karate.gr: 11 - Οι Μεγάλες Δίκες του Καράτε

Πρώτη δημοσίευση 20/9/2012.

 

 Αρχική     Επικαιρότητα     Οι Δίκες του Καράτε  

Καταχωρήσεις στο karate.gr

Διοργανώσεις

Στηρίξτε το karate.gr με 20 €/έτος!

Σε πρώτη δημοσίευση από 16/12/2021 και αναδρομικά σε παλαιότερα άρθρα του www.karate.gr!

 Πρόλογος του άρθρου από τον Θύμιο Περσίδη .

Οι Αποφάσεις της 16/12/2021 του ΕΔΔΑ στις "Δύο" και της 1/12/2022 στη "Μία" Προσφυγές "PERSIDIS vs GREECE"!

Το www.karate.gr, σαν συνέχεια του από το ΝΟΕ-1977 μέχρι το ΔΕΚ-1994 με εκδότη τον Θύμιο Περσίδη κυκλοφορούντος μηνιαίου αθλητικού περιοδικού "ΔΥΝΑΜΙΚΟ ΤΖΟΥΝΤΟ-ΚΑΡΑΤΕ" αρχικά και απλά "ΔΥΝΑΜΙΚΟ" αργότερα, είναι ένας "δημοσιογραφικός ιστότοπος", που γράφεται από έναν κορυφαίο γνώστη στον ειδικό χώρο του καράτε. Όσα πρόσωπα κρίνονται εδώ είναι αποδεδειγμένα δημόσια πρόσωπα και κρίνονται για πράξεις και παραλήψεις τους στους τομείς των δημόσιων αρμοδιοτήτων τους υπό τα ευρύτερα όρια κριτικής αξιολόγησης, όπως απαιτεί η διαφύλαξη του δημοσίου συμφέροντος για τον αθλητισμό, τον οποίο χρυσοπληρώνει ο Έλληνας φορολογούμενος!!!

Ως επί 17 χρόνια εκδότης του ανωτέρω περιοδικού και από τον Αύγουστο του 2004 ιδιοκτήτης-διαχειριστής του www.karate.gr, αλλά και ως υπέρ των σαράντα ετών διοικητικός αθλητικών ομοσπονδιών καράτε, έχω δικαστεί σε περισσότερες από 80 δίκες (Πρωτοδικείου, Εφετείου, Αρείου Πάγου κτλ.) σε αστικές, ποινικές και διοικητικές υποθέσεις με νίκες ή παραγραφές για τις περισσότερες από αυτές. Για δύο αστικές (με ασφαλιστικά) και μία ποινική (με μία αναίρεση δεκτή!) υποθέσεις, σύνολο 4+4+5=13 δίκες που έχασα, με αντικείμενο κυρίως τη συκοφαντική δυσφήμιση, είχα υποβάλει αντίστοιχα τρεις Προσφυγές (δύο το 2014 και μία το 2015, με κλικ εδώ) στο Ευρωπαϊκό Δικαστήριο Δικαιωμάτων του Ανθρώπου (ΕΔΔΑ) με ΠΑΡΑΠΟΝΑ για λανθασμένη εφαρμογή από τους Δικαστές υπέρμετρου περιορισμού στην ελευθερία της έκφρασης στα κείμενά μου, τα οποία αφορούσαν σε κριτικές αξιολογήσεις πράξεων δημοσίων προσώπων, παρ' όλο που υπέβαλα πάντα και σχετικές αποφάσεις του ΕΔΔΑ! Τις Προσφυγές αυτές τις είχα συντάξει μόνος μου χωρίς τη βοήθεια νομικού! Τέτοιες Προσφυγές υποβάλλονται στο ΕΔΔΑ περί τις 30.000 κάθε χρόνο από όλη την Ευρώπη και απορρίπτεται το 95% αυτών από το γραμματειακό πρωτόκολλο και την αρχική εκτίμηση του παραδεκτού της προσφυγής! Οι δικές μου πέρασαν και οι τρεις τα δύο αυτά στάδια μέσα στο ελάχιστο 5% για να δικαστούν!!!

Πριν όμως δικαστούν, το Νομικό Συμβούλιο του Κράτους (ΝΣΚ), που παρίσταται νομικά στο ΕΔΔΑ για την Ελληνική Κυβέρνηση, μού πρότεινε Συμβιβασμό με Αποζημίωση για παράβαση από τα δικαστήρια του άρθρου 6 περί μη δίκαιης δίκης και του άρθρου 10 περί ελευθερίας της έκφρασης της Ευρωπαϊκής Σύμβασης Δικαιωμάτων του Ανθρώπου (ΕΣΔΑ) αρχικά για τις δύο αστικές και μετέπειτα και για την ποινική! Αποδέχθηκα το Συμβιβασμό με την Αποζημίωση, διότι οι υποθέσεις είχαν αργήσει απαράδεκτα πάρα πολύ (εξίμισι χρόνια!), ενώ ήταν και οικονομικά συμφερότερος από το να εκδικαστούν! Η επιτυχία αυτή με κατέστησε το μόνο γνωστό Έλληνα Πολίτη, που χωρίς να είναι νομικός κατάφερε να δικαιωθεί σε τρεις ιδιόγραφες Προσφυγές του στο ΕΔΔΑ!!! Δεν υπάρχει δε καμιά αμφιβολία ότι η ανωτέρω πρόταση Συμβιβασμού αποτελεί παραδοχή ήττας, αφού το Δημόσιο δεν χαρίζει ούτε δεκάρα στον Πολίτη!

