κατηγορούν στην παρούσα μήνυσή τους!

Συνεπώς, η ίδια η παθητική και χωρίς καμιά αντίδραση συμπεριφορά τους αποδεικνύει ότι η κατηγορία της δήθεν ψευδούς μαρτυρίας μου είναι ψευδής, ανεδαφική και στην ουσία ανύπαρκτη!

 

V - Τα Σχετικά έγγραφα των αντιδίκων και σχόλια

 

Εκ περισσού, ας εξετάσουμε και τα Σχετικά έγγραφα των αντιδίκων:

Σχετ-4 αντιδίκων: Είναι μια επιστολή του Γαβριήλ Σκοπελίτη του Πέτρου χωρίς υπογραφή, που επιχειρεί δήθεν να εξηγήσει ότι το σύστημα των κληρώσεων των αγώνων της ΕΛΟΚ είναι απαραβίαστο, αλλά αυτό δεν προκύπτει από πουθενά! Επίσης, το 2012, που αναφέρεται ότι συστήθηκε η ατομική επιχείρηση του Γαβριήλ Σκοπελίτη, που ελέγχει την πλατφόρμα της Sportdata, ο Γαβριήλ Σκοπελίτης ήταν αθλητής του καράτε, ενώ η εμφάνιση της πλατφόρμας στο διαδίκτυο έφερε το όνομα του πατέρα Πέτρου Σκοπελίτη, ο οποίος τελείως τυχαία είναι μάρτυρας στην παρούσα έγκληση!

Κατά πρώτον, είναι πολύ περίεργη η «απόκρυψη» του πατέρα Σκοπελίτη από τη διαχείριση της πλατφόρμας της Sportdata τα προηγούμενα χρόνια και η έκθεση του υιού στους κινδύνους των δικαστικών υποθέσεων! Προσωπικά εμένα μου ενισχύεται η υποψία που είχα πάντα ότι ο δικαιούχος της προμήθειας για την χρήση της πλατφόρμας αγώνων από την ΕΛΟΚ δεν είναι ο όποιος Σκοπελίτης, αλλά είναι ο ίδιος ο … Γερόλυμπος!

Κατά δεύτερον, στο Σχετικό-Π13 παραθέτω μια προτροπή της Διεύθυνσης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος που δημοσιεύτηκε στις εφημερίδες και στο διαδίκτυο και έχει σκοπό να προστατέψει τις οικογένειες και τα ανήλικα παιδιά από την αφελή ανάρτηση  φωτογραφιών των παιδιών στα κοινωνικά δίκτυα, διότι τα ίδια τα παιδιά εκτίθενται σε κινδύνους συγκέντρωσης προσωπικών στοιχείων και παιδικής πορνογραφίας! Δυστυχώς, οι ανεγκέφαλοι της ΕΛΟΚ και της Sportdata ήδη έχουν εκθέσει σε τέτοιους κινδύνους όλους τους μικρούς αθλητές και τις μικρές αθλήτριες όλα τα χρόνια που λειτουργεί η πλατφόρμα της Sportdata στο διαδίκτυο, διότι όλων των μικρών αθλητών και αθλητριών οι φωτογραφίες προσώπου βρίσκονται ελεύθερα ανηρτημένες στο διαδίκτυο με ευθύνη της ΕΛΟΚ και της Sportdata, όπως αποδεικνύεται από το Σχετικό-Π14!

Έχω την εντύπωση ότι η ανάρτηση εκατοντάδων φωτογραφιών ανήλικων αγοριών και κοριτσιών χωρίς την συγκατάθεση των γονέων στο διαδίκτυο είναι κακούργημα! Ή κάνω λάθος? Αν ΝΑΙ, τότε θα πρέπει να κινηθεί αυτεπάγγελτη διαδικασία!

Σχετ-6 αντιδίκων: Δίδεται η εγκύκλιος εισαγωγής αθλητών στην τριτοβάθμια εκπαίδευση ως δήθεν απόδειξη της μη ανάμιξης της ΕΛΟΚ σε αυτήν! Από αυτήν την εγκύκλιο προκύπτει ακριβώς το αντίθετο από αυτό που ισχυρίζονται οι αντίδικοι, διότι η εγγραφή των αθλητών κάθε αθλήματος στον πίνακα μοριοδοτουμένων αθλητών γίνεται ΜΕΤΑ από αιτιολογημένη πρόταση της ομοσπονδίας, δηλαδή ΜΕΤΑ από αποδεδειγμένη διάκριση σε αγώνες της ομοσπονδίας εσωτερικού ή εξωτερικού! Είναι προφανές, λοιπόν, ότι:

1) για την επιτυχία του κάθε αθλητή σε εσωτερικούς της Ελλάδος αγώνες παίζουν κύριο λόγο η κλήρωση και οι Έλληνες διαιτητές και την επιβεβαιώνει η ομοσπονδία, και

2) την συμμετοχή του κάθε αθλητή σε αγώνες του εξωτερικού την αποφασίζει ή την κατευθύνει το ΔΣ/ΕΛΟΚ, διότι αυτό ακριβώς το ΔΣ καταστρατηγεί όλους τους κανόνες, που έχει βάλει, και βάζει μέλη των εθνικών ομάδων όποιους αυτό θέλει!

