karate.gr: 11 - Οι Μεγάλες Δίκες του Καράτε

Πρώτη δημοσίευση 9/1/2009. Τελευταία ενημέρωση 9/2/2009.

 

 Αρχική     Επικαιρότητα     Οι Δίκες του Καράτε  

Καταχωρήσεις στο karate.gr

Διοργανώσεις

Στηρίξτε το karate.gr με 20 €/έτος!

 karate.gr: 11 - Οι Μεγάλες Δίκες του Καράτε

Πρώτη δημοσίευση  9/1/2009, τελευταία ενημέρωση 9/2/2009.

                                              Αρχική   Επικαιρότητα   Δικαστικά

Καταχωρήσεις στο karate.gr Διοργανώσεις Χορηγίες-Δωρεές-Υποστήριξη

Άδειες Λειτουργίας Γυμναστηρίων

"Η Δημοσίευση είναι η Ψυχή της Δικαιοσύνης"

Κάθε Δίκη γίνεται ΕΝΩΠΙΟΝ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΛΑΟΥ και κάθε Απόφαση εκτελείται ΕΝ ΟΝΟΜΑΤΙ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΛΑΟΥ!

Το www.karate.gr , σαν συνέχεια του επί 17 χρόνια εκδιδόμενου αθλητικού μηνιαίου περιοδικού "ΔΥΝΑΜΙΚΟ ΤΖΟΥΝΤΟ-ΚΑΡΑΤΕ" (1977 - 1994), είναι ένας "προσωπικός δημοσιογραφικός ιστότοπος" για τον ειδικό χώρο του καράτε, αλλά όχι και Μέσο Μαζικής Επικοινωνίας κατά την έννοια του νόμου 3310/2005, και όσα πρόσωπα κρίνονται εδώ είναι αποδεδειγμένα δημόσια πρόσωπα και κρίνονται για πράξεις και παραλήψεις τους στους τομείς των δημόσιων αρμοδιοτήτων τους.

Το Υπόμνημα που κατέθεσα
 και η Πραγματική Αλήθεια για το "2004"!

Copyright © 1945-2045, Θύμιος Περσίδης, Κυνηγός της Απάτης από Χόμπι, Αναλυτής Δικαστικών Αποφάσεων! Μάστερ του Καράτε, Καρδινάλιος στο Βατικανό, Καλόγηρος Σαολίν, Επαγγελματίας Κατηγορούμενος και "Αθωούμενος", Γκουρού του Παγκόσμιου Καράτε, Φυσιογνωμιστής κατά συρροή Ψευταράδων, και ό,τι άλλο δηλώσω σε αυτή τη χώρα!

 


Ενώπιον του κ. Πταισματοδίκη του 12ου

Τμήματος Αθηνών

 

Έγγραφες εξηγήσεις σχετικά με την από 6-11-2007 έγκληση του Γ. Γερόλυμπου

 

Ευθυμίου Περσίδη του Κοσμά, κατοίκου Ζωγράφου – Αττικής, ...........................

 

Επί της διενεργούμενης προκαταρκτικής εξέτασης κατ’ εμού για διαπίστωση του αδικήματος της συκοφαντικής δυσφήμισης, προκληθείσας εξαιτίας της αβάσιμης μήνυσης του Γεωργίου Γερόλυμπου, έχω την τιμή να εκθέσω απολογούμενος τα ακόλουθα, ζητώντας την απαλλαγή μου από οποιαδήποτε κατηγορία.

 

              I.      Έλλειψη εγκλήσεως

Κατά τη διάταξη του άρθρου 368 Κ.Π.Δ. η ποινική δίωξη ασκείται μόνο ύστερα από έγκληση (50 Ν.Π.Δ) για τα αδικήματα μεταξύ άλλων των άρθρων 361, 362, 363 Π.Κ. , κατά δε το άρθρο 117 Π.Κ. όταν ο νόμος απαιτεί έγκληση για την ποινική δίωξη το αξιόποινο εξαλείφεται αν ο δικαιούχος δεν υποβάλει την έγκληση μέσα σε τρεις μήνες από την ημέρα που έλαβε γνώση για την πράξη που τελέσθηκε και για το πρόσωπο που την τέλεσε.