Το κυριότερο, όμως, είναι ότι το www.karate.gr αναγνωρίστηκε από το ΕΔΔΑ ως δημοσιογραφικό site υπό την ευρεία έννοια και μπορεί πλέον ελεύθερα να κρίνει αξιολογικά πράξεις και παραλήψεις δημοσίων προσώπων στους τομείς των δημοσίων καθηκόντων τους με ευρύτερα πλαίσια εκφράσεων από ότι των απλών ιδιωτών!!! Με βάση αυτό το ακλόνητο συμπέρασμα, οι αρμόδιες δημόσιες υπηρεσίες καλά θα κάνουν να μελετούν σε βάθος τις καταγγελίες, που κατά καιρούς υποβάλλω, και να διορθώνουν τις στρεβλώσεις, τις οποίες καταγγέλλω και τις οποίες "ανέχονται έως υποθάλπουν" χωρίς να ιδρώνει το αυτί τους!!!

"Η Δημοσίευση είναι η Ψυχή της Δικαιοσύνης" = "Όλα στο Φως!"

 Το παρόν δημοσίευμα αποτελεί αναπόσπαστο μέρος του οικείου κεφαλαίου αλληλένδετων άρθρων και σχετικών 3000 περίπου σελίδων!  Μόλις στέλνετε στους φίλους σας με SMS: "karate.gr", αμέσως ανοίγουν το karate.gr και διαβάζουν το τελευταίο άρθρο του!!!


Τα Σχετικά Έγγραφα που υποβλήθηκαν στο δικαστήριο.

 

Copyright © 1945-2045, Θύμιος Περσίδης, Κυνηγός της Απάτης από Χόμπι, Αναλυτής Δικαστικών Αποφάσεων! Μάστερ του Καράτε, Καρδινάλιος στο Βατικανό, Καλόγηρος Σαολίν, Επαγγελματίας Κατηγορούμενος και "Αθωούμενος", Γκουρού του Παγκόσμιου Καράτε, Φυσιογνωμιστής κατά συρροή Ψευταράδων, και ό,τι άλλο δηλώσω σε αυτή τη χώρα!

 


 

ΕΝΩΠΙΟΝ ΤΟΥ Β΄ ΜΟΝΟΜΕΛΟΥΣ ΠΡΩΤΟΔΙΚΕΙΟΥ ΑΘΗΝΩΝ

Για την εκδίκαση της έγκλησης της 23-3-2012, αρ. 7

Γερόλυμπου Γεωργίου του Αθανασίου, κατοίκου .............................,

ΚΑΤΑ

Ευθυμίου Περσίδη του Κοσμά, κατοίκου Αθηνών,

 

Δίνεται κατωτέρω ο Πίνακας Σχετικών του Κατηγορουμένου κατά κωδικοποιημένη κατηγορία:

1-7 = Σχετικά που κατατέθηκαν με το Απολογητικό Υπόμνημα.

1-33 = Σχετικά που κατατίθενται κατά την εκδίκαση στον πρώτο βαθμό.

 

Προσοχή: Δεν αποδεικνύεται από πουθενά και με κανένα τρόπο ότι το εκτυπωμένο κείμενο του μηνυτή ήταν ανηρτημένο σε κάποια ιστοσελίδα του κατηγορούμενου.

 

(1) - Ο E. Περσίδης από το 1986 έως το 1994 υπήρξε γ.γ., πρόεδρος και επίτιμος πρόεδρος της ΕΟΕΚ/ΕΛΟΚ.

Από το 1995 έως το 2001 ήταν Γ.Γ. της ΠΟΠΚ, από το 2002 έως το 2004 και από το 2007 έως σήμερα ήταν και είναι πρόεδρος της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Παραδοσιακού Καράτε (ΠΟΠΚ).