 

Τα υπόλοιπα Σχετικά των αντιδίκων είναι άνευ σημασίας!

Στο σημείο αυτό θέλω να τονίσω με έμφαση ότι ποτέ ο α΄ εγκαλούμενος (Κοσμίδης) δεν με ανάγκασε «με πειθώ και φορτικότητα» να καταθέσω ενόρκως σαν μάρτυρας κατά του ΔΣ/ΕΛΟΚ, πράγμα το οποίο αποδεικνύεται περίτρανα από το γεγονός ότι όλα όσα περιλαμβάνονται στη μηνυτήρια αναφορά του τα είχα δημοσιεύσει από μήνες πριν εκτεταμένα και διεξοδικότατα στο site μου www.karate.gr, όπως φαίνεται και στα περιεχόμενα του “Κεφαλαίου ΕΛΟΚ-WKF(Σχετ-Π02), αλλά και με επίσκεψη στο πραγματικό site μου στο Internet.

Η αλήθεια είναι ότι μόλις έμαθα ότι ο α΄ εγκαλούμενος υπέβαλε την εν λόγω μηνυτήρια αναφορά τον πήρα τηλέφωνο και του είπα «Δεν πιστεύω να μη με βάλεις μάρτυρα!» Συνεπώς, η μαρτυρία μου αποτελεί πράξη ευσυνειδησίας, εντιμότητας και νομικής υποστήριξης των όσων δημοσιεύω επί είκοσι χρόνια σχετικά με τις παρανομίες στην ΕΛΟΚ και ο α΄ εγκαλούμενος δεν φέρει καμιά ευθύνη για την δική μου μαρτυρία!

Θα μπορούσα σε αυτό το σημείο να ζητήσω να μπει η υπόθεση στο αρχείο, ώστε να μην απασχολούμε τα Δικαστήρια με υποθέσεις μηδενικού αντικειμένου, αλλά αντίθετα θα τολμήσω να ζητήσω, αφού εκτιμήσετε ορθά τα γεγονότα και τα υποβαλλόμενα έγγραφα, να δικαστεί η υπόθεση με αυτεπάγγελτα αντιστροφή των ρόλων, δηλαδή με τους μηνυτές ως κατηγορούμενους για προφανέστατη και καραμπινάτη ψευδή καταμήνυση και απόπειρα εξαπάτησης του δικαστηρίου της αντίθετης δίκης!

Τέλος, η μόνη ερμηνεία για την παρούσα μήνυση είναι ότι οι νέοι τους δικηγόροι, που ανέλαβαν την υπεράσπισή τους στη μηνυτήρια αναφορά του α΄ εγκαλουμένου-μηνυομένου είναι πολύ αφελείς και δεν γνωρίζουν ακόμα τίποτα για το ποιους θα υπερασπιστούν και με ποιους θα τα βάλουν! Και τολμώ να το πω αυτό, διότι κάθε προηγούμενος δικηγόρος των μηνυτών τούς έχει εγκαταλείψει, αφού η υπεράσπισή τους μετά τα όσα «αθλητικά εγκλήματα» έχουν διαπράξει επί πολλά χρόνια είναι προφανώς αδύνατη!

 

ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΛΟΓΟΥΣ ΑΥΤΟΥΣ

 

και για όσα θα προσθέσω, με επιφύλαξη κάθε νόμιμου δικαιώματός μου,

 

ΖΗΤΩ

 

Να κηρυχθεί απαράδεκτη η ασκηθείσα εναντίον μου έγκληση-μήνυση για  συκο­φαντική δυσφήμηση και ψευδή μαρτυρία ως προς τα τρία τμήματα της κατάθεσής μου, που επικαλούνται οι εγκαλούντες-μηνυτές, και να τεθεί η υπόθεση στο αρχείο.

Επιφυλάσσομαι δε όλων των δικαιωμάτων μου κατά των εγκαλούντων για την υ­παίτια και παράνομη προσβολή της προσωπικότητάς μου που συντελείται από αυτούς με την εν λόγω έγκλησή τους.

 

Αθήνα, 13 Οκτωβρίου 2016    .

Ο παρέχων τις έγγραφες εξηγήσεις

 

Ευθύμιος Περσίδης       .

Συνταξιούχος ηλ/γος-μηχ/γος


Με δεδομένα όλα τα ανωτέρω, περιμένουμε την διαξαγωγή της πρώτης και της δεύτερης δίκης!

Και πριν το ξεχάσω: την 29-6-2018, ημέρα Παρασκευή, δικάζεται η υπόθεση των παρανομιών στις εκλογές του Τριάθλου την 10-9-2012 από τα μέλη της Εφορευτικής Επιτροπής Εμμανουέλα Ποντίδα-Γερολύμπου, Μιλτιάδη Παπαδημητρίου και Ελπίδα Χριστοδούλου, οι οποίοι έκαναν μαϊμού εκλογές στο Τρίαθλο με συλλόγους καράτε και αντιπροσώπους κυρίως μαϊμούδες και μέλη των οικογενειών τους (μαζί με τον Κέιβαν Γκάζι) εξαπατώντας και τον δικαστικό αντιπρόσωπο και την ΓΓΑ και όλο το Τρίαθλο και όλο τον αθλητικό κόσμο με σκοπό να βγάλουν τον Γιώργο Γερόλυμπο πρόεδρο του Τριάθλου, ώστε να εκμεταλλεύεται το άθλημα μαζί με τη γυναίκα του, και να το εκπροσωπεί στην Ολυμπιακή Επιτροπή!