Εξάλλου, κατά το άρθρο 42 παρ. 2 Κ.Π.Δ., η μήνυση γίνεται απευθείας στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών ή ανακριτικούς υπαλλήλους, είτε από τον ίδιο τον μηνυτή είτε από πρόσωπο που έχει ειδική πληρεξουσιότητα.  Το έγγραφο της πληρεξουσιότητας,  που μπορεί να γίνει και με απλή έγγραφη δήλωση, προσαρτάται στην έκθεση για την κατάθεση της μήνυσης.

Στην προκείμενη περίπτωση, όπως προκύπτει από τα στοιχεία της δικογραφίας, αντίγραφα των οποίων έλαβα, κυρίως όμως από το κείμενο της μηνύσεως, δεν προκύπτει ότι την μήνυση κατέθεσε ο ίδιος ο μηνυτής, αλλά και ούτε άλλος πληρεξούσιός του, κατά νόμιμο τρόπο.  Ειδικότερα δεν έχει συνταχθεί κείμενο πληρεξουσιότητας, που ως έγγραφο να περιέχει όλα τα απαραίτητα στοιχεία και κυρίως με ειδική εντολή για κατάθεση της μήνυσης, που να προσαρτάται σ’ αυτή, ώστε να παράγεται το τεκμήριο της νομιμότητας.  Αντ’ αυτού υπάρχει στο τέλος της μηνύσεως υπογραφή πληρεξουσίου δικηγόρου και κάτω απ’ αυτή, υπογραφή του μηνυτή  με ένδειξη μόνο « ο εξουσιοδοτών μηνυτής», και δίπλα η ένδειξη « εθεωρήθη για το γνήσιο της υπογραφής» κάτω από την οποία υπάρχει υπογραφή και σφραγίδα δικηγόρου, χωρίς βέβαια να προκύπτει ποίου προσώπου τη γνησιότητα της υπογραφής θεωρεί και βεβαίως δεν θεωρεί τη γνησιότητα υπογραφής του μηνυτή.

Είναι επομένως σαφές ότι η έτσι δοθείσα πληρεξουσιότητα δεν καλύπτει τις επιταγές του νόμου, όπως ανωτέρω παρατίθενται οι σχετικές διατάξεις, με αποτέλεσμα να μην θεωρείται νομίμως κατατεθείσα η μήνυση, εντός της προθεσμίας των τριών μηνών από τον επικαλούμενο χρόνο τελέσεως Οκτωβρίου 2007, οπότε το αξιόποινο, αν υπάρχει, που αρνούμαι, έχει εξαλειφθεί και η μήνυση πρέπει να τεθεί στο αρχείο.

 

            II.      Επί της ουσίας

Ο μηνυτής ισχυρίζεται στη μήνυσή του ότι στην κατασκευασθείσα από μένα ιστοσελίδα στο διαδίκτυο, περιέχονται σ’ αυτή ορισμένες εκφράσεις συκοφαντικές γι’ αυτόν, τις οποίες και παραθέτει, που προσβάλλουν, τάχα, την τιμή και υπόληψή του.  Ειδικότερα αναφέρεται στο γεγονός ότι του απέδιδα διατήρηση σχέσεων με γενικούς γραμματείς αθλητισμού επί κυβερνήσεων ΠΑΣΟΚ και Ν.Δ. σε πλαίσια «αλληλοεξυπηρέτησης», ότι εξαιτίας του δεν αναγνωρίζεται διοικητικά η Ομοσπονδία  Παραδοσιακού Καράτε, της οποίας είμαι πρόεδρος, για δικά του οφέλη ότι τον εμφανίζω «ως φιλοσοφία της αρπαχτής», ότι ως πρόεδρος του ερασιτεχνικού καράτε αποσπά επιχορηγήσεις από το κράτος και ότι η Γιάννα Αγγελοπούλου τον απέπεμψε λόγω παράπλευρων επιχειρηματικών δραστηριοτήτων, από στέλεχος της «Αθήνα 2004».  Με βάση τις παρατιθέμενες αυτές αιτιάσεις, αόριστες βέβαια, αποδίδει σε μένα συκοφαντικές διαδόσεις ότι δηλ. τα δημοσιεύματά μου αυτά στο διαδίκτυο (internet), είχαν σκοπό να πλήξουν την τιμή και υπόληψή του.