1   Η Απόφαση 11131/2012

3

21-9-92

Η με αρ. πρωτ. 33091/21-91992 απόφαση της Γεν. Γραμ. Αθλητισμού. (Σχολή προπονητών της ΕΟΕΚ με διευθυντή τον Ε. Περσίδη)

2

27-5-92

Αρ. πρωτ. 636/27/5/1992 έγγραφο της Ελλ. Ομοσπ. Ερασιτεχνικού Καράτε. (Ο Περσίδης επίτιμος πρόεδρος)

 -6

11-5-00

Η τελεσίδικη Απόφαση 3914/2000 του Εφετείου Αθηνών της νίκης της ΠΟΠΚ κατά της ΕΛΟΚ, όπου καθίσταται σαφές ότι το Παραδοσιακό Καράτε της ΠΟΠΚ είναι διαφορετικό άθλημα από το Γενικό Καράτε της ΕΛΟΚ για όσους δεν εννοούν να το καταλάβουν.

 -7

29-1-03

Η αμετάκλητη πλέον Απόφαση 110/2003 του Αρείου Πάγου της νίκης της ΠΟΠΚ κατά της ΕΛΟΚ, όπου εδραιώνεται για πάντα ότι το Παραδοσιακό Καράτε της ΠΟΠΚ είναι διαφορετικό άθλημα από το Γενικό Καράτε της ΕΛΟΚ για όσους είναι αμετάκλητα ανεγκέφαλοι.

4

29-5-09

Ο Ε. Περσίδης ήταν και είναι από το 1995 έως το 2001 γ.γ. της ΠΟΠΚ και από το 2002 έως το 2004, 2007 έως 2008, και 2009 έως 2012 και 2013 έως σήμερα πρόεδρος της ΠΟΠΚ.

 

ΛΟΓΙΚΑ ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑΤΑ:

Ο Ε. Περσίδης έχει παίξει πρωταγωνιστικό ρόλο στην εξέλιξη του καράτε στην Ελλάδα και αν προστεθεί ότι από το 1977 μέχρι το 1994 εξέδιδε το μοναδικό μηνιαίο αθλητικό περιοδικό "ΔΥΝΑΜΙΚΟ ΤΖΟΥΝΤΟ-ΚΑΡΑΤΕ" για καράτε στη χώρα μας, ενώ από το 1996 μέχρι και σήμερα δημοσιεύει τις εξελίξεις του καράτε στο διαδίκτυο, τότε γίνεται προφανές ότι είναι ο κορυφαίος ειδικός στο καράτε στην Ελλάδα!!!

 

(2) -  Αντίκρουση των αποδεικτικών του αντιδίκου

23

22-11-04

Επιστολή Σπανουδάκη "αποκατάστασης" Γερόλυμπου

24

3-2-05

Το από 3-2-05 άρθρο της εφημ. «Ο ΦΙΛΑΘΛΟΣ» δήθεν "αποκατάστασης" Γερόλυμπου (στο κάτω μέρος της σελίδας).  [Σχετ-12 μηνυτή]

ΛΟΓΙΚΑ ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑΤΑ:

Η επιστολή "δήθεν αποκατάστασης" της τιμής του Γερόλυμπου από τον Σπανουδάκη πήγε από το χέρι του Σπανουδάκη στο χέρι του Γερόλυμπου και συνεπώς δεν ήταν δυνατό να το γνωρίζει κανείς άλλος, άρα ούτε και ο Περσίδης. Εξάλλου ήταν μηδενικής βαρύτητας σε σχέση με την επιστολή του Σπανουδάκη που δημοσιεύθηκε την εποχή του σκανδάλου στις εφημερίδες, διότι προφανώς εκείνη "δημοσιεύτηκε" και διαβάστηκε από δεκάδες χιλιάδες αναγνώστες της ΕΛΕΥΘΕΡΟΤΥΠΙΑΣ! 

Το άρθρο "δήθεν αποκατάστασης" του Γερόλυμπου στον ΦΙΛΑΘΛΟ (μια ... κουτσουλιά 5 Χ 5 εκ.), ήταν μηδενικής βαρύτητας σε σχέση με τις δέκα ολόκληρες σελίδες εφημερίδων στις οποίες δημοσιεύτηκε η απόλυσή του, διότι ... η κουτσουλιά ήταν μεγέθους ίσου με το 1/100 των αρχικών άρθρων και μηδενικής προβολής, εφόσον τυπώθηκε στην τελευταία σελίδα της εφημερίδας έναντι πρωτοσέλιδης προβολής των πρώτων άρθρων του ΦΙΛΑΘΛΟΥ, αλλά και ένα χρόνο μετά το σκάνδαλο!

 

 

(Α) – Προσωπική γνωριμία «αλληλοεξυπηρετήσεων» Γερόλυμπου με τους Φούρα, Έξαρχο, Ορφανό, Κουκοδήμο.

Ο μηνυτής ως κομματικά ευνοούμενος.

