karate.gr: 11 - Οι Μεγάλες Δίκες του Καράτε

Πρώτη δημοσίευση 5/6/2013.

 

 Αρχική     Επικαιρότητα     Οι Δίκες του Καράτε  

Καταχωρήσεις στο karate.gr

Διοργανώσεις

Στηρίξτε το karate.gr με 20 €/έτος!

"Η Δημοσίευση είναι η Ψυχή της Δικαιοσύνης"

Κάθε Δίκη γίνεται ΕΝΩΠΙΟΝ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΛΑΟΥ και κάθε Απόφαση εκτελείται ΕΝ ΟΝΟΜΑΤΙ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΛΑΟΥ!

Ο Δικαστής πρέπει να δικάζει σχολαστικά δίκαια, σχολαστικά αμερόληπτα και σχολαστικά με βάση τους νόμους! Αν δεν μπορεί να το κάνει αυτό, τότε να αλλάζει επάγγελμα, διότι ο Έλληνας Πολίτης δεν χρωστάει τίποτα να χάνει χρόνια από τη ζωή του με τυχάρπαστες άδικες αποφάσεις!!!

Το www.karate.gr , σαν συνέχεια του επί 17 χρόνια εκδιδόμενου αθλητικού μηνιαίου περιοδικού "ΔΥΝΑΜΙΚΟ ΤΖΟΥΝΤΟ-ΚΑΡΑΤΕ" (1977 - 1994), είναι ένας "προσωπικός δημοσιογραφικός ιστότοπος" για τον ειδικό χώρο του καράτε, αλλά όχι και Μέσο Μαζικής Επικοινωνίας κατά την έννοια του νόμου 3310/2005, και όσα πρόσωπα κρίνονται εδώ είναι αποδεδειγμένα δημόσια πρόσωπα και κρίνονται για πράξεις και παραλήψεις τους στους τομείς των δημόσιων αρμοδιοτήτων τους.

 

Copyright © 1945-2045, Θύμιος Περσίδης, Κυνηγός της Απάτης από Χόμπι, Αναλυτής Δικαστικών Αποφάσεων! Μάστερ του Καράτε, Καρδινάλιος στο Βατικανό, Καλόγηρος Σαολίν, Επαγγελματίας Κατηγορούμενος και "Αθωούμενος", Γκουρού του Παγκόσμιου Καράτε, Φυσιογνωμιστής κατά συρροή Ψευταράδων, και ό,τι άλλο δηλώσω σε αυτή τη χώρα!

 

 

 5-6-13 στα Δικαστήρια της Ευελπίδων (και με την αθώωση βέβαιη!)

Η δίκη μου με τον Γιώργο Γερόλυμπο δυστυχώς ανεβλήθη αορίστως λόγω ωραρίου, διότι πριν από αυτήν υπήρχαν μεγάλες υποθέσεις. Στον Γερόλυμπο συμπαραστάθηκαν, ως "κολλητοί fan του", ο Πέρσης Κέιβαν Γκάζι (διεθνής προπονητής καράτε, τρίαθλου και άλλων! μεγάλο ταλέντο!), ο "πρόπερσης" Σπύρος Δρακόπουλος (εκπρόσωπος του συλλόγου καράτε των Σχολών Δούκα στην ΕΛΟΚ, ο οποίος είχε προσφερθεί να καταθέσει υπέρ εμού σε προηγούμενη δίκη και νόμιζε ότι το έχαψα, και ο οποίος πριν τις εκλογές του 2012 της ΕΛΟΚ είχε καταγγείλει για αστείους λόγους τους Μπίκα και Σανιώτη στην ΕΛΟΚ, ώστε να αποκλεισθούν από υποψήφιοι στις εκλογές, ενώ συμπτωματικά ο γιός του βρέθηκε στην εθνική ομάδα), και, κρατηθείτε, ο τέως πρόεδρος και τέως τεχνικός υπεύθυνος της ΠΟΠΚ κύριος Παναγιώτης Δρακόπουλος, "κολλητός fan" και αυτός πλέον του Γιώργου Γερόλυμπου, δηλ. του ανθρώπου που από το 1995 κυνηγάει να εξοντώσει την ΠΟΠΚ! Τα συμπεράσματα για το "Yerolimpos Fan Club" δικά σας!!!

Προς τους Έλληνες Βουλευτές και τα Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης:

Οι μηνύσεις του νεοδημοκράτη Γιώργου Γερόλυμπου εναντίον μου κατά παραγγελία
του τέως υφυπουργού αθλητισμού Γιώργου Ορφανού!

Την Τετάρτη 5-6-2013 δικάζεται (με αρ. 25) κατ' έφεση στο Η' Τριμελές Πρωτοδικείο (Ευελπίδων) η 2η μήνυση του Γερόλυμπου εναντίον μου. Είστε όλοι ... καλεσμένοι!

Το αντικείμενο της δίκης είναι ένα "υποτιθέμενο άρθρο μου" στο διαδίκτυο, άρθρο που δεν αποδεικνύεται ότι το έγραψα εγώ, της 24/8/07 με τίτλο:
Ο "Πρωθυπουργός", η "Τζιοκόντα", ο "Κατάδικος" και η "πολιτική της λαμογιάς"

ή "Το Σύνδρομο του Γερόλυμπου"!
Η πρωτόδικη απόφαση ήδη έχει αναλυθεί ως κάτωθι:

23/3/12 - Η εκδίκαση της μήνυσης στο Β' Μονομελές Πρωτοδικείο Αθηνών.

23/3/12 - Τα Σχετικά Έγγραφα που υποβλήθηκαν στο δικαστήριο.

30/9/12 - Η από 23-3-12 Απόφαση 34757/12 του Β' Μονομελούς Πρωτοδικείου Αθηνών, Ανάλυση και Σχολιασμός αυτής. (Καταχωρήθηκε στο ειδικό βιβλίο την 5-7-12 και την παρέλαβα 3-9-12)


Για όλα τα μέχρι σήμερα πολιτικά άρθρα μου κατά της διαφθοράς, της διαπλοκής και της λαμογιάς, η οικονομική εξέλιξη και κατάσταση της χώρας μας με έχει δικαιώσει κατά χίλια τοις εκατό!

Το περίεργο είναι πως όλοι το βλέπουν αυτό εκτός από τους εισαγγελείς και τους δικαστές παρ' όλο που αυτά επιβεβαιώνονται από τα ρεπορτάζ όλων των εφημερίδων!

Δεν πειράζει! Τώρα που οι μισθοί και οι συντάξεις τους θα πέσουν στο 50%, όπως έγινε και με τη δική μου σύνταξη, τώρα θα καταλάβουν τις αναντίρρητες και ακλόνητες αλήθειες που γράφω στα δικτυακά άρθρα μου εδώ και δέκα οκτώ χρόνια!!!


 Από 23-8-2013, όμως, με δικαιώνουν και τα επόμενα!!!

 Το Θεϊκό "Ξήλωμα" του Γερόλυμπου (!!!)

 από τις θέσεις του ΓΓ των WKF και EKF!!!

 Μέρος Πρώτο και Μέρος Δεύτερο


Το Παραμυθάκι μας:
Η Κοκκινοσκουφίτσα και ο Κακός Λύκος

(Ξήλωμα και από τη Βαλκανική)

 

 

 


karate.gr - για όσους ξέρουν να διαβάζουν!

 Αρχική     Επικαιρότητα     Οι Δίκες του Καράτε