Οι περιεχόμενοι όμως στη μήνυση του ως άνω ισχυρισμοί είναι πολλαπλώς αβάσιμοι και βέβαια δεν κατατείνουν στον επιδιωκόμενο απ’ αυτόν σκοπό.  Συγκεκριμένα:

α)  Τα αναφερόμενα στη μήνυσή του, δυσφημιστικά γι’ αυτόν γεγονότα ή ισχυρισμοί, προεχόντως ως μη τοποθετούμενα χρονικά στο διαδίκτυο για να κριθεί αν στοιχειοθετείται παραδεκτά το αποδιδόμενο αδίκημα του άρθρου 262 ή 261 Π.Κ, εκφεύγουν από την ποινική αξιολόγηση τους, πολύ περισσότερο που αναφέρονται σε πολύ παρωχημένο χρόνο ότι έλαβαν χώρα, το 2004 ή και αργότερα, πάντως όχι εντός της οριζόμενης τριμήνου προθεσμίας.  Τη χρονική τοποθέτηση των φερομένων αδικημάτων δεν διευκρινίζει ούτε με την εν συνεχεία προσωπική κατάθεσή του ενώπιον Υμών.

Είναι λοιπόν προφανές ότι η μήνυση είναι απαράδεκτη προεχόντως, διότι δεν αναφέρει ημερομηνία τελέσεως των αποδιδομένων αβάσιμων βέβαια σε μένα αδικημάτων.

β)  Όλα όσα αναφέρονται, κατά πάσα περίπτωση, στην ιστοσελίδα, περιέχουν γεγονότα αληθή και δεν έχουν σκοπό να πλήξουν την τιμή και υπόληψη του μηνυτή, ο οποίος ας τονισθεί εκ προοιμίου εδώ, ότι «εθίγη» μόλις ανακάλυψε ότι τα δημοσιεύματά μου θίγουν τους πολιτικούς του προστάτες, (πριν και τώρα), χωρίς βέβαια οι τελευταίοι να θίγονται, και δεν έχει θιγεί παλιότερα με άλλα άρθρα μου εναντίον του. 

 

Ειδικότερα:

α)  Για το αναφερόμενο σε σχέση με την αποπομπή του από την Γιάννα Αγγελοπούλου, προσκομίζεται η εφημερίδα «Φίλαθλος» της 19.02.2004, όπου τιτλοφορείται «Η Γιάννα έδιωξε τον Γερόλυμπο σαν ένοχο…» γιατί «ενδιαφερόταν να αναλάβει το εντελώς ξεχωριστής σημασίας έργο της ασφάλειας των Ολυμπιακών αγώνων».  Αναφέρεται ακόμη στο φύλλο του «Φιλάθλου» (σελ. 1) « Ο σχετικός φάκελος διαβιβάσθηκε στον Εισαγγελέα…. Το 2004 αναφέρει ότι ο Γερόλυμπος προέβη σε εξωεταιρικές (εκτός “Αθήνα 2004”) εμπορικές δραστηριότητες».

            Είναι λοιπόν το δημοσίευμά μου αληθές ή συκοφαντικό;

β)  Για τις «επιχειρηματικές δραστηριότητές του», που προκάλεσαν παγκόσμιο σκάνδαλο, εκμεταλλευόμενος τη θέση του στην «Αθήνα 2004 –ΑΕ», ομιλεί και η Εφημερίδα «Άποψη» της 21.02.2004, στην οποία παραχώρησε συνέντευξη ομολογώντας ουσιαστικά τις έκνομες δραστηριότητές του.

γ)  Λιβελογράφημα εναντίον του περιέχεται και στην εφημερίδα «SPORT TIME» της 22.02.2004 από τον Φίλιππο Συρίγο, που σκιαγραφεί τον άνδρα.  Ιδού: « Αστέρας του καράτε, μυστικό όπλο του Φούρα, σαλταδόρος της πολιτικής και διπλός πράκτορας, στο στρατηγείο των Ολυμπιακών Αγώνων».

Μόνο εγώ γράφω για τον κύριο μηνυτή;

δ) Ομοίως καταχωρείται και στην εφημερίδα «Ελευθεροτυπία» της 19.02.2004 για τον μηνυτή.  «Ξεπέρασε τα όρια».