 Ε Ν Η Μ Ε Ρ Ω Σ Η  30/6/2018 .

 

Η Πρώτη Δίκη της Μήνυσης Μπουλούμπαση, Γερόλυμπου, Ποντίδας, Βόβλα και Χονδροματίδη κατά Κοσμίδη, Γ. Πανουσόπουλου, Τ. Πανουσόπουλου, Αθανασόπουλου, Περσίδη και Δρακόπουλου!

Ήταν την Τετάρτη 27/6/2018 στα Δικαστήρια της τέως Σχολής Ευελπίδων. Παρόντες αρκετοί και όλοι με αιτήματα αναβολής. Όπως εξήγησα και πιο πάνω η παρούσα υπόθεση αποτελεί την "αντίθετη" εκείνης από μηνυτήρια αναφορά του Γιώργου Κοσμίδη κατά των εδώ μηνυτών και βάσει νομολογίας θα εκδικαστεί μετά την αμετάκλητη λήξη της πρώτης. Συνεπώς κάθε αναβολή για άλλους λόγους είναι μάταιη, διότι η αναβολή προβλέπεται μέχρι να τελεσιδικήσει αμετάκλητα η πρώτη.

Παρ' όλα αυτά τα γεγονότα έχουν την δική τους ερμηνεία:

1 - Από τους μηνυτές παρόντες ήταν οι Μπουλούμπασης, Γερόλυμπος, Χονδροματίδης με μάρτυρα τον Κανέλλη.

Απόντες οι Ποντίδα, Βόβλας και ο έτερος μάρτυρας Σκοπελίτης.

 Τώρα, αν ο Γερόλυμπος πάει τον Χονδροματίδη μάρτυρα σε δίκη της γυναίκας του, φανταστείτε σε τι απομόνωση και απόγνωση βρίσκεται!

2 - Από τους μηνυόμενους παρόντες ήταν οι Αθανασόπουλος, Περσίδης, Δρακόπουλος.

Απόντες οι Κοσμίδης, Γιάννης Πανουσόπουλος και Τάσος Πανουσόπουλος.

3 - Παρ' όλο που για τον πολυαναφερόμενο λόγο η δίκη θα έπαιρνε αναβολή έτσι και αλλιώς, όλοι οι δικηγόροι για να "εξυπηρετήσουν" τους πελάτες τους ήρθαν "οργανωμένοι" με αιτήματα αναβολής:

Λεζάντα: Μην αυνανίζεσαι δημοσίως!

Μας βλέπουν και παιδιά!

Και στις δύο δίκες εσύ ζήτησες αναβολές!

Οικογενειακή η ουρολοίμωξη?

Πρώτη εμφανίστηκε μια αντιπρόσωπος του γραφείου "Μιχάλης Δημητρακόπουλος, Δικηγορική εταιρεία" και δήλωσε οι δύο πελάτες τους Ποντίδα και Βόβλας ήταν απόντες, ενώ ο κύριος Δημητρακόπουλος δίκαζε ταυτόχρονα στο Κακουργιοδικείο, αδυνατούσε να παραστεί και ζητούσε αναβολή στο πρόσωπό του. Ο Εισαγγελέας πρότεινε την απόρριψη του αιτήματος και το Δικαστήριο τη δέχθηκε (είχε δει όμως πρώτα και τον επόμενο λόγο αναβολής, που ήταν βάσιμος!) με το αιτιολογικό "οι απόντες να είχαν δώσει εξουσιοδότηση στον δικηγόρο τους και ο δικηγόρος να μην αναλάμβανε την υπόθεση αν δεν μπορούσε!" (λίγο ακραία αυτά!).

Δεύτερος εμφανίστηκε ένας δικηγόρος για τον Κοσμίδη χωρίς εξουσιοδότηση, που δήλωσε ότι ο πελάτης του βρισκόταν σε εν εξελίξει διεθνές σεμινάριο καράτε στο Πήλιο και δεν μπορούσε να παρευρεθεί στη δίκη, απόδειξη και η αφισέτα του σεμιναρίου, που του είχε στείλει με φαξ ο Κοσμίδης και κατέθεσε στο δικαστήριο, και γι' αυτό ζητούσε αναβολή! Τελικά, ο Κοσμίδης έχει απεριόριστη φαντασία! Πώς και δεν προσκάλεσε και τους δικαστές στο ... σεμινάριο να τον δικάσουν εκεί και να πάρουν και ... μαύρη ζώνη! Το αίτημα απορρίφθηκε και από τον Εισαγγελέα και από το Δικαστήριο.

Το τρίτο σημείο, που κόλλησε η συζήτηση ήταν η απουσία του Γιάννη Πανουσόπουλου. Ενώ όλοι οι διάδικοι είχαν κληθεί νόμιμα με ονομαστικές κλήσεις στις πραγματικές διευθύνσεις τους, για τον Γιάννη Πανουσόπουλο το Δικαστήριο είδε ότι είχε δοθεί κλήση στη διεύθυνση "Γαλατσίου τάδε, Αθήνα" ενώ η μήνυση έγραφε για διεύθυνσή του την "Γαλατσίου τάδε, Γαλάτσι" και άρα η κλήση δεν ήταν νόμιμη.