5

19-7-97

Άρθρα από ΤΑ ΝΕΑ, την ΕΛΕΥΘΕΡΟΤΥΠΙΑ και την ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΗΧΩ, τα οποία αποδεικνύουν την προσωπική εύνοια του Α. Φούρα (ΠΑΣΟΚ) προς τον Γερόλυμπο (ΝΔ)

24-7-97

Φωτογραφία από το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Στίβου στην Αθήνα το 1997. Ο Γερόλυμπος ήταν αντιπρόσωπος της Ν.Δ. στην υπό τον Ανδρέα Φούρα Οργανωτική Επιτροπή. Τον απέσυρε η ΝΔ, αλλά ... δεν τον άφηνε να φύγει ο Φούρας.

7

20-11-98

ΕΛΕΥΘΕΡΟΤΥΠΙΑ: Ο Γ. Γερόλυμπος ευνοείται σε υπέρογκα αμειβόμενη θέση «κλειδί» στην «Αθήνα 2004», χωρίς συναγωνισμό και χωρίς ανοιχτό διαγωνισμό.

8

29-11-98

Γερόλυμπος - Περσίδης:  Σχετικό άρθρο στην ΕΛΕΥΘΕΡΟΤΥΠΙΑ από 29-11-98

9+10

18-2-04

Πανομοιότυπες ΠΑΡΑΝΟΜΕΣ αρνήσεις των Έξαρχου (ΓΓΑ επί υφυπουργού Φούρα, ΠΑΣΟΚ), και Κουκοδήμου (ΓΓΑ επί υφυπουργπύ Ορφανού ΝΔ) σε αιτήσεις της ΠΟΠΚ για αναγνώριση με προφάσεις που ήδη είχαν εξεταστεί και απορριφθεί στα δικαστήρια. Τους τις έγραψε το ίδιο χέρι!

6Β

11-3-04

Προσωπικός φίλος του  Γ. Ορφανού (ΝΔ) ο Γ. Γερόλυμπος

26Α

11-12-04

Οι έλεγχοι της Γ.Γ.Α. στην ΕΛΟΚ. (Ευνοϊκοί έλεγχοι, όταν διευθυντής Ελεγκτικού Συμβουλίου ήταν ο Θωμάς Μεντεσίδης, παρανόμως διότι ήταν ταυτόχρονα και πρόεδρος της ομοσπονδίας ποδηλασίας..

11

15-2-07

25-4-07

ΤΟ ΒΗΜΑ:  Δύο άρθρα για τον ρόλο που είχε αναλάβει στη ΓΓΑ ο Θωμάς Μεντεσίδης, Διευθυντής του Ελεγκτικού Συμβουλίου της ΓΓΑ και πρόεδρος της ομοσπονδίας ποδηλασίας.

 

 

 

 

ΛΟΓΙΚΑ ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑΤΑ:

Γερόλυμπος, Μεντεσίδης και άλλοι ήταν "κομματικά εργαλεία" χειραγώγησης των αθλητικών ομοσπονδιών, επωφελούμενοι φυσικά και οι ίδιοι με αμειβόμενες θέσεις-κλειδιά σε αθλητικούς οργανισμούς ή υπηρεσίες. Είναι σαφέστατη και χρόνια η μόνιμη χειραγώγηση των αθλητικών ομοσπονδιών από την εκάστοτε κυβέρνηση για την άλωση της Ολυμπιακής Επιτροπής. Η ΓΓΑ είναι γνωστή ως η "αυτοκρατορία του ρουσφετιού" ακόμα και από τις παράνομες δήθεν "αμοιβές για συμμετοχή σε επιτροπές" των υπαλλήλων της, που έφερε στο φως έρευνα του Γενικού Επιθεωρητή Δημόσιας Διοίκησης!!!

 

 

(Β) – Η ΠΑΡΑΝΟΜΗ μη αναγνώριση της ΠΟΠΚ.

9+10

18-2-04

Πανομοιότυπες ΠΑΡΑΝΟΜΕΣ αρνήσεις των Έξαρχου (ΓΓΑ επί υφυπουργού Φούρα, ΠΑΣΟΚ), και Κουκοδήμου (ΓΓΑ επί υφυπουργπύ Ορφανού ΝΔ) σε αιτήσεις της ΠΟΠΚ για αναγνώριση με προφάσεις που ήδη είχαν εξεταστεί και απορριφθεί στα δικαστήρια. Τους τις έγραψε το ίδιο χέρι!

-6

11-5-00

Η τελεσίδικη Απόφαση 3914/2000 του Εφετείου Αθηνών της νίκης της ΠΟΠΚ κατά της ΕΛΟΚ, όπου καθίσταται σαφές ότι το Παραδοσιακό Καράτε της ΠΟΠΚ είναι διαφορετικό άθλημα από το Γενικό Καράτε της ΕΛΟΚ για όσους δεν εννοούν να το καταλάβουν.