Ποιος λέει αλήθεια κ. Γερόλυμπε;

ε)  Παρότι η ομοσπονδία που είμαι πρόεδρος, δικαιώθηκε δικαστικά και από τον Άρειο Πάγο (βλ. αποφάσεις) αναγνωρίζοντας ότι και αυτή η Ομοσπονδία Καράτε υφίσταται και για τις κρατικές επιχορηγήσεις, εν τούτοις η δική του ομοσπονδία ελάμβανε μόνο επιχορηγήσεις ) (Βλ. σχετικά έγγραφα)

Ποιος λέει αλήθεια και ποιος ψέματα;

 

κλικ στην φωτό και εδώ για το κείμενο των άρθρων

κλικ στην φωτό και εδώ για το κείμενο των άρθρων

   

και οι τρεις σελίδες "ομολογίας" στην "ΑΠΟΨΗ"

κλικ για το Sportime

κλικ για την ΕΛΕΥΘΕΡΟΤΥΠΙΑ

Απόφαση Εφετείου ΠΟΠΚ/ΕΛΟΚ

... και ας μην ξεχνάμε βέβαια και την "αρπαχτή" του χόκεϊ (κλικ)

... και ο Καραμανλής ... διασώστης του Γερόλυμπου !!!

Απόφαση Αρείου Πάγου ΠΟΠΚ/ΕΛΟΚ

 

Από τα ανωτέρω εκτιθέμενα επιφυλασσόμενος να προσκομίσω και άλλα, προκύπτει σαφώς ότι όσα αναφέρονται στη μήνυση σχετικά με δημοσιεύματά μου στο διαδίκτυο για τον μηνυτή, αφενός μεν είναι γεγονότα αληθή, αφού τέτοιος υπήρξε ο άνδρας με «εξωεπιχειρηματικές δραστηριότητες» και το δεξί χέρι πολιτικών, οπότε δεν στοιχειοθετείται το αδίκημα της δυσφημίσεως, αφετέρου δε αυτά περιέχουν αξιολογικές κρίσεις, που δεν έχουν χαρακτήρα δυσφήμισης  κατ’ άρθρο 367 Π.Κ και πάντως τα καταγγελλόμενα είναι απαράδεκτα λόγω εξαλείψεως του αξιοποίνου.

Εν όψει τούτων λόγω ανυπαρξίας αδικήματος πρέπει η υπόθεση να τεθεί στο αρχείο.

 

 Αθήνα, 3 Ιανουαρίου 2009

Ο απολογούμενος

 

Ευθύμιος Περσίδης


Η Πραγματική Αλήθεια για το "2004"!

 

Τα στοιχεία της υπόθεσης απόλυσης Γερόλυμπου από την "Αθήνα 2004":

 

Στοιχείο 1) Από την επιστολή του Σεραφείμ Κοτρώτσου (19-2-2004) προς τον "Φίλαθλο", όπως αυτή δημοσιεύεται στο φύλλο της 19-2-2004 (η επιστολή αυτή φαίνεται ότι πρόλαβε την έκδοση του "Φίλαθλου" της 19-2-2004):

 

Κύριε Διευθυντά

Με αφορμή δημοσίευμα, στο χθεσινό φύλλο της εφημερίδας σας (18-2-2004), υπό τον τίτλο «Παγκόσμιο σκάνδαλο», το οποίο αναφέρεται σε καταγγελίες του κυρίου Pano Kroko και εμπλέκει στέλεχος της ΟΕΟΑ ΑΘΗΝΑ 2004, σας ενημερώνω για τα εξής:

1. Από την πρώτη στιγμή (9-2-2004) που γνωστοποιήθηκαν στην Οργανωτική Επιτροπή οι καταγγελίες του συγκεκριμένου προσώπου, η Πρόεδρος της ΑΘΗΝΑ 2004 κυρία Γιάννα Αγγελοπούλου - Δασκαλάκη έδωσε ρητή εντολή για την πλήρη διερεύνηση της υπόθεσης.

Η έρευνα αυτή κατέδειξε ότι ουδεμία σχέση είχε ή έχει η ΑΘΗΝΑ 2004 ή οιοδήποτε θεσμικό όργανό της, με τα πρόσωπα και τις εταιρίες που αναφέρονται στο δημοσίευμα.