Και όμως εδώ έκανε λάθος το Δικαστήριο, διότι η Γαλατσίου ανήκει μεν κατά ένα μέρος στο Δήμο Αθηναίων και κατά άλλο μέρος στο Δήμο Γαλατσίου και συνηθίζεται να αριθμίζονται οι δρόμοι που ανήκουν σε περισσότερους του ενός δήμους από το 1 (νέα αρχή) για κάθε δήμο, αλλά εδώ δεν ίσχυε αυτό! Η Γαλατσίου έχει μια και μόνη ενιαία αρίθμηση, όπως λένε και οι έντυποι χάρτες των δρόμων της Αθήνας, και στο Δήμο Αθηναίων περιλαμβάνονται οι αριθμοί της 1-65 και 2-74 ενώ στο Δήμο Γαλατσίου περιλαμβάνονται οι αριθμοί 67-τέλος και 76-τέλος! Εδώ, λοιπόν, έκαναν λάθος και ο Εισαγγελέας και οι Δικαστές, διότι η κλήση ήταν νομιμότατη και οι δύο Πανουσόπουλοι απουσίαζαν παράνομα! Αυτός ήταν και ο μοναδικός τυχαίος και λανθασμένος λόγος για τον οποίο αναβλήθηκε η δίκη.

 

Σχόλια για "έξυπνους":

1 - Τον Κοσμίδη δεν τον παίρνει να παριστάνει τον μεγάλο Μάστερ στους Δικαστές! Μόνο στο Κυόκουσιν!

2 - Η Ποντίδα-Γερολύμπου δεν εμφανίζεται στα Δικαστήρια, πρώτον διότι είναι μπανάλ γι' αυτήν (!) και δεύτερον διότι τρέμει και το φιλοκάρδι της, μετά μάλιστα από διαβεβαίωση του συζύγου της ότι της βρήκε και πληρώνει το ... "διαμάντι" της δικηγορίας για την υπεράσπισή της! (Τρίχες πληρώνει! Οι αθλητές και οι σύλλογοι της ΕΛΟΚ το πληρώνουν το "διαμάντι"!)

3 - Η Ποντίδα, ο Βόβλας και οι δύο Πανουσόπουλοι δεν ήρθαν στο δικαστήριο μετά από την απόλυτη διαβεβαίωση του Γερόλυμπου ότι το "διαμάντι" της δικηγορίας Μιχάλης Δημητρακόπουλος ξέρει όλα τα κόλπα για να αναβάλει τις δίκες! Τέτοια "συνεργασία" πλέον!

Ας θυμηθούμε εδώ ότι το "διαμάντι" της δικηγορίας "αθώωσε" τους Κεντέρη και Θάνου από την κατηγορία της χρήσης αναβολικών μετά από ... οκτώ αναβολές!!!

4 - Βόβλα και Πανουσόπουλοι, μην σας πει ο Γερόλυμπος "εγώ καθάρισα", όπως λέει συνήθως και τα χάυετε με ανοιχτό το στόμα! Από τύχη τη γλυτώσατε, διότι θα δικαζόσασταν ερήμην και θα τρώγατε την καμπάνα μη ξέροντας από πού σας ήρθε! Γι' αυτό την επόμενη φορά σας συνιστώ να έρθετε. (Και είμαι βέβαιος ότι θα έρθετε, διότι θα σας καταγγείλω εγώ ότι δεν έρχεστε εσκεμμένα!) Άλλωστε οι Πανουσόπουλοι είναι δικαστικά αντίδικοι με τον Γερόλυμπο και αυτό δεν θα το αφήσουμε όλοι οι άλλοι να σβήσει όπως αυτοί θέλουν!

5 - Το ίδιο ισχύει και για τον Δημητρακόπουλο: από τύχη και από τυχαίο και λανθασμένο παράγοντα, που δεν υπολόγιζε, η δίκη αναβλήθηκε και όχι από τη δική του μαεστρία! Μην το πάρει και πάνω του! Την επόμενη φορά θα καταγγελθεί η συστηματική χρονική παρέλκιση της εκδίκασης κάθε υπόθεσης!

 

Και πάμε για την Δίκη της Παρασκευής 29/6/2018 του τριάθλου.

 

 Η Δεύτερη Δίκη για παράβαση καθήκοντος στις εκλογές του Τριάθλου το 2012!

 (Ως εφορευτική επιτροπή είχαν δεχθεί μαϊμού συλλόγους του καράτε να ψηφίσουν στις εκλογές του τριάθλου!)

 

1 - Κατηγορούμενοι οι Εμμανουέλα Ποντίδα-Γερολύμπου, Μίλτος Παπαδημητρίου (υπάλληλος της ΕΛΟΚ) και Ελπίδα Χριστοδούλου, κολλητή του Κέιβαν Γκάζι και εμπλεκόμενη και στο μαϊμού πρακτορείο ταξιδίων, που έπαιρνε τα ταξίδια των αποστολών της ΕΛΟΚ, Elpida Startours! ( Μα τι ... αστέρι-τουρσί!)