-7

29-1-03

Η αμετάκλητη πλέον Απόφαση 110/2003 του Αρείου Πάγου της νίκης της ΠΟΠΚ κατά της ΕΛΟΚ, όπου εδραιώνεται για πάντα ότι το Παραδοσιακό Καράτε της ΠΟΠΚ είναι διαφορετικό άθλημα από το Γενικό Καράτε της ΕΛΟΚ για όσους είναι αμετάκλητα ανεγκέφαλοι.

11   Επιστολή του Συνήγορου του Πολίτη στη ΓΓΑ

ΛΟΓΙΚΑ ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑΤΑ:

Οι πανομοιότυπες αρνήσεις των τεσσάρων ως άνω επίορκων πολιτικών αποτελούν ευθεία και εν γνώση τους μη συμμόρφωση προς τις αποφάσεις των ελληνικών δικαστηρίων, δηλαδή Πρωτοδικείου, Εφετείου και Αρείου Πάγου, τα οποία δικαίωσαν την ΠΟΠΚ με την ίδια απόφασή τους πως το Παραδοσιακό Καράτε της ΠΟΠΚ είναι διαφορετικό άθλημα από το μοντέρνο καράτε της ΕΟΕΚ (ΕΛΟΚ σήμερα) και άρα η ΠΟΠΚ μπορεί να ζητήσει την αναγνώρισή της από την ΓΓΑ.

Οι πανομοιότυπες προφάσεις στις αρνήσεις τους αποτελούν πανηλίθια αναφορά σε έγγραφα που κατατέθηκαν από την ΕΟΕΚ και τον Γερόλυμπο κατά τις ανωτέρω δίκες, αντικρούσθηκαν από την ΠΟΠΚ, μελετήθηκαν από τους δικαστές και θεωρήθηκαν αμελητέα.

 

(Γ) – Η έκφραση «Σαλτιμπάγκος του αθλητισμού» για τον Γιώργο Γερόλυμπο και

Η φιλοσοφία της «Αρπαχτής».

χχ

  

χχ

31-1-95

  

31-1-95

Το καταστατικό της Ελλην. Ομοσπ. Παραδοσιακού Ερασιτεχνικού Καράτε. (Για να υφαρπάξει το Παραδοσιακό Καράτε. Ιδρυτικό μέλος η σύζυγός του. Σήμερα μέλος του ΔΣ της ΕΛΟΚ).

Η από 31-1-1995 αίτηση του Γεωργίου Γερόλυμπου Ιατρόπουλου

  

25

  

23-3-99

Και τέσσερις σελίδες από 23-3-1999 με τίτλο «Ελλ. Ομοσπ. Ερασιτεχνικού Καράτε.

ΓΓΑ – ΔΣ/ΕΛΟΚ

ΓΓΑ – ΔΣ/ΧΟΚΕΫ

ΦΩΤΟ  ΔΣ

Sportnet / επιχορηγήσεις

12

6-6-99

(ΕΛΕΥΘΕΡΟΤΥΠΙΑ)  Έγγραφα με τίτλο «Ομοσπονδία Χόκεϋ»   Ο Γερόλυμπος εκπρόσωπος του Χόκεϋ στην ΕΟΑ.

14

29-10-99

ΕΛΕΥΘΕΡΟΤΥΠΙΑ:  "Πάνε στράφι τα λεφτά του Χόκεϋ"

15

4-2-01

ΤΟ ΒΗΜΑ:  Το κυνήγι του θησαυρού του 2004 στην ΕΟΕ.  Ο Γερόλυμπος έχει εκδιωχθεί από τον Τσόγκα από το Χόκεϋ και ιδρύει την ομοσπονδία κέρλινγκ, ενώ το σόφτμπολ το έχει ο Φούρας στο τσεπάκι του για να του το δώσει αργότερα.

  

15

 

2-2-01

6-2-01

22-12-07

28-1-09

1-2-09

Τέσσερα ρεπορτάζ για το «ΚΕΡΛΙΝΓΚ» (σύλλογοι καράτε δημιουργούν την ομοσπονδία κέρλινγκ)

ΒΗΜΑ – 2-2-01

ΒΗΜΑ – 6-2-01

ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ – 22-12-07

ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ – 28-1-09

ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ – 1-2-09

26Β

14

8-2-05

25-2-05

Δύο καταχωρήσεις στην ΕΛΕΥΘΕΡΟΤΥΠΙΑ από 8-2-05  Ο Γερόλυμπος εκπρόσωπος του Σόφτμπολ στην ΕΟΑ.

Και 11-2-05: Νέες καταγγελίες για τη διοίκηση της ομοσπονδίας Χόκεϋ

15Α

13-2-05

 

 

 

8-2-05

Άρθρα για τις Παγοδρομίες (η ομοσπονδία παγοδρομιών εμπλουτίζεται με συλλόγους καράτε και διαχωρίζεται σε πέντε ομοσπονδίες με σκοπό τη δημιουργία αντιπροσώπων με δικαίωμα ψήφου στην ΕΟΕ)

 

Παράνομη διάσπαση της Ομοσπονδίας Παγοδρομιών για περισσότερες ψήφους στις εκλογές της ΕΟΕ.