2. Η ΑΘΗΝΑ 2004 έχει ήδη - από διημέρου - απαντήσει με εξώδικο στον κ. Pano Kroko.

3. Με απόφαση που έλαβε το Διοικητικό Συμβούλιο της ΑΘΗΝΑ 2004, πριν τη δημοσίευση του σχετικού ρεπορτάζ στην εφημερίδα σας (συνεδρίαση 17-2-2004), καταγγέλθηκε η σύμβαση εργασίας του κ. Γιώργου Γερόλυμπου, «διότι προέβη σε εξωεταιρικές επιχειρηματικές δραστηριότητες, κατά παράβαση των όρων της εργασιακής του συμβάσεως, που εξέθεσαν την εταιρεία και δημιουργούν σοβαρούς κινδύνους δυσφημίσεώς της και ως εκ τούτου με αποκλειστική υπαιτιότητά του κλονίστηκε πλήρως και οριστικώς η εμπιστοσύνη της εταιρείας προς αυτόν».

Από τα παραπάνω καθίσταται σαφές ότι δεν υφίσταται εμπλοκή της ΑΘΗΝΑ 2004 σε όσα αναφέρονται στις καταγγελίες διαφόρων προσώπων.

 

Στοιχείο 2) Από τις δηλώσεις του Γερόλυμπου στη δεύτερη σελίδα της "ΑΠΟΨΗΣ", μέση, κρατάμε τις ημερομηνίες του ενοχοποιητικού εγγράφου και της επίσκεψης Καραμανλή:

 

 

ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑΤΑ (η αλήθεια είναι αυτή που απαντάει λογικά σε όλα τα ερωτήματα):

1) Το εξώδικο του Πάνου Κρόκου που κατηγορούσε τον Γερόλυμπο έφθασε στην "Αθήνα 2004" την 9-2-2004.

2) Από την κα Αγγελοπούλου και το επιτελείο της δεν διαπιστώθηκε καμιά ανάμειξη κανενός άλλου προσώπου πλην του Γερόλυμπου και ζητήθηκαν εξηγήσεις από τον Γερόλυμπο.

3) Ο Γερόλυμπος απάντησε με υπόμνημα την 11-2-2004.

4) Η Αγγελοπούλου απάντησε με εξώδικο στον Πάνο Κρόκο την 17-2-2004 και την ίδια μέρα πήρε απόφαση για αποπομπή του Γερόλυμπου. (Σιγά μην περίμενε να γίνει συνεδρίαση καμιάς επιτροπής! Τις επιτροπές τις είχε για να προσυπογράφουν εκ των υστέρων τις αποφάσεις της!)

5) Για τους τύπους και μόνο "σε συνεδρίαση της "Αθήνα 2004" της 18-2-2004 αναφέρθηκε:

"καταγγέλθηκε η σύμβαση εργασίας του κ. Γιώργου Γερόλυμπου, «διότι προέβη σε εξωεταιρικές επιχειρηματικές δραστηριότητες, κατά παράβαση των όρων της εργασιακής του συμβάσεως, που εξέθεσαν την εταιρεία και δημιουργούν σοβαρούς κινδύνους δυσφημίσεώς της και ως εκ τούτου με αποκλειστική υπαιτιότητά του κλονίστηκε πλήρως και οριστικώς η εμπιστοσύνη της εταιρείας προς αυτόν»."

και γνωστοποιείται άμεσα στον Γερόλυμπο η απόλυσή του!

6) Την 17-2-2004, όμως, και μόλις "το είπε η "Σιδηρά" και δεν άλλαζε" σχετικά με την απόλυση του Γερόλυμπου, διαρρέει ως οριστική η απόλυση και το ενοχοποιητικό για τον Γερόλυμπο εξώδικο του Πάνου Κρόκου "από άνθρωπο του Αθήνα 2004" προς τον "Φίλαθλο", γι' αυτό και ο "Φίλαθλος" γράφει την επομένη μέρα "Η Γιάννα έδιωξε τον Γερόλυμπο!" Το γνώριζε αυτό "το οριστικό" από την προηγούμενη!