2 - Η κατηγορία είναι ότι οι ανωτέρω τρεις αποτελούντες την εφορευτική επιτροπή στις εκλογές του Τριάθλου της 10/9/2012 δέχτηκαν εν γνώσει τους συλλόγους του καράτε ως μαϊμού συλλόγους του τριάθλου και αντίστοιχους αντιπροσώπους για να ψηφίσουν και υπέβαλαν τα αποτελέσματα σε δημόσια αρχή (το αρμόδιο τμήμα του Πρωτοδικείου). Αυτό το αδίκημα θεωρείται σοβαρό και είχε αποκαλυφθεί από το www.karate.gr στο από 4-1-2016 δημοσίευμά του (με κλικ εδώ)!

Και θυμίζουμε εδώ τον Πίνακα Ψηφισάντων σε εκείνες τις μαϊμουδο-εκλογές των "Γερόλυμπου και Συμμορίας":

καθώς και την Διοίκηση που βγήκε από αυτές (το "Κ" σημαίνει "από το καράτε"):

Για το ΔΣ Για την ΕΕ
Τακτικοί Αναπληρωματικοί Τακτικοί Αναπληρωματικοί
Γερόλυμπος (Κ) Χριστοδούλου Θεοφ. (Κ) Χριστοδούλου Οδυσσέας (Κ) Γκάζι Παύλος Ντάριο (Κ)
Γκάζι Κέιβαν (Κ) Γκούμας Αλέξανδρος (?) Καβακοπούλου Μαρία (Κ)  
Γαρεφαλάκης Εμ. (Κ) Κόλια Ιωάννα (?) Παπαδημητρίου Βάιος (Κ)  
Βαξεβάνης Χρήστος (?) Παπαδημητρίου Ελ. (Κ)    
Ξανθόπουλος Ιωσ. (Κ-Γκάζι) Γκάζι Αθηνά-Σοράγια (Κ)    
Προβατάς Ανδρέας (Κ-Γκάζι)      
Κασάπη Μαρούλα (Κ)      
Λιακόπουλος Μάρ. (Κ)      
Λιοντή Ιουλία (Κ-Γκάζι)      
Μπαλωμένος Γιώρ. (Κ-Γκάζι)

  (αντιπρόσωπος μαϊμού συλλόγου εν αγνοία του συλλόγου = μαϊμού στο τετράγωνο!)

Πετρίδης Ιωάννης (?)      

3 - Αυτή ήταν η δεύτερη προσπάθεια εκδίκασης της υπόθεσης με την πρώτη να έχει πάρει αναβολή λόγω κωλύματος στο πρόσωπο του ... "διαμαντιού"!

4 - Παρόντες από τους κατηγορούμενους ο Παπαδημητρίου, ο Γερόλυμπος, μέλη του καράτε και ίσως ένας μάρτυρας από το τρίαθλο! Αφού, όμως, η δίκη αφορά το τρίαθλο, όποιος και να πάει από το καράτε αυτόματα αποδεικνύεται όλο το κατηγορητήριο χειραγώγησης του τριάθλου από το καράτε!

5 - Απούσες οι Εμμανουέλα Ποντίδα-Γερολύμπου και η Ελπίδα Xριστοδούλου!

6 - Με το που ανακοινώθηκε το όνομα της Ποντίδα για να καταλάβει θέση στο εδώλιο των κατηγορουμένων εμφανίστηκε κάποια ασκουμένη από το γραφείο Δημητρακόπουλου και δήλωσε σοβαρότατη ασθένεια για την Ποντίδα με βεβαίωση "ουρολοίμωξης και τέσσερεις μέρες στο κρεββάτι" με υπογραφή  καθηγητή γιατρού του Λαϊκού Νοσοκαμείου, ενώ ταυτόχρονα κατέθεσε και βεβαιώσεις από τα δικαστήρια του Πειραιά ότι το ... "διαμάντι" δικάζει την ίδια μέρα στον Πειραιά και δεν μπορεί να παρευρίσκεται.

7 - Η Εισαγγελέας έφερε μια ψιλοαντίρρηση ότι η υπόθεση είναι παλιά και είναι η δεύτερη αναβολή, ενώ πλησιάζει η παραγραφή της, αλλά τελικά η εκδίκαση αναβλήθηκε!

8 - Τέλος, οι συνεχείς και αμφιβόλου αιτίας αναβολές "βρωμάνε" στημένη μηχανή! Θα έλεγα "αποδεικνύουν"!

 

Σχόλια για "έξυπνους":

1 - Ποιός μένει τέσσερεις μέρες στο κρεββάτι για ... ουρολοίμωξη? Παίρνεις αντιβίωση και πας στη δουλειά σου!

2 - Ποιό μεγάλο δικηγορικό γραφείο αναλαμβάνει με ένα μόνο δικηγόρο τις υποθέσεις των πελατών του? Κανένα, διότι αν δεν μπορέσει ο ένας, θα πρέπει να υπάρχει και δεύτερος γνώστης της υπόθεσης. Γι' αυτό άλλωστε λέγεται και είναι "μεγάλο"!

Αυτός ο Μιχάλης Δημητρακόπουλος μας δουλεύει όλους ψιλό γαζί νομίζω!