15

21-1-10

Από την ιστοσελίδα triathlon.gr : Ο Γερόλυμπος άρπαξε το Τρίαθλο με συλλόγους καράτε

 ΛΟΓΙΚΑ ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑΤΑ:

Αποδεικνύεται με τα ανωτέρω ότι δεν ασχολείται "από χόμπι", όπως ισχυρίζεται, με τον αθλητισμό ενώ το κύριο επάγγελμά του είναι κάποιο άλλο, αλλά έχει μετατρέψει τον "κομματικό και αθλητικό παραγοντισμό" σε άκρως προσοδοφόρο επάγγελμα, αφού όλες οι ανωτέρω απασχολήσεις απαιτούν αναντίρρητα υπέρ-πλήρες ωράριο απασχόλησης.

Επειδή το Καράτε δεν ήταν ολυμπιακό, ώστε να μπει ως εκπρόσωπός του στην Ολυμπιακή Επιτροπή, άρπαξε με συλλόγους καράτε το Χόκεϋ και μπήκε μέσω αυτού. Όταν τον έδιωξαν από το Χόκεϋ, πέρασε για ένα φεγγάρι στο Μπέιζμπολ και όταν είδε ότι αυτό θα έβγαινε από τους ολυμπιακούς, τότε ίδρυσε την ομοσπονδία Κέρλινγκ με συλλόγους καράτε. Όταν το Κέρλινγκ δεν έγινε δεκτό από την ΕΟΕ, τότε μεταπήδησε στο Σόφτμπολ και όταν πληροφορήθηκε ότι και το Σόφτμπολ θα έβγαινε από τους ολυμπιακούς, τότε άρπαξε πάλι με συλλόγους καράτε το Τρίαθλο!!!

  

(Δ) – Η απόλυση του μηνυτή Γιώργου Γερόλυμπου από την «Αθήνα 2004».

Προστασία Καραμανλή

 

19

22

 

 

16

 

 

 

17

 

 

20

 

20-2-04

22-2-04

 

 

18-2-04

 

 

 

19-2-04

 

 

21-2-04

Άρθρα σε εφημερίδες για την κλωτσηδόν εκπαραθύρωση του Γερόλυμπου από το «Αθήνα 2004»:

Sportday: Παρελθόν από την Οργανωτική Επιτροπή ο Γιώργος Γερόλυμπος.

Sportime:  Ιδού η Μάτα Χάρι του 2004, Γ. Γερόλυμπος: Αστέρας του καράτε, προαγωγός του χόκεϋ, μυστικό όπλο του Φούρα, σαλταδόρος της πολιτικής και "διπλός πράκτορας", μέχρι προχθές, στο στρατηγείο των Ολυμπιακών Αγώνων.

ΦΙΛΑΘΛΟΣ - ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΣΚΑΝΔΑΛΟ: Μεγαλοστέλεχος του 2004, ντουέτο με διεθνή απατεώνα μας πρότειναν να φτιάξουμε εταιρεία για να πάρουμε μαζί την ασφάλεια των ολυμπιακών αγώνων της Αθήνας.

ΦΙΛΑΘΛΟΣ - Η ΓΙΑΝΝΑ ΕΔΙΩΞΕ Τον Γερόλυμπο σαν ένοχο σύμφωνα με τις καταγγελίες του Αμερικάνου επιχειρηματία

ΑΠΟΨΗ - Η ΕΚΤΕΛΕΣΗ

-5

21

19-2-04

21-2-04

ΕΛΕΥΘΕΡΟΤΥΠΙΑ - Ξεπέρασε τα όρια. (Ο Γερόλυμπος)

ΕΛΕΥΘΕΡΟΤΥΠΙΑ - Διευκρινήσεις Σπανουδάκη.

24

3-2-05

Το από 3-2-05 άρθρο της εφημ. «Ο ΦΙΛΑΘΛΟΣ» "αποκατάστασης Γερόλυμπου

[Σχετ-12 μηνυτή] Σε σύγκριση διαστάσεων αποτελεί μόνο το 1/100 των προηγουμένων άρθρων και σε σύγκριση βαρύτητας μόνο το 1/1000 !!!

ΛΟΓΙΚΑ ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑΤΑ:

Η επιστολή "δήθεν αποκατάστασης" της τιμής του Γερόλυμπου από τον Σπανουδάκη πήγε από το χέρι του Σπανουδάκη στο χέρι του Γερόλυμπου και συνεπώς δεν ήταν δυνατό να το γνωρίζει κανείς άλλος, άρα ούτε και ο Περσίδης. Εξάλλου ήταν μηδενικής βαρύτητας σε σχέση με την επιστολή του Σπανουδάκη που δημοσιεύθηκε την εποχή του σκανδάλου στις εφημερίδες, διότι προφανώς εκείνη "δημοσιεύτηκε" και διαβάστηκε από δεκάδες χιλιάδες αναγνώστες της ΕΛΕΥΘΕΡΟΤΥΠΙΑΣ! 