7) ο Γερόλυμπος αφηνιάζει και σκέφτεται πώς να ανατρέψει την "αυριανή" (18-2-2004) οριστικοποίηση της απόλυσής του κάνοντας τις προσφιλείς του ενέργειες, δηλαδή προσφεύγοντας επειγόντως στους ισχυρούς προστάτες του! Τόσο ισχυρούς μάλιστα, ώστε ο Γερόλυμπος με υπερσίγουρο ύφος στην τηλεφωνική συνομιλία με τον Καραγιαννίδη του "Φίλαθλου" το βράδυ της Τρίτης 17-2-2004, όταν ήδη ο δεύτερος είχε μισογράψει τα άθρα του, δηλώνει:

 

"Φίλαθλος" 18-2-2004, 2η σελίδα:

Ο «ΦΙΛΑΘΛΟΣ» και συγκεκριμένα ο Νίκος Καραγιαννίδης, ζήτησε από τον ίδιο τον Γερόλυμπο τις δικές του εξηγήσεις για όλα όσα αναφέρει σε βάρος του ο Pano Kroko, εκπρόσωπος της αμερικάνικης εταιρείας SEATTLE WIRELESS INC.

ΓΕΡΟΛΥΜΠΟΣ: «Όλα είναι αστεία... Όλα είναι ψέματα... Όλα είναι εν γνώσει του 2004  το οποίο με καλύπτει απολύτως...Θα κάνω μήνυση και αγωγή στον κύριο Pano Kroko…»

«ΦΙΛΑΘΛΟΣ» : Ποια είναι η αντίδραση του 2004;

ΓΕΡΟΛΥΜΠΟΣ: ... Δεν υπάρχει καμιά ανησυχία. Το 2004 θα στείλει μια εξώδικη απάντηση στο Pano Kroko

«ΦΙΛΑΘΛΟΣ»: Τον γνωρίζετε προσωπικά τον Pano Kroko;

ΓΕΡΟΛΥΜΠΟΣ: Τον γνωρίζω... Τον γνώριζα...Κάποτε, μάλιστα τον είχα σώσει στο πέλαγος με το σκάφος του...

 

(Φαρμακερή Περσίδη: "Εδώ είχε πάρει φωτιά ο ... κώλος του, η φιγούρα του ... μεσοπέλαγου διασώστη του έλειπε!!!")

 

8) Την επόμενη μέρα, Τετάρτη 18-2-2004, δημοσιεύεται η ... μπόμπα του σκανδάλου σε δυό σελίδες του "Φίλαθλου" και την μεθεπόμενη 19-2-2004 σε άλλες δύο!

 

9) Την ίδια μέρα, 18-2-2004, οι ισχυροί προστάτες του Γερόλυμπου στέλνουν τον ... Κώστα Καραμανλή, πρόεδρο της αξιωματικής αντιπολίτευσης τότε, α) απρογραμμάτιστα, β) "κατά σύμπτωση" και γ) για πρώτη φορά στην "Αθήνα 2004" (Νέα Ιωνία) να ενδιαφερθεί δήθεν για την πορεία της προετοιμασίας των Ολυμπιακών Αγώνων, αλλά κατά τη γνώμη μου για να πείσει την Αγγελοπούλου να μην διώξει τον Γερόλυμπο.

Από τότε είχα πεισθεί ότι ο Καραμανλής ήταν "ο καταλληλότερος" αποτυχημένος πρόεδρος της χώρας μας!

10) Δείτε τις δημοσιεύσεις στο παραπάνω απόκομμα της "ΑΠΟΨΗΣ", πρώτη στήλη, και στο επόμενο της "ΕΛΕΥΘΕΡΟΤΥΠΙΑΣ". Στην "ΑΠΟΨΗ" ο Γερόλυμπος δηλώνει: "Κατά σύμπτωση επισκέφθηκε την έδρα της Ο.Ε. ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας κ. Κώστας Καραμανλής. Πόσοι και ποιοί γνώριζαν την επίσκεψή του;"

Ο Γερόλυμπος εννοεί ότι: κάποιοι γνώριζαν από την προηγουμένη την ξαφνική επίσκεψη Καραμανλή στο "2004" και γι' αυτό "χτύπησαν" τον Γερόλυμπο για να κάνουν ζημιά στον Καραμανλή!