Στο επιστολόχαρτο της (πρώτης ανωτέρω) μήνυσης του καράτε εναντίον μας περιλαμβάνεται η φίρμα του γραφείου του, όπου φαίνονται 15 συνεργάτες δικηγόροι:

Στη σελίδα 36 της μήνυσης αναγράφονται οι πληρεξούσιοι δικηγόροι των μηνυτών, Δημητρακόπουλος και Γκανιάτσος:

Στο τέλος της μήνυσης υπογράφει ο ένας από τους δύο πληρεξούσιους, ο Γκανιάτσος, αλλά ...

Αλλά στο δικαστήριο εμφανίστηκε η αντιπρόσωπος του γραφείου και ζήτησε αναβολή στο πρόσωπο του Δημητρακόπουλου! Γιατί δεν ήρθε ο Γκανιάτσος? Η απάντηση είναι: Διότι το "γραφείο Δημητρακόπουλου" δουλεύει ψιλό γαζί τα Δικαστήρια, ροκανίζοντας επίτηδες το χρόνο και πλησιάζοντας την παραγραφή κάθε αδικήματος!

 

Ένα μεγάλο δικηγορικό γραφείο, λοιπόν, εφαρμόζει τη στρατηγική "όποτε θέλει να δικάζει και όποτε θέλει να μη δικάζει"!

 

Τι σημαίνει αυτό? Σημαίνει ότι όταν συμφέρει τον πελάτη να δικαστεί τότε πρέπει να είναι πάντα διαθέσιμος και γνώστης της υπόθεσης δικηγόρος του γραφείου για να παραστεί στο δικαστήριο. Και όταν συμφέρει τον πελάτη να μη δικαστεί, τότε πρέπει να μπορεί ο δικηγόρος του γραφείου να δηλώνει ότι ... είναι απαραίτητο να δικάσει σε άλλο μακρινό ή υψηλότερο δικαστήριο ή ότι ... γέννησε η γάτα του και ταΐζει τα νεογέννητα!

Συνεπώς, σε όλες τις υποθέσεις του "Γραφείου", όπως κι εδώ, εμφανίζεται δικηγόρος ο Δημητρακόπουλος και, αν θέλει να δικάσει, δικάζει ο ίδιος ή στέλνει άλλον, ενώ αν θέλει να πάρει αναβολή  παίρνει εύκολα, αφού έχει πολλές υποθέσεις και πάντα κάποιες συμπίπτουν σε ημερομηνίες! Δεν θέλω να σκεφθώ ότι παίρνει μαϊμούδες βεβαιώσεις ότι "δήθεν δικάζει αλλού", αλλά το μυαλό του ανθρώπου λειτουργεί και παρά τη θέληση του ανθρώπου!

 

Αυτή είναι και η στρατηγική των "Μιχάλη Δημητρακόπουλου και Συνεργατών" με αρχηγό το τηλεοπτικό αστέρι αριστερά και έδρα το κτίριο δεξιά! Και το να παίρνουν αναβολές κατά βούληση είναι τις περισσότερες φορές εφικτό, διότι ένα μεγάλο γραφείο (να είναι καλά τα παιδιά!) έχει πολλές υποθέσεις τις οποίες δικάζει όταν θέλει ή αφήνει να λιμνάζουν στα δικαστήρια με αναβολές, ώστε να ροκανίζει το χρόνο και να τις οδηγεί στην παραγραφή!

 

Και αυτά διότι:

1) Στην πρώτη δίκη του καράτε (27/6/2018) ο Δημητρακόπουλος με 14 συνεργάτες στη δικηγορική του εταιρεία "δίκαζε στο Κακουργιοδικείο" και η δίκη αναβλήθηκε και για αυτό το λόγο!

Δεν είχε συνεργάτη να στείλει στη δική μας δίκη? Οι άλλοι 14 δικηγόροι του γραφείου του είναι άχρηστοι? Η απάντηση είναι ότι είχε πολλούς, αλλά "έπραξε ψευδώς" δια μέσου της αλήθειας!

2) Στην πρώτη δίκη του τριάθλου (19/12/2017) ο Δημητρακόπουλος με 14 συνεργάτες στη δικηγορική του εταιρεία "δίκαζε κάπου αλλού" και η δίκη αναβλήθηκε!

Δεν είχε συνεργάτη να στείλει στη δίκη του τριάθλου? Οι άλλοι 14 δικηγόροι του γραφείου του είναι άχρηστοι? Η απάντηση είναι ότι είχε πολλούς, αλλά "έπραξε ψευδώς" πάλι δια μέσου της αλήθειας!

3) Στη δεύτερη δίκη του τριάθλου (29/6/2018) ο Δημητρακόπουλος με 14 συνεργάτες στη δικηγορική του εταιρεία "δίκαζε κάπου αλλλού" και η δίκη αναβλήθηκε!

