karate.gr:  03 - Τα Στυλ του Καράτε

Πρώτη δημοσίευση 20/3/2009

Αρχική    Επικαιρότητα   Τα Στυλ του Καράτε  .

Καταχωρήσεις στο karate.gr

Διοργανώσεις

Στηρίξτε το karate.gr με 20 €/έτος!

 

Μάρτιος  2009

Σεμινάριο με τον δάσκαλο Ίλια Γιόργκα

(με κλικ οι φωτό μεγαλώνουν) (το σεμινάριο του Μαΐου 2008)


Κατεβάστε από εδώ ελεύθερα τις φωτό του σεμιναρίου.

Υποστηρίξτε το karate.gr: Χορηγίες-Δωρεές-Υποστήριξη

 

      Από τις 13 έως τις 15 Μαρτίου διεξήχθη στην νέα σχολή του κ. Δημήτρη Ζεύκη στη Δάφνη το σεμινάριο του δασκάλου Dr. ILIJA JORGA. O δάσκαλος ήταν προσκεκλημένος του προσωπικού του μαθητή Σ. Μαστραππά. Το σεμινάριο έγινε υπό την αιγίδα της Ελληνικής  οργάνωσης  SHOTOKAN FUDOKAN RYU KARATE DO και το γενικό συντονισμό της διοργάνωσης είχαν η κ. Ιωάννα Στεργίου και ο  κ. Γιάννης Τσίγκος.

Ο Ίλια Γιόργκα με τους Σάββα Μαστραππά, 6 νταν Fudokan, και Χάρη Δούρο, 3 νταν Fudokan, πρόεδρο της "Ελληνικής Οργάνωσης Fudokan-Shotokan Καράτε" και αντιπρόεδρο της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Παραδοσιακού Καράτε.

Στη φωτογραφία βλέπετε την έναρξη μαθήματος για το τμήμα μικρότερων ζωνών.

 Το σεμινάριο παρακολούθησαν περισσότεροι από 90 karateka από την Ελλάδα και την Κύπρο χωρισμένοι σε δύο τμήματα: μικρότερων και μεγαλύτερων ζωνών.

Οι συμμετέχοντες στο τμήμα μικρότερων ζωνών του σεμιναρίου.

Από την έναρξη του τμήματος μεγαλύτερων ζωνών.

Ακολουθούν στιγμιότυπα από τη διδασκαλία στο τμήμα μεγαλύτερων ζωνών.

 Αξιοσημείωτο για τα ελληνικά δεδομένα αποτελεί το γεγονός ότι πρώτη φορά ομάδα από διαφορετικό στυλ (SHITO KAI) με επικεφαλής τον κ. Δημήτρη Ζεύκη έλαβε μέρος στο σεμινάριο του σιχάν ILIJA JORGA και μάλιστα εκφράστηκαν με σχόλια  όπως:     "Ο κ. ILIJA JORGA είναι παγκόσμιο φαινόμενο. Συνδυάζει  σε πολύ υψηλό επίπεδο την αθλητιατρική με το karate" και αναρωτηθήκαν  αυτό που οι διοργανωτές αναρωτιούνται εδώ και δεκαετίες "Πού είναι οι υπόλοιποι προπονητές καράτε, τουλάχιστον του Shotokan". Εξαίρεση φυσικά,  όπως άλλωστε και κάθε χρόνο, αποτέλεσε ο εκπαιδευτής Πάνος Γατίδης από τα Χανιά.

ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ DAN

Μετά το τέλος του σεμιναρίου έλαβαν χώρα εξετάσεις για νταν της FUDOKAN και από τούς 21 υποψηφίους πέρασαν οι επόμενοι 17:

 Περισσότερες λεπτομέρειες στο www.fudokan-karate.gr .

 1ο DAN: 1) ΝΙΚΟΣ ΛΕΚΑΚΗΣ, 2) ΕΝΒΕΡ ΚΟΜΡΑΤΟΒ, 3) ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΤΣΟΥΡΗΣ, 4) ΕΥΣΤΑΘΙΟΣ ΚΑΤΣΙΓΙΑΝΝΗΣ, 5) ΑΓΓΕΛΙΚΗ ΤΖΟΡΜΠΑΤΖΑΚΗ, 6) ΠΟΛΥΑΝΘΗ ΧΑΤΖΗΑΝΤΩΝΙΟΥ, 7) ΚΩΝ/ΝΟΣ ΓΕΩΡΓΙΑΔΗΣ, 8) ΦΡΕΝΤΥ ΝΤΑΒΑΡΗΣ, 9) ΣΕΡΓΙΟΣ ΜΟΡΝΤΩ, 10) ΙΩΑΝΝΗΣ ΜΥΛΩΝΑΣ

2ο DAN: 11) ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ ΚΟΚΚΙΝΗΣ, 12) ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΧΡΙΣΤΟΦΟΡΑΚΟΣ, 13) ΧΡΙΣΤΟΦΟΡΟΣ ΚΑΛΔΗΣ, 14) ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΓΚΙΟΛΑΣ, 15) ΘΩΜΑΣ ΔΡΟΓΟΥΤΗΣ

 3ο DAN: 16) ΙΩΑΝΝΑ ΣΤΕΡΓΙΟΥ, 17) ΓΕΡΑΣΙΜΟΣ ΑΛΕΥΡΑΣ

Ένα τμήμα από τους συμμετέχοντες μεγαλύτερων ζωνών στο σεμινάριο.

karate.gr - για όσους ξέρουν να διαβάζουν!

Αρχική    Επικαιρότητα   Τα Στυλ του Καράτε  .