Πόσα θέλει να μας τρελλάνει??? Η αλήθεια είναι ότι ΚΑΝΕΝΑΣ δεν γνώριζε την απρογραμμάτιστη επίσκεψη Καραμανλή, ούτε οι ... "κατάσκοποι" του Βενιζέλου (βλέπε κάτω ΕΛΕΥΘΕΡΟΤΥΠΙΑ), ούτε καν ο ίδιος ο Καραμανλής !!! Προφανές αυτό, εφόσον το "χτύπημα" στον Γερόλυμπο είχε γίνει από 9-2-2004 όχι από πολιτικό παράγοντα, αλλά από το "συνεταιράκι" του, που το έρριξε, τον Πάνο Κρόκο !!!

Όποιος γνωρίζει τι φραγκοφονιάς είναι ο Γερόλυμπος και πόσες ... μύγες αρμέγει για να βγάλει ... ξύγκι, γνωρίζει και την αλήθεια !!!

 

11) ... και ο Καραμανλής ... διασώστης του Γερόλυμπου !!!

 

 

Η "τυχαία" και "κατά σύμπτωση" επίσκεψη του Καραμανλή, (δεξιά) που επικαλείται ο Γερόλυμπος, έχει πιθανότητα 1% να συμβεί, ενώ η "κατά παραγγελία" επίσκεψη Καραμανλή έχει πιθανότητα 90% να συμβεί!

Στην ουσία ο Καραμανλής "εστάλει" για να γλιτώσει τον Γερόλυμπο από την απόλυση, αλλά ... "έφαγε πόρτα" από τη Γιάννα μαζί με τον Γερόλυμπο !!!  Αυτό ήταν και προφανές ότι θα συνέβαινε, διότι ένας δικτάτορας που επιβάλλει σιδηρά πειθαρχία, αν αμφιταλαντεύεται στις αποφάσεις του, τότε χαιρετίσματα στην πειθαρχία και στον δικτάτορα!

12) Τέλος, στην "ΑΠΟΨΗ" ο Γερόλυμπος ομολογεί ότι έκανε μια εταιρία με παράνομους και αεριτζήδες, που τους "έσωσε στο πέλαγος", με έδρα στο Λονδίνο και αντικείμενο εργασιών υπηρεσίες προηγμένης ασύρματης ηλεκτρονικής τεχνολογίας (το Α και το Ω συστημάτων ασφαλείας !!!) με στόχο όλους τους πελάτες της Γης, όπως ισχυρίζεται, εκτός δήθεν από την Οργανωτική Επιτροπή  των Ολυμπιακών Αγώνων της Αθήνας μέσα στην οποία εργαζόταν ! Εσείς τον πιστεύετε στο τελευταίο? Εγώ, ΟΧΙ !

Γιατί δεν την είχε κάνει πριν αυτή την εταιρία? Γιατί δεν την κάνει σήμερα? Τι κάνει νιάου-νιάου στα κεραμίδια και έχει ... τρία πόδια?

13) Και περιμένει αυτό να το χάψουμε ??? Και μάλιστα με δεδομένο ότι επί χρόνια (ίσως ακόμα και σήμερα, γιατί όχι!) αυτός ο ίδιος πούλαγε φόρμες καράτε καμικάζε προς συλλόγους, εκπαιδευτές και αθλητές καράτε μέσα από την ομοσπονδία (ΕΛΟΚ), που ήταν πρόεδρος, χωρίς να φαίνεται ο ίδιος, επειδή ο νόμος το απαγόρευε, αλλά έχοντας θρασύτατα σαν διευθύνοντα σύμβουλο της εταιρίας του τον επικεφαλής υπάλληλο της ομοσπονδίας και σαν λογιστή της ομοσπονδίας τον λογιστή της εταιρίας του !!!

 

14) ΑΥΤΟΙ  ΕΙΣΑΣΤΕ  ΝΕΟΔΗΜΟΚΡΑΤΕΣ !!!  ΘΑ ΦΥΓΕΤΕ  ΝιΥΥΥΧΤΑΑΑ !!!  ΟΛΟΙ  ΓΕΡΟΛΥΜΠΟΙ  ΕΙΣΑΣΤΕ !!!

 


karate.gr - για όσους ξέρουν να διαβάζουν!

 Αρχική     Επικαιρότητα     Οι Δίκες του Καράτε