Δεν είχε συνεργάτη να στείλει στη δίκη του τριάθλου? Οι άλλοι 14 δικηγόροι του γραφείου του είναι άχρηστοι? Η απάντηση είναι ότι είχε πολλούς, αλλά "έπραξε ψευδώς" πάλι δια μέσου της αλήθειας! Έστειλε, λοιπόν, μια μικρή κοπελίτσα, ασκουμένη στο γραφείο του, να βγάλει το φίδι από την τρύπα και δεν τόλμησε να στείλει ούτε έναν από τους 14 συνεργάτες δικηγόρους του γραφείου, διότι θα του έλεγε το Δικαστήριο "Και γιατί δεν τον αντικαθιστάτε εσείς μια και είσαστε συνεργάτης και δεν μπορεί να παρασταθεί ο ίδιος και ταυτόχρονα το γραφείο σας γνώριζε τις δικάσιμες τουλάχιστον 1-2 μήνες νωρίτερα?"!

4) Τελικό συμπέρασμα: Η Δίκη αυτή έπρεπε να γίνει με ερήμην τους απόντες! Είναι απαράδεκτοι οι δικαστές να αφήνουν τις υποθέσεις να φθάνουν στην παραγραφή των αδικημάτων με αποτέλεσμα την αλλοίωση της Δικαιοσύνης με μεθοδευμένες τακτικές των δικηγόρων και αυτό θα δηλώνεται πλέον εγγράφως και επί τόπου στο Δικαστήριο και στην Εισαγγελία του Αρείου Πάγου από τις αντίπαλες πλευρές των Γερόλυμπου-Δημητρακόπουλου και για την κάθε υπόθεση και ιδιαίτερα για τον Δημητρακόπουλο!

Και μάλλον θα πρέπει να μπουν στο μικροσκόπιο της Εισαγγελίας οι λόγοι αναβολών, που ζητάει το ... "Διαμάντι" της δικηγορίας σε όλες του τις δίκες!


Τέλμα στο Καράτε της ΕΛΟΚ!

"Ομαδάρα" στους Μεσογειακούς Καράτε!

Σήμερα έχουμε 22-6-2018 και η ΕΛΟΚ έχει να δημοσιεύσει στην ιστοσελίδα της νέα του αθλήματος από την 4-6-2018, οπότε είχε δημοσιεύσει την επόμενη πτωχή ανακοίνωση:

Σήμερα έχουμε 22-6-2018 και η φοβερή αντιπολίτευση ΚΙΜΕ της διοίκησης της ΕΛΟΚ, η οποία ονειρεύεται να διοικήσει την ΕΛΟΚ δεν έχει τίποτα να μας ανακοινώσει εκτός από την επόμενη επίσης πτωχή ανακοίνωση της 1-6-2018 τίποτα άλλο:

Αποτελούν τα ανωτέρω δραστηριότητες μιας ομοσπονδίας με 32 χρόνια ζωής και δραστηριοτήτων? Με 250 συλλόγους, όπως έλεγε πάντα ο Γερόλυμπος και 25.000 αθλητές?

Σήμερα έχουμε 22-6-2018 και το περίφημο Karate News, που κάποτε έγραφε και κανένα ενδιαφερον θέμα, είναι κολλημένο στο γλείψιμο των μετρημένων στα δάχτυλα του ενός χεριού τεσσάρων αθλητών, που πάνε στους Μεσογειακούς Αγώνες! Πού την βλέπει την "Ομαδάρα"?

 

Όταν μάλιστα η Ελληνική Ολυμπιακή Επιτροπή κομπάζει ότι στέλνει μια από τις μεγαλύτερες ομάδες σε αυτούς τους Μεσογειακούς αποτελούμενη από 299 αθλητές και αθλήτριες (πού τα βρήκε τα λεφτά?)! Και όλα αυτά στην επίσημη ανακοίνωση του "νάρκισσου" προέδρου της ΕΟΕ, ο οποίος μπροστά στο να ποζάρει στο διαδίκτυο ξεχνάει να δημοσιεύει για τους υποτιθέμενους φιλάθλους (αν υπάρχουν τέτοιοι) τα αθλήματα που στέλνουν ομάδες στους Μεσογειακούς και τους αθλητές τους:

Αλλά τι να κάνει και αυτός ο φουκαράς! Το μυαλό του ήταν πάντα στην καρέκλα και όχι στον αθλητισμό, όπως ήδη έχω πολλάκις δημοσιεύσει!

 

Σήμερα έχουμε 22-6-2018 και ο Πρόεδρος της Παγκόσμιας του καράτε Αντόνιο Εσπίνος έχει ήδη ζητήσει από την Επιτροπή Μεσογειακών Αγώνων, ως κατωτέρω, να μην εκδώσει κάρτα διαπίστευσης στον εκπρόσωπο της ΕΛΟΚ στην Ελληνική Ολυμπιακή Επιτροπή Γιώργο Γερόλυμπο, διότι έχει κηρυχθεί από την ολομέλεια της Παγκόσμιας του Καράτε ανεπιθύμητο πρόσωπο σε κάθε εκδήλωση του παγκόσμιου καράτε! (Βλέπε φωτό - με κλικ μεγαλώνουν!)

 

Παρ' όλα αυτά, τα μέλη της Επιτροπής Φιλάθλου Πνεύματος της ΕΟΕ βόσκουν σε άλλα λιβάδια! Ακόμα και η κατωτέρω πτωχή ενημέρωση μεταξύ των μελών της ΕΟΕ δεν έχει καμιά αξία να δημοσιευτεί για το φίλαθλο κοινό, ενώ ο Γερόλυμπος είναι προκλητικά ακόμα μέλος της:


 Το ΚΙΜΕ ακόμα στην απέξω!