Το άρθρο "δήθεν αποκατάστασης" του Γερόλυμπου στον ΦΙΛΑΘΛΟ (μια ... κουτσουλιά 5 Χ 5 εκ.), ήταν μηδενικής βαρύτητας σε σχέση με τις δέκα ολόκληρες σελίδες εφημερίδων, στις οποίες δημοσιεύτηκε η απόλυσή του, διότι ... η κουτσουλιά ήταν μεγέθους ίσου με το 1/100 των αρχικών άρθρων και μηδενικής προβολής, εφόσον τυπώθηκε στην τελευταία σελίδα της εφημερίδας έναντι πρωτοσέλιδης προβολής των πρώτων άρθρων του ΦΙΛΑΘΛΟΥ, αλλά και ένα χρόνο μετά το σκάνδαλο!

 

 

(Ε) – Ο ρόλος του μηνυτή Γιώργου Γερόλυμπου στο τερατούργημα του Ορφανού της εικονικής δημιουργίας

πέντε ομοσπονδιών από την ομοσπονδία του "πάγου" για την επικράτηση της ΝΔ στην Ολυμπιακή Επιτροπή!

15Α

13-2-05

 

 

 

8-2-05

Άρθρα για τις Παγοδρομίες (η ομοσπονδία παγοδρομιών εμπλουτίζεται με συλλόγους καράτε και διαχωρίζεται σε πέντε ομοσπονδίες με σκοπό τη δημιουργία αντιπροσώπων με δικαίωμα ψήφου στην ΕΟΕ)

 

Παράνομη διάσπαση της Ομοσπονδίας Παγοδρομιών για περισσότερες ψήφους στις εκλογές της ΕΟΕ.

  

ΛΟΓΙΚΑ ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑΤΑ:

Η διαφθορά της πολιτικής σε όλο της το μεγαλείο!

 

 

(Ζ) – Ελέγχει την ΕΛΟΚ – Εικονικοί έλεγχοι της ΓΓΑ για τα οικονομικά της ΕΛΟΚ.

χχ

11-12-04

Οι έλεγχοι της Γ.Γ.Α. στην ΕΛΟΚ. (Ευνοϊκοί έλεγχοι, όταν διευθυντής Ελεγκτικού Συμβουλίου ήταν ο Θωμάς Μεντεσίδης, παρανόμως διότι ήταν ταυτόχρονα και πρόεδρος της ομοσπονδίας ποδηλασίας.

26Α

15-2-07

25-4-07

ΤΟ ΒΗΜΑ:  Δύο άρθρα για τον ρόλο που είχε αναλάβει στη ΓΓΑ ο Θωμάς Μεντεσίδης, Διευθυντής του Ελεγκτικού Συμβουλίου της ΓΓΑ και πρόεδρος της ομοσπονδίας ποδηλασίας.

 

 

 

kar.gr

 

 

 

2004

24/11/04 - ΓΙΩΡΓΟΣ ΟΡΦΑΝΟΣ:  ΔΙΑΠΛΟΚάαααααΡΑ ΣΤΗ ΓΓΑ

26/11/04 - ΓΙΩΡΓΟΣ ΟΡΦΑΝΟΣ:  ΑΠΟΛΥΤΗ ΚΑΛΥΨΗ ΤΗΣ ΑΠΑΤΗΣ ΣΤΗΝ ΕΛΟΚ 

28/11/04 - ΓΙΩΡΓΟΣ ΟΡΦΑΝΟΣ: ΜΕ ΕΛΕΓΧΟΥΣ ΜΑΪΜΟΥ ΚΑΛΥΠΤΕΙ ΤΙΣ ΠΑΡΑΝΟΜΙΕΣ ΓΕΡΟΛΥΜΠΟΥ!!!

29/11/04 - ΓΙΩΡΓΟΣ ΟΡΦΑΝΟΣ: ΕΠΙΧΟΡΗΓΕΙ ΤΗΝ ΠΑΡΑΝΟΜΗ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΤΟΥ ΣΥΝΕΡΓΑΤΗ ΤΟΥ?

30/11/04 - ΓΙΩΡΓΟΣ ΟΡΦΑΝΟΣ: ΝΑ ΕΛΕΓΘΕΙ Η ΕΛΟΚ ΑΠΟ ΙΚΑ ΚΑΙ ΕΛΕΓΚΤΙΚΟ ΣΥΝΕΔΡΙΟ!

01/12/04 - ΓΙΩΡΓΟΣ ΟΡΦΑΝΟΣ:  Η ΓΓΑ  ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΕΙ ΤΗΝ ΠΑΡΑΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΤΟΥ ΓΕΡΟΛΥΜΠΟΥ!!!

05/12/04 - ΟΡΦΑΝΟΣ ΓΙΩΡΓΟΣ :  ΚΑΛΥΨΗ ΠΑΡΑΝΟΜΙΩΝ ΤΗΣ ΕΛΟΚ ΜΕ ΔΙΑΤΡΗΤΟ ΕΛΕΓΧΟ ΑΠΟ ΤΗ ΓΓΑ!

09/12/04 - ΟΡΦΑΝΟΣ ΓΙΩΡΓΟΣ :  Η ΠΑΡΑΝΟΜΙΑ ΣΥΝΤΗΡΕΙΤΑΙ ΚΑΙ ΕΠΙΧΟΡΗΓΕΙΤΑΙ ΚΑΙ ΕΠΙΒΡΑΒΕΥΕΤΑΙ!

11/12/04 - ΟΡΦΑΝΟΣ ΓΙΩΡΓΟΣ :  ΠΑΡΟΜΟΙΕΣ ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΤΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΤΗΣ ΕΛΟΚ ΤΩΝ 2003, 2004!!!

ΛΟΓΙΚΑ ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑΤΑ:

Γερόλυμπος, Μεντεσίδης και άλλοι ήταν "κομματικά εργαλεία" χειραγώγησης των ομοσπονδιών, επωφελούμενοι φυσικά και οι ίδιοι με αμειβόμενες θέσεις-κλειδιά σε αθλητικούς οργανισμούς ή υπηρεσίες.

Για τα ανωτέρω άρθρα με κριτική του εικονικού ελέγχου της πλάκας, που του έγραφα ΝΟΕ και ΔΕΚ του 2004 ποτέ δεν απάντησε ο Γερόλυμπος, αλλά ο Γερόλυμπος έκανε "την πάπια"  και ... Πεκίνου μάλιστα!!!.

 

 

(3) - Ο Περσίδης ως δημοσιογράφος 

Ο Περσίδης ενεργεί περισσότερο από 35 χρόνια ως δημοσιογράφος στον ειδικό χώρο του αθλήματος του καράτε.  Αποφάσεις ΕΔΔΑ: Οι δημοσιογράφοι έχουν καθήκον και δικαίωμα ευρύτερων ορίων στην ελευθερία της έκφρασης, όταν κρίνουν δημόσια πρόσωπα στο αντικείμενο των δημόσιων αρμοδιοτήτων τους.

Οι πολίτες έχουν πάντα το απόλυτο δικαίωμα της πληροφόρησης στα δημόσια θέματα.

 

27

19-9-04

Σελίδες Περιεχομένων του karate.gr από 19-9-04.

30

11/1977  11/1994

Η ιστορία των Μαχητικών Τεχνών στην Ελλάδα από 11/1977 έως 11/1994 μέσα από τις σελίδες του μόνου επί 17 χρόνια περιοδικού μαχητικών τεχνών "ΔΥΝΑΜΙΚΟ ΤΖΟΥΝΤΟ-ΚΑΡΑΤΕ".

31

10-5-10

Σελίδες Περιεχομένων του Karate.gr από 10-5-10

 xx

14-2-05

Ο νόμος 3310/2005.

28 31-7-95 Απόφαση Αγωγής 2867-ΕΟΕΚ/Περσ – Απηλλάγη
29 29-3-96 Απόφαση Αγωγής 837-Γερόλ/Περσ – Απηλλάγη

32

6-12-2007

Απόφαση ΕΔΔΑ 6-12-2007, Κατράμη κατά Ελλάδας σε επίσημη μετάφραση.

33

2-4-2009

Απόφαση ΕΔΔΑ 2-4-2009, Κυδώνης κατά Ελλάδας σε επίσημη μετάφραση.

 Θυμίζω εδώ ότι το Ευρωπαϊκό Δικαστήριο Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων (ΕΔΔΑ) σαφώς αναγνωρίζει, και αυτό αποτελεί νομολογία για τα Ελληνικά Δικαστήρια, ότι τα όρια ελεύθερης έκφρασης για τους δημοσιογράφους στα πλαίσια κριτικής σε δημόσια πρόσωπα στο πεδίο των αρμοδιοτήτων τους είναι κατά πολύ ευρύτερα από αυτά που περιορίζει το δικαίωμα στην προσωπικότητα του ατόμου, διότι η κριτική αυτή γίνεται για την προστασία του δημοσίου συμφέροντος, το οποίο είναι υπέρτερο του ατομικού συμφέροντος! Αυτό το θέμα θα το δούμε κατά την ανάλυση του αιτιολογικού της απόφασης με σχετικές αποφάσεις του ΕΔΔΑ.


karate.gr - για όσους ξέρουν να διαβάζουν!

 Αρχική     Επικαιρότητα     Οι Δίκες του Καράτε