Έχουν περάσει σχεδόν δύο χρόνια (22 μήνες!) από τις εκλογές της 11-9-2016 και το ξεφτίλα-ΚΙΜΕ, που παζάρευε ... πέντε θέσεις στο ΔΣ της ΕΛΟΚ, χορεύει ... κλακέτες έξω από την ΕΛΟΚ! Ας είναι καλά τα ... οράματα των δύο προικισμένων αρχηγών του Γιώργου Μπίκα και Σπύρου Δρακόπουλου καθώς και οι ... σέλφι του Κώστα Παπαδόπουλου έξω από το κτίριο της ΕΟΕ!!!

Το όραμα του Κώστα Παπαδόπουλου!


 Και για να τελειώνουμε, το χάος επεκτείνεται

 με σεμινάρια καράτε από ανεξάρτητους, αλλά ... Γερολυμπίζοντες!

Σε αυτά και σε όλα τα παρόμοια άλλα, η Πανελλήνια Ομοσπονδία Παραδοσιακού Καράτε δίνει την αυτονόητη απάντηση:

1 - Το Καράτε είναι άθλημα, η λειτουργία του οποίου ρυθμίζεται βάσει του αθλητικού νόμου, και άρα καλύπτεται από αθλητικές ομοσπονδίες και όχι από μενονωμένους προπονητές ή οργανώσεις ή εταιρείες ή ό,τι άλλο!

2 - Το Μοντέρνο ή Αγωνιστικό Καράτε καλύπτεται από την Ελληνική Ομοσπονδία Καράτε, ΕΛΟΚ, και μόνον αυτή!

3 - Το Παραδοσιακό Καράτε καλύπτεται από την Πανελλήνια Ομοσπονδία Παραδοσιακού Καράτε, ΠΟΠΚ, και μόνον αυτή!

4 - Το καράτε της ΕΛΟΚ ΔΕΝ έχει Νταν, διότι δεν είναι παραδοσιακό και επομένως η ΕΛΟΚ ΔΕΝ μπορεί να δίνει Νταν!

5 - Η ΠΟΠΚ δίνει αποκλειστικά και μόνον Νταν Παραδοσιακού Καράτε διαφυλάττοντας την αξιοπιστία τους.

6 - Όταν κάποιος ισχυρίζεται ότι κάνει παραδοσιακό καράτε αυτόματα εξυποννοείται ότι μπορεί να δίνει και αναγνωρισμένα από την ΠΟΠΚ Νταν παραδοσιακού καράτε, ειδάλλως δεν κάνει παραδοσιακό καράτε, λέει ψέματα και κοροϊδεύει τους αθλητές!

7 - Κάθε ένας που παρουσιάζεται ψευδώς ως προπονητής παραδοσιακού καράτε χωρίς να είναι μέλος της ΠΟΠΚ, απλούστατα ΔΕΝ κάνει παραδοσιακό καράτε και δεν μπορεί να δίνει Νταν παραδοσιακού καράτε!

8 - Ομοσπονδίες του εξωτερικού, που κάνουν σεμινάρια στην Ελλάδα και δίνουν Νταν στην Ελλάδα, θα πρέπει πρώτα να έρθουν σε συννενόηση με την ΠΟΠΚ, ώστε να πιστοποιηθεί η αξιοπιστία τους από αυτήν!

9 - Μέσα στην Ελλάδα τα Νταν παραδοσιακού καράτε δίνονται ή πιστοποιούνται μόνον από την ΠΟΠΚ και από κανέναν άλλο φορέα του εσωτερικού ή/και του εξωτερικού!

10 - Συνεπώς: Όποιος έχει επιλέξει να ανήκει στην ΕΛΟΚ è αυτομάτως ΔΕΝ κάνει παραδοσιακό καράτε και σας δουλεύει ψιλό γαζί!!!


 Και μην ξεχνάτε:

Η Ιστορία του Καράτε στην Ελλάδα από τον κορυφαίο ειδικό στο Καράτε!

(με κλικ στις εικόνες κατεβάστε τα pdf στον υπολογιστή σας)

Ίδρυση και Πορεία της ΕΟΕΚ. (1977 – 1994)

ΕΟΕΚ/WKF-ΠΟΠΚ/ITKF

(1995-2004)

Δίκες με την ΕΛΟΚ. Επικράτηση στην ΠΟΠΚ. (2004-2012)

Οι Δίκες με τον Γερόλυμπο.

(2004 – 2013)

Η Πορεία του Γερόλυμπου στο Καράτε. (2004 – 2015)

Τραγικές Εξελίξεις στην ΕΛΟΚ.

(2013 – 2016)

ΕΛΟΚ: Εγκληματική Οργάνωση με Δομή και Ιεραρχία! ΓΓΑ: Ανίκανη και Άχρηστη! (2014-2016)

ΕΛΟΚ/ΓΓΑ: Απόλυτα Παράνομη η Σχολή Προπονητών 2014–15

Απόλυτα Παράνομες οι Εκλογές ΕΛΟΚ 2012 και 2016. (2014–2018)

 

 

Η Συνέχεια

Ετοιμάζεται

 


  Αρχική        Επικαιρότητα       Π.Ο.Π.